KIJK KOM BELEEF. Elkerliek ziekenhuis tot uur Helmond. 21 maart PROGRAMMA & ROUTE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KIJK KOM BELEEF. Elkerliek ziekenhuis. 10.00 tot 16.00 uur Helmond. 21 maart PROGRAMMA & ROUTE WWW.ELKERLIEK.NL"

Transcriptie

1 KIJK KOM BELEEF 21 maart PROGRAMMA & ROUTE OPEN DAG Elkerliek ziekenhuis tot uur Helmond

2 Kom, kijk en beleef. Welkom in het Elkerliek ziekenhuis! In dit boekje vindt u het programma en de route van de open dag. Loop de route met behulp van de plattegrond en de bewegwijzering. Deze route is een advies, u bent vrij om een activiteit over te slaan en de route te vervolgen. Is het te druk en wilt u liever niet wachten bij een activiteit? Loop dan door naar de volgende en kom op een later tijdstip terug. Wij kunnen echter niet garanderen dat het dan rustiger is. Op iedere verdieping vindt u leuke gadgets, waarvan u er een mee mag nemen. Heeft u vragen? Dan staan de gastvrouwen en -heren graag voor u klaar. Activiteiten Bekijk vandaag veel (nieuwe) afdelingen in het ziekenhuis. Check uw gezondheid! Vandaag kunt u diverse gezondheidstestjes doen. Er zijn verschillende kinderactiviteiten. Maak gebruik van de stempelkaart! Tijdens de route kunt u op meerdere punten een gratis kopje koffie, thee of ranja drinken. Kinderstempelkaart Bij binnenkomst krijgen kinderen een stempelkaart. Heb je een kinderactiviteit bezocht? Vraag dan om een stempel! De kinderactiviteiten herken je aan het groene icoontje. Bij vier stempels of meer kun je de stempelkaart inleveren en krijg je een leuk cadeautje. Stempelkaarten kun je inleveren bij het inleverpunt in de centrale hal op de begane grond. Met de stempelkaart kun je ook een gratis ijsje ophalen in het bezoekersrestaurant. Gratis wifi Tijdens de open dag kunt u gebruik maken van gratis wifi in het hele gebouw. 1. Open de draadloze netwerken op uw Smartphone. 2. Klik op het draadloze netwerk Open dag Elkerliek. 3. U krijgt nu een scherm met algemene voorwaarden. 4. Lees de algemene voorwaarden en klik op Akkoord. 5. U heeft nu verbinding met het draadloze netwerk. Social media Vandaag posten we allerlei foto s en leuke weetjes over de open dag met de hashtag #opendagelk op facebook en twitter. Doe mee! Plaats vandaag jouw ervaring, vraag of leuke foto met de hashtag #opendagelk op social media. Wie weet verschijnt jouw post wel op de Live Wall op één van de beeldschermen. Altijd op de hoogte blijven van alle ins en outs van het Elkerliek ziekenhuis? Volg ons dan op facebook, twitter, YouTube en LinkedIn.

3 LOOPROUTE - BEGANE GROND KAPEL 8 KINDERDAGVERBLIJF SPRING - DIKKIE DIK INGANG WESSELMANLAAN INGANG PRESIDENT ROOSEVELTLAAN Oogheelkunde Bekijk een film over een staaroperatie. Doe een oogmeting en krijg uitleg over het netvlies van een oog via een fundusfoto. Elkerliek Apotheek Bekijk de nieuwe apotheek en zie hoe een medicatierobot werkt, wie weet geeft de robot jou iets lekkers... Elkerliek Sport Medisch Jeugdcircuit: kinderen gaan in circuitvorm revalidatie oefeningen uitvoeren Centrum Fysiotherapie onder begeleiding van een sportfysiotherapeut (SMC). Handrevalidatie Zijn de handelingen met uw hand wel zo vanzelfsprekend? Personeel & Organisatie Stel hier uw vraag over stages en opleidingen in het Elkerliek. Keuken Neem een kijkje in de keuken en krijg uitleg over de broodbuffetwagen. Kinderen mogen een toetje versieren. Let op: de keuken sluit om uur. Wasserij Krijg een rondleiding door de wasserij. Een rondleiding duurt ± 10 minuten. Kinderdagverblijf Spring Neem een kijkje bij kinderdagverblijf Spring en speel dokter Bibber! Ook de ballonnenclown is aanwezig! Noodstroomaggregaat Wat gebeurt er als de stroom uitvalt in het ziekenhuis? U hoort het hier. Kapel Theaterkoor Nutsz Het Helmondse theaterkoor Nutsz treedt vandaag vijf keer één kwartier voor u op. De optredens zijn om 10.30, 11.30, 12.30, en uur. U kunt hier ook een kopje koffie, thee of ranja drinken. Ambulance Neem een kijkje in een ambulance. Centrale hal U kunt hier een kopje koffie, thee of ranja drinken. Vrienden van het Elkerliek Bekijk hier extra s voor patiënten. Kinderafdeling Breng een bezoekje aan de poppendokter. Neem de lift of trap naar de 1e verdieping.

4 LOOPROUTE - 1E ETAGE Start ingang President Rooseveltlaan 15 Dermatologie/Pathologie Bekijk verschillende huidafwijkingen onder een 10-koppige microscoop. 16 Gynaecologie 17 Gezinssuite* 18 Ons Geboortehuis* En weet u hoe u zonnebrandmiddel goed insmeert? Kinderen en zwangere vrouwen kunnen een echo laten maken. Wat is een hysteroscopie en wat is Essure sterilisatie? U hoort het hier. Neem een kijkje in een gezinssuite. Hier verblijven moeder en kind, wanneer dit nodig is, na een bevalling. Een thuisbevalling, maar dan in het ziekenhuis? Dat kan in Ons Geboortehuis. Neem hier een kijkje. 19 Verloskamer* Neem een kijkje in een verloskamer. 20 Diëtetiek Weet u hoeveel zout er in uw voeding zit? Doe de zoutquiz! 21 Wachtruimte U kunt hier een kopje koffie, thee of ranja drinken. 22 Gipskamer Neem een kijkje in de gipskamer en misschien mag jouw arm wel in het gips! Neem de lift of trap naar de 2e verdieping. *Het kan zijn dat deze afdeling vandaag wordt gesloten, omdat er te veel patiënten liggen.

5 LOOPROUTE - 2E ETAGE OK-COMPLEX Cardiologie Hoe werkt een inspanningstest op een fiets en hoe ziet een echo van het hart eruit? Laat hier ook uw bloeddruk meten. 24 Grimeren Je kunt hier een wondje of blauwe plek laten schminken. Net echt! 25 Ziekenhuisapotheek Krijg uitleg over een Car On Wheels. Kinderen kunnen een tubetje zalf vullen. 26 Laboratorium Kijk jij ook graag naar Checkpoint en Dexter s lab? Kom dan naar het kinderlaboratorium en voer met ons testteam allerlei spectaculaire experimenten uit. Laat de hoeveelheid glucose in uw bloed meten en neem een kijkje in het laboratorium. 27 Operatiekamer Krijg een rondleiding door één van de nieuwe operatiekamers. Let op: het kan hier erg druk zijn. Neem plaats in de wachtrij of sla de rondleiding over en kom later terug. Na uur kunt u niet meer aansluiten in de rij. Een rondleiding duurt ± 15 minuten. Neem de lift of trap naar de 4e verdieping.

6 LOOPROUTE - 4 E ETAGE Technische ruimte Krijg hier uitleg over de luchtbehandelingskasten en de medische perslucht. U zult versteld staan! 29 Oncologieafdeling Neem een kijkje op de vernieuwde oncologieafdeling. Einde route. Neem de lift of trap terug naar de begane grond.

7 Wat vond u van de open dag in het Elkerliek? Laat het ons weten via social media met de hashtag #opendagelk of vul de korte enquête in op Elkerliek. mens tot mens. In het Elkerliek ziekenhuis is een patiënt een mens. Een tevreden mens als het even kan, want een tevreden mens geneest sneller. Juist omdat de mens dient als kompas is onze koers duidelijk en resultaatgericht. Zo stimuleren we een nauwe samenwerking tussen de verschillende specialismen, zodat de patiënt (mens) geen koude overdracht ervaart. En we maken bewust tijd voor kleine dingen die een groot verschil maken zoals een arm om een schouder. Dat maakt van het Elkerliek een ziekenhuis waar je als patiënt en als medewerker gewoon mens kunt zijn. Lees het verhaal van Nelly, Harm en Bert en andere ervaringen en verhalen van patiënten op

8 Word vandaag nog Vriend van het Elkerliek want samen maken we méér mogelijk! Het Elkerliek ziekenhuis is van ons allemaal; iedereen heeft er wel eens mee te maken. Als patiënt, als bezoeker, jong of oud. We doen er alles aan om ieder verblijf in het Elkerliek zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Kwalitatief goede zorg in een prettige sfeer van mens-tot-mens; dat is het Elkerliek! Veel voorzieningen in het ziekenhuis zijn heel normaal. Maar lang niet alles de Vrienden van het Elkerliek proberen die extra s voor patiënten mogelijk te maken. Doet u mee? Voor 20,- per jaar bent u al Vriend! Wat maken de Vrienden in 2015 mogelijk? een verwendag voor patiënten van de afdeling Geriatrie een opknapbeurt van de Kinderafdeling nieuw speelgoed voor de wachtkamers van de Kinderpolikliniek een verwentas voor moeders in het ziekenhuis en nog veel meer kleine en grote extra s voor patiënten! Doorlopende machtiging Naam incassant: Stichting Vrienden van het Elkerliek Adres incassant: Wesselmanlaan 25 Postcode incassant: 5707 HA Woonplaats incassant: Helmond Incassant ID: NL Kenmerk machtiging: S PA Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de stichting Vrienden van het Elkerliek om jaarlijks 20,- van uw rekening af te schrijven omdat u donateur bent en toestemming aan uw bank om dit bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de stichting Vrienden van het Elkerliek. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Voorletters: Adres: Postcode: Rekeningnummer (IBAN): Plaats en datum: Tel. nr: Achternaam: Woonplaats: Handtekening: Lever deze machtiging in bij de Vrienden van het Elkerliek in de bezoekershal of stuur m per post naar: Vrienden van het Elkerliek, antwoordnummer 138, 5707 HA Helmond (postzegel niet nodig)

OPEN DAG. 18 maart ELKERLIEK ZIEKENHUIS tot uur Helmond

OPEN DAG. 18 maart ELKERLIEK ZIEKENHUIS tot uur Helmond OPEN DAG ELKERLIEK ZIEKENHUIS #ontdekken @elkerliek 18 maart 2017 10.00 tot 16.00 uur Helmond WWW.ELKERLIEK.NL/OPENDAG #ontdekken @elkerliek Welkom in het Elkerliek ziekenhuis. In dit boekje vind je het

Nadere informatie

Uw gezin staat centraal in het Elkerliek ziekenhuis

Uw gezin staat centraal in het Elkerliek ziekenhuis Uw gezin staat centraal in het Elkerliek ziekenhuis Gezinsgerichte zorg in het Elkerliek, daar kunt u van op aan Het verhaal van Esther, Irma en Fleur. Na haar bevalling verblijft Esther van de Vranden

Nadere informatie

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van Hogewey Heemraadweg 1 1382 GV Weesp tel: (0294) 210 500 e-mail: hogewey@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenhogewey Rekeningnummer (IBAN): NL37 RABO 0343 1354 34 FW - B-003/vivium 02/2014

Nadere informatie

DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA

DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA Naam Incassant: MHC Bemmel 800 Adres Incassant: Postbus 222 Plaats Incassant: 6680 AE BEMMEL Land Incassant: NEDERLAND Incassant ID: NL13ZZZ401445350000 Door ondertekening van

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

Voorbeeld machtiging. 20 december 2011

Voorbeeld machtiging. 20 december 2011 Voorbeeld machtiging 20 december 2011 Eenmalige machtiging SEPA Euro-Incasso S PA incassant incassant :. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan om een eenmalige incasso-opdracht

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke schenking

Overeenkomst Periodieke schenking Overeenkomst Periodieke schenking Exemplaar voor de schenker 1a Uw naam m/v 1b Naam van de begunstigde Wilde Ganzen 1c Vast bedrag per jaar in cijfers Vast bedrag per jaar in letters 2a Looptijd (minimaal

Nadere informatie

Informatie overblijfvoorziening.

Informatie overblijfvoorziening. Informatie overblijfvoorziening. Zeewolde, 24 juni 2014. Geachte ouder(s) / verzorger(s), Indien u gebruik wenst te maken van de overblijfvoorziening van De Richtingwijzer kunt u dit kenbaar maken door

Nadere informatie

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking.

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking. Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking. U kunt het formulier printen en met blauwe pen invullen en ondertekenen. Het is van belang dat twee origineel getekende exemplaren aan onze stichting

Nadere informatie

Wat gebeurt er op de POS-poli kinder-cardiologie? Een (kijk) operatie aan je hart, dan eerst naar de POS-poli kinder-cardiologie

Wat gebeurt er op de POS-poli kinder-cardiologie? Een (kijk) operatie aan je hart, dan eerst naar de POS-poli kinder-cardiologie Wat gebeurt er op de POS-poli kinder-cardiologie? Een (kijk) operatie aan je hart, dan eerst naar de POS-poli kinder-cardiologie Wilhelmina Kinderziekenhuis Wat staat er in deze folder Wat gebeurt er op

Nadere informatie

Even uitrusten van de indrukken? Kom gerust fris, thee of koffie met iets lekkers gebruiken in de aula op de begane grond.

Even uitrusten van de indrukken? Kom gerust fris, thee of koffie met iets lekkers gebruiken in de aula op de begane grond. Programma Open Dag locatie Umbriëllaan (vmbo-kb/tl en vmbo-bb/kb) Woensdag 10 februari 2016, 16.00-21.00 uur Beste leerling(e) van groep 8, Hartelijk welkom op de Open Dag van het Huygens College! Wat

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015. Lionsclub Ypenveen

Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015. Lionsclub Ypenveen Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015 Lionsclub Ypenveen - brief aan de ouders - aanmeldformulier - informatie voor de sponsor - eenmalige machtiging Aan de kinderen en ouders/verzorgers van De

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier COORNHERT LYCEUM

Aanmeldingsformulier COORNHERT LYCEUM Niet invullen a.u.b. Vt/H H/V 1A 1G Voorlopig Bsn P / I / UB D Initialen Datum Aanmeldingsformulier COORNHERT LYCEUM Algemene leerlinggegevens 2 pasfoto s 1. Achternaam 2. Roepnaam 3. Voornamen 4. Officiële

Nadere informatie

vandaag word je geopereerd aan je blinde darm 1

vandaag word je geopereerd aan je blinde darm 1 vandaag word je geopereerd aan je blinde darm 1 2 Wat is een blinde darm? Een blinde darm is een wormvormig aanhangsel, gelegen onderaan in de buik bij de overgang van de dunne naar de dikke darm. Met

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. Naar het ziekenhuis.

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. Naar het ziekenhuis. Thema Gezondheid Lesbrief 2. Naar het ziekenhuis. Wat leert u in deze les? De weg vragen. Om herhaling en verduidelijking vragen. Je naam spellen. Vragen stellen en beantwoorden. Veel succes! 1 HET GESPREK

Nadere informatie

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd.

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd. Betreft: betaling vrijwillige ouderbijdrage via automatische incasso Alkmaar 18 augustus 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Vanaf november is het mogelijk om de ouderbijdrage via automatische incasso te

Nadere informatie

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3 OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING 1 Gegevens van de schenker 1a Aanspreekvorm Mevrouw / De heer 1b 1c 1d 1e 1f 1g 1h 1i 1j 1k Achternaam Voornamen (voluit) Straat + huisnummer Postcode + woonplaats

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Naarderheem

Stichting Vrienden van Naarderheem Stichting Vrienden van Naarderheem Stichting Vrienden van Naarderheem: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Het welzijn van iedereen die in Naarderheem verblijft, revalideert en wordt behandeld

Nadere informatie

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première De Première FILMCLUB Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer filmclub De Première. Bij filmclub De Première zijn de mooiste, nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer. We maken een bewuste

Nadere informatie

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk Zo werkt het Incasseren en betalen via Mijn ING Zakelijk Een incasso- of betaalopdracht levert u gemakkelijk aan via Mijn ING Zakelijk. Daarin kunt u al

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Gegevens ouder(s)/verzorgers:

Gegevens ouder(s)/verzorgers: Gegevens ouder(s)/verzorgers: Achternaam: Ouder/verzorger 1 Ouder/verzorger 2 Tevens de contractant Voorletters: m/v* m/v* Voornaam: Geboortedatum: Telefoon thuis: Telefoon werk: Telefoon mobiel: Werkgever:

Nadere informatie

Medicijnautomaat Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op

Medicijnautomaat Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op Medicijnautomaat Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding Uw medicijnen ophalen tijdens én na sluitingstijd van de apotheek, ook in het weekeinde en zelfs s avonds, kortom

Nadere informatie

Dit boekje is van:..

Dit boekje is van:.. Ik en mijn plan Dit boekje is van:.. Hallo, Jij bent cliënt bij SOVAK. Je hebt bij SOVAK een persoonlijk begeleider. Samen maak je afspraken over wat jij zelf doet en wat SOVAK doet. Die afspraken staan

Nadere informatie

Welkom op verpleegeenheid D2, de kinderafdeling van ons ziekenhuis. Ziek zijn is niet altijd even prettig, zeker niet als je in het ziekenhuis ligt.

Welkom op verpleegeenheid D2, de kinderafdeling van ons ziekenhuis. Ziek zijn is niet altijd even prettig, zeker niet als je in het ziekenhuis ligt. Welkom Hallo Welkom op verpleegeenheid D2, de kinderafdeling van ons ziekenhuis. Ziek zijn is niet altijd even prettig, zeker niet als je in het ziekenhuis ligt. Toch kan een ziekenhuisopname best fijn

Nadere informatie

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10).

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10). Leefstijlprogramma voor kinderen en jongeren met overgewicht (begeleiding door kinderarts, beweeg- & leefstijladviseur, fysiotherapeut en diëtist) Wat beweegt jou? Kids in Action 2 I n l e i d i n g Kids

Nadere informatie

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als.

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als. ALS: ongeneeslijk en progressief Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Bij zo n 500 mensen wordt jaarlijks de diagnose ALS (Amyotrofische

Nadere informatie

Jongeren. Wat is hier te doen? op de Kinder- en jongerenafdeling. Kinder- en jongerenafdeling Zaans Medisch Centrum

Jongeren. Wat is hier te doen? op de Kinder- en jongerenafdeling. Kinder- en jongerenafdeling Zaans Medisch Centrum Jongeren op de Kinder- en jongerenafdeling Wat is hier te doen? Je dacht vast bij jezelf: hoezo kinderafdeling? Maar echt, dit is de leukste afdeling van het ziekenhuis. Inderdaad liggen er veel kleine

Nadere informatie

Virtueel Helmond. www.virtueelhelmond.nl

Virtueel Helmond. www.virtueelhelmond.nl Virtueel Helmond www.virtueelhelmond.nl Virtueel Helmond Gemeente Helmond was in 2005 de eerste gemeente in Nederland die een virtuele wereld opzette. Inmiddels is Virtueel Helmond uitgebreid met een flink

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Zandzee

Stichting Vrienden van De Zandzee Stichting Vrienden van De Zandzee Stichting Vrienden van De Zandzee: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Als je ouder wordt en afhankelijk van zorg, zijn veel dingen die vroeger gewoon waren

Nadere informatie

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is.

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is. Kinderen hechten aan continuïteit en duidelijke regels. Wij willen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Wij streven ernaar dat de kinderen weer fris en vol energie aan het middagprogramma kunnen

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof Stichting Vrienden van De Stichtse Hof Stichting Vrienden van De Stichtse Hof: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Als je ouder wordt en afhankelijk van zorg, zijn veel dingen die vroeger gewoon

Nadere informatie

UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord Pijnrevalidatie voor kinderen en jongeren

UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord Pijnrevalidatie voor kinderen en jongeren UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord Pijnrevalidatie voor kinderen en jongeren Informatie voor kinderen, jongeren en ouders Wat staat er in deze folder? Inleiding voor ouders 1 Informatie

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

FW - B-002/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-002/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van De Bolder Akkerweg 57 1276 BB Huizen tel: (035) 577 31 00 e-mail: bolder@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenbolder Rekeningnummer (IBAN): NL19 RABO 0329 9371 62 FW - B-002/vivium 02/2014

Nadere informatie

Alles onder de knie? 1 Herhalen. Intro. Met de docent. 1 Werk samen. Lees het begin van de gesprekjes. Maak samen de gesprekjes af.

Alles onder de knie? 1 Herhalen. Intro. Met de docent. 1 Werk samen. Lees het begin van de gesprekjes. Maak samen de gesprekjes af. Intro Met de docent Wat ga je doen in dit hoofdstuk? 1 Herhalen: je gaat herhalen wat je hebt geleerd in hoofdstuk 7, 8 en 9. 2 Toepassen: je gaat wat je hebt geleerd gebruiken in een situatie over werk.

Nadere informatie

Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER

Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER 1a Naam van de schenker keuze m/v 1b Naam van de begunstigde 1c Vast bedrag per jaar in euro (minimaal schenkbedrag 100 euro per jaar) Vast bedrag per

Nadere informatie

Overeenkomst tot periodieke schenking aan Aletta Jacobs Fonds

Overeenkomst tot periodieke schenking aan Aletta Jacobs Fonds Overeenkomst tot periodieke schenking aan Aletta Jacobs Fonds (Een toelichting bij dit formulier staat onderaan) 1 Basisgegevens 1a Naam van de schenker 1b Naam van de begunstigde Stichting Aletta Jacobs

Nadere informatie

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent?

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? In het Havenziekenhuis doen wij er alles aan om u tijdens uw verblijf in het ziekenhuis zo goed mogelijk te behandelen, te verzorgen en

Nadere informatie

Maximale inspanningstest

Maximale inspanningstest Maximale inspanningstest Je komt bij ons in het ziekenhuis voor een test. Die test heet maximale inspanningstest. Het is een onderzoek waarbij de dokter onderzoekt: Hoe jouw conditie is. Hoe je longen,

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING (LIJFRENTESCHENKING) 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr. 1b Naam van de begunstigde

OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING (LIJFRENTESCHENKING) 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr. 1b Naam van de begunstigde 1 BASISGEGEVENS 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr 1b Naam van de begunstigde 1c Vast bedrag per jaar in euro Vast bedrag per jaar in letters 2 LOOPTIJD PERIODIEKE SCHENKING 2a Looptijd schenking (minimaal

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker]

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Ondergetekende (schenker): Voornamen voluit: Geboortedatum. m/v Gegevens /medeschenker: [doorhalen wat niet van toepassing is] [als u een heeft, moet u

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 1 2 Inhoudsopgave 1.Inleiding blz.3 2.Homepage..blz.4 2.1.Verzend een aanvraag......blz.5/6 2.2.Bekijk aanvraag met

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift

Overeenkomst periodieke gift Exemplaar voor de schenker 1. Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift* te doen aan Stichting Landschap Overijssel gevestigd te Dalfsen. De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige

Nadere informatie

Welkom op de dagbehandeling Interne geneeskunde. www.nwz.nl

Welkom op de dagbehandeling Interne geneeskunde. www.nwz.nl Welkom op de dagbehandeling Interne geneeskunde www.nwz.nl Inhoud Wat kunt u verwachten op de dagbehandeling interne geneeskunde? 3 Uw afspraak 4 Uw voorbereiding 4 Dag van het onderzoek of de behandeling

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER EN MACHTIGING V.A.S. ARASHI 2015-2016 (1/2)

INSCHRIJVINGSFORMULIER EN MACHTIGING V.A.S. ARASHI 2015-2016 (1/2) INSCHRIJVINGSFORMULIER EN MACHTIGING V.A.S. ARASHI 2015-2016 (1/2) Lees de voorwaarden op de informatiebrief van dit formulier goed door! Er wordt via een e-mail bevestigd dat het formulier verwerkt is.

Nadere informatie

Informatie voor bezoekers van de IC/MC

Informatie voor bezoekers van de IC/MC Informatie voor bezoekers van de IC/MC Informatie voor bezoekers van de IC/MC Deze folder is bedoeld voor familie en naasten van de patiënten die op de afdeling IC/MC worden opgenomen, maar is ook bestemd

Nadere informatie

Overeenkomst tot Periodieke Schenking

Overeenkomst tot Periodieke Schenking Overeenkomst tot Periodieke Schenking Alleen de blanco (niet-blauwe) velden dienen ingevuld te worden door de schenker 1 Basisgegevens 1a Voorletters en naam van de schenker Dhr / mevr. 1b Naam van de

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5)

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5) Hierbij verklaar ik (ondergetekende/schenker) dat ik periodiek een gift schenk aan Stichting De Luisterpost Bralectah (LPB media). 1. Mijn schenking bestaat uit een vaste en gelijkmatige gift van: (jaarbedrag

Nadere informatie

Periodieke schenkingsovereenkomst

Periodieke schenkingsovereenkomst Periodieke schenkingsovereenkomst Verklaring schenking Ondergetekende verklaart een schenking te doen aan Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp. Persoonlijke gegevens schenker Achternaam Voornamen (s.v.p.

Nadere informatie

Kempenhaeghe entreeboekje kinderafdeling

Kempenhaeghe entreeboekje kinderafdeling Kempenhaeghe Locatie Hans Berger Kliniek Oosterhout - Kinderafdeling Hoooi Kempenhaeghe entreeboekje kinderafdeling Inleiding Hoi, ik ben Kempy! Welkom bij Kempenhaeghe! Ik woon hier. Binnenkort word jij

Nadere informatie

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ Opname hulp Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen B B Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ BoekenBabbels DOEL Door het opnemen en plaatsen van korte

Nadere informatie

Wij helpen u graag op gang!

Wij helpen u graag op gang! deel 1 Gefeliciteerd met de aankoop van uw ipad Wij helpen u graag op gang! ipad In dit document wordt u uitgelegd wat u moet doen om met de ipad te kunnen werken. Voor u met de ipad aan de slag kunt gaan

Nadere informatie

Aanvraag Leerlingenvervoer 2015-2016

Aanvraag Leerlingenvervoer 2015-2016 Aanvraag Leerlingenvervoer 2015-2016 Waarom dit formulier? Met dit formulier vraagt u voor de eerste keer leerlingenvervoer aan voor uw kind. Terugsturen Stuur het ingevulde formulier naar en eventuele

Nadere informatie

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Gefeliciteerd met je zwangerschap. Als je zwanger bent verandert er veel in je lichaam, maar ook in je leven. Het is een leuke en

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld

Overeenkomst periodieke gift in geld Overeenkomst periodieke gift in geld Exemplaar voor de ontger 1 Verklaring gift 1a Naam de schenker m / v Naam de begunstigde Stichting De Hoop 1b De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

Doet u ook mee? Dan maakt u ieder kwartaal kans op een VVV-bon van 25!

Doet u ook mee? Dan maakt u ieder kwartaal kans op een VVV-bon van 25! 1 Informatiebrief CONNECT-IN studie (De effecten van CenteringPregnancy in Nederland) NL44319.058.13 Doet u ook mee? Dan maakt u ieder kwartaal kans op een VVV-bon van 25! Geachte mevrouw, Wij vragen u

Nadere informatie

Hallo, mogen wij ons even voorstellen

Hallo, mogen wij ons even voorstellen Informatiepakket TSO De Uilenburcht Hallo, mogen wij ons even voorstellen Wij zijn TSO De Uilenburcht onderdeel van Kappio, een professionele kinderopvangorganisatie. Wij verzorgen de TSO voor de kinderen

Nadere informatie

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over?

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over? FlexISDN Wat is FlexISDN? Met FlexISDN belt u stukken voordeliger. gntel neemt de abonnements- en gesprekskosten over van uw huidige aanbieder. Omdat gntel een eigen telefonieplatform heeft, kunnen wij

Nadere informatie

Geachte ouders, verzorgers,

Geachte ouders, verzorgers, Basisschool St. Caecilia, Schoolmeesterstraat 2, 5056 KK Berkel-Enschot tel.: 013-5331360 Postadres: Postbus 9, 5056 ZG Berkel-Enschot E-mail: caecilia@bs-caecilia.nl Geachte ouders, verzorgers, Bij deze

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2015 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen

Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen 2018-2019 Hierbij meld ik mij aan als lid van Sportclub Silvolde, De contributie voor het seizoen 2018-2019 kunt u vinden op onze website: www.sportclubsilvolde.nl

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp Uitnodiging voor het Start-weekend Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015 Samen delen in overvloed Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp -Welkom- Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging

Nadere informatie

Heeft u geen burgerservicenummer? Vul dan het registratienummer SVB in.

Heeft u geen burgerservicenummer? Vul dan het registratienummer SVB in. Kinderbijslag Wijziging doorgeven Wijzigingen in uw gezinssituatie kunnen gevolgen hebben voor uw kinderbijslag. Geef een wijziging daarom binnen vier weken door met dit formulier. Voor mensen die buiten

Nadere informatie

Informatie over kosten, betalen & inschrijven

Informatie over kosten, betalen & inschrijven Informatie over kosten, betalen & inschrijven 2015-2016 Inhoudsopgave Onderwijskosten... 2 Betalen... 2 Termijnen... 2 Tussentijdse beëindiging... 3 Administratiekosten... 3 Sponsoring... 4 Fiscale voordelen...

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJKESTAGE

MAATSCHAPPELIJKESTAGE MAATSCHAPPELIJKESTAGE schooljaar 015-016 voor leerlingen uit het derde leerjaar. Contactpersoon Maatschappelijke stage: dhr./mevr... Telefoonnummer: Contactpersoon Zwin College, mevr. H. Roodbeen 0117-454555,

Nadere informatie

Minderjarige vreemdelingen

Minderjarige vreemdelingen Aanvraagformulier Rvb Minderjarige vreemdelingen In te vullen door het COA Versie 4.0 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding Dit is het aanvraagformulier voor de Regeling verstrekkingen bepaalde categorieën

Nadere informatie

Informatie voor kinderen en jongeren over Het portaal voor kinderen en jongeren met luchtwegklachten of allergie

Informatie voor kinderen en jongeren over Het portaal voor kinderen en jongeren met luchtwegklachten of allergie Patiënteninformatie Informatie voor kinderen en jongeren over Het portaal voor kinderen en jongeren met luchtwegklachten of allergie 1234567890-terTER_ Inhoudsopgave Pagina Wat is een portaal? 5 Het portaal

Nadere informatie

OVEREENKOMST: PERIODIEKE GIFT IN GELD

OVEREENKOMST: PERIODIEKE GIFT IN GELD OVEREENKOMST: PERIODIEKE GIFT IN GELD 1. VERKLARING GIFT De ondergetekende verklaart een gift te doen aan Dorcas, gevestigd te Andijk, geregistreerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Aanvraagformulier alarmering CQ5

Aanvraagformulier alarmering CQ5 Aanvraagformulier alarmering CQ5 De heer / Mevrouw / Familie (doorhalen wat niet van toepassing is) Naam/Voorletters Geboortedatum GSM-nummer E-mailadres Rekeningnummer (IBAN) : Verzoekt aansluiting met

Nadere informatie

Inschrijfformulier najaar 2014

Inschrijfformulier najaar 2014 Postadres: Postbus 616 6200 MD Maastricht Bezoekersadres: Bonnefantenstraat 2 Inschrijfformulier najaar 2014 Heb je vragen? Stel ze gerust! T: 043-3885358 contact@allesisdrama.com www.allesisdrama.com

Nadere informatie

Zorg- en dienstverleningsovereenkomst

Zorg- en dienstverleningsovereenkomst Zorg- en dienstverleningsovereenkomst Contractspartijen Naam zorgaanbieder: Stichting Marente Rijnsburgerweg 2 Postcode/plaats: 2215 RA Voorhout KvK-nummer: 28102621 Telefoonnummer: 071 409 3333 E-mail:

Nadere informatie

Hoe stel je prioriteiten?

Hoe stel je prioriteiten? Hoe stel je prioriteiten? Wat heb je eraan? In deze les leer je hoe je prioriteiten stelt, dus te kiezen welke dingen het belangrijkst zijn om te doen. Dat is handig als je meer moet doen dan waar je eigenlijk

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Twee versies: Algemeen overigen (pagina 2 4) Rabobank en City (pagina 5 8)

Twee versies: Algemeen overigen (pagina 2 4) Rabobank en City (pagina 5 8) Twee versies: Algemeen overigen (pagina 2 4) Rabobank en City (pagina 5 8) Algemeen Amsterdam, 5 september 2013 Betreft: doorlopende machtiging Nationale Bioscoopbon Geacht NVB lid, In juni heeft u van

Nadere informatie

Nederrij 133 2200 Herentals t 014 24 61 11. Weg met pijn... Want pijn is niet fijn!!! Informatieboekje voor kinderen en hun ouders

Nederrij 133 2200 Herentals t 014 24 61 11. Weg met pijn... Want pijn is niet fijn!!! Informatieboekje voor kinderen en hun ouders Nederrij 133 2200 Herentals t 014 24 61 11 www.azherentals.be Weg met pijn... Want pijn is niet fijn!!! Informatieboekje voor kinderen en hun ouders Dag Bert, welkom op de kinderafdeling Ik zal je iets

Nadere informatie

Colofon: Inge Bramsen, Kees Willemse, Chris Kuiper & Mieke Cardol, Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam, 2015.

Colofon: Inge Bramsen, Kees Willemse, Chris Kuiper & Mieke Cardol, Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam, 2015. Colofon: Mijn Pad is gemaakt door Inge Bramsen, Kees Willemse, Chris Kuiper & Mieke Cardol (2015), Lectoraat Disability Studies; Diversiteit in Participatie, Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool

Nadere informatie

Ondersteuning bij SEIN: woonzorg en dagbesteding

Ondersteuning bij SEIN: woonzorg en dagbesteding Samen doen wij dat! info Ondersteuning bij SEIN: woonzorg en dagbesteding informatie voor cliënten Inhoud INHOUD 1. Verhogen van de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie 4 2. Het kwaliteitskader

Nadere informatie

Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje!

Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje! Proloog Week van de Mediawijsheid: Week van de Mediawijsheid: 23-30 november 2012. Doe mee! Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje! 2-12 jaar Iedereen van 2 tot

Nadere informatie

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking Overeenkomst Periodieke schenking Exemplaar voor de 1 Basisgegevens 1a Naam van de De heer/mevrouw 1b Naam van de begunstigde Stichting TJOMMIE Foundation 1c Vast bedrag per jaar in euro Vast bedrag per

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Lidmaatschap NijSAC

Aanmeldingsformulier Lidmaatschap NijSAC Aanmeldingsformulier Lidmaatschap NijSAC Voorwaarden voor het (buitengewoon) lidmaatschap zijn: Lidmaatschap Buitengewoon lidmaatschap Ingeschreven staan als (PhD) student aan de Radboud Universiteit Nijmegen

Nadere informatie

Leuke routes van maximaal een half uur lopen. w a d. n e l e n

Leuke routes van maximaal een half uur lopen. w a d. n e l e n 9 Leuke routes van maximaal een half uur lopen w a d n e l e n Het lunchwandelen heeft al geleid tot meer beweging, nog meer onderlinge gezelligheid, veel positiviteit en lol! inhoudsopgave Niet in zeven

Nadere informatie

Onze cliënten aan het woord

Onze cliënten aan het woord Onze cliënten aan het woord Instrument om ervaringen van cliënten in kaart te brengen Naam cliënt : Naam invuller vragenlijst : Woning cliënt : Datum : 1 Toelichting Inleiding Naam instelling wil graag

Nadere informatie

Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK

Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK Opgericht 6 juni 1953 Sportcomplex MOLENZICHT Gr. v Prinstererstraat, Alblasserdam 078-6915988 Website: www.ckc-kinderdijk.nl Via dit schrijven willen wij je graag

Nadere informatie

Handleiding Social Sponsoring

Handleiding Social Sponsoring Handleiding Social Sponsoring INLEIDING In deze handleiding wordt u stapsgewijs verteld hoe u Social Sponsoring voor uw organisatie kunt aanmaken, instellen en onder leden activeren. Daarna kunnen leden,

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Behandeling op de afdeling Radiotherapie; informatie voor kinderen

Behandeling op de afdeling Radiotherapie; informatie voor kinderen Behandeling op de afdeling Radiotherapie; informatie voor kinderen Inleiding voor ouders Binnenkort komt uw kind naar de afdeling Radiotherapie van het AMC voor een behandeling. Het is belangrijk uw kind

Nadere informatie

dagbehandeling bij kinderen

dagbehandeling bij kinderen patiënteninformatie dagbehandeling bij kinderen Binnenkort wordt uw kind voor een behandeling of ingreep opgenomen op afdellng Dagbehandeling, locatie F1. Wat kunt u thuis doen om uw kind voor te bereiden

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

het einde van onbekende wensen Monuta uitvaartwens

het einde van onbekende wensen Monuta uitvaartwens het einde van onbekende wensen Monuta uitvaartwens Het leven is een verzameling van keuzes. Je kiest waar je woont, hoe je je kleedt, welk werk je doet en met wie je samenleeft. Die keuzes bepalen in grote

Nadere informatie