CASE STUDIE. Telecomaanbieder biedt innovatieve klantenservice aan met hulp van CX Company

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CASE STUDIE. Telecomaanbieder biedt innovatieve klantenservice aan met hulp van CX Company"

Transcriptie

1 CASE STUDIE Telecomaanbieder biedt innovatieve klantenservice aan met hulp van

2 CASE STUDY Ditzo 3 Dankzij de chatbot is onze Net Promoter Score hoger geworden. Bovendien geeft de Intelligent Chatbot van ons hele gedetailleerde en waardevolle informatie terug over wat klanten bezighoudt en waar ze wel en niet blij mee zijn Director E-commerce & Customer Service - Telecom provider In de digitale wereld van tegenwoordig, is gegevensbescherming een groeiende zorg voor veel bedrijven. Naast het werken met veel spraakmakende namen - KLM, Missguided en congstar, om er een aantal te noemen streven we er actief na om onze klantenportfolio uit te breiden. Het is daarom onze topprioriteit om de gevoelige informatie van onze klanten en hun klanten te beschermen. Daarom maskeren we alle gevoelige gegevens. Dit omvat gegevens die intern via onze platformen binnenkomen en gegevens die extern worden vrijgegeven. In de volgende use case hebben we geen bedrijfsspecifieke informatie genoemd die onze klant zou kunnen blootstellen, bijvoorbeeld een bedrijfsnaam of namen van werknemers.

3 4 Altijd informatie op maat dankzij interne kennisbank Digitale customer service en Intelligent Chatbot De telecomaanbieder in kwestie richt zich op sim-only abonnement en heeft in 2007 honderduizenden klanten aan zich weten te binden. Een belangrijk onderdeel van dit succes is de paradoxale meerwaardepropositie. De aangeboden abonnementen zijn veel goedkoper dan bij de concurrent. Daarnaast worden het product én de service zeer hoog gewaardeerd. Op het gebied van dienstverlening wil de telecomaanbieder de lat steeds hoger leggen. Dit gebeurd ondermeer door medewerkers van de interne kennisbank en de Intelligent Chatbot van. Klantenservice en communicatie kunnen hierdoor volledig worden afgestemd op de individuele klant. We luisteren naar onze klanten en denken met ze mee Klanten worden door de telecomaanbieder centraal gesteld. Dit door het aanbieden van een constante kwaliteit en de nadruk op het menselijke aspect te leggen. Bovendien maakt de telecomaanbieder, naar eigen zeggen, ingewikkelde zaken graag voor iedereen zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk. Dat dit in de praktijk wel degelijk zijn vruchten afwerpt, blijkt dan ook wel uit de snelle groei van het bedrijf en de waardering die zij van consumenten gekregen hebben in een consumentenprogramma op de nationale televisie. Onze service is een belangrijk onderdeel van ons product. Dit betekent bijvoorbeeld dat we klanten proactief benaderen als we ze een voordeel kunnen bieden. Maar ook dat we een stap extra zetten door vragen individueel te beoordelen en ze niet alleen volgens een vast script af te handelen. We luisteren naar onze klanten en denken met ze mee (Director E-commerce & Customer Service, telecomaanbieder). De telecomaanbieder verkoopt sim-only abonnementen alleen via internet. Wij zijn een volledig digitaal merk. Onze klanten kunnen in principe alles zelf online regelen. Uiteraard hebben we wel een contactcenter om onze klanten te ondersteunen als ze er toch zelf niet uitkomen (Manager Support and Readiness, telecomaanbieder). Om klanten digitaal nog beter van dienst te zijn definieerde de telecomaanbieder twee speerpunten: met de juiste instrumenten betere informatie verstrekken via het online kanaal en een hoogwaardige interne kennisbank realiseren. Dit zou tegelijkertijd het aantal calls voor het customer contact center terug te dringen. Met het oog op een betere digitale dienstverlening, lieten de telecomaanbieder een app ontwikkelen. Met deze app hebben klanten altijd en overal inzicht in hun verbruik en kunnen ze nagenoeg alles zelf regelen. Van je voic instellen tot het verlengen van je abonnement. Maar ook werd er een verbeterde zoekfunctie op de website geïmplementeerd.

4 6 Dankzij de chatbot is onze Net Promoter Score hoger geworden. Bovendien geeft de Intelligent Chatbot van ons hele gedetailleerde en waardevolle informatie terug over wat klanten bezighoudt en waar ze wel en niet blij mee zijn Intelligent Chatbot De telecomaanbieder transformeerde de website naar een omgeving met dynamische content en een op maat gemaakte afhandeling van klantvragen. Om de vragen van onze klanten op een goede manier online te kunnen beantwoorden, wilden we graag een Intelligent Chatbot op onze site (Director E-commerce & Customer Service, telecomaanbieder). Hiervoor kwam de telecomaanbieder na een korte, maar grondige marktoriëntatie uit bij, de specialist op het gebied van conversational commerce-oplossingen. Gelet op hun track record en de uitgebreide mogelijkheden die hun conversation platform biedt, was het voor ons al snel duidelijk dat voor ons de juiste partij was als het ging om de Intelligent Chatbot. Dat we de Intelligent Chatbot ook met de interne kennisbank Operator konden integreren, was een van de redenen om te kiezen voor. De telecomaanbieder kon de Intelligent Chatbot binnen acht weken uitrollen. De Support and Readiness Manager van het bedrijf gaf aan dat de configuratie van de Intelligent Chatbot dankzij het geavanceerde conversation platform van in zeer korte tijd gebeurd was en ook het doorvoeren van de look & feel van het bedrijf was volgens haar eenvoudig dankzij het platform. De meeste tijd is daarom gaan zitten in het structureren en overzetten van de bestaande informatie (Readiness Manager, telecomaanbieder). De Director E-commerce & Customer Service geeft aan dat het werk daarmee allerminst gedaan was: De chatbot moest natuurlijk nog worden geïntegreerd met onze andere systemen. En pas op het moment dat de chatbot live is, ervaar je hoe klanten het gebruiken, welke vragen ze stellen en of ze echt geholpen zijn met onze antwoorden. Dat is een kwestie van voortschrijdend inzicht en de chatbot bijstellen om de werking te optimaliseren. Maar ook toen konden we terugvallen op de mensen van. Zij waren op elk moment bereid om ons met hun kennis en ervaring bij te staan. Dat bijstellen is overigens een continu aandachtspunt volgens de Director E-commerce & Customer: Je moet voortdurend monitoren welke vragen de klanten stellen en of de Intelligent Chatbot ze van de juiste informatie voorziet. Als er bijvoorbeeld abonnementen wijzigen of als de media aandacht besteden aan de rechten en plichten bij het opzeggen van telefoonabonnementen en je voorziet de Intelligent Chatbot niet tijdig van het juiste antwoord, dan zie je de contacten in het contactcenter direct stijgen. Maar als je het dat wel op een goede manier doet, leidt dat ook echt tot een hogere Net Promoter Score. Bovendien geeft de Intelligent Chatbot van ons hele gedetailleerde en dus waardevolle informatie terug over wat klanten bezighoudt en waar ze wel en niet blij mee zijn.

5 8 Interne kennisbank Optimale wisselwerking Operator Nadat de Intelligent Chatbot live was, ging de telecomaanbieder samen met de specialisten van aan de slag met de interne kennisbank. De Support and Readiness Manager geeft aan: Met de interne kennisbank wilden we één bron van informatie creëren die goed beheerbaar en onderhoudbaar is, om zo een omnichannel- ervaring aan onze klanten te kunnen bieden. De kennisbank die ontwikkelde biedt de customer service-medewerkers van de telecomaanbieder een veel betere ondersteuning, dankzij de verbeterde zoekfunctionaliteit. Bij ons vorige informatiesysteem moesten onze medewerkers een behoorlijke kennis hebben van de producten en diensten om hun weg in de wirwar van informatie te vinden. Ze hadden daardoor een bepaalde vooringenomenheid die hun antwoorden kleurde. Het nieuwe kennismanagementsysteem is veel intuïtiever. Ook bevat het woordherkenning, waardoor we het hebben kunnen regelen dat medewerkers altijd de letterlijke vraag van de klant moeten invoeren. Zo dwingen we af dat we altijd handelen vanuit de vraag van de klant (Support and Readiness Manager, telecomaanbieder). Om eenduidige en volledige informatie aan te bieden via alle kanalen, is de interne kennisbank ontsloten voor de online omgeving. De customer service-medewerkers hebben in tegenstelling tot de website en de Intelligent Chatbot toegang tot aanvullende informatie. De feedback die we van onze customer service-medewerkers hebben gekregen, is vrijwel uitsluitend positief. Het is een stuk eenvoudiger geworden voor nieuwe medewerkers om met vertrouwen aan het werk te gaan. En ook de medewerkers die al langer bij ons werken, geven aan dat hun werk makkelijker is geworden en dat ze klanten sneller met passender informatie kunnen helpen. Ze hoeven niet langer volgens een vast script te werken, maar kunnen gericht inspelen op de informatiebehoefte van de klant. En ook kunnen ze nu alle uitzonderingsvragen op een goede manier beantwoorden (Director E-commerce & Customer Service, telecomaanbieder). Het is deze wisselwerking tussen de Intelligtent Chatbot en customer service-medewerkers, waar de Director en Manager in het bijzonder trots op zijn. Director E-commerce & Customer Service: De Intelligent Chatbot beantwoordt verreweg de meeste vragen van klanten op een manier waarvan de klant zegt Daar ben ik echt mee geholpen. Het aantal contacten hebben we daarmee met procenten terug weten te brengen. En als de klant toch bij een customer service-medewerker uitkomt, dan heeft de Intelligent Chatbot de vraag van de klant al flink afgebakend en kan de medewerker de klant dankzij de kennisbank beter en sneller helpen. Deze omnichannel- ervaring, met via elk kanaal de juiste en eenduidige informatie, zien we terug in een hogere NPS. Het is dus echt het totaalplaatje waar we blij mee zijn. De feedback die we van Het is dus echt het onze customer service- totaalplaatje waar we blij medewerkers hebben mee zijn gekregen, is vrijwel uitsluitend positief

6 10 CASE STUDY Ditzo Resultaten Eenduidige informatievoorziening en customer experience door alle kanalen Betere NPS-scores dankzij CX-oplossingen als integraal onderdeel van een pakket aan innovaties Aantal contacten voor het customer contact center met tientallen procenten teruggebracht Betere waardering van en betere dienstverlening door customer service- medewerkers Realtime inzicht in de behoeften en wensen van klanten De wensen van de telecomaanbieder reiken echter nog verder. We zijn nu aan het kijken hoe we persoonlijke antwoorden en contextuele dialogen kunnen realiseren. Dat betekent onder andere dat de Intelligent Chatbot op basis van een klantprofiel een beter en persoonlijk antwoord kan geven. Verder willen we technisch ingewikkelde procedures vertalen naar eenvoudige dialogen. Vanzelfsprekend doen we dit ook weer in nauwe samenwerking met. Zij zijn in korte tijd een heel waardevolle partner geworden en daarbij zijn ze een toekomstgericht bedrijf. Ik denk dat we onze dienstverlening en communicatie naar klanten de komende jaren samen nog beter kunnen maken (Director E-commerce & Customer Service, telecomaanbieder). is in korte tijd een heel waardevolle partner geworden 11

7 Bij staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Als je meer wilt weten over ons of over de extra voordelen die de bovenstaande klant heeft verkregen na implementatie van onze technologie, neem dan contact met ons op!

CASE STUDIE. Hoe de conversational chatbot de verbinding maakt met klanten van energieleverancier.

CASE STUDIE. Hoe de conversational chatbot de verbinding maakt met klanten van energieleverancier. CASE STUDIE Hoe de conversational chatbot de verbinding maakt met klanten van energieleverancier. CASE STUDY Ditzo 3 De conversational chatbot is het kloppende hart van de app. Met zowel proactieve, als

Nadere informatie

CASE STUDY. Hoe OHRA zijn online conversie met 35% verhoogde

CASE STUDY. Hoe OHRA zijn online conversie met 35% verhoogde CASE STUDY Hoe OHRA zijn online conversie met 35% verhoogde 2 CX Company CASE STUDY Conversie Verhoging 3 In de digitale wereld van tegenwoordig, is gegevensbescherming een groeiende zorg voor veel bedrijven.

Nadere informatie

CASE STUDY. Modemerk reduceert het aantal live contacten en de kosten met 14%

CASE STUDY. Modemerk reduceert het aantal live contacten en de kosten met 14% CASE STUDY Modemerk reduceert het aantal live contacten en de kosten met 14% 2 CX Company CASE STUDY Gereduceerde live contacten 3 In de digitale wereld van tegenwoordig, is gegevensbescherming een groeiende

Nadere informatie

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50%

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% CASE STUDY Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% 2 CX Company USECASE Slimme Klantenservice 3 DigitalCX heeft onze klantenservice getransformeerd.

Nadere informatie

Case study: Service en sales gaan samen voor beter klantcontact

Case study: Service en sales gaan samen voor beter klantcontact Case study: Service en sales gaan samen voor beter klantcontact Sales als basis voor klantcontact stimuleert klanttevredenheid Meer dan 900 medewerkers van Transcom Nederland verzorgen dagelijks facilitaire

Nadere informatie

T-Mobile biedt 4G voor alle smartphones, dus ook de iphone 5

T-Mobile biedt 4G voor alle smartphones, dus ook de iphone 5 T-Mobile biedt 4G voor alle smartphones, dus ook de iphone 5 Samen Meer Bereiken Een netwerk voor mobiele telefonie is nooit af. T-Mobile volgt het gebruik en de prestaties van het mobiele netwerk op de

Nadere informatie

Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen

Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen Hoe kunt uw autodealer de volgende generatie klantbeleving leveren? Het probleem Uw klanten willen een digitale

Nadere informatie

Wat kan er nog meer Chatbots? Endre Davids

Wat kan er nog meer Chatbots? Endre Davids Wat kan er nog meer Chatbots? Endre Davids 1 We helpen organisaties en hun klanten om klantvragen sneller en beter te beantwoorden. 2 Bedenken, doen en maken 3 4 FASES Prevent Automate Prepare Handover

Nadere informatie

Waarom en hoe a.s.r. een conversatie gerichte website bouwde. Nick Aanraad

Waarom en hoe a.s.r. een conversatie gerichte website bouwde. Nick Aanraad Waarom en hoe a.s.r. een conversatie gerichte website bouwde Nick Aanraad Een chatbot was nooit ons doel We gaan het niet hebben over AI of Machine Learning De vragen die ik in deze presentatie ga beantwoorden

Nadere informatie

Hoezo een bank liken!?

Hoezo een bank liken!? Social Media ING Nederland Hoezo een bank liken!? 15e Docter Lezing Amsterdam Schiphol-Oost 8 april 2013 Frank Jan Risseeuw Manager Social Media Hub ING Nederland 1 Eerst even voorstellen Frank Jan Studie

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

Customer Experience Management

Customer Experience Management Customer Experience Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train. Grensverleggend klantcontact. Rendementsverbetering door optimale klantinteractie Een greep uit vragen die bij onze klanten leven

Nadere informatie

Strategic Decisions Monitor Mei 2016 Communicatie-integratie

Strategic Decisions Monitor Mei 2016 Communicatie-integratie Strategic Decisions Monitor Mei 2016 Communicatie-integratie In samenwerking met KIRC 2016 Niets uit deze publicatie mag geheel of gedeeltelijk op enigerlei schriftelijke, elektronische of andere wijze

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Van meten naar resultaat

Van meten naar resultaat Klantgericht ondernemen Van meten naar resultaat Platform Klantgericht Ondernemen dr. Zanna van der Aa 23 januari 2013 MindThem Muurdijk 3 6852 HH Huissen info@mindthem.nl www.mindthem.nl Even voorstellen

Nadere informatie

Retentie als verkoopmethode

Retentie als verkoopmethode Retentie als verkoopmethode VANAD s onderscheidende retentieformule Auteur: Paul Sevinga Mei 2009 VANAD Rivium Westlaan 1 2909 LD Capelle a/d IJssel The Netherlands T +31 (0)10 288 1680 F +31 (0)10 288

Nadere informatie

Strategic Decisions Monitor Februari 2014 Ketenmanagement in klantinteractie

Strategic Decisions Monitor Februari 2014 Ketenmanagement in klantinteractie Strategic Decisions Monitor Februari 2014 Ketenmanagement in klantinteractie In samenwerking met KIRC 2014 Niets uit deze publicatie mag geheel of gedeeltelijk op enigerlei schriftelijke, elektronische

Nadere informatie

NCCA Award Customer Service Online Digitale Transformatie van Robeco Retail

NCCA Award Customer Service Online Digitale Transformatie van Robeco Retail NCCA Award Customer Service Online Digitale Transformatie van Robeco Retail Inhoud Aanleiding Visie Uitwerking Resultaten 3 Aanleiding 1: dalende markt én resultaten Declining market (source Retail investor)

Nadere informatie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie Nieuw relatiemanagement- SCRM 1 Social media audit Bestaande communities Doelgroep Doelstellingen en strategie Bestaande online communities Op welke social Media is het bedrijf Proximus reeds aanwezig?

Nadere informatie

WHITEPAPER SMART-CALL TM. Slim bellen dankzij data

WHITEPAPER SMART-CALL TM. Slim bellen dankzij data WHITEPAPER SMART-CALL TM Slim bellen dankzij data Over 2Contact Smart-Call 2Contact is een multichannel klantcontactcenter dat bedrijven ondersteunt in het commerciële klantcontact en bij het verbeteren

Nadere informatie

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor Inspirerende s Webcare met Voxtron en Engagor Webcare met Voxtron en Engagor Facebook, Twitter, blogs en fora: voor de consument zijn het nieuwe kanalen om over een bedrijf te praten en om producten en

Nadere informatie

PCI Performance Customer Interactions 4 2011

PCI Performance Customer Interactions 4 2011 Performance Customer Interactions 4 Copyright 1994- TOTE-M Performance Customer Interactions 5 Mensen willen steeds persoonlijker geholpen worden Bart Combée, directeur Consumentenbond De ludieke actie

Nadere informatie

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper video call SKYPE FOR BUSINESS 4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper Wat is Skype for Business (SfB)? SfB is een Microsoft-platform dat al uw business-communicatie

Nadere informatie

Hier > nu > ervaren provider

Hier > nu > ervaren provider www.plinq.nl Hier > nu > ervaren provider Wist u dat.. De gemiddelde wachttijd voor onze klantenservice PLINQ is een zelfstandige serviceprovider actief in heel Nederland. Al onder de 50 seconden ligt.

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Verzekeringen KORTING ONTGRENDELD! The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen in het kort Hoofdstuk 2 Case: Behulpzame verzekeraars worden marktleiders Hoofdstuk

Nadere informatie

Customer Experience De klant en zijn ervaring bij de Bijenkorf! Geert Crooijmans en Ankie Straathof Maart 2011

Customer Experience De klant en zijn ervaring bij de Bijenkorf! Geert Crooijmans en Ankie Straathof Maart 2011 Customer Experience De klant en zijn ervaring bij de Bijenkorf! Geert Crooijmans en Ankie Straathof Maart 2011 De wereld om ons heen verandert 2 Consument in control Het internet en social media Complexiteit

Nadere informatie

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite.

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Managed Services Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing & sales activiteiten. U gebruikt ze meestal

Nadere informatie

Klantenservice via Facebook Messenger

Klantenservice via Facebook Messenger Klantenservice via Facebook Messenger Klantenservice via Facebook Messenger 1 Klantenservice via Facebook Messenger Facebook Messenger is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ruim 10,4

Nadere informatie

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken!

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! Herkenbaar? Lange wachttijden wanneer u naar een contact center belt? Keuzemenu s waar geen eind aan lijkt te komen? En dan heeft

Nadere informatie

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact Kennis Management Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train Tele Train is dé specialist in performance verbetering van het één op één klantcontact van organisaties. Uitgangspunt hierbij is operational

Nadere informatie

De Bots nemen het over! Outsourcing Congres - 29 september 2017

De Bots nemen het over! Outsourcing Congres - 29 september 2017 Hello. De Bots nemen het over! Outsourcing Congres - 29 september 2017 Hallo, ik ben Dirk Stuip Partnerships @CXCompany 20 jaar ervaring in Customer Experience, Contactcenters & Outsourcing en Sportcommentator

Nadere informatie

Strategic Decisions Monitor. Juni 2013 Dilemma s in Klantcontact

Strategic Decisions Monitor. Juni 2013 Dilemma s in Klantcontact Strategic Decisions Monitor Juni 2013 Dilemma s in Klantcontact KIRC 2013 Niets uit deze publicatie mag geheel of gedeeltelijk op enigerlei schriftelijke, elektronische of andere wijze openbaar worden

Nadere informatie

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services MICROSITE BEHEER Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-,  - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, e-mail- en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie 13-12-2017 Bereikbaarheid betrouwbaar en stabiel organiseren

Nadere informatie

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM oplossingen voor customer engagement en commerce tillen CRM naar een hoger niveau. Dankzij de volledige integratie van marketing, commerce,

Nadere informatie

Social media monitoring: weet wat er speelt!

Social media monitoring: weet wat er speelt! Social media monitoring: weet wat er speelt! Als organisatie aanwezig zijn op social media is één ding, maar ook daadwerkelijk interactie aangaan met de doelgroep, dat is een tweede. Interactie met uw

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Whitepaper Livechat en leasemaatschappijen. The plus for your company

Whitepaper Livechat en leasemaatschappijen. The plus for your company Whitepaper Livechat en leasemaatschappijen The plus for your company Whitepaper Livechat en Lease- Maatschappijen De leasemarkt neemt ontzettend toe in volume. Jaarlijks worden er in Nederland ongeveer

Nadere informatie

Strategic Decisions Monitor Februari 2015 Kennismanagement

Strategic Decisions Monitor Februari 2015 Kennismanagement Strategic Decisions Monitor Februari 2015 Kennismanagement In samenwerking met KIRC 2015 Niets uit deze publicatie mag geheel of gedeeltelijk op enigerlei schriftelijke, elektronische of andere wijze openbaar

Nadere informatie

Zo bereid je je beter voor op de feestdagen :11

Zo bereid je je beter voor op de feestdagen :11 Zo bereid je je beter voor op de feestdagen 27-08-2018 12:11 Robert Kruis Strategic account executive bij Zendesk Bovengemiddelde drukte zoals in de weken voor de feestdagen, is voor retailbedrijven natuurlijk

Nadere informatie

AAN DE ACHTERDEUR BEN JE TE LAAT! Restultaten Nationaal Klantretentie Onderzoek

AAN DE ACHTERDEUR BEN JE TE LAAT! Restultaten Nationaal Klantretentie Onderzoek AAN DE ACHTERDEUR BEN JE TE LAAT! Restultaten Nationaal Klantretentie Onderzoek Auteurs: Jill Eekhart, Arjen Krom en Magiel Tak Eurogroup Consulting December 2013 NATIONAAL KLANTRETENTIE ONDERZOEK Loyale

Nadere informatie

Rian Blankenstein. Essent. Voorheen: verantwoordelijk voor Online binnen Essent Grootzakelijk

Rian Blankenstein. Essent. Voorheen: verantwoordelijk voor Online binnen Essent Grootzakelijk customer journey Rian Blankenstein Essent Voorheen: verantwoordelijk voor Online binnen Essent Grootzakelijk Sinds 2015: binnen Marketing als Manager Digital Services verantwoordelijk voor de gehele footprint

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

Kanaalsturing & praktijk cases bij Nuon. Sept 2013, Leusden Bas Touw, Daniëlle Scheers

Kanaalsturing & praktijk cases bij Nuon. Sept 2013, Leusden Bas Touw, Daniëlle Scheers Kanaalsturing & praktijk cases bij Nuon Sept 2013, Leusden Bas Touw, Daniëlle Scheers Agenda 1 2 3 4 5 6 Luisteren naar onze klant Wat zegt onze klant Kanaal inzet Case: E-mail afhandeling via telefonie

Nadere informatie

Customer Experience Management

Customer Experience Management Klantwaarde en klantentrouw als strategische stuurvariabelen (KPI s) Van klanttevredenheid naar -waarde en loyaliteit Gebruik waardevolle feedback van klanten om bedrijfsresultaten verder te verbeteren

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

Wij maken online ondernemen gemakkelijker!

Wij maken online ondernemen gemakkelijker! Bedrijfsstrategie Unique Design Door: Ryan van Brunschot & Tom Lemans Januari 2017 Voorwoord Er is tegenwoordig geen ontkomen meer aan, steeds meer bedrijven worden afhankelijk van hun online platform.

Nadere informatie

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2017 Directe klanten

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2017 Directe klanten Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2017 Directe klanten Welkom bij TVM verzekeringen Onderzoeksaanpak De doelgroep bestaat uit alle zakelijke klanten in het wegvervoer van TVM verzekeringen via het

Nadere informatie

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco.

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. just smarter... Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. Voor een eerste offshore traject met MMP in India waren onze ambities behoorlijk hoog. Maar alle deadlines werden

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Belnet: tevreden klanten!

Belnet: tevreden klanten! Belnet: tevreden klanten! In het voorjaar 2012 legde Belnet haar oor te luisteren bij haar belangrijkste stakeholders: de klanten. Belnet gaf de opdracht voor een klanttevredenheidsonderzoek aan het Leuvense

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Social media pakketten

Social media pakketten Social media pakketten Social media Vergroot uw netwerk en vindbaarheid door de inzet van social media Bij Social media denkt u direct aan Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube en Pinterest. Leuk, maar

Nadere informatie

Ontdek de kracht van Live-chat uitbesteden en start vandaag!

Ontdek de kracht van Live-chat uitbesteden en start vandaag! Ontdek de kracht van Live-chat uitbesteden en start vandaag! Welkom! Bedankt voor jouw aanvraag om meer informatie te ontvangen. De hedendaagse klant en websitebezoeker kunnen we vandaag de dag gerust

Nadere informatie

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 Veelgestelde vragen van Partners www.novell.com WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 W a t i s d e I n t e l l i g e n t W o r k l o a d M a n a g e m e n t m a r k t? De Intelligent Workload

Nadere informatie

Digitale transformatie ontwricht en verbindt

Digitale transformatie ontwricht en verbindt Digitale transformatie ontwricht en verbindt adviesartikel 2016 Digitale transformatie verandert communicatie De zorg verandert onomkeerbaar door toenemende marktwerking en technische ontwikkelingen. Om

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Jaaroverzicht Inhoudsopgave. Translink in cijfers Lees verder >> Lees verder >>

Jaaroverzicht Inhoudsopgave. Translink in cijfers Lees verder >> Lees verder >> Jaaroverzicht 2016 Inhoudsopgave Lees verder >> Translink in cijfers 2016 Lees verder >> Inhoudsopgave Bericht van de directie Translink in cijfers De basis op orde Achter de schermen Samen op reis 2 Bericht

Nadere informatie

Preview Performance Customer Interactions 2011

Preview Performance Customer Interactions 2011 Katja van Wel Senior consultant Katjavanwel@tote-m.com Preview Performance Customer Interactions 2011 12 Januari 2011, CRM Inspiration over Onderzoeken Agenda Introductie TOTE-M Customer Experience Preview

Nadere informatie

Contactcenters hanteren de peilstok

Contactcenters hanteren de peilstok TEKST: HIRSCHEL HESSEL, DIRECTEUR KCM Contactcenters hanteren de peilstok Welke KPI s meten contactcenters, om wat voor redenen en hoe? Voor de beantwoording van deze vragen bevroeg de Klantcontact Monitor

Nadere informatie

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Werk aan de winkel wat betreft openheid, onderscheidingsvermogen en communicatiekanalen from Accenture and Microsoft 1 Werk aan de winkel wat betreft

Nadere informatie

Arcadis Case Study. In tien weken, medewerkers in tien landen verbonden met nieuw intranet

Arcadis Case Study. In tien weken, medewerkers in tien landen verbonden met nieuw intranet Arcadis Case Study In tien weken, 6.000 medewerkers in tien landen verbonden met nieuw intranet Over Arcadis Arcadis is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en consultancyfirma voor de natuurlijke en

Nadere informatie

Mobile first in e-commerce 5 onmisbare trends in m-commerce voor een succesvolle online business

Mobile first in e-commerce 5 onmisbare trends in m-commerce voor een succesvolle online business Mobile first in e-commerce 5 onmisbare trends in m-commerce voor een succesvolle online business Consumenten spenderen per dag 180 minuten op hun smartphone. Van deze 180 minuten besteden ze gemiddeld

Nadere informatie

Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes

Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes Oktober 2013 ONDERWERPEN Managementsamenvatting 2 Introductie 3 Online blijft 4 Waarom is Click-to-Call vandaag de dag relevant? De nieuwe

Nadere informatie

Yorick Letterie Consultant yorickletterie@tote-m.com. Eerste resultaten benchmarkonderzoek klantinteracties

Yorick Letterie Consultant yorickletterie@tote-m.com. Eerste resultaten benchmarkonderzoek klantinteracties Yorick Letterie Consultant yorickletterie@tote-m.com Eerste resultaten benchmarkonderzoek klantinteracties CRM Inspiration,13 januari 2010 Agenda Introductie TOTE-M De klant in de driver seat Resultaten

Nadere informatie

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom is het grootste tuinpostorderbedrijf in Europa. Verkoop via internet wordt daarbij steeds belangrijker. The Vision Web heeft voor Bakker

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

Kubion & Unexus verbinden mensen

Kubion & Unexus verbinden mensen Kubion & Unexus verbinden mensen een reparatieverzoek kijk eens, indienen gaat eenvoudig zeg. we kunneninloggen bij de woningcorporatie. wat kunnen we hier veel nalezen, inzien en regelen. erg handig.

Nadere informatie

Case Study Online.nl Hoogwaardige kwaliteit ongeacht de locatie van de dienstverlening

Case Study Online.nl Hoogwaardige kwaliteit ongeacht de locatie van de dienstverlening Online.nl Hoogwaardige kwaliteit ongeacht de locatie van de dienstverlening Online.nl overzicht Online.nl is één van de oudste leveranciers van internet in Nederland. Online.nl levert tegenwoordig naast

Nadere informatie

IN ESSENTIE? ENGHOUSE INTERACTIVE. Wij helpen u een competitief voordeel te creëren met een uitmuntende customer experience.

IN ESSENTIE? ENGHOUSE INTERACTIVE. Wij helpen u een competitief voordeel te creëren met een uitmuntende customer experience. IN ESSENTIE? Wij helpen u een competitief voordeel te creëren met een uitmuntende customer experience. ENGHOUSE INTERACTIVE Intelligente software voor customer contact-afdelingen. Wij doen er alles aan

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Investeren in klanttevredenheid 93 procent is tevreden over de ondersteuning van Customer Care Huisartsenzorg

Investeren in klanttevredenheid 93 procent is tevreden over de ondersteuning van Customer Care Huisartsenzorg Investeren in klanttevredenheid 93 procent is tevreden over de ondersteuning van Customer Care Huisartsenzorg Whitepaper PharmaPartners De waardering voor een ICT-oplossing wordt voor een groot deel bepaald

Nadere informatie

Enterprise Service Desk

Enterprise Service Desk Keep the business running. Investeer in uptime. Tim Cobben 18 juni 2013 1 Organisaties blijven in beweging Steeds meer nieuwe functionaliteit Any device Hedendaagse medewerkers verwachten laagdrempelige

Nadere informatie

Strategic Decisions Monitor. Trends in customer service

Strategic Decisions Monitor. Trends in customer service Strategic Decisions Monitor Trends in customer service april 2018 2 KIRC 2018 Niets uit deze publicatie mag geheel of gedeeltelijk op enigerlei schriftelijke, elektronische of andere wijze openbaar worden

Nadere informatie

In a perfect (contact center) world... Heeft u realtime inzicht in contacthistorie en klantgedrag

In a perfect (contact center) world... Heeft u realtime inzicht in contacthistorie en klantgedrag In a perfect (contact center) world... Heeft u één totaaloplossing voor al uw klantcontacten van servicenummer tot en met telefoontoestel en van selfservice tot en met live chat Heeft u realtime inzicht

Nadere informatie

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten Arjan Dogterom Head of IT Partner Logistics is altijd bereikbaar en bespaart op telefoonkosten met Intercity Zakelijk Partner Logistics is een bedrijf

Nadere informatie

28-8-2013. Een betere buurt met. mijnbuurtje. www.mijnbuurtje.nl. Vroeger

28-8-2013. Een betere buurt met. mijnbuurtje. www.mijnbuurtje.nl. Vroeger Een betere buurt met mijnbuurtje www.mijnbuurtje.nl Vroeger 1 Nu 1 op de 3 huishoudens bezit een tablet 2 Nu Nu 3 In alle Nederlandse gemeentes: Bezuinigingen Zelfredzaamheid Stimuleren bewoners Meer verantwoordelijkheid

Nadere informatie

ACCOUNTING MANAGER #VACATURE

ACCOUNTING MANAGER #VACATURE #VACATURE ACCOUNTING MANAGER Stella is een van de meest snelgroeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

Boekverslag The conversation company Steven van Belleghem

Boekverslag The conversation company Steven van Belleghem Boekverslag The conversation company Steven van Belleghem Samenvatting: Dit is het tweede boek van Steven van Belleghem. Het vorige boek waar hij uitlegt waarom het zo belangrijk is om naar de feedback

Nadere informatie

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen 18 september André Damsteegt Eric Soonius 2 Korte introductie Magnus is groot en bekend geworden door onze

Nadere informatie

CWI Service. Dienstverlening in multichannel perspectief

CWI Service. Dienstverlening in multichannel perspectief CWI Service Dienstverlening in multichannel perspectief Menno Dekenga, manager CWI Service Bas Hoondert, projectmanager implementatie Minisymposium M&I/Partners 18 juni 2007 CWI Service Dienstverlening

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Uw online ambities realiseren met Smartsite ixperion content management

Uw online ambities realiseren met Smartsite ixperion content management Dinsdag 12 oktober 2010 Uw online ambities realiseren met Smartsite ixperion content management Content management: Online communicatie, dienstverlening en primaire processen verbeteren Johan Blok, Seneca

Nadere informatie

Strategic Decisions Monitor Februari 2016 Trends in Customer Service

Strategic Decisions Monitor Februari 2016 Trends in Customer Service Strategic Decisions Monitor Februari 2016 Trends in Customer Service In samenwerking met KIRC 2016 Niets uit deze publicatie mag geheel of gedeeltelijk op enigerlei schriftelijke, elektronische of andere

Nadere informatie

hier niet, maar wel bijvoorbeeld in de USA.

hier niet, maar wel bijvoorbeeld in de USA. Innovatie Innovatie is noodzakelijk. Altijd. Dat geldt voor elke organisatie, dus ook voor klantenservice en klantcontact. CR&T gaat de komende maanden op bezoek bij klantcontactprofessionals, met als

Nadere informatie

Stijging klantbehoud door e-mailmarketing

Stijging klantbehoud door e-mailmarketing Sanoma Stijging klantbehoud door e-mailmarketing Continue klantbinding Kostenverlaging door besparing op outbound telemarketing Transactionele e-mails zorgen voor 4% van de totale conversie Uitbreiding

Nadere informatie

Bereikbaarheid binnen bereik

Bereikbaarheid binnen bereik Bereikbaarheid binnen bereik W I L RO FFRE ITS M A C A S E ST UDY: B LO KW EG FIN A NC IE E L A DVISEUR S WilroffReitsma & Blokweg 1 Samenvatting Inhoud Voor een organisatie als Blokweg Financieel Adviseurs

Nadere informatie

*****VOORPUBLICATIE***** IJsberg en Klachtenmanagement

*****VOORPUBLICATIE***** IJsberg en Klachtenmanagement *****VOORPUBLICATIE***** IJsberg en Klachtenmanagement U kent vast de Titanic, het gigantische schip dat tegen een ijsberg aanvaarde. Het verraderlijke van een ijsberg is dat het zichtbare gedeelte kleiner

Nadere informatie

SNEAK PREVIEW. 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten

SNEAK PREVIEW. 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten SNEAK PREVIEW 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten SNEAK PREVIEW Leadgeneratie Benchmark 2016: Wat doen succesvolle bedrijven beter? Recentelijk is voor de zesde keer de Nationale B2B

Nadere informatie

SERVICE MANAGER #VACATURE

SERVICE MANAGER #VACATURE #VACATURE Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen zijn niet alleen

Nadere informatie

OHRA krijgt grip op klantcontact

OHRA krijgt grip op klantcontact Klantcase OHRA krijgt grip op klantcontact Hoe kunnen we met elkaar, als strategische partners, de waarde van onze klantcontacten verhogen? En wel op zo n manier dat we ook zorgen voor kostenreductie?

Nadere informatie

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2017 Particuliere klanten

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2017 Particuliere klanten Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2017 Particuliere klanten Welkom bij TVM verzekeringen Onderzoeksaanpak De doelgroep bestaat uit alle particuliere klanten van TVM verzekeringen. Het onderzoek bestaat

Nadere informatie

KLANTENSERVICE ON DEMAND

KLANTENSERVICE ON DEMAND Verruim uw openingstijden met Klantenservice on Demand: Ma t/m Vrij 08:00-22:00 en Za t/m Zo 09:00 t/m 18:00 KLANTENSERVICE ON DEMAND Bij ContactCare geloven we dat goed klantcontact zorgt voor meer tevreden

Nadere informatie