SV Westendorp 1 en 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SV Westendorp 1 en 2"

Transcriptie

1 SV Westendorp 1 en 2 Afspraken voor het seizoen 2014/2015 Ten behoeve van de 1 ste en 2 de team van SV Westendorp Team Begeleiding Voorbereiding Wedstrijddagen Trainingsdagen en tijden Corvee Afmelden Kleding Doelstellingen Speelwijze Na de wedstrrijd Overige afspraken. Belangrijke adressen en telefoonnummers. Team 1 W. Bel 11 R. Smeitink 21 S. Woolschot 2 R. Tuenter 12 JW. Veenink 22 Sander Velthuizen 3 F. Lubbers 13 R. Navis 23 R. Welling 4 K. Klein Ikkink 14 B. ter Stroet 24 N. Roelofsen 5 S. Kok 15 J. Beunk 25 J. Kruisselbrink 6 E. Beunk 16 T. Scheers 26 Jop van Dijk 7 M. Vreman 17 S. ten Brinke 27 K. Tuenter 8 T. Woolschot 18 K. ten Brinke 28 Robin Westerveld 9 F. Smeitink 19 R. Limbeek 29 M. Meinen 10 M. Vriezen 20 J. ter Stroet 30 J. Ankersmit Begeleiding Hoofdtrainer: Bertie Duiverman Trainer: Rob Welling Teammanager SV Westendorp 1: Theo Limbeek Assistent scheidsrechter SV Westendorp 1: Rudie Vriezen Teammanager SV Westendorp 2: Bestuur Assistent Scheidsrechter Westendorp 2: Bernie Bruil Begeleiding SV Westendorp 2: Miriam Meinen

2 Voorbereiding De voorbereiding begint dit jaar op Zondag 3 augustus om 12:30 uur. Jullie worden dan in de kantine van sportcomplex de Slotboom verwacht. Na een gezamenlijke bespreking zullen we dan om ongeveer 13:30 uur het veld opgaan voor onze eerste training van het nieuwe seizoen. In de voorbereiding trainen we 2 keer trainen x per week plus een wedstrijd. Datums en tijden vind je op de laatste bladzijde. Kijk dit goed na om in verband met vakanties misverstanden te voorkomen. Mochten er veranderingen zijn dan stuur ik een nieuwe versie toe per E Mail. We beginnen de voorbereiding met 29 spelers. Wedstrijddagen: Op de donderdag trainingsavond avond krijg je informatie voor wat betreft de wedstrijd van as. zondag. Dit gaat over: Selectie Tijd aanwezig Tijd wedstrijdbespreking Tijd vertrek Corvee diensten(rijden, schoonmaak etc.) Eventuele bijzonderheden Deze informatie krijg je ook donderdagavond nog per mail. Een voorlopig overzicht van alle speeldata krijg je gedurende de voorbereiding. Ook op de website vind je veel informatie over de speelkalender. Trainingsdagen en tijden. Wij gaan met zijn allen trainen op dinsdag en donderdag avond van 20:00 uur tot 21:30 uur. Je wordt verwacht om 19:55 uur aanwezig te zijn op het veld zodat we gelijk om acht uur kunnen beginnen met onze training. Wie later is door omstandigheden, meld zich eerst bij Bertie of Rob, en die zullen dan bepalen wat het vervolg van de training van desbetreffende speler zal zijn. Herhaaldelijk te laat komen, zonder plausibele reden, kan training overslaan betekenen. Trainingen: Als speler van het eerste maar ook van het tweede is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je twee keer per week komt trainen. Mocht je door je studie doordeweeks niet in Westendorp zijn, word er wel van je verwacht dat je conditie optimaal blijft. Het liefst zouden we zien dat degene op wie dit van toepassing is, een club zoeken waar ze doordeweeks trainingen kunnen volgen, om naast de conditie ook de techniek op peil te houden.

3 Corvee: Voor zowel trainingsavonden als ook wedstrijddagen is er een corvee lijst gemaakt door onze teammanager. Deze lijst is bindend, dus kun je niet realiseren waarvoor je ingedeeld bent(rijden, schoonmaak etc.) Dan zorg je zelf voor vervanging of je ruilt met iemand. Regel dit goed, hier mag het team niet onder lijden. De corvee gaat vanaf zondag t/m zondag. De corvee houd in: Trainingsdagen Materialen op het veld (Padjes, Hesjes, Ballen (op spanning) in overleg met de trainer. Na de training ballen afspoelen en materialen op de plek. Kleedkamer opruimen en schoonmaken (vegen en trekken) Wedstrijddagen: Na afloop kleding verzamelen en sorteren Kleedkamer thuis en uit opruimen en schoonmaken inclusief kleedkamer scheids.(vegen en trekken) Rijden naar uitwedstrijden Het schema ontvang je zo spoedig mogelijk. Afmelden. Wij melden ons telefonisch af bij Bertie Duiverman of Rob Welling. Let op: telefonisch dus geen sms jes, tweets, mailtjes etc. gewoon bellen. Dit doen wij voor trainingen, en voor wedstrijden. Voor wat betreft de wedstrijden, afmelden voor de donderdag training. Houd er rekening mee dat je in het hoogste elftal van onze vereniging speelt dus stel je prioriteiten juist. Sancties die volgen voor het niet afmelden worden bepaald door de trainer. Mocht je eerder problemen tegenkomen op de speel en training kalender, meld dit dan zo spoedig mogelijk. Kleding. De kleding voor wat betreft de trainingsavonden, die is vrij. Scheenbeschermers zijn verplicht op trainingen en wedstrijden. Komt de temperatuur onder de 10 graden Celsius dan is lange trainingskleding verplicht, dit om (spier)blessures te voorkomen.

4 Kleding Wedstrijddagen: Alle 1 ste elftalspelers krijgen in de loop van de voorbereiding een trainingspak. Dit trainingspak wordt gedragen op wedstrijddagen, zowel uit als thuis, met daaronder sport schoeisel. Dit trainingspak kan hierna ook worden gedragen tijdens de warming up. Na de wedstrijd mag eigen kleding gedragen worden. Dit willen we doen voor een stukje uitstraling, teamgeest maar ook het goed uitdragen van de sponsornaam. Wij verwachtten dan ook 100 % medewerking in deze van jullie. Het dragen van de kleding van de club is alleen bestemd voor zaken die gerelateerd zijn aan de club SV Westendorp. Verlies en beschadiging kan in rekening gebracht worden. De kleding word geschonken door sponsors, en op beidde moeten we zuinig zijn. Let op: je bent als 1 en 2 de elftalspeler het visitekaartje van de club, houd dit goed in de gaten. Kosten Omdat ook Theo afgelopen seizoen weer achter zijn was centen aan moest vissen gaan we dit anders doen. Het is namelijk zo dat al onze spulletjes altijd keurig gewassen en verzorgd zijn door de vrouw van Theo. En het kan niet zo zijn dat onze kleding wel in orde is en de betaling daarvoor niet. We betalen dit jaar in 2 termijnen van 16, euro. De eerste termijn moet betaald zijn voor 1 september 2014, de 2 e termijn voor 1 februari Het is natuurlijk ook mogelijk die drie tientjes in een keer te betalen voor 1 februari Houd hier rekening mee en laat Theo hier niet om hoeven vragen. Het bedrag is hoger dan vorig jaar, omdat we met meer teams in de poule zitten en er meer oefenpotjes in de planning staan. Doelstellingen: Gezien de het herindelen van de competitie is het moeilijk om een doelstelling te bepalen. Maar met zijn allen, bestuur, trainers, begeleiding en spelers, moeten we proberen elke keer weer het maximalen uit onze mogelijkheden te halen. De uitdrukkelijke intentie is om in het linker rijtje te eindigen. Speelwijze: De technische commissie heeft besloten dat alle teams van SV Westendorp gaat spelen in een formatie. Zo weet iedereen wat er van hem word verwacht op een bepaalde positie, we komen hier nog uitgebreid op terug, tijdens de voorbereiding, en gedurende het hele jaar met name op trainingen.

5 Gele en Rode kaarten: Deze zijn voor rekening van de desbetreffende speler zelf. Zijn er gegronde redenen om de bestraffing met een rode of gele kaart in twijfel te trekken, dan zal het bestuur in samenwerking met ons met een reactie komen. Hier hoeft geen enkele speler initiatief in te tonen, hoor je niks, dan is hij voor eigen rekening. Gele en Rode kaarten dienen binnen twee weken na het krijgen betaald te worden aan T.Limbeek. Gebeurt dit niet, dan wordt je buiten het team gelaten totdat er betaald is. Mocht de club vinden dat een gele of rode kaart in een wedstrijd het imago van de club in een ernstig negatief daglicht zet, dan zal de club niet schromen zelf nog extra sancties op te leggen. Dit geld ook voor het gedrag in de rust en voor of na de wedstrijd. Blessures Mocht je geblesseerd zijn word er bij het eerste verwacht dat je op zondag aanwezig bent en ook meegaat naar uitwedstrijden. Afmelden ook hiervoor bij Bertie of Rob. Op dit moment zijn we nog volop bezig om de medische begeleiding op trainingsdagen en op wedstrijddagen in te vullen. Wij zijn hier volop mee bezig en hebben grote hoop op een goede begeleiding. Problemen: Mocht je problemen hebben op wat voor gebied dan ook, en je denkt dat dat van invloed is op je spel of wat dan ook. Schroom dan niet bij ons aan te kloppen, gaan we samen kijken naar een oplossing. Blijf er niet mee zitten, en gooi het niet op straat, en ook niet op de Whatsapp, Facebook, Twitter en wat al niet meer. Afspraken met het bestuur: De afspraak met het bestuur is gemaakt dat we elke twee maanden met een groepje mensen bij elkaar gaan zitten om de afgelopen periode te analyseren en te kijken wat voor problemen we in hert verschiet hebben. Dit zullen vanuit de eerste selectie zijn Bertie, Rob, Theo, aanvoerder 1 ste elftal en een speler. De laatste hoeft niet altijd dezelfde te zijn. We zullen dit zoveel mogelijk doen op een dinsdag avond na de training. Na afloop van een wedstrijd: In het aankomende seizoen gaat het een gebruik worden, dat we na de wedstrijd uit en thuis minstens een half uur aan een grote tafel met elkaar gaan zitten in de kantine. Het bestuur gaat ervoor proberen te zorgen dat iedere keer wat leuks geregeld word. Dit willen we doen om de sfeer te verhogen en is lekker de wedstrijd door te nemen met elkaar of gewoonweg dom te ouwehoeren. Het kan niet zo zijn dat mensen 6 minuten na de wedstrijd al weer naar huis gaan. Sfeer is een wezenlijk onderdeel om tot een betere prestatie te komen met elkaar. Mochten jullie zelf nog suggesties hebben dan horen wij dat graag. Verder zou het fantastisch zijn om 2x per jaar een gezellige avond te organiseren in de kantine, laat ook daar je gedachten eens overgaan. Wij staan open voor ieder idee.

6 Overige afspraken: Mobiele telefoons gaan uit op het moment dat de wedstrijd bespreking begint en gaan niet eerder weer aan dan na de wedstrijd. Roken en alcohol is tot na de wedstrijd uit den boze. Na de wedstrijd mag er weer gerookt en gedronken worden (echter niet in voetbalkleding, eerst douchen en omkleden zodat de was ook verzameld kan worden) Houd dan wel rekening met eventuele aanwezige jeugd. In de kantine mag helemaal niet gerookt worden. Onder de 18 wordt ook na de wedstrijd geen bier gedronken.(per 1 jan 2014) Tijdens de wedstrijden is het verboden om sierraden te dragen. Dus geen ringen, kettingen, armbanden etc. Houd je aan de corvee dienst. Kom op tijd. Gedraag je als een sporter, ook op trainingen, in de kleedkamer enz. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de jeugd, en bent het visitekaartje van de club, gedraag je hiernaar. Corrigeer elkaar op een positieve manier, we hebben immers allemaal hetzelfde voor ogen. Verder hopen wij dat we er met zijn allen een goed, maar ook sportief en gezellig seizoen van mogen en kunnen maken. En een fijne vakantie. Met sportgroet. Bertie, Rob, Theo en Rudie

7 Stokkum zondag 6 Terborg NVC zondag 13 Stokkum Dinxperlo zondag 21 Zeddam Sint Joris NVC 12 okt 14 6 GSV '38 Stokkum 14 dec NVC Westendorp 29 mrt Terborg GSV '38 Zeddam 6 SSA Aerdt Carvium Dinxperlo 13 Terborg Den Dam 21 SSA Aerdt Carvium Stokkum Terborg 6 VVG '25 Sint Joris 13 Sint Joris VVL 21 Ajax B VVG '25 Dinxperlo 6 Ajax B Den Dam 13 GSV '38 SVGG 21 VVL Dinxperlo Sint Joris 6 VVL Zeddam 13 VVG '25 Zeddam 21 Westendorp Den Dam GSV '38 6 SVGG Westendorp 13 Ajax B SSA Aerdt Carvium 21 SVGG NVC SSA Aerdt Carvium VVG '25 zondag 7 Stokkum VVL zondag 14 Stokkum Sint Joris zondag 22 Stokkum Zeddam Den Dam 26 okt 14 7 NVC Ajax B 25 jan Zeddam SSA Aerdt Carvium 12 apr NVC VVL Ajax B 7 Dinxperlo SVGG 14 Dinxperlo NVC 22 Terborg SVGG VVL 7 Sint Joris Terborg 14 Den Dam VVG '25 22 Dinxperlo Den Dam Westendorp 7 VVG '25 GSV '38 14 VVL Terborg 22 Sint Joris Westendorp SVGG 7 Den Dam Zeddam 14 Westendorp GSV '38 22 Sint Joris Ajax B 7 Westendorp SSA Aerdt Carvium 14 SVGG Ajax B 22 VVG '25 SSA Aerdt Carvium zondag 1 Stokkum NVC zondag 8 Zeddam Westendorp zondag 15 Terborg Zeddam zondag 23 Zeddam VVG '25 7 sep 14 1 Zeddam GSV '38 2 nov 14 8 Terborg VVG '25 1 feb Sint Joris Dinxperlo 19 apr Dinxperlo Stokkum 1 Dinxperlo VVG '25 8 GSV '38 Sint Joris 15 GSV '38 NVC 23 SSA Aerdt Carvium Ajax B 1 Den Dam Sint Joris 8 SSA Aerdt Carvium NVC 15 SSA Aerdt Carvium VVL 23 Den Dam Terborg 1 VVL Ajax B 8 Ajax B Dinxperlo 15 VVG '25 Stokkum 23 VVL Sint Joris 1 Westendorp Terborg 8 VVL Den Dam 15 Ajax B Westendorp 23 Westendorp NVC 1 SVGG SSA Aerdt Carvium 8 SVGG Stokkum 15 SVGG Den Dam 23 SVGG GSV '38 zondag 2 Sint Joris Stokkum zondag 9 Stokkum SSA Aerdt Carvium zondag 16 Stokkum Terborg zondag 24 NVC Stokkum 14 sep 14 2 Terborg VVL 9 nov 14 9 NVC SVGG 8 feb NVC Sint Joris 26 apr Terborg Westendorp 2 NVC Dinxperlo 9 Dinxperlo VVL 16 Zeddam Ajax B 24 Sint Joris Den Dam 2 GSV '38 Westendorp 9 Sint Joris Zeddam 16 Dinxperlo GSV '38 24 GSV '38 Zeddam 2 SSA Aerdt Carvium Zeddam 9 GSV '38 Terborg 16 Den Dam SSA Aerdt Carvium 24 SSA Aerdt Carvium SVGG 2 VVG '25 Den Dam 9 VVG '25 Ajax B 16 VVL SVGG 24 VVG '25 Dinxperlo 2 Ajax B SVGG 9 Den Dam Westendorp 16 Westendorp VVG '25 24 Ajax B VVL zondag 3 Stokkum VVG '25 zondag 10 Zeddam Stokkum zondag 17 Terborg Dinxperlo zondag 25 Stokkum Den Dam 21 sep 14 3 NVC GSV '38 23 nov SSA Aerdt Carvium VVG '25 22 feb GSV '38 Den Dam 3 mei NVC Zeddam 3 Zeddam Terborg 10 Den Dam Dinxperlo 17 SSA Aerdt Carvium Sint Joris 25 Terborg SSA Aerdt Carvium 3 Dinxperlo Sint Joris 10 Ajax B GSV '38 17 VVG '25 NVC 25 Dinxperlo Westendorp 3 Den Dam SVGG 10 VVL NVC 17 Ajax B Stokkum 25 Sint Joris Ajax B 3 VVL SSA Aerdt Carvium 10 Westendorp Sint Joris 17 VVL Westendorp 25 GSV '38 VVL 3 Westendorp Ajax B 10 SVGG Terborg 17 SVGG Zeddam 25 VVG '25 SVGG zondag 4 Terborg Stokkum zondag 11 Stokkum Westendorp zondag 18 Stokkum GSV '38 zondag 26 Zeddam Dinxperlo 27 sep 14 4 Sint Joris NVC 30 nov NVC Den Dam 1 mrt NVC Terborg 10 mei SSA Aerdt Carvium GSV '38 4 GSV '38 Dinxperlo 11 Terborg Ajax B 18 Zeddam VVL 26 Den Dam NVC 4 SSA Aerdt Carvium Den Dam 11 Dinxperlo Zeddam 18 Dinxperlo SSA Aerdt Carvium 26 Ajax B Terborg 4 VVG '25 Westendorp 11 Sint Joris SVGG 18 Sint Joris VVG '25 26 VVL VVG '25 4 Ajax B Zeddam 11 GSV '38 SSA Aerdt Carvium 18 Den Dam Ajax B 26 Westendorp Stokkum 4 SVGG VVL 11 VVG '25 VVL 18 Westendorp SVGG 26 SVGG Sint Joris zondag 5 Stokkum Ajax B zondag 12 Zeddam NVC zondag 19 Zeddam Den Dam 5 okt 14 5 NVC VVG '25 7 dec SSA Aerdt Carvium Terborg 8 mrt Terborg Sint Joris inhaal / beker 5 Zeddam SVGG 12 Den Dam Stokkum 19 GSV '38 VVG ' inhaal / beker 5 Dinxperlo Terborg 12 Ajax B Sint Joris 19 SSA Aerdt Carvium Westendorp inhaal / beker 5 Sint Joris SSA Aerdt Carvium 12 VVL GSV '38 19 Ajax B NVC inhaal / beker 5 Den Dam GSV '38 12 Westendorp Dinxperlo 19 VVL Stokkum inhaal / beker 5 Westendorp VVL 12 SVGG VVG '25 19 SVGG Dinxperlo inhaal / beker inhaal / beker paaszaterdag zondag 20 Stokkum SVGG inhaal / beker paasmaandag 22 mrt NVC SSA Aerdt Carvium 20 Dinxperlo Ajax B 20 Sint Joris GSV '38 20 VVG '25 Terborg 20 Den Dam VVL 20 Westendorp Zeddam

Klaar voor de aftrap FC Engelen

Klaar voor de aftrap FC Engelen Klaar voor de aftrap 2018 2019 FC Engelen ---------- Beste ouders, Het seizoen 2017-2018 is inmiddels voorbij en de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn in volle gang. En dat lijkt ons een geschikt

Nadere informatie

De gedragsregels voor de speler

De gedragsregels voor de speler De gedragsregels voor de speler 1. Is sportief, vertoont teamgeest als onderdeel van een team en helpt en steunt zijn medespelers in het veld. 2. Neemt deel aan alle trainingen en wedstrijden en meldt

Nadere informatie

A-selectie A.S.V. 65 Voorbereidingseizoen 2016/2017

A-selectie A.S.V. 65 Voorbereidingseizoen 2016/2017 A-selectie A.S.V. 65 Voorbereidingseizoen 2016/2017 Hierbij een voorlopig overzicht van de voorbereiding op het seizoen 2016/2017. Het bekerprogramma vindt plaats in de week van 20 t/m 28 augustus. De

Nadere informatie

10 geboden v.v. Gestel:

10 geboden v.v. Gestel: 10 geboden v.v. Gestel: Je bent lid van een vereniging en niet van één team. Toon respect voor iedereen. Accepteer de beslissing van leiding, trainers en de scheidsrechter. Complimenten zijn altijd leuk.

Nadere informatie

De gedragsregels voor iedereen

De gedragsregels voor iedereen De gedragsregels voor iedereen Iedereen maken we rommel, dan ruimen we dat zelf op. er wordt geen glas en aardewerk mee naar buiten genomen. ga je op het terras zitten, dan is dat geen probleem, maar breng

Nadere informatie

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC.

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. In dit boek komen verschillende gedragsregels aan bod. Het gaat over de normen en waarden die bij onze voetbalvereniging gelden. Er komen

Nadere informatie

Klaar voor de aftrap FC Engelen

Klaar voor de aftrap FC Engelen Klaar voor de aftrap 2018 2019 FC Engelen ---------- Beste ouders, Het seizoen 2017-201 is inmiddels voorbij en de voorbereiding op het nieuwe seizoen is reeds begonnen enn dat lijkt ons een geschikt moment

Nadere informatie

Normen en waarden. Eenieder die bij BWO betrokken is, is verantwoordelijk op naleving en toezicht van de afgesproken regels.

Normen en waarden. Eenieder die bij BWO betrokken is, is verantwoordelijk op naleving en toezicht van de afgesproken regels. Normen en waarden Doelstelling Het beleidsplan Normen en waarden heeft ten doel iedereen die bij BWO betrokken is op de hoogte stellen van het gewenste gedrag, binnen en buiten het veld. Tevens moet er

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Wanneer er binnen een vereniging afspraken worden gemaakt, dan dient iedereen zich daaraan te houden. In de gedragscode z.v.v. BlauwWit '66 is een aantal gedragsregels opgenomen

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

De Jeugdcommissie is onderdeel van het Hoofdbestuur

De Jeugdcommissie is onderdeel van het Hoofdbestuur Technische commissie Voorzitter Arno Reusink Materialen Robert Oolbekkink Secretaris Linda Tuitert Wedstrijd Secretaris Rene van der Meer Scheidsrechters coördinator Erik Paalman Voorzitter VOJAC Remco

Nadere informatie

We gedragen ons altijd sportief, ook als anderen minder sportief zijn. We hebben altijd respect voor de scheidsrechter, ook als deze een fout maakt.

We gedragen ons altijd sportief, ook als anderen minder sportief zijn. We hebben altijd respect voor de scheidsrechter, ook als deze een fout maakt. 1. Algemene gedragsregels s.v. NOAD 32 Voetbalvereniging s.v. NOAD 32 vraagt nadrukkelijk aandacht voor Normen en waarden tijdens en na de beoefening van de voetbalsport. Hieronder volgt een aantal algemene

Nadere informatie

Gedragsregels voor de jeugdspelers en ouders

Gedragsregels voor de jeugdspelers en ouders Gedragsregels voor de jeugdspelers en ouders Algemeen Onze vereniging verlangt van ieder lid dat deze zich correct gedraagt, zowel binnen als buiten de het veld, zowel tegenover tegenstanders, leiders,

Nadere informatie

Gedragsregels v.v.wapserveen

Gedragsregels v.v.wapserveen Voor de leden,begeleiders,trainers,publiek en bestuur van de v.v.wapserveen staat het plezier in de sport voorop. Om dit te bereiken zijn er een aantal gedragsregels en richtlijnen opgesteld. De hieronder

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement sportclub EDS. Inleiding

Huishoudelijk reglement sportclub EDS. Inleiding Huishoudelijk reglement sportclub EDS Inleiding Sportclub EDS wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van

Nadere informatie

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider De 80 gedragsregels bij Reusel Sport / Faes Group Inhoudsopgave: 1. De gedragsregels voor de speler 2. De gedragsregels voor de trainer 3. De gedragsregels voor de begeleider 4. De gedragsregels voor de

Nadere informatie

Wat zijn onze uitgangspunten voor iedereen:

Wat zijn onze uitgangspunten voor iedereen: Onderstaand staan de gedragsregels, alsmede taken en verantwoordelijkheden, weergegeven, die we bij v.v. Rijsbergen willen hanteren. Als iedereen zich hieraan houdt, is het altijd gezellig en sportief,

Nadere informatie

Gedragsregels SV Rijnstreek

Gedragsregels SV Rijnstreek Gedragsregels SV Rijnstreek 1. Inleiding SV Rijnstreek wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen handballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van de handbalsport

Nadere informatie

Sporting Krommenie. Voorwoord. Trainingstijden Beste speler,

Sporting Krommenie. Voorwoord. Trainingstijden Beste speler, Sporting Krommenie In de nieuwsbrief voorwoord wie zijn wij? spelers regelement af berichten Leiders oefenprogramma start seizoen 2017-2018 trainingstijden 2017-2018 Gegevens van de trainers: Seizoen 2017-2018

Nadere informatie

Teamgids S.V. Marvilde voor spelers, begeleiders en ouders.

Teamgids S.V. Marvilde voor spelers, begeleiders en ouders. Teamgids S.V. Marvilde voor spelers, begeleiders en ouders. VOORAF Voor u ligt de teamgids van Marvilde. Of u speler, begeleider of ouder bent, we vragen u dit boekje door te lezen. In dit boekje kunt

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers

Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers VV Musketiers wil ieder lid de optimale mogelijkheid bieden te genieten van de voetbalsport. Deze voetbalclub wil een vereniging zijn waar

Nadere informatie

Gedragregels v.v.dkb 44

Gedragregels v.v.dkb 44 Gedragregels v.v.dkb 44 Iedere vereniging wil dat er op een onbezorgde en prettige manier wordt gevoetbald. Dit gaat niet altijd vanzelf. Wat een enorme bijdrage kan leveren is het maken van afspraken

Nadere informatie

Gedragsreglement Dit document is vastgesteld tijdens de jeugdbestuursvergadering van 13 januari 2016

Gedragsreglement Dit document is vastgesteld tijdens de jeugdbestuursvergadering van 13 januari 2016 Gedragsreglement Dit document is vastgesteld tijdens de jeugdbestuursvergadering van 13 januari 2016 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Algemeen... 4 3. Algemene gedragsregels... 5 4. Normen en waarden...

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING V.S.W.

VOETBALVERENIGING V.S.W. Leiders en trainers 1. creëren een omgeving en een sfeer waarin de sporter zich veilig voelt en kan ontplooien. 2. vertegenwoordigen V.S.W. op een waardige manier. 3. zijn verantwoordelijk voor het goed

Nadere informatie

Bestuursreglement Gedrag, Normen & Waarden vv Westerwolde

Bestuursreglement Gedrag, Normen & Waarden vv Westerwolde Bestuursreglement Gedrag, Normen & Waarden vv Westerwolde 01 Inleiding: Aangaande het bestuursreglement gedrag, normen en waarden, heeft de vv Westerwolde gedragsregels opgesteld die hierbij kunnen helpen.

Nadere informatie

Regels & afspraken seizoen (jeugd) vv Volta Lelystad

Regels & afspraken seizoen (jeugd) vv Volta Lelystad Regels & afspraken seizoen 2015-2016 (jeugd) vv Volta Lelystad Datum : 09-08-2015 Versie : 1 Status : concept Auteur(s) : Sjoerd Kersten Inhoudsopgave 1. AFSPRAKEN BINNEN JE TEAM... 3 2. AFSPRAKEN VOOR

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Training en Competitieboekje Jeugd 1 Inhoudsopgave Voorwoord van de voorzitter... 3 Trainingen... 4 Competitie... 5 Huisregels competitie... 5 Begeleiding... 5 Verzetten van wedstrijden... 6 Zaalop- en

Nadere informatie

Technische commissie Tips voor begeleiders en trainers

Technische commissie Tips voor begeleiders en trainers Het voetbalseizoen 1 Zorg dat je alle e-mailadressen van de ouders van je spelers/speelsters hebt. Vanaf de A en B junioren hebben de spelers vaak een eigen e-mailadres. Het is handig als je alle adressen,

Nadere informatie

Ouderavond Jeugdafdeling DVG

Ouderavond Jeugdafdeling DVG Ouderavond Jeugdafdeling DVG Welkom De vereniging DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Organisatie DVG Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders en trainers Vertrouwenspersoon Huishoudelijke

Nadere informatie

Voetbalvereniging Berkhout

Voetbalvereniging Berkhout Voetbalvereniging Berkhout versie: 6 april 2009 Inhoudsopgave Bladzijde 1. Doelstelling 2 2. Algemene gedragscode 2 3. Gedragsregels op het sportcomplex 2 4. Kleding 3 5. Trainingen 3 6. Wedstrijden 3

Nadere informatie

Gedragsregels Voetbalvereniging Lemelerveld (vastgesteld 15-2-2012)

Gedragsregels Voetbalvereniging Lemelerveld (vastgesteld 15-2-2012) Gedragsregels Voetbalvereniging Lemelerveld (vastgesteld 15-2-2012) Versie 1.0 Pagina 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 ALGEMEEN 3 2.1 DOELSTELLING 3 2.2 OVER WIE GAAT HET? 3 2.3 WAAROVER GAAT HET? 4 3 ALGEMENE

Nadere informatie

CONCEPT HANDBOEK COACHES

CONCEPT HANDBOEK COACHES CONCEPT HANDBOEK COACHES Daar waar in dit handboek wordt gesproken over coach wordt ook een assistent coach, hulp coach en/of leider en/of trainer bedoeld. Dit handboek is met name bestemd voor de teams

Nadere informatie

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Agenda Introductie Organisatie jeugd Project Samen Scoren Taken begeleiding Basis teamafspraken Afgelastingen Vergoedingsregeling trainers Accommodatiebeheer Van alles

Nadere informatie

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan.

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. Gedragsreglement De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. 1 Inleiding Voetbalvereniging Meeuwenplaat draagt bij aan het door leden met plezier kunnen voetballen en zich positief en sportief ontwikkelen,

Nadere informatie

Intern Reglement Jeugdspelers

Intern Reglement Jeugdspelers Intern Reglement Jeugdspelers 1 Iedere speler behoort op tijd op de training en de wedstrijd te zijn. Bij wedstrijden is dat op het tijdstip vermeld op de wekelijkse mededelingen. Deze zullen zichtbaar

Nadere informatie

Bestuursreglement O.V.V. Animo "Gedrag, Normen & Waarden"

Bestuursreglement O.V.V. Animo Gedrag, Normen & Waarden Bestuursreglement O.V.V. Animo "Gedrag, Normen & Waarden" 01- Inleiding: Aangaande het bestuursreglement gedrag, normen en waarden, heeft O.V.V. Animo gedragsregels opgesteld die hierbij kunnen helpen.

Nadere informatie

RKVV Roosendaal checklist leiders / trainers

RKVV Roosendaal checklist leiders / trainers 1 RKVV Roosendaal checklist leiders / trainers We hopen dat deze lijst helpt om alle leiders en trainers veel plezier te laten beleven aan hun belangrijke taak bij onze club. Mocht je vragen of opmerkingen

Nadere informatie

Regelement en gedragscode Sportclub Leeuwen

Regelement en gedragscode Sportclub Leeuwen Regelement en gedragscode Sportclub Leeuwen 1. Inleiding Sportclub Leeuwen wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de

Nadere informatie

KICK OFF REAL LUNET ONDER 17 SEIZOEN 2018/2019 voetbal is een teamsport het runnen van een club ook!

KICK OFF REAL LUNET ONDER 17 SEIZOEN 2018/2019 voetbal is een teamsport het runnen van een club ook! KICK OFF REAL LUNET ONDER 17 SEIZOEN 2018/2019 voetbal is een teamsport het runnen van een club ook! Inhoudsopgave: Namenlijst van spelers, telefoonnummer en e-mail adres Namenlijst van begeleiding met

Nadere informatie

Gedragscode VV Krabbendijke

Gedragscode VV Krabbendijke Gedragscode VV Krabbendijke Algemene gedragscode 1. Respect voor iedereen 2. Respect voor de wettelijke voorschriften 3. Het gebruik en/of handel van drugs (inclusief softdrugs) is streng verboden op onze

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk (HQGUDFKW 0D]HQ]HOH 2SZLMN GH FO XE PH W H HQ Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk!! Intern reglement Eendracht Mazenzele Opwijk 1/5 1. Houding Behandel je medespelers,

Nadere informatie

Reglement normen en waarden 2010-2014

Reglement normen en waarden 2010-2014 Reglement normen en waarden 2010-2014 1. Inleiding De jeugdafdeling van SDW wil er aan bijdragen dat de jeugd met Passie, Plezier en Progressie kan voetballen en zich ontwikkelen. Dit alles afgestemd op

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN '------------' vv Gieterveen vv Gasselternijveen vv G.K.C. VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Versie 14 oktober 2013 Gedragsregels spelers SJO Oostermoer 1. Spelers moeten

Nadere informatie

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Club- en gedragsregels van CARTOUCHE Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk

Nadere informatie

Gedragsregels SJO ZVC 14. Gedragsregels SJO ZVC 14

Gedragsregels SJO ZVC 14. Gedragsregels SJO ZVC 14 Gedragsregels SJO ZVC 14 Gedragsregels spelers SJO ZVC 14 1. Spelers moeten zich correct gedragen t.o.v. medespelers, tegenstanders, bestuursleden, scheidsrechters, leiders, trainers, enz. Schelden, vloeken

Nadere informatie

JO13 t/m JO15 seizoen

JO13 t/m JO15 seizoen JO13 t/m JO15 seizoen 2018-2019 Trainersbijeenkomst September 2018 Uitspelen Wie is wie Lijncoördinator: Laurence en Bart (voor de leiders en de ouders) Hoofd Jeugdopleidingen Keepers: Ron Meuwese Hoofd

Nadere informatie

Januari Strategisch plan Legends Soccer Academy

Januari Strategisch plan Legends Soccer Academy Inleiding LSA heeft trainers onder contract staan die allen op het hoogste niveau gevoetbald hebben. LSA wil graag haar bijdrage leveren om het algehele niveau van de teams en spelers van AS 80 naar een

Nadere informatie

DOCUMENT Handleiding seniorenleider S.V. TIVOLI Uitgave: 01-08-2012

DOCUMENT Handleiding seniorenleider S.V. TIVOLI Uitgave: 01-08-2012 DOCUMENT Handleiding seniorenleider S.V. TIVOLI Uitgave: 01-08-2012 Inhoud Voorwoord... 3 Belangrijke tips:... 3 Aanwezigheid... 4 Ontvangst van bezoekende vereniging/scheidsrechter... 4 Presentatie...

Nadere informatie

Sportvereniging Westfriezen

Sportvereniging Westfriezen Sportvereniging Westfriezen Een club om trots op te zijn TB avond 26 augustus Goed opstarten seizoen is belangrijk Deze avond organiseren we omdat we.. Willen kennismaken met de nieuwe trainers Informatie

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017 S.V. DEN HOORN Toernooi JO-11 13 mei 2017 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Sport Vereniging Langbroek

Sport Vereniging Langbroek Sport Vereniging Langbroek Beleidsplan 2011/2012 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 2. Doelstelling... 3. Voorwaarden voor continuïteit... 4. Afspraken voetbaltechnisch beleid... 5. Fair Play beleid KNVB...

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950 Swift SV Velden Dameskorfbalvereniging sinds 1950 Korfbal is.! Een echte teamsport. Door het vrijlopen en samenspel kun je iets bereiken.! Attractieve, gezellige sport, die zowel prestatief als recreatief

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw Sponsortoernooi 20 juni 2015 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De

Nadere informatie

AANMELDING. Wat krijg je als je lid wordt? CONTRIBUTIE

AANMELDING. Wat krijg je als je lid wordt? CONTRIBUTIE AANMELDING Aanmelden doe je bij de ledenadministratie. Het telefoonnummer is te vinden op de website degendten.nl (onder algemene informatie) en op het publicatiebord bij de ingang van zwembad de Blenk

Nadere informatie

Selectie elftallen zijn alleen de eerste 2 elftallen van een afdeling. Bv JO19-1 en JO19-2 en MO19-1 en MO19-2 O19 staat voor JO19 en MO19.

Selectie elftallen zijn alleen de eerste 2 elftallen van een afdeling. Bv JO19-1 en JO19-2 en MO19-1 en MO19-2 O19 staat voor JO19 en MO19. Trainings-bepalingen Algemeen: De trainingen voor seizoen 2017-2018 kunnen gestart worden volgens onderstaand schema Selectie elftallen van: Senioren, O19, O17 O15 : start maandag 21 augustus Senioren

Nadere informatie

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen:

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Je gedraagt je sportief en met respect voor de club, voor je medespeler, je leider, je tegenstander, de scheidsrechter, de andere leden en supporters. De winnaar is

Nadere informatie

Gedragsregels. Jeugdafdeling v.v. De Merino s

Gedragsregels. Jeugdafdeling v.v. De Merino s Gedragsregels Jeugdafdeling v.v. De Merino s Beste sportvrienden en vriendinnen, Hierbij de uitgave van de gedragsregels voor de jeugd die van kracht zijn binnen v.v. de Merino s. Daarnaast willen wij

Nadere informatie

Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk

Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk 2013 Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk Jeugdcommissie svhoutwijk 2013 Voorwoord: Het nieuwe seizoen gaat binnenkort weer van start, een nieuw seizoen vol goede voornemens en

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Historie DSVP in vogelvlucht

Historie DSVP in vogelvlucht Welkom bij D.S.V.P. Historie DSVP in vogelvlucht Opgericht in 1948 Door Samenwerking Verkregen Pijnacker Speelde 22 jaar aan de Boezemweg (de Boezem) Sinds 1970 op de Groene Wijdte Er voetballen zowel

Nadere informatie

Plezier, Ontwikkeling, Veiligheid, Samenspel, Sportiviteit en Respect

Plezier, Ontwikkeling, Veiligheid, Samenspel, Sportiviteit en Respect COACHING & Teamafspraken Seizoen Dorsteti team Plezier, Ontwikkeling, Veiligheid, Samenspel, Sportiviteit en Respect TEAMGEGEVENS Lijst en contactgegevens: Teamleden Coaches Trainer(s) Clubhuis 1. UITGANGSPUNTEN

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend)

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen,

Nadere informatie

Trainings-bepalingen. Algemeen:

Trainings-bepalingen. Algemeen: Trainings-bepalingen Algemeen: De trainingen voor seizoen 2016-2017 kunnen gestart worden volgens onderstaand schema Selectie elftallen: Senioren, J019, J017 en J015 : start maandag 8 augustus Senioren

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

De 80 gedragsregels bij je voetbalamateurclub Hendri Visser

De 80 gedragsregels bij je voetbalamateurclub Hendri Visser Copyright Voetbalamateurclub.nl Pagina 1 van 1 Dit is versie 1.0 van dit rapport Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://voetbalamateurclub.nl/ebooks Disclaimer: Bij het samenstellen van

Nadere informatie

informatie-avond Kaboutervoetbal (K1) seizoen 2012 2013 VERENIGING UVV-VOETBAL : ÉÉN IN SPORT EN SPORTIVITEIT

informatie-avond Kaboutervoetbal (K1) seizoen 2012 2013 VERENIGING UVV-VOETBAL : ÉÉN IN SPORT EN SPORTIVITEIT informatie-avond Kaboutervoetbal (K1) seizoen 2012 2013 Agenda: 1. Voorstellen 2. UVV en locatie 3. Kaboutervoetbal 4. Competitie 5. Taken 6. Activiteiten / voorlopige jaarplanning 7. Uitrusting 8. Spelregels

Nadere informatie

V.V. Egmondia. Programmaboekje

V.V. Egmondia. Programmaboekje V.V. Egmondia Programmaboekje Senioren toernooi 01-09-2013 Beste Voetballiefhebber(s), Voorwoord Na een wel verdiende zomerstop is het nu weer tijd om de voetbalschoenen uit het vet te halen en ze op te

Nadere informatie

Charter Ouders. Het charter

Charter Ouders. Het charter Charter Ouders Vooreerst willen wij alle ouders, begeleiders en spelers danken voor het vertrouwen dat jullie stellen in SK Reningelst. Goede afspraken maken goede vrienden, daarom hebben wij dit charter

Nadere informatie

Gedragscode Dordtsche Rugby Club

Gedragscode Dordtsche Rugby Club Gedragscode Gedragscode Dordtsche Rugby Club 1. Inleiding Normen en waarden bij de beoefening van het rugby zijn heel belangrijk. De Dordtsche Rugby Club (hierna genoemd DRC) wil actief werken aan de bewustwording

Nadere informatie

Groep jong (meisjes en jongens) maandag 18.30 t/m 20.00 uur Dus totaal: Proef periode: Selectiebeleid: Voeding en Mentale ondersteuning

Groep jong (meisjes en jongens) maandag 18.30 t/m 20.00 uur Dus totaal: Proef periode: Selectiebeleid: Voeding en Mentale ondersteuning Groep jong (meisjes en jongens) Deelnemers tussen 9-13 jaar Jaarplanning 2013/2014 +/- 30 weken x 1 training p/w Bezoek topwedstrijden, clinics toptrainers, deelname toernooien, oefenwedstrijden, infoavonden

Nadere informatie

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 Beste Jeugdleiders, Binnen elke vereniging heb je vrijwilligers nodig die de vereniging draaiende houden. Zonder vrijwilligers heeft een vereniging

Nadere informatie

Gedragscode FC Tenstar Melle

Gedragscode FC Tenstar Melle Gedragscode FC Tenstar Melle I. Algemeen: - De club FC Tenstar Melle wil er aan bijdragen dat haar leden met plezier kunnen voetballen en zich verder ontwikkelen. Aangezien zij normen en waarden bij de

Nadere informatie

VOZN training kalender 2014

VOZN training kalender 2014 VOZN training kalender 214 Dag Datum Bad Eindhoven Tijdstip 5-sep-15 Wedstrijd bad 1 banen 6.15-8. woensdag 9-sep-15 Training bad 4 banen 18.3-2. 11-sep-15 Training bad 4 banen 19. - 2.3 12-sep-15 Wedstrijdbad

Nadere informatie

Taken coach

Taken coach Taken coach 19-09-2017 Voor/rondom de wedstrijden Tijdens de wedstrijden Na de wedstrijden Voor/rondom de wedstrijden -1 Overzicht teamleden (met trainer of contactpersoon JC) Adressen, telefoonnummers,

Nadere informatie

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

E-TOP. Toernooi. 9 tegen E-TOP Toernooi Maart 2013 9 tegen 9 WELKOM OP SPORTPARK DE WOLFSKAMER NAMENS ONZE SPONSOREN VAN DE JEUGD: HOOFDSPONSOR: Subsponsors: Beste voetballiefhebber, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van

Nadere informatie

Gedragsregels. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering

Gedragsregels. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering Gedragsregels Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering 14 november 2012 Inleiding Het bestuur van D.O.S.C. wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen sporten en zich verder kunnen ontwikkelen.

Nadere informatie

KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015. Info voor de trainer

KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015. Info voor de trainer KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Info voor de trainer Als jeugdbestuur waarderen we het bijzonder dat u zich bereid heeft verklaard zich in te willen zetten voor KFC Houtvenne door de taak van trainer

Nadere informatie

Vrouwen- & Meidentoernooi

Vrouwen- & Meidentoernooi Vrouwen- & Meidentoernooi 4 juni 2016 Beste voetballiefhebbers, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van harte welkom op ons jaarlijkse Girls On Tour Toernooi. In dit informatieboekje vind u belangrijke

Nadere informatie

- Bij jeugdleden zullen de ouders op de hoogte gebracht worden.

- Bij jeugdleden zullen de ouders op de hoogte gebracht worden. NORMEN EN WAARDEN - OMGANGSVORMEN Aan de leden, Normen en waarden hebben alles te maken met het hebben van respect voor elkaar en voor het werk dat men doet. Er is in toenemende mate sprake van onrechtmatig

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement KSK Meeuwen. 1. Inleiding

Huishoudelijk reglement KSK Meeuwen. 1. Inleiding Huishoudelijk reglement KSK Meeuwen 1. Inleiding KSK Meeuwen wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van

Nadere informatie

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde Beleidsplan Senioren 2017 2020 Eefde, mei 2017 v.v. Sportclub Eefde Algemeen Het voetbaltechnisch beleidsplan van v.v. Sportclub Eefde bestaat uit onderdelen en elementen welke op het technisch gebied

Nadere informatie

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko.

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko. Reglement Jeugd Volleybal vereniging Wijhko. In dit reglement: Algemene regels Wedstrijden spelen Training of wedstrijd afzeggen Activiteiten voor de jeugd Positief Coachen Algemene Regels Vervoer Bij

Nadere informatie

Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015

Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015 Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015 Dit protocol maakt onderdeel uit van het huishoudelijk reglement (artikel 25). Een voetbalclub is een samenleving in het klein. In een samenleving zijn regels

Nadere informatie

KICK OFF REAL LUNET ONDER 14 SEIZOEN 2018/2019. Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook!

KICK OFF REAL LUNET ONDER 14 SEIZOEN 2018/2019. Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook! KICK OFF REAL LUNET ONDER 14 SEIZOEN 2018/2019 Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook! Inhoudsopgave: Namenlijst van spelers telefoonnummer en e-mail adres Namenlijst van begeleiding met

Nadere informatie

Kan ik mijn team nog afmelden? Jullie hebben allen inmiddels aangegeven dat je aanwezig zult zijn. We gaan er dus vanuit dat jullie er zijn.

Kan ik mijn team nog afmelden? Jullie hebben allen inmiddels aangegeven dat je aanwezig zult zijn. We gaan er dus vanuit dat jullie er zijn. Wanneer:? 28 mei 2016 Waar? Sportcomplex De Weijdt, SV Koedijk, Saskerstraat 164, Koedijk Hoe laat? We trappen de eerste wedstrijd af om 9.00 uur Wie doen er mee? De Zouaven D1 Fortuna Wormerveer D2 Haarlem

Nadere informatie

Henk Droste JO-9 Toernooi

Henk Droste JO-9 Toernooi Henk Droste JO-9 Toernooi 21 ste Editie Hoofdsponsor Slagerij Hemmer 20 mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de

Nadere informatie

REGIO CLUBS NIEUW! ZEIST CUP O23 ENTREE GRATIS ZEIST CUP O23

REGIO CLUBS NIEUW! ZEIST CUP O23 ENTREE GRATIS ZEIST CUP O23 ENTREE GRATIS REGIO CLUBS NIEUW! ZEIST CUP O23 ZEIST CUP O23 Zeister Belofte Competitie Onder de 23 ZEIST CUP O.23 Reglementen & Wedstrijd Programma Contact Personen & Sponsors Deelnemende Verenigingen

Nadere informatie

TOV-JAN Jeugdtoernooi 2019

TOV-JAN Jeugdtoernooi 2019 TOV-JAN Jeugdtoernooi 2019 Toernooigids Baarn, Sportpark Ter Eem Spelers, ouders, begeleiders en andere belangstellenden, Hartelijk welkom bij het TOV-JAN jeugdtoernooi. We zijn blij dat ook dit jaar weer

Nadere informatie

Huis- en gedragsregels VV Twenthe.

Huis- en gedragsregels VV Twenthe. Huis- en gedragsregels VV Twenthe. Versie 1.0, Januari 2014. RESPECT Het onderwerp Respect op en rond de voetbalvelden is een steeds prominenter onderwerp geworden binnen voetbalverenigingen. Ter voorbereiding

Nadere informatie

INFORMATIEGIDS VOOR NIEUWE JEUGDLEDEN BIJ

INFORMATIEGIDS VOOR NIEUWE JEUGDLEDEN BIJ INFORMATIEGIDS VOOR NIEUWE JEUGDLEDEN BIJ Inleiding SC Woezik is opgericht in 1961 en speelt op Sportpark Woezik te Wijchen. De vereniging wordt geleid door een bestuur dat door de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Club Regels voor in en buiten het veld

Club Regels voor in en buiten het veld Club Regels voor in en buiten het veld VIOD Samen zorgen voor respect en plezier voor iedereen! Inhoud 1 Inleiding...4 2 Basiswaarden van Viod...5 2.1 Algemene gedragsregels van Viod...5 3 Regels gedurende

Nadere informatie

Jeugdtoernooi M.S.V. 71 Zaterdag 1 juni 2019

Jeugdtoernooi M.S.V. 71 Zaterdag 1 juni 2019 Jeugdtoernooi M.S.V. 71 M.S.V. 71 Albert Schweitzerdreef 501 Maassluis www.msv71.nl Jeugdtoernooi 2019 bij M.S.V.'71 Hoofdsponsor Segment Welkom op het sportpark van M.S.V. 71 in Maassluis. In dit toernooiboekje

Nadere informatie