Beste lezer, Wat er gebeurd is: - Vertrek Elif Uzun, verwelkoming nieuwe projectleider Jong RAST Farnoosh Farnia

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste lezer, Wat er gebeurd is: - Vertrek Elif Uzun, verwelkoming nieuwe projectleider Jong RAST Farnoosh Farnia"

Transcriptie

1 Beste lezer, Het is ruim een half jaar geleden dat een nieuwsbrief van ons is verschenen. Onze excuses hiervoor, het was hectisch met de start van het seizoen, de tour van Wall to Wall van Jong RAST, het demonstreren op het Leidseplein tegen de bezuinigingen van het kabinet Wilt u voortaan niks missen? Via onze website en Facebook blijft u volledig up-to-date van al onze activiteiten. Word daarom lid van onze Wat er gebeurd is: - Vertrek Elif Uzun, verwelkoming nieuwe projectleider Jong RAST Farnoosh Farnia - 50 nieuwe theatertalenten aangenomen bij Jong RAST - Geslaagde première Familie Demir, met o.a. Funda Müjde voor het eerst weer op tour na haar ongeluk - In memoriam Eric de Volder en wat ons te wachten staat - Moeder Blues, de nieuwe voorstelling van Şaban - Goesting Festival - Opzetten van onze Vriendenclub! Kerstreces Nu het Sinterklaasfeest voorbij is, maken we ons klaar voor het Kerstfeest en het jaar Daarom zal het kantoor van /Jong RAST vanaf maandag 20 december t/m zondag 2 januari gesloten zijn. Maandag 3 januari zijn we weer aanwezig. / Jong RAST

2 AFSCHEID ELIF UZUN VERWELKOMING FARNOOSH FARNIA Elif Uzun, al zes jaar lang, projectcoördinator van Jong RAST heeft begin dit seizoen afscheid van ons genomen en is een nieuwe uitdaging aangegaan. Ze is nu werkzaam bij Fonds Cultuurparticipatie op de Communicatie afdeling. We danken Elif voor al haar inzet en liefde en wensen haar heel veel succes bij haar nieuwe werkgever. VIJFTIG NIEUWE THEATERTALENTEN AANGENOMEN. Zondag 4 oktober was de jaarlijkse auditiedag in Theater De Meervaart. Zo n 100 jongeren kwamen er dit jaar op de auditie af: van 15 tot 27 jaar, met of zonder ervaring. Na twee spannende rondes met theaterworkshops van theaterdocenten, Peter van Roermund, Rutger Esajas en Erik Willems kregen 50 theatertalenten het goede nieuws dat ze aangenomen waren. De Theatergroep van Rutger: Farnoosh Farnia is haar opvolger. Farnoosh is in 2006 afgestudeerd aan Media & Cultuur en Nederlandse Gebarentaal. Na haar studie heeft ze zich meer gespecialiseerd in kunst- en cultuurprojecten voor kinderen en jongeren. Tevens werkt ze als freelance schrijver voor o.a. School TV en vertaalt ze teksten van Engels naar Nederlands. Heb je vragen over Jong RAST dan kan je haar bereiken via farnoosh.rast@meervaart.nl. Fotograaf: Roel Brekelmans De Theatergroep+ groep van Peter en derdejaars Theaterdocent student Roxanne Stam: Fotograaf: Roel Brekelmans In april/mei zal een aantal van hen in de productie staan van Roxanne in het Ostadetheater.

3 VERVOLG VIJFTIG NIEUWE THEATERTALENTEN AANGENOMEN. GESLAAGDE PREMIÈRE FAMILIE DEMIR De Productiegroep van Elike: Fotograaf: Bernadette Gerats Fotograaf: Roel Brekelmans Eind september/begin oktober 2011 zal deze groep met hun eigen productie in première gaan in Podium Mozaïek. Ondertussen volgen de jongeren wekelijks lessen in Studio West. Na het succes van TARATOR op de Parade is Celil na de zomerstop gelijk aan de slag gegaan met de jeugdvoorstelling Woestijnwind van Jeugdtheater Sonnevanck uit Enschede. Na de première van deze voorstelling is hij met de repetities begonnen van zijn tragikomische voorstelling Familie Demir. Na zes weken repeteren, was donderdag 25 november jl. de première. Een volle Podium Mozaïek, staande ovaties en geweldige reacties. Na drie jaar weggeweest, en nu weer terug bij RAST: Funda Müjde. Toen nog toerend met Sivas, kreeg ze een ernstig auto ongeluk in Istanbul. Nu weer helemaal terug op de vloer in een rolstoel. Funda, we zijn trots op je en het is prachtig om je weer te zien spelen! De voorstelling is nu aan het toeren door heel Nederland, o.a. Den Haag, Deventer, Nijmegen, Utrecht, Dordrecht en Oss. We komen tijdens de tour nog drie keer terug in Amsterdam, namelijk op zaterdag 18 december in het Tropentheater, 19 december in het Turks Eetcaffe Afiyet in Amsterdam Noord in het kader van festival Winters Binnen en op dinsdag 25 en woensdag 26 januari in Theater Bellevue. Heb je de voorstelling nog niet gezien? Check onze website voor de actuele speellijst en alle radio interviews en televisie reportages over deze voorstelling.

4 IN MEMORIAM ERIC DE VOLDER 10 mei november 2010 Eric de Volder, die parel van het Vlaamse theater, kreeg de afgelopen jaren de erkenning waar hij recht op had, ontving cultuurprijzen en werd uitgenodigd voor gastregies met gerenommeerde gezelschappen als NT Gent. Daags na de première van Woyzeck, zijn eerste regie bij dit gezelschap, is hij van ons heen gegaan. Wij herdenken hem als volgt, in de woorden van Şaban Ol: (Eric hier rechts, samen met Serce, de visser, op het strand in Karaburun) Met grote droefenis vernamen wij het plotselinge overlijden van Eric de Volder, onze geliefde partner in het Vlaamse theater. Sinds mijn regie opleiding Mijn vriend voor het leven Mijn grote broer Mijn artistieke vader Mijn geestelijk provocateur Eric Is overleden Mijn innige deelneming Aan Tania en de Gasten van Ceremonia heeft vanaf haar ontstaan samengewerkt met deze inspirerende theatermaker en zijn gezelschap Toneelgroep Ceremonia uit Gent. Artistiek leider Şaban Ol kent hem al van ver voor die tijd en beschouwt hem als zijn artistieke vader. In gezamenlijke theaterproducties als Kakkerlakken(1997) en Tolken (2008) leeft hij in onze herinnering voort. En we hadden nog zoveel plannen met hem, zoals zijn gastregie bij de in 2012 geplande productie Serce / De Mus, een productie die Eric en Şaban na aan het hart lag. Eric de Volder was, samen met zijn levensgezel Tania Desmet, ook onze kompaan in de realisatie van de Kunstschool in Tepeboz bij Karaburun, een kustplaatsje aan de Egeïsche zee van Turkije. In de zomer repeteerden wij daar producties en organiseerden er workshops theater schrijven en foto exposities.

5 MOEDER BLUES In januari starten de repetities van de nieuwe voorstelling van Şaban, Moeder Blues. Met Marcel Faber (die eerder bij RAST speelde in De Terugkeer van Olbyses) en Dennis Rudge. GOESTING FESTIVAL In maart 2011 vindt voor de derde keer het Goesting festival in Amsterdam plaats. Het Goesting festival is een samenwerking van de Brakke Grond, Stadsschouwburg Amsterdam en Jeugdtheater De Krakeling. Het festival is opgezet om het Vlaamse jeugd- en jongerentheater een prominente plek in de stad te geven. Jong RAST maakt dit jaar deel uit van het project TERUG NAAR NU. Een jongerenproject ontwikkeld door de Kopergieterij (Gent) en in samenwerking met Toneelgroep Amsterdam, 020 en Jong RAST. Voor Moeder Blues wordt er nieuwe muziek gecomponeerd door onze huiscomponist Selim Doğru. Een bas klarinettist en een alt saxofonist, beide Conservatorium studenten, zullen deze liederen ten gehore brengen. In de afgelopen maanden heeft Nina Slagter (eerder regie assistente van Eleni en Roos) interviews afgenomen met bijna alle mannelijke medewerkers van RAST. Zij hadden namelijk allen een haatliefdeverhouding met hun moeder. Aan de hand van deze interviews, bestaande literatuur en poëzie over moeders, gaat Şaban samen met de twee spelers door middel van improvisatie aan de slag. Het belooft een verrassend traject te worden en we kijken uit naar de première op donderdag 3 maart in Podium Mozaïek. Vanuit Jong RAST gaan artistiek leider Elike Roovers en theaterdocenten Peter van Roermund en Rutger Esajas aan de slag met de vraag hoe maakbaar het eigen leven van een jongere is. Specifiek wanneer hij leeft of opgroeit in een (familie)context die ongenaakbaar is. Zes jongeren van Jong RAST zullen aan dit project deelnemen. Resultaat is te zien van vrijdag 11 t/m zondag 13 maart. Een marathon van 2 uur en 20 minuten waarin alle drie de groepen hun resultaat zullen laten zien in de drie festivallocaties: De Brakke Grond, Stadsschouwburg Amsterdam en De Krakeling. Hou onze website en Facebook in de gaten voor nieuwtjes.

6 Vriendenclub RAST Aan het begin van dit theaterseizoen hebben we ons tienjarig jubileum gevierd samen met Podium Mozaïek die vijf jaar geleden haar deuren opende in Amsterdam. Een moment om terug te blikken maar vooral ook om vooruit te kijken. Graag tot ziens bij één van onze voorstellingen! Het essay Het Verhaal van RAST geschreven door Bart Top geeft een prachtige weergave van het ontstaan van RAST en hoe RAST zich heeft ontwikkeld in de afgelopen jaren. Benieuwd naar het hele essay? Volg dan deze link naar de online versie: et-verhaal-van-rast-door-bart-top Draagt u een warm hart toe aan RAST? Word dan nu Vriend van ons. Vanaf 30 voor 1 persoon of vanaf 50 voor 2 personen per jaar (hoger bedrag mag ook) bent u al Vriend. Met deze bijdrage worden zaken gerealiseerd waarvoor anders geen budget zou zijn. Van het maken van een nieuwe website voor Jong RAST tot uitwisselingsprojecten met het buitenland of het organiseren van zomerworkshops in Kunsthuis Tepeboz in Karaburun, Turkije. Met uw hulp kan RAST meer voor haar publiek betekenen. Als Vriend van RAST: - ontvangt u in totaal 3 vrijkaarten voor het gehele theaterseizoen, te besteden bij de premières in Podium Mozaïek - wordt u uitgenodigd voor besloten repetitiebezoeken, try outs, inleidingen of nagesprekken - ontvangt u per kwartaal de speciale RAST vrienden nieuwsbrief per post. Mail de publiciteitsafdeling (publiciteit@rast.nl) voor het inschrijfformulier om Vriend te worden. Colofon Zakelijke leiding: Gert de Boer Artistieke Leiding: Şaban Ol en Celil Toksöz Artistieke leiding Jong RAST: Elike Roovers Projectcoördinator: Farnoosh Farnia Educatiemedewerker: Edo Berger Marketing/PR: Yuen Kwan Lo wordt gesubsidieerd door Fonds Podium Kunsten NL Gemeente Amsterdam Wilt u zich afmelden van deze nieuwsbrief, mail uw naam en contactgegevens naar publiciteit@rast.nl

OVER DEGASTEN.

OVER DEGASTEN. OVER DEGASTEN Welkom bij DEGASTEN! Wie zijn wij? Hoewel we sinds februari 2013 stichting DEGASTEN zijn, bestaan we al sinds 2013 onder de naam Jong RAST. Jong RAST bestaat sinds 2003 als talentontwikkelingsorganisatie

Nadere informatie

THEATER DEGASTEN WIE ZIJN WIJ?

THEATER DEGASTEN WIE ZIJN WIJ? THEATER DEGASTEN WIE ZIJN WIJ? Hoewel we sinds februari 2013 stichting DEGASTEN zijn, bestaan we al sinds 2003 onder de naam Jong RAST, in Amsterdam. Jong RAST bestaat sinds 2003 als talentontwikkelingsorganisatie

Nadere informatie

Jaarrekening 2015. Stichting DEGASTEN. Jaarrekening 2015 stichting DEGASTEN definitief 23-03-2016 Pagina 1

Jaarrekening 2015. Stichting DEGASTEN. Jaarrekening 2015 stichting DEGASTEN definitief 23-03-2016 Pagina 1 Jaarrekening 2015 Stichting DEGASTEN Jaarrekening 2015 stichting DEGASTEN definitief 23-03-2016 Pagina 1 Aan bestuur en directie van Stichting DEGASTEN Amsterdam, 23 maart 2016 Betreft: jaarrekening 2015

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten

ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Léonie Dijkema 06-46290239 info@op-de-dijk.nl 22-05-1977 Opleidingen / kwalificaties Naam opleiding ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Richting Docent Drama Stad Behaalde

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Informatie over Theatrique

Informatie over Theatrique Informatie over Theatrique Super leuk dat je interesse hebt in theater- of musicallessen bij Theatrique. Hieronder vind je allerlei praktische informatie over de lessen van het komende seizoen. Mocht je

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2015

Nieuwsbrief 13 mei 2015 16 Nieuwsbrief 13 mei 2015 Beste ouder/verzorger, De examens zijn begonnen! Voor de kandidaten een spannende periode, maar ook een onrustige in verband met de meivakantie en de vrije dagen. Genoeg tijd

Nadere informatie

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes!

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes! DE KASTANJEKRANT NOVEMBER 2012 De allereerste Kastanjekrant! Er is lang over nagedacht en hard aan gewerkt maar met veel trots stellen we u de allereerste editie van onze Kastanjekrant voor! Bij het begin

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering

Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering Beste vrienden, klanten en bezoekers van onze Galerie en volgers van mijn werk. Hierbij stuur ik u een nieuwe nieuwsbrief met een

Nadere informatie

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst.

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst. Interview op zaterdag 16 mei, om 12.00 uur. Betreft een alleenstaande mevrouw met vier kinderen. Een zoontje van 5 jaar, een dochter van 7 jaar, een dochter van 9 jaar en een dochter van 12 jaar. Allen

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij hebben kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Na acht weken was het goed om even een weekje afstand te kunnen nemen. In de herfstvakantie

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2014

NIEUWSBRIEF augustus 2014 NIEUWSBRIEF augustus 2014 Beste ouders/ verzorgers en kinderen, De zon laat zich helaas niet meer zoveel zien, de dagen totdat de scholen beginnen zijn alweer op twee handen te tellen..kortom, het einde

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

Verslag. Stichting Gitaristenkring Suriname. Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst. Periode: 28 februari - 9 maart 2015

Verslag. Stichting Gitaristenkring Suriname. Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst. Periode: 28 februari - 9 maart 2015 Verslag Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst Periode: 28 februari - 9 maart 2015 Stichting Gitaristenkring Suriname Ericlaan 35A, Paramaribo Telefoon: 493850 / 8760442 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

BIBLIOTHEEK WEVELGEM SCHRIJVER OP DE PRAATSTOEL

BIBLIOTHEEK WEVELGEM SCHRIJVER OP DE PRAATSTOEL SCHRIJVER OP DE PRAATSTOEL Op woensdag 13 mei is auteur Christophe Vekeman de boekengast van de bibliotheek. Tijdens een gemoedelijke babbel gaat hij in op de leeservaringen van het publiek. Christophe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 Beste Dansers, ouders en/of verzorgers, Zoals de meeste wel hebben gezien is de kaartverkoop van de voorstelling afgelopen week van start gegaan! De studio bruist weer van

Nadere informatie

INFORMATIE OVER VOEDING ZOEKEN EN BESPREKEN

INFORMATIE OVER VOEDING ZOEKEN EN BESPREKEN INFORMATIE OVER VOEDING ZOEKEN EN BESPREKEN Marcel Temminghoff Jolanda van Oirschot Inge van Ravensteijn Project 7220 Mei 203 GfK 202 Informatie over voeding zoeken en bespreken Mei 203 40% van de consumenten

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Inschrijfformulier najaar 2014

Inschrijfformulier najaar 2014 Postadres: Postbus 616 6200 MD Maastricht Bezoekersadres: Bonnefantenstraat 2 Inschrijfformulier najaar 2014 Heb je vragen? Stel ze gerust! T: 043-3885358 contact@allesisdrama.com www.allesisdrama.com

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal De mensen van voorbij Zij worden niet vergeten De mensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Facebook: @ECTheoThijssen

Facebook: @ECTheoThijssen Facebook: @ECTheoThijssen Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief MEI 2016 Studiereis Verkeersexamen Facebook Koffie/thee middag Betaling schoolreis/ kamp Ontdekdag Gezinscoach Studiereis

Nadere informatie

Visie creëren BRUIDEGOM

Visie creëren BRUIDEGOM Visie creëren BRUIDEGOM Hoe ik de bruiloft voor mij zie De bestemming Ik wil in het buitenland trouwen omdat: ik zon wil / het land een speciale betekenis heeft / ik een grote familie heb en niet iedereen

Nadere informatie

Les 2 Uit welk land kom jij? TESTEN TEST 1

Les 2 Uit welk land kom jij? TESTEN TEST 1 15/10/14 1 Les 2 Uit welk land kom jij? TESTEN TEST 1 1. (komen) Waar.... jij vandaan? 2. Uit welk land.... u? 3. Brenda.... vandaag uit Engeland. 4. Wij.... uit België. 5. Wanneer.... zij thee drinken?

Nadere informatie

Cultureel partnerschap ZIMIHC en BO!NK

Cultureel partnerschap ZIMIHC en BO!NK 1 van 8 11-3-2015 11:10 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Cultureel partnerschap ZIMIHC en BO!NK Audities mannenrollen Agenda ZIMIHC theater Stefanus Kom erbij festival en Appeltaartconcert

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Uitmarkt 2017 Rond het Oosterdok

Uitmarkt 2017 Rond het Oosterdok Uitmarkt 2017 Rond het Oosterdok Nationale Opening van het Culturele Seizoen Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus 40 ste editie in 2017 Ca. 400 optredens op 25 Binnen- en buitenpodia, door 2000

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen. Bedankkaartjes. Van Boetzelaerlaan 292 2581 BC DEN HAAG 070-3066030 070-3512563

Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen. Bedankkaartjes. Van Boetzelaerlaan 292 2581 BC DEN HAAG 070-3066030 070-3512563 Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen Bedankkaartjes Voorbeelden van teksten bedankkaartjes Uitvaartverzorging Van Boetzelaerlaan 292 2581 BC DEN HAAG 070-3066030 070-3512563 Bedankkaartjes Het

Nadere informatie

Bellevue Lunchtheater & Likeminds Non Profit Kapitalist: Voor mijn Kinderen

Bellevue Lunchtheater & Likeminds Non Profit Kapitalist: Voor mijn Kinderen Bellevue Lunchtheater & Likeminds Non Profit Kapitalist: Voor mijn Kinderen Theater Bellevue & Likeminds Non Profit Kapitalist presenteren de Bellevue Lunchtheatervoorstelling Voor mijn kinderen. Gespeeld

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets. tel

Beets 52, 1475 JD Beets. tel 52, 1475 JD. tel. 0299 401458 Belangrijke data in november: 07 november Schoolontbijt 10 november Sint Maarten 14 november Oud papier 20 november Week van de 10 minuten gesprekken 24 november Schoonmaak

Nadere informatie

zondagmorgen 14 november 2010 Welkomkerk ds. W.H. Hendriks-Vogelaar

zondagmorgen 14 november 2010 Welkomkerk ds. W.H. Hendriks-Vogelaar Gemeente van de Heer Jezus Christus, Jongeren, ouderen, kinderen van God, Zoals ik voor de lezing al gezegd heb; het gaat vanmorgen niet over trouwen of getrouwd zijn, dat is alleen een voorbeeld verhaal.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Volgnummer: 13 In dit nummer: 1. Nieuwsbrieven lezen blijft belangrijk 2. Laatste schooldag 3. Mogelijke wijziging schooluren 4. Huwelijken 5. Schoolreizen 6. we betuigen ons medelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Jaarrekening. Stichting DEGASTEN

Jaarrekening. Stichting DEGASTEN Jaarrekening Stichting DEGASTEN Aan bestuur en directie van Stichting DEGASTEN Amsterdam, 10 februari 2017 Betreft: jaarrekening Geacht bestuur, beste directie, Ingevolge uw opdracht heb ik, aan de hand

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Laten we elkaar het beste gunnen en dan delen we allemaal mee in vreugde! Doe elke dag wat met de volle intentie voor een ander en gun de ander in liefde wat je zelf ó zo graag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

2. Onze lieve zoon, broer, zwager, oom en vriend is niet meer bij ons

2. Onze lieve zoon, broer, zwager, oom en vriend is niet meer bij ons 1. Verdrietig, maar vol dankbaarheid voor alle goede zorgen en liefde die wij van hem mochten ontvangen, geven wij kennis van het overlijden van mijn maatje en onze lieve vader.. 2. Onze lieve zoon, broer,

Nadere informatie

TOETS NT2-1 spreken. Goed voorbereid slagen. voor het staatsexamen NT2 programma 1. Opgavenboekje nr. 1 SPREKEN. niveau B1. tijdsduur: 30 minuten

TOETS NT2-1 spreken. Goed voorbereid slagen. voor het staatsexamen NT2 programma 1. Opgavenboekje nr. 1 SPREKEN. niveau B1. tijdsduur: 30 minuten Goed voorbereid slagen voor het staatsexamen NT2 programma 1 Opgavenboekje nr. 1 SPREKEN niveau B1 tijdsduur: 30 minuten Deel 1: korte antwoorden 20 seconden spreektijd 1. Situatie: U werkt bij een reisbureau.

Nadere informatie

DE VELDHOVENSE REVUE 2016

DE VELDHOVENSE REVUE 2016 DE VELDHOVENSE REVUE 2016 auditie informatiepakket in het theater willen mensen verrast worden, met iets dat ze verwachten Tristan Bernard WELKOM Voor je ligt het auditie informatiepakket van De Veldhovense

Nadere informatie

fotografie: Anna van Kooij Jaarverslag 2012

fotografie: Anna van Kooij Jaarverslag 2012 Jaarverslag 2012 fotografie: Anna van Kooij Jong RAST jaarverslag 2012 Inhoudsopgave 1. Inleiding P. 3 2. Doelstelling en positionering P. 5 3. Activiteiten en resultaten P. 7 - Voorstellingen P. 7 - Werving

Nadere informatie

Jaarrekening 2014. Stichting DEGASTEN. Jaarrekening 2014 stichting DEGASTEN Pagina 1

Jaarrekening 2014. Stichting DEGASTEN. Jaarrekening 2014 stichting DEGASTEN Pagina 1 Jaarrekening 2014 Stichting DEGASTEN Jaarrekening 2014 stichting DEGASTEN Pagina 1 Aan bestuur en directie van Stichting DEGASTEN Amsterdam, 8 maart 2015 Betreft: jaarrekening 2014 Geacht bestuur, beste

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Wanneer ik aan deze nieuwsbrief begin is de maand februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 7 Uitgifte: 4-2-2016.

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 7 Uitgifte: 4-2-2016. Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Om alle vrienden, ouders, deelnemers en vrijwilligers van Wonderboom op de hoogte te brengen van de activiteiten en andere belangrijke zaken is deze nieuwsbrief opgesteld.

Nadere informatie

Dag! kennismaken. Ik ben Eric.

Dag! kennismaken. Ik ben Eric. Vocabulaire Oefening 1 Woordweb Dag! Waar kom je vandaan? groeten Goedemorgen! de ontmoeting Hoe heet je? kennismaken Hoi! mensen Hallo! Ik ben Eric. nieuw Ik kom uit Engeland. Hallo, ik ben Mila. Ik ben

Nadere informatie

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of WO-opleiding in één van de twaalf grootste studentensteden

Nadere informatie

STAPPEN / METERS NAAR EEN LOKAAL HISTORISCH COMMUNITY-ART

STAPPEN / METERS NAAR EEN LOKAAL HISTORISCH COMMUNITY-ART TOOLKIT VOOR LOCATIETHEATER IN STAPPEN / METERS NAAR EEN LOKAAL HISTORISCH COMMUNITY-ART PROJECT MET ALS VOORBEELD ZWEMBADVERHALEN ZWEMKLEDING AANBEVOLEN INTRO WAT Jongeren en ouderen samen met persoonlijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september Twee wekelijkse uitgave van sc O.M.C. Sportcomplex De Corridor Visserstuin 5 3319 LL Dordrecht Tel. 078-6165811 Fax 078-6226426 Jaargang: 14 Nummer: 02 Datum

Nadere informatie

Nijmegen, 6 juni Beste FBI-leden,

Nijmegen, 6 juni Beste FBI-leden, Nijmegen, 6 juni 2017 Beste FBI-leden, Wat een mooie tour ligt er alweer achter ons. We hebben zoveel positieve reacties ontvangen en hebben zelf ook genoten van de tournee. Maar de zomer staat voor de

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook Paulus-Weekbrief 2 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 36 Weekbrief 04-09-2015

Nadere informatie

Kick off 29 mei Leyden Academy

Kick off 29 mei Leyden Academy Kick off 29 mei Leyden Academy 1 loskomen met chi Kung 2 luisteren en kijken naar inspirerende filmpjes Wat hebben we gedaan? 3 verkennen van de knelpunten 4 - beeldvorming ouderen, - onderwijs ouderenzorg

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

De zomer is in aantocht...

De zomer is in aantocht... Muzieknieuws van Muziekcollectief Ouder-Amstel. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u of een gezinslid lessen volgt/volgde of interesse had in activiteiten bij Muziekcollectief Ouder-Amstel. Als u zich wilt

Nadere informatie

Van Jan Willem s tekentafel April 2011

Van Jan Willem s tekentafel April 2011 Van Jan Willem s tekentafel April 2011 paasdagen Gezegende gewenst Op het werk Ons eigen kinderblad Deze zomer zal voor de eerste keer ons eigen kinderblad uitkomen. Hier ben ik sinds februari druk voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Laatste week Op dit moment brengen we de laatste dagen door in ons oude gebouw. We zijn heel erg trots op ons nieuwe gebouw, maar we kunnen een

Nadere informatie

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend?

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend? Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Het komt al snel dichterbij, nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover. We gaan genieten

Nadere informatie

Beste lezer, Graag maken met de lezers de afspraak dat voor eventuele vragen, op- of aanmerkingen Davy Franssen en zijn team altijd beschikbaar zijn.

Beste lezer, Graag maken met de lezers de afspraak dat voor eventuele vragen, op- of aanmerkingen Davy Franssen en zijn team altijd beschikbaar zijn. Beste lezer, Dit is de eerste editie van een heus informatiebulletin van de Stichting Porta da Vida in Limbricht. Waarom? Omdat de afgelopen tijd heel wat zaken binnen Porta da Vida zijn veranderd. Omdat

Nadere informatie

Grote Klus Thema : Cultuur

Grote Klus Thema : Cultuur Grote Klus Thema : Cultuur Bij cultuur horen : muziek drama beeldend dans erfgoed foto/film - literatuur Als je 5 opdrachten maakt en laat aftekenen, mag je meedoen met onze speciale cultuur viering. Als

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

TOETS NT2-1 schrijven. Goed voorbereid slagen. voor het staatsexamen NT2 programma 1. Opgavenboekje nr. 1 SCHRIJVEN. niveau B1. tijdsduur: 120 minuten

TOETS NT2-1 schrijven. Goed voorbereid slagen. voor het staatsexamen NT2 programma 1. Opgavenboekje nr. 1 SCHRIJVEN. niveau B1. tijdsduur: 120 minuten Goed voorbereid slagen voor het staatsexamen NT2 programma 1 Opgavenboekje nr. 1 SCHRIJVEN niveau B1 tijdsduur: 120 minuten Deel 1: Zinnen afmaken 15 opdrachten Maak de zinnen af: 1. Het is in de vakantie

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag Gebedsboek voor dagelijks gebruik Gemaakt door club 12-14 Marije Hoekstra Indra de Vries Delia Postma Ekyoci Amisi Shabani Jentje Hansma Johan Gjaltema Mendé Bosma Femke Veenhuizen Elzerd Elzinga Gert

Nadere informatie

Producties en Voorstellingen van Rijksgesubsidieerde Podiumkunstgezelschappen

Producties en Voorstellingen van Rijksgesubsidieerde Podiumkunstgezelschappen Producties en Voorstellingen van Rijksgesubsidieerde Podiumkunstgezelschappen rapportnr. 1636 november 2017 Onderzoek in opdracht van het Fonds Podiumkunsten Producties en Voorstellingen van Rijksgesubsidieerde

Nadere informatie

Jaargang 28 - nr. 1 Nieuwsbrief 22 januari 2016

Jaargang 28 - nr. 1 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 28 - nr. 1 Nieuwsbrief 22 januari 2016 In deze editie: Kalender Noord- en zuidpool Vakleerkracht

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013.

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013. Workshops BSO Rakkerpret 25 februari t/m 19 Juli 2013. Inhoudsopgave: Workshop-programma Wc-rollen kunst Dansles Paaswerkje Zintuigenworkshop Moederdag Raam schilderen Overzicht workshops Speurtocht Vaderdag

Nadere informatie

2 t/m 8 september 2014

2 t/m 8 september 2014 Steun ons tijdens de Twan Foundation Toer Geld voor onderzoek naar de behandeling van een slopende ziekte Wij gaan 1034 kilometer fietsen in 7 dagen. Langs alle vervoersafdelingen van onze werkgever; de

Nadere informatie

ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST

ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST Ondanks het barre winterweer hebben we op 20 december jl. een bijzonder en heel fijn kerstfeest gevierd. De H.J. Smitband speelde de sterren van de hemel en het Geuzenborgkoor

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Hondenschool Sammie Tel:06-24183321 Mail:hondenschool sammie@gmail.co Website: www.hondenschool -utrecht.nl

Hondenschool Sammie Tel:06-24183321 Mail:hondenschool sammie@gmail.co Website: www.hondenschool -utrecht.nl Nieuwsbrief Juni Mail:hondenschool sammie@gmail.co m ol -utrecht.nl sammie nog niet dan snel.. Eindelijk is dan de zomer aangebroken. gaat ook in de zomer gewoon door.. Juni Chipmaand: Ook in 2013 staat

Nadere informatie

Productiegroep Jeugdtheaterschool Informatie over de Jeugdtheaterschool Over de docent Een prachtig vormgegeven, waarachtig

Productiegroep Jeugdtheaterschool Informatie over de Jeugdtheaterschool Over de docent Een prachtig vormgegeven, waarachtig Jeugdtheaterschool 2018 / 2019 Jeugdtheaterschool Annatheater Onze Jeugdtheaterschool is een plek waar kinderen en jongeren van alle leeftijden op verschillende niveaus acteerlessen kunnen volgen. Altijd

Nadere informatie

SCHOLENPROGRAMMA CINEKID FESTIVAL 2016

SCHOLENPROGRAMMA CINEKID FESTIVAL 2016 SCHOLENPROGRAMMA CINEKID FESTIVAL 2016 We zijn verheugd het scholenprogramma van 2016 bekend te maken. Dit jaar kunnen scholen de hele maand oktober, op heel veel locaties (ook buiten Amsterdam) naar een

Nadere informatie