De visie van de Oudervereniging van Rooms Katholieke basisschool Sint- Janschool is als volgt: Organisatie en ondersteuning bij diverse activiteiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De visie van de Oudervereniging van Rooms Katholieke basisschool Sint- Janschool is als volgt: Organisatie en ondersteuning bij diverse activiteiten"

Transcriptie

1

2 Oudervereniging De Oudervereniging behartigt de belangen van ouders en verzorgers van de leerlingen van de Sint Janschool. Door middel van de vrijwillige contributie van ouders en verzorgers aan de Oudervereniging financiert of subsidieert de Oudervereniging zinvolle extra s voor de leerlingen en de school, die de gewone schooluitgaven te boven gaan.

3 De visie van de Oudervereniging van Rooms Katholieke basisschool Sint- Janschool is als volgt: Organisatie en ondersteuning bij diverse activiteiten op school voor en door het kind in samenwerking met ouders en docenten. De missie van de oudervereniging is als volgt: De oudervereniging zorgt voor en ondersteunt bij, schoolbrede activiteiten op gebied van ontspanning en cultuur- educatie, aanvullend op het bestaande lesprogramma; De activiteiten zijn zoveel mogelijk voor en door kinderen met behulp van ouders en leerkrachten. De visie van de oudervereniging (wat wil de oudervereniging bereiken binnen de gestelde missie) bestaat uit de volgende elementen: De oudervereniging heeft als doel met deze activiteiten meer saamhorigheid te creëren op school zonder onderscheid in en met erkenning van ieders godsdienst of levensovertuiging. Door het organiseren van en ondersteunen bij diverse activiteiten probeert de oudervereniging de betrokkenheid van ouders te verhogen. De oudervereniging wordt gevormd door een team van 11 enthousiaste ouders dat zich actief inzet om in nauwe samenwerking met het schoolteam (leerkrachten en directie) te zorgen dat het aanbod van feestelijke momenten en cultureel educatieve projecten optimaal plaatsvindt. Hierbij zal aansluiting gezocht worden bij het bestaande schoolbeleid.

4 De Oudervereniging zorgt voor alle Sinterklaasfestiviteiten rondom de Sinterklaastijd: We zorgen voor -gezellige aankleding in school -een strooipiet. -schoencadeaus -alle spullen voor het versieren van het speculaas. -de cadeaus op de sinterklaasdag op school. -voor een Sinterklaas en een aantal pieten. -voor een leuke aankomst van de Sint en pieten op school. Kortom, de Oudervereniging zorgt voor een leuke, gezellige Sinterklaastijd op school!

5 Vlak na Sinterklaas komt meteen de kerstsfeer op en in school. Alle Sinterklaasspullen ruimen we op en we zetten dan de kerstbomen weer neer. Een hectische tijd voor de Oudervereniging, maar wel erg gezellig. Daarnaast zorgen we op de avond van de kerstviering voor een gezellige kerstsfeer voor de ouders door middel van gluhwijn, kerstkransjes en een muziekje op het schoolplein.

6 Om een geslaagde carnaval op school te creëren voor de kinderen, wordt door de Oudervereniging van tevoren de gehele dag doorgesproken met een afgevaardigde van carnavalsvereniging De Kluivers. De Kluivers verzorgen voor de rest alles voor deze gehele dag. Naderhand volgt nog een evaluatie gesprek om te kijken wat verbeterd kan worden of wat er juist erg goed ging, zodat ze volgend jaar weer een geslaagde dag kunnen verzorgen.

7 De Oudervereniging legt de contacten met de schoolfotograaf en prikt een datum om de foto s te komen maken op de Sint Janschool. Ieder jaar wordt er een klassenfoto gemaakt en om het jaar een portretfoto. Op de dag dat de fotograaf de foto s komt nemen, halen wij de kinderen uit de klas en begeleiden we ze naar de plaats waar de foto gemaakt wordt. Daarna brengen wij de kinderen weer terug naar de klas.

8 Sportdag wordt door school georganiseerd. Groep heeft dit samen met Tuitjenhorn: het ene jaar in Waarland, het andere in jaar in Tuitjenhorn. Groep heeft sportdag op het zwembadterrein. De Oudervereniging voorziet hierbij de hulpouders en leraren van koffie, thee en wat lekkers. Ook krijgen de leerlingen wat lekkers namens de Oudervereniging.

9 . Oh, wat is het leuk om ieder jaar weer het schoolreisje te mogen organiseren voor de kinderen! Maar oh, wat is het ook moeilijk. De verantwoordelijkheid, waar gaan we heen, wanneer en hoe? Het is een hele organisatie, maar het is altijd weer de moeite waard.

10 Een heel interessante avond voor de ouders en kinderen van groep 8. Een aantal deskundigen komt praten over het gebruik van alcohol en drugs en de gevaren daarvan. De Oudervereniging zorgt voor de uitnodigingen voor deze avond en ook de catering is die avond in handen van de Oudervereniging. Als Oudervereniging houden wij contact met de aangewezen contactpersoon en we evalueren de avond.

11 Deze jaarlijkse actie is altijd leuk en zeer geslaagd met leuke, grote en kleine eindresultaten. Ieder kind krijgt in het voorjaar een zakje met een paar zaadjes of een plantje mee naar huis en mag hier zo goed mogelijk voor zorgen. Als het dan weer september is, gaan we het eindresultaat meten en wegen. De winnaars krijgen dan een medaille en een cadeautje. En natuurlijk is err een prachtige wisselbeker. De inkoop van de plantjes, zaadjes, het verzorgen van de wisselbeker, de medailles en de cadeautjes en het meten en wegen wordt geregeld door de Oudervereniging

12 websites: We verzamelen het hele jaar door textiel in de fietsenstalling van onze school. Meerdere malen per jaar wordt dit opgehaald door Wieland Textiles. Hier krijgt de Oudervereniging geld voor. Dit geld wordt besteed aan de kinderen van iedere groep: voor ieder kind is er 5 euro per jaar, zodat er een extra excursie kan worden gemaakt. (Voorheen was dit de Bag to school-actie)

13 De 5 per kind van Wieland Textiles wordt aan een vaste excursie besteed. Iedere groep gaat dus 1x per jaar op excursie. Groep 3 gaat bijvoorbeeld naar het bakkersmuseum in Medemblik en groep 7 naar het Anne Frankhuis. De excursiecommissie ziet er op toe dat elke groep daadwerkelijk een excursie organiseert. Het mag er niet bij inschieten. De Oudervereniging heeft de volgende invulling gemaakt: Groep 1 t/m 6 krijgen 5 per kind. Groep 7 krijgt 10 per kind. Groep 8 krijgt niets, zij hebben al vele gratis uitjes dit jaar.

14 Door het verkopen van Jantje Beton loten, door de kinderen van groep 5 t/m 8, wordt er geld opgehaald voor de Oudervereniging voor de aanschaf van buitenspeelgoed. Loten kosten 2 euro p. st. en mogen alleen aan familie en vrienden worden verkocht. Het is niet de bedoeling dat de loten aan de deur worden verkocht. 50 % van het verdiende geld is voor school en is bestemd voor de aanschaf van buitenspeelgoed. De andere 50 % is voor Jantje Beton. De Jantje Betonstichting wil graag dat meer kinderen buiten gaan spelen, want dat is leuk en nog gezond ook!

15 Als er een leraar of lerares ziek is of juist iets te vieren heeft bijv. een jubileum of geboorte - dan zorgt de Oudervereniging ervoor dat er namens alle ouders een bloemetje of kaartje naar die persoon wordt gestuurd.

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen Het schooljaar is voorbij en Oudervereniging De Triangel blikt terug op een prachtige reeks aan activiteiten: Direct na de zomer is de nieuwe ronde pingpongtafel in gebruik genomen en wat hebben de kinderen

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar

Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar 2015-2016 Ouderraad ICBS De Windroos De Ouderraad (OR) is het bestuur van de Oudervereniging van ICBS De Windroos. Het bestuur heeft in het schooljaar

Nadere informatie

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Inhoudsopgave 1 Evenementen Commissie 3 2 Jaaroverzicht 4 3 Toetreding 6 4 Aftreding 6 5 VOMAR geld 6 6 Ouderbijdrage 6

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2012 2013 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Jaarverslag. Ouderraad

Jaarverslag. Ouderraad Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014-2015 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

De ouderraad. Wat doen wij?

De ouderraad. Wat doen wij? OR De ouderraad Wat doen wij? De ouderraad (OR) In deze folder willen wij iets vertellen over wat de Ouderraad is, wat zij doet en bij wie je terecht kunt met je vragen, suggesties of het aanbieden van

Nadere informatie

Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer Jaarverslag O.R. Feestcommissie

Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer Jaarverslag O.R. Feestcommissie Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer 0598-393114 Jaarverslag O.R. Feestcommissie Schooljaar 2017 2018 Voorwoord Hierbij treft u het jaarverslag 2017 2018 aan van de Ouderraad van de St. Antoniusschool te

Nadere informatie

Jaarverslag OV Pieter de Jongschool locatie Kempenaersingel

Jaarverslag OV Pieter de Jongschool locatie Kempenaersingel Jaarverslag 2013-2014 OV Pieter de Jongschool locatie Kempenaersingel 1 1. Inleiding In dit jaarverslag kijken we terug op het schooljaar 2013-2014. Een schooljaar waarin we geholpen hebben bij de ondersteuning

Nadere informatie

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012 * Basisschool Bitswijk 13 november 2012 klankbord * We zijn alweer op school Drinken inschenken Heel veel broodjes smeren Thee zetten Melk inschenken *Nationaal schoolontbijt Lopend buffet Gezellig samen

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014

Jaarverslag 2013 2014 Jaarverslag 2013 2014 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 15 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

T STARTBLOK 2011-2012

T STARTBLOK 2011-2012 T STARTBLOK 2011-2012 Voor u ligt het jaarverslag van de oudervereniging. Het verslag zal tijdens de jaarvergadering op maandag 29 oktober 2012 besproken worden. Onze oudervereniging bestond in 2011-2012

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDER VERENIGING

JAARVERSLAG OUDER VERENIGING JAARVERSLAG OUDER VERENIGING SCHOOLJAAR 2012-2013 Samenstelling van de ouderraad: De ouderraad heeft het afgelopen schooljaar bestaan uit: Eva van Scheppingen Sonja Koeleman Marinka van Hunen Mirjam Stark

Nadere informatie

7.2 Informatievoorziening aan ouders over het onderwijs en de school

7.2 Informatievoorziening aan ouders over het onderwijs en de school 7. DE OUDERS 7.1 Het belang van betrokkenheid van ouders Zoals al eerder beschreven vinden wij de betrokkenheid van ouders bij onze school van groot belang. Met name naar de pedagogische kant (sociaal-emotioneel,

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden

die de komende weken plaatsvinden Het laatste nieuws over OBS De Bolderik november 26 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 27 november Studiedag 4 december Sinterklaas en zijn pieten op bezoek 9 december Peuter-Doedag 17 december

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Oudervereniging r.k. basisschool. de Wingerd. Nijmegen

Oudervereniging r.k. basisschool. de Wingerd. Nijmegen Oudervereniging r.k. basisschool de Wingerd Nijmegen Jaarverslag 2013/2014 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van schooljaar 2013/2014 van de oudervereniging van r.k. basisschool de Wingerd te Nijmegen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad

Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad Inkomsten Uitgaven te kort/over ouderbijdrage 23.775,00 rente 195,35 andere inkomsten storting A4d 1.312,50 Joppedag 966,00 Joppedag 966,00 871,87 94,13 schoolreisje

Nadere informatie

Augustus 2018 September 2018

Augustus 2018 September 2018 Augustus 2018 September 2018 2 ZOMERVAKANTIE 2 3 3 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluiscontrole 4 4 Hoofdluiscontrole 5 5 6 6 Informatie-avond groep 6 7 7 8 ZOMERVAKANTIE 8 10 10 20:00 u / Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2016/2017

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2016/2017 Algemeen Dit is het jaarverslag van de Ouderraad van PCB De Schakel in Leimuiden. Dit verslag betreft het schooljaar 2016 2017. In het afgelopen schooljaar heeft de Ouderraad (OR) 6 x vergaderd. De verslagen

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave:

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Structuur OV 2.1) Samenstelling OV 3) Activiteiten 3.1) Schoolfotograaf 3.2) Sinterklaas 3.3) Kerst 3.4) Projectweek rekenen

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Zondag 21 juni Vaderdag Vrijdag 26 juni Zomerfeest Donderdag 25 juni Rapport mee Donderdag 2 juli Musical groep 8 Maandag 6 juli Zomervakantie Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september

Nadere informatie

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform Schooljaar 2018-2019 In deze Communicatieplatform nieuwsbrief: Parro Medezeggenschapsraad Kinderpostzegels Sint Nicolaas en Nicolet Nieuws van de Ouderraad Gebedsgroep Schoolfruit Nieuwe boeken Nieuwsbrief

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2017-2018 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

resultatenrekening Uitgaven Inkomsten Uitgaven Inkomsten

resultatenrekening Uitgaven Inkomsten Uitgaven Inkomsten resultatenrekening 2014-2015 Begroting Realisatie Uitgaven Inkomsten Uitgaven Inkomsten Ouderbijdrage 12.300 12.589 Schoolreisje 1.925 2.588 Kamp 13.395 13.195 Rente 300 360 Statiegeld 5 0 Kosten schoolreisje

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Oudervereniging CBS de Wendakker. 21 oktober 2014

Algemene Ledenvergadering Oudervereniging CBS de Wendakker. 21 oktober 2014 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging CBS de Wendakker 21 oktober 2014 Agenda Opening Bedanken bestuursleden Benoeming nieuwe bestuursleden Aankondiging nieuwe commissieleden Presentatie jaarverslag

Nadere informatie

De volledige samenstelling van de OC (met foto s) is te vinden op de website van school:

De volledige samenstelling van de OC (met foto s) is te vinden op de website van school: Amstelveen, november 2015 Beste ouders en/of verzorgers, Graag wil ik u op de hoogte stellen van de bezigheden van de Oudercommissie (OC). De OC bestaat uit een groep van enthousiaste ouders die zich inzetten

Nadere informatie

Ouderraad & Ouderbijdrage. Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink

Ouderraad & Ouderbijdrage. Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink Ouderraad & Ouderbijdrage Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink Schooljaar 2014-2015 2014-2015 De Ouderraad bestaat uit een groep van enthousiaste ouders c.q. verzorgers. Het is een zelfstandige

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw Jaarverslag ouderraad OBS de Zilvermeeuw 2014-2015 Samenstelling ouderraad schooljaar 2013-2014: Voorzitter Penningmeester Secretaris Leden Simone van Esch Suzanne Paap Els Meijer Astrid Pletting Danielle

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad O.B.S. De Twee Wieken 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad O.B.S. De Twee Wieken 2014/2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het jaarverslag en het financieel verslag van de ouderraad van O.B.S. De Twee Wieken. In dit jaarverslag brengen wij u op de hoogte van de activiteiten die de ouderraad

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2011-2012 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging... 4 Communicatie en overleg... 4 Dag

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School. Inleiding

Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School. Inleiding Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School Inleiding Dit verslag beschrijft het schooljaar 2011-2012 en de rol van de Ouderraad hierin. Ook de financiële verantwoording is in dit verslag opgenomen.

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 De ouderraad beheert de ouderbijdrage die jaarlijks voor elke leerling gevraagd wordt voor uitgaven waarvoor de school geen vergoeding krijgt.

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op de Kerstmarkt van Maassluis Controleformulier In het nieuws

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op de Kerstmarkt van Maassluis Controleformulier In het nieuws Montessorischool Maassluis Seringenstraat 110 3142 NX Maassluis tel.: 010-5917410 E-mail: info@montessorischoolmaassluis.nl NIEUWSBRIEF 6 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Jaarverslag 20176-2018 Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Algemeen Elk jaar wordt door de oudervereniging een financieel jaarverslag gepresenteerd.

Nadere informatie

Ouderraad Christelijke Basisschool De Vliermeent. Jaarverslag. Schooljaar

Ouderraad Christelijke Basisschool De Vliermeent. Jaarverslag. Schooljaar Ouderraad Christelijke Basisschool De Vliermeent Jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Geschreven door: Penningmeester Ouderraad de Vliermeent Financieel verslag gecontroleerd door de Medezeggenschapsraad 2014-2015:

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Jaarvergadering Oudervereniging Rooms Katholieke Basisschool Benedictus. Schooljaar

Jaarvergadering Oudervereniging Rooms Katholieke Basisschool Benedictus. Schooljaar Jaarvergadering Oudervereniging Rooms Katholieke Basisschool Benedictus Schooljaar 2017 2018 Agenda Wat doet de Oudervereniging? Wie zitten er in de Oudervereniging? Inzicht in financiën: inkomsten en

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de OR

Nieuwsbrief van de OR Pleiadenplantsoen 63 1973 BS IJmuiden tel. 0255-511233 info@pleiaden.nl Nieuwsbrief van de OR 31-10-2016 Week 44 In deze nieuwsbrief Verslag van de penningmeester o Inkomsten/uitgaven o Hoogte ouderbijdrage

Nadere informatie

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Uw kind komt misschien binnenkort in de peutergroep van onze basisschool. Welkom! Wij willen u graag op deze manier informeren over wat u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data. Jarig in december. Hoog bezoek. 8 december Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data. Jarig in december. Hoog bezoek. 8 december Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, 8 december 2012 In deze brief kijken we terug op een geslaagd Sinterklaasfeest en Pietenactiviteiten. Daarnaast vraag ik uw aandacht voor de weetjes rondom de Kerstviering. En

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER

INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER September 2011 INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER Er is op onze school een oudervereniging (OV) waarvan iedere ouder, met een kind op onze school, automatisch lid is. Binnen

Nadere informatie

Jaarvergadering Oudervereniging R.K. Basisschool Benedictus. 17 oktober 2018

Jaarvergadering Oudervereniging R.K. Basisschool Benedictus. 17 oktober 2018 Jaarvergadering2017 2018 Oudervereniging R.K. Basisschool Benedictus 17 oktober 2018 Agenda Wat doet de Oudervereniging? Wisseling van Voorzitter Wie zitten er in de Oudervereniging? Financiële verantwoording

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 8 december 2017 nummer: 7 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Van de Sint naar de Kerst Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Informatieboekje OuderRaad. Van Everdingenschool

Informatieboekje OuderRaad. Van Everdingenschool 2 Informatieboekje OuderRaad Van Everdingenschool Ouders, voor u ligt het overzicht van commissies en activiteiten van de OuderRaad van de Van Everdingenschool. Hierin kunt u zien, welke commissies er

Nadere informatie

Augustus 2017 September 2017

Augustus 2017 September 2017 Augustus 201 September 201 1 1 2 2 4 4 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluis controle 5 5 Hoofdluis controle 6 6 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 14 15 Groep 5 / Ouwehands Dierenpark / Rhenen 15 Schoolreisje Alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

HIJ KOMT, HIJ KOMT...

HIJ KOMT, HIJ KOMT... Nieuwsbrief 06 Week 47 en 48 18 november t/m 2 december In deze nieuwsbrief o.a.: Hij komt Nieuw spelmateriaal Studiedag Mobiele telefoons Uit de groepen Ingekomen post HIJ KOMT, HIJ KOMT... Afgelopen

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 6 : 11 november 2015 - EXTRA EDITIE 1. Agenda Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 De OuderRaad De ouderraad houdt zich bezig met die werkzaamheden, die ertoe bijdragen dat het onderwijs op de school optimaal kan functioneren. Dit doet

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 7 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS De Groenehoek

Jaarverslag Ouderraad OBS De Groenehoek Jaarverslag 2016 2017 Ouderraad OBS De Groenehoek Jaarverslag 2016-2017 Ouderraad OBS De Groenehoek Dit is het jaarverslag over het schooljaar 2016-2017 van de Ouderraad van OBS de Groenehoek. Het OR bestuur

Nadere informatie

Toelichting Jaarrekening 2013-2014 Oudervereniging R.K. Basisschool De Cirkel

Toelichting Jaarrekening 2013-2014 Oudervereniging R.K. Basisschool De Cirkel Toelichting Jaarrekening 2013-2014 Oudervereniging R.K. Basisschool De Cirkel Algemeen Het schooljaar 2013-2014 is voor de oudervereniging financieel redelijk goed verlopen, ondanks een te zuinige berekening

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 12 26 NOVEMBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Sinterklaas op school Proefcito groep 8 MB en OB Terugkomdag schoolfotograaf Instructiefilmpjes groep 5 Vrijwillige

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD

JAARVERSLAG OUDERRAAD JAARVERSLAG OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2015-2016 Over de ouderraad 3 Samenstelling OR 3 Algemeen 3 Activiteiten 4 Kinderboekenweek 4 Sinterklaas 4 Kerst 4 Carnaval 5 Pasen 5 Verkeersexamen 5 Sport & spel 5 Koningsspelen

Nadere informatie

Ma 23 april t/m vrij 4 mei Meivakantie Spreekuur GGD arts Mirjam Wouters uur

Ma 23 april t/m vrij 4 mei Meivakantie Spreekuur GGD arts Mirjam Wouters uur Voor de agenda: Woensdag 4 april Leerlingenraad Donderdag 5 april Theoretisch verkeersexamen groep 7 Di 10, wo 11, vrij 12 april inschrijven Avondvierdaagse Vrijdag 13 april Maandsluiting groep 3 en 7

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 8 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL Inleiding In dit informatieboekje informeren wij u over wat de oudervereniging van Basisschool Triangel is,

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. OBS De Twa Fisken. aug 2015/ juli 2016

Jaarverslag Ouderraad. OBS De Twa Fisken. aug 2015/ juli 2016 Jaarverslag Ouderraad OBS De Twa Fisken aug 2015/ juli 2016 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de ouderraad van openbare basisschool De Twa Fisken. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging

Jaarverslag Oudervereniging Oudervereniging 2018 2019 Pagina 1 van 9 Inhoud 1 Voorwoord..3 2 Algemeen 3 3 Notulen jaarvergadering 2018...5 4 Aftreden en verkiezingen...6 5 Schooljaar 2018-2019...6 6 Financieel jaarverslag..8 Pagina

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad de Sleutelbloem 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad de Sleutelbloem 2014/2015 1 Jaarverslag Ouderraad de Sleutelbloem 2014/2015 2 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de ouderraad van Katholieke basisschool De Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie