Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 LEON

2 TECHNOLOGY TO ENJOY Al onze auto s willen veel meer dan jou functioneel van A naar B brengen. We willen je inspireren, je laten genieten. Jouw rijplezier staat altijd centraal in ons ontwerpproces. Het is onze bedrijfsfilosofie. Wij noemen dat bij SEAT: ENJOYNEERING.

3 LEON ST

4 RUIMTE OM TE LEVEN Bij het ontwerp van de nieuwe SEAT Leon ST stond de V van veelzijdigheid voorop. Omdat het leven vol verrassingen zit. Onze eerste Leon stationwagen moest natuurlijk topkwaliteit leveren. Daarom hebben we, naast alle geweldige snufjes van de Leon 5-deurs, vooral geïnvesteerd in ruimte. De ST heeft een indrukwekkende laadruimte van 587 liter. Dankzij het innovatieve Easy Back Seat Release systeem vergroot je met een simpele druk op de knop de bagageruimte naar 1470 liter. De laadruimte biedt eindeloos veel mogelijkheden dankzij een slimme dubbele laadvloer. De verchroomde tildrempel zorgt voor extra bescherming. En dan zijn we er nog niet. Adaptive cruise control past je snelheid automatisch veilig aan. En het panoramische schuif/kanteldak biedt een uniek en onvergelijkbaar uitzicht. Dankzij de nieuwe SEAT Leon ST hoef je nooit meer te kiezen tussen vorm en functie.

5 LEON ST

6 KLAAR OM TE STRALEN Alles draait om de looks Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Leon gebruikten we een wel heel speciaal gereedschap: licht. Elke dag reden we het prototype naar buiten, zodat we konden zien hoe de reflecties en glanslichten eruit zagen in de heldere Spaanse zon. Onvermoeibaar verfijnden we het ontwerp, op zoek naar de perfecte belijning, de ideale vorm, zodat iedere schaduw het juiste, indrukwekkende effect creëert. Het eindresultaat is opvallend. De lijnen komen samen in een dynamische driehoek met krachtige welvingen. Dit geeft de nieuwe SEAT Leon zijn visuele balans. En het definieert ook zijn karakter. Stoer, maar warm en klaar om te stralen in elke situatie.

7 LEON

8 LEON

9 SCHITTEREND FUNCTIONEEL Design was nog nooit zo functioneel Toen we de nieuwe Leon ontwierpen, wilden we hem zowel praktisch als aantrekkelijk maken. Het soort auto waar iedereen elke dag met veel plezier van kan genieten. En dat is waarom we hem vijf deuren gaven, maar dan wel zo in het design verwerkt, dat ze niets afdoen aan het karakteristieke, vloeiende lijnenspel van SEAT. Hierdoor blijft het ruime interieur makkelijk toegankelijk voor alle passagiers, en het design vlot en sportief. En omdat meer mensen meer spullen betekent, hebben we de auto voorzien van een enorme bagageruimte met een inhoud van 380 liter. Genoeg ruimte voor een hele familie met al hun bagage. In de nieuwe Leon gaan vorm en functie comfortabel samen.

10 LEON SC

11 DYNAMISCH RIJDEN DYNAMISCH LEVEN Voor de meer sportieve rijder onder ons presenteren we vol trots de nieuwe SEAT Leon Sports Coupé. Deze nieuwe Leon SC heeft al het moois van de nieuwe Leon, en meer. Meer wendbaarheid en een grotere dynamische rijervaring. De auto reageert behendig en snel. De Leon SC heeft een kortere wielbasis dan de Leon. En dat merk je in de fantastische wegligging. Balans, coördinatie, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen: deze auto heeft het allemaal. Net als de Leon heeft ook de Leon SC in zijn klasse een van de beste Sound Systems met ingebouwde subwoofer. En een systeem van Vermoeidheidsherkenning waarschuwt als je concentratie verliest. Wil je meer? Kies dan voor een DSG (Direct Shift Gear) versnellingsbak met aan het stuur gemonteerde schakelflippers. Sportief rijden, je hebt het zo in de vingers.

12 LEON SC

13 DAAG ALLE BOCHTEN UIT Krachtig en sportief De nieuwe Leon ziet er krachtig uit, zelfs als hij stilstaat. Start de auto en ontdek dat hij zijn beloften waarmaakt. Zonder in te leveren op controle en wendbaarheid. Kies uit een formidabele, maar efficiënte 1.6 liter TDI; de compacte maar krachtige 1.2 liter TSI; of ga vol gas met onze meest krachtige motoren; de 1.8 TSI en de 2.0 TDI. Al onze motoren zijn krachtig en sportief. En dankzij hun slimme verbranding heeft dit geen nadelen voor het milieu of je portemonnee. Maak kennis met een compleet nieuwe generatie motoren: pittige prestaties gaan vanaf nu moeiteloos samen met zuinig brandstofverbruik en een ongekend lage CO2-uitstoot. Natuurlijk gaat het bij de Leon om meer dan brute kracht alleen. De nieuwe Leon is daarom voorzien van een meer evenwichtig uitgebalanceerde wielophanging. Het verbindt je met de weg, en laat je genieten van een wegligging die sportiever, dynamischer en comfortabeler is dan ooit. Voeg daar een DSG (Direct Shift Gear) versnellingsbak aan toe met stuurflippers en je hebt met de Leon controle en kracht letterlijk binnen handbereik.

14 DE NIEUWE SEAT LEON RANGE ALL IN THE FAMILY LEON SC Sportieve schoonheid LEON Schitterend functioneel

15 LEON ST De mooiste station in zijn klasse

16

17 INNERLIJKE SCHOONHEID Perfect tot in de details De nieuwe Leon moest meer zijn dan alleen een auto. We wilden een ultieme ervaring creëren. Het interieur verwelkomt je daarom met enkel hoogwaardige materialen. Van de ergonomische stoelen en het subtiel vormgegeven instrumentenpaneel, tot de chromen deurgrepen en het lederen stuurwiel; alles in de nieuwe Leon ademt kwaliteit. Een geraffineerd SEAT Media Systeem houdt je altijd up-to-date en laat je genieten van je favoriete muziek. Er is een uitzonderlijke reeks van bekledingsopties, waaronder Alcantara, of leer in de kleuren beige, zwart en zwart-grijs. Het elektrisch panoramisch schuif/kanteldak voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan je rijervaring. Perfectionisme kan je zien en voelen in elk detail van de nieuwe Leon. En dat is al voor je de sleutel in het contact hebt gestoken.

18 NEEM GEWOON ALLES MEE De nieuwe SEAT Leon ST maakt optimaal gebruik van de enorme bagageruimte van maar liefst 587 liter. De bagageruimte heeft een dubbele bodem. In een handomdraai maak je gebruik van twee bodemplaten. De bovenste plaat is eenvoudig op te bergen. Daarmee vergroot je de laadruimte tot maar liefst 687 liter. Door de centrale opening tussen de stoelen is het simpel om lange objecten te vervoeren. En als je meer ruimte nodig hebt dan kun je dankzij het Easy Back Seat Release Systeem in enkele seconden een of meerdere stoelen plat neerklappen. Een bagagenet zorgt ervoor dat uw bagage op zijn plek blijft. Met neergeklapte stoelen maakt u gebruik van de volledig vergrote laadruimte met een capaciteit van 1470 liter. De nieuwe SEAT Leon ST is een veelzijdige en fraaie vervoerder. Van ski s tot mountainbike, van koffers tot kinderwagen, alles kan mee LITER CAPACITEIT MET BAGAGENET NEERKLAPBARE PASSAGIERSSTOEL (OPTIONEEL)

19

20 PASSIE VOOR PRECISIE De nieuwe LEON is rijk uitgerust met full LED verlichting. Koplampen en achterlichten zijn volledig voorzien van deze hypermoderne techniek. Dat is niet alleen veiliger, het ziet er ook nog eens betoverend uit. Ze geven de LEON die verleidelijke strakke en eigentijdse look. Full LED lampen reageren niet alleen sneller dan traditionele lampen, ze gaan ook langer mee. Ze schijnen ongekend helder- als wit daglicht- en zijn zuinig met energie. Met deze futuristische verlichting aan de buitenkant, vraagt ook de binnenkant om een aantal eigentijdse functies. Eén daarvan is het SEAT Drive Profile. Kies het profiel dat op dat moment het beste bij je past. Switch tussen de drie verschillende modes - Standaard, Sport en Eco - en zie, hoor en voel hoe de prestaties van de Leon veranderen. Verander de respons van motor en besturing, verander de sfeerverlichting (rood bij de sportmodus en wit bij Standaard en Eco) en verander het geluid van de motor via de soundactuator. Je kunt zelfs uit alle opties een compleet eigen keuze maken en zo je persoonlijke rijprofiel samenstellen.

21

22 MEDIA IN MOTION Altijd in contact met de wereld De nieuwe Leon kan worden voorzien van een SEAT Sound System, navigatie systeem, Bluetooth en meer. Alles makkelijk te bedienen met je eigen EASYCONNECT bedieningspaneel. Via een fraai in het dashboard verwerkt touchscreen navigeer je door de vele opties. De Leon beschikt standaard over een royaal 5 inch bedieningspaneel (een upgrade naar een groter formaat behoort tot de mogelijkheden). Met de driedimensionale knopontwerpen, het haarscherpe display en de logische interface houd je altijd het overzicht. Het systeem is gebruiksvriendelijk en volledig ontworpen met de bestuurder in gedachten, wat de veiligheid in het verkeer vergroot. Scan deze QR-code en bekijk de geweldige nieuwe technologie in de nieuwe SEAT Leon.

23

24 VERKRIJGBAAR IN GROEN Eco-bewuste auto s De nieuwe Leon is een geboren atleet. Sterk, krachtig en behendig. Maar hij is ook milieuvriendelijk. REM & STOP VRIJ Dit is deels te danken aan het Start/Stop systeem. Deze innovatieve technologie maakt een eind aan alle verspilling. Zodra je stilstaat, stopt de motor. Dus wie veel in de file staat, brengt zijn brandstofkosten en CO2-uitstoot flink omlaag. REM & STOP VRIJ Om een voorbeeld te geven, ons meest efficiënte model is de 1.6 TDI 110pk (81kW). Deze motor heeft een CO2-uitstoot van slechts 85 g/km en een brandstofverbruik van 1 op 31*. Daarmee heeft de auto een actieradius van 1562 km dat is van Amsterdam naar Barcelona op één tank! UIT UIT Dus hoewel de nieuwe Leon misschien een grote indruk maakt op jou, het milieu zal van zijn bestaan nauwelijks iets merken. TRAP KOPPELING IN TRAP KOPPELING IN 1E VERSNELLING 1E VERSNELLING AAN *3,2l/100km (voorlopige opgave, indicatief). START/STOP SYSTEEM. AAN Het systeem verlaagt het brandstofverbruik en beperkt de CO2-emissie (uitstoot). Het Start/Stop systeem wordt geactiveerd als de versnelling in zijn vrij staat en je je voet van het koppelingspedaal afhaalt. De motor wordt dan compleet uitgeschakeld totdat je het koppelingspedaal weer indrukt.

25

26 VEILIGHEID IS STANDAARD Gemaakt om jou te beschermen km/uur km/uur Alles draait natuurlijk om jou en je passagiers. Dat is waarom we de nieuwe Leon ontwierpen als een van de veiligste plaatsen waar je kan zijn onderweg. Om te beginnen hebben we hem voorzien van XDS*. Een slim stukje technologie dat de wegligging verbetert, wanneer je in de bochten versnelt. En met de Hellingassistent slaag je glansrijk voor een perfecte hellingproef. km/uur km/uur Dankzij de Grootlichtassistent heb je altijd genoeg licht op de weg, zonder je tegenliggers te hinderen. Een camera achter de voorruit detecteert eventuele tegenliggers en dimt dan automatisch het licht. De Rijbaanassistent waarschuwt je wanneer je per ongeluk van je rijstrook dreigt te raken en corrigeert eventueel de richting van de auto. Er is zelfs een vermoeidheidsherkenning, die je wakker maakt wanneer je aandacht verslapt. ADAPTIVE CRUISE CONTROL MET FRONT ASSIST. Een sensor aan de voorzijde van de auto meet de afstand en snelheid tussen voertuigen tot 200 meter voor de auto, en past automatisch de snelheid aan voor een veilige afstand tussen beide voertuigen. Front Assist waarschuwt bij een naderende frontale botsing. Wanneer de bestuurder niet reageert, zal het systeem automatisch de remmen activeren. Mocht er toch iets misgaan, dan zijn er standaard zeven airbags die jou en je passagiers zachtjes opvangen. De achterbank is voorzien van een isofix-systeem, voor kinderstoeltjes, zodat ook de kleinste passagiers altijd veilig zitten. Waar je ook plaatsneemt in de nieuwe SEAT Leon. Je zit altijd op de veiligste plaats. *Standaard voor de Style en FR.

27 LEON SC

28 ASSISTENT AAN BOORD De auto die aan alles denkt PARKEERSENSOREN AAN DE VOOR- EN ACHTERZIJDE. Deze slimme sensoren helpen je schadevrij inparkeren. Je krijgt een waarschuwing als je te dicht bij een andere auto komt. RIJBAANASSISTENT. Dit systeem zorgt ervoor dat je keurig op de juiste rijbaan blijft. Het houdt de positie van je auto voortdurend in de gaten en corrigeert waar nodig met kleine correcties aan het stuurwiel. MULTI-COLLISSION BRAKE SYSTEM Als de auto betrokken raakt bij een ongeval en de airbags zijn uitgeklapt dan wordt dit nieuwe remsysteem automatisch geactiveerd. De auto mindert vaart en op die manier wordt een mogelijke tweede aanrijding voorkomen. Veiliger dan ooit voor alle inzittenden.

29 GROOTLICHTASSISTENT. Op donkere wegen ontsteekt de grootlichtassistent automatisch het groot licht. En wanneer de sensor een voor- of tegenligger detecteert, dimt het meteen. VERMOEIDHEIDSHERKENNING. De vermoeidheidsdetector analyseert je rijstijl en waarschuwt wanneer het signalen van vermoeidheid waarneemt. Tijd voor een pauze en een extra kop koffie. Tiredness detected Take a break

30 AANDACHT VOOR DETAILS De nieuwe SEAT Leon laat van zich horen. Schoonheid van voor tot achter. Baanbrekend design, dynamisch en briljant ontwerp. Veel aandacht gaat uit naar de nieuwste snufjes zoals de Full LED koplampen en het SEAT Drive Profile. Bovendien hebben we veel aandacht besteed aan functionaliteit en veiligheid. Details zoals het Multi-Collision Brake System, Rijbaan- en Grootlichtassistentie maken de nieuwe SEAT Leon tot een van onze veiligste auto s ooit. Dat blijkt wel uit het 5 sterren veiligheidskeurmerk Euro NCAP*. De nieuwe SEAT Leon is prachtig en praktisch. Nu wij klaar zijn met het ontwerp ben jij aan de beurt. Kies jouw uitvoering, bekleding, velgen en kleur en laat het grote genieten beginnen. * Kijk op voor meer informatie. Het 5 sterren veiligheidskeurmerk is toegekend aan de SEAT Leon 5D model getest in 2012.

31

32 UITRUSTING SEAT Leon REFERENCE Of je nu voor- of achterin zit, in de nieuwe SEAT Leon Reference zit je veilig en comfortabel. De boordcomputer, 7 airbags, airconditioning en een 5 inch touchscreen Media System met USB-aansluiting, creëren precies de juiste atmosfeer. / Elektrisch bedienbare buitenspiegels. / Elektronische Stabiliteits Controle (ESC) verbetert de wegligging. / 16 inch lichtmetalen velgen voor een sportieve touch (optie). / Multifunctioneel stuurwiel. / Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. / Middenarmsteun vóór. / Cruise control. / Elektrisch bedienbare ramen vóór. Zie prijs/specificatielijst voor meest up-to-date leveringsprogramma

33

34 STYLE Er is veel om naar uit te zien in de nieuwe SEAT Leon Style. Er zijn drie verschillende kleuren interieur om uit te kiezen, met lederen stoelen verkrijgbaar in dezelfde kleuren. De bekleding en uitrusting onderscheidt zich op alle fronten. Een hoog niveau van afwerking dat perfect past bij de hoge mate van rijplezier. ALS EXTRA BOVENOP DE REFERENCE UITRUSTING BIEDT DE STYLE: / 16 inch lichtmetalen velgen houden hem sportief. / Zwart of grijs interieur voor een ultiem gevoel van stijl. / Lederen sportstoelen in luxueus zwart, beige of grijs, maken het helemaal af (optie). / Indrukwekkend CD/MP3/AUX-in systeem met 8 speakers en navigatiesysteem (optie). / Bluetooth. / Lederen stuurwiel voor een betere grip. / Parkeersensoren aan voor- en achterzijde (optie). / Volautomatische airconditioning in 2 zones (Climatronic) / Vele technologische extra s die het rijden makkelijker maken. Zie prijs/specificatielijst voor meest up-to-date leveringsprogramma

35

36 FR Het meest opwindend van allemaal is de SEAT Leon FR. Met de unieke FR-looks, de responsieve besturing, de 17 inch lichtmetalen velgen en de zichtbare chromen dubbele uitlaat, is het in alle opzichten een sportieve superster. Genoeg om iedere serieuze autoliefhebber te verleiden. ALS EXTRA BOVENOP DE STYLE UITRUSTING BIEDT DE FR: / Exclusief FR-bumperdesign. / Alcantara sportstoelen om diep in weg te zinken (optie). / Een voortreffelijk bekledingpakket met stijlvolle rode stiksels. / Full LED voor- en achterlichten (optie). / Sportief onderstel voor een superieure wegligging. / 18 inch lichtmetalen velgen (optie). / SEAT Drive Profile: verander het karakter van je SEAT met een druk op de knop. Kies uit Standaard, Sport of Eco en bepaal de respons van het gaspedaal en de besturing, het geluid van de motor en de sfeer van de deurverlichting. Zie prijs/specificatielijst voor meest up-to-date leveringsprogramma

37

38 BEKLEDING STYLE STOF (STANDAARD) STYLE STOF (OPTIONEEL) REFERENCE STOF (STANDAARD) STYLE LEER (OPTIONEEL)

39 STYLE LEER (OPTIONEEL) FR LEER (OPTIONEEL) FR STOF // KUNSTLEER (STANDAARD) STYLE/FR ALCANTARA (OPTIONEEL) FR LEER (OPTIONEEL)

40 VELGEN 15 INCH URBAN REFERENCE (STANDAARD) 16 INCH DESIGN REFERENCE (OPTIONEEL) 16 INCH DESIGN STYLE (OPTIONEEL) 17 INCH DYNAMIC 30/1 STYLE (OPTIONEEL) 17 INCH DYNAMIC 30/3 STYLE(OPTIONEEL) 17 INCH DYNAMIC FR (STANDAARD) 18 INCH TITANIUM FR (OPTIONEEL) 18 INCH PERFORMANCE FR (OPTIONEEL)

41 KLEUREN CANDYWIT B4B4 NON-METALLIC EMOCIONROOD 9M9M NON-METALLIC NEVADAWIT 2Y2Y METALLIC ESTRELLAZILVER P5P5 METALLIC BALEABEIGE L7L7 METALLIC APOLOBLAUW I4I4 METALLIC PIRINEOSGRIJS 0C0C METALLIC MONTSANTROOD V0V0 METALLIC TECHNICGRIJS T4T4 METALLIC UNIVERSOZWART L8L8 METALLIC LIMAGROEN I3I3 METALLIC ALORBLAUW E4E4 SPECIALE KLEUR

42 CLUB SEAT Voor alle SEAT-rijders in Nederland Club SEAT staat voor voordeel, kortingen en special events voor alle SEAT-rijders in Nederland! Club SEAT is bedoeld om al onze SEAT-rijders nóg meer plezier te laten beleven aan SEAT. Doe er dus je voordeel mee! SEAT-RIJDERS HEBBEN VEEL EXTRA VOORDEEL. Ben je SEAT-rijder, dan kun je gratis lid worden van Club SEAT. En dat heeft zo zijn voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van elk jaar een gratis zomer- en wintercheck voor je auto? Of korting op je APK-tarief en speciale acties bij onze Club SEAT partners als Parkline, Prodrive TrainingCentre, SEAT Bank en Texaco? KORTINGEN OP PRODUCTEN EN DIENSTEN. Club SEAT leden kunnen exclusief gebruik maken van SEAT Drive In, een service waarbij je voor een vast bedrag per jaar bij je dealer langs kan rijden voor kleine auto-ongemakken. Deze aanbiedingen vind je in de Club SEAT nieuwsbrief die wij je iedere maand toesturen, maar kun je ook vinden op onze website. LID WORDEN IS HELEMAAL GRATIS! Het mooie van Club SEAT is dat het je niets kost. Het lidmaatschap is en blijft gratis. Bovenop alle voordelen word je ook nog op de hoogte gehouden van SEAT-nieuws, staan op clubseat.nl al je autogegevens overzichtelijk op een rij en krijg je bericht als het tijd is voor je APK. Kortom, als Club SEAT lid heb je écht een streepje voor. Ga naar voor het complete aanbod én om je direct aan te melden! Ook krijg je als lid korting op verschillende producten en diensten van SEAT Service zoals accessoires en services.

43 SEAT SERVICE SEAT ABONNEMENT. Met een SEAT Abonnement rijd je onbezorgd in een nieuwe SEAT, juist omdat je niet de eigenaar bent. De auto blijft economisch en juridisch eigendom van SEAT Leasing. Je sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. Zo kunnen we je alle zorgen uit handen nemen. DE VOORDELEN VAN EEN SEAT ABONNEMENT. / Geen onverwachte kosten voor reparatie of onderhoud. / Geen zorgen over de waardeontwikkeling van je SEAT. / Nooit meer apart betalen voor verzekering of wegenbelasting. / Een aanbetaling is mogelijk, maar niet noodzakelijk. / Je hebt één aanspreekpunt, je SEAT-dealer. / 24 uur per dag, 7 dagen in de week gratis SEAT Mobiliteitsservice. GARANTIE EN MOBILITEITSSERVICE. Je SEAT is met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gebouwd. En dat bewijzen wij je graag. Zo heb je op alle SEAT-modellen 4 jaar garantie! In de eerste twee jaar is de fabrieksgarantie geldig ongeacht het aantal gereden kilometers. Tot en met het vierde jaar geldt een kilometerbeperking tot Daarnaast biedt SEAT 12 jaar carrosseriegarantie bij roesten van binnenuit. Ook bieden we iedereen die een nieuwe SEAT koopt gratis Levenslange Mobiliteitsservice aan. Door een efficiënte dienstverlening zorgen wij er voor dat je zo snel mogelijk weer op weg wordt geholpen. Je kunt ons, wanneer je om hulp verlegen zit, 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer Zowel in Nederland (dus ook bij jou thuis voor de deur) als in het buitenland. Vraag naar de voorwaarden bij je SEAT-vestiging. VARIABELE ONDERHOUDSINTERVAL. Deze technologie maakt het mogelijk dat je auto automatisch aangeeft wanneer een servicebeurt nodig is. De auto berekent aan de hand van je rijgedrag en je gebruik het juiste moment waarop de auto een servicebeurt nodig heeft. Dit type onderhoud wordt ook wel variabele onderhoudsintervallen genoemd. Variabele onderhoudsintervallen kunnen maximaal twee keer zo lang zijn als vaste onderhoudsintervallen, dus tussen twee onderhoudsbeurten zit dan maximaal km of 2 jaar.

44 @SEAT_NL SEAT-importeur Pon's Automobielhandel B.V. behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in prijzen en/of uitvoeringen aan te brengen. Ofschoon deze brochure met de grootste zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard dan ook. Vanwege beperkingen in het drukproces kunnen de in deze brochure weergegeven kleuren enigszins afwijken van de werkelijke lakkleuren en/of materialen, raadpleeg de SEAT-dealer voor een exacte weergave. MS20316/012014/ seat.nl

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ LEON ENJOYNEERING DE NIEUWE SEAT LEON De nieuwe SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier, ieder

Nadere informatie

Passie voor precisie De nieuwe SEAT Leon

Passie voor precisie De nieuwe SEAT Leon LEON De ontwerpers van SEAT hebben een passie voor precisie. Met eindeloos geduld zoeken ze naar de perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit. Een auto die je niet alleen veilig op je bestemming

Nadere informatie

DE NIEUWE SEAT LEON ST STIJLVOL GENIETEN

DE NIEUWE SEAT LEON ST STIJLVOL GENIETEN LEON ST DE NIEUWE SEAT LEON ST STIJLVOL GENIETEN De hele SEAT Leon familie is vernieuwd, waarbij Technology to enjoy centraal staat. Hiermee brengt SEAT het plezier in autorijden naar de modellen. De 5-deurs

Nadere informatie

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY DE TOLEDO Stijlvol en veelzijdig De SEAT Toledo is een echte eyeopener. Hij combineert de subtiele elegante stijl van een coupé met de praktische veelzijdigheid van een stationwagon

Nadere informatie

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP TOLEDO Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit een doel op zich. Innoveer, maar vergeet nooit het

Nadere informatie

IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY

IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY NIEUW MAAR TOCH VERTROUWD De vernieuwde SEAT Ibiza is mooi van binnen en van buiten. De auto wil indruk maken op iedere bestuurder en belooft een onvergetelijke rijervaring. De

Nadere informatie

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY LEON TECHNOLOGY TO ENJOY TECHNOLOGY TO ENJOY Wij willen meer mensen laten genieten van de wereld om ons heen. Een wereld waarin we creëren om te inspireren. Een wereld waarin we geloven dat er nog heel

Nadere informatie

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING.

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING. Mii Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim en zit boordevol met de nieuwste technologie

Nadere informatie

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOMEN 3 DUBBELKLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOMEN 3 DUBBELKLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP TOLEDO Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit een doel op zich. Innoveer, maar vergeet nooit het

Nadere informatie

De SEAT Ibiza was altijd al jong van geest. Een bruisende, swingende auto die de show steelt met bijzondere prestaties en een flinke dosis plezier.

De SEAT Ibiza was altijd al jong van geest. Een bruisende, swingende auto die de show steelt met bijzondere prestaties en een flinke dosis plezier. IBIZA ENJOYNEERING De SEAT Ibiza was altijd al jong van geest. Een bruisende, swingende auto die de show steelt met bijzondere prestaties en een flinke dosis plezier. DE PERFECTE MIX De nieuwe SEAT Ibiza

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING.

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING. Mii 2 Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim en zit boordevol met de nieuwste technologie

Nadere informatie

DE NIEUWE SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY

DE NIEUWE SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY DE NIEUWE SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY DE NIEUWE SEAT ATECA Nieuw perspectief. GENIETEN VAN HET LEVEN ZIT NIET IN BAANBREKENDE UNIEKE GEBEURTENIS SEN, MAAR IN HET WAARDEREN VAN HET ALLEDAAGSE. En dat

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

Mii TECHNOLOGY TO ENJOY

Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim en zit boordevol met de

Nadere informatie

SEAT ABONNEMENT 209,00 * PER MAAND 48 MAANDEN SEAT MII SPORT DYNAMIC SEAT BANK SEAT LEASING 1.0 44KW/60PK, TORNADOROOD KEUZEMOGELIJKHEDEN

SEAT ABONNEMENT 209,00 * PER MAAND 48 MAANDEN SEAT MII SPORT DYNAMIC SEAT BANK SEAT LEASING 1.0 44KW/60PK, TORNADOROOD KEUZEMOGELIJKHEDEN SEAT MII SPORT DYNAMIC 1.0 44KW/60PK, TORNADOROOD De SEAT Mii Sport Dynamic beschikt standaard over o.a.: Airconditioning Radio/CD/MP3-speler met 6 luidsprekers Voorbereiding SEAT Portable System Sportinterieur

Nadere informatie

De nieuwe SEAT Tarraco.

De nieuwe SEAT Tarraco. De nieuwe SEAT Tarraco. Why not now? Met de nieuwe SEAT Tarraco ben je er klaar voor. Klaar voor meer ruimte. Meer actie. Meer vrijheid. Meer rijplezier. Dus geniet van vandaag. Waarom zou je tot morgen

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

De SEAT Alhambra heeft alles wat je van een familiewagen verwacht. Ruimte, ruimte en nog eens ruimte en dat in een grote hoeveelheid variaties.

De SEAT Alhambra heeft alles wat je van een familiewagen verwacht. Ruimte, ruimte en nog eens ruimte en dat in een grote hoeveelheid variaties. ALHAMBRA 2 De SEAT Alhambra heeft alles wat je van een familiewagen verwacht. Ruimte, ruimte en nog eens ruimte en dat in een grote hoeveelheid variaties. ALLES IS MOGELIJK Ervaar het gemak. Op weg naar

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH A T E C A THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH I N T R O D U C T I E 06 V E L G E N 28 E X T E R I E U R 08 K L E U R E N 34 I N T E R I E U R 14 B E K L E D I N G 40 T E C H N O L O G I E 22 4 5 AN SUV

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Niveau voor gevorderden

Niveau voor gevorderden SEAT Leon Niveau voor gevorderden Waar je ook naar toe gaat, vanaf het moment dat je instapt waan je jezelf in een andere wereld. Elke beroering van het gaspedaal lanceert je naar een hoger niveau van

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

SEAT COPA Actiemodellen

SEAT COPA Actiemodellen SEAT COPA Actiemodellen 2 Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. DE upgrade volgens seat. Wie wil er niet graag een beetje meer voor minder? Twee bolletjes ijs voor de prijs van een. Nou, dat

Nadere informatie

De gloednieuwe. volvo V40. it s you

De gloednieuwe. volvo V40. it s you De gloednieuwe volvo V40 it s you volvocars.be ontmoet de gloednieuwe V40 KLEINE VOLVO, GROOTS KARAKTER Bij Volvo draait bij elk ontwerp van een nieuwe wagen alles om mensen. U, als uitgangspunt dus een

Nadere informatie

Start moving. De nieuwe SEAT Ibiza.

Start moving. De nieuwe SEAT Ibiza. Start moving. De nieuwe SEAT Ibiza. Created in Barcelona. 1953. De eerste SEAT rolt van de lopende band en brengt Spanje in beweging. Meer dan 60 jaar later inspireren en bewegen wij mensen wereldwijd.

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

LEON ST. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014

LEON ST. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 LEON ST Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 De nieuwe SEAT Leon ST zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier,

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP. Mii ENJOYNEERING

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP. Mii ENJOYNEERING MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP Mii ENJOYNEERING Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Crossover. met klasse.

Crossover. met klasse. SEAT Arona. Crossover met klasse. 2 Doe dit. Laat dat. Ga weg. Kom hier. Iedereen roept wat anders. Naar wie luister jij? De nieuwe SEAT Arona heeft een compleet eigen geluid. Een stoere stadse crossover,

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

De nieuwe SEAT Arona.

De nieuwe SEAT Arona. De nieuwe SEAT Arona. Created in Barcelona. 1953. De eerste SEAT rolt van de lopende band en brengt Spanje in beweging. Meer dan 60 jaar later inspireren en bewegen wij mensen wereldwijd. En blijven we

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

IBIZA Wat is jouw idee van perfectie?

IBIZA Wat is jouw idee van perfectie? SEAT Ibiza Range SEAT Ibiza 2 IBIZA IBIZA Wat is jouw idee van perfectie? Als je mensen vraagt naar hun idee van perfectie, krijg je telkens een ander antwoord. Bij het ontwerpen van de Ibiza wisten we

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

De nieuwe SEAT Arona.

De nieuwe SEAT Arona. De nieuwe SEAT Arona. Crossover met klasse. 2 Doe dit. Laat dat. Ga weg. Kom hier. Iedereen roept wat anders. Naar wie luister jij? De nieuwe SEAT Arona heeft een compleet eigen geluid. Een stoere stadse

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Houd alle opties open

Houd alle opties open ALTEA Het leven zit vol verrassingen en onverwachte wendingen. Met de SEAT Altea ben je op alles voorbereid. Want als er één auto veelzijdig is, dan is het wel de Altea. Een auto waarmee je net zo makkelijk

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business Bjorn Blokzijl 21 augustus 2013 Evolutie brengt perfectie In het segment der midi-mpv's was Renault alleenheerser met de Scénic, totdat Citroën in 2000 op de proppen kwam met de - op z'n zachtst gezegd

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines Jarno van Maanen 15 juli 2008 Eindelijk Terwijl de vijfde generatie van de Golf al vier jaar op de markt was, kwam Volkswagen vorig jaar met de Golf Variant. Beter laat dan niet, zullen we maar zeggen.

Nadere informatie

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO.

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. De nieuwe Polo 1 02 VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. 03 AANGESCHERPT TOT IN DETAIL. Bij een eerste blik op de nieuwe Polo valt direct het stijlvolle samenspel tussen de sportieve lijnen en praktische

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

RC 390 2015: RACE-GENEN

RC 390 2015: RACE-GENEN RC 390 2015: RACE-GENEN Een raszuivere sportmotor. Tot de essentie teruggebracht. Wendbaar, snel, geschikt voor A2- rijbewijs en supersportief. Op landwegen of op het circuit: de Moto3-genen komen in elke

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

Scania V8 TRUCKREEKS

Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Een echte krachtpatser. ALLES WAT U VERWACHT, EN MEER. Scania is de enige truckfabrikant die V8-motoren aanbiedt in zijn EURO 6-reeks. Meer nog: met 520, 580,

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren.

Financieren. Leasen. Verzekeren. ZONDER ZORGEN GENIETEN VAN EEN NIEUWE SEAT SEAT Abonnement Financieren. Leasen. Verzekeren. GEEN AFSCHRIJVING, RENTE OF RESTSCHULD. EN VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD KAN IK GEWOON NAAR MIJN EIGEN MERKDEALER.

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

LEON ECOMOTIVE LEASE. Prijslijst vanaf 1 maart 2015

LEON ECOMOTIVE LEASE. Prijslijst vanaf 1 maart 2015 LEON LEASE Prijslijst vanaf 1 maart 2015 De SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier, ieder moment

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia De nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn atletische design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende voorsprong op andere auto s in

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise MAzda6 Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise EEN PLAATS VAN CONTROLE EN LUXUEUZE AANTREKKING De Mazda6 biedt een nieuw ontworpen interieur compleet met een selectie van kwalitatief hoogwaardige materialen

Nadere informatie

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid 0% bijtelling De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid pagina 04-07 pagina 08-09 pagina 10-11 0% bijtelling Géén BPM en géén wegenbelasting Volledig oplaadbaar in slechts 1,5 uur Actieradius op elektrische

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

SEAT Ibiza ST accessoires 2010

SEAT Ibiza ST accessoires 2010 SEAT Ibiza ST accessoires 2010 Exterieur Instaplijsten met Ibiza opdruk mat chroom met wit 6J0071691A B9A 265,00 mat chroom met rood 6J0071691A GQF 265,00 mat chroom met oranje 6J0071691A NJV 265,00 mat

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

LEON ECOMOTIVE LEASE. Prijs-/specificatielijst 1 januari 2015

LEON ECOMOTIVE LEASE. Prijs-/specificatielijst 1 januari 2015 LEON LEASE Prijs-/specificatielijst 1 januari 2015 De SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier,

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie