Nieuwsbrief. blijft groeien. En hierbij denk ik ook vooral aan stabiliteit en zekerheid voor de lange termijn.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. blijft groeien. En hierbij denk ik ook vooral aan stabiliteit en zekerheid voor de lange termijn."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Voorwoord voorzitter Met Prinsjesdag net achter de rug schrijf ik deze inleiding. De derde dinsdag in september gaat altijd gepaard met veel ceremonieel vertoon, de vele paarden, prachtige officiële kostuums, de koetsen. De gouden koets als hoogtepunt met daarin de koningin, prins en prinses, toch mooi dat dit nog kan in Nederland. De hoofdzaak van deze dag is het uitspreken van de Troonrede door onze Koningin. Het economisch dieptepunt is gepasseerd wat niet wil zeggen dat we uit het dal zijn, maar tekenen geven een opwaartse lijn te zien. De Koningin gaf aan dat ons land stabiliteit nodig heeft in het landsbestuur. Ik denk dat de Koningin hiermee een heel gevoelige snaar heeft geraakt. Ja, vanuit het bedrijfsleven gezien is stabiliteit en zekerheid in o.a. wetgeving en regelgeving uitermate belangrijk om naar een betere toekomst te groeien. De elke keer weer wisselende kabinetten in het landsbestuur - en laten we de gemeentebesturen ook niet uitvlakken - geven te weinig stabiliteit en zekerheid om je beleid uit te stippelen om een goede toekomstvisie te kunnen ontwikkelen voor het bedrijfsleven. Voor 2011 valt de rijksbegroting met de voorgestelde plannen ten aanzien van het bedrijfsleven nog redelijk mee. Wat de bezuinigingen die het nieuwe kabinet in petto heeft en wat de gevolgen voor het bedrijfsleven zullen zijn, moeten we maar afwachten. Als Bedrijvenkring is de hoofdzaak om op Gemeentelijk niveau in goede samenwerking met het gemeentebestuur voorwaarden te scheppen die mogelijkheden bieden om werkgelegenheid op de Noord Veluwe tot een hoger plan te brengen zodat de economische ontwikkeling in de bedrijven blijft groeien. En hierbij denk ik ook vooral aan stabiliteit en zekerheid voor de lange termijn. We zijn content met de ontwikkeling van het K.V.O. traject (Keurmerk Veilig Ondernemen). Ook het initiatief vanuit de ondernemers van de Voskuil om een vereniging op te richten om een en ander in goede banen te leiden om daarmee rendement te kunnen halen uit deze samenwerking op hun bedrijventerrein ( zie verder in deze nieuwsbrief). De netwerkavond die plaats heeft gevonden op 30 juni 2010 in Coelenhage hebben vele positieve reacties opgeleverd; een prachtige manier om door middel van speed daten elkaar beter te leren kennen en zo zakelijk wat voor elkaar te kunnen betekenen. Woensdag 13 oktober is het volgende treffen tijdens de Jaarlijkse Bedrijvendag. Dit jaar zijn we te gast in het nieuwe FC Zwolle stadion. Op 16 november is het bestuursoverleg gepland tussen Gemeente en Bedrijvenkring. We zijn deze keer te gast bij Companjen Constructie b.v. aan de Rondweg te Wezep.

2 Keurmerk Veilig Ondernemen De ondernemersverenigingen, politie, brandweer, Kamer van Koophandel en de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek streven gezamenlijk voor diverse bedrijventerreinen naar het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Het uitgangspunt is duurzame samenwerking tussen de betrokken organisaties. Inmiddels hebben diverse bedrijven meegewerkt aan een nulmeting door de vragenlijst in te vullen die is opgesteld door MKB Nederland. Deze uitkomsten samen met het schouwen van diverse bedrijventerreinen worden omgezet in een plan van aanpak met diverse maatregelen, waardoor veiligheidsproblemen gezamenlijk worden aangepakt. bedrijf zich op een KVO-gecertificeerd bedrijventerrein bevindt! Wanneer de ondernemers op een bedrijventerrein het Keurmerk hebben gekregen, blijft dit twee jaar geldig, gerekend vanaf de datum die vermeld staat op het bijbehorende certificaat. Wil men het Keurmerk blijven behouden, dan dient na twee jaar een hercertificering te volgen. Bedrijventerrein De Voskuil in Oldebroek is inmiddels in een ver gevorderd stadium omtrent het behalen van het certificaat. Eveneens hebben ondernemers de handen ook op het gebied van inkoop in elkaar geslagen. Momenteel bekijken zij op welk gebied ondernemers willen samenwerken. Interessant voordeel voor de ondernemer is dat diverse verzekeringsmaatschappijen ca. 20% korting op de risicopremie verlenen als het Persbericht 25 augustus 2010 Ondernemers De Voskuil bundelen krachten Wezep Duurzaam ondernemen is tegenwoordig meer dan een modewoord. Ondernemers van Bedrijventerrein De Voskuil willen daadwerkelijk kijken of zij gezamenlijk hun krachten kunnen bundelen om zo een beter ondern emersklimaat te realiseren. Het initiatief is afkomstig van een drietal ondernemers Jan Koerhuis van Formido, Hans Scheffer van Scheffer Groep en Peter Drost van Drost Installatietechniek.

3 vervolg persbericht Directe aanleiding van dit initiatief is het project Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) waar de bedrijven van bedrijventerrein De Voskuil aan deelnemen. KVO is een samenwerkingsverband tussen de gemeente, de politie, de brandweer en de locale bedrijven. Het optimaliseren van de onderlinge samenwerking moet leiden tot een beter werk en leefklimaat bedrijventerrein. Daarnaast kunnen bedrijven kostenbesparingen behalen door uitnutting van hun gezamenlijke schaalgrootte. Zo kunnen zij gezamenlijk collectieve subsidie Veiligheid Kleine Bedrijven aanvragen, afvaldiensten en energie inkopen. De Vereniging In Oprichting ziet veel mogelijkheden om het begrip duurzaamheid. Bijvoorbeeld door het opwerken op de CO2 prestatie lader om hiermee een commercieel voordeel voor bedrijven te bereiken. De Corporatieve Vereniging De Voskuil In Oprichting zal binnenkort alle bedrijven uitnodigen voor een eerste bijeenkomst om hun doelstellingen met betrekking tot het verlagen van hun bedrijfskosten toe te lichten. Redactionele noot: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John Hommersom, PCH Parkmanagement

4 Samenwerking Flevoland - NW Veluwe Het voornemen om een bijeenkomst te beleggen met de leden van de bedrijfskringen aan beide zijden van de Randmeren om nader met elkaar kennis te maken en mogelijkheden van (verdere) samenwerking te bespreken heeft veel sympathie ontmoet. Een korte ronde van aftasten leerde dat zo n 100 tot 150 ondernemers een dergelijke bijeenkomst niet alleen op prijs zou stellen maar ook daadwerkelijk zou willen participeren. Met Jan Reuvers van Walibi/Dolfinarium waren reeds afspraken gemaakt over locatie en een deel van de invulling van het programma. Een datum voor deze bijeenkomst moet nog vastgesteld worden. geschreven door: Frits Smit Directeur Kamer van Koophandel Oost Nederland Nogmaals oproep! Wilt u ook een vermelding van uw bedrijf op de ledenpagina van onze website Vul dan onderstaande gegevens in en mail deze naar info@bedrijvenkringoldebroek.nl. Of download het formulier op de website. Nadat u dit heeft gedaan, plaatsen wij zo snel mogelijk uw gegevens op onze pagina De Kring. U krijgt daarbij een vermelding met naam, logo, website, en korte omschrijving van uw bedrijf. Hoe eerder u deze informatie aanlevert hoe sneller u op de site van Bedrijvenkring Oldebroek komt te staan. Bedrijfsnaam Bezoekadres Postadres Telefoon Fax Website Contactpersoon en functie Korte omschrijving bedrijf Max. 3 regels (ongeveer 30 woorden) Logo bedrijf als apart JPG bestand mailen!

5 Bedrijfspresentatie In de door ons georganiseerde netwerkbijeenkomsten krijgt een lid van de Bedrijvenkring de mogelijkheid om zichzelf en zijn bedrijf te presenteren. In een zgn. elevator pitch (elevator = lift; pitch = verkooppresentatie) krijgt U als lid-ondernemer maximaal 10 minuten de gelegenheid om uw bedrijf/product/dienst op een originele manier te presenteren aan alle aanwezige leden. De naam geeft de tijdsduur weer waarin een lift van de onderste naar de bovenste verdieping gaat, in ongeveer 30 seconden tot 2 minuten. Van ons krijgt u maximaal 5 minuten. Wezenlijk bij een elevatorpitch is een in het oog springende presentatie met denkbeelden, vergelijkingen en voorbeelden, zoals ze ook in het AIDA-model (attentie, interesse, verlangen/desire, actie) voorkomen. Voor een succesvolle elevatorpitch tellen verder niet alleen gegevens en feiten, maar is ook het aanspreken van de emotie van belang. Belangstellenden kunnen zich melden bij het secretariaat van de bedrijvenkring. Jaarlijkse Bedrijvendag Op woensdag vindt de jaarlijkse bedrijvendag plaats. Onlangs heeft u hier een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen. Hieronder treft u het complete progamma van deze dag aan uur Ontvangst uur Welkomstwoord door FC Zwolle Business uur Rondleiding door het stadion uur Borrel in de Executive Lounge uur Toespraak van de voorzitter Frans Koopman uur Buffet en informele borrel in de Classic Lounge uur Verwacht einde van bijeenkomst De bijeenkomst vindt plaats in Executive Lounge & Classic Lounge, gesitueerd in het hoofdgebouw van stadioncomplex Zwolle. Aanmelden? U kunt zich aanmelden door een te sturen naar info@bedrijvenkringoldebroek.nl. Wilt u bij uw aanmelding duidelijk opgeven wie er vanuit uw firma deel zal nemen aan de bedrijvendag (m/v, voorletters, voornaam en achternaam)? Maximaal 2 personen per bedrijf. We kijken uit naar uw komst.

6 + Stadiontour door het nieuwe FC Zwolle Stadion Vooraankondiging nieuwjaarsreceptie De nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvenkring vindt in het nieuwe jaar plaats op maandag 10 januari in het Boerderijmuseum in Oldebroek Nieuwjaarsreceptie 10 januari 2011 Noteert u deze datum alvast in uw agenda?

Haalt u het maximale uit de directe omgeving van uw bedrijf?

Haalt u het maximale uit de directe omgeving van uw bedrijf? Haalt u het maximale uit de directe omgeving van uw bedrijf? Als ondernemer wil je dat het je bedrijf voor de wind gaat. Voldoende werk, lage kosten, goed personeel en een prima bedrijfslocatie zijn belangrijk.

Nadere informatie

Samenwerking schoon, heel veilig en duurzaam! 17 juli 2013 Gouda

Samenwerking schoon, heel veilig en duurzaam! 17 juli 2013 Gouda Samenwerking schoon, heel veilig en duurzaam! 17 juli 2013 Gouda Voordat de zomerperiode écht van start gaat, sturen we u graag nog even een geheugensteuntje. We hebben namelijk nog niet van alle ondernemers

Nadere informatie

Stappenplan Communicatie Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen

Stappenplan Communicatie Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Stappenplan Communicatie Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen STAPPENPLAN COMMUNICATIE / PERS Bij aanvang van ieder project dient er naast een projectleider ook direct een persoon verantwoordelijk

Nadere informatie

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR BEDRIJVENTERREINEN door Robert de Koning procesbegeleider MKB Nederland 1 december 2015 1 KVO DATA MKB NEDERLAND 2 S A M E N W E R K I N G PARTNERS GEMEENTE

Nadere informatie

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

Keurmerk Veilig Ondernemen. Samenwerken aan de veiligheid van winkelgebieden en bedrijventerreinen

Keurmerk Veilig Ondernemen. Samenwerken aan de veiligheid van winkelgebieden en bedrijventerreinen Keurmerk Veilig Ondernemen Samenwerken aan de veiligheid van winkelgebieden en bedrijventerreinen centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid keurmerk veilig ondernemen Iedere ondernemer is wel

Nadere informatie

1.1 INTRODUCTIEDAG 1. JOUW AGENDA

1.1 INTRODUCTIEDAG 1. JOUW AGENDA 1.1 INTRODUCTIEDAG SITUATIE: Je hebt een nieuwe baan bij een communicatiebedrijf op de afdeling HR. Na een paar weken ontvang je een brief van je werkgever over de komende introductiedag. TAAK: Lees de

Nadere informatie

NIEUWSFLITS juni 2014

NIEUWSFLITS juni 2014 NIEUWSFLITS juni 2014 Inhoud: 1. Algemene Ledenvergadering 2. Hercertificering KVO-B 5. AED 3. Korting op uw verzekering! 6. Ik meld.nl 4. Plan van Aanpak komende KVO-B periode 7. Collectieve Beveiliging

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,-

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voor*beeld begroting Deel A: Algemene informatie 1. Vult u dit verzoek

Nadere informatie

Gebruikers handleiding

Gebruikers handleiding Gebruikers handleiding Gefeliciteerd met uw eigen regionale profielpagina op één van de websites van de Onderneemt Groep! In deze handleiding zullen we inhoud en functies van uw vermelding zo goed mogelijk

Nadere informatie

Uitnodiging. Cursussen. Wet Vennootschapsbelasting 2007 Bedrijfsopvolging in de Successiewet Eindejaarstips en Pensioenwet

Uitnodiging. Cursussen. Wet Vennootschapsbelasting 2007 Bedrijfsopvolging in de Successiewet Eindejaarstips en Pensioenwet Uitnodiging Cursussen Wet Vennootschapsbelasting 2007 Bedrijfsopvolging in de Successiewet Eindejaarstips en Pensioenwet Wet Vennootschapsbelasting 2007 donderdag 2 november 2006 De voorstellen voor de

Nadere informatie

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 2014 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van

Nadere informatie

Afdeling verkoop Tel. +31 24 3775458

Afdeling verkoop Tel. +31 24 3775458 In deze nieuwsbrief; Collectieve inkoop; Smeba Brandbeveiliging Girlsday; technische bedrijven gezocht Zijn uw gegevens op de ledenpagina compleet? Knop op website; TE HUUR Gewijzigde busverbinding lijn

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

18 januari 2010. Hiertoe ontvangt u nu de uitnodiging voor het debat in de regio Veluwe. Graag ontvangen wij u op:

18 januari 2010. Hiertoe ontvangt u nu de uitnodiging voor het debat in de regio Veluwe. Graag ontvangen wij u op: Bezoekadres Huis der Provincie Markt 11 6811 CG Arnhem Postadres Postbus 9090 6800 GX Arnhem Aan geadresseerde telefoonnummer (026) 359 91 11 telefaxnummer (026) 359 94 80 e-mailadres post@gelderland.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaarlijkse Bedrijvendag. Startbaan. Op woensdag 29 oktober heeft de jaarlijkse bedrijvendag plaatsgevonden

Nieuwsbrief. Jaarlijkse Bedrijvendag. Startbaan. Op woensdag 29 oktober heeft de jaarlijkse bedrijvendag plaatsgevonden Nieuwsbrief Jaarlijkse Bedrijvendag Op woensdag 29 oktober heeft de jaarlijkse bedrijvendag plaatsgevonden op Lelystad Airport. Voorzitter Frans Koopman: We kunnen terug kijken op een geslaagde Bedrijvendag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Nieuws van de projectmanager en bestuurssecretaris: Na een lange zomer is de agenda de afgelopen dagen weer in no time vol gestroomd met afspraken. Het organiseren/vernieuwen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bètasteunpunt September 2011

Nieuwsbrief Bètasteunpunt September 2011 Nieuwsbrief Bètasteunpunt September 2011 Het Bètasteunpunt van de Hanzehogeschool is in 2009 opgezet om o.a. hulp te bieden aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs die bezig zijn met hun profielwerkstuk.

Nadere informatie

KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN - BEDRIJVENTERREIN. Terugkoppeling op hoofdlijnen

KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN - BEDRIJVENTERREIN. Terugkoppeling op hoofdlijnen Terugkoppeling op hoofdlijnen Certificaat Op 12 mei 2014 werd het bedrijventerrein De Hemrik voor de 4 e keer geaudit voor het Keurmerk Veilig Ondernemen - Bedrijventerreinen (KVO-B). Samenwerking Het

Nadere informatie

Ontmoeting zzp ers & gemeente Molenwaard. 27 mei 2015

Ontmoeting zzp ers & gemeente Molenwaard. 27 mei 2015 Ontmoeting zzp ers & gemeente Molenwaard 27 mei 2015 Agenda 1. Welkomstwoord wethouder Fatih Özdere 2. Voorstelrondje 3. Presentatie onderzoek Daniël van den Dool 4. Vragen/discussie 5. Arjan Koopmans

Nadere informatie

Nieuws van het bestuur. In de Spotlights

Nieuws van het bestuur. In de Spotlights pagina 1 van 5 Subscribe Share Past Issues Tra OVLR Nieuwsbrief 9-2016 View this email in your browser Nieuws van het bestuur OVLR-Café 24 oktober 2016 Ooit al eens achter de schermen van een ambachtelijke

Nadere informatie

Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst

Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst Volg nu losse moduledagen uit het BOvdT programma! Voor iedereen die niet het 7-daagse Boekondernemer

Nadere informatie

(vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden)

(vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden) Algemeen (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden) De criteria die door waaraan uw aanvraag moet voldoen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2004. Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING

NIEUWSBRIEF APRIL 2004. Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING NIEUWSBRIEF APRIL 2004 Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING We kunnen terugkijken op een goede ledenvergadering met zeer betrokken leden. In deze nieuwsbrief geven we een korte impressie van een aantal

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente.

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld

Nadere informatie

Stichting Parkmanagement Laarbeek

Stichting Parkmanagement Laarbeek Stichting Parkmanagement Laarbeek Jaarplan 2018 jaarplan 2018 Stichting Parkmanagement Laarbeek 1 Inhoudsopgave Missie, visie en kernwaarden Samenwerking Hoofdthema s Schoon, heel, veilig Energiebewust

Nadere informatie

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel.

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. MEPPEL Bruisend en ondernemend Meppel heeft een rijke historie op het gebied van de grafische industrie en als handelsstad. Tijden veranderen en Meppel heeft

Nadere informatie

MAAK JE EIGEN ELEVATORPITCH

MAAK JE EIGEN ELEVATORPITCH TOOLKIT TER VOORBEREIDING OP DE WORKSHOP MIJN KLUS IS TOP MAAK JE EIGEN ELEVATORPITCH Wat is een elevatorpitch? Een elevatorpitch (elevator = lift; pitch = verkooppresentatie), heel soms ook elevatorspeech

Nadere informatie

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN. VOOR KVO-B Bedrijventerrein CapelleXL GEMEENTE CAPELLE AAN DEN IJSSEL

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN. VOOR KVO-B Bedrijventerrein CapelleXL GEMEENTE CAPELLE AAN DEN IJSSEL PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR KVO-B Bedrijventerrein CapelleXL GEMEENTE CAPELLE AAN DEN IJSSEL MKB - Nederland JANUARI 2013 1 S A M E N W E R K I N G PARTNERS KVO voor Bestaande en Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2014

Nieuwsbrief September 2014 Nieuwsbrief September 2014 Netwerkgroep45plus: ontstaan en doel De Netwerkgroep45plus Nijmegen is een zelfregiegroep van gemotiveerde 45-plussers, met zeer ruime en uiteenlopende werkervaringen. Naast

Nadere informatie

Aanvraagformulier sportsubsidies. Gemeente Pekela

Aanvraagformulier sportsubsidies. Gemeente Pekela Aanvraagformulier sportsubsidies Gemeente Pekela Doel: Dit formulier kunt u gebruiken als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente Van toepassing zijnde wet- en regelgeving: Titel 4.2, Hoofdstuk 4

Nadere informatie

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond Sportdienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 fax: 09 266 80 10 sportdienst@stad.gent Botermarkt 1 9000 Gent Belangrijke informatie voor de

Nadere informatie

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam PARTNERPLAN 2012 2015 Geen woorden maar Zaken 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van belang

Nadere informatie

Investering grootste drempel om energie te besparen

Investering grootste drempel om energie te besparen Digitale nieuwsbrief juni 2013 MKB Green Deals in trek bij ondernemers De MKB Green Deals blijken een succes. Er doen 625 mkb-bedrijven mee aan het project, samen goed voor een besparingspotentieel vergelijkbaar

Nadere informatie

Informatie voor (zorg)organisaties

Informatie voor (zorg)organisaties Informatie voor (zorg)organisaties ZorgPortaal.nl netwerk Januari 2015, versie 1.2 Stichting Care Net Holland (CNH) Over het ZorgPortaal.nl netwerk Bijna 15 jaar een begrip binnen de Nederlandse zorg-

Nadere informatie

Uitnodiging. duurzame herontwikkeling

Uitnodiging. duurzame herontwikkeling om eens Uitnodiging een middag door te zagen over duurzame herontwikkeling Maandag 30 mei 2011, vanaf 15.00 uur met onder meer: een korte inleiding over de juridische aspecten speciale aandacht voor het

Nadere informatie

Prinsjesdag A Tradities

Prinsjesdag A Tradities Prinsjesdag A Tradities Tradities De gouden koets, de Koningin, een grote troon, dames met prachtige hoeden op, de minister van Financiën met het koffertje. Het is weer Prinsjesdag. Op deze dag vertelt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verhuizing. Uitnodiging

NIEUWSBRIEF. Verhuizing. Uitnodiging 1 mei 2010 Openingstijden en telefoonnummers: Verhuizing Openingstijden van ons kantoor: maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar van 08.30

Nadere informatie

Per brief: Certisys (ter attentie van Diane Debacker) Chemin de la Haute Baudecet 1 B-1457 Walhain

Per brief: Certisys (ter attentie van Diane Debacker) Chemin de la Haute Baudecet 1 B-1457 Walhain PU4498nl01 Mevrouw, mijnheer, Om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren en u nog meer voldoening te kunnen schenken vragen wij u een tiental minuutjes uit te trekken om op enkele vragen te

Nadere informatie

Partnerpakket Hallo2014!

Partnerpakket Hallo2014! Partnerpakket Hallo2014! Evenement Hallo2014! Het Hallo-evenement is dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noordwest-Holland. Voor velen dé start van het nieuwe jaar! Op de eerste maandag van het nieuwe

Nadere informatie

Training: Externe veiligheid in bouwplannen

Training: Externe veiligheid in bouwplannen Training: Externe veiligheid in bouwplannen Na het volgen van deze training bent u in staat om situaties te herkennen waarbij externe veiligheid consequenties kan geven voor bouwplannen en bent u op de

Nadere informatie

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 5 juni 2012

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 5 juni 2012 Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 5 juni 2012 Drabbe B.V. Gildeweg 4 -Nootdorp 1 Agenda 1. Opening 2. Notulen ledenvergadering d.d. d 15 november 2011 3. Terugkoppeling vanuit

Nadere informatie

NanoTech 4 Dummies. FHI, MinacNed, Hogeschool Utrecht en Saxion organiseren op donderdag 31 maart een workshop NanoTech 4 Dummies.

NanoTech 4 Dummies. FHI, MinacNed, Hogeschool Utrecht en Saxion organiseren op donderdag 31 maart een workshop NanoTech 4 Dummies. Inleiding Programma Aanmelden Adres NanoTech 4 Dummies FHI, MinacNed, Hogeschool Utrecht en Saxion organiseren op donderdag 31 maart een workshop NanoTech 4 Dummies. Een nanometer (nm) is het miljardste

Nadere informatie

Masterclass arbeidsrecht

Masterclass arbeidsrecht & Masterclass arbeidsrecht U weet zelf als geen ander hoezeer het arbeidsrecht in beweging is. De regelgeving wordt telkens complexer en lang bestaande uitgangspunten blijken niet meer zeker. Toch wordt

Nadere informatie

Samenwerking wordt veelal gestart ter voorkoming of beëindiging van gedoe! Zelfstandig ondernemen binnen de franchiseformule, het vervolg

Samenwerking wordt veelal gestart ter voorkoming of beëindiging van gedoe! Zelfstandig ondernemen binnen de franchiseformule, het vervolg MKW bericht 32, mei 2011 Gastcorporaties Kijk bij elkaar!dag Op woensdag 28 september 2011 wordt weer de jaarlijkse Kijk bij elkaar! dag georganiseerd. De bijeenkomst biedt de deelnemers gelegenheid een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT Gilde-BT Versie 2.1 Datum 16-07-2015 Inhoud Inleiding...2 Registeren...3 Beheren van uw accountgegevens...5 Algemene documenten uploaden...6 Het cursusaanbod...7

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals:

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals: Correspondentieadres wedstrijd secretariaat Commissie Versiering & Verlichting Postbus 16 8100 AA Raalte versiering@stoppelhaene.nl www.stoppelhaene.nl Alle inwoners van Raalte die het Stöppelhaene feest

Nadere informatie

Uitleg Elevator pitch Wat is de basis van jouw bedrijf?

Uitleg Elevator pitch Wat is de basis van jouw bedrijf? Uitleg Elevator pitch Wat is de basis van jouw bedrijf? Wat is een elevatirpitch? Een elevatorpitch is een korte en krachtige presentatie van jezelf. Jouw persoonlijke verhaal ( verkooppraatje ) waarmee

Nadere informatie

Algemeen. Ondersteuning voor mensen met een beperking. (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen)

Algemeen. Ondersteuning voor mensen met een beperking. (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen) Algemeen (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen) 1a Wat is de volledige naam en het adres van uw organisatie? Bezoekadres: PC/Woonplaats Postbusnummer: PC/Woonplaats postbusnummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief forensische zorg Nr 3, juni 2012

Nieuwsbrief forensische zorg Nr 3, juni 2012 Nr 3, juni 2012 Nieuwsbrief forensische zorg Nr 3, juni 2012 Inhoud Voorwoord Inkoop 2013 5 jaar Festival Forensische Zorg Algemeen Overleg TBS Bijeenkomst Ifzo voor Forensische Zorgaanbieders Herschikking

Nadere informatie

Ledenpanel VNO-NCW Midden. Resultaten Enquête Bijeenkomsten en Activiteiten

Ledenpanel VNO-NCW Midden. Resultaten Enquête Bijeenkomsten en Activiteiten Ledenpanel VNO-NCW Midden Resultaten Enquête Bijeenkomsten en Activiteiten Samenvatting In totaal heeft zo n 20 % van de leden van VNO-NCW Midden gereageerd. De respons kwam evenredig verdeeld uit alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4 SPONSORBROCHURE INHOUD Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2 Accommodatie 2 Waarom JCC sponsoren? 3 Vormen van sponsoring 4 Jongeren Commerciële Club Amsterdam De Jongeren Commerciële Club Amsterdam (

Nadere informatie

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel.

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. MEPPEL Bruisend en ondernemend De kracht van het collectief. Projecten Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid heeft ICC-Parkmanagement hoog in het vaandel

Nadere informatie

Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk

Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk Hulp op weg naar inkomen Soms gebeuren er dingen in het leven die u liever anders had gezien. U wordt werkloos of mag minder uren werken, uw relatie strandt.

Nadere informatie

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 8 & 9 APRIL 2014 TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 2014 Netwerken in een sterke regio! Samenwerken, netwerken en op de hoogte zijn van elkaars kennis en kunde is belangrijker dan ooit. Dit besef leeft sterk

Nadere informatie

Aanvraag subsidie Wijk aan Zet oproep februari 2015

Aanvraag subsidie Wijk aan Zet oproep februari 2015 Aanvraag subsidie Wijk aan Zet oproep februari 2015 Gebiedsgerichte werking Bezoekadres Postadres Openingsuren Bereikbaarheid Keizer Karelstraat 1. 9000 Gent tel.: 09 266 82 49 fax: 09 266 82 59 Botermarkt

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.1 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

Stichting Parkmanagement Laarbeek

Stichting Parkmanagement Laarbeek Stichting Parkmanagement Laarbeek Jaarplan 2017 jaarplan 2017 Stichting Parkmanagement Laarbeek 1 Inhoudsopgave Missie, visie en kernwaarden Samenwerking Hoofdthema s Schoon, heel, veilig Energiebewust

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Cliptoetsen Derde Kamer docentenhandleiding

Cliptoetsen Derde Kamer docentenhandleiding Kamer Cliptoetsen Derde Kamer docentenhandleiding Derde Kame Derde Kam Wie is de baas van Nederland? Hoe werken de verkiezingen? Wat is een Grondwet? En waarom is Prinsjesdag zo belangrijk? In het lespakket

Nadere informatie

Aanvraag deskundigenoordeel UWV door werkgever. 1. Waarover wilt u een deskundigenoordeel UWV? 2. Gegevens werkgever : 3. Gegevens werknemer :

Aanvraag deskundigenoordeel UWV door werkgever. 1. Waarover wilt u een deskundigenoordeel UWV? 2. Gegevens werkgever : 3. Gegevens werknemer : Wanneer een deskundigenoordeel van UWV? Soms stagneert de reïntegratie door een verschil van inzicht tussen u en de werknemer of omdat er behoefte is aan een deskundig oordeel over de uitvoering van het

Nadere informatie

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions 2014 TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions Inhoud Inloggen... 3 Startpagina... 4 Trainingen... 5 Trainingen toevoegen... 7 Training

Nadere informatie

dwijzer week 44 Zwolle Veiligheidscheck winkels Binnenstad

dwijzer week 44 Zwolle Veiligheidscheck winkels Binnenstad dwijzer week 44 Zwolle Veiligheidscheck winkels Binnenstad Lang zult u wonen-markt in Zwolle Vraagt u zich ook wel eens af hoe u comfortabel en veilig kunt wonen? En hoe u dat ook op hogere leeftijd kunt

Nadere informatie

Hoe kom ik aan nieuwe technisch commerciële medewerkers? Praktijkworkshop over het zelf opleiden als erkend leerbedrijf

Hoe kom ik aan nieuwe technisch commerciële medewerkers? Praktijkworkshop over het zelf opleiden als erkend leerbedrijf Inleiding Programma Aanmelden Route Hoe kom ik aan nieuwe technisch commerciële medewerkers? Praktijkworkshop over het zelf opleiden als erkend leerbedrijf Er is nog steeds structurele nood op de arbeidsmarkt

Nadere informatie

Prikkel de nieuwsgierigheid van kinderen. In drie stappen naar een Techniek&ik-locatie

Prikkel de nieuwsgierigheid van kinderen. In drie stappen naar een Techniek&ik-locatie Prikkel de nieuwsgierigheid van kinderen In drie stappen naar een Techniek&ik-locatie 2 Techniek&ik wordt ondersteund door 01_2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Iniatiefnemers 4 Ga mee op ontdekking 5 Stap

Nadere informatie

Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen SAMEN TEGEN CRIMINALITEIT EN ONVEILIGHEID

Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen SAMEN TEGEN CRIMINALITEIT EN ONVEILIGHEID Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen SAMEN TEGEN CRIMINALITEIT EN ONVEILIGHEID CRIMINALITEIT EN ONVEILIGHEID Het bedrijfsleven in Nederland is sinds jaar en dag slachtoffer van criminaliteit.

Nadere informatie

PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL

PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL HET COLLEGE VERZOEKT U DIT RAADSVOORSTEL TE BEHANDELEN ONDERWERP : De Raad op Pad in Broekland ZAAKNUMMER : 3398-2016 B&W VERGADERING : 17 mei 2016 AGENDACOMMISSIE

Nadere informatie

CLIENTENRAAD SOCIALE ZEKERHEID HULST Nieuwsbrief november 2013. Beste mensen,

CLIENTENRAAD SOCIALE ZEKERHEID HULST Nieuwsbrief november 2013. Beste mensen, CLIENTENRAAD SOCIALE ZEKERHEID HULST Nieuwsbrief november 2013 Beste mensen, In de gemeente Hulst ontvangen momenteel ongeveer 300 inwoners een bijstandsuitkering. Door de slechte economische omstandigheden

Nadere informatie

Eigenaren bijeenkomst

Eigenaren bijeenkomst Eigenaren bijeenkomst Eigenaren aan het stuur Taken Park management / eigenaren loge Oprichting Eigenaren loge LMM Agenda Eigenaren loge Toelichting Marktmeesterschap door Drs. Jeroen Krijgsman (BOM) Bespreking

Nadere informatie

Uw brief Datum Ons kenmerk *BRD 2016 777* Onderwerp Informatie Bijlagen Ondersteuning subsidie-aanvraag voor zonnepanelen op uw bedrijfspand

Uw brief Datum Ons kenmerk *BRD 2016 777* Onderwerp Informatie Bijlagen Ondersteuning subsidie-aanvraag voor zonnepanelen op uw bedrijfspand www.breda.nl gemeentebreda@breda.nl Twitter@breda Telefoon 14 076 Postadres Postbus 90156, 4800 RH Breda Aan eigenaren/directeuren van vastgoed/ bedrijventerreinen in Breda Bezoekadres Stadskantoor Claudius

Nadere informatie

Rob Tol Ondernemer uit Capelle a/d IJssel Netwerken: vaak geven en soms nemen

Rob Tol Ondernemer uit Capelle a/d IJssel Netwerken: vaak geven en soms nemen Rob Tol Ondernemer uit Capelle a/d IJssel Netwerken: vaak geven en soms nemen 9 mei 2007: Netwerken. Hoe werkt dat? 1 2 NETWERKEN VAAK geven soms NEMEN TOL Marketing & Communicatie Advies 3 Ondernemer

Nadere informatie

De Kanjerketting kerstviering

De Kanjerketting kerstviering De Kanjerketting kerstviering Beste ouders, Hierbij informeer ik u graag over ons goede doel in dagen voor kerst en onze acties hiervoor: een bijzondere ketting voor kinderen met kanker, de KanjerKetting.

Nadere informatie

De magie van marketing = meer business

De magie van marketing = meer business De magie van marketing = meer business Jos Maassen Make Marketing Magic Agenda Huidige markt Accountants Hoe zorgt marketing voor meer business? De aanbieding van Exact Marketing abonnement Marketingscan,

Nadere informatie

Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60

Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028 Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 info@forefreedom.nl www.forefreedom.nl KvK 24.34.79.36 ING Bank 53.70.966 BTW NL8121.55.737.B.01

Nadere informatie

Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement

Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement Sportdienst Unit Ondersteuning Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 Stadhuis Botermarkt

Nadere informatie

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien www.landstedembo.nl/aanmelden Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien 2 Handleiding aanmelden 2015 Handleiding aanmelden bij Landstede MBO voor decanen/mentoren/leerlingbegeleiders Deze handleiding

Nadere informatie

NanoTech 4 Dummies. Datum, plaats en locatie Woensdag 28 januari 2015 bij Hogeschool Utrecht in Utrecht. Route: zie pagina 5.

NanoTech 4 Dummies. Datum, plaats en locatie Woensdag 28 januari 2015 bij Hogeschool Utrecht in Utrecht. Route: zie pagina 5. Inleiding Programma Aanmelden Route NanoTech 4 Dummies Nanotechnologie verovert de wereld Elk bedrijf krijgt er op één of andere wijze mee te maken. Je hoeft geen wetenschappelijk specialist te worden

Nadere informatie

Jongerengemeenteraad 2011. Uw school doet toch ook weer mee?

Jongerengemeenteraad 2011. Uw school doet toch ook weer mee? Jongerengemeenteraad 2011 Uw school doet toch ook weer mee? Pagina 1 Voorwoord Veel jongeren denken dat politiek alleen voor oudere mensen is. De gemeenteraad van Leidschendam- Voorburg wil daar verandering

Nadere informatie

JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017

JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017 JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017 Inleiding De afdeling Oost-Brabant van het Humanistisch Verbond bestaat nu twee jaar en we mogen rustig zeggen dat het HV ondertussen stevig geworteld is in onze

Nadere informatie

17 april Algemene Ledenvergadering

17 april Algemene Ledenvergadering 17 april 2014 Algemene Ledenvergadering Programma 12.00 uur: Ontvangst 12.30 uur: Welkomstwoord Frans. J. Muller (voorzitter VNT) 12.45-13.44 uur: Lunch 13.45-14.00 uur: Introductie Oostenrijkse ambassade

Nadere informatie

UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF

UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF MEEVAREN MET DE PUBLICITEIT VAN FC UTRECHT Een voetbalclub als FC Utrecht staat altijd in de publiciteit. Supporters en voetballiefhebbers willen

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

Aanmeldingsformulieren Duurzame inzetbaarheid

Aanmeldingsformulieren Duurzame inzetbaarheid Aanmeldingsformulieren Duurzame inzetbaarheid Voor aanvragen van een Loopbaanscan d.d. 11 juni 2015 1/8 Waarom een loopbaanscan? Hoe houdt u uw bedrijf flexibel en uw medewerkers gemotiveerd? Door te investeren

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER VOOR INDIVIDUELE DEELNAME VAN BEDRIJVEN AAN CONVENANT VERPAKKINGEN III VIA Productschap MVO

AANMELDINGSFORMULIER VOOR INDIVIDUELE DEELNAME VAN BEDRIJVEN AAN CONVENANT VERPAKKINGEN III VIA Productschap MVO AANMELDINGSFORMULIER VOOR INDIVIDUELE DEELNAME VAN BEDRIJVEN AAN CONVENANT VERPAKKINGEN III VIA 1. Inleiding Met de ondertekening van dit formulier neemt uw bedrijf via * deel aan het Convenant Verpakkingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen:

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen: BASISSCHOOL DE BLOKKENBERG KERKRADE Postbus 2001, 6460 CA Kerkrade, telefoon 045-5453704 Directeur: Dhr. R. Könings Hoofdlocatie: Akkerheide 19, 6463 DC Kerkrade Dislocatie: Vincent van Goghplein 1 6464

Nadere informatie

Behoefteonderzoek onderwijs voor professionals

Behoefteonderzoek onderwijs voor professionals Behoefteonderzoek onderwijs voor professionals Geachte heer, mevrouw, HBO-instelling Windesheim staat als kennisinstelling midden in de samenleving en volgt ontwikkelingen in het werkveld op de voet. Wij

Nadere informatie

Training: Uitvoering brandscheidingen

Training: Uitvoering brandscheidingen Training: Uitvoering brandscheidingen Na het volgen van deze training bent u in staat om brand- en rookwerende scheidingen uit te voeren en te beoordelen. Ook de binnenkort uit te voeren koude rookscheidingen

Nadere informatie

Fantasierijk danstheater vol humor, muziek & nostalgie

Fantasierijk danstheater vol humor, muziek & nostalgie Fantasierijk danstheater vol humor, muziek & nostalgie Wie is Danstheater VOS Danstheater VOS is een groep professionele danseressen, die moderne dans toegankelijk wil maken. Voor een divers publiek. Sinds

Nadere informatie

Wijziging zorgovereenkomst met een zorginstelling

Wijziging zorgovereenkomst met een zorginstelling ag vink aan dinsdag vink aan woensdag vink aan donderdag vink aan vrijdag vink aan zaterdag vink aan zondag Servicecentrum PGB Wijziging zorgovereenkomst met een Met dit formulier kunt u wijzigingen in

Nadere informatie

Even Voorstellen! Ad van den Berg. Van 1976 tot 2005 werkzaam bij politie. Laatste jaren veel werk op bedrijventerreinen

Even Voorstellen! Ad van den Berg. Van 1976 tot 2005 werkzaam bij politie. Laatste jaren veel werk op bedrijventerreinen Ad van den Berg Even Voorstellen! Laatste jaren veel werk op bedrijventerreinen Van 1976 tot 2005 werkzaam bij politie Vanuit politiefunctie onmogelijk om aan vraag van ondernemers te voldoen 2005: Oprichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Beste LMM lid, We doen er alles aan om het LMM lidmaatschap nog interessanter te maken. U input en betrokkenheid is hierbij erg belangrijk. We maken graag persoonlijk kennis om

Nadere informatie

veiligheid door samenwerken keurmerk veilig ondernemen In 4 stappen naar KVO

veiligheid door samenwerken keurmerk veilig ondernemen In 4 stappen naar KVO veiligheid door samenwerken keurmerk veilig ondernemen In 4 stappen naar KVO veilig ondernemen Iedere ondernemer is wel eens geconfronteerd met vandalisme, agressie of diefstal. De schade kan flink oplopen

Nadere informatie

SeniorWeb. augustus t/m december 2015. aan de Vliet

SeniorWeb. augustus t/m december 2015. aan de Vliet SeniorWeb augustus t/m december 2015 aan de Vliet SeniorWeb Ook dit najaar verzorgt SeniorWeb opnieuw interessante computercursussen en workshops voor beginners en gevorderden in de Bibliotheek aan de

Nadere informatie

Prinsjesdag, de Miljoenennota en het koffertje

Prinsjesdag, de Miljoenennota en het koffertje September 2009 Inhoudsopgave 1 Wat gebeurt er op Prinsjesdag? 2 Het koffertje, wat zit er in? 3 Waarom de derde dinsdag van september? Prinsjesdag, de Miljoenennota en het koffertje De Koningin, de gouden

Nadere informatie

Klacht(en) afhandeling

Klacht(en) afhandeling 01-01-2015 Klachtenregeling versie: 01 Pagina 1 van 5 Klacht(en) afhandeling De Nieuwe Zorg 01-01-2015 Klachtenregeling versie: 01 Pagina 2 van 5 Algemeen Alle medewerkers van De Nieuwe Zorg doen hun best

Nadere informatie

Eindejaars-offensief, nu exclusief bij KPN. Bespaar tijdelijk tot 875,- extra op Zakelijk Glas Bedrijventerreinen

Eindejaars-offensief, nu exclusief bij KPN. Bespaar tijdelijk tot 875,- extra op Zakelijk Glas Bedrijventerreinen Eindejaars-offensief, nu exclusief bij KPN Bespaar tijdelijk tot 875,- extra op Zakelijk Glas Bedrijventerreinen 0 Eindejaars-offensief, nu exclusief bij KPN Bespaar tijdelijk tot 875,- op Zakelijk Glas

Nadere informatie

MeerBusiness Zaanstreek Waterland december

MeerBusiness Zaanstreek Waterland december Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen of de foto's niet bekijken? Klik hier om de nieuwsbrief via onze website te bekijken. MeerBusiness Raad van aanbeveling Partners Sponsors Contact MeerBusiness Zaanstreek

Nadere informatie