Familiepicknick Weka-jonggiver-giver-kamp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Familiepicknick Weka-jonggiver-giver-kamp"

Transcriptie

1 maart 2015

2 Beste ouders, leden en sympathisanten De kortste maand van het jaar is alweer voorbij gevlogen! Eindelijk komt er af en toe weer een beetje zon piepen achter die wolken en geef toe, wat is er nu leuker dan naar de scouts te gaan op een zonnige dag!? (We weten het wel dat je nu andere dingen probeert te bedenken; maar die zijn er niet hoor! ;-) ) Februari betekende voor de leden een eerste kennismaking met onze nieuwe leiding voor volgend jaar. Jariboe, Spitsvogel en Emippo kwamen al enkele vergaderingen het leidingteam versterken. Zowel het jincafé als het givercafé aan het einde van februari was een succes! Bedankt aan al de aanwezigen! Maart wordt een iets drukkere maand. We starten met de cakeverkoop op 1 maart. We hopen dat jullie al veel besteld hebben! Aan onze leden: Haal de topverkoper in jezelf maar boven want er zullen weer veeeeeeel cakejes te verkopen zijn! De week nadien volgt ons groepsfeest al (7 maart). Om toch nog eens iets nieuws (ouds eigenlijk) te proberen zullen we dit jaar geen spaghetti serveren maar Kaas & wijn. Er zal ook zeker iets aanwezig zijn voor de niet-kaaseters. Meer info vind je op onze site en daar kan je je tevens op inschrijven! ( Het groepsfeest zal dit jaar doorgaan in ons geliefde fort. Door onze heel gewaardeerde hulp bij een mosselsoupé bij de para s hebben zij ons de mogelijkheid gegeven om hun zaal te gebruiken. Dit aanbod hebben wij graag aangenomen. Daarom zullen we eten in de zaak van de para s en zullen de actjes doorgaan in ons eigen lokaal! Op 7 maart worden de leden om 16u verwacht. Kijk zeker per tak nog eens na, want dit kan wel eens verschillen. De deuren zullen openen vanaf 17u30. De actjes zullen beginnen om 18u en het eten wordt verwacht om 19u. Trouwens! Op 15 maart is het Oenka haar verjaardag. Wens onze geliefde jonggiverleidster maar fijne verjaardagswensen toe! Een stevige linker De groeps, Lori en Muis. Hier nog even de komende data op een rijtje: 1/maart 7/maart 24/april 9-10/mei 20/mei 24/mei 21-31/juli 26-31/juli Cakeverkoop Groepsfeest Rebirth (Scoutsfuif Feniks) 2 e Leidingsweekend = geen scouts Kampinfo-avond Familiepicknick Weka-jonggiver-giver-kamp Kapoenenkamp

3

4 Vergaderingen Kapoenen Zo zo... De tijd gaat weer snel vooruit! Februari was een super toffe maand. We hebben gesmuld van onze mega lekkere, zelfgemaakte pizza's, iedereen heeft geleerd om zotte knopen en kampen te maken en we het beste actje van de hele scouts voor het groepsfeest hebben gemaakt. Nu beginnen we enthousiast en met volle moed aan MAART!!! Deze maand belooft nog leuker en cooler te worden. Jullie gaan jullie namelijk niet alleen amuseren met jullie mega super toffe leiding, maar ook met DOELGERICHTE EMIPPO!!! Emippo is een jin die deze maand stage bij de kapoenen zal lopen en voor nog meer pret zal zorgen dan we al hebben. Zondag 1 maart 10u-13u Cakeverkoop Eerst beginnen we met onze jaarlijkse cakeverkoop. Bloed, zweet en tranen heeft het de leiding gekost om ervoor te zorgen dat er genoeg lekkere cake is die jullie kunnen gaan verkopen. Alle leden van alle takken van de scouts verkopen cake: kapoenen, weka's, jonggivers en givers. De kapoentjes verwachten we op het normale uur aan de 46 met hun schattigste gezichtjes en hun mooiste glimlach zodat er veeeeeeeeel cake verkocht wordt!

5 Zaterdag 7 maart Groepsfeest Dit weekend is een heel speciaal weekend waaaaaant... ons jaarlijks GROEPSFEEST staat weer voor de deur!!! De kapoenen worden zaterdag zeker verwacht om hun mega graaf actje te tonen aan alle andere leden, leiding, mama's, papa's en familie. Meer informatie over het groepsfeest zelf kunnen jullie terugvinden in het woordje van de groepsleiding. Zondag 8 maart is het dus voor alle duidelijkheid GEEN vergadering. Zondag 15 maart 10u-13u Het grote Emippo-spel Zoals jullie al konden lezen wordt de leiding deze maand geholpen door Doelgerichte Emippo, de allerleukste ezel op de hele wereld. Zij zal dit weekend een groot spel voor de kapoenen in elkaar steken waarover zelfs de leiding nog niets weet. Het wordt dus voor ons allemaal een grote verrassing!!! We verwachten jullie op de normale uren aan de 46 (fort). Zondag 22 maart weekend Na ons bangelijk actje, onze lekkere cake en het allerleukste spel van Emippo was dit waarschijnlijk al één van onze leukste maanden. Maar wacht. Jullie denken dat het niet nog leuker en beter kan? Pas maar op dan, want... (tromgeroffel)... We gaan weer op WEEKEND!!!!!! Jaja, jullie lezen het goed. Na ons eerste geslaagde weekend komt er nu een tweede, dat volgens ons nog leuker en gezelliger zal worden omdat we elkaar nu allemaal heel goed kennen en allemaal dikke vriendjes zijn geworden. We moeten nu al wel verklappen dat jullie heel moedig en dapper zullen moeten zijn op weekend, want de leiding heeft jullie hulp nodig bij iets heel eng en spannend. Meer kunnen we jullie er nu nog niet over vertellen, maar het hele verhaal van de leiding en alle extra informatie vinden jullie in het weekendboekje dat er binnenkort aankomt. Allen mee op weekend is dus de boodschap

6 Zondag 29 maart 10u-13u Appel en Ei De laatste vergadering van maart al, de tijd gaat weer veel te snel. Tijdens deze vergadering doen we samen iets dat jullie tijdens jullie scoutscarrière nog vaak zullen doen... de APPPEL EN EI tocht. We gaan nog niet verklappen wat dit precies inhoudt, maar we kunnen jullie alvast aanraden om opnieuw jullie mooiste glimlach mee te brengen. De trucjes en skills die jullie hebben geleerd tijdens de cakeverkoop zullen hier misschien goed van pas komen. We verwachten jullie op de gewone uren aan de 46 (fort). Zo zo. Tot zover maart. Dikke knuffels van de allerleukste leiding en een stevige linker, Lori, Kauw, Ooievaar, Timka en Anhinga.

7

8

9 Vergaderingen Maart Heeeeeeeey toppers! Jullie mega fantastische leiding heeft weer voor een spetterende maand gezorgd! We gaan cake eten, klimmen, sjorren en zoveeeeel meer! Nog een kleine mededeling van ons: Wij hebben dit jaar elke vergadering aanwezigheden opgenomen en hebben gemerkt dat er sommige te weinig komen. Dit jaar is er zoals jullie weten een 2/3 aanwezigheid regel. Probeer zoveel mogelijk te komen anders zijn wij genoodzaakt jullie thuis te laten tijdens het kamp en dat willen we zeker niet! Zondag 1 Maart 10u-13u Cakeverkoop Zoals elk jaar is het weer tijd voor onze megabangelijkesuperfantastische CAKEVERKOOOOOOP! Ook dit jaar zal jullie leiding weer overheerlijke cakeskes bakken dus maak al zeker en vast veel reclame bij jullie ouders want voor je het weet zijn ze allemaal uitverkocht of opgegeten door leider Jens! Zaterdag 7 Maart Groepsfeest Ook deze maand is het weer tijd voor ons groepsfeest! Dit zal dit jaar doorgaan bij de lokalen van het fort en ook in het lokaal van de paracommando s. Ons actje zal zoals altijd weer het beste zijn en leider Koala heeft ons al beloofd dat als we winnen, hij zal optreden voor jullie in een roos kleedje dus zeker en vast winnen dit jaar! Zondag 15 Maart 10u-13u Klimmen! Deze vergadering gaan jullie allemaal super vinden want wij gaan klimmen! Laat dus allemaal jullie hoogtevrees thuis en we zullen is zien wie hier het meeste lef heeft! We gaan naar klimzaal de Blok in de ijskelderstraat in hoboken. Neem ook allemaal zeker 4 euro mee en goede schoenen voor het klimmen. Wij kunnen jullie al een tip geven dat Pinguïn niet meer naar beneden durft eens ze vanboven is aangekomen is!

10 Zondag 22 Maart 10u-13u Het grote jinspel Ook deze maand hadden we nog een jin die stage kwam volgen. Als einde van haar stage zal spitsvolgel nu ook zelf een spel voor ons ineensteken. Zijn jullie benieuwd wat voor spel het wordt, hoe leuk het wordt en wat jullie moeten doen. Kom dan zeker naar deze vergadering Maart Weeeeeeekeeeeend! Dit weekend gaan we eindelijk op ons tweede weekend! Voor verdere info zie je in het weekendboekje. Zeehond Dit was het dan voor Maart! Kusjes en knuffels, Collie, Jens, Koala, Coëndu, Pinguin en ZEEHOND

11

12 Vergaderingen Jogis Joogieeeeeeeees zijn jullie klaar voor maart? Welke bangelijke activiteiten kunnen jullie allemaal verwachten? WEEEEEEKEEEEEND. Ja hoor, ons tweede weekend staat voor de deur. We gaan er super hard tegen aan deze keer, dus hou jullie maar klaar! Ook doen we nog eens het alom bekende rotonde spel en gaan we ook nog eens wat geld in het laadje brengen! 7 maart is het groepsfeest en laten we onze talenten zien. We zullen schitteren, het wordt een topdag! Voor meer info, verwijzen we naar het voorwoord van de groeps ;) Zondag 1 maart 10u-13u cakeverkoop Wij willen jullie allemaal in top form en in perfect uniform waaaaant het is weer tijd voor de jaarlijkse cakeverkoop! We spreken af aan de 46 (dit is in het fort) en jullie hoeven voor 1 keer niet met de fiets te komen. Vragen jullie ook nog of jullie ouders eventueel willen mee bakken? Alle info vinden jullie bij het voorwoordje van de groepsleiding! Zondag 7 maart groepsfeest Voor alle info verwijzen we naar het voorwoord van de groepsleiding. We willen jullie allemaal aanwezig zien zodat we er een heel groot feest van kunnen maken! Denk ook aan jullie actjes he, een keertje meer oefenen kan geen kwaad ;) zondag 15 maart 14u-17u Stadsspel Neem jullie tweewielers zeker mee want we gaan op tocht! We gaan het wondermooie Antwerpen verkennen. Vrijdag 20- zondag 22 maart WEEKEND Jaaaaaaa eindelijk gaan we nog eens op weekend! Het weekendboekje komt er zo snel mogelijk aan. We kunnen al wel verklappen dat we in tenten zullen slapen, zoals de echte dus ;)

13 Zondag 29 maart 14u-17u geldactiviteit Omdat we ook aan onze centjes moeten denken voor jullie kamp, gaan we deze vergadering geld inzamelen. Breng jullie schattige gezichtjes en mooiste glimlach mee!

14 Coöperatielaan Hoboken Tel: 0475/

15 Vergaderingen givers Faggets 2015 deze maand staan er grootse dingen te gebeuren! Eerst en vooral hebben we ons grootse givercafe waar we hopelijk ne groten duit uit gaan slaan, wij hopen op het gezelligste café van Vlaanderen en hopen veel Mexicaanse miekes te zien. Vergeet ook allemaal zeker jullie ouders niet uit te nodigen voor ne gezelligen borrel. Als leiding vonden we het dat het nog eens dringend tijd werd voor een oldschool bosspel en een oldschool stadsspel, probeer hier dus zeker allemaal aanwezig te zijn zodat het spel beter gespeeld kan worden! En last but not least, DE LEEFWEEK! Meer info hieromtrent zal volgen, kort samengevat maart ga nen topper worden. Zondag 1maart 10u-1u CAKEVERKOOP Zoals elk jaar is het tijd voor cake te verkopen, nu we weten dat jullie dit weekend al serieuze shiften hebben moeten draaien op ons givercafé, maar het zou toch tof zijn moesten jullie toch proberen aanwezig te zijn! Kapoentjes en weka s kijken namelijk naar jullie op en vinden het tof om samen cake te verkopen. See you there! Zondag 7 maart 14u-17u groepsfeest Het is weer zover het scouts2646giga deluxe GROEPSFEEST. Graag verwijzen wij hier naar het voorwoord van de groepsleiding en naar de site. Zie allemaal dat jullie tijdig ingeschreven zijn zodat wij op tijd het eten kunnen aankopen!!het zal dit jaar ook op een andere locatie plaatsvinden dus lees alles grondig na Zondag 15 maar 14u-17u bosspel Drank, Drugs, Hoeren, mensensmokkel dit zijn de kernwoorden dat we jullie kunnen meegeven voor ons spel we spreken gewoon af aan de lokalen van de 26 en pak zeker allemaal jullie stalen ros mee!! Politie uniformen en handboeien zijn altijd toegestaan om mee te nemen! Hoe meer volk aanwezig hoe leuker het spel!

16 Zondag 22 maart 14u-17u stadsspel JAJA het is weer zover, tijd om naar het stad te trekken en de mensen van centraal station zot te maken We verwachten jullie allemaal stipt op tijd zodat we tijdig kunnen vertrekken! We spreken dus af aan de 26 en vertrekken daarna allemaal met de FIETS naar het stad. Zie dus zeker dat banden en lichten en weet ik veel allemaal werkt. Mensen die in panne vallen laten we gewoon achter. Zondag 29 maart / leeeeeeeefweeeeeeeeek Eindelijk komt die leefweek er dan toch aan! We hebben deze speciaal gepland de week voor de paasvakantie zodat jullie hopelijk weinig te serieuze testen hebben en dus volop kunnen genieten van een zalige week. Meer info hieromtrent volgt nog en jullie ouders krijgen nog zeker een mailtje van ons! TOT dan. Wij hopen jullie allemaal massaal aanwezig te zien in maart. XOXO Jullie knappe charmante gespierde modeluitziende leidingsploeg Muis, papegaai, giraf, argali en snuit

17 Groepsleiding Totem Naam Adres Telefoonnummer Nieuwsgierige Laury Lauryssen Berendrechtstraat / Muis 2020 Antwerpen Enthousiaste Lori Nils Janssens Cyriel Buyssestraat Antwerpen 0497/ Kapoenenleiding Totem Naam Adres Telefoonnummer Enthousiaste Lori Nils Janssens Cyriel Buyssestraat 0497/ Antwerpen Intense Timka Rinus De Smet Kerkhofstraat / Openhartige Kauw Lana Wieers Sint-Sebastiaanstraat 0498/ Enthousiaste Seger Swinnen Doornstraat / Ooievaar Anhinga Lore Van Doorslaer Sint- Bavostraat / Wekaleiding (wekas2646@hotmail.com) Totem Naam Adres Telefoonnummer Guitige Zeehond Sam Devolder Vorstenhuislaan / Collie Eric Nedée Wanninkhovelaan / / Jens Janssens Cyriel Buyssestraat / Antwerpen Bedrijvige Wouter Moens Pater de Dekenstraat 0476/ Coëndou 29 Vurige Pinguin Anaïs Rubensstraat / Goedaardige Koala Haverbeke 1030 Schaarbeek Geordi Feijens J. Moretuslei / Jonggiverleiding (jonggivers2646@hotmail.com) Totem Naam Adres Telefoonnummer Onafhankelijke Lieselotte Van Malooshof / Hathi Leemputten Plichtsgetrouwe Spreeuw Jasper Goeminne Voorjaarsstraat /

18 Bedachtzaam Paard Margot Verbeelen Lijsterlaan Hoboken Aparte Hyena Bart Van den Jozef Cuyversstraat 5 Broeck Mondige Oenka Lotte Avonts Fort 7 straat 2 Uitdagende Caraja Axel Van der Daniel baginierlaan Wee 16/ Hoboken 0473/ / / / Giverleiding (givers2646@hotmail.com) Totem Naam Adres Telefoonnummer Nieuwsgierige Muis Laury Berendrechtstraat / Lauryssen 2020 Antwerpen Scherpzinnige Bob Devolder Vorstenhuislaan / Spitssnuitdolfijn Dartele Giraf Sayah Saey Pater de Dekenstraat 0483/ Genietende Argali Thierry Feijens J. Moretuslei / Papegaai Tassia De Cock Coöperatielaan Hoboken 0477/ Rekeningnummer Scouts Scouts Feniks 2646 Edegemsesteenweg 100 BE

19

In de maand mei zijn er 3 belangrijke data die je moet vrijhouden.

In de maand mei zijn er 3 belangrijke data die je moet vrijhouden. mei 2015 Beste ouders en leden, Gisteren was het nog september en begon iedereen met volle moed aan een nieuw avontuur. Ondertussen hebben we ook al afscheid genomen van april en beginnen we al aan onze

Nadere informatie

Stevige Linker, De Groeps, Muis en Lori. Overige data: Rebirth (Scoutsfuif Feniks) 9-10/mei. Familiepicknick Weka-jonggiver-giver-kamp

Stevige Linker, De Groeps, Muis en Lori. Overige data: Rebirth (Scoutsfuif Feniks) 9-10/mei. Familiepicknick Weka-jonggiver-giver-kamp april 2015 Hallo iedereen!! April is weer aangebroken, de lente is ondertussen in het land en wij beginnen stilaan te hopen op warmere temperaturen. Deze maand zijn de paasklokken ook in het land. En hebben

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, juni 2015 Beste ouders en leden, In mei heeft onze jaarlijkse groepspicknick plaatsgevonden. Wij willen al de aanwezigen bedanken! De opkomst was dit jaar, ondanks het zalige weer, wat minder. Foei aan

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden Februari 2016 Beste ouders en leden De feestdagen liggen weeral ver achter ons, en de laatste nieuwjaarsbrieven zijn voorgelezen. Het grootste deel van de leiding heeft de voorbije maand examens gehad

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, maart 2017 Beste ouders en leden, Welkom in maart. Januari en februari trakteerden ons weer op een ferme portie koude, hopelijk is de lente snel in het land, dan kunnen we al beginnen uitkijken naar de

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden januari 2016 Beste ouders en leden Allereerst willen wij jullie vanuit het volledige leidingsteam een gelukkig nieuwjaar wensen! Dat het voor ieder van jullie een jaar mag worden waarin al jullie wensen,

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden juni 2016 Beste ouders en leden Het prachtige weer heeft ons weer terug in de steek gelaten, maar er is beterschap op komst! Smeer die armpjes en beentjes maar al in. U bent gewaarschuwd. Mei was al bij

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, april 2019 Beste ouders en leden, De maand maart was een hele drukke maand voor onze groep. Gelukkig was ons groepsfeest opnieuw een succes en hebben jullie allemaal kunnen genieten van het lekkere eten

Nadere informatie

Kapoenenweekend 15-17 april

Kapoenenweekend 15-17 april Kapoenenweekend 15-17 april De 4 elementen : WIND Liefste kapoenen en kapoenenouders, Misschien weten jullie het, misschien ook niet Lang geleden was er een tijd waar er inwoners waren van 4 verschillende

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Dan gaan we nu over naar de maand mei. Hier zijn er drie belangrijke data die je moet noteren in je agenda!

Dan gaan we nu over naar de maand mei. Hier zijn er drie belangrijke data die je moet noteren in je agenda! mei 2016 Beste ouders en leden, Het scoutsjaar is weer voorbij gevlogen. Dit jaar hebben we ook ons eerste echt Feniks-groepsweekend gehad. Wat een knaller was me dat! De leiding vond het alvast heel leuk,

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Kapoenenweekend november

Kapoenenweekend november Kapoenenweekend 20-22 november CIRCUS FENIKS Liefste kapoenen en kapoenenouders, Paniek bij Circus Feniks! Het voorbije jaar kende het circus een groot succes! Ouders kwamen met hun kinderen uit alle uithoeken

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3:

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3: kajogijinneke Woordje van de groepsleiding Nieuwe regeling Belangrijke data Informatie groepsweekend Het uniform Kapoenenleiding Wouterleiding Jonggiverleiding Giverleiding Jinleiding Jins Programma

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste iedereen, De maand april is aangebroken, daar kunnen we niet omheen. Het belooft een zeer drukke maand

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, mei 2019 Beste ouders en leden, Nu de Paasvakantie achter de rug is, wordt het tijd om uit te kijken naar het kamp. De leidingsploeg heeft er enorm veel zin in en zijn alvast begonnen met alle voorbereidingen.

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Februari Xaverius-St.Rita A21/46G Februari 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte Februari 2016 Hallo allemaal De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbijgevlogen. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van het uitslapen op zondag want vanaf februari zij het terug zondagvergaderingen!

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, juni 2019 Beste ouders en leden, Na de paasvakantie en ons groepsweekend volgde er een iets rustigere maand. In mei was er de kampinfoavond waar de verschillende kampthema s werden voorgesteld en de belangrijkste

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata!

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata! Weka-Weekend 27-29 Maart 2015 Hakuna Matata! Inleiding Wekaaaaaaa's! Het is eindelijk zover, het moment waar jullie allemaal wellicht al lang waren op aan het wachten: ONS TWEEDE WEEKEND! Het thema is

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Februari Xaverius-St.Rita A21/46G Februari 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten

Nadere informatie

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 DE MASTWORP Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn Haelewijn Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 In deze mastworp vind je: Allerlei De groepsleiders Takgedeelte Scouts online Data kamp Info Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend September-Oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2016

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: maart: Groepsweekend 28 maart: Quiz van OP 14 maart, 29 maart: Paaseiverkoop wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: maart: Groepsweekend 28 maart: Quiz van OP 14 maart, 29 maart: Paaseiverkoop wouters Belangrijke data: 20-22 maart: Groepsweekend 28 maart: Quiz van OP 14 maart, 29 maart: Paaseiverkoop wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 1 Voorwoord Vijf, vier, drie, twee, één, KNAL! Het startschot voor het nieuwe scoutsjaar is gegeven! De hele leiding heeft samen de batterijen

Nadere informatie

Belangrijke data: / April

Belangrijke data: / April Belangrijke data: / April April 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten De maand maart is weeral voorbij en ons groepsweekend jammer genoeg ook! De wouters en hun leiding willen iedereen bedanken

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt!

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! Mega-Speldag Zondag 15 mei Info volgt nog via mail Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel

Nadere informatie

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, november 2018 Beste ouders en leden, Na afgelopen maand de allereerste geslaagde vergaderingen met de nieuwe takken en met november voor de deur, sluiten we de maand oktober af. In oktober waren er de

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

NOVEMBER 2015. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. NOVEMBER 2015 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden en sympathisanten, Na een fantastisch weekend is jullie leiding nu helemaal

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven Turnhout

jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven Turnhout jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout Lieve Akabeer! Jij bent toch ook flink geweest?! Want op zaterdag

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2016 Scouting Wijnegem Inhoud [VOORWOORD]... 3 [rubriekje groepskamp]... 6 Kapoenen... 8 Welpen... 10 [JokaZZ]... 13!JOGIVERS!... 15 Givers...

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

t Oekedoeleken Maart 2016

t Oekedoeleken Maart 2016 t Oekedoeleken Maart 2016 Beste Bermino s, De dagen worden langer, de zon weer wat sterker, de vogels zingen terug. De maand maart staat voor de deur! Traditioneel een van de drukste maanden van het jaar.

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Sari Walscharts & Margot Coppens BLAUWE WIMPEL. Jaargang 2014 2015 MEI-JUNI

Verantwoordelijke uitgever: Sari Walscharts & Margot Coppens BLAUWE WIMPEL. Jaargang 2014 2015 MEI-JUNI Verantwoordelijke uitgever: Sari Walscharts & Margot Coppens BLAUWE WIMPEL Jaargang 2014 2015 MEI-JUNI Tweemaandelijks overzicht van de activiteiten van den 30ste Sint- Theresia, de meisjesscouts van den

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Nu de eerste twee maanden van het scoutsjaar voorbij zijn, naderen we de winter! Dit is uiteraard geen excuus om lekker warm binnen te zitten. Nee nee, als echte scouts geven we

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en sympathisanten, Groepspraatje Lise Stijn Twee maanden zijn er al voorbij in dit scoutsjaar, wat vliegt de tijd toch voorbij als je je amuseert. De herfst is gearriveerd en het wordt voelbaar

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts, sympathisanten, kortom mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar en hopelijk wordt dat ook de beste maand van

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Januari 2019 Jaargang-28-Nr5 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon: 014/21

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Jonggiverweekend april 2016 Avatar: De waternatie

Jonggiverweekend april 2016 Avatar: De waternatie Jonggiverweekend 15-17 april 2016 Avatar: De waternatie 1 Water, aarde, vuur, lucht Lang geleden leefden de 4 takken van de scouts in vrede samen. Maar alles veranderde toen de Givers aanvielen. Alleen

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers.

Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers. Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2017 Dag beste ouders,

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Februari Xaverius-St.Rita A21/46G Februari 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg.

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg. Hallo allemaal! Om te beginnen willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft door naar onze Streekbierenavond te komen. Ook onze wafelverkoopactie is weer vlot verlopen. Hopelijke hebben jullie goed

Nadere informatie

Kampboekje Weka s Juli te Stabroek

Kampboekje Weka s Juli te Stabroek Kampboekje Weka s 2016 21-31 Juli te Stabroek Het is het jaar 776 voor Christus. Het is een rustige dag in Athene, de zon schijnt, de lucht is blauw en het gezang van vogels verbreekt de vredige stilte.

Nadere informatie