Portfolio Advice. Uw beleggings-gps ondersteunt u bij elke beleggingskeuze, bij elke beslissing FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Portfolio Advice. Uw beleggings-gps ondersteunt u bij elke beleggingskeuze, bij elke beslissing FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ."

Transcriptie

1 Portfolio Advice Uw beleggings-gps ondersteunt u bij elke beleggingskeuze, bij elke beslissing FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

2 Met Portfolio Advice beschikt u over een heuse beleggings-gps Voor een verre autotocht heeft u liever een gps aan boord. Het is veilig, comfortabel en geruststellend. Dankzij uw gps kunt u anticiperen, wegenwerken vermijden, alternatieve routes uitstippelen en hij leidt u vlot naar uw bestemming. Maar u zit aan het stuur en u neemt de finale beslissingen. Met Portfolio Advice van Fintro is dat net zo. U neemt zelf alle beslissingen, maar u wordt gegidst door een volledig uitgeruste beleggings-gps die u tal van interessante mogelijkheden biedt: In één oogopslag krijgt u een overzicht van uw portefeuille en van elk onderdeel. Dankzij Portfolio Advice krijgt u op regelmatige basis een volledig rapport van uw portefeuille. Alle rendementen,risicoanalyses, de mate van overeenstemming met uw beleggersprofiel, enz. U overweegt een aan-of verkoop van effecten? Dankzij de simulatiemodule ziet u meteen de weerslag van deze aan-of verkoop op de samenstelling van uw portefeuille en de overeenstemming met uw beleggersprofiel. Is het risico van uw portefeuille hoger dan het aanbevolen risico voor uw beleggersprofiel, dan ontvangt u een boodschap in uw Portfolio Advice.

3 Wenst u uw portefeuille te bespreken? Tijdens een portefeuillegesprek gaat uw Fintro-agent op geregelde tijdstippen samen met u na hoe u uw portefeuille beter in overeenstemming brengt met uw beleggersprofiel. Heeft u beleggingen op vervaldag? Dankzij Portfolio Advice krijgt u een signaal voor elke belangrijke datum. Tevens krijgt u herbeleggingsvoorstellingen op basis van de samenstelling van uw portefeuille en uw beleggersprofiel. Wilt u weten wanneer de koers van een effect een bepaalde onder- of bovengrens bereikt? Uw beleggings-gps volgt alle waarden van uw keuze en waarschuwt u.

4 Analyseren, simuleren en 'rebalancing' dankzij Portfolio Advice Analyseren Is het risico van mijn portefeuille aanvaardbaar? Welk gewicht vertegenwoordigen de verschillende posities in mijn portefeuille? Kan ik niet beter sommige posities afbouwen en andere opbouwen? Stemt de samenstelling van de portefeuille overeen met deze van de referentieportefeuille van mijn profiel? In welke richting moet ik mijn portefeuille eventueel bijsturen? Het zijn allemaal belangrijke vragen. Portfolio Advice geeft u een antwoord in een oogwenk. Het analyserapport dat u regelmatig ontvangt, belicht de samenstelling, het risico en het rendement van uw portefeuille. Bovendien krijgt u een volledig overzicht van de vervaldagenkalender.

5 Simuleren Met Portfolio Advice kunt u een simulatie maken van elke mogelijke aan-of verkoop, en dit via PC banking. Zo ziet u onmiddellijk het effect van uw mogelijke transacties op de samenstelling van uw portefeuille. Uw Fintro-agent blijft evenwel uw contactpersoon die u met genoegen verder helpt. Want meten is weten. Rebalancing U krijgt een duidelijk bericht over de posities die u mogelijk kunt ver-of aankopen opdat uw portefeuille (nog meer) in overeenstemming zou zijn met uw beleggersprofiel. Hiertoe zal uw Fintro-agent u op regelmatige basis uitnodigen voor een gesprek om met u na te gaan of uw profiel en uw portefeuille nog steeds in overeenstemming zijn. De portefeuille die Portfolio Advice voor u volgt, bestaat uit: een Effectenrekening, een Beleggersrekening, een Spaarrekening en eventueel een externe portefeuille voor waarden die u bezit bij een andere financiële instelling.

6 Risicoalerts en koersalerts dankzij Portfolio Advice Risicoalerts De financiële markten kunnen snel veranderen en daarom volgt Fintro de volatiliteit van uw portefeuille op de voet. De volatiteit geeft de mate aan waarin de wekelijkse koersen van uw portefeuille op en neer bewegen. Volatiliteit is dus een maatstaf voor risico. Zodra de volatiliteit van uw portefeuille te groot wordt in vergelijking met uw beleggersprofiel, krijgt u een brief of een persoonlijk bericht in uw PC banking. U kunt dan contact opnemen met uw vertrouwde Fintroagent die samen met u nagaat of en in welke mate een bijsturing aangewezen is.

7 Koersalerts Stel: een bepaald aandeel of een beleggingsfonds (ICB) heeft recent uw aandacht getrokken en u vindt het koopwaardig vanaf een bepaalde koers. Dankzij Portfolio Advice wordt u verwittigd zodra de inventariswaarde van fonds X die koers haalt. Idem als u een winstneming overweegt zodra een aandeel met, bijvoorbeeld 20% gestegen is tegenover de aankoopwaarde. Portfolio Advice maakt het u zeer gemakkelijk: via PC banking brengt u het koersniveau in waarop u verwittigd wilt worden. Zodra dit niveau bereikt is, krijgt u alweer binnen PC banking een bericht. Portfolio Advice volgt voor u alle waarden die ú wenst te volgen. De koersalerts kunnen ingesteld worden voor alle waarden. U hoeft daarom die waarde(n) niet in portefeuille te hebben.

8 Portfolio Advice in combinatie met de service van uw Fintro-agent Uw Fintro-agent speelt een belangrijke rol. Hij helpt u om alle voordelen die Portfolio Advice u biedt optimaal te gebruiken. Starten met Portfolio Advice Uw Fintro-agent gelast zich met de voorbereiding van uw Portfolio Advice contract. Samen met u zal hij de belangrijkste elementen die erin moeten opgenomen worden bepalen: de effectenrekeningen die u wenst te volgen, uw beleggersprofiel,... Regelmatig gesprek Het gesprek met uw Fintro-agent is een persoonlijke dienstverlening dat in uw contract Portfolio Advice is inbegrepen. Dit gesprek is dus contractueel gewaarborgd door Fintro.

9 Op eender welk moment U heeft een risicoalert ontvangen dat u enigszins verontrustte. U wilt een herbeleggingsvoorstellingen in het kader van de vervaldagenkalender van Portfolio Advice bespreken? U wilt met uw Fintro-agent het gevolg bespreken dat u zult geven aan een koersalert? Uw Fintro-agent is ter beschikking! De adviezen van uw Fintro-agent zijn steeds vrijblijvend. Portfolio Advice steunt, begeleidt en adviseert; u neemt alle beslissingen en maakt alle keuzes.

10 Probeer nu gratis Portfolio Advice Voor een contract Portfolio Advice moet u over een portefeuille beschikken van minimum EUR aan roerende tegoeden, zonder enig andere woorwaarde. In 2015, biedt Fintro u het contract Portfolio Advice gratis aan. U geniet dus een korting van 100% op het normale tarief (60 EUR per trimester). Investeer als een echte professioneel! Contacteer nu uw Fintro-agent. Hij doet onmiddellijk het nodige om uw contract Portfolio Advice voor te bereiden.

11

12 Informatie? Verrichtingen? Uw Fintro-agent is er voor u. Votre Uw agent bankagent bancaire en et verzekeringsmakelaar: courtier en assurances : Fintro Charleroi Pont-Neuf Assurfinance SPRL Rue du Pont Neuf Charleroi Tél : Fax : pont-neuf-assurfinance@fintro.be Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel BTW BE ). De Fintro-agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Charline Van Droogenbroeck, BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel. NF

Flexinvest. Beleggen op uw eigen ritme. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Flexinvest. Beleggen op uw eigen ritme. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Flexinvest Beleggen op uw eigen ritme. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Beleggen op uw eigen ritme Bij het onderschrijven van uw Flexinvest, kiest u helemaal vrij: hoe vaak u wenst te storten: maandelijks,

Nadere informatie

Portfolio Advice. de exclusieve beleggings-gps

Portfolio Advice. de exclusieve beleggings-gps Portfolio Advice de exclusieve beleggings-gps van BNP Paribas Priority Vermogens verdienen speciale zorg en begeleiding. Om ze te beschermen én om ze te doen groeien. Bij vermogens van een zekere omvang

Nadere informatie

PC banking. Internetbankieren in alle eenvoud. Altijd en overal. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

PC banking. Internetbankieren in alle eenvoud. Altijd en overal. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. PC banking Internetbankieren in alle eenvoud. Altijd en overal. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Fintro, de bank die altijd beschikbaar is De voordelen van PC banking Met PC banking beheert u uw tegoeden

Nadere informatie

Bepaal uw beleggersprofiel FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Bepaal uw beleggersprofiel FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Bepaal uw beleggersprofiel FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Via het beleggersprofiel naar beter beleggingsadvies Wanneer uw bank u beleggingsadvies verstrekt, moet zij rekening houden met uw financiële

Nadere informatie

Business Blue, dé all-in zichtrekening voor slimme ondernemers.

Business Blue, dé all-in zichtrekening voor slimme ondernemers. , dé all-in zichtrekening voor slimme ondernemers. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Transparant bankieren voor een vaste prijs Ons beroep is onze passie. Als zelfstandig Fintroagent ken ik als geen ander

Nadere informatie

Beleggen op uw eigen tempo.

Beleggen op uw eigen tempo. Flexinvest Beleggen op uw eigen tempo. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. 2 De voordelen van beleggen en het gemak van sparen Flexinvest is een beleggingsplan waarmee u maandelijks een klein bedrag opzij

Nadere informatie

Bepaal uw beleggersprofiel FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Bepaal uw beleggersprofiel FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Bepaal uw beleggersprofiel FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Via het beleggersprofiel naar beter beleggingsadvies Wanneer uw bank u beleggingsadvies verstrekt, moet zij rekening houden met uw financiële

Nadere informatie

Beleggen op uw eigen tempo.

Beleggen op uw eigen tempo. Flexinvest Beleggen op uw eigen tempo. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. De voordelen van beleggen en het gemak van sparen Flexinvest is een beleggingsplan waarmee u maandelijks een klein bedrag opzij

Nadere informatie

Uw voorafbetalingen via Bonifisc FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Uw voorafbetalingen via Bonifisc FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Uw voorafbetalingen via Bonifisc FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Voor de zelfstandige die kiest voor een efficiënte integrale belastingsaanpak De slimme aanpak van uw voorafbetalingen spaart uw eigen

Nadere informatie

Maak kennis met de bankagent en verzekeringsmakelaar in uw buurt. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Maak kennis met de bankagent en verzekeringsmakelaar in uw buurt. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Maak kennis met de bankagent en verzekeringsmakelaar in uw buurt. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. De bankagent en verzekeringsmakelaar in uw buurt. Meer dan 310 gedreven professionals kozen ervoor om

Nadere informatie

PORTFOLIO ADVICE UW EXCLUSIEVE BELEGGING-GPS PRIORITY BANKING

PORTFOLIO ADVICE UW EXCLUSIEVE BELEGGING-GPS PRIORITY BANKING PORTFOLIO ADVICE WEGWIJS IN UW BELEGGINGEN UW EXCLUSIEVE BELEGGING-GPS PRIORITY BANKING Uw vermogen verdient onze aandacht, zorg en begeleiding. Daarom biedt BNP Paribas Fortis Priority Banking gepaste

Nadere informatie

Uw voorafbetalingen via Bonifisc FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Uw voorafbetalingen via Bonifisc FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Uw voorafbetalingen via Bonifisc FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Kiezen voor voorafbetalingen De slimme aanpak van uw voorafbetalingen spaart uw eigen middelen Elke zelfstandige, bedrijfsleider of ondernemer

Nadere informatie

Beleggersprofiel voor rechtspersonen FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Beleggersprofiel voor rechtspersonen FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Beleggersprofiel voor rechtspersonen FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Voorwoord Fintro wilt u beleggingsadvies geven dat overeenstemt met uw beleggingsdoelstellingen en rekening houdt met het risico

Nadere informatie

Bepaal uw beleggersprofiel. FINTRO. Gaat ver, blijft dichbij.

Bepaal uw beleggersprofiel. FINTRO. Gaat ver, blijft dichbij. Bepaal uw beleggersprofiel FINTRO. Gaat ver, blijft dichbij. Via het beleggersprofiel naar een beter beleggingsadvies Wanneer uw bank u beleggingsadvies verstrekt, moet zij rekening houden met uw financiële

Nadere informatie

James. uw persoonlijke adviseur op afstand

James. uw persoonlijke adviseur op afstand James uw persoonlijke adviseur op afstand BNP Paribas Priority biedt u een integrale dienstverlening met een persoonlijke adviseur op afstand: James. Op die manier kunnen wij u een service bieden die aangepast

Nadere informatie

Beleggersprofiel voor rechtspersonen FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Beleggersprofiel voor rechtspersonen FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Beleggersprofiel voor rechtspersonen FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Voorwoord Fintro wilt u beleggingsadvies geven dat overeenstemt met uw beleggingsdoelstellingen en rekening houdt met het risico

Nadere informatie

Bepaal uw beleggersprofiel. Sparen en beleggen

Bepaal uw beleggersprofiel. Sparen en beleggen Bepaal uw beleggersprofiel Sparen en beleggen Via het beleggersprofiel...... Naar beter beleggingsadvies Wanneer uw bank u beleggingsadvies verstrekt, moet zij rekening houden met uw financiële situatie,

Nadere informatie

Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Voor elke behoefte een krediet dat bij u past U plant een belangrijke aankoop of u wordt geconfronteerd met een onverwachte uitgave? En u beschikt

Nadere informatie

Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Voor elke behoefte een krediet dat bij u past U plant een belangrijke aankoop of u wordt geconfronteerd met een onverwachte uitgave? En u beschikt

Nadere informatie

Bent u ontevreden? Laat het ons weten. Wij luisteren naar u.

Bent u ontevreden? Laat het ons weten. Wij luisteren naar u. Bent u ontevreden? Laat het ons weten. Wij luisteren naar u. Inhoudstafel 4 Uw partner voor al uw projecten voor nu en straks 5 U kreeg niet wat u verwachtte? 6 FINTRO besteedt aandacht aan elke klacht

Nadere informatie

Visa & MasterCard FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Visa & MasterCard FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Visa & MasterCard FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Visa Classic Verschillende types van kaarten volgens uw noden Visa is de kredietkaart bij uitstek. U krijgt de ruimste waaier aan voordelen: betaalgemak,

Nadere informatie

Flexinvest Beleggen op uw eigen tempo SPAREN EN BELEGGEN

Flexinvest Beleggen op uw eigen tempo SPAREN EN BELEGGEN Flexinvest Beleggen op uw eigen tempo SPAREN EN BELEGGEN Daniël Elke maand stort ik 120 als appeltje voor de dorst voor later. #flexinvest#extraatjevoormijnpensioen Inge Het geld van Kerstmis, Nieuwjaar,

Nadere informatie

Spaarrekening. sparen en beleggen

Spaarrekening. sparen en beleggen Spaarrekening sparen en beleggen Sparen is ontzettend belangrijk U spaart voor een specifiek doel, een geplande aankoop, om geld achter de hand te hebben of Allemaal uitstekende redenen om te sparen. Logisch

Nadere informatie

Financiële leasing professionelen

Financiële leasing professionelen Financiële leasing professionelen Voor personenwagens, bedrijfswagens en alle materieel gebruikt in een professionele omgeving FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Leasing, de aangewezen financieringstechniek

Nadere informatie

Vereenvoudigd Business Plan en financieel plan Praktische gids voor uw ondernemingsproject FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Vereenvoudigd Business Plan en financieel plan Praktische gids voor uw ondernemingsproject FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Vereenvoudigd Business Plan en financieel plan Praktische gids voor uw ondernemingsproject FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Aanvrager - Interveniënten Wenst u uw activiteit in eigen naam / in naam van

Nadere informatie

PC Banking PRO FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

PC Banking PRO FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. PC Banking PRO FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Meer tijd voor uw professionele activiteiten Met PC banking Pro van Fintro voert u uw bankverrichtingen uit zonder dat u zich hoeft te verplaatsen. Waar

Nadere informatie

VOOR U GAAN WE NOG VER der

VOOR U GAAN WE NOG VER der Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u. Kantoren Telefoon Internet Kom langs in het kantoor (op afspraak ma-vrij tot 19 u.; za 9-12 u.) Bel ons op tel. 02 762 60 00 (ma-vrij

Nadere informatie

Professionelen. e-rubriek notaris

Professionelen. e-rubriek notaris Professionelen e-rubriek notaris Al uw rubriekrekeningen in een muisklik In het kader van uw beroepsactiviteit moet u geregeld rubriekrekeningen openen en afsluiten. Voortaan is dit alles online en in

Nadere informatie

Mijn plan voor een mooie toekomst

Mijn plan voor een mooie toekomst LEG NU DE FINANCIËLE BASIS VOOR UW PLANNEN VAN MORGEN. Samen met uw bankagent die naar u luistert en u begeleidt. Mijn plan voor een mooie toekomst www.axabank.be Hoe blijft u zo lang mogelijk financieel

Nadere informatie

PERSOONLIJK ADVIES MAAKT HET VERSCHIL

PERSOONLIJK ADVIES MAAKT HET VERSCHIL PRIORITY BANKING PERSOONLIJK ADVIES MAAKT HET VERSCHIL Met Priority Banking krijgt u toegang tot tal van diensten en voordelen die uw vermogen optimaliseren en uw leven gemakkelijker maken. Onze Priority

Nadere informatie

4/07/2013 Bart De Graeve

4/07/2013 Bart De Graeve 1 Fiscaliteit Verzekeringsaspect Context Tak 21 Belegging Tak 23 Planning Verzekering = contract De voorwaarden worden vastgelegd bij ondertekening 3 Verzekering = contract Enige premie Opvragingen Premieplan

Nadere informatie

e-derden advocaat Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u.

e-derden advocaat Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u. PROFESSIONELEN Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u. Kom langs in het kantoor (op afspraak ma-vrij tot 19 u.; za 9-12 u.) Bel ons op tel. 02 433 41 01 (ma-vrij 7-22 u.; za

Nadere informatie

Junior Future Plan SPAREN EN BELEGGEN. Werk planmatig aan een toekomstkapitaal voor uw kind of kleinkind

Junior Future Plan SPAREN EN BELEGGEN. Werk planmatig aan een toekomstkapitaal voor uw kind of kleinkind Junior Future Plan SPAREN EN BELEGGEN Werk planmatig aan een toekomstkapitaal voor uw kind of kleinkind Junior Future Plan Veel ouders willen geld opzijleggen voor hun kinderen. Want alles gaat zo snel

Nadere informatie

Bonifisc. 2 Professionelen

Bonifisc. 2 Professionelen Bonifisc Bonifisc 2 Professionelen Kiezen voor voorafbetalingen Allemaal goede redenen om te kiezen voor de formule Bonifisc van BNP Paribas Fortis De slimme aanpak van uw voorafbetalingen spaart uw eigen

Nadere informatie

Bent u ontevreden? Laat het ons weten. Wij luisteren naar u

Bent u ontevreden? Laat het ons weten. Wij luisteren naar u Bent u ontevreden? Laat het ons weten Wij luisteren naar u Uw bank, uw partner Uw partner voor al uw projecten voor nu en straks Wij luisteren naar u Als klant van BNP Paribas Fortis kiest u voor een bank

Nadere informatie

Pro Pack. professionelen

Pro Pack. professionelen Pro Pack professionelen Rekening op maat De rekening op maat van professionelen. Uitgebreid bankieren tegen een vaste prijs. Zoekt u een totaaloplossing voor uw professionele bankverrichtingen? Dankzij

Nadere informatie

e-derden advocaat PROFESSIONELEN

e-derden advocaat PROFESSIONELEN e-derden advocaat PROFESSIONELEN Al uw derdenrekeningen Startpagina PC banking. Meldt u aan in PC banking Pro en ga naar de pagina "Uw rekeningen en kaarten". Op die pagina ziet u enkel uw eigen rekeningen

Nadere informatie

Home Invest Plan. sparen en beleggen

Home Invest Plan. sparen en beleggen Home Invest Plan sparen en beleggen Home Invest Plan fiscaal voordelig Bereid uw woonkrediet slim voor met een lonende aftrekpost. Het eigen huis blijft een van de beste beleggingen. Logisch dat iedereen

Nadere informatie

PRIORITY BANKING. De bank voor een wereld in verandering

PRIORITY BANKING. De bank voor een wereld in verandering PRIORITY BANKING De bank voor een wereld in verandering PERSOONLIJKE BEGELEIDING MAAKT HET VERSCHIL Als Priority Banking-klant krijgt u toegang tot tal van diensten en voordelen die uw vermogen optimaliseren

Nadere informatie

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering KREDIETEN Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering Eenvoudig en efficiënt 2 Kredieten De kortste weg naar uw nieuwe wagen Denkt u aan een nieuwe wagen? Kies dan in uw kantoor

Nadere informatie

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23).

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Easy Fund Plan 1 Dit betreft een verzekeringsproduct van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis. AG Insurance nv E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0404.494.849 www.aginsurance.be

Nadere informatie

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23).

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Easy Fund Plan 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Bij overlijden Bij overlijden van de verzekerde, is standaard

Nadere informatie

Passende informatie over het beleid inzake het beheer van belangenconflicten

Passende informatie over het beleid inzake het beheer van belangenconflicten > Passende informatie over het beleid inzake het beheer van belangenconflicten Voor klanten van BNP Paribas Fortis NV FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. BNP Paribas Fortis NV, een financiële instelling

Nadere informatie

Junior Invest Plan SPAREN EN BELEGGEN. Bouwen aan een droomstart voor uw kind of kleinkind

Junior Invest Plan SPAREN EN BELEGGEN. Bouwen aan een droomstart voor uw kind of kleinkind Junior Invest Plan SPAREN EN BELEGGEN Bouwen aan een droomstart voor uw kind of kleinkind Junior Invest Plan De toekomst van uw kinderen of kleinkinderen In alle vrijheid sparen voor uw kinderen Met Junior

Nadere informatie

Triodos Bank Private Banking. Meer over duurzaam beleggen met Triodos Fondsadvies.

Triodos Bank Private Banking. Meer over duurzaam beleggen met Triodos Fondsadvies. Triodos Bank Private Banking. Meer over duurzaam beleggen met Triodos Fondsadvies. Heeft u vragen? Neemt u dan telefonisch contact op met Triodos Bank Private Banking via 030 693 65 05. Of stuur een e-mail

Nadere informatie

WEALTH MANAGEMENT VOOR INDEPENDENT PROFESSIONALS

WEALTH MANAGEMENT VOOR INDEPENDENT PROFESSIONALS WEALTH MANAGEMENT VOOR INDEPENDENT PROFESSIONALS Uw vermogen VERDIENT AL ONZE AANDACHT 3 Voor Independent Professionals zoals topadvocaten, lobbyisten, consultants of partners van auditkantoren en leidende

Nadere informatie

2 Actiereglement Cashback

2 Actiereglement Cashback ACTIEREGLEMENT CASHBACK OP PREMIETAKS VOOR TAK 23-PRODUCTEN Deze Cashback -actie wordt georganiseerd door BNP Paribas Fortis nv, met maatschappelijke zetel Warandeberg 3, 1000 Brussel, hierna genoemd de

Nadere informatie

een stijgende coupon elk jaar opnieuw

een stijgende coupon elk jaar opnieuw beleggingen een stijgende coupon elk jaar opnieuw optinote multistep 2 AXA Belgium Finance (NL) vijf jaarlijks stijgende brutocoupons, 3,25%, 3,50%, 3,75%, 4% en 4,25% recht op terugbetaling van 100% van

Nadere informatie

Fortis Bank nv. Warandeberg 3 B-1000 Brussel

Fortis Bank nv. Warandeberg 3 B-1000 Brussel Fortis Bank nv Warandeberg 3 B-1000 Brussel TOTAL BELGIUM nv Handelsstraat 93 1040 Brussel België Tel. (02) 288 99 39 Fax: (02) 288 92 51 bnppf@total.com www.total.be Verantwoordelijke uitgever: TOTAL

Nadere informatie

Triodos Bank Private Banking Meer over duurzaam beleggen met Triodos Advies op Maat

Triodos Bank Private Banking Meer over duurzaam beleggen met Triodos Advies op Maat Triodos Bank Private Banking Meer over duurzaam beleggen met Triodos Advies op Maat Heeft u vragen? Neemt u dan telefonisch contact op met Triodos Bank Private Banking via 030 693 65 05. Of stuur een e-mail

Nadere informatie

Pension@work Werknemer PROFESSIONELEN

Pension@work Werknemer PROFESSIONELEN Werknemer PROFESSIONELEN Intro Een zekere toekomst dankzij uw werkgever Gefeliciteerd! Uw werkgever biedt u de groepsverzekering aan. Daarmee bouwt hij een mooi kapitaal op waarover u vrij beschikt bij

Nadere informatie

VIVIUM Managed Funds. Tak 23-fonds met een mooi rendement. Professioneel portefeuillebeheer

VIVIUM Managed Funds. Tak 23-fonds met een mooi rendement. Professioneel portefeuillebeheer VIVIUM Managed Funds Tak 23-fonds met een mooi rendement Professioneel portefeuillebeheer door experts Interessante fiscale voordelen Een belegging aangepast aan uw profiel Verdient u meer dan wat u vandaag

Nadere informatie

Bepaal uw beleggersprofiel. Sparen en beleggen

Bepaal uw beleggersprofiel. Sparen en beleggen Bepaal uw beleggersprofiel Sparen en beleggen Via het beleggersprofiel...... Naar beter beleggingsadvies. Wanneer uw bank u beleggingsadvies verstrekt, moet zij rekening houden met uw financiële situatie,

Nadere informatie

Samenvatting beleid BNP Paribas Fortis NV inzake belangenconflicten FINTRO, GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Samenvatting beleid BNP Paribas Fortis NV inzake belangenconflicten FINTRO, GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Samenvatting beleid BNP Paribas Fortis NV inzake belangenconflicten FINTRO, GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Inhoud Inleiding 3 Ons beleid inzake belangenconflicten 4 Belangenconflicten 5 Doorgevoerde maatregelen

Nadere informatie

VFB DAG VAN DE TIPS RUDY DE GROODT GENT, 30/09/2017

VFB DAG VAN DE TIPS RUDY DE GROODT GENT, 30/09/2017 VFB DAG VAN DE TIPS 2017 RUDY DE GROODT GENT, 30/09/2017 TOP 3 AANDELEN 2 DSM: op weg naar 100% Life Sciences Koers Target Potentieel KERNCIJFERS (EUR) Market Cap (miljoen EUR) K/W 2017 K/W 2018 Div. Yield

Nadere informatie

Handleiding voor spraaksynthese

Handleiding voor spraaksynthese Digipass Comfort Voice Handleiding voor spraaksynthese Download deze handleiding op: www.fortis.be/info/pcb/documentatie 2006 Fortis Bank nv BNP Paribas Fortis is de handelsnaam van Fortis Bank nv, Warandeberg

Nadere informatie

Home Invest Plan SPAREN

Home Invest Plan SPAREN Home Invest Plan SPAREN Home Invest Plan fiscaal voordelig Uw woonkrediet fiscaal voordelig plannen We hebben allemaal een baksteen in de maag. Logisch, want een eigen huis blijft een uitstekende belegging.

Nadere informatie

Overzicht van kosten en lasten van financiële instrumenten

Overzicht van kosten en lasten van financiële instrumenten Overzicht van kosten en lasten van financiële instrumenten Introductie Beste cliënt, In dit document vindt u een overzicht van de kosten, lasten en taksen met betrekking tot transacties en diensten op

Nadere informatie

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules.

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. Uw Ethias-adviseur helpt u de formule te kiezen die het best bij u past. CERTIFLEX-8 CERTIFLEX PENSIOEN CERTIFLEX FISCAAL Integrale gvk Verzekeraar Ethias

Nadere informatie

Gewaarborgd inkomen. professionelen. Zekerheid voor uw inkomen

Gewaarborgd inkomen. professionelen. Zekerheid voor uw inkomen Gewaarborgd inkomen professionelen Zekerheid voor uw inkomen Intro Zekerheid dankzij Gewaarborgd inkomen. Arbeidsongeschikt worden als gevolg van een ziekte of een ongeval. Het is ook financieel een zware

Nadere informatie

Doordacht beleggen begint bij Belfius Bank. Ontdek onze beleggingsaanpak

Doordacht beleggen begint bij Belfius Bank. Ontdek onze beleggingsaanpak Doordacht beleggen begint bij Belfius Bank Ontdek onze beleggingsaanpak Onze beleggingsaanpak: op maat én persoonlijk Ontdek het verschil. Beleg bij Belfius Bank. Beleggen is complex. Er bestaan immers

Nadere informatie

Private Banking. ten dienste van ondernemers. Paul Bradbury/Ojo Images/GraphicObsession

Private Banking. ten dienste van ondernemers. Paul Bradbury/Ojo Images/GraphicObsession Private Banking ten dienste van ondernemers Paul Bradbury/Ojo Images/GraphicObsession Private Banking ten dienste van ondernemers In elke fase van uw leven en dat van uw onderneming komt u dagelijks grote,

Nadere informatie

PC banking Mijn eerste verbinding DAGELIJKS BANKIEREN

PC banking Mijn eerste verbinding DAGELIJKS BANKIEREN PC banking Mijn eerste verbinding DAGELIJKS BANKIEREN Intro Inhoud Intro 3 Uw eerste verbinding 4 PC banking in enkele stappen 6 Uw tegoeden beheren met PC banking 9 De helpfunctie altijd beschikbaar 12

Nadere informatie

Belasting van obligatiefondsen zonder Europees paspoort:

Belasting van obligatiefondsen zonder Europees paspoort: PATRIMONIALE ACTUALITEIT Belasting van obligatiefondsen zonder Europees paspoort: ook de fondsen met kapitaalgarantie op eindvervaldag geviseerd Wij ontvingen al een aantal vragen over de nieuwe belasting

Nadere informatie

ING Personal Banking. Profiteer van een persoonlijke aanpak van uw financiële patrimonium. Le Personal Banking ING

ING Personal Banking. Profiteer van een persoonlijke aanpak van uw financiële patrimonium. Le Personal Banking ING ING Personal Banking Profiteer van een persoonlijke aanpak van uw financiële patrimonium. Le Personal Banking ING KENT U UW SPAARCAPACITEIT OF HET GLOBALE RENDEMENT VAN UW BELEGGINGSPORTEFEUILLE? KUNT

Nadere informatie

JULI Ontdek ook verhalen op Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel

JULI Ontdek ook verhalen op   Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel JULI 2018 Ontdek ook verhalen op www.architas.be Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan experts Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel WELKOM BIJ ARCHITAS U beschikt over een aanzienlijk kapitaal

Nadere informatie

Smart Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23).

Smart Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Smart Fund Plan 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Bij overlijden Bij overlijden van de verzekerde, is

Nadere informatie

hfl1 1111(1 II II (fit! lii II ((III II II 11111

hfl1 1111(1 II II (fit! lii II ((III II II 11111 4t..i. u.4s. Conspondentieadzes: Warandebeig 3- B-1000 Brussel - 00643665/41403 De heer JEAN MARC VAN BELLE Straatje 21 8510 BELLEGEM FORTIS BANK Soud partners, flexible solutions Datum 11 mei 2005 Raf.

Nadere informatie

Individuele pensioentoezegging

Individuele pensioentoezegging Individuele pensioentoezegging Uw onderneming zorgt voor uw pensioen 2 Intro Pensioenvoorziening voor zelfstandige bedrijfsleiders Zelfstandige bedrijfsleiders hebben nood aan een specifieke pensioenvoorziening

Nadere informatie

PATRIMONIALE ACTUALITEIT

PATRIMONIALE ACTUALITEIT PATRIMONIALE ACTUALITEIT Moet u uw interesten en dividenden aangeven of niet? Enkele tips. Laurence Mertens estate planner Om uw verplichtingen te kennen op het vlak van de aangifte van uw interesten en

Nadere informatie

Triodos Bank Private Banking. Meer over duurzaam beleggen met Triodos Fondsbeheer.

Triodos Bank Private Banking. Meer over duurzaam beleggen met Triodos Fondsbeheer. Triodos Bank Private Banking. Meer over duurzaam beleggen met Triodos Fondsbeheer. Heeft u vragen? Neemt u dan telefonisch contact op met Triodos Bank Private Banking via 030 693 65 05. Of stuur een e-mail

Nadere informatie

IN EEN WERELD IN VERANDERING,

IN EEN WERELD IN VERANDERING, IN EEN WERELD IN VERANDERING, BENT U ONTEVREDEN? LAAT HET ONS WETEN Wij luisteren naar u De bank voor een wereld in verandering 5 UW PARTNER voor al uw projecten voor nu en straks 5 U KREEG NIET wat u

Nadere informatie

Evenwichtig beleggen? Ontdek de juiste balans tussen rendement en risico, zonder dat u ervan wakker hoeft te liggen.

Evenwichtig beleggen? Ontdek de juiste balans tussen rendement en risico, zonder dat u ervan wakker hoeft te liggen. Evenwichtig beleggen? Ontdek de juiste balans tussen rendement en risico, zonder dat u ervan wakker hoeft te liggen. Bent u als belegger op zoek naar rendement én bescherming, zonder de zorgen van het

Nadere informatie

Smart Fund Plan Private 1

Smart Fund Plan Private 1 Smart Fund Plan Private 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Bij overlijden Bij overlijden van de verzekerde,

Nadere informatie

Lening op afbetaling. kredieten

Lening op afbetaling. kredieten Lening op afbetaling kredieten Een krediet voor uw projecten, voor uw dromen Het kan al vanaf 1.250 EUR BNP Paribas Fortis vindt u altijd een Lening op afbetaling op maat van uw persoonlijke behoeften

Nadere informatie

Pension Invest Plan. Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen. Maak vandaag werk van een goed pensioen

Pension Invest Plan. Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen. Maak vandaag werk van een goed pensioen Pension Invest Plan Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen Maak vandaag werk van een goed pensioen Pension Invest Plan - VAPZ Uw pensioenplanning snel geregeld. Met één jaarlijkse inspanning regelt

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

AG Fund+ Laat uw belegging los op de fi nanciële markten

AG Fund+ Laat uw belegging los op de fi nanciële markten AG Fund+ Laat uw belegging los op de fi nanciële markten AG Fund+ Bent u op zoek naar een belegging die u een hoger rendement kan bieden op langere termijn, de schommelingen tot een minimum herleidt en

Nadere informatie

Beleggen bij bpost bank! Een duidelijk aanbod, met advies op maat.

Beleggen bij bpost bank! Een duidelijk aanbod, met advies op maat. Beleggen bij bpost bank! Een duidelijk aanbod, met advies op maat. Beleggen bij bpost bank: stap voor stap begeleiding Wilt u in alle duidelijkheid beleggen, zonder onnodige risico s te nemen? En vooral:

Nadere informatie

Passende informatie over het beleid inzake het beheer van belangenconflicten

Passende informatie over het beleid inzake het beheer van belangenconflicten Voor klanten van BNP Paribas Fortis NV Passende informatie over het beleid inzake het beheer van belangenconflicten Geldig vanaf 03.01.2018 FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Inhoudstafel Inleiding 3 Definities

Nadere informatie

Samen uw risicoprofiel bepalen - Natuurlijke personen

Samen uw risicoprofiel bepalen - Natuurlijke personen Samen uw risicoprofiel bepalen - Natuurlijke personen Beleggen is keuzes maken. Hoe weet u als belegger welk type belegging voor u het meest geschikt is? Hoe vindt u het juiste evenwicht tussen rendement

Nadere informatie

Addendum bij de contractvoorwaarden van uw Easy Fund Plan, ALSK-Fund Plan en Easy Future Plan

Addendum bij de contractvoorwaarden van uw Easy Fund Plan, ALSK-Fund Plan en Easy Future Plan Waarom dit addendum? Addendum bij de contractvoorwaarden van uw Easy Fund Plan, ALSK-Fund Plan en Easy Future Plan Momenteel beschikt u enkel over de mogelijkheid om te investeren in beleggingsfondsen

Nadere informatie

Schematisch zien die beleggersprofielen er als volgt uit:

Schematisch zien die beleggersprofielen er als volgt uit: ALGEMENE VOORWAARDEN CONTRACT PORTFOLIO ADVICE 1 Voorwerp van het contract BNP Paribas Fortis NV (met zetel te Brussel Warandeberg, 3 1000 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

1. Hoe ziet het conservatieve beleggingsportefeuille van BNP Paribas Fortis er uit?

1. Hoe ziet het conservatieve beleggingsportefeuille van BNP Paribas Fortis er uit? Sparen en beleggen Het conservatief beleggersprofiel 1. Hoe ziet het conservatieve beleggingsportefeuille van BNP Paribas Fortis er uit? BNP Paribas Fortis stelt een beleggingsportefeuille voor, samengesteld

Nadere informatie

Planning for Pension 1

Planning for Pension 1 Planning for Pension 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering die bestaat uit een combinatie van twee luiken: een luik Kapitaalsopbouw met een gegarandeerde rentevoet (tak 21) en een luik

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR KLANTEN

INFORMATIE VOOR KLANTEN INFORMATIE VOOR KLANTEN WELKE BESCHERMING VOOR UW DEPOSITO S EN BELEGGINGEN? Inhoud 1. Algemene regels 3 1.1. Bescherming van deposito s, financiële instrumenten en tak 21-financiële verzekeringen 3 1.2.

Nadere informatie

Het Europese overschrijvingsformulier

Het Europese overschrijvingsformulier Het Europese overschrijvingsformulier DAGELIJKS BANKIEREN Beknopte handleiding Het Europese overschrijvingsformulier 1 De Europese overschrijving Dezelfde veiligheid en snelheid. De Europese overschrijving

Nadere informatie

UNIEK IN BELGIË. TWINSTAR Tomorrow. Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later.

UNIEK IN BELGIË. TWINSTAR Tomorrow. Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later. UNIEK IN BELGIË TWINSTAR Tomorrow Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later. 1 2 Levenslang een gegarandeerd extra maandelijks inkomen. Een innovatief product voor een inventieve generatie.

Nadere informatie

Junior Future Plan 1

Junior Future Plan 1 Junior Future Plan 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering die bestaat uit een combinatie van twee luiken: een luik Kapitaalsopbouw met een gegarandeerde rentevoet (tak 21) en een luik Kapitaal

Nadere informatie

Cashverzekering PROFESSIONELEN. De optimale bescherming voor uw dagontvangsten

Cashverzekering PROFESSIONELEN. De optimale bescherming voor uw dagontvangsten Cashverzekering PROFESSIONELEN De optimale bescherming voor uw dagontvangsten Intro Zekerheid voor uw daginkomsten. Ontvangt u regelmatig grote sommen contant geld? Omdat u zelfstandige bent of een vrij

Nadere informatie

Uw risicoprofiel bepalen - Natuurlijke personen

Uw risicoprofiel bepalen - Natuurlijke personen Uw risicoprofiel bepalen - Natuurlijke personen Wat is een risicoprofiel? En wat doen we ermee? Bij elk beleggingsadvies dat u van ons ontvangt, stellen we uw belang voorop. Dit betekent dat elk advies

Nadere informatie

Zelf Beleggen en Sparen

Zelf Beleggen en Sparen de vrijheid van Zelf Beleggen en Sparen 1 inhoud Omschrijving Pagina 1. Wat is Zelf Beleggen en Sparen? 2 2. Hoe werkt Zelf Beleggen en Sparen bij ABN AMRO Pensioenen? 2 3. Hoeveel rendement kunt u behalen?

Nadere informatie

ik zorg voor mijn klanten stars for life zorgt voor mijn pensioen

ik zorg voor mijn klanten stars for life zorgt voor mijn pensioen zelfstandigen ik zorg voor mijn klanten stars for life zorgt voor mijn pensioen stars for life het pensioenplan wat doet u met uw vrije tijd? Als zelfstandige trekt u vast een wenkbrauw op wanneer iemand

Nadere informatie

Handleiding de Beleggingsrekening

Handleiding de Beleggingsrekening 1 Handleiding de Beleggingsrekening 1 Stichting REAAL Beleggingsrekening gevestigd te Utrecht, K.v.K.nr. 41155868, is een zelfstandige juridische entiteit. Stichting REAAL Beleggingsrekening werkt samen

Nadere informatie

Effectenrekening: precontractuele informatie

Effectenrekening: precontractuele informatie Effectenrekening: precontractuele informatie 1. Informatie in verband met BNP Paribas Fortis NV De effectenrekening is een product van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel, RPR Brussel, 0403

Nadere informatie

Argenta Portfolio: gespreid beleggen volgens jouw profiel

Argenta Portfolio: gespreid beleggen volgens jouw profiel : gespreid beleggen volgens jouw profiel is een investeringsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Luxemburgs recht (sicav) met meerdere compartimenten. Ze voldoet aan de bepalingen van de Luxemburgse

Nadere informatie