Fluid pumping Solid service

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fluid pumping Solid service"

Transcriptie

1 Fluid pumping Solid service

2

3 Index i n h o u d Rental Pumps doet meer dan pompen verhuren. Wij leveren oplossingen, op maat van n Onze filosofie onze klanten optimaal ondersteunen n Ons aanbod verhuur, verkoop, onderhoud en reparatie n Onze klanten aannemerij, industrie, offshore en overheid uw project. Met onze kennis, ervaring en bijzonder diverse pompenvloot durven we de grootste uitdagingen aan. Voor elk probleem dat met een pomp opgelost kan worden, bent u bij Rental Pumps aan het juiste adres! n Onze huurvloot allround voor kleine en grote projecten

4 Onze filosofie Onze bedrijfsfilosofie is eenvoudig: onze klanten op de best mogelijke manier van dienst zijn. We luisteren en n Informeren n Adviseren n Realiseren s a m e n Onze bedrijfsfilosofie is eenvoudig: onze klanten op de best mogelijke manier van dienst zijn. We luisteren en denken met u mee. Ons advies is gebaseerd op jarenlange ervaring. r e s u l t a a t h a l e n Rental Pumps is niet zomaar een pompenleverancier, maar een partner die u bijstaat in uw projecten. u i t p o m p e n Als het op pompen aankomt is Rental Pumps dé referentie. denken met u mee. Ons advies is gebaseerd op jarenlange ervaring. Rental Pumps is niet zomaar een pompenleverancier, maar een partner die u bijstaat in uw projecten.

5 gedreven vakmensen hand in hand met techniek

6 n Verhuur Als pompverhuurder weten wij dat geen twee opdrachten dezelfde Ons aanbod zijn. En voor specifieke situaties zijn specifieke pompen nodig. Onze pompenvloot is daarom niet alleen uitgebreid, maar ook bijzonder divers. Mede daardoor zijn we in staat om voor elke taak precies die pomp voor te stellen die het meest geschikt is, met het hoogste rendement en altijd tegen de beste prijs. u huurt gegarandeerd Onze pompen en toebehoren worden direct na het terugbrengen perfect in orde gemaakt voor de volgende huuropdracht. Volgens ons strikt kwaliteitssysteem wordt het materieel gereinigd, gecontroleerd, onderhouden en getest. Elke pomp krijgt een certificaat als bewijs dat deze voldoet aan de gestelde eisen. een perfect werkende pomp Huren bij Rental Pumps betekent dat u snel wordt geholpen. Altijd en overal. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw dienst om pompen te leveren of service te verlenen, in binnen- en buitenland. Wie de service en het advies van Rental Pumps kent, wil van die expertise gebruik maken voor àlles wat met pompen te maken heeft. Daarom beperken we onze diensten niet tot verhuur, maar kunt u bij ons ook terecht voor verkoop, onderhoud en reparaties van pompen. Steeds met dezelfde Rental Pumps kwaliteitsgaranties.

7 n Verkoop Als pompenspecialist begrijpen we welke pomp bij welke toepassing hoort. Zoals in al onze activiteiten, geldt ook hier dat we eerst naar u luisteren en graag ter plaatse komen om de situatie te bekijken voordat we een aanbeveling doen. Merkonafhankelijk selecteren we de meest geschikte pomp voor uw werk tegen de beste prijs en met gegarandeerde dienst na verkoop. U krijgt dus de persoonlijke service die u van ons gewoon bent. Ons aanbod n Onderhoud en reparatie Als verhuurbedrijf van pompen zijn we het gewend onze huurvloot in perfecte conditie te houden. Dezelfde know-how gebruiken we ook om uw pompen in topvorm te krijgen én te houden, ongeacht het merk en type. Onze expertise, de kwaliteit van ons werk en het overleg met u staan garant voor een rendabele en duurzame reparatie. Wij verkopen u de juiste pomp, niet degene die we toevallig in voorraad hebben.

8 een bijzonder kritische sector waarin snelheid en bedrijfszekerheid van fundamenteel belang zijn

9 Onze klanten n Aannemerij Onze pompen zijn inzetbaar bij elk onderdeel van de aannemerij: bagger- en milieutechnische werken, saneringen, bouwputten en sleuven, pijpleidingen, sluizen, tunnels en waterwegen. w i j b i e d e n Bij rioleringswerken zijn we een veelgevraagde partner. Het omleiden van riolen is uitgegroeid tot een specialiteit van het huis. Wij bieden u als aannemer de mogelijkheid om het totale pakket aan ons over te laten: de selectie van de juiste pompen en leidingen, toebehoren, stroomvoorzieningen, besturingssystemen, transport, plaatsing en montage. Ook het naleveren van brandstof, de opvolging van de werking al dan niet met behulp van draadloze storingsmelders behoren tot onze dienstverlening. u e e n t o t a a l p a k k e t Onze pompen zijn inzetbaar bij elk onderdeel van de aannemerij: baggeren milieutechnische werken, saneringen, bouwputten en sleuven, pijpleidingen, sluizen, tunnels en waterwegen.

10 Onze klanten 2 4 u u r p e r d a g n Industrie Een lek in een vloeistofleiding, een tekort aan koelwater, een kapotte pomp, het zijn nachtmerries voor elke productieen onderhoudsverantwoordelijke. Ze kunnen schade veroorzaken, de veiligheid in het gedrang brengen of ervoor zorgen dat uw productie verlies maakt. Een situatie die u uiteraard te allen tijde wilt vermijden. Op dat moment is het goed te weten dat Rental Pumps haar diensten 24/24u en 7/7d aanbiedt. Een lek in een vloeistofleiding, een tekort aan koelwater, een kapotte pomp, het zijn nachtmerries voor elke 7 d a g e n p e r w e e k Onze werkwijzen en materieel voldoen aan de gangbare kwaliteitsen veiligheidseisen. Rental Pumps is VCA* gecertificeerd en heeft in haar vloot ook pompen voor explosiegevaarlijke, corrosieve en abrasieve omgevingen. t o t u w d i e n s t productie- en onderhouds- verantwoordelijke.

11 Onze klanten n Offshore Offshore omstandigheden zijn vaak erg zwaar en vergen uitzonderlijk veel van mens en machine. Net in die omstandigheden, bij zandwinning, het spuiten van kabelsleuven, jetten of het trekken van palen zijn de betrouwbaarheid van onze pompen een bijzondere troef. Voor ballastwerkzaamheden is Rental Pumps inmiddels een begrip geworden door het snel leveren van veel pompen én vakkundige ballast-engineers. Offshore omstandigheden zijn vaak erg zwaar en vergen wacht niet tot het water n Overheid Dreigende wateroverlast, een breuk in een rioolstelsel of andere problemen in de waterhuishouding kunnen de maatschappij ernstige schade toebrengen. Één telefoontje naar Rental Pumps volstaat om die schade te beperken of zelfs te vermijden. Wij zorgen meteen voor het juiste materieel, transport en mankracht. uitzonderlijk veel van mens en machine. u aan de lippen staat

12 Rental Pumps Nederland B.V. Rosmolenweg LK Papendrecht +31 (0) info@rentalpumps.nl Rental Pumps België B.V.B.A. Killeweg Dendermonde +32 (0) info@rentalpumps.be A20 ROTTERDAM A16 Zelzate E34 R1 ANTWERPEN E34 E313 A29 Ridderkerk Zwijndrecht Papendrecht A16 Dordrecht A15 A27 Gorinchem A15 GENT Lokeren Sint-Niklaas Temse Zele Hamme N47 Dendermonde E17 A12 A12 E19 Mechelen A16 A59 N47 E40 Aalst BREDA BRUSSEL

13