Inhoudsopgave. Company profile HBI / Mackwell 2-3. Modules, standaard en AutoTest 4-5. Micro Integrated modules 6. Unistart en Twinstart modules 7

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoudsopgave. Company profile HBI / Mackwell 2-3. Modules, standaard en AutoTest 4-5. Micro Integrated modules 6. Unistart en Twinstart modules 7"

Transcriptie

1 Inhoudsopgave Company profile HBI / Mackwell 2-3 Modules, standaard en AutoTest 4-5 Micro Integrated modules 6 Unistart en Twinstart modules 7 Inverters 8 Onyx Centrale Voedingssystemen 9 Serie 200 Polaris Serie 300 Eagle Eagle Premium Serie 300 Eagle Eagle Powerled 14 Serie 400 Reflektor 15 Serie 400 Economy Serie 500 Suprême Serie 600 Display Serie 700 Lite & Sign Serie 800 XYLUX Serie 900 Twin & Sole Leveringscondities 28 Batteryindex Voor achtergrond informatie, handleidingen en spacingtabellen raadpleeg:

2 2 Company profile HBI Historie Sinds 1978 is HBI Bisscheroux actief in het ontwikkelen en fabriceren van noodverlichtingsprodukten. Nu, ruim 30 jaar later, behoren wij tot de laatste Nederlandse fabrikanten die nog volledig op eigen benen staan. Ons bedrijf Na de realisatie van het bedrijfspand in 1996 te Geleen heeft HBI duidelijk voor een nieuwe koers gekozen. Speelde tot dan toe de fabricage van noodverlichting, te midden van andere (handels-) activiteiten, nog een bescheiden rol, vanaf 1996 zet de onderneming volledig in op haar specialisme. Alle inspanningen zijn sindsdien gericht op het verder ontwikkelen van onze kernactiviteit waarbij wij ernaar streven te behoren tot de beste ondernemingen op dit gebied in Nederland. HBI Bisscheroux b.v. Geleen Partner Om die ambitie te realiseren was het vinden van een sterke partner noodzakelijk. De ontwikkelingen in de verlichtingstechniek gaan zo snel dat een krachtige research & developmentafdeling een voorwaarde is om hierop adequaat te kunnen inspelen. De samenwerking met het Engelse Mackwell Electronics, sinds 1997, levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling die HBI nu doormaakt. HBI beschikt nu niet alleen over een enorm reservoir aan kennis en expertise, ze laat de Nederlandse markt kennis maken met een ongekend breed assortiment hoog technologische modules en inverters. Fons Bisscheroux, directeur Kerntaken Na het overbrengen van de productie van elektronicacomponenten naar Engeland, kan HBI haar kennis en ervaring volledig concentreren op de nieuwe kerntaken: advies en logistieke ondersteuning. ombouwen van armaturen en downlighters. assemblage en distributie van ons programma armaturen. ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor MW technologie. Uiteraard worden de opdrachten uitgevoerd vol gens de Europese richtlijnen. Alle producten en diensten leveren wij met 3 jaar garantie op betrouwbare en goede werking.

3 Company profile Mackwell Onze partner 3 Innovatie Sinds 1979 is Mackwell Electronics actief in het ontwikkelen en produceren van hoog technologische noodverlichtingsproducten en is uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op dit gebied in Europa. Mackwell Electronics Ltd., Aldridge (GB) Gesteund door een sterke afdeling research & development richt de onderneming zich volledig op het elektronicacomponent. Zij brengt dus geen kant en klare armaturen op de markt zoals vele van haar concurrenten. Doordat de onderneming zich deze beperking oplegt kan ze bijzonder innovatief zijn. Jaarlijks zien vele nieuwe en unieke producten (modules, inverters e.d.) het licht voor steeds weer nieuwe toepassingen. Kwaliteit Mackwell Electronics maakt bij de productie gebruik van de allernieuwste SMT (Surface Mount Technology) en ATE (Automatic Test Equipment) technieken. Alle producten worden bovendien gedurende het productieproces tweemaal volledig getest. Hierdoor is het foutpercentage van producten onder garantie kleiner dan 0,1%! Surface Mount Technology De onderneming is zowel ISO 9001 als ISO 9002 gecertificeerd, hetgeen betekent dat alle bedrijfsprocessen van ontwerp, ontwikkeling tot en met productie aan de ISO kwaliteitscriteria onderworpen zijn. Alle producten voldoen aan de relevante Europese normen en zijn voorzien van de CE markering. Ook aan diverse niet- Europese normen is voldaan zoals Singapore CP19 en Hong Kong Housing Authority Approval. Sinds 2008 is Mackwell licentiehouder van het Nederlandse KEMA-KEUR. Nieuw Toonbeeld van de innovatieve kracht van Mackwell vormen de nieuwe intelligente Auto Test Modules. En wat dacht u van de nieuwe generatie T5 modules die T5 lampen laten starten en branden volgens fabrieks specificatie, waardoor de levensduur van de lamp toeneemt tot wel starts? Bezoek voor meer informatie Mackwell s web site:

4 4 Standaard & AutoTest Modules Dubbelfunctie Standaard Modules zijn noodunits waarmee reguliere armaturen en downlighters kunnen worden omgebouwd tot een noodverlichtingsarmatuur. Omgebouwde armaturen krijgen zo een dubbelfunctie; verlichting én noodverlichting worden in één huis verenigd. Het integreren van noodverlichting in gewone verlichting is sterk in opkomst. Het is niet alleen architectonisch fraaier, eenmaal ingebouwd wordt installatiewerk bespaard en zijn hoge verlichtingssterktes te behalen. Compact en veelzijdig De standaard Modules zijn zuinig en compact waardoor de inbouwmogelijkheden enorm groot zijn. Onze modules zijn geschikt voor alle voorkomende voorschakelapparaten waaronder dimbare EVSA s. Ook serie of duo schakelingen vormen geen probleem. HBI beschikt over een bijzonder breed programma; voor haast elk probleem hebben wij een oplossing. AutoTest Met ingang van 2008 werken de AutoTest modules volgens het zgn. AT4 protocol. Daarmee voldoen wij, als eerste in Nederland, aan de nieuwe internationale richtlijn IEC Met één bi-color LED wordt de status van het armatuur aangegeven. Een audio-signaal bij een fout-melding (3 piepjes elke 35 minuten) zorgt voor optimale veiligheid. Inbouwservice Door onze expertise en ervaring kunnen wij op correcte en efficiënte wijze modules in armaturen monteren. De installateur krijgt dan een compleet eindproduct in handen, gereed voor montage. Twijfelt u of ombouw van een armatuur mogelijk is? Schakel onze helpdesk in! Wij adviseren u graag en voeren zonodig gratis metingen uit om het antwoord op uw vraag te vinden. Eigenschappen geschikt voor fluorescentielampen van 4-80 Watt (T8 en T5) geschikt voor (dimbare) EVSA s geschikt voor serie- en duo-schakeling Extra smalle T5 modules leverbaar als losse set of ingebouwd geleverd met hoge temperatuur NiCd-packs autonomie: 1 uur of 3 uur (op aanvraag) 3 jaar garantie CE-markering / ENEC keurmerk Externe montage voor downlighters

5 5 Huis: B B B B C C D Cellen: Module: S2C S3C S4C S5C ST515 ST516 SR642 AutoTest : AS2C AS3C AS4C AS5C AST515 AST516 ASR642 Type: M M M M M/T5 M/T5 M/Am Lamp Watt T Ø16mm T Ø 26mm SE DE TE L * 55* CIRC/T CIRC/T / D F NM: Non-maintained B: Kunststof huis (LxBxH) 150x42x35 mm M: Maintained C: Metalen huis (LxBxH) 250x28x28 mm Am: Amalgaam D: Metalen huis (LxBxH) 210x42x35 mm *: Module op aanvraag leverbaar Niet Amalgaam Amalgaam Ballast Lumen Factor In het snijpunt van elke combinatie wordt de BLF (Ballast Lumen Factor) weergegeven. De BLF geeft de lichtstroom van de lamp weer in noodbedrijf t.o.v. conventioneel bedrijf. Voorbeeld: Een TLD 36W/830 NG (lichtstroom conventioneel: 3350lm) kan met module S4C en S5C gecombineerd worden. De lichtstroom is dan resp. 335lm en 469lm. Autonomie De modules worden geleverd met een autonomie (brandduur) van 1 of 3 uur na 4 jaar. Ze worden gevoed door speciale hoge temperatuur NiCd cellen voor noodverlichting. Alleen deze cellen garanderen een optimale werking en levensduur. Amalgaam De nieuwste TC-TE lampen werken volgens de zogenaamde amalgaam techniek. Module SR642 is speciaal voor deze lamp ontwikkeld en zorgt voor een goede en volledige ontsteking van de lamp. T5 modules ST515 en ST516 zijn speciale smalle modules die op noodbedrijf T5 lampen precies laten starten en branden zoals het hoort. Hierdoor neemt de levensduur van de lamp enorm toe. AutoTest De AutoTest modules werken volgens de nieuwste internationale richtlijn IEC Maandelijks test de module automatisch de werking van lamp en batterijen. Jaarlijks wordt een volledige autonomietest uitgevoerd. Met één bi-color LED wordt de status van het armatuur aangegeven. Bij een foutmelding gaat bovendien een audiosignaal klinken (3 piepjes elke 35 minuten) totdat de fout is hersteld. Hiermee wordt een optimale veiligheid gewaarborgd. Voor uitgebreide informatie raadpleeg de handleiding op onze website: > service > handleidingen modules (NL). Kwaliteitsgarantie De modules worden, conform onze leveringsvoorwaarden, geleverd met 3 jaar garantie. Sinds 2008 zijn de modules voorzien van het ENEC-keurmerk. Zelf inbouwen of niet? De modules worden compleet geleverd met batterij-pack, montagematerialen en heldere handleiding. Bij vragen of problemen kunt u de HBI helpdesk bellen (Tel.: ). Het inbouwen kunt u ook aan ons uitbesteden. Wij zijn dan verantwoordelijk voor de CE-markering en de garantievoorwaarden blijven volledig van kracht.

6 6 Micro Integrated Twee in één Micro Integrated Modules zijn volwaardige elektronische voorschakelapparaten (EVSA) met een geïntegreerde noodverlichtingsmodule voor enkellampsarmaturen. Twee functies dus in één huis, en dat heeft de volgende voordelen: Plaatsbesparing. VSA, module en starter worden vervangen door één module die niet groter is dan een gewoon EVSA. Hierdoor kunnen de kleinste armaturen en downlighters van noodverlichting worden voorzien. Langere levensduur batterijen. Micro Integrated Modules worden minder warm en zorgen dus voor een lagere omgevingstemperatuur in het armatuur. Dit komt de levensduur van de batterijen én de lampen ten goede. Langere levensduur lampen. Micro Integrated Modules hebben dezelfde voordelen als andere EVSA s, zoals energiebesparing en een langere levensduur van de lamp. Geringe meerprijs. Door gecombineerd gebruik van techniek is de meerprijs van een Micro Integrated Module buitengewoon laag. Modules Warme start Micro Integrated Modules zijn geschikt voor compact-fluorescentie lampen van 9 t/m 28 Watt en worden geleverd met hoge temperatuur NiCd-cellen. De modules kennen een warme start voor een optimale levensduur van de lamp. Beveiligd tegen diepontladen en ompolen van de batterijen. Technische gegevens Artikelnr. Module NiCd Ht Lamp BLF Continu BLF Nood D113 3,6V / 1,6Ah 9W SE W SE W DEL D118 4,8V / 1,6Ah 18W DEL W TEL D126 4,8V / 1,6Ah 26W DEL W TEL D128 4,8V / 1,6Ah 28W 2D Andere uitvoeringen op aanvraag Afmetingen : 79x122x31mm Laadstroom : 100mA Bevestigingsgaten : 108x65mm Ontlaadstroom : 1,05 A Spanning : 230V +/- 10% ~ 50/60Hz Max. Temperatuur : Ta: 50ºC Gewicht :195 gr. Tc: 70º

7 Unistart /Twinstart Modules 7 Enkel én dubbellamps De UniStart en TwinStart zijn technologisch gezien de opvolgers van de succesvolle Mini Integrated range. Deze elektronische voorschakelapparaten met geïntegreerde noodverlichtingsmodule zijn ontwikkeld voor enkel én dubbellamps downlighters met 13 t/m 42Watt compact fluorescentie lampen. Kostenbesparing Naast de algemene voordelen van geïntegreerde modules, zoals hiernaast omschreven, kan een forse extra kostenbesparing worden bereikt als de module in het huis bestemd voor VSA s past en externe montage kan worden voorkomen. Eigenschappen Warme start voor langere levensduur van de lamp Schakelt automatisch uit als de lamp verouderd of verwijderd is. Dit voorkomt beschadiging aan het EVSA. De batterijen worden beschermd tegen diepontladen en ompolen. Gedefinieerd omschakelpunt net- / noodbedrijf conform EN Technische gegevens Artikelnr. Module NiCd Ht Lamp BLF Continu BLF Nood 8DS18TE DS18T 4,8V / 1,6Ah 1x 18W TEL 100% DS42 DS42 7,2V / 1,6Ah 1x 26/32/42W TEL 100% DT13 DT13 4,8V / 1,6Ah 2x 13W DEL 2x 100% 1x DT18 DT18 4,8V / 1,6Ah 2x 18W DEL 2x 100% 1x DT18L DT18L 4,8V / 1,6Ah 2x 18W TC-L 2x 100% 1x DT26 DT26 4,8V / 1,6Ah 2x 26W DEL 2x 100% 1x DT32 DT32 6V / 1,6Ah 2x 26/32 TEL 2x 100% 1x 0.13 Afmetingen : 104mm x 124mm x 31mm Laadstroom : 90mAh Bevestigingsgaten : 110 x 90mm Ontlaadstroom : 1.05A Spanning : 230V ± 10% ~ 50/60Hz Max. temperatuur : Ta: 50 C Gewicht : 280gr Tc: 70 C

8 8 AC/DC Inverters Centrale noodverlichtingssystemen Bij centrale noodverlichtingssystemen wordt de stroomvoorziening bij spanningsuitval geleverd door één centrale voeding. De aangeboden spanning in een gewone situatie is anders dan in een noodsituatie: Voorbeeld 1. Zolang de netspanning aanwezig is biedt de centrale 12 of 24V AC aan. Bij spanningsuitval wordt dit 12 of 24V DC. In deze gevallen volstaat een 12 of 24V AC/DC-inverter zonder relais. Voorbeeld 2. Zolang de netspanning aanwezig is, is de aangeboden spanning 240V/50Hz. Bij spanningsuitval neemt de centrale batterij de stroomvoorziening over en wordt de spanning 12V of 24V DC. In deze gevallen bieden de 12V- of 24V-inverters met relais uitkomst. Voorbeeld 3. Zolang de netspanning aanwezig is, is de aangeboden spanning 240V AC. Bij spanningsuitval levert de centrale 240V DC of 240V AC. In deze gevallen voldoen onze elektronische 240V AC/DC-inverters. Scheepvaart & transport Voor extreme omstandigheden kunnen de inverters worden behandeld met een speciale coating tegen de inwerking van vocht en trillingen. Afwijkende spanningen Inverters kunnen (compact) fluorescentielampen laten branden op afwijkende spanningen zoals 12V of 24V. Afwijkende spanningen kunnen voorkomen: bij centrale noodverlichtingssystemen; bij noodstroomsystemen; op plaatsen waar een veiligheids spanning gewenst is (tuinen, zwembaden); op plaatsen waar geen netspanning aanwezig is (scheepvaart, servicewagens, afgelegen locaties). Lamp T5 T8 SE DE Watt AC/DC Huis Inverter I/BLF 12V A Idc C met relais BLF Iac BLF V A Idc BLF Iac BLF V C met relais Idc BLF Iac BLF V A Idc C met relais BLF Iac BLF V A Idc BLF Iac BLF V C met relais Idc BLF Iac BLF Afmetingen (L x B x H) Huis A: 150x42x35 mm Huis C: 210x42x35 mm

9 Onyx Centrale voedingssystemen 9 Onyx productlijn Met de Onyx productlijn biedt HBI u een uitgebreid pakket aan voedingskasten voor 24V en 220V centrale noodverlichtingsinstallaties. Deze centrales worden op klantspecificatie aangeboden en gebouwd. De Onyx is een degelijke, complete en zeer betrouwbare centrale voedingskast met een geïntegreerde batterijpakket. Alle kasten zijn voorzien van een uitgebreid pakket basisvoorzieningen: Specificaties ONYX Aansluitspanning : 230V / 50Hz Uitgansspanning Onyx 24 : 24 Volt AC / 24 Volt DC Uitgansgspanning Onyx 230 : 230 Volt AC / 220 Volt DC Aantal afgaande groepen : Op specificatie Aan te sluiten vermogen : Op specificatie Behuizing : Rittal, plaatstaal RAL 7032 Afmeting : Op specificatie Elektrische classificatie : I Beschermingsgraad : IP54 Onyx 24V standaardpakket - Netspanningsaansluiting 230V/50Hz - Gestabiliseerde, transistorgestuurde lader - Testdrukker voor het testen van de kast - Voltmeter (batterijspanning) - Amphèremeter laad-/ontlaadstroom - Ledindicatie 220V aanwezig - Geintegreerde 1 fase netwachter (optie: 3-fase) - Ledindicatie diepontlading - Alkoestisch signaal: lader storing/ diepontlading - Potentiaalvrij signaal algemeen alarm - Groepenbeveiliging d.m.v. installatieautomaten - Optie: schakelklok dag-weekschijf Onyx 220V op Specificatie Onyx kasten zijn leverbaar met een brede range vermogens met afgaande groepen voor noodarmaturen, nacht-noodarmaturen en vluchtwegarmaturen. Wij werken uw aanvraag graag voor u uit.

10 10 Serie 200 Polaris VANAF 2011 Opvolger 8W TL De serie 200 Polaris (IP55) is ontwikkeld als volwaardige LED-opvolger voor een 8W TL armatuur. Door de bijzondere optische eigenschappen liggen de prestaties van de Polaris echter beduidend hoger dan zijn voorganger. De wand- en plafondversies zijn leverbaar met 2 type lenzen. Met de Corridor lenzen verlicht u gangen en galerijen (verlicht vlak: 2x8 meter bij montagehoogte 2.70m). Met de Square lenzen worden vierkante ruimten verlicht zoals portieken en entrees (4x4m bij montagehoogte 2.70m). De gemiddelde verlichtingssterkte en de gelijkmatigheid in het verlichte vlak zijn veel hoger dan met bestaande 8W armaturen kan worden bereikt. Wand Bespaar extra De Polaris kan de 5 LEDs (CREE 1W 100lm/W, K, Ra 0.75) op twee verlichtingsniveaus laten branden: HIGH LEVEL (gem. 15 lx) en LOW LEVEL (gem. 3 lux). Door gebruik te maken van een ingebouwde schemerschakelaar en een externe PIR of tijdschakelaar kunt u de armaturen alleen dán op HIGH LEVEL laten branden als het echt nodig is. De overige tijd branden de armaturen op LOW LEVEL waarbij de verlichting nog maar 2,2W verbruikt en nauwelijks veroudert! Zo kunt u extra veel energie besparen, terwijl u geen concessies doet aan de veiligheid. Met LOW LEVEL handhaaft u immers een voortreffelijke evacuatieverlichting. Alleskunner De noodverlichtingvariant is een ware alleskunner. Door de toepassing van een gepatenteerd verwarmingssysteem worden de batterijen bij lage temperaturen zeer efficiënt verwarmd waardoor tot -20ºC omgevingstemperatuur een goede functionaliteit is gewaarborgd. De noodverlichting is standaard voorzien van een schemerschakelaar die eenvoudig kan worden gedeactiveerd. Ook AutoTest behoort tot de standaard uitrusting. Eén bi-color LED geeft de status van de LEDs aan (GROEN=OK; ROOD = fout). Aan de wijze van knipperen kunt u de aard van een mogelijke storing aflezen. Kortom: de Polaris ziet er niet alleen leuk uit, het is ware alleskunner! Plafond Plafond Wand

11 11 Décentrale noodverlichting: Type Autotest Schemer Montage Verlichting High/continu Spanning Brandduur schakelaar Low/nood 20505WCA Ja / 6 u Ja Wand Corridor 500lm - 100lm 230V AC/DC 20505PCA Ja / 6 u Ja Plafond Corridor 500lm - 100lm 230V AC/DC 20505WSA Ja / 6 u Ja Wand Square 500lm - 100lm 230V AC/DC 20505PSA Ja / 6 u Ja Plafond Square 500lm - 100lm 230V AC/DC Overige uitvoeringen (niet noodverlichting): Type Schemersch Montage Verlichting High - Low Spanning schakelaar 20500WC Nee Wand Corridor 500lm - 100lm 230V AC/DC 20500WS Nee Wand Square 500lm - 100lm 230V AC/DC 20500PC Nee Plafond Corridor 500lm - 100lm 230V AC/DC 20500PS Nee Plafond Square 500lm - 100lm 230V AC/DC Overige uitvoeringen met schemerschakelaar (niet noodverlichting): Type Schemersch Montage Verlichting High - Low Spanning schakelaar 20500WCS Ja Wand Corridor 500lm - 100lm 230V AC/DC 20500WSS Ja Wand Square 500lm - 100lm 230V AC/DC 20500PCS Ja Plafond Corridor 500lm - 100lm 230V AC/DC 20500PSS Ja Plafond Square 500lm - 100lm 230V AC/DC Eigenschappen Volledig slagvast policarbonaat IP55, KL II & brandveilig Plug-in snelmontage HIGH LEVEL / LOW LEVEL voor extra energiebesparing en lange levensduur LEDs Gepatenteerd verwarmingssysteem voor batterijen tot -20º C. Noodverlichting standaard met schemerschakelaar (déactiveerbaar) Standaard met AutoTest Power factor: branduren bij HIGH LEVEL en gem. 25ºC omgevingstemperatuur (70% lumenbehoud) Wand Square Wand Corridor Plafond Square Plafond Corridor

12 12 Serie 300 Design In dit armatuur gaan de hoogste kwaliteitseisen samen met een aantrekkelijk eigentijds design. Het resultaat mag er zijn! Met de nieuwe Serie 300 Premium Eagle bieden wij u een chic, elegant en tevens robuust armatuur, op basis van vooruitstrevende en duurzame technologie. De fraai vormgegeven heldere kap met fresnellens en reflector zorgen voor een optimale lichtverdeling, waardoor u in een lichtplan armaturen kunt besparen. Eenvoudig installeren Deze armaturen zijn snel te installeren dankzij het Plug-in systeem. De kap is eenvoudig te bevestigen op het armatuur door een handige klemconstructie. De speciale click-in pictogrammen kunnen bovendien achter de kap worden vastgeklemd. Plakken is dus niet meer nodig. Techniek In de Serie 300 Premium Eagle hebben wij geavanceerde technieken toegepast, zoals een geïntegreerd electronisch VSA en Switch Mode Power Supply. Dit levert een aanzienlijke energiebesparing op én het verlengt de levensduur van de lamp met maar liefst 70%. De laadstroom van de batterijen wordt optimaal gestuurd wat de levensduur van de stroombron verlengt. Dit maakt het mogelijk naast High Temperature NiCd-batterijen ook de milieuvriendelijke NiMhcellen toe te passen. Eigenschappen Aantrekkelijk, eigentijds design Volledig slagvast policarbonaat UV-bestendig Bechermingsklasse IP 40 Brandveilig KL II dubbel geïsoleerd Plug-in snelmontage Eagle Premium Click-in pictogrammen Elektronisch VSA Switch Mode Power Supply NiCd- of milieuvriendelijke NiMh-cellen Verhoogde kap (V) met inlegpictogram Click-in versie (C) met inlegpictogram Fresnel versie (F) met Inbouwrand (300IR) Fresnel versie (F) met plexiglasplaat

13 13 Décentrale uitvoeringen: Basis Optie: Spanning Brand- Vermogen Lichtstroom Auto Test duur Nood Continu Nood Continu 30008F AT 230V/50Hz 1 uur 1x8W T5-185lm C AT 230V/50Hz 1 uur 1x8W T5 185lm 410lm 30808F AT 230V/50Hz 1 uur 1x8W T5 185lm 410lm 30808V AT 230V/50Hz 1 uur 1x8W T5 185lm 410lm Overige uitvoeringen (niet décentraal): Basis Spanning Brandduur Vermogen Lichtstroom 30800C 230V/50Hz - 1x8W T5 410lm 30800F 30800V 30824C 24V AC/DC - 1x8W T lm 30824F 30824V 30800CHF 230V AC/DC - 1x8W T5 410lm 30800FHF 30800VHF C = Click-in F = Fresnel V = Verhoogde kap AT = AutoTest HF = Hoog Frequent 300PL 300PLW Spacingtabel Spacingtabel 1 lux 30808F / F Hoogte 2.8m m m m m m m m m Voor meer spacingtabellen raadpleeg: 300PE 300IR Signalering 1 Click-in inlegpictogrammen (355x129mm) zijn bestemd voor click-in kap (C) en verhoogde kap (V). De verhoogde kap (V) wordt standaard geleverd met één gratis blanco pictogram. 300X 300Y 300Z 300Q 300T 2 Plexiglas pictogrammen, materiaal PMMA, afm. 368 x 155 x 8 mm. Platen zijn dubbelzijdig en enkelzijdig leverbaar (één zijde is dan blanco/b). 300PX/B (of 300PX/X) 300PY/Z 300PY/Z 300PQ/B (of 300PQ/Q) 300PT/B (of 300PT/T)

14 14 Serie 300 Eagle Powerled Hoge luminantie Met de Eagle Powerled hebben we nu eens niet voor een plexiglas armatuur gekozen. Door een subtiel samenspel van LEDs en reflector wordt het pictogram rechtstreeks en gelijkmatig aangelicht. We realiseren zo een hoge luminantie die niet alleen aan het begin, maar ook aan het einde van de levenscyclus (10 jaar) nog ruimschoots voldoet aan de eisen. Hoge levensduur en laag verbruik De 3 powerleds worden zó aangestuurd dat er heel weinig warmte achter de LEDs wordt ontwikkeld. Hierdoor neemt de levensduur van de LEDs extreem toe en is het lichtverlies minimaal. Wij kunnen daarom een levensduur van 10 jaar garanderen waarna de LEDs nog voldoende licht geven (70%). Het energieverbruik is bovendien ruim 4 keer lager dan van een conventioneel 8W armatuur. Snelle montage De Powerled is standaard uitgerust met AutoTest. Supersnel en gemakkelijk te monteren door het Click-in systeem. De Click-in pictogrammen van de Eagle serie kunnen achter de kap worden geklemd. Nieuw is het Midlife Update Concept : door na 10 jaar het binnenwerk te vervangen kunt u de levensduur van het armatuur verdubbelen en zo nog eens geld besparen. Eigenschappen 30303VAT 10 jaar garantie op LEDs voldoende luminantie na 10 jaar 30303CAT 4x zuiniger dan conventioneel 8W Standaard met AutoTest IP40, KLII & brandveilig Eén armatuur voor fluorescentie én LED Plug-in snelmontage Click-in pictigrammen Switch Mode Powersupply NiCd- of milieuvriendelijke NiMh-cellen Midlife Update Concept Voor pictogrammen en toebehoren zie pag. 13. Décentraal: Basis Autotest Spanning Brand- Luminantie duur 30303CAT Ja 230V/50Hz 3 uur 15 cd/m VAT Ja 230V/50Hz 3 uur 15 cd/m VAT met inbouwrand

15 Serie 400 Reflector 15 High Output Door toepassing van een speciaal ontwikkelde hoogglans spiegelreflector wordt niet alleen het rendement van het armatuur aanzienlijk verbeterd; ook de verlichtingssterkte op de vloer wordt meer dan verdubbeld. Door bovendien de lichtstroom van de lamp te optimaliseren ontstaat een ijzersterke combinatie van een prijstechnisch aantrekkelijk armatuur met buitengewoon hoge prestaties. Verhoogd risico Door zijn vormgeving en specifieke eigenschappen is de Serie 400 Reflector zeer geschikt voor toepassing in industriële om gevingen zoals kritieke ruimten (10lux) en werkplekken met verhoogd risico (15 lux). Maar ook op plekken met hoge plafonds, voor het realiseren van vluchtwegverlichting (1 lux) of anti paniekverlichting (0,5 lux), kan deze serie goede diensten bewijzen. Spacingtabellen U kunt het meest geschikte armatuur voor uw doel vinden door de diverse spacingtabellen met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor onze website Daar zijn alle beschikbare spacingtabellen te bekijken en te downloaden Bel bij vragen onze helpdesk: Eigenschappen Kap van slagvast policarbonaat Huis van ABS kunststof UV-bestendig Décentraal: Basis AutoTest Spanning Vermogen Lichtstroom Nood Continu Nood Continu 40008W 40008RAW 230V/50Hz 1x8W T5-201lm RW 40808RAW 230V/50Hz 1x8W T5 201lm 450lm 40011RW 40011RAW 230V/50Hz 1x11W SE - 210lm RW 41111RAW 230V/50Hz 1x11W SE 210lm 900lm 40018RW 40018RAW 230V/50Hz 1x18W L - 360lm RW 41818RAW 230V/50Hz 1x18W L 360lm 1200lm R= Reflector A=AutoTest W=IP65 Spat- en spuitwaterdicht IP65 spat- en spuitwaterdicht Brandveilig Beschermingsklasse 1 3 jaar garantie Inwendige testschakelaar (meeste uitvoeringen) Overige uitvoeringen (niet décentraal): Basis IP Spanning Brandduur Vermogen Lichtstroom 40800R IP V/50Hz - 1x8W T5 450lm 41100R IP 65 1x11W SE 900lm 41800R IP 65 1x18W L 1200lm 40824R IP 65 24V AC/DC - 1x8W T lm 41124R IP 65 1x11W SE lm 41824R IP 65 1x18W L lm 40800HR IP V AC/DC - 1x8W T5 450lm 41100HR IP 65 1x11W SE 900lm 41800HR IP 65 1x18W L 1200lm R=Reflektor H=Hoog frequent

16 16 Serie 400 Economy Multifunctioneel Dit multifunctionele noodverlichtingsarmatuur is vervaardigd van slagvast kunststof. Voorzien van een metalen reflektorplaat van wit gemoffeld plaatstaal (KLI). Door zijn afmetingen geschikt voor het voeren van de officiële NEN6088- pictogrammen. Voldoet aan de brandveiligheidseisen en mag op normaal brandende wanden of plafonds bevestigd worden (F markering). Bedrijfszeker Het concept van de Serie 400 valt op door zijn eenvoud, bedrijfszekerheid en scherpe prijsstelling, zonder een concessie te doen aan kwaliteit. De nieuwste generatie printplaten zijn uitermate zuinig en worden met SMT (Surface Mount Technology) gefabriceerd. Uitsluitend High Temperature NiCd-cellen worden toegepast. De Serie 400 wordt standaard geleverd met LED en testschakelaar. Automatische Testfunctie Armaturen uitgevoerd met de zogenaamde AutoTest functie testen zichzelf 12 maal per jaar volledig automatisch. Bij storing geeft een LED de aard van de storing aan en klinkt er een audiosignaal (3 piepjes elke 35 minuten). De AutoTest modules zijn zodanig geprogrammeerd dat nooit meer dan 30% van alle armaturen gelijktijdig getest worden. Eigenschappen kap van slagvast polycarbonaat huis van ABS kunststof UV-bestendig IP40 of IP65 spat- en spuitwaterdicht Brandveilig Beschermingsklasse 1 CE markering 3 jaar garantie 1 uur of 3 uur brandduur (na 4 jaar) Laad- en foutindicatie d.m.v. LED Uitgevoerd met testschakelaar. Met plexiglasplaat (400 PY-Z)

17 17 Décentraal: Basis Optie: Spanning Vermogen Lichtstroom AutoTest IP65 Nood Continu Nood Continu 40008E A W 230V/50Hz 1x8W T5-115lm E A W 230V/50Hz 1x8W T5 1x8W T5 115lm 410lm A W 230V/50Hz 1x8W T5-185lm A W 230V/50Hz 1x8W T5 1x8W T5 185lm 410lm A W 230V/50Hz 1x11W SE - 210lm A W 230V/50Hz 1x11W SE 210lm 900lm A W 230V/50Hz 1x18W L - 360lm A W 230V/50Hz 1x18W L 360lm 1200lm E= Economy A=AutoTest W=IP65 Spat- en spuitwaterdicht Overige uitvoeringen (niet décentraal): Basis IP Spanning Brandduur Vermogen Lichtstroom IP V / 50Hz - 1x8W T5 410lm IP 65 1x11W SE 900lm IP 65 1x18W L 1200lm IP 65 24V AC/DC - 1x8W T lm IP 65 1x11W SE lm IP 65 1x18W L lm 40800H IP V AC/DC - 1x8W T5 410lm 41100H IP 65 1x11W SE 900lm 41800H IP 65 1x18W L 1200lm H= Hoog frequent 400PL 400PLW Spacingtabel Spacingtabel 1 lux 40008E Hoogte 400PE 2.6m m m Spacingtabel 1 lux Hoogte 2.6m m m Voor meer spacingtabellen raadpleeg: 400BK Signalering 1 Pictogrammen, materiaal polyester, afm. 336 x 123 mm. 400X 400Y 400Z 400Q 400T 2 Plexiglas pictogrammen, materiaal PMMA, afm. 320 x 155 x 8 mm. Platen zijn dubbelzijdig en enkelzijdig leverbaar (één zijde is dan blanco/b). 400PX/B (of 400PX/X) 400PY/Z 400PY/Z 400PQ/B (of 400PQ/Q) 400PT/B (of 400PT/T)

18 18 Serie 500 Klein De serie 500 Suprême komt door zijn minimalistisch ontwerp ook in een architecturale omgeving heel goed tot zijn recht. Met twee 1W Long-Life Power LEDs wordt een kleine plexiglasplaat aangelicht, die geschikt is voor een kijkafstand tot 26 meter. De speciale zeefdruktechniek levert een hoge luminantie en een grote gelijkmatigheid op. Leverbaar voor wand-, plafond-, inbouw- en pendelmontage. Suprême & Slim De Suprême zit boordevol slimme technologie. Standaard is hij uitgevoerd met AutoTest volgens IEC Het SmartCharge laadconcept levert niet alleen tot 20% extra energiebesparing op; het maakt het armatuur geschikt voor zowel NiCd als milieuvriendelijke NiMh cellen. De 500 Suprême is leverbaar met DALI, waardoor u de armaturen met behulp van een PC op afstand kunt laten testen en uitlezen. Eigenschappen Long-Life Power LEDs (10 jaar) Standaard met AutoTest conform IEC62034 IP20 KLII & brandveilig Switch Mode Power Supply SmartCharge met NiCd of milieuvriendelijke NiMh cellen 3 uur autonomie Leverbaar met DALI

19 19 Décentraal: Type Montage AutoTest Spanning Brandduur Lichtbron 50202WAT Wand Ja 230V/50Hz 3 uur 2x1W 50202PAT Plafond Ja 230V/50Hz 3 uur 2x1W 50202IAT Inbouw Ja 230V/50Hz 3 uur 2x1W 50202HAT Inbouw met pendels Ja 230V/50Hz 3 uur 2x1W Inbouwmontage Module en batterij, ondergebracht in een compact scharnierbaar kunststof huis (415x27x29mm), worden via een klein gat op het plafond geplaatst. Centraal: Type Montage Spanning Lichtbron LED 50200WHF Wand 230V AC/DC 2x1W 50200PHF Plafond 230V AC/DC 2x1W 50200IHF Inbouw 230V AC/DC 2x1W 50200HHF Inbouw met pendels 230V AC/DC 2x1W 28mm 29mm 204mm 414mm Pendelmontage Pendelmontage is gelijk aan plafondmontage, met dien verstande dat de plexiglashouder aan twee verstelbare pendels van max. 500mm wordt bevestigd PENDEL MONTAGE VARIANT PLAFOND MONTAGE VARIANT 259 MUUR MONTAGE VARIANT VERZONKEN BODY VOOR ALLE VARIANTEN 8 Signalering: Plexiglas pictogrammen, materiaal PMMA, afm: 295x182x8mm.De platen zijn dubbelzijdig en enkelzijdig leverbaar (één zijde is dan blanco/b). 502X/B (of 502X/X) 502Y/Z 502Y/Z 502T/B

20 20 Serie 600 Display Stijlvol & robust Dit stijlvolle opbouwarmatuur is geschikt voor enkel- en dubbelzijdige vluchtwegaanduiding. Het onverwoestbare huis is vervaardigd van geanodiseerd aluminium en komt in elke omgeving tot zijn recht. Geschikt voor wand- én plafondmontage. Onderhoudsvriendelijk De Display is te openen zonder gereedschap. Hierdoor kan men héél eenvoudig snel lampen verwisselen. De hoog-frequent techniek zorgt er bovendien voor dat de lampen extra lang meegaan en dus minder vaak uitgewisseld hoeven te worden. Grote kijkafstand De Display is leverbaar in een 8W uitvoering (rechte hoeken) én in een 15W uitvoering (ronde hoeken). Deze laatste is met name bestemd voor plekken waar een grote kijkafstand tot 52 meter is gewenst. De AutoTest werkt conform IEC Eigenschappen: Huis van geanodiseerd aluminium Zonder gereedschap te openen. IP32 KL I Brandveilig Enkel- en dubbelzijdige vluchtwegaanduiding Elektronisch VSA Switch Mode Power Supply NiCd of milieuvriendelijke NiMh cellen

21 21 Décentrale uitvoeringen: Type Autotest Vermogen Spanning Brandduur Wand/plafond Vluchtwegnood/continu montage aanduiding 60808W Nee 1x8W T5 230V/50Hz 1 uur Wand Enkelzijdig 60808WAT Ja 1x8W T5 230V/50Hz 1 uur Wand Enkelzijdig 60808PAT Nee 1x8W T5 230V/50Hz 1 uur Plafond Dubbelzijdig 60808PAW Ja 1x8W T5 230V/50Hz 1 uur Plafond Dubbelzijdig 61515W Nee 1x15W T8 230V/50Hz 1 uur Wand Enkelzijdig 61515WAT Ja 1x15W T8 230V/50Hz 1 uur Wand Enkelzijdig 61515PAT Nee 1x15W T8 230V/50Hz 1 uur Plafond Dubbelzijdig 61515PAT Ja 1x15W T8 230V/50Hz 1 uur Plafond Dubbelzijdig 8W wandmontage Centrale uitvoeringen: Type Vermogen Spanning Wand/plafond Vluchtwegnood/continu montage aanduiding 60808WHF 1x8W T5 230V AC/DC Wand Enkelzijdig 60808PHF 1x8W T5 230V AC/DC Plafond Dubbelzijdig 60824W 1x8W T5 24V AC/DC Wand Enkelzijdig 60824P 1x8W T5 24V AC/DC Plafond Dubbelzijdig 61500WHF 1x15W T8 230V AC/DC Wand Enkelzijdig 61500PHF 1x15W T8 230V AC/DC Plafond Dubbelzijdig 61524W 1x15W T8 24V AC/DC Wand Enkelzijdig 61524P 1x15W T8 24V AC/DC Plafond Dubbelzijdig W = wand P=Plafond AT=AutoTest HF=Hoog-frequent 15W wandmontage 600 PE 600PLW Signalering Inlegvellen, afm. 375 x 184 mm. t.b.v. 8W uitvoeringen 608X 608Y 608Z 608Q 608T Inlegvellen, afm. 520 x 275 mm. t.b.v. 15W uitvoeringen 615X 615Y 615Z 615Q 615T

22 22 Serie 700 Inbouw Serie 700 is een inbouw-noodverlichtingsarmatuur dat dienst kan doen als vluchtwegverlichter en met plexiglasplaat, als vluchtwegaanduider. Door inbouw ontstaat een onopvallend en stijlvol geheel dat in elke omgeving toegepast kan worden. Lite & Sign Lite - de vluchtwegverlichter. De hoogglans parabolisch gebogen spiegelreflector zorgt samen met de helder gestructureerde prisma plaat voor een uiterst efficiënte, niet-verblindende lichtverdeling. Sign - de vluchtwegaanduider. De afdekplaat heeft een extra sleuf voor een plexiglas plaat met pictogram conform NEN Beide zijden van de plaat zijn voorzien van een pictogram. Sign Duurzaam Het huis is duurzaam uitgevoerd in gegalvaniseerd plaatstaal en wordt afgedekt met een wit gemoffelde metalen afdekplaat (RAL 9010). De standaard uitvoeringen zijn uitgevoerd met de nieuwste hoge frequentie techniek. Een geintegreerd elektronisch VSA laat één 8W fluorescentielamp continu branden op een economisch rendement van slechts 60%! Dit betekent extra energiebesparing én een extra lange levensduur van de lamp. Bij spanningsuitval laat dezelfde module de lamp branden met behulp van de aangesloten batterij. Lite AutoTest Functie Armaturen uitgevoerd met de zogenaamde AutoTest Functie testen zichzelf 12 maal per jaar volledig automatisch. Bij storing geeft één bicolor LED de aard van de storing weer en klinkt er een audiosignaal (3 piepjes elke 35 minuten). De AutoTest modules zijn zodanig geprogrammeerd dat nooit meer dan 30% van alle armaturen gelijktijdig getest worden. Eigenschappen Metalen behuizing KL I IP20 High Temperature NiCd cellen 1 uur of 3 uur brandduur (na 4 jaar) Met testschakelaar en LED laadindicatie 3 jaar garantie CE markering

23 23 Décentrale uitvoeringen: Basis Optie: Spanning Brandduur Vermogen Lichtstroom AutoTest Nood Continu Nood Continu 70008LE AT 230V/50Hz 1 uur 1x8W T5-115lm LE AT 230V/50Hz 1 uur 1x8W T5 115lm 240lm 70008L AT 230V/50Hz 1 uur 1x8W T5-185lm L AT 230V/50Hz 1 uur 1x8W T5 185lm 410lm 70808S AT 230V/50Hz 1 uur 1x8W T5 185lm 240lm Overige uitvoeringen (niet décentraal): Basis Spanning Brandduur Vermogen Lichtstroom 70800L 230V/50Hz - 1x8W T5 410lm 70800S 70824L 24V AC/DC - 1x8W T lm 70824S 70800LHF 230V AC/DC - 1x8W T5 410lm 70800SHF L=Lite S=Sign E=Economy AT=AutoTest HF=Hoog-Frequent Spacingtabel 70008L Spacing tabel Hoogte 2.8m m m Voor meer spacingtabellen raadpleeg: Signalering Plexiglas pictogrammen, materiaal PMMA, afm. 322 x 156 x 8 mm. Platen zijn dubbelzijdig en enkelzijdig leverbaar (één zijde is dan blanco/b). 700X/B (of 700X/X) 700Y/Z 700Y/Z 700Q/B (of 700Q/Q) 700T/B (of 700T/T)

24 24 Serie 800 XYLUX Met de serie 800 XYLUX presenteren wij een aantal innovatieve ontwikkelingen voor vluchtwegverlichting met de allerlaatste power LED technologie. XYLUX LR Kleine ronde inbouwspot voorzien van een krachtige 3W power LED met ingebouwde reflector. Simpel te installeren door de smalle scharnierbare inbouwmodule met batterypack. 3 uur autonomie. Standaard voorzien van AutoTest functie conform IEC Inbouwgat: Ø 42mm. XYLUX LD Armatuur compleet met 3W power LED, reflector, elektronica en batterijpack. Geschikt voor opbouw én inbouw. 3 uur autonomie. Standaard voorzien van de laatste AutoTest functie conform IEC Afmeting: Ø 120mm. Spacingtabellen voor 1 lux en 0,5 lux zijn te downloaden via onze website. XYLUX XY3 Kleine inbouwkit voor verwerking in bestaande armaturen, downlighters of profielen. Bestaat uit een 3W power LED met module en batterypack. Simpel in te bouwen door het maken van een rond gat (Ø 17,5mm) in een profiel van 0,5 22mm dikte. 3 uur autonomie. Standaard voorzien van een eenvoudige AutoTest functionaliteit.

25 25 Spacingtabel Spacingtabel 1 lux XYLUX-LR Hoogte XYLUX-LR Spacingtabel 1 lux XYLUX-LD Hoogte XYLUX-LD Spacingtabel 1 lux XY3 Hoogte XYLUX-XY Voor meer spacingtabellen raadpleeg: Décentraal: Artikelnr. Type AutoTest Spanning Brandduur Continu/nood XYLUX-LR Ja 230V/50Hz 3 uur 1x3W LED nood XYLUX-LD Ja 230V/50Hz 3 uur 1x3W LED nood XYLUX-XY3 Ja 230V/50Hz 3 uur 1x3W LED nood

26 26 Serie 900 Halogeen Met de Serie 900 presenteren wij twee toepassingen met halogeenverlichting als noodverlichting. Twin & Sole 900 Twin Speciaal ontworpen voor montage in hoge ruimten en voor mobiele noodverlichting. Het stevige huis van gemoffeld plaatstaal is voorzien van twee krachtige 55W halogeenstralers. De koplampen zijn volledig verstelbaar en voorzien van slagvaste polycarbonaat lensen. Twee onderhoudsvrije loodaccu s (12V/7A) zorgen voor de energievoorziening. Eigenschappen Twin Metalen (IP42) of kunststof (IP65) huis Twin 2x55W halogeen nood Verstelbare koplampen Polycarbonaat lenzen Montagehoogte tot 10 meter Beide koplampen worden voort durend doorgemeten. De buitenste ledjes laten zien of de lampen in orde zijn. Verplicht volgens NEN ! LED laadindicatie & lampcheck Brandduur 1 uur CE markering 3 jaar garantie IP20 IP65 TWIN Type Spanning Transparant Nood lamp Auto Brandduur IP Gewicht lamp 12V Test (na 4 jaar) V / 50Hz - 2x55W nee 1 uur IP gr V / 50Hz - 2x55W nee 1 uur IP gr V / 50Hz - 2x55W ja 1 uur IP gr V / 50Hz - 2x55W ja 1 uur IP gr

27 Sole Met deze conversion kit kunnen in een handomdraai halogeen- en LED spots van 12V (max. 50W) worden omgebouwd tot noodverlichtingsarmaturen. Een robuuste kunststof kast bevat de elektronische schakeling, een onderhoudsvrije 12V/7A loodaccu en de benodige aansluitsnoeren. Ook leverbaar met een ingebouwde halogeentrafo. Aansluiten wordt dan echt een kwestie van plug and play. Voor een geringe meerprijs wordt de halogeenspot door onze zorg voorzien van een kleine LED voor laadindicatie. Sole Eigenschappen Sole Kunststof huis (IP42) Halogeenspots of LED spots 12V max. 50W Incl. aansluitsnoeren Leverb. met halogeentrafo LED laad- & foutindicatie Brandduur 1 uur CE markering 3 jaar garantie SOLE Type Spanning Transparant Nood lamp Auto Brandduur 60 VA Gewicht lamp 12V Test (na 4 jaar) trafo V / 50Hz max 50W max 50W nee 1 uur nee 2800gr V / 50Hz max 50W max 50W nee 1 uur ja 2870gr V / 50Hz max 50W max 50W ja 1 uur nee 2800gr V / 50Hz max 50W max 50W ja 1 uur ja 2870gr

28 28 Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden Levering vindt uitsluitend plaats via onze dealers (i.e. groothandel). Voor dealers bij u in de buurt raadpleeg de dealerzoekmachine op onze website. De prijslijst vermeldt bruto prijzen in Euro s excl. BTW. Tussentijdse prijswijzigingen zijn voorbehouden. Orders boven 250,- netto leveren wij gratis aan huis. Bij orders tot 250,- netto worden 10,00 orderkosten in rekening gebracht. Na levering ontvangt u een faktuur met een betaaltermijn van 30 dagen. Op alle offertes, opdrachten en overeenkomsten zijn de METAALUNIEVOORWAAR- DEN van toepassing, zoals gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Rotterdam en zoals afgedrukt in onze prijslijst. Garantie HBI-producten worden geleverd met drie jaar garantie op be trouwbare en goede werking. Van garantie uitgezonderd zijn lampen en starters. Voor batterijen hanteren wij een afschrijvingsclausule over vijf jaar. De garantiebepalingen zijn van kracht zolang er sprake is van normale bedrijfsomstandigheden en mits de toegestane omgevingstemperatuur niet is overschreden. Onderhoud Raadpleeg voor onderhoudstips onze website: Stibat/Lightrec Bruto prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage voor armaturen en lampen (Lightrec), en inclusief verwijderingsbijdrage voor batterijen (Stibat). Batterijen HBI Batterypack-Index HBI levert High Temperature NiCd-batterijen, speciaal voor noodverlichting, in elk gewenste samenstelling op specificatie van de klant. Om u van dienst te zijn bij het vaststellen van de juiste pack heeft HBI de Batterypack-Index ontwikkeld. Op de hiernaast afgebeelde index staan de meest voorkomende batterypacks afgebeeld op schaal 1:1, samen met de meest toegepaste connectors. Zo wordt het vinden van de juiste batterypack wel heel eenvoudig!

NOODVERLICHTING. www.wolfs.nl

NOODVERLICHTING. www.wolfs.nl 2013 2014 www.wolfs.nl POLARIS pag. 386 300 SERIE pag. 387 300 LED pag. 388 500 PREMIUM pag. 389 XYLUX 800 pag.390 TWIN 900 pag.391 385 POLARIS Opvolger 8W TL De serie 200 Polaris (IP55) is ontwikkeld

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2012. www.qualitycreations.nl

PRIJSLIJST 2012. www.qualitycreations.nl PRIJSLIJST 2012 Quality Creations BV Julianalaan 8 2641 HC Pijnacker (NL) T : +31(0) 15 369 39 65 F : +31(0) 84 210 32 68 E : info@qualitycreations.nl www.qualitycreations.nl Leveringsvoorwaarden Levering

Nadere informatie

MEEST TOEGEPAST. HOGRO Pag. 21 HOGRO Pag. 23. HOGRO Pag. 25 HOGRO Pag. 27. HOGRO Pag. 29 HOGRO Pag. 31

MEEST TOEGEPAST. HOGRO Pag. 21 HOGRO Pag. 23. HOGRO Pag. 25 HOGRO Pag. 27. HOGRO Pag. 29 HOGRO Pag. 31 MEEST TOEGEPAST PVX TPB HOGRO Pag. 21 HOGRO Pag. 23 TPK TPN HOGRO Pag. 25 HOGRO Pag. 27 TPS TTN HOGRO Pag. 29 HOGRO Pag. 31 1 INHOUD Wand- en Plafondverlichting Hogro Plus 3 DOTT 5 DOTT M 7 DOTT XL 9 GEO

Nadere informatie

LOKOLED noodverlichting

LOKOLED noodverlichting In het kader van de Arbo-wet is het Arbeidsomstandighedenbesluit van kracht. In dit besluit staat de veiligheid en gezondheid op de arbeidsplaats centraal. De werkgever draagt hiervoor de verantwoordelijkheid

Nadere informatie

245,00. S-Sense ESI-1 Silver. Toepassing. Brutoprijs. Artikelnummer

245,00. S-Sense ESI-1 Silver. Toepassing. Brutoprijs. Artikelnummer Stijlvol design Energiezuinige led-technologie Voorzien van Flash Alert Technology Toepassing Functie Vluchtwegaanduiding Op-/inbouw Inbouw Montagewijze Plafond Testsysteem Automatisch Test Systeem Voedingssysteem

Nadere informatie

Wand- & plafondverlichting. Prijslijst 2009. www.lightronics.nl

Wand- & plafondverlichting. Prijslijst 2009. www.lightronics.nl Wand- & plafondverlichting Prijslijst 2009 www.lightronics.nl Lightronics Inventief met licht Lightronics B.V. uit Waalwijk is fabrikant en leverancier van verlichtingsoplossingen voor de (semi)openbare

Nadere informatie

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany We... willen kunnen maken! -25% Superbasic LED Downlights 2014 Made in Germany Zeer efficiënt en duurzaam armatuur Modulair connector systeem Hoog rendement tot 89 lumen per watt DL200 superbasic met 16W

Nadere informatie

PRODUCT BESCHRIJVING ALGEMENE SPECIFICATIES

PRODUCT BESCHRIJVING ALGEMENE SPECIFICATIES Noodverlichting LED Mizar SP serie PRODUCT BESCHRIJVING ALGEMENE SPECIFICATIES Fraai vormgegeven LED vluchtwegverlichting 3 kleuren leverbaar wit, zwart en grijs Leverbaar in enkelzijdig of dubbelzijdig

Nadere informatie

Waterdicht en robuust

Waterdicht en robuust KB Waterdicht en robuust KB is een stof- en waterdichte (IP68) noodverlichtingsarmatuur met robuuste behuizing. Hij is specifiek ontwikkeld voor zwaar belastende industriële omgevingen. De stevige materialen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1 INTERLight LED lichtbronnen...2 LED Camita...2

INHOUDSOPGAVE. 1 INTERLight LED lichtbronnen...2 LED Camita...2 INHOUDSOPGAVE...2 LED Camita...2 INTERLight ProductgroepLED lichtbronnen Camita DOORBRAAK IN LED-VERLICHTING: ENORM VEEL LICHT, MET ÉÉN ZUINIGE LED EN UNIEKE REFLECTOR Bijzondere modules volgens gepatenteerde

Nadere informatie

RENTALITE PREMIUM POWER LED PRODUCTOVERZICHT PRODUCT OVERZICHT INDOOR VERLICHTING

RENTALITE PREMIUM POWER LED PRODUCTOVERZICHT PRODUCT OVERZICHT INDOOR VERLICHTING PRODUCT OVERZICHT INDOOR VERLICHTING 2 DIRECTE BESPARING ZONDER INVESTERING MET DOORLOPENDE GARANTIE In dit overzicht vindt u de verschillende producten die Rentalite u te bieden heeft voor in de indoormarkt.

Nadere informatie

ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING

ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING ZIPLINE Zipline LED-verlichting biedt ongeëvenaarde flexibiliteit in termen van het ontwerp van verlichting. Zipline combineert architectonisch effect,

Nadere informatie

S-Sense. De essentie van design

S-Sense. De essentie van design S-Sense De essentie van design S-Sense De essentie van design Stijlvol vormgegeven vluchtwegaanduiding die bijdraagt aan de uitstraling van het gebouw. Stijlvol design Vluchtwegaanduiding S-Sense wordt

Nadere informatie

Arano bouwstenen van licht

Arano bouwstenen van licht Arano bouwstenen van licht Arano TPS640/642 Arano is een serie armaturen voor TL5 fluorescentielampen, voorzien van Philips' micro-optieken. De gepatenteerde micro-optiek met 3D-lamellen combineert een

Nadere informatie

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte HIGH BAY hoge kwaliteit, hoge plafonds, lage energiekosten Door een hoge plafonddiepte zorgt de verlichting in industriehallen voor enige uitdagingen: enerzijds moet gewaarborgd zijn dat op de vloer nog

Nadere informatie

Nightlife RAL RAL. Speciaal ontwikkeld. voor buiten.

Nightlife RAL RAL. Speciaal ontwikkeld. voor buiten. Nightlife Nightlife Speciaal ontwikkeld voor buiten De vluchtweg eindigt niet bij de nooduitgang. Nightlife combineert nood- met effectieve beveiligingsverlichting voor buiten. LED ATS IP65 RAL RAL IK10

Nadere informatie

Pro. Uitzonderlijk in buitengewone omstandigheden

Pro. Uitzonderlijk in buitengewone omstandigheden Pro Uitzonderlijk in buitengewone omstandigheden Pro Uitzonderlijk in buitengewone omstandigheden Dé complete, waterdichte en robuuste professional in led. Waterdicht én slagvast Parkeergarages, zwembaden,

Nadere informatie

Regoort B.V. Griendwerkersstraat 11 3334 KB Zwijndrecht Tel: 088-0073999

Regoort B.V. Griendwerkersstraat 11 3334 KB Zwijndrecht Tel: 088-0073999 Regoort B.V. Griendwerkersstraat 11 3334 KB Zwijndrecht Tel: 088-0073999 Bij levering onder 125,- netto, orderkosten 15,- Bij levering onder 250,- netto, orderkosten 7,50 Leveringsconditie: GLS Betalingsconditie:

Nadere informatie

Product naam: MM05285

Product naam: MM05285 Product naam: MM05285 Specificaties MM05285: Groep Armatuur Lumen/Watt 76.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort RENZO Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage * 14,5W Licht rondom 110 graden Spanning * 230V

Nadere informatie

Allround. Industrieel vormgegeven veelzijdigheid

Allround. Industrieel vormgegeven veelzijdigheid Allround Industrieel vormgegeven veelzijdigheid Allround Industrieel vormgegeven veelzijdigheid Veelzijdige, waterdichte vluchtwegaanduiding en -verlichting in led met een strak, industrieel en robuust

Nadere informatie

Product naam: MM05239

Product naam: MM05239 Product naam: MM05239 Specificaties MM05239: Levensduur: 35000u Lengte: 45 mm Wattage: 6.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800-1800K (Dim to WARM) Gewicht: 54 gr Lumen: 500 lu Spanning: 18 V Cd: 1100 cd Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Modulair, eenvoudig en efficiënt

Modulair, eenvoudig en efficiënt GEBIED INDU CONTILINE Modulair, eenvoudig en efficiënt De INDU CONTILINE is ontwikkeld om een snelle terugverdientijd voor low bay verlichtingstoepassingen te bieden. Het combineert prestaties, esthetica,

Nadere informatie

VAN GOGH vierkant wallwasher 85mm

VAN GOGH vierkant wallwasher 85mm VAN GOGH vierkant wallwasher mini downlight 85x85mm De van Gogh mini downlight vierkant wallwasher is 85x85mm en komt uit een serie van 4 verschillende armaturen met gelijkwaardige eigenschappen. De architectuur

Nadere informatie

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED GEBIED INDU BAY GEN3 De maatstaf in high-bay verlichting Met de 3 e generatie INDU BAY biedt Schréder het toonaangevende armatuur voor het verlichten van industriële installaties met een minimale total

Nadere informatie

Efficiëntie betaalbaar gemaakt

Efficiëntie betaalbaar gemaakt GEBIED INDU LINE GEN2 Efficiëntie betaalbaar gemaakt De INDU LINE GEN2 biedt een robuust en efficiënt LEDalternatief voor armaturen voorzien van traditionele TL-buizen. Ontworpen om een langdurige oplossing

Nadere informatie

Allround. Industrieel vormgegeven veelzijdigheid

Allround. Industrieel vormgegeven veelzijdigheid Allround Industrieel vormgegeven veelzijdigheid Allround Industrieel vormgegeven veelzijdigheid Veelzijdige, waterdichte vluchtwegaanduiding en -verlichting in led met een strak, industrieel en robuust

Nadere informatie

Generated by Lagotronics BV: :20:32

Generated by Lagotronics BV: :20:32 Generated by Lagotronics BV: 7-8-2013 9:20:32 Noodverlichting met technologie Vluchtrouteverlichting en -indicatie Lagotronics BV Pagina 2 / 12 Generated by Lagotronics BV: 7-8-2013 9:20:32 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Offerte OPTIE 2. Oranje middenpaneel vervangen door 6 LED panelen 1/9. Fysio praktijk Medichain. t.a.v. de Praktijkhouder. Zoetermeer, 15.09.

Offerte OPTIE 2. Oranje middenpaneel vervangen door 6 LED panelen 1/9. Fysio praktijk Medichain. t.a.v. de Praktijkhouder. Zoetermeer, 15.09. Rokkeveenseweg 49 2712 PJ Zoetermeer T: +31 79 3435020 E: info@lycalux.nl Fysio praktijk Medichain t.a.v. de Praktijkhouder Zoetermeer, 15.09.2011 Offerte OPTIE 2 Oranje middenpaneel vervangen door 6 LED

Nadere informatie

extreem slagvaste verlichting Prijslijst 2009 www.lightronics.nl

extreem slagvaste verlichting Prijslijst 2009 www.lightronics.nl extreem slagvaste verlichting Prijslijst 2009 www.lightronics.nl Lightronics Inventief met licht Lightronics B.V. uit Waalwijk is fabrikant en leverancier van verlichtingsoplossingen voor de (semi)openbare

Nadere informatie

Product naam: MM08029

Product naam: MM08029 Product naam: MM08029 Specificaties MM08029: Groep Overig Soort DINO Lampsoort Armatuur In/opbouw Lengte 56mm Dimbaar NEE Breedte 62mm Hoogte 45mm Fotometrische data LA8020 Behoort tot de Accessoires Een

Nadere informatie

Nightlife. Speciaal ontwikkeld voor buiten

Nightlife. Speciaal ontwikkeld voor buiten Nightlife Speciaal ontwikkeld voor buiten Nightlife Speciaal ontwikkeld voor buiten De vluchtweg eindigt niet bij de nooduitgang. Nightlife combineert nood- met effectieve beveiligingsverlichting voor

Nadere informatie

Projectie Grote ruimten > 60 m² Keuringen CE Varianten 3, opbouw, inbouw, Wieland GST18i3 Kleuren Behuizing in wit, zwart of alu-grijs

Projectie Grote ruimten > 60 m² Keuringen CE Varianten 3, opbouw, inbouw, Wieland GST18i3 Kleuren Behuizing in wit, zwart of alu-grijs Anti paniek Stand-alone armaturen Anti Paniek Stand-alone armaturen Versie 1.0 Juni 2017 Algemeen De stand-alone armaturen van EvaQ Lighting voor open ruimte verlichting (Anti paniek) zijn verkrijgbaar

Nadere informatie

Q LED ECO. Volg ons op:

Q LED ECO. Volg ons op: INBOUW ARMATUUR (LED) Q LED ECO B LED inbouwarmatuur met een hoogwaardig PMMA acrylicdiffuser waarin de LED OSRAM DURIS E5 of de samsung is opgenomen. et LED verlichtings armatuur is geschikt voor inbouw

Nadere informatie

Een slimme manier om energieverbruik te reduceren

Een slimme manier om energieverbruik te reduceren Een slimme manier om energieverbruik te reduceren TALIS DE MARKT. Een slim idee talis bewegings- en aanwezigheidssensoren van Grässlin regelen verlichting door aanwezigheidsdetectie van mensen in de ruimte.

Nadere informatie

Product naam: MM05289

Product naam: MM05289 Product naam: MM05289 Specificaties MM05289: Levensduur L90: 25000u Diameter: 298 mm Levensduur L70: 45000u Gewicht: 745 gr Wattage: 10.50W Spanning: 230 V Kleur: 4000K (koelwit) Beschermingsgraad: IP66

Nadere informatie

Escape route Stand-alone armaturen

Escape route Stand-alone armaturen Versie 1.0 Juni 2017 Algemeen De stand-alone armaturen van EvaQ Lighting voor vluchtrouteverlichting (Escape route) zijn verkrijgbaar in een vierkante (Square ER) en ronde (Discus ER) variant leverbaar,

Nadere informatie

Bruto prijslijst 2019

Bruto prijslijst 2019 Bruto prijslijst 2019 House of Light B.V. Palmpolstraat 31 1327 CB Almere 036-537 2006 info@house-of-light.nl www.house-of-light.nl HalLED stand-alone Professioneel stand-alone LED armatuur. Te gebruiken

Nadere informatie

Evolux. Altijd een veilig idee.

Evolux. Altijd een veilig idee. die vluchtroute verlicht én aanduidt met LED of TL. De Evolux is zeer breed toepasbaar en monteert snel dankzij Wieland en flexibele montagesleuven. Evolux Kenmerken Evolux Breed toepasbaar Decoratieve

Nadere informatie

Product naam: MM05285

Product naam: MM05285 Product naam: MM05285 Specificaties MM05285: Groep Armatuur Lumen/Watt 76.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort RENZO Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage * 14,5W Straalhoek 110 graden Spanning * 220-240V

Nadere informatie

Product naam: MM01886

Product naam: MM01886 Product naam: MM01886 Specificaties MM01886: Groep Armatuur Soort LUSTER LED Wattage W Beschermingsgraad IP20 Spanning 220-240V Hoogte 339mm Diameter 317.00mm Fotometrische data F11301SU-SV13 Lichtkleur

Nadere informatie

KENMERKEN BF-PL W-3000K-W 40W 3000K / Warm Wit > jr

KENMERKEN BF-PL W-3000K-W 40W 3000K / Warm Wit > jr LED PANELEN BF-PL-W SERIE / WITTE OMLIJSTING Hoogwaardig LED Paneel van 40W in de afmeting 595 x 595 x 9mm en 1195 x 295 x 9mm tegen scherpe prijs met uitstekende lichtopbrengst. Uitgevoerd met witte omlijsting

Nadere informatie

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Lighting Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Pacific LED WT460C Als u energie wilt besparen en tegelijk een duurzame verlichtingsoplossing wilt, opbouwen, is de sterk verbeterde

Nadere informatie

bel voor info: 0031 (0)6 57996684

bel voor info: 0031 (0)6 57996684 bel voor info: 0031 (0)6 57996684 OF SURF NAAR: bel voor info: 0031 (0)6 57996684 www.sammelsliftservice.nl led een revolutie... Daarom is nu het moment aangebroken voor de introductie van een nieuwe verlichtingsbron.

Nadere informatie

Product naam: MM05294

Product naam: MM05294 Product naam: MM05294 Specificaties MM05294: Groep Armatuur Lumen/Watt 100.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort LUSTER LED Wattage * 110W RA Spanning * 220-240V Straalhoek 60 graden Lichtkleur K (koelwit)

Nadere informatie

Lichtoplossingen. Ledverlichting met of zonder geïntegreerde detector. Lichtoplossingen

Lichtoplossingen. Ledverlichting met of zonder geïntegreerde detector. Lichtoplossingen Lichtoplossingen Ledverlichting met of zonder geïntegreerde detector Lichtoplossingen referentie afmetingen verbruik kleurtemperatuur lichtstroom beschermingsgraad slagvastheid ref. black ref. alu ref.

Nadere informatie

FWG261 Wandarmatuur decoratieve verlichting aan de wand

FWG261 Wandarmatuur decoratieve verlichting aan de wand FWG261 Wandarmatuur decoratieve verlichting aan de wand EFix Wandarmatuur De FWG261 is een nieuwe armatuur ontworpen met het oog op eenvoud, comfort en energiebesparing. De FWG261 is een decoratieve wandarmaturenserie

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

Op alle overeenkomsten zijn onze Algemene Verkoopvoorwaarden van kracht.

Op alle overeenkomsten zijn onze Algemene Verkoopvoorwaarden van kracht. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Oosterberg

Nadere informatie

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED.

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. Lighting Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. CoreLine Wall-mounted Of u nu op zoek bent naar een armatuur voor nieuwbouw- of renovatievervanging, uw klanten willen lichtoplossingen

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS 2011 / 2012

PRODUCTCATALOGUS 2011 / 2012 PRODUCTCATALOGUS 2011 / 2012 VOORWOORD NOODVERLICHTING EN SIGNALISATIE LED Ecolight B.V. is een Nederlandse fabrikant van electronica, armaturen en systemen voor de noodverlichtingsindustrie. Sinds 1994

Nadere informatie

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Lighting Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Pacific LED WT460C Als u energie wilt besparen en tegelijk een duurzame verlichtingsoplossing wilt, opbouwen, is de sterk verbeterde

Nadere informatie

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor Lighting EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor EFix TCS260 De EFix TL5-serie bestaat uit fraaie, betaalbare armaturen voor innovatieve verlichting. Daarmee kan veel energie worden bespaard wanneer

Nadere informatie

World Trade Company B.V.

World Trade Company B.V. LED verlichting In ons assortiment hebben we diverse soorten verlichting op basis van LED, rechtstreeks van de fabrikant en direct naar de afnemer. Vooral bij deze producten wordt in de tussenhandel veel

Nadere informatie

Badkamer verlichting

Badkamer verlichting Badkamerverlichting Productinformatie... 12.3 Lavanto badkamerverlichting... 12.4 Led'save badkamerverlichting... 12.4 } } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor

Nadere informatie

Product naam: MM08241

Product naam: MM08241 Product naam: MM08241 Specificaties MM08241: Groep Armatuur Lumen/Watt 67.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort RENZO Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage * 16,5W Straalhoek 110 graden Spanning * 230V

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinige led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing door middel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

AWEX Noodverlichtingsarmaturen AWEX Vluchtwegmarkering

AWEX Noodverlichtingsarmaturen AWEX Vluchtwegmarkering AWEX Noodverlichtingsarmaturen AWEX Vluchtwegmarkering Nieuwe energiezuinige armaturen in LED. Voorzien van een Impulslader (IPC). Bij ingebruik stellen laat de accu in ca. 12 uur. Hierna komt het armatuur

Nadere informatie

Maatschetsen. CrystalWay muurmontage 30m. CrystalWay muurmontage 20m. CrystalWay plafondmontage 20m. CrystalWay plafondmontage 30m

Maatschetsen. CrystalWay muurmontage 30m. CrystalWay muurmontage 20m. CrystalWay plafondmontage 20m. CrystalWay plafondmontage 30m Maatschetsen muurmontage 20m muurmontage 30m plafondmontage 20m plafondmontage 30m 202 mm 47 mm 302 mm 47 mm 331 mm 231 mm 331 mm EATON Noodverlichting, Bij Eaton krijgen we energie van de uitdaging om

Nadere informatie

GentleSpace 2 de nieuwe norm in verlichting van industriële ruimten met hoge plafonds, die functionaliteit combineert met vormgeving

GentleSpace 2 de nieuwe norm in verlichting van industriële ruimten met hoge plafonds, die functionaliteit combineert met vormgeving GentleSpace 2 de nieuwe norm in verlichting van industriële ruimten met hoge plafonds, die functionaliteit combineert met vormgeving GentleSpace 2 BY470P/BY471P Met de introductie van de GentleSpace LED-armatuur

Nadere informatie

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor Lighting EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor De EFix TL5-serie bestaat uit fraaie, betaalbare armaturen voor innovatieve verlichting. Daarmee kan veel energie worden bespaard wanneer oude conventionele

Nadere informatie

NOVATE PHOENIX SERIE LEDNOVATE PHOENIX SERIE

NOVATE PHOENIX SERIE LEDNOVATE PHOENIX SERIE LED Professioneel Ledverlichtingsarmatuur voor renovatie en nieuwbouw Geschikt voor de meest vervuilende industriële omgevingen Geschikt voor omgevingstemperaturen tot 50 C Minimale verblinding door toepassing

Nadere informatie

Catalogus, led verlichting.

Catalogus, led verlichting. Catalogus, led verlichting. Inleiding: AS-ta is er in geslaagd om een leverancier te vinden met led verlichting van uitstekende kwaliteit. Door onze nauwe samenwerking kunnen wij klantgericht werken en

Nadere informatie

EcoStyle effectief, efficiënt en betaalbaar

EcoStyle effectief, efficiënt en betaalbaar Lighting EcoStyle effectief, efficiënt en betaalbaar EcoStyle ST440T Winkeliers zoeken een betaalbare LED-accentverlichtingsoplossing met een redelijke terugverdientijd in vergelijking met conventionele

Nadere informatie

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor Lighting EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor De EFix TL5-serie bestaat uit fraaie, betaalbare armaturen voor innovatieve verlichting. Daarmee kan veel energie worden bespaard wanneer oude conventionele

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Product naam: MM05285

Product naam: MM05285 Product naam: MM05285 Specificaties MM05285: Groep Armatuur Lumen/Watt 76.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort RENZO Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage * 14,5W Straalhoek 110 graden Spanning * 220-240V

Nadere informatie

DA VINCI due DATASHEET. Tweevoudig led downlight 348x189. Voordelen. Toepassingsgebieden

DA VINCI due DATASHEET. Tweevoudig led downlight 348x189. Voordelen. Toepassingsgebieden led downlight 348x189mm De tweevoudige led downlight uit de Da Vinci serie is een inbouw armatuur. Dit armatuur dankt zijn naam aan de enorme veelzijdigheid van het levergamma. Breed levergamma De behuizing

Nadere informatie

CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s

CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s Lighting CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s CoreLine2 SM120V Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit leveren

Nadere informatie

Explosionproof. Explosieveilig in risicovolle omgevingen

Explosionproof. Explosieveilig in risicovolle omgevingen Explosieveilig in risicovolle omgevingen Explosieveilig in risicovolle omgevingen Explosieveilige led-armaturen voor in risicovolle ruimtes waar met brandbare stoffen of gassen gewerkt wordt. Explosieveilig

Nadere informatie

Super helder in een compact design

Super helder in een compact design S Super helder in een compact design OVERWELDIGENDE LICHTOPBRENGST VOOR ELKE NACHTRIT Universal Bike Lights met hoogwaardige kwaliteit is meer dan alleen fietsverlichting. De mountainbiker van tegenwoordig

Nadere informatie

LED kennis informatie pakket

LED kennis informatie pakket LED kennis informatie pakket Dit informatie pakket is uitgebracht door Please the Planet B.V. en RentAlite Holding B.V. Inhoudsopgave 1. Inleiding blz. 3 2. Zeer belangrijke aspecten bij het maken van

Nadere informatie

MONDRIAAN mirror+ 130mm

MONDRIAAN mirror+ 130mm MONDRIAAN mirror+ 130mm De MONDRIAAN mirror+ armaturen zijn inbouwarmaturen ontwikkeld ter vervanging van de meeste CFL en PL downlight armaturen. De vervangbare CFL en PL armaturen zijn 1x18w, 2x18w,

Nadere informatie

Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting

Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting Lighting Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting Maxos LED Performer 4MX900 Klanten willen energie besparen en kosten verlagen in vergelijking met wat ze gewend zijn bij conventionele

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

NOVATE CYGNUS SERIE

NOVATE CYGNUS SERIE - Hoog vermogen energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Komt in

Nadere informatie

INDULED VI N D I N GR IJ K IN NOODVE RLI CHTI NG. INDULED design Nederlands kwaliteitsproduct 1

INDULED VI N D I N GR IJ K IN NOODVE RLI CHTI NG. INDULED design Nederlands kwaliteitsproduct 1 INDULED VI N D I N GR IJ K IN NOODVE RLI CHTI NG EM ERG EN C Y S O L UTI O N S INDULED design Nederlands kwaliteitsproduct 1 Inhoudsopgave Indulite PROJECTFOTO S 4 INDULED NOOD RETINA 8 strak vormgegeven

Nadere informatie

Productinformatie MM aasdasasdasd. Specificaties. Bekijk alle informatie op onze website. Alle informatie + Wattage * 1000 cd

Productinformatie MM aasdasasdasd. Specificaties. Bekijk alle informatie op onze website. Alle informatie + Wattage * 1000 cd Productinformatie MM07361 aasdasasdasd Specificaties Groep Armatuur Lumen/Watt 105.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort SIENA Wattage * 19W RA 80 Spanning * 220-240V 90 graden NEE UGR waarde < 22 Lumen

Nadere informatie

Go! Opvallend doordacht

Go! Opvallend doordacht Go! Opvallend doordacht Go! Opvallend doordacht Herken de vluchtroute snel en duidelijk. Installatievriendelijk, compact en doordacht design Vluchtwegaanduiding Go! is compact en functioneel, waardoor

Nadere informatie

Decentrale noodverlichtingsarmaturen op basis van LED-technologie. Noodverlichting

Decentrale noodverlichtingsarmaturen op basis van LED-technologie. Noodverlichting Noodverlichting DOORDACHT ONTWERP RESULTEERT IN EENVOUDIGE EN SNELLE INSTALLATIE EN LAGERE EXPLOITATIEKOSTEN Decentrale noodverlichtingsarmaturen op basis van LED-technologie 02 03 Inleiding 4 Ontwerp

Nadere informatie

Prijslijst per 1-10-2015

Prijslijst per 1-10-2015 dverlichting Prijslijst per 1-10-2015 Serie 100 - Circus 1L1500B 1L1500W 1L1500BW 1L1500SRB 1L1500SRW 1L1500SRBW 1L1515B 1L1515W 1L1515BW 1L1515SRB 1L1515SRW 1L1515SRBW HBI 100 Circus Black Ledology 15W

Nadere informatie

Product naam: MM03894

Product naam: MM03894 Product naam: MM03894 Specificaties MM03894: Levensduur L90: 15000u Wattage: 2.00W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 136 lm RA: 80 Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort: Kaars Lampvoet: E14 Lengte:

Nadere informatie

Product naam: MM04062

Product naam: MM04062 Product naam: MM04062 Specificaties MM04062: Levensduur: 15000u Lengte: 87 mm Wattage: 3.50W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 250 lu Beschermingsklasse: IP20 Cd: 120 cd Te

Nadere informatie

LED VERLICHTING INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. T +32 (0)51 22 41 11 F +32 (0)51 22 94 06 info@dcdf.be www.dcdf.be

LED VERLICHTING INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. T +32 (0)51 22 41 11 F +32 (0)51 22 94 06 info@dcdf.be www.dcdf.be LED VERLICHTING INNOVATIEVE OPLOSSINGEN Deceuninck - Deforce nv Lodewijk De Raetlaan 28 8870 Kachtem T +32 (0)51 22 41 11 F +32 (0)51 22 94 06 info@dcdf.be www.dcdf.be LED STRIPS Ledstrips 120 Leds SMD3528

Nadere informatie

ECO-TL besparingset. De belangrijkste voordelen op een rij:

ECO-TL besparingset. De belangrijkste voordelen op een rij: ECO-TL besparingset De belangrijkste voordelen op een rij: 40 tot 50% besparing op uw energiekosten De T5 TL lamp gaat tot 3x langer mee dan de oude T8 TL lamp Zeer korte terugverdientijd Prettiger licht

Nadere informatie

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren!

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! Lighting Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! TTX LED Industry Klanten in de industriële en detailhandelssector zoeken naar algemene verlichtingsoplossingen

Nadere informatie

Pentura Mini LED Compacte LED-batten

Pentura Mini LED Compacte LED-batten Lighting Pentura Mini LED Compacte LED-batten Pentura Mini LED De Pentura Mini LED is een compacte batten die de energiebesparende voordelen van de LED-technologie combineert met uitstekende prestaties:

Nadere informatie

Escape route Combi armaturen

Escape route Combi armaturen Versie 1.0 Juni 2017 Algemeen Gecombineerde basis & vluchtrouteverlichting, beschikbaar in vierkant- en rond model, zowel in- als opbouw. Volledig voorbereid aangeleverd met Wieland- of directe voeding.

Nadere informatie

Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten

Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten Lighting Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten CoreLine Highbay Na de succesvolle introductie van de Philips CoreLine Highbay heeft de upgrade naar

Nadere informatie

FARA CORVUS ARMATUREN

FARA CORVUS ARMATUREN FARA CORVUS ARMATUREN De FARA Corvus LED armatuur is een innovatieve, economische oplossing voor buiten. Door het vlakke en tijdloze ontwerp is de Corvus zeer populair in stedelijke gebieden, woonwijken

Nadere informatie

Productcatalogus Noodverlichtingssystemen

Productcatalogus Noodverlichtingssystemen Productcatalogus Noodverlichtingssystemen Pagina 1 van 9 Noodverlichtingssystemen ontwerpen VLUCHTWEGAANDUIDINGEN Volgens EN 1838 (ontwerp en contrastvoorwaarden) en ISO 3864 (kleuren) moet dit type aanduiding

Nadere informatie

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor Lighting EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor EFix TCS260 De EFix TL5-serie bestaat uit fraaie, betaalbare armaturen voor innovatieve verlichting. Daarmee kan veel energie worden bespaard wanneer

Nadere informatie

CoreLine Wand- en plafondarmatuur de duidelijke keuze voor LED s

CoreLine Wand- en plafondarmatuur de duidelijke keuze voor LED s Lighting CoreLine Wand- en plafond de duidelijke keuze voor LED s CoreLine Wall-mounted Of u nou op zoek bent naar een voor in een nieuwbouw- of renovatieomgeving. Uw klanten willen lichtoplossingen die

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Plafondlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle plafonnière. Het transparante glas en de afwerking in mat chroom brengen een

Nadere informatie

Catalogus Producten en diensten

Catalogus Producten en diensten Catalogus 2018 Producten en diensten Versie 2.0 Powerlamps BV Juni 2018 Inhoud Powerlamps 05 Bedrijfshallen Armatuur 2x150 07 Triproof flikkervrij 08 Ufo High Bay 09 Ledbuizen 10 Retrofitten 11 Kantoor-/kantineverlichting

Nadere informatie

Montage- en gebruiksaanwijzing

Montage- en gebruiksaanwijzing Montage en gebruiksaanwijzing Cooper Safety BV Postbus 3397 4800 DJ Breda Nederland Tel. +31 (0)76 750 53 00 Fax +31 (0)76 587 14 22 www.coopersafety.nl Pagina 1 1. Algemene opmerkingen 1.1 Korte beschrijving

Nadere informatie

Product naam: MM05242

Product naam: MM05242 Product naam: MM05242 Specificaties MM05242: Levensduur L90: 15000u Lengte: 101 mm Wattage: 3.00W Diameter: 36 mm Kleur: 2700K (Extra Warmwit LED Filament ) Gewicht: 14 gr Lumen: 250 lm Spanning: 230 V

Nadere informatie

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren!

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! Lighting Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! TTX LED Industry Klanten in de industriële en detailhandelssector zoeken naar algemene verlichtingsoplossingen

Nadere informatie

NOVATE LIBRA SERIE

NOVATE LIBRA SERIE - Milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verlichtingsarmaturen - Efficiënte lichtsturing door middel van led optieken - Philips Xitanium programmeerbare driver (15W + 25W uitvoering) - Cree High-power

Nadere informatie

CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s

CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s CoreLine2 SM120V Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit leveren en substantiële

Nadere informatie

Exiway Easyled. Veiligheidsverlichting

Exiway Easyled. Veiligheidsverlichting Exiway Easyled So* Veiligheidsverlichting Exiway Easyled Inhoud Exiway Easyled Presentatie 4 Technische specificaties 8 Toebehoren en reserveonderdelen 9 Afmetingen 10 Technische gids 11 Tabel met tussenafstanden

Nadere informatie