SEW-EURODRIVE nodigt u uit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SEW-EURODRIVE nodigt u uit"

Transcriptie

1 Klantenmagazine van SEW-EURODRIVE - Uitgave September N 3 SEW-EURODRIVE nodigt u uit VU: SEW-EURODRIVE - Didier Charton - Evenementenlaan 7 - BE-3001 LEUVEN - T: F: Info@sew-eurodrive.be - In deze derde editie van de DriveLetter leest u hoe uw leverancier van vernieuwende aandrijftechnieken en bijbehorende diensten in de jaren 50 zijn netwerk van verdelers uitbreidde over heel Europa, in België met de firma Caron. Omdat SEW zijn gamma uitbreidde met elektronische sturingen en complete aandrijfoplossingen, besliste de groep om de meeste verdelers op termijn over te nemen. Eind 2003 rondden we in België de overname van Caron-Vector af. SEW-EURODRIVE België & Luxemburg was geboren. En omdat we als BeLux-vestiging ook volop inzetten op vernieuwende producten en diensten om uw bedrijfsprocessen te blijven verbeteren, namen we in 2010 onze nieuwe hoofdzetel in Leuven in gebruik. De SEW-groep moedigt lokale vestigingen aan om in te spelen op de specifieke noden van de plaatselijke markt. Daarom openden we in 2008 het servicecentrum in Marche-en-Famenne. We onderhouden en herstellen er uw tandwielkasten, ongeacht het merk. Nu, in 2013, hebben we alle redenen om te feesten. De SEW-groep behaalde 55 jaar geleden zijn eerste successen. Onder de naam SEW-EURODRIVE zijn we tien jaar aanwezig in België. En ons servicecentrum in Marche-en-Famenne blaast vijf kaarsjes uit. Daarom organiseren we van september tot november verschillende feestactiviteiten. We kijken ernaar uit om u er te ontmoeten. Daniel Philippron General Manager SEW-EURODRIVE Belgique & Luxembourg

2 DriveLetter Klantenmagazine van SEW-EURODRIVE - Uitgave September 2013 SEW-EURODRIVE Tien jaar SEW-EURODRIVE in België In de jaren 50 begon SEW als familiebedrijf zijn innovatieve en modulaire motorreductoren over heel Europa te verdelen. Met succes. De verdeling in België en Luxemburg gebeurde vanaf 1960 door de firma Caron. Strategische overnames SEW werkte een langetermijnstrategie uit. Een van de onderdelen daarvan was de overname van zijn Europese agenten en verdelers. Eind 2003 nam de groep het Belgische Caron-Vector over: SEW- EURODRIVE België & Luxemburg zag het levenslicht. 2 Uitbreiding gamma De SEW-groep investeert zijn winst al jarenlang doelbewust opnieuw in het bedrijf. Het resultaat: het gamma nieuwe technieken en producten breidde sterk uit. Het zorgde dat SEW ondertussen uitgroeide tot onbetwiste wereldleider in aandrijftechnieken. Vier business units Ook SEW-EURODRIVE België & Luxemburg tekende een nieuwe strategie uit. Vier business units staan in voor verdere groei. Deze vier pijlers zijn: de verkoop van motorreductoren en elektronische onderdelen systeemactiviteiten service engineering van mechanische aandrijvingen voor de zware industrie Verbeterde producten en diensten De bevolking vergrijst. Grote investeringen blijven uit. Uw verwachtingen veranderen snel. Het tekort aan hooggeschoold personeel groeit. De nadruk komt te liggen op dienstverlening, productiviteitsverbetering van bestaande installaties en consultancy. Als uw leverancier van aandrijftechnieken en de bijbehorende service blijven we ons leveringsgamma en onze dienstverlening dan ook sterk uitbreiden en verbeteren. SEW-EURODRIVE Leuven aangepaste infrastructuur om uw systeemprojecten te ondersteunen. Nieuwe hoofdzetel in Leuven Daarom kozen we enkele jaren geleden voor een nieuwe vestiging in Leuven, waar we op de huidige trends inspelen. Het is de thuisbasis van het servicecentrum dat snel uw motorreductoren assembleert, controleert en herstelt. We voorzagen er ook een Bezoek achter de schermen We nodigen u uit om onze Belgische hoofdzetel achter de schermen te bezoeken. Ontdek er hoe het Belgische team van SEW- EURODRIVE een meerwaarde betekent voor uw productieactiviteiten.

3 Klantenmagazine van SEW-EURODRIVE - Uitgave September 2013 DriveLetter 27 SEPTEMBER viert feest Volg een seminarie op maat en bezoek onze permanente tentoonstelling. Neem een kijkje achter de schermen van SEW- EURODRIVE en kies uit ons brede aanbod van uiteenlopende seminaries rond vijf thema s. Thema 1: NIEUWE HORIZONTEN IN AANDRIJFTECHNOLOGIE Oplossingen om energie te besparen - IE4-oplossingen - Nieuwe motorreductoren K19/K29 Vereenvoudig uw automatiseringsarchitectuur - Vereenvoudig uw automatiseringsarchitectuur met decentrale technieken en optimaliseer uw investeringen. ATEX-oplossingen voor risicozones - Oplossingen per risicozone. Aandrijvingen & aseptische omgevingen - Aangepaste oplossingen voor de chemische, farmaceutische of voedingsindustrie. Hulpmiddelen om uw aandrijvingen optimaal te berekenen - U leert het Workbench -programma kennen om complexe projecten op te lossen. - Onlineselectie van aandrijvingscomponenten met de hulpmiddelen van DriveGate. 3 Thema 2: DIENSTEN OP MAAT GARANDEREN DE CONTINUÏTEIT VAN UW PRODUCTIE Diensten motorreductoren & elektronische componenten - Maak kennis met onze brede waaier aan diensten waaronder de ophaaldienst voor defecte motorreductoren, spoedmontages, herstellingen van alle merken motorreductoren en een hersteldienst voor elektronische componenten. Diensten voor industriële tandwielkasten - Een duidelijke toelichting over de activiteiten in Marche-en-Famenne waar SEW-EURODRIVE alleen industriële tandwielkasten van alle merken herstelt. Thema 3: OPLOSSINGEN VOOR DE ZWARE PROCESSENINDUSTRIE Aangepaste industriële tandwielkasten - Overzicht van het vernieuwde gamma industriële tandwielkasten. Consultancy & Engineering - Een oplossing op maat voor een bestaande of nieuwe installatie? We lichten aan de hand van een aantal cases toe welke combinaties van mechanische SEW-aandrijvingen met componenten van andere merken zoals speciale remmen, koppelingen en koelingssystemen mogelijk zijn. Welkom vanaf 9:30 eerste seminaries stipt om 10:00 - om 12:00 walking dinner en netwerken Bevestig uw komst en schrijf u vanaf 1 september in voor de verschillende seminaries via Omdat het aantal plaatsen voor de verschillende seminaries beperkt is, krijgen eindklanten van SEW-EURODRIVE en machinebouwers voorrang bij de inschrijvingen.

4 DriveLetter Klantenmagazine van SEW-EURODRIVE - Uitgave September SEPTEMBER viert feest Thema 4: WELKE COMPONENTEN BIJ WELKE TOEPASSING? Meerassige bewegingen aansturen - De MoviAxis -assencontroller en MoviPlc zijn de ultieme componenten voor de meest complexe aandrijftoepassingen. Concrete toepassingen illustreren de mogelijkheden. SAFETY: beveiliging van personeel en installaties - Voorstelling van de diverse SAFETY-componenten per risicogebied. Lineaire bewegingen beheersen - In samenwerking met specialist ZIMM lichten we een brede waaier aan oplossingen toe. Concrete realisaties komen ruim aan bod. 4 Thema 5: NU AL BESCHIKBARE INNOVATIEVE TECHNOLOGIËN AGV- / Monorail-toepassingen - In de unieke demohal in Duitsland test SEW-EURODRIVE nieuwe technologieën uit in reële bedrijfsomgevingen. Tijdens een van de seminaries lichten we een aantal realisaties - voornamelijk voor interne transporttoepassingen - toe. Hoist of Lift applicatie (bv. stacker cranes voor automatische magazijnen) - Welke technologieën hebt u ter beschikking wanneer u bij een versnelling kort een stroompiek nodig hebt of wanneer elektrische energie vrijkomt? Met de Power Caps minimaliseert u de impact op uw elektrische installatie. - Tijdens de uiteenzetting maken we gebruik van een zes meter hoog demonstratiemodel dat SEW-EURODRIVE Duitsland ons exclusief ter beschikking stelt. EXCLUSIEF Bekijk zeker ook... ZIMM -oplossingen X-gamma industriële reductoren MoviGear - Movimot Safety oplossingen Integratie communicatie Welkom vanaf 9:30 eerste seminaries stipt om 10:00 - om 12:00 walking dinner en netwerken Bevestig uw komst en schrijf u vanaf 1 september in voor de verschillende seminaries via Omdat het aantal plaatsen voor de verschillende seminaries beperkt is, krijgen eindklanten van SEW-EURODRIVE en machinebouwers voorrang bij de inschrijvingen.

5 Klantenmagazine van SEW-EURODRIVE - Uitgave September 2013 DriveLetter SEW-EURODRIVE Vijf jaar Marche-en-Famenne In 2005 begon SEW-EURODRIVE zijn gamma industriële tandwielkasten volledig te vernieuwen en uit te breiden. Nieuwe vestigingen in Azië en Zuid-Amerika vulden de Europese markt perfect aan. Onderhoud industriële tandwielkasten Voor SEW-EURODRIVE België & Luxemburg waren deze plannen een uitdaging. We werkten een aangepaste strategie uit om onze kennis over industriële toepassingen en de bijbehorende technische uitdagingen verder uit te bouwen. De beslissing om industriële tandwielkasten van alle bestaande merken te onderhouden was daarin de eerste stap. Nieuw servicecentrum uit tot een uniek competentiecentrum. Binnen de groep SEW-EURODRIVE is het centrum een echte referentie. SEW SERVICE CENTER Marche-en-Famenne Na een uitgebreid onderzoek over het potentieel van dit nieuwe marktsegment en de beschikbaarheid van genoeg hooggeschoold personeel kozen we Marche-en-Famenne om ons nieuwe servicecentrum te vestigen. Door de strategische ligging bereiken we vlot de belangrijkste industriële regio s in België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Uniek referentiepunt De eerste tandwielkasten onderhielden en herstelden we er in Ondertussen breidde het servicecentrum al twee keer uit. Elk jaar nemen we nieuwe medewerkers aan. De vestiging in Marche-en-Famenne groeide zo Knowhow voor uw projecten De verschillende industriële toepassingen eisen bijzonder veel van industriële tandwielkasten. De analyse, het onderhoud en de herstelling ervan leverde ons heel wat nieuwe kennis op. Knowhow die we in uw projecten investeren. De complementariteit van ons servicecentrum met de verschillende fabrieken van SEW-EURODRIVE heeft voor u een grote toegevoegde waarde. Innovatie, ondernemerschap en klantgerichtheid staan centraal in onze bedrijfscultuur. De vestiging in Marche-en-Famenne past daarin uitstekend. Testbank onder belasting Succes X-gamma Het bewijs: in 2010 nam de groep in het Duitse Bruchsal een nieuwe fabriek in gebruik. Het nieuwe X-gamma industriële tandwielkasten rolt er voor Europa van de band. De timing kon niet beter. Met de kennis die we op die vijf jaar in Marcheen-Famenne opbouwden - in het onderhoud en de herstelling van industriële tandwielkasten alle merken, hadden we een sterke troef. Het lag aan de basis van het succes van het X-gamma in België en Luxemburg.

6 DriveLetter Klantenmagazine van SEW-EURODRIVE - Uitgave September 2013 Ervaar zélf wat de aandrijvingstechnologie van SEW-EURODRIVE kan: test op 27 september tijdens DRIVEFORUM onze F1-simulator en elektrische fietsen. Kruip in de huid van een F1-piloot Formule 1 staat voor technologie, precisie en dynamiek. SEW-EURODRIVE laat u van de sfeer op het racecircuit proeven met een unieke F1-simulator. Onze ingenieurs bouwden en programmeerden hem samen met de Fachhochschule in het Duitse Bocholt. Onze nieuwste lineaire servomotoren en de technologie van de meerassige servoversterker MOVIAXIS drijven hem aan. Ervaren racepiloten stelden hem af tot in het kleinste detail. Test uw racetalent We nodigen u uit om tijdens onze seminariedagen in september in te stappen en de sensaties van een F1-piloot aan den lijve te ondervinden. Test uw racetalent en ervaar de realistische simulatie, de versnellingen, de krachtige en soepele aandrijving en het baangevoel. Doe mee aan onze wedstrijd Wilt u weten wat u écht waard bent achter het stuur van een F1-bolide? Doe mee aan onze officiële F1-wedstrijd. En sleep mooie prijzen in de wacht. REDrunner Elektrische fietsen contactloos opladen Toekomst voor groene stadsmobiliteit Zegt u groene stadsmobiliteit? Dan zegt u elektrische fietsen. U rijdt verder en sneller, en u moet zichzelf minder inspannen. U bent de files te snel af én u helpt het milieu een handje. In steden zijn ze een volwaardig alternatief voor koning auto. SEW-EURODRIVE maakt de technologie nog een beetje groener. MOVITRANS wekt via een oplaadplatform in de vloer een energieveld op. Daardoor laadt de batterij op zonder enig contact met de fietsstandaard. Het veilige en betrouwbare systeem is gebruiksklaar om te installeren bij fiets- en treinstations, bedrijfs- en openbare fietsparkings. Zelf elektrisch fietsen Zelf een elektrische fiets van SEW-EURODRIVE testen? Kom dan naar onze feestactiviteiten! Kennis delen Drive Experience Day 2013 Als maatschappelijk betrokken onderneming organiseert SEW-EURODRIVE op 17 september de eerste Drive Experience Day voor het technisch onderwijs. Daarmee willen we de banden tussen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken. Het doel van onze Drive Experience Days? Een nieuwe generatie afgestudeerden creëren die op en top geïnformeerd is over de technologische realiteit. Hoe we dat doen? Door docenten en leerkrachten te informeren over de recentste technologieën. Zo geven zij op hun beurt de nieuwste kennis door aan hun leerlingen en studenten. Kent u een leerkracht of docent die geïnteresseerd is om deel te nemen aan Drive Experience Day? Neem dan contact met ons op via Anja.Pelgrims@sew-eurodrive.be

Local Partner Global Drive \ Drive Components \ Drive Solutions \ Drive Service. Motorreductoren CA Catalogus. Uitgave 07/ / NL

Local Partner Global Drive \ Drive Components \ Drive Solutions \ Drive Service. Motorreductoren CA Catalogus. Uitgave 07/ / NL Local Partner Global Drive \ Drive Components \ Drive Solutions \ Drive Service Motorreductoren CA00000 Uitgave 07/2006 36588 / NL Catalogus SEW-EURODRIVE Driving the world Inhoudsopgave Inleiding... 6

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Uitgave. Explosiebeveiligde aandrijvingen 12/2003. Catalogus / NL

Uitgave. Explosiebeveiligde aandrijvingen 12/2003. Catalogus / NL Explosiebeveiligde aandrijvingen Uitgave 12/2003 Catalogus 11223871 / NL SEW-EURODRIVE Inhoudsopgave 1 De SEW-EURODRIVE-organisatie...7 1 2 Productbeschrijving en typenoverzicht...9 2 3 Selectie explosiebeveiligde

Nadere informatie

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik SEW-EURODRIVE Driving the world Servomotoren Dynamiek binnen handbereik Servomotoren CMP Precisie, dynamiek en kracht in een bijzonder compacte constructie - daarvoor staan de krachtige servomotoren van

Nadere informatie

Presentatie: André van der Ven / Ton Verschuren 11-9-2014 1

Presentatie: André van der Ven / Ton Verschuren 11-9-2014 1 Presentatie: André van der Ven / Ton Verschuren 11-9-2014 1 Inhoud Wie en wat is SEW? Van kernactiviteiten naar Human Resource activiteiten Vier voorbeelden van de HR-activiteiten bij SEW Discussie / vragen

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

Aandrijfcomponenten \ Motion Control \ Systemen \ Service & Reparatie. Reductoren A3.B01. Catalogus. Uitgave 06/ / NL

Aandrijfcomponenten \ Motion Control \ Systemen \ Service & Reparatie. Reductoren A3.B01. Catalogus. Uitgave 06/ / NL Aandrijfcomponenten \ Motion Control \ Systemen \ Service & Reparatie Reductoren A3.B01 Uitgave 06/2004 11225386 / NL Catalogus SEW-EURODRIVE Driving the world Inhoudsopgave 1 De SEW-EURODRIVE-organisatie...

Nadere informatie

Onze competenties. De belangrijkste expertises van de afdeling Systemen zijn:

Onze competenties. De belangrijkste expertises van de afdeling Systemen zijn: SEW Systems Onze competenties De afdeling Systemen van SEW heeft heel wat projectervaring vergaard op het gebied van aandrijvingstechnieken. Zij staan ter uwer beschikking en begeleiden u bij uw projecten,

Nadere informatie

24/7 Support & advies

24/7 Support & advies Danfoss Drives Service Verhoog uw productie rendement en vermijd stilstand van uw installatie Het Danfoss Drives Team staat ter beschikking voor het oplossen van al uw automatiseringsprojecten 24/7 Support

Nadere informatie

De schakel tussen mens en techniek

De schakel tussen mens en techniek 3, 4 en 5 november 2015 Venray De schakel tussen mens en techniek voor Midden- en Zuidoost-Nederland Schrijf u nu online in! Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde

Nadere informatie

Profiel opdrachtgever

Profiel opdrachtgever Onderneming is op zoek naar uitbreiding en versterking van haar pakket door overname van een industrieel elektrotechnisch bedrijf. Gezocht wordt een gezonde onderneming ter grootte van circa 10-15 medewerkers

Nadere informatie

Nieuw! Office Improvement Expert in administratie en dienstverlening

Nieuw! Office Improvement Expert in administratie en dienstverlening Nieuw! Office Improvement Expert in administratie en dienstverlening Stroomlijnen van processen & organiseren van resultaatgerichte teamwerking Waarom deze opleiding? Ondanks de toenemende complexiteit

Nadere informatie

Meer kracht voor uw aandrijvingen

Meer kracht voor uw aandrijvingen Meer kracht voor uw aandrijvingen MGH houdt uw aandrijvingen in topconditie Draaiende machines, draaiende onderneming Uw machines moeten steeds aangedreven worden. Precies daar zorgt MGH voor. Ons team

Nadere informatie

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider Roofing Met de zekerheid van de Marktleider Betrouwb Meerwaarde op het dak Innovatie Eigenaars van gebouwen, architecten, ingenieurs en aannemers profiteren van tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling

Nadere informatie

Creativity COST SAVING INNOVATION

Creativity COST SAVING INNOVATION Creativity COST SAVING INNOVATION 2015 DONDerDAG 4 juni 2015 van 14u tot 23u BENELUX event WORKSHOPS Flanders expo meeting CEnTEr Maaltekouter 1 be-9051 Gent networking INSPIRATIE exclusieve promoties

Nadere informatie

SIVACON S4 en ALPHA. De standaard in energieverdeling. Veilig, flexibel en betrouwbaar. Answers for infrastructure.

SIVACON S4 en ALPHA. De standaard in energieverdeling. Veilig, flexibel en betrouwbaar. Answers for infrastructure. SIVACON S4 en ALPHA De standaard in energieverdeling Veilig, flexibel en betrouwbaar Answers for infrastructure. Veilig, flexibel en betrouwbaar De Siemens ALPHA-partner De Siemens ALPHA-partner is onze

Nadere informatie

Brevini. Power Transmission. Fluid Power

Brevini. Power Transmission. Fluid Power krachtige beweging Brevini Power Transmission Fluid Power Brevini Power Transmission en Brevini Fluid Power zijn onderdelen van de Italiaanse Brevini Group. In Alphen aan den Rijn staan de vestigingen

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

Mercedes-Benz CharterWay : Alleen het rijden laten we aan U over.

Mercedes-Benz CharterWay : Alleen het rijden laten we aan U over. Mercedes-Benz CharterWay : Alleen het rijden laten we aan U over. Mercedes-Benz CharterWay International Mercedes-Benz CharterWay is in de volgende landen vertegenwoordigd : België Duitsland Frankrijk

Nadere informatie

Onze competenties. De belangrijkste expertises van de afdeling Systemen zijn: Het bepalen, aanbieden en toepassen

Onze competenties. De belangrijkste expertises van de afdeling Systemen zijn: Het bepalen, aanbieden en toepassen SEW SYSTEMS Onze competenties De afdeling Systemen van SEW kent heel wat specialisten op het gebied van aandrijvingstechnieken. Zij staan ter uwer beschikking en begeleiden u in al uw projecten, vanaf

Nadere informatie

Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf

Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf Echt uitgelaten was de sfeer onder de 665 exposanten uit 40 Landen, die elkaar ontmoetten

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA INDUSTRIE & INFRA Eekels is stevig geworteld in de regio. Dat is goed te zien aan onze opdrachtgevers en referentieprojecten. Veel traditioneel noordelijke industrieën hebben in de afgelopen decennia een

Nadere informatie

LEAN FACILITATOR #VACATURE

LEAN FACILITATOR #VACATURE #VACATURE LEAN FACILITATOR Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

ZET UW TALENT IN BEWEGING

ZET UW TALENT IN BEWEGING LEREN & WERKEN BIJ VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN ZET UW TALENT IN BEWEGING Bent u op zoek naar een uitdagende internationale leeromgeving waarin theorie en praktijk samenkomen? Wilt u uw studenten praktijkervaring

Nadere informatie

LOGISTIEK MANAGER #VACATURE

LOGISTIEK MANAGER #VACATURE #VACATURE LOGISTIEK MANAGER Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

Gastspreker Jeroen Veenema Projectmanager Kenniscentrum Jachtbouw, teamleider 2006, 2008 en 2010. Teamgevoel tijdens de race: ondergeschoven kindje!

Gastspreker Jeroen Veenema Projectmanager Kenniscentrum Jachtbouw, teamleider 2006, 2008 en 2010. Teamgevoel tijdens de race: ondergeschoven kindje! Gastspreker Jeroen Veenema Projectmanager Kenniscentrum Jachtbouw, teamleider 2006, 2008 en 2010 Teamgevoel tijdens de race: ondergeschoven kindje! Niet technische zaken rondom de DONG Energy Solar Challenge

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Wereld in transitie. Drivers en trends

Wereld in transitie. Drivers en trends Wereld in transitie Drivers en trends Batterij vereisten Uitdagingen Veiligheid GRID EV ELECTRONICA Lange levensduur Hoge energiecapaciteit Snel laden Goedkoop Duurzaam 3 @VITO/EnergyVille Missie Doel:

Nadere informatie

De kracht van samenspel

De kracht van samenspel De kracht van samenspel Er zijn ambities in het spel U wilt zeker zijn van de continuïteit en beschikbaarheid van techniek. U wilt een prettige, veilige werkomgeving in een nieuw kantoorpand. U wilt uw

Nadere informatie

de techniek van cofely

de techniek van cofely de techniek van cofely wel eens van cofely gehoord? Bij Cofely gaat er een wereld voor je open. Monteurs, lassers, calculatoren, werkvoorbereiders, servicetechnici en andere specialisten werken samen aan

Nadere informatie

UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard.

UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard. UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard. Het UZ Brussel is in beweging. Elk jaar worden er 28.000 patiënten opgenomen en vinden er meer dan 400.000 patiëntencontacten plaats. Die gigantische

Nadere informatie

Enkel blauw past perfect!

Enkel blauw past perfect! www.klauke.com Enkel blauw past perfect! Slim, veilig en efficiënt. Gustav Klauke. De specialist in verbindingstechniek. Vertrouw op verbindingen met een systeem. Als wereldmarktleider voor verbindingsmateriaal,

Nadere informatie

Professional Document Output Management in practice. door Richard Elsinga van Royal Smilde

Professional Document Output Management in practice. door Richard Elsinga van Royal Smilde Professional Document Output Management in practice door Richard Elsinga van Royal Smilde Agenda Even voorstellen Quadira door: Dennis Wolf Waarom Output Management in JDE met Advanced-Forms Even voorstellen

Nadere informatie

50 JAAR HOOGWAARDIGE TECHNOLOGISCHE INNOVATIE. Diafragmakoppeling

50 JAAR HOOGWAARDIGE TECHNOLOGISCHE INNOVATIE. Diafragmakoppeling Diafragmakoppeling De eerste innovatie die een belangrijke rol heeft gespeeld in het succesverhaal van LuK is de diafragmakoppeling, die in 1965 is geïntroduceerd. Dr. Wilhelm en Dr. Georg Schaeffler hebben

Nadere informatie

HARDE GRANULATEN GREEN BUILDING TECHNOLOGY FIBRE SOLUTIONS

HARDE GRANULATEN GREEN BUILDING TECHNOLOGY FIBRE SOLUTIONS HARDE GRANULATEN GREEN BUILDING TECHNOLOGY FIBRE SOLUTIONS Dè specialist bij uitstek op vlak van verbeteren, beschermen en repareren van beton in al zijn toepassingen. actief op diverse domeinen: industrie

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016

pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016 pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016 DONKERVOORT EVENTS 2016 EEN OVERZICHT VAN ONZE MOGELIJKHEDEN Donkervoort Factory Experience Lelystad (NL) Factory Tour Productintro

Nadere informatie

BRUSSELS KART EXPO. CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on

BRUSSELS KART EXPO.   CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on BRUSSELS KART EXPO 2 0 1 9 27 01 28 01 CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY more info on www.thehairgames.be THE HAIR GAMES, THE SEQUEL Wie aanwezig was op de eerste editie van The Hair The

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services SECURITY CONSULTANCY Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Local Partner Global Drive Drive Products Drive Solutions Drive Service. Onze regiovestigingen

Local Partner Global Drive Drive Products Drive Solutions Drive Service. Onze regiovestigingen Local Partner Global Drive Drive Products Drive Solutions Drive Service Onze regiovestigingen Production plants enter ten / Sales companies gen / Authorized Representatives 2 SEW-EURODRIVE Driving the

Nadere informatie

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u.

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Planning Modernisering ja of nee, nu of later. Onze vakmensen geven u graag advies over de optimale oplossing voor uw

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die

Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die 2 Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die iedere individuele medewerker iedere dag draagt. Voor

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

De motor van de lerende organisatie

De motor van de lerende organisatie De motor van de lerende organisatie Focus op de arbeidsmarkt Naast het erkennen van leerbedrijven is Calibris verantwoordelijk voor ontwikkeling en onderhoud van kwalificaties in de sectoren zorg, welzijn

Nadere informatie

VINçOTTE ALS BEDRIJF. YOuR REpuTATION IS mine.

VINçOTTE ALS BEDRIJF. YOuR REpuTATION IS mine. VINçOTTE ALS BEDRIJF YOuR REpuTATION IS mine. Een sterke reputatie krijg je pas na vele goede daden. Ze verliezen kan je met één enkele slechte. - Benjamin Franklin Vinçotte in een notendop Actief in 3

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

FINANCE DIRECTOR EMEA

FINANCE DIRECTOR EMEA #VACATURE Finance FINANCE DIRECTOR EMEA Wavin is één van de meest innovatieve spelers op het gebied van leidingsystemen voor bijvoorbeeld drinkwater, riolering, gas, elektro en telecom. Daarmee voorziet

Nadere informatie

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften.

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. ONDERSTEUNING International Technical Services ThyssenKrupp Liften 2 WELKOM IN DE Next Level is onze belofte om u perfecte oplossingen

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

Process Solutions Process Installations. The smart way forward in food and beverage. Find your optimum

Process Solutions Process Installations. The smart way forward in food and beverage. Find your optimum Process Solutions Process Installations The smart way forward in food and beverage Find your optimum Find your optimum The smart way forward in food and beverage. In de food & beverage-industrie bent u

Nadere informatie

Standaardisatie of Maatwerk

Standaardisatie of Maatwerk Standaardisatie of Maatwerk Eindhoen 7-2-2007 Automation & Dries Business Units 8Harro Bosch Automation & Dries Product Launch July 2004 Omron Automation & Dries Product Launch July 2004 8Omron Color Sensing

Nadere informatie

Koning & Hartman maakt het verschil

Koning & Hartman maakt het verschil Koning & Hartman maakt het verschil KH Smart Manufacturing KH Smart Manufacturing Smart Made Simple Smart Made Simple Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op en leiden tot nieuwe concepten,

Nadere informatie

S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L

S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L Introductie Imtech Industrial Services bestrijkt met haar dienstverlening de industriemarkt. Een markt met grote verscheidenheid aan productieprocessen

Nadere informatie

HP Device as a Service. Laat technologie anders voor u werken

HP Device as a Service. Laat technologie anders voor u werken HP Device as a Service Laat technologie anders voor u werken HP Device as a Service (DaaS) bundelt computerapparatuur en accessoires van wereldklasse, levenscyclusservices en HP expertise met toegevoegde

Nadere informatie

NEW MOBILITY CONCEPT

NEW MOBILITY CONCEPT NEW MOBILITY CONCEPT Inhoud 1. Fabrikant & Merk 2. Produkt 3. Technische Ontwikkeling 4. Mobiliteitssegment 5. Communicatie 6. Voorbeeld Stuttgart Fabrikant & Merk Doelstelling van de Duitse fabrikant

Nadere informatie

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen Een nieuwe dimensie voor vergaderingen Het alom geprezen Digital Congress Network (DCN) vergadersysteem van Bosch is nu nog krachtiger en veelzijdiger

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

Electroproject... power and drive

Electroproject... power and drive Electroproject... power and drive De wereld om ons heen verandert. Uw behoefte blijft echter dezelfde: u wilt nog steeds zekerheid. Dat uw bedrijfsprocessen veilig zijn, energiezuinig en duurzaam, maar

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

Slimmer Onderwijs 2020; Een kijkje in de toekomst

Slimmer Onderwijs 2020; Een kijkje in de toekomst Slimmer Onderwijs 2020; Een kijkje in de toekomst Henno Vos, Acknowledge hennovos@acknowledge.nl April 2014 Agenda Slimmer Onderwijs 2020 1. Voorstellen 2. Hoe ziet de Student/Leerling van de toekomst

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

Het Galaxie aandrijfsysteem brengt een revolutie teweeg in de high performance engineering.

Het Galaxie aandrijfsysteem brengt een revolutie teweeg in de high performance engineering. Het Galaxie aandrijfsysteem brengt een revolutie teweeg in de high performance engineering. April 14, 2015 Betere prestaties in alle technische disciplines / Topklanten bevestigen succes in productie Het

Nadere informatie

We helpen u security-incidenten te voorkomen

We helpen u security-incidenten te voorkomen Managed Services Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal te voorkomen en behoeden we u voor imagoschade.

Nadere informatie

SMART VERDELER SMART DISTRIBUTOR

SMART VERDELER SMART DISTRIBUTOR SMART DISTRIBUTOR 1 Activiteit 30 Grote afnemers 1700 Ingrediënten 1600 Klanten 80 Medewerkers 2 UNIPEX verdeelt aan 1600 klanten specialiteiten op het gebied van Farmacie, Chemie, Cosmetica en Nutritie.

Nadere informatie

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN 14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT 2 2019 DE VARIABELEN Recycling, kraanverhuur, containers, bouwstoffen Baetsen biedt meer dan alleen (zwaar-)transport. Mercedes-Benz Trucks ondersteunt de multidisciplinaire

Nadere informatie

Luminus Groen : 100% Belgische, groene energie

Luminus Groen : 100% Belgische, groene energie Luminus Groen : 100% Belgische, groene energie Een leader in windenergie in België We houden momenteel 53 windmolens draaiende. In 2004 bouwde Luminus haar eerste windmolenpark in Villers-le-Bouillet.

Nadere informatie

Respect voor klanten, partners en medewerkers

Respect voor klanten, partners en medewerkers Respect voor klanten, partners en medewerkers Service : een ander woord voor het respect dat een onderneming verschuldigd is aan haar klanten, medewerkers en partners. Voertuigbeglazing KERNCIJFERS (in

Nadere informatie

The digital transformation executive study

The digital transformation executive study The digital transformation executive study De noodzaak van transformatie voor kleine en middelgrote producerende bedrijven Technologie verandert de manier waarop kleine en middelgrote bedrijven zakendoen.

Nadere informatie

Lineaire servomotoren voor de industrie

Lineaire servomotoren voor de industrie Lineaire servomotoren voor de industrie Elektrisch aandrijfsysteem Vrij positioneerbaar over de gehele slaglengte Nauwkeurige en dynamische positionering Lange levensduur door lineare directe aandrijving

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit

Nadere informatie

Het daagt in het Oosten!

Het daagt in het Oosten! Het daagt in het Oosten! 1 PR Lighting: betaalbare topkwaliteit 2 Moving heads van topkwaliteit voor een redelijke prijs. Daar vroegen onze klanten steeds vaker om. Omdat bij Rolight de behoefte van de

Nadere informatie

Factsheet CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau

Factsheet CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau Factsheet CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau We bieden de beste oplossing voor uw content management en klantdialoog Het moment waarop bezoekers en klanten

Nadere informatie

lichtreclame & gevelbekleding retail verkoopsnetwerken www.sign-facade.be

lichtreclame & gevelbekleding retail verkoopsnetwerken www.sign-facade.be lichtreclame & gevelbekleding retail verkoopsnetwerken www.sign-facade.be Sign & Facade gaat voor een totaaloplossing Sign & Facade verenigt vier specialisten in lichtreclame en gevelbouw: Splen - Neorec

Nadere informatie

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN ROESTVRIJ STALEN SLANGEN roestvrij stalen slangen Roestvrij stalen slangen worden binnen de gehele industrie ingezet voor een breed gamma aan applicaties. Daarom hebben we ons diep gespecialiseerd in het

Nadere informatie

Jij laat het zien. De havo/mavo. Voor durvers en doeners. een Calvijn school

Jij laat het zien. De havo/mavo. Voor durvers en doeners. een Calvijn school Jij laat het zien een Calvijn school De havo/mavo Voor durvers en doeners Als je niet kunt wachten om met je ideeën aan de slag te gaan, is er in Rotterdam eigenlijk maar één school voor je. Heb je gemerkt

Nadere informatie

Where innovation starts. Vakken eerste jaar Technische Bedrijfskunde

Where innovation starts. Vakken eerste jaar Technische Bedrijfskunde Where innovation starts Vakken eerste jaar Vakken eerste jaar In de major krijg je uiteenlopende vakken en projecten op het gebied van wiskunde, technische bedrijfskunde en integratie (het toepassen van

Nadere informatie

Welkom bij Schindler Nederland Eersteklas oplossingen in Europa. Schindler Liften B.V.

Welkom bij Schindler Nederland Eersteklas oplossingen in Europa. Schindler Liften B.V. Welkom bij Schindler Nederland Eersteklas oplossingen in Europa Schindler Liften B.V. Schindler Nederland Uw plaatselijke partner Onze producten en diensten Eersteklas oplossingen voor ieders behoeften

Nadere informatie

Rittal - Global Service

Rittal - Global Service Rittal - Global Service Verhoog uw bedrijfszekerheid en verlaag uw energieverbruik! Complete service Complete service voor Rittal The System Aangepaste serviceformules voor iedere toepassing - alles via

Nadere informatie

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio.

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. EEN UITERST MODERN EN KLANTVRIENDELIJK DATACENTRUM. Gelegen op een perfecte locatie tussen Groningen en

Nadere informatie

Zo vervangen profs een waterpomp

Zo vervangen profs een waterpomp Zo vervangen profs een waterpomp 2 Wasserpumpe Waterpomp 3 Koelte bewaren Waterpomp vervangen Er zijn twee verschillende vereisten voor de reparatie van defecte waterpompen. ContiTech heeft de juiste oplossing

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

SEW-EURODRIVE Driving the world. De Globale Visie. Leveringsprogramma

SEW-EURODRIVE Driving the world. De Globale Visie. Leveringsprogramma SEWEURODRIVE Driving the world De Globale Visie Leveringsprogramma SEWEURODRIVE Expertise & Kwaliteit Maatschappelijke zetel Leuven SEW Service Center I.G. SEWEURODRIVE België Luxemburg SEWEURODRIVE wereldleider

Nadere informatie

Fleetclub van 100. Welkom

Fleetclub van 100. Welkom Fleetclub van 100 Welkom Fleetclub van 100 Welkom Michel Dudok Manager Fleetsales & Leasing Doel van deze workshop Na afloop van de workshop bent u op de hoogte van De achtergronden, techniek en actuele

Nadere informatie

Ons kunt u vertrouwen...

Ons kunt u vertrouwen... Ons kunt u vertrouwen... Onze producten zijn doordacht en betrouwbaar. Verwarmings- en zonnesystemen, warmtepompen en branders van Weishaupt zijn zorgvuldig ontwikkeld en uitvoerig getest. Pas na de testfase

Nadere informatie

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom Welkom bij Transcom Voor welke uitdaging u ook te staan komt op het gebied van customer service, Transcom biedt u de mogelijkheden van een geavanceerd customer contact center, en dat voor een betaalbare

Nadere informatie

Customer Case CED. Feiten in het kort:

Customer Case CED. Feiten in het kort: Feiten in het kort: Bedrijf: European Claim Experts Branche: Verzekeringen Werknemers: 1.150 Activiteiten: Internationale Claims management en Expertise Oplossing: Opbouw Mendix-platform voor het flexibel

Nadere informatie

Dampkapsystemen EN inox realisaties

Dampkapsystemen EN inox realisaties Dampkapsystemen EN inox realisaties De pure dynamiek van een familiezaak... Als klant van Venduro geniet u mee van alle voordelen van een gedreven en gezond familiebedrijf. En van onze ervaring, want Venduro

Nadere informatie

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise MARINE & OFFSHORE

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise MARINE & OFFSHORE MARINE & OFFSHORE Eekels is wereldwijd bekend als leverancier van elektrotechnische systemen en diensten voor Marine & Offshore toepassingen. De basis hiervoor werd gelegd in de kennisintensieve Noord-Nederlandse

Nadere informatie