MyBaloise Mobility Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar polis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MyBaloise Mobility Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar polis"

Transcriptie

1 MyBaloise Mobility Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar polis Maakt u een nieuwe zaak op via MyBaloise, dan start u met het creëren of oproepen van de verzekeringnemer, uw klant. Open MyBaloise en klik op Verzekeringen. Het Overzicht bemiddelaar wordt geopend. Links onder de datum klikt u op Nieuwe klantensessie. Zoek of creëer de klant (zie de handleiding over het aanmaken van klanten). In het Overzicht klant klikt u links op Auto Kies Personenwagen/Lichte vrachtwagen Kies Offerte

2 2 Na de klik op Offerte opent de browser: Offerte Personenwagen en Lichte vrachtwagen. Er zijn 5 tabbladen: Algemene informatie Acceptatievragen Beschrijving bestuurder Risico beschrijving Resultaten Tabblad 1: Algemene informatie Volgende informatie kan worden gekozen of ingevuld: uw bemiddelaarsnummer, de aanvangsdatum van het contract, de hoofdvervaldag, de inningswijze (standaard = uw gebruikelijke inningswijze), vervangt deze polis een ex-avéro/ex-nateus-contract.

3 3 Opmerking Is de klant lid of titularis van een Gezinsplan, dan verschijnt een extra vraag onderaan het tabblad Algemene informatie. Is er geen mogelijkheid om aan te duiden dat de polis mag worden toegevoegd aan het Gezinsplan? Dit zijn mogelijke oorzaken: a) er is nog geen Gezinsplan opgemaakt, b) de verzekeringnemer is nog geen lid van een Gezinsplan, c) het adres van de verzekeringnemer is niet identiek aan het adres van de titularis van het Gezinsplan. (Voor meer informatie over dit thema, zie de handleiding Gezinsplan). Tabblad 2: Acceptatievragen De vragen in dit tabblad zijn van toepassing op de verzekeringnemer en alle bestuurders.

4 4 Tabblad 3: Beschrijving bestuurder In dit tabblad worden de bestuurders ingevuld. De verzekeringnemer als bestuurder toevoegen: klik op Verzekeringnemer. Een andere bestuurder dan de verzekeringnemer toevoegen: klik op Andere.

5 5 De verzekeringnemer toevoegen als bestuurder Na de klik op Verzekeringnemer verschijnt de volgende pop-up: Het type bestuurder moet worden gekozen (gebruikelijk/occasioneel). Maximaal 2 gebruikelijke en 2 occasionele bestuurders kunnen worden vermeld. Een offerte met occasionele bestuurders, jonger dan 18 jaar, gaat automatisch in beraad. Een offerte met occasionele bestuurders, ouder dan 23 jaar, gaat automatisch in beraad. Het beroep moet worden aangevuld (keuze maken uit de lijst). Als het de eerste maal is dat voor deze verzekeringnemer een polis Mobility wordt gemaakt, zal het veld Datum van uitgifte rijbewijs moeten worden ingevuld. Het Rijbewijs type is standaard aangepast aan het gekozen product. Bij Vereist rijbewijs wordt het type weergegeven dat bij wet minimaal is vereist om met het gekozen voertuigtype te mogen rijden. De knop Toevoegen kan worden gebruikt om een 2e of 3e type rijbewijs toe te voegen aan de bestuurder. Die gegevens worden in het systeem bewaard. Zijn alle gegevens aangevuld, dan klikt u op OK. Op het volgende scherm is het resultaat zichtbaar.

6 6 Het beeld na het toevoegen van de verzekeringnemer als bestuurder in het tabblad Beschrijving bestuurder ziet er als volgt uit: Per bestuurder wordt het partijnummer of klantennummer vermeld, het type, de naam en voornaam, de geboortedatum en het type rijbewijs met datum en in de laatste kolom het beroep. Naast die kolom kunnen via een klik op de pen het rijbewijstype en de datum worden aangepast (zie rode pijl). Het schadeverleden van de laatste 5 jaren moet u aanvullen. Deze vragen zijn van toepassing op de verzekeringnemer en alle gebruikelijke bestuurders. Selectie van een extra bestuurder: klik op Andere. MyBaloise helpt u om die extra bestuurder op te zoeken of te creëren. Dit gebeurt via een aantal extra pop-ups.

7 7 U vult de zoekcriteria in: naam en voornaam en klikt op Zoeken. Wordt er op basis van de ingebrachte naam en voornaam geen partij gevonden, dan kunt u bijkomend zoeken door als extra criterium de geboortedatum in te vullen. Wordt er op basis daarvan nog steeds geen partij gevonden, dan gaat u verder via een klik op Creëren. Opmerking Als er op basis van de ingebrachte gegevens wel een partij wordt gevonden, dan selecteert u de partij naar keuze door uw cursor op de naam te plaatsen en aan te klikken.

8 8 Na de klik op Creëren gaat u verder in de volgende pop-up. Vul het geslacht aan, de adresgegevens en pas de taal aan. Tip bij het ingeven van de straatnaam: op basis van 3 tot 4 karakters wordt een lijst met straatnamen getoond. Selecteer de straatnaam uit de lijst. Beëindig uw actie met een klik op OK. Ook voor de extra toe te voegen bestuurder verschijnt een pop-up. Het type bestuurder kiezen (gebruikelijk of occasioneel) en het aanvullen van de rijbewijsgegevens gebeurt op dezelfde wijze als bij het toevoegen van de verzekeringnemer als bestuurder. Bevestigen en automatisch opslaan van de gegevens gebeurt door op OK te klikken.

9 9 Opmerking Er kunnen maximaal 2 gebruikelijke en 2 occasionele bestuurders worden vermeld. Een offerte met occasionele bestuurder(s), jonger dan 18 jaar, gaat automatisch in beraad. Een offerte met occasionele bestuurder(s), ouder dan 23 jaar, gaat automatisch in beraad. Een offerte met occasionele bestuurder(s) vanaf 18 tot en met 23 jaar wordt automatisch geaccepteerd. Na het toevoegen van de extra gebruikelijke bestuurder ziet het tabblad Beschrijving bestuurder er als volgt uit: Via de knop Volgende gaat u verder. Opmerking Het schadeverleden van de laatste 5 jaren moet u aanvullen. Deze vragen zijn van toepassing op de verzekeringnemer en alle gebruikelijke bestuurders. Na het toevoegen van een extra gebruikelijke bestuurder moeten de antwoorden worden aangepast indien nodig.

10 10 Tabblad 4: Risico beschrijving In dit tabblad vult u de gegevens in van het te verzekeren voertuig. Eerst kiezen we de aard van het voertuig: personenwagen of lichte vrachtwagen (max. 3,5 t). Daarna klikt u op de link Kies een voertuig. Na de klik op Kies een voertuig verschijnt deze pop-up:

11 11 U vult de gegevens aan. Na het intikken van een aantal karakters wordt de volledige merknaam getoond. Tip: klik op de voorgestelde merknaam en modelnaam. Exact zoeken op basis van kw kan door Exacte kw aan te vinken. De resultatenlijst kan worden uitgebreid door een klik op de balk Meer resultaten. Vindt u het merk en model niet, dan is de er mogelijkheid via het woord hier onder de balk Meer resultaten (zie rode pijl) om een dummy te maken. De offerte gaat dan wel in beraad. Klik op het model naar keuze in de kolom Merk en model. De pop-up sluit zich. De gegevens van het voertuig worden automatisch ingevuld. Het aantal plaatsen en de datum van eerste inschrijving moeten worden ingevuld.

12 12 In het kader Risico details moeten de volgende zaken worden gekozen of ingevuld: hoofdgebruik, waarborgen, type nummerplaat, chassisnummer, vervoer ADR, speciale constructie.

13 13 Scrolt u verder naar beneden, dan kan de rest van de gegevens worden aangevuld: Veiligheidsopties Gegevens Omnium (indien de waarborg is geselecteerd) Aanhangwagen Ga verder door op Volgende te klikken, de offerte wordt berekend en de resultaten krijgt u in een volgend scherm te zien. Opmerking De documenten offerte en polis vermelden alleen het merk en het model. De specificaties worden niet meer vermeld.

14 14 Tabblad 5: Resultaten In het vak Algemeen kiest u de gewenste premiesplitsing. Extra waarborgen kunnen worden gekozen: Bestuurder Vervoer van goederen Rechtsbijstand Uitgebreide Baloise Assistance In het vak Waarborgen worden de premies weergegeven en de mogelijke volmachtkortingen. Als extra waarborg kan Safety Pack Omnium worden gekozen. Het is mogelijk om per waarborg een verschillende aanvangsdatum in te vullen. Opmerking De waarborg die het eerst aanvangt, bepaalt de aanvangsdatum van het contract. Die aanvangsdatum moet hier niet worden ingevuld. Die hebt u al ingevuld in het tabblad Algemene informatie. Moet een bepaalde waarborg later van start gaan, dan moet u voor die waarborg de specifieke aanvangsdatum in dit scherm in het juiste veld invullen.

15 15 De offerte die u hebt gemaakt wordt automatisch opgeslagen in MyBaloise na een klik op Beëindigen. De offerte krijgt een offertenummer en kan worden bijgewerkt of worden omgezet naar een polis. Na de klik op naar POLIS moet de aanvangsdatum worden bevestigd en ook de hoofdvervaldag. U kunt een eigen referentie toevoegen. Indien dit is gekend, kunt u het plaatnummer vermelden. Het chassisnummer moet steeds worden vermeld. Is er een voorlopige dekking aangevraagd, gelieve dit dan aan te duiden. Een clausule inlassen voor de leasingmaatschappij is mogelijk. Vul de gevraagde gegevens in het vak Detail leasingmaatschappij aan en upload de bijlagen. De offerte onomkeerbaar omzetten naar een polis gebeurt na een klik op naar POLIS. Het offertenummer wijzigt en wordt een polisnummer.

16 16 Waar vindt u een overzicht van de acties en de af te drukken documenten? In het Overzicht bemiddelaar én in het Overzicht klant na een klik op het tabblad Overzicht Niet-Leven Nieuw vindt u een overzicht van de acties: De documenten zoals de polis, de kwitantie, het borderel, de groene kaart, ook de offerte en de infoplichtfiche vindt u terug via Overzichten, en een klik op Overzicht documenten. De lijst wordt weergegeven en u maakt uw keuze door een vinkje te plaatsen links van het document. Onderaan klikt u op Afdrukvoorbeeld of op Afdrukken. Uw veiligheid, onze zorg. Baloise Belgium nv Verzekeringsonderneming toegelaten onder codenr met FSMA-nr A Maatschappelijke zetel: City Link, Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen, België Tel.: Zetel: Marsveldstraat 23, 1050 Brussel, België Tel.: info@baloise.be RPR Antwerpen BTW BE IBAN: BE BIC: KREDBEBB Baloise Insurance is de handelsnaam van Baloise Belgium nv. B8120.MAR.10.15

MyBaloise Varia Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar een polis Veilig Gevoel

MyBaloise Varia Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar een polis Veilig Gevoel MyBaloise Varia Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar een polis Veilig Gevoel Maakt u een nieuwe zaak via MyBaloise? Dan start u met het creëren of oproepen van de verzekeringnemer, uw klant. Open MyBaloise

Nadere informatie

MyBaloise Brand Een nieuwe zaak Woning Select maken

MyBaloise Brand Een nieuwe zaak Woning Select maken MyBaloise Brand Een nieuwe zaak Woning Select maken Open MyBaloise en klik op Verzekeringen. Selecteer of creëer in MyBaloise de klant via Nieuwe klantensessie (zie de handleiding Klanten aanmaken en selecteren

Nadere informatie

MyBaloise Varia Een simulatie maken voor het Variaproduct Veilig Gevoel

MyBaloise Varia Een simulatie maken voor het Variaproduct Veilig Gevoel MyBaloise Varia Een simulatie maken voor het Variaproduct Veilig Gevoel Open MyBaloise en klik op Verzekeringen. Het Overzicht bemiddelaar opent. In het Overzicht bemiddelaar klikt u links op Varia. Kies

Nadere informatie

Hoe klanten aanmaken en selecteren

Hoe klanten aanmaken en selecteren Stap 1 opstarten van een nieuwe klantensessie Via het icoontje Verzekeringen start u het Overzicht bemiddelaar op. Kies vervolgens voor Nieuwe klantensessie. 2 Het scherm partijzoeker-criteria wordt nu

Nadere informatie

Budgetplan Algemene Voorwaarden

Budgetplan Algemene Voorwaarden Budgetplan Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Budgetplan Inhoud I. 3 Mandaat Baloise Insurance Deelnemende polissen Voorwaarden Aanvang Budgetplan Inning Toekenning van reeds betaalde sommen Voorbeeld

Nadere informatie

AANGIFTE ZIEKTE OF ONGEVAL MET LICHAMELIJK LETSEL

AANGIFTE ZIEKTE OF ONGEVAL MET LICHAMELIJK LETSEL AANGIFTE ZIEKTE OF ONGEVAL MET LICHAMELIJK LETSEL WIT = ingevuld te bezorgen aan Baloise Insurance binnen 8 dagen te rekenen vanaf de dag van het ongeval ROZE = exemplaar voor de getroffene GEEL = ingevuld

Nadere informatie

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Insurance wil u helpen om uw wereld veiliger te maken. Als Baloise Insurance- klant hebt u alvast een streepje voor want in geval van nood

Nadere informatie

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV Blz. 1 van 5 OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV VERZEKERINGNEMER DOKTER JONGE VERZEKERDE DOKTER JONGE Geslacht : mannelijk Geboortedatum : 01/01/1989 Leeftijd : 25 jaar en 6 maand Sociaal Statuut : zelfstandige

Nadere informatie

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV Blz. 1 van 5 OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV VERZEKERINGNEMER DOKTER JONGE VERZEKERDE DOKTER JONGE Geslacht : mannelijk Geboortedatum : 01/01/1989 Leeftijd : 25 jaar en 6 maand Sociaal Statuut : zelfstandige

Nadere informatie

BA Personenwagens en Lichte vrachtwagens (max. 3,5 t)

BA Personenwagens en Lichte vrachtwagens (max. 3,5 t) Lees naast deze fiche de Algemene Voorwaarden van de verzekering BA Motorrijtuigen goed. Hierin staat wanneer wij betalen. En hoeveel wij betalen. Maar ook wanneer wij niet betalen. Lees ook de Bijzondere

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER

Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER Producent: Casier-Decoodt Risk & Insurance Vlootnummer: 13433 Maatschappij: Vivium Identiteit verzekeringsnemer Naam: Voornaam: Geboortedatum:

Nadere informatie

Aangifte ziekte of ongeval met lichamelijk letsel

Aangifte ziekte of ongeval met lichamelijk letsel Aangifte ziekte of ongeval met lichamelijk letsel WIT = ingevuld te bezorgen aan Baloise Insurance binnen 8 dagen te rekenen vanaf de dag van het ongeval ROZE = exemplaar voor de getroffene GEEL = ingevuld

Nadere informatie

Fiona: offerte. Versie tussenpersoon Versie 20141112

Fiona: offerte. Versie tussenpersoon Versie 20141112 Fiona: offerte Versie tussenpersoon Versie 20141112 Inhoudsopgave 1. Offerte... 3 1.1. Opmaak van een offerte... 3 1.2. Aanvangsdatum van een offerte... 3 1.3. Hoe kan ik een offerte terugvinden... 4 1.4.

Nadere informatie

Veilig Gevoel Verzekeringsvoorstel

Veilig Gevoel Verzekeringsvoorstel Verzekeringsvoorstel Bemiddelaar Nr.... FSMA-nr.... Referentie... Naam... Telefoon... Verkoop op afstand Ja Neen Polisreferentie Nieuwe zaak Overname andere maatschappij, kopie andere polissen bijvoegen

Nadere informatie

Tel.: Fax:

Tel.: Fax: Baloise Assistance 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar Tel.: +32 3 870 95 70 Fax: +32 2 533 77 75 E-mail: assistance@baloise.be Uw klant kan een beroep doen op onze interventieservice in geval van schade.

Nadere informatie

TECHNISCHE OPLEIDING : AEDES VERZEKERINGEN

TECHNISCHE OPLEIDING : AEDES VERZEKERINGEN TECHNISCHE OPLEIDING : AEDES VERZEKERINGEN INHOUDSTAFEL 1. OPMAKEN VAN EEN OFFERTE / VOORSTEL / POLIS 2. AANVRAGEN VAN EEN UITZONDERING AUTO / MOTO 3. DOMICILIATIEBERICHTEN AANMAKEN 4. BOEKHOUDING 5. SCHADEGEVALLEN:

Nadere informatie

Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen

Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen Ga met uw internet browser naar de website http://artsen.somedi.be Klik op Inloggen e-lab Er opent zich een nieuw venster met de aanmeldpagina van CyberLab. Vul uw aanmeldingsnaam

Nadere informatie

Alle Bouwplaatsrisico's Vragenlijst

Alle Bouwplaatsrisico's Vragenlijst Alle Bouwplaatsrisico's Vragenlijst Deze vragenlijst kunt u digitaal bezorgen aan Baloise Insurance (offertesondernemingen@baloise.be). Bemiddelaar Naam: Bemiddelaarsnummer: KBO-nummer: E-mail: Verzekeringnemer

Nadere informatie

Alle Bouwplaatsrisico s Vereenvoudigde en uitgebreide vragenlijst

Alle Bouwplaatsrisico s Vereenvoudigde en uitgebreide vragenlijst Vereenvoudigde en uitgebreide vragenlijst Dit document bestaat uit 2 delen: enerzijds de Vereenvoudigde vragenlijst en anderzijds de Uitgebreide vragenlijst. Om te kunnen gebruikmaken van de Vereenvoudigde

Nadere informatie

Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten is bij een andere club gaat u verder naar punt B (pagina 5).

Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten is bij een andere club gaat u verder naar punt B (pagina 5). HANDLEIDING TECHNISCHE VERGUNNINGEN VOOR COACHES AANVRAGEN VIA DE SMART CLIENT A. Voor coaches die aangesloten zijn bij uw club Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten

Nadere informatie

Consulteren gegevens groepsverzekeringen door individuele aangeslotene (werknemer) in KBC-Online

Consulteren gegevens groepsverzekeringen door individuele aangeslotene (werknemer) in KBC-Online Consulteren gegevens groepsverzekeringen door individuele aangeslotene (werknemer) in KBC-Online Waar vindt u de gegevens van uw groepsverzekering terug in KBC-Online? Nadat u zich heeft aangemeld in KBC-Online

Nadere informatie

Partnership 2014. Inhoud. Tools. 3 MyBaloise 3 Portaal. Concept Safer Life. Baloise Insurance Academy

Partnership 2014. Inhoud. Tools. 3 MyBaloise 3 Portaal. Concept Safer Life. Baloise Insurance Academy Ondersteuning 2 Partnership 2014 Inhoud Tools 3 3 MyBaloise 3 Portaal Concept Safer Life Baloise Insurance Academy 4 6 Partnership 2014 3 Tools Baloise Insurance helpt u en uw business vooruit dankzij

Nadere informatie

Ziekte of ongeval met lichamelijk letsel Aangifte

Ziekte of ongeval met lichamelijk letsel Aangifte Aangifte Ingevuld te bezorgen aan Baloise Insurance ter attentie van de raadgevende geneesheer, binnen 8 dagen te rekenen vanaf de dag van het ongeval. De getroffene moet een kopie bewaren. Gegevens over

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Budgetplan Algemene Voorwaarden

Budgetplan Algemene Voorwaarden Budgetplan Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Budgetplan Inhoud Het Budgetplan bestaat uit Algemene en Bijzondere voorwaarden die primeren op de in de mate dat ze ermee strijdig zijn. Baloise Insurance

Nadere informatie

VERZEKERINGNEMER Voor bestaande klanten: klantnr. Polisref. REFERENTIE Naam en voornaam of firmanaam Straat Nr. Bus Postnr.

VERZEKERINGNEMER Voor bestaande klanten: klantnr. Polisref. REFERENTIE Naam en voornaam of firmanaam Straat Nr. Bus Postnr. Nr. Groepspolis Nr. Individuele polis SCHADEFORMULIER HOSPITALISATIE AANDACHT: wij verzoeken de betrokken verzekerde (voor minderjarigen de verzekeringnemer) dit formulier in drukletters en volledig in

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Motorvoertuigen Voorstel

Motorvoertuigen Voorstel Voorstel Personenwagens - Minibussen - Kampeerwagens Lichte vrachtwagens (max. 3,5 t) Tweewielers en aanverwanten Bemiddelaar Nr.... FSMA-nr.... Referentie... Naam... Telefoon... Verkoop op afstand Ja

Nadere informatie

Handleiding Extranet 2.0

Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Acura Assuradeuren Extranet 2.0 Versie 2.2 sep-17 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Wat is extranet... 3 1.2 Beginnen met extranet... 3 2. Informeren... 5 2.1 Uw

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Beheren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Beheren 2 Beheren U heeft toegang tot Beheren via het menu links op het scherm. Via Beheren beheert

Nadere informatie

Fiches Particulieren Gezinsplan

Fiches Particulieren Gezinsplan Fiches Particulieren Gezinsplan versie 10-03-2014 Gezinsplan Voor een exacte omschrijving verwijzen wij naar de Algemene Voorwaarden. Wat is het Gezinsplan? Wie zijn de gezinsleden? Wie is titularis van

Nadere informatie

Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving

Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving Enkele belangrijke opmerkingen: 1. Baloise Insurance biedt u de gelegenheid het gebouw te verzekeren zonder toepassing van het evenredigheidsregel. Dit kan gebeuren

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn ANWB voor de Zaak

Gebruikershandleiding Mijn ANWB voor de Zaak Gebruikershandleiding Mijn ANWB voor de Zaak Waar vind ik Mijn ANWB voor de zaak? 1. Ga naar anwb.nl/zakelijk. U bent op de homepage van ANWB voor de Zaak. 2. Klik op Mijn ANWB voor de Zaak onder het kopje

Nadere informatie

Handleiding. Meetingpoint DAK

Handleiding. Meetingpoint DAK Handleiding Meetingpoint DAK 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inloggen 3 3. Aanvragen van polis 4 3.1 Invoeren van een nieuwe relatie 4 3.2 Relatie zoeken 6 3.3 Invoeren van een offerte of polis

Nadere informatie

Welkom bij Sitebuilder, een praktijksite maken in 5 stappen.

Welkom bij Sitebuilder, een praktijksite maken in 5 stappen. Welkom bij Sitebuilder, een praktijksite maken in 5 stappen. Wat is sitebuilder Site Builder is een uiterst gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid product waarmee u snel een eigen praktijkwebsite kunt

Nadere informatie

GEBRUIK van het SOFbestand. AG Employee Benefits Trust in expertise

GEBRUIK van het SOFbestand. AG Employee Benefits Trust in expertise GEBRUIK van het SOFbestand voor de jaarlijkse herberekening Employee Benefits Plan AG Employee Benefits Trust in expertise Inhoudstafel 1 Doel van het SOF-bestand... 3 2 Bestandstype... 3 3 Hoe vraagt

Nadere informatie

Instructie hergebruik klantgegevens online TAF Rekentool

Instructie hergebruik klantgegevens online TAF Rekentool Instructie hergebruik klantgegevens online TAF Rekentool De online versie van de TAF Rekentool vindt u op www.tafrekentool.nl. Hier logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u ook voor het TAF

Nadere informatie

b+villas Golden Label Want een goede verzekering is goud waard

b+villas Golden Label Want een goede verzekering is goud waard b+villas Golden Label b+villas Golden Label 3 het welzijnslabel U woont in een magnifiek herenhuis, een prachtige villa in eigentijdse stijl of een fantastische duplex. In uw woning wordt niets aan het

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza Handleiding Benefits-Plaza voor werkgevers 1. Indienstmelding 2. Uitdienstmelding 3. Wijziging bestaande werknemer 4. Documenten toevoegen 5. Verzenden wijzingen 6. Samenstellen overzichten 7. Historie

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Administratieve Bepalingen Algemene Voorwaarden

Administratieve Bepalingen Algemene Voorwaarden Administratieve Bepalingen Wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Administratieve Bepalingen Waarvoor zijn deze Administratieve Bepalingen? Dit zijn

Nadere informatie

Taxis Pitane Business Suite Verhuurmodule. Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Business Suite Verhuurmodule. Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Business Suite Verhuurmodule Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Verhuur module... 3 Enkele opties van deze software... 3 Kenmerken van de software... 3 Het gebruik van de software...

Nadere informatie

Starten met Veeportaal voor rundveehouders

Starten met Veeportaal voor rundveehouders Dierengezondheidszorg Vlaanderen vzw FL_R_019_160128 Starten met Veeportaal voor rundveehouders 1. Registratie voor Veeportaal Om gebruik te maken van Veeportaal dient u over een gebruikersnaam en paswoord

Nadere informatie

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys Handleiding Plannen opstellen in ParnasSys Inhoud Groepsplan opstellen... 3 1. Groepsplan aanmaken... 3 2. Doelen en aanpak invullen... 4 3. Verslag uitvoering... 5 4. Verslag evaluatie... 5 Clusterplan/individueel

Nadere informatie

Brand Rooster tot afschaffing van de evenredigheidsregel van bedragen Appartementen

Brand Rooster tot afschaffing van de evenredigheidsregel van bedragen Appartementen Brand Rooster tot afschaffing van de evenredigheidsregel van bedragen Appartementen Bemiddelaar Nr. FSMA-nr. Referentie Naam Verkoop op afstand: Ja Neen Telefoon Voorsteller/ Voor bestaande klanten: klantnr.

Nadere informatie

Support & opleidingen

Support & opleidingen WAT IS EEN CRASH STICKER? Het gaat om etiketten waarop de gegevens voorgedrukt worden van de verzekeringsnemer, het voertuig, de bestuurder en de verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsnemer die betrokken

Nadere informatie

Opstarten van de module Overschrijvingen

Opstarten van de module Overschrijvingen Opstarten van de module Overschrijvingen 1 Welkom in de module Beheer overschrijvingen van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u kennis te laten maken met de module Beheer overschrijvingen in

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 2

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 2 Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 2 Inhoud 1. Algemeen... 2 1.1. Opzoeken op detailgegevens in dossier... 2 1.2. Meer gegevens over het voertuig in het werkorder.... 3 1.3. Lijsten - Selecties... 3 1.4.

Nadere informatie

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of Enkele nuttige tips om met VARB te werken. U start uw internetbrowser en gaat naar https://www.varb.nl er komt een schermpje Certificaat bevestigen, klik op OK. Het volgende scherm is Voer Pin in, u vult

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat wordt doorlopen

Nadere informatie

Productfiche Woning Select - Surround Package

Productfiche Woning Select - Surround Package U hebt al de basisverzekeringen van de polis Woning Select. Maar u wil uw eigendom extra beschermen? Neem dan de keuzeverzekering Surround Package. Het Surround Package biedt u extra voordelen. In deze

Nadere informatie

Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport

Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport Info: www.vlaio.be/ecologisch-en-veilig-transport Digitale aanvraag: https://ecologisch-en-veilig-transport.vlaanderen.be Versie: 24 september

Nadere informatie

gezinsplan Uw veiligheid, wij zorgen ervoor. ALGEMENE VOORWAARDEN Baloise Group

gezinsplan Uw veiligheid, wij zorgen ervoor. ALGEMENE VOORWAARDEN Baloise Group gezinsplan ALGEMENE VOORWAARDEN Uw veiligheid, wij zorgen ervoor. Baloise Group INHOUD Het Gezinsplan bestaat uit deze Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden. Wij raden u aan beide aandachtig

Nadere informatie

Allianz. Rabobank: 10.25.84.346. Poeldijkstraat 4 1059 VM Amsterdam Postbus 9444 1006 AK Amsterdam. voldoet aan de van het Keurmerk

Allianz. Rabobank: 10.25.84.346. Poeldijkstraat 4 1059 VM Amsterdam Postbus 9444 1006 AK Amsterdam. voldoet aan de van het Keurmerk Beknopte gebruikers- Allianz Assist handleiding Allianz Global Assistance Versiee 2.0 december 2012 AGA International SA Poeldijkstraat 4 1059 VM Amsterdam Postbus 9444 1006 AK Amsterdam Tel: +31 (0)20

Nadere informatie

VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV

VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV 2 VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV Inhoud Reden bijvoegsel en invoegetreding...3 Pensioenleeftijd...3 Verdaging van de pensioenleeftijd...3 Gevolgen van de verdaging van de pensioenleeftijd...3

Nadere informatie

Productfiche Woning Select - Surround Package

Productfiche Woning Select - Surround Package U hebt al de basisverzekeringen van de polis Woning Select. Maar u wilt uw eigendom extra beschermen? Neem dan de keuzeverzekering Surround Package. Het Surround Package biedt u extra voordelen. In deze

Nadere informatie

Handleiding verzuimloket

Handleiding verzuimloket Handleiding verzuimloket Uitvoerende instanties Dienst Uitvoering Onderwijs Versie 6.2 24 november 2014 Inhoudsopgave 0. Versiebeheer...3 1. Inleiding...4 2. Meldingen...6 2.1 Raadplegen meldingen...7

Nadere informatie

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar:

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar: Module Functie kaart Kantoorbeheer Factuurvoorstel UR09110500 Factuurvoorstellen Dit voorstel toont een lijst van diensten en uitgaven die aan de klant zouden aangerekend moeten worden. Dit bedrag is exclusief

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

HANDLEIDING O F F E R T E S

HANDLEIDING O F F E R T E S HANDLEIDING O F F E R T E S 1 Algemene werking De fertemodule van Wings laat u toe om op een eenvoudige manier een ferte samen te stellen en indien gewenst te verwerken naar een order. De gebruiker kan

Nadere informatie

Tip EPC RESIDENTIEEL WEBAPPLICATIE 1 STARTEN MET EPC RESIDENTIEEL 2 AANMAKEN NIEUWE WOONEENHEID 3 BEWERKEN WOONEENHEID. Snelle startkaarten

Tip EPC RESIDENTIEEL WEBAPPLICATIE 1 STARTEN MET EPC RESIDENTIEEL 2 AANMAKEN NIEUWE WOONEENHEID 3 BEWERKEN WOONEENHEID. Snelle startkaarten 1 STARTEN MET EPC RESIDENTIEEL Na het aanmelden op de Energieprestatiedatabank met uw eid of token, komt u op het menu EPC Residentieel. Het menu EPC Residentieel bevat drie mogelijkheden. Met de optie

Nadere informatie

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Opdrachten vanuit Excel v2.1 Created on 1/21/2009 3:55:00 PM 1 1. Introductie Deze handleiding beschrijft de werkwijze voor het gebruik van de toepassing Domiciliëringen

Nadere informatie

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INHOUD INHOUD... 2 INLEIDING... 3 ALVORENS TE STARTEN... 4 UITGAAND BETALINGSVERKEER... 6 Samenstellen werklijst betalingen vanuit de openstaande verrichtingen...

Nadere informatie

Sportclub Druivenstreek

Sportclub Druivenstreek 2017 Sportclub Druivenstreek Handleiding voor het onderhoud van de website Dit document wil aan de beheerder van de website http://www.sportclubdruivenstreek.be/ een praktisch instrument ter beschikking

Nadere informatie

HANDLEIDING SWITCHER-PORTAAL VLAAMS ENERGIEBEDRIJF

HANDLEIDING SWITCHER-PORTAAL VLAAMS ENERGIEBEDRIJF HANDLEIDING SWITCHER-PORTAAL VLAAMS ENERGIEBEDRIJF BTW BE 0843 383 425 - Tel.: +32 2 421 40 90 - switcher.vlaamsenergiebedrijf.eu 1 1 INHOUD 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 3 Overnames... 5 4 Toevoegen...

Nadere informatie

Handleiding. Curasoft. Templatebeheer

Handleiding. Curasoft. Templatebeheer Handleiding Curasoft Templatebeheer Curasoft - 1 / 6-22.06.2016 Templatebeheer Door middel van templates kunt u eenvoudig standaardbrieven maken. Templatebeheer openen Als u beheerder bent, ziet u links

Nadere informatie

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Inhoudsopgave 1. Afdrukinstellingen per klant 2. Reisroute 3. Hernoemen van velden 4. Zoeken middels geavanceerde selectie 5. Sales Forecast

Nadere informatie

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openen documenten... 4 3. Downloaden documenten... 4 4. Documenten Delen... 5 5. Documenten Toevoegen... 7 6. Herbenoemen documenten... 8 7.

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Polis... 6 Bewerken polis... 7 Bewerken gezinsleden..... 8 Polis beëindigen..... 11 Declaratie... 12 Declaratie-overzicht...

Nadere informatie

Eindejaarsdocument. Inhoudsopgave 1 INVENTARIS. 1.1 Inventaris afdrukken

Eindejaarsdocument. Inhoudsopgave 1 INVENTARIS. 1.1 Inventaris afdrukken Eindejaarsdocument 1 Inhoudsopgave 1 INVENTARIS...1 1.1 Inventaris afdrukken...1 1.2 Inventaris exporteren (= Inventaris opslaan om later af te drukken)...3 1.3 Inventaris importeren...3 2 EINDEJAARSKORTING...5

Nadere informatie

Handleiding Groeidocument

Handleiding Groeidocument Handleiding Groeidocument 1 april 2019 Handleiding Groeidocument 2 Inhoud Inloggen op www.groeidocument.nl... 3 Leerlingen... 4 Sorteren leerlingen... 4 Handmatig een nieuwe leerling aanmaken of vanuit

Nadere informatie

Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce

Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce Stap 1: Na het inloggen op het beheerdersgedeelte komt u uit op uw dashboard. Van daaruit kunt u aan de linkerkant uw muis

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Grenzen jaar 2015 versie 01/06/2015 1

Grenzen jaar 2015 versie 01/06/2015 1 Grenzen jaar 2015 versie 01/06/2015 1 Loongrenzen Aard grens Datum Bedrag RSZ-grens werknemers Loonplafond Riziv 01/01/2015 41.059,92 EUR Loonplafond Riziv 01/04/2015 41.573,16 EUR Maximumpensioen 80 %-grens

Nadere informatie

Enkele richtlijnen bij de. onderschrijving van. Auto-contracten

Enkele richtlijnen bij de. onderschrijving van. Auto-contracten Enkele richtlijnen bij de onderschrijving van Auto-contracten 2 Enkele richtlijnen bij de onderschrijving van Auto-contracten Hoe schaalt u de risico s correct in? Onze maatschappij gelooft in de waarde

Nadere informatie

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 3.0

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 3.0 HANDLEIDING Registratie RTH Versie 3.0 1 Voorwaarden Alvorens iemand geregistreerd kan worden in de cliëntregistratie (via eender welke procedure) dient deze persoon te beschikken over een fiche in de

Nadere informatie

Handleiding Extractie patiëntenbestand

Handleiding Extractie patiëntenbestand Handleiding Extractie patiëntenbestand Auteurs Diverse medewerkers PharmaPartners B.V. Redactie PharmaPartners Redactie, onderdeel PharmaPartners College 28 augustus 2013 Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Handleiding ZZP online

Handleiding ZZP online Handleiding ZZP online Inhoudsopgave Inloggen...2 Offerte maken...2 Soort bedrijf kiezen...2 Offerte bekijken/printen...2 Nevenactiviteiten...3 Mijn gegevens wijzigen...4 Mutatie doorgeven...4 Contact

Nadere informatie

Quick Reference Contact Manager SE

Quick Reference Contact Manager SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s-hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Quick Reference Contact Manager SE Block: Contact Manager

Nadere informatie

Supportnote: Mailing winterbanden

Supportnote: Mailing winterbanden Supportnote: Mailing winterbanden Midden Engweg 15b 3882 TS Putten telefoon (0341) 355 245 fax (0341) 375 188 internet: www.autoflex.nl email : info@autoflex.nl Rabobank 35.42.40.501 BTW nr.nl8218.87.920.b.01

Nadere informatie

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009 HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE versie 4.0.2.0 januari 2009 Inhoudsopgave Downloaden Premie Berekening Software 3 Installatie Premie Berekening Software 7 Gebruik Premie Berekening Software 13 Algemene

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

JAGUAR INSURANCE NIEMAND GEEFT MEER OM UW JAGUAR DAN JAGUAR INSURANCE THE ART OF PERFORMANCE

JAGUAR INSURANCE NIEMAND GEEFT MEER OM UW JAGUAR DAN JAGUAR INSURANCE THE ART OF PERFORMANCE NIEMAND GEEFT MEER OM UW JAGUAR DAN THE ART OF PERFORMANCE OVERZICHT VAN DE EXCLUSIEVE VOORDELEN VAN Gefeliciteerd, u hebt gekozen voor een stijlvolle, degelijke en betrouwbare Jaguar waarop u in alle

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

De Zorgatlas. Samen maken we het vinden van passende zorg gemakkelijk voor onze klanten. Gebruikershandleiding

De Zorgatlas. Samen maken we het vinden van passende zorg gemakkelijk voor onze klanten. Gebruikershandleiding De Zorgatlas Samen maken we het vinden van passende zorg gemakkelijk voor onze klanten Gebruikershandleiding Inleiding Wij vinden het belangrijk dat klanten in de langdurige zorg toegang hebben tot goede

Nadere informatie

Starten met Veeportaal voor houders van schapen, geiten en hertachtigen

Starten met Veeportaal voor houders van schapen, geiten en hertachtigen Dierengezondheidszorg Vlaanderen vzw FL_SGH_009_141021 Starten met Veeportaal voor houders van schapen, geiten en hertachtigen Meer informatie voor houders van schapen, geiten en hertachtigen vindt u op

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

BA Beroep voor Informaticadienstverleners Verzekeringsvoorstel

BA Beroep voor Informaticadienstverleners Verzekeringsvoorstel BA Beroep voor Informaticadienstverleners Verzekeringsvoorstel Bemiddelaar Nr.... FSMA-nr.... Referentie... Naam... Telefoon... Verkoop op afstand ja neen Polisreferentie Nieuwe zaak Overname andere maatschappij,

Nadere informatie

Handleiding CheckIn publiek inschrijven voor de intermediair

Handleiding CheckIn publiek inschrijven voor de intermediair Handleiding CheckIn publiek inschrijven voor de intermediair CheckIn is een online tool waarmee je onder andere kandidaten kunt uitnodigen om in te schrijven. 1. De kandidaat uitnodigen Log in op de website

Nadere informatie

Handleiding nieuwe omgeving Gebruikersbeheer Vlaamse overheid. 1 Hoe zoek ik een gebruiker? Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?...

Handleiding nieuwe omgeving Gebruikersbeheer Vlaamse overheid. 1 Hoe zoek ik een gebruiker? Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?... Handleiding nieuwe omgeving Gebruikersbeheer Vlaamse overheid Inhoud 1 Hoe zoek ik een gebruiker?...2 2 Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?... 5 3 Hoe maak ik een werkrelatie aan?... 8 4 Hoe geef ik

Nadere informatie

DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM

DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM Het Dematra Electronic Distribution System is ontwikkeld voor alle Dematra-Distributieklanten. Via deze weg kan op eenvoudige en overzichtelijke wijze zendingen worden

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Handleiding Contracteermodule. Zorgaanbieders. Gebruikershandleiding voor de contracteermodule van het Zorginkoopportaal

Handleiding Contracteermodule. Zorgaanbieders. Gebruikershandleiding voor de contracteermodule van het Zorginkoopportaal Handleiding Contracteermodule Zorgaanbieders Gebruikershandleiding voor de contracteermodule van het Zorginkoopportaal Handleiding Contracteermodule Zorgaanbieders Datum : 5-1-2015 Versie : 1.1 Copyright

Nadere informatie