PRIVE-FEESTEN. Clown Katinka BALLONNENCLOWN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRIVE-FEESTEN. Clown Katinka BALLONNENCLOWN"

Transcriptie

1 PRIVE-FEESTEN Clown Katinka BALLONNENCLOWN Na een grappige en interactieve minishow tovert clown Katinka leuke creaties uit ballonnen voor alle kinderen. Prijzen Ballonplooien inclusief minishow: 1 uur 65 euro Ballonplooien zonder minishow: 1 uur 50 euro Vanaf het tweede uur: 30 euro/uur extra Inclusief alle materialen en ballonnen. Exclusief vervoersonkosten ( 0,40/km vanuit Heusden-Zolder). BALLONNEN- EN GRIMECLOWN Eerst zal clown Katinka het gezicht van ieder kind omtoveren in een prinses, leeuw, in de kleuren en vormen die zij wensen! Ook glitters en diamansteentjes mogen hier niet ontbreken! Er is een 'grimeboek' voor handen met meer dan 30 voorbeelden van tv-figuren, prinsessen, dieren, griezelfiguren,... waaruit de kleine én grote pagadders zelf kunnen kiezen wie ze willen zijn. Tijdens het tweede deel worden er voor alle kinderen leuke creaties uit ballonnen getoverd na een minishow.

2 Prijzen 0 tot 12 kinderen < 12 jaar: 2 uren 90 euro 12 tot 20 kinderen < 12 jaar: 3 uren 120 euro Ook mogelijkheid tot het bijboeken van het spel- en doepakket: zie verder voor meer informatie. Inclusief alle materialen en ballonnen. Exclusief vervoersonkosten ( 0,40/km vanuit Heusden-Zolder). CLOWN KATINKA S BASIS FEESTFORMULE Deze formule is zeer geschikt bij verschillende gelegenheden maar een echte aanrader bij een verjaardags- of communiefeest! Kennismaking: Clown Katinka ontvangt samen met 'het feestvarkentje' de gasten. De cadeautjes worden samen met de andere kindjes geopend aan de hand van een spelletje op muziek. Grime: Hierbij wordt het gezicht van ieder kind omgetoverd in een prinses, leeuw, Mega Toby, spiderman, bloemenfee, in de kleuren en vormen die zij wensen! Ook glitters en diamansteentjes mogen hier niet ontbreken! Er is een 'grimeboek' voor handen met meer dan 30 voorbeelden van tv-figuren, prinsessen, dieren, griezelfiguren,... waaruit de kleine én grote pagadders zelf kunnen kiezen wie ze willen zijn. Spel- en doepakket: Dit pakket, dat een waaier aan kleur-, spel-, en doemateriaal bevat voor buiten en binnen wordt vrijblijvend en gratis aangeboden bij het boeken van deze formule. Bij een verjaardagsfeestje wordt er natuurlijk ook gezongen voor de jarige waarbij Clown Katinka een handje zal toesteken bij het aansnijden van de taart, verdeling van de drankjes,... indien nodig. Ballonnensurprise: Na een grappige en interactieve minishow tovert clown Katinka leuke creaties uit ballonnen voor alle kinderen.

3 Op het einde krijgt ieder kind ook een feestdiploma mee naar huis als herinnering! Prijzen: 0 tot 12 kinderen < 12 jaar: 3 uren euro 12 tot 20 kinderen < 12 jaar: 4 uren euro Inclusief alle materialen (grime, ballonnen en spel- en doepakket) Exclusief vervoersonkosten ( 0,40/km vanuit Heusden-Zolder). Ook de mogelijkheid om traktatiezakjes en/of tafelversiering in verschillende thema s bij te boeken. Contacteer ons voor de mogelijkheden en prijzen. CLOWN KATINKA S FEESTFORMULE DE LUXE Ook deze formule is een aanrader bij verjaardags- en communiefeesten en is een originele variant op de basis feestformule (zie hierboven). Kennismaking: Clown Katinka ontvangt samen met het feestvarkentje de gasten. Alle namen worden op een naamkaartje geschreven en in een zak gestopt. Elk kindje mag om beurt zijn/haar cadeautje afgeven. Glittertattoos: Een glittertattoo is een (bijna) echte tattoo opgevuld met betoverende glitters en je hebt er 7 dagen lang plezier van! Deze tattoos worden enkel op de arm geplaatst met behulp van professionele glitters en huidlijm speciaal hiervoor gemaakt. Let op: 1 tattoo per kind Enkel bij kinderen ouder dan drie jaar Knutselworkshop:

4 Ieder kind krijgt een knutselwerkje (uit mdf, textiel, terracotta, ) dat zij naar eigen wensen kunnen versieren met glitters, stiften, siersteentjes,... Dit knutselwerkje mogen zij natuurlijk op het einde mee naar huis nemen. XL-spelpakket: Dit pakket bevat allerlei originele spelen. Omwille van de grootte van de spelen is een vrije speelruimte buiten of binnen aangeraden. Onder begeleiding van Clown Katinka kunnen de kinderen van de verschillende spelen proeven. Er wordt een waaier aan spelen, aangepast aan de leeftijd, meegebracht uit het ruime XL-spelpakket waarover je meer informatie terug vindt verder in deze brochure. Mini-workshop ballonnen: Clown Katinka tovert voor elk kind een leuk ballonfiguurtje. Daarna leren de kinderen onder de begeleiding van Clown Katinka zelf een eenvoudig ballonfiguurtje maken. Op het einde krijgt ieder kind ook een feestdiploma De Luxe mee naar huis als herinnering! Prijzen: 0 tot 12 kinderen < 12 jaar: 3 uren euro + 3 euro/kind (materiaalkost) 12 tot 20 kinderen < 12 jaar: 4 uren euro + 3 euro/kind (materiaalkost) Exclusief vervoersonkosten ( 0,40/km vanuit Heusden-Zolder) Ook de mogelijkheid om traktatiezakjes en/of tafelversiering in verschillende thema s bij te boeken. Contacteer ons voor de mogelijkheden en prijzen. CLOWN KATINKA'S ANIMATIE-BUFFET (AANRADER VOOR BABYBORRELS!!!) Organiseer je binnenkort een feest waarbij de genodigden, vergezeld door kinderen, binnen een bepaalde tijdsspanne naar eigen wens zullen komen en gaan? Clown Katinka zorgt ervoor dat elk kind op elk moment kan aanschuiven aan 'het animatie-buffet' vol leuke activiteiten! Ieder kind gaat, om welk uur ook, met een blij gezichtje naar huis! BASISBUFFET Grime: Het gezicht van ieder kind wordt omgetoverd in een prinses, leeuw, Mega Toby, vlinder, in de kleuren die zij wensen! Ook glitters & diamansteentjes mogen hier niet ontbreken!

5 Er is een 'grimeboek' voor handen met meer dan 30 voorbeelden van tv-figuren, prinsessen, dieren, griezelfiguren,... waaruit de kleine én grote pagadders zelf kunnen kiezen wie ze willen zijn. Ballonplooien: Er worden voor alle kinderen leuke creaties getoverd uit ballonnen! Spel- en doepakket: Dit pakket bevat een waaier aan kleur-, doe- en spelmateriaal voor groot en klein, voor zowel binnen als buiten. Prijzen: 0 tot 20 kinderen < 12 jaar: 2 uren 100 euro 20 tot 30 kinderen < 12 jaar: 3 uren 135 euro Extra uur: 30 euro/uur Inclusief alle materialen, ballonnen en spel- en doepakket. Exclusief vervoersonkosten ( 0,40/km vanuit Heusden-Zolder). BIJGERECHTEN: Het basisbuffet kan aangevuld worden met: Knutseltafel: Ieder kind krijgt een knutselwerkje uit duurzaam materiaal dat zij naar eigen wensen kunnen versieren met glitters, stiften, siersteentjes,... Per kind (tussen 3 en 12 jaar) wordt op de bovenstaande prijzen een extra bijdrage van 3 euro aangerekend voor de materiaalkost. Het teveel aan aantal knutselwerkjes wordt verrekend in de eindafrekening. Tattoos: Tijdelijke plaktattoos: Zijn er ook 'grote' kinderen (+ 9 jaar) uitgenodigd die niet allemaal staan te springen voor een ballonnetje of een 'leeuwengezicht'... Dan is de 'schatkist' met tattoos zeker een aanrader!

6 Elke keer zie je deze stoere jongens en meisjes opfleuren als ze met hun coole tatoeage kunnen pronken. Eerst komen de kinderen aan bod die niet gegrimeerd zijn. Indien tijd over krijgen andere kinderen ook de kans voor een leuke tattoo of zelfs een 2de of 3de. Prijzen: Er wordt 1 meerprijs in totaal gevraagd voor deze tattoos. 0 tot 12 kinderen <14 jaar: + 5 euro 12 tot 24 kinderen <14 jaar: + 9 euro 24 tot 40 kinderen <14 jaar : + 13 euro Glittertattoos: Een glittertattoo is een (bijna) echte tattoo opgevuld met betoverende glitters en je hebt er 7 dagen lang plezier van! Deze tattoos worden enkel op de arm geplaatst met behulp van professionele glitters en huidlijm speciaal hiervoor gemaakt. Prijs: 1euro/tattoo. Er wordt 1 tattoo per kind gerekend, tenzij anders gewenst. Enkel bij kinderen ouder dan drie jaar

7 Themafeesten Momenteel zijn er twee themafeesten uitgewerkt op specifieke vraag van enkele mama s. Aangezien ze blijkbaar heel goed in de smaak zijn gevallen, kan je ze hieronder uitgebreid terugvinden. Heb jij een ander thema in gedachten? Geef zeker een seintje en we kijken wat mogelijk is! PRINSESSENFEEST Organiseer je een feestje voor jouw dochter die leeft op drie woorden namelijk glitter, roze en prinses, dan is een prinsessenfeest zeker op zijn plaats. Ontvangst De prinsen en prinsesjes worden in hun mooiste outfit ontvangen. De glittercadeautjes worden geopend op muziek en er worden extra accessoires uitgedeeld zodat iedereen er op zijn best uit ziet. Grime De kindersnoetjes worden gegrimeerd en afgewerkt met glitters en diamantsteentjes. Fancy Nagels Bij een prinsessenoutfit hoort ook fancy nagellak! Er worden verschillende kleuren nagellak meegebracht waaronder ook enkele soorten glitter-nagellak! Afhankelijk van de leeftijd mogen ze elkaar nagels lakken of wordt het voor hen gedaan. Ook hier mag de creativiteit de vrije loop gaan: elke vinger een ander kleurtje is dus zeker niet verboden... Knutselworkshop Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is het mooiste van het land? Alle kinderen krijgen een houten handspiegel (+- 24 x 11.5 cm) om te decoreren. Afhankelijk van de leeftijd en tijdsspanne wordt er gekozen om deze te versieren met zelfhardende foam-clay, verf of stiften. De nodige bling bling steentjes, glitters, enz. zullen zeker ook in overvloed aanwezig zijn. Elke prinses en prinses gaat naar huis met een ballonfiguurtje naar wens. Maar bij deze gelegenheid spreken we natuurlijk over een zwaard, toverstaf, ring, enz.

8 Daarnaast krijgen de prinsessen en prinsessen ook een aangepast prins(ses)endiploma. In de prinsessenkoffer zitten natuurlijk ook aangepaste kleurboekjes (die ze achteraf mee kunnen nemen naar huis) met het nodige kleur- en stickergerei om er een prachtig kleurenpalet van te maken. Prijzen: 0 tot 12 kinderen < 12 jaar: 3 uren euro + 3 euro/kind (materiaalkost) 12 tot 20 kinderen < 12 jaar: 4 uren euro + 3 euro/kind (mat.kost) Inclusief alle materialen (de kinderen dienen wel zelf verkleed te komen) Exclusief vervoersonkosten ( 0,40/km vanuit Heusden-Zolder) Ook de mogelijkheid om traktatiezakjes en/of tafelversiering in het prinsessenthema bij te boeken. Contacteer ons voor de mogelijkheden en prijzen. PIRATENFEEST Bij het piratenfeest beginnen we met een brief van kapitein Blauwbaard waarbij de eerste stuurman met de kindjes allerlei taken uitvoert om zo de schatkaart te vervolledigen. Ieder kind krijgt tijdens deze schattentocht o.a. een piraten-plaktattoo en een bandana. De bandana wordt versierd met textielstiften en/of verf. Deze activiteiten worden afgewisseld met gepaste spelletjes, het maken van een piratenkamp, enz. Eens de schatkist gevonden, zit hier natuurlijk nog een kleine schat (een ballonfiguurtje en traktatiezakje met speelgoedje & snoepjes) in voor ieder kind. Prijzen:

9 Om praktische redenen wordt er een maximum van 10 kinderen (<12 jaar) opgelegd aan deze formule. 3 uren euro + 4 euro/kind (materiaalkost) Inclusief alle materialen (aanrader: laat de kinderen verkleed komen!) Exclusief vervoersonkosten ( 0,40/km vanuit Heusden-Zolder) Ook de mogelijkheid om tafelversiering in piratenthema bij te boeken. Contacteer ons voor de mogelijkheden en prijzen. Knutselworkshop Krijg je kinderen over de vloer die zeer graag creatief bezig zijn? Dan moet je zeker beroep doen op de knutselworkshop! Alle materialen worden voorzien en op het einde gaat ieder kind met een leuk en mooi knutselwerkje naar huis dat zij zelf onder begeleiding hebben kunnen maken! Er wordt bij de keuze van het knutselwerkje rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen, tijdsduur, seizoen/thema (vaderdag, moederdag, carnaval, Pasen, Kerstmis,...) Het knutselwerkje bestaat steeds uit duurzaam materiaal: katoen, mdf, hout, terracotta, enz. Prijzen 2 uren 45 euro + 4 euro/kind (materiaalkost) Min. 6 kinderen Prijzen zijn inclusief alle materialen. Exclusief vervoersonkosten ( 0,40/km vanuit Heusden-Zolder). Grime

10 Hierbij wordt het gezicht van ieder kind omgetoverd in een prinses, leeuw, mega toby, spider-man, bloemenfee, in de kleuren en vormen die zij wensen! Ook glitters en diamantsteentjes mogen hier niet ontbreken! Er is een 'grimeboek' voor handen met meer dan 30 voorbeelden van tv-figuren, prinsessen, dieren, griezelfiguren,... waaruit de kleine én grote pagadders zelf kunnen kiezen wie ze willen zijn. Prijzen Er worden ongeveer 12 kinderen per uur gegrimeerd. 30 euro voor 1 uur; vanaf het tweede uur 25 euro/uur Inclusief alle materialen. Exclusief vervoersonkosten ( 0,40/km vanuit Heusden-Zolder). Mogelijkheid om glittertattoos (1 euro/kind = 1 tattoo) bij te boeken. Glittertattoos Een glittertattoo is een (bijna) echte tattoo opgevuld met betoverende glitters en je hebt er 7 dagen lang plezier van! Deze tattoos worden enkel op de arm geplaatst met behulp van professionele glitters en huidlijm speciaal hiervoor gemaakt. 1 tattoo per kind. Prijzen 50 euro / uur Exclusief vervoersonkosten ( 0,40/km vanuit Heusden-Zolder). Inclusief alle materialen. Seizoensfeesten

11 Heb je interesse in één van de bovenstaande formules maar aangepast aan het seizoen? Wil je bijvoorbeeld een grime-heks bij Halloween of een Paashaas die de kindjes helpt bij het eierenrapen? Neem zeker contact op voor meer informatie! Er kan wel een extra bijdrage verrekend worden voor het huren van een kostuum,... Spelpakketten te huur SPEL- EN DOEPAKKET Een pakket boordevol leuke spelletjes voor binnen en buiten: automat met autootjes plasticine en toebehoren grondspelen (ganzenbord, domino) fietsje voor de kleinsten clickx houten blokken voor de allerkleinsten legpuzzels cd-speler + verlengdraad & kindercd's looppotten map met kleurplaten, kleurpotloden, waskrijten, stiften, stickertjes, Prijs Het spel- en doepakket is bij sommige formules inbegrepen in de prijs. Dit pakket kan bij andere feestjes ook worden bijgeboekt aan een éénmalige meerprijs van 30 euro voor de duur van het feestje. XL-SPELPAKKET

12 Vier-op-een-rij-spel Dit Vier-Op-Een-Rij-Spel (uit weerbestendig foam) kan je, door de aanwezigheid van de gatenfiches met 3 spelen. Afmetingen: 70 x45 cm. De 42 schijfjes hebben een diameter van 7 cm. Domino 28 houten dominostenen ( 7,5 x 15 x 1,5 cm), geschikt voor spelplezier buiten. Speelparachute Deze kleurrijke en stevige speelparachute met 12 handvaten is uitstekend geschikt voor de ontwikkeling van de sociale vaardigheden! Damspel Het dambord (120 x 120 cm) bestaat uit 64 puzzelstukken van weerbestendig foam om in elkaar te zetten. Natuurlijk worden de nodige schijven er ook bijgeleverd. Limbo

13 Muziekje op en zakken maar! Deze limbo heeft een lengte van 120 centimeter en een breedte van 145 centimeter. XL-kaartspel Met deze KAARTEN (37 x 26 centimeter) wordt een bril overbodig :-) Loop-ski s Deze knotsgekke houten loopski s zijn geschikt voor het oefenen van het evenwicht: door de verschillende handvaten kan je per twee oefenen om samen te lopen zonder om te vallen. Schijfspel Dit schijfspel heeft een diameter van 120 cm en is weerbestendig. Met de drie werpdisks moet je zoveel mogelijk punten trachten te scoren. Grote toren Wie o wie trekt het laatste blok uit de HOUTEN TOREN (maximale hoogte = 100 cm), zonder dat deze omvalt? Weet waar je aan begint! Een spel van fysieke en mentale behendigheid voor jong en oud. Gegarandeerd urenlang speelplezier. Afmetingen blokken: 20 x 4 x 2,5 cm

14 Prijzen Het volledige pakket is te huren aan 60 euro per dag. Waarborg: 50 euro wordt teruggeven van zodra het spel volledig terug in ons bezit is. Huurbedrag + waarborg worden betaald bij aanvang huur. Deze prijzen zijn exclusief vervoersonkosten ( 0,40/km vanuit Heusden-Zolder) indien er gewenst wordt dat het pakket gebracht en opgehaald wordt. Doe een feestje cadeau met de 'AniKatinka waardebon' Zoek je een origineel cadeau voor je dochter(s)/zo(o)n(en), kleinkind(eren), neef(jes)/nicht(jes),... Doe ze dan een feestje cadeau met vriendjes en vriendinnetjes aan de hand van de 'Anikatinka-bon': Er zijn twee mogelijkheden: * Jij bepaalt het bedrag dat vermeld wordt op de bon, zij/hij kiest een formule uit bovenstaande lijst. Hij/zij gebruikt de bon als 'korting' op de gekozen formule * Jij bepaalt reeds de formule die je hem/haar cadeau doet. Bv. 2 uren grime- en ballonnenclown, exclusief/inclusief de kilometervergoeding tot... (woonplaats) Hij/zij neemt contact op met AniKatinka voor het vastleggen van de datum en de plaats van het feestje. Indien de plaats van het feest zich verder in afstand bevindt dan de woonplaats, dan hoeft zij/hij enkel het verschil in kilometervergoeding bij te betalen. De formule en de gekozen duur van de animatie bepalen het aantal kindjes die uitgenodigd kunnen worden. Bv. Wordt er gekozen voor 2 uren grime- en ballonnenclown, dan kunnen er max. 12 kinderen deelnemen aan het feestje. De 'AniKatinka-bon' kan afgehaald worden in Heusden-Zolder of bezorgd worden via mail (pdf) of per post.

15 BEDRIJFSFEESTEN Contacteer mij voor een vrijblijvende offerte.

Draaiboek: Ridder kinderfeestje

Draaiboek: Ridder kinderfeestje Draaiboek: Ridder kinderfeestje In dit draaiboek kunt u allerlei tips en suggesties vinden voor het organiseren van een kinderfeestje met het thema ridders. www.kinderfeestje.co Inhoud Voorwoord 3 Tips

Nadere informatie

Jongens. Meisjes. Het concept. Elke tube bevat een persoonlijke code die je toegang geeft tot:

Jongens. Meisjes. Het concept. Elke tube bevat een persoonlijke code die je toegang geeft tot: ! W U NIE DECEMBER 2012 Jongens 78037 485653 78037 485677 78037 4 8 5 6 1 78037 4 8 5 7 1 4 Meisjes 78037 485738 78037 485752 78037 485776 78037 48570 Elke tube bevat een persoonlijke code die je toegang

Nadere informatie

Sinterklaasoverzicht 2016

Sinterklaasoverzicht 2016 Sinterklaasoverzicht 2016 Inleiding DreamTeam-Animaties staat al jaren gekend als de sinterklaasspecialist. Wij verzorgden dan ook al menig sinterklaasshow, intredes van de Sint, deelden cadeautjes uit,

Nadere informatie

VERWENNERIJ OP JE VERJAARDAG?

VERWENNERIJ OP JE VERJAARDAG? VERWENNERIJ OP JE VERJAARDAG? VIER HEM BIJ ONS! KLEIWORKSHOP (VANAF 5 JAAR) Kleien is ontzettend leuk en geschikt voor alle leeftijden. Wat er precies geboetseerd wordt, is uiteraard afhankelijk van de

Nadere informatie

Een uniek kinderfeestje? Mijn-Feestje weet er alles van af. Hieronder staan een aantal thema arrangementen om je feest compleet te maken:

Een uniek kinderfeestje? Mijn-Feestje weet er alles van af. Hieronder staan een aantal thema arrangementen om je feest compleet te maken: THEMA S Een uniek kinderfeestje? Mijn-Feestje weet er alles van af. Hieronder staan een aantal thema arrangementen om je feest compleet te maken: Bumba & Bumbalu Bumba en Bumbalu op jouw feest? Dat Kan!

Nadere informatie

Draaiboek: Prinsessen kinderfeestje

Draaiboek: Prinsessen kinderfeestje Draaiboek: Prinsessen kinderfeestje In dit draaiboek kunt u allerlei tips en suggesties vinden voor het organiseren van een kinderfeestje met het thema prinsessen. www.kinderfeestje.co Inhoud Voorwoord

Nadere informatie

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE!

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! BETOVEREND Dit thema was in 1 woord betoverend met jullie kinderen. Samen meegaan in hun fantasie en ontdekkingswereld was nog nooit zoveel aan bod gekomen

Nadere informatie

Sinterklaasoverzicht 2015

Sinterklaasoverzicht 2015 Sinterklaasoverzicht 2015 Inleiding DreamTeam-Animaties staat al jaren gekend als de sinterklaasspecialist. Wij verzorgden dan ook al menig sinterklaasshow, intredes van de Sint, deelden cadeautjes uit,

Nadere informatie

Fristi acties 2006 Ice Age 2

Fristi acties 2006 Ice Age 2 2006 Ice Age 2 Fristi 1 Fristi 2 Fristi 3 Fristi 4 Fristi 5 Fristi 6 Fristi 7 Fristi 8 Fristi 9 Fristi 10 Ik heb inmiddels 10 verschillende magneetjes van Fristi van Ice Age 2. De nummering is nu aangepast

Nadere informatie

Draaiboek: kinderfeestje

Draaiboek: kinderfeestje Draaiboek: kinderfeestje In dit draaiboek kunt u allerlei tips en suggesties vinden voor het organiseren van een kinderfeestje. www.kinderfeestje.co Inhoud Voorwoord 3 Tips voor het organiseren 4 Uitnodigingen

Nadere informatie

Informatie- en prijsbrochure Sarakasi vzw 2015

Informatie- en prijsbrochure Sarakasi vzw 2015 Informatie- en prijsbrochure Sarakasi vzw 2015 1. Korte omschrijving van de missie van Sarakasi Sarakasi probeert op allerhande manieren kinderen en volwassenen in de wijde omgeving van Dendermonde met

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

De Kleine Kerstboom Ruth Wielockx

De Kleine Kerstboom Ruth Wielockx De Kleine Kerstboom Ruth Wielockx Samenvatting De kerstboomverkoper heeft dit jaar een mooie collectie. Een voor een worden de kerstbomen verkocht en versierd door de kopers. Iedereen wil een grote boom!

Nadere informatie

WORKSHOPS Anything is possible!

WORKSHOPS Anything is possible! NIEUW! Het Houtspektakel Het Hout Spektakel is een uitdagende en creatieve workshop waarbij de kinderen op geheel eigenwijze een mooi houtwerk kunnen maken. o Ontwerpen van je eigen houtwerk o Decoreren

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

(Kinder)feestjes Workshops Allround Kinderpret & Entertainment

(Kinder)feestjes Workshops Allround Kinderpret & Entertainment k Laan van Waalhaven 98, 2497 GP, Den Haag Telefoon: 06-39189668 E- mail: info@makeover- kinderfeestjes.nl (Kinder)feestjes Workshops Allround Kinderpret & Entertainment 1 Waar te beginnen.. - Kijk als

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes

Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes Een partijtje om je vingers bij af te likken! De kinderen worden tijdens dit feestje echte koks. Ze krijgen een schortje, we knutselen een koksmuts en spelen spelletjes

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Wanneer? Wat? Wie? Dinsdag 7 april 15.15 17.00 uur Woensdag 8 april 14.00 15.00 uur Woensdag 8 april 15.15 17.00 Maandag 13 april 15.15 17.00 uur Dinsdag

Nadere informatie

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT VERJAARBOSFEESTJES KLEIWORKSHOP + VRIJE TOEGANG TOT DE SPEELVALLEI EN HET BOS (VANAF 5 JAAR)

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT VERJAARBOSFEESTJES KLEIWORKSHOP + VRIJE TOEGANG TOT DE SPEELVALLEI EN HET BOS (VANAF 5 JAAR) Pagina 1 van de 5 INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT VERJAARBOSFEESTJES KLEIWORKSHOP + VRIJE TOEGANG TOT DE SPEELVALLEI EN HET BOS (VANAF 5 JAAR) Kleien is ntzettend leuk en geschikt vr alle leeftijden. Wat er

Nadere informatie

250 Extra kilometers kosten 0,25. Te berekenen vanaf Hardenberg.

250 Extra kilometers kosten 0,25. Te berekenen vanaf Hardenberg. Tarievenkaart Verjaardagsfeest Van Harte Gefeliciteerd met het Aanstaande Feest! U wilt dat het een fantastisch feest wordt voor uw kind? Met een van de beste kindergoochelaars van Nederland wordt het

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2014 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013.

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013. Workshops BSO Rakkerpret 25 februari t/m 19 Juli 2013. Inhoudsopgave: Workshop-programma Wc-rollen kunst Dansles Paaswerkje Zintuigenworkshop Moederdag Raam schilderen Overzicht workshops Speurtocht Vaderdag

Nadere informatie

Sinterklaasoverzicht 2014

Sinterklaasoverzicht 2014 Sinterklaasoverzicht 2014 Inleiding DreamTeam-Animaties staat al jaren gekend als de sinterklaasspecialist. Wij verzorgden dan ook al menig sinterklaasshow, intredes van de Sint, deelden cadeautjes uit,

Nadere informatie

Als eerste te regelen (ten minste een maand maar liever langer van tevoren)

Als eerste te regelen (ten minste een maand maar liever langer van tevoren) Checklist voor een feest Het organiseren van een feestje kan behoorlijk stressvol zijn. Er moet vaak veel (tegelijk) geregeld worden, waardoor je snel iets kunt vergeten. Een checklist kan uitkomst bieden.

Nadere informatie

Elkaar leren vertrouwen

Elkaar leren vertrouwen Elkaar leren vertrouwen Duur: 1 uur (De spelletjes zijn ook afzonderlijk te doen) Elkaar kunnen vertrouwen is de basis voor een veilig gevoel in de klas. Hier zijn een heleboel oefeningen/spelletjes voor.

Nadere informatie

Meisjes van Allure: White Lily:

Meisjes van Allure: White Lily: Meisjes van Allure: Zij verzorgen theatraal vermaak in diverse vormen. Zij kenmerken zich door sierlijkheid, vrouwelijke schoonheid, warmte en vooral veel plezier. Op basis van intuïtieve improvisatie

Nadere informatie

Draaiboek: Piraten kinderfeestje

Draaiboek: Piraten kinderfeestje Draaiboek: Piraten kinderfeestje In dit draaiboek kunt u allerlei tips en suggesties vinden voor het organiseren van een kinderfeestje met het thema piraten. www.kinderfeestje.co Inhoud Voorwoord 3 Tips

Nadere informatie

Kinderfeestje op Doe-Boerderij De Steenuil

Kinderfeestje op Doe-Boerderij De Steenuil Kinderfeestje op Doe-Boerderij De Steenuil Wat fijn dat u interesse heeft om het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter bij ons te vieren. Wij staan garant voor een energieke dag, waarbij de kinderen

Nadere informatie

Kids. in Amsterdam LOCAL DE LEUKSTE KINDERPARTIJTJES. en omgeving. Vind jouw partijtje in Amsterdam. facebook.com/ amsterdammertjes.

Kids. in Amsterdam LOCAL DE LEUKSTE KINDERPARTIJTJES. en omgeving. Vind jouw partijtje in Amsterdam. facebook.com/ amsterdammertjes. DE LEUKSTE KINDERPARTIJTJES in Amsterdam en omgeving Vind jouw partijtje in Amsterdam thema-uitgave van de gezinsagenda Amsterdammertjes LOCAL facebook.com/ amsterdammertjes.kids Kids Best bewaakte kinderfeest!

Nadere informatie

Groep 1-3 - "Nog 100 nachtjes slapen" (prentenboek)

Groep 1-3 - Nog 100 nachtjes slapen (prentenboek) Groep 1-3 - "Nog 100 nachtjes slapen" (prentenboek) Inleiding Introductie "Nog 100 nachtjes slapen" Bewegingsspel 5 minuten Kring Benodigdheden: Prentenboek "Nog 100 nachtjes slapen" Deze dramales beweging

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Bijlage 1. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4,

Bijlage 1. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4, Bijlage 1 Brief aan de ouders Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4, De komende periode gaan wij aan de slag met het thema feesten. We bespreken allerlei feestelijke momenten in het jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

Kerstmis. Met knutselpagina. Met afscheurbare. blaadjes

Kerstmis. Met knutselpagina. Met afscheurbare. blaadjes PROGRAMMA NOVEMBER DECEMBER 2011 Kerstmis Kling klokje klingelingeling, kling klokje kling! De Kerstman is er weer en heeft heel wat verrassende boekjes voor jou in petto! Met knutselpagina Kleurboek Geniet

Nadere informatie

(Kinder)feestjes Workshops Allround Kinderpret & Entertainment

(Kinder)feestjes Workshops Allround Kinderpret & Entertainment k Laan van Waalhaven 98, 2497 GP, Den Haag Telefoon: 06-39189668 E- mail: info@makeover- kinderfeestjes.nl (Kinder)feestjes Workshops Allround Kinderpret & Entertainment 1 Waar te beginnen.. - Kijk als

Nadere informatie

Auditieve oefeningen - Carnaval. Hakken en plakken

Auditieve oefeningen - Carnaval. Hakken en plakken Auditieve oefeningen - Carnaval Hakken en plakken (hak de woorden in stukken, laat de kinderen het hele woord zeggen) car-na-val prin-ses cow-boy pi-po a-gent hek-sen ma-troos me-ga min-dy pi-raat spi-der-man

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Sites waarop veel activiteiten voor de groepen 1 en 2 te vinden zijn: http://www.kleutergroep.nl/carnaval/index%20materialen%20carnaval.

Sites waarop veel activiteiten voor de groepen 1 en 2 te vinden zijn: http://www.kleutergroep.nl/carnaval/index%20materialen%20carnaval. Sites waarop veel activiteiten voor de groepen 1 en 2 te vinden zijn: http://www.kleutergroep.nl/carnaval/index%20materialen%20carnaval.htm http://www.digischool.nl/po/community12/?page=custom&file=carnaval.html

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Circus, altijd een feest!

Circus, altijd een feest! In deze brochure vind je alle informatie over de verschillende soorten initiatie die we geven voor circusleken, circusliefhebbers en voor circusfanaten. Onze begeleiders geven een initiatie bij jou thuis,

Nadere informatie

Werkvorm Participatie. Als ik de baas zou zijn op de BSO. Buitenschoolseactiviteiten.nl Als ik de baas zou zijn op de BSO 1

Werkvorm Participatie. Als ik de baas zou zijn op de BSO. Buitenschoolseactiviteiten.nl Als ik de baas zou zijn op de BSO 1 Werkvorm Participatie Als ik de baas zou zijn op de BSO Als ik de baas zou zijn op de BSO 1 Inhoudsopgave Als ik de baas zou zijn op de BSO 3 Uitvoering activiteit 4 Voorbereiding Doel en verloop spel

Nadere informatie

M inc. M inc. Workshops. M inc heeft jaarlijks een aantal toffe workshops en instapanimaties voor kleuters, kinderen en pubers.

M inc. M inc. Workshops. M inc heeft jaarlijks een aantal toffe workshops en instapanimaties voor kleuters, kinderen en pubers. M inc M inc 2012 Workshops M inc heeft jaarlijks een aantal toffe workshops en instapanimaties voor kleuters, kinderen en pubers. Workshops 1. Je eigen elegante kam maken. Sprookjesachtig mooi zijn ze

Nadere informatie

Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis is waarschijnlijk al begonnen...

Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis is waarschijnlijk al begonnen... Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis is waarschijnlijk al begonnen... Het wondertje is geboren of zal zeer binnenkort worden geboren en zal dan beginnen met het beschrijven van zijn of

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

Voor de ouders of verzorgers

Voor de ouders of verzorgers Voor de ouders of verzorgers Dit boekje is bedoeld voor kinderen tussen drie en zes jaar. Acht kunstwerken uit de collectie oude kunst van het Centraal Museum zijn geselecteerd voor dit boekje. Deze werken

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Leuke en betaalbare kinderfeestjes

Kinderfeestjes. Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Leuke en betaalbare kinderfeestjes Kinderfeestjes Leuke en betaalbare kinderfeestjes Keuze uit feestelijke arrangementen: * Feesten met de beesten! * Dierenknuffelfeest * Boerenbakfeest * Paardenfeestje * Boerenknutselfestijn Kinderfeestjes

Nadere informatie

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Mijn Hummelboekje HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Dit is Hummeltje. Hummeltje kan eventjes niet bij zijn mama en papa wonen, omdat zij nu niet voor hem kunnen zorgen. Daarom komt Hummeltje naar t Hummelhuis.

Nadere informatie

WELKOM BIJ SISTERS IN WONDERLAND!

WELKOM BIJ SISTERS IN WONDERLAND! WELKOM BIJ SISTERS IN WONDERLAND! Om een verjaardagspartijtje goed te laten verlopen is het belangrijk alles goed voorbereid te hebben. Begin hier daarom minimaal een week voor het feestje al mee. Wij

Nadere informatie

WORKSHOPS Anything is possible!

WORKSHOPS Anything is possible! NIEUW! Het Houtspektakel Het Hout Spektakel is een uitdagende en creatieve workshop waarbij de kinderen op geheel eigenwijze een mooi houtwerk kunnen maken. o Ontwerpen van je eigen houtwerk o Decoreren

Nadere informatie

HO HO HO Ontdek onze leuke kerstcollectie!

HO HO HO Ontdek onze leuke kerstcollectie! PROGRAMMA HO HO HO Ontdek onze leuke kerstcollectie! NOVEMBER DECEMBER 2010 KERSTMIS 2010 De Kerstman heeft ook dit jaar weer een karrenvracht aan boekjes bij zich voor onder de kerstboom! Reeds verschenen:

Nadere informatie

FEESTJES. Anything is possible! M-Bird Evens, Hof ter Aa 62, 5282 WH, Boxtel, , Piratenfeest.

FEESTJES. Anything is possible! M-Bird Evens, Hof ter Aa 62, 5282 WH, Boxtel, ,   Piratenfeest. Piratenfeest Het piratenfeest is echt altijd weer een groot festijn voor de kinderen! Als echte piraten gaan de kinderen op zoek naar de verborgen schat. o Kinderen worden ontvangen met een piratenlekkernij

Nadere informatie

FEEST DE JARIGE GRASTIS MEE!

FEEST DE JARIGE GRASTIS MEE! Wie had dit alles 20 jaar geleden verwacht? Na 20 jaar nog steeds met alle liefde en aandacht, Want volgens ons verdient elk kind gewoon een fijne dag, waarop het bijzonder lacht, Een dag is vaak routine

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen!

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen! DOEMIDDAG 17 januari 2018 13.30-16.00 met talentklassen! Open Huis 7 februari 2018 14.30-16.30 18.30-20.30 online & offline leren Meer ontdekken? Expeditie Waldheim 21 februari 2018 Expeditie Waldheim

Nadere informatie

Feest in de Boeskoolstad

Feest in de Boeskoolstad Opdracht 1 Nodig: vragenlijst voor jezelf Hoe beleef jij carnaval? In deze opdracht ga je jezelf interviewen over het carnaval. Van je juf of meester krijg je een vragenlijst. Vul deze lijst in. Bewaar

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Korte cursus sinterklaasgedichten schrijven

Korte cursus sinterklaasgedichten schrijven Taal actief 3 Handleiding groep 6 en 7 Korte cursus sinterklaasgedichten schrijven Dit is een extra activiteit die past binnen het thema sinterklaas. Tijdsduur 45 minuten Tip: De kinderen die moeite hebben

Nadere informatie

DETAIL VERHUUR. Bal aan de voet. Bal werpen

DETAIL VERHUUR. Bal aan de voet. Bal werpen 4 op een rij Mega Vier op een rij: het klassieke strategie en intelligentiespel voor twee spelers. Ideaal om in de tuin, binnen of op school te spelen. De paarse en groene schijven worden per kleur bewaard

Nadere informatie

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Hooiberg & Willem Eggert

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Hooiberg & Willem Eggert ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI 7-7-2014 8-7-2014 9-7-2014 10-7-2014 11-7-2014 Cirkel kunstwerk Kroontjes en riddermutsen Schaapjes cup-cake Ketting van macaroni Soep en kruidenboter Varkensspaarpot

Nadere informatie

Kinderfeestjes buitencentrum Almeerderhout Per 1 januari buitencentrum Almeerderhout. Kemphaanlaan AG Almere T

Kinderfeestjes buitencentrum Almeerderhout Per 1 januari buitencentrum Almeerderhout. Kemphaanlaan AG Almere T Kinderfeestjes buitencentrum Almeerderhout 2019 Per 1 januari 2019 buitencentrum Almeerderhout Kemphaanlaan 4 1358 AG Almere T 036-5384416 E almeerderhout@staatsbosbeheer.nl www.staatsbosbeheer.nl Jouw

Nadere informatie

Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum.

Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum. Donderdag 17 juli Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum. Het openingsfeest: Vandaag is het zover de

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Waarom een huwelijksreportage?

Waarom een huwelijksreportage? Waarom een huwelijksreportage? Welkom op mijn website! Tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk vraag je jezelf misschien af, of een professionele fotograaf nodig is om jullie dag compleet te maken.

Nadere informatie

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Uw kind komt misschien binnenkort in de peutergroep van onze basisschool. Welkom! Wij willen u graag op deze manier informeren over wat u en

Nadere informatie

Jippie, wij vieren feest!

Jippie, wij vieren feest! - Kleurplaten en spelletjes mogen gekopieerd worden voor gebruik in de klas, niet voor commerciële doeleinden. - Het is verboden de lesbrieven op internet te zetten of door te verkopen. - Wilt u de nieuwsbrief

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

Praktische tips Ieder kind een Sint werkjaar 2013-2014

Praktische tips Ieder kind een Sint werkjaar 2013-2014 1 Praktische tips Ieder kind een Sint werkjaar 2013-2014 Hier kan je enkele nuttige tips vinden bij het organiseren van de kwb-activiteit Ieder kind een Sint. Om de actie bij ouders, grootouders en/of

Nadere informatie

Hellehondsdagen Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2015 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

Reserveer tijdig workshop(s)

Reserveer tijdig workshop(s) Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Reserveer tijdig Creatief Weekend Eenvoudig bestellen Agenda Reserveer tijdig workshop(s) Ook zo'n zin in een workshop? Een creatieve, inspirerende

Nadere informatie

KRIEBEL-SPROKKELKRANT NIEUWS 5! (28 september/ 2 oktober 2015)

KRIEBEL-SPROKKELKRANT NIEUWS 5! (28 september/ 2 oktober 2015) KRIEBEL-SPROKKELKRANT NIEUWS 5! (28 september/ 2 oktober 2015) Wauw, zoveel spullen verrijken nu al ons project! Hartelijk dank om zo massaal mee te helpen verzamelen! Super! Lang duurt het niet voor al

Nadere informatie

VOORJAARS SEIZOENEN. VERNIEUWd

VOORJAARS SEIZOENEN. VERNIEUWd 2014 VOORJAARS SEIZOENEN gevarieerde collectie compleet VERNIEUWd SEIZOENSCOLLECTIE 2014 We proudly present: De nieuwe seizoenscollectie van Paperclip! Speciaal voor u, onze klant, presenteren wij onze

Nadere informatie

Verjaardagsfeestjes VTC de Mixx. 3 tot 6 jarigen

Verjaardagsfeestjes VTC de Mixx. 3 tot 6 jarigen Verjaardagsfeestjes VTC de Mixx 3 tot 6 jarigen Verjaardagsfeestjes VTC de Mixx 014 53 90 5 VERJAARDAGSFEESTJES VOOR DE LEEFTIJD VAN 3 TOT 6 jarigen Ben je binnenkort jarig en word je tussen 3 en 6 jaar?

Nadere informatie

1. Schilderen in het Ruslandjaar

1. Schilderen in het Ruslandjaar Brede School Activiteitenaanbod (BSA) maart-april 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Schilderen in het Ruslandjaar...1 2. Volleybal...2 3. Sportcarrousel...3 4. Graffiti...4 5. Zeepkisten maken...5

Nadere informatie

Maandag 31 december. De laatste dag van 2018 sluiten we feestelijk af, ben jij vandaag bij de activiteiten?

Maandag 31 december. De laatste dag van 2018 sluiten we feestelijk af, ben jij vandaag bij de activiteiten? Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Maandag 31 december De laatste

Nadere informatie

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken - 2 - Weer huiswerk? Nee, deze keer geen huiswerk, maar een boekje óver huiswerk! Wij (de meesters en juffrouws) horen jullie wel eens mopperen als je huiswerk opkrijgt.

Nadere informatie

Lespakket Zomerzon. Instructieblad groep 1 & 2. Inhoud pakket - Achtergrondinformatie. Lessuggesties:

Lespakket Zomerzon. Instructieblad groep 1 & 2. Inhoud pakket - Achtergrondinformatie. Lessuggesties: Lespakket Zomerzon Instructieblad groep 1 & 2 Inhoud pakket - Achtergrondinformatie - Instructieblad groep 1 & 2 - Materialen van het pakket: * Memoriespel * 2 potjes voor de kievitsbonen * 1 potje voor

Nadere informatie

Elk van deze oefeningen kan aangevuld worden met het stappenplan: veters knopen (zie bijlage) het knutselblad Veterdiploma (zie bijlage en A.

Elk van deze oefeningen kan aangevuld worden met het stappenplan: veters knopen (zie bijlage) het knutselblad Veterdiploma (zie bijlage en A. knoopt zijn veters 1. Textielsluitingen hoepelspel met verschillende soorten textielsluitingen Leg verschillende soorten kledingstukken in de ruimte (ook van poppen): schoenen met verschillende sluitingen,

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Boerderij op IJburg Aanbod Feestjes

Boerderij op IJburg Aanbod Feestjes Boerderij op IJburg Aanbod Feestjes INHOUDSOPGAVE INLEIDING KEUZE IN FEESTJES FEESTJE MET EEN ACTIVITEIT FEESTJE MET EEN WORKSHOP FEESTJE MET DE PONY'S 1 2 3 4 5 INLEIDING Kinderfeestjes bij de Boerderij

Nadere informatie

SAMEN DELEN. een lesbrief in het kader van de schoenendoosactie

SAMEN DELEN. een lesbrief in het kader van de schoenendoosactie SAMEN DELEN een lesbrief in het kader van de schoenendoosactie INHOUD LESBRIEF 1. Introductie 2. De SAMEN DELEN Lesinhoud 3. De SAMEN DELEN Quizzz 4. Het SAMEN DELEN Diploma 5. De SAMEN DELEN Activiteiten

Nadere informatie

Inkijkexemplaar INLEIDING. zelfbeeld. Leskatern 1

Inkijkexemplaar INLEIDING. zelfbeeld. Leskatern 1 r aa pl em ex jk ki In zelfbeeld INLEIDING Wie ben ik en hoe presenteer ik me naar de buitenwereld? Dat zijn vragen waar veel jongeren mee bezig zijn. Het is niet makkelijk om je zeker te voelen in een

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

God heeft mensen gemaakt om van Zijn glorie te genieten.

God heeft mensen gemaakt om van Zijn glorie te genieten. Les 3 God heeft mensen gemaakt om van Zijn glorie te genieten. Thema s: -God heeft mensen naar Zijn beeld gemaakt om te tonen hoe bijzonder Hij is. -God verlangt ernaar om een intieme relatie te hebben

Nadere informatie

LESBRIEF. Kaatje is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com

LESBRIEF. Kaatje is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com Samenvatting:! Voor alle kinderen van de klas heeft Kaatje iets lekkers meegebracht. Lust jij ook iets? Een fijn verhaal waarin een vrolijke Kaatje op school haar verjaardag viert. Bij dit boek zijn een

Nadere informatie

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel*

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel* In deze derde nieuwsbrief worden alle activiteiten voor de maanden januari, februari en maart aangekondigd. Zo lees je welke activiteiten er in deze maanden op de zaterdagavond en zondagmiddag plaatsvinden,

Nadere informatie

De pedagogisch medewerkers spreken met de ouders af wanneer het feestje gevierd zal worden. PROTOCOL VERJAARDAG EN TRANENFEEST VIEREN

De pedagogisch medewerkers spreken met de ouders af wanneer het feestje gevierd zal worden. PROTOCOL VERJAARDAG EN TRANENFEEST VIEREN De pedagogisch medewerkers spreken met de ouders af wanneer het feestje gevierd zal worden. PROTOCOL VERJAARDAG EN TRANENFEEST VIEREN - 1 - Verjaardag vieren Ouders uitnodigen Kinderen mogen op De Tweeling

Nadere informatie

Lesonderwerp: Hocus pocus circus: Een nieuw dier samenstellen a.d.h.v. verschillende materialen.

Lesonderwerp: Hocus pocus circus: Een nieuw dier samenstellen a.d.h.v. verschillende materialen. Vak: MUVO Lesonderwerp: Hocus pocus circus: Een nieuw dier samenstellen a.d.h.v. verschillende materialen. Doelen: Eindtermen: Muvo 1.2 De leerlingen kunnen door betasten en voelen (tactiel), door kijken

Nadere informatie

ANIMATIEPROGRAMMA 26 juli tot 1 augustus 2019

ANIMATIEPROGRAMMA 26 juli tot 1 augustus 2019 Vrijdag 26 juli 2019 Park Molenheide heet u van harte welkom. Zaterdag 27 juli 2019 10.00-11.00 uur & 11.15-12.15 uur : Workshop : Fimo Wist je dat je met klei mooie dingen kan maken? Met Fimo, een soort

Nadere informatie

Hellehondsdagen Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2016 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes! Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

ISBN 978-90-78688-03-7 Eerste druk, derde oplage

ISBN 978-90-78688-03-7 Eerste druk, derde oplage 2008 Leskist.nl, Noordhorn Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige

Nadere informatie

Polka. Muzido ANNIE LANGELAAR FONDS

Polka. Muzido ANNIE LANGELAAR FONDS Polka Muzido ANNIE LANGELAAR FONDS Polka: het lied... 3 De muziekopname... 3 Activiteiten per leeftijd: Baby s... 4 Babydans... 4 Met muziekinstrumenten... 4 Dreumesen... 4 Klinkend materiaal... 4 Trommelen...

Nadere informatie

Misschien geven ze niet je huidige situatie weer, maar maak toch een keuze voor een uitspraak die voor jou van grote betekenis is.

Misschien geven ze niet je huidige situatie weer, maar maak toch een keuze voor een uitspraak die voor jou van grote betekenis is. Jouw favoriete liefdestaal Hieronder staan 30 keuzevragen. lke keuzevraag bestaat uit 2 uitspraken. Omcirkel de uitspraak die voor jou het meest betekenisvol en belangrijk is in je relatie. Misschien geven

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Boekenzoektocht Groep 1. Rijm op het woord krokodil. Teken een krokodil in het kader en schrijf of teken de rijmwoorden erom heen.

Boekenzoektocht Groep 1. Rijm op het woord krokodil. Teken een krokodil in het kader en schrijf of teken de rijmwoorden erom heen. Boekenzoektocht Groep 1 1 Rijm op het woord krokodil. Teken een krokodil in het kader en schrijf of teken de rijmwoorden erom heen. Boekenzoektocht Groep 1 2 Maak een kaart die het vogeltje naar de leeuw

Nadere informatie