Israël-familiedag Katwijk Zaterdag 22 maart 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Israël-familiedag Katwijk Zaterdag 22 maart 2014"

Transcriptie

1 Programmaboekje Israël-familiedag Katwijk Zaterdag 22 maart 2014 Breng Mijn zonen van ver, en Mijn dochters van het einde der aarde Jesaja: 43:6 Muzikale medewerking: HOLLAND-KOOR O.L.V. Jan Quintus Zwart. Kees de Bruin, piano Vincent van Dam, orgel.

2

3 Koor- en samenzang Koor- en samenzang: Psalm 111: 1 en 5 bew. Jan Quintus Zwart Van ganser harte loof ik Hem Samenzang: 't Is trouw, al wat Hij ooit beval; Het staat op recht en waarheid pal, Als op onwrikb re steunpilaren. Hij is het, die verlossing zond Aan al Zijn volk; Hij zal 't verbond Met hen in eeuwigheid bewaren. Opening: Dick Schutte Voorzitter Christenen voor Israel Samenzang Psalm 122: 1 en 2 (Geref. Kerkboek) Ik ben verblijd, wanneer men mij Godvruchtig opwekt: "Zie wij staan Gereed, om naar Gods huis te gaan. Kom, ga met ons, en doe als wij." Jeruzalem, dat ik bemin; Wij treden uwe poorten in; Daar staan, o Godsstad, onze voeten. Jeruzalem is wel gebouwd, Wel saamgevoegd: wie haar beschouwt, Zal haar voor 's Bouwheers kunstwerk groeten. De stammen, naar Gods Naam genoemd, Gaan derwaarts op; waar elk zich buigt Naar d' ark, die van Gods gunst getuigt, Waar elk Zijn Naam belijdt en roemt; Want d' achtbre zetel van 't gericht, Is daar voor Davids huis gesticht, De rechterstoelen staan daar binnen. Bidt, met een algemene stem, Om vrede voor Jeruzalem. Het ga hun wel, die u beminnen. aansluitend Koorzang: Psalm 122 M. den Toom

4 Overdenking: ds. Willem J.J. Glashouwer President Christians for Israel International Koor- en samenzang Er is een God die hoort J. Pel / G.C. Stebbins / bew. J. de Graaff Vers 1 en 2 koor Samenzang: Van oost tot west, van zuid tot noord. Mens zegt het voort, mens zegt het voort. Wordt 's Heren liefde alom gehoord. Mensenkind zegt het voort. Dwaal niet in 't duister, ga niet alleen. Maar zoekt het heil bij Jezus alleen. Dat al uw hoop op Hem is gericht: Jezus is 't eeuwig Licht! Mijn Herder is de Heer Uit Oratorium Ruth (H. de Ruiter / J. Bredewout) Breng de Joden Thuis Nataliya Krishanovsky Idan Peysahovich Koor- en samenzang Israelmedley Jeroesjalajiem, stad van goud, voor eeuwig jong, al ben je oud. k Zal heel mijn leven nooit vergeten jij bent van mij. Jeroesjalajiem, stad van goud, voor eeuwig jong, al ben je oud. In mijn hart heb ik geweten: Eens kom je vrij. Sta op o kind ren van Israel, kom en prijs nu je Maker. Dans, zing en verheug je in Hem, Zing en verheug je in Hem. Zing en verheug je in Hem, o Israël. (herhaal)

5 De Heer is mijn licht, de Rots van mijn verlossing. Ik vrees geen kwaad want Hij is nabij. Sta op o kind ren van Israel, kom en prijs nu je Maker. Dans, zing en verheug je in Hem, zing en verheug je in Hem, zing en verheug je in Hem. O Israël. Baruch Hasjem Adonai (2x) Gezegend zij de Naam van de Heer, Baruch Hasjem Adonai. Hiney matov cema nayim, shevet achim gam yachad (2x) Hiney ma tov, shevet achim gam yachad (2x) Halleluja, Adonai. Halleluja, Adonai. Hosanna, hosanna, halleluja, Adonai. (3x) Jeroesjalajiem, stad van goud, voor eeuwig jong, al ben je oud. k Zal heel mijn leven nooit vergeten jij bent van mij. Jeroesjalajiem, stad van goud, voor eeuwig jong, al ben je oud. In mijn hart heb ik geweten: Eens kom je vrij. Hevenu shalom alechem (3x) Hevenu shalom! Shalom! Shalom alechem. (Herhalen) Breng de Joden Thuis Elena Kovarsky Sveta Wolstein Koen Carlier Collecte

6 Breng de Joden Thuis Sinds jaar en dag is Koen Carlier werkzaam als Alija-veldwerker in de voormalige Sovjet-Unie. Dat betekent dat hij Joodse gezinnen in Oekraine en de landen daar omheen bezoekt, hen steun en troost biedt, en hen vertelt over wat er in de Bijbel staat, dat de Heere God Zijn volk terugbrengt vanuit de vier windstreken naar het land dat hij hen heeft beloofd: Israël. Breng Mijn zonen van ver, en Mijn dochters van het einde der aarde (Jesaja 43:6). In 1996 begon Christenen voor Israël met de actie Breng de Joden Thuis, een profetisch gebeuren dat zijn weerga in de geschiedenis niet kent. In die jaren hebben we dankzij uw hulp talloze Joden mogen helpen om terug te keren. De situatie in Oekraine van de afgelopen maanden is voor de Oekraïens- Joodse gemeenschap beangstigend. De anti-regeringsdemonstraties van december, januari en februari gingen niet zelden gepaard met antisemitische leuzen en incidenten tegen Joden. Steeds meer families besluiten om toch de grote stap te wagen, ze vertrekken naar Israël. Koen: Dit staat ook al beschreven in Gods woord, in Jeremia 16: Zie, Ik ontbied vele vissers, luidt het woord des Heren, die hen zullen opvissen, en daarna zal Ik vele jagers ontbieden, die hen zullen opjagen van elke berg en elke heuvel, en uit de rotskloven. God brengt Zijn volk thuis, en daar mogen wij bij helpen. Het werk van Koen gaat onverminderd door. Uit vele landen vertrekken maandelijks honderden, ja, duizenden Joden, om thuis te komen in Israël. U kunt meehelpen aan deze unieke gebeurtenis. Uw gebed en uw steun zijn hard nodig. Om hen te helpen met de emigratie naar Israël, en ook voor hulp bij hun integratie. Dankzij uw steun maakte Alexander op 8 december 2013 Alija.

7 Koor- en samenzang Psalm 72: 6 en 7 J.Q. Zwart - vers 6 koor Samenzang: Laat ons de grote naam bezingen van Hem die Isrel leidt, want Hij alleen doet grote dingen, Zijn roem vervull de tijd. Looft God de Heer, Hij openbaarde Zijn wonderen, Zijn eer. Zijn heerlijkheid vervult de aarde. Ja, amen, looft de Heer. Koorzang Vleugels M. Ras-van Slooten /H. Brouwer (Deuteronomium 32: 11-12) Mededelingen Samenzang Lichtstad - Nieuw Jeruzalem / Maranatha M. Kramer/ bew. M. Zonnenberg Lichtstad met uw paar len poorten, wond re stad zo hoog gebouwd. Nimmer heeft men op deez aarde, ooit Uw heerlijkheid aanschouwd. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, luist ren naar Zijn liefdesstem. Daar geen rouw meer en geen tranen in het nieuw Jeruzalem. Heilig oord vol licht en glorie, waar de boom des levens bloeit. En de stroom van Levend Water door de gouden Godsstad vloeit. Wat een vreugde zal dat wezen, straks vereend te zijn met Hem. In die stad met paar len poorten, in het nieuw Jeruzalem. Maranatha Heer, U zij de lof en eer (2x)

8 Het middagprogramma van de Israël-Familiedag bestaat onder meer uit twee workshoprondes. Ronde 1 loopt van tot uur, ronde 2 loopt van tot uur. In Het Anker kunt u zich voor de workshops inschrijven. Let op: voor sommige workshops is het aantal plaatsen beperkt! 1. Zangworkshop, studeer een mooi lied in samen met het Hollandkoor, onder deskundige leiding van dirigent Jan Quintus Zwart (Let op: alleen Workshopronde 1, inschrijven niet nodig) 2. Bijbelstudie van ds. Henk Poot: Jezus en Israël (alleen Workshopronde 2, inschrijven niet nodig) 3. Documentaire (van de EO): Het land van Melk en Misgano over de Alija van de Ethiopische Joden 4. Wijnproeverij van heerlijke Israëlische kwaliteitswijnen 5. Workshop Breng de Joden Thuis: een kijkje achter de schermen van de Alija, met onder meer Koen Carlier 6. Israëlisch volksdansen, onder leiding van Galit Tuvya 7. De basisbeginselen van Hebreeuws, onder leiding van Kees de Vreugd 8. Archeologie, onder leiding van de archeologe en kinderboekenschrijfster Jennifer Peersmann 9. Workshop verhalen vertellen, onder leiding van Simon en Zo. Thema: de Exodus

9 Slotprogramma Samenzang Psalm 132: 1, 9 en 10 Heer, denk aan David en zijn eed. Eens riep hij de geduchte naam Van Jakobs sterke helper aan, Gedenk aan David en het leed Dat hij voor U heeft uitgestaan. Sion is van den Heer voorgoed, Hij heeft het aan zijn eer gewijd: Hier is Mijn rust in eeuwigheid, Hier geef Ik brood in overvloed En spijze al wie honger lijdt! Daar staat de troon al opgericht, Daar zetelt de gezalfde Zoon, In Davids stad, op Davids troon, Al wie Hem haatten schamen zich En bloeien zal zijn Koningskroon! Spreker: Mr. Kees van der Staaij Fractievoorzitter SGP in de Tweede Kamer Samenzang Psalm 105: 2,3 en 4 Vraag naar des Heren grote daden; Zoekt zijn nabijheid, zijn genade. Gedenkt hoe Hij zijn oordeel velt, Zijn wonderen ten teken stelt, Volk dat op Abram u beroemt, Met Jakobs nieuwe naam genoemd. God, die aan ons zich openbaarde, Regeert en oordeelt heel de aarde.

10 Zijn woord wordt altoos trouw volbracht Tot in het duizendste geslacht. t Verbond met Abraham zijn vrind Bevestigt Hij van kind tot kind. De Heer heeft Izak uitverkoren Aan Jakob zjin verbond bezworen, Aan Israël zijn trouw verpand: Uw kindren breng Ik naar dit land, Naar Kanaän dat eeuwig is Uw toegemeten erfenis. Mededelingen en sluiting Spreker: Ds. Gerard Krol Bestuurslid Christenen voor Israel Samenzang Jeruzalem, ELB 410 Jeruzalem o eeuw ge gouden stad. Stad van het licht waar iedereen op wacht. De gouden zon, de heuvels in het rond, De heil ge stede, stad van Gods verbond. Jeruzalem, geef dat wij door uw poort Komen tot u en leven naar Gods Woord. De stad waar droefheid niet meer zal bestaan, Jeruzalem, laat mij naar binnen gaan. Jeruzalem, de stad waar liefde woont, De plaats waar God in licht en glorie troont: Geen rouw, geen nood, geen onrust en geen haat Breng ons, o Heer, daar waar Uw stede staat. Jeruzalem, k aanschouw met eigen oog Eens uw contouren aan de hemelboog, Als ik verlost en horend naar Gods stem Zal ingaan tot het nieuw Jeruzalem.

11 Bedankt voor uw komst en wel thuis!

12

donderdag 5 maart Arnhem

donderdag 5 maart Arnhem donderdag 5 maart Arnhem muzikanten Dirigent Jan Quintus Zwart kreeg zijn eerste muziek-lessen van zijn vader Willem Hendrik Zwart. Hij vervolgde zijn orgel-, piano- en theorielessen aan de Kamper Muziekschool.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Schriftlezingen: Genesis 17 vers 1 t/m 5 Genesis 17 vers 15 t/m 22 Gezang 328 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 108 vers 1 (Schoolpsalm)

Nadere informatie

Orde van dienst, voor de ochtenddienst op zondag 2 oktober 2016, aanvang: uur.

Orde van dienst, voor de ochtenddienst op zondag 2 oktober 2016, aanvang: uur. Orde van dienst, voor de ochtenddienst op zondag 2 oktober 2016, aanvang: 10.00 uur. Israëlzondag Voorganger: Ouderling van dienst: Koster: Organist: Muzikale medewerking: Ds. G. de Goeijen (Rijssen) Henk

Nadere informatie

Israëlzondag. Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth. Schriftlezing: Psalm 122 Johannes 4 vers 19 t/m 26

Israëlzondag. Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth. Schriftlezing: Psalm 122 Johannes 4 vers 19 t/m 26 Israëlzondag Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Psalm 122 Johannes 4 vers 19 t/m 26 Gezang 323 vers 1, 5 en 8 (Liedboek) Psalm 150 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 122 vers 1

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, uur in de Hervormde Kerk te Den Ham. In deze dienst ontvangt.

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, uur in de Hervormde Kerk te Den Ham. In deze dienst ontvangt. Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, 10.00 uur in de Hervormde Kerk te Den Ham In deze dienst ontvangt Noah Pasman het teken en zegel van Gods genadeverbond. Voorganger: Ouderling van

Nadere informatie

0 Daar staat de troon al opgericht, daar zetelt de gezalfde Zoon, in Davids stad, op Davids troon, al wie Hem haatten schamen zich en bloeien zal zijn

0 Daar staat de troon al opgericht, daar zetelt de gezalfde Zoon, in Davids stad, op Davids troon, al wie Hem haatten schamen zich en bloeien zal zijn PSALM 3 Heer, denk aan David en zijn eed. Eens riep hij de geduchte naam van Jakobs sterke helper aan, gedenk aan David en het leed dat hij voor U heeft uitgestaan. 4 Zo zal ik naar Gods woning gaan en

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 oktober 2014

Liederen voor zondag 5 oktober 2014 Liederen voor zondag 5 oktober 204 Lied 224 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie. Langs wegen die geen mens bedenkt maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe

Nadere informatie

Refrein. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, luist ren naar zijn liefdesstem, daar geen rouw meer en geen tranen in het nieuw Jeruzalem.

Refrein. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, luist ren naar zijn liefdesstem, daar geen rouw meer en geen tranen in het nieuw Jeruzalem. Thema: Jezus hand in je leven Zingen: ELB 413 Lichtstad met uw paarlen poorten 1. Lichtstad met uw paarlen poorten, wond re stad, zo hoog gebouwd, nimmer heeft men op de deze aarde ooit uw heerlijkheid

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. van der Meijden

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. van der Meijden Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. van der Meijden (Rijssen) Schriftlezing: Psalm 122 Psalm 31 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 65 vers 1 en 2 Psalm 133 vers 3 Psalm 122 vers 1, 2 en 3 Lied 916 vers

Nadere informatie

Ik zag het nieuw Jeruzalem dat uit de hemel kwam, de stad waarin weerklinkt de stem van God en van het Lam

Ik zag het nieuw Jeruzalem dat uit de hemel kwam, de stad waarin weerklinkt de stem van God en van het Lam Lied 01 Titel: Ik zag het nieuw Jeruzalem Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Traditional (Nederlandse) : Andre F. Troost Uitvoerende: Maria den Hertog Uitvoering: Solo en samenzang Opname:

Nadere informatie

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge.

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge. Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE voor de morgendienst op zondag 2 september 2012 in deze dienst zal Julia Brugge gedoopt worden thema: Zoals klei in de hand van de pottenbakker Voorganger: ds. J.J.

Nadere informatie

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Op Toon Hoogte 182 Door Uw genade Vader Door Uw genade, Vader, mogen wij hier binnengaan. Niet door rechtvaardige

Nadere informatie

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen 19.00 uur LAAT HET FEEST ZIJN IN DE HUIZEN (Opw. 533) Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Exodus 15 vers 1 t/m 21 Lied 368 vers 1, 2, 5 en 6 (Op Toonhoogte) Psalm 138 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 111 vers 5 en 6 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1 Liturgie overstapdienst 7 juli 2019 Centrumkerk, Geldermalsen Voorganger: ds. C.M. Blokland - den Hertog Ouderling van dienst: mw. C. Maas Organist: dhr. J. Rodermans Orgelspel Binnenkomst kerkenraad en

Nadere informatie

Liturgie voor 1 mei 2016

Liturgie voor 1 mei 2016 Liturgie voor 1 mei 2016 Bijzondere dienst i.v.m. 100-jarige geboortedag van Dhr. A. Kroon. De dienst is in overleg met meneer Kroon voorbereid Motto: Psalm 71, 18: Nu ik oud geworden ben en grijs.. Voorganger:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G.H. Abma (Gouda)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G.H. Abma (Gouda) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G.H. Abma (Gouda) Schriftlezing: Numeri 24 vers 1 t/m 9 Gezang 434 vers 1, 2 en 5 (Liedboek) Psalm 77 vers 8 (Schoolpsalm) Psalm 98 vers 1 en 2 Psalm 19 vers 3 en

Nadere informatie

Mededelingen. Opwekking 617 (schoollied) >

Mededelingen. Opwekking 617 (schoollied) > Mededelingen Opwekking 617 (schoollied) > Een machtig maker formeerde mijn hart. Hij nam voor de tijd begon mijn leven in Zijn hand. Opwekking 617 Hij kent mijn naam, Hij weet zelfs wat ik denk. Hij ziet

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 4 vers 32 t/m 37 Lied 216 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 77 vers 8 (Schoolpsalm) Psalm 122 vers 1 en 3 Psalm 119 vers 65

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Exodus 14 vers 1 t/m 22 Gezang 343 vers 1 t/m 5 (Liedboek) Psalm 130 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 65 vers 1 en 2 (Nieuwe Psalmberijming)

Nadere informatie

Maria Wiebenga-van Staal

Maria Wiebenga-van Staal Liturgie voor de dienst van woord en gebed bij de begrafenis van Maria Wiebenga-van Staal * Maasdriel, 10 juli 1923 Wieringerwerf, 30 april 2016 in de Ontmoetingskerk te Middenmeer op 6 mei 2016 Voorganger:

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Liturgie voor de uitzwaaidienst World Servants-groep Thema: Bouwen in vertrouwen Zondag 30 juni 2019 Aanvang: 18.30 uur Voorganger: Ds. J.C. van Trigt Muzikale begeleiding:

Nadere informatie

ALLES OVER HOOP. ds. D. Dekker. Zanguurtje HGJB-project Alles over Hoop. m.m.v. Kinderkoor Menorah, band The Extra Mile, Gert Beekman en

ALLES OVER HOOP. ds. D. Dekker. Zanguurtje HGJB-project Alles over Hoop. m.m.v. Kinderkoor Menorah, band The Extra Mile, Gert Beekman en ALLES OVER HOOP Zanguurtje HGJB-project Alles over Hoop. m.m.v. Kinderkoor Menorah, band The Extra Mile, Gert Beekman en ds. D. Dekker. Vrijdag 16 maart 2012 in Elim, t Harde Samenzang: Psalm 122: 1 en

Nadere informatie

Op t geluid der Hemelkoren

Op t geluid der Hemelkoren Op t geluid der Hemelkoren samen zingen in Het Mosterdzaadje te Gortel Samen zingen Het is goed om op een avond als deze bij elkaar te zijn om te zingen. Psalmen en geestelijke liederen kunnen immers treffend

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Jakobus 3 vers 13 t/m 18 Gezang 239 vers 1, 5, 6 en 7 (Liedboek) Psalm 68 vers 10 (Schoolpsalm) Psalm 111 vers 1 en 6 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Programma Israëlavond op 2 december 2016 in Meerkerk

Programma Israëlavond op 2 december 2016 in Meerkerk Programma Israëlavond op 2 december 2016 in Meerkerk Algehele leiding: ds. K. Hoefnagel Organisten: Marco Tanis begeleiding samenzang en Mariëtte de Haan begeleiding kinderkoor en jeugdkoor. Kinderkoor

Nadere informatie

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE Opbrengst ten behoeve van renovatie Grote Kerk Drachten Maandag 26 oktober 2015, 19 uur Doopsgezinde Kerk, Zuiderbuurt 26 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst

Nadere informatie

Liturgie 27 augustus 2017 Morgendienst. Psalm 105

Liturgie 27 augustus 2017 Morgendienst. Psalm 105 Liturgie 27 augustus 2017 Morgendienst Psalm 105 1. Looft, looft, verheugd, de HEER der heren; aanbidt Zijn naam, en wilt Hem eren. Doet Zijne glorierijke daân alom de volkeren verstaan. En spreekt, met

Nadere informatie

Hosanna, hosanna, de Koning komt, in de naam van de God van Israël Hosanna, hosanna, de Koning komt, in de naam van de God van Israël

Hosanna, hosanna, de Koning komt, in de naam van de God van Israël Hosanna, hosanna, de Koning komt, in de naam van de God van Israël Lied 01 Titel: Zoon van God ik wil U danken Eerste componist: Johan Bredewout Tweede componist: Hans de Ruiter Uitvoering: Samenzang Opname: Edam - Grote Kerk Zoon van God, ik wil U danken, voor de liefde

Nadere informatie

Omringd door wolken is Hij opgevaren, verhoogd als koning in Zijn majesteit, totdat Hij wederkomt te Zijner tijd, om u zijn koninkrijk te openbaren.

Omringd door wolken is Hij opgevaren, verhoogd als koning in Zijn majesteit, totdat Hij wederkomt te Zijner tijd, om u zijn koninkrijk te openbaren. Lied 01 Titel: Jeruzalem, o stad van heil en vrede Eerste componist: Traditional Tweede componist: André F. Troost Uitvoerende: Musica Religiosa, Mannenkoor Assen & samenzang Uitvoering: Koor- en samenzang

Nadere informatie

Eredienst biddag 8 maart u Voorganger: Ds. H. van den Berg

Eredienst biddag 8 maart u Voorganger: Ds. H. van den Berg Eredienst biddag 8 maart 2016 19.30u Voorganger: Ds. H. van den Berg Liturgie Votum / zegengroet Psalm 90: 1, 8 Gebed Gezang 131: 1, 5, 8, 9 Schriftlezing Exodus 27:9 19 Hebreeën 4: 14 16 Lichtstad met

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M. van Leeuwen (Hierden) Schriftlezing: Genesis 15 vers 1 t/m 6 Jakobus 2 vers 14 t/m 26 Lied 267 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 84 vers 2 (Schoolpsalm - Weerklank)

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Ezechiël 36 vers 16 t/m 28 Lied 268 (Op Toonhoogte) 2x Psalm 147 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 115 vers 1 en 2 Psalm 116 vers 1, 10 en 11

Nadere informatie

Als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping; het oude is voorbijgegaan, zie het is alles nieuw geworden.

Als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping; het oude is voorbijgegaan, zie het is alles nieuw geworden. Als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping; het oude is voorbijgegaan, zie het is alles nieuw geworden. 2 Korinthe 5 : 17 Afscheidsdienst Toos Kraayenhof 6 maart 2015 Intochtslied: U zij de

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Lukas 2 vers 1 t/m 9 Lukas 2 vers 10 t/m 20 Lied 89 vers 1, 2 en 4 (Op Toonhoogte) Lofzang van Maria vers 1 en 3 Psalm 98 vers 1 en 2 (Weerklank)

Nadere informatie

Dienst van Woord en sacrament

Dienst van Woord en sacrament Dienst van Woord en sacrament waarin de Heilige Doop wordt bediend aan: Suze Adriënne Jolein Kamsteeg Nathanael Jacob Kerstens Gabriël Peter Piet de Rooij Isa Julia van Tuijl Op 12 juni 2016 om 9.30 uur

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 3 april 2016 Tweede zondag van Pasen Oosterlichtkerk Huizen

Orde van dienst voor zondag 3 april 2016 Tweede zondag van Pasen Oosterlichtkerk Huizen Orde van dienst voor zondag 3 april 2016 Tweede zondag van Pasen Oosterlichtkerk Huizen De Emmaüsgangers Doop van Leah Michelle Petter Op de tafel achter in de kerk liggen gekleurde briefjes. Daarop kunt

Nadere informatie

Zondag 11 maart 2018

Zondag 11 maart 2018 Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Drempelgebed Lied 122: 1 t/m 3 1 Hoe sprong mijn hart hoog op in mij, toen men mij zeide: Gord u aan om naar des Heren huis te gaan! Kom ga met ons en doe als wij!

Nadere informatie

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer,

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, 1 Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, Ik erken: U, Heer, bent God met blijdschap in mijn hart. en ik behoor U toe. Ik wil

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 26 maart 2017 4 e zondag in de 40-dagentijd, zondag Laetare - Wees blij! Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Margreet Hartman Muzikale medewerking:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G.H. Abma (Gouda)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G.H. Abma (Gouda) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G.H. Abma (Gouda) Schriftlezing: Psalm 122 Psalm 121 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 122 vers 1 en 2 Psalm 122 vers 3 Psalm 19 vers 3 en 4 (Nieuwe Berijming) Lied 414

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. B.J. van de Kamp (Harderwijk) Schriftlezing: 1 Koningen 11 vers 4, 5 en 9 t/m 13 1 Koningen 12 vers 1 t/m 16 Gezang 127 vers 1 en 4 (Bundel 1938) Psalm 8 vers 9

Nadere informatie

WIE ZINGT MEE? Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 1 november 2015 om 14.30 uur in de Elimkerk te t Harde

WIE ZINGT MEE? Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 1 november 2015 om 14.30 uur in de Elimkerk te t Harde WIE ZINGT MEE? Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 1 november 2015 om 14.30 uur in de Elimkerk te t Harde Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. G.G. Kunst Medewerking: het Interkerkelijk Kinderkoor

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Lukas 11 vers 1 t/m 13 Psalm 100 vers 1 (Schoolpsalm) Lied 442 (Op Toonhoogte) Psalm 103 vers 1 en 2 Psalm 105 vers 5 Psalm 134 vers

Nadere informatie

Medewerkenden/muzikanten

Medewerkenden/muzikanten Medewerkenden/muzikanten Sela Kinga Bán en Frans Korpershoek, vocals Anneke van Dijk-Quist, zang + viool/fluiten Peter Dijkstra, drums/gitaar Tobias Plansoen, gitaar James McMillan, bas Adrian Roest, el.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Johannes 15 vers 1 t/m 17 Lied 178 vers 1, 2 en 3 () Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 98 vers 3 (Nieuwe Berijming) Lied 204 () Psalm

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: 1 Timotheüs 1 vers 18 t/m 1 Timotheüs 2 vers 15 Lied 410 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 21 vers 5 (Schoolpsalm) Gezang 323 vers 1, 7

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 28 januari Aanvang:19.00 uur. Thema: Mijn zegen hebt u

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 28 januari Aanvang:19.00 uur. Thema: Mijn zegen hebt u IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 28 januari 2018 Aanvang:19.00 uur Thema: Mijn zegen hebt u Voorganger: ds. M. Schut Organist: Jan Willem van der Maaten M.m.v. Praisekoor Menorah uit Harderwijk o.l.v. Johan

Nadere informatie

Thema: Vrede zij u! Liturgie voor de 2 e Paasdag op 28 maart 2016 in de Oude Kerk te Veenendaal. *Inleidende muziek.

Thema: Vrede zij u! Liturgie voor de 2 e Paasdag op 28 maart 2016 in de Oude Kerk te Veenendaal. *Inleidende muziek. Liturgie voor de 2 e Paasdag op 28 maart 2016 in de Oude Kerk te Veenendaal. Thema: Vrede zij u! *Inleidende muziek *Welkom en Votum *Zingen Op Toonhoogte lied 110 : 1, 2 en 3 en Psalm 97 : 1 en 7 1.U

Nadere informatie

Evangelisatiedienst Zondag 8 februari 2015 om 19.00 uur Hervormde Kerk Den Ham. Golden Oldies. Thema: Als de geraniums zwijgen

Evangelisatiedienst Zondag 8 februari 2015 om 19.00 uur Hervormde Kerk Den Ham. Golden Oldies. Thema: Als de geraniums zwijgen Evangelisatiedienst Zondag 8 februari 2015 om 19.00 uur Hervormde Kerk Den Ham Golden Oldies Thema: Als de geraniums zwijgen Voorganger: Muzikale begeleiding orgel: Muzikale medewerking: Koster: Ds. Hans

Nadere informatie

38 : Psalm 84: 1a Hoe lief'lijk, hoe vol heilgenot, O HEER, der legerscharen God, Zijn mij Uw huis en tempelzangen! Hoe branden mijn genegenheên,

38 : Psalm 84: 1a Hoe lief'lijk, hoe vol heilgenot, O HEER, der legerscharen God, Zijn mij Uw huis en tempelzangen! Hoe branden mijn genegenheên, 36 : Psalm 75: 1 U alleen, U loven wij; Ja wij loven U, o Heer', Want Uw Naam, zo rijk van eer, Is tot onze vreugd nabij. Dies vertelt men in ons land, Al de wond ren Uwer hand. 37: Y4C 133: 1, 2, 3 Mijn

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Kolossenzen 2 vers 8 t/m 15 Kolossenzen 2 vers 20 t/m 3 vers 4 Psalm 86 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 87 vers 3, 4 en 5 Lied 456 vers 1

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen) Schriftlezing: Markus 2 vers 1 t/m 17 Gezang 328 vers 1 t/m 3 (Liedboek) Psalm 87 vers 4 (Schoolpsalm) Psalm 146 vers 1, 3 en 5 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Liturgie 2 oktober 2016 Morgendienst. Opwekking 194: U maakt ons één. U maakt ons één, U bracht ons te samen, wij eren en aanbidden U.

Liturgie 2 oktober 2016 Morgendienst. Opwekking 194: U maakt ons één. U maakt ons één, U bracht ons te samen, wij eren en aanbidden U. Liturgie 2 oktober 2016 Morgendienst Opwekking 194: U maakt ons één U maakt ons één, U bracht ons te samen, wij eren en aanbidden U. (2x) Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam, iedereen zal deel

Nadere informatie

Welkom & Mededelingen

Welkom & Mededelingen Israëlzondag 2016 Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Klaas Brouwer Welkom & Mededelingen Zingen Gezang 258: 3, 4 3 Komt, wandelaars op 't zelfde spoor, wij reizen met elkander, wij helpen d' één de ander.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. S.J. Verheij

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. S.J. Verheij Welkom in deze dienst Voorganger is ds. S.J. Verheij Schriftlezing: 1 Korinthe 14 vers 1 t/m 12 vers 26 t/m 40 Lied 252 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 133 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 122 vers 1 en 3

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is kand. J.F. Leeflang (Veenendaal)

Welkom in deze dienst Voorganger is kand. J.F. Leeflang (Veenendaal) Welkom in deze dienst Voorganger is kand. J.F. Leeflang (Veenendaal) Schriftlezing: Daniël 3 Gezang 434 vers 1, 2 en 5 (Liedboek) Psalm 81 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 93 vers 1, 2 en 4 Psalm 34 vers 5 en

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Exodus 12 vers 14 t/m 28 Markus 14 vers 12 t/m 16 Avondzang vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 118 vers 1 en 3 Psalm 118 vers 12 en 13 Psalm 105 vers

Nadere informatie

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI 2013 10.00 UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO 2 Welkom Intochtslied: Opwekking 123 1 mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde

Nadere informatie

Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling?

Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling? Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling? Voorganger: ds. J. Ariesen Voorbereiding en medewerking: leden van de ZWO - groep Orgel: Kees Nottrot

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Daniël 9 vers 20 t/m 27 Daniël 10 vers 1 t/m 19 Lied 242 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 122 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 72 vers 10 en

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Psalm 130 Lied 325 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 122 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 103 vers 1 en 3 (Weerklank) Psalm 130 vers 1 en 2 Lied

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13

Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13 Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13 NLB 554 Lied 328 NLB 25d Psalm 63 : 2 en 3 Psalm 146 : 3, 4 en 5 NLB 342 Lied 477 : 1 en 2 Nieuw Liedboek 554: 1, 2, 3 en 4 Intochtslied

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Psalm 23 Psalm 103 vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 79 vers 4 en 7 Lied 150 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 105 vers 5 Psalm 134 vers

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. A. Krijgsheld

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. A. Krijgsheld Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. A. Krijgsheld Lezen : 1 Samuël 15: 17-23 Mattheüs 6: 5-15 Tekst : Prediker 4: 17-5: 6 Psalm 122 : 1 en 2 Psalm 50 : 6 en 7 Psalm 139 : 2 Psalm 19 : 5 en 6 Gezang

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 11 vers 1 t/m 18 Lied 182 (Op Toonhoogte) Psalm 79 vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 43 vers 4 (Nieuwe Berijming) Lied 276 vers 1

Nadere informatie

DOOPDIENST. Zondag 31 mei 2015

DOOPDIENST. Zondag 31 mei 2015 DOOPDIENST Zondag 31 mei 2015 Zingen vooraf: Lied 218: 1 t/m 5 1. Dank U voor deze nieuwe morgen, dank U voor elke nieuwe dag. Dank U dat ik met al mijn zorgen bij U komen mag. 2. Dank U voor deze mooie

Nadere informatie

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse 21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse Votum en groet Ps. 65,1 (U luistert als wij bidden) De lofzang klinkt uit Sions zalen tot U met stil ontzag.

Nadere informatie

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Cadeautjes Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Opwekking 32 Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft. Wees

Nadere informatie

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep LITURGIE Tweede Paasdag 2016 Voorganger: Organist: Pianist: Ds. J.A. Brussaard Thijs Snoeijer Marcel ten Brinke m.m.v. muziekgroep Zingen: Door Uw genade Vader (Opwekking 369) Door Uw genade, Vader, Nooit

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Schriftlezingen: 1 Koningen 10 vers 1 t/m 13 Mattheüs 12 vers 38 t/m 42 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gebed des Heeren vers 10 (Schoolpsalm) Psalm

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Johannes 12 vers 18 t/m 33 Lied 124 (Op Toonhoogte) Psalm 116 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 105 vers 1 en 2 (Nieuwe Psalmberijming) Psalm 103

Nadere informatie

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met:

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met: 14 september 2014, 16.30 uur, Goede Herderkerk Zangdienst: Samen zingend het nieuwe seizoen in, Thema van de landelijke startdag is met hart en ziel. Verbinden. Tjimmie van der Wal: Hans van de Pol: Jaap

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Romeinen 8 vers 29 en 30 Psalm 5 vers 1 Lied 298 vers 1 t/m 4 Op Toonhoogte Psalm 132 vers 5 en 10 Psalm 68 vers 10 Lied 140 vers 1 en 3

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Psalm 33 Lied 41 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 99 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 33 vers 1 Psalm 33 vers 6 Lied 444 (Op Toonhoogte)

Nadere informatie

IEDEREEN IS WELKOM! Themadienst kerk en school Zondag 29 januari 2012 Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. A. van Dijk Aanvang: 9.

IEDEREEN IS WELKOM! Themadienst kerk en school Zondag 29 januari 2012 Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. A. van Dijk Aanvang: 9. IEDEREEN IS WELKOM! Themadienst kerk en school Zondag 29 januari 2012 Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. A. van Dijk Aanvang: 9.30 uur 1 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Lied 301: 1 en 2

Nadere informatie

Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang Thema: Wees een vent, vier Advent

Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang Thema: Wees een vent, vier Advent Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 19.00 Thema: Wees een vent, vier Advent Voorganger: m.m.v.: organist: Ds. G. de Goeijen mannenensemble

Nadere informatie

Voorganger: Bert Kort Organist: Maarten Westenberg Koster: Jeannet de Jong Beamist: Chris Burger

Voorganger: Bert Kort Organist: Maarten Westenberg Koster: Jeannet de Jong Beamist: Chris Burger Ontmoetingskerk, Heerde Zangdienst Zondag, 6 nov 16, om 19:00u Voorganger: Bert Kort Organist: Maarten Westenberg Koster: Jeannet de Jong Beamist: Chris Burger Welkom door Ouderling van Dienst We worden

Nadere informatie

Lied van de maand 2014-2015

Lied van de maand 2014-2015 Sept. God die alles maakte God die alles maakte de lucht en t zonlicht blij de hemel zee en aarde zorgt ook voor mij God die t gras gemaakt heeft de bloemen in de wei de bomen, vruchten, vogels zorgt ook

Nadere informatie

26 juli 17.00 uur KvBekkum Oost/Centrum/Zuid Kandelaar

26 juli 17.00 uur KvBekkum Oost/Centrum/Zuid Kandelaar 26 juli 17.00 uur KvBekkum Oost/Centrum/Zuid Kandelaar Votum en zegengroet Ps 135 : 1 2 12 Schriftlezing Psalm 48 (door gemeentelid) Ps 48 : 1 3 Preek Ps 48 : 4 Geloofsbelijdenis LvK Gz 308 : 1 2 3 4 In

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 6 januari 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland Epifanie Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr.

Orde van dienst zondag 6 januari 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland Epifanie Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr. Orde van dienst zondag 6 januari 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland Epifanie Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr. Leo Lommers ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Onderstreep de Voor de koorleider. Van de Korachieten, een psalm.

Onderstreep de Voor de koorleider. Van de Korachieten, een psalm. Gaan en komen blok A - nivo 2 - avond 6 Tijd Wat gaan we doen 19.00 Mentorkwartiertje 19.15 Bijbelstudie psalm 47 19.30 Pand en tegenpand - vraag en antwoord 49 HC 19.45 De wederkomst matteus 24:32-51

Nadere informatie

Met medewerking van: Clarity o.l.v. Mario Riedijk De jongerengroep

Met medewerking van: Clarity o.l.v. Mario Riedijk De jongerengroep Voorganger: Organiste: Ds. A.G.E. Klap Mevr. de Jager - Boudeling Met medewerking van: Clarity o.l.v. Mario Riedijk De jongerengroep Welkom Aanvangspsalm: Psalm 103 : 1, 3 en 5 Zegen mijn ziel, de grote

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Jesaja 55 vers 1 t/m 6 Lied 182 (Op Toonhoogte) Lofzang van Maria vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 65 vers 2 Lied 185 (Op Toonhoogte) Lied 402

Nadere informatie

* Dutch Baroque o.l.v. Gerard de Wit - Johanneke de Wit, blokfluit - Kim Stockx, barokfagot - Gerard de Wit, kistorgel

* Dutch Baroque o.l.v. Gerard de Wit - Johanneke de Wit, blokfluit - Kim Stockx, barokfagot - Gerard de Wit, kistorgel * Dutch Baroque o.l.v. Gerard de Wit - Johanneke de Wit, blokfluit - Kim Stockx, barokfagot - Gerard de Wit, kistorgel * Mannenkoor t Harde o.l.v. Henk van der Maten m.m.v. - Krista van den Esker, fluit

Nadere informatie

Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014. Samenzang

Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014. Samenzang Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014 Samenzang - Komt allen te zamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde, komt nu, o komt nu naar Bethlehem. Ziet nu de Vorst der eng'len, hier geboren, komt laten

Nadere informatie

Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde. 1 Korinthe 13 vers 13

Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde. 1 Korinthe 13 vers 13 Kerstviering: Geloof, hoop en liefde 1. Samenzang : Ps alm 116: 1, 11 God heb ik lief, want die ge trouwe Heer Hoort m ijne stem, mijn s m ekingen, m ijn klagen Hij neigt Zijn oor, k roep tot Hem, al m

Nadere informatie

Loua-Mae Zenéya Lindenberg

Loua-Mae Zenéya Lindenberg Liturgie voor de doopdienst van zondag 9 december 2018 om 09.30 uur in de Goede Herderkerk te Ridderkerk waarin Loua-Mae Zenéya Lindenberg het sacrament van de Heilige Doop zal ontvangen Voorganger: ds.

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Theo Verheul. Liturgie bij de dankdienst voor het leven van. Geboren: Overleden:

Theo Verheul. Liturgie bij de dankdienst voor het leven van. Geboren: Overleden: Liturgie bij de dankdienst voor het leven van Theo Verheul Geboren: 20-01-1944 Overleden: 03-08-2018 Op woensdag 8 augustus 2018 In de Maranathakerk te Lunteren Voorganger: ds. Wim Schaap Ouderling van

Nadere informatie

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 GKv Drachten ZW & O Lezen : Psalm 4 Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 Voor de kinderen: Op de gebedsmuur mag je een briefje

Nadere informatie

Menze Fernandus van Houten

Menze Fernandus van Houten Liturgieboekje bij het afscheid van Menze Fernandus van Houten * Groningen, 10 februari 1931 Tolbert, 21 februari 2016 in een samenkomst op donderdag 25 februari 2016, om 11.00u in de Gereformeerde Kerk

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Openbaringen 3 vers 14 t/m 22 Gezang 253 vers 1 (Bundel 1938) Psalm 67 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 65 vers 1 en 2 (Nieuwe Berijming) Psalm

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 11 juni 2017 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 146c: 1, 2, 3 en 4 Alles wat adem heeft love de Here, zinge de lof van Isrels God! Zolang ik hier in het licht mag verkeren, roem

Nadere informatie

In deze dienst wordt de doop bediend aan Fleur Elisabeth Josefien -Fleur- (van Bennekom)

In deze dienst wordt de doop bediend aan Fleur Elisabeth Josefien -Fleur- (van Bennekom) Orde voor de tweede zondag van Epifanie 22 januari 2017 in de Emmaüskerk te Middelharnis 10.00 uur Voorganger: Ds. Leen Jan Lingen Organist: Dhr. Peter Jordaan Soliste: Sanne Jordaan Thema: Levend water

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Mattheüs 5 vers 13 t/m 16 Lied 245 vers 1, 2, 3 en 4 () Morgenzang vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 46 vers 1 en 4 Psalm 119 vers 1 (Nieuwe

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 7 oktober 2018 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1, 2 en 3 Heer, onze Heer, hoe heerlijk 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie