November Beste Lezer,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "November 2012. Beste Lezer,"

Transcriptie

1

2

3 November 2012 Beste Lezer, Het jaar is goed begonnen, de takken hadden ondanks het wisselvallige weer een leuk eertste weekend, de marsepeinverkoop is achter de rug. De Tentfuif van de vriendenkring bracht een centje in het laadje zodat wij nieuwe patrouilletenten kunnen kopen en wij als groepsleiding zijn alvast tevreden In november genieten we hopelijk nog van de laatste herfstzon en hebben we vanalles op het programma gezet! Zo is het op 3 november de eetavond van onze jins ten voordelen van hun buitenlands kamp. Op 11 november zet de leidingsploeg de jaarlijkste strijd in tegen de chiro in de vorm van een vriendschappelijke voetbalmatch ten voordelen van dat dit jaar in thema staat van de klimaatsverandering en de gevolgen die deze met zich mee brengt. In afwachting van de heilige Sint, die op 1 december tot aan de scoutslokalen komt, krijgen de leden op 24 november eens een ander gezicht te zien. Die dag zal het namelijks leidingswissel zijn binnen de groep. Elke tak zal dus eens voor één keer nieuwe, of net oude, leiding te staan komen! Verder is er ook een nieuwe website van de groep, op vindt u het Siegfriedje digitaal, data van groepsactiviteiten en binnenkort ook de nodige documenten en foto s van vroeger en nu! Ook via de facebookpagina van Scouting Siegfried Ranst kan je van alles op de hoogte blijven! Voor verloren voorwerpen, informatie en een gezellige babbel kan je altijd bij ons terecht, Scoutieve groeten, De groepsleiding

4 Neem alvast eens een kijkje op onze vernieuwde website! Ben je je siegfriedje kwijt of heb je het niet gekregen. Ga naar onze website, druk rechts op de groene knop Siegfriedje online en je kan het siegje digitaal lezen en eventueel downloaden.

5 Heeeey kameraatjes Weet je dat er een nieuwe maand op komst is? Ja? Weten jullie dan ook wat er gaat gebeuren in die maand? Nee? Awel we gaan jullie niet langer in spanning houden. Zaterdag 10 november: Knutselvergadering Zoals jullie wel weten is het zondag 11 november de jaarlijkse voetbal scouts tegen chiro. Om de shotters aan te moedigen gaan wij spandoeken maken. Dit gebeurt aan onze lokalen van 14u tot 17u. Als jullie iets van doeken hebt die we mogen gebruiken om iets op te schilderen dan mag je dit zeker altijd meenemen. Het 4-uurtje: Wout Breugelmans Zondag 11 november: Vandaag is het de voetbal match tussen de scouts tegen de chiro. Dit is geen vergadering alleen altijd wel eens leuk om te zien hoe de scouts het opneemt tegen de chiro. De uren worden later nog mee gedeeld. 1 goede raad allemaal komen supporteren aan onze lokalen!!! november: Belofteweekend Er is weer een super mega cool weekend op komst. We kunnen hierover nog niet veel vertellen alleen dat alle specifieke informatie nog in een brief komt te staan.

6 Zaterdag 24 november: Deze week heeft jullie leiding geen vergadering voor jullie ineen gestoken. Wij zijn namelijk in een andere tak leiding gaan geven. Dus deze week krijgen jullie voor 1 keertje een nieuwe leidingsploeg. Het enige dat we jullie wel kunnen vertellen is dat de vergadering van 14u tot 17u zal door gaan aan de lokalen. Zaterdag 1 december: Sintvergadering Hij komt hij komt de lieve goede sint, ja ja, jullie horen het goed de sint die komt terug naar de BKL. Zie maar dat jullie super braaf zijn want anders zal zwarte piet jullie misschien in de zak steken! De uren van deze vergadering zullen nog meegedeeld worden.

7

8

9

10

11 Haay die kabouters Goblin! Jihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, de maand november is aangebroken! En we zullen eens snel gaan kijken wat deze maand in petto heeft voor ons! 1O november Vandaag gaan we onze schilderkunsten bovenhalen en spandoeken maken voor de voetbal van We gaan ze zo cool maken, dat we de chiro van hun sokken blazen en de scouts WEERAL wint. We spreken van 2 tot 5 af aan de BKL. En Emma Crynen neem jij een lekker vier-uurtje mee? hamburger te eten. Jullie mogen zondag ook altijd eventjes langskomen aan de BKL om te supporteren, of een lekkere 17 november. We gaan het Ranstse dorp eens laten zien wie de kabouters Goblin zijn! Ze zullen het geweten hebben. Jullie zijn welkom van 2 tot 5 aan de BKL, in perfect uniform ladies! Lena, zorg jij voor een lekker vier-uurtje? 24 november Vandaag gaan we echt iets scoutsig doen, we gaan al maar in en wees en echte woudloper! We gaan lekkere dingen bakken, dus een vier uurtje is niet de BKL en sluiten er af om één uur. een woudloperskeuken doen! Smeer jullie beentjes vuur leren maken, en op dat vuur gaan we ook nodig deze keer! We spreken af om tien uur aan 1 december SPANNEND, vandaag komt de Sint samen met zijn zwarte pieten langs! Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest, want de Sint schrijft dat allemaal in zijn boek Oefen al maar genoeg versjes, liedjes en gedichtjes want het zal nodig zijn. De uren volgen nog want de Sint kan natuurlijk niet overal tegelijk zijn, en hij wordt ook een dagje ouder natuurlijk 8 december Vandaag gaan we schaatsen Dames, dus een uniform is niet nodig! Neem extra dikke sokken mee, doe een lange broek aan, een warme trui en handschoenen Vergeet wel jullie das niet. Er volgt nog een briefje voor jullie mama en papa ivm de uren en de plaats. Zo lieve schatjes het zit erop voor deze maand, dikke scoutsknuffel van Dolletje, Bokke, Spitsje en Cara!

12 Hallowa welpen!! De eerste maand is weer voorbij gevlogen! Wij vonden het alvast een geslaagde maand, maar november wordt zeker zo plezant tijd om de maand november aan te kondigen. Hou u klaar, hier komt het 3 november Welpen, haal jullie technieken skills al maar boven want vandaag is het Sterrewerking. We gaan jullie technieken wat bijshaven en gaan ervoor zorgen dat jullie echte strakke scoutsers worden. Kom allemaal van 2 tot 5 naar de BKL. Yorrit zorgt voor het 4-uurtje Zo moet het dus niet!! niniet!!!! 10 november Vandaag gaan we het Ranstse bos onveilig maken. Jullie kunnen het al raden, een mega-über-vet bosspel (: dit mogen jullie zeker niet missen, dus kom allemaal van 2 tot 5 naar de BKL! Rajkumar, wilde gij voor het vier-uurtje zorgen? 11 november Vandaag is het geen vergadering maar het is Naar jaarlijkse gewoonte voetbalt de chiro tegen de scouts. Net zoals de voorbije jaren zal de scouts er alles aan doen om weer te winnen maar daarvoor hebben we wel supporters nodig DUS, allen komen is de boodschap! Éen ding is zeker, de scouts houdt den beker! Belofteweekend: november Jaja, het 2 e weekend van het jaar is er weeral. Op dit weekend zullen de eerstejaars hun belofte afleggen en zo echte welpen worden! De nesten worden dit weekend ook bekend gemaakt, spanneeend Verdere informatie over dit weekend volgt nog via een brief.

13 24 november Vandaag is het een speciale vergadering. De leiding wordt namelijk onderling helemaal gewisseld. Jullie zullen dus een compleet andere leidingsploeg hebben voor één vergadering. Wat er dan zal gebeuren zal een verassing zijn. Het is alvast van 2 tot 5 aan de BKL. Rik De Vos, gij zorgt voor het vier-uurtje! 1 december Hij komt, hij komt, de lieve goede sint. De sint is weer int land en komt vandaag langs bij de scouts! Als ge braaf bent geweest kunde lekkers verwachten maar anders zorgen de zwarte pieten wel voor een gepaste straf ;) de exacte uren volgen nog. Wist je dat: - den Akela zot is van gefrituurde champignons met zure yoghurt, hmmm - Rama een wereldbekende bierbrouwer is, maar dit moet wel geheim blijven ;) - Bagheera naast de scouts zijn tijd het liefste doorbrengt met zo veel mogelijk gatjes te perforeren in één papier -als je niet naar de vergadering kan komen, altijd op tijd moet verwittigen! - Waigunda echt wel beter is dan Sionie!! Dit was het voor de maand november, nen dikke high five van jullie driekoppige leidingsploeg! Rama Akela Bagheera

14 Joow welpen! De eerste maand zit er al op maar het is nog lang niet gedaan. We gaan ons ook deze maand natuurlijk weer goed amuseren. Hier volgen de activiteiten voor de maand november : 27 oktober : Zoals jullie weten doet onze scouts elk jaar iets om wat centjes in te zamelen. En ook dit jaar gaan we met zen alle weer geldjes verzamelen. Het is de bedoeling dat jullie dus van 2 tot 5 aan de bkl staan om marsepein te verkopen. Tot dan! 3 november : Kunnen jullie al wel sjorren, met een kompas werken en al die andere coole scoutsvaardigheden??? Als dit niet zo is gaan jullie dit nu zeker leren en als jullie dat al kunnen, laat dat dan maar eens zien! Het is dus sterrenwerking van 2 tot 5 aan de BKL. We gaan jullie alles leren om een echte scout te worden.(vieruurtje: Axel) 10 november : We trekken nog eens diep in de grote wouden van ranst om ons eens goed uit te leven in een mega vet bosspel. Zorg dat je aan de BKL staat om 2 uur want dit wil je niet missen! Om 5 uur zal het er al weer opzitten.(vieruurtje : Victor) 16,17 en 18 november : We gaan nog eens op weekend sé. Deze keer wel met de andere welpen er bij, want het is belofteweekend! Op dit weekend zal ieder van jullie een echte volwaardige welp worden na de belofte. En tussendoor is er misschien nog wel tijd voor een leuk spelletje Wie zal het zeggen ;) Exactere informatie zal nog volgen in een brief (omtrent uur, plaats, ) 24 november : Slecht nieuws! Jullie zullen ons een weekendje moeten missen : ( Maar niet gevreesd we wisselen gewoon met andere leiding. Dat wil zeggen dat een ander leidingsteam onze zware taak om jullie ettertjes in het oog te houden overpakt. Dit alles van 2 tot 5 aan de BKL. (vieruurtje: Jacob) 1 december : Wie is er nu weer in het land rond deze periode? Inderdaad, DE SINT! En hij zal ook dit jaar weer even langst onze scouts komen. Alle brave kindjes moeten dus zeker komen! Zorg dus dat je broekzakken leeg zijn zodat je ze kan vullen met snoep ;-) Wij hopen jullie dan terug te zien hé gasten! Chil (en broers) ko Shere Khan Baloe

15 Alowa Grieten! 2 4 november: Extra korting voor TOPgrieten! Voor meer info over deze speciale aanbieding kijk op de weekendbrief! Belofteweekend iedereen aanwezig!! 10 November 2 tot 5u BKL 4uurtje: Britt Hop Hop Hop scouts aan de top. Banaan banaan banaan de chiro gaat eraan! Vandaag gaan wij er tegenaan! Haal die creatieve geest boven want vandaag gaan we aan de slag met verf en borstels! Om onze scouts te steunen tijdens de voetbalmatch tegen de Chiro gaan we vandaag spandoeken maken!!! Hé het is oke Om naar de voetbal te kijken enkel en alleen om de knappe spelers te checken! Komt dit je bekend voor, kom dan zeker en vast op 11 november supporteren voor onze scouts! Scouts Chiro! Wie weet spelen jullie knappe leiders ook wel mee ;)

16 17 November 2 tot 5u 4uurtje:Patrouille leiders PATROUILLE VERGADERING Meer info volgt nog! 24 november 2 tot 5u BKL 4uurtje: Marie-sophie Blind date! Kom naar de vergadering en ontdek wie jullie blind date is! Zeker komen, super leuke vergadering! ;) 1december 4-uurtje: Sinterklaas! Sint vergadering meer info volgt! En dat kwikstaartje de tofste vriendin van de wereld heeft! Wist je datje van de maand! Wist je dat spitsvogel de tofste zus van de wereld heeft! XOXO Kwikstaartje, Agame, Argali, Spitsvogel

17 Openingsdata van de 2dehandsshop November: De tweedehandsshop zal op volgende data open zijn: 10 november 2012: 13.45u 24 november 2012: U kan ons vinden aan de scoutslokalen in de boerenkrijglaan. Eventuele vragen kunnen ons persoonlijk gesteld worden, maar kan ook via ons adres: 2handsshop@scoutingranst.be Vriendelijke groetjes, Het 2dehands team

18

19 Voetbal Scouts Vs Chiro Ook dit jaar gaan we nog eens voetballen tegen de Chiro. Dit doen we voor het goede doel. Kom dus allemaal zeker eens kijken naar de match en drink gerust een jeneverke mee. Voor de hongerige mensen zijn er ook hamburgers voorzien. Zoals de voorbije twee jaar gaan we de Chiro dus nog eens verslaan. Wie dit wil meemaken mag altijd komen kijken. Het is aan de BKL te doen en de match van de leiding begint om half 3. Er wordt ook dit jaar weer gevoetbald door de ouders, ze zullen het opnemen tegen de ouders van Chiro toreke. De match van de ouders begint om half 2. Moesten er ouders geïnteresseerd zijn om te voetballen mogen ze altijd mailen naar: Na de match wordt er ook nog spaghetti voorzien door de scouts. Deze is voor een democratische prijs van 5 te verkrijgen in de scoutslokalen.

20

21 HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY! 2 4 november: Belofte weekend! Brief volgt nog! Ik beloof voortaan niet meer op de plantjes te staan en Musty met rust te laten. Zo van die welpe beloftes willen we dus niet zien hé, denk er maar eens goed over na!! :D 10 november: Vetzakken vergadering Tja vergadering spreekt voor zich he, hoe vettiger hoe prettiger! 17 november: Show vergadering BKL Wat? Show vergadering? Wasda? Awel he, da is gewoon open podium. We gaan elkaar entertainen met wat Komedie, zang, dans, jullie mogen dit voor bereiden of juist helemaal onvoorbereid brengen!

22 24 november: Grote Leidings-switch! BKL Tzal deze week een hele saaie vergadering worden want de leidingsploegen gaan voor een dag eens door elkaar geschud worden. 1 december: De $int komt langs! Uren volgen nog! Wie niet komt krijgt de roe! Hartje kusje roosje, Bizon Musty Poemi Agae

23 Joew de manne! Suit up for november it s going to be LEGEN... wait for it... DARY!! 10/11: Techniekenvegadering Hopelijk hebben jullie naar het advies van de specht geluisterd om u voor te bereiden op techniekenvegaderingen. Awel vandaag moogde nu is Be Prepared zijn, motto van de vergadering (en ook voor de rest van het jaar): Sjotten is de max!. Van 2 tot november: belofteweekend Het belangrijkste weekend van het jaar is alweer aangebroken, een van de belangrijkste momenten van jullie scoutscarrière zal dit weekend plaatsvinden. Meekomen is dus de boodschap! Meer info op de brief. 24/11: leidingswissel Vandaag zal voor 1 keer niet de beste leidingsploeg in de wereld aan jullie leiding geven. Maar niet getreurd Siegfried s finest zal voor vervanging zorgen. Van 2 tot BKL

24 1/12: sint vergadering Nen oude mens me nen baard en ne grote rode hoed die uitzonderlijk kleurlingen werk verschaft. U allen wel bekend als de sint (of Sint- Nicolaas). Deze welbekende oude man zal ons een bezoekske komen brengen aan den BKL. Uren volgen nog. Ne stevige linker! Specht Saki Mpango Sifaka PS: The Game

25 joe de boys! Voor we de 3 de maand van het scoutsjaar ingaan willen wij ons eerst nog eens excuseren voor foute datumvermelding van het belofteweekend in het vorige siegje! Het weekend gaat door van november! Okééééééé, ik hoop de iedereen klaar is voor een nieuwe vette scoutsmaand? Wij hebben der alvast zin in! So lets go! Zaterdag 3 nov. Ik hoop dat jullie allemaal goed gegeten hebbe en 50 kilo zijn aangekome want vandaag is het de vette dikzakkevergadering! Kom allemaal van 2-5 verkleed als een ongelooflijke dikzak naar ons lokaal en zie wat er met jullie dikke buik gaat gebeuren! Het word lachen! 4-ureke: Pieter-Jan Zaterdag 10 nov. tijd voor een rasechte techniekenvergadering! Ik zie elle nu al denken van fuck technieken! Maar deze vergadering gaat gericht zijn op sjorren aangezien jullie da goe moet kunne voor de kampen. Je vaart er zelf goed bij als ge goe kunt sjorren (strakke chelters, tafelvuren, )Eerstejaars worden zeker verwacht want zij moeten nog leren sjorren! Allen aanwezig van 1-5 zodat we iets mooi kunnen sjorren! Smeer jullie handen maar in! 4-ureke: jerzy

26 nov. Belofteweekend Gasten, ik hoop dat iedereen beseft dat dit het belangrijkste weekend is van jullie jongverkennerleven! Probeer zo voltallig mogelijk te zijn, want het wordt mega leuk! Verdere info volgt nog Zaterdag 24 nov. Eindelijk zijn er strakke patrouilles voor het komende jaar! Maar eerst volgt er een leidingswissel, leiding krijgen jullie vandaag niet van ons :D kom allemaal van 2-5 en check wie je leiding zal zijn. 4-uurtje: jules Zaterdag 1 dec Tijd voor diejen ouwe me zenne gigantische witten baard en zijn zwarte pieten, en jawel de sint komt ook bij jullie langs! Kom allemaal en kom jullie cadeautje verdienen. De uren volgen nog! 4-uurtje: zwarte piet Zo dat was het voor deze maand! Nog ne stevige linker van elle machtige 4!

27 Helloowkes What s upkes Ladieeeeezzzz from the Gidskezzz! Wij hopen natuurlijk dat jullie de maand Oktober al ne starter van formaat vonden, maar niet getreurd, hier komt november om da formaat nog ietske groter te maken! Zaterdag 3 november: We spelen een spel vandaag! En niet zomaar een spel, neen hoor, een stadsspel, want zoals jullie weten: Voor meer info, kijk nog eens in het vorige siegje! Zaterdag 10 november: Prachtige combinatie! Zwaluw past naar Impala! Ze zet het op een dribbelen past nu naar Grijsbok OOLALALALA wat doet hij met de bal praachtig gecounterd naar Toewie en nu is het opletten geblazen voor Chiro Toreke want hij heeft niemand voor zich, Toewie gaat, Toewie gaat! Nog steeds! JA, JAAAA, JAAAAA, JAAAAAAAAAAAAAA KOMAAAAAAN!!!!! boink Toewie trapt op de paal, jammeuuuurr! Vandaag is het cheerleadervergadering! Om de leiding dit jaar (voor het derde jaar op rij) naar de overwinning te schreeuwen, gaan wij met de gidsen van is goe daaanse en me ons benen zwaaien! Kom naar de VKL van 14u tot 17u en neem allemaal zoveel mogelijk pom poms en cheerleadmateriaal mee! (Hanne Adriaenssens, kan jij voor een 4-uurtje zorgen?) Zondag 11 november: Overhaal je ouders, familie en vrienden om mee te komen kijken naar den , waar de leiding het opneemt tegen de chiro in een partijtje (partijtje is heeeel zacht uitgedrukt, zeg maar kleine battle) voetbal voor het goede doel!

28 Zaterdag 17 november: Awh mah gaaaaaaatt da siet er soooo lekker uit ik wil da ook!!!! Vandaag gaan we ons eens goe verwennen! Ik weet zeker dat deze vergadering bij de meesten van jullie in de smaak zal vallen (hint hint)! Inderdaad, vandaag gaan we eens hoogstaand culinair 25- sterrengewijs, maar vooral LEKKER koken! Neem allemaal 3 euro tjes mee om onze recepten the ultimate touch te geven! We spreken dit keer af van 15u tot 19u aan de BKL om onze belly s rond te eten. Be thereeeeeeeeeee or have an empty stomach! (= wees daar of heb een lege maag, maar engels is zoveel cooler!) Zaterdag 24 november: Changééééééééééééééé Vandaag zullen we voor een weekje afscheid moeten nemen van jullie, want het is leidingswissel! Een andere leidingsploeg gaat z n beste beentje voorzetten om jullie te entertainen, kom van 14u tot 17u naar ons vertrouwde grot aan de vkl! Ma,.., Ma..Leeidiiing?? Gaat dat dan wel leuk zijn?? :S Niet beginnen wenen want wees gerust grieten, we komen de week erna gewoon terug! Zaterdag 1 december: Daaaaaaar wordt aan de deur geklopt HARD geklopt zacht geklopt want Hij komt, hij komt, die lieve goede Siiiiiiinterklaaasje kom maar binnen met je knecht Jammer genoeg staat er een limiet op het aantal pagina s in het siegje, anders hadden we blijven zingen! Vandaag komt de Sint! Wij hopen dat jullie allemaal braaf zijn geweest, niet dat we daar aan twijfelen ofzo hoor! (De uren en plaats van deze vergadering worden nog meegedeeld!) ====SEE YOU GIRLS NEXT MONTH==== XOXO YOU KNOW YOU LOVE US: The one and only almighty Toewimpaluwbok

29 YOO MANNE. Hier de planning voor de voorlaatste maand van 2012! 3NOV: schildenspel! Jullie worden verwacht om 1u, om 5 kunde uitgeput terug naar huis keren na een machtig schildenspel! Het is aan de BKL te doen, niet aan de VKL! See you then! 4uurtje= Simon! 10NOV: techniekenvergadering! Van 2-5 aan de BKL! Den dag erna is het voetbal scouts chiro! We gaan proberen een tribune te bouwen voor supporters van de scouts ( dit is nog nooit gebeurd, dus zou wel héél jonnig zijn! ) Jullie zijn niet verplicht om te komen supporteren op zondag, maar hoe meer supporters aan onze kant, hoe toffer voor idereen! ( jullie leiding voetbalt in ieder geval mee!) Komen kijken is de boodschap! Ge kunt samen met uw ouders/vrienden komen supporteren en iets komen eten/drinken voor het goede doel! 4 uurtje 10 November: Quinten! Uitzonderlijk zijn wij al 2jaar na elkaar gewonnen. Let s make it 3!!!

30 17 November: Johnnevergadering. Pakt u air-maxkes maar al uit de kast, u marcelleke en u lere frakske, u kettingeske en oorbelleken, u gay-sjakoske van Louis Vuitton of D&G... Kom om 2u aan de VKL, verkleed als ne johnny, patron, ne jumper, ne gabber, een gabberin of reefteef, zie gewoon da ge er uiterst belachelijk uitzie zoda we op deze manier giere dingens kunne gaan doen :-D!! Deze vergadering ga door van 2-5 aan de VKL. ( dit staat dus voor Valkenlaan, BKL staat voor Boerenkrijglaan voor diegenen die dit niet wisten ;-) ) 24 November spelen wij een bosspel! Maar wie jullie leiding gaat zijn deze vergadering is one big suprise! Becaeuse. Het is leidingswissel binnen scoutingranst, dus wij gaan leiding geven aan andere takken en een andere leidingsploeg steekt voor jullie een vet bosspel ineen. Be there! Van 2-5@BKL Zaterdag 1 december: wij hopen dat jullie allemaal brave kindjes zijn geweest dees jaar want de almachtige grote man met de lange witte baard en zijn zwarte knechtjes komen jullie bezoeken! De plaats & uren volgen nog. Omdat de sint toch bij iedereen moet langsgaan natuurlijk ARASARI KAUW TIJGER SNEEUWUIL

31 20 th Century Fox presents: Maxi s part II: the November edition. Een maand vol actie, spanning, romantiek, komedie, drama en avontuur! Nog beter als het eerste deel! Humo Een ijzersterke editie De Standaard Time flies when you re having fun The New York Times drie november tweeduizend en twaalf? Waar? VKL Wanneer? Veertien uur tot zeventien uur Hoe? Met de fiets Vieruurtje? Glenn Wat? Niet te veel vragen stellen! COMING SOON I know what you did last Saturday Film Premiere: the 10th of BKL Doors: 20u00 23u00 Bring a sleepingbag, food & drinks Chiro Toreke vs. Scouting Siegfried Ranst. Ookal wéét iederéén dat het al eeuwen in de sterren staat geschreven dat wij de gedoodverfde winnaars zijn, zullen we die arme stakkers met hun blubber benen toch nog een kans geven! Supporteren is de boodschap, hoe onsportiever de slagzin, hoe beter! ps: één ding is zeker, de scouts wint den beker! 17 november Eindelijk is het zover! De vergadering waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt Travestieten en Manwijven vergadering! Kom van 2 tot 5 in walgelijk gênante kledij naar de VKL met een fiets en 5 euro in de hand. Lukas DM, gij zorgt voor de freit.

32 VRIJDAGAVOND 23 NOVEMBER VANDAAG GAAN WE ONZE EERSTE OPEN TOOG OPBOUWEN, ZODAT HET ER GEZELLIG IS, ZODAT MENSEN WILLEN BLIJVEN PLAKKEN, ZODAT ZE VEEL DRINKEN KOPEN, ZODAT WIJ VEEL CENTEN VERDIENEN, ZODAT WIJ OP KAMP IETS MAXIGRAAF KUNNEN DOEN, ZODAT HET ONVERGETELIJK IS. WIJ VOORZIEN AVONDETEN. 18u tot aan VKL 1 december: SINTvergadering Een vergadering waar we nooit te oud voor worden! Uren zijn ons nog onbekend, hou u oren & ogen dus open (= moeilijke codetaal voor check u facebook ) We ll be watching you. Greets, The Fantastic Four Oerang-oetang Winterkoniging Steltral Bosmuis

33 Trough the perils of space and time We will take you on a journey to the edge of the impossible, to a new month Beyond the gates of possibility and creativity Witnessing the unbelievable and make it possible November Beyond Belief The third of November 1 thing was always a part of our existence food. Without you can t live, that why we created an evening with lots of food! Delicious hamburgers from the best quality. Everybody present for a though evening full of food! The jins are coming with their burgers!! The tenth of November Since the beginning of time, people have found symbols everywhere. Symbols of the man hunting, woman cooking, children playing. One symbol always returns with the children; a bal. If you wanne be a part of an ancient long symbol than join the rest at the BKL dressed in football gear. Together we will be team from 14 till 17. Ancient people are very hungry so Charlotte, you take care of that? The eleventh of November Once again the bal symbol has raised to the top. Please for the second time join teams and come supporter your favorite leaders to their victory against the enemies. All three will participate at this evenement. Don t forget your ponpons! Game starts at three o clock I think

34 The seventeenth of November Today you are going to take a step into the future. From the start leaders were formed; they lead the troop, take decisions, take responsibility. Be a part of that leadership and inform the rest of the pack that you are ready and willing to participate. Don t wait until the week before!! We will give you the right troop as The twenty-fourth of November soon as possible. So now you know how it is to be a leader. In the past, today, the future; leaders all of the world are trying to take over other troops. Sometimes dead as a cause, sometimes victory. Your leaders been challenged!! So we made a pact, one time we are going to give them a chance to take our leadership away from us but nothing for nothing. We are switching leadership for one day to see who can lead the best. Come and see with your own eyes from 14 till 17 at the BKL. Don t forget us!! The firsth of December A couple of black dicks came to us with an old guy and a horse. They come in peace we were told if we give them our dedication and respect. We thought we are doomed for the rest of our life. Hours spend on making toys, eating chocolate, polishing shoes, kissing rings from the old man, take a dump with bad weather today etc. For years and years every day the same old story and the same old bad weather. But never the less; we had a great fucking time. Check us out at the BKL, hours not yet know! The magic three...

35 Scouts en Gidsen Siegfried Ranst Leidingsploeg en Medewerkers GROEPSLEIDING Evenwichtig Sneeuwstormvogel Lauren Herbosh Lievevrouwstraat Ranst 0474/ Gemoedelijke Sneeuwstormvogel Finn Weise Maasweg Oelegem 0495/ Aardige Arend Simon Sels Lievevrouwstraat Ranst 0499/ Sympathieke Slechtvalk Vincent Van Kerckhoven Herentalsebaan Wommelgem 03/ KAPOENEN BEVERTJES kap-bevertjes@scoutingranst.be Zelfstandige Lijster Julie Cornelis Veldstraat Ranst 0488/ Schrander Stekelvarken Steven Jansen Herentalsebaan Ranst 0487/ Vurige Panda Marie Goossens Fransehoeveweg Emblem 0474/ Zachtmoedige Patrijs Laurien Belien Hooiveld Ranst 0495/ KAPOENEN REDDERTJES kap-reddertjes@scoutingranst.be Merkwaardige Rivierdolfijn Rik Danckaert Ranstsesteenweg Ranst 03/ Jolig slingeraapje Hanne Bogaerts Beeldekensweg Wommelgem 0496/ Goedhartige Nyala Alix Sampermans Tarwelaan Ranst 0498/ Zorgzaam Smelleken Laura Peeters Hofstraat Ranst 0498/ KABOUTERS GOBLIN kab-goblin@scoutingranst.be Sprankelende Dolfijn Linde Goossens Vruntebaan Emblem 0484/ Openhartige Caraya Laura Decraene Vaartstraat Ranst 0499/ Uitgelaten Spitsvogel Charlotte Goris Korenbloemstraat Massenhoven 0494/ Genietende Springbok Thales Cootjans Schawijkstraat Ranst 0498/ KABOUTERS PATULJAK kab-patuljak@scoutingranst.be Ongedwongen Impala Lisa Lambert Stapstraat Emblem 0477/ Gezellige Goendi Tine De Winter Terstraetenweg Wommelgem 0494/ Zelfstandige Arasari Karen Jansen Herentalsebaan Ranst 0486/ WELPEN SIONIE welp-sionie@scoutingranst.be Bedreven Wever Bram Peeters Herentalsebaan Ranst 0492/ Doordacht Smelleken Bas Maris Broechemsesteenweg Vremde 0491/ Ingetogen Jariboe Ibe Bernaerts Kromstraat Ranst 0472/ Excentrieke Racoon Dries De Vos Oelegemsesteenweg Broechem 0475/ WELPEN WAIGUNDA welp-waigunda@scoutingranst.be Vlijtige secretarisvogel Pieter Bogaerts Beeldekensweg Wommelgem 0497/ Betrouwbare Newfoundlander Janeck Van Kerckhoven Herentalsebaan Wommelgem 03/ Standvastige Eekhoorn Davy de Groote Eksterlaan Ranst 0476/ JONGGIDSEN APACHE jg-apache@scoutingranst.be Vurig Kwikstaartje Muriël Jacobs Goudbloemlaan Ranst 0499/ Hartelijke Argali Stéphanie Van Der Keilen Selsaetenstraat Ranst 0476/ Schalkse Agame Nathan De Cock Hooiveld Ranst 0478/ Beschermende Spitsvogel Jesse Cautreels Schaepsvonderlaan Ranst 0498/ JONGGIDSEN NAVAJO jg-navajo@scoutingranst.be Dartele Poema Elina Verhaegen Kasteeldreef Ranst 0485/ Oprechte Bizon Robin Verlinden Broechemlei Ranst 0498/ Heftige Mustang Stijn Cools Tarwelaan Ranst 0484/ Guitige Agame Robin Vandeperre J. Wateletlaan Wommelgem 0477/

36 JONGVERKENNERS CHEROKEE Verdienstelijke Saki Loïc Verheyden Hooiveld Ranst 0478/ Goedlachse Mpango Wouter Cools Tarwelaan Ranst 0484/ Geliefde Sifaka Robbert Herbosch Lievevrouwestraat Ranst 0479/ Inventieve Specht Maarten Poelmans L. Ecranlaan 8/B 2520 Oelegem 0488/ JONGVERKENNERS KAWAWOE jv-kawawoe@scoutingranst.be Enthousiaste Agoeti Vincent Faes Maïslaan Ranst 0474/ Gelaten Zeehond Sander Weijdema Zevenbergenlaan Ranst 03/ Sympathieke Tiang Vincent De Wilde Schawijkstraat Ranst 0495/ Aanhankelijke Beermaki Pieter Theunissen Veldloopstraat Vremde 0476/ GIDSEN gidsen@scoutingranst.be Schalkse Tuarta Frederik Covent Molenbaan Wommelgem 03/ Hartstochtelijke Impala Karol De Wilde Schawijkstraat Ranst 0497/ Scherpzinnig Grijs Bokje Niels Goossens Fransehoeveweg Emblem 0479/ Zelfstandige Zwaluw Lieselot Coenen Wilgenlaan Wommelgem 0472/ VERKENNERS verkenners@scoutingranst.be Openhartige Kauw Jens Schrauwen Gerstelaan Ranst 03/ Zelfzekere Arasari Yaro Weise Maasweg Oelegem 0497/ Levendige Sneeuwuil Stijn De Ridder Mastenhof Kessel 0472/ Uitbundige Tijger Thomas Met Westermoer Wommelgem 03/ MAXI-GIVERS givers@scoutingranst.be Bereidwillige Steltral Sam Gijbels Veldstraat Ranst 0478/ Gedreven Bosmuis Katrien Coenen Wilgenlaan Wommelgem 0472/ Speels Winterkoninkje Florian Ceuppens Spruytershofstraat 2E 2520 Ranst 0496/ Olijke Oerang oetang Wigbert Longueville Kromstraat Ranst 03/ JINS jins@scoutingranst.be Bedrijvige Oeistiti Yannick Bruynseels Herentalsebaan Ranst 0494/ Fiere Adelaar Jochem Schulz Boekweitlaan Ranst 0494/ Beminnelijke Specht Jozefien Van Ostaeyen Speelhofweg Vremde 0496/ MATERIAALPLOEG materiaal@scoutingranst.be IJverige Olifant Steven Theunissen Veldloopstraat Vremde 0498/ Bedaarde Streepmuis Michiel Longueville Kromstraat Ranst 0473/ Kundige Kapucijnaap Koen Kussé Schawijkstraat Ranst 0474/ Heftige Mustang Stijn Cools Tarwelaan Ranst 0484/ VRIENDENKRING voorzitter@scoutingranst.be Voorzitter Gunther Crollet Tarwelaan Ranst 0496/ Ondervoorzitster Peter Crollet Bouwelsesteenweg Nijlen 0486/ Katrijn Van Cleemput- Secretaris Bogaerts Bouwelsesteenweg Nijlen Penningmeester Jan Dom Valkenlaan Ranst 03/ LEDENADMINISTRATIE ledenadmin@scoutingranst.be Pittige Arasari Caro Peeters Hofstraat Ranst 03/ SIEGFRIEDJE siegfriedje@scoutingranst.be Behulpzame Zeehond Maarten Jonckheere Korenveld Borsbeek 0498/ PENNINGMEESTER financien@scoutingranst.be Aardige Arend Simon Sels Lievevrouwestraat Ranst 0499/ TWEEDEHANDS-SHOP 2handsshop@scoutingranst.be Enkel aan de BKL: 0476/ INSCHRIJVINGEN inschrijvingen@scoutingranst.be Evenwichtig Sneeuwstormvogel Lauren Herbosh Lievevrouwstraat Ranst 0474/

Arend, Sneeuwstormvogel, Slechtvalk en Sneeuwstormvogel

Arend, Sneeuwstormvogel, Slechtvalk en Sneeuwstormvogel Beste leden, ouders, leiding en sympathisanten, Zoals sommigen onder jullie ondertussen al wel weten is mei steeds een ontzettend drukke maand. Wat hebben we allemaal op het programma staan: Om te beginnen

Nadere informatie

!"#$"%&"'"()% % *+"#$%,-.%/"$%-&&"(&--$#$"%01"23(1"45"%6-7%41$%5--(%8"7$%9%:;%--7%<"$%&"'"7=%

!#$%&'()% % *+#$%,-.%/$%-&&(&--$#$%0123(145%6-7%41$%5--(%87$%9%:;%--7%<$%&'7=% !"#$"%&"'"()% % *+"#$%,-.%/"$%-&&"(&--$#$"%01"23(1"45"%6-7%41$%5--(%8"7$%9%:;%--7%

Nadere informatie

We zijn blij te kunnen melden dat we dankzij onze vriendenkring sinds de voorbije maand ook terug werkende urinoirs en vernieuwde lavabo s hebben!

We zijn blij te kunnen melden dat we dankzij onze vriendenkring sinds de voorbije maand ook terug werkende urinoirs en vernieuwde lavabo s hebben! Beste lezer, Gelukkig Nieuwjaar! De examens zijn gedaan, de feestdagen en familiefeesten gepasseerd. Uitgerust na een welverdiende vakantie breken we met nieuwe energie 2014 aan! Onze 40ste jaargang is

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Beste leden, ouders en sympathisanten, Beste leden, ouders en sympathisanten, Eindelijk is februari aangebroken. Als leiding zijn wij hier zeer blij omdat dit wil zeggen dat de loodzware examens achter de rug zijn en wij vol met goede moed

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

November was voor ons een top maand. Wij hopen dat ondanks de examens van sommigen de maand december toch even geslaagd zal worden.

November was voor ons een top maand. Wij hopen dat ondanks de examens van sommigen de maand december toch even geslaagd zal worden. Beste leden, ouders en sympathisanten November was voor ons een top maand. Wij hopen dat ondanks de examens van sommigen de maand december toch even geslaagd zal worden. We hebben de afgelopen maand onze

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

Beste Jongverkenners We zijn nu twee maanden ver in ons scoutsjaar en het is natuurlijk al mega beestig geweest! Dus wa doen we dan?

Beste Jongverkenners We zijn nu twee maanden ver in ons scoutsjaar en het is natuurlijk al mega beestig geweest! Dus wa doen we dan? MAFFIA Beste Jongverkenners We zijn nu twee maanden ver in ons scoutsjaar en het is natuurlijk al mega beestig geweest! Dus wa doen we dan? we doen der nog een schepke bovenop door het nog beestiger te

Nadere informatie

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 Scouts & Gidsen Wommelgem Reclame Meer info volgt snel! 2 SAVE THE DATE DasRock gaat dit jaar door op 1 en 2 mei in het binnenfort! Namen en info

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Beste leden, ouders en sympathisanten, Beste leden, ouders en sympathisanten, De maand mei loopt op zijn einde en juni staat alweer voor de deur. De start van juni betekent spijtig genoeg het einde van het scoutsjaar. Maar juni brengt ook examens

Nadere informatie

jaargang December

jaargang December Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 4 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 4 december Hij komt,

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City!

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! 1 Meet and greet read Lees de tekst. Wat is de prijs die je kunt winnen? early too late on time vroeg te laat op tijd Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! Do you have a special

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE

THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE DUTCH THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE 4 0 0 W O R D S T O G E T S T A R T E D I N A N Y L A N G U A G E BY THE FOREIGN LANGUAGE COLLECTIVE Verbs Werkwoorden To be zijn I ik ben You jij bent He/She/It hij/zij/het

Nadere informatie

Woordzoeker. Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder. Dorpsspel Eetavond Kubben. Totem Laddercompetitie Overgang

Woordzoeker. Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder. Dorpsspel Eetavond Kubben. Totem Laddercompetitie Overgang Woordzoeker Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder Dorpsspel Eetavond Kubben Totem Laddercompetitie Overgang Quiz Scouts Sjorren Tentenkamp Totem Vuren Hé Pico, waarom ben

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt.

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

November, December en Januari 2015-2016

November, December en Januari 2015-2016 November, December en Januari 2015-2016 INLEIDING Groepiewoordje Dag lieve ouders, Ons Bal zit er op, maar van feest krijgen wij niet genoeg. Het volgende op ons programma is ons jaarlijks feest, want

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Geniet van jullie vrije zondagochtend!

Geniet van jullie vrije zondagochtend! Het is al weer tijd voor de tweede gibersco van het scoutsjaar! Om maar meteen met een cliché te beginnen: die eerste maanden zijn werkelijk voorbij gevlogen! Ondertussen is jullie leiding weer even verenigd

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord Lieve allemaal, Time flies when having fun is niet voor niets een befaamd gezegde. Want hoe kan het nú

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD.

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD. SPIESPUNT MAART APRIL - MEI Francis VOET Delphine VERBEKE Lies POPPE Bo VERELLEN KABOUTERS IN HOLLYWOOD Vaast MOENS Emelie PATYN Charlotte SILLIS Anthony VAN BIJSTERVELD Heeey lieve kabouters (of moet

Nadere informatie

voltooid tegenwoordige tijd

voltooid tegenwoordige tijd SirPalsrok @meestergijs It has taken me a while to make this grammar explanation. My life has been quite busy and for that reason I had little time. My week was full of highs and lows. This past weekend

Nadere informatie

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart SCOUTSENGIDSENBEERSE Februari 2 februari Vandaag gaan we zwemmen in het nieuwe zwembad van Beerse! Afspraak om 13u45 aan t Beerke met zwemgerief, een handdoek en 2. Om 16u40 mogen jullie terug naar huis.

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Reclame

Scouts & Gidsen Wommelgem Reclame Februari 2016 Scouts & Gidsen Wommelgem Reclame 2 Datum: zaterdag 29 maart Deuren hun quiz! 19u30, start 20u. Plaats: feestzaal Fort II, Wommelgem Ploegen van 4 tot 6 deelnemers Prijs: 20 VASAS, het ondersteunend

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Kapoenenlied van mei. Kapoenen kapoenen kapoenen Kapoenen kapoenen kapoenen Wij zijn de leukste van het hele Elke vergadering gaan we helemaal los!!

Kapoenenlied van mei. Kapoenen kapoenen kapoenen Kapoenen kapoenen kapoenen Wij zijn de leukste van het hele Elke vergadering gaan we helemaal los!! Kapoenenlied van mei Kapoenen kapoenen kapoenen Kapoenen kapoenen kapoenen Wij zijn de leukste van het hele Elke vergadering gaan we helemaal los!! Op zondag 5 mei is alles een hele dag top We geven er

Nadere informatie

Openingsdata van de 2dehandsshop:

Openingsdata van de 2dehandsshop: Openingsdata van de 2dehandsshop: 30 oktober 13u30-14u30 20 november 16u30-17u30 Wanneer de nieuwe scoutskleding die bij de overgang via ons besteld is bij Hopper geleverd is, zullen wij dit via de website

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste iedereen, De maand april is aangebroken, daar kunnen we niet omheen. Het belooft een zeer drukke maand

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

big kissessss, votre leiding!

big kissessss, votre leiding! JONGGIDSEN Joooow giii s! De volgende periode komt er weer aan, en niet zomaar één. Zo hebben we een ideaal groepsweekend voor de boeg en het meest ideale van al: het paaskamp!! Aangezien het familieweekend

Nadere informatie

Paretter februari 2019

Paretter februari 2019 Paretter februari 2019 Hallo iedereen, De eerste maand van 2019 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11 MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL December 11 Beste ouders, December loert om de hoek, de langste nacht van het jaar. En tegelijk ook de laatste van dit

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel.

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. Puzzle a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. een beloning voor de winnaar iemand die piano speelt een uitvoering 4 wat je wil gaan doen; voornemens 5 niet dezelfde 6 deze heb je

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 DE MASTWORP Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn Haelewijn Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 In deze mastworp vind je: Allerlei De groepsleiders Takgedeelte Scouts online Data kamp Info Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MAART Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MAART Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. MAART 2017 Scouting Wijnegem [Voorwoord] Wij gaan nog niet op stok of stal, zoals je kip of paard, maar wij zetten ons schrap voor een spetterende

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Februari Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Februari Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Februari 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord AANKONDIGINGEN! -Er komt in het weekend van 11 maart weer een onvergetelijk spaghetti weekend aan! Speciaal

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

Meer informatie over het scoutshemd vind je op http://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/kennismaken/beeldvorming/kentekens

Meer informatie over het scoutshemd vind je op http://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/kennismaken/beeldvorming/kentekens Beste verkenners, Beste ouders, Het tweede semester is weer aangebroken! In deze semesterplanning vind je alles omtrent onze zotte plannen om zo goed mogelijk op te bouwen naar het super vette Buitenlands

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MEI Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MEI Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. MEI 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord Geachte ouders De vijfde maand van het jaar is aangebroken en dat wilt zeggen dat ook de zomerkampen steeds

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

C T I V O A P R I L S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O A P R I L S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O A P R I L S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Scouts Winksele Veltem-Beisem pakt uit met zijn JAARLIJKSE WAFELENBAK op zaterdag 19 april 2014 van 9u tot 12u bij u aan de deur Omwille van onze

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika Dag dag dag!! Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2012 in te luiden. En het wordt niet zomaar een maand, nee het wordt een te bangelijke maand vol leuke activiteiten!

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

NOVEMBER 2015. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. NOVEMBER 2015 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden en sympathisanten, Na een fantastisch weekend is jullie leiding nu helemaal

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2016 Scouting Wijnegem Inhoud [VOORWOORD]... 3 [rubriekje groepskamp]... 6 Kapoenen... 8 Welpen... 10 [JokaZZ]... 13!JOGIVERS!... 15 Givers...

Nadere informatie

Beste ouders, Beste kapoentjes,

Beste ouders, Beste kapoentjes, Beste ouders, Beste kapoentjes, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en wij, als leiding, kijken er heel erg naar uit om er samen met jullie een super scoutsjaar van te maken, jullie hopelijk

Nadere informatie

Jaargang December

Jaargang December 4 SPARTIKIJN Jaargang 2018-2019 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Contactgegevens Tak Leiding Mailen naar: Bellen naar: Sparlekijn Kapoenen Alexia

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes.

Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes. Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes. Kabouters lopen, lachen, roepen, bulderen en zingen, ze proesten, dansen, hollen, tieren, vallen om

Nadere informatie

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u 23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u SLOEBERS! 3 mei: Johnny-dag vandaag! We zullen jullie eens opleiden tot de meest coole gasten van België. Zonnebrilleke, marcelleke, jogging, ne kop vol me gel, Vandaag

Nadere informatie

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht Agenda: 20/02: Ardennentocht Tak van dienst: 09/01: M&M (Gidsen doen de opening) 16/01: Kapoenen (Verkenners doen de opening) 23/01: Kabouters (JIN doen de opening) Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016

Nadere informatie

Dag scouters. Een Stevige Linker!!

Dag scouters. Een Stevige Linker!! Dag scouters De lente komt alweer volop binnengedraafd en daar zijn we zeer blij mee. De maand mei heeft weer heel wat voor ons in petto. Een boel verlengde weekends die voor de meesten een scoutig kleurtje

Nadere informatie

september - november jaargang 21 Editie 1. t Kapoentje

september - november jaargang 21 Editie 1. t Kapoentje 2016-2017 september - november jaargang 21 Editie 1 t Kapoentje 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, Het scoutsjaar is weer supersnel voorbij gevlogen en het was een jaar vol plezier en

Nadere informatie