Algemeen. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Mart van Grunsven - V V V V Patrice van. V V V: Om de week - - Deutekom

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Mart van Grunsven - V V V V Patrice van. V V V: Om de week - - Deutekom"

Transcriptie

1 Nieuws van de directie Bereikbaarheid directie Natuurlijk kunt u met al uw vragen, problemen, opmerkingen, tips en adviezen terecht bij de leerkracht/coach van uw kind(eren). Toch kan het voorkomen dat u graag in gesprek gaat met één van de leden van ons kernteam. Hieronder ziet u een schematisch overzicht van hun werkdagen. Management Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Gerda Eikelboom V V V - - Isabel van Driel - V - V - Kim Gerrits - V - V V Luciënne Pourrier V V V V - István Turi V V V: Middag V V Intern Begeleiders Algemeen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Mart van Grunsven - V V V V Patrice van V V V: Om de week - - Deutekom Hanneke Muskens - V V - V Lisanne Kunst - V V V - Ingrid van Schaik - V V - V In week 45 zijn een aantal leden van ons team op een SKBO-studiereis. Het gaat om Annelieke Hermes, Sabine Heijdeman en István Turi. Voor Annelieke en Sabine is vanzelfsprekend een vervanger geregeld in de (thuis)groep, voor directiezaken kunt u indien nodig contact opnemen met Luciënne Pourrier, plaatsvervangend directeur. Verkeer De afgelopen tijd heeft u vast wel gemerkt dat het onderwerp verkeer bij school en de gemeente Oss hoog op de agenda is komen te staan. Er was ook veel aandacht in de media voor de verkeerssituatie rondom (onder andere) onze school. Voor de zomervakantie zijn we samen met de gemeente rond de tafel gaan zitten om wat te gaan doen aan de verkeerssituatie rondom onze school. Ook de komende tijd blijft verkeer onze prioriteit krijgen, omdat we de opvatting hebben dat alle leerlingen veilig door het verkeer naar school moeten kunnen komen. Gelukkig is het tot nu toe eigenlijk altijd goed gegaan, maar we kunnen zeker constateren dat van veilig naar school gaan nu zeker niet altijd sprake is. En daar gaan we samen wat aan doen! En behalve het weer onder de aandacht brengen gaan we als school ook weer nieuw leven blazen in de werkgroep verkeer. Daarbij betrekken we vanzelfsprekend ook ouders van onze leerlingen en bewoners uit de wijk. Interesse? Aanmelden kan via: administratiedefonkeling@skbo.nl. Vandaag ontvangt u een extra nieuwsbrief met betrekking tot verkeer waarin we de afspraken die in het verleden zijn gemaakt weer onder de aandacht brengen. Neemt u hem vooral even door zodat we allemaal weer weten hoe het ook alweer zit!

2 Algemeen / vervolg Inzameling voedselbank In de weken vóór Kerstmis is er een inzameling voor de voedselbank Oss. Deze actie wordt gehouden in Berghem, Haren, Megen en Macharen. Deelnemers aan de inzamelingsactie De plaatselijke parochiekerken, de basisscholen en de kloosterkerk in Megen werken daarbij samen, en natuurlijk doet ook De Fonkeling mee aan deze actie.. Zo willen we met elkaar bijdragen aan een vrolijker Kerstmis voor mensen die zijn aangewezen op de voedselbank. Het is toch prachtig als ook zij iets extra s krijgen in deze maand waarin er verschillende feesten zijn. De voedselbank Oss is actief in de stad Oss en in de omliggende plaatsen. Zij bereikt op dit moment 172 gezinnen en daarbij gaat het om 325 kinderen. Wanneer? De inzamelingsactie start op maandag 30 november en loopt tot en met vrijdag 18 december. Waar is de voedselbank het meest mee geholpen? Het gaat om houdbare voedingsmiddelen, dus verse groeten en fruit kunnen helaas niet ingezameld worden i.v.m. de bederfelijkheid Denk dus vooral aan groente of fruit in blik of pot; pasta; couscous; rijst; peulvruchten uit blik of pot (bijvoorbeeld bruine-/witte-/kidneybonen, linzen, kikkererwten); vis uit blik; chocolade; houdbare of halfvolle zuivelproducten; (smeer)kaas; eieren, olie. Eigen gemaakte voedingswaren mogen helaas niet worden aangenomen. Producten uit uw kerstpakket zijn daarentegen weer wel van harte welkom. Waar kunnen we alles inleveren? Voor het inzamelen komt erin beide gebouwen een tafel waarop de spulletjes kunnen worden neergezet. Planning Herfstvakantie tot en met Informatie-avond Voortgezet Onderwijs ouders van leerlingen in groep Klankbordgroep Tweede Stroming MR-vergadering Proefcito Proefcito Proefcito Nationaal Schoolontbijt Studiedag (alle leerlingen zijn vrij) Pré-adviezen groep Pré-adviezen groep Inloopochtend - Eerste Stroming Sinterklaas Fonkeling Presenteert - Tweede Stroming Hotmail Roostervrije dag (alle leerlingen zijn vrij) Kerstvakantie tot en met 1 januari Informatie-avond voor ouders van kinderen die in schooljaar 2016/2017 vier jaar worden Inschrijfmiddag voor kinderen die in schooljaar 2016/2017 vier jaar worden Roostervrije dag (alle leerlingen zijn vrij) Fonkeling Presenteert Tweede Stroming Rapport Eerste Stroming Voorjaarsvakantie tot en met 12 februari

3 Leerlingenraad Schooljaar 2015/2016 Leerlingenraad Eerste Stroming Hallo allemaal, Ik ben Iva Koteski van groep 8B en ik ben tien jaar. Het lijkt mij heel erg leuk om in de leerlingenraad te komen. Dit was het derde jaar dat ik meedeed en eindelijk won ik. Nu heb ik super veel ideeën en ik hoop dat jullie ze leuk vinden. Ik kan niet wachten om met jullie te brainstormen over verbeteringen voor de school. Veel groetjes en tot snel!!!! Iva Ik ben Linea v.d. Heuvel. Ik zit in groep 6A. Wat wil ik gaan doen in de leerlingenraad: Ik denk aan meisjes en aan jongens. Ik ben een meisje maar speel veel met jongens. Ik probeer de school leuker te maken. En meer dingen om mee te spelen. Ik denk veel aan Kiva. En dat we meer met computers gaan werken. Ik ken geen kinderen uit mijn klas die mijn vriend niet zijn. En dat we meer vrijheid krijgen. En wat meer leuke dingen om te doen. Ik weet veel van computers. Groetjes Linea Hoi ik ben Kaira Hoeks. Ik ben 11 jaar en mijn hobby is voetbal. Ik vind het leuk om te voetballen. Ik zit in groep 8A. Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat ik wil dat alle kinderen op school het fijn vinden om naar school te gaan. Hoi, Mijn naam is Just Bergers, ik zit in klas 7A, bij juf Tamara en juf Kitty. Mijn hobby s zijn voetballen, ik ben keeper bij de E-2. Ik vind het heel leuk om mee te bouwen aan de carnavalswagen, de optocht te lopen en daarna carnaval te gaan vieren. Ik heb mezelf opgegeven voor de leerlingenraad omdat het me leuk lijkt om samen met de andere leerlingen mee te denken hoe we de school nog leuker kunnen maken. Groetjes Just.

4 Leerlingenraad Eerste Stroming - vervolg Hallo ik ben Imke van der Zande. Ik ben 10 jaar oud en ik vind het heel leuk dat ik weer in deleerlingenraad zit. Vorig jaar zat ik namelijk ook al in de leerlingenraad. Ik heb ook hele leuke ideeën, zoals: CO2 melders. Mijn hobby s zijn taekwondo en voetballen. Ik zit in groep 6/7C. Hallo allemaal, Ik ben Ole Brands ik ben 11 jaar oud. Ik woon met mijn vader en moeder en mijn grotere zus. Mijn hobby s zijn voetballen bij Berghemsport, playstation en buitenspelen. Het leek me leuk om bij de leerlingenraad te zijn. Daarom ga ik groep 8C vertegenwoordigen. Groetjes Ole Brands Hoi, ik ben Pim van de Coolwijk. Ik houd van judo en voetbal. En ik houd van auto s. Ik heb 1 broertje en 1 zus. En een hond, Doodle. Ik wil in de leerlingenraad omdat ik wil helpen en het leuk vind. Groetjes Pim Hoi, ik ben Valentijn Toebast. Ik ben 10 jaar en ik zit in groep 7B bij juffrouw Tamara Bloks. Ik doe mee aan de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om ideeën te zoeken voor de school. Ik heb vorig schooljaar ook meegedaan maar toen was het iemand anders geworden, en dat vond ik jammer dus ik heb het dit jaar weer meegedaan en nu zit ik er wel in. Ik heb er heel veel zin in, dit was mijn verhaal Groetjes Valentijn!!

5 Nieuws uit de groepen 3 Wat is het toch heerlijk werken in groep 3!! Eerste Stroming

6 Tweede Stroming / Unit 1 Unit 1 De afgelopen weken stonden in unit 1 vooral in het teken van het thema van de Kinderboekenweek: Raar maar waar. Er werden allerlei activiteiten gedaan, waarbij vooral raketten en robots centraal stonden. Zo werden er robots geknutseld En bewogen we zelf als een robot Er werden raketten geknutseld die we ook echt hebben laten vliegen Maar natuurlijk stond het lezen van boeken centraal en daarom brachten we een bezoek aan de bibliotheek Op de taalochtend werden er allerlei taalspelletjes gemaakt. De kinderen uit unit 3 maakten spelletjes voor de kinderen uit unit 1 en kwamen deze samen met hen spelen.

7 Tweede Stroming / Unit 1 - vervolg Verder in de unit: De jonge onderzoekers hebben lavalampen gemaakt Het eerste MOOV voertuig is weer in elkaar gezet en getest En er zijn al heel veel kinderen die zelf een aanbod verzorgen. Knap dat zij dit al durven en kunnen, en natuurlijk leuk voor de kinderen die eraan deelnemen.

8 Tweede Stroming / Unit 2 Taalochtend Taalspelletjes maken en daarna spelen met Unit 3 Het 7 diersoortenpad Bij Slabroek hebben de kinderen geleerd over spinnen, amfibieën, reptielen, zoogdieren, insecten, vogels en vissen.

9 Tweede Stroming / Unit 3 Prijsvraag schoolkrant. Samen naar de film in Utrecht Etwinning Wij zijn weer gestart. Eerste contacten met scholen uit andere landen zijn weer gelegd. Waterwandeling Dag van de talen Journalist in de unit Weer een prijs gewonnen in unit 3! Dinsdag 6 oktober werden we gebeld door het project schoolkrant vanuit het Brabants Dagblad dat we ook de tweede prijs gewonnen hebben! Dit keer hadden we vanuit unit 3 de vraag van Nena van Dun (groep 7) in gestuurd. Haar vraag was: hoe zorgen we er samen voor dat we de buurt schoon houden? De prijs was dat er een journalist van het Brabants Dagblad naar school zou komen en samen met ons een artikel ging schrijven voor in het Brabants Dagblad. Donderdag 8 oktober is ze bij ons op school geweest en we hebben met een groep kinderen hier een start mee gemaakt. Dinsdag 13 oktober zijn de kinderen verder gegaan met een aantal acties uitvoeren o.a. posters ontwerpen en we gaan de wijk in om afval op te ruimen. Dan komt de journalist samen met een echte fotograaf weer naar onze school.

10 Tweede Stroming / Unit 3 - vervolg Krantenartikel Brabants Dagblad: Afgelopen dinsdag is de journalist van het Brabants Dagblad weer bij ons geweest en hebben we de verzonnen acties uitgevoerd. We zijn met een groepje buiten vuil op gaan ruimen. De moeder van Nena (Natalie) en Nena hadden bij de gemeente materialen hiervoor geregeld. Denk dan aan prikkers, zakken en een ring om de zakken open te houden. We hebben rondom de school en bij de speeltuin heel wat vuil opgeruimd dus we hopen dat we het nu samen schoon kunnen houden en mensen daar niet zomaar hun afval rond laten slingeren. Er waren ook een aantal kinderen die posters ontworpen hebben over afval. Op de posters staan weetjes over afval, het milieu enzovoort. Deze gaan we ophangen. De journalist die hierbij was gaat hier een artikel over schrijven en dit staat vandaag in het Brabants Dagblad! Weer een erg leuke prijs gewonnen dus waar we trots op kunnen zijn! Les wiskunde. Iedere vrijdagmorgen komt een moeder 30 minuten wiskunde geven aan kinderen. Thema tropisch regenwoud Voorleeskampioen unit 3 Fiene Fleury uit thuisgroep oranje Debatteren in de unit. Iedere maandag wordt er gedebatteerd in de unit. Thema techniek in de unit Gekke haren en hoedendag. Raar maar waar.

11 Partners Horizonschool Herfst vakantie 2 Bakken en Naar het Bos en knutselen in het thema van de herfst Tieners gaan naar het golfbad met de fiets Bingo Helpen jullie mee de toverkracht van de heks terug te vinden?? Je mag verkleed komen in het thema Halloween Brooddeeg mozaïeken en Pop cakes De jongste kinderen gaan op uitstapje. De locatie is nog een verrassing, maar kleed je warm aan Welke locatie is geopend: Maandag: locatie Maanvlinder Dinsdag: locatie Maanvlinder Woensdag: locatie Zilveren Maan Donderdag: locatie Maanvlinder Vrijdag: locatie Zilveren Maan Locatie Maanvlinder: Landbouwlaan 154, 5351 MA Berghem Locatie Zilveren Maan: Knolgroenveld 1, 5351 LB Berghem

12 Partners Horizonschool

Tweede Stroming. Algemeen. Taalochtend tweede stroming. Oktober fonkeling presenteert (13.00 uur speelzaal eerste stroming)

Tweede Stroming. Algemeen. Taalochtend tweede stroming. Oktober fonkeling presenteert (13.00 uur speelzaal eerste stroming) Tweede Stroming Algemeen Oktober 22-10 fonkeling presenteert (13.00 uur speelzaal eerste stroming) Taalochtend tweede stroming november 03-11 informatieavond voortgezet onderwijs 10-11 excursie stenen

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Afsluiting kinderboekenweek

Tweede Stroming. Algemeen. Afsluiting kinderboekenweek Tweede Stroming Algemeen Oktober 13-10 terugkomdag groep 8 leerlingen 17.00 uur 18.00 uur 22-10 fonkeling presenteert Afsluiting kinderboekenweek Om op vrijdag 16 oktober de kinderboekenweek op een ludieke

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

Algemeen Nieuws van de directie

Algemeen Nieuws van de directie Nieuws van de directie Het zit er weer op; de vakantie is voorbij Maar in de zomervakantie zijn er wel een paar hele leuke gebeurtenissen geweest die wie graag met u delen. Want juffrouw Chantal op 30

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Evaluatiebladen (sociaal-emotioneel)

Tweede Stroming. Algemeen. Evaluatiebladen (sociaal-emotioneel) Tweede Stroming Algemeen november 16-11 open dag (informatie via Lucienne) 19-11 studiedag (kinderen vrij) 23/24/25-11 pre-adviezen groep 8 24-11 excursie unit 3 technieklokaal 25-11 groep 8 bezoek aan

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Algemeen. Beste ouders,

Algemeen. Beste ouders, Algemeen Beste ouders, De eerste schoolweek zit er al weer op! Na een fijne vakantie zitten de leerlingen weer in de schoolbanken en zijn ze lekker aan het werk. Naar school gaan is weer je vriendjes en

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Even voorstellen

Tweede Stroming. Algemeen. Even voorstellen Tweede Stroming september 28/29-09 schoolfoto 28/29/30-09 streetwise (project verkeer) Algemeen Oktober 1-10 unit 3 streetwise 5-10 studiedag (kinderen zijn vrij) 13-10 terugkomdag groep 8 leerlingen 17.00

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Tweede Stroming. Groep 8, unit 3, Tweede Stroming Eerste geworden, van de 130 scholen, tijdens de FC Oss schoolcup. Nv a

Tweede Stroming. Groep 8, unit 3, Tweede Stroming Eerste geworden, van de 130 scholen, tijdens de FC Oss schoolcup. Nv a Nv a Tweede Stroming Algemeen April 22-04 bezoek Rijksmuseum Amsterdam unit 3 (groep Claudia en Elise ) Let op de kinderen zijn pas rond 15.00 uur terug op school 20-04 verkeersexamen groep 7 (praktijk)

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest Tweede Stroming Algemeen April 22-04 bezoek Rijksmuseum Amsterdam unit 3 (groep Claudia en Elise ) Let op de kinderen zijn pas rond 15.00 uur terug op school 20-04 verkeersexamen groep 7 (praktijk) 21-22

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. November 10-11 infoavond voorgezet onderwijs voor ouders van groep 7 en 8 19.00 uur (speelzaal Eerste Stroming)

Tweede Stroming. Algemeen. November 10-11 infoavond voorgezet onderwijs voor ouders van groep 7 en 8 19.00 uur (speelzaal Eerste Stroming) Tweede Stroming Algemeen November 10-11 infoavond voorgezet onderwijs voor ouders van groep 7 en 8 19.00 uur (speelzaal Eerste Stroming) 11-11 ooggetuige in de groep (unit 3) 11-11 proefcito groep 8 12-11

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie Schooljaar 2015-2016 Datum: 23-10-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie oktober Maandag 2 november Weer naar school

Nadere informatie

19 oktober t/m 25 oktober herfstvakantie 5 november open schoolavond 11 november kledingactie 12 november ouderavond

19 oktober t/m 25 oktober herfstvakantie 5 november open schoolavond 11 november kledingactie 12 november ouderavond 16 oktober 2015 Agenda 19 oktober t/m 25 oktober herfstvakantie 5 november open schoolavond 11 november kledingactie 12 november ouderavond Kledingactie Op woensdag 11 november is er weer een kledinginzamelingsactie.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Even voorstellen, mijn naam is Isabel van Driel. Per 1 januari kom ik het managementteam versterken als bouwcoördinator middenbouw.

Even voorstellen, mijn naam is Isabel van Driel. Per 1 januari kom ik het managementteam versterken als bouwcoördinator middenbouw. Algemeen Beste ouders en leerlingen, Even voorstellen, mijn naam is Isabel van Driel. Per 1 januari kom ik het managementteam versterken als bouwcoördinator middenbouw. Ik heb 10 jaar met veel plezier

Nadere informatie

Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school: Anouk van Vuuren, Enzo Seuntjes,

Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school: Anouk van Vuuren, Enzo Seuntjes, Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school: Groep 1/2 a: Fenna Hoeksma Groep 1/2 b: Anouk van Vuuren, Enzo Seuntjes,

Nadere informatie

Schoolkrant groep 5/6

Schoolkrant groep 5/6 Schoolkrant groep 5/6 Wat leuk dat u de schoolkrant van groep 5/6 gaat lezen. De kinderen hebben deze keer zelf bedacht wat ze willen schrijven of tekenen en met wie! Zo kunt u lezen over de herfstvakantie,

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

Van directie. Jaargang 26 nr. 3 13-11-2015. Beste ouders/verzorgers,

Van directie. Jaargang 26 nr. 3 13-11-2015. Beste ouders/verzorgers, Jaargang 26 nr. 3 13-11-2015 Van directie Beste ouders/verzorgers, De onderlinge betrokkenheid is enorm en hier liggen mooie kansen tot nauwere samenwerking. Voor mij is dit dan ook de rode draad voor

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 8 Maand: Januari 20-12-2013 Beste ouders en verzorgers, 2013 zit er alweer bijna op, de eerste periode van dit schooljaar is weer voorbij gevlogen. We hebben een drukke

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 999 Datum: 05-09-2014 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Email: Comeniusschool vestigingsadres: administratie@comeniusschool.info

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Klusavond: Ouders, bedankt voor jullie hulp vorige week woensdagavond! Leescafé:

Tweede Stroming. Algemeen. Klusavond: Ouders, bedankt voor jullie hulp vorige week woensdagavond! Leescafé: Tweede Stroming Algemeen september 10-09 roostervrije dag (kinderen zijn vrij) 15-09 leerlingen groep 8 vrij ivm schoolkamp 16-17- 18 september schoolkamp groep 8 21-09 informatieavond unit 3 22-09 informatieavond

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief VSO ZMLK en MG van Oostzanenstraat 11 1624 GJ Hoorn 0229 548560 www.vsodestormvogel.nl jaargang 13 nummer 4 november 2014 Nieuws vanuit de directie Beste ouders, verzorgers, Sinterklaas komt

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Beste ouders We knipperen met onze ogen en het is alweer maart. De afgelopen maanden hebben we een hoop activiteiten achter de rug. Sinterklaas is op bezoek geweest,

Nadere informatie

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis Page 1 of 5 Hofbode 5-31 oktober 2012 Kleuters van school halen Na de zomervakantie hebben wij gemerkt, dat ouders, steeds vroeger op het schoolplein staan. Daarom een vriendelijk verzoek achter het hek

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Facebook: @ECTheoThijssen

Facebook: @ECTheoThijssen Facebook: @ECTheoThijssen Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief MEI 2016 Studiereis Verkeersexamen Facebook Koffie/thee middag Betaling schoolreis/ kamp Ontdekdag Gezinscoach Studiereis

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Agenda Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Vrijdag 3 oktober St. Fransiscusviering Woensdag 8 oktober Kinderboekenmarkt Vrijdag 10 oktober Nieuwsbrief

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 september 2012

Nieuwsbrief 10 september 2012 Nieuwsbrief 10 september 2012 ALGEMEEN Ziekmelding Als uw kind ziek is, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk, liefst vóór schooltijd, aan ons melden. Ons telefoonnummer is voor de locatie Sportlaan 0174-521760

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Deze maand wordt er weer begonnen met het afnemen van de verschillende CITO toetsen.

Deze maand wordt er weer begonnen met het afnemen van de verschillende CITO toetsen. Jaargang 27 nr. 4 25-11-2016 Van directie Beste ouders/verzorgers, Hoor de wind waait door de bomen, zal de goede Sint wel komen? De Sintwerkgroep doet er alles aan om het 5 december feest in goede banen

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen Samen leren Inspireren en Motiveren. juni 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3

Tweede Stroming. Algemeen Samen leren Inspireren en Motiveren. juni 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3 Tweede Stroming juni 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3 Algemeen Samen leren Inspireren en Motiveren jjuli 02-07 bezoek musical Anne Frank unit 3 03-07 coachesdag 10-07 ouders bedanken/ Fonkeling presenteert

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie