Schoolfruit Deze week krijgen de kinderen weer schoolfruit op woensdag, donderdag en vrijdag.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolfruit Deze week krijgen de kinderen weer schoolfruit op woensdag, donderdag en vrijdag."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar Nummer: 11 Datum: Algemeen Belangrijke data: 10 November Verjaardag juf Marga 11 November Verjaardag meester Teun 11 November Scholenmarkt VO in het AOC Twello 16 November Luizencontrole 17 November Techniekmiddag 04 December Sinterklaasfeest 05 December Oud papier voor Sjaloom 16 December Kerstviering in de kerk 21 December t/m 01 Januari 2016 Kerstvakantie Schoolfruit Deze week krijgen de kinderen weer schoolfruit op woensdag, donderdag en vrijdag. Voorlichting vluchtelingenwerk door wethouder Hayo Pinkster Donderdagmorgen kwam wethouder Hayo Pinkster bij ons in school om de kinderen van groep 5 t/m 8 voorlichting te geven over de opvang van vluchtelingen in het dorp. Hij liet hen eerst een filmpje zien over een meisje dat was gevlucht. Hierna vertelde hij over het vluchtelingenwerk. Uit de vragen die daarna gesteld werden door de kinderen bleek hun interesse en betrokkenheid bij dit onderwerp. Fijn dat de gemeente Voorst de kinderen op deze manier heeft geïnformeerd. Schaatsen voor water Vrijdag 20 november is het zover. De groepen 5, 6, 7 en 8 gaan schaatsen in Deventer bij de Scheg voor Schaatsen voor water. We gaan met de bus en we worden om 9.00 uur opgehaald van school. De onkosten voor de kinderen die schaatsen huren bij de Scheg, bedraagt 2,00 per paar. Donderdag gaan we bij de kinderen inventariseren wie er schaatsen nodig hebben en welke maat.

2 Er zijn een aantal belangrijke regels voor de ijsbaan: Top 3 regels op de ijsbaan - Belangrijk: De kinderen moeten handschoenen meenemen. Zonder handschoenen mogen de kinderen niet de ijsbaan op. Dit i.v.m. valpartijen. - Niemand mag lopen op de ijsbaan, dus niet oversteken of tegen de schaatsrichting in lopen (en ook niet schaatsen). - We schaatsen altijd aan de buitenkant van de baan. Het kan zijn dat er andere recreanten op deze baan schaatsen en die hebben vaak een hoger tempo. We hopen op een fijne ochtend met de kinderen en natuurlijk op een goede opbrengst voor het goede doel van Schaatsen voor water: schoon drinkwater en betere hygiëne voor kinderen in Malawi. Succes met het zoeken van sponsoren. Sinterklaas intocht Voorst 2015 Op zaterdag 14 november is het na maanden van wachten eindelijk weer zover dan komt de Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Nederland. Wederom komt hij ook in Voorst aan om ons te begroeten tijdens zijn reis door heel het land. Om komt hij aan in het park bij de Muziektent. Vanaf is er gezellige Sinterklaas muziek waar je met mee kunt zingen en dansen. Daarna zal de intocht verder gaan om bij het Dorpshuis te eindigen in een gezellige middag met vele Pieten en uiteraard Sinterklaas. Alle jongens en meisjes t/m groep 4 zijn welkom in de zaal. De ouders mogen plaats nemen in de Boemendal-Wierink zaal. Dus zet je mooiste pietenmuts op en kom Sinterklaas begroeten. Route De intocht van Sinterklaas gaat via de Schoolstraat, Enkweg, Kruizemuntstraat, Rozemarijnstraat, Tuinstraat, Rijksstraatweg, Kerkstraat en eindigt bij het Dorpshuis. Organisatie De intocht van Sinterklaas wordt al jaar en dag belangeloos georganiseerd door een aantal Voorster Ondernemers met hulp van een groep vrijwilligers. Facebook.com/SinterklaasVoorst Nieuws uit groep 1 en 2 De ruimte in... De laatste week van dit thema breekt aan. De kinderen en juffen hebben genoten van dit spannende en leerzame thema. Komende week herhalen we nog eens wat we allemaal geleerd hebben de afgelopen weken. Hij komt hij komt... We gaan weer aftellen, komende zaterdag is het dan eindelijk zover. Sinterklaas en zijn pieten meren deze keer aan in de haven van Meppel. Wij volgen het Sinterklaasjournaal in grote lijnen. Surpriseavond Op maandag 30 november organiseren we een surpriseavond. Komt u ook de inpak- en surprisepieten helpen? Samen maken we een grote surprise waarin alle cadeaus verstopt zitten. Vanaf uur bent u van harte welkom in groep 1 en 2. een fijne dag van. Hiep hiep hoera Boet wordt vrijdag 4 jaar. Van harte gefeliciteerd Boet. Wij wensen jou een fijne verjaardag. Onze lieve juf Marga is morgen jarig, alvast van harte gefeliciteerd juf. En maak er

3 Nieuws uit groep 3 en 4 Op maandag 30 november zijn we als groep ¾ uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de bibliotheek in Twello. Dit vinden we natuurlijk heel erg leuk om daar eens te gaan kijken. Hierbij dus de vraag of er vaders, moeders, opa s of oma s zijn die ons willen rijden. Het bezoek is van tot 11.00uur en we vertrekken rond 9.40uur van school. Opgeven kan bij de meester op school of even een mail naar teunjpalm@gmail.com. Gisteren was Sven jarig en vandaag vieren we zijn verjaardag in de groep. Woensdag 11 november zijn Gijs en de meester jarig. Gijs alvast een hele fijne verjaardag!

4 Groep 3 rondt begin deze week kern 3 af en starten we op woensdag met kern 4. We beginnen met het woordje h ui s, waar de letter h centraal staat. De kinderen krijgen maandag weer het leesmapje mee. In kern 3 leren we het volgende: Letters: d - oe - k - ij - z Woorden: doos, poes, koek, ijs, zeep Herhaling van de letters van kern 1 en 2 Deze nieuwe woorden en letters worden aangeboden aan de hand van een verhaal. In dit verhaal vinden kinderen in een wensdoos telkens een nieuwe verrassing. Het thema van deze kern is Wat zit erin? Uw kind is bij het begin van kern 3 alweer een week of 7 in groep 3. Steeds meer woorden kunnen worden gelezen. Uw kind leert niet alleen nieuwe letters en woorden, maar oefent deze ook op verschillende manieren. Een voorbeeld van zo'n oefening is het invullen van letters in woorden waarin een letter ontbreekt. Bij het stukje -en kan het kind kiezen uit b, p en r om er een compleet woord van te maken. Het plaatje dat naast het woord afgebeeld wordt geeft aan welk woord bedoeld is (ben, pen of ren). Uw kind leest ook al korte zinnen: ik eet een vis. een kip en een aap. tim zit bij een boom. Groep 4 werkt deze week aan de regel van trein en ijs. Bij deze regel hoort ook het eiverhaal. Deze is terug te vinden in het Bloonmapje dat de kinderen weer mee naar huis krijgen. Tijdens de taallessen staan we stil bij wat er allemaal voor een vuilnis is (het grofvuil, het gft, het puin ) en wat meetinstrumenten zijn (de duimstok, het meetlint, de rolmaat,...). Ook gaan we verder met het zelfstandig naamwoord en samenstellingen. Het gezegde van de week is; vele handen maken licht werk. Met rekenen werken de kinderen van groep 4 aan de volgende doelen: Doortellen met sprongen van 10 Optellen en aftrekken tot 100 Vermenigvuldigen: de tafel van 5 Optellen over het eerste 10 tal Geld tellen met biljetten van 50, 20, 10, 5 en met munten van 2 en 1 euro hoeveel kost het samen? De kinderen mogen thuis ook de tafel van 5 oefenen. Tijdens het rekenen werken de kinderen aan de volgende doelen: Oefenen bussommen: gebruik erbij- en eraf teken Oefenen met het rekenrek Handig tellen: gebruik maken van de 5 structuur Eerlijk verdelen Oppervlakten vergelijken Splitsen van hoeveelheden. De ei-plaat Tip: op school gebruiken we in groep 3 de termen erbij en eraf, dus geen plus en min!

5 Nieuws uit groep 5 en 6 Weer een nieuwe schoolweek voor de boeg. De kinderen van groep 5 en 6 mogen vrijdag 13 november allemaal op de fiets naar school komen. Resa heeft ons uitgenodigd voor een uitstapje in het kader van haar spreekbeurt. Deze week gaan de kinderen van groep 5 beginnen aan een nieuw blok voor spelling en taal. Het thema bij beide vakken is Uitstapjes. Bij spelling staan deze week de ij woorden centraal. De regel van de week van spelling bij groep 6 is citroen ( de c spreek je uit als s). De kinderen krijgen maandag hun Bloonmapje mee en allemaal vrijdag weer inleveren. Met rekenen werken de beide groepen in week 2 van blok 3 Groep 5: Maandag: Je vult aan tot tallen Dinsdag: Je leert de tafel van 9 Woensdag: Je verkent het verschil tussen omtrek en oppervlakte Donderdag: Je leert welke rekensom verstopt zit in het verhaaltje Vrijdag: Afmaken lessen en taken Groep 6: Maandag: Je leert getallen afronden op tientallen, honderdtallen en duizendtallen. Dinsdag: Je ontdekt dat je door verdubbelen en halveren snel het antwoord weet. Woensdag: Je rekent uit hoe lang een boottocht duurt. Je koppelt digitale en analoge tijd. Donderdag: Je past hoeveelheden van ingrediënten in een recept aan. Je gebruikt daarbij verhoudingstabellen. Vrijdag: Afmaken lessen en taken. De kinderen van groep 6 zijn afgelopen donderdag begonnen met de muziekklas van de Fanfare. De kinderen hebben een instrument uitgekozen en gaan daarmee de komende weken oefenen. Veel kinderen uit onze groepen zijn afgelopen zaterdag naar de schouwburg geweest om het concert van de fanfare bij te wonen. Boekenbeurt woensdag: Jurre Spreekbeurt vrijdag: Resa. Fijne week allemaal. Nieuws uit groep 7 en 8 We gaan weer een leuke week tegemoet! Woensdagavond de voorlichtingsavond over het voortgezet onderwijs, 4 spreekbeurten, een nieuwe start met taal, verder gaan met het project: Grieken en Romeinen en natuurlijk last but not least: een rekentoets:). Met rekenen hebben we deze week de toets. Afgelopen week zijn we gestart met het project: Grieken en Romeinen. De kinderen hebben op de computer veel informatie opgezocht en zijn nu samen bezig met het bouwen van een Romeinse stad. Op woensdag krijgen ze opdrachten en vragen die ze moeten opzoeken en maken op de computer. Natuurlijk hoort het lezen van Asterix en Obelix ook bij deze lessen:). Met taal beginnen we het nieuwe thema. Groep 7 gaat starten met het thema: Schoolwerk. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal op school? Wat doet een leerkracht tijdens schooltijd maar ook na schooltijd? Ook gaan we kijken naar het voltooid deelwoord. Met groep 8 beginnen we met het thema: Naar het voortgezet onderwijs. We krijgen antwoorden op vragen als: hoe werkt een rooster op het VO? en wat is een TOA?. Wat hier heel mooi op aansluit is de voorlichtingsavond op woensdag

6 11 november in het AOC Oost in Twello. Op deze avond zijn er verschillende kraampjes met allerlei verschillende middelbare scholen. Deze avond begint om 18:00 uur en duurt tot 20:30 uur. Deze avond is zeer geschikt om als ouders maar ook als kind eens te kijken welke middelbare school er bij jou/jullie past. Huiswerk: - Rekentuin en Taalzee: je moet 600 opdrachten gemaakt hebben - Maandag 16 november lever je de weektaak in - Maandag 16 november heb je 2x de 3 categorieën van Bloon gemaakt Fijne week allemaal! Meester Corné

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Jarigen Datum Activiteit 4 oktober Dierendag 6 oktober Opa en oma middag (nemen jullie deze middag een prentenboek mee naar school?) 10 De bovenbouw leest

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken.

Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken. Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken. Veilig leren lezen Maandag 21 september zijn we begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Datum: 29 oktober 2018 Belangrijke data: Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Dinsdag, 6 november Einde kledingactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuws uit de groep: Woensdag 4 oktober deden we met maar liefst 4 teams mee met het korfbaltoernooi voor groep 3 en 4. De kinderen hebben het ontzettend goed gedaan! Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 10 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 10 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 10 Datum: 02-11-15 Algemeen Belangrijke data: 10 November Verjaardag juf Marga 11 November Verjaardag meester Teun 11 November Scholenmarkt VO in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: 31-08-15

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: 31-08-15 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 31-08-15 Algemeen Belangrijke data: 07 September Start project Kunst (alle groepen) 08 September Informatie avond en jaarvergadering OC/MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Kern 3: doos-poes-koek-ijs

Kern 3: doos-poes-koek-ijs Kern 3: doos-poes-koek-ijs In deze kern leert uw kind: Letters: d - oe - k - ij z Woorden: doos, poes, koek, ijs, zeep Herhaling van de letters van kern 1 en 2 Deze nieuwe woorden en letters worden aangeboden

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 Agenda Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 8 oktober Voorleeswedstrijd 8 oktober Schoonmaakavond groepen 1 en 2, 19.00 uur 10 oktober 13.00 uur Opening bibliotheek 10 oktober Fiets-verlichting-controle

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 3 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 3 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 3 Datum: 05-09-16 Algemeen Belangrijke data: 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle ouders 13 September Schoolreis

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht.

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 januari 2016 Foto van de week Vorige week konden we schaatsen op straat en nu schijnt de zon en is de temperatuur ver boven nul. De leerlingen hebben genoten van

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november Voortgangsgesprekken. 5 dec Sinterklaas (info volgt nog) Plastic tas mee voor de werkjes

Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november Voortgangsgesprekken. 5 dec Sinterklaas (info volgt nog) Plastic tas mee voor de werkjes Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Agenda Datum Activiteit 8 en 9 nov Meester Joop voor de groep, Juf Harcolien en Juf Joan nemen op dinsdag en woensdag de herfstsignalering bij de kinderen af.

Nadere informatie

Maar wij hebben uw hulp nodig wie meldt zich aan? Graag doorgeven aan juf Marieke, meester Teun of juf Everdien. Het mag ook via de mail.

Maar wij hebben uw hulp nodig wie meldt zich aan? Graag doorgeven aan juf Marieke, meester Teun of juf Everdien. Het mag ook via de mail. Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 28 Datum: 04-04-16 Algemeen Belangrijke data: 06 April Rekendag 07 April Schoolfotograaf 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 t/m 06

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief 14 29 november 2018 Belangrijke data 04-12 Bezoek Sinterklaashuis groep 3-4 05-12 Sinterklaasviering 06-12 Studiedag, alle leerlingen vrij 07-12 1 e Rapport mee groep 1 t/m 8 11-12 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Gewoon praten oké, schreeuwen of lelijke taal: NEE! Nummer: 4 Datum: 14-09-15

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Gewoon praten oké, schreeuwen of lelijke taal: NEE! Nummer: 4 Datum: 14-09-15 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 4 Datum: 14-09-15 Algemeen Belangrijke data: 14-16 September Kamp groep 7 en 8 15 September Schoolreis groep 1 en 2 24 September Techniekmiddag 24 September

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2014-2015. Nummer: 26 Datum: 23-03-15

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2014-2015. Nummer: 26 Datum: 23-03-15 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2014-2015 Nummer: 26 Datum: 23-03-15 Algemeen Belangrijke data: 25 Maart Grote Rekendag 25+26 Maart Open avond en open morgen voor nieuwe leerlingen 02 April Bezoek aan

Nadere informatie

Veilig leren lezen Kern 1: ik - maan - roos vis

Veilig leren lezen Kern 1: ik - maan - roos vis Kern 1: ik - maan - roos vis Letters: m - r - v - i - s - aa - p - e Woorden: ik - maan - roos - vis - sok aan pen en Aan de hand van deze woorden leert uw kind de letters. Deze letters spreekt uw kind

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Nieuwsbrief van maandag 9 december 2013. Nr. 9

CBS de Wegwijzer. Nieuwsbrief van maandag 9 december 2013. Nr. 9 CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van maandag 9 december 2013 Aan de ouders/verzorgers van CBS De Wegwijzer Schoolfonds Enige tijd geleden heeft u het formulier ontvangen over het te betalen bedrag voor

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 december 2014

Nieuwsbrief groep 3 december 2014 Nieuwsbrief groep 3 december 2014 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van december. Nieuws uit de groep: We hebben de woorden van kern 5 bijgevoegd in de nieuwsbrief. Het is belangrijk om deze woorden

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

U weet natuurlijk al lang hoe hard uw kind aan het werk is in groep 3. Maar wat leren en doen ze nu precies?

U weet natuurlijk al lang hoe hard uw kind aan het werk is in groep 3. Maar wat leren en doen ze nu precies? Update groep 3a U weet natuurlijk al lang hoe hard uw kind aan het werk is in groep 3. Maar wat leren en doen ze nu precies? Lezen (Bron: site Veilig Leren Lezen) kern 1: In deze kern leert uw kind: Letters:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

6 oktober Nieuwsbrief 390. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuws uit de TSO

6 oktober Nieuwsbrief 390. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuws uit de TSO Nieuwsbrief 390 RKBS St. Catharina Haastrecht 6 oktober 2017 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuws uit de TSO Activiteiten en data Woensdag 11 oktober: Boekenmarkt 12.00 uur Vrijdag 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2011

Nieuwsbrief December 2011 Sinterklaas 2011 In deze nieuwsbrief; Maandagenda Kerst Uit de groepen.. Andere leuke weetjes over de school. O.b.s. de Kleine Dichter Heycopplein 1 3521 EX Utrecht 030-2963585 / Waalstraat 251 3522 SH

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD Weekbericht van 23 november 2015 Verjaardagen: Maandag is meester Johan jarig en dinsdag is meneer Fred jarig. We hebben al voor ze gezongen. Beiden van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! FINALE

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 november 2014

Nieuwsbrief groep 3 november 2014 Nieuwsbrief groep 3 november 2014 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van november. Nieuws uit de groep: Dinsdag 3 november hebben de kinderen de derde veilig en vlot toets gedaan. Hierbij moesten

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief 37 22 juni 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdagavond is er een bedankavond voor alle vrijwilligers. We staan er altijd weer van

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 36 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 36 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 36 Datum: 20-06-16 Algemeen Belangrijke data: 21 t/m 24 Juni Avondvierdaagse 30 Juni Musical groep 8 05 Juli Techniekmiddag 05 Juli Afscheid juf Ineke

Nadere informatie

Of klik hier voor een filmpje over Slim

Of klik hier voor een filmpje over Slim Klik op het kind dat je wilt volgen door de Beemte School! Ik ben Jurre en ik zit in groep 1/2 Ik ben Laura en ik zit in groep 3 Ik ben Maaike en ik zit in groep 5 Ik ben Roald en ik zit in groep 8 Of

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Maandthema: Goed om te weten: De schoolgids van het schooljaar kunt u terugvinden op onze website, onder het kopje school.

Maandthema: Goed om te weten: De schoolgids van het schooljaar kunt u terugvinden op onze website, onder het kopje school. November 2016 Maandthema: Goed om te weten: De schoolgids van het schooljaar 2016-2017 kunt u terugvinden op onze website, onder het kopje school. Vandaag is er weer luizencontrole geweest. Als er kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Nummer: 6 Datum: 28-09-15

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Nummer: 6 Datum: 28-09-15 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 6 Datum: 28-09-15 Algemeen Belangrijke data: 03 Oktober Oud papier voor Sjaloom 07 Oktober Start Kinderboekenweek 12 Oktober Techniekmiddag 19-23 Oktober

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept.

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Bijbelvertellingen deze periode: kijk ook eens op www.kindopmaandag.nl Week 36: 31 augustus t/m 3 september 2015 Het paradijs, Genesis 2:8-25 De slang, Genesis

Nadere informatie

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer.

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer. Weekbrief 7 december 2015 Algemene mededelingen Dag Sinterklaas, Hallo Kerstman Wij bedanken Sinterklaas en de pieten voor het bezoek aan De Meerwaarde. Het was een gezellig feest. Vanaf volgende week

Nadere informatie

Prikbord Jaargang 29 Nr.10 13 nov. 2014

Prikbord Jaargang 29 Nr.10 13 nov. 2014 Prikbord Jaargang 29 Nr.10 13 nov. 2014 A/C Tel: 0172-538237 Noodnummer: 06-36565365 Agenda maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag deze week voortgangsgesprekken 17 nov juf Geja en juf Irma jarig 18

Nadere informatie

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Nieuwsbrief 411 RKBS St. Catharina Haastrecht 11 oktober 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Activiteiten en data Donderdag 18 oktober: Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie