De nieuwe manier van energiebeheer in gebouwen en wooncomplexen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwe manier van energiebeheer in gebouwen en wooncomplexen"

Transcriptie

1 close to you CITY Een schat aan informatie voor gebouwbeheerders, investeerders, architecten, planners en installateurs. Bezoek de City en doe uw voordeel met de geboden oplossingen: De combinatie van een sterke lokale aanwezigheid en de niet te evenaren ervaring van een grote, wereldwijd actieve onderneming levert de beste oplossing voor u: -oplossingen worden exclusief geleverd door zorgvuldig geselecteerde en speciaal getrainde PARTNERS. Dit zijn gevestigde en ervaren besturingsprofessionals die een grondige training hebben gekregen en de beschikking hebben over het uitgebreide ondersteuning van, zowel via internet als ter plaatsen. een alles-in-één-pakket voor planning, installatie, ingebruikname en klantenservice. Aanmelden ARENA De beste, oplossingen voor elk project: PARTNERS maken dit allemaal mogelijk door een flexibele, efficiënte en snelle service. Kantoorgebouw Hoogstraat Innovatieve productontwikkeling en vernieuwende manier van denken dankzij de vooraanstaande internationale ontwikkelings- en productiecentra. Wooncomplex Stationsweg Ga naar voor een overzicht van -PARTNERS. Verzorgingshuis Brugstraat en 'close to you' zijn handelsmerken van Honeywell Inc. LonWorks is een gedeponeerd handelsmerk van Echelon Corporation. PARTNER is een handelsmerk van Honeywell. Honeywell BV. Laarderhoogtweg EA Amsterdam Z-O Tel. +31 (0) Fax +31 (0) Honeywell GmbH Böblinger Straße 17 D Schönaich Tel. +49 (0) Fax +49 (0) Wijzigingen mogelijk zonder kennisgeving Honeywell International Inc. NL3Z-0913GE51 R0707 De nieuwe manier van energiebeheer in gebouwen en wooncomplexen Verwarming/ventilatie/luchtbehandeling/stadsverwarming Conform Europese richtlijn 2002/91/EC betreffende de energieprestatie van

2 Het allerbelangrijkste dat wij voor u kunnen regelen, zijn uw energiekosten. De cijfers spreken voor zichzelf: dankzij het benchmarken* van exploitatiekosten kan de rekening voor het verwarmen van appartementen met 30% dalen. Het -systeem maakt gebruik van slimme, gepatenteerde algoritmen, zoals automatische aanpassing van instellingen om zo de energiezuinigheid van het gebouw te optimaliseren, nu en voor altijd. Deze automatische aanpassing beslist over het meest efficiënte gebruik van energie. Factoren als warmte accumulatie van het gebouw, extra warmtebronnen (zon, mensen, verlichting, pc s, etc) en de invloed van de buiten-temperatuur worden constant en slim gecontroleerd Een automatische zomer- en winterstand en intelligente besturingen voor afzonderlijke ruimten zorgen ervoor dat juist voldoende hoeveelheid warmte wordt geproduceerd. Deze slimme werkwijze functioneren de hele dag voor u op de achtergrond om de energiekosten zoveel mogelijk te kunnen beperken. Bron: Deutsche Energie-Agentur GmbH (dena) Veel gebruikers zien energieverbruik alleen in relatie tot een aangename temperatuur en niet in relatie tot kosten of eisen volgens EU-richtlijnen. Voor ons is energiezuinig-heid een kwestie van het toepassen van ingenieuze, bewezen besturingstechnologie. Voor u een aanzienlijk lagere energierekening: makkelijke marketing naar huurders en een grotere winst op het gebouw. Het best mogelijke vooruitzicht, ook voor het milieu. Wij helpen om maximale besparingen te realiseren Wij begrijpen uw energiebeheer waar het betreft, water-, gas- en elektriciteitsrekeningen, hogere verhuurpotentie, duurzaamheid en het energielabel. U moet een balans zien te vinden. U hebt middelen nodig om het energieverbruik te verlagen. In gebouwen en wooncomplexen worden verwarming- en ventilatiebesturing systemen steeds vaker op de proef gesteld. Er is een enorm potentieel om kosten te verlagen. Voor wat betreft de exploitatiekosten kunnen besparingen worden gerealiseerd van tijd en moeite van de onderhoudsmanager van de faciliteit. De klimaat-systemen van voldoen al geruime tijd aan zware normen, nog voordat het energielabel werd ingevoerd. De internationale technologieën en de flexibele systemen slagen erin te doen wat geen enkele onderhoudsmanager van installaties kan: Alles controleren, altijd! De juiste temperatuur leveren op de juiste plaats en op het juiste moment. Goedgekeurde oplossingen, uitgeprobeerd en getest, staan garant voor veiligheid. Eigendom van Grootte Besparing circa Afschrijving in circa Middelbare school 18 ruimten 54 ruimten 26 ruimten 8 lokalen 22 % 28 % 25 % 21 % 2 jaar < 2 jaar < 2 jaar > 2 jaar Een voorbeeld Al binnen 1 jaar na het installeren van een -besturingssysteem realiseerde de projectontwikkelaar in het wooncomplex in de Uckermarkstraße te Eberswalde, Duitsland, een energiebesparing van meer dan 25%. * Potentiële energiebesparing in vergelijking met andere energiebesparende maatregelen.

3 Goed voor uw bankrekening, goed voor u en goed voor het milieu. Zeer gunstig voor beleggers en beheerders. Lagere verwarmingskosten dankzij een automatische en permanente optimalisatie van het systeem. Beter verhuurpotentieel. Lagere afschrijvings- en onderhoudskosten. Voldoet aan de energiewet- en regelgeving. Minimale initiële investering met een afschrijving in circa twee jaar. Modulair ontwerp, dat later kan worden aangebracht. Handig voor beheerders. Alles onder controle met gebouwbeheer via internet. Snelle, handige planning dankzij intuïtieve software met geoptimaliseerde, vooraf ingestelde functies. Ondersteuning via internet en ter plaatse. Eenvoudige integratie in bestaande eenheden dankzij het flexibele, modulaire systeem. Kan achteraf worden aangebracht. Verwelkomd door de onderhoudsmanager van de installaties. Begrijpt hoe het hele gebouw thermisch reageert en hoe lang het duurt voordat het is opgewarmd en weer afgekoeld is. Herkend of er beter geïsoleerde ramen of betere radiatoren in het gebouw zijn geplaatst. Past vervolgens automatisch de precisie-instellingen aan voor de bedrijfstijd en schakelt het systeem, indien nodig, vervroegd uit. Voert de benchmarking van het gebouw uit op een pc of via internet. Snel, eenvoudig en zeer efficiënt. Bij een probleem wordt de onderhoudsfirma automatisch, snel en direct op de hoogte gesteld. Zowel tijd als comfort telt... en tijd is geld. Lift defect Waterzuiveringsinstallatie Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden dankzij de intuïtieve grafische afbeeldingen. De automatische service- en alarmmeldingen die tijd besparen. Toegang op afstand mogelijk via de browser. Betrouwbare werking dankzij zelf instellende installatie. Constant klimaat voor de gebruiker. Permanent een aangenaam temperatuurniveau via de automatische temperatuurregeling. Geen koude ruimten gedurende de morgen. Aangename temperaturen in de zomer. Ketel defect Elke storing kan afzonderlijk en direct worden doorgestuurd naar de gewenste onderhoudsfirma. De snelste manier voor een klantvriendelijke service.

4 Speciale producten. Besparingen beginnen direct na het moment van installatie. biedt maatwerkoplossingen voor de vastgoedmarkt. Wij streven naar een optimale en efficiënte exploitatie, gerealiseerd onze uitgebreide kennis en de toepassing van de nieuwste besturingsalgoritmen, eenvoudige bediening en technologieën voor nu en in de toekomst. Energie- en installatiebeheer Web bedieningsstations zorgen voor een optimaal energiebeheer van uw vastgoed. Intuïtief en gemakkelijk te bedienen dankzij standaard webbrowsers. Diverse toegangsopties, bijvoorbeeld ter plaatse via bestaande IT-netwerken of wereldwijd via internet. Installatiebeheer Speciale lijn van gebouwregelingen, ontwikkeld om de ontwerp-, opstarten installatiekosten tot een minimum te beperken. Zorgvuldig gekozen instellingen beperken de tijd en moeite van het installeren van speciale toepassingen tot een minimum terug. is kostenbesparend en gemakkelijk te installeren dankzij het modulaire ontwerp. Verschillende onderdelen van het systeem zijn al van tevoren geconfigureerd. Alle producten zijn op elkaar afgestemd. Dit maakt het ook mogelijk om afzonderlijke delen van het systeem apart te moderniseren. Geavanceerde planningshulpmiddelen voor advisuers en installateurs en de ondersteuning van ervaren -partners behoren ook tot de mogelijkheden. Het systeem maakt gebruik van LonWorks-technologie, de communicatienorm voor de HVAC-branche, en webwerkstations voor remote toegang tot vastgoed. Ons doel is efficiënt energiebeheer. Samen creëren de installatie- en ruimte regelingen een zeer efficiënte energie verbruikingsketen. Verwarming en mogelijk luchtbehandeling werken alleen als dat nodig is en worden in de betreffende ruimten nageregeld, zodat het energieverbruik optimaal is. Regeling per ruimte Tal van regelingen voor afzonderlijke ruimten met toepassingen voor radiatoren, vloerverwarming/koeling, ventilatorconvectoren en verwarming/koelplafonds. Dankzij de aansluitmogelijkheden van venstercontacten, aanwezigheidsdetectoren, dauwpuntsensoren en mogelijk brandbeveiliging kunnen meerdere functies worden gecombineerd. Draadloze oplossingen die moeiteloos kunnen worden geïntegreerd in bestaande installaties, zijn eveneens verkrijgbaar. Veldapparatuur gebruikt regelafsluiters, servomotoren, opnemers en frequentie omvormers van Honeywell, een van de meest vooraanstaande internationale fabrikanten van veldapparatuur. Ze worden gebruikt in meer dan vijf miljoen gebouwen over de hele wereld en dragen bij tot de betrouwbaarheid van -systemen. Drinkwater Moderne combinatiefilters met drukregelaars leveren schoon en veilig drinkwater en zijn tevens kostenbesparend. gebruikt het veelzijdige Honeywell-productassortiment van drukregelaars, waterfilters en drinkwatertoestellen. biedt kwalitatief hoogstaande oplossingen en producten toegespitst op de vastgoedmarkt.

5 close to you CITY Een schat aan informatie voor gebouwbeheerders, investeerders, architecten, planners en installateurs. Bezoek de City en doe uw voordeel met de geboden oplossingen: De combinatie van een sterke lokale aanwezigheid en de niet te evenaren ervaring van een grote, wereldwijd actieve onderneming levert de beste oplossing voor u: -oplossingen worden exclusief geleverd door zorgvuldig geselecteerde en speciaal getrainde PARTNERS. Dit zijn gevestigde en ervaren besturingsprofessionals die een grondige training hebben gekregen en de beschikking hebben over het uitgebreide ondersteuning van, zowel via internet als ter plaatsen. een alles-in-één-pakket voor planning, installatie, ingebruikname en klantenservice. Aanmelden ARENA De beste, oplossingen voor elk project: PARTNERS maken dit allemaal mogelijk door een flexibele, efficiënte en snelle service. Kantoorgebouw Hoogstraat Innovatieve productontwikkeling en vernieuwende manier van denken dankzij de vooraanstaande internationale ontwikkelings- en productiecentra. Wooncomplex Stationsweg Ga naar voor een overzicht van -PARTNERS. Verzorgingshuis Brugstraat en 'close to you' zijn handelsmerken van Honeywell Inc. LonWorks is een gedeponeerd handelsmerk van Echelon Corporation. PARTNER is een handelsmerk van Honeywell. Honeywell BV. Laarderhoogtweg EA Amsterdam Z-O Tel. +31 (0) Fax +31 (0) Honeywell GmbH Böblinger Straße 17 D Schönaich Tel. +49 (0) Fax +49 (0) Wijzigingen mogelijk zonder kennisgeving Honeywell International Inc. NL3Z-0913GE51 R0707 De nieuwe manier van energiebeheer in gebouwen en wooncomplexen Verwarming/ventilatie/luchtbehandeling/stadsverwarming Conform Europese richtlijn 2002/91/EC betreffende de energieprestatie van

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming Voldoen aan verwachtingen Als eigenaar, investeerder, architect, adviseur

Nadere informatie

Het brein binnen uw gebouwintegratie voor het verlagen van energie- en exploitatiekosten.

Het brein binnen uw gebouwintegratie voor het verlagen van energie- en exploitatiekosten. close to you CITY Een unieke onlinegids die u de weg wijst in de grote verscheidenheid aan besturingssystemen in gebouwen. Een schat aan informatie voor beheerders, investeerders, architecten. en 'close

Nadere informatie

close to you High-tech Gebouwbeheer Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming

close to you High-tech Gebouwbeheer Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming close to you High-tech Gebouwbeheer Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming De regeloplossingen van CentraLine brengen verwarming, ventilatie, luchtbehandeling en

Nadere informatie

Smatrix. Het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling Meer comfort met minder energie

Smatrix. Het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling Meer comfort met minder energie Smatrix Het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling Meer comfort met minder energie 02 l Uponor Smatrix Uponor Smatrix: optimaliseert binnenklimaat, energiemanagement en kosten

Nadere informatie

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen NovoCon IoT servomotor voor HVAC Maak uw gebouw slimmer, efficiënter en waardevoller en verminder daarbij uw investering en jaarlijkse kosten Maak kennis met NovoCon, de innovatieve, digitale servomotor

Nadere informatie

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN Nedap Luxon maakt ledverlichting nog zuiniger en echt duurzaam Slim licht brandt alleen wanneer het nodig is Wanneer u denkt aan energiebesparing

Nadere informatie

Elga WINNAAR De kracht van de combinatie

Elga WINNAAR De kracht van de combinatie Elga WINNAAR 2010 innovatieve Hybride module voor hr ketels De kracht van de combinatie E T E De Elga DE Elga steekt minder energie in de bestaande bouw Techneco ontwikkelde een oplossing die even simpel

Nadere informatie

Honeywell veldapparatuur. Duurzaam en betrouwbaar

Honeywell veldapparatuur. Duurzaam en betrouwbaar Honeywell veldapparatuur Utiliteit en tuinbouw Duurzaam en betrouwbaar Regelaars Bedieningsgemak De klimaatregeling in een gebouw valt of staat met de regelaar zelf. Niet alleen moet de installateur hiermee

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle P3 evohome Het systeem voor slimme zoneregeling

Nadere informatie

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies Vaillant & rendement Technisch Project Advies meer rendement van uw project? Begin bij Vaillant Technisch Project Advies tijdige inschakeling TPA Uw winst Hoe blijven we samen aan de voortdurend aangescherpte

Nadere informatie

Home CHRONOTHERM TOUCH. Zo eenvoudig kan comfort zijn!

Home CHRONOTHERM TOUCH. Zo eenvoudig kan comfort zijn! Home CHRONOTHERM TOUCH Zo eenvoudig kan comfort zijn! Honeywell Home DE FINISHING TOUCH VOOR UW WOONCOMFORT! Een modern design, eenvoudige bediening en energiezuinige werking. Dat zijn de drie kernelementen

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle Comfort en controle: dat is precies wat

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Binnenklimaat: energie efficiënte oplossingen besparing door comfort

Binnenklimaat: energie efficiënte oplossingen besparing door comfort Binnenklimaat: energie efficiënte oplossingen besparing door comfort Rob Nagel Honeywell Dag van de Installatie VSK, Jaarbeurs Utrecht 2 februari 2010 Binnenklimaat besparing door comfort Woningmarkt in

Nadere informatie

Creëer de perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer de perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer de perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer controle evohome biedt de overtreffende trap op het gebied van controle. Door middel van het overzichtelijke bedieningspaneel of de HR92 radiatorregelaar(s)

Nadere informatie

Tzerra. Nieuw. the comfort innovators

Tzerra. Nieuw. the comfort innovators Tzerra Nieuw the comfort innovators Tzerra De cv-ketel heruitgevonden! Met de Tzerra zet Remeha opnieuw dé standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen

Nadere informatie

Trainingen Leren is investeren

Trainingen Leren is investeren en Leren is investeren Voordeel voor u en uw klanten Op drie locaties in Nederland verzorgt Resideo trainingen over Honeywell Home-producten. In een dag- of dagdeel doet u actuele kennis op en gaat u actief

Nadere informatie

Comfort door besparing. Eenvoudiger dan u denkt

Comfort door besparing. Eenvoudiger dan u denkt Comfort door besparing Eenvoudiger dan u denkt 30% Meer dan 55% van de energierekening van een gemiddeld huishouden bestaat uit de kosten voor verwarming. Met het intelligente regelsysteem evohome kan

Nadere informatie

Tzerra. Nieuw. Het grootste comfort in het kleinste hoekje. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. the comfort innovators

Tzerra. Nieuw. Het grootste comfort in het kleinste hoekje. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. the comfort innovators Tzerra Het grootste comfort in het kleinste hoekje Nieuw Perfect geregeld met Remeha isense of qsense De slimme Remeha isense-kamerthermostaat werkt naadloos samen met uw Tzerra cv-ketel. Als de ketel

Nadere informatie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie 2 Bosch Solar Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag in, dag

Nadere informatie

www.pletteinstallaties.nl Bosch Solar zonne-energie

www.pletteinstallaties.nl Bosch Solar zonne-energie 1 Bosch Solar zonne-energie 2 Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag in, dag uit. Huishoudelijke apparaten,

Nadere informatie

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt Il sole come partner Concept Ecovision schermature solari Colt Concept Ecovision Verantwoord ondernemen, zorgvuldig omgaan met natuurlijke hulpbronnen en gebruik maken Energie besparen: een visie Energie

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen

de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen snelheid en kwaliteit 2 Wij bieden u niet alleen een professionele technische ondersteuning, maar ook hoogwaardige

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

nergiebespaar Concept

nergiebespaar Concept nergiebespaar Concept Totaalpakket - Warmtepomp Zonneboiler CV-ketel Iets meer investeren, veel meer besparen: Zeer hoge energiebesparing! Zeer hoge subsidie! Zeer veel comfort! Waarom duurzaam? Drie redenen

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Exam Scheduler. Optimaliseer de examenervaring van uw studenten

Exam Scheduler. Optimaliseer de examenervaring van uw studenten Exam Scheduler Optimaliseer de examenervaring van uw studenten Optimaliseer de examenervaring van uw studenten met de software Exam Scheduler van Scientia. Examenplanning in het hoger en voortgezet onderwijs

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend.

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva blue id & Top control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva Blue ID & Top Control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Nooit eerder waren gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

Bewonersinformatie Rosmalen. Aandachtspunten voor uw vernieuwde woning

Bewonersinformatie Rosmalen. Aandachtspunten voor uw vernieuwde woning Bewonersinformatie Rosmalen Aandachtspunten voor uw vernieuwde woning 2 Voorwoord Afgelopen periode heeft BAM Woningbouw in opdracht van de eigenaar van uw woning, a.s.r., uw woning verbeterd. Bij de woningverbetering

Nadere informatie

<1 jaar terugverdientijd

<1 jaar terugverdientijd MAKING MODERN LIVING POSSIBLE De natuurlijke combinatie van energiebesparing en een ingeregeld tweepijpssysteem Onze Renovation + Solution is bewezen techniek voor een perfecte hydraulische balans in collectieve

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Zonder investeren besparen 10 tips en vragen voor de facilitair manager

Zonder investeren besparen 10 tips en vragen voor de facilitair manager Zonder investeren besparen 10 tips en vragen voor de facilitair manager Als facilitair manager bent u verantwoordelijk voor de huisvesting. Daarmee ook voor het energiegebruik van de huisvesting. In deze

Nadere informatie

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geldig vanaf 01.09.2012 Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm kraanwater s Winters lekker behaaglijk, in de zomer heerlijk koel

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Itho Daalderop Hybride lucht/water warmtepompen. innovatief. & energiezuinig

Itho Daalderop Hybride lucht/water warmtepompen. innovatief. & energiezuinig Itho Daalderop Hybride lucht/water warmtepompen innovatief & energiezuinig HP Cube en Base Cube: HP Cool Cube en Base Cube: - Aanzienlijke besparing op energiekosten - Bekende en beproefde componenten

Nadere informatie

Besparen op uw maandelijkse energiekosten is uw eerste winst!

Besparen op uw maandelijkse energiekosten is uw eerste winst! Accountants controleren over het algemeen niet de energierekening van hun cliënten op fouten! Controleert u de energierekening op fouten? Uit onderzoek van de NMa blijkt dat meer dan 20% van energierekeningen

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Meer comfort, meer controle en minder energie laat evohome zorgen voor de verwarming van uw huis. P2 Comfort en controle Comfort en controle: dat is precies wat

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Een nieuwe woning in RijswijkBuiten Tuinen van Sion fase 13 De energie van morgen vandaag in huis

Een nieuwe woning in RijswijkBuiten Tuinen van Sion fase 13 De energie van morgen vandaag in huis KLIMAATGARANT ENERGIE EXPLOITATIE RIJSWIJKBUITEN Een nieuwe woning in RijswijkBuiten Tuinen van Sion fase 13 De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! Tussen 2013 en 2023

Nadere informatie

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond.

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Verbeter uw comfort met de ideale zonwerende en isolerend glasfolie. Verbeter de isolatie tot 41% (K-waarde), bespaar energie, hou overdreven warmte buiten

Nadere informatie

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning GEBOWEN SCHOLEN BERSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS HRWTW Hoog Rendement Warmteterugwinning Ventileren Doordat gebouwen steeds beter geïsoleerd worden en daardoor hermetisch zijn

Nadere informatie

NEXT Active Façades: geeft vastgoed nieuwe energie

NEXT Active Façades: geeft vastgoed nieuwe energie NEXT Active Façades: geeft vastgoed nieuwe energie Integrale geveloplossing Fraai en flexibel De gevelelementen van NEXT Active Façades Elementen hebben weinig profilering en zijn vrij indeelbaar. Ze zijn

Nadere informatie

Installatiebedrijf van Hal

Installatiebedrijf van Hal Installatiebedrijf van Hal WATER/GAS ELEKTRA DUURZAME ENERGIE VENTILATIE SANITAIR Nijverheidsweg 15 4529 PP Eede ZEEUWS-VLAANDEREN Tel: 0117-492869 Fax: 0117-493089 E-mail: info@installatiebedrijf-vanhal.nl

Nadere informatie

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed betaalbaar is? Zeer flexibel en toch eenvoudig in

Nadere informatie

Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Zekerheid, comfort en energiebesparing in elk seizoen

Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Zekerheid, comfort en energiebesparing in elk seizoen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Zekerheid, comfort en energiebesparing in elk seizoen kleincomforttechniek.nl Danfoss warmtepomptechnologie:

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Ursem 24 woningen in de Tuinen van Ursem

Een nieuwe woning in Ursem 24 woningen in de Tuinen van Ursem KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Ursem 24 woningen in de Tuinen van Ursem De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! De verkoop van 24 woningen in het project de Tuinen

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

Warmtekrachtkoppeling. Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower

Warmtekrachtkoppeling. Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower Warmtekrachtkoppeling Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower Waarom ecopower? Eenvoudigweg omdat het de moeite waard is! Bij een traditionele productie van energie

Nadere informatie

Tzerra/ Tzerra Plus. Dé standaard in kwaliteit. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. Meer informatie op

Tzerra/ Tzerra Plus. Dé standaard in kwaliteit. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. Meer informatie op Tzerra/ Tzerra Plus De Tzerra Plus heeft een aantal extra s t.o.v. de Tzerra in basisuitvoering. Zo is de Tzerra Plus voorzien van een zeer energiezuinige modulerende pomp voor extra energie besparing.

Nadere informatie

W.T.O.S. werkt direct

W.T.O.S. werkt direct W.T.O.S. werkt direct Snel en eenvoudig uw processen optimaliseren W.T.O.S. procesoptimalisatie zonder risico Lagere kosten en voldoen aan steeds strengere grenswaarden zelfs bij plotselinge pieken: Met

Nadere informatie

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. Eén keer instellen zonder ingewikkeld

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.04.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging Paxton10 is het eerste systeem dat out-of-the-box toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één oplossing aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk bestaande

Nadere informatie

Verwarmen Ventileren Koelen. Aangenaam sporten. Energie besparen. Een aangenaam sportklimaat tegen minimale kosten. Aangenaam

Verwarmen Ventileren Koelen. Aangenaam sporten. Energie besparen. Een aangenaam sportklimaat tegen minimale kosten. Aangenaam Verwarmen Ventileren Koelen Energie besparen Een aangenaam sportklimaat tegen minimale kosten Aangenaam comfort Alles-in-één klimaatsysteem In een tijd waarin kritisch gekeken wordt naar bouw- en exploitatiekosten

Nadere informatie

Een nieuwe woning in project De Nieuwe Wetenschappers te Schiedam

Een nieuwe woning in project De Nieuwe Wetenschappers te Schiedam EERB KLIMAATGARANT EPC0 Een nieuwe woning in project De Nieuwe Wetenschappers te Schiedam EERB van morgen vandaag in huis De energie Een energieneutrale woning: het kan! In 2020 komen er in de wijk de

Nadere informatie

Bouw op Uponor met Smatrix. Meer comfort met minder energie het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling

Bouw op Uponor met Smatrix. Meer comfort met minder energie het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling Bouw op Uponor met Smatrix Meer comfort met minder energie het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling 02 l Uponor Smatrix Uponor Smatrix: optimaliseert binnenklimaat, energiemanagement

Nadere informatie

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren.

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren. AUT AU UTE E ER Visio Vision sio io o Center Vision Center altijd het overzicht bewaren. Moderne gebouwautomatisering wordt steeds complexer: met Vision Center is de bewaking van uw installatie echter

Nadere informatie

Building4life. Wilt u weten hoe? Building4life. Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus 1069 4801 BB Breda

Building4life. Wilt u weten hoe? Building4life. Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus 1069 4801 BB Breda Wilt u weten hoe? Ga stap voor stap door onze aanpak: - Kennismaking Building4life - De Building4life werkwijze - Uitgewerkte case Amarant Tilburg Building4life Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus

Nadere informatie

Zuinig met energie, niet met comfort Bespaar tot 40% op uw energiefactuur

Zuinig met energie, niet met comfort Bespaar tot 40% op uw energiefactuur Zuinig met energie, niet met comfort Bespaar tot 40% op uw energiefactuur 1 Answers for infrastructure. Optimaliseer het energiebeheer van uw gebouw Gebouwen slorpen maar liefst 40% van het wereldwijde

Nadere informatie

Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management.

Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management. Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management www.emka-electronics.com Monitoring Service Toegangscontrole 2 Veiligheid voor alles Rack Management van EMKA Electronics De verscherpte voorschriften

Nadere informatie

Prestatiecontracten voor bestaand maatschappelijk vastgoed: slim besparen én verduurzamen

Prestatiecontracten voor bestaand maatschappelijk vastgoed: slim besparen én verduurzamen Prestatiecontracten voor bestaand maatschappelijk vastgoed: slim besparen én verduurzamen 6 december 2011 Albert Hulshoff Ede 22 maart 2012 Prestatiecontracten - Prestatiecontracten - ESCo-eigenschappen

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Domuz. zoneregeling voor warmtepompen. designed for

Domuz. zoneregeling voor warmtepompen. designed for Domuz zoneregeling voor warmtepompen designed for Domuz zoneregeling Het energiebesparend regelsysteem voor lucht/ water warmtepompen Domuz is een modulair zonesysteem voor Fujitsu lucht/water warmtepompen.

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

CV-regelapparatuur. de standaard in kamer- en klokthermostaten. Honeywell perfect geregeld

CV-regelapparatuur. de standaard in kamer- en klokthermostaten. Honeywell perfect geregeld CV-regelapparatuur de standaard in kamer- en klokthermostaten Honeywell perfect geregeld Het hele huis behaaglijk warm Chronotherm Vision Chronotherm Vision Geavanceerde touchscreen bediende klokthermostaat

Nadere informatie

Excel Web VEILIGE EN OPEN OPLOSSINGEN VOOR HET BESCHERMEN VAN UW INVESTERING. Een nieuwe generatie gebouwbeheeroplossingen

Excel Web VEILIGE EN OPEN OPLOSSINGEN VOOR HET BESCHERMEN VAN UW INVESTERING. Een nieuwe generatie gebouwbeheeroplossingen Excel Web VEILIGE EN OPEN OPLOSSINGEN VOOR HET BESCHERMEN VAN UW INVESTERING Een nieuwe generatie gebouwbeheeroplossingen //Honeywell Excel Web // Honeywell Excel Web is een nieuwe standaard voor oplossingen

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

KLIMAATGARANT. De energie van morgen vandaag in huis

KLIMAATGARANT. De energie van morgen vandaag in huis KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! is gestart met de verkoop van woningen in het project. Duurzame woningen, want wordt een wijk

Nadere informatie

nieuwe woning in Austerlitz

nieuwe woning in Austerlitz KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Austerlitz EPC0 7 woningen Thuis in het Loo De energie van morgen vandaag in huis EERB ENERGIE EXPLOITATIE AMSTELVEEN ENERGIE EXPLOITATIE RIJSWIJKBUITEN Een energieneutrale

Nadere informatie

De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter

De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter Vaillant geotherm warmtepomp De betere warmtepomp Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor

Nadere informatie

24/7 vanaf elke locatie de verwarming in uw huis regelen met de Danfoss Link App

24/7 vanaf elke locatie de verwarming in uw huis regelen met de Danfoss Link App Danfoss Link Zoneregeling Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Vroeg thuis. Temperatuur woonkamer: 21 C. Met de Danfoss Link App kunt u de verwarming in uw huis

Nadere informatie

HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN

HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN ONDERHOUD AAN UW CV-KETEL? KIES VOOR OK CV Wilt u veilig én energiezuinig stoken? Laat uw cv-ketel dan regelmatig onderhouden door een Energie Service Specialist

Nadere informatie

MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit. World leaders in process control.

MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit. World leaders in process control. MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit World leaders in process control. Nog betere controle met de nieuwe MC3-FRUIT Fruithandelaren willen hun producten geleverd hebben op

Nadere informatie

24/7 PRESTATIEBORGING DASHBOARDS - KPI S - GRAFIEKEN - MELDINGEN - RAPPORTAGES - BENCHMARK VOLLEDIG INZICHT IN GEBOUWPRESTATIES

24/7 PRESTATIEBORGING DASHBOARDS - KPI S - GRAFIEKEN - MELDINGEN - RAPPORTAGES - BENCHMARK VOLLEDIG INZICHT IN GEBOUWPRESTATIES 24/7 PRESTATIEBORGING DASHBOARDS - KPI S - GRAFIEKEN - MELDINGEN - RAPPORTAGES - BENCHMARK VOLLEDIG INZICHT IN GEBOUWPRESTATIES MyBuilding biedt u de juiste tools Optimaal Comfort MyBuilding Haalt u maximaal

Nadere informatie

ELM. Adresseerbaar systeem voor lichtregeling en energiebeheer. pms 484. cool grey 11 DALI. ELM Network

ELM. Adresseerbaar systeem voor lichtregeling en energiebeheer. pms 484. cool grey 11 DALI. ELM Network ELM Network DALI ELM Adresseerbaar systeem voor lichtregeling en energiebeheer pms 484 cool grey 11 ELM combineert besparing met lichtcomfort De Energy & Light Manager (ELM) is een uniek adresseerbaar

Nadere informatie

Meer comfort en minder energieverbruik?

Meer comfort en minder energieverbruik? Meer comfort en minder energieverbruik? Het kan, met intelligente sturing van zonwering, HVAC en verlichting Answers for infrastructure Geïntegreerd management van verlichting, binnenklimaat én zonwering

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Vloermodel Cassettemodel Kanaalmodel Plafondmodel airconditioners

Vloermodel Cassettemodel Kanaalmodel Plafondmodel airconditioners Vloermodel Kanaalmodel airconditioners Cassettemodel Plafondmodel Bedieningen Fuji Electric bedieningen, voor elk wat wils Fuji Electric levert een verscheidenheid aan bedieningen om aan ieders wens tegemoet

Nadere informatie

SMART HOME STANDAARD PAKKET. ECO SMART HUIS met KNX systeem

SMART HOME STANDAARD PAKKET. ECO SMART HUIS met KNX systeem SMART HOME STANDAARD PAKKET ECO SMART HUIS met KNX systeem We bouwen Eco-Smart huizen met een ingebouwd systeem om het huis, op basis van het wereldwijde standaard, KNX systeem, te bedienen en te controleren.

Nadere informatie

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Danfoss Link Zoneregeling Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Vroeg thuis. Temperatuur woonkamer: 21 C. Met de Danfoss Link App kunt u de verwarming in uw huis

Nadere informatie

Synergyr slim energiebeheer voor wooncomplexen

Synergyr slim energiebeheer voor wooncomplexen Synergyr slim energiebeheer voor wooncomplexen www.siemens.be/synergyr Meten is weten. Weten is duurzamer samenleven. Hoogtepunten Siemens heeft jarenlange ervaring in het bouwen van automatisering Hoge

Nadere informatie

Luchtbehandeling 39SQ

Luchtbehandeling 39SQ Luchtbehandeling 39SQ dco E F F I C I E N C Y P L U G & P L A Y L U C H T B E H A N D E L I N G S U N I T FRISSE LUCHT ESSENTIEEL VOOR EEN PRETTIG COMFORT Mensen kunnen enkele weken zonder eten, enkele

Nadere informatie

aurostepplus zonneboiler Duurzaam warmwatercomfort

aurostepplus zonneboiler Duurzaam warmwatercomfort aurostepplus zonneboiler Duurzaam warmwatercomfort aurostepplus Meer comfort terwijl u energie bespaart Duurzaam douchen en baden dat kan met de aurostepplus zonneboiler. De aurostepplus van Vaillant zorgt

Nadere informatie

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. AB-QM: Perfectie in regeltechniek. Regelen én balanceren met één afsluiter

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. AB-QM: Perfectie in regeltechniek. Regelen én balanceren met één afsluiter MAKING MODERN LIVING POSSIBLE : Perfectie in regeltechniek Regelen én balanceren met één afsluiter » De toekomst begint nu Het doel van een klimaatinstallatie is duidelijk: een aangenaam binnenklimaat

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

DOMUZ. multi-zoneregeling

DOMUZ. multi-zoneregeling DOMUZ multi-zoneregeling DOMUZ multi-zoneregeling DOMUZ multi-zoneregeling Voeding modules: 230 V/1F Voeding thermostaten: 2 x LR03/AAA alkaline Zendbereik thermostaten: 25 meter KENMERKEN Aparte temperatuurinstelling

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. AB-QM: Perfectie in regeltechniek. Regelen én balanceren met één afsluiter

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. AB-QM: Perfectie in regeltechniek. Regelen én balanceren met één afsluiter MAKING MODERN LIVING POSSIBLE : Perfectie in regeltechniek Regelen én balanceren met één afsluiter » De toekomst begint nu Het doel van een HVAC-installatie is duidelijk: een aangenaam binnenklimaat creëren

Nadere informatie

Meer efficiency, meer comfort, minder kosten: de revolutionaire draadloze ruimtetemperatuurregeling met het Dynamisch Energie Management (DEM)

Meer efficiency, meer comfort, minder kosten: de revolutionaire draadloze ruimtetemperatuurregeling met het Dynamisch Energie Management (DEM) VERWARMEN/KOELEN D R A A D LOZ E R U I M T E- T E M P E R AT U U R R E G E L I N G MET DEM Meer efficiency, meer comfort, minder kosten: de revolutionaire draadloze ruimtetemperatuurregeling met het Dynamisch

Nadere informatie

Een nieuwe woning in RijswijkBuiten 66 woningen Buitenplaats Syon De energie van morgen vandaag in huis

Een nieuwe woning in RijswijkBuiten 66 woningen Buitenplaats Syon De energie van morgen vandaag in huis KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in RijswijkBuiten 66 woningen Buitenplaats Syon De energie van morgen vandaag in huis ENERGIE EXPLOITATIE RIJSWIJKBUITEN Een energieneutrale woning: het kan! De verkoop

Nadere informatie

Geniet van het nieuwe lifestyle gevoel!

Geniet van het nieuwe lifestyle gevoel! Eltako Funk Ervaar een totaal nieuwe kwaliteit van leven Meer comfort en flexibiliteit, meer veiligheid en meer tijd voor uzelf! Geniet van het nieuwe lifestyle gevoel! Begin de dag goed Aangenamer kunt

Nadere informatie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie 2 Bosch Solar Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag in, dag

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie