Shellac. UV 3 Technologie. On Like Polish. Wears Like Gel. Off In Minutes. (really!) patent pending

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Shellac. UV 3 Technologie. On Like Polish. Wears Like Gel. Off In Minutes. (really!) patent pending"

Transcriptie

1 SAY GOOD-BYE

2 Shellac UV 3 Technologie On Like Polish. Wears Like Gel. Off In Minutes. (really!) patent pending

3 SAY HELLO TEGEN DE EERSTE HYBRIDE NAGELKLEUR.

4 SAY HELLO TO THE FUTURE! De wereldwijde nagelproblemen zijn voorbij! Shellac is de revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie die de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour&Effects nagellak combineert. Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Aangezien shellac ook een hypoallergeen product is, bevat het net als de Brisa gel zeer weinig photo-initiatoren, hierdoor is een hoge UV-output noodzakelijk, deze wordt alleen geleverd door CND s UV-lampen. Shellac breng je aan als een lak - dus geen potjes - alleen een flesje en een kwastje. Shellac is te verwijderen in 10 minuten! Zonder vijlen. Zonder frezen. Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!

5 MEET THE COLORS. De gekleurde flesjes komen perfect overeen met de kleur van de inhoud. Met de zachte rubberen dop en het platte driehoekige kwastje wordt het opbrengen een fluitje van een cent. Cream Puff Negligee Romantique Strawberry Smoothie Rose Bud Tutti Frutti Tropix Hot Chilis Red Baroness Iced Cappuccino Fedora

6 GOOD-BYE IS HET AL DROOG? TIJD. Bijwerken is vanaf nu niet meer nodig. Nooit meer auto rijden met alleen maar de handpalmen op het stuur of terug naar de salon moeten voordat je van de parkeerplaats af bent

7 HELLO GEEN DROOGTIJD. Shellac heeft geen droogtijd, het wordt UV-uitgehard. Steek je hand in je tas. Pak je sleutels. Pak het stuur beet. En rij ontspannen!

8 GOOD-BYE DOFHEID. Geen afgesleten randen meer. Geen scheuren, krassen of doffe nagels. Geen tekenen van slijtage, hoeveel s je ook verstuurd.

9 HELLO GLANS. Volmaakte, fantastische hoogglans, twee weken lang! , blog erop los. Schrijf de roman met perfecte nagels van begin tot eind!

10 GOOD-BYE IMPERFECTE RESULTATEN. Geen afdrukken meer van de lakens, geen beschadigde, doffe nagels. Geen spijt meer de volgende ochtend.

11 HELLO SPIEGELGLANS. Sterke, schitterend gekleurde nagels, die toch flexibel zijn. Wordt wakker met verzorgde nagels, ochtend na ochtend.

12 GOOD-BYE ZWAKKE NAGELS. Geen scheuren meer. Geen haakjes. Geen zwakke nagels die breken bij het zien van een knoop.

13 HELLO STERKE NAGELS. Dun maar sterk. Shellac beschermt en verstevigd natuurlijke nagels. Knoop je knopen. Speel met je haar. Geen gedoe meer met je nagels.

14 GOOD-BYE BROZE NAGELS. Niet meer frezen. Niet meer vijlen. Niet meer weken. Shellac verwijderen is geen tijdrovende bezigheid en levert geen beschadigde nagels op. Punt!

15 HELLO SNEL EN ZACHT TE VERWIJDEREN. Laat je nagels niet meer weken, frezen of vijlen. Wikkel ze in! Shellac verwijder je veilig en gemakkelijk in 10 minuten. Echt waar!

16 HET HYBRIDE KLEURSYSTEEM VAN SHELLAC Zoals elke kwaliteits lak, bevat het systeem van Shellac een Base Coat, een Color Coat en een Top Coat. In combinatie met een CND UV-lamp vormen zij een doorbraak in sterke nagellak die twee weken perfect blijft zitten en in 10 minuten kan worden verwijderd. 3 De UV-technologie van CND houdt haar beloften: Op te brengen als een lak. Slijtvast als een gel. Verwijderbaar in minuten! Shellac UV Base Coat Een dunne laag is genoeg. In 10 seconden is het uitgehard en levert ze het essentiële fundament voor het Shellac-systeem. Shellac UV Color Coat Wordt in twee lagen aangebracht, net als nagellak. Volle, intense kleuren die twee weken blijven zitten! Verkrijgbaar in vele populaire kleuren. Shellac UV Top Coat De kroon op het werk is een enkele laag onverslijtbare bescherming en spiegelglans.

17 NIEUWE UV-LAMP! Onze ergonomische uv-lamp is krachtig, veelzijdig en van onschatbare waarde! Het is groot genoeg voor 5 vingers of 5 tenen tegelijk (tijdswinst!), volledig programmeerbaar en werkt perfect met het BrisaTM Gel-systeem. Shellac Remover Wraps Net zo revolutionair is de manier waarop Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Shellac Remover Wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps elke keer goed op zijn plaats. Niet weken, vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar!

18 EASY ON. APPLICATIE STEP-BY-STEP Laat je klant een kleur kiezen. Bereid de nagels voor op het aanbrengen met een zorgvuldige behandeling van de nagels en nagelriemen, en gebruik hierbij CND ScrubFresh. 1. Breng de Shellac UV Base Coat aan 3. Breng de Shellac UV Top Coat aan 2. Breng de Shellac UV Color Coat aan (x2) 4. Laat tussen elke stap de coat uitharden* * 10 Seconden uitharden na stap 1. * 2 Minuten uitharden na stap 2 en stap 3.

19 EASY OFF. VERWIJDEREN STEP-BY-STEP Laat je klant de handen wassen met vloeibare zeep en warm water. Voorzie de werkplek van 10 Remover Wraps, aceton en een bokkenpootje. 1. Verzadig een Wrap met aceton 3. Wacht 10 minuten 2. Wikkel de Wrap om de vinger 4. Verwijder zacht Geef je klant SolarOil TM mee om de nagels en de nagelriemen te hydrateren.

20 IS SCIENCE COOL OR WHAT? Geloofwaardigheid maakt het verschil. Wij maken onze beloften waar! Betere wetenschap geeft betere producten. Het is dankzij de gepatenteerde formulering van solventen, monomeren en polymeren dat Shellac als een gewone lak aangebracht wordt, slijtvast is als gel, en in enkele minuten verwijderd wordt. Bovendien is Shellac hypoallergeen en vrij van formaldehyde, tolueen of dibutylftalaat. CND heeft met veel geduld de technologie achter Shellac geperfectioneerd en grondig getest voordat ze ermee op de markt kwamen. Het resultaat is een echte doorbraak in onze branche. Shellac, de eerste hybride nagelkleur, onderscheidt zich van andere producten op de markt dankzij zijn wetenschappelijke basis en de manier waarop het getest is. Nagelstylisten die deelgenomen hebben aan gecontroleerde blinde tests waren unaniem: je kan het nergens mee vergelijken, er bestaat niets anders dat ook maar in de buurt komt. En de nagelstylistes die het getest hebben? Die willen niets anders meer. Wat in de praktijk niet werkt, werkt voor niemand. Dat weet iedereen. Is wetenschap niet te gek?

21 LAB TESTED. SALON PREFERRED. Dankzij hun wetenschappelijke basis en omdat ze toonaangevend zijn, zijn de producten van CND de eerste keus voor nagelstylisten over de hele wereld, en winnen zij jaar na jaar de Readers' Choice Awards van NAILS Magazine. Onze nieuwe hybride nagelkleur, Shellac, bouwt voort op deze erfenis en blinkt uit door innovatie. Maar we gaan verder dan wat de wetenschap ons biedt. We geven professionele nagelstylisten mogelijkheden om bij te leren, ongeëvenaarde ondersteuning en volledige opleidingsmaterialen. Zeg de meest frustrerende nagelproblemen van de wereld dus maar GOOD-BYE. Voor altijd. HELLO Shellac. De hybride nagelkleur, onze superheld, die de welbekende nagellak problemen overwint. Get Shellacked! Bezoek onze website voor meer informatie of om een distributeur bij u in de buurt te zoeken.

22 Shellac Vergelijking SHELLAC VS. AANBRENGEN Duur van de behandeling (droogtijd inbegrepen) Kan met een kwastje worden aangebracht (zoals nagellak) Gemakkelijk aan te brengen? Droogtijd Geur Sculpt mogelijkheden 30 min. Ja Gemakkelijk Geen Geen Nee UITZICHT Draagtijd 14+ dagen Blijvende glans Dunheid Sterk Dun VERWIJDEREN Tijdsduur Methode Is vijlen nodig? 10 min. Inwikkelen Nee

23 SOAK HARDE NAGELLAK OFF GEL GEL L&P 60 min. 45 mins. 60 min. 60 min. Ja Nee Nee Nee Gemakkelijk Moeilijk Moeilijk Moeilijk Lang Geen Geen Kort Ja Varieert Geen Sterk Nee Varieert Ja Ja 3-7 dagen 14 dagen 14+ dagen 14+ dagen Gemiddeld Sterk Sterk Gemiddeld Dun Varieert Varieert Varieert 5 min. 30+ min. 30+ min. 30+ min. Afvegen Weken + Vijlen Vijlen Weken + Vijlen Nee Ja Ja Ja

24 Importeur CND voor Nederland Ekkersrijt HH Son +31(0) (0) Tinails Venrayseweg AE HORST Nails By: Roxanne Valinoti 2009 Creative Nail Design, Inc. SKU PN Art Rev. 09/12 #4542 Printed by wind power, through a Green-e certified program using Renewable Energy Credits (RECs). Printed with soy-based ink.