ARCHITECT. voltijds statutair, A1aA1bA2a

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ARCHITECT. voltijds statutair, A1aA1bA2a"

Transcriptie

1 De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: ARCHITECT voltijds statutair, A1aA1bA2a Wat de job inhoudt Uitwerken van nieuwbouw en renovatie projecten van stadsgebouwen (zowel zelfstandig als in teamverband); opmaak bouwaanvragen, uitvoeringsplannen en bestekken. Controle op de uitvoering van de werken. Wie we zoeken Iemand die voldoet aan volgende voorwaarden: Op 17 januari 2012 hebt u een masterdiploma (of gelijkwaardig). Op 17 januari 2012 voldoet u aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): onderdaan zijn van een EU-lidstaat, van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte of van Zwitserland van onberispelijk gedrag de burgerlijke en politieke rechten genieten lichamelijk geschikt voor de functie (geneeskundig onderzoek door het stadsbestuur). U slaagt voor selectieproeven met volgend programma: Case 50% vereist Interview 50% vereist Totaal 50% vereist Wat we bieden aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling abonnement openbaar vervoer en hospitalisatieverzekering aangepaste vorming en een functionele loopbaan boeiende job in een aangename werksfeer en in eigen regio interessante verlofregeling nuttige relevante ervaring uit de privésector kan voor maximum 12 jaar geldelijke anciënniteit meetellen minimum maandloon: statutair zonder anciënniteit: 2815,01 bruto en netto: 1719,19 met 12 jaar anciënniteit: 3678,19 bruto en netto: 2108,09 Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van 3 jaar en met een bindende rangschikking van de geslaagde kandidaten in volgorde van de behaalde punten of scores. Er is geen voorrangsregeling van kracht: de eerstgerangschikte kandidaat wordt aangesteld.

2 Algemene bepalingen: U wordt aangesteld in statutair dienstverband (met proeftijd van 6 maanden). De proeftijd wordt verlengd als het totale aantal afwezigheden meer is dan 25 werkdagen (met uitzondering van het jaarlijks vakantieverlof, feestdagen, omstandigheidsverlof en deelname aan vormingsactiviteiten). De proeftijd bedraagt maximaal 2 jaar. Voor de proeftijd afgelopen is, vindt een eindevaluatie plaats. Het statutaire personeelslid op proef wordt vast aangesteld in statutair verband op voorwaarde dat het personeelslid: 1. voldoet aan de algemene voorwaarden die voor de functie van toepassing zijn; 2. de proeftijd heeft afgesloten met een gunstig resultaat voor de evaluatie. Interesse? Bezorg uiterlijk op 17 januari 2012 (voor 16 uur) uw sollicitatiebrief (met kopie diploma) aan het college van burgemeester en schepenen, Grote Markt 1, 9100 SINT-NIKLAAS NIKLAAS of mail naar vacatures@sint-niklaas.be. Voor meer inlichtingen kan u terecht op de personeelsdienst: selectie en organisatie, T of E vacatures@sint-niklaas.be.

3 FUNCTIEKAART: Architect 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: architect DIENST: technische dienst FUNCTIEFAMILIE: Experten (EX1: ontwikkelend en adviserend) NIVEAU: A1a A1b A2a 2. Plaats in de organisatie De architect rapporteert aan de ingenieur- departementschef en aan de stadssecretaris. 3. Doel van de functie De architect draagt bij tot de vormgeving van het beleid gericht op de werking en de uitbouw van de organisatie en staat in voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de beleidsdoelstellingen. Hij is omwille van zijn expertise het aanspreekpunt voor vragen inzake het eigen beleidsdomein. 4. Resultaatsgebieden I. Beleidsontwikkeling Vanuit de behoefteanalyse en de eigen expertise mee vorm geven aan de ontwikkeling en de uitvoering van het beleid binnen een intern gericht domein teneinde het bestuur te ondersteunen bij het nemen van beslissingen. - Deel neemt aan beleidsvoorbereidend overleg - Meewerkt aan de ontwikkeling van een visie op de interne organisatie en het beheer - Beleidsondersteunend en -voorbereidend onderzoek voert - De adviezen van interne en externe deskundigen of belangengroepen analyseert - Een missie en een visie formuleert voor het eigen beleidsdomein - Verantwoordelijk bent voor het opstellen van de beleidsnota s voor de hogere overheden II. III. Implementeren Ontwikkelen en organiseren van processen en activiteiten, voorbereiden van dossiers zodat er tijdig plannen beschikbaar zijn, gericht op de realisatie van de beleidsdoelstellingen. - Overlegt met (interne) klanten en andere belanghebbenden rond de beleidsuitvoering - De werkmethoden definieert - Ontwerpen, plannen, programma s en draaiboeken opstelt Kwaliteitsborging Opvolgen, evalueren en eventueel bijsturen van de beleidsuitvoering en bijhorende processen teneinde de kwaliteit ervan te verbeteren. - Instrumenten ontwikkelt om de effectiviteit van het gevoerde beleid te kunnen opvolgen - De tevredenheid bij de interne en externe klanten evalueert - Voor de beschrijving zorgt van processen en voor de optimalisatie ervan - De eigen processen afstemt op andere processen binnen de organisatie - Verantwoordelijk bent voor de opvolging van klachten en meldingen binnen het eigen domein - Ervoor zorgt dat de bedrijfsidentiteit en -regels van het stadsbestuur gerespecteerd worden

4 IV. Adviseren en ondersteunen Vanuit een intern gericht beleidsdomein zowel op vraag van als proactief (interne) klanten informeren en adviseren teneinde hen in staat te stellen een globale visie te ontwikkelen op een probleemstelling. - Actief deelneemt aan werkgroepen en vergaderingen - Andere diensten en sectoren adviseert - De transparantie en toegankelijkheid van beschikbare gegevens organiseert zodat ze bruikbaar zijn voor anderen - Voor een goede communicatie zorgt vanuit het eigen beleidsdomein - Voorstellen doet voor de verbetering van de werking binnen het eigen beleidsdomein en actief bijdraagt tot de uitwerking van die voorstellen V. Netwerken Onderhouden van interne en externe contacten om zo een goede informatiedoorstroming te verzekeren en via netwerken bij te dragen tot het verwerven en behouden van een professioneel imago van het stadsbestuur. - Goede contacten onderhoudt met sleutelpersonen die werkzaam zijn binnen het beleidsdomein - Deelneemt aan evenementen (seminaries, workshops, ) inzake thema s die relevant zijn voor het beleidsdomein - Het netwerk gebruikt om doelstellingen van de organisatie te helpen verwezenlijken - De stad vertegenwoordigt in raden, commissies, projectgroepen, en daarbij het gewenste imago uitdraagt VI. Projecten Leiden van of deelnemen aan projecten teneinde bij te dragen tot de realisatie van de afgesproken projectdoelstellingen. - De afgesproken rol opneemt binnen een projectteam - Een specifieke vakinhoudelijke bijdrage levert aan projecten - Projecten plant, coördineert en leidt 5. Vaktechnische vaardigheden - Goed zicht op de werking van de gemeente en bijhorende wetgeving. - Diepgaande kennis van het vakgebied of domein, deze deskundigheid moet gepaard gaan met brede inzichten. - Goede kennis van MS Office toepassingen: Word, Excel, Outlook, Access database, Autocad. 6. Specifieke arbeidsomstandigheden - In het bezit zijn van een masterdiploma in de architectuur 7. Competentieprofiel * Kerncompetenties Betrouwbaar zijn (niveau 2) Afspraken nakomen en handelen volgens de algemeen aanvaarde normen en waarden, rekening houdend met de regels en het beleid van de stad Sint-Niklaas.

5 Waakt over de naleving van afspraken, normen en waarden, stuurt bij waar nodig. 1. Stelt informatie op een duidelijke manier ter beschikking van anderen. 2. Zorgt voor duidelijke richtlijnen, afspraken en procedures bij gewijzigde of nieuwe omstandigheden. 3. Communiceert duidelijk over de procedures en afspraken en controleert of deze begrepen zijn en toegepast worden. 4. Vertoont voorbeeldgedrag, rekening houdend met de algemeen geldende normen en waarden en de gedragscode voor het personeel van de stad Sint-Niklaas. 5. Wijst in specifieke situaties op de gedragscode. 6. Spreekt anderen aan op het niet- naleven van afspraken of het overtreden van de gedragscode. Initiatief nemen (niveau 3) Uit eigen beweging zaken aanpakken en voorstellen formuleren. Anticipeert op gebeurtenissen of problemen en onderneemt hiervoor tijdig actie. 1. Doet voorstellen om bestaande situaties te verbeteren. 2. Introduceert fundamentele verbeteringen in werkaanpak en procedures. 3. Onderneemt acties waarvoor geen precedent beschikbaar is en die een langetermijneffect op de organisatie kunnen hebben. 4. Anticipeert op toekomstige vragen, gebeurtenissen en evoluties door vandaag reeds actie te nemen. Klantvriendelijk zijn (niveau 2) Zich open en luisterbereid opstellen ten aanzien van interne klanten (collega s, andere diensten binnen de organisatie, ) en externe klanten (burgers, leveranciers, vertegenwoordigers, ) en inspelen op hun gevoeligheden, behoeften en wensen. Zoekt in overleg met de klant een goede oplossing voor zijn vraag of probleem. 1. Onderzoekt de verwachtingen en behoeften van de klant. 2. Denkt mee in functie van de vraag van de klant. 3. Zorgt voor een zo goed mogelijke oplossing. 4. Houdt rekening met het effect van het eigen handelen en de eigen houding op anderen. 5. Houdt de klant op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot zijn vraag of probleem. Betrokkenheid tonen (niveau 2) Toont zich verbonden met de stad Sint-Niklaas: met de eigen job, met de organisatie en met het beleid. Toont betrokkenheid ten aanzien van de hele organisatie en werkt actief mee om de doelstellingen van het stadsbestuur te realiseren. 1. Aanvaardt moeilijke opdrachten en laat zich niet ontmoedigen bij de uitvoering ervan. 2. Neemt actief deel aan taken en projecten die niet tot zijn/haar direct takenpakket behoren. 3. Denkt opbouwend mee in aangelegenheden die ruimer gaan dan de eigen opdracht. 4. Kent en respecteert de missie, waarden en doelstellingen van de stad Sint-Niklaas. 5. Neemt bij acties en beslissingen de voor- en nadelen voor de stad Sint-Niklaas in overweging. 6. Heeft oog voor de kosten die met een bepaald voorstel of initiatief samenhangen. 7. Benut kansen die de belangen van de organisatie dienen. 8. Respecteert in de eigen adviezen en beslissingen het ruimer beleidskader (doelen, waarden, cultuur). * Functiefamiliecompetenties Kennis delen (niveau 2) Vaktechnische en andere werkgerelateerde kennis delen met anderen. Instrueert anderen. 1. Gaat na wat de andere reeds weet en stemt vervolgens de informatie af op de behoefte van de persoon.

6 2. Beantwoordt vragen van anderen, op een manier die bij de andere een inzicht doet ontstaan. 3. Draagt eigen kennis en kunde op begrijpelijke en heldere wijze over. 4. Geeft gelegenheid om nieuwe zaken te oefenen, uit te proberen. 5. Reageert gepast op fouten (naargelang de reden van de fout: nonchalantie, gebrek aan interesse, of leerfouten,...). 6. Hanteert verschillende methodes, zoals uitleg geven, voordoen, zelf laten doen onder zijn/haar begeleiding, Professioneel netwerken (niveau 2) Professionele relaties ontwikkelen en bestendigen en deze aanwenden tot wederzijds voordeel. Legt nieuwe contacten die voor de eigen taak en opdracht nuttig kunnen zijn. 1. Gaat actief op zoek naar collega s uit andere afdelingen omwille van informatie, expertise. 2. Legt nieuwe contacten, weet ingangen voor zichzelf te creëren. 3. Legt contacten met andere afdelingen om de slaagkansen van het eigen project te vergroten. 4. Bezoekt beurzen, congressen, conferenties, om nieuwe professionele contacten te leggen. 5. Streeft ernaar en slaagt erin van deze netwerken deel uit te maken, zelfs wanneer ze moeilijk toegankelijk zijn. Oordelen vormen (niveau 3) Degelijk onderbouwde meningen en standpunten uiten en zicht hebben op de consequenties ervan. Vormt zich een oordeel waarin verschillende informatiebronnen en invalshoeken geïntegreerd zijn. 1. Benadert een probleem vanuit verschillende invalshoeken. 2. Komt tot een geïntegreerd oordeel. 3. Geeft inhoudelijke meerwaarde aan de thema s die hij/zij naar voren brengt. 4. Ontwikkelt competente en genuanceerde standpunten, waarin de elementen goed worden overwogen en ingeschat. 5. Neemt een standpunt in, op basis van beschikbare informatie, gezond verstand en een persoonlijke visie op de zaak. 6. Geeft blijk van een doordacht begrip van alle mogelijke gevolgen van zijn/haar eigen mening op de verschillende aspecten van de situatie. Plannen en organiseren (niveau 2) Structuur aanbrengen in tijd en ruimte en prioriteiten stellen bij het aanpakken van problemen. Plant en organiseert taken, opdrachten, oplossingen op korte termijn die concrete repercussies hebben voor anderen. 1. Houdt bij het inplannen van taken rekening met deadlines. 2. Houdt in zijn/haar planning rekening met praktische overwegingen. 3. Houdt rekening met de nodige uitvoeringstijd. 4. Bepaalt de prioriteiten en sequenties in werkmethodes. 5. Houdt rekening met verbanden tussen verschillende planningsaspecten. 6. Coördineert de verschillende acties. 7. Maakt heldere afspraken over wat wanneer zal worden bezorgd. 8. Anticipeert op zaken die vertragend kunnen werken.

7 College van burgemeester en schepenen Grote Markt SINT-NIKLAAS Geachte mevrouw burgemeester, Dames en heren schepenen, Ondergetekende stelt zich kandidaat voor deelneming aan de aanwervingsproeven voor de functie van voltijds statutair architect m/v: 0 M 0 V NAAM (in drukletters) en voornaam:... Straat :....Nr Postnummer : Woonplaats :... Telefoonnummer/GSM:.. Mailadres:. Geboortedatum en -plaats :..... Rijksregisternummer:. Nationaliteit :.... Burgerlijke staat :.... Rijbewijs* : neen / ja : A B C D E Diploma (master of gelijkwaardig vereist):... Sollicitatietroeven: Huidige werksituatie:.... (handtekening en datum)... Ik heb deze vacature vernomen via* vrienden/familie affiche advertentie website automatisch toegestuurd - andere Stuur dit formulier met kopie van uw diploma op of geef het vóór 16 uur af aan de dienst personeel of het secretariaat in het stadhuis en dit uiterlijk op 17 januari 2012.

FUNCTIEKAART: ADVISEUR SENIORENBELEID

FUNCTIEKAART: ADVISEUR SENIORENBELEID FUNCTIEKAART: ADVISEUR SENIORENBELEID 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: experten 1 FUNCTIEBENAMING:adviseur seniorenbeleid FUNCTIENIVEAU: A1a A1b A2a, DEPARTEMENT: burgerzaken en welzijn DIENST: welzijnsdienst

Nadere informatie

ADVISEUR CENTRUMMANAGEMENT

ADVISEUR CENTRUMMANAGEMENT ADVISEUR CENTRUMMANAGEMENT 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: adviseur FUNCTIENIVEAU: A1a A1b A2a FUNCTIEFAMILIE: experten 1 2. Plaats in de organisatie De adviseur rapporteert aan het afdelingshoofd.

Nadere informatie

DESKUNDIGE VERZEKERINGEN

DESKUNDIGE VERZEKERINGEN FUNCTIEKAART DESKUNDIGE VERZEKERINGEN 1. Organisatiegegevens FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 FUNCTIEFAMILIE: experten 2 CLUSTER: ondersteuning AFDELING: financiën TEAM: verzekeringen 2. Plaats in de organisatie

Nadere informatie

DOELGROEPENWERKER. 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3

DOELGROEPENWERKER. 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 DOELGROEPENWERKER 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 2. Plaats in de organisatie De doelgroepenwerker rapporteert aan zijn diensthoofd.

Nadere informatie

deskundige burgerzaken

deskundige burgerzaken De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: deskundige burgerzaken voltijds

Nadere informatie

FUNCTIEKAART: deskundige boekhouden

FUNCTIEKAART: deskundige boekhouden FUNCTIEKAART: deskundige boekhouden 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: Experten (EX2: deskundig ondersteunend) FUNCTIEBENAMING: Deskundige, assistent-dienstleider, administratief bestuursassistent

Nadere informatie

FUNCTIEKAART: deskundige communicatie

FUNCTIEKAART: deskundige communicatie FUNCTIEKAART: deskundige communicatie 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: experten (EX2: deskundig ondersteunend) FUNCTIEBENAMING: deskundige DEPARTEMENT: stafdiensten DIENST: communicatie NIVEAU: B1-B2-B3

Nadere informatie

Buurtsteward contractueel, voltijds, B1-B2-B3

Buurtsteward contractueel, voltijds, B1-B2-B3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Buurtsteward contractueel, voltijds, B1-B2-B3

Nadere informatie

DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN

DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN FUNCTIEKAART DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN 1. Organisatiegegevens FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 FUNCTIEFAMILIE: experten 2 CLUSTER: cultuur en vrije tijd AFDELING: vrije tijd DIENST: evenementen, jeugd

Nadere informatie

Industrieel ingenieur technieken statutair, voltijds, A1a-A1b-A2a

Industrieel ingenieur technieken statutair, voltijds, A1a-A1b-A2a De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Industrieel ingenieur technieken statutair,

Nadere informatie

Communicatiedeskundige contractueel, voltijds, B1-B2-B3

Communicatiedeskundige contractueel, voltijds, B1-B2-B3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Communicatiedeskundige contractueel, voltijds,

Nadere informatie

DESKUNDIGE ICT-COMMUNICATIE

DESKUNDIGE ICT-COMMUNICATIE De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van huidige en toekomstige vacatures organiseren wij aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve

Nadere informatie

Beleidsadviseur interne organisatie statutair, voltijds, A1a-A2a-A3a

Beleidsadviseur interne organisatie statutair, voltijds, A1a-A2a-A3a De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Beleidsadviseur interne organisatie statutair,

Nadere informatie

AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN

AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN Aanwervingsproeven AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN voltijds statutair A1a-A2a-A3a Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als leidinggevende van de afdeling gebouwen sta je

Nadere informatie

FUNCTIEKAART: DESKUNDIGE HORECACOACH/OVERLASTAMBTENAAR

FUNCTIEKAART: DESKUNDIGE HORECACOACH/OVERLASTAMBTENAAR FUNCTIEKAART: DESKUNDIGE HORECACOACH/OVERLASTAMBTENAAR 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: deskundige (overlast- en horecacoach) DIENST: politie FUNCTIEFAMILIE: experten 2 FUNCTIENIVEAU: B1- B2 B3

Nadere informatie

Wat de job inhoudt Wie we zoeken diploma toegang niveau B Wat we bieden Algemene bepalingen :

Wat de job inhoudt Wie we zoeken diploma toegang niveau B Wat we bieden Algemene bepalingen : Wat de job inhoudt Als deskundige evenementen en plechtigheden B 123 helpt u bij de ontwikkeling van een evenementenbeleid door analyse en onderzoek, bent u verantwoordelijk voor producties van evenementen

Nadere informatie

deskundige straathoekwerker

deskundige straathoekwerker De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Momenteel zijn we op zoek naar een M/V: deskundige straathoekwerker voltijds contractueel B1-B3 Wat de job inhoudt Straathoekwerk

Nadere informatie

FUNCTIEKAART. Functietitel: Deskundige Human Resources. 1. Jobidentificatie: 2. Doel van de functie: 3. Kernresultaatsgebieden:

FUNCTIEKAART. Functietitel: Deskundige Human Resources. 1. Jobidentificatie: 2. Doel van de functie: 3. Kernresultaatsgebieden: FUNCTIEKAART Functietitel: Deskundige Human Resources 1. Jobidentificatie: Dienst: Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie: Human Resources Bedrijfsvoering Diensthoofd

Nadere informatie

DIRECTEUR recreatiepark De Ster en stedelijk zwembad Sinbad contractueel, voltijds, A4aA4b

DIRECTEUR recreatiepark De Ster en stedelijk zwembad Sinbad contractueel, voltijds, A4aA4b Het dagelijks bestuur van VZW RECREATIEPARK DE STER organiseert aanwervingsproeven en legt een wervingsreserve aan voor m/v: DIRECTEUR recreatiepark De Ster en stedelijk zwembad Sinbad contractueel, voltijds,

Nadere informatie

Directeur cultuurcentrum/cultuurbeleidscoördinator

Directeur cultuurcentrum/cultuurbeleidscoördinator De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren gelijktijdige bevorderings- en wervingsproeven en leggen een reserve aan voor m/v: Directeur cultuurcentrum/cultuurbeleidscoördinator

Nadere informatie

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN Aanwervingsproeven DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN voltijds statutair A1a-A1b-A2a Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als diensthoofd klantencontacten (A1a-A1b-A2a)

Nadere informatie

Hoofdcoördinator openbare werken statutair, voltijds, B4-B5

Hoofdcoördinator openbare werken statutair, voltijds, B4-B5 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Hoofdcoördinator openbare werken statutair, voltijds,

Nadere informatie

Coördinator ruimte en mobiliteit

Coördinator ruimte en mobiliteit Vacature en Functiebeschrijving Coördinator Ruimte & Mobiliteit Stadsregio Turnhout is het samenwerkingsverband van de Stad Turnhout en de gemeenten Beerse, Oud-Turnhout en Vosselaar. Sinds 1998 werken

Nadere informatie

INDUSTRIEEL INGENIEUR TECHNIEKEN

INDUSTRIEEL INGENIEUR TECHNIEKEN De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: INDUSTRIEEL INGENIEUR TECHNIEKEN

Nadere informatie

Functietitel: Deskundige verzekeringen B123 voltijds - statutair

Functietitel: Deskundige verzekeringen B123 voltijds - statutair SJABLOON Werken via KdG Mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Functietitel: Deskundige verzekeringen B123 voltijds - statutair Bedrijfsnaam: Stadsbestuur Sint-Niklaas Uiterste sollicitatiedatum: 24-11-2015

Nadere informatie

Hoofddeskundige Sinbad Contractueel/statutair, voltijds, B4-B5

Hoofddeskundige Sinbad Contractueel/statutair, voltijds, B4-B5 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Hoofddeskundige Sinbad Contractueel/statutair, voltijds,

Nadere informatie

Functiekaart: deskundige Human Resources

Functiekaart: deskundige Human Resources Functiekaart: deskundige Human Resources 1. Jobidentificatie Dienst: Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie Human Resources Bedrijfsvoering Diensthoofd Human Resources

Nadere informatie

Aanwervingsproeven STATUTAIR VT DIENSTHOOFD BEHEER OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a

Aanwervingsproeven STATUTAIR VT DIENSTHOOFD BEHEER OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Aanwervingsproeven STATUTAIR VT DIENSTHOOFD BEHEER OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Info afdeling personeel dienst HR 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Untitled-722 1 12/09/2016 14:11:07 Wat de job inhoudt

Nadere informatie

Vakman/-vrouw schoonmaak contractueel, halftijds, D1-D2-D3

Vakman/-vrouw schoonmaak contractueel, halftijds, D1-D2-D3 De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: De stad SINT-NIKLAAS is een

Nadere informatie

Aanwervingsproeven DESKUNDIGE GIS voltijds/deeltijds statutair/contractueel B1-B2-B3

Aanwervingsproeven DESKUNDIGE GIS voltijds/deeltijds statutair/contractueel B1-B2-B3 Aanwervingsproeven DESKUNDIGE GIS voltijds/deeltijds statutair/contractueel B1-B2-B3 Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als GIS-deskundige sta je mee in voor

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering AFDELINGSHOOFDEN CLUSTER TECHNIEK voltijds/deeltijds contractueel/statutair A1a-A2a-A3a Info gent@searchselection.be Wat houdt de job in Als afdelingshoofd binnen de cluster techniek

Nadere informatie

HOOFDDESKUNDIGE (ZWEMBADBEHEERDER)

HOOFDDESKUNDIGE (ZWEMBADBEHEERDER) HOOFDDESKUNDIGE (ZWEMBADBEHEERDER) 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: hoofddeskundige FUNCTIENIVEAU: B4-B5 FUNCTIEFAMILIE: Leidinggevenden hoger kader (LG 1) CLUSTER EN DIENST: cultuur en vrije tijd

Nadere informatie

Wat de job inhoudt: Wie we zoeken: Wat we bieden: Algemene bepalingen :

Wat de job inhoudt: Wie we zoeken: Wat we bieden: Algemene bepalingen : Wat de job inhoudt: Als administratief medewerker zal u diverse ondersteunende taken uitvoeren. U draagt zo bij tot de verwezenlijking van de beleidsdoelstellingen. U levert op deze manier een bijdrage

Nadere informatie

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN Aanwervingsproeven DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN voltijds/deeltijds statutair/contractueel A1a-A1b-A2a Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als diensthoofd klantencontacten

Nadere informatie

FUNCTIEKAART Deskundige bestrijding kinderarmoede (doelgroepenwerker)

FUNCTIEKAART Deskundige bestrijding kinderarmoede (doelgroepenwerker) FUNCTIEKAART Deskundige bestrijding kinderarmoede (doelgroepenwerker) 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker DIENST: Onderwijs en Welzijn

Nadere informatie

Functiekaart: deskundige milieu (duurzaamheid) deskundige milieu (natuur & leefmilieu)

Functiekaart: deskundige milieu (duurzaamheid) deskundige milieu (natuur & leefmilieu) Functiekaart: deskundige milieu (duurzaamheid) deskundige milieu (natuur & leefmilieu) 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: Experten 2 (deskundig ondersteunend) FUNCTIEBENAMING: Deskundige FUNCTIENIVEAU:

Nadere informatie

Vakman/-vrouw redder contractueel, voltijds/deeltijds (bijberoep) D1-D2-D3

Vakman/-vrouw redder contractueel, voltijds/deeltijds (bijberoep) D1-D2-D3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Vakman/-vrouw redder contractueel, voltijds/deeltijds

Nadere informatie

Deskundige communicatie/ administratie brandweerzone Waasland contractueel, voltijds, B1-B3

Deskundige communicatie/ administratie brandweerzone Waasland contractueel, voltijds, B1-B3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren als coördinerende gemeente voor de brandweerzone Waasland aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve

Nadere informatie

Technisch bediende ruimtelijke ordening statutair, voltijds, D1-D2-D3

Technisch bediende ruimtelijke ordening statutair, voltijds, D1-D2-D3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor (m/v): Technisch bediende ruimtelijke ordening statutair,

Nadere informatie

VACATURE. Info AFDELINGSHOOFD VERGUNNEN EN TOEZICHT. A1aA2aA3a.

VACATURE. Info AFDELINGSHOOFD VERGUNNEN EN TOEZICHT. A1aA2aA3a. VACATURE AFDELINGSHOOFD VERGUNNEN EN TOEZICHT A1aA2aA3a Info gent@searchselection.com INFOBUNDEL AFDELINGSHOOFD VERGUNNEN EN TOEZICHT De stad Sint-Niklaas staat voor ruimtelijke uitdagingen waaronder verdichting

Nadere informatie

Vacature. Info DESKUNDIGE BIBLIOTHEEK (VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3)

Vacature. Info DESKUNDIGE BIBLIOTHEEK (VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3) Vacature DESKUNDIGE BIBLIOTHEEK (VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3) Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Als deskundige bibliotheek zet je al je kennis in om

Nadere informatie

INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid

INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid D1-D2-D3 Voltijds contractueel Wat de job inhoudt We zoeken gemotiveerde medewerkers voor het ophalen van PMD, containers, papierkorven.samen met je collega

Nadere informatie

deskundige museum publiekswerking

deskundige museum publiekswerking De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor: deskundige museum publiekswerking

Nadere informatie

Adviseur mobiliteit strategische projecten

Adviseur mobiliteit strategische projecten Vacature en Functiebeschrijving Adviseur Mobiliteit strategische projecten Stadsregio Turnhout is het samenwerkingsverband van de Stad Turnhout en de gemeenten Beerse, Oud-Turnhout en Vosselaar. Sinds

Nadere informatie

DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN

DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN FUNCTIEKAART DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN 1. Organisatiegegevens FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 FUNCTIEFAMILIE: experten 2 CLUSTER: cultuur en vrije tijd AFDELING: vrije tijd DIENST: evenementen, jeugd

Nadere informatie

Vakman/-vrouw logistiek (ondersteuning podiumkunsten) contractueel, voltijds D1-D2-D3

Vakman/-vrouw logistiek (ondersteuning podiumkunsten) contractueel, voltijds D1-D2-D3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Vakman/-vrouw logistiek (ondersteuning podiumkunsten)

Nadere informatie

Vacature. Info PLOEGBAAS OPENBARE WERKEN VOLTIJDS STATUTAIR D4-D5

Vacature. Info PLOEGBAAS OPENBARE WERKEN VOLTIJDS STATUTAIR D4-D5 Vacature PLOEGBAAS OPENBARE WERKEN VOLTIJDS STATUTAIR D4-D5 Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Je wordt tewerkgesteld binnen de dienst openbare werken. Binnen deze dienst zijn

Nadere informatie

DESKUNDIGE COMMUNICATIE (& ADMINISTRATIE)

DESKUNDIGE COMMUNICATIE (& ADMINISTRATIE) DESKUNDIGE COMMUNICATIE (& ADMINISTRATIE) 1. Organisatiegegevens: FUNCTIEBENAMING: deskundige communicatie FUNCTIENIVEAU: B1 - B2 B3 DIENST: Brandweerzone Waasland - veiligheidszorg Deze functie is te

Nadere informatie

Aanwervingsproeven CONTRACTUEEL VT/DT ADVISEUR PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a

Aanwervingsproeven CONTRACTUEEL VT/DT ADVISEUR PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Aanwervingsproeven CONTRACTUEEL VT/DT ADVISEUR PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Info dienst HR tel. 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Untitled-1292 1 17/08/2017 9:58:11 Wat de job inhoudt Als adviseur

Nadere informatie

INFOBUNDEL Technisch medewerker polyvalente wijkploegen

INFOBUNDEL Technisch medewerker polyvalente wijkploegen INFOBUNDEL Technisch medewerker polyvalente wijkploegen D1-D2-D3 Voltijds contractueel Wat de job inhoudt Zie jij jezelf als medewerker meewerken in een groene stad en heb je groene vingers dan zijn we

Nadere informatie

INFOBUNDEL Marktleider

INFOBUNDEL Marktleider INFOBUNDEL Marktleider C1-C2-C3 Voltijds contractueel Wat de job inhoudt De marktleider is het aanspreekpunt voor alles wat met de markten en kermissen in Sint-Niklaas te maken heeft en is verantwoordelijk

Nadere informatie

Als projectmanager mobiliteit Interwaas sta je in voor het uitwerken en uitvoeren van een regiobreed mobiliteitsbeleid voor Interwaas.

Als projectmanager mobiliteit Interwaas sta je in voor het uitwerken en uitvoeren van een regiobreed mobiliteitsbeleid voor Interwaas. Wat de job inhoudt Als adviseur mobiliteit afdeling plannen en ontwikkelen bij het stadsbestuur bent u verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van het multimodaal mobiliteitsbeleid van de stad

Nadere informatie

TECHNISCH EXPERT ELEKTRICIEN

TECHNISCH EXPERT ELEKTRICIEN Vacature TECHNISCH EXPERT ELEKTRICIEN voltijds contractueel D4 Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als technisch expert elektricien bij de stad Sint-Niklaas

Nadere informatie

Clustermanager dienstverlening statutair, voltijds, A5aA5b

Clustermanager dienstverlening statutair, voltijds, A5aA5b De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Clustermanager dienstverlening statutair, voltijds,

Nadere informatie

Vacature. Info DESKUNDIGE ECONOMIE/HORECACOACH (VOLTIJDS CONTRACTUEEL B1-B2-B3)

Vacature. Info DESKUNDIGE ECONOMIE/HORECACOACH (VOLTIJDS CONTRACTUEEL B1-B2-B3) Vacature DESKUNDIGE ECONOMIE/HORECACOACH (VOLTIJDS CONTRACTUEEL B1-B2-B3) Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Als deskundige economie-horecacoach geef je mee vorm aan het economisch

Nadere informatie

Functiekaart: Juridisch adviseur

Functiekaart: Juridisch adviseur Functiekaart: Juridisch adviseur 1. Job identificatie Dienst : Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie Juridische ondersteuning & overheidsopdrachten Bedrijfsvoering

Nadere informatie

De stad. Parkeerwachter. contractueel/statutair, voltijds C1-C2-C3

De stad. Parkeerwachter. contractueel/statutair, voltijds C1-C2-C3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Parkeerwachter contractueel/statutair, voltijds

Nadere informatie

Info. Afdeling personeel - dienst HR

Info. Afdeling personeel - dienst HR Aanwervingen ADVISEUR VERGUNNEN EN TOEZICHT VT CONTRACTUEEL/STATUTAIR Info Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17 Wat de job inhoudt: Als adviseur binnen het team vergunnen

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering DOELGROEPENWERKER VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR B1-B2-B3 Info dienst HR 03 778 31 17 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Je wordt tewerkgesteld binnen een

Nadere informatie

Administratief medewerker Stad/OCMW contractueel/statutair, voltijds/deeltijds, C1-C2-C3

Administratief medewerker Stad/OCMW contractueel/statutair, voltijds/deeltijds, C1-C2-C3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Administratief medewerker Stad/OCMW contractueel/statutair,

Nadere informatie

hoofddeskundige preventieadviseur

hoofddeskundige preventieadviseur De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: hoofddeskundige preventieadviseur

Nadere informatie

Info. Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17

Info. Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17 Aanwervingen DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT VT/DT CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3) Info Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17 Wat de job inhoudt: Als deskundige vergunnen

Nadere informatie

INFOBUNDEL B1-B2-B3. Wie zijn wij: Jobinhoud: Wie zoeken wij:

INFOBUNDEL B1-B2-B3. Wie zijn wij: Jobinhoud: Wie zoeken wij: INFOBUNDEL voltijds contractueel DESKUNDIGE HR B1-B2-B3 Wie zijn wij: Duurzaamheid, participatie en diversiteit zijn enkele speerpunten van de stad en het OCMW van Sint- Niklaas. Deze speerpunten worden

Nadere informatie

Functiekaart: Directeur bedrijfsvoering

Functiekaart: Directeur bedrijfsvoering Functiekaart: Directeur bedrijfsvoering 1. Job identificatie Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie Bedrijfsvoering Zonecommandant Directeur bedrijfsvoering A5a-A5b

Nadere informatie

Vacature. Info. TECHNISCH MEDEWERKER DIENST SCHOONMAAK halftijds contractueel D1-D2-D3. dienst HR tel.:

Vacature. Info. TECHNISCH MEDEWERKER DIENST SCHOONMAAK halftijds contractueel D1-D2-D3. dienst HR tel.: Vacature TECHNISCH MEDEWERKER DIENST SCHOONMAAK halftijds contractueel D1-D2-D3 Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als medewerker schoonmaak voer je taken uit

Nadere informatie

Vacature. Info Inschrijven via TEAMHOOFD GAS - SANCTIONEREND AMBTENAAR (VOLTIJDS CONTRACTUEEL A1A-A1B-A2A)

Vacature. Info Inschrijven via   TEAMHOOFD GAS - SANCTIONEREND AMBTENAAR (VOLTIJDS CONTRACTUEEL A1A-A1B-A2A) Vacature TEAMHOOFD GAS - SANCTIONEREND AMBTENAAR (VOLTIJDS CONTRACTUEEL A1A-A1B-A2A) Info gent@searchselection.com Inschrijven via www.poolstok.be INFOBUNDEL TEAMHOOFD GAS SANCTIONEREND AMBTENAAR De stad

Nadere informatie

Op dinsdag 23 oktober 2018 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op dinsdag 23 oktober 2018 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL voltijds contractueel HOOFDDESKUNDIGE ICT B4-B5 De afdeling ICT levert diensten voor meer dan 1000 eindgebruikers van stad en ocmw Sint-Niklaas, verspreid over een 40 tal locaties. Verder speelt

Nadere informatie

INFOBUNDEL. OPENBAAR DOMEIN A1a-A1b-A2a. Wat de job inhoudt

INFOBUNDEL. OPENBAAR DOMEIN A1a-A1b-A2a. Wat de job inhoudt INFOBUNDEL voltijds contractueel DIENSTHOOFD PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1a-A1b-A2a Wat de job inhoudt Als diensthoofd projecten openbaar domein sta je samen met je projectverantwoordelijken en ontwerpers

Nadere informatie

ADVISEUR VERGUNNEN EN TOEZICHT (GEMEENTELIJK OMGEVINGSAMBTENAAR)

ADVISEUR VERGUNNEN EN TOEZICHT (GEMEENTELIJK OMGEVINGSAMBTENAAR) Aanwervingsproeven ADVISEUR VERGUNNEN EN TOEZICHT (GEMEENTELIJK OMGEVINGSAMBTENAAR) voltijds/deeltijds contractueel/statutair A1a-A1b-A2a Info dienst HR 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job

Nadere informatie

Aanwervingsproeven. Info REDDER CONTRACTUEEL/ STATUTAIR VT/DT D123. dienst HR tel

Aanwervingsproeven. Info REDDER CONTRACTUEEL/ STATUTAIR VT/DT D123. dienst HR tel Aanwervingsproeven REDDER CONTRACTUEEL/ STATUTAIR VT/DT D123 Info dienst HR tel. 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Untitled-262 1 23/11/2016 11:43:06 Wat de job inhoudt U oefent toezicht uit op de

Nadere informatie

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop.

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop. INFOBUNDEL voltijds statutair AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN A1a-A2a-A3a Wie zijn wij: Duurzaamheid, participatie en diversiteit zijn enkele speerpunten van de stad en het OCMW van Sint- Niklaas. Deze speerpunten

Nadere informatie

Vacature. Info DESKUNDIGE TOERISME/ T BAU-HUIS (VOLTIJDS CONTRACTUEEL) (B1-B2-B3)

Vacature. Info DESKUNDIGE TOERISME/ T BAU-HUIS (VOLTIJDS CONTRACTUEEL) (B1-B2-B3) Vacature DESKUNDIGE TOERISME/ T BAU-HUIS (VOLTIJDS CONTRACTUEEL) (B1-B2-B3) Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Sint-Niklaas wil het toeristisch aanbod in de stad optimaliseren

Nadere informatie

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop.

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop. INFOBUNDEL voltijds statutair AFDELINGSHOOFD ONDERSTEUNING TECHNIEK A1a-A2a-A3a Wie zijn wij: Duurzaamheid, participatie en diversiteit zijn enkele speerpunten van de stad en het OCMW van Sint- Niklaas.

Nadere informatie

Juridisch adviseur brandweerzone Waasland contractueel, voltijds, A1a-A1b-A2a

Juridisch adviseur brandweerzone Waasland contractueel, voltijds, A1a-A1b-A2a De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren in opdracht van de brandweerzone Waasland een wervingsprocedure en leggen een wervingsreserve aan voor: Juridisch

Nadere informatie

Conciërge SASK contractueel, bijverdienste

Conciërge SASK contractueel, bijverdienste De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Wij zoeken een m/v: Conciërge SASK contractueel, bijverdienste Wat de job inhoudt U staat in voor het sluiten van de lokalen

Nadere informatie

INFOBUNDEL Teamverantwoordelijke openbaar domein

INFOBUNDEL Teamverantwoordelijke openbaar domein INFOBUNDEL Teamverantwoordelijke openbaar domein B1-B2-B3 Voltijds statutair Wat de job inhoudt Ben jij de gemotiveerde teamverantwoordelijke voor het team openbare reinheid waar wij naar op zoek zijn?

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR ASBESTACTIEPLAN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR ASBESTACTIEPLAN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Vacature PROJECTCOÖRDINATOR ASBESTACTIEPLAN B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Wil jij Sint-Niklaas omvormen tot

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: operationeel leidinggevenden Functietitel: Deskundige Burgerzaken Afdeling: Algemene Zaken Dienst: Burgerzaken 2. Positionering in

Nadere informatie

FUNCTIEKAART: deskundige secretariaat SASK

FUNCTIEKAART: deskundige secretariaat SASK FUNCTIEKAART: deskundige secretariaat SASK 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: leidinggevenden 2 (middenkader) FUNCTIEBENAMING: Deskundige secretariaat SASK FUNCTIENIVEAU: B1- B2 B3 DEPARTEMENT: cultuur

Nadere informatie

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop.

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop. INFOBUNDEL voltijds statutair AFDELINGSHOOFD VERGUNNEN EN TOEZICHT A1a-A2a-A3a Wie zijn wij: Duurzaamheid, participatie en diversiteit zijn enkele speerpunten van de stad en het OCMW van Sint- Niklaas.

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38 INFOBUNDEL voor vacature 2018-02 Functie Niveau en graad fdeling maatschappelijk werker (m/v) B1-B3 Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/2018 19/38 sociale dienst anleiding van deze vacature en vooruitzichten

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Gemeenschapswacht Gemeenschapswachten C1-C3 Administratief 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Uitvoeren van

Nadere informatie

Vacature. Info of mail CHAUFFEUR (TECHNISCH MEDEWERKER) OPENBARE REINHEID/FLEXPLOEG

Vacature. Info   of mail CHAUFFEUR (TECHNISCH MEDEWERKER) OPENBARE REINHEID/FLEXPLOEG Vacature CHAUFFEUR (TECHNISCH MEDEWERKER) OPENBARE REINHEID/FLEXPLOEG VOLTIJDS (D123) VOOR BEPAALDE DUUR Info www.sint-niklaas.be of mail vacatures@sint-niklaas.be Invulling van tijdelijke vacature via

Nadere informatie

INFOBUNDEL. A1a-A1b-A2a. Jobinhoud: Als diensthoofd ondersteuning vergunningen binnen de cluster omgeving. Wie we zoeken: Voorwaarden bij werving

INFOBUNDEL. A1a-A1b-A2a. Jobinhoud: Als diensthoofd ondersteuning vergunningen binnen de cluster omgeving. Wie we zoeken: Voorwaarden bij werving INFOBUNDEL voltijds statutair DIENSTHOOFD ONDERSTEUNING EN VERGUNNEN A1a-A1b-A2a Jobinhoud: Als diensthoofd ondersteuning vergunningen binnen de cluster omgeving ben je een echte coach en teamspeler die

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3)

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Doel Beschrijving Coördineren en beheren van het communicatieproces vanuit de organisatie in overleg met de verschillende afdelingen en zo de interne

Nadere informatie

MEDEWERKER SCHOONMAAK

MEDEWERKER SCHOONMAAK MEDEWERKER SCHOONMAAK 1. Functiebenaming/ graad FUNCTIEBENAMING: medewerker DIENST: schoonmaak FUNCTIEFAMILIE: technisch ondersteunenden (TO1) NIVEAU: D1-D2-D3 2. Plaats in de organisatie De medewerker

Nadere informatie

INFOBUNDEL Voltijds contractueel DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT MILIEU

INFOBUNDEL Voltijds contractueel DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT MILIEU INFOBUNDEL Voltijds contractueel DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT MILIEU B1-B2-B3 Wat de job inhoudt De stad Sint-Niklaas is op zoek naar een deskundige vergunningen/milieu om haar team te versterken.

Nadere informatie

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR WONEN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR WONEN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Vacature PROJECTCOÖRDINATOR WONEN B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als projectcoördinator wonen geef je vorm

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

De gemeente Diepenbeek werft aan:

De gemeente Diepenbeek werft aan: De gemeente Diepenbeek werft aan: Stafmedewerker B1-B3 voor de implementatie van de BBC in contractueel verband (m/v). Via een gestructureerd interview, art 29 van het rechtspositiebesluit Taken: meewerken

Nadere informatie

Vacature. Info dienst HR tel.: RENOVATIECOACH. A1a-A1b-A2a / contractueel voltijds / deeltijds

Vacature. Info dienst HR tel.: RENOVATIECOACH. A1a-A1b-A2a / contractueel voltijds / deeltijds Vacature RENOVATIECOACH A1a-A1b-A2a / contractueel voltijds / deeltijds Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Sint-Niklaas wil zijn inwoners meer en beter laten

Nadere informatie

Vacature. Info REDDER. contractueel / D1-D2-D3 voltijds / deeltijds / bijberoep. dienst HR tel.:

Vacature. Info REDDER. contractueel / D1-D2-D3 voltijds / deeltijds / bijberoep. dienst HR tel.: Vacature REDDER contractueel / D1-D2-D3 voltijds / deeltijds / bijberoep Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als redder ben je onmisbaar in ons zwembad. Je bent

Nadere informatie

Diensthoofd personeelsbeleid brandweerzone Waasland

Diensthoofd personeelsbeleid brandweerzone Waasland De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren in opdracht van de brandweerzone Waasland een wervingsprocedure en leggen een wervingsreserve aan voor: Diensthoofd

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

Afdeling Dienst Team. Kabinetspersoneel

Afdeling Dienst Team. Kabinetspersoneel Functiebeschrijving Jurist 1. Situering van de functie Afdeling Dienst Team Algemeen directeur Managementondersteuning/ Kabinetspersoneel Managementondersteuning Rapporteert aan Algemeen directeur Functiefamilie

Nadere informatie

is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van

is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van een adjunct-controleur met voltijdse prestaties (C1-C3) in contractueel

Nadere informatie