Opening 10 e jaar zomerkamp door de voorzitter Gerard Taal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opening 10 e jaar zomerkamp door de voorzitter Gerard Taal"

Transcriptie

1

2 Opening 10 e jaar zomerkamp door de voorzitter Gerard Taal

3 Lid van verdienste voor Daan, ook zijn 10 e jaar dus met zijn allen taart eten!

4 Daar gaan we!!!!! Wachten voor de sjoelbaan

5 Ook Brian en Eeke moesten eraan geloven.. En ze vonden het eigenlijk toch wel leuk..

6 En zelfs Gerard deed een rondje mee

7 Alle ouders zijn weg, dus even regels uitleggen en voorstellen!!

8 Rond een uurtje of 11 was iedereen van de leiding inclusief benedict en ik aanwezig. om 1 uur kwamen de ouders die samen met hun kinderen op de survivalbaan moesten strijden tegen elkaar. was heel gezellig samen. toen de ouders weg waren zijn we een partij levendsjoelen gedaaarn wij hebben gewonnen. daarna hadden we even tijd voor ons zelf. die avond hebben we een spel gedaan in het bos. na dat spel gingen de ouderen een dropping doen, en na die dropping ging iedereen slapen. Kavish, jill en fabiola. hallo jullie weten denk ik nog goed dat jullie je kinderen naar kamp brachten en lekker macaroni hier gingen eten. toen alle ouders weg waren ging voor ons het eerste spel al beginnen. het was een lekker nat spel:levendsjoelen het werd natuurlijk wel met water en zeepsop glad gemaakt, en 's avonds het tweede spel tim,bennedict,kavisch,marc en pim liepen met zaklampen sven vertelde een verhaal dat de begen smerig zijn en hun billen met bladeren afvegen.we werden op verdeeld in 3 groepen:toiletborstel,toiletreiniger en toiletpapier.we moesten christiaan gaan zoeken zonder dat we door die zaklampen gezien worden als je gezien word moesten we ons papiertje aan hem geven en terug lopen voor een nieuwe, als je hem aan christiaan geeft heb je een punt het was een leuke dag. groetjes leon

9 hallo gisteren was heel leuk gingen door het bos joggen en moesten door lint gaan en we gingen ook door een beekje lopen en dan met een band over een touw heen springen was heel leuk allemaal.hadden die avond hadden we nasi gegeten en nog gefietst en daarna nog een nachtspel gedaan.maandag in de ochtend had ik corfee hadden toen wat gegeten en nu aan het relaxen.groetjes brian Door het spinnenweb

10 Over het touw En onder het bruggetje

11

12 s'ochtends gingen we naar het bos om levend statego te spelen, toen we terug kwamen was gingen we sporten er was namelijk een sportdag georganiseerd. daarna gingen we met verfballonen gooien het was de bedoeling om met je groepje schoon aan de overkant te komen. het eten was gemaakt gemaakt door koks die kennisen waren van jolanda. na het eten moesten ik vincent E, jeroen S, jeroen D, marie-louise en jill een panty op ons met een ei erin we kregen een halve flexibeam om elkaar te slaan, in het begin was iedereen geblinddoekt maar na een tijdje had niemand een blinddoek behalve ik. daarna hadden we een verkleedfeestje veel mensen hadden een kostuum maar ik zelf niet. Osman In afwachting wat er gaat komen en waarom moeten we die witte kleding aan>? Wij zijn er klaar voor!!!!

13

14 Wat heb je nodig? - (vervelende) Kinderen - Panty s - Eieren - En blinddoeken - Een camera om dit allemaal op te nemen! Want het is hilarisch En slaan.

15 Verkleedavond!

16 Iedereen heeft zijn best gedaan om zich te verkleden! Super goed!

17 We werden wakker rond 8 uur en gingen lekker ontbijten. We moesten ook broodjes smeren voor lunch want we zouden de hele dag wegblijven. Daarna deden we onze hesjes aan, kregen onze fietssleuteltjes en met onze mooie teddybeertjes (en beren!) op de fiets naar Valkenswaard. We hebben wel dik een uur gefietst! Toen we aankwamen splitsten we ons op in onze corvee groepjes en gingen we een foto spel doen. We kregen een kaartje met een opdracht van iets of iemand waar we een foto van moesten maken, en toen we die hadden gemaakt konden we een nieuw kaartje halen. toen moest ik (senna) in een foto als gitaar in een straatband. Toen we klaar waren mochten we vrij lopen in het winkelcentrum. daar heb ik (senna) aa gekocht en lex had een kauwgomballenmachine gekocht. en toen gingen we weer naar het kamphuis. toen gingen we wraps eten. na het avondeten hadden we een lekker warm kampvuurtje en daarna gingen we lekker naar bed want morgen wordt een lange dag. Groetjes Senna en Marie-Louise :)

18 s'ochtends gingen we het dorp met de fiets eerst speelde we een foto spel daarna mochten we zelf de stad in en daarna gaan we terug gr jessy s'middags helemaal niks gedaan, beetje gechillt en gebasketballt enzo. s'avondmet een lekker muziekje zate we met z'n alle bij het kampvuur verder niet zoveel meer gedaan, Jeroen D. Fietsen naar Valkenswaard

19

20 Ook de beren waren mee en moesten ook even uit rusten! s avonds een potje trefbal En jawel toch echt het snoep ingenomen hmmm.lekker voor de leiding!

21 Vandaag een dagje bobbejaanland! En een stukje van de leiding omdat de kinderen te moe zie lui waren om iets te schrijven. Vanochtend was het rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan want we wilde zo vroeg mogelijk in bobbejaanland zijn (wat nog een kleine 40 minuten rijden was) Dus iedereen snel ontbeten, broodjes gesmeerd, drinken mee en auto s in! Rond waren wij in bobbejaanland, jongens we zien jullie om weer ajú. Na iedereen netjes om gezien te hebben, hadden we afgesproken om bij een paardenshow te gaan kijken! Maar eerst met zijn allen in de banana battle Nou leuk..maar geen idee hebbende dat je tot je onderbroek nat word!! Maar wat hebben we een lol gehad! Om bij de paardenshow, nog zeiknat van de banana battle een beetje cowboys uit fluiten, gezellig! Nadat iedereen toch wel al erg moe was van en slaap tekort en de hitte (34 graden) besloten we om richting het kamphuis terug te gaan! Daar aangekomen heerlijk pizza stukjes gegeten en daarna zo n 7 kilo patat, 40 frikadellen, 50 kroketten en voor de vegetariërs 6 kaassoufflés. s Avonds een gezellig kampvuur gehouden en net als elke avond werd het nog laat gezellig..

22 Even verzamelen en een grapje uit halen! In de rij voor een super enge attractie

23 De beruchte Banana battle

24 Vandaag zijn we de hele dag naar het `Zilvermeer` geweest! Met 6 nieuwe kampleden! Deze komen gezellig 2 dagen logeren om toch ook een beetje ons zomerkamp mee te maken, dit zijn Laura, Duncan, Robin, Koen en Jessy. Met de Kano s en de ratten draaiers hebben we een heerlijke dag gehad, zie de foto s dan is er verder geen uit leg meer nodig! Aankomst.. En gelijk aan de beachvolleybal

25 Kano oppompen! In de rattendraaier Ingraven!

26 Heerlijk ijsje eten!

27 De laatste middag en avond!! Vanochtend lekker rustig aan gedaan en leuke waterspelletjes op het terrein, vanmiddag zijn we een rondje gaan fietsen en hebben we een heerlijk ijsje gegeten! Daarna had iedereen de tijd om de bonte avond in te studeren! Spannend want wat hebben ze van onze opdrachten gemaakt? Na een heerlijke BBQ en een nog lekkere chocoladefontein begon dan de Bonte avond! We hadden die avond onder andere optredens van Nick & Simon, Andre Hazes, Michael Jackson en zelfs de Spice girls, die aan het eind van de avond nog een keer kwamen optreden alleen in een iets andere samenstelling. Ook hadden we een goochelact een dierenact natuurlijk een journaal en daarbij hoort ook een reclame, een onwijs leuk lied van kamp en het vraagteken! En als laatste hadden wij nog een stripact! (sommige foto s kunnen nogal schokkend zijn)

28 Even een beetje verkoeling met leuke waterspelletjes! BBQ en

29 Andre Hazes, circus act, reclames, het vraagteken een imitatie van de leiding en Nick en Simon waren deze avond van de partij!

30 Ook de kabouterdans werd gedaan en dat liep uit in een gezellige polonaise

31 De Spice Girls in een 2 e formatie

32 Het kamp zit erop, iedereen pakt zijn spullen, ruimt op en veegt de laatste restjes aan van een te gekke week zomerkamp op! We hebben super mooi weer gehad, leuke spelletjes gedaan en alleen maar lol gehad! Het was het 10 e jaar zomerkamp en dat bewijst maar weer dat het te gek blijft! De eerste dag met de levende sjoelbaan en een hindernisbaan waar ook sommige ouders zich weer even kind voelde, fietstochten, fotospel in Valkenswaard, Bobbejaanland, Zilvermeer, BBQ, Chocoladefontein en natuurlijk de Bonte Avond! Wat hebben we veel gedaan deze week en het was allemaal onwijs leuk! We hebben jullie allemaal zien stralen, gillen en lachen! Door jullie genieten wij als leiding nog steeds! Alle grapjes die er worden uitgehaald, de gezichten bij het ophangen van de corveelijst, het vies maken bij spelletjes en natuurlijk de samenhorigheid! Hier zijn wij er trots op! We hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij hebben gedaan en dat alle slaap inmiddels weer is ingehaald! Wij kunnen niet wachten tot volgend jaar en hopelijk jullie ook niet! Wij hopen dat jullie volgend jaar allemaal weer mee gaan met zomerkamp en we zien jullie in de zwembaden! En weet je nog maar 12 maanden te gaan ;) Binnenkort komen er nog meer foto s op de site, dus hou deze de komende tijd in de gaten! Namens de hele leiding, onwijs bedankt! Daan, Linda, Sven, Rob, Jolanda, Matthijs, Peter, Christiaan en Pim!

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

ZOMERKAMP AARDSTRAAL KAMP. Y~JJo~~ \!'-lee::; osl.f~je. Biohazard

ZOMERKAMP AARDSTRAAL KAMP. Y~JJo~~ \!'-lee::; osl.f~je. Biohazard ZOMERKAMP 2003 AARDSTRAAL KAMP \!'-lee::; osl.f~je. Y~JJo~~ Biohazard Kampverhaal 2003..-... augustus Te Riethoven Er is een aardstraal waargenomen in Riethoven. Deze aardstraal heeft invloed op de tijd.

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek LOGBOEK Door: Luuk, Benjamin, Joan, Stijn, Brent, Glenn, Jacco, Adam, Luuk, David, Shane, Matthijs, Mitchell, Jeroen, Koen, Brecht, Boaz en Christiaan. Woensdagavond.

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

Kamp. Michelle. Kamp:

Kamp. Michelle. Kamp: Het kamp Het was een super leuk kamp, Het boshuis was hartstikke leuk en gezellig en er omheen was heel veel te doen en als hoogtepunt dit jaar een springkussen. we hebben heel vee leuke spellen in het

Nadere informatie

kamp In de tussentijd op kamp kon je spelen, zoals pingpongen, voetballen, tennissen. Je kon hockeyen, een balletje overgooien en je kon schommelen.

kamp In de tussentijd op kamp kon je spelen, zoals pingpongen, voetballen, tennissen. Je kon hockeyen, een balletje overgooien en je kon schommelen. kamp Op 3 juni 2013 was het zover. Groep 8 ging op kamp naar camping de Boogerd net buiten Burgh-Haamstede. Het was best ver fietsen, ongeveer 15 kilometer vanaf school naar kamp. Toen we bij het kamp

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

WERKWEEK AMELAND 2015

WERKWEEK AMELAND 2015 De eerste dag van de werkweek Veel regen gehad, maar de meeste tijd zaten we droog in de bus. Op de Afsluitdijk werd nog even de topografische kennis getest en daarover waren de juffen en meesters tevreden.

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Dinsdagochtend Dinsdagochtend hoefden we pas 9.30 op school te zijn. We konden dus lekker uitslapen. We moesten met onze bagage naar school fietsen (of lopen). Toen

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders.

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Zo konden we voelen hoe is om gehandicapt te zijn. Ik zelf vond het heel leerzaam en heb

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema:

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema: 16e Spivo Jeugdkamp Met het thema: We gaan weer op kamp! Dit jaar van vrijdag 24 april t/m zondag 26 april 2015. Dit jaar gaan we weer naar Groepsaccommodatie Ons Thuis in Ommel waar we de afgelopen paar

Nadere informatie

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Kamp groep 8 BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Zon, water, natuur Terug in de tijd... Klaar voor vertrek Om 08.00 uur kwamen de eerste kampgangers aan. Alle bagage werd ingeladen in de auto's

Nadere informatie

Noorwegen. Gemaakt door Emma Scheepstra

Noorwegen. Gemaakt door Emma Scheepstra Noorwegen Gemaakt door Emma Scheepstra 1 Inhoudsopgave Dag 1: Aankomst... 3 Dag 2: Naar school en het zwembad... 4 Dag 3: Naar school en naar een klimbos... 5 Dag 4: Naar het zwembad en naar de stad...

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

koploper Oktober/ November 2013

koploper Oktober/ November 2013 koploper NIEUWS Oktober/ November 2013 Kinderboekenweek De kinderboekenweek was erg leuk, het ging over sport. Wij moesten een sport bedenken voor meneer GertJan. Zijn knie deed zeer en toen moest hij

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

De Meern - Vrijdagochtend 26 april 2013 Koningsspelen Apollo 11

De Meern - Vrijdagochtend 26 april 2013 Koningsspelen Apollo 11 De Meern - Vrijdagochtend 26 april 2013 Koningsspelen Apollo 11 De Apollo 11 kleurde rood, wit, blauw en oranje. De meest prachtige T-shirts, jurkjes, haarbanden en kroontjes kwamen voorbij. Iedereen was

Nadere informatie

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Op donderdag 21 mei gingen de groepen 1 en 2 naar De Goudvis Eindelijk was het zover voor de groepen 1 en 2. De kinderen waren erg zenuwachtig

Nadere informatie

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven.

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven. Oostenrijkreis 2013 Op zondag 21 april 2013 om 19:00 vertrokken 32 leerlingen uit 4H en 5V naar Schröcken, Oostenrijk. De busreis was erg gezellig, sommige leerlingen zijn nauwelijks aan slapen toegekomen.

Nadere informatie

De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar

De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar De afgelopen weken was het niet zo leuk bij Pim thuis. Zijn moeder lag de hele dag in bed. Ze stond niet meer op, deed geen boodschappen

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Mariaschool Bemmel MIRAKEL

Mariaschool Bemmel MIRAKEL Mariaschool Bemmel MIRAKEL 6 e jaargang nummer 37 donderdag 18 juni 2009 LET OP Beste ouders. Deze week heeft u via uw kind een uitnodiging ontvangen voor een bijeenkomst vanavond 18-06 van 20.00-22.00.

Nadere informatie

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel In de bus Als eerste laden iedereen hun bagage in zoals: tassen, koffers en slaapzakken. Toen stapte iedereen in. Het was eerst even ruzie zo van: ik wil naast hem/haar! Ik wil naast het raam! Ik wil voor

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Woensdagochtend vertrokken we met 23 kinderen en 3 volwassenen, juf Karin, Arjan Wilting (vader van Kay) en meester Sander rond 9.00 uur richting

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK Vrijdagmiddag 4 april vertrokken de eerste auto's met leiding al naar "'t Campvelt" in Doornspijk om de accommodatie gezellig te maken met slingers en ballonnen

Nadere informatie

VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 19 juni 2015

VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 19 juni 2015 VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 19 juni 2015 Agenda 23 en 25 juni Oudergesprekken, alle ouders worden verwacht 26 juni Rapport

Nadere informatie

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN 21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! We waren die ochtend al vroeg uit de veren en wachtten vol spanning op het grote vertrek. Eerst verzamelen rond de kerk, alle vriendjes

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

KAMP KRANT. Maar eng!!!!! De spooktocht

KAMP KRANT. Maar eng!!!!! De spooktocht KAMP KRANT Door Femke Donderdag avond gingen we spelletjes met een bel en een lamp we gingen laat naar bed en vrijdag gingen we 6 spelletjes spelen en fluiten veren en cakejes bakken het is wonderkamp

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

erg moe van de speurtocht. De andere kinderen van de tent groepje waren er nog niet. Dus ik was de enige in onze tent SAAI!! Toen iedereen terug was

erg moe van de speurtocht. De andere kinderen van de tent groepje waren er nog niet. Dus ik was de enige in onze tent SAAI!! Toen iedereen terug was Kamp Woensdag 3 juni vertrokken e van school naar Ommen met de fiets. We moesten ongeveer 32km fietsen. Ik had het fietsen el zaar veracht maar het as niet zo. Toen e daar aankamen moesten e onze fietssleutel

Nadere informatie

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica Dinsdag 15 mei 2012. Gisterenavond was het leuk, maar wel super vermoeiend. Ik vond het schemerballonnenspel het leukste spel. De nacht was ook heel erg vermoeiend, maar wel leuk. De spellen vandaag vond

Nadere informatie

Basketbaltoernooi van groep 7

Basketbaltoernooi van groep 7 We hebben de afgelopen periode weer veel leuke dingen meegemaakt in groep7/8b. In deze schoolkrant lezen en zien we de hoogtepunten van de afgelopen tijd. Ook staan we even stil bij het afscheid van onze

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Verslag gehandicaptenplatform van: Lisa de Vente & Tamara van der Stouwe.

Verslag gehandicaptenplatform van: Lisa de Vente & Tamara van der Stouwe. Verslag gehandicaptenplatform van: Lisa de Vente & Tamara van der Stouwe. Toen jullie in de klas kwamen wisten we nog niet wat voor handicap jullie eigenlijk hadden! Maar later kwamen we er dus achter

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

De Samenleving: samen of ieder voor zich? Oefening 2. 1. b. Alle mensen zijn anders en dat moeten we respecteren. 2 Han van Eijk - Leef

De Samenleving: samen of ieder voor zich? Oefening 2. 1. b. Alle mensen zijn anders en dat moeten we respecteren. 2 Han van Eijk - Leef Thema 2 De Samenleving: samen of ieder voor zich? Oefening 2 1. b. Alle mensen zijn anders en dat moeten we respecteren. 2 Han van Eijk - Leef Niemand hoeft alleen maar goed of slecht te zijn. Niemand

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Ploegenuitje naar duinrell!!!

Ploegenuitje naar duinrell!!! Nieuwsbrief NRB www.reddingsbrigadenoordwijk.nl Jaargang 4 nr 028-2010 dd 7-11 De nieuwsbrief van de Noordwijkse Reddings Brigade verschijnt onregelmatig en bevat de laatste nieuwtjes over de NRB. Heeft

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

Jeugdkamp Inside Out!

Jeugdkamp Inside Out! Jeugdkamp Inside Out! Maandag 25 juli 2011: Op 25 juli is het dan weer zover. Om kwart voor 7 s avonds arriveert de bus van de Jong Tours. We verwelkomen de jongeren met een hapje en een drankje en we

Nadere informatie

The news texel. was je helemaal doorweekt!

The news texel. was je helemaal doorweekt! The news texel Groep 8 trotseer voorjaarsbui!!! Tijdens het fietsen van Ecomare naar Calluna kreeg groep 8 een hele stortbui over zich heen! Er stond een flink windje en er kwamen best wel wat druppeltjes

Nadere informatie

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!!

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!! Op 18, 19 en 20 juni gingen we op kamp. Maandag regende het heel hard. Eenmaal toen we aankwamen deden we onze schoenen en jassen uiten gingen we naar de eetzaal om te lunchen. Om 13:00 was er vossenjachten

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

ze terug in de la. Dan haalt ze de pannen van het fornuis en zet ze op de onderzetters. Thomas vouwt zijn handen en doet zijn ogen dicht.

ze terug in de la. Dan haalt ze de pannen van het fornuis en zet ze op de onderzetters. Thomas vouwt zijn handen en doet zijn ogen dicht. 1. Te laat thuis Wanneer gaan we eten, mam? Thomas loopt de keuken in en tilt de deksel van een pan. Mmm! Macaroni! Daar heb ik wel zin in. Mama pakt de deksel uit Thomas hand en doet hem weer op de pan.

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

Jij krijgt een operatie van de KNO-arts. Hieronder lees je het verhaal van Jaap, hij krijgt ongeveer dezelfde operatie.

Jij krijgt een operatie van de KNO-arts. Hieronder lees je het verhaal van Jaap, hij krijgt ongeveer dezelfde operatie. Jij krijgt een operatie van de KNO-arts. Hieronder lees je het verhaal van Jaap, hij krijgt ongeveer dezelfde operatie. Het verhaal begint thuis, en op de foto zie je Jaap. Vandaag gaat Jaap met zijn moeder

Nadere informatie

Sportdag vrijdag 8 mei 2009 Groep 1 en 2. Naam:

Sportdag vrijdag 8 mei 2009 Groep 1 en 2. Naam: Sportdag vrijdag 8 mei 2009 Groep 1 en 2 Naam: 2 Spelletjes Koetje Prik Voor je staat een koe. Deze koe heeft alleen geen staart. Wil jij nu met een blinddoek voor proberen om de staart op de goede plek

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken.

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. KAMPVERSLAGEN KAMP 2010 Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. Door jullie allen kunnen we terug kijken

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Tel: Nieuwsbrief nummer 20 bladzijde 1 15 juni 2017

Tel: Nieuwsbrief nummer 20 bladzijde 1 15 juni 2017 Tel: 0592-388285 Nieuwsbrief nummer 20 bladzijde 1 15 juni 2017 Datum activiteit Pleinwacht 12:00-12:30 uur 19-06 Meester Rob afwezig Hilda Hut / Anneke Visser 20-06 Meester Rob afwezig Celia Vasbinder

Nadere informatie

IJT-jubileum kamp krant

IJT-jubileum kamp krant IJT-jubileum kamp krant Nummer: 6 Algemeen Iedereen begon al moet te worden, maar na vandaag heeft iedereen weer wat meer energie. Alle speltakken gingen gisteravond laat naar bed: De welpen en kabouters

Nadere informatie

Micha kijkt Ruben aan. Hij trekt een gek gezicht. Micha houdt niet van puzzelen, want de puzzels die oma maakt, zijn altijd heel erg moeilijk.

Micha kijkt Ruben aan. Hij trekt een gek gezicht. Micha houdt niet van puzzelen, want de puzzels die oma maakt, zijn altijd heel erg moeilijk. 1. Puzzelen Wie er het eerst is! Micha staat bij het schoolhek. Hij krijgt een harde klap op zijn schouder van Ruben, zijn grote broer. Oké. Micha is wel in voor een wedstrijdje. Hij begint meteen te rennen,

Nadere informatie

Tik-tak Tik-tak tik-tak. Ik tik de tijd op mijn gemak. Ik haast me niet zoals je ziet. Tik-tak tik-tak, ik denk dat ik een slaapje pak.

Tik-tak Tik-tak tik-tak. Ik tik de tijd op mijn gemak. Ik haast me niet zoals je ziet. Tik-tak tik-tak, ik denk dat ik een slaapje pak. Tik-tak - Lees het gedicht tik-tak voor. Doe dit in het strakke ritme van een langzaam tikkende klok: Tik - tak - tik - tak Ik tik - de tijd - op mijn - gemak. Enzovoort. - Laat de kinderen vrij op het

Nadere informatie

De Kampkrant van groep 8

De Kampkrant van groep 8 Oktober 2015 C B S D e F o n t e i n De Kampkrant van groep 8 Algemene informatie over het kamp Groep 8-27 leerlingen - 2 juffen - 5 ouders Maandag 12 oktober, dinsdag 13 oktober en woensdag 14 oktober

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Kamp!!!! Door: Ruben

Kamp!!!!  Door: Ruben Kamp!!!! Op woensdag 18 juni om 9:00 met de bus naar Lunteren. In de bus zat de stemming er goed in. De rit duurde 1,5 á 2 uur. Toen we daar aankwamen was er nog een andere groep dus legden we alle spullen

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

De kampkrant. Nog even kijken, nog even zwaaien en dan wegwezen en voor we het wisten lag iedereen al in de tent

De kampkrant. Nog even kijken, nog even zwaaien en dan wegwezen en voor we het wisten lag iedereen al in de tent e-mail: info@cbsdewiekslag.nl website: www.cbsdewiekslag.nl De kampkrant Voor u ligt een speciale editie van de Nieuwsbrief geheel gewijd aan het schoolkamp van groep 7 en 8. De teksten zijn van de kinderen

Nadere informatie

Welkom op de leukste pagina van de hele school!

Welkom op de leukste pagina van de hele school! Welkom op de leukste pagina van de hele school! We hebben weer een heleboel gedaan de afgelopen weken zoals leuke uitstapjes en de avond4daagse. De kinderen krijgen al een beetje het vakantiegevoel te

Nadere informatie

Schoolreisje Hellendoorn. Het was heel leuk in Hellendoorn

Schoolreisje Hellendoorn. Het was heel leuk in Hellendoorn Hellendoorn. Het was heel leuk in Hellendoorn Ik was met Luca en Ricardo en Sebastiaan en Tijmen en Tijmens vader en Damian en Javanni in de stambootjes. En we hebben nog patat gegeten. En we zagen Mainstreet

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

DE KRIEBELDAMMER EEN UITGAVE VAN DE KINDERVAKANTIESPELEN KRIEBELDAM

DE KRIEBELDAMMER EEN UITGAVE VAN DE KINDERVAKANTIESPELEN KRIEBELDAM De website is inmiddels bijgewerkt! Bekijk snel de foto s! WEBSITE Een relaxte knutseldag vandaag op Kriebeldam! Bekijk de foto s! DUA S Tekeningen, verhalen en mopjes inleveren voor 12.00 uur bij Peter!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19-05-2016

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19-05-2016 Nieuwsbrief Titus Brandsma 19-05-2016 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Welkom In de afgelopen periode hebben we drie nieuwe kinderen

Nadere informatie

Musical Rik & Sunny verdwaald in het bos

Musical Rik & Sunny verdwaald in het bos Pagina 1 van 9 Musical Rik & Sunny verdwaald in het bos Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Muziek en Teksten: Martijn Boer in opdracht van Recrateam 2008/2009 Recrateam

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

Judith Suyling. kindertherapie ouderbegeleiding. Poppenkast

Judith Suyling. kindertherapie ouderbegeleiding. Poppenkast Judith Suyling kindertherapie ouderbegeleiding Poppenkast 023 525 33 28, Bloemendaal kindertherapie@judithsuyling.nl Nadenken op een bankje Lang geleden, toen Judith nog een klein meisje was, zat zij eens

Nadere informatie

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik.

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. juni 2014 Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie Eerste nummer Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. INHOUD juni 2014 Eten als een kind Op kamers

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie