ZOMERVAKANTIE 2019 #SPORTERSBELEVENMEER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZOMERVAKANTIE 2019 #SPORTERSBELEVENMEER"

Transcriptie

1 ZOMERVAKANTIE 2019 #SPORTERSBELEVENMEER

2 ALGEMENE INFO Beste ouders, Ben je voor je kind op zoek naar een toffe, sportieve en speelse manier om de schoolvakanties door te brengen? Dan blijf je in Zwevegem niet op je honger zitten want er is een ruim en gevarieerd aanbod aan activiteiten die ik je in deze brochure warm kan aanbevelen. Kinderen van 2,5 tot en met 15 jaar vinden er naast de petoeterwerking, de grabbelpas en de speelpleinwerking zelfs kampen voor sportievelingen maar ook voor creatievelingen. Voor ieder wat wils. Alvast veel speelplezier!!! Schepen van jeugd, Isabelle Degezelle OPENINGSUREN EN CONTACTGEGEVENS Dienst vrije tijd Blokkestraat 29 bus 1, 8550 Zwevegem Tel Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot uur Woensdag van 9 tot uur en van tot uur De balie vrije tijd is elke namiddag gesloten tussen 21 juli en 14 augustus Op 15 en 16 augustus zijn alle diensten gesloten. VOLG JIJ ONS AL OP FACEBOOK? Benieuwd naar de avonturen van jeugddienst Zwevegem? Like en volg dan zeker onze Facebookpagina Jeugddienst Zwevegem. INSCHRIJVEN VAKANTIEWERKINGEN ZOMER 2019 Om deel te nemen aan onze vakantiewerkingen: Speelplein Z@P, Grabbelpas, Petoeter en de kampen moet je in het bezit zijn van een UiTPAS. Met deze pas ben je verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Een UiTPAS kost 3 euro en is onbeperkt geldig. Je kunt een pas aankopen op de dienst vrije tijd in het Gemeentepunt, in de gemeentelijke bibliotheek of in de bibus. Vooraf inschrijven is verplicht voor Grabbelpas, Petoeter en de kampen! De inschrijvingen voor de kampen staan reeds open sinds januari ZOMER: JULI GRABBELPAS EN PETOETER Inschrijven vanaf donderdag 6 juni 2019, 19 uur voor alle inwoners van Zwevegem. Inschrijven vanaf donderdag 13 juni 2019, 19 uur voor iedereen. ZOMER: AUGUSTUS GRABBELPAS EN PETOETER Inschrijven vanaf donderdag 13 juni 2019, 19 uur voor alle inwoners van Zwevegem. Inschrijven vanaf donderdag 20 juni, 19 uur voor iedereen. INSCHRIJVEN VIA Inschrijven voor Grabbelpas en Petoeter kan tot 12 uur s middags de werkdag voor de activiteit. De dag zelf kan er niet meer ingeschreven worden. TIP: probeer vooraf al eens in te loggen. Bij de start van de inschrijvingen zitten we tussen 19 en 20 uur klaar om je te helpen. Je kan ons bellen op Voor Speelplein Z@P hoef je niet vooraf in te schrijven. De maximumcapaciteit voor Speelplein Z@P is 140 kinderen, dit om de veiligheid van uw kinderen te garanderen. Indien de limiet is bereikt, kan uw kind die dag niet meer deelnemen. Ook kinderen met nood aan extra ondersteuning zijn welkom op onze werkingen. Gelieve vooraf contact op te nemen met onze dienst, zodat wij de begeleiding beter kunnen afstemmen op de extra noden van uw kind.

3 INFO SPEELPLEIN GRABBELPAS EN PETOETER VOOR WIE EN WAAR? Speelplein Gebouwen Chiromeisjes Zwevegem Hinnestraat 19Z, 8550 Zwevegem Speelplein is er voor alle kinderen geboren in Petoeter De Kouterschool, Hendrik Consciencestraat 28 A, 8550 Zwevegem Petoeter is er voor alle kinderen geboren in Grabbelpas Jeugdcentrum De Brug Otegemstraat 236, 8550 Zwevegem Grabbelpas is er voor alle kinderen geboren in EEN DAGJE OP SPEELPLEIN GRABBELPAS EN PETOETER 07:30-09: Opvang onder begeleiding. Betalende opvang duurt tot 9 uur. Aanmelden kan tot 9.30 uur. 09:30-12:00 Spel-, kook- of knutselactiviteiten in het thema van de week. 12:00 12:30 Kinderen kunnen afgehaald worden. 12:00 13:30 13:30 14:00 Mmmm middagmaal! De kinderen kunnen genieten van een warme maaltijd of zelf meegebrachte boterhammetjes. Vrij spelmoment onder begeleiding en kinderen kunnen worden gebracht of afgehaald. 14:00 16:30 Spel-, kook- of knutselactiviteiten in het thema van de week. 16:30 18:00 De kinderen kunnen worden afgehaald. De betalende opvang start om 17 uur. Opgelet! Een nieuw adres voor Petoeter! Wil je een kijkje nemen op één van onze werkingen? Kom op woensdag 3 juli naar onze Open Kijkdag. Alle werkingen openen hun deuren tussen 16 en 18 uur voor een bezoekje, rondleiding of babbeltje met de animatorenploeg. UREN EN OPVANG Alle vakantiewerkingen gaan van start om 9.30 uur en lopen tot uur. Ochtend- en avondopvang loopt van 7.30 tot 9 uur en van 17 tot 18 uur en kost 1 euro per begonnen halfuur. Het eerste halfuur voor en na de werking rekenen we geen opvang aan. Bij het laattijdig afhalen van je kind rekenen we 10 euro per begonnen halfuur aan. Opgepast! Word je na uur afgehaald of voor uur gebracht, dan rekenen we alsnog het picknicktarief aan. WAT KOST HET? Je vindt de prijs van de Grabbelpasactiviteiten in het vakantieoverzicht terug. Een voor- of namiddag bij Petoeter en Speelplein Z@P kost 3 euro.op woensdagnamiddag heb je op Speelplein Z@P keuze om te gaan zwemmen, dan betaal je 4,5 euro voor een namiddag. Een warme maaltijd (soep, hoofdgerecht, water) kost 4,5 euro. Je krijgt een koekje of fruit en water in de pauze. Als je je picknick meebrengt, krijg je soep en water. Je betaalt 2 euro voor het picknicktarief. Opgelet! Na de vakantie krijg je via een factuur waarop alles wordt samengeteld. ANNULEREN? Als je ingeschreven bent, dan verwachten we dat je er zal zijn. Kan je er toch niet bij zijn, verwittig dan zeker één week vooraf via naar jeugd@zwevegem.be. Je hebt altijd een doktersbriefje nodig als je later annuleert. Enkel facturen vanaf 5 euro worden nadien terugbetaald. Bij niet tijdig verwittigen/geen doktersbriefje zullen de gereserveerde plaatsen volledig aangerekend worden.

4 ZOMERPROGRAMMA SPEELPLEIN EN PETOETER 5 AUGUSTUS T.E.M. 9 AUGUSTUS 1 JULI T.E.M. 5 JULI THEMA: TOVERLAND Op woensdag gaat het 1e t.e.m. 6e leerjaar zwemmen (niet verplicht, 1,5 extra). THEMA: DE SPEELPLANEET Op woensdag gaat 1e t.e.m. 6e leerjaar gaan zwemmen (niet verplicht, 1,5 extra) Op vrijdag spelen we op onze eigen zomerse speelplaneet. Op vrijdag verwelkomen we jullie op het magische speelplein en wordt Petoeter toverland. Op woensdag is er een open kijkdag van 16 tot 18 uur op alle werkingen! 12 AUGUSTUS T.E.M. 16 AUGUSTUS 8 JULI T.E.M. 12 JULI THEMA: ZAPPIE AAN HET WERK Op woensdag gaat het 1e t.e.m. 6e leerjaar zwemmen (niet verplicht, 1,5 extra). Op vrijdag proeven we van verschillende beroepen. THEMA: OP DEN BOEREN BUITEN Op woensdag gaat het 1e t.e.m. 6e leerjaar zwemmen (niet verplicht, 1,5 extra). Opgelet! Op donderdag 15 augustus zijn we gesloten. Op vrijdag maken we er een beestenboel van met tal van leuke activiteiten. 15 JULI T.E.M. 19 JULI THEMA: KUNSTENBENDE Op woensdag gaat het 1e en het 6e leerjaar zwemmen (niet verplicht, 1,5 extra). Op vrijdag is het kinderkunstenfestival.

5 19 AUGUSTUS T.E.M. 23 AUGUSTUS INFO KAMPEN THEMA: HET KASTEEL VAN KONING ZAPPIE Op woensdag gaat 1e t.e.m. 6e leerjaar gaan zwemmen (niet verplicht, 1,5 extra) Op vrijdag nodigen we alle prinsen en prinsessen uit op ons kasteelfeest. Kom zeker verkleed! THEMA: NOOITGEDACHTENLAND 26 AUGUSTUS T.E.M. 30 AUGUSTUS Op woensdag gaat 1e t.e.m. 6e leerjaar gaan zwemmen (niet verplicht, 1,5 extra) Speelplein gaat op vrijdag 30 augustus op uitstap naar Plopsaland. Inschrijven via de webshop is verplicht! Meer info vind je in het Grabbelpasschema. Petoeter gaat op vrijdag 30 augustus door op Speelplein We voorzien in de voormiddag en namiddag een speciale activiteit in de buurt. Breng zeker jullie picknick mee! Er zijn die dag geen warme maaltijden meer. Opgepast! De kostprijs is vandaag 6 per halve dag. VOOR WIE EN WAAR? We plannen een leuk kampenaanbod voor kinderen geboren in Er zijn nog vrije plaatsen, waag snel je kans en schrijf je in! De kampen gaan op verschillende locaties door. In het overzicht vind je alle praktische info terug. WAT KOST HET? Je vindt de prijs van de kampen in het vakantieovericht terug. Er zijn geen warme maaltijden op de kampen, alle kinderen brengen een picknick mee. Je krijgt een koekje of fruit en water in de pauze. UREN EN OPVANG Alle kampen gaan van start om 9 uur en lopen tot uur. Er is ochtend- en avondopvang van 7.30 tot 9 uur en van tot 18 uur. De opvang kost 1 euro per begonnen halfuur. Het eerste halfuur voor en na de werking rekenen we geen opvang aan. Bij het laattijdig afhalen van je kind rekenen we 10 euro per begonnen half uur aan. ANNULEREN? HET VAKANTIEAANBOD VAN GRABBELPAS VIND JE TERUG IN HET UITNEEMBARE OVERZICHT! Annulatie kan tot uiterlijk 2 weken voor het kamp. Enkel bij ongeval of ziekte kan op een later tijdstip geannuleerd worden. In dit geval wordt altijd een doktersbriefje gevraagd. Er wordt steeds een annulatiekost van 10 euro aangerekend. Indien een kamp onvoldoende inschrijvingen heeft, kan dit geannuleerd worden. Je wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

6 ZOMERPROGRAMMA KAMPEN 1 JULI T.E.M. 5 JULI 19 AUGUSTUS T.E.M. 23 AUGUSTUS In het wilde westen i.s.m. Creafant vzw voor kinderen geboren in 2014 t.e.m St-Paulus Danskamp i.s.m. Kreadance Diva voor kinderen geboren in 2009 t.e.m Sporthal Sportpunt Musical kamp i.s.m. MiLa Kampen voor kinderen geboren in 2007 t.e.m Groene Kouter Muzikale reis i.s.m. Tamboeri voor kinderen geboren in 2007 t.e.m St-Paulus Danskamp i.s.m. Kreadance Diva voor kinderen geboren in 2005 t.e.m Sporthal Sportpunt Lego Education Kamp voor kinderen geboren in 2005 t.e.m Vives Maaklab 8 JULI T.E.M. 12 JULI 26 AUGUSTUS T.E.M. 30 AUGUSTUS Olli wil tuinieren i.s.m. Creafant voor kinderen geboren in 2010 t.e.m Groene Kouter Circuskamp i.s.m. MiLa Kampen voor kinderen geboren in 2007 t.e.m Fuifzaal Transfo Later word ik... voor kinderen geboren in 2013 t.e.m OC De Kappaert Kalimba Kalimba Afrika voor kinderen geboren in 2011 t.e.m St-Paulus

7 ZOMERAANBOD SPORT 1 JULI T.E.M. 5 JULI KAJAK EN AVONTUUR Een week lang kajakken, spelletjes spelen en avontuur! Voor kinderen vanaf 7 jaar Kostprijs 120 incl. materiaal en verzekering Gaat door in Clublokaal KSKZ, Otegemstraat 238, 8550 Zwevegem Inschrijven voor 1 juni AUGUSTUS T.E.M. 23 AUGUSTUS ZOMERSTAGE SPORT EN SKILLS Voetbal en omnisport Voor kinderen geboren in 2007 t.e.m Kostprijs 115 incl. warme maaltijd Gaat door op de voetbalterreinen Zwevegem Sport, Bekaertstraat 6, 8550 Zwevegem Inschrijven via sportskillszwevegem@gmail.com Opvang van 8.15 uur tot 17 uur Opgelet! Zwembrevet 50 meter verplicht. Opgelet! Niet op woensdag 21 augustus. KAJAK EN AVONTUUR Een week lang kajakken, spelletjes spelen en avontuur! 8 JULI T.E.M. 12 JULI Voor kinderen vanaf 7 jaar Kostprijs 120 incl. materiaal en verzekering Gaat door in Clublokaal KSKZ, Otegemstraat 238, 8550 Zwevegem Inschrijven voor 1 juni Opvang van 8.15 uur tot 17 uur Opgelet! Zwembrevet 50 meter verplicht. DRIBBEL DRIBBEL VOETBALSTAGE 26 AUGUSTUS T.E.M. 30 AUGUSTUS Voetbal met focus op techniek, 1 vs. 1, coördinatie en senseball Voor voetballende kinderen geboren in 2005 t.e.m Kostprijs 165 incl. tussendoortje en warme maaltijd Gaat door op het kunstgras Sparta Heestert Inschrijven via ddvoetbalstage@gmail.com

8 SPEELPUNT ZWEVEGEM TERUG ECHT SPELEN IN SPEEL. Speelpunt koos ervoor om elke dag van de zomervakantie open te zijn, om ouders te motiveren om terug écht te gaan spelen met hun kinderen. In bepaalde activiteiten kunnen ouders zelf actief meespelen! In Speelpunt gaan ontdekkingsreizigers op spannend klimavontuur en overwinnen ze meerdere klimmuren met verschillende moeilijkheidsgraden. Op de schaatspiste en in de disco tonen ze hun coolste moves. De avonturiers dagen elkaar uit in het laserlabyrinth en detectives gaan op zoek naar het gehiem van Lemmie in de raadselkamer. De allerkleinsten ervaren speelkriebels in de kleurrijke Mini Jungle of luisteren naar verhaaltjes in de magische boomhut. BEN JE BIJNA JARIG? Vier dan jouw verjaardag in Speelpunt! Samen met jouw vrienden maak je er een knalfeestje van. Reserveren doe je via WAT PROEF JE IN BIBLIOTHEEK ZWEVEGEM? Ga op zoek naar de schatkist van Vlieg in de bib en verken een verrukkelijk parcours met heel wat smakelijke opdrachten. Heb je de schatkist gevonden? Dan krijg je een smaakboekje boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen. In de zomervakantie is het Speelpunt elke dag open van 10 tot 19 uur. LAGO CLUB ZWEVEGEM FITPUNT SPETTEREND PLEZIER VOOR DE ALLERKLEINSTEN Wie houdt er nu niet van spetteren en plonzen in het water? Bij ons kunnen alle bengels terecht in een groot en aangenaam warm kinderbad met verschillende waterspelletjes en attracties. Ook de wiggle bridge zal elke vakantiedag in de namiddag uitgelegd worden. OPENINGSUREN ZWEMBAD Ma 10:00-22:00 Di 10:00-22:00 Wo 10:00-22:00 Do 10:00-22:00 Vr 10:00-22:00 Za 10:00-19:00 Zo 10:00-18:00 Schilderen met choco, heksensoep brouwen of eten met je voeten? Hoe verfijnd is jouw smaakzin? Vlieg maakte een rood, blauw en groen smaakboekje en verstopte in elk boekje heerlijke spelletjes en een smaakvolle tongtattoo. Je kan deze zomer schatten zoeken van 29 juni tot 31 augustus. Voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. ONTDEK OOK DE LEES- EN KIJKTIPS VAN VLIEG Vlieg zocht voor jou leuke boekentips uit. Ontdek de mooiste kijkboeken en de meest smakelijke verhalen op het boekenstandje van Vlieg. of Bibliotheek Zwevegem Bekaertstraat 13, 8550 Zwevegem Tel bibliotheek@zwevegem.be

9 zondag 30 juni 2019 Van 14-19u gratis kicks Via Ferrata Decathlon sportdorp Kajak Grime springkasteel Bushcraft Lasershooting V.U.: Ruth Deseyn - PRNC De Gavers Site Transfo te Zwevegem, Blokellestraat 113B Beleef hier het avontuur TRANSFO OUTDOOR is een organisatie van de provincie West-Vlaanderen m.m.v. sportdienst gemeente Zwevegem en vzw Jeugdhuis De Harp

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

KERSTVAKANTIE VAN WOENSDAG 27 DECEMBER T.E.M. 29 DECEMBER 2017 VAN WOENSDAG 3 JANUARI T.E.M. 5 JANUARI 2018

KERSTVAKANTIE VAN WOENSDAG 27 DECEMBER T.E.M. 29 DECEMBER 2017 VAN WOENSDAG 3 JANUARI T.E.M. 5 JANUARI 2018 KERSTVAKANTIE VAN WOENSDAG 27 DECEMBER T.E.M. 29 DECEMBER 2017 VAN WOENSDAG 3 JANUARI T.E.M. 5 JANUARI 2018 ALGEMENE INFO UiTPAS Om deel te nemen aan Grabbelpas & Petoeter moet je in het bezit zijn van

Nadere informatie

KROKUSVAKANTIE. maandag 4 maart t.e.m. vrijdag 8 maart 2019 PAASVAKANTIE

KROKUSVAKANTIE. maandag 4 maart t.e.m. vrijdag 8 maart 2019 PAASVAKANTIE KROKUSVAKANTIE maandag 4 maart t.e.m. vrijdag 8 maart 2019 PAASVAKANTIE van maandag 8 april t.e.m. vrijdag 12 april 2019 en van maandag 15 april t.e.m. vrijdag 19 april 2019 ALGEMENE INFO UiTPAS Om deel

Nadere informatie

KERSTVAKANTIE. VAN dinsdag 27 DECEMBER T.E.M. VRIJDAG 30 DECEMBER 2016 VAN DINSDAG 3 JANUARI T.E.M. VRIJDAG 6 JANUARI 2017

KERSTVAKANTIE. VAN dinsdag 27 DECEMBER T.E.M. VRIJDAG 30 DECEMBER 2016 VAN DINSDAG 3 JANUARI T.E.M. VRIJDAG 6 JANUARI 2017 KERSTVAKANTIE VAN dinsdag 27 DECEMBER T.E.M. VRIJDAG 30 DECEMBER 2016 VAN DINSDAG 3 JANUARI T.E.M. VRIJDAG 6 JANUARI 2017 De werkingen zijn gesloten op MAANDAG 26 december en 2 januari ALGEMENE INFO PETOETER

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE. maandag 31 OKTOBER, 3 & 4 NOVEMBER 2016 De werkingen zijn gesloten op 1 & 2 november

HERFSTVAKANTIE. maandag 31 OKTOBER, 3 & 4 NOVEMBER 2016 De werkingen zijn gesloten op 1 & 2 november HERFSTVAKANTIE maandag 31 OKTOBER, 3 & 4 NOVEMBER 2016 De werkingen zijn gesloten op 1 & 2 november ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS UiTPAS Om deel te nemen aan Grabbelpas & Petoeter moet je in het

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE OP MAANDAG 30 EN DINSDAG 31 OKTOBER & VRIJDAG 3 NOVEMBER 2017

HERFSTVAKANTIE OP MAANDAG 30 EN DINSDAG 31 OKTOBER & VRIJDAG 3 NOVEMBER 2017 HERFSTVAKANTIE OP MAANDAG 30 EN DINSDAG 31 OKTOBER & VRIJDAG 3 NOVEMBER 2017 ALGEMENE INFO UiTPAS Om deel te nemen aan Grabbelpas & Petoeter moet je in het bezit zijn van een UiTPAS. Met deze pas ben je

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

KROKUSVAKANTIE. Van maandag 27 februari t.e.m. vrijdag 3 maart 2017

KROKUSVAKANTIE. Van maandag 27 februari t.e.m. vrijdag 3 maart 2017 KROKUSVAKANTIE Van maandag 27 februari t.e.m. vrijdag 3 maart 2017 ALGEMENE INFO UiTPAS Om deel te nemen aan Grabbelpas & Petoeter moet je in het bezit zijn van een UiTPAS. Met deze pas ben je verzekerd

Nadere informatie

VRIJETIJDSAANBOD NAJAAR 2019

VRIJETIJDSAANBOD NAJAAR 2019 VRIJETIJDSAANBOD NAJAAR 2019 ALGEMENE INFO Beste ouders, Opnieuw is er een mooi aanbod voorzien van vrijetijdsactiviteiten in het najaar van 2019, zowel voor de invulling van de herst- en kerfstvakantie

Nadere informatie

GRABBELPAS EN PETOETER KROKUS- EN PAASVAKANTIE 2018

GRABBELPAS EN PETOETER KROKUS- EN PAASVAKANTIE 2018 GRABBELPAS EN PETOETER KROKUS- EN PAASVAKANTIE 2018 ALGEMENE INFO UiTPAS Om deel te nemen aan Grabbelpas & Petoeter moet je in het bezit zijn van een UiTPAS. Met deze pas ben je verzekerd voor burgerlijke

Nadere informatie

Herfst- en kerstvakantie 2018

Herfst- en kerstvakantie 2018 Herfst- en kerstvakantie 2018 Grabbelpas, petoeter EN SPORTKAMPEN algemene info Uitpas Om deel te nemen aan Grabbelpas & Petoeter moet je in het bezit zijn van een UiTPAS. Met deze pas ben je verzekerd

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 VAKANTIEOPVANG BIJ KINDEROPVANG PINKELTJE Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 - Kinderopvang op vakantiedagen doorlopend van 07.00 uur tot 18.30 uur. - Voor- en naopvang op vakantiedagen voor

Nadere informatie

PAASVAKANTIE. Van maandag 3 april t.e.m. vrijdag 7 april 2017 en van maandag 10 april t.e.m. vrijdag 14 april 2017

PAASVAKANTIE. Van maandag 3 april t.e.m. vrijdag 7 april 2017 en van maandag 10 april t.e.m. vrijdag 14 april 2017 PAASVAKANTIE Van maandag 3 april t.e.m. vrijdag 7 april 2017 en van maandag 10 april t.e.m. vrijdag 14 april 2017 ALGEMENE INFO UiTPAS Om deel te nemen aan Grabbelpas & Petoeter moet je in het bezit zijn

Nadere informatie

Heb je na het lezen van deze brochure nog vragen? Neem dan gerust contact op met het secretariaat van VZW Jongerenanimatie.

Heb je na het lezen van deze brochure nog vragen? Neem dan gerust contact op met het secretariaat van VZW Jongerenanimatie. Pagina1 Pagina2 Inleiding Met deze brochure willen we graag het aanbod van VZW Jongerenanimatie aan jou voorstellen. Deze brochure geeft een korte samenvatting van de initiatieven van de VZW weer en wordt

Nadere informatie

Zomervakantie 2017 Knuffelpas

Zomervakantie 2017 Knuffelpas V.U. Gemeente Sint-Gillis-Waas, Chris Lippens (burgemeester), Burgemeester Omer De Meyplein 1, 9170 Sint-Gillis-Waas Zomervakantie 2017 Knuffelpas Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Tijdelijke verhuis

Nadere informatie

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen zomerkampen 2018 DANSKAMP CREAKAMP BOEMERANG- WEEK DRIEDAAGSE TIENERKAMP een organisatie van gemeente Nijlen danskamp 2018 Voor 8-15 -jarigen (geboortejaren 2003 t/m 2010) max. 50 deelnemers maandag 2

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE Grabbelpas, speelpleinwerking, Petoeter, themakampen, PipaDipa, sportkampen & bibliotheekactiviteiten

ZOMERVAKANTIE Grabbelpas, speelpleinwerking, Petoeter, themakampen, PipaDipa, sportkampen & bibliotheekactiviteiten ZOMERVAKANTIE 2016 Grabbelpas, speelpleinwerking, Petoeter, themakampen, PipaDipa, sportkampen & bibliotheekactiviteiten 2 INHOUD NIEUW DEZE ZOMER! ONLINE AANMELDEN 3 WORD TOERIST IN ONZE VAKANTIEWERKINGEN

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Nieuwstraat 21 9570 Lierde 055/43.10.31 jeugddienst@lierde.be 12 Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde

Nadere informatie

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M Uitneembare Vakantiekalender zomervakantie binnenin (inschrijven vanaf MA 01.06.15) Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD 2015 A V E L G E M V.U. Tom Beunens, Waterhoek 5, 8580 Avelgem in Avelgem 1.GEMEENTELIJK

Nadere informatie

Inhoud. Praktische info Inschrijven & aanmelden 3 Uitpas 3 Wat kost het? 4 Opvang 4. Grabbelpas & kampen 4. Verzekering 5

Inhoud. Praktische info Inschrijven & aanmelden 3 Uitpas 3 Wat kost het? 4 Opvang 4. Grabbelpas & kampen 4. Verzekering 5 Zomervakantie 2018 Inhoud Praktische info Inschrijven & aanmelden 3 Uitpas 3 Wat kost het? 4 Opvang 4 Speelpleinwerking / Petoeter 4 Grabbelpas & kampen 4 Annulatie 4 Verzekering 5 Begeleiding 5 Handige

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE Speelkrant INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL SPORT ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

Van Dinsdag 29 maart 2016 t.e.m. VRIJDAG 1 april 2016 en van maandag 04 april t.e.m. vrijdag 8 april Paasvakantie

Van Dinsdag 29 maart 2016 t.e.m. VRIJDAG 1 april 2016 en van maandag 04 april t.e.m. vrijdag 8 april Paasvakantie Van Dinsdag 29 maart 2016 t.e.m. VRIJDAG 1 april 2016 en van maandag 04 april t.e.m. vrijdag 8 april 2016 Paasvakantie OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje

Nadere informatie

Heuvelland. Kerstvakantie 2016 Sportactiviteiten 2017 NIEUW! Online inschrijven. Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 28 november om 7 uur.

Heuvelland. Kerstvakantie 2016 Sportactiviteiten 2017 NIEUW! Online inschrijven. Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 28 november om 7 uur. Heuvelland 2016 2017 Kerstvakantie 2016 Sportactiviteiten 2017 Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 28 november om 7 uur. NIEUW! Online inschrijven NIEUW! Vanaf nu kan online ingeschreven worden via:

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro Heuvelland Grabbelpas - de Kersteditie Maandag 21/12. Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur knutselactiviteit Sneeuwballengevecht - 6-12 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur We gaan

Nadere informatie

Webshop Gemeentebestuur Zwevegem Handleiding inschrijvingen

Webshop Gemeentebestuur Zwevegem Handleiding inschrijvingen Webshop Gemeentebestuur Zwevegem Handleiding inschrijvingen Inhoud 1. Een antwoord op al uw vragen... 2 1.1. Wie kan inloggen?... 2 1.2. Hoe moet ik inloggen?... 2 1.3. Hoe ziet mijn gebruikersnaam/wachtwoord

Nadere informatie

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Speelberge taartmix Film Dag speelvogels, De winter staat synoniem voor een periode vol korte en koude dagen. Reden genoeg dus voor ons om het voor jou tijdens deze periode

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 SPEELPLEIN WORKSHOPS UITSTAPPEN SPORTWEKEN Het gemeentebestuur van Geetbets stelt voor: Vakantiewerking 2012 Maandag 2 juli t/m vrijdag 13 juli Maandag 6 augustus t/m vrijdag

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

KROKUSBROCHURE. Grabbelpas Crealessen Sportkampen

KROKUSBROCHURE. Grabbelpas Crealessen Sportkampen KROKUSBROCHURE Grabbelpas Crealessen Sportkampen CONTACTGEGEVENS Grabbelpas Dienst jeugd T 09 243 14 05 jeugd@zulte.be Crealessen Dienst cultuur T 09 243 14 04 cultuur@zulte.be Sportkampen Dienst sport

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgd Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Kerstvakantie :Winter Wonderland

Kerstvakantie :Winter Wonderland Kerstvakantie 2016-2017:Winter Wonderland Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren. We vinden het belangrijk dat kinderen zich welkom,

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Infano vzw Infobrochure schoolopvang Infano vzw Vanaf 1 september 2014 werkt het Katholiek Onderwijs van Vilvoorde in verschillende basisscholen (Heilig-Hartschool, De Lampion Peutie, Sint- Jozefsschool Groenstraat,

Nadere informatie

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2016 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2016-2017 HERFSTVAKANTIE maandag 31 november tot vrijdag 4 november 2016 DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST

Nadere informatie

In samenwerking met. gekwalificeerde monitoren, diploma met groepsfoto)

In samenwerking met. gekwalificeerde monitoren, diploma met groepsfoto) In samenwerking met Kapoenenkuren Dit wordt een doldwaze week We knutselen, zwemmen, sporten, doen allerlei spelletjes, kortom een week die je niet mag missen! Alle meisjes en jongens van 4 en 5 jaar Kleuterkriebels

Nadere informatie

In samenwerking met. gekwalificeerde monitoren, diploma met groepsfoto)

In samenwerking met. gekwalificeerde monitoren, diploma met groepsfoto) In samenwerking met Kapoenenkuren Dit wordt een doldwaze week We knutselen, zwemmen, sporten, doen allerlei spelletjes, kortom een week die je niet mag missen! Elke dag van 9 tot 12 uur Alle meisjes en

Nadere informatie

KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE

KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2017 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2017 KROKUSVAKANTIE maandag 27 februari tot vrijdag 3 maart DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST KINDEROPVANG

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie. inschrijven zondag 31 mei. van 9.00 uur tot 13.00 uur

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie. inschrijven zondag 31 mei. van 9.00 uur tot 13.00 uur Activiteiten Jeugddienst zomervakantie 2015 inschrijven zondag 31 mei van 9.00 uur tot 13.00 uur Grabbelpas zomer 2015 Grabbelpas en de vakantieopvang gaan samenwerken. Kinderen die in het bezit zijn van

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels 4BKO Roefels Buitenschoolse Kinderopvang Roefels Opvanglocatie : Berlaar Centrum Domein Kinderland Ballaarweg 1 (ingang via Dr. Van der Borghtstraat) 2590 BERLAAR 03 482 08 08 Wat bieden we aan? We knutselen,

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015. Grabbelpas, speelpleinwerking, Petoeter, themakampen, PipaDipa, sportkampen & bibliotheekactiviteiten

ZOMERVAKANTIE 2015. Grabbelpas, speelpleinwerking, Petoeter, themakampen, PipaDipa, sportkampen & bibliotheekactiviteiten ZOMERVAKANTIE 2015 Grabbelpas, speelpleinwerking, Petoeter, themakampen, PipaDipa, sportkampen & bibliotheekactiviteiten 2 INHOUD GRABBELPAS WAAR? 3 VOOR WIE? 3 GRABBELWATTE? 3 HOE ZIET EEN DAGJE GRABBELPAS

Nadere informatie

KROKUS. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners

KROKUS. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners KROKUS vakantie U Kleuters ULagere school UTieners KROKUSVAKANTIE De krokusvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport- en jeugddienst hebben samen toffe activiteiten uitgewerkt voor kinderen

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie

Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie 2017 Krokusvakantie 2017 Lasershooting Valkenburg (vanaf 12 jaar) Ontdek de grotten van valkenburg op een spannende manier. Donkere ondergrondse gangen,

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie

Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie 2 0 1 2 Narrenparade op het ijs Doe eens zot! Het Middeleeuwse avontuur Kleutercarnaval Vliegen en duikelen Allemaal beestjes Run & fun Circuskunsten Waag je

Nadere informatie

Lucien Londotstraat 3b 3600 Genk 089/

Lucien Londotstraat 3b 3600 Genk 089/ Lucien Londotstraat 3b 3600 Genk 089/35 85 65 www.deregenboog.be vrijetijd@deregenboog.be 0 Week 1 van 1 juli t.e.m. 5 juli: Onder water Maandag 1/7 Dinsdag 2/7 Woensdag 3/7 Donderdag 4/7 Vrijdag 5/7 9u00

Nadere informatie

ZOMERAANBOD Kinderen, jongeren en jongvolwassenen

ZOMERAANBOD Kinderen, jongeren en jongvolwassenen ZOMERAANBOD 2018 Kinderen, jongeren en jongvolwassenen 1 2 Inhoudsopgave Aanbod voor kinderen en jongeren OLO kids 5 Sportkamp 6 Grabbelpasactiviteiten 7-8 Speelpleinen Zoersel 9 Info voor de ouders 10

Nadere informatie

VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE

VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE 2018-2019 DE KIKKER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Een kabouter in je hoofd! in Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker Tijdens de kerstvakantie gebeuren er wat vreemde dingen in

Nadere informatie

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen,

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen, Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE Belgique België P.B.-P.P. 9570 Lierde BC 33922 Beste ouders en kinderen, Het is weer zover, binnenkort

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle In opdracht van de school Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in Zilverberk. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE

HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2017 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2017-2018 HERFSTVAKANTIE maandag 30 oktober tot vrijdag 3 november 2017 DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST

Nadere informatie

Speelplein De Pagadder

Speelplein De Pagadder Speelplein De Pagadder INFOBROCHURE ZOMERVAKANTIE 2016 Informatie speelpleinwerking in de zomervakantie 2016 Waar? Henri Storyplein Steenakker 250 9000 GENT Wanneer? Van maandag 4 juli 2016 tot en met

Nadere informatie

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang WIE? De Kikker is er voor kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs. In De Kikker worden deze kinderen opgevangen door professionele

Nadere informatie

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Vanaf dinsdag 1 september 2015 werkt GVBS Heilig-Hartcollege samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw voor de organisatie van de voor- en naschoolse

Nadere informatie

DE MAX! Ontdek wat je tijdens de paasvakantie 2016 in Ingelmunster kan beleven!

DE MAX! Ontdek wat je tijdens de paasvakantie 2016 in Ingelmunster kan beleven! DE MAX! Ontdek wat je tijdens de paasvakantie 2016 in Ingelmunster kan beleven! INHOUDSTAFEL 03 De Max! 04 Sportkampen 06 Activiteiten jeugddienst 08 Inschrijvingen 09 Buitenspeeldag 10 Bibliotheek 11

Nadere informatie

Heuvelland. Kerstvakantie 2018 Sportactiviteiten Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 3 december 7 uur.

Heuvelland. Kerstvakantie 2018 Sportactiviteiten Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 3 december 7 uur. Heuvelland 2018 2019 Kerstvakantie 2018 Sportactiviteiten 2019 Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 3 december 7 uur. Er wordt online ingeschreven via: https://webshopheuvelland.recreatex.be. Dit

Nadere informatie

Vakantiefolder. kerstvakantie 2016

Vakantiefolder. kerstvakantie 2016 Vakantiefolder kerstvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Kwaliteitsvolle opvang nodig? Het antwoord is Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker! De Kikker is tijdens schoolvakanties op weekdagen

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van KOV verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog

Nadere informatie

Winterleute > Speelberge Film Vragenlijst

Winterleute > Speelberge Film Vragenlijst Winterleute 24.12.12 > 4.01.13 Speelberge Film Vragenlijst Speelberge De Sportdoze, Groenestraat 117, 8370 Blankenberge T 050 42 52 38 G 0473 30 00 65 E speelberge@blankenberge.be Wanneer Maandag 24 december

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom In opdracht van de GO BS De Leerboom verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind. In deze brochure vind u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle In opdracht van de school Don Bosco te Halle verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

zomeraanbod WWW.KAPRIJKE.BE

zomeraanbod WWW.KAPRIJKE.BE WWW.KAPRIJKE.BE zomeraanbod 2012 In deze brochure krijg je een overzicht van de vele ontspannende, sportieve en vooral superleuke activiteiten die de gemeentelijke diensten organiseren tijdens de zomervakantie.

Nadere informatie

VAKANTIE-AANBOD 15-16

VAKANTIE-AANBOD 15-16 VAKANTIE-AANBOD 15-16 Gemeente Avelgem Bewaar deze brochure het hele schooljaar! Voor de vakanties volgt enkel een beknopte Vakantiekalender. Alle info is ook online te vinden. A V E L G E M V.U. Tom Beunens,

Nadere informatie

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders,

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, 2017 1 Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, De buitenschoolse kinderopvang, sportdienst en jeugddienst bieden tijdens de verschillende vakanties opvang, grabbelpas, speelpleinwerking, sportkampen

Nadere informatie

Speelpleinwerking Speelberge

Speelpleinwerking Speelberge Speelpleinwerking Speelberge Wanneer Carnaval (12.02.18 t.e.m. 16.02.18) Pasen (03.04.18 t.e.m. 13.04.18) Zomer (02.07.18 t.e.m. 31.08.18) Herfst (29.10.18 t.e.m. 31.10.18) Kerst (24.12.18 t.e.m. 04.01.19)

Nadere informatie

Herfstvakantie 2017 IBO Het Sterretje. Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen!

Herfstvakantie 2017 IBO Het Sterretje. Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen! Herfstvakantie IBO Het Sterretje Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen! Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren.

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Heuvelland. Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur.

Heuvelland. Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur. Heuvelland 2017 2018 Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten 2018 Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur. Er wordt online ingeschreven via: https://webshopheuvelland.recreatex.be. Dit

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane In opdracht van de school GO! BS Markevallei Herne-Kokejane verzorgt Infano VZW de voor- en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief herfstvakantie 2017

Nieuwsbrief herfstvakantie 2017 Nieuwsbrief herfstvakantie 2017 Beste ouders, lieve Stekelbeesjes, t is weer voorbij die mooie zomer, die zomer die begon zowat in mei. Ah, ik dacht dat er geen einde aan zou komen.. Vandaag stonden de

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht In opdracht van de R Van Belleschool verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze brochure vindt u alvast

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie Activiteiten Jeugddienst herfstvakantie 2016 Grabbelpas- en tieneractiviteiten Halloweenactiviteit (6-12 jaar) Samen met de griezelfiguren gaan we op zoek naar alle ingrediënten die we nodig hebben om

Nadere informatie

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen.

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. We hebben in de aanbieding: skate-, blade- en BMXkampen. speelpleinen in Heverlee, centrum Leuven, Kessel-Lo en Wilsele. JEUGDCENTRUM

Nadere informatie

Kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar uit Bever en de omliggende gemeenten kunnen voor opvang in het Sterretje terecht.

Kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar uit Bever en de omliggende gemeenten kunnen voor opvang in het Sterretje terecht. Krokusvakantie 2017 Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren. We vinden het belangrijk dat kinderen zich welkom, veilig en goed

Nadere informatie

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht Voorwoord Beste leerkracht Je ziet het goed: dit schooljaar presenteert de bibliotheek een brochure voor het secundair onderwijs! Dit schooljaar wil de bib er namelijk meer dan ooit werk van maken om een

Nadere informatie

KrokusKiXs jaar

KrokusKiXs jaar 2018 KrokusKiXs 3-12 jaar ikoen Balen Kinderopvang krokusvakantie bij Kikoen Balen Kikoen Balen biedt opvang van 6u30 tot 18u30 aan kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Geef voor de middagpauze een lunchpakket

Nadere informatie

P A A S - E N Z O M E R V A K A N T I E

P A A S - E N Z O M E R V A K A N T I E 1ste t.em. 6de leerjaar THE MAKAMPE N P A A S - E N Z O M E R V A K A N T I E Wat? Studio organiseert originele themakampen voor kinderen vanaf het 1ste leerjaar t.e.m. het 6de leerjaar. Elke kampweek

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2015

Vakantie-aanbod Zomer 2015 Vakantie-aanbod Zomer 2015 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp ) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar! ) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS Hutselknutselstraat Grabbelpas kan je vergelijken met een uitgebreide menukaart. Met een grabbelpasje kan je kiezen uit verschillende gerechtjes:

Nadere informatie

VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen'

VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen' VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen' Sport & Cultuur Beste ouders, kinderen en jongeren, Wij zijn blij en trots dat we jullie in 2018 een gevarieerd en uitdagend vakantieaanbod

Nadere informatie

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout!

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! VAKANTIEGIDS VAKANTIEGIDS 2,5 18 jaar 2015 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout 1/8 Gelieve mij

Nadere informatie

Herfst. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners

Herfst. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners Herfst vakantie U Kleuters ULagere school UTieners HERFSTVAKANTIE Activiteiten voor kinderen van 2,5 tot 16 jaar De herfstvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport- en jeugddienst hebben

Nadere informatie

- Voorwoord - Dag iedereen,

- Voorwoord - Dag iedereen, Zomeraanbod 2019 - Voorwoord - 2 Dag iedereen, We zijn verheugd je de vernieuwde brochure 2019 te kunnen voorstellen. Hierin vind je een uitgebreid aanbod met allerlei leuke activiteiten voor kinderen

Nadere informatie

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET Sport Kleutersportkamp met de paashaas do 13/04/2017 & vr 14/04/2017

Nadere informatie

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu VAKANTIEKAMPEN Stad Deinze Krokus- en Paasvakantie 2015 NIEU W! Sportweek aan zee juli 2015 eatie r c e t&r r o p st S Dien J eu gd die n st INSCHRIJVINGSFORMULIER GEZINSHOOFD Naam: Voornaam: Straat: Nr.:Bus.:

Nadere informatie

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF WAT IS SPEELKRIEBELS? SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF Speelkriebels is de gemeentelijke speelpleinwerking van Brecht, actief op het domein van BuSO Kristus Koning. WANNEER IS SPEELKRIEBELS OPEN? Onze

Nadere informatie

Zomervakantie 2019 Knuffelpas

Zomervakantie 2019 Knuffelpas V.U. Gemeente Sint-Gillis-Waas, Maaike De Rudder (burgemeester), Burgemeester Omer De Meyplein 1, 9170 Sint-Gillis-Waas Zomervakantie 2019 Knuffelpas Voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar Voorwoord Hey

Nadere informatie

+ 12 WALIBI IK DOE MEE FILM KAJAK SPEELPLEIN KLEIT BEACH GAMES ZOMER 2017 INTENSIVE JAZZ VOETBAL 3- DAAGSE SKATE EVENT DANSSTAGE PAARDRIJDEN

+ 12 WALIBI IK DOE MEE FILM KAJAK SPEELPLEIN KLEIT BEACH GAMES ZOMER 2017 INTENSIVE JAZZ VOETBAL 3- DAAGSE SKATE EVENT DANSSTAGE PAARDRIJDEN IK DOE MEE + 12 BEACH GAMES FILM KAJAK SPEELPLEIN WALIBI SPEELPLEIN ORANJE KLEIT PAARDRIJDEN ZWEMMEN SNEUKELZOEKTOCHT 3- DAAGSE LASERSHOOT DANSSTAGE SUP + ARROW BATTLE INTENSIVE JAZZ ZOMER 2017 VOETBAL

Nadere informatie

Vakantiefolder. zomervakantie 2019 Gemeente Hoegaarden

Vakantiefolder. zomervakantie 2019 Gemeente Hoegaarden Vakantiefolder zomervakantie 2019 Gemeente Hoegaarden Stekelbees Buitenschoolse Landelijke Kinderopvang In onze hoofdlocatie (de polder) zorgen wij tijdens de grote vakantie voor dagopvang tussen 7 en

Nadere informatie