voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 2 SCHOOLJAAR Donderdag 3 september 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 2 SCHOOLJAAR 2015-2016 Donderdag 3 september 2015"

Transcriptie

1 voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 2 SCHOOLJAAR Donderdag 3 september 2015 BELANGRIJKE ii DATA uur Koffieuurtje 16-9 Studiedag alle leerlingen vrij (Denkt u aan het afbellen van de taxi?) 17-9 Nieuwsbrief nummer 3 VERJAARDAGEN 4-9 Lieke Nieuwenhuis Gr Zahraa Al-Tamimi Gr Georgina Weiss Gr Robin La Faille Gr Tim de Ridder Praktijk 16-9 Ryan Krishnadath Gr. 4 Nieuws en mededelingen van de directie Zwangerschapsverlof Froukje Jellesma Vanaf vrijdag 4 september gaat Froukje Jellesma met verlof. We hopen voor haar dat ze in deze periode goed kan uitrusten en zich kan voorbereiden op de komst van haar tweede kindje. Tijdens deze verlofperiode wordt zij op donderdag en vrijdag vervangen door Astrid van Haren. Informatie Verlof en verzuim Verlof Het komt regelmatig voor dat ouders verlof vragen vanwege een bijzondere reden. Zoals u gewend bent moet u hiervoor een aanvraagformulier invullen. U kunt dit formulier thuis downloaden van onze website of ophalen bij de administratie. De directeur bepaalt of uw kind wel of geen verlof kan krijgen. Hiervoor zijn wettelijke regels (waaraan ook de directeur zich heeft te houden) en waarop de school jaarlijks wordt gecontroleerd. Er kunnen situaties zijn waarvoor u geen verlof krijgt omdat u in het afgelopen jaar al meerdere malen verlof heeft gekregen of dat de reden niet geldig is. Bij ongeoorloofd verzuim is de school verplicht de leerplichtambtenaar in te schakelen en loopt u het risico op een boete van 50-, per kind per dag. Verzuim Verzuim (ziekte, doktersbezoek, ) dient u voor 8.30 uur telefonisch aan de school door te geven. Mocht u geen contact krijgen, spreek dan de voic in. In alle groepen begint de dag met een controle van de leerkracht of iedereen er is. Na 9.00 uur worden de ouders van afwezige leerlingen zonder afmelding door de administratrice gebeld om te vragen waarom uw kind niet op school is. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat er niets ernstigs gebeurd is onderweg van huis naar school. We bellen u tot uur minimaal 3 keer. Hebben we van u dan nog geen antwoord gehad, dan bellen we naar de leerplichtambtenaar om het ongeoorloofde verzuim te melden. Het lijkt een strenge maatregel, maar de veiligheid van uw kind staat bij ons voorop! Natuurlijk hopen wij net als u, dat de kinderen gewoon elke verplichte schooldag met veel plezier op tijd naar school komen. Bloembollen actie Evenals vorig jaar organiseren we dit jaar weer een bloembollenactie! De opbrengst van de verkoop van de rode en gele tulpenbollen is voor een deel bestemd voor de Stichting Kinderhulp Oeganda en voor de school. De stichting Kinderhulp Oeganda zorgt voor goede medicatie en onderwijs voor kinderen in Oeganda. Van het extra geld dat de actie oplevert voor onze school willen we graag de tuinkas inrichten! We hopen dat u evenals vorig jaar de kinderen stimuleert om mee te doen.

2 Het is de bedoeling dat de kinderen alleen de tulpenbollen verkopen aan familie, vrienden kennissen en bekenden. Volgende week woensdag 9 september krijgen de kinderen de formulieren mee. Koffieuurtje van uur Maandagmorgen is het weer tijd voor het koffieuurtje. U bent weer van harte welkom! Het koffieuurtje is bedoeld om met elkaar en met de directeur van de school nader kennis te maken. Behalve het koffieuurtje bent u natuurlijk altijd welkom om de school binnen te lopen als u een vraag hebt of een belangrijke mededeling. Mand gevonden voorwerpen. Ondanks de ronde door de school is de mand met gevonden kledingstukken niet leeg geworden. Vrijdag a.s. wordt alle overgebleven kleding naar het Leger des Heils gebracht. We verzoeken u om de naam van uw kind met watervaste stift aan de binnenkant van de kraag of op het labeltje te schrijven. Het maakt het terugvinden gemakkelijker en u voorkomt dat het jasje, vestje/sportjack van uw zoon of dochter wordt weggegeven. Nieuws van groep 4 Wij zijn dit jaar goed gestart in een gezellige groep met 17 kinderen. Het klaslokaal is al weer wat aangekleed met mooie kunstwerken, woordplaten en werkboeken. De eerste weken staan in het teken van elkaar leren kennen. Wanneer je kanjerkind van de week bent mag je een ik-doos vullen met spullen van jezelf. Daar vertelt het kanjerkind over in de kring. Zo leren we het kanjerkind beter kennen. We doen ook spelletjes in de klas om elkaar te leren kennen: soms serieuze spelletjes maar af en toe ook wel een beetje grappig Kijk maar op de foto, we staan er stoer op! Bij Taaltrapeze leren we woorden en zinnen maken bij het thema spelen. En dat komt mooi uit, want wij houden heel erg van spelletjes spelen: 4 op een rij, sjoelen, dammen, doolhofspel enz.! Op donderdagmiddag doen we spelletjes in de klas. Dit jaar is juf Anne Diender stagiaire bij ons in de klas. Ze komt op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Anne, welkom! Nieuws van groep 6 Dag allemaal, hier het eerste bericht vanuit groep 6. Zo zachtjes aan zitten de eerste paar weken er al weer op! Wij zitten dit jaar met 16 leerlingen in de klas en wij hebben het hele jaar de beschikking over een stagiaire. Haar naam is Seyma Özen. Seyma volgt de opleiding tot onderwijs assistent. Tot nu toe een volle, maar leuke groep. Ik als meester heb er in ieder geval weer heel veel zin in! We hebben na deze week alle kennismakingsgesprekken er weer opzitten. Dan volgt binnenkort nog de informatieavond. Voor de kinderen is dit een spannend moment. Ze weten namelijk, dat hierna het huiswerk ook mee gaat. Zo staat o.a. het leren voor de topo toetsen dit jaar centraal.

3 Over huiswerk gesproken, inmiddels zit de eerste tekenles voor een cijfer er al weer op. Hier onder een aantal resultaten: De volgende keer als groep 6 aan de beurt is, komt de input (meer) vanuit de kinderen. Ik hoop er samen met de kinderen en u een heel fijn en leerzaam jaar van te maken! Groeten uit groep 6. Meester Koen. Nieuws van groep 8 Dag allemaal, Voor de leerlingen van groep 8 is een spannend jaar aangebroken. Het laatste jaar op sbo Facet! Dit gaan we samen doen want. In onze groep

4 Wie zijn wij? De afgelopen week hebben we een mindmap gemaakt met als thema: Wie ben ik? Vind je het leuk en wil je ons leren kennen? Kom ze bewonderen in de gang! Nieuws uit de buurt Nieuws van sport en bewegen Zwemlessen Het is belangrijk dat kinderen goed kunnen zwemmen. Natuurlijk voor hun eigen veiligheid, maar ook om lekker te kunnen spelen en sporten. Of dat nou bij een zwemplek buiten is of in het zwembad. Daarom hier een overzicht van verschillende zwemscholen in Zwolle en omstreken waar uw kind een zwemdiploma kan behalen. U moet zelf regelen dat u kind op zwemles gaat. De school regelt dit niet maar wanneer u vragen of hulp nodig heeft kunt u altijd contact opnemen met gymjuf Ellen. Allereerst willen wij u informeren over het: Zwemvangnet: Vergoeding zwemlessen Om te zorgen dat alle kinderen goed leren zwemmen, is de gemeente Zwolle het Zwemvangnet gestart. Kinderen van 7 tot en met 12 kunnen gratis hun zwemdiploma halen als het inkomen van hun ouders niet hoger is dan 110% van de bijstandsnorm.

5 De zwemlessen worden volgens het Zwem-ABC gegeven in het zwembad van Hogeschool Windesheim. Aanvragen Zwemvangnet U kunt het Zwemvangnet aanvragen bij Sportservice Zwolle. Op sportservicezwolle.nl staat het aanvraagformulier en leest u precies wat de voorwaarden zijn om mee te doen aan het Zwemvangnet. Dan is er een speciaal zwemaanbod: KIDSclub zwemmen Bij KIDSzwemmen kunnen kinderen met een beperking terecht, om te leren zwemmen. Net als andere kinderen. KIDSzwemmen is voor kinderen tussen 4 en 12 jaar met een lichamelijke beperking, gedrags-, leer- of ontwikkelingsproblemen, maar ook voor andere beperkingen die extra aandacht vragen. Waar? Alle lessen van Kidszwemmen vinden plaats op zaterdagochtend in het zwembad van De Vogellanden, centrum voor revalidatie, Hyacinthstraat 66a te Zwolle. Voor kinderen die in aanmerking komen voor het zwemdiploma B is ook de mogelijkheid om op dinsdagavond te zwemmen. Tot slot het reguliere aanbod: Zwemscholen: Zwembad De Vrolijkheid Locatiemanager: Natasja Hertwig Zwemschool W.J. van Goor Zwolle Akwaak Zwolle Budgetzwemles - voordelige zwemles Zwolle Zwembad De Watermulder - Zwemmen in Hattem - Sportmix Hallo jongens en meisjes, Augustus SportMix gaat weer beginnen en we zouden het leuk vinden als jij ook bij ons komt sporten. SportMix is een sportclub voor kinderen en jongeren die bij de reguliere sportclub, om diverse redenen, niet zo goed mee kunnen komen. Bij ons kun je in kleine groepjes kennis maken met allerlei verschillende sporten. Ieder kind krijgt individuele aandacht van studenten van de Calo die onder leiding staan van een vakleerkracht gymnastiek op het SBO. Voor kinderen van 4 t/m 12 wordt het schooljaar bij SportMix verdeeld in vier blokken van 8 weken, waarbij de kinderen in ieder blok beide aangeboden sporten kunnen uitoefenen. De 12+groep doen gedurende het schooljaar allemaal verschillende activiteiten en sporten zoals b.v. basketbal, tennis, voetbal, turnen en weerbaarheidsactiviteiten. Wil je meedoen lever onderstaand formulier voor blok 1 dan zo snel mogelijk in bij je juf of meester, of bel of mail naar Ellen Hiemstra. Tel: , ellenhiemstra@kpnmail.nl Hier kun je ook terecht met al je vragen. Wanneer: Woensdagmiddag van uur tot uur: gymnastiek (b.v. trampoline- en kastspringen, touw- en ringzwaaien en balk) en racketspelen (tennis, badminton, squash). Woensdagmiddag van uur tot uur: 12+ sport (voor kinderen van 12 jaar en ouder!). Waar : Bewegingshuis Stadshagen, Overtoom 3 (er is hier geen kantine dus neem zelf wat eten en drinken mee). Kosten : 25 euro voor een heel seizoen of 7,50 euro per blok.

6 Blok 1 : 9 september t/m 4 november (m.u.v. de herfstvakantie 21 okt.) Racketspelen en Gymnastiek, 12+sport Lever het onderstaande inschrijfformulier snel in op school of mail naar: ellenhiemstra@kpnmail.nl Inschrijfformulier voor blok 1 van 9 september t/m 4 november Voornaam en achternaam : j/m. Straat :.. Postcode en plaats :. Telefoon en . Leeftijd :. Naam van de school :.. Ik schrijf me in en wil het eerste blok graag meedoen met: Handtekening van jou: Racketspelen en Gymnastiek 12+ sport Handtekening van je ouder(s)/verzorger(s):

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 13 SCHOOLJAAR Donderdag 17 maart 2016

voor het laatste nieuws kijk je op  NUMMER 13 SCHOOLJAAR Donderdag 17 maart 2016 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 13 SCHOOLJAAR 2015-2016 Donderdag 17 maart 2016 BELANGRIJKE DATA 25-3 Goede Vrijdag, alle leerlingen vrij 27 en 28-3 Pasen 29-3 Studiedag, alle

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Algemeen Beste ouders, Hoewel ik al voor de zomervakantie een aantal ouders ontmoet heb op de informatieavond of anderszins gesproken heb en al kennis gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Algemeen Een algemeen stukje van de hand van onze directeur Mathieu Bootsveld en overig algemeen nieuws.

Algemeen Een algemeen stukje van de hand van onze directeur Mathieu Bootsveld en overig algemeen nieuws. NUMMER 13 SCHOOLJAAR 2013-2014 MAANDAG 17 MAART Algemeen Een algemeen stukje van de hand van onze directeur Mathieu Bootsveld en overig algemeen nieuws. Nieuwe groep Twee weken geleden heeft u in de nieuwsbrief

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6 1 Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3 Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4 Dagprogramma Pagina 5 Klassenregels Pagina 6 Schooltijden Pagina 6 Met welke mensen krijg je te maken Pagina 6 Gedragsondersteuning

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 7 SCHOOLJAAR 2015-2016 Donderdag 26 november 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 7 SCHOOLJAAR 2015-2016 Donderdag 26 november 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 7 SCHOOLJAAR 2015-2016 Donderdag 26 november 2015 BELANGRIJKE ii DATA 27-11 Kleuters vrij 17-12 Nieuwsbrief nummer 8 18-12 Leerlingen vrij om 12

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON Bereikbaarheid: ma, di, do, vr van 8.15 uur tot 16.30 uur woe van 8.15 uur tot 14.30 uur tel. 036-5373560 e-mail: administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr 3 3 oktober 2014. de data: 10 oktober: Viering Camelot 17 oktober: Meisjesviering

Nieuwsbrief. Nr 3 3 oktober 2014. de data: 10 oktober: Viering Camelot 17 oktober: Meisjesviering Nieuwsbrief www.toonhermansschool.nl Tel. 636.984 Nr 3 3 oktober 2014 de data: 10 oktober: Viering Camelot 17 oktober: Meisjesviering Studiedag Tijdens de studiedag afgelopen dinsdag hebben we met elkaar

Nadere informatie

PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL

PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL O P E N B A R E B A S I S S C H O O L M E T M O N T E S S O R I A F D E L I N G Dr. H. Colijnstraat 2 1067 CG Amsterdam tel: 020 6135296 fax: 020 6137119 info@troelstraschool.nl

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Werkblad 6.1 Opdracht 3, module 3, les 6

Werkblad 6.1 Opdracht 3, module 3, les 6 Werkblad 6.1 Opdracht 3, module 3, les 6 Lees de zinnen. Kruis aan: ja of nee. ja nee De moeder van Nour heeft de uitnodiging gekregen. 2. Ying Wah is jarig. 3. Zij wordt negen jaar. 4. Het feestje is

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013

Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013 Belangrijke data 8 oktober Mr vergadering 9 oktober Handbal meisjes 10

Nadere informatie

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST.

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST. KERSTEDITIE 2018 Franciscusschool Oldenzaal Beste ouders, Voor u ligt al weer het laatste Franciscusbericht van dit kalenderjaar Hierin een aantal zaken die met name na de vakantie van belang zijn Op school

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

Informatieavond 14 september 2015. Welkom. Fijn dat u er bent. Welkom in de klas van uw zoon/dochter Kijk gerust in alle methode boeken en schriften

Informatieavond 14 september 2015. Welkom. Fijn dat u er bent. Welkom in de klas van uw zoon/dochter Kijk gerust in alle methode boeken en schriften Informatieavond 14 september 2015 Welkom 1 Fijn dat u er bent. Welkom in de klas van uw zoon/dochter Kijk gerust in alle methode boeken en schriften Programma Welkom Doel van de avond De klas PBS, OASE

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

Wie ben jij? HOOFDSTUK 1 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik... Paula. a heet b naam. 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar

Wie ben jij? HOOFDSTUK 1 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik... Paula. a heet b naam. 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar 5 5 HOOFDSTUK 1 Wie ben jij? WOORDEN 1 1 Ik... Paula. a heet b naam 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar 3 Ik ga... mijn vriend naar het restaurant. a uit b met 2 1 Mijn... is Derek. a huisnummer b naam 2

Nadere informatie

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl Inhoud week 35 27-08-2015 Nr. 01 1. Eerste schooldag We zijn weer begonnen! Na alle voorbereidingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

Infopunt 2 9 september 2016

Infopunt 2 9 september 2016 Infopunt 2 9 september 2016 Het schooljaar 2016-2017 is zonnig van start gegaan. Een prachtige nazomer met warme (en soms zeer warme) dagen. De kinderen, ouders en leerkrachten zijn al weer vrij aardig

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Kalender Ouderkalender

Kalender Ouderkalender Kalender 2016-2017 Ouderkalender 2016 2017 1 In deze kalender kunt u lezen wanneer er speciale activiteiten, studiedagen en vakanties zijn. Op onze website staat onze schoolgids voor het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013.

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. De Heer is mijn herder, Ik kom niets tekort. Ik heb vertrouwen in mijn leven En ik zie wel hoe het wordt. Ik komt tot rust aan stille beekjes En ik lig

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen.

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen. Valkweg 4-3362 GH Sliedrecht - tel. 0184-413788 E-mail: info@obsdewilgen.nl Website: www.obsdewilgen.nl SportActieveClubjes op De Wilgen Aan de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 Beste jongens en meisjes,

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan P.C. Basisschool Driestromenland Voorstraat 336 8226 KA Lelystad Woensdag 19 augustus 2015 nummer 1 Opening schooljaar Vorige week hebben de meesters en juffen hard gewerkt om de klassen in te richten.

Nadere informatie

BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE

BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE 1 Inhoudsopgave Blz. Openingstijden 3 Welke scholen 4 Activiteiten 5 Dagplanning 6 Veiligheid, Faciliteiten & Service 7 Zwemdiploma behalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Belangrijke data 16-10 Gastlessen Stichting Opkikker 23-10 Thema-afsluiting Iedereen hoort erbij groepen 1 t/m 8 26-10 Start Herfstvakantie t/m 30-10 04-11 Thema-avond Hoe

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar.

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Kringgesprek Beste ouders, Nummer 5 2012-2013 2013 De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.

Nadere informatie