DONGEN Hoge Ham 119 D

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DONGEN Hoge Ham 119 D"

Transcriptie

1 DONGEN Hoge Ham 119 D In hartje centrum gelegen appartement met 2 slaapkamers, balkon op het zuiden en met uitzicht over gehele Hoge Ham, garage en afgesloten parkeerplaats. Inhoud : circa 270 m³ Bouwjaar : k.k.

2 Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Indeling Hoge Ham 119 D Hal - videofoon bediening ten behoeve van centrale entree-deur - garderobenis - berging: - wasmachineaansluiting - combiketel - tegelvloer en wanden deels betegeld - meterkast (6 groepen + fornuisgroep + 2 aardlekschakelaars) - toilet: - hangend closet - fonteintje - vloer en wanden betegeld Woonkamer - speels in te delen woonkamer met raam aan de Hoge Ham en aan zijkant - toegang naar balkon Balkon - op het zuiden gelegen - voorzien van elektrisch bedienbaar zonnescherm - houten vlonders - uitzicht over de gehele Hoge Ham Keuken - in open verbinding met woonkamer - moderne keukeninstallatie voorzien van koel/vriescombinatie, keramische kookplaat, afzuigkap en magnetron Slaapkamer 1 - gelegen aan achterzijde (noordkant)

3 Slaapkamer 2 - gelegen aan zijkant Badkamer - nette badkamer voorzien van ligbad, wastafel en douche - vloer en wanden betegeld Garage - gelegen achter het gebouw op een afgesloten terrein, waar ook nog een eigen, buiten parkeerplaats is - garage gebouwd in spouwmuur met betonnen vloer en stalen kanteldeur voorzien van loopdeur

4 Kenmerken Bouwjaar : 2000 Verwarming : middels combiketel Warmwater : middels combiketel Woonoppervlakte : circa 90 m² Inhoud : circa 270 m³ Aanvaarding : in overleg Afmetingen Oppervlakte woonkamer/keuken : circa 41 m² Afmetingen slaapkamer 1 : circa 4,27 m 1 x 3,55 m 1 Afmetingen slaapkamer 2 : circa 3,22 m 1 x 2,40 m 1 Bijzonderheden * Bijdrage VvE 175,- per maand. * Buitenzijde gehele gebouw binnenkort geschilderd. * Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. * Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.

5 Plattegronden appartement (tekening dient slechts ter indicatie)

6 Bezichtiging Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) of een sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informatie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website. Van den Bosch Makelaars bv Mgr. Poelsstraat 1a Postbus AG Dongen T m@kelaar.com

7 Extra foto s

8

9

10 Impressie woonkamer / keuken

11

12

13

14

15