[ EEN UITGEKIEND ONTWERP ]

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "[ EEN UITGEKIEND ONTWERP ]"

Transcriptie

1 CITROËN C3

2 [ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] Het strakke silhouet en de pure lijnen geven de Citroën C3 een bijzonder gedurfd en vooruitstrevend voorkomen. De neus, met de in de bovenste grille geïntegreerde chevrons en de led-dagrijverlichting, benadrukt het elegante en dynamische design van de auto. Dankzij het uitgekiende ontwerp biedt hij verrassend veel ruimte. Dit gevoel van ruimte wordt versterkt door het grote glasoppervlak. De in deze brochure beschreven uitrustingselementen geven een volledig overzicht van de technologie van de Citroën C3. De uitvoeringen van de auto s die Citroën in de Europese Unie op de markt brengt, kunnen van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting, standaard of optioneel, verwijzen wij u naar het document Prijslijst, uitrustingsspecificaties & technische gegevens dat u kunt downloaden op de website

3 [ IDEAAL VOOR IN DE STAD ] De Citroën C3 behoort tot de meest compacte modellen in zijn segment. Met zijn lengte van 3,94 m, breedte van 1,71 m en draaicirkel van 10,2 m is hij geknipt voor het stadsverkeer.

4 [ EEN KARAKTERISTIEKE SIGNATUUR ]

5 [ EEN SPECTACULAIR UITZICHT ] Door het uitzonderlijk grote oppervlak van de Zenith-voorruit, een technologisch hoogstandje, kunnen alle inzittenden optimaal van het landschap genieten. Het rijden in de Citroën C3 wordt zo een unieke ervaring.

6 [ GEBRUIKSGEMAK EN RIJPLEZIER ] Het elegante en comfortabele interieur van de Citroën C3 wordt gekenmerkt door verchroomde en gelakte accenten en een harmonieuze inrichting.

7 Op het multifunctionele display van de Citroën C3 wordt onder andere de informatie van het emyway-navigatiesysteem weergegeven. Dit gps-navigatiesysteem van de nieuwste generatie beschikt over een birdview -weergave. De kaartgegevens van Europa zijn opgeslagen op een interne harde schijf. Bovendien kunt u via het 7 grote display keuzes maken uit de playlists van uw muziekspeler. En voor uw mobiele telefoon kunt u gebruikmaken van het Bluetooth* handsfree telefoonsysteem. Ook kunt u uw eigen muziek afspelen door uw mp3-speler of usb-stick aan te sluiten op de usbaansluiting, die handig onder aan de middenconsole is aangebracht. * Alleen in combinatie met een compatibele telefoon.

8 [ VANAF 95 g CO 2 /km ] Door deze code met uw smartphone te scannen kunt u een video over de Citroën C3 bekijken. Op uw smartphone moet wel een app zijn geïnstalleerd die deze functionaliteit mogelijk maakt. Deze kunt u downloaden van een app store.

9 [ VANAF 79 g CO 2 /km ] De Citroën C3 weet dankzij zijn hightech oplossingen als geen ander comfort en milieuvriendelijkheid te combineren. Met de elektronisch gestuurde ETG6-versnellingsbak, die leverbaar is in combinatie met de PureTech 82 S&S motor, kunt u met één handbeweging kiezen voor automatisch schakelen of handmatig op- en terugschakelen. Bovendien zijn het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot nog lager. Dankzij de door Citroën ontwikkelde BlueHDi met Stop & Start-systeem biedt de Citroën C3 zelfs in de stad een ongekend rijplezier terwijl de uitstoot van schadelijke stoffen opmerkelijk gering is. De uitvoeringen met een handgeschakelde versnellingsbak zijn voorzien van een opschakelindicator die uw rijstijl analyseert en via een pictogram op het display in het instrumentenpaneel aangeeft wanneer u het beste kunt opschakelen.

10 [ OOG VOOR PRIVACY ] [ BLINDERINGSPANEEL ] Het bovenste gedeelte van de Zenith-voorruit van de Citroën C3 is extra getint. Zo kunt u optimaal profiteren van het uitzicht zonder dat u zich bekeken voelt. Een verschuifbaar blinderingspaneel met twee zonnekleppen biedt de mogelijkheid het formaat van de voorruit optisch terug te brengen tot meer gangbare afmetingen.

11 Het strak vormgegeven dashboard en het bijzondere stuurwiel, dat bijzonder prettig in de hand ligt, dragen bij aan het rijplezier dat u in de Citroën C3 ervaart. De drie ronde klokken van het instrumentenpaneel zorgen voor een sportieve, hightech uitstraling. De automatische airconditioning kan met behulp van de ronde knoppen met verchroomde accenten worden ingesteld. Voor een perfect geluid bestaat het hifi-systeem uit een centraal in het dashboard geplaatste extra luidspreker en een subwoofer.

12 De Citroën C3 biedt meer dan voldoende ruimte voor vijf volwassenen. De rijkwaliteiten van deze veelzijdige auto staan bovendien borg voor een bijzonder goed comfort. En daar profi teren zowel de bestuurder als de vooren achterpassagiers van.

13 In het uit fraaie materialen opgebouwde interieur van de Citroën C3 is niets aan het toeval overgelaten. Om het leven aan boord te vergemakkelijken is optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte. De bedieningselementen zijn ideaal geplaatst, wat een belangrijke bijdrage levert aan het rijcomfort. Een comfort dat verder wordt verbeterd door de parfumeur, die tijdens het rijden een aangename geur in de auto verspreidt. De veelzijdige Citroën C3 valt op door het gemak waarmee de indeling van het interieur kan worden aangepast. De bagageruimte is met een inhoud van 300 liter bijzonder groot. De achterbank kan in twee delen (2/3-1/3) worden neergeklapt, zodat u de bagageruimte op meerdere manieren kunt vergroten. Als de rugleuningen zijn neergeklapt, ontstaat een bagageruimte met een lengte van 1,19 m. In de vele opbergruimtes kunt u allerlei voorwerpen kwijt. De hoedenplank kan eenvoudig worden opgeborgen op de vloer van de bagageruimte. Een belangrijk voordeel voor een auto met zulke compacte buitenmaten.

14 2 1. Bij het inparkeren wordt u door de parkeerhulp achter gewaarschuwd voor obstakels in de buurt van de auto. 2. De achteruitrijcamera, waarvan de beelden op het 7 kleurenscherm worden weergegeven, vergemakkelijkt het inparkeren in de kleinste gaatjes Met behulp van een sensor meet de zelfdimmende binnenspiegel de sterkte van het licht. Het spiegelglas wordt automatisch donkerder om verblinding te voorkomen. Dit systeem schakelt ook automatisch over van de dag- op de nachtstand en andersom. 4. Verschillende schakelaars zijn gemakkelijk bereikbaar op het portierpaneel aangebracht: de schakelaars voor het verstellen van de buitenspiegels, de schakelaars van de elektrische ruitbediening vóór en achter, en de schakelaar voor de kinderbeveiliging. Als de kinderbeveiliging is ingeschakeld, kunnen de achterportieren en achterportierruiten niet door de achterpassagiers worden geopend. 4 De Citroën C3 kan ook worden voorzien van een cruise control met snelheidsbegrenzer. Bovendien waarschuwt de auto door middel van een controlelampje en een geluidssignaal als één van de inzittenden voorin vergeet zijn gordel om te doen. De 6 airbags maken de passieve veiligheid compleet: 2 frontairbags gekoppeld aan 2 zijairbags vóór en 2 in het dak ingebouwde hoofdairbags. De Citroën C3 is uitgerust met een scala van elektronische rijhulpsystemen. Zo is de auto standaard voorzien van ABS, elektronische remkrachtverdeler (EBD), Brake Assist System (BAS) en automatisch inschakelende alarmknipperlichten. Daarnaast is ESP standaard. Dit stabiliteitscontrolesysteem zorgt ervoor dat de auto onder alle omstandigheden (binnen de natuurkundige wetten) stabiel blijft en de door de bestuurder opgelegde koers zo goed mogelijk volgt. Tegelijkertijd beperkt de ASR het doorslippen van de aangedreven wielen. 1

15 ACCESSOIRES, VELGEN, BEKLEDINGEN EN KLEUREN Leer Claudia perforé Mistral (A) Stof Omni Crêpe Mistral/Bise (A) BELANGRIJKSTE UITRUSTING PER UITVOERING 1. Het semigeïntegreerde navigatiesysteem, waarbij u kunt kiezen uit alle gps-systemen van het huidige Garmin-gamma. Het is fraai in het dashboard geïntegreerd en maakt de lelijke zuignap en kabels overbodig. 2. De op maat gemaakte bak voor op de vloer in de bagageruimte beschermt de originele vloerbedekking tegen beschadigingen en scheuren. Deze stevige en waterdichte bak is gemakkelijk te plaatsen en schoon te maken. Navigatiesysteem 1 Bagageruimtebeschermbak 2 Verchroomde buitenspiegelkappen 3 Stof Andorre Gloss Mistral/Omni Crêpe en Dinamica Mistral (A) Stof Fyber Brun Panama/Omni Crêpe Brun Chic en Omni Natté Mistral (A) CITROËN C3 ATTRACTION: ABS, ESP, elektronische remkrachtverdeler, Brake Assist System Front- en zijairbags vóór In delen (2/3-1/3) neerklapbare achterbank Voorbumper met middenpaneel in carrosseriekleur Centrale vergrendeling met afstandsbediening Stuurbekrachtiging Bandenspanningscontrolesysteem Tweekleurige 15 wieldoppen Airfl ow Bandenreparatieset Elektrisch bedienbare ruiten vóór Boordcomputer In hoogte verstelbare bestuurdersstoel Elektrisch verstelbare buitenspiegels In hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel. 3. De verchroomde buitenspiegelkappen geven de Citroën C3 een extra chic en elegant accent. 4. De Citroën C3 kan worden voorzien van een uitneembare make-upspiegel, een bijzondere attentie. 5. Het kinderzitje Kiddy Cruiserfix Pro, met Citroën-logo, is bijzonder veilig, comfortabel en gemakkelijk te monteren op zitplaatsen met Isofixbevestigingspunten. Dankzij de V-vormige rugleuning past het zitje zich aan de groei van het kind aan. Het lage gewicht (slechts 8 kg) en het gebruik van lichte materialen dragen bij aan de energieabsorbering in geval van een aanrijding. 6. De fietsendrager wordt gemonteerd geleverd en kan zonder gereedschap worden bevestigd. Hij biedt een uitstekende bescherming tegen diefstal: de fietsen worden op de fietsendrager vergrendeld en de fietsendrager zelf wordt op de allesdragers vergrendeld Make-upspiegel Kinderzitje Fietsendrager Wieldop Astérodéa 15 Wieldop Airfl ow 15 Lichtmetalen wielen Valonga 16 Lichtmetalen wielen Clover 17 zwart gepolijst Lichtmetalen wielen 17 wit gepolijst Lichtmetalen wielen Squale 16 (B) Lichtmetalen wielen Tuorla 15 (B) Stof tressé Capcove/Omni Crêpe en Dinamica Lama (A) Gris Shark (P) Blanc Nacré (P) Karma (P) Gris Aluminium (M) Bleu Virtuel (M) Noir Perla Nera (P) Rouge Rubi (P) Bleu Encre (P) Blanc Banquise (V) (A) In combinatie met andere materialen. (B) Leverbaar als accessoire, geleverd zonder wielbout en wielslot. Bleu Belle-Île (P) (M) Metalliclak (P) Pareleffectlak (V) Vernislak. De metallic- en pareleffectlakken zijn leverbaar als optie. CITROËN C3 TENDANCE: BELANGRIJKSTE UITRUSTING VAN DE C3 ATTRACTION + Airconditioning Spiegelkappen in carrosseriekleur Tweekleurige 15 wieldoppen Airfl ow Led-dagrijverlichting Verchroomde omlijsting grille in voorbumper Pack Sécurité: hoofdairbags vóór en achter, controlelampje en waarschuwingssignaal losgemaakte/niet-vastgemaakte gordels bestuurder en voorpassagier, cruise control met snelheidsbegrenzer Zacht bekleed dashboard, sierpaneel van dashboard en instrumentenpaneel in de kleur Tungstène Verchroomde portierhandgrepen Audiosysteem met cd-speler, RDS, mp3-afspeelmogelijkheid en jack-aansluiting. CITROËN C3 EXCLUSIVE: BELANGRIJKSTE UITRUSTING VAN DE C3 TENDANCE + Middenarmsteun vóór Automatisch inschakelende verlichting Sierpaneel van het dashboard en het instrumentenpaneel in de kleur Gris Moondust Automatische airconditioning Automatische follow me home-verlichting Automatische ruitenwissers vóór Lichtmetalen 16 velgen Valonga of Airfl ow Bluetooth* handsfree telefoonsysteem en usb-aansluiting Pack City: parkeerhulp achter, verwarmde inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ruiten achter, elektrische kinderbeveiliging Zenith-voorruit Parfumeur Mistlampen vóór Zelfdimmende binnenspiegel Matten vóór en achter Met splitleder bekleed stuurwiel met gematteerd verchroomd sierdeel Verchroomde sierstrip op de achterklep en sierlijsten onder de zijruiten. * Alleen in combinatie met een compatibele telefoon.

16 TECHNOLOGIE IN DIENST VAN UW VEILIGHEID RESPECT VOOR HET MILIEU DE SERVICES VAN CITROËN Voor uw veiligheid is de Citroën C3 voorzien van een aantal actieve en passieve veiligheidssystemen van de nieuwste generatie: ABS: Het antiblokkeersysteem (ABS) is een hulpsysteem bij het remmen dat, indien nodig, de remdruk aanpast om te voorkomen dat de wielen blokkeren en de auto onbestuurbaar wordt. Achteruitrijcamera: De aan het emyway-navigatiesysteem gekoppelde achteruitrijcamera wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling. Hiermee worden parkeermanoeuvres kinderspel. Met twee blauwe lijnen wordt de ruimte die de auto op de weg inneemt weergegeven. De rode lijn geeft de minimale ruimte aan die nodig is om de achterklep te kunnen openen als de auto voor een muur wordt geparkeerd. Deze achteruitrijcamera is gekoppeld aan een waarschuwingssysteem dat via geluidssignalen aangeeft hoe ver de auto van mogelijke obstakels is verwijderd. ASR: De antislipregeling (ASR) is een elektronisch systeem waarmee de auto op een wegdek met weinig grip kan wegrijden. Het systeem grijpt in op de remmen van één of meer wielen als sensoren het doorslippen ervan signaleren. BAS: Het Brake Assist System (BAS) vergroot onmiddellijk de remdruk als het rempedaal snel wordt ingetrapt en verkort daarmee de remweg. Het systeem schakelt bij een noodstop automatisch de alarmknipperlichten in om het achteropkomende verkeer te waarschuwen. Cruise control: De bestuurder kan met dit systeem met een vooraf ingestelde snelheid blijven rijden zonder het gaspedaal in te trappen, ongeacht het profi el van de weg. Het systeem wordt automatisch uitgeschakeld als het rempedaal of het koppelingspedaal wordt ingetrapt, maar kan ook handmatig worden uitgeschakeld met de schakelaar. EBD: De elektronische remkrachtverdeler maakt gebruik van de sensoren van het ABS en optimaliseert de remdruk naar de achterwielen door het rechter- en linkerwiel afzonderlijk aan te sturen. ESP: Het elektronische stabiliteitsprogramma (ESP) is een elektronisch systeem dat, binnen de grenzen van de natuurkundige wetten, de door de bestuurder gewenste koers van de auto in een bocht stabiliseert door in te grijpen op de remmen en/of het motormanagement. BlueHDi-motoren Deze nieuwe, geavanceerde motorenfamilie voldoet aan de Euro 6-normen dankzij een 90% lagere uitstoot van stikstofoxide (NOx). Ook het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot van deze motoren zijn lager. De door PSA gebruikte technologie is de meest effi ciënte van de markt. De vóór het roetfilter geplaatste SCR-katalysator (Selective Catalytic Reduction) zet dankzij de inspuiting van AdBlue de vervuilende stoffen om in waterdamp en stikstof, stoffen die onschadelijk zijn voor de gezondheid. De Citroën C3 met de 79 g BlueHDi 100-motor, gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak, heeft een bijzonder laag brandstofverbruik en een dito CO 2 -uitstoot: 3,0 l/100 km en 79 g/km CO 2 Desondanks is de motor krachtig en soepel. PureTech-motoren Bij de PureTech-benzinemotoren worden geavanceerde, effi ciënte en kostenbesparende technologieën toegepast. Deze benzinemotoren zijn sterker en milieuvriendelijker: vergeleken met de motoren van de vorige generatie leveren ze 15% meer vermogen, terwijl het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot afnemen met tot wel 25%. De Citroën C3 met de PureTech 82 S&S-motor, gekoppeld aan de elektronisch gestuurde ETGversnellingsbak, voldoet aan de Euro 6-normen en heeft een bijzonder laag brandstofverbruik en een dito CO 2 -uitstoot; 4,1 l/100 km en 95 g CO 2 /km. Deze compacte en lichte motor staat garant voor uitstekende prestaties en veel rijplezier. Motoren BRANDSTOFVERBRUIK EN CO 2 -UITSTOOT (ECE-NORM 199/100)* Binnen de bebouwde kom (l/100 km) Buiten de bebouwde kom (l/100 km) Gecombineerd (l/100 km) CO 2 Gecombineerd (g/km) PureTech 68 (wieldoppen 15 Airflow) 5,1 3,8 4,1 95 PureTech 82 (wieldoppen » Airflow) 5,5 3,9 4,5 104 Wij bieden u een breed pakket services waardoor u verzekerd bent van zorgeloos rijden in uw nieuwe Citroën. 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE Elke nieuwe Citroën heeft bij afl evering standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout is kosteloos. Bovendien profi teert u gedurende de fabrieksgarantieperiode van de hulpverlening van Citroën Assistance. CITROËN ASSISTANCE Hoe veilig en betrouwbaar uw Citroën ook is, u kunt altijd wel een keer te maken krijgen met pech. Citroën Assistance staat dag en nacht, zeven dagen per week, in bijna geheel Europa gereed om u in geval van pech weer op weg te helpen. U kunt hiervoor het gratis nummer bellen. CARROSSERIEGARANTIE Nieuwe Citroën personenauto s hebben bij afl evering standaard 12 jaar carrosseriegarantie; op bedrijfswagens is dit 5 jaar. LAKGARANTIE Nieuwe Citroën personenauto s hebben bij afl evering standaard drie jaar lakgarantie; op bedrijfswagens is dit 2 jaar. MYCITROËN FREEDRIVE SERVICECONTRACT Met MyCITROËN FreeDrive kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot 3, 4 of 5 jaar. U hoeft zich die hele periode geen zorgen te maken over problemen met uw auto die onder de garantie vallen. Een MyCITROËN FreeDrive servicecontract dekt namelijk het vervangen of herstellen (incl. arbeidsloon) van defecte mechanische, elektrische en hydraulische onderdelen. Dankzij een ruime keuze aan looptijden, maximale kilometrages en aanvullende bouwstenen betaalt u nooit te veel. MyCITROËN FreeDrive is naar wens uit te breiden met de bouwstenen onderhoud, vervanging van slijtagedelen (excl. banden), een jaarlijkse aircocheck en het Citroën bandencontract. Vraag uw dealer naar meer informatie en tarieven, of ga naar MYCITROËN CARD Met deze kaart profi teert u een jaar lang, voor slechts 49 van: Citroën Assistance: gratis pechhulp in bijna geheel Europa, 24/7, 365 dagen per jaar Gratis APK-controle Gratis bijvullen van vloeistoffen Gratis checks (vakantie-, winter- en tussentijdse checks) Gratis bandenreparatie (wij repareren een lekke band gratis) Gratis defecte lampjes vervangen Gratis voorruit(ster)reparatie 10% korting op originele Citroën-accessoires CITROËN SNELSERVICE Met Citroën Snelservice kunt u zonder afspraak bij uw dealer terecht. Bijvoorbeeld voor het vervangen van accu s en ruitenwisserbladen, het vernieuwen van banden, remmen en uitlaten, en het repareren van verlichting en ruiten. En ook voor een snelle bandencontrole kunt u direct bij ons terecht. MYCITROËN BANDENSERVICE Maakt u gebruik van de MyCITROËN Bandenservice, dan wisselen wij in het najaar uw zomerbanden om voor winterbanden en in het voorjaar uw winterbanden weer voor zomerbanden. Vanzelfsprekend slaan wij de banden ook voor u op. In ons bandenhotel bewaren we ze voor u onder de juiste omstandigheden. Voorafgaand aan montage, controleren wij de kwaliteit en profi elen van uw banden. VERVANGEND VERVOER Terwijl onze monteurs met uw auto bezig zijn, hoeft u nooit zonder vervoer te zitten. Uw dealer kan u hier meer over vertellen! CITROËN ASSURANCE Met Citroën Assurance kunt u met een extra veilig gevoel de weg op. Wij bieden Citroënrijders een aantrekkelijke verzekering die vrijwel alle situaties dekt. Onze premies zijn zeer gunstig. Kijk voor meer informatie of direct afsluiten op Variabele snelheidsbegrenzer: De bestuurder kan met dit systeem een snelheid instellen die hij niet wil overschrijden. Wanneer hij dit wil, kan de bestuurder altijd sneller rijden dan deze snelheid. Dit is echter alleen mogelijk door het gaspedaal stevig in te trappen. PureTech 82 (wieldoppen 16» Nuclear) 5,6 4,1 4,6 107 PureTech 82 S&S ETG (wieldoppen » Airflow) 4,5 3,9 4,1 95 PureTech S&S 110 BVM 5,9 4,0 4,7 107 AFMETINGEN 1524 / / / BlueHDi g 3,6 2,7 3,0 79 * Informatie met betrekking tot de motoren kan door Citroën op elk gewenst moment worden gewijzigd. Bekijk de website voor de meest recente informatie. De bovenstaande verbruikscijfers zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle auto s die in Europa worden verkocht. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enz. Zie voor meer informatie om uw brandstofverbruik te verbeteren Tips voor groen rijden op De beschrijvingen van de auto s van Citroën die in Europa op de markt worden gebracht, kunnen van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting van ieder model van het Citroën-productgamma verwijzen wij u naar de prijslijst, uitrustingsspecifi caties en technische gegevens. U kunt ook uw Citroën-dealer raadplegen. Deze tekst betreft alleen de auto s die in Europa op de markt worden gebracht. De informatie over de modellen en hun kenmerken komt overeen met de beschrijving zoals deze geldt op het moment dat deze tekst gedrukt is; aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Citroën behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving de kenmerken van de getoonde modellen te wijzigen en is daarbij niet gehouden deze tekst bij te werken. AUTOMOBILES CITROËN verklaart, onder toepassing van de bepalingen in de richtlijn CEE n 2000/53 CE van 18 september 2000 die betrekking hebben op buiten gebruik gestelde auto s, dat ze de doelstellingen bereikt die in deze richtlijn zijn vastgesteld en dat gerecycled materiaal gebruikt wordt voor de fabricage van de producten die op de markt worden gebracht. De kleuren van de carrosserie zoals deze zijn weergegeven vormen een indicatie; de druktechnieken laten een getrouwe weergave van de kleuren niet toe. Als u, ondanks de zorg die besteed is aan het samenstellen van deze brochure, toch een fout meent te ontdekken, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Voor inlichtingen, bel naar Citroën Klanteninformatie, telefoonnummer Voor meer informatie over de service van Citroën kunt u contact opnemen met een van de verkooppunten van ons netwerk in Nederland. 30 NL 31 NL

17 LEER HET GAMMA EN DE CRÉATIVE TECHNOLOGIE VAN CITROËN KENNEN Ga naar (met uw smartphone naar of download gratis de app). Octobre 2014 Création et réalisation :

14D3 CITROËN C3 SYG_0086_0110_fr_Dossier C N page 1

14D3 CITROËN C3 SYG_0086_0110_fr_Dossier C N page 1 14D3 CITROËN C3 14D4 VISIO- DRIVE [ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] Het strakke silhouet en de pure lijnen geven de Citroën C3 een bijzonder gedurfd en vooruitstrevend voorkomen. De neus, met de in de bovenste

Nadere informatie

BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES

BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES CITROËN C3 PICASSO BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES De CITROËN C3 Picasso is leverbaar in verschillende Two-Tone combinaties. Bij de uitvoering EXCLUSIVE kan de dakkleur Noir Perla Nera worden

Nadere informatie

VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT

VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT CITROËN C3 VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT Het slimme ontwerp van de CITROËN C3 kenmerkt zich onder andere door een uitzonderlijk groot glasoppervlak dat zorgt voor veel licht en een aangenaam ruimtelijk gevoel.

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO EEN CREATIEF DESIGN Het unieke design van de Citroën C3 Picasso geeft de auto een gedurfde en sympathieke uitstraling. Dankzij kleine retouches ziet hij er nu nóg moderner

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE INNOVATIEF IN VELE OPZICHTEN +++ TECHNOLOGIE. Met de Connecting Box beschikt u over een in het dashboard geïntegreerde USBen jack-aansluiting.

Nadere informatie

CITROËN NEMO MULTISPACE

CITROËN NEMO MULTISPACE CITROËN NEMO MULTISPACE De ware FAMILIEGEEST Bij het ontwerp van de nieuwe Nemo Multispace worden vorm en functie perfect gecombineerd; kijk maar naar zijn enorme glasoppervlak. De grille onderstreept

Nadere informatie

RIJPLEZIER DES & IGN

RIJPLEZIER DES & IGN CITROËN C4 GEÏNSPIREERD POSITIVE POWER RIJPLEZIER DESIGN & TECHNOLOGIE VOLLEDIG TOT UW DIENST Het silhouet van de Citroën C4 is dynamisch en elegant. De fraaie lijnen en de subtiele chromen accenten benadrukken

Nadere informatie

BEKIJK DE STAD EENS OP EEN ANDERE MANIER

BEKIJK DE STAD EENS OP EEN ANDERE MANIER C1 BEKIJK DE STAD EENS OP EEN ANDERE MANIER OPTIMISTISCH, GEBRUIKSVRIENDELIJK EN INTELLIGENT De Citroën C1 is een optimistische oplossing voor het hedendaagse vervoer in de stad. Deze frisse, eigenwijze

Nadere informatie

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft.

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft. CITROËN JUMPY elegante FUNCTIONALITEIT Vanuit welke hoek je m ook bekijkt, de Citroën Jumpy is een robuuste en tegelijkertijd ook een heel elegante verschijning. De compacte vormen en een grote bumper

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN BERLINGO

NIEUWE CITROËN BERLINGO NIEUWE CITROËN BERLINGO OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

CITROËN C3 BUSINESS PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN C3 BUSINESS PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN C3 BUSINESS PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN C3 BUSINESS - Uitrustingsniveaus CITROËN C3 BUSINESS - 6 Airbags (bestuurder + passagiersairbag / gordijnairbags

Nadere informatie

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1 09J1 Juli 2009 Création et réalisation : Imprimé en E.U. 07/2009 par CITROËN C1 C1_NL_16P_06.2009 page 1 C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C3

DE NIEUWE CITROËN C3 DE NIEUWE CITROËN C3 De nieuwe Citroën C3, EEN NIEUW DESIGN ontdek de nieuwe C3, een auto met een verrassend nieuw design. Dankzij mooie vormen en strakke lijnen heeft de auto een avantgardistische uitstraling.

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

CITROËN C3 BUSINESS PRIJSLIJST - MEI 2015

CITROËN C3 BUSINESS PRIJSLIJST - MEI 2015 CITROËN C3 BUSINESS PRIJSLIJST - MEI 2015 CITROËN C3 BUSINESS - Uitrustingsniveaus CITROËN C3 BUSINESS - 6 Airbags (bestuurder + passagiersairbag / gordijnairbags / zij-airbags) - 7 Touchscreen (7 inch

Nadere informatie

INTERIEUR EEN NOG RUIMER RUIM EN VEELZIJDIG

INTERIEUR EEN NOG RUIMER RUIM EN VEELZIJDIG CITROËN C4 EEN KRACHTIG DESIGN NOG MEER KARAKTER DANKZIJ DE NIEUWE LICHTSIGNATUUR De Citroën C4 maakt met zijn krachtige design direct een robuuste en kwalitatief hoogwaardige indruk. De voorzijde is direct

Nadere informatie

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties CITROËN C8 CITROËN C8, EEN AUTO VOOR DE HELE FAMILIE U moet uw hele gezin vervoeren, maar wilt tegelijkertijd ontsnappen aan de dagelijkse routine. Deze MPV is opvallend anders en biedt duidelijk meer

Nadere informatie

CITROËN C3 BUSINESS PRIJSLIJST - JANUARI 2016

CITROËN C3 BUSINESS PRIJSLIJST - JANUARI 2016 CITROËN C3 BUSINESS PRIJSLIJST - JANUARI 2016 CITROËN C3 BUSINESS - Uitrustingsniveaus CITROËN C3 BUSINESS - 6 Airbags (bestuurder + passagiersairbag / gordijnairbags / zij-airbags) - 7 Touchscreen (7

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

CITROËN C3 PRIJSLIJST - MEI 2015

CITROËN C3 PRIJSLIJST - MEI 2015 CITROËN C3 PRIJSLIJST MEI 2015 CITROËN C3 Uitrustingsniveaus CITROËN C3 ATTRACTION 15 Wieldoppen Airflow Biton ABS met elektronische remkrachtverdeling en remassistent Bandenreparatiekit Bestuurders/Passagiersairbag

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET DESIGN

DE KRACHT VAN HET DESIGN CITROËN JUMPER DE KRACHT VAN HET DESIGN De Citroën Jumper heeft alles in zich om elke ondernemer te overtuigen: de Citroën Jumper levert topprestaties, is voorzien van vele speciale voorzieningen en weet

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

CITROËN C3 PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN C3 PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN C3 PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS November 2014 CITROËN C3 Uitrustingsniveaus CITROËN C3 ATTRACTION 15 Wieldoppen Airflow Biton ABS met elektronische remkrachtverdeling

Nadere informatie

een icoon VAN DEZE TIJD

een icoon VAN DEZE TIJD CITROËN DS3 een icoon VAN DEZE TIJD De citroën DS3 is de droom van elke designer. een auto die je niet koud laat, die onmiddellijk weet te verleiden. De elegante en subtiele lijnen zorgen voor een heel

Nadere informatie

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit en

Nadere informatie

EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN

EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN CITROËN C4 AIRCROSS EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN De Citroën C4 AIRCROSS verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit, wat u kunt zien aan de kleinste details. Gemarkeerd door de zowel overdag

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

CITROËN C3 PICASSO PRIJSLIJST - JANUARI 2016

CITROËN C3 PICASSO PRIJSLIJST - JANUARI 2016 CITROËN C3 PICASSO PRIJSLIJST JANUARI 2016 CITROËN C3 Picasso Uitrustingsniveaus CITROËN C3 PICASSO TENDANCE 16 inch stalen wielen met Airflow wieldoppen 3 Hoofdsteunen achter 6 Airbags (bestuurder + passagier

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen.

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. CITROËN NEMO De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. Neem nou de versnellingspook, gesitueerd

Nadere informatie

NIEUWE BERLINGO MULTISPACE

NIEUWE BERLINGO MULTISPACE NIEUWE BERLINGO MULTISPACE MODERN EEN EXPRESSIEF DESIGN De CITROËN BERLINGO MULTISPACE, de maatstaf in zijn segment, heeft nu een nog expressievere neus die zijn karaktervolle persoonlijkheid optimaal

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2016 108 5-deurs benzine benzine consumentenadviesprijs Maandelijks incl. btw/bpm bpm btw prijs excl. bijtelling bijtellingsbedrag* Motor kw label CO 2

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

CITROËN JUMPY BESTELWAGEN

CITROËN JUMPY BESTELWAGEN CITROËN JUMPY BESTELWAGEN DESIGN Scan deze QR-code met uw smartphone om de Citroën Jumpy en de overige bedrijfswagens van Citroën in al hun facetten te leren kennen. CITROËN JUMPY BESTELWAGEN: ELEGANT

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2015 108 5-deurs consumentenadviesprijs Maandelijks benzine incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling bijtellings bedrag* Motor kw label CO 2 Blue Lease

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

ZERO CO 2 -UITSTOOT TIJDENS HET RIJDEN ZERO UITSTOOT VAN SCHADELIJKE UITLAATGASSEN ZERO MOTORGELUID

ZERO CO 2 -UITSTOOT TIJDENS HET RIJDEN ZERO UITSTOOT VAN SCHADELIJKE UITLAATGASSEN ZERO MOTORGELUID CITROËN C-ZERO AIRDREAM De benaming Airdream staat voor de meest geavanceerde technologieën die door Citroën zijn ontwikkeld ter bescherming van het milieu. Zo is er de micro-hybride e-hdi-technologie,

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Persoonlijke stijl SET LICHTMETALEN VELGEN 17. Voor banden 225/65 - R17. Niet geschikt voor sneeuwkettingen.

Persoonlijke stijl SET LICHTMETALEN VELGEN 17. Voor banden 225/65 - R17. Niet geschikt voor sneeuwkettingen. Voyager Persoonlijke stijl SET LICHTMETALEN VELGEN 17 Voor banden 225/65 - R17. Niet geschikt voor sneeuwkettingen. Set van 4 velgen K82212937 en bijpassende naafdoppen met embleem K1XH44SZ7AA. Bevestiging

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

kleuren: zwart of beige.

kleuren: zwart of beige. CITROËN C-CROSSER esthetisch EN ATLETISCH elegant en onderscheidend, krachtig en robuust. Al bij de eerste aanblik weet de c-crosser u te imponeren. Ontdek deze authentieke 4x4 van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

CITROËN C-ZERO PRIJSLIJST - JANUARI 2016

CITROËN C-ZERO PRIJSLIJST - JANUARI 2016 CITROËN C-ZERO PRIJSLIJST - JANUARI 2016 CITROËN C-Zero - Uitrustingsniveaus CITROËN C-ZERO - 15 Lichtmetalen wielen - ABS, ESP, EBD (elektronische remkrachtverdeling) - Airbag bestuurder en passagier

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

NL ESP-Systeem

NL ESP-Systeem 603.83.515 NL ESP-Systeem ESP-SYSTEEM (Electronic Stability Program) Dit systeem bewaakt de stabiliteit van de auto als de wielen hun grip verliezen, waardoor de auto beter op koers blijft. De werking

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN Nemo VU - Prijslijst Consumentenprijzen in kw/pk excl. BTW/BPM incl. BTW BPM incl. BTW/BPM CITROËN NEMO HDi 75

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

EEn bijzondere VORMGEVING

EEn bijzondere VORMGEVING CITROËN C6 ElEgantiE OPNIEUW UITGEVONDEN De eerste gedachte die bij het zien van een C6 opkomt is mooi. geraf neerde lijnen en een harmonieus design maken deze auto tot een bijzondere verschijning. Met

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO MULTISPACE PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN BERLINGO MULTISPACE PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN BERLINGO MULTISPACE PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN Berlingo Multispace Uitrustingsniveaus CITROËN BERLINGO ATTRACTION 15 Wielen met Feroe wieldoppen

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO

DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO De compacte en ruime nieuwe Citroën C4 Picasso en Grand C4 Picasso geven comfort een nieuwe dimensie. De

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

HYDRACTIVE III+-VEERSYSTEEM: INTELLIGENTE TECHNOLOGIE Het intelligente, dynamische en autoadaptieve

HYDRACTIVE III+-VEERSYSTEEM: INTELLIGENTE TECHNOLOGIE Het intelligente, dynamische en autoadaptieve CITROËN C5 PUUR DESIGN, PURE TECHNOLOGIE In lijn met de Citroën-traditie van technologische innovaties en design heeft de Citroën C5 een sterke persoonlijkheid en een moderne, buitengewoon fraaie vormgeving.

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

CITROËN C1 BUSINESS PRIJSLIJST - MEI 2015

CITROËN C1 BUSINESS PRIJSLIJST - MEI 2015 CITROËN C1 BUSINESS PRIJSLIJST - MEI 2015 CITROËN C1 BUSINESS - Uitrusting CITROËN C1 BUSINESS - 14 stalen wielen met wieldop Star - 6 Airbags (Bestuurder + Passagier / Zij-airbags/ Gordijnairbags) - 12V

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN BERLINGO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN BERLINGO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN Berlingo VU Uitrustingsniveaus CITROËN BERLINGO NIVEAU COMFORT 12 Volt aansluiting in dashboard 15 wielen

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Maak kennis met de bijzondere modellen die vanaf 1919 de geschiedenis van CITROËN hebben gemarkeerd.

Maak kennis met de bijzondere modellen die vanaf 1919 de geschiedenis van CITROËN hebben gemarkeerd. CITROËN C1 1 1934 CITROËN zorgt met de Traction Avant voor opschudding in de autowereld. Deze auto heeft een bijzondere eigenschap waaraan hij zijn naam te danken heeft: Traction Avant betekent namelijk

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO

DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO De nieuwe C4 Picasso geeft comfort en ruimte een nieuwe dimensie. Het design breekt even eens met tradities, met een uitgesproken voorzijde en

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

VAN HUIS UIT VOORUITSTREVEND

VAN HUIS UIT VOORUITSTREVEND CITROËN C3 PICASSO GEDURFD DESIGN Laat u verbazen! De Citroën C3 Picasso heeft lef. Het vernieuwende design weet u direct te overtuigen. Met het avantgardistische Spacebox -concept van de C3 Picasso weet

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C4

DE NIEUWE CITROËN C4 DE NIEUWE CITROËN C4 GEÏNSPIREERD POSITIVE POWER RIJPLEZIER DESIGN & TECHNOLOGIE VOLLEDIG TOT UW DIENST Het silhouet van de nieuwe CITROËN C4 is dynamisch en elegant. De fraaie lijnen en de subtiele chromen

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

CITROËN C-ZERO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN C-ZERO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN C-ZERO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN C-Zero - Uitrustingsniveaus CITROËN C-ZERO - 15 Lichtmetalen wielen - ABS (Anti-Blokkeer Systeem) met elektronische

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie