We zijn hier met zijn allen SUPERTROTS op! Echte vrienden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We zijn hier met zijn allen SUPERTROTS op! Echte vrienden"

Transcriptie

1 Van de directie Inspectiebezoek Tegen de gewoonte in begin ik deze nieuwsbrief met een belangrijke mededeling: Wij krijgen van de inspectie het predicaat GOEDE SCHOOL! Het bezoek van afgelopen dinsdag is positief verlopen. De inspecteurs (2) waren onder de indruk van het didactisch handelen van de leerkrachten, de goede sfeer die er op school is in de klassen, in het team en met de ouders en de goede kwaliteitscultuur. Het ambitieniveau van de school is hoog, kinderen worden op allerlei manieren in de hele breedte uitgedaagd en de schoolleiding en de leerkrachten waarborgen een veilige, respectvolle en betrokken omgeving voor leraren en leerlingen. Het officiële rapport volgt nog, en is natuurlijk voor jullie ter inzage t.z.t. We zijn hier met zijn allen SUPERTROTS op! Echte vrienden Vrienden ben je niet gewoon een beetje. Vrienden ben je niet zo af en toe. Of je echte vrienden bent dat weet je, Al kun je niet precies vertellen hoe. Echte vrienden ben je niet voor even. Echte vrienden ben je niet meteen. Echte vrienden ben je voor het leven. Echte vrienden ben je nooit alleen. Met de kinderen zijn we onderweg naar Pasen, en we hoorden verhalen over mensen die erbij waren. De getuigen van toen vertellen wat ze met Jezus meegemaakt hebben en wat dat voor hen betekende. Door hun verhalen krijgen we steeds meer te zien van wie Jezus was. Wie waren zijn vrienden, wie kon Hij vertrouwen? Bij deze vragen staan we stil. En natuurlijk koppelen we dat terug naar de vriendschappen van de kinderen. In alle groepen zullen we het mooie feest van Pasen vieren, maar ook stilstaan bij wat eraan vooraf ging: het bedrog, het wantrouwen en de teleurstelling dat veel vrienden van Jezus hem in nood in de steek lieten. Niets menselijks is ons vreemd!

2 Leeropbrengsten In februari hebben we met het hele team alle leerresultaten van onze leerlingen besproken. Hiervan is een analyse gemaakt en hierover hebben we nog niet met ouders/verzorgers gecommuniceerd. We kunnen concluderen dat alle leeropbrengsten van alle groepen boven inspectieniveau liggen voor de vakgebieden technisch lezen, begrijpend lezen en rekenen. Ook de resultaten van onze kleuters (jawel, ook zij ondergaan een CITO toets) zijn op niveau. Dit schooljaar zijn we zeer ambitieus gestart met implementatie van twee nieuwe methodes (Estafette voor technisch lezen en Nieuwsbegrip voor begrijpend lezen) en dit in combinatie met studiedagen waarin we ook het handelen van de leerkracht hebben meegenomen, werpt nu al zijn vruchten af. We zijn er trots op en willen deze werkwijze voortzetten en daar waar nodig verbeteren. Studiedag 7 april LET OP: 7 april is het voor de leerkrachten studiedag, zoals ook in de activiteitenkalender opgenomen. Alle leerlingen zijn die dag vrij, zodat jullie allen een lang paasweekend hebben. NB: Kibeo/Juultje zijn op de hoogte, dus daar tijdig doorgeven of u gebruik wilt maken van extra opvang. Promotiefilm We hebben een bedrijf gevonden, die voor t Honk een promotiefilmpje gaat maken over ons onderwijs. Dit om externen een kijkje in onze school te geven. Dit bedrijf heeft voor mijn vorige school ook een prachtig filmpje gemaakt. Het is te bekijken op Zo krijgt u een indruk van het filmpje. Heeft u bezwaar dat uw kind(eren) zichtbaar is/zijn op dit filmpje, wilt u dit dan uiterlijk maandag 30 maart a.s. kenbaar maken via de mail? Kinderen waarvan de ouders al eerder hebben aangegeven dat ze niet gefilmd mogen worden, hoeven niet apart te reageren. Deze staan op de vaste lijst. Aanleveren kopij De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 23 april a.s. Kopij aanleveren voor maandag 20 april uur. U kunt de kopij per mail aanleveren bij voorkeur in word bestand als bijlage bij de mail. Mailadres: nieuwsbriefhonk@alphascholengroep.nl De nieuwsbrief verschijnt iedere laatste donderdag van de maand.

3 Ouderavond Noteer vast in uw agenda: donderdag 16 april is een jaarlijkse ouderavond, met als thema Eigentijds boeiend onderwijs op t Honk. Deze avond zal Marjolein van der Klooster een presentatie houden over Boeiend Onderwijs, en daarna kun u middels een keuzemenu een workshop volgen. Deze worden verzorgd door de leerkrachten. Doel van deze avond is om onze visie op onderwijs, waar wij al enkele jaren mee bezig zijn, in de praktijk te laten ervaren. Voor nieuwe ouders een mooie kans om de school in zijn totaal te beleven, voor zittende ouders is er een update, omdat we als school volop in ontwikkeling zijn. Een aparte uitnodiging met het exacte programma ontvangt u volgende week. Noteer vast in uw agenda: donderdag 16 april, uur, locatie t grote Honk. Personele zaken Meester Paul is gestart met zijn afstudeerstage. Hij heeft zijn derde jaar op t Honk afgerond, en heeft ons gevraagd of hij zijn zgn. LIO-stage ook op t Honk mag uitvoeren, en wel in groep 7/8. Wij zijn daar heel blij mee. Meester Paul zal veel lesgeven in groep 7/8, waardoor juf Carolien en juf Jeannette hun handen meer vrij krijgen voor andere taken op school. Zo begeleiden zij leerlingen extra buiten de groep, en werken daarnaast vier keer per week een uur extra in de kleutergroepen. Dit om daar de steeds groter wordende kleutergroepen enkele momenten op te splitsen. Juf Ilse rondt haar eindstage in groep 6 voor de meivakantie af. Zij is bereid om belangeloos tot het eind van dit schooljaar te blijven op maandag en dinsdag, en daar zijn we haar natuurlijk heel dankbaar voor. Een TOPjuf! Juf Cindy is afgelopen dinsdag geopereerd aan haar pols. Het kan zijn dat er komende week een invalster in groep 3B komt. Juf Dineke heeft besloten aan het eind van dit schooljaar te gaan stoppen met werken. We zullen daar conform haar wensen aandacht aan besteden. Juf Jasmijn heeft tot de zomervakantie extra uren om leerlingen met een anderstalige achtergrond te begeleiden. Fijn dat we daar nu subsidie voor hebben gekregen vanuit het ministerie, zodat we heel gericht kunnen werken aan tweede taal begeleiding. En tot slot: Juf Marja is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Als haar gezondheid goed blijft, kan ze dit schooljaar precies afmaken! Gefeliciteerd, familie Heiboer. Nieuwe leerlingen Bruce Stoop Vera Karelse Davey Otte Van harte welkom op onze school en heel veel plezier!

4 Leerplein groep 1/2 In groep 1/2 is het leerplein omgetoverd tot een echt tuincentrum, waarin de thema s Pasen en lente worden verwerkt. Maar niets is wat het lijkt: achter iedere ingerichte hoek zitten leerdoelen uit de ontwikkelingslijnen die de jongste kinderen doorlopen. Een winkel waar tuinspullen te koop zijn doet een beroep op begrippen als meer/mindere en getalbegrip, een stratenmaker moet eerst een plan maken en dan pas kan hij zijn straatje gaan leggen en. daarna genieten van zijn mooie terras.

5 Paaslunch op 2 april Op donderdag 2 april a.s. willen wij zoals gebruikelijk met de kinderen van groep 1 t/m 8 i.s.m. met de Activiteitencommissie een paaslunch organiseren. Alle kinderen eten tussen de middag op school. De kinderen komen op de gewone tijd naar school en zijn om uur uit. Bent u niet in de gelegenheid om uw kind op deze tijd op te halen dan is er de mogelijkheid voor opvang door de leerkracht. Ook kinderen die naar de BSO moeten, kunnen tot die tijd eventueel op school blijven. Indien u hier gebruik van wilt maken laat het even aan de betreffende leerkracht weten. Voor de paaslunch moeten de kinderen het volgende meenemen. Bord, beker en bestek (voorzien van naam); eventueel gekookt ei; servet; plastic tas. Als uw kind een allergie heeft neem dan contact op met de leerkracht wat hij of zij wel mag eten en wat niet. Wilt u wel eten en drinken meegeven voor de pauze s morgens! Juf Margriet en juf Elsbeth Schoolfotograaf Op woensdag 8 en donderdag 9 april a.s. komt de schoolfotograaf. Op woensdag 8 april de kinderen van het Kleine Honk donderdag 9 april de kinderen van het Grote Honk. Voor alle leerlingen van groep 8 geldt echter een uitzondering, zij komen zowel op woensdag als donderdag op de foto. Op woensdag wordt de groepsfoto gemaakt m.b.t. het afscheid en donderdag de individuele en klassenfoto s. Het nemen van foto s van broertjes en zusjes samen vindt plaats op woensdagmiddag 8 april a.s. vanaf uur op het Kleine Honk. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u zich opgeven t/m 30 maart a.s. via de mail s.korstanje@alphascholengroep.nl. U wordt dan ingeroosterd. Kunt u niet op het opgegeven tijdstip, dan moet u zelf met iemand onderling ruilen. Wilt u in de mail aangeven wat de naam van uw kind(eren) is en in welke groep hij/zij zit(ten)? De fotograaf maakt gebruik van een witte achtergrond met steigerhouten planken. Wilt u uw kind fleurige kleding aan laten trekken? Dit komt het mooiste uit op de achtergrond. Witte kleding als geheel valt weg tegen de achtergrond. Juf Margriet

6 Lentefair Mozeskerk Op 11 april organiseren we op de Lentefair een sponsorloop ten behoeve van de restauratie van het orgel in de Mozeskerk. Deze sponsorloop is de ideale manier om in korte tijd met zoveel mogelijk jongeren en ouderen veel geld binnen te krijgen voor de restauratie van het orgel. De lengte van de ronde die om het Marktplein en de speelweide gelopen wordt is +/- 600 meter en kan meerdere malen gelopen worden, afhankelijk van de afspraak die je hebt gemaakt met je sponsoren. Om de sponsorloop een leuk en feestelijk onderdeel van de Lentefair te laten zijn, zouden we het leuk vinden om deze te lopen in een zelf te kiezen bijzondere/ludieke outfit. Je mag natuurlijk ook in een sportieve outfit meedoen. De sponsorloop staat gepland tussen 14:30 en 15:30 uur. Daarnaast organiseren we ook een gave Streetdance /Hiphop workshop. Deze workshop wordt gegeven in de gymzaal van De Linge tussen 10:00 en 11:00 uur. s Middags zijn er dan uitvoeringen in de kerk. Om 14:00 uur en om 16:00 uur. De workshop is voor kinderen van groep 5 t/m 8. De sponsorloopformulieren met daarop de uitleg liggen bij de ingang van de school. Voor de workshop kom je rond 09:45 uur naar de Mozeskerk. We hopen op een grote opkomst. Komen jullie ook? Namens de Mozeskerk Stelletje speurneuzen! Er wordt nog flink gespeurd in de groepen 3 en 4. De kinderen zijn al aardig op weg naar hun eindbestemming. Maar hiervoor hebben ze ook al heel wat moeten doen! Ze hebben allerlei verschillende opdrachten moeten uitvoeren waarbij ze goed moesten luisteren, zoeken en samenwerken. Vorige week hebben we kennis gemaakt met Spekkie en Sproet, twee hele goede speurneuzen! Hele leuke boeken om voor te lezen en zelf te lezen. Maar we zijn er nog niet, dus we speuren nog gewoon lekker door! Groetjes juf Heidi

7 Kindercentrum Juultje Kindercentrum Juultje, gevestigd aan de Annie MG Schmidtsingel te Kapelle, organiseert op dinsdag 21 april 2015 een peuterochtend. Heeft u naast schoolgaande kinderen ook nog een ondernemende peuter die wel wat extra uitdaging kan gebruiken? Of kent u iemand die interesse heeft in peuteropvang? Op deze ochtend mag uw peuter kennis komen maken met onze nieuwe peuteropvang. Tijdens deze gezellige peuterochtend gaan we samen spelen, liedjes zingen, knutselen en luisteren naar mooie verhalen. De voorbereiding op de basisschool, het samen (leren) spelen en ontwikkelen is voor peuters erg belangrijk. Een vertrouwde omgeving, met leidsters die met veel passie en gedrevenheid werken en daarbij het juiste programma aanbieden voor uw peuter maken de peuteropvang erg speciaal en leerzaam. Juultje Kapelle werkt o.a. met VVE. VVE staat voor Vroeg en Voorschoolse Educatie. Door middel van het VVE programma Puk & Co stimuleren we de kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling. Daarbij stemt kindercentrum Juultje en 't Honk de doorgaande lijn, oftewel de overgang van peutergroep naar basisonderwijs, op elkaar af. Heeft u interesse, vragen of wilt u vrijblijvend informatie? Loop gerust eens bij ons binnen. Dan kunt u gelijk een kijkje nemen in onze peutergroep, het buitenspeelterrein achter ons gebouw en kennis maken met onze enthousiaste leidsters. De uitnodiging voor de peuterochtend volgt binnenkort. Met vriendelijke groet, Kindercentrum Juultje-Kapelle Ik dacht dat ik je kende Maria is de moeder van Jezus, zij kent hem al vanaf het allereerste begin. Maar misschien heeft ze zich ook wel eens afgevraagd: Hoe goed ken ik hem eigenlijk? De weg die Jezus ging, was zelfs voor haar niet altijd te volgen. Ze raakte hem kwijt toen hij als 12-jarige naar de tempel ging en in gesprek kwam met de priesters en farizeeërs. Ze was erbij toen Jezus water in wijn veranderde, bij de bruiloft in Kana. Wij luisterden naar deze verhalen en we zongen samen liedjes over Jezus. Van groep 1/2 M/M Van harte gefeliciteerd! Deze maand zijn jarig: 6 april: juf Cindy 12 april: juf Marja Van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!

8 Luisteren kan je leren! Leren luisteren en doen wat je wordt gezegd, is iets dat kinderen kunnen leren. Wanneer ouders redelijke verwachtingen hebben en op een eerlijke manier grenzen stellen, zullen kinderen eerder bereid zijn om mee te werken en zich aan te passen. Kinderen hebben grenzen en eenvoudige regels nodig. Voor hun veiligheid, en ook om goed met anderen te kunnen opschieten. Ouders die erin slagen om hun kinderen te leren luisteren en grenzen te accepteren, ervaren dikwijls dat de opvoeding daardoor makkelijker wordt. Waarom zijn kinderen ongehoorzaam? Kinderen doen graag dingen die aandacht opleveren, zijn op zoek naar grenzen en willen dingen uitproberen. De kans op ongehoorzaam gedrag wordt groter als ouders het op zijn beloop laten. Als er nooit gevolgen zijn, leren kinderen dat ongehoorzaam gedrag een goede manier is om ergens onderuit te komen. De manier waarop ouders instructies geven heeft ook invloed. Instructies kunnen te veel, te weinig, te vaag, te moeilijk of op het verkeerde moment gegeven worden. Hoe kun je kinderen grenzen leren? Zorg dat je de aandacht hebt, hurk of buig tot ooghoogte. Zeg je kind wat hij moet doen. Geef je kind de tijd om te gaan doen wat je hebt gezegd. Geef een complimentje wanneer je kind goed luistert en de instructie opvolgt. Herhaal de instructie zo nodig één maal. Reageer niet op zeuren of huilen. Hoe ga je om met ongehoorzaamheid? Blijf niet steeds waarschuwen. Als je kind na 2 keer waarschuwen niet doet wat je zegt, moet daar een consequentie op volgen. Kies iets dat logisch is en past bij de situatie. Stop bijvoorbeeld de activiteit of pak het speelgoed af. Leg uit waarom je het doet. Negeer protest of smeekbeden, ga niet in discussie. Gewoonlijk is 5 tot 10 minuten zonder de activiteit of speelgoed genoeg. Help je kind daarna weer op gang. Als je kind toch doorgaat met ongewenst gedrag of als het zich binnen een uur opnieuw voordoet, herhaal dan de logische consequentie, maar nu voor langere tijd, bijvoorbeeld de rest van de dag. Hanteer zo nodig even stil zitten of een time-out wanneer je geen logische consequentie kunt toepassen of je kind gewoon door blijft gaan. Vertel je kind wat hij fout gedaan heeft en wat het gevolg is. Zeg je kind dat hij 2 minuten stil en rustig op die plek moet blijven voordat hij eraf mag. Probeer rustig en standvastig te blijven, hoe heftig je kind ook protesteert. Herinner je kind eraan dat de tijd pas ingaat zodra hij rustig is. Wanneer je kind 2 minuten stil is blijven zitten of rustig is geworden, geef je hem een nieuwe kans. Voor informatie over gezond opgroeien en opvoeden kun je altijd terecht op onze website: Opvoedsteunpunt gemeente Kapelle Annemarie Vermue, pedagogisch adviseur GGD Zeeland * Locatie: Kapelle, Consultatiebureau, Stationssingel 2. * Locatie: Wemeldinge, Dorpscentrum De Wemel, Dorpsplein 1. * Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen contact opnemen tussen uur, telefoon:

9

Nieuwsbrief 2 april 2015

Nieuwsbrief 2 april 2015 Nieuwsbrief 2 april 2015 Belangrijke data: 3 april Goede vrijdag, alle leerlingen vrij 5 april Kindernevendienst 6 april 2 e paasdag, alle leerlingen vrij 10 april 6 e EHC les in het Parochiehuis 19 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 27 maart Wandelen voor water. Paasviering

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 27 maart Wandelen voor water. Paasviering Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 14 12 e jaargang Vrijdag 27 maart 2015 Wandelen voor

Nadere informatie

Luisteren, hoe leren kinderen dat?

Luisteren, hoe leren kinderen dat? Leren luisteren Luisteren, hoe leren kinderen dat? Kinderen hebben grenzen en regels nodig. Ze zorgen voor duidelijkheid en veiligheid en ze leren hen omgaan met anderen. Verwacht niet van kinderen dat

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Kinderpostzegels

Kinderpostzegels 1 Nieuwsbrief Nummer 6 23-11-2018 Vanuit de directie Agenda 29-11-2018 Kinderpostzegels Afgelopen week ben ik gebeld door een medewerker van de Kinderpostzegels. Deze mevrouw vertelde vol trots dat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

9 januari 2015 nr. 9 AGENDA JARIGEN

9 januari 2015 nr. 9 AGENDA JARIGEN 9 januari 2015 nr. 9 AGENDA Dinsdag 13 januari Studiemiddag groepen 1,2,en 3, deze kinderen zijn om 12.00 uur vrij. Donderdag 15 januari 19.30u informatieavond Scheldemond dinsdag 16 januari juf Marije

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer Welkom bij de voorschool van IKC Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame tijd te

Nadere informatie

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni T KWEBBELKE Maandag 18 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Zaterdag 30 mei Maandag 1 juni Dinsdag

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Januari 2019 Welkom bij de voorschool van De Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Hierbij ontvangt u van mij een samenvatting van de uitkomsten van de tevredenheidsmeting, die begin november is afgenomen. We hebben deze in het team en met de MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital.

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 15 KBS De Kameleon 17 maart 2016 1 inspectierapport! Oog voor talent Ik ben heel trots dat ik u kan melden dat de inspectie van onderwijs onze school een

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

Groeten van de leerkrachten van groep 1/ 2. Marjo Duijvesteijn, Jolanda van Blitterswijk, Joke Groot, Trudy Persoon,

Groeten van de leerkrachten van groep 1/ 2. Marjo Duijvesteijn, Jolanda van Blitterswijk, Joke Groot, Trudy Persoon, Informatiefolder van groep 1/2 Welkom in groep 1/2 van de Joannesschool. Wij hopen er samen met uw zoon of dochter een fijne schooltijd van te maken. Via deze informatiefolder willen wij u van een aantal

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2018-2019 Kalender Vrijdag 31/5 t/m vrijdag 7/6 vakantie Maandag 10/6 Pinksteren: Leerlingen vrij Vrijdag 14 juni: Schoolfotograaf Koch, vanaf 12.15 uur

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Welkom op de peuterspeelzaal

Welkom op de peuterspeelzaal Welkom op de peuterspeelzaal Peuterspeelzaal Het Groene Kikkertje Witte de Withstraat 85 2518 CR Den Haag Telefon: (070) 4129598 E-Mail: pszhetgroenekikkertje@scoh.nl www.cbsdespiegel.nl Wat houdt de Haagse

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders/verzorgers Na een fijne week voorjaarsvakantie zijn we maandag 7 maart 2016 weer van start

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 februari 2015 Ma 23- Vrij 26 Ma 2 Di 3 Woe 4 Do 5 Vrij 6 Za 7 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen,

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, 22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4 Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, Het project raar maar waar was erg geslaagd. De kinderen hebben genoten van alle leuke, andere lessen op school en ook buiten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie