Voorwaarden voor deelname

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwaarden voor deelname"

Transcriptie

1 Voorwaarden voor deelname Versie augustus 2012 SLIM uit de spits is een initiatief van Stadsregio Arnhem Nijmegen, de deelnemende gemeenten, de provincie Gelderland en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het project SLIM uit de spits wordt in opdracht van de Stadsregio Arnhem Nijmegen uitgevoerd om de verkeersdoorstroming in het gebied van de RegioRing te bevorderen. Met deze maatregel stimuleert de Stadsregio weggebruikers om, tegen een vergoeding in de vorm van spaarpunten, buiten de Spits te rijden, met een andere vorm van vervoer te reizen (OV/fiets/carpoolen) of thuis te werken. Zodoende wordt de hinder op en binnen de RegioRing beperkt. Deze Voorwaarden voor deelname beschrijven de Voorwaarden waaronder weggebruikers van de RegioRing kunnen deelnemen aan SLIM uit de spits. Van alle begrippen in deze Voorwaarden voor deelname, die beginnen met een hoofdletter, is de voor deze Voorwaarden geldende definitie in Bijlage A opgenomen. 1 Toepasselijkheid Voorwaarden voor deelname 1.1 Deelname aan SLIM uit de spits is vrijwillig. Een Kentekenhouder kan alleen aan SLIM uit de spits deelnemen indien deze Voorwaarden voor deelname en het privacy statement volledig en onvoorwaardelijk worden geaccepteerd. 1.2 Het accepteren van de Voorwaarden voor deelname en het privacy statement doet de Kentekenhouder tijdens het aanmeldproces door de box Akkoord aan te vinken op de Website voorafgaand aan de bevestiging van deelname. Na volledige en onvoorwaardelijke acceptatie van de Voorwaarden voor deelname is de Kentekenhouder Aspirant Deelnemer. Na bevestiging van de deelname door de Stadsregio Arnhem Nijmegen wordt de deelname definitief. 1.3 Door deelname aan SLIM uit de spits sluit de Deelnemer een privaatrechtelijke overeenkomst met de Stadsregio Arnhem Nijmegen. De Stadsregio Arnhem Nijmegen treedt op als rechtspersoon in de zin van artikel 2:1 Burgerlijk Wetboek. ARS Traffic & Transport Technology B.V. vertegenwoordigt de stadsregio in SLIM uit de spits. De Servicedesk van ARS Traffic & Transport Technology onderhoudt het contact met de Kentekenhouder en Deelnemer. 1.4 Deze Voorwaarden zijn van toepassing op iedere deelname door een Deelnemer aan SLIM uit de spits. 1.5 SLIM uit de spits heeft als doelstelling om middels een incentiveprogramma te zorgen voor een lager verkeersaanbod tijdens de Spits op en binnen de RegioRing. Deelnemers die handelen in strijd met deze doelstelling kunnen van deelname uitgesloten worden.

2 2 Deelnemerselectie en aanmelding 2.1 Oud-deelnemers van SLIM Prijzen RegioRing komen in aanmerking voor deelname aan SLIM uit de spits onder de voorwaarde dat zij tot het einde van het project op 30 juni 2012 als deelnemer stonden geregistreerd. 2.2 De Stadsregio Arnhem Nijmegen is gerechtigd de voor het project meest geschikte Kentekenhouders te selecteren en uit te nodigen voor deelname. De stadsregio behoudt zich het recht voor om aanmeldingen voor deelname zonder nadere opgave van redenen te weigeren of op een wachtlijst te plaatsen. 2.3 Per Woonadres kan maximaal één Kentekenhouder deelnemen aan SLIM uit de spits. 2.4 De Kentekenhouder is verplicht bij aanmelding voor deelname alle kentekens die op zijn Woonadres geregistreerd zijn te registreren dan wel aan te vullen op de website Dit geldt ook voor aanhangers, caravans en motoren. Ook is de Deelnemer verplicht de kentekens van personenauto s die niet zijn geregistreerd op het Woonadres van de Deelnemer, maar die ter beschikking staan voor gebruik (bijvoorbeeld lease- of pool-auto) door de Deelnemer of een ander persoon, woonachtig op hetzelfde Woonadres te registreren dan wel aan te vullen. 2.5 Het is de Kentekenhouders van personenauto s, die worden ingezet als taxi of voor koeriers- of andere bezorgdiensten, niet toegestaan deel te nemen aan SLIM uit de spits. 3 Voertuigregistratie van Deelnemers 3.1 De Stadsregio Arnhem Nijmegen gebruikt voor de vaststelling van het Normale reisgedrag van de Deelnemer de kentekenregistraties van de kentekens van al zijn Deelnemersauto s voorafgaand aan zijn deelname aan SLIM Prijzen RegioRing. 4 Medewerking verlenen aan onderzoek 4.1 De Deelnemer zal gedurende of direct na afloop van de Deelnameperiode worden benaderd voor maximaal twee enquêtes en interviews over zijn deelname aan SLIM uit de spits en verleent hieraan zijn volledige medewerking. De resultaten worden gebruikt voor het aan SLIM uit de spits verbonden onderzoek van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. De Deelnemer zal naar beste eer en geweten aan deze verzoeken meewerken. 5 Kennisnemen van informatie 5.1 De Deelnemer dient toegang te hebben tot internet. 5.2 De Deelnemer heeft via zijn persoonlijke pagina op de website inzage in zijn persoonlijke gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer(s), adres, bankrekening, postcode en huisnummer van werkgever) en kenteken(s), het Spitspuntenbudget, het Spitspuntensaldo, de Afwaarderingen en het Referentieniveau.

3 5.3 De Servicedesk zal de Deelnemer regelmatig relevante informatie voor SLIM uit de spits toesturen per . De Deelnemer geeft toestemming voor het toesturen van deze informatie en zal minimaal eenmaal per week de controleren op berichten van SLIM uit de spits. 6 Wijzigingen van informatie van de Deelnemer 6.1 De Deelnemer is verplicht wijzigingen, zoals aanschaf van (lease)auto s en verkoop/wissel van (lease)auto s ten aanzien van de Deelnemerauto s en aanschaf/verkoop van overige kentekens, zoals die van motoren en aanhangers, binnen 5 Werkdagen na het ontstaan van de wijziging schriftelijk of per aan de Servicedesk te melden. 6.2 Indien gedurende de Deelnameperiode de tijdens de aanmelding op de website geregistreerde gegevens (NAW-gegevens, adres, telefoonnummer(s), werkadres, bankrekeningnummer) wijzigen, dan is de Deelnemer verplicht de wijzigingen binnen 5 Werkdagen na het ontstaan ervan schriftelijk of per te melden aan de Servicedesk. 6.3 Verzoeken van de Servicedesk om (her)bevestiging van de persoonlijke gegevens zullen binnen 5 Werkdagen worden beantwoord door de Deelnemer. Indien de Deelnemer in gebreke blijft bij de verstrekking van deze gegevens, kan de bijschrijving van opgebouwde Spitspunten worden opgeschort of komen te vervallen en/of kan de deelname eenzijdig door de Stadsregio Arnhem Nijmegen worden beëindigd. 6.4 Iedere afwijking van het Normale reisgedrag van de Deelnemer gedurende een periode van meer dan 4 weken die niet is veroorzaakt door het deelnemen aan SLIM uit de spits zal door de Deelnemer binnen 5 Werkdagen aan de Servicedesk worden gemeld. Voorbeelden van langdurige onderbrekingen zijn een langdurige ziekte, zwangerschapsverlof, een langdurige vakantie of een langdurig verblijf elders, en een verandering van woon- of werkadres. In die gevallen wordt geen Spitspuntenbudget opgebouwd en worden er geen Spitspunten bijgeschreven bij het Spitspuntensaldo gedurende de periode van de onderbreking. 6.5 De Stadsregio Arnhem Nijmegen heeft bij wijziging van persoonlijke gegevens zoals woon- en/of werkadres en kenteken(s), en in andere gevallen waarin zij dit geraden acht, het recht om het Spitspuntenbudget of zelfs de deelname van de Deelnemer te herzien. 6.6 De Referentieniveaus kunnen alleen worden aangepast in geval van situaties als bedoeld in art. 6.4 en Beloningenlooptijd 7.1 De startdatum van de Beloningenlooptijd van SLIM uit de spits is de eerste Werkdag na de bevestiging van de deelname door de Stadsregio Arnhem Nijmegen als bedoeld in art. 1.2 (niet eerder dan 3 september 2012). 7.2 De Beloningenlooptijd is tot en met beëindiging van deelname door Deelnemer of de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

4 7.3 De Stadsregio Arnhem Nijmegen is gerechtigd om de Beloningenlooptijd van het project te wijzigen, zonder dat Deelnemers hieraan rechten of aanspraken kunnen ontlenen. 8 Referentieniveaus en Spitspuntenbudget 8.1 De Deelnemer krijgt, voorafgaand aan iedere kalendermaand, een Spitspuntenbudget toegekend op basis van zijn of haar Referentieniveau. 8.2 De Referentieniveaus van de Deelnemers zijn bepaald in de periode vóór deelname aan SLIM Prijzen RegioRing. Deze niveaus worden uitgedrukt in het gemiddeld aantal Spitsritten per Werkweek. 8.3 Het Spitspuntenbudget wordt berekend door het Referentieniveau te vermenigvuldigen met de Beloning voor een Spitsmijding (100 Spitspunten) gedeeld door het aantal werkdagen per week (5), vermenigvuldigd met aantal werkdagen voor de desbetreffende maand. Alle Referentieniveaus van de Deelnemerauto s worden bij elkaar opgeteld tot één Referentieniveau. 8.4 Feest- en Vakantiedagen worden niet meegerekend bij het vaststellen van het Spitspuntenbudget. 9 Verdienen van de Spitspunten 9.1 Iedere keer dat een Spitsrit wordt gemaakt met een Deelnemerauto wordt een hoeveelheid van 100 Spitspunten van het Spitspuntenbudget van de Deelnemer afgewaardeerd. 9.2 Tijdens Feest- en Vakantiedagen vindt geen Afwaardering plaats. 9.3 Nimmer kan de situatie ontstaan waarin het Resterend Spitspuntenbudget minder wordt dan 0 Spitspunten. 10 Uitkeren van het Resterend Spitspuntenbudget 10.1 Na het einde van elke kalendermaand wordt het Resterend Beloningsbudget van die maand vastgesteld Het Resterend Spitspuntenbudget wordt voor het einde van de maand, volgend op de beloningsmaand bijgeschreven bij het totale Spitspuntensaldo De Spitspunten van het Spitspuntensaldo zijn te besteden aan cadeaus binnen de webshop, die onderdeel uitmaakt van de Website Bij beëindiging van de deelname, zal het nog bij te schrijven Resterend Spitspuntenbudget worden vastgesteld per de door de Deelnemer gewenste beëindigingdatum of de door de Stadsregio Arnhem Nijmegen bepaalde beëindigingdatum.

5 11 Beëindiging deelname 11.1 De Deelnemer is gerechtigd om op ieder moment eenzijdig zijn verdere deelname aan SLIM uit de spits te beëindigen. Opzeggingen dienen vooraf schriftelijk of per plaats te vinden bij de Servicedesk met vermelding van de door de Deelnemer gewenste beëindigingdatum. Verzoeken tot beëindiging met terugwerkende kracht kunnen niet worden gehonoreerd, in voorkomend geval zal de eerste dag na ontvangst van het verzoek de deelname worden beëindigd De Stadsregio Arnhem Nijmegen kan bij het niet navolgen van de bepalingen in deze Voorwaarden voor deelname, of het wegvallen van de grond voor deelname besluiten deelname van de Deelnemer eenzijdig te beëindigen De Stadsregio Arnhem Nijmegen kan besluiten de deelname van de Deelnemer eenzijdig te beëindigen De Stadsregio Arnhem Nijmegen kan besluiten het project eenzijdig te beëindigen, waarmee voor alle Deelnemers de deelname vervalt. 12 Vertrouwelijkheid informatie van de Deelnemer 12.1 Het is de Deelnemer niet toegestaan de inhoud van de website elektronische nieuwsbrieven, s en enquêtes te vermenigvuldigen, distribueren of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming van de Stadsregio Arnhem Nijmegen SLIM uit de spits is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (Cbp) onder nummer Op de Website van SLIM uit de spits is een privacy statement gepubliceerd. Bij aanvang van zijn deelname is de Deelnemer akkoord gegaan met de inhoud van dit privacy statement. 13 Publiciteit 13.1 Indien een Deelnemer door de pers wordt benaderd over SLIM uit de spits of zelf deze toenadering wil zoeken, stelt de Stadsregio Arnhem Nijmegen het op prijs als de Deelnemer de Servicedesk hierover informeert. 14 Wijzigingen Voorwaarden voor deelname 14.1 De Stadsregio Arnhem Nijmegen is gerechtigd de Voorwaarden voor deelname eenzijdig te wijzigen. Wijzigingen in de Voorwaarden voor deelname worden vooraf aan de Deelnemer gecommuniceerd. Krachtens artikel 11.1 kan de Deelnemer vervolgens besluiten zijn deelname te beëindigen.

6 15 Klachten, vragen en opmerkingen 15.1 Bij eventuele klachten, vragen en opmerkingen kunnen Deelnemers contact opnemen met de Servicedesk. 16 Onregelmatigheden 16.1 Het is de Deelnemer niet toegestaan om Spitspunten te verdienen en te behouden als gevolg van enig handelen of nalaten dat in strijd is met deze Voorwaarden, dan wel met de uitgangspunten van SLIM uit de spits. Hieronder worden in ieder geval de volgende situaties verstaan: de Deelnemer of zijn huisgenoot bestuurt tijdens de Spits, op de wegen waarop Afwaarderingen kunnen plaatsvinden, een andere auto dan een Deelnemerauto zonder dit aan de Servicedesk te melden; de Deelnemer is verhuisd zonder de Servicedesk daarvan op de hoogte te brengen; de Deelnemer is van werkadres veranderd zonder de Servicedesk daarvan op de hoogte te brengen Indien de Deelnemer zich niet houdt aan de Voorwaarden voor deelname, dan kan de Deelnemer worden uitgesloten van verdere deelname en zal bijschrijving van het Resterend Spitspuntenbudget bij het Spitspuntensaldo niet plaatsvinden Steekproefsgewijs controleert de Servicedesk persoonlijke gegevens van Deelnemers met medewerking van de RDW De Servicedesk zal bij het vermoeden dat zij onjuiste of onvolledige gegevens heeft ontvangen, contact opnemen met de Deelnemer en om een verklaring en toelichting vragen Bij het vermoeden van enig handelen of nalaten als bedoeld in art of gerede twijfel aan de juistheid van de kentekenregistraties wordt de Deelnemer in de gelegenheid gesteld om de waarnemingen te verklaren. Indien een deugdelijke verklaring ontbreekt, leidt dat tot uitsluiting van deelname zonder uitbetaling van het resterende Spitspuntenbudget en zal de deelname worden beëindigd De Stadsregio Arnhem Nijmegen behoudt zich het recht voor om onterecht uitgekeerde Spitspunten op de Deelnemer te verhalen alsmede alle overige schade die als gevolg van het in art genoemde handelen of nalaten wordt geleden. Indien de Stadsregio in verband hiermee een vordering in een gerechtelijke procedure tegen de (gewezen) Deelnemer instelt, is de Deelnemer gehouden de met deze procedure gemoeide werkelijke kosten te vergoeden. 17 Aansprakelijkheid 17.1 SLIM uit de spits is met grote zorgvuldigheid voorbereid. Het is echter mogelijk dat bij de uitvoering zaken anders lopen dan is bedoeld en/of is voorzien. De Stadsregio Arnhem Nijmegen, noch de personen die bij de uitvoering van SLIM uit de spits zijn ingeschakeld, zijn jegens de Deelnemer aansprakelijk voor directe schade en gevolgschade ten gevolge van de deelname aan SLIM uit de spits, van welke aard en omvang dan ook.

7 17.2 De in art genoemde personen kunnen zich te allen tijde beroepen op dit ten behoeve van hen gesloten derdenbeding Indien in rechte niettemin zou worden geoordeeld dat de Stadsregio Arnhem Nijmegen of haar hulppersonen aansprakelijk zijn, dan is deze aansprakelijkheid beperkt tot de Spitspunten die betreffende Deelnemer zou hebben kunnen ontvangen voor zijn deelname aan SLIM uit de spits De Deelnemer vrijwaart de Stadsregio Arnhem Nijmegen voor alle aanspraken van derden, de redelijke kosten van verweer tegen dergelijke aanspraken daaronder begrepen, die op enigerlei wijze samenhangen met de deelname aan SLIM uit de spits Voor zover een Deelnemer door deelname aan SLIM uit de spits kosten maakt, bestaat geen recht op vergoeding van deze kosten. 18 Overige bepalingen 18.1 Door acceptatie van de Voorwaarden als bedoeld in art. 1.1 verklaart de Deelnemer zich akkoord met iedere beslissing die in het kader van SLIM uit de spits wordt genomen, ongeacht de inhoud van de beslissing. De Deelnemer kan naar aanleiding hiervan geen rechten en/of aanspraken tegenover de Stadsregio Arnhem Nijmegen of enige andere partij doen gelden. Ook voor het overige kunnen aan deelname aan SLIM uit de spits geen andere rechten en/of aanspraken worden ontleend dan bepaald in deze Voorwaarden Indien één of meer van deze Voorwaarden zou(den) worden vernietigd dan wel indien in rechte zou komen vast te staan dat één of meer van deze Voorwaarden nietig is/zijn, laat dit de geldigheid van de overige Voorwaarden onverlet. 19 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 19.1 Op deze overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing. Alle uit deze overeenkomst voortvloeiende geschillen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de Rechtbank te Arnhem Beslissingen, handelingen en mededelingen van welke aard en met welke inhoud dan ook, in het kader van SLIM uit de spits zijn niet vatbaar voor bezwaar en beroep op grond van de Algemene wet bestuursrecht.

8 Bijlage A Begrippenlijst Begrip Afwaardering Definitie De vermindering van het Beloningsbudget met 100 Spitspunten indien de Deelnemer een Spitsrit maakt. Aspirant Deelnemer Avondspits Een Kentekenhouder die zich aangemeld heeft voor deelname, maar nog wacht op bevestiging van deelname door de Stadsregio Arnhem Nijmegen. De periode tussen en uur op een Werkdag. Beloning Beloningenlooptijd Spitspuntenbudget Deelnemer Deelnemerauto Deelnameperiode Feest- en Vakantiedagen Kentekenhouder Looptijd Normaal reisgedrag Ochtendspits Het als gevolg van een Spitsmijding achterwege blijven van een Afwaardering na afloop van een Spits tijdens welke in het kader van SLIM uit de spits wordt gestreefd naar Spitsmijdingen. Het deel van de Looptijd, waarin Deelnemers een Beloning in de vorm van Spitspunten voor de door hen gerealiseerde Spitsmijdingen ontvangen, te weten: vanaf de eerste Werkdag na acceptatie van de Voorwaarden door Deelnemer en bevestiging van de deelname door de Stadsregio Arnhem Nijmegen (niet eerder dan 3 september 2012) tot en met beëindiging van deelname door Deelnemer of de Stadsregio Arnhem Nijmegen Het budget voor de Deelnemer dat volgt uit het Referentieniveau vermenigvuldigd met de beloning voor een Spitsmijding (100 Spitspunten), gedeeld door het aantal werkdagen per week (5), vermenigvuldigd met het aantal werkdagen voor de betreffende maand. Feest- en Vakantiedagen worden niet meegerekend. Een uitgewerkt voorbeeld van een dergelijke berekening is op de Website gepubliceerd. De natuurlijke persoon die deelneemt aan SLIM uit de spits en als zodanig bij SLIM uit de spits is geregistreerd, inclusief de Deelnemerauto( s). Een personenauto waarvan het kenteken bij de RDW is geregistreerd op naam van een Deelnemer, danwel op zijn Woonadres, of een personenauto die ter beschikking staat voor gebruik door de Deelnemer of een ander persoon, woonachtig op hetzelfde Woonadres. Zie Beloningenlooptijd. De erkende feestdagen, vakantiedagen en blokdagen die vallen tussen een nationale feest- of vakantiedag en een weekend, een en ander mede conform de door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bekendgemaakte officiële schoolvakanties voor het basisonderwijs in de regio Zuid. De natuurlijke persoon die houder is van een Nederlands kenteken. De periode vanaf 3 september 2012 tot 1 september Voor de periode waarin beloningen kunnen worden verdiend, zie Beloningenlooptijd. Het reisgedrag van de Deelnemer op of binnen de RegioRing in de Spits ten tijde van de Referentieperiode. De periode tussen en 9.00 uur op een Werkdag.

9 Referentiemeting Referentieniveau Referentieperiode Resterend Spitspuntenbudget Spits Servicedesk Spitsmijden / Spitsmijding Spitspunten Spitspuntenbudget Spitspuntensaldo Spitsritten Stadsregio Arnhem Nijmegen De meting van het Referentieniveau tijdens de Referentieperiode. Het vastgestelde niveau van gebruik van een personenauto door de eigenaar of gebruiker in het aangegeven gebied dat tijdens de Referentieperiode is gemeten. Dit niveau wordt uitgedrukt in het gemiddeld aantal Spitsritten per Werkweek. De periode waarin het Referentieniveau van de Deelnemer is gemeten voorafgaand aan zijn deelname aan SLIM Prijzen RegioRing. Het aantal Spitspunten dat resteert nadat het Spitspuntenbudget is verminderd met de Afwaarderingen. Ochtendspits of Avondspits. Contactcentrum voor Kentekenhouders en (Aspirant) Deelnemers, gevestigd ten kantore van ARS Traffic & Transport Technology. De contactgegevens zijn: Servicedesk SLIM uit de spits, Postbus 85911, 2508 CP Den Haag. servicedesk@slimuitdespits.nl. Telefoon: Fax: De openingstijden zijn uur, tijdens schoolvakanties regio Zuid voor het basisonderwijs 9:00-17:00 uur. Website Het vermijden / de vermijding van een Spitsrit door een Deelnemer waar de Deelnemer deze vóór zijn deelname wel reed. De punten die de Deelnemer kan verdienen met het maken van een Spitsmijding (100 punten per Spitsmijding). Het budget voor de Deelnemer dat volgt uit het Referentieniveau vermenigvuldigd met de beloning voor een Spitsmijding (100 Spitspunten), gedeeld door het aantal werkdagen per week (5), vermenigvuldigd met het aantal werkdagen voor de betreffende maand. Feest- en Vakantiedagen worden niet meegerekend. Een uitgewerkt voorbeeld van een dergelijke berekening is op de Website gepubliceerd. Het totaal aan Spitspunten dat de Deelnemer voor besteding is vrijgegeven. Ritten gemaakt op of binnen de RegioRing met Deelnemerauto s tijdens een Werkdag en gedurende de Spits. De partij met wie de Deelnemer door accepteren van de Voorwaarden voor Deelname een overeenkomst sluit. Voorwaarden De Voorwaarden voor deelname aan uit de spits. Website De website van SLIM uit de spits, te weten Werkdag Een van de weekdagen van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van Feest- en Vakantiedagen. Werkweek Een kalenderweek van maandag tot en met zondag waarin 5 Werkdagen voorkomen, daarbij rekening houdend met Feest- en Vakantiedagen.

10 Woonadres Adres volgens de Gemeentelijke Basis Administratie. RegioRing De A12, A15, A50, A73 en A325 en de wegen binnen dit gebied. Een overzichtskaart staat gepubliceerd op

Voorwaarden voor deelname SLIM uit de spits Positiespeler

Voorwaarden voor deelname SLIM uit de spits Positiespeler Voorwaarden voor deelname SLIM uit de spits Positiespeler Versie 1.0 5 april 2013 SLIM uit de spits is een initiatief van Stadsregio Arnhem Nijmegen, de deelnemende gemeenten, de provincie Gelderland en

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname SLIM uit de spits Camera en App Spitsmijders

Voorwaarden voor deelname SLIM uit de spits Camera en App Spitsmijders Voorwaarden voor deelname SLIM uit de spits Camera en App Spitsmijders Versie 3.0 23 april 2014 SLIM uit de spits is een initiatief van Stadsregio Arnhem Nijmegen, de deelnemende gemeenten, de provincie

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname SLIM uit de Spits A12 Ede Grijsoord

Voorwaarden voor deelname SLIM uit de Spits A12 Ede Grijsoord Voorwaarden voor deelname SLIM uit de Spits A12 Ede Grijsoord In de periode zomer t/m najaar 2015 vinden op de A12 tussen Veenendaal en Knooppunt Grijsoord werkzaamheden plaats. Deze werkzaamheden zijn

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname Spitsmijden Galecopperbrug

Voorwaarden voor deelname Spitsmijden Galecopperbrug Voorwaarden voor deelname Spitsmijden Galecopperbrug In de periode zomer 2014 t/m najaar 2015 vinden op de A12 op de Galecopperbrug bij Utrecht werkzaamheden plaats. Deze werkzaamheden zijn erop gericht

Nadere informatie

1 Voorwaarden voor Deelname

1 Voorwaarden voor Deelname 1 Voorwaarden voor Deelname Van 3 juli 2017 tot en met 15 november 2019 (inclusief nameting) voert ARS Traffic & Transport Technology (vanaf nu ARS) in opdracht van De Verkeersonderneming het project Maaster

Nadere informatie

Deelname aan het project is geheel vrijwillig. Het project start op 1 april 2013 en duurt tot 1 januari 2015.

Deelname aan het project is geheel vrijwillig. Het project start op 1 april 2013 en duurt tot 1 januari 2015. Privacy Statement 29 april 2014 SLIM uit de spits is een initiatief van Stadsregio Arnhem Nijmegen, de deelnemende gemeenten, de provincie Gelderland en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het

Nadere informatie

1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne.

1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne. Productvoorwaarden Reis je Rijk 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne. Begrippen De hierna gedefinieerde begrippen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen gooischrecherchebureau.nl contact@grebu.nl +31 (0)6 429 125 37 Postbus 1072, 1270 BB Huizen Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor het verlenen van diensten van het 'Gooisch Recherchebureau', gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid : A) TopTheorie: de rechtspersoon die met de consument op afstand de overeenkomst aangaat. B) Cursist: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel 1. Algemeen Organisator stelt zich ten doel het jaarlijks organiseren in de laatste week van de basisschool zomervakantie van een Vakantiespel voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool

Nadere informatie

Reglement B-Riders mei 2015

Reglement B-Riders mei 2015 Reglement B-Riders mei 2015 B-Riders zijn Brabanders die de auto laten staan en de fiets of de e-bike pakken naar het werk. B- Riders is onderdeel van het Rijksprogramma Beter Benutten van het ministerie

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag

Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag Begrippen P+R Promotie actie De P+R promotie actie is een actie van gemeente Den Haag in samenwerking met Bereikbaar Haaglanden Ga3.0 om

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de Vergoeding

Algemene voorwaarden voor de Vergoeding Algemene voorwaarden voor de Vergoeding 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen: "Algemene Voorwaarden") zijn van toepassing op de (vaststellings)overeenkomst (hierna te noemen:

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck

Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck De P+R promotie actie Hoornwijck is bestemd voor automobilisten die tijdens de spits minimaal drie dagen per week parkeren bij P+R Hoornwijck en

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV.

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Inhoud Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Credits sparen Artikel 4 Credits

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 123GESLAAGD.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN - 123GESLAAGD.NL Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door 123GESLAAGD V.O.F., gevestigd te s-gravenhage, hierna te noemen: Tussenpersoon. De wederpartij van Tussenpersoon is een rechtspersoon of natuurlijk persoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten

Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten 1. Toepasselijkheid Onder de naam Fleuren Van Veldhuizen advocaten werken de individuele advocaten mr. W.L.M Fleuren en mr. W.E. van Veldhuizen samen,

Nadere informatie

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GELIJKGESLAAGD.COM Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. Algemene voorwaarden NUTHEORIE.NL. Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan snelcursustheorie een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2 Theorieopleiding:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Linkedintoresults B.V., tevens handelend onder de namen Linkedintoresults en LI2R, gevestigd en kantoorhoudende te, aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan SNEL THEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarde umiek, versie februari

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarde umiek, versie februari Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gewichtsconsulent: Mieke Govers, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, tevens in het bezit

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

1. Spelregels Hieronder volgen de spelregels met betrekking tot het onderzoek.

1. Spelregels Hieronder volgen de spelregels met betrekking tot het onderzoek. 1. Spelregels Hieronder volgen de spelregels met betrekking tot het onderzoek. Wat houdt het onderzoek in het kort in? Voor een mobiliteitsonderzoek zoeken we 100 deelnemers die graag kennis willen maken

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. Algemene voorwaarden DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING ZOMERJAZZFIETSTOUR GEVESTIGD TE GARNWERD (KvK-nummer 02068830:, BTW-nummer: NL.8087.43.788.B.01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Designmaat

Algemene voorwaarden Designmaat Algemene voorwaarden Designmaat Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Designmaat gesloten overeenkomsten en verrichtte diensten en

Nadere informatie

1.8 De cursist kan geen rechten ontlenen aan het feit dat TheoriePro.nl deze algemene voorwaarden mogelijk soepel toepast.

1.8 De cursist kan geen rechten ontlenen aan het feit dat TheoriePro.nl deze algemene voorwaarden mogelijk soepel toepast. Algemene Voorwarden van TheoriePro.nl Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan TheoriePro.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Spitsvrij

Algemene Voorwaarden. Spitsvrij Algemene Voorwaarden Spitsvrij Datum: 18 februari 2013 1 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Definities 3 3. Algemeen 5 4. Voorwaarden en regels tijdens deelname 6 5. Registratieapparatuur 8 6. Additionele

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis:

ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. Algemeen 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden; Applicatie De door de

Nadere informatie

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ).

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ). Actievoorwaarden Fanmail voor Sochi Samenvatting 1. Actieperiode loopt van 31 januari 2014 tot en met 23 februari 2014; 2. Stuur een Fanmail bericht via elkedagsupporter.nl en accepteer de algemene voorwaarden.

Nadere informatie

1 PRIVACY STATEMENT - MAASTER Wilt u niet meer worden benaderd?... 2

1 PRIVACY STATEMENT - MAASTER Wilt u niet meer worden benaderd?... 2 Inhoudsopgave 1 PRIVACY STATEMENT - MAASTER... 2 2 Wilt u niet meer worden benaderd?... 2 3 Waarvoor worden de camera's op de Maasovergangen in Rotterdam gebruikt?... 2 4 Wat registreren we?... 2 5 Hoe

Nadere informatie

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s Artikel 1 Begrippenlijst Dienst Klant Leverancier Overeenkomst Product Rechten van Intellectuele vorm Een door de Leverancier te leveren

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

FLEXSTONE REAL ESTATE

FLEXSTONE REAL ESTATE Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Opdrachten die door Opdrachtnemer en/of haar daartoe bevoegde medewerker(s) zijn aangegaan c.q. zijn aanvaard en alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Met cursist wordt hier bedoeld; de persoon die aan Rijschool Drive Social een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theoriecursus

Nadere informatie

Algemene voorwaarden snelcursustheorie-maastricht.nl!

Algemene voorwaarden snelcursustheorie-maastricht.nl! Algemene voorwaarden snelcursustheorie-maastricht.nl Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan snelcursustheorie.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN EINDHOVEN AIRPORT

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN EINDHOVEN AIRPORT ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN EINDHOVEN AIRPORT Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van de Exploitant en op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden theoriekoning.nl

Algemene voorwaarden theoriekoning.nl Algemene voorwaarden theoriekoning.nl Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan theoriekoning.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

2Work Arbeidsjuristen Voorwaarden Open inschrijving opleidingen

2Work Arbeidsjuristen Voorwaarden Open inschrijving opleidingen 2Work Arbeidsjuristen Voorwaarden Open inschrijving opleidingen 1 Algemene bepalingen 1.1 2Work Arbeidsjuristen, hierna te noemen 2Work is de handelsnaam van de maatschap OpRecht Opleidingen, ingeschreven

Nadere informatie

speciaal internetplatform, deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden.

speciaal internetplatform,  deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden. Actievoorwaarden Volkswagen Memory Lane Samenvatting 1. De actieperiode loopt van 7 november 2016 tot en met 27 februari 2017. 2. Tijdens deze actieperiode kunnen Volkswagen fans verhalen indienen op een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA Artikel 1. Werkingssfeer 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Visa2china en opdrachtgevers. 2. Visa2china is bevoegd om bij

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder: Hommerson

Nadere informatie

Beoordeling. h2>klacht

Beoordeling. h2>klacht Rapport 2 h2>klacht Verzoeker klaagt erover dat Rijkswaterstaat van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat hem nulniveau 2 heeft toegekend in verband met het project FileMijden A6. Beoordeling Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct

ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct ZONDER. MEER. Inhoudsopgave Toelichting gebruikte begrippen 1. Elektronische diensten 2. Gebruiksvoorschriften en/of aanwijzingen 3. Zorgplicht NIBC

Nadere informatie

89 85 KVK:280.871.76 I

89 85 KVK:280.871.76 I Algemene Voorwaarden DigitaleFactuur Haagweg 4 G5-G6 2311 AA Leiden T:071-513 89 85 KVK:280.871.76 I http://www.digitalefactuur.nl E info@digitalefactuur.nl 1 1. Algemeen 1.1 Partijen bij deze overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bedrijven

Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene Voorwaarden Bedrijven Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden Bedrijven... 1 Algemeen... 2 Definities... 2 Toepassing... 2 Aansprakelijkheid... 3 Overmacht... 4 Huurovereenkomsten... 4 Plaatsing...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis:

ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. Algemeen 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden; Applicatie De door de

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Artikel 2 Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst

Artikel 2 Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst Algemene Voorwaarden Coöperatieve Vereniging KasCoöperatie U.A. Versie 26 juli 2013 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen KasCoöperatie U.A.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen De onderneming A.G. Wennekes handelend onder de naam Kennis Up To Date, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer van Consument door Vervoerder tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer van Consument door Vervoerder tegen een vooraf vastgestelde prijs. Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: Taxi Airport Boeken, handelende onder naam Airport Service. Aanbod: het aanbod door Aanbieder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. versie 130215 - Algemene Voorwaarden van Eveas Verzekeringen 1

Algemene voorwaarden. versie 130215 - Algemene Voorwaarden van Eveas Verzekeringen 1 1. Algemeen 1.1 Waar in deze voorwaarden wordt gesproken over Financiële Dienstverlener, wordt Eveas Verzekeringen, geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17078376,Stationsstraat

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst

Gebruikersovereenkomst Gebruikersovereenkomst U sluit hierbij een overeenkomst voor het gebruik van Rechtwijzer af met de Raad voor Rechtsbijstand, gevestigd te Utrecht (Croeselaan 15, 3521 BJ Utrecht, 088-787 1080, e- mail

Nadere informatie

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website Actievoorwaarden Dacia Zeker Wel Door mee te doen met de actie Dacia Zeker Wel kunnen winnende deelnemers een vakantie bon ter waarde van 1000,- bij Weekendjeweg.nl winnen. De winnaar mag deze reis gaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mei 18

Algemene voorwaarden mei 18 Algemene Voorwaarden Algemeen is opgericht door Daniëlle Lubbers, is gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69879540. Behandelovereenkomst: Diensten: Schriftelijk:

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen.

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1a: Bij het aangaan van deze overeenkomst bent u bekend met het feit dat uw ledenpas afhankelijk van het gekozen abonnement precies 3, 12 of 24 maanden geldig is vanaf de ingangsdatum,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Spitsmijden in de trein

Algemene Voorwaarden. Spitsmijden in de trein Algemene Voorwaarden Spitsmijden in de trein Versie 1.2 Datum: 4 oktober 2012 1 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Definities 3 3. Algemene Voorwaarden 5 4. Voorwaarden voor deelname 6 5. App (Ritregistratiemiddel)

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Algemeen De website en de bijbehorende webshop is samengesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Telder Bouw en Industrie B.V., gevestigd

Nadere informatie

Actievoorwaarden. 1. Algemeen

Actievoorwaarden. 1. Algemeen Actievoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat Retail B.V. gevestigd te Renswoude, aan het adres Nijborg 17, te Renswoude

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winkracht 11

Algemene Voorwaarden Winkracht 11 Algemene Voorwaarden Winkracht 11 Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden Winkracht 11... 1 1 Algemene voorwaarden Winkracht 11 voor particulieren... 2 1.1 Artikel 1 - Bedrijfsomschrijving... 2 1.2 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland.

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te, 3532AE Utrecht, in Nederland. ARTIKEL 1. DEFINITIES 1.1 In deze Algemene Voorwaarden (hierna Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op De Nieuwe Regeling 2005 (DNR 2005) die in de bouwadvieswereld veel wordt gehanteerd.

Deze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op De Nieuwe Regeling 2005 (DNR 2005) die in de bouwadvieswereld veel wordt gehanteerd. ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op De Nieuwe Regeling 2005 (DNR 2005) die in de bouwadvieswereld veel wordt gehanteerd. 1. DEFINITIES 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Voorwaarden Hypotheekadvies van de Consumentenbond

Voorwaarden Hypotheekadvies van de Consumentenbond Voorwaarden Hypotheekadvies van de Consumentenbond 1 Algemeen 1. Onder Klant wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan, natuurlijke personen en zelfstandigen zonder medewerkers, die Opdracht verleent

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE !!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE !!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE Werkingssfeer Deze Algemene Voorwaarden gelden voor iedere offerte en Overeenkomst gesloten tussen OVALPICTURE en de Opdrachtgever, tenzij van deze Algemene

Nadere informatie

e ARS SPRR Uitnodigingsbrief SPRR.MC.0008 SPRR.MC.0008 Uitnodigingsbrief 2.2 Definitief 2-8-2010 SPRR 210002

e ARS SPRR Uitnodigingsbrief SPRR.MC.0008 SPRR.MC.0008 Uitnodigingsbrief 2.2 Definitief 2-8-2010 SPRR 210002 e ARS I Traffic & Transport Technology Documentinformatie Titel Subtitel Document ID Document naam Versie Status Datum Project naam Project nummer SPRR Uitnodigingsbrief SPRR.MC.0008 SPRR.MC.0008 Uitnodigingsbrief

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten Algemene voorwaarden Janszen Advocaten 1. Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.a. Cliënt: de opdrachtgever of contractpartij van het advocatenkantoor 1.b. Het kantoor: de behandelend

Nadere informatie

Actievoorwaarden Verwenweken

Actievoorwaarden Verwenweken Actievoorwaarden Verwenweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Verwenweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Artikel 1 - Definities en begrippen 1. In deze algemene voorwaarden hierna te noemen Voorwaarden - worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening

Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening 1. Definities 1.1 "Implementation IQ": Handelsnaam van Innovation IQ B.V., gevestigd te De Meern aan de Vasalisplantsoen 17 (3454 LT) en ingeschreven in

Nadere informatie

WOZMeldpunt. Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemene voorwaarden

WOZMeldpunt. Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemene voorwaarden WOZMeldpunt. Gratis deskundig bezwaar voor de particulier Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemene voorwaarden 1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Woningzoekende

Algemene Voorwaarden Woningzoekende Artikel 1 Toepasselijkheid Deze Bemiddelingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedngen en op alle bemiddelingsopdrachten, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende bemiddelingsovereenkomst(en)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie