Concrete tips en inspiratie voor het veranderen van uw interieur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Concrete tips en inspiratie voor het veranderen van uw interieur"

Transcriptie

1

2 Interieurgids: Concrete tips en inspiratie voor het veranderen van uw interieur VERNIEUWEN VERBOUWEN VERHUIZEN Herkent u zich in een aantal van deze punten? U begint net met het idee van de verandering of vernieuwing van uw interieur. U heeft zich georiënteerd op Internet, kijkt naar ideeën en doet inspiratie op. U heeft woonwinkels bezocht. U overweegt een verbouwing en/of verhuizing. U bent niet zo n shopper en wilt het graag echt goed doen. U wilt niet eindeloos woonwinkels bezoeken om tot een goed resultaat te komen. U kunt hulp gebruiken bij het veranderen of vernieuwen van uw interieur en wil dit zorgeloos aan kunnen pakken. 1.

3 Inleiding: Het veranderen of vernieuwen van uw interieur: Waar begint u? Vrijwel niets is zo n logisch onderdeel van uw leven als uw interieur. U geniet er van een vrije zondag, nestelt zich op de bank, of u beleeft een heerlijk diner met vrienden of familie. Uw interieur maakt deel uit van uw thuis. Juist daarom bent u soms toe aan iets nieuws; een aanpassing, een vernieuwing, een vervanging of gewoon een frisse wind door uw interieur. In deze gids gaan we daarom in op 3 hoofdfasen van aanpassingen in uw interieur: Vernieuwen Verbouwen Verhuizen 2.

4 Inhoudsopgave I: Vernieuwen... 6 Wat blijft en wat gaat weg... 6 De opstelling veranderen... 7 Welke ruimte blijft er over voor nieuwe meubelen en accessoires?... 7 Bepaal de juiste stijl... 8 Waar en hoe vinden we onze stijl?... 8 Hoe ga ik op zoek naar de ideale invulling voor mijn ruimte?... 9 Hulp bij de indeling van de inrichting...10 II: Verbouwen De keuze voor meubels en hun plaats in de ruimte...12 Een goede invulling van de ruimte...13 Wat zijn de afmetingen van de ruimte...13 Het aanpassen van uw woningstoffering...14 Voorstelling van het resultaat, hoe gaat het worden...14 III: Verhuizen Zorg voor informatie...16 Bepaal de indeling van de ruimtes...17 Wat ontbrak er in uw vorige woonruimte en welke wensen wilt u (en kunt u) nu waar maken?...17 Hoe kunt u de ruimte zo volledig mogelijk benutten nu u kleiner gaat wonen?...18 Ruimte opsplitsen of samenvoegen?...18 De juiste woningstoffering in uw nieuwe ruimte...19 Meubels vernieuwen...19 Tot slot: Zien is geloven D visualisatie als de oplossing...20 Zo werkt een 3D visualisatie...21 Over Arti Design

5

6 I: Vernieuwen Het vernieuwen van uw interieur komt vaak voort uit de wens om een frisse wind door uw inrichting te laten waaien. Het is al lange tijd hetzelfde, u hebt het gevoel dat het anders misschien wel leuker, beter en mooier kan. De komende aankoop van een meubel laat u opnieuw nadenken over (de samenstelling van) uw interieur. Waar gaat u over nadenken en hoe komt u tot de juiste beslissing? Wat blijft en wat gaat weg Het is bij de keuze om te vernieuwen belangrijk waarmee u wilt beginnen. Bepaal welke meubels u wilt houden en welke delen van uw interieur nu of op termijn vervangen moeten worden. Over welke meubels twijfelt u nog? Wat u bovenal niet wilt, is dat u bij een woonwinkel uw wensen te kennen geeft en vervolgens het gevoel krijgt dat een verkoper u een geheel nieuw interieur probeert te verkopen. Zoek een adviseur die oprecht meedenkt en eerlijk de mogelijkheden en onmogelijkheden met en voor u op een rij zet. 5.

7 De opstelling veranderen Zeker wanneer u iets nieuws wilt, zonder uw gehele interieur of uw meubels te herzien, is het veranderen van de opstelling een veelgehoorde wens. Eens kijken of het zo niet beter is Ik wil gewoon eens wat anders. Dit kunt u meerdere malen overwegen, totdat u uiteindelijk een aanleiding of de tijd vindt om werkelijk te gaan schuiven met uw interieur. Houd bij het veranderen van uw opstelling altijd rekening met een logische en prettig indeling van uw ruimte. Vaak wordt een ruimte al zodanig ontworpen en gebouwd dat er een logische indeling reeds aanwezig is. De wanden, deuren, ramen en elektrische aansluitingen, geven vaak al een plaats aan voor de indeling voor uw woning. Dit wil echter niet zeggen dat het nooit anders kan Houd wel in gedachten hoe u een ruimte ervaart wanneer u deze binnenloopt. Wat ziet u als u in de zithoek zit? Ervaart u een problemen als u aan uw eettafel zit? Zou u nu toch eens graag (natuur)licht hebben bij het lezen van uw boek of Ipad? Welke ruimte blijft er over voor nieuwe meubelen en accessoires? Vernieuwen is bij uitstek iets waarbij u met een nieuw meubel en nieuwe accessoires al een eind komt. Dus bepaal wat u nu echt nieuw wilt of nieuw nodig heeft. Wanneer uw zithoek echt aan vervanging toe is, weet u waar uw vernieuwing op zijn minst in zit. Hoe u dit vervolgens verder aanvult en hoe u dit samenbrengt tot een nieuw geheel, zonder alles te hoeven vervangen, daar kan een adviseur u prima bij helpen. 6.

8 Bepaal de juiste stijl Smaak en stijl zijn twee elementen die erg met elkaar verbonden zijn. Uw smaak is onbetwist de voeding voor de keuzes die u maakt met betrekking tot uw inrichting. Smaak is ook datgene dat in grote lijnen bepaalt welke stijl bij u past. Uw stijl kan door de jaren heen veranderen en hoeft niet hetzelfde te blijven. Uw smaak ontwikkelt zich en de stijl waarin u zich prettig voelt ook. Daarbij bepaalt de mode altijd in kleine mate het aanbod, daarmee ook de keuzes die u kunt maken. Welke stijl past NU bij u, waar voelt u zich prettig bij en wat vindt u mooi? Bent u in de fase dat uw kinderen het huis hebben verlaten, dan wordt uw huis ineens weer UW huis. Waarbij elke ruimte een plek voor u kan zijn, met alle ruimte om daar weer uw eigen plek van te maken. In welke levensfase bent u en wat past op dit moment bij uw levensfase? Waar en hoe vinden we onze stijl? Oriënteer u eens online. U kunt op het Internet vinden welke stijlen er zijn en welke elementen een stijl maken. Inspiratie opdoen en voorbeelden bekijken binnen een stijl. Vaak ligt het geheim van een stijl in het maken van combinaties. Vrijwel niemand is 100% modern of volledig romantisch. Het gaat er om dat uw inrichting een weerspiegeling wordt van uw smaak, waarin u zich comfortabel voelt. Zo laten moderne elementen zich met vrijwel elke stijl combineren, waardoor uw interieur altijd UW interieur is. 7.

9 Hoe ga ik op zoek naar de ideale invulling voor mijn ruimte? De mogelijkheden zijn eindeloos. Van online tot offline bieden het Internet, specifieke woonwinkels en woonboulevards veel opties. Dan komt toch komt uiteindelijk de vertaalslag naar uw eigen ruimte.. want hoe mooi iets in een showroom kan zijn, past dat ook bij u? U heeft mooie elementen gezien, maar bij elkaar levert dat nog geen interieur op. Enkele mogelijkheden om tot een goede samenstelling van uw interieur te komen: Maak een moodboard, waarin u allerlei aansprekende elementen verzameld. Vervolgens is dit een visuele handreiking die u laat bepalen welke elementen u samen kunt brengen en welke niet. Of gebruik dit moodboard om naar uw adviseur te gaan. Vraag om advies. Een professional van een interieurwinkel, zoals we dat bij Arti Design doen, kan in alle rust advies geven over mogelijkheden. Oprechte tips geven en het uiteenzetten van bezwaren hoort daarbij, zodat u zelf een keuze maakt op basis van de juiste informatie voor uw situatie. Denk vanuit uw ruimte, in plaats van vanuit de showroom. Een belangrijke zin, deze zin. We komen het dagelijks tegen dat de mooie plannen of ideeen voortkomen uit iets dat uit een ruime showroom komt en in een woonkamer al snel anders tonen. Dat prachtige element in de showroom, dat niet past bij de rest van uw interieur. Uw in te richten ruimte is de basis en het centrale punt van alle keuzes die u gaat maken. 8.

10 Hulp bij de indeling van de inrichting Wanneer u graag de visuele zekerheid hebt van uw keuzes of concreet een klankbord kunt gebruiken bij uw keuzes en afwegingen, kan een interieurzaak u daar goed bij helpen. Bij Arti Design maken we graag gebruik van onze speciale 3D visualisatietechniek. Hierbij krijgt in een zeer herkenbare 3D verbeelding te zien wat uw mogelijke interieur zal zijn, of hoe het door u overwogen interieur na een goed advies eruit zal komen te zien. Zo n 3D visualisatie is een verademing wanneer u twijfelt of u de juiste keuze gaat maken. Kies bij uw keuze voor een interieurzaak met professioneel advies die in rust met u in gesprek gaat. 9.

11

12 II: Verbouwen Een (voorgenomen) verbouwing heeft veel effect op uw inrichting. Want de nieuw gecreëerde ruimte of veranderingen in uw bestaande ruimte zijn van invloed op uw interieur.. Voordat uw verbouwingsplannen definitief worden gemaakt of gestart, denk vooraf na over de inrichting, om verrassingen achteraf te voorkomen. Eigenlijk is het een belangrijk advies om vooraf na te denken wat u nu eigenlijk wilt doen met de ruimte die u gaat creëren of veranderen. Extra ruimte is prettig, maar krijgt pas echt waarde als u weet wat u ermee wilt doen en deze maximaal kunt benutten. De keuze voor meubels en hun plaats in de ruimte Uw huidige meubels zijn gekozen en bij elkaar gevoegd op basis van uw eerdere ruimte. Daardoor kan het zomaar zijn dat uw huidige meubels niet meer in verhouding zijn tot de nieuwe ruimte, niet langer naar uw smaak zijn of uw gehele indeling eigenlijk anders moet. Een openheid in uw interieur verhoogt het gevoel van comfort, ruimte en lucht. 11.

13 Een goede invulling van de ruimte Extra ruimte is vaak een stellig uitgesproken wens. Meer ruimte, openheid of meer licht kunnen de redenen zijn voor een uit- of aanbouw. Wat gaat u met die ruimte doen.? Betekent dit extra meubels of gaat u nieuwe ruimte verfrissen met bijvoorbeeld planten of andere accessoires. Het is belangrijk om vooraf te bedenken wat deze nieuwe ruimte voor u betekent en welk effect dit gaat hebben op uw huidige interieur. Hulp bij het nadenken en het samenstellen is in deze fase vaak heel prettig. Hoe eerder u hierover nadenkt hoe beter u de ruimte naar uw wensen kunt aanpassen en indelen. Denk op tijd na wat u met de extra ruimte gaat doen. Dat voorkomt verrassingen en teleurstellingen achteraf. Wat zijn de afmetingen van de ruimte De mogelijkheden van meubels op maat zijn tegenwoordig sterk uitgebreid. Nieuwe meubels kunnen vaak op maat worden gemaakt, maar ook met uw huidige meubels kunt u soms nog uit de voeten. Afmetingen en indeling zijn twee zaken die bij het herinrichten of samenstellen van een interieur aandacht vragen. De juiste maatvoering en het effect hiervan is de basis voor de keuzes die u maakt. Vraag hierbij ook gerust advies Voor de verbouwing Na de verbouwing Advies vragen biedt vaak de meeste geruststelling doordat een professional met de juiste ervaring zich verplaatst in uw situatie en wensen. 12.

14 Het aanpassen van uw woningstoffering Dit element zorgt soms vervelende verrassingen. Want waar u een nieuwe ruimte hebt gecreëerd, heeft u ook te maken met praktische zaken als ramen deuren, vloeren en decoratie. Eén van de meest voorkomende teleurstellingen (wanneer niet vooraf goed gekeken wordt naar de mogelijkheden van de ruimte) is de keuze van verkeerde raamdecoratie. Maatvoeringen die niet bestaan, radiatoren die in de weg blijken te zitten of gewenste opties die helemaal niet kunnen in uw situatie. Een vervelende verrassing, die voorkomen kan worden wanneer u vooraf stilstaat en advies inwint over de mogelijkheden en gevolgen van de beoogde verbouwing. Een interieur wordt pas een geheel als alle elementen een geheel vormen. Daarbij hoort ook uw raamdecoratie en vloer. Voorstelling van het resultaat, hoe gaat het worden Een voorstelling maken van de effecten van een aangepaste ruimte, is vaak niet eenvoudig. In de praktijk horen we toenemende twijfel, voorzichtigheid om keuzes te maken, omdat de angst bestaat dat het de verkeerde keuzes kunnen zijn. En niemand wil een keuze maken in zijn interieur, hoe groot of klein ook, die uiteindelijk zorgt voor een teleurstellend resultaat. Een 3D visualisatie is daarin een prachtige methode om meer zekerheid te bieden. U ziet immers welke keuze u overweegt te maken in een zeer realistisch 3D beeld, met nog alle mogelijkheden tot verandering. 13.

15

16 III: Verhuizen In een moeilijke huizenmarkt lijkt het soms niet meer te gebeuren, maar natuurlijk verhuizen nog dagelijks mensen en gezinnen naar een andere woning. Wanneer u op zoek bent naar een andere woonruimte, of deze al heeft gevonden, het betekent dat u opnieuw een thuis gaat creëren. Hoe gaat u dat aanpakken? Zorg voor informatie Plattegronden, tekeningen, maatgegevens en foto s zijn de beste raadgevers als het gaat om het vaststellen van de juiste formaten. Belangrijk zijn de globale indelingsmogelijkheden en locaties van vitale onderdelen voor uw interieur, zoals elektrische voorzieningen. Met informatie als deze, kunt u ook zeer gericht advies inwinnen en een specialist laten meedenken over de mogelijkheden van de ruimte en uw wensen. Dit is zeer waardevol omdat we in de praktijk nog vaak meemaken dat de eerste informatie niet juist blijkt te zijn. Indeling of afmetingen kunnen anders zijn. De gedroomde zithoek past niet in de ruimte zoals u deze had bedacht. Dat zijn verrassingen die u niet wilt Heeft u nog niet alle informatie beschikbaar, probeer dan zelf alvast de ruimtes op te meten. Maak foto s, o.a. van de plekken waar zich elektrische aansluitingen bevinden. 15.

17 Bepaal de indeling van de ruimtes Natuurlijk gaat u nadenken over hoe u welke ruimte wilt gebruiken, en dat is ook belangrijk. Wat hoe uw gezin is samengesteld, wat bijvoorbeeld hobby s zijn of dat er thuis gewerkt moet worden, zijn allemaal elementen die uw keuze voor het ruimtegebruik beïnvloeden. Bedenk de indeling van de ruimtes niet alleen uit welke is het grootst, maar ook welke praktische mogelijkheden er bestaan. Dat kan zomaar zijn dat u liever kiest voor de kleinere ruimte met veel lichtinval als studeerruimte, in plaats van de ruimere kamer met geen of weinig licht. We zijn bij onze indeling vaak erg geneigd naar groter is beter te kijken, terwijl ruimte iets is dat heel goed gecreëerd kan worden. Bedenk dus bij uw keuzes ook wat de potentie van een ruimte is en hoe een bepaalde ruimte kan worden ingedeeld voor de toepassing die u voor ogen hebt. Kan dat, lukt dat? Wat ontbrak er in uw vorige woonruimte en welke wensen wilt u (en kunt u) nu waar maken? In dit geval gaan we er vanuit dat uw verhuizing heeft geleid tot een grotere of andere woning met meer ruimte. Het zou mooi zijn om deze ruimtes maximaal in te delen naar uw zin. De vraag die u zich kunt stellen is: Wat wil ik allemaal kunnen doen/hebben en welke van deze elementen (of allemaal) kan ik waarmaken in deze woning? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie schuifdeur- of inloopkast; een veel gekoesterde wens, maar slechts zelden tot werkelijkheid gebracht. Hoe belangrijk vindt u dit, en welke ruimte zou u hiervoor kunnen gebruiken? We hebben het eerder al aangehaald: Ruimte is pas waardevol als het functioneel en bruikbaar wordt ingericht 16.

18 Hoe kunt u de ruimte zo volledig mogelijk benutten nu u kleiner gaat wonen? Bij dit aspect bekijken we de situatie waarbij u bijvoorbeeld van een huis naar een appartement verhuist of voor een kleinere woning kiest. In deze gevallen heeft u vaak veel spullen die een plaats moeten krijgen in uw nieuwe woonruimte. Vaak resulteert dit toch in een deel vernieuwing; - uw huidige meubels blijken slechts ten dele nog naar uw smaak - uw interieur is te fors is voor uw nieuwe ruimte - uw huidige meubels zijn aan vervanging toe Zaken die u heeft uitgesteld in verband met de aankomende verhuizing Bekijk praktisch en eerlijk wat u zou willen en wat mogelijk is. Laat u informeren over mogelijkheden om bestaande meubels aan te passen, of hoe u een juiste, passende combinatie maakt tussen bestaande en nieuwe meubels. Voor maximaal ruimtegebruik kunt u zich prima laten adviseren door een specialist bij uw interieurzaak. Bij Arti Design denken we graag mee over dit soort vraagstukken. Zeker wanneer u de zaken nu goed wil aanpakken om voor een lange, plezierige tijd te kunnen genieten van u interieur in uw nieuwe woonruimte. Ruimte opsplitsen of samenvoegen? Het schuiven met ruimtes is iets waar we vaak wat huiverig voor zijn. Toch kan het herindelen van ruimtes (rekening houdend met wat bouwtechnisch kan en mag) heel veel mogelijkheden en voordelen bieden. In dit geval is het echt noodzakelijk om in kaart te brengen en met name te visualiseren wat kan en moet gebeuren. Bedenk met welke intentie u een herindeling overweegt; gaat het één niet ten koste van het ander, of is het echt een WIN-WIN situatie? 17.

19 De juiste woningstoffering in uw nieuwe ruimte Een nieuwe ruimte vraagt om een match; een match tussen meubels, maar ook vloeraankleding en raamdecoratie maakt een duidelijk onderdeel uit van het totaalplaatje. Dat is heel voor de hand liggend, maar toch komen we vaak in aanraking met mensen die het effect hebben onderschat, kleurmatches verkeerd hebben ingeschat of met name de match in hun meubels zochten. Een totaalplaatje wordt echt door het totaal aan meubels en decoratie gemaakt. Daar hoort dus ook uw vloer en overige stoffering bij. Meubels vernieuwen In het onderscheid van vernieuwen, verbouwen en verhuizen zijn een aantal interieurelementen anders, en daarbij dus ook de keuzes die u maakt. Toch is verhuizen één van de belangrijkste redenen voor mensen om te kiezen voor een (gedeeltelijke) vernieuwing van hun interieur. In deze gevallen gaan de aspecten die we bij vernieuwen hebben genoemd dus ook op. Ga direct terug naar het onderdeel: I VERNIEUWEN in dit document. 18.

20 Tot slot: Zien is geloven In welke situatie u zich ook bevindt, er is altijd de uitdaging van het samenstellen van bestaande en nieuwe elementen die tot een thuis moeten worden gemaakt: UW interieur en leefruimte. Zeker wanneer u gaat kijken naar alle mogelijkheden en inspiratie die u ziet in woonwinkels of op het Internet, is het lastig om alle elementen visueel samen te brengen. Waar u enerzijds een droombeeld vervuld wilt zien gaan, wilt u tegelijkertijd een realistisch beeld van uw interieur in uw concrete, echte ruimte 3D visualisatie als de oplossing In een 3D visualisatie wordt op een mooie, herkenbare en bovenal realistische wijze uw woonruimte in beeld gebracht met uw bestaande en/of vernieuwde meubels. Zo bekijkt u in alle rust wat uw mogelijkheden zijn: het geeft inzicht, biedt hulp en beantwoordt vele vragen waarmee u te maken krijgt bij uw nieuwe thuis of de aanpassing van uw (nieuwe) woonruimte. Een 3D visualisatie geeft u rust en een grote mate van zekerheid. Vorige woning Huidige woning 19.

21 Zo werkt een 3D visualisatie Van uw bestaande interieursituatie naar een totaal nieuwe indeling op het computerscherm en vervolgens naar uw nieuw woning. Onze adviseurs geven u een passend advies en met onze 3D visualisatie helpen we u concreet de mogelijkheden in beeld te brengen. Bent u er nog niet helemaal over uit? Geen probleem We kunnen schuiven met meubels, kleuren aanpassen, muren verwijderen of bouwen, tuindeuren aanbrengen en bestaande kasten als kasten op maat toevoegen in uw ruimte. Er zijn vele mogelijkheden. Door middel van fototechnieken kunt u uw bestaande meubelen in de 3D visualisatie waarnemen. Zo kunt u zien of uw kast, piano of schilderij ook op een andere plek in de ruimte tot zijn recht komt. Verder beschikken we over een uigebreide catalogus van vele merken als Montis, Leolux, Interstar, Banz Bord, Castelijn e.a. waardoor het ook mogelijk is om uw eventuele nieuwe aankoop in combinatie met uw bestaande meubelen alvast in uw huis te kunnen bewonderen Met een 3D plaatje in uw hand wordt het zoeken naar meubelen een stuk eenvoudiger. U weet waar u naar op zoek bent en wat past in uw huis. Kom eens langs in onze showroom voor verder uitleg of een demonstratie. 20.

22 Over Arti Design Arti Design te Oosterhout is een interieurzaak die op meer dan 1000m2 inspiratie en ideeën biedt voor een eigentijds interieur. De mensen bij Arti Design hebben zich toegelegd op kennis en ervaring in het ondersteunen, meedenken en oprecht adviseren van hun klanten, in alle rust. We begrijpen dat u niet altijd eindeloos woonwinkels wilt blijven bezoeken. We begrijpen dat u niet geholpen wilt worden door een adviseur met maar één doel: verkopen. We begrijpen dat u gebaat bent bij eerlijk advies, over dingen die kunnen, maar ook dingen die niet kunnen. We begrijpen dat u een echt juiste keuze wilt maken, daarvoor tijd en rust nodig heeft. Buiten dat we u online graag voorzien van informatie en mogelijkheden tot contact bieden, weten we ook dat niets zo prettig werkt als een persoonlijk gesprek. Bekijk de klantenervaringen. Zo weet u met wie u te maken heeft en kunnen wij op een persoonlijke manier naar uw specifieke situatie kijken. Daarvoor nodigen wij u dus ook graag uit in onze showroom in Oosterhout NB. 21.

23 U kunt bij Arti Design ook: Online een vraag stellen Online een afspraak voor een showroombezoek maken Onze openingstijden bekijken Online onze klantervaringen lezen

INSPIRATIEGIDS INTERIEUR

INSPIRATIEGIDS INTERIEUR INSPIRATIEGIDS INTERIEUR Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij. In deze gids gaan we daarom in op 3 hoofdfasen van aanpassingen in

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Zitmeubelen

INSPIRATIEGIDS. Zitmeubelen INSPIRATIEGIDS Zitmeubelen Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij, zoals nieuwe zitmeubelen. Hoe overzie je nu al die veranderingen?

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Zitmeubelen

INSPIRATIEGIDS. Zitmeubelen INSPIRATIEGIDS Zitmeubelen Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij, zoals nieuwe zitmeubelen. Hoe overzie je nu al die veranderingen?

Nadere informatie

Geschakelde woning met een persoonlijke

Geschakelde woning met een persoonlijke Geschakelde woning met een persoonlijke inbreng Hans en Wilma hebben lang getwijfeld, verhuizen of verbouwen. De keuze is op het laatste gevallen. Met hulp van Het Fundament Architectuur en Slijkhuis Interieur

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Leolux Special

INSPIRATIEGIDS. Leolux Special INSPIRATIEGIDS Leolux Special Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij, zoals nieuwe zitmeubelen. Hoe overzie je nu al die veranderingen?

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. TV/Audio Oplossingen

INSPIRATIEGIDS. TV/Audio Oplossingen INSPIRATIEGIDS TV/Audio Oplossingen Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij, zoals een tv-audio wandoplossing. Hoe overzie je nu al

Nadere informatie

INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING

INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING A A INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING Ik ben Suzanne Oosterom en werkzaam als gediplomeerd interieurontwerper en interieurstyliste. Mijn hele leven ben

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte?

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Checklist InLEIDING Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Bij het verbouwen van een badkamer komt heel

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Castelijn Special

INSPIRATIEGIDS. Castelijn Special INSPIRATIEGIDS Castelijn Special Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij. Hoe overzie je nu al die veranderingen? Hoe moet mijn kast/wandmeubel

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Interstar Special

INSPIRATIEGIDS. Interstar Special INSPIRATIEGIDS Interstar Special Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij. Zoals een tv-audio wandoplossing. Hoe overzie je nu al die

Nadere informatie

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL www.stijlkasten.nl Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL Inhoudsopgave Slapen > pagina 4 Wonen > pagina 14 Werken > pagina 22 Welkom in de wereld van STIJL > Slapen 4 > Wonen 14 > Werken 22 >

Nadere informatie

Architectuur. Naam: Klas:

Architectuur. Naam: Klas: Naam: Klas: inhoud Inhoud Planning Blz. 1 Opdracht 1 - Een eigen huis Blz. 2 Opdracht 2 - Schetsen Blz. 3 Opdracht 3-3D ontwerpen Blz. 4 informatie - Aan de slag met Cura Blz. 5 Opdracht 4 - Dossier &

Nadere informatie

3 Op de groei. 3 - Op de groei. 3 - Op de groei

3 Op de groei. 3 - Op de groei. 3 - Op de groei 3 Op de groei Kenmerkend voor gezinnen is dat ze altijd in ontwikkeling zijn. Kinderen worden geboren en nemen steeds meer ruimte in huis in. Ze kruipen, lopen, springen en vallen, en zitten al gauw overal

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie

ID INTERIEUR DESIGN BY NICOLE & FLEUR PROJECT HARDERWIJK

ID INTERIEUR DESIGN BY NICOLE & FLEUR PROJECT HARDERWIJK INTERIEUR DESIGN BY NICOLE & FLEUR PROJECT HARDERWIJK PROJECT HARDERWIJK Onze opdrachtgevers uit Harderwijk hebben ons benaderd toen zijn net de koop van de woning rond hadden. Ze verruilden hun appartement

Nadere informatie

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website.

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website. Inhoud Ontdek je huis 1 Kleuren 2 Materialen 3 Meubels 5 Stoffering 6 Licht+lampen 7 Bakstenen en dakpannen 11 Verkoopondersteuning 14 website presentatie brochures Ontdek je huis Online uw woning inrichten

Nadere informatie

De bewoners kozen in de woonkamer voor een hoekbank met kussens op maat via Loup Binnenhuisadvies. De kunstwerken achter de zitbank zijn geleverd

De bewoners kozen in de woonkamer voor een hoekbank met kussens op maat via Loup Binnenhuisadvies. De kunstwerken achter de zitbank zijn geleverd De bewoners kozen in de woonkamer voor een hoekbank met kussens op maat via Loup Binnenhuisadvies. De kunstwerken achter de zitbank zijn geleverd door Ann-Sophie De Stoop van Authentic and So. De salontafel

Nadere informatie

TEGELS GRATIS 3259,- NIEUW! 1250,- * van. t.w.v.

TEGELS GRATIS 3259,- NIEUW! 1250,- * van. t.w.v. Al vanaf 3259,- Excl. tegels, plafond, accessoires en installatie. Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot complete badkamers Gratis

Nadere informatie

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet...

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet... Hallo, mijn naam is Inge Saris en werk als (verkoop) styliste en woningfotografe vanuit het Brabantse Roosendaal en ben werkzaam in mijn bedrijf Redesignathome Ik heb dit ebook geschreven omdat ik mijn

Nadere informatie

lekker blijven wonen maar dan nóg fijner

lekker blijven wonen maar dan nóg fijner lekker blijven wonen maar dan nóg fijner Arka-Bouw We bouwen, verbouwen en onderhouden. Al sinds 1989 dus we kennen het klappen van de zweep. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn ook lid

Nadere informatie

Handleiding. Inrichting sanitaire ruimtes. Online 24/7 Thuis op de bank. gebruik digitale showroom Uw Huis Uw Wensen

Handleiding. Inrichting sanitaire ruimtes. Online 24/7 Thuis op de bank. gebruik digitale showroom Uw Huis Uw Wensen Handleiding gebruik digitale showroom Uw Huis Uw Wensen Inrichting sanitaire ruimtes Online 24/7 Thuis op de bank Inleiding en Inspiratie www.uhuw.nl geeft u de mogelijkheid uw badkamer en toiletruimte

Nadere informatie

Hesselink Koffie: een bedrijf met allure

Hesselink Koffie: een bedrijf met allure Hesselink Koffie: een bedrijf met allure Het interieur: eigentijds en fris. Strakke lijnen, een diversiteit aan materialen maar ook warm. Alles is van tevoren bedacht. En dat is ook echt te zien. Het bedrijfspand

Nadere informatie

Voorkom dat je DROOMKEUKEN een DRAMAKEUKEN wordt! 10 wakkere tips voor je persoonlijke droomkeuken

Voorkom dat je DROOMKEUKEN een DRAMAKEUKEN wordt! 10 wakkere tips voor je persoonlijke droomkeuken Voorkom dat je DROOMKEUKEN een DRAMAKEUKEN wordt! 10 wakkere tips voor je persoonlijke droomkeuken Je koopt niet elke dag een keuken. Logisch. Want áls je er een koopt, doe je dat om er jarenlang plezier

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

Waarom een Excentric Design?

Waarom een Excentric Design? Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Interieurarchitect Ken Creemers studeerde na een vooropleiding multimedia in 2010 af als master in de interieurarchitectuur aan de PHL in Diepenbeek (Limburg). In

Nadere informatie

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN KLEINE MENSEN GROTE WENSEN Voor de betere kinderopvang DOOR DE OGEN VAN KINDEREN Dit boekje laat je kinderopvang zien door de ogen van kinderen. Een praktische gids voor iedereen die nadenkt over de opvang

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Welkom in uw woning. sept 20096

Welkom in uw woning. sept 20096 sept 20096 Welkom in uw woning In de voorgaande uitgaven van deze nieuwsbrief hebben wij u uitgebreid laten kennismaken met De Rooije Hoeven. Inmiddels heeft u hierdoor een goede indruk kunnen krijgen

Nadere informatie

Wat zouden ouderen zelf kunnen doen?

Wat zouden ouderen zelf kunnen doen? - Voorstellen Er is mij gevraagd om vanuit mijn achterban wat te vertellen over de problemen waar je tegen aan loopt als je ouder wordt. Eigenlijk zoude alle nieuw te bouwen woningen uitgerust moeten zijn

Nadere informatie

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken Binnenkijken Van boomgaard tot droomhuis Ruim een jaar woont Kristel van Leeuwen nu met haar gezin in hun nieuwe huis. Een bekende plek voor hen, want ze hebben eerst zes jaar in de aangrenzende boerderij

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

Nypels Speelt. 8 ingrediënten voor verbindend samenwerken

Nypels Speelt. 8 ingrediënten voor verbindend samenwerken Nypels Speelt 8 ingrediënten voor verbindend samenwerken Inleiding Het Nypels wordt steeds leuker, doe jij ook mee? Nypels Speelt, onder die titel wordt op een nieuwe manier gewerkt aan de betrokkenheid

Nadere informatie

Efficiënt, Energiezuinig en Exclusief

Efficiënt, Energiezuinig en Exclusief Recreatiewoningen ig led Vol twerk a Ma Efficiënt, Energiezuinig en Exclusief Recreatiewoningen met een unieke uitstraling, volop maatwerk mogelijkheden en een prima prijsstelling. www.compactlodge.nl

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Bad eruit, douche erin

Bad eruit, douche erin Een nieuwe dag, een fris begin Bad eruit, douche erin Weten waar u aan toe bent Schoon, snel & simpel Niet het gedoe, wel het gemak! Je eigen huis, je eigen douche Je hebt net de sleutel gekregen van je

Nadere informatie

Ongeneeslijk ziek. Samen uw zorg tijdig plannen

Ongeneeslijk ziek. Samen uw zorg tijdig plannen Ongeneeslijk ziek Samen uw zorg tijdig plannen Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 1.1 Een naaste die met u meedenkt...3 1.2 Gespreksonderwerpen...3 2. Belangrijke vragen...3 2.1 Lichamelijke veranderingen...3

Nadere informatie

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek KIEZEN Een goed begin is het kiezen van het juiste boek. Er zijn zo veel mooie verhalen waardoor het soms lastig is om een goede keuze

Nadere informatie

Gratis Rapport: 10 Praktische Tips Voor Een Tuinontwerp

Gratis Rapport: 10 Praktische Tips Voor Een Tuinontwerp Gratis Rapport: 10 Praktische Tips Voor Een Tuinontwerp Peter van Straalen Gratis Rapport: 10 Praktische Tips Voor Een Tuinontwerp Beste lezer, Verlangt u erg naar een nieuwe tuin? En kan u niet wachten

Nadere informatie

Projectshowrooms

Projectshowrooms Projectshowrooms 05-10-2017 Aswa keukens 05-10-2017 KOKEN WORDT ELKE DAG GENIETEN! Daarbij past een keuken die u ook werkelijk laat genieten. Niet alleen omdat een keuken uw woongenot afmaakt, maar vooral

Nadere informatie

EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS

EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS Een school met talentuitdagend onderwijs Een basisschool kiezen is moeilijk. Er is zoveel om op te letten. Is de school wat zij lijkt? Van buiten kan een schoolgebouw

Nadere informatie

CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN

CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN VOORWOORD Waarom een Case Study? Om een inzicht te geven in het beslis-traject dat potentiële tegelkopers doorlopen. Om mensen die in dezelfde situatie zitten van

Nadere informatie

Uw persoonlijke dienstverlening op maat

Uw persoonlijke dienstverlening op maat Uw persoonlijke dienstverlening op maat Het beste van twee werelden Kemp & Van Egeraat Medioren Senioren Woon en Zorg Makelaardij, biedt alles wat u nodig heeft om tot op zeer hoge leeftijd zelfstandig

Nadere informatie

studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal

studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal INTRO Om twee verschillende stijlen te combineren is niet bijzonder veel nodig. Het belangrijkste is een goede balans tussen de twee stijlen

Nadere informatie

www.lisetteschoenmaker.com

www.lisetteschoenmaker.com welkom! Wil je verbouwen maar weet je niet wat je wil? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is dit werkboek precies wat jij nodig hebt. Als je je woning wil verbouwen is het een must eerst je

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

drielandenpunt Warme charme op het Het interieur is geen plaatje uit een toonzaal, maar een plek waarin echt geleefd wordt Logeren in stijl

drielandenpunt Warme charme op het Het interieur is geen plaatje uit een toonzaal, maar een plek waarin echt geleefd wordt Logeren in stijl Logeren in stijl Het interieur is geen plaatje uit een toonzaal, maar een plek waarin echt geleefd wordt Warme charme op het drielandenpunt Ervaring met gastenkamers hadden Angeline en Rob niet. Daarom

Nadere informatie

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist?

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? Ik ben Nathali Meurs-Pas, mijn bedrijf heet NML Design Interieurontwerp & Styling. Ik woon in Amsterdam,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels...

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels... INHOUDSOPGAVE Ons ambachtswerk... 4 Tuintafels... 14 Salontafels... 6 Plantenbakken... 16 Eettafels... 8 Bedrijfs- en horecameubilair... 18 Kasten... 10 Projecten... 20 Deuren... 12 Cortenstaal producten...

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Wonen & Samenleven

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Wonen & Samenleven MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Wonen & Samenleven Als mijn zoon begeleid zelfstandig gaat wonen, staat er dan altijd iemand voor hem klaar? Ik wil graag een traplift. Bij wie vraag ik die

Nadere informatie

Een goed leven voor.

Een goed leven voor. Een goed leven voor. Juultje Holla - Perspectief - maart 2013 Als onderdeel van het ZonMW project Zeggenschap en Inclusie Met dank aan Rob, die mij hierbij enorm geholpen heeft. Een goed leven voor. Een

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

Aanbod workshops. Maak van uw huis uw thuis. Hippe uiltjes haken. Sneeuw- of kerststerren haken. Wat is mijn stijl? Behang 2.0

Aanbod workshops. Maak van uw huis uw thuis. Hippe uiltjes haken. Sneeuw- of kerststerren haken. Wat is mijn stijl? Behang 2.0 Aanbod workshops Maak van uw huis uw thuis Hippe uiltjes haken Sneeuw- of kerststerren haken Wat is mijn stijl? Behang 2.0 INTERIEURWORKSHOP Maak van uw huis uw thuis! Bent u niet tevreden met de indeling

Nadere informatie

3 Hoogbegaafdheid op school

3 Hoogbegaafdheid op school 3 Hoogbegaafdheid op school Ik laat op school zien wat ik kan ja soms nee Ik vind de lessen op school interessant meestal soms nooit Veel hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zien wat ze kunnen. Dit

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Voor cliënten

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Voor cliënten MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Voor cliënten Ik red me prima, maar nu mijn zoontje zich niet normaal ontwikkelt weet ik het even niet meer. Mijn beperking vraagt om aanpassingen in huis.

Nadere informatie

ref. C

ref. C ref. C2016-005 www.persoonlijkinterieuradvies.nl INTERIEURWENS VAN KAREN Interieurvraag en wens voor de woonkamer: Voorbeelden van sferen door Karen Voor de woon/eetkamer hebben we de volgende vraag: Wat

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

Gewoon Thuis met Hodes. Zelfstandig en in uw eigen, vertrouwde omgeving ouder worden? Dat kan met de woonoplossingen van Hodes! www.hodeswmo-unit.

Gewoon Thuis met Hodes. Zelfstandig en in uw eigen, vertrouwde omgeving ouder worden? Dat kan met de woonoplossingen van Hodes! www.hodeswmo-unit. Gewoon Thuis met Hodes Zelfstandig en in uw eigen, vertrouwde omgeving ouder worden? Dat kan met de woonoplossingen van Hodes! www.hodeswmo-unit.nl 2 Hodes Gewoon Thuis met Hodes 3 Maria kon thuis niet

Nadere informatie

Groen en vrijstaand wonen in Lelystad. Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis.

Groen en vrijstaand wonen in Lelystad. Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis. Groen en vrijstaand wonen in Lelystad Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis. Warande: groen en ruim wonen Aan de zuidkant van Lelystad wordt momenteel de

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Onderhouden en verbouwen. Uw woning weer als nieuw en ook een lagere energierekening? Gratis. Woningcheck

Onderhouden en verbouwen. Uw woning weer als nieuw en ook een lagere energierekening? Gratis. Woningcheck Onderhouden en verbouwen Uw woning weer als nieuw en ook een lagere energierekening? Gratis Woningcheck Buiten is het donker... Met een voldaan, maar ook met een onbekend gevoel zit u op de bank in de

Nadere informatie

Oastkern 2 9288 XJ Kootstertille Tel. 0512-33 21 73 www.droomwoningen.nl info@droomwoningen.nl. Type Oxford. Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902

Oastkern 2 9288 XJ Kootstertille Tel. 0512-33 21 73 www.droomwoningen.nl info@droomwoningen.nl. Type Oxford. Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902 Oastkern 2 9288 XJ Kootstertille Tel. 0512-33 21 73 www.droomwoningen.nl info@droomwoningen.nl Type Oxford Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902 Welkom bij Bouwbedrijf Postma! Met meer dan 100 jaar ervaring

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Voor cliënten

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Voor cliënten MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Voor cliënten Ik red me prima, maar nu mijn zoontje zich niet normaal ontwikkelt weet ik het even niet meer. Mijn beperking vraagt om aanpassingen in huis.

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI H.A.N.G. PLEKKEN Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI Binnenkort ga je met je klas op bezoek bij het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Daar zal je het programma H.A.N.G. plekken volgen.

Nadere informatie

Dit document hoort bij de training voor mentoren blok 4 coachingsinstrumenten, leerstijlen.

Dit document hoort bij de training voor mentoren blok 4 coachingsinstrumenten, leerstijlen. Dit document hoort bij de training voor mentoren blok 4 coachingsinstrumenten, leerstijlen. Leerstijlentest van David Kolb Mensen, scholieren dus ook, verschillen nogal in de wijze waarop ze leren. Voor

Nadere informatie

Uw wensen. Onze handen.

Uw wensen. Onze handen. Uw wensen. Onze handen. keukens badkamers meubelen inbouwkasten winkelinterieurs kantoorinrichting 3D ontwerpen Wij maken wat u voor ogen heeft. U heeft uw eigen ideeën over het interieur van uw nieuwe

Nadere informatie

ALUMINIUM RAMEN DEUREN SCHUIFDEUREN VERANDA S INTERIEUR

ALUMINIUM RAMEN DEUREN SCHUIFDEUREN VERANDA S INTERIEUR ALUMINIUM RAMEN DEUREN SCHUIFDEUREN VERANDA S INTERIEUR JAGO CONSTRUCT 15 JAAR GARANTIE 100% B E LGIS C H ALUMINIUM MET 15 JAAR GARANTIE 100% BELGISCHE TOPKWALITEIT Jago Construct kiest bewust voor het

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen.

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Fijn wonen vragenlijst Persoonlijke vragen: Wat vind je

Nadere informatie

Modellen. Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV

Modellen.   Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV Modellen Uw chalet op maat... Brochure 2019 Al sinds jaar en dag bouwen wij chalets op maat voor onze klanten. Een persoonlijk proces waarbij de klant stap voor stap selecteert en bepaalt hoe het chalet

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Raamdecoratie

INSPIRATIEGIDS. Raamdecoratie INSPIRATIEGIDS Raamdecoratie Inleiding De ideale sfeermaker voor je interieur VAN PRIVACY TOT TRANSPARANTIE De Ploeg en Kendix gordijnen zijn gemaakt met ambachtelijke weeftechnieken, zachte stoffen van

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM Vraagprijs 349.000 k.k. Omschrijving: Wonen in een perfect afgewerkte woning op een prachtige hoeklocatie in het centrum van Volendam. Een schitterende hoekwoning met kelder,

Nadere informatie

Engelengeduld WORDT BELOOND INTERIEUR

Engelengeduld WORDT BELOOND INTERIEUR INTERIEUR Het was voor Elly en Hans lang wachten op de kavel die ze op het oog hadden om een nieuw huis op te bouwen. Er kwam schot in de zaak toen vier aannemers via een makelaar een ontwerp voor een

Nadere informatie

and, schuifwand. Kasten: schuifdeurkast, inloop boekenkast, dressoirkast, keukenkast, wandkast Schuifdeurkasten op maat...

and, schuifwand. Kasten: schuifdeurkast, inloop boekenkast, dressoirkast, keukenkast, wandkast Schuifdeurkasten op maat... Schuifdeurkasten op maat... Meubels: tafel, dressoirkast, wandmeubel, burea V-meubel, stoel, kruk, salontafel, vitrinekast, b kamermeubel, roomdivider, toonmeubel, bed, ban kantoor, kinderkamer.interieur:

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

ID INTERIEUR DESIGN BY NICOLE & FLEUR PROJECT WERKHOVEN

ID INTERIEUR DESIGN BY NICOLE & FLEUR PROJECT WERKHOVEN INTERIEUR DESIGN BY NICOLE & FLEUR PROJECT WERKHOVEN PROJECT WERKHOVEN Onze opdrachtgevers uit Werkhoven waren anderhalf jaar geleden toe aan een nieuw interieur. Toen ze de trap en het toilet zelf naar

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

WELKOM. Het geven van goede informatie is essentie Waarom dit zo belangrijk is, wordt uitgeleg door René Agterberg, Marketing & Communicatie.

WELKOM. Het geven van goede informatie is essentie Waarom dit zo belangrijk is, wordt uitgeleg door René Agterberg, Marketing & Communicatie. WELKOM John Versteeg, Sr. Accountmanager bij Keukenhome, legt alles uit over uw project keuken en welke stappen moeten worden genomen voordat uw keuken wordt opgelev Een goede voorbereiding is het halve

Nadere informatie

Kiezen voor een verpleeg- of verzorgingshuis

Kiezen voor een verpleeg- of verzorgingshuis Kiezen voor een verpleeg- of verzorgingshuis Goede zorg zichtbaar maken Kiezen voor een verpleeg- of verzorgingshuis: Waar let u op als u gaat kijken? In deze folder geven wij u tips en adviezen om dit

Nadere informatie

Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg

Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg Informatie voor cliënten Cliënten en geestelijke gezondheidszorg Slachtoffers van mensenhandel hebben vaak nare dingen meegemaakt. Ze zijn geschokt

Nadere informatie

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 Appartement Vester uitbreiding interieur, Amsterdam Programma: een extra verdieping van 50 m2 met werkkamer, een extra ouderslaapkamer en badkamer, een vernieuwde keuken

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie