Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5"

Transcriptie

1 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 Faillissementsnummer: C/08/15/429 F Uitspraak faillissement: 25 augustus 2015 Rechter-commissaris: mr M.C. Bosch Curator: mr S.J. de Vries te Zwolle Datum verslag: 23 december 2015 Voor zover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! I. Inventarisatie 1.0 Algemeen Bij vonnis van de rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, d.d. 25 augustus 2015 is op eigen aangifte het faillissement uitgesproken van Bouwbedrijf Louis Wijnhout BV te Heino. De onderneming is aldaar gevestigd aan de Paalweg 5. De onderneming hield bezig met de exploitatie van een aannemingsbedrijf op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw. In het kader daarvan was tevens sprake van interieurbouw en kon gebruik worden gemaakt van een eigen showroom voor de keuze van de te gebruiken materialen. De vennootschap is 1 augustus 1983 opgericht. De curator heeft na het uitspreken van het faillissement meermalen gesproken met de bestuurders, de heer L.G. Wijnhout, mevrouw A.S.P. Wijnhout-Tielbeke en de heer L.W.J. Wijnhout. Op de datum van faillissement was nog slechts zeer beperkt sprake van lopende opdrachten. Uitvoerige inventarisatie hiervan leverde op dat in deze lopende opdrachten onvoldoende muziek zat om een doorstart of verkoop van onderhanden werk te kunnen realiseren. 1.1 Directie en organisatie Blijkens het aandeelhoudersregister wordt 50% van de aandelen in de gefailleerde vennootschap gehouden door Wijnhoud Vastgoed Heino BV en de andere 50% door Ludo Wijnhout Groep BV. Alle aandelen in Wijnhoud Vastgoed BV worden gehouden door LOBE Heino BV. De aandelen in Ludo Wijnhout Groep BV worden alle gehouden door L.W.J. Wijnhout.

2 blad 2 2 e verslag inzake Bouwbedrijf Louis Wijnhout BV - faillissement L.G. Wijnhout en A.S.P. Wijnhout-Tielbeke zijn via LOBE Heino en Wijnhoud Vastgoed bestuurders van de gefailleerde vennootschap. L.W.J. Wijnhout is eveneens bestuurder en wel via Ludo Wijnhout Groep BV. 1.2 Omzet, winst/verlies Uit de door de curator ontvangen stukken, te weten de jaarrekeningen 2012, 2013 en 2014 blijkt het volgende over de omzet en het resultaat: omzet winst/verlies Balanstotaal Uit de hiervoor genoemde documenten blijken de volgende balanstotalen: Lopende procedures De curator is niet bekend met door of tegen de vennootschap aanhangig gemaakte procedures. 1.5 Verzekeringen Er werden via Meeus Assurantiën de gebruikelijke bedrijfsverzekeringen aangehouden. De curator heeft verzocht de lopende verzekeringen wegens het faillissement te beëindigen en om eventuele premierestituties als gevolg van de beëindiging over te boeken op de faillissementsrekening. Gezien het feit dat volgens ontvangen informatie sprake was van premieachterstand, is geen restitutie te verwachten. 1.6 Huur De bedrijfsruimte werd gehuurd van Wijnhout Vastgoed Heino BV. De huur is door de curator opgezegd, waardoor de huur zal eindigen per 30 november Er is door de verhuurder een boedelvordering inzake huur aangemeld van , Oorzaak faillissement Volgens de bestuurders is het faillissement veroorzaakt doordat al langere tijd de prijzen onder druk stonden en op lopende projecten meermalen verlies werd geleden. Orders die eerst werden opgeschort, werden later alsnog verstrekt met handhaving van de eerder aangegeven levertijden, waardoor personeel moest worden ingehuurd om de levertermijn te kunnen halen. In 2013 is een reorganisatie doorgevoerd, met begeleiding door een extern adviseur. Daarnaast zijn de kosten gereduceerd door onder meer verlaging van de huur en managementvergoedingen. Dit bleek echter onvoldoende soelaas te bieden, zoals ook uit de hiervoor aangegeven cijfers blijkt: er is gedurende meerdere jaren sprake van omzetkrimp en verliezen, die uiteindelijk niet meer opgevangen konden worden. De werkzaamheden in het kader van de inventarisatie zijn afgerond en dit onderdeel zal in latere verslagen niet weerkeren.

3 blad 3 2 e verslag inzake Bouwbedrijf Louis Wijnhout BV - faillissement II. Personeel 2.1 aantal werknemers ten tijde van faillissement Ten tijde van het faillissement waren er volgens de door de curator ontvangen informatie 6 werknemers in dienst. 2.2 aantal werknemers in jaar voorafgaand aan faillissement In 2014 waren er eveneens 6 werknemers in dienst. In 2013 waren dit er 8 en in 2012 waren 11 werknemers in dienst. 2.3 datum ontslagaanzegging De werknemers is na verkregen toestemming van de rechter-commissaris ontslag aangezegd bij brieven d.d. 26 augustus Op het bedrijfsadres heeft vervolgens op 31 augustus 2015 een bijeenkomst plaatsgevonden met het UWW, waar de vorderingen van de werknemers terzake achterstallig salaris c.a. zijn opgenomen. Ten aanzien van personeel zijn geen verdere werkzaamheden te verrichten, zodat dit onderdeel in later verslagen niet zal terug komen. III. Activa 3.1 onroerende zaken n.v.t. 3.2 taxaties n.v.t. 3.3 verkoopopbrengst n.v.t. 3.4 hoogte hypotheek n.v.t. 3.5 boedelbijdrage n.v.t. 3.6 bedrijfsmiddelen De bedrijfsmiddelen bestaan uit een kantoorinrichting, werkplaats inclusief diverse machines, heftruck met toebehoren, showroom(inrichting) en voorraad, bouwmaterieel voor op locatie en handgereedschappen, een viertal aanhangwagens, 4 bedrijfsauto s en een personenauto. 3.7 Taxaties De bedrijfsmiddelen zijn 2 september 2015 getaxeerd dor Th. H. van Diest van Cees Lubbers Taxaties. 3.8 Verkoopopbrengst De bouwmaterialen op één locatie zijn met toestemming van de rechter-commissaris onderhands verkocht voor een bedrag van 4.070,- excl. BTW ( 4.924,70 incl. BTW). De overige zaken zijn in oktober 2015 geveild via BVA Auctions en uitlevering heeft plaatsgevonden per 31 oktober In totaal heeft de veiling ,03 inclusief BTW ( ,50 exclusief BTW) opgebracht. Aan de bank is de opbrengst van de niet-bodemzaken, inclusief de opbrengst van de hiervoor genoemde separaat verkochte bouwmaterialen, afgedragen. Dit betreft ,50. De boedel heeft de resterende opbrengst van de bodemzaken en de af te dragen BTW behouden, ofwel ,23.

4 blad 4 2 e verslag inzake Bouwbedrijf Louis Wijnhout BV - faillissement 3.9 boedelbijdrage Op basis van de gemaakte afspraken heeft de bank naar rato van de aandelen in de opbrengsten bijgedragen in de kosten die in verband met de verkoop zijn gemaakt. Dit betreft een bedrag van ,54 (excl. BTW) aan taxatiekosten, veilingkosten en verzekeringspremies. De bank heeft hieraan voor ,87 bijgedragen. Over de vervolgens resterende netto-verkoopopbrengst voor de bank is een boedelbijdrage betaald van 9.536,93 inclusief BTW bodemrecht fiscus Jegens de bank is aanspraak gemaakt op afdracht van de opbrengst van bodemzaken. Er is alleen al gezien de te verwachten fiscale vordering uit hoofde van art. 29 lid 2 OB sprake van een relevante fiscale vordering, waarvan niet te verwachten is dat deze uit vrij actief zal kunnen worden voldaan andere activa Bij de ING-bank werd een bankrekening aangehouden met een saldo va 149,77. Dit saldo is overgeboekt op de faillissementsrekening. Van Electrabel is uit hoofde van een eindafrekening 513,81 ontvangen. Daarnaast is uit hoofde van op de bankrekening van gefailleerde ontvangen betalingen een bedrag doorgestort op de faillissementsrekening van 637,53. De curator heeft vooralsnog geen andere activa aangetroffen. Er is een eerste onderzoek in de administratie verricht naar de rekening-courantverhoudingen tussen gelieerde vennootschappen. De curator dient de ontvangen informatie nog nader te beoordelen. IV. Eigendomsvoorbehoud Er is door enkele crediteuren een beroep op eigendomsvoorbehoud gedaan en dit beroep is in een enkel geval gehonoreerd, waarna de nog aanwezig goederen retour zijn gehaald. Dit onderdeel is inmiddels afgehandeld en zal in latere verslagen dan ook niet terug keren. V. Debiteuren 5.1 omvang debiteuren Volgens de debiteurenlijst was per datum faillissement sprake van een te vorderen bedrag ad totaal , inschatting incasso Volgens de van de bestuurders ontvangen informatie is van voornoemd bedrag in ieder geval ,- oninbaar. Dit betreft oudere vorderingen, die reeds lang werden betwist en waarin tot faillissement ook geen stappen tot invordering waren gezet. Voor circa ,- is sprake van vorderingen die samenhangen met lopende/niet afgeronde bouwprojecten die door het faillissement ook niet meer zullen worden afgerond. Terzake die projecten zijn door de betreffende opdrachtgevers schadeclaims opgesteld die de openstaande vorderingen overschrijden. Op grond van verrekening met de openstaande bedragen zijn van deze debiteuren geen betalingen meer te verwachten.

5 blad 5 2 e verslag inzake Bouwbedrijf Louis Wijnhout BV - faillissement Resteert circa ,- aan gewone vorderingen, die deels worden betwist. De curator heeft de inning van deze resterende gewone vorderingen ter hand genomen en de debiteuren tot betaling aangeschreven. Van deze debiteuren is uiteindelijk een bedrag geincasseerd van 6.975,52. Verdere betalingen zijn niet te verwachten gezien de gedane betwistingen. In overleg met de bank is van verdere actie ten aanzien van het beperkte resterende bedrag afgezien. De daarmee gemoeide kosten wegen niet op tegen de mogelijke opbrengsten. 5.3 opbrengst In totaal is van debiteuren 6.975,52 ontvangen. Deze opbrengst komt op grond van haar pandrecht volledig aan de bank toe. 5.4 boedelbijdrage Met de bank is een boedelbijdrage afgesproken van 10% exclusief BTW voor het buitengerechtelijk traject. Op grond hiervan is door de bank een boedelbijdrage voldaan van 844,04 inclusief BTW ( 697,55 excl. BTW). De werkzaamheden ten aanzien van debiteuren zijn afgerond en dit onderdeel zal in latere verslagen dan ook niet terug keren. VI. Bank/financiers 6.1 Vordering van de bank Door de Rabobank Salland is een vordering aangemeld van ,14 exclusief rente en kosten uit hoofde van krediet in rekening-courant. 6.2 Lease Er is bij weten van de curator geen sprake van lopende lease-overeenkomsten. 6.3 Beschrijving zekerheden Aan de bank zijn de inventaris, voertuigen, voorraden en debiteuren verpand. De bank heeft daarnaast persoonlijke zekerheden van de bestuurders van de gefailleerde vennootschap. 6.4 Afwikkeling separatistenpositie In overleg met de bank heeft de curator het voortouw genomen bij de uitwinning van de zekerheden. Na aftrek van kosten en boedelbijdragen is aan de bank uit dien hoofde een bedrag betaald van , Bedongen boedelbijdragen De boedelbijdragen zijn hiervoor vermeld onder de paragraven 3.9 en 5.4. VII. Doorstart/voortzetten Op de datum van faillissement was nog slechts zeer beperkt sprake van lopende opdrachten. Uitvoerige inventarisatie hiervan leverde op dat in deze lopende opdrachten onvoldoende muziek zat om een doorstart of verkoop van onderhanden werk te kunnen realiseren. Dit onderdeel zal in latere verslagen dan ook niet terug keren.

6 blad 6 2 e verslag inzake Bouwbedrijf Louis Wijnhout BV - faillissement VIII. Administratie 8.1 toestand administratie De administratie werd bijgehouden via VakWare. De curator heeft een goed geordende, bijgewerkte en toegankelijke administratie aangetroffen. 8.2 goedkeurende verklaring accountant Gezien de omvang van de onderneming is een goedkeurende verklaring niet vereist. Door de accountant is voor de jaarrekeningen 2013 en 2014 een samenstelverklaring afgegeven. IX. Pauliana/verrekening 9.1 verdachte transacties De curator heeft geen aanwijzingen voor verdachte transacties. 9.2 Maatregelen: Niet van toepassing. X. Bestuurdersaansprakelijkheid 10.1 Boekhoudplicht Aan de boekhoudplicht is voldaan depot jaarrekeningen De jaarrekeningen zijn blijkens de informatie van de Kamer van Koophandel tijdig gedeponeerd stortingsverplichting aandelen Aan voldaan onbehoorlijk bestuur De van de bestuurders ontvangen informatie over de aanleiding voor het faillissement komt juist voor en een eerste onderzoek in de administratie levert vooralsnog geen aanleiding op voor diepgaand onderzoek naar onbehoorlijk bestuur Maatregelen: Niet aan de orde. XI. Boedelschulden/fiscus/bedrijfsvereniging 11.0 boedelschulden Aan taxatiekosten is 1.905,75 incl. BTW ( 1.575,- excl. BTW betaald). Aan veilingkosten is ,64 incl. BTW ( excl. BTW) betaald. Aan verzekeringspremies is 365,30 betaald. Door de verhuurder is een boedelvordering aangemeld van ,- in verband met huur over de periode na datum faillissement.

7 blad 7 2 e verslag inzake Bouwbedrijf Louis Wijnhout BV - faillissement Door Electrabel is een boedelvordering inzake na datum faillissement geleverde energie gemeld ad 521,81. De boedelschulden zullen verder in ieder geval bestaan uit de door het UWV overgenomen loonverplichtingen vanaf faillissementsdatum en uit salaris/verschotten curator. Door het UWV is nog geen vordering gemeld vordering van de fiscus Door de Belastingdienst is tot dusver een vordering aangemeld van ,-. Hierin is de vordering uit hoofde van artikel 29 lid 2 OB nog niet begrepen, terwijl deze gezien de crediteurenstand zeer aanzienlijk is vordering van de UWV Door het UWV is nog geen vordering aangemeld overige preferente vorderingen Door een werknemer is een preferente loonvordering gemeld van 896,45 terzake niet door het UWV overgenomen loonverplichtingen. Door éen partij is een schadevordering aangemeld in verband met bij de buren uitgevoerde werkzaamheden. De betreffende vordering is gemeld bij de aansprakelijkheidsverzekeraar. Indien het tot schade-uitkering komt, dan is deze crediteur voor haar vordering ex artikel 3: 287 BW bevoorrecht op de schade-uitkering. Inmiddels heeft de verzekeraar echter laten weten dat het niet tot uitkering zal overgaan. XII. Crediteuren 12.1 aantal concurrente crediteuren De uit de administratie blijkende crediteuren van de vennootschap zijn door de curator aangeschreven met het verzoek hun vordering ter verificatie aan te melden. Inmiddels is van 80 crediteuren de vordering voorlopig door de curator erkend. Daarnaast is van twee crediteuren de vordering voorlopig betwist bedrag concurrente crediteuren Het door de zich inmiddels gemeld hebbende handelscrediteuren ter verificatie aangemelde en door de curator voorlopig erkende totale vorderingsbedrag bedraagt ,10. De betwiste crediteuren belopen ,79 in totaal. Aan dit verslag is een voorlopig lijst gehecht van de boedelschulden, preferente vorderingen en de concurrente al dan niet betwiste vorderingen productie wordt het eigenlijke opheffer De curator kan nog niet precies inschatten op welke wijze het faillissement dient te worden afgewikkeld, met name nu het UWV nog geen boedelvordering heeft aangemeld. Op basis van de huidige stand van zaken is echter een uitkering aan de concurrente crediteuren uiterst onwaarschijnlijk een vereenvoudigde afwikkeling: zie wordt aan concurrente crediteuren uitgedeeld? zie 12.3

8 blad 8 2 e verslag inzake Bouwbedrijf Louis Wijnhout BV - faillissement XIII. Rechtbank 13.1 toestemming afkoelingsperiode n.v.t toestemming voortzetting bedrijf n.v.t toestemming ontslag 26 augustus toestemming opzegging/beëindiging huur n.v.t toestemming activatransacties 14 september 2015 (verkoop zaken op (bouwlocatie) 13.6 toestemming procederen n.v.t anderszins n.v.t 13.8 termijn afwikkeling faillissement circa een half jaar 13.9 plan van aanpak uitwinning activa, onderzoek onregelmatigheden indiening volgend verslag 23 maart 2016 XIV. Overig Als bijlage is aan dit verslag een staat van baten en lasten en een print van de mutaties op de faillissementsrekening gehecht productie 1. Het saldo op de faillissementsrekening bedraagt per de datum van dit verslag ,07. Aan dit verslag is verder een specificatie van de tot dusver verrichte werkzaamheden gehecht - productie 2. Door de curator is in deze verslagperiode aan de afwikkeling 15,6 uur besteed, waarmee het totaal aantal aan de afwikkeling bestede uren op 51,3 komt. Zwolle, 23 december 2015 mr S.J. de Vries, curator Dit faillissement is in behandeling bij: mr S.J. de Vries Postbus AG ZWOLLE telefoon: telefax: devries@raadadvocaten.nl

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 Faillissementsnummer: C/08/15/429 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 Faillissementsnummer: C/08/15/98 F Uitspraak

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 Faillissementsnummer: C/08/13/1044 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 Faillissementsnummer: C/08/13/582 F Uitspraak faillissement: 10

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1,

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, Faillissementsnummer: F.8/13/563 Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur.

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur. 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Exploitatie Maatschappij Golf en Fitness Centrum Hattem B.V. gevestigd te 8051 CC Hattem, aan de Konijnenbergerweg 3 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A Faillissementsnummer: C/08/15/418 F Uitspraak

Nadere informatie

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 Faillissementsnummer: C/08/15/171 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 Faillissementsnummer: C/08/14/760 F Uitspraak

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag.

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag. 2 e openbaar verslag tevens eindverslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Blaauw-Perioverf Vastgoed B.V. gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad.

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen.

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Closure B.V. gevestigd te 8025 BL Zwolle, aan de Dokter van Deenweg 84 Faillissementsnummer: F.8/13/52 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X Faillissementsnummer: F./08/13/440 Uitspraak faillissement: 4

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: AA & ZWOLLE MAKELAARDIJ B.V. gevestigd te 8011 TA Zwolle, aan de Oude Vismarkt 21-B Faillissementsnummer: F 2004/343 Uitspraak

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag.

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag. 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Elburg Bouw B.V. gevestigd Elburg, kantoorhoudende te Kampen Faillissementsnummer: 12/3 F Uitspraak faillissement: 10 januari

Nadere informatie

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 Faillissementsnummer: 12/476

Nadere informatie

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/08/15/236F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X 4 e openbaar verslag tevens eindverslag in het faillissement van DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X Faillissementsnummer: F./08/13/440 Uitspraak faillissement: 4 juni 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A Faillissementsnummer: C/08/15/418 F Uitspraak

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Erven Boonstra B.V. Faillissementsnummer : 09/368 F Datum uitspraak : 12 mei 2009 Datum verslag : 1 oktober 2009 Curator : voorheen

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van Schildersbedrijf Nijland BV en Uniplan Onderhoudsgroep BV gevestigd te 8141 PS Heino, aan de Lemelerveldseweg 31 en M&M Beheer

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV feitelijk gevestigd te 7642 NN Wierden, aan de Rijssensestraat 136-b Faillissementsnummer: F 2009/15 Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Kooij Staalconstructies BV gevestigd te 8051 CL Hattem, aan de 3 e Industrieweg Faillissementsnummer: 12/2 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 Faillissementsnummer: C/08/14/760 F Uitspraak

Nadere informatie

De onderneming houdt zich bezig met loodgieters- en installatiewerk, waaronder begrepen het verzorgen en aanleggen van installaties voor zwembaden.

De onderneming houdt zich bezig met loodgieters- en installatiewerk, waaronder begrepen het verzorgen en aanleggen van installaties voor zwembaden. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33,

Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, Faillissementsnummer: C/08/14/295 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 Faillissementsnummer: 12/476

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Bacio Media B.V. Faillissementsnummer : 09/429 F Datum uitspraak : 2 juni 2009 Datum verslag : 3 november 2009 Curator : mr. E.J.G.

Nadere informatie

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 Faillissementsnummer: C/08/14/760 F Uitspraak

Nadere informatie

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V.

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van 1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. beide vennootschappen gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 Faillissementsnummer: C/08/14/770 F

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Kooij Staalconstructies BV gevestigd te 8051 CL Hattem, aan de 3 e Industrieweg Faillissementsnummer: 12/2 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 Faillissement : W. Fahner Grond- en Straatwerk BV Faillissementsnummer : F.12/845 Datum uitspraak : 4 december 2012 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Verslagperiode : 7 augustus t/m 10 december 2009

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Verslagperiode : 7 augustus t/m 10 december 2009 VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Anosta B.V. Faillissementsnummer : 08/552 F Datum uitspraak : 18 november 2008 Datum verslag : 11 december 2009

Nadere informatie

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V.

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van 1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. beide vennootschappen gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 Faillissementsnummer: C/08/15/171 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV

Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van. feitelijk kantoorhoudende te Almere, aan de Markerkant 1208-a

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van. feitelijk kantoorhoudende te Almere, aan de Markerkant 1208-a 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van Happybad Nederland BV tevens h.o.d.n. Aqualounge en Happybad Badkamers en Happybad Almere BV en Happybad Delft BV feitelijk

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V.

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. gevestigd te 8112 BA Nieuw-Heeten, aan de Beukvenne 3 Faillissementsnummer: F 2009/8 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BV NEDERLANDSE AUTOMATEN ONTWIKKELING (N.A.O.), statutair gevestigd te Dedemsvaart,

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 12 september 2007

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 12 september 2007 DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Annavast B.V. Faillissementsnummer : 07/513 F Datum uitspraak : 12 september 2007 Curator : mr. L.I. Boes Rechter-Commissaris :

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007

OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007 OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid W.L.C. HAGEN REPAIR B.V., tevens h.o.d.n. W.L.C. HAGEN REPAIR B.V., W.L.C.

Nadere informatie

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 Faillissementsnummer: 12/579 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET tevens EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Stichting Ingrin Faillissementsnummer : 08/434 F Datum uitspraak : 5 september 2008 Curator : mr. L.I. Boes

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/751 NL:TZ:0000011923:F001 13-12-2016 Mr. B.H.M. Harbers mr. JSW Lucassen Algemeen Gegevens onderneming Lueb Bouwbedrijf B.V.

Nadere informatie

De onderneming houdt zich sinds eind 2011 bezig met ict-dienstverlening op het gebied van Wonen, welzijn en (gezondheids-)zorg.

De onderneming houdt zich sinds eind 2011 bezig met ict-dienstverlening op het gebied van Wonen, welzijn en (gezondheids-)zorg. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 Faillissementsnummer: C/08/13/582 F Uitspraak faillissement: 10

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/737 NL:TZ:0000011910:F004 01-12-2016 Mr. I.J.G.H. Hage mr. A.M.P.T. Blokhuis Algemeen Gegevens onderneming Veldhuizen Totaal

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van:

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van: TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ronday B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1022 WZ)

Nadere informatie

Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20,

Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20, Faillissementsnummer: C/08/14/579 F Uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Fruit Lounge Studio s B.V. Faillissementsnummer : 08/94 F Datum uitspraak : 12 februari 2008 Datum verslag : 31 maart 2008 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 19 april 2011 Faillissement : International Bulk Handling Technology BV (IBT) Faillissementsnummer : F11/118 Datum uitspraak : 11 maart 2011 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Alien Fruit Faillissementsnummer : 08/96 F Datum uitspraak : 12 februari 2008 Datum verslag : 31 maart 2008 Curator : mw. mr. L.I.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 Gegevens onderneming : Hommel S&I BV, statutair gevestigd te Veenendaal, feitelijk gevestigd te (3903 LP) Veenendaal aan De Smalle Zijde 40, KvK

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 2 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 2 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 2 maart 2015 Gegevens onderneming : Interieurbouw Apeldoorn B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7317 BD) Apeldoorn aan de Lage Brink 81, KvK-nummer:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 Faillissement : Van Cappellen Mobiliteitsmakelaars BV Faillissementsnummer : F.05/13/1062 Datum uitspraak : 8 oktober 2013 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 1 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF POLAND B.V., statutair gevestigd te IJmuiden,

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Activiteiten onderneming : werving & selectie personeel / bouwen websites

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Activiteiten onderneming : werving & selectie personeel / bouwen websites EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Lab People Services B.V. Faillissementsnummer : 09/394 F Datum uitspraak : 19 mei 2009 Curator : mr. L.I. Boes Rechter-Commissaris

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015

Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. gevestigd te 8112 BA Nieuw-Heeten, aan de Beukvenne 3 Faillissementsnummer: F 2009/8 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 13 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 13 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 13 januari 2016 Faillissement : Veko Ede B.V. Faillissementsnummer : F.05/15/981 Datum uitspraak : 22 december 2015 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris : Mr J.S.W.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010 Faillissement : HBT Staalconstructies BV Faillissementsnummer : 10/88F Datum uitspraak : 10 februari 2010 (na surs. m.i.v. 9 februari 2010) Curator : Mr I.J.G.H.

Nadere informatie