Aanloopklas- 1e kleuterklas: Vanaf dinsdag mogen de kleuters hun lievelingsknuffel meebrengen voor een weekje.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanloopklas- 1e kleuterklas: Vanaf dinsdag mogen de kleuters hun lievelingsknuffel meebrengen voor een weekje."

Transcriptie

1 Van 12 november tot 16 november 2012 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Maandag zullen onze kleuters heel wat te vertellen hebben. Na het bezoekje van de Sint op onze school is hij misschien ook wel langs hun huis gepasseerd. Onze klaspop Jules kreeg een nieuwe knuffel en is er heel trots op. Dit wordt eveneens ons thema voor deze week: "Knuffels". Jules stelt zijn knuffel voor en ook de kleuters vertellen over hun knuffel. We leren het versje Bolleke Bolleke bruine beer. Dinsdag: De kleuters mogen hun lievelingsknuffel meebrengen. We spelen er allerlei spelletjes mee. Het zou leuk zijn mocht hun knuffel de rest van de week mee mogen naar school. Woensdag: We gaan samen met de knuffels een aantal wiskundige begrippen inoefenen: dik, dun, over, op, tussen, onder, achter, in en uit. Donderdag: Ik begin met het verhaal: "Ik wil een knuffel". Daarna spelen we het knuffelspel en gaan we dramatiseren op rustige muziek. Vrijdag: Om ons thema voor volgende week al wat in te leiden vertel ik het verhaal "Een knuffeltje van opa". We maken een leuk werkje en spelen de knuffelstoelendans. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Maandag vieren we de verjaardag van Zoë. Pompom is zeer nieuwsgierig om te weten wat de Sint heeft gebracht bij de kleuters. We maken nog een bedankkaart voor de Sint. Verder heeft Pompom ook iets meegebracht De rest van de week staat alles in het teken van Mijn oma en opa zijn reuze!!!. Dinsdag vertellen we over onze grootouders. Wie zijn ze? Wat doen ze voor ons? Wat doen ze met ons? De kleuters mogen een mooie foto meebrengen van hun grootouders. Dit maakt het voor hen makkelijker om iets over hen te vertellen. Woensdag beginnen we aan een mooi geschenkje voor oma en opa. We gaan ook dansen op de muziek van toen oma en opa jong waren. Donderdag gaan we sorteren. We leggen onze familieleden van jong naar oud. We gaan ook op zoek naar woorden met een o. Vrijdag komt Pistache op bezoek. Pompom heeft ook weer iets mee, maar wat verklap ik nog niet. Algemeen voor de kleuterschool: Aanloopklas- 1e kleuterklas: Vanaf dinsdag mogen de kleuters hun lievelingsknuffel meebrengen voor een weekje. 2 e - 3 e kleuterklas : Gelieve tegen dinsdag een foto van de grootouders mee te geven naar school. En wat doen de kleuters bij meester Freek? Maandag Instap 1 e kl. Spelen met kleine voorwerpen: pittenzakjes, kleine balletjes, ringen,. 2 e -3 e kl. Kleinmotorische oefeningen met pittenzakjes, kleine balletjes, Dinsdag Instap Spelen met kranten. 1 e kl. 2 e -3 e kl. Spelletjes om richtingsveranderingen te oefenen.

2 Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen. En de kinderen van de lagere school? Eerste graad: juf Gretel 1 ste leerjaar We gaan verder met kern 3: We maken kennis met de k van koek. Ook de ij van ijs komt deze week aan bod. We gaan die letters natuurlijk ook leren schrijven! We maken nieuwe woorden met ons klikklakboekje.!!!oefen elke dag de wisselrijtjes in jullie Veilig en vlotje!!! Getallenkennis: We oefenen de getalbeelden tot 10. Bewerkingen: We herhalen optellen en aftrekken tot 5, alsook het gebruik van de rekendoos! Meten: We gaan inhouden meten - natuurlijke maateenheden en voelen zo de noodzaak aan een vaste maateenheid: de liter. Toepassingen Getallenkennis: rangorde en getallenas tot de leerjaar We schrijven woordpakket 9: Woorden met 3 of meer medeklinkers vooraan. Vrijdag dictee! We lezen woordrijen en de tekst Mama wil geen dier. We nemen de kaft van een boek onder de loep en noteren de naam van de auteur en van de illustrator. We leren uitdrukkingen met dieren en benoemen correct de geluiden die dieren maken. In de les taalbeschouwing maken we samenstellingen en afleidingen. Getallenkennis: We oefenen verder op het 100-veld. Bewerkingen: Optellen en aftrekken tot 100 (met een tiental). Bewerkingen: Optellen en aftrekken tot 100 zonder brug -> TE + E of TE E. Meten: We oefenen verder op de centimeter. Getallenkennis: Getalbegrip tot 100, getallenassen, splitsen in T en E. WO Thema 2: Licht aan, licht uit : We nemen de draad terug op en werken het thema af. Maandag gaan we zwemmen. Woensdagnamiddag gaan we naar gymnastiekland (enkel wie ingeschreven is). Opgelet! Wie boeken van de bib heeft uitgeleend Breng ze voor vrijdag 16 november terug of geef ze aan de juf! 1 e graad Maandag Zwemmen: verder werken aan armbeweging schoolslag. Groep 2: werken aan beenbeweging schoolslag Spelletjes in het water. Dinsdag Initiatie koprol voorwaarts, achterwaarts.

3 Tweede graad: Juf Viky - Woordpakket 8: woorden eindigend op uw, vrijdag dictee. - Voor spelling oefenen we de woorden met uw verder in. - Taalbeschouwing bevat deze week zelfstandige naamwoorden, afgeleid van een werkwoord. - Tijdens de les stellen fantaseren we een fantasieverhaal. - Voor begrijpend lezen gaan we op zoek naar eigenschappen, kenmerken van personages en samenstellende delen. 3 de - Getallen: Getalbegrip tot 1000 (duizendtal, honderdtallen, tientallen en eenheden) inoefenen van tellen met sprongen. - Bewerkingen: Deeltafels van 7. - Meten: Schatten en meten met kilogram en gram. - Meetkunde: Punten, lijnen, lijnstukken en rechten. - Toepassingen: Wiskundige problemen oplossen. - Woordpakket 7: woorden met ch(t), vrijdag dictee. - De 3 vormen van de T.T. bij werkwoorden en het verband met het onderwerp worden voor spelling onderzocht. - Begrijpend lezen van een reclamefolder. - We onderzoeken de functie van sleutelwoorden voor leesstrategie. - Passende reclameboodschappen met de juiste verkopers verbinden tijdens taalbeschouwing. 4 de - Getallen: De structuur van en / de structuur van en Bewerkingen: Vermenigvuldigen tot Meetkunde: Gelijkheid van vorm en grootte. - Toepassingen: Problemen leren oplossen i.v.m. handel (verkoopprijs, inkoopprijs, winst en verlies). Maandag gaan we niet zwemmen. We hebben een extra uurtje turnen. Wero: We werken ons thema: In de buurt van onze school af. De leerstof wordt herhaald en overlopen. Maandag Evenwichtsoefeningen op omgekeerde banken. Velcro-bal. 2 e graad

4 Derde graad: Juf Jolene / juf. Nele 5 de Nederlands Deze week is er een nieuw woordpakket Woorden met een weglatingsteken, dictee op vrijdag. Voor taalbeschouwing leren we hoe we een tekst kunnen structureren en we maken een woordenschatoefening. We maken ook een oefening op de verleden tijd. We passen ons culinair verhaal aan waar nodig en we verbeteren onze fouten. Het einde is in zicht! Tijdens spreken en luisteren leren we kritisch zijn: Wat is de waarheidswaarde van een uitspraak? Wiskunde Toepassingen : In de kijker : prijsberekening. Meetkunde: We maken kennis met de familie van de driehoeken. Getallenkennis: Kommagetallen, (decimale) breuken en gehele getallen. Maandag 12/11: Toets hoofdrekenen! (zie schrift!!) Frans Unité 5 We luisteren naar de dialoog en maken kennis met de nieuwe woordenschat. We leren ook hoe we in het Frans iets negatief maken met ne pas. Nederlands Deze week is er een nieuw woordpakket Weetwoorden me au en met eau, dictee op vrijdag. Voor taalbeschouwing leren we over het ontstaan van het schrift en we maken onze woordenschatoefening af. We lezen ook een tekst over biologische landbouw. We passen ons culinair verhaal aan waar nodig en we verbeteren onze fouten. Het einde is in zicht! Tijdens spreken en luisteren leren we kritisch zijn: Wat is de waarheidswaarde van een uitspraak? 6 de Nieuwe leerstof voor meten!!! De omtrek van de cirkel!! Toepassingen : Toets over netto, tarra en bruto en eenheidsprijs berekenen. Getallenkennis: Gelijkwaardigheid procent / percent, kommagetal en breuk. Maandag 12/11: Toets hoofdrekenen! (zie schrift!!) Frans We starten aan unité 24. We lezen de tekst en maken kennis met de nieuwe vocabulaire. Toets van de vocabulaire op donderdag!! Wero Ken jij de verkeersborden typisch voor voetgangers? Come and learn! Deze week leren we hoe we een plaats op Aarde terugvinden! Linde en Phoebe, vergeet jullie krantenartikel niet! Muzische vorming Brengen jullie maandag een stripverhaal mee? We doen hier dinsdag allerlei leuke activiteiten mee! Maandag gaan we zwemmen! 3 e graad Maandag Zwemmen: verder oefenen reddend zwemmen per 2. Oefenen van watertrappelen. Dinsdag Herhalen handenstand en kopstand. Oefenen van rad.

5 Hiep hiep hoera! Wie is er jarig deze week? Thomas (6 de leerjaar) werd vorige week 12!!! Proficiat!! Zoë uit de 2 e kleuterklas wordt 4 jaar op 11 november! Hoera!!

Wat doen onze kleuters deze week?

Wat doen onze kleuters deze week? - Van 19 november tot 23 november 2012 Vrijdag 23 november is er pedagogische studiedag voor de juffen en krijgen de kinderen dus een dagje vrijaf! Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Wat doen

Nadere informatie

Van 26 november tot 30 november Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 26 november tot 30 november Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 26 november tot 30 november 2012 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Het voorbije weekje was vrij druk maar wel heel leuk. Ik hoop dat de grootouders er

Nadere informatie

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele - Van 12 november tot 15 november 2013 GEZOCHT! Oma s, mama s, tantes, papa s.. die zin en tijd hebben om de derde graad op vrijdagnamiddag van 13.15u. tot 15u. te leren breien. Geven jullie een seintje

Nadere informatie

Van 3 december tot 7 december Bewegen op muziek (snel, traag, laag, hoog, Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 3 december tot 7 december Bewegen op muziek (snel, traag, laag, hoog, Tweede en derde kleuterklas: juf Nele - Van 3 december tot 7 december 2012 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Deze week werken wij rond het thema "Licht en donker". Maandag start ik met het verhaal

Nadere informatie

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen.

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen. Van 30 april tot en met 4 mei 2012. 30 april en 1 mei is er geen school. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Maandag en dinsdag is er geen school. Woensdag en

Nadere informatie

Van 9 december tot 13 december 2013. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 9 december tot 13 december 2013. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 9 december tot 13 december 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Mooi versierde kerstbomen, kerstballen die schitteren, lichtjes die fonkelen, De hoogste

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 23 november tot vrijdag 27 november Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Na onze grootouderweek gaan we deze week de knuffels eens extra verwennen. Vrijdag toonde

Nadere informatie

Van 5 december tot 9 december 2011

Van 5 december tot 9 december 2011 Van 5 december tot 9 december 2011 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Op zaterdag 17 december, brengen wij jullie onze eerste kerstmusical. Deze week starten

Nadere informatie

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen.

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen. - Van 10 december tot 14 december 2012 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Lichtjes in de kerstbomen, lichtjes in de straten, lichtjes overal...want het is bijna

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 16 november tot vrijdag 20 november Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Deze week staat alles in het teken van de grootouders. : De foto's van de oma

Nadere informatie

Van 11 juni tot en met 15 juni 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 11 juni tot en met 15 juni 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 11 juni tot en met 15 juni 2012 deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Het begint stilaan te korten want binnen 3 weken is het reeds grote vakantie! Wat gaat het snel! Deze week werken

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week?

Wat doen onze kleuters deze week? Wat doen onze kleuters deze week? Van 10 februari tot 14 februari 2014 Instapklas + 1e kleuterklas: juf Nathalie Wat maakt je blij? Wat maakt je boos? Wanneer ben je bang of wat maakt je verdrietig? Het

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 14 november tot 18 november 2011 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie De klaspop Jules had donderdagavond zijn schoentje klaargezet voor de Sint en was zeer

Nadere informatie

Van 12 maart tot en met 16 maart 2012. In alle klassen wordt er de komende weken gewerkt rond de jeugdboekenweek.

Van 12 maart tot en met 16 maart 2012. In alle klassen wordt er de komende weken gewerkt rond de jeugdboekenweek. Van 12 maart tot en met 16 maart 2012. In alle klassen wordt er de komende weken gewerkt rond de jeugdboekenweek. Woensdag 21 maart: Pedagogische studiedag. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas

Nadere informatie

Van 12 maart tot 15 maart 2013 Op maandag 11 maart krijgen we een extra dagje vrijaf!

Van 12 maart tot 15 maart 2013 Op maandag 11 maart krijgen we een extra dagje vrijaf! Van 12 maart tot 15 maart 2013 Op maandag 11 maart krijgen we een extra dagje vrijaf! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Daar juf Lana vorige week wegens ziekte

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 9 november tot vrijdag 13 november Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Na een weekje vakantie zijn we er terug en wat zal het spannend zijn deze week

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 14 november tot vrijdag 18 november 2016 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: Maandag zullen onze kapoenen heel wat te vertellen hebben. Na het bezoekje

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? Week 1 : Maandag 17 november 2014 tot vrijdag 21 november 2014 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Maandagvoormiddag maken we een uitstapje met de bus want

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? Week 4 : Maandag 26 januari 2015 tot vrijdag 30 januari 2015 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Daar er heel wat kleuters zijn die nog wat moeten oefenen met

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 7 december tot vrijdag 11 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Deze week brengen we de kerstsfeer in de klas en zorgen we samen voor warmte en gezelligheid.

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? Maandag 24 november 2014 tot vrijdag 28 november 2014 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Deze week zal het er beestig aan toe gaan want we werken vooral rond

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week?

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + 1e kleuterklas: juf Nathalie Wat doen onze kleuters deze week? Van 17 februari tot 21 februari 2014 't Is weer tijd voor de polonaise... want het is bijna carnaval en dat is eveneens het thema

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? Maandag 1 december 2014 tot vrijdag 5 december 2014 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het wordt vroeg donker, sterren schitteren in de lucht, de maan schijnt

Nadere informatie

Algemeen voor de kleuterschool:

Algemeen voor de kleuterschool: - Van 23 september tot 27 september 2013 Deze week worden enkel in de lagere school de testen van het leerlingvolgsysteem afgenomen. Dit voor spelling en alle onderdelen van wiskunde. Door deze testen

Nadere informatie

bserpemere Van 25 november tot 29 november 2013

bserpemere Van 25 november tot 29 november 2013 bserpemere Van 25 november tot 29 november 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Vorige week kwamen de kleuters al heel wat te weten over de Zuidpool. Deze

Nadere informatie

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 29 mei tot en met 1 juni 2012 Dank je wel aan iedereen die aanwezig was op Feest in de straat!! Een extra woordje van dank aan alle helpende handen!! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas +

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 19 oktober tot vrijdag 23 oktober Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij ons schoentje klaarzetten voor de komst van de Sint.

Nadere informatie

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen.

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen. Van 20 september tot en met 24 september 2010. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Scheuren, vouwen, knippen, frommelen,... Met papier kan je heel wat, dit wordt

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 4 januari tot vrijdag 8 januari Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Hallo, hallo! Ook in het nieuwe jaar staat de juf met een briefje klaar. Een briefje met

Nadere informatie

Van 21 november tot 25 november 2011 Vrijdag 25 november is er geen school: Pedagogische studiedag.

Van 21 november tot 25 november 2011 Vrijdag 25 november is er geen school: Pedagogische studiedag. Van 21 november tot 25 november 2011 Vrijdag 25 november is er geen school: Pedagogische studiedag. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Na ons gezellig weekje

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 8 tot en met 12 november 2010. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Ons weekje vakantie zit erop. Hopelijk hebben jullie er een beetje van genoten. We starten

Nadere informatie

Van 28 januari tot 1 februari Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 28 januari tot 1 februari Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 28 januari tot 1 februari 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Gekke snoeten, reuze grote voeten, een pluim op je hoed en iets lekker zoet...het hoort

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 18 januari tot vrijdag 22 januari Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nu Juleske terug genezen is en zijn rode vlekjes allemaal weg zijn, is hij enorm

Nadere informatie

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 21 mei tot en met 25 mei 2012 Zaterdag 26 mei is er ons Schoolfeest in de straat!. Een namiddag feesten en plezier maken, gevolgd door onze jaarlijkse barbecue. Iedereen is van harte welkom! Wat doen

Nadere informatie

Van 18 maart tot 22 maart 2013 Op woensdag 20 maart is het pedagogische studiedag. De juffen en meester gaan een dagje op de schoolbanken zitten.

Van 18 maart tot 22 maart 2013 Op woensdag 20 maart is het pedagogische studiedag. De juffen en meester gaan een dagje op de schoolbanken zitten. Van 18 maart tot 22 maart 2013 Op woensdag 20 maart is het pedagogische studiedag. De juffen en meester gaan een dagje op de schoolbanken zitten. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

Van 4 februari tot 8 februari 2013

Van 4 februari tot 8 februari 2013 Van 4 februari tot 8 februari 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie De laatste week voor de vakantie wordt een echte feestweek! Maandag: Hiep hiep hoera!

Nadere informatie

Vanaf maandag wordt er s middags met drankjetons gewerkt. De leerlingen kunnen deze telkens op maandag aankopen. ( Betaling via de schoolrekening.

Vanaf maandag wordt er s middags met drankjetons gewerkt. De leerlingen kunnen deze telkens op maandag aankopen. ( Betaling via de schoolrekening. Van 9 september tot 13 september 2013 Vanaf maandag wordt er s middags met drankjetons gewerkt. De leerlingen kunnen deze telkens op maandag aankopen. ( Betaling via de schoolrekening.) Noteer deze datum

Nadere informatie

Van 19 maart tot en met 23 maart 2012. Woensdag 21 maart: Pedagogische studiedag. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 19 maart tot en met 23 maart 2012. Woensdag 21 maart: Pedagogische studiedag. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 19 maart tot en met 23 maart 2012. Woensdag 21 maart: Pedagogische studiedag. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Ons eerste weekje van de boekenweek zit

Nadere informatie

www.weeblyvan 17 maart tot 21 maart 2014 Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

www.weeblyvan 17 maart tot 21 maart 2014 Tweede en derde kleuterklas: juf Nele www.weeblyvan 17 maart tot 21 maart 2014 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + 1e kleuterklas: juf. Nathalie Ri ra rei...wie komt er uit dit ei? 3 Weken lang zullen de eitjes centraal staan want

Nadere informatie

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele - Van 24 september tot 28 september 2012 Op woensdag is er onze jaarlijkse fietspooling mèt aansluitend gezond ontbijt! Wij zijn op zoek naar helpende handen om fruit te snijden en alles klaar te zetten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van maandag 23 mei tot vrijdag 27 mei. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Nieuwsbrief van maandag 23 mei tot vrijdag 27 mei. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Nieuwsbrief van maandag 23 mei tot vrijdag 27 mei Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog één weekje en dan is het schoolfeest. Afgelopen week zijn we reeds

Nadere informatie

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 21 januari tot 25 januari 2013 Onze carnavalsstoet op 8 februari heeft als thema Kleur!. Elke klas heeft zijn eigen kleur. Wat de kleuters en leerlingen dragen mogen ze zelf kiezen, maar het moet wel

Nadere informatie

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 6 februari tot en met 10 februari 2012. Vrijdag 10 februari is er ons spaghettifestijn. Iedereen is van harte welkom tussen 18u. en 21u. Donderdag 16 februari is er opnieuw een carnavalsfuif voor de

Nadere informatie

En wat doen de kleuters bij meester Freek?

En wat doen de kleuters bij meester Freek? Van 7 mei tot en met 11 mei 2012. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie We tellen af want het is bijna Moederdag en dus ook ons thema voor deze week. Maandag:

Nadere informatie

Van 18 november tot 22 november Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 18 november tot 22 november Tweede en derde kleuterklas: juf Nele - Van 18 november tot 22 november 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nu de Sint terug naar het warme Spanje getrokken is, wordt het hier alsmaar kouder

Nadere informatie

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen.

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen. - Van 21 oktober tot 25 oktober 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie (juf Elke) Zie ginds komt de Stoomboot uit Spanje weer aan! Hij brengt ons Ja, wie brengt

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? Maandag 16 maart tot vrijdag 20 maart 2015 Zaterdagvoormiddag 21 maart is het van 10 tot 12u. opendeurdag voor nieuwe kleuters die dit schooljaar of volgend schooljaar mogen instappen. We starten om 10u.

Nadere informatie

maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei 2018

maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei 2018 maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: Ook deze week is het maar een kort weekje en gaat al onze aandacht naar de mama's en

Nadere informatie

Week van 3 tot 7 juni 2013

Week van 3 tot 7 juni 2013 Week van 3 tot 7 juni 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Na het feest voor de mama's (moekes) is het de beurt aan de papa s (vakes). Maandag: We starten

Nadere informatie

Aanloopklas- 1e kleuterklas: Donderdag mag jullie kleuter een voorwerp meebrengen in wit, rood, groen, blauw, geel of paars.

Aanloopklas- 1e kleuterklas: Donderdag mag jullie kleuter een voorwerp meebrengen in wit, rood, groen, blauw, geel of paars. Van 14 januari tot 18 januari 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Sommige kleuters kennen reeds hun kleuren, anderen moeten het nog een beetje leren. Ons

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 16 mei tot vrijdag 20 mei Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Deze week werken wij verder rond het thema: "Mijn huis". Maandag mag iedereen nog een dagje thuisblijven

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week?

Wat doen onze kleuters deze week? Van 4 oktober tot en met 8 oktober 2010. Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Wat doen onze kleuters deze week? BOE!! Deze week wordt een beetje spookachtig.. Maandagvoormiddag gaan we naar De

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 30 november tot vrijdag 4 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is vroeg donker, sterren schitteren in de lucht, de maan schijnt aan de hemel, soms

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie - Van 1 oktober tot 5 oktober 2012 Niet vergeten! Op maandag is er een dagje vrijaf!! Op vrijdag 5/10/2012 verwelkomen we jullie graag op onze spaghettislag. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week?

Wat doen onze kleuters deze week? Van maandag 6 december tot en met 10 december 2010 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Jullie zullen misschien wel denken, wie is deze rare vogel hier? Dit is

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 13 maart tot vrijdag 17 maart Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Maandag en dinsdag komt juf Alexandra 2 dagen stage doen. Zij zit in haar 1e jaar

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 1 april tot en met 12 april mogen jullie genieten van een welverdiende paasvakantie! Veel plezier! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie We kunnen stilaan

Nadere informatie

Alvast bedankt! Op donderdag komt de schoolfotograaf! Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Alvast bedankt! Op donderdag komt de schoolfotograaf! Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 26 september tot en met 30 september 2011. Op woensdag is er onze jaarlijkse fietspooling mét aansluitend gezond ontbijt! Wij zijn op zoek naar helpende handen om fruit te snijden en alles klaar te

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 1 september tot en met 3 september 2010. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Hallo iedereen, Zijn jullie er klaar voor? De hartjes van onze kapoenen zullen

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? Week: Maandag 23 februari tot vrijdag 27 februari 2015 Jullie kunnen nog tot vrijdag bestellingen voor de koeken afgeven. Alvast bedankt voor jullie steun! Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? Week: 30 maart 2015 tot vrijdag 3 april 2015 Op vrijdag 3 april is het zover! Dan wordt ons schoollied opgenomen! Smeer alvast jullie keeltjes! Aan iedereen ook een deugddoende paasvakantie! Geniet ervan

Nadere informatie

Van 10 juni tot 13 juni Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 10 juni tot 13 juni Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 10 juni tot 13 juni 2014 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas Na een paar drukke dagen duiken we de zee in en gaan een kijkje nemen onder water. Welke dieren leven er en

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 15 mei tot vrijdag 19 mei Feest Vrijzinnige Jeugd: zaterdag 20 mei Lentefeest: zondag 21 mei Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: Deze week krijgen we

Nadere informatie

Aan iedereen onze allerbeste wensen voor een heel erg gelukkig 2013!!

Aan iedereen onze allerbeste wensen voor een heel erg gelukkig 2013!! - Van 7 januari tot 11 januari 2013 Aan iedereen onze allerbeste wensen voor een heel erg gelukkig 2013!! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Een nieuw jaartje

Nadere informatie

Zaterdag 10 november is iedereen van harte welkom op ons Sintfeest!

Zaterdag 10 november is iedereen van harte welkom op ons Sintfeest! - Van 5 november tot 9 november 2012 Zaterdag 10 november is iedereen van harte welkom op ons Sintfeest! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Na een weekje verlof

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 19 september tot 23 september 2016 Op dinsdag 20 september 2016 komt de politie langs voor de jaarlijkse fietscontrole! Zorg er dus voor dat je fiets volledig in orde is! Wat doen de kleuters deze week?

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 13 november tot vrijdag 17 november 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: Starten doen we deze week uiteraard met een kringgesprek. Ik denk dat onze

Nadere informatie

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen.

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen. Van 13 september tot en met 17 september 2010. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Deze week werken wij rond het thema Rikketikketik, wie ben ik? Maandag: We

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? Maandag 11 mei 2015 tot woensdag 13 mei 2015 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas Deze week is het een korte maar feestelijke week. Maandag gaan we allerlei gezelschapspelletjes

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 19 september tot en met 23 september 2011. Op vrijdag 23 september is er voor iedereen sportdag! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Deze week valt er opnieuw

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 21 september 2015 tot vrijdag 26 september 2015 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas Wat een raar weer was het de voorbije dagen. We konden de wolken echt

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 8 juni 2015 tot vrijdag 12 juni 2015 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas Deze week staat alles in het teken van de papa's, of toch bijna, want maandag starten

Nadere informatie

Van 12 mei tot 16 mei 2014

Van 12 mei tot 16 mei 2014 Van 12 mei tot 16 mei 2014 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf. Nathalie Ik hoop dat jullie vrijdag een beetje genoten hebben van de unieke damescollectie! Wat je allemaal

Nadere informatie

Niieuwsbrief van 27 mei tot 31 mei. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Niieuwsbrief van 27 mei tot 31 mei. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Niieuwsbrief van 27 mei tot 31 mei Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf De afgelopen week ging het in de klas vooral over kikkers en eenden. Jammer genoeg konden wij door

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week?

Wat doen onze kleuters deze week? Van 28 november tot 2 december 2011 Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Wat doen onze kleuters deze week? Jules was deze week superblij met zijn nieuw bed en de kleuters genoten ervan om hem

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 23 april tot en met 27 april 2012. Maandag 30 april en dinsdag 1 mei is er geen school! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Na ons bezoekje afgelopen vrijdag

Nadere informatie

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Donderdag 16 februari geven wij een carnavalsfuif voor de kinderen van het lager. Deze zal van start gaan om 18u. en eindigen om 21u. Vrijdag 17 februari vieren

Nadere informatie

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen.

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen. 28 maart tot 1april 2011 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Afgelopen vrijdag hebben we in de klas een groot hok klaargezet met de bedoeling er tegen maandag

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 22 februari tot vrijdag 26 februari Op woensdag 24 februari is het pedagogische studiedag en dus een dagje vrij voor de kinderen. Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap-

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 29 februari tot donderdag 3 maart Op vrijdag 4 maart is er een facultatieve verlofdag voor de kinderen én de juffen. Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Gedurende

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 25 april tot vrijdag 29 april Op 1 mei is het feest voor Febe, Jiske, Noor, Reinout, Rhune en Tess! Proficiat met jullie Eerste Communie!!! Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap-

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 26 september tot vrijdag 30 september 2016 Niet vergeten: woensdag is er de eerste pedagogische studiedag van dit schooljaar. Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap-1 e kleuterklas

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 9 januari tot vrijdag 13 januari 2017 Wat doen de kleuters deze week? Wij wensen jullie: Iets goeds, iets lekkers Iets gek, iets gekkers Iets aardig, iets liefs Maar hoe dan ook iets positief.

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 5 juni tot vrijdag 9 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: De laatste maand van het schooljaar is van start gegaan en er staan nog heel wat leuke dingen

Nadere informatie

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 30 januari tot en met 3 februari 2012. De leerkrachten zijn maandag allemaal op post en staken niet. Vrijdag 10 februari is er ons spaghettifestijn. Donderdag 17 februari is er opnieuw een carnavalsfuif

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 22 mei tot woensdag 24 mei Wat doen de kleuters deze week? Een dikke proficiat voor Ferre, Fien en Sepp! Zij vieren op 21 mei hun Lentefeest. Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Misschien

Nadere informatie

Van 13 januari tot 17 januari 2014

Van 13 januari tot 17 januari 2014 Van 13 januari tot 17 januari 2014 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + 1e kleuterklas: juf Nathalie Het was leuk om te zien hoe onze kapoenen vorige week hun uiterste best deden om zorg te dragen

Nadere informatie

Van 30 september tot 4 oktober 2013 Op donderdag komt de schoolfotograaf.

Van 30 september tot 4 oktober 2013 Op donderdag komt de schoolfotograaf. - Van 30 september tot 4 oktober 2013 Op donderdag komt de schoolfotograaf. Op vrijdag is er onze spaghettislag. Inschrijven kan nog steeds. Iedereen van harte welkom vanaf 18u. Op vrijdag kunnen de kleuters

Nadere informatie

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele - Van 7 oktober tot 11 oktober 2013 (Vrijdag 11 oktober facultatieve vrije dag.) Hartelijk dank aan alle 269 eters op ons spaghettifestijn! Dankzij jullie hebben we extra centjes om ook dit schooljaar

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 11 april tot vrijdag 15 april Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Na 2 weken zijn we er terug en vliegen erin voor het laatste trimester. De lente is

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 10 januari tot en met 14 januari 2011. Nogmaals voor iedereen onze allerbeste wensen voor een wonderwijs 2011!!! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Hallo,

Nadere informatie

maandag 10 juni tot vrijdag 14 juni 2019

maandag 10 juni tot vrijdag 14 juni 2019 maandag 10 juni tot vrijdag 14 juni 2019 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf. Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog 3 weken en dan start de grote vakantie. Wat gaat het snel. Ook

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 16 januari tot vrijdag 20 januari WOENSDAG 18 januari = pedagogische studiedag en dus een extra dag vrij voor de kinderen. Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 28 februari 2011 tot 4 maart 2011. Vrijdag 4 maart start onze carnavalsstoet om 10.40u. Iedereen is van harte welkom. s Middags eten we hotdogs en in de namiddag is er vrij podium. Begin maar alvast

Nadere informatie

Van 7 juni tot en met 11 juni 2010.

Van 7 juni tot en met 11 juni 2010. Van 7 juni tot en met 11 juni 2010. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Hoera!! Het is bijna papa s feest. Logisch dat ons thema van deze week Vaderdag is. Maar

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 15 februari tot vrijdag 19 februari Oproep: Zijn er ouders die oude elektrische toestellen hebben die de derde graad mag hebben om uit elkaar te halen voor hun thema Elektriciteit? Alvast bedankt. Wat

Nadere informatie

maandag 10 september tot vrijdag14 september 2018

maandag 10 september tot vrijdag14 september 2018 maandag 10 september tot vrijdag14 september 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: Onze eerste week zit er reeds op. Iedereen heeft zijn eigen plaatsje en

Nadere informatie

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele. Blij, boos, bang, verdrietig. Ook wij zetten deze week onze gevoelens even in de kijker.

Tweede en derde kleuterklas: juf Nele. Blij, boos, bang, verdrietig. Ook wij zetten deze week onze gevoelens even in de kijker. Van 23 januari tot en met 27 januari 2012. Vrijdag 10 februari is er ons spaghettifestijn. Donderdag 17 februari is er opnieuw een carnavalsfuif voor de kinderen van het lager. Deze zal van start gaan

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 24 oktober tot vrijdag 28 oktober 2016 Reeds de laatste week... Deze eerste periode is voorbijgevlogen. Aan iedereen een prettige herfstvakantie! Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 6 juni tot vrijdag 10 juni Infoavond i.v.m. de nieuwbouw van onze school dinsdag 7 juni om 19.30u. in de Raadzaal van het Gemeentelijk Administratief Centrum Steenberg. Erondegem: 1 e Communie. Vanaf 2017

Nadere informatie