Stichting Vrienden van de Klokkenberg Notulen van de vergadering d.d. 16 april 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichting Vrienden van de Klokkenberg Notulen van de vergadering d.d. 16 april 2014"

Transcriptie

1 Dossier /CG/MJ Stichting Vrienden van de Klokkenberg Notulen van de vergadering d.d. 16 april 2014 Locatie: Berg en Dalseweg 278 te Nijmegen (ten huize van mevrouw Veenhoff) 1. Opening vergadering. De voorzitter opent de vergadering en constateert dat met uitzondering van mevrouw Van de Streek, die wat later komt, alle overige bestuursleden bij aanvang aanwezig zijn. Voorts is mevrouw Brouwers op uitnodiging van het bestuur aanwezig. 2. Vaststelling van de notulen vergadering d.d. 11 december 2013 Met een enkele tekstuele aanpassingen (de heer Buchi was al geen bestuurslid meer) worden de notulen van de vorige vergadering van 11 december jongstleden vastgesteld. Naar aanleiding van punt 5 wordt gemeld dat de voorkeur uitgaat naar een eigen website. Deze is inmiddels ook al in de lucht. Drie weken geleden is Emmy Dols bevallen van zoon Felix. Mevrouw Veenhoff zal het jonge gezin middels een kaartje namens het bestuur van harte gelukwensen. 3. Ingekomen / uitgaande stukken. De gebruikelijke huurnota is weer aan het bestuur van de school verstuurd. 4. Vaststellen jaarstukken 2013 De heer Noppeney licht toe. Er is thans geen donatie opgenomen naar aanleiding van het verzoek van de school om financiële ondersteuning voor de aanschaf van meubilair en verder inrichting voor en van het nieuwe schoolgebouw.

2 Omdat realisering van de nieuwbouw in verband met diverse bezwaarschriften uit de buurt wellicht toch nog wel even op zich zal laten wachten, wordt besproken om voor het komend jaar een reservering voor het maximaal aangevraagde bedrag van ,00 in de jaarstukken op te nemen. Om die zelfde reden wordt ook nu nog geen financieringsvoorstel voor de overname van ons aandeel in de gebouwen en terreinen met het schoolbestuur gewisseld. De WOZ-waarde van die gebouwen en terreinen blijft leidend in de jaarstukken. Vervolgens worden de jaarstukken vastgesteld een ondertekend door het bestuur en de penningmeester decharge verleend voor zijn beleid en beheer. 5. Nieuwbouw school De heer Van der Hoek doet verslag over de afgelopen tijd en de huidige stand van zaken. Er zijn 12 bezwaarschriften (zgn. zienswijzen) van omwonenden ingediend bij de gemeente tegen de nieuwbouwplannen. Hierbij speelt ex-bestuurslid van de school, de heer Buchi, een belangrijke rol. Deze bezwaren hebben ertoe geleid dat het bouwplan moest worden aangepast in die zin dat het gebouw nu vanaf de Ubbergseveldweg 4 meter naar achter wordt geplaats en gespiegeld dient te worden. Dit heeft wel weer geleid tot een extra kostenpost van ,00 aan tekeningen en plannen. Dit laatste plan met de aanpassingen als voormeld is unaniem goedgekeurd in de daartoe gehouden raadsvergadering van afgelopen februari. Besproken wordt dat in afwachting van het doorlopen van de procedure bij de Raad van Staten, alvast met de sloop en bouw aan te vangen. De tegenpartij kan dan wel bij de rechter een voorlopige

3 voorziening vragen en zodoende de bouwwerkzaamheden stil laten leggen. Besloten wordt dat het schoolbestuur bij een specialist (voorgesteld wordt de heer Tigo Lam van Hekkelman) advies -2- vraagt. De kosten die daaraan zijn verbonden nemen wij voor onze rekening. Al met al een tegenvaller en vertraging in de uitvoering. Het schoolgebouw is nu toch wel echt versleten. De demografische ontwikkeling in de regio en het te verwachten leerlingen aantal blijft een punt van aandacht (opheffingsnorm is 179 of minder leerlingen gedurende een aaneengesloten periode van 3 jaar. Onrust medewerkers, ouders van leerlingen en toekomstige leerlingen). Eind dit schooljaar zijn er 188 leerlingen. Voor het nieuwe jaar zijn toch alweer 23 aanmeldingen. Dat stemt hoopvol. Met Go for Kids is het bestuur in gesprek over beëindiging van het huurcontract. Dit is, dan wel wordt tijdig aan hen opgezegd. Hun opvolger, Stichting SOOS, blijft geïnteresseerd om in de nieuwbouw met BSO door te gaan. 6. Opvolging Paul en Cees Het bestuur is verheugd dat mevrouw Brouwers desgevraagd bereid is in het bestuur zitting te nemen. Zij zal in de volgende vergadering daartoe als bestuurslid met de titel van voorzitter worden benoemd. Tevens zal mevrouw Veenhoof de functie van secretaris alsdan aanvaarden. De heren Kindt en Gips zullen in die volgende vergadering als bestuurslid afscheid nemen. De heer Gips zal daartoe de KvK-formulieren klaarmaken. Tevens zal hij de reservering bij t Spijker verzorgen. 7. W.v.t.t.k.

4 Geen bijzonderheden. 8. Sluiting en vaststelling volgende vergadering De voorzitter dankt eenieder voor zijn/haar inbreng. De volgende vergadering is op 12 november aanstaande in hotel t Spijker te Beek. Aanvang uur.

5 Stichting Vrienden van de Klokkenberg Notulen van de vergadering d.d. 12 november 2014 Locatie: Hotel t Spijker te Beek Aanwezig: Paul Kindt, Cees Gips, Ab Hensens, René Noppeney, Geertje van de Streek, Helen Brouwers en Roland van der Hoek (vanaf 20.30uur) Opening vergadering De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. Roland van der Hoek heeft deze avond andere belangrijke verplichtingen waardoor hij niet aanwezig kan zijn. 2. Vaststelling van de notulen van de vergadering van 16 april 2014 De notulen van de vergadering van 16 april 2014 worden ongewijzigd vastgesteld. 3. Ingekomen/uitgaande stukken De secretaris meldt dat er geen inkomende en uitgaande stukken zijn. 4. Afscheid Paul Kindt en Cees Gips René Noppeney dankt namens het bestuur Paul en Cees voor hun jarenlange inzet voor de Vrienden. Beide heren ontvangen een passende oorkonde alsmede een bon als dank. Paul Kindt blikt in zijn dankwoord terug op zijn jarenlange betrokkenheid bij de Klokkenberg als bestuurslid en daarna als bestuurslid van De Vrienden. Cees Gips sluit zich bij de woorden van Paul aan. Vervolgens worden Helen Brouwers en Ciska Veenhoff met algemene stemmen benoemd tot voorzitter respectievelijk secretaris van De Vrienden, welke benoeming zij beiden aanvaarden. 5. Nieuwbouw School en andere schoolzaken Inmiddels is Roland van der Hoek toch nog gearriveerd en kan hij zelf een aantal ontwikkelingen die spelen op de Klokkenberg toelichten> Emmy Dols heeft ontslag genomen als directeur van De Klokkenberg. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan bij Connexus. Er zal dus een nieuwe directeur moeten worden geworven. In de tussentijd zal Susanne van Helvoort de taken van de directie waarnemen.

6 Wat de nieuwbouw van de school betreft is er nog geen uitsluitsel. In november 2014 zal het beroep worden behandeld door de raad van State. Ticho Lam, de advocaat die de school hiervoor in de arm heeft genomen ziet wel goede kansen. Vast staat wel dat de gemeente Nijmegen fouten heeft gemaakt. Na de uitspraak van de Raad van State zijn er voor de buurtbewoner geen mogelijkheden meer om bezwaren te maken. Wanneer de uitspraak komt is nog niet duidelijk; in beginsel wordt uitspraak gedaan binnen 6 weken na de zitting, maar het kan ook langer duren. Pas na de uitspraak is duidelijk hoe het verder gaat met de nieuwbouw. Omdat er in ieder geval op korte termijn geen nieuwbouw zal zijn hebben een aantal ouders inde herfstvakantie heel hard gewerkt om de school van binnen een opfrisbeurt te geven. Er is heel veel geschilderd en de school ziet er in ieder geval van binnen weer een stuk frisser uit. Geertje van de Streek vertelt dat er inmiddels toch wel grote zorgen zijn omtrent de opheffingsnorm. Bij de 1 oktober telling van dit jaar (2014) zijn er 174 leerlingen geteld en dat ligt onder de opheffingsnorm. Als een school drie jaar achter elkaar onder de opheffing zit, dan wordt de school opgeheven. Geertje vraagt Ciska Veenhoff of zij daar verder iets over uit kan zoeken: zijn er uitzonderingsgevallen, is er bezwaar mogelijk etc. Ciska zal dat doen en aan Geertje toesturen. Het aantal leerlingen heeft ook gevolgen voor de vraag in hoeverre de nieuwbouw te financieren is. Bij de begroting van de nieuwbouw is uitgegaan van 220 leerlingen en dat aantal wordt de komende jaren niet gehaald. Er zal het komende jaar helaas ook opnieuw een leerkracht in het rddf moeten worden geplaatst. 6. Wvttk Geen bijzonderheden 7. Sluiting en vaststelling volgende vergadering De (nieuwe) voorzitter dankt iedereen voor zijn/haar inbreng. De volgende vergadering vindt plaats op donderdag 23 april om 20.00u in de school.

Helen opent de vergadering en heet iedereen welkom. De notulen van de vergadering van 12 november 2014 worden ongewijzigd vastgesteld.

Helen opent de vergadering en heet iedereen welkom. De notulen van de vergadering van 12 november 2014 worden ongewijzigd vastgesteld. Stichting Vrienden van de Klokkenberg Notulen van de vergadering d.d. 23 april 2015 Locatie: De Klokkenberg Aanwezig: Helen Brouwers, René Noppeney, Geertje van de Streek, Roland van der Hoek en Ciska

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Ouderraad

Huishoudelijk reglement Ouderraad Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool t Hout, Helmond Artikel 1 Begripsbepalingen Dit reglement verstaat onder A. Bevoegd gezag : de directeur of zijn/haar vervanger B. School : Openbare

Nadere informatie

Reglement van de Ouderraad

Reglement van de Ouderraad Reglement van de Ouderraad Onderdeel van: Brederode Daltonschool Willem de Zwijgerlaan 110, 2082 BD Santpoort-Zuid Begripsbepaling: 1. Dit reglement verstaat onder: a. Ouderraad: Het Dagelijks bestuur,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool de Esdoorn, Weerdinge

Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool de Esdoorn, Weerdinge Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool de Esdoorn, Weerdinge Artikel 1 Begripsbepalingen Dit reglement verstaat onder A. bevoegd gezag : de directeur of zijn/haar vervanger B. School :

Nadere informatie

Op vrijdag 1 juni 2018 vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging de Jonge Balie te Gelderland plaats.

Op vrijdag 1 juni 2018 vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging de Jonge Balie te Gelderland plaats. Aan de leden van Vereniging De Jonge Balie te Gelderland mr. L.C.M. Veerbeek Tel: 06 55856130 secretaris.jongebalie@pvdb.nl www.jongebaliegelderland.nl Nijmegen, 16 mei 2018 Betreft: Oproeping algemene

Nadere informatie

Detacheringen & Jobcoaching Groenvoorziening Werken op Locatie Productie

Detacheringen & Jobcoaching Groenvoorziening Werken op Locatie Productie VERSLAG van de op 15 februari 2018 in Zoetermeer gehouden openbare vergadering van het Algemeen Bestuur van de Dienst Sociale Werkvoorziening Rijswijk en omstreken Aanwezig de leden: de heer B.D. Lugthart,

Nadere informatie

KAMER VAN BEROEP GEMEENSCHAPSONDERWIJS BESLISSING GO/2013/12/ / 30 SEPTEMBER alwaar keuze van woonplaats wordt gedaan,

KAMER VAN BEROEP GEMEENSCHAPSONDERWIJS BESLISSING GO/2013/12/ / 30 SEPTEMBER alwaar keuze van woonplaats wordt gedaan, 1 KAMER VAN BEROEP GEMEENSCHAPSONDERWIJS BESLISSING GO/2013/12/ / 30 SEPTEMBER 2013 Inzake, wonende te, vertegenwoordigd door, loco, advocaat te,, alwaar keuze van woonplaats wordt gedaan, Verzoekende

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. Woensdag 24 april 2019. Deur open om 09.30 uur - Aanvang vergadering om 10.00 uur. Gebouw Jeugd van Gisteren - Beemsterstraat 4 Hoofddorp. Agenda ALV 24-april-2019. Opening.

Nadere informatie

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur.

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur. Notulen Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur. Totaal aantal stemmen: 150; aantal stemmen vertegenwoordigd: 30 (20 procent) Aanwezig Zie presentielijst Overig

Nadere informatie

Reglement ouderraad. Dit reglement is opgesteld in het schooljaar 2009/2010 Goedgekeurd op 7 december 2010

Reglement ouderraad. Dit reglement is opgesteld in het schooljaar 2009/2010 Goedgekeurd op 7 december 2010 Reglement ouderraad Dit reglement is opgesteld in het schooljaar 2009/2010 Goedgekeurd op 7 december 2010 Basisschool Sint Jozef Grotestraat 142 5931 CZ Tegelen Inhoudsopgave: Blz. 1. Begripsbepaling 3

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V.

Inhoudsopgave. Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Inhoudsopgave Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)........................... 2 Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Bezoekadres: Ampèrelaan 4 T 070 399 31 42

Nadere informatie

Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand

Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand Begripsbepaling Bestuur ouderraad: Ouderraad (OR): Commissie: Ouders: School: De bestuurders van de Stichting Ouderraad OBS Het Zand, zoals vastgesteld in de

Nadere informatie

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19.

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19. NOTULEN Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo Gehouden op: Vergaderlocatie: Namens Verwey Vastgoed BV: Donderdag 17 mei 2018 om 19.00 uur Muspelheim

Nadere informatie

Reglement van de Ouderraad Samenlevingsschool De Lisdodde,

Reglement van de Ouderraad Samenlevingsschool De Lisdodde, Reglement van de Ouderraad Samenlevingsschool De Lisdodde, Onderdeel van: Samenlevingschool De Lisdodde, Veneweg 67/Siebenweg 14, Wanneperveen Begripsbepaling: 1. Dit reglement verstaat onder: a) Ouderraad:

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V.

Inhoudsopgave. Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Inhoudsopgave Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)........................... 2 Bezoekadres: Ampèrelaan 4 T 070 399 31 42 www.vve-beheer.nl Postadres: Postbus 1192 F 070 398

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool Huishoudelijk reglement Oudervereniging Lambertusschool Versie 27augustus 2012 LAMBERTUSSCHOOL NU VOOR STRAKS Oudervereniging Mari van Eschstraat 2 5254 JE Haarsteeg www.lambertusschool.nl Kvk nr: 55501141

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046)

Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046) Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046) Onderdeel van: OBS Corantijnschool Corantijnstraat 4 1058 DD Amsterdam

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem is een aanvulling op de statuten zoals

Nadere informatie

notulen 3e MR vergadering schooljaar (definitief; website)

notulen 3e MR vergadering schooljaar (definitief; website) datum: 11-01-2018 tijd: 19.30 uur plaats: CBS De Vrijenburg notulen 3e MR vergadering schooljaar 2017 2018 (definitief; website) aanwezig: afwezig: notulist: Leonie Kasten (secretaris, pg), Margreeth Barendregt

Nadere informatie

AFDELINGSREGLEMENT. Afdelingsreglement NHV d.d

AFDELINGSREGLEMENT. Afdelingsreglement NHV d.d AFDELINGSREGLEMENT INHOUDSPGAVE: Artikel 1. Afdelingsreglement Artikel 2. Afdelingen Artikel 3. Taken en bevoegdheden afdelingen Artikel 4. Samenstelling en verkiezing afdelingsbestuur Artikel 5. Taken

Nadere informatie

D E M E A N D E R - M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D

D E M E A N D E R - M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D D E M E A N D E R - M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D N o t u l e n A A N Leden MR C C Parnassys V A N Remco Tonkes D A T U M 14-2-2008 A A N T A L P A G I N A ' S ( I N C L. V O O R B L A D ) 5

Nadere informatie

STATUTEN OUDERRAAD VAN BASISSCHOOL ST. ANTONIUS ASTEN HEUSDEN.

STATUTEN OUDERRAAD VAN BASISSCHOOL ST. ANTONIUS ASTEN HEUSDEN. STATUTEN OUDERRAAD VAN BASISSCHOOL ST. ANTONIUS ASTEN HEUSDEN. NAAM EN ZETEL Artikel 1. De Ouderraad draagt de naam Ouderraad van basisschool St. Antonius. De Ouderraad is gevestigd op Pastoor Arnoldstraat

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert.

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert. Notulen Stichting Boomberg -01-23 Aanwezig: Lambert, Helmi, Josien, Afwezig: Patrick, Geert Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d. 23-1- 1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering.

Nadere informatie

Verordening Adviescommissie Bezwaarschriften Baanbrekers

Verordening Adviescommissie Bezwaarschriften Baanbrekers Verordening Adviescommissie Bezwaarschriften Baanbrekers 1 Verordening adviescommissie bezwaarschriften Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 3 HOOFDSTUK 2 DE COMMISSIE... 3 HOOFDSTUK 3 BEHANDELING

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Stichting Huurdersbelang Stadswonen

Huishoudelijk Reglement Stichting Huurdersbelang Stadswonen Huishoudelijk Reglement Stichting Huurdersbelang Stadswonen 1. Begrippen Huurdersbelang Stichting Huurdersbelang Stadswonen Huurdersvertegenwoordiging Huurdersvertegenwoordiging zoals opgetekend in de

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement van de vereniging Verzekeringsplatform Overheden (V.P.O.) hierna te noemen de vereniging gevestigd te Rotterdam (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rotterdam

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Basisschool De Overplaats Willibrorduslaan 71 2171 VB Sassenheim Tel: 0252-223090 Begripsbepaling 1. Dit reglement verstaat onder: a. Oudervereniging:

Nadere informatie

Sept Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs.

Sept Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs. Huishoudelijk reglement OV OBS De Kei Sept 2013 Definities Artikel 1 Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs. Doel Artikel

Nadere informatie

Verordening Adviescommissie Bezwaarschriften Baanbrekers

Verordening Adviescommissie Bezwaarschriften Baanbrekers Verordening Adviescommissie Bezwaarschriften Baanbrekers 1 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1 BEGRIPSOMSCHRIJVING... 3 HOOFDSTUK 2 SAMENSTELLING VAN DE COMMISSIE... 4 HOOFDSTUK 3 ZITTINGSDUUR... 4 HOOFDSTUK 4 BENOEMING...

Nadere informatie

VERORDENING BESTUURSCOMMISSIE OPENBAAR BASISONDERWIJS WEERT

VERORDENING BESTUURSCOMMISSIE OPENBAAR BASISONDERWIJS WEERT VERORDENING BESTUURSCOMMISSIE OPENBAAR BASISONDERWIJS WEERT De raad der gemeente Weert; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van Weert van 10 februari 2004; overwegende,

Nadere informatie

RSI-VERENIGING HUISHOUDELIJK REGLEMENT

RSI-VERENIGING HUISHOUDELIJK REGLEMENT RSI-VERENIGING HUISHOUDELIJK REGLEMENT RSI-vereniging Stationsstraat 6b 3862 CG NIJKERK Pagina 1 van 5 Het lidmaatschap en het donateurschap Artikel 1. 1 Aanmelding voor het lidmaatschap geschiedt door

Nadere informatie

Verslag Algemene Openbare MR-vergadering Daltonschool Rijnsweerd

Verslag Algemene Openbare MR-vergadering Daltonschool Rijnsweerd Verslag Algemene Openbare MR-vergadering Daltonschool Rijnsweerd Utrecht, 8 oktober 2013 Inhoud verslag 1. Opening en vaststelling agenda 2. Mededelingen en ingekomen post 3. Notulen vorige vergadering

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement OSVV 040

Huishoudelijk Reglement OSVV 040 Versie 4.0 dd. 02 april 2014 Artikel 1. Algemene bepaling 1.1. De vereniging draagt de naam OSVV 040, hierna te noemen de vereniging. De vereniging is gevestigd te Eindhoven. 1.2. De vereniging is opgericht

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities

Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities Artikel 1. Dit reglement verstaat onder: a) ouders: de ouders, voogden en verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Bergse Zonnebloem

Stichting Vrienden van De Bergse Zonnebloem Stichting Vrienden van De Bergse Zonnebloem Beleidsplan Versie d.d. 5 november 2017 Vastgesteld in de bestuursvergadering d.d. 29 mei 2017 Aanpassing gemaakt n.a.v. bestuursvergadering d.d. 26 oktober

Nadere informatie

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen.

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen. Notulen 40 ste Algemene Ledenvergadering Vereniging Vrienden van het Airborne Museum Zaterdag 17 maart 2018 1. Opening De voorzitter heet eenieder welkom op deze 40 ste Algemene Ledenvergadering van de

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017 DELTA LLOYD AZIË DEELNEMINGEN FONDS N.V. i.l. DELTA LLOYD DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD DOLLAR FONDS N.V. DELTA LLOYD EURO CREDIT FUND N.V. DELTA LLOYD EUROPEES DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016.

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. ALGEMEEN Artikel 1. Dit huishoudelijk reglement geeft nadere regels zoals aangegeven in artikel 17 van de statuten d.d. 6 oktober 2016. LIDMAATSCHAP Artikel 2. 1. Een

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Golfclub Houtrak d.d

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Golfclub Houtrak d.d HUISHOUDELIJK REGLEMENT Golfclub Houtrak d.d. 09-11-2006 Artikel 1 Kleuren en embleem van de vereniging 1. De kleuren van de vereniging zijn blauw-geel. 2. Het embleem van de vereniging is een gestileerde

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum 1. Opening De Voorzitter opent de vergadering om 10.30 uur en heet

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Ouderraad (OR)

Huishoudelijk Reglement Ouderraad (OR) Huishoudelijk Reglement Ouderraad (OR) Onderdeel van: Openbare Basisschool voor Daltononderwijs Groenehoek, Stampioendreef 7 / Groeneweg 129 te Bergschenhoek Begripsbepaling: 1. Dit reglement verstaat

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Gewoon lidmaatschap (artikel 4 van de statuten) Artikel 1 1. Degene die lid van de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen wil worden, dient een schriftelijk verzoek dienaangaande

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf HUISHOUDELIJK REGLEMENT Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf is een aanvulling op de

Nadere informatie

De Gemeenteraad van Wijchen

De Gemeenteraad van Wijchen De Gemeenteraad van Wijchen Besluitenlijst van de openbare raadsvergadering van de gemeenteraad van Wijchen gehouden op 8 juni 2017 1. Vaststellen notulen van de vergadering van 18 mei 2017 De notulen

Nadere informatie

Algemeen. Artikel 1. Begrippen

Algemeen. Artikel 1. Begrippen Reglement Klachtencommissie Woonbedrijf d.d. 1 januari 2011 Algemeen In dit reglement wordt de mannelijke persoonsvorm gehanteerd. Daar waar bijvoorbeeld sprake is van een Klager, huurder enz. wordt tevens

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Gewoon lidmaatschap (artikel 4 van de statuten) Artikel 1 1. Degene die lid van de wil worden, moet minimaal over MBO 4(+) denk- en werkniveau beschikken. Het lidmaatschap wordt

Nadere informatie

CONCEPTVERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VERENIGING IPO OP 29 SEPTEMBER 2015

CONCEPTVERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VERENIGING IPO OP 29 SEPTEMBER 2015 CONCEPTVERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VERENIGING IPO OP 29 SEPTEMBER 2015 aanvang vergadering : 18.00 uur einde vergadering : 19.00 uur plaats : Zaal Beaune, Crowne Plaza

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n Algemeen Gebruikte afkortingen OV = Oudervereniging De Keizerskroon OV-bestuur = Bestuur Oudervereniging De Keizerskroon MR =

Nadere informatie

Procedure werving MR-ouderlid

Procedure werving MR-ouderlid Procedure werving MR-ouderlid 1. Opstellen wervingstekst voor Nieuwsslinger en Facebook 2. Verzamelen ingekomen reacties 3. Versturen bevestiging naar geïnteresseerden met daarin uitleg over de vervolgprocedure

Nadere informatie

*ZE9DBFBE563* Raadsvergadering d.d. 19 februari 2015

*ZE9DBFBE563* Raadsvergadering d.d. 19 februari 2015 *ZE9DBFBE563* Raadsvergadering d.d. 19 februari 2015 Agendanr.. Aan de Raad No.ZA.14-27443/DV.14-436, afdeling Middelen en Advies. Sellingen, 12 februari 2015 Onderwerp: Verordening behandeling bezwaarschriften

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

De raad, het college en de burgemeester van de gemeente Roermond,

De raad, het college en de burgemeester van de gemeente Roermond, GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Roermond Nr. 232396 29 december 2017 Verordening behandeling bezwaarschriften Roermond 2018 De raad, het college en de burgemeester van de gemeente Roermond,

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Agendapunt vergadering Algemeen Bestuur WBA d.d. 7 april Mededelingen. - Uitoefenen van taken voor derden:

Agendapunt vergadering Algemeen Bestuur WBA d.d. 7 april Mededelingen. - Uitoefenen van taken voor derden: Agendapunt vergadering Algemeen Bestuur WBA d.d. 7 april 2017 Mededelingen - Uitoefenen van taken voor derden: Eind januari 2017 hebben de dagelijkse besturen van de gemeenschappelijke regelingen in het

Nadere informatie

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB 0001673018 (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van Volkstuinderverenigingen in Nederland van de 61 e Algemene

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Vastgesteld d.d. 25-02-2014 Leden Artikel 1 1. De leden van de vereniging zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: a. jeugdleden (recreant of

Nadere informatie

De Gemeenteraad van Wijchen

De Gemeenteraad van Wijchen De Gemeenteraad van Wijchen Besluitenlijst van de openbare raadsvergadering van de gemeenteraad van Wijchen gehouden op 30 juni 2016 1. Vaststellen notulen van de vergadering van 12 mei 2016, voorgezet

Nadere informatie

SAMENVATTING UITSPRAAK

SAMENVATTING UITSPRAAK SAMENVATTING 106285/106286/106287 Beroepen (3) tegen ontslag wegens opheffing van de betrekking;. Werkneemster is ontslagen op grond van opheffing van de betrekking als bedoeld in artikel 3.8 lid 3 cao

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur.

Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur. ST.ECOLIFE Vergadering ST ECOLIFE Datum 04-04-2015 Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur. 1- Opening en vaststelling

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster

Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Rooms Katholieke Basisschool De Bolster is een aanvulling op de statuten zoals

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Notulen MR

Notulen MR Notulen MR 3 12-9-2017 Plaats Aanvang Afsluiting Aanwezig Afwezig Kbs De Werft 19.30 uur Robert, Luuk, Lilianne, Frank, Ger en Will, Evelien Gasten Wim Landman en Maud Petraeus Nr Agendapunten Tijd Verantwoordelijke

Nadere informatie

Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d

Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d. 19-12-2016 1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering en geeft aan trots te zijn op het feit dat er zoveel (potentiële) nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

- 1 - STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR AANDELEN KAS BANK

- 1 - STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR AANDELEN KAS BANK - 1 - STATUTEN VAN LS/6008105/10336207.stw STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR 30-09-2011 AANDELEN KAS BANK met zetel te Amsterdam, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden op 30 september

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

notulen 5e MR vergadering schooljaar

notulen 5e MR vergadering schooljaar : 17-04-2018 tijd: 19.30 uur plaats: CBS De Vrijenburg notulen 5e MR vergadering schooljaar 2017 2018 aanwezig: afwezig: notulist: Leonie Kasten (secretaris, pg), Margreeth Barendregt (pg), René Zevenbergen

Nadere informatie

STATUTEN. Naam, zetel en duur:

STATUTEN. Naam, zetel en duur: STATUTEN Naam, zetel en duur: Artikel 1. 1. De stichting draagt de naam: Stichting Vrienden van Lea Dasberg hierna te noemen: "de stichting. 2. Zij heeft haar zetel te Zutphen. 3. De stichting is opgericht

Nadere informatie

gelet op de wenselijkheid over te gaan tot instelling van een Adviescommissie Bezwaar en Beroep;

gelet op de wenselijkheid over te gaan tot instelling van een Adviescommissie Bezwaar en Beroep; Het algemeen bestuur van de ISD Midden Langstraat gevestigd te Waalwijk gelet op de wenselijkheid over te gaan tot instelling van een Adviescommissie Bezwaar en Beroep; mede gelet op artikelen 84 en 165

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER Datum: 14 juni 2016. Plaats: Vergaderzaal kantoor VBM te Den Helder. Bestuur: D. Warnars (Voorzitter) W.J. Sanders. (secretaris) M. Huijsman. B. van Uggelen. (verhinderd) VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING

Nadere informatie

R E G L E M E N T O U D E R R A A D

R E G L E M E N T O U D E R R A A D R E G L E M E N T O U D E R R A A D Begripsbepalingen. Artikel 1. Dit reglement verstaat onder: School: Christelijke basisschool De Hoeksteen, Postbus 13 te Wijk en Aalburg. Bestuur: Ouders: Personeel:

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Algemene Vergadering van Aandeelhouders AGENDA JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN SLIGRO FOOD GROUP N.V. TE HOUDEN OP WOENSDAG 20 MAART 2013 OM 11.00 UUR TEN KANTORE VAN DE VENNOOTSCHAP,

Nadere informatie

Notulen NEVIR ALV 2017

Notulen NEVIR ALV 2017 Notulen NEVIR ALV 2017 Van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 9 juni 2017 te Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam.

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering d.d. 17 april 2014 te Eemnes, De Witte Bergen

Notulen van de algemene ledenvergadering d.d. 17 april 2014 te Eemnes, De Witte Bergen Notulen van de algemene ledenvergadering d.d. 17 april 2014 te Eemnes, De Witte Bergen 1. Opening De heer Muller opent de vergadering om 14.00 uur en heet een ieder van harte welkom. 2. Goedkeuring notulen

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OUDERVERENIGING R.K. BASISSCHOOL OLOF PALME. Inhoud:

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OUDERVERENIGING R.K. BASISSCHOOL OLOF PALME. Inhoud: Inhoud: Artikel 1: begripsbepalingen:... 2 Artikel 2: naam, zetel en duur... 2 Artikel 3: doel... 2 Artikel 4: middelen... 2 Artikel 5: verenigingsboekjaar... 2 Artikel 6: leden... 2 Artikel 7: bestuur...

Nadere informatie

Aan de leden Vereniging Beheer Dordtse Kil III Alsmede overige ondernemers als huurder gevestigd op Kil III. Dordrecht, 08 mei 2013

Aan de leden Vereniging Beheer Dordtse Kil III Alsmede overige ondernemers als huurder gevestigd op Kil III. Dordrecht, 08 mei 2013 Aan de leden Vereniging Beheer Dordtse Kil III Alsmede overige ondernemers als huurder gevestigd op Kil III Dordrecht, 08 mei 2013 Onderwerp : uitnodiging algemene ledenvergadering Geachte heer, mevrouw,

Nadere informatie

REGLEMENT REGIONALE GESCHILLENCOMMISSIE KRIMPENERWAARD

REGLEMENT REGIONALE GESCHILLENCOMMISSIE KRIMPENERWAARD REGLEMENT REGIONALE GESCHILLENCOMMISSIE KRIMPENERWAARD Artikel 1. Definities - B.B.S.H.: Besluit Beheer Sociale Huursector - Commissie: De geschillencommissie als bedoeld in artikel 16 B.B.S.H. als zijnde

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

2. Ingekomen stukken. Van een aantal leden en enkele bestuursleden is bericht van verhindering ontvangen.

2. Ingekomen stukken. Van een aantal leden en enkele bestuursleden is bericht van verhindering ontvangen. NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING dd. 30 november 2018 Datum: 30 november 2018 Plaats: Utrecht; Spoorwegmuseum. Tijd: 12.45 15.00 uur 1. Opening en mededelingen. De heer Heijmans, voorzitter van onze vereniging

Nadere informatie

Afwezig: De heer N.M.C. Alsembeest - Gemeente Alkmaar (bestuurslid) De heer E.J. Brommet - Gemeente Harenkarspel (bestuurslid)

Afwezig: De heer N.M.C. Alsembeest - Gemeente Alkmaar (bestuurslid) De heer E.J. Brommet - Gemeente Harenkarspel (bestuurslid) Conceptverslag van de openbare vergadering van het algemeen bestuur van Recreatieschap Geestmerambacht, gehouden op 9 juni 2010 in het beheerbureau te Noord-Scharwoude Aanwezig: De heer R. Meerhof - Provincie

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Statuten en huishoudelijk reglement van de oudervereniging van de "R.K. basisschool in de St. Pancratiusparochie" TUBBERGEN

Statuten en huishoudelijk reglement van de oudervereniging van de R.K. basisschool in de St. Pancratiusparochie TUBBERGEN Statuten en huishoudelijk reglement van de oudervereniging van de "R.K. basisschool in de St. Pancratiusparochie" TUBBERGEN STATUTEN Artikel 1 De vereniging is op 27 oktober 1981 voor onbepaalde tijd opgericht.

Nadere informatie

De voorzitter merkt op dat de vergadering wordt gehouden in het Nederlands.

De voorzitter merkt op dat de vergadering wordt gehouden in het Nederlands. Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 15 mei 2014 om 10.30 uur in Hotel Mitland, Ariënslaan 1, Utrecht Aanwezig achter de bestuurstafel: Commissarissen: De heren

Nadere informatie

Verslag Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad OBO-WBR 13-12-2011/M. Vlamings 1

Verslag Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad OBO-WBR 13-12-2011/M. Vlamings 1 Verslag Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad van de Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Brabant d.d. 13-12-2011. Aanwezig: Els Boons, Margo Fassaert, Eric van den Heiligenberg, Frans Hendrickx, Erica

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging Geld- en Waardeberging (VGW)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging Geld- en Waardeberging (VGW) HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging Geld- en Waardeberging (VGW) Artikel 1 LEDEN EN VERTEGENWOORDIGING IN DE LEDENVERGADERING 1. Leden van de vereniging, zoals bedoeld in artikel 4 van de statuten,

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 19 maart 2014

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 19 maart 2014 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Jaarlijkse van te houden op woensdag om 11.00 uur ten kantore van de vennootschap, Corridor 11 te Veghel Op de agenda is aangegeven welke punten ter besluitvorming

Nadere informatie

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal Medezeggenschapsraad Notulen MR vergadering Aanwezig Notulist Gast : Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal : Maatman :

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MEDEZEGGENSCHAPSRAAD OBS HENRI DUNANT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MEDEZEGGENSCHAPSRAAD OBS HENRI DUNANT HUISHOUDELIJK REGLEMENT MEDEZEGGENSCHAPSRAAD OBS HENRI DUNANT O.b.s. Henri Dunant Kerkstraat 15 3363BP Sliedrecht Versie: April 2012 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Doelstelling... 2 3. De MR leden 3.1 bezetting...

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor de Orde van Advocaten en de raad van de orde in het arrondissement Amsterdam

Huishoudelijk reglement voor de Orde van Advocaten en de raad van de orde in het arrondissement Amsterdam Huishoudelijk reglement voor de Orde van Advocaten en de raad van de orde in het arrondissement Amsterdam Vastgesteld op 24 maart 2016 tijdens de jaarvergadering van de Amsterdamse Orde van Advocaten,

Nadere informatie

Stibbe VAN AANDEELHOUDERS GROOTHANDELSGEBOUWEN N.V.

Stibbe VAN AANDEELHOUDERS GROOTHANDELSGEBOUWEN N.V. 0 /u' (1) AKTE VAN PROCES-VERBAAL LS /6011653/11420644 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 10-07-2018 VAN AANDEELHOUDERS GROOTHANDELSGEBOUWEN N.V. Heden, tien juli tweeduizend achttien, woonde ik, mr. Manon

Nadere informatie