VLIETZICHT. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind Mei 2005 Inleveren copij tot 8 Mei a.s. Officiele website :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VLIETZICHT. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind Mei 2005 Inleveren copij tot 8 Mei a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden."

Transcriptie

1 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind Mei 2005 Inleveren copij tot 8 Mei a.s. Officiele website : ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord 5 Van de ledenadministratie 15 Van de redactie Wedstrijdleiding 6 Wedstijdleiding P.K. s 13 Van de recreanten 16 Agenda finales komende periode Wilt u adverteren in VLIETZICHT, neem dan contact op met Dorien Bleekendaal; UITSLAGEN 8 Verslag finale B&U bokaal 11 Verslag finale bandstoten 4e klas 12 Verslag finale bandstoten 2e klas 17 Uitslag voorwedstrijden driebanden groot 4e klas 20 Verslag finale driebanden klein klein hoofdklasse 2004/ Uitslag voorronden driebanden klein 2e klas 23 Verlag finale driebanden klein 3e klas INFORMATIE 3 Service adverteerders 4 Recept van de maand 4 Ingezonden brief 17 Recordlijst Deze uitgave van Vlietzicht is ook beschikbaar in PDF formaat. Zo heb je Vlietzicht altijd bij de hand op je computer of laptop. Handig. Downloaden: VLIETZICHT 2 Heeft u een fout geconstateerd in uw adresgegevens? Ontvangt u of een clublid geen VLIETZICHT? Neem dan contact op met ons op, dan doen we er wat aan.

2 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 VOORWOORD Voor mij de laatste keer dat ik een voorwoord mag schrijven voor het districtsorgaan. Zoals u wellicht inmiddels bekend is, heb ik op de laatste ALV afscheid genomen als voorzitter. Vanaf de oprichting tot heden heb ik met veel plezier leiding mogen geven aan ons district, maar zoals wel vaker gebeurd ontbreekt op dit moment de motivatie om verder te gaan en heb ik, in het belang van het district, besloten om de voorzittershamer over te dragen aan een ander. Ik dank een ieder voor het in mij gestelde vertrouwen en wens mijn opvolger veel plezier en wijsheid toe voor de komende periode. De beslissingen in de competitie zijn gevallen en teams kunnen zich gaan voorbereiden op het regionaal kampioenschap. Ik wens alle deelnemers aan deze regionale kampioenschappen veel succes toe en wellicht mogen een aantal van hen later dit jaar aantreden tijdens de nationale kampioenschappen in Nieuwegein. René Molier, (oud)voorzitter.

3 Vlietzicht 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 RECEPT VAN DE MAAND Exotische soep voor 6 personen/japanse kippensoep 50 gram boter 1 grote ui gesnipperd 1-2 eetlepels kerrie 3 theelepels gemberpoeder 50 gram bloem 1 liter kippenbouillon of 1 a 2 blokjes 1 pakje kippensoep a ½ liter 150 gram kipfilet ¼ Blik ananasstukjes Zout en Peper Ketjap manis Smelt de boter in de grote braadpan en fruit hierin ui, kerrie en gemberpoeder tot de ui er glazig uitziet. Roer de bloem er door, schenk een deel van de bouillon er bij en blijf roeren tot er een gladde massa ontstaat. Herhaal dit totdat alle bouillon is opgenomen. Voeg nog 1 ½ liter heet water toe en laat de soep aan de kook komen. Strooi er nu het pakje kippensoep in en doe het kipfilet er bij. Laat het geheel onder af en toe roeren in ca 10 minuten gaar worden. Laat de ananas uitlekken in een zeef (bewaar het sap). Neem het kipfilet uit de soep, snijdt kipfilet en ananas in kleine stukjes en doe het weer in de soep. Breng de Japanse kippensoep op smaak met zout, peper, ketjap en eventueel het ananassap. INGEZONDEN BRIEF (AFZENDER BEKEND) Hier een reactie op de schrijf wijze van de secretaris van het district en zeker geen verwijt. Laats ontving ik van het district een schrijven betreffende de oproep voor de voorjaars vergadering. Wat mij en velen opviel was de manier van schrijven, gezien de manier van gebruik van afkortingen. Ik ben zeker wel een paar uur bezig geweest om te kijken wat het allemaal betekende maar ik ben er uit. ALV = ALLER LAATSTE VERMELDING SLA = STEEDS LANGZAAM AFTELLEN FAC = FEITELIJKE ACHTERWAARTSE CARAMBOLE DV = DRIEBANDEN VRIJ AVV = AFSTOTEN VERVOLGENS VERLENGEN ISR = ILLEGALE STOOT RONDE HR = HARDE ROTERENDEBAL BAV = BAAS ARBITERS VERENIGING SAR = STICHTING ARBITERS RECREATIE Maar als ik het plaats in de regels van het verslag wordt het een zooitje en dat is zeker niet de bedoeling maar als er nog leden zijn die het wel weten graag uw reactie. Afz. een sercr.met blo opleiding.

4 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 Jarig in April VAN DE LEDENADMINISTRATIE 01-4 Velden P. van 02-4 Smits FW.J 02-4 Kortekaas C.C.G Breddels A 03-4 Breddels A 04-4 Bellekom B Huiberts F.J.B 05-4 Dekker B.F Oosten D.A. van 07-4 Band B. v.d Koppen A. van 09-4 Plooij P Rombout L.C Israel J.J. jr 11-4 Hellemons R.C Slijkoord H. Jarig in mei: 01-5 Oosten F van 01-5 Kampen C. van 02-5 Vreede G. de 02-5 Meer L.v.d Voets M Joosse R Slettenhaar J.H Hart J. t 07-5 Ouwendijk P 08-5 Linden C v.d Linden C v.d Kramer R Roozeboom W Warmerdam P.J Kraan J.A. v.d Cock H.M. de 13-4 Kooten C. van 14-4 Hoeksema M.J Zanten M.van 17-4 Scholten M.J.J Kuipers W 19-4 Aarts W 19-4 Klove C.M Pels T Velders G.C Steenhorst C.L Someren M. van 21-4 Jong R.J. de 21-4 Brouwer L Kwarten K Hattem J. van Brummelkamp 11-5 Righarts R Graaf N. de 11-5 Arend G v.d Os M.F. den 13-5 Schippers P Harte H Brons R 16-5 Schuller A Zweden P. van 18-5 Zeestraten A.C.M Maas A. van 23-5 Lansbergen J 22-4 Lander-Rijnberg L 22-4 Kosterman P.G Smink M Stolk W Zeeuw T. de 24-4 Korte H.G.J. de 24-4 Mostert P.G.M Kuipers C.J.M Kiksen H.P Teekens P Aarsen P 26-4 Jutte J.P Vermeer L.M Olsthoorn W 28-4 Duindam H 29-4 Zeeuw J. de 30-4 Boer P Cock H.J. de 24-5 Baard J.J. van den 25-5 Hanjoel J Caaij A v.d Koorevaar R Sinnema W Meer P.G.W. v.d Zoon C Idema J Ven A.W. v.d Ven A.W. v.d Krempel J. 3

5 Vlietzicht 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 TC-JOURNAAL Het wel en wee rond de persoonlijke Kampioenschappen Het seizoen is ten einde, voorwedstrijden zijn gespeeld, nog ene finale driebanden groot 4e Klasse in de Griffioen. Driebanden 3e Klasse afgeschreven voor de Finale en keurig zoals het moet A. Slippens The Counter en K. Schut Centrum West G. van Schie The Counter Gerrit bedankt, was bereid om als derde reserve te komen opdraven. Kampioen C. Snijders De Oude Markt en A. Kuipers Het Noorden zijn de eerste afgevaardigden voor het nieuwe seizoen data zijn nu bekend: 7 t/m 9 oktober in Rotterdam Driebanden 2e klasse afgeschreven voor de finale en keurig zoals het moet: J.P. Jutte De Tobbe en W. Aarts Centrum West zodat er een derde reserve opgetrommeld moest worden, dit was M. v/d Spek De Beurs Mart bedankt. Kampioen C. Steenhorst D.V.K. 73 en A. Breddels de Griffioen zijn de twee afgevaardigden en deze Finale is in de Veen en Rijnstreek op 28 t/m 30 oktober nadere gegevens ontbreken tot nu toe. Nog een regionale Finale en dan zitten de persoonlijke Kampioenschappen er op. Vin Nguyen Het Zuiden en Wim Roseboom De Beurs mogen de laatste finale afsluiten in Den Haag hopelijk met veel succes, jongens doe je best. Zo dit zijn alvast een paar finale s, ons District moet er voor volgend seizoen wederom vier organiseren en dat zijn: Libre 4e klasse deze gaat naar Hofman s Bodega Organisatie D.B.O. te Delft Driebanden Hoofdklasse deze gaat naar B.V. t Groene Hart te Naaldwijk Libre Hoofdklasse deze gaat naar de Griffioen te Vlaardingen Bandstoten 2e Klasse heb ik nog geen aanvraag voor.. dus verenigingen meldt u aan. Verder wens ik jullie, ook namens mijn vrouw een prettige vakantie, zodat we er eind augustus weer met frisse moed tegen aan gaan, met weinig gezeur en veel sportiviteit Willem Westhoff of

6 Vlietzicht 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 VERSLAG B&U BOKAAL Het is donderdag 10 maart 2005, uur en het is al een drukke boel in De Kroon waar om uur de finale van de 26e editie van het driebandenkoppel toernooi, georganiseerd door DVK 73 en voor het eerst met de nieuwe naam : B & U Bokaal, van start zal gaan. Rond uur wordt er door de reserves al gekeken of alle deelnemers er zijn en helaas voor hen, zij zijn er, want niemand wil bij deze finale te laat komen. Mari van Hattem (voorzitter van DVK 73) houd een welkomstpraatje en Marja v/d Beemt (wedstrijdleidster) heeft de partijen ingedeeld en dan is het zover, er kan gespeeld worden. Het is inmiddels uur, de eerste partij zit er op en 8 winnaars vieren hun overwinning en 8 verliezers peppen zich op voor de volgende ronde en nadat de blijdschap of de teleurstelling is verwerkt kan er aan de tweede partij worden begonnen met grote verwachtingen of met nieuwe moed. Het koppel v/d Cijs de Gast heeft kans gezien om in de tweede ronde een serie van 9 te maken en hun 2e partij winnend af te sluiten, ook Sekreve van t Leven en Jonker - Beekhuizen wonnen hun 2e partij zodat na de eerste avond er 3 koppels zijn met 4 punten. Zaterdag 12 maart, uur en de deelnemers druppelen binnen, hoe zou het vandaag gaan, blijf ik bovenaan staan, ga ik van de 0 af, het blijft gissen. Inmiddels is er begonnen met de 3e ronde en horen we Willem Westhoff zeggen: jullie maken alledrie een zwijn, nu ben ik aan de beurt maar wel met een serie er achteraan graag. En ja hoor, deze partij wordt gewonnen door Gardien Westhoff en ook zij zijn van de nul af. Ronde 4 gaat van start en na een spannende partij waarbij vooral de aanwezige dames met de spelers meeleven wordt het remise bij v/d Cijs de Gast en Gort op t Ende en worden ook de eerste punten verdiend door Mosselman den Brabander, zodat inmiddels iedereen punten heeft vergaard. De koplopers van dat moment ( Jonker Beekhuizen ) krijgen in deze ronde klop van van Eenenaam Ouborg zodat deze positie wordt overgenomen door Kalfsbeek Tanis. Dan is het tijd voor de inwendige mens en zoals altijd bij dit toernooi wordt er door DVK 73 niet op een dubbeltje gekeken als het op eten aan komt. Deze keer was het Capteinsdinner kapucijners met spek, speklapjes, ballen gehakt, gebakken aardappelen en sla, héérlijk. Dan de laatste partijen van deze dag, waarbij v/d Cijs de Gast opklimmen naar plaats 2 en Jonker Beekhuizen zakken naar plaats 4. 6

7 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 Zondag, 13 maart, de laatste dag en de laatste partijen. De spanning loopt op, er zijn nog een aantal kanshebbers, wie gaat het redden, wie wordt nummer 1. Voordat er wordt begonnen vraagt Mari van Hattem nog even het woord en worden Marja en Peter v/d Beemt gefeliciteerd met hun 35e huwelijksdag. Dan wordt er gespeeld en is er na deze ronde een echte finalepartij. Sekreve van t Leven en Jonker Beekhuizen hebben beide 8 punten, ook Kalfsbeek Tanis hebben 8 punten maar zij komen op percentage tekort en kunnen dus alleen 1e worden als zij winnen en de anderen remise spelen, spanning alom dus. Het is al aardig druk geworden en om meer ruimte te hebben voor de belangstellenden wordt er op 2 tafels gespeeld. En dan is het zover, de finale partijen. De zenuwen gieren bij de kanshebbers door de keel en ook het publiek voelt de spanning. Uiteindelijk winnen Jonker Beekhuizen en is de eindstand als volgt: 1. Jan Jonker Hjalmar Beekhuizen 10 pnt 93.2 % 2. Mark Kalfsbeek Peter Tanis 10 pnt 89.7 % 3. Marcel Sekreve Jaap van tleven 8 pnt 91.7 % 4. Fred Mosselman Andre den Brabander 8 pnt 88.4 % 5. Mar v/d Cijs Jan de Gast 7 pnt 90.2 % 6. Johan van Eenenaam Hans Ouborg 6 pnt 72.3 % 7. Aad Gardien Willem Westhoff 4 punten 75.1 % 8. Andre Gort Wil op t Ende 3 punten 83.5 % Zoals gebruikelijk bij deze bokaal was er ook entertainment, een zanger deze keer, die gezellige liedjes ten gehore bracht, meezingers dus. Na de uitreiking van de prijzen kon er nog een hele tijd mee gefeest worden, het was heel erg gezellig. Wij hopen dat er volgend jaar weer een heleboel deelnemers zullen zijn, dus zeg ik nu: TOT VOLGEND JAAR Biljartvereniging D.V.K. 73 7

8 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 VERSLAG FINALE BANDSTOTEN 4E KLAS Vrijdagavond was een goede avond voor P v/d Beemt en C de Jonge die beiden in de 2e ronde de sterkste partij speelden van deze finale. v/d Beemt speelde in de 3e beurt na 2 poedels tegen de Nooyer z n hoogste serie 17 stuks dit was zijn visitekaartje, deze partij duurde maar 13 beurten. Cesar de Jonge had het ook op z n heupen; na diverse leuke series ging hij in 12 beurten uit, dat was heel knap en Vrins had het nakijken. Zaterdag waren het normale partijen van rond de 30 beurten. Er waren na 2 ronden lekkere broodjes en een bak soep aangeboden door De Grif en BV Tonegido. v Oosten had vandaag last van diverse pijnklachten, hij was z n medicijnen vergeten. hij haalde nu 3 punten na de 4 van Vrijdag. De Nooijer bleef toch een moeilijke tegenstander voor iedereen. de Jonge verspeelde 2 punten, v/d Beemt bleef rustig en goed spelen en won alles. Zondag moest v/d Beemt tegen v Oosten en de Zeeuw moest tegen de Jonge en wat gebeurt er: de Zeeuw wist te winnen van de Jonge, dat een misrekening van de Jonge. Dus was v/d Beemt al kampioen. Voor de 2e speler voor de regio finale ging nog tussen 3 spelers: v Oosten; de Jonge en Vrins. v Oosten won van de Zeeuw dat was genoeg want v/d Beemt deed z n sportieve plicht en won ook van de Jonge, die moest nog 2 caramboles en miste, toen ging Peet onverwachts met een serie van 9 uit. Zo was Peet ongeslagen Kampioen geworden en was de opzet geslaagd: hij wou terug naar de 3e klasse waar hij thuis hoort. De prijsuitreiking aan de kampioen werd gedaan door Leo v/d Lubbe en ondergetekende heeft de rest uitgereikt. Complimenten waren er voor de verzorging door De Grif en van mijn clubgenoten die het samen met het korps van de Arbiters (onder leiding v hoofdarbiter Gerrit de Jong) zeer goed gedaan hebben. Ik wens P v/d beemt en v Oosten veel succes in de regiofinale in cafe Rotterdam Gr. Henk Steenhoek Voorzitter v BV TONEGIDO. Naam RND PNT CAR BRT MOY HS 1=Pv/dBeemt , =D.v.Oosten ,48 9 3=C.de Jonge , =J. Vrins , =G de Vreede , =P de Nooijer ,37 8 7=J de Zeeuw ,17 9 8=J v t Leven ,02 9 9

9 Vlietzicht 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 Districtsfinale 2004/2005 van het district Vlietlanden, die werd gespeeld op 26 en 27 februari 2005 in café De Kleine Confiance te Schiedam. Zaterdagmiddag om uur verzamelden de 6 deelnemers voor de directe finale in het Schiedamse biljartcafé De Kleine Confiance. Het is een spannend, maar vooral gezellig weekend geworden, waarbij pas in de laatste ronde de kampioen de titel heeft veroverd. De kortste partij werd reeds in de 1e ronde gespeeld. Dhr. Kroon maakte de partij in 15 beurten uit tegen Dhr. Roseboom. Tevens maakte hij de hoogste serie van deze finale t.w. 25 caramboles. Ook Dhr. t Hart gaf zijn visitekaartje af in de eerste ronde tegen Dhr. Nguyen met een serie van 21 en winst. De volgende rondes bleven de heren elkaar op de hielen volgen en werden de punten verdeeld. Dit resulteerde in het feit dat na 4 rondes er nog 4 kanshebbers waren en dat de laatste ronde de uiteindelijke doorslag moest geven. Dhr. Nguyen stond op dat moment op de 1ste plaats en dat zou zo blijven wanneer hij zijn partij zou winnen. Na 25 beurten haalde hij de wedstrijdpunten binnen en verbeterde hij tevens zijn eigen hoogste serie van het weekend (18 caramboles). Door een winstpartij steeg Dhr. Smink met stip van de 5de naar de 2de plaats. Dhr. Steijn moest 1 plaatsje inleveren en werd 3de. Dhr. Roseboom verloor dan wel van Dhr. Smink, maar 4de plaats zou hem wel een uitnodiging voor de regiofinale opleveren. Namens het bestuur feliciteerde Dhr. Verleg de kampioen en deze accepteerde graag de uitnodiging voor de Regio Finale. Dhr. Nguyen zal samen met de Dhr. Roseboom ons district vertegenwoordigen. Wij wensen beide heren veel succes in deze regiofinale! We kunnen terugkijken op een geslaagde finale en hierbij wil ik iedereen bedanken die daaraan heeft bijgedragen. Hieronder vindt u de eindstand: Nr. Naam Ptn Cars Brtn Alg.G. Part.G. HS 1. V. Nguyen F. Smink N. Steijn W. Roseboom W. Kroon J. t Hart Toernooi gem Eva Voets VERSLAG FINALE BANDSTOTEN 2E KLAS 10

10 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 VAN DE RECREANTEN Hier het laatste bericht van het seizoen het is een goed seizoen geweest allereerst was ik alleen, Piet ziek maar die is gelukkig weer redelijk de oude maar hij moet zo veel mogelijk roken vermijden dat is jammer want hij was voor het werk een goede collega maar ja het is niet anders: Piet bedankt voor het werk dat je gedaan hebt. Ed is ook weer terug uit Australië maar ook bij hem is de gezondheid niet wat het moet zijn dat hij s, middags weer kan helpen dan gaat hij rusten en voor zijn gestel moet hij dat ook maar in het begin van het seizoen kwam er nieuwe hulp Trijnie die zij dat ze wilde helpen en dat ik het haar ook wilde leren nou dat was niet tegen een figuurlijke dove gezegd als je snap wat ik bedoeld naarmate het seizoen vorderde kreeg ze er steeds meer zin in en dat is gelijk waar we wat aan hebben ze is jonger dan ik en kunnen dus nog jaren plezier van haar hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we nog iemand zoeken want als er eentje ziek is sta je er toch weer alleen voor en dat gaat niet. U snapt het is niet makkelijk om mensen te vinden maar om het toernooi draaiende te houden zal er toch nog iemand gevonden moeten worden. Donderdag 17 maart is de evaluatie vergadering in de Bolder gehouden de verenigingen waren over het afgelopen seizoen zeer te spreken en hebben daar het seizoen met weer nieuwe ideeën geprobeerd om het toernooi nog beter te laten verlopen als dit jaar en dan vooral om meer team,s aan te trekken. We gaan in ieder geval met 6 tafels beginnen dat geeft de mogelijkheid om 2 partijen door een speler te laten verspelen dat heeft tot gevolg dat een team altijd met vier spelers moet komen anders gaat dat niet. Dit betekend niet dat er voor ieder team een vaste reserve moet zijn die regel blijft van kracht dat je altijd uit een ander team een speler mee mag laten doen. Voor S. T. V. geldt dat er altijd gebruik mag worden gemaakt uit s.t.v-ers. Verder komt in het volgende Biljartnieuws wat op de vergadering besloten is over het volgende seizoen. Nu verder met de finale dag op 24 maart allereerst willen Trijnie en ik nogmaals de arbiters(sters) bedanken die de finales kwamen leiden in pak en de dames zagen er ook voortreffelijk uit dat heeft dit toernooi ook nodig het is het enige toernooi met vervolg op 12 Mei is namelijk de regio finale voorheen de Gewestelijke finale en dan begin juni de Nationale Finale. We hopen dat we daar ook weer aanwezig zullen zijn. In ieder geval hebben wij 2 ijzers in het vuur namelijk Emma de Kampioen en de Backerhof als tweede. Dit brengt mij weer terug naar 24 maart de grote finaledag Om half 10 was een ieder present na het nuttigen van een kopje koffie of thee werd er na het openingswoord een aanvang gemaakt op 4 tafels want voor het eerst zou er ook middags om de 3e en 4e plaats worden gespeeld. We begonnen met Backerhofhet Anker en Emma- de Hunselaer op 2 tafels 2 spelers van het ene en het andere zo ook op de andere 2 tafels om 12 uur waren we daar mee klaar en kon er 11

11 Vlietzicht 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 gegeten worden er was heerlijke groenten soep krentenbollen en belegde broodjes Dorien kwam naar me toe en zij dat er recreanten waren die zelf brood bij zich hadden nou of je deelnemer ben of dat je er ben om te kijken bij ons kan een ieder eten zo veel als hij of zij lust Na het eten begonnen de wedstrijden om de eerste en 2e plaats tussen de Backerhof Emma op tafel 5-6 en het Anker de Hunselaer op 7-8 en dat zou om 3 uur afgelopen zijn Na spannende strijd werd Emma Kampioen Backerhof 2 Het Anker 3 en de Hunselaer 4 let wel van 54 team,s waar we mee gestart waren een prima resultaat daarna begon de loterij als iemand nog zit te wachten op een prijs dan moeten zij op volgend seizoen wachten de prijzen zijn inmiddels allemaal opgehaald. Voor ik verder ga wil ik Willem nog bedanken voor het afzetten van zijn loten en om op de Finaledag de prijzen gelijk mee te nemen voor de winnaars. Een ieder bedankt voor het kopen van de loten want daar mee moet je het toernooi mee rond maken. Daarna was de prijsuitreiking aller eerst de arbiters die kregen een aandenken plus een vlaardingse lekkernij. Daarna de spelers Leo reikte de beker uit die hij zelf beschikbaar stelt het was een prachtig soort schilderij in voet met een biljarter er op daarna kwam ik zelf om voor de 4 team, s de prijzen en de bloemen uit te rijken als ze met een wagen waren moesten ze zelf haast lopen, Daarna kwam Leo weer om Emma en de Backerhof uit te nodigen voor de Regio finale op donderdag 12 Mei in Hoogvliet Gebbeweg 8 U bent van harte welkom het begint om 10 s, morgens tot ongeveer 5 uur de prijsuitreiking. Al komt U maar even dat is ook leuk voor het Recreantenbestuur plus begeleiders, Na nog even gezeten te hebben was seizoen in de Griffioen afgelopen tot in september. U denkt nou is het klaar dus niet er waren ook nog 6 klassen P. K. s op 30 maart waren daar de laatste wedstrijden van om het niet te lang te maken geef ik U alleen de namen die in de Regio Finale gaan strijden die zijn in Lisse in Het Hart van Lisse op woensdag 1 juni 2e 4e 6e klasse op Vrijdag 3 Juni 1e 3e 5e klasse in de zelfde locatie Kanaalstraat 3 in Lisse U bent ook daar van harte welkom de deelnemers uit District Vlietlanden zijn: 1e klas A v. d Ven de Carambole K Middelburg Anker 83) 5 de Lier 2e klas Th Harten het Anker P v. d Beemt S. T. V. 3e klas A Grootscholten T. O. C. B. J. Bel S. T. V. 4e klas A Groenewegen T. O. C. L v Wijk het Anker. 5e klas C Alleblas T. O. C. A Kester den Hoorn T v Wingerden T. O. C. is Kampioen maar mag misschien niet meespelen 6e klas J Hersbach T. O. C. 2e J v Bergenhenegouwen vakantie de 2 daarop gaan naar het gewest K Kwarten het Groene Hart en Nanny v Tongerloo de Hunselaer. Het bestuur Peet Leo Nico en leidster Trijnie 12

12 Vlietzicht 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 AGENDA FINALES Overzicht data en plaatsen districtsfinales periode: 2004 / 2005 Overzicht data en plaatsen regiofinales de periode: 2004 / 2005 Bandstoten 2 e Klasse 15 / 17 april Samonda Mr. P. Drooleever Fortuyweg 22 Den Haag Overzicht data en plaatsen regiofinales de periode: 2005 / 2006 Driebanden Kl. 3e Klasse oktober 2005 Rotterdam Driebanden Kl. 2e Klasse oktober 2005 Veen en Rijnstreek Libre 6e Klasse november 2005 Dordrecht Driebanden Kl. 1e Klasse november 2005 Krimpenerwaard Libre 5e Klasse november 2005 Veen en Rijnstreek Libre 4e Klasse december 2005 Vlietlanden 14

13 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 VOORWEDSTRIJDEN DRIEBANDEN GROOT 4E KLAS Naam Carb. Brt. Moy. Rnr. Pnt. Rnr. Tot.Rnr. Bijz. C. de Jonge , D.P. R. Wesseling , D.P. K. Schut ,2990 1,0 12 1,0 2,0 F. R. Brons ,2708 3,0 8 2,0 5,0 F. M. Scholten ,2959 2,0 6 3,5 5,5 F. P. Annaars ,2386 5,0 6 3,5 8,5 F. R. Winkel ,2556 4,0 4 5,0 9,0 F. T. Fictorie ,1416 7,0 2 6,0 13,0 F. L. Peterson ,1480 6,0 0 7,5 13,5 1e R.F. M. Vermaat ,1325 8,0 0 7,5 15,5 2e R.F. W. Sinnema D.O.C. Uitgevallen met blessure R. Joosten D.V.K. 73 Correct afgeschreven en prima op tijd niets op aan te merken. J. Vermeulen Start 75 Geen lid meer. RECORDLIJST SINDS 2003/2004 Recordlijst District Vlietlanden Vanaf 2003/2004 A = Hoogst Algemeen Gemiddelde B = Kortste Partij C = Hoogste Serie Klasse Naam Vereniging Gem. Serie Seizoen Driebanden A= E. v/d Berg Centrum West /04 Klein 4e Klasse B= M. Nederpel The Counter /04 C= J. Collijn t Groene Hart 6 03/04 Driebanden A= A.v/d Caaij The Counter /04 Klein 3e Klasse B= C. Snijders De Oude Markt /05 C= R. Brons De Griffioen 9 05/06 Driebanden A= C. v Kampen Het Noorden /05 Klein 2e Klasse B= R. Poley Start /04 C= A. Gardien t Witte Paard 10 03/04 15

14 Vlietzicht 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 Driebanden A= L. Weeda Weena /05 Klein 1e Klasse B= L. Weeda Weena /05 C= L. Weeda Weena 10 04/05 C= W. op t Ende De Kroon 10 03/04 C= H. van der Hek De Tobbe 10 03/04 Driebanden A= M. Smink Delft /05 Klein Hfd Klasse B= M. Visser Wilskracht /04 C= R. de Jong De Tobbe 10 03/04 Driebanden A= J. de Wilde De Tobbe /04 Klein Extra Klasse B= M. Wensveen Delft /04 C= F. Smink Delft 8 03/04 Driebanden A= P. Ravensbergen t Groene Hart /04 Groot 4e Klasse B= E. v/d Berg Centrum West /04 B= M. Hoeksema De Tobbe /04 C= S. v Gennip Centrum West 9 03/04 Driebanden A= N. van Roon t Groene Hart /05 Groot 3e Klasse B= W. op t Ende De Kroon /05 C= A. v Wensveen Het Noorden 6 03/04 C= Th. Bierhuizen Weena 6 03/04 C= R. van Dipten De Tobbe 6 04/05 Driebanden A= W. Kroon De Tobbe /04 Groot 2e Klasse B= J. W. v Dorp Weena /04 C= H. Bernard D.V.K /04 C= M. v/d Cijs S(O)S 7 04/05 H. v/d Vlist De Tobbe 7 04/05 Libre 6e KLasse A= P. v Velden t Groene Hart /04 B= J. Lansbergen t Groene Hart /04 C= A. Scheffers t Groene Hart 10 03/04 Libre 5e KLasse A= R. van Gils Centrum /05 B= W. Steijn t Groene Hart /04 C= A. van Stam The Counter 15 03/04

15 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 Libre 4e Klasse A= P. Annaars Het Zuiden /04 B= P. Annaars Het Zuiden /04 C= P. Annaars Het Zuiden 26 03/04 Libre 3e Klasse A= A. v/d Caaij The Counter /04 B= H. Kersbergen Centrum /04 C= H. Kersbergen Centrum 26 03/04 Libre 2e KLasse A= P. Paauwe t Groene Hart /04 B= W. Olsthoorn t Groene Hart /04 C= M. v/d Sar t Groene Hart 38 04/05 Libre 1e Klasse A= W. Roseboom De Beurs /04 B= M. Gouw Centrum /04 C= M. Gouw Centrum 49 03/04 C= P. Paauwe t Groene Hart 49 04/05 Band 5e Klasse A= A. Hoogendoorn t Viaduct /04 B= A. Hoogendoorn t Viaduct /04 C= A. Hoogendoorn t Viaduct 13 03/04 Band 4e Klasse A= P. v/d Beemt D.V.K /05 B= C.J. de JongeDe Griffioen /05 C= P.v/d Beemt D.V.K /05 Band 3e Klasse A= J. t Hart D.V.O /04 B= J. t Hart D.V.O /04 C= M. Gouw Centrum 21 04/05 Band 2e Klasse A= V. Nguyen Het Zuiden /05 B= W. Kroon De Tobbe /05 C= W. Kroon De Tobbe 25 04/05

16 Vlietzicht 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 VERSLAG FINALE DRIEBANDEN KLEIN HOOFDKLAS Verslag districtskampioenschap Diebanden Klein Hoofdklasse in De Tobbe. Donderdagavond 9 December begonnen 8 finalisten aan hun eerste partijen. De grote favoriet M. Smink gaf gelijk zijn visitekaartje af door in 42 beurten van broer Frits Smink te winnen. M. v.d. Cijs won van A. Lander. M. Venema versloeg zijn clubgenoot M. Wensveen en Pino Smink won van A. Lander. Zoals U ziet: wij werden geconfronteerd met 3 gebroeders Smink. Dat in de volgende rondes van hoogstaand en technisch driebanden genoten zou worden stond buiten kijf. M. Smink vervolgde zijn zegereeks door in 37 beurten van R. Venema te winnen. M. v.d. Cijs produceerde zijn hoogste serie tegen F. Smink maar verloor wel in 43 beurten. M. Wensveen maakte geen fouten tegen Pino en A. Lander kon wederom niet winnen van W. Kroon. Zaterdag konden wij precies op tijd beginnen. De halve stad was namelijk afgesloten i.v.m. de bijzetting van Prins Bernhard in de grafkelder van de Nieuwe Kerk. Dat er in de Tobbe bepaald geen grafstemming heerste bleek wel uit het feit dat de stemming er goed in zat. Sportief en humor kenmerkte de volgende rondes. M. Smink bleef winnen en A. Lander zag allemaal stippen voor zijn ogen. Het lag toch echt niet aan de ballen zei hij later. M. Smink gedegen bovenaan met moeite gevolgd door W. Kroon, M. Wensveen en R. Venema. Het werd duidelijk dat als de lijstaanvoerder bleef winnen hij in ronde 6 niet meer te achterhalen zou zijn. Gelukkig gooide M. Wensveen roet in het eten. Hij won gedegen in 30 beurten van Mo. De finale was gered. Er kon aan de finale worden begonnen in de wetenschap dat er nog 3 kanshebbers waren: W. Smink, M. Wensveen en W. Kroon. M. Smink maakte geen fout: met technisch en gedegen driebanden zette hij Wim Kroon aan de kant. M. Wensveen kon het niet bolwerken tegen M. v.d. Cijs. De Kampioen was bekend. 16

17 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 Uit het hieronder vermelde toernooigemiddelde blijkt dat er hoogstaand was gespeeld. Het kon moeilijk anders memoreerde Sjaak Verleg in zijn toespraak na de huldiging. In een ambiance van sportiviteit, gemoedelijkheid en gedrevenheid konden topprestaties niet uitblijven, hulde. P.N. Mol Eindstand: Naam Gespeeld Pntn Car Brtn A. Moy P. Moy Serie 1. M. Smink M. Wensveen W. Kroon R. VEnema M. v.d. Cijs C. Smink F. Smink A. Lander Toernooi-gemiddelde: VOORRONDEN DRIEBANDEN KLEIN 2E KLAS Uitslag Distr.voorwedstrijden Driebanden klein 2e Klasse Naam Carb. Brt. Moy. Rnr. Pnt. Rnr. Tot.Rnr. Bijz. R. Molier , D.P. C. van Bladel , D.P. C. Steenhorst , ,5 5,5 U.P A. Breddels , ,5 6,5 F. J. v t Leven , ,0 F. T. Pels , ,0 U.P. R. Wesseling , ,0 10 3,5 14,5 F. W. Aarts ,5477 4,5 8 11,0 15,5 F. M. Kalfsbeek ,5368 6,0 8 11,0 17,0 F. J. Jutte , ,0 8 11,0 21,0 F. J. Manschot ,5477 4,5 6 21,0 25,5 1e R.F. A. v. Wensveen , ,0 8 11,0 26,0 2e R.F.

18 Vlietzicht 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 R. van Noorden ,5214 7,0 6 21,0 28,0 M. v/d Spek , ,0 8 11,0 28,0 M. Secreve , ,5 10 3,5 28,0 W. Westhoff ,5152 8,0 6 21,0 29,0 A.Hoogendoorn , ,0 8 11,0 31,0 J. Verleg , ,0 8 11,0 32,0 N. Bleekendaal , ,0 6 21,0 33,0 H. v/d Kraan , ,0 7 17,0 33,0 A. Nijman , ,0 6 21,0 34,0 H. Glansbeek , ,0 8 11,0 34,0 G. Pakvis , ,0 8 11,0 38,0 M. v/d Sar , ,0 6 21,0 39,0 C. v/d Ende , ,0 6 21,0 40,0 M. v/d Beek , ,0 4 28,0 42,0 G. de Vreede , ,0 8 11,0 44,0 M. Sevim , ,0 4 28,0 50,0 E. v/d Berg , ,5 4 28,0 52,5 C. v/d Linden , ,0 5 25,5 55,5 R. Brons , ,0 5 25,5 57,5 M. Scholten , ,0 2 32,5 58,5 C. de Jonge , ,0 3 30,5 58,5 F. Smits , ,0 2 32,5 61,5 J. Nowee , ,0 3 30,5 61,5 H. Jutte , D.D. R. Koorevaar , H.D. A. v/d Caay , H.D. P. Zuiderwijk , H.D. J. Zwirs , H.D. P. Drabbe , D.D. R. Winkel , H.D. J.B. Loomans De Tobbe Poule A correct afgeschreven B. van Ijperen Start 75 Poule C weggebleven zonder afzegging. W.C. Vermeulen S.(O.)S Poule D correct afgeschreven P. de Nooyer Start 75 poule D weggebleven zonder afzegging. P.Spanjersbergh Wilskracht correct afgeschreven, (wegens verhuizing) Ik moet zeggen vergeleken bij verleden jaar is het een heel stuk beter gegaan.

19 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 VERSLAG FINALE DRIEBANDEN KLEIN 3E KLAS Op 18/19 en 20 maart werd in Café van der Valk te Vlaardingen alweer de tweede districtsfinale van dit jaar geörganiseerd door bv De Oude Markt, ditmaal de districtsfinale 3de klas Driebanden. Door het afzeggen van de heer Schut kon het gebeuren dat er een bijzonder grote afvaardiging uit De Counter kwam, met maar liefst vier spelers namen zij deel aan de finale. Vol goede moed werd er begonnen aan de eerste ronde met daarin ook direct de kortste partij nl. 31 beurten door L. Vis en diezelfde avond werd ook de hoogste serie gemaakt door Cees Snijders te weten een respectabel aantal van 8. De stand op vrijdagavond was de volgende: Nr. Speler Punten Moyenne 1 L. Vis 4 0,579 2 C.Snijders 4 0,459 3 P. Beekman 4 0,370 4 A. Kuipers 2 0,371 5 G de Bruin 2 0,323 6 F. Kooning 0 0,333 7 A.Grootscholten 0 0,309 8 M. Nederpel 0 0,281 Zaterdagmiddag werd er om 12 uur verzameld, het was het begin van een lange, lange dag. In de eerste ronde van deze dag kreeg Frans Kooning eindelijk zijn eerste punten door L. Vis te verslaan in 46 beurten en met een hoogste score van 5. Doordat Cees Snijders zijn partij won, kwam hij alleen aan kop en zou dat niet meer afstaan tot de avond voorbij was. Tussen de laatste twee rondes werden we goed verzorgd door Cafe van der Valk met een heerlijke sate, dank daarvoor. Nog twee memorabele punten: A. Kuipers en M. Nederpel met een partij die bestond uit 81 beurten en F. Kooning en C. Snijders die op dezelfde tafel daarna nog maar een partijtje van 75 beurten neerlegde. Hulde aan de arbiters en schrijvers want zoals ik onlangs nog van een aantal zeeroeiers hoorde, je kont begint te lijken op een pizza.

20 Vlietzicht 2E JAARGANG, #007 / APRIL 2005 Nr. Speler Punten Moyenne 1 C.Snijders 10 0,384 2 L. Vis 8 0,455 3 A. Kuipers 6 0,342 4 P. Beekman 6 0,326 5 G de Bruin 4 0,350 6 A.Grootscholten 2 0,361 7 F. Kooning 2 0,327 8 M. Nederpel 2 0,308 Zondagochten om 12 uur begon het weer en L. Vis en C. Snijders maakte het iets spannender door beide hun eerste ronde partij te verliezen zodat P. Beekman met 8 punten ook weer in de buurt kwam. Maar in de laatste en 7de ronde in een rechtstreeks duel won C. Snijders van L. Vis en werd daarmee kampioen van het district in deze klasse. De einduitslag is de volgende: Nr. Speler Punten Moyenne 1 C.Snijders 12 0,412 2 L. Vis 8 0,421 3 A. Kuipers 8 0,362 4 G. de Bruijn 8 0,356 5 P. Beekman 8 0,349 6 F. Kooning 6 0,364 7 M. Nederpel 4 0,300 8 A.Grootscholten 2 0,346 Het was een gezellig weekend en ik dank daarvoor iedereen die eraan mee heeft gewerkt. Jörgen van Deventer Wedstrijdleider

VLIETZICHT. Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind Juni 2005 Inleveren copij tot 12 Juni a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.

VLIETZICHT. Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind Juni 2005 Inleveren copij tot 12 Juni a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden. Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind Juni 2005 Inleveren copij tot 12 Juni a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord 4 Jarig in juni Wedstrijdleiding

Nadere informatie

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind april 2007 Inleveren copij tot zondag 15 april a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind april 2007 Inleveren copij tot zondag 15 april a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind april 2007 Inleveren copij tot zondag 15 april a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter 4 Jarigen

Nadere informatie

VLIETZICHT. Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind juli Officiele website : INFORMATIE 5 Ranglijsten P.K.

VLIETZICHT. Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind juli Officiele website :   INFORMATIE 5 Ranglijsten P.K. Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind juli 2010 Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter Wedstrijdleiding 4 Willems wel en wee Wilt u adverteren

Nadere informatie

VLIETZICHT. Vlietzicht. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half december. Inleveren kopij kan tot uiterlijk zondag 7 december 2003.

VLIETZICHT. Vlietzicht. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half december. Inleveren kopij kan tot uiterlijk zondag 7 december 2003. 1E JAARGANG, #004 / DECEMBER 2003 Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half december. Inleveren kopij kan tot uiterlijk zondag 7 december 2003. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 5 Voorwoord Van de redactie

Nadere informatie

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half April 2005 Inleveren copij tot 3 April a.s. Officiele website :

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half April 2005 Inleveren copij tot 3 April a.s. Officiele website : 2E JAARGANG, #006 / FEBRUARI 2005 Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half April 2005 Inleveren copij tot 3 April a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud

Nadere informatie

Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind juli 2014 inleveren copij uiterlijk zondag 13 juli. Officiele website :

Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind juli 2014 inleveren copij uiterlijk zondag 13 juli. Officiele website : Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind juli 2014 inleveren copij uiterlijk zondag 13 juli. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter Wedstrijdleiding

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding 4 Willems Wel en Wee

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding 4 Willems Wel en Wee Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind februari 2014 inleveren copij uiterlijk zondag 26 januari. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding. 4 Willems Wel en Wee 14 Van de wedstrijdleider teams

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding. 4 Willems Wel en Wee 14 Van de wedstrijdleider teams Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half Februari 2015 Inleveren copij uiterlijk zondag 8 Februari. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind decemer 2012 inleveren copij uiterlijk zondag 16 december. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

VLIETZICHT. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt begin Mei Inleveren kopij kan tot uiterlijk zondag 25 APRIL 2004.

VLIETZICHT. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt begin Mei Inleveren kopij kan tot uiterlijk zondag 25 APRIL 2004. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt begin Mei 2004 Inleveren kopij kan tot uiterlijk zondag 25 APRIL 2004. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 5 Voorwoord 5 Van de ledenadministratie 7 Vergaderingen/besluiten

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding 4 Willems Wel en Wee 6 Rechten en plichten finales

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding 4 Willems Wel en Wee 6 Rechten en plichten finales Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind februari 2016 inleveren copij uiterlijk zondag 14 februari. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind april 2016 inleveren copij uiterlijk zondag 17 april. Officiele website : vlietlanden.

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind april 2016 inleveren copij uiterlijk zondag 17 april. Officiele website :   vlietlanden. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind april 2016 inleveren copij uiterlijk zondag 17 april. Officiele website : www.knbb vlietlanden.nl - ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

Vlietzicht. 3 Voorwoord voorzitter. - algemeen 1 Colofon 2 Inhoud. - Wedstrijdleiding 4 Willems Wel en Wee 16 P.K. s recreanten

Vlietzicht. 3 Voorwoord voorzitter. - algemeen 1 Colofon 2 Inhoud. - Wedstrijdleiding 4 Willems Wel en Wee 16 P.K. s recreanten Het volgende nummer van VLIeTZICHT verschijnt april 2012 inleveren copij uiterlijk zondag 8 april. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl - algemeen 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter - Wedstrijdleiding

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding. 10 P.K. s Data Finales P.K.

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding. 10 P.K. s Data Finales P.K. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind oktober 2015 inleveren copij uiterlijk zondag 18 oktober. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half juni 2010 inleveren copij uiterlijk zondag 23 mei. Officiele website :

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half juni 2010 inleveren copij uiterlijk zondag 23 mei. Officiele website : Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half juni 2010 inleveren copij uiterlijk zondag 23 mei. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter Wedstrijdleiding

Nadere informatie

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half juni 2009 inleveren copij uiterlijk zondag 31 mei. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half juni 2009 inleveren copij uiterlijk zondag 31 mei. Officiele website : www.knbb-vlietlanden. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half juni 2009 inleveren copij uiterlijk zondag 31 mei. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter Wedstrijdleiding

Nadere informatie

VLIETZICHT. Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt begin juli 2007 Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl

VLIETZICHT. Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt begin juli 2007 Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt begin juli 2007 Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter Wedstrijdleiding 6 Van de Recreanten Wilt u adverteren

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half juni 2011 Inleveren copij uiterlijk zondag 12 juni a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding 18 Van de Recreanten 21 Standen competities 23 Willems wel en wee

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding 18 Van de Recreanten 21 Standen competities 23 Willems wel en wee Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind december 2006 Inleveren copij tot zondag 17 december a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind november 2007 Inleveren copij uiterlijk zondag 18 november Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

Persoonlijke Kampioenschappen

Persoonlijke Kampioenschappen Revisie: 10 mei 2019 Persoonlijke Kampioenschappen A. Algemeen voorwoord Zoals bij de meeste biljarters bekend, bestaat er naast de teamcompetitie, ook de cyclus van de persoonlijke kampioenschappen waar

Nadere informatie

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen Gepubliceerd op de website van de KNBB Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen DAARLERVEEN Het Nederlands kampioenschap in de hoofdklasse driebanden klein, dat dit weekend in t Vossenhol

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter 4 Kosten advertenties. Wedstrijdleiding 5 Van de recreanten 9 Willems Wel en Wee

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter 4 Kosten advertenties. Wedstrijdleiding 5 Van de recreanten 9 Willems Wel en Wee Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind november 2008 Inleveren copij uiterlijk zondag 16 november a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

Vlietzicht. 3 Voorwoord voorzitter. - algemeen 1 Colofon 2 Inhoud. - Wedstrijdleiding 16 Herziening landcompetitie

Vlietzicht. 3 Voorwoord voorzitter. - algemeen 1 Colofon 2 Inhoud. - Wedstrijdleiding 16 Herziening landcompetitie Het volgende nummer van VLIeTZICHT verschijnt eind april 2011 Inleveren copij uiterlijk zondag 17 april a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl - algemeen 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt Mei 2017 inleveren copij uiterlijk zondag 14 Mei. Officiele website :

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt Mei 2017 inleveren copij uiterlijk zondag 14 Mei. Officiele website : Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt Mei 2017 inleveren copij uiterlijk zondag 14 Mei. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter Wedstrijdleiding

Nadere informatie

VLIETZICHT. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind Mei 2006 Inleveren copij tot 14 Mei a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.

VLIETZICHT. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind Mei 2006 Inleveren copij tot 14 Mei a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind Mei 2006 Inleveren copij tot 14 Mei a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter 6 Van de secretaris

Nadere informatie

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Wedstrijdleider: C. van Steijn Tel. 0252-215266 of mobiel: 06-54391295 Aan het toernooi 2012 zullen in totaal 48 spelers (van 12 verschillende clubs) deelnemen.

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter 24 Aankondiging H&P-Bokaal

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter 24 Aankondiging H&P-Bokaal Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind februari 2013 inleveren copij uiterlijk zondag 17 februari. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

VLIETZICHT. Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind Juni ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud WEDSTRIJDEN

VLIETZICHT. Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind Juni ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud WEDSTRIJDEN Het bewaarnummer van VLIETZICHT verschijnt eind Juni 2004 ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 5 Voorwoord 6 In memoriam 8 Van de ledenadministratie 7 Vergaderingen/besluiten Wedstrijdleiding 11 Agenda finales

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding. 4 Data Finales

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding. 4 Data Finales Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind januari 2018 inleveren copij uiterlijk zondag 21 januari. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL 18 maart 2012 - ZEVENDE JAARGANG Afl. 3 KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL HET WORDT STEEDS GEKKER!! Kennelijk is de wil om de volgende ronde te halen zó groot, dat sommige spelers echt alles uit de kast

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

NOVEMBER ALGEMEEN INFORMATIE Wedstrijdleiding Downloaden:

NOVEMBER   ALGEMEEN INFORMATIE Wedstrijdleiding Downloaden: Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind december 2007 Inleveren copij uiterlijk zondag 16 december Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni.

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. Nieuwsbrief DVSB Jaargang 2 juni 2018 nr 10 Wedstrijdprogramma bij DVSB Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. De onderlinge competitie duurt nog enkele weken: - Maandag

Nadere informatie

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half juni 2012 inleveren copij uiterlijk zondag 10 juni. Officiele website :

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half juni 2012 inleveren copij uiterlijk zondag 10 juni. Officiele website : Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half juni 2012 inleveren copij uiterlijk zondag 10 juni. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter Wedstrijdleiding

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter 4 Kosten advertenties 22 Van de redactie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter 4 Kosten advertenties 22 Van de redactie Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half februari 2009 inleveren copij uiterlijk zondag 1 februari. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. UITSLAGEN 14 Uitslag voorwedstrijden libre 6e klas

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. UITSLAGEN 14 Uitslag voorwedstrijden libre 6e klas 2E JAARGANG, #002 / SEPTEMBER 2004 Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt begin November 2004 Inleveren copij tot 24 oktober a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2

Nadere informatie

Dagcompetitie AGENDA PAUZE. mei 2015

Dagcompetitie AGENDA PAUZE. mei 2015 Dagcompetitie mei 2015 Uitnodiging voor de jaarvergadering van de Dagcompetitie, te houden op vrijdag 22 mei 2015 in het biljartlokaal van biljartvereniging ROAC, Oud-Adeselaan 40, Rijpwetering, aanvang

Nadere informatie

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule Speelschema Thijs Dielemans toernooi libre 2018 Hieronder is de opzet van Thijs Dielemans toernooi Libre 2018 uitgewerkt. Aantal deelnemers 15 Gespeeld wordt in drie poules: A, B en C Indeling van de spelers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter 18 Berichtje van Het Noorden. Wedstrijdleiding

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter 18 Berichtje van Het Noorden. Wedstrijdleiding Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind Februari 2017 inleveren copij uiterlijk zondag 19 Februari. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt maart 2012 inleveren copij uiterlijk zondag 26 februari. Officiele website :

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt maart 2012 inleveren copij uiterlijk zondag 26 februari. Officiele website : Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt maart 2012 inleveren copij uiterlijk zondag 26 februari. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter Wedstrijdleiding

Nadere informatie

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 1. Het Masters Driebanden Klein Kampioenschap van Noord-Oost Nederland bestaat uit een zestal open ranking toernooien genoemd

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

VLIETZICHT. UITSLAGEN 9 Voorwedstrijden libre 1e klas 9 Regiofinale driebanden klein hoofdklas 11 Regiofinale driebanden groot 3e klas

VLIETZICHT. UITSLAGEN 9 Voorwedstrijden libre 1e klas 9 Regiofinale driebanden klein hoofdklas 11 Regiofinale driebanden groot 3e klas Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt begin Maart 2006 Inleveren copij tot 26 Februari a.s. (wegens vakantie alleen per email) Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter 4 Van de redactie. Wedstrijdleiding 5 Willems wel en wee

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter 4 Van de redactie. Wedstrijdleiding 5 Willems wel en wee Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half mei 2008 Inleveren copij uiterlijk zondag 27 april a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2018

INFORMATIE  NK A-klasse 2018 INFORMATIE NK A-klasse 2018 NK 2018 De Nederlandse kampioenschappen bowlen op het hoogste niveau worden dit jaar georganiseerd in Dolfijn The Plays to be! Thomas Dol heet ons welkom in het recent geopende

Nadere informatie

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half April 2015 Inleveren copij uiterlijk zondag 12 April. Officiele website :

Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half April 2015 Inleveren copij uiterlijk zondag 12 April. Officiele website : Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half April 2015 Inleveren copij uiterlijk zondag 12 April. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl - ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Voor het seizoen 2014/2015 hadden zich 188 teams aangemeld voor de competitie en hebben 188 teams in 6 klassen deze uitgespeeld.

Voor het seizoen 2014/2015 hadden zich 188 teams aangemeld voor de competitie en hebben 188 teams in 6 klassen deze uitgespeeld. Pagina 1 van 8 Jaarverslag Wedstrijdzaken Competitie 2014-2015 (auteur Peter Stakenburg, Wedstrijdzaken) Opzet competitie en cijfers De opgave van de teams is nog gedaan via het Kompsos-systeem en dit

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding 4 Willems wel en wee 16 Nogmaals regels teamwedstrijden

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter. Wedstrijdleiding 4 Willems wel en wee 16 Nogmaals regels teamwedstrijden Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt half december 2010 Inleveren copij uiterlijk zondag 13 december a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

VLIETZICHT. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind oktober. Inleveren kopij kan tot uiterlijk zondag 19 oktober 2003.

VLIETZICHT. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind oktober. Inleveren kopij kan tot uiterlijk zondag 19 oktober 2003. Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind oktober. Inleveren kopij kan tot uiterlijk zondag 19 oktober 2003. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord 4 Van de redactie 5 Van de secretaris 5 Herinnering

Nadere informatie

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7!

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! Hallo, ik ben Lisa en ik zit in groep 6. Ik ben 10 jaar.

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2019

INFORMATIE  NK A-klasse 2019 INFORMATIE NK A-klasse 2019 NK A-klasse 2019 In 2019 worden de Nederlandse kampioenschappen A-klasse voor de voorlopig laatste keer georganiseerd in de opzet die we de laatste jaren kennen. Vanaf volgend

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

(geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie)

(geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie) Verslag Kolf Kampioenschappen Hollands Kroon (geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie) Afgelopen Zaterdag 20 Januari speelden de kolfverenigingen

Nadere informatie

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 23 ste editie van het Markerbeertoernooi. Dit

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

Bowlingvereniging Tholen

Bowlingvereniging Tholen Nieuwsbrief Bowlingvereniging Tholen bowlingverenigingtholen@gmail.com www.bowlingverenigingtholen.nl Beste lezers, Hierbij presenteren wij u de eerste nieuwsbrief van Bowlingvereniging Tholen. Inmiddels

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

KVC WCB SEIZOEN

KVC WCB SEIZOEN SAMENSTELLING WCB; WEDSTRIJDZAKEN COMMISSIE BREEDTESPORT - PIET VERSCHURE VOORZITTER WCB BREEDTESPORT KVC - JANNEKE HORNEMAN SECRETARIS KVC - FRANS SCHRÖDER DAGBILJARTEN - AD KOOLEN COÖRDINATOR GEWEST

Nadere informatie

INPUT WBC GEWESTELIJKE OVERLEG-RONDEN KVC => NON / MN / WN /ZN

INPUT WBC GEWESTELIJKE OVERLEG-RONDEN KVC => NON / MN / WN /ZN INPUT WBC GEWESTELIJKE OVERLEG-RONDEN KVC => NON / MN / WN /ZN SAMENSTELLING WEDSTRIJD COMMISSIE BREEDTESPORT - PIET VERSCHURE VOORZITTER WCB & BREEDTESPORT KVC - JANNEKE HORNEMAN SECRETARIS KVC - FRANS

Nadere informatie

Opmerkingen leden bij keuze Oneens 44 0. Geen Leden Vraag B Moyennes van PK aanpassen door middel van "demping"? Eens Oneens

Opmerkingen leden bij keuze Oneens 44 0. Geen Leden Vraag B Moyennes van PK aanpassen door middel van demping? Eens Oneens Uitslag enquete vernieuwingsvoorstellen Carambole Datum: 1 maart 2016. Aantal inzendingen: 44 Vraag A Libre 5e klasse, al dan niet terugbrengen naar de oude situatie Eens Oneens De samenvoeging van 5e

Nadere informatie

D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout

D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout Personen Verteller Huisvrouw Cake ingrediënten; o Bloem o Zout o Suiker o Eieren o Kersen o Sukade o Krenten o Boter (Bij dit toneelstuk

Nadere informatie

Voorwoord voorzitter B.C. Maarland

Voorwoord voorzitter B.C. Maarland Nationale Finale 1 e klasse Anker Kader 57/2 Voorwoord voorzitter B.C. Maarland B.C. Maarland vindt het een eer om de nationale finale 1e klasse 57/2 AnkerKader te mogen organiseren. Op de eerste plaats

Nadere informatie

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC)

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) 2015 Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) NEDERLANDSE FLIPPER VERENIGING (NFV) JEROEN DEKKER INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1.0 De algemene spelregels van de LFC... 2 2.0 Verschillende type poules...

Nadere informatie

Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi.

Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Elke biljarter kan deelnemen aan de toernooien van de Geert Popma Een biljarter is deelnemer als hij/zij zich tijdig aanmeldt

Nadere informatie

JAARVERSLAG (clubjaar 52)

JAARVERSLAG (clubjaar 52) Secretariaat: Clublokaal: Thijs Geerlings Café Colé In de Haag 1 Donk 33 5768 HB Meijel 5768 XM Meijel Tel. 077 466 92 76 Tel. 077 466 18 73 thijsgeerlings@gmail.com k.coolen@onsbrabantnet.nl JAARVERSLAG

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste leden,

Van de voorzitter. Beste leden, december Nr. 12-2014 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van de voorzitter Beste leden, Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2014, de kerst en nieuwsjaarseditie. Een jaarwisseling is altijd een mooi moment

Nadere informatie

VERSLAG OTC TOERNOOI 7 februari 2016

VERSLAG OTC TOERNOOI 7 februari 2016 VERSLAG OTC TOERNOOI 7 februari 2016 Na alle voorbereidingen kon op zondag 7 februari de vierde editie van het OTC / De Repelaer toernooi van start. Op zaterdagavond hadden we de zaal al in gereedheid

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen.. In deze nieuwsbrief Bouwcommissie 1 Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..5 Bouwcommissie Beste leden, Na onze

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a.

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 12, Nummer 51, December 2013 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. De voorzitter aan het woord... 3 3. FNRS Wedstrijd

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl Samen biljarten geeft meer effect! Aanvullend reglement met ingang van seizoen 2018-2019

Nadere informatie

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen.

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Tijdens de jaarvergadering werd als opvolger van Jos Helmink de heer Bryan van Leeuwen gekozen tot secretaris. Bryan fluit sinds een klein jaar in de K.N.V.B.,

Nadere informatie

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Op zaterdag 18 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 21 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van

Nadere informatie

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter

VLIETZICHT. ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud. 3 Voorwoord voorzitter Het volgende nummer van VLIETZICHT verschijnt eind maart 2008 Inleveren copij uiterlijk zondag 23 maart a.s. Officiele website : www.knbb-vlietlanden.nl ALGEMEEN 1 Colofon 2 Inhoud 3 Voorwoord voorzitter

Nadere informatie

B-groep VOORRONDE. 30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs

B-groep VOORRONDE. 30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs VOORRONDE 1e voorronde uitslag Zat. 12 jan. 11.00 u. Voorronde 1 eindstand punten VOORRONDE B Groep A Ton Hamoen 2 4 1,324 0,850 5 17 Ton Hamoen 20 Addy Eckel 8 2 0,400 B Addy Eckel 4 0 0,576 1,000 3 18

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Dit reglement is, tenzij anders bepaald, van toepassing op de voorwedstrijden en eindstrijden van het nationaal kampioenschap vijfkamp.

Nadere informatie

Oproep van de redactie

Oproep van de redactie Subscribe Past Issues Translate Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken - editie oktober 2018 Oproep van de redactie De input voor de nieuwsbrief is op dit moment minimaal. Via deze weg een oproep

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Gaat de laatste de beste worden?

Gaat de laatste de beste worden? Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag

Nadere informatie