EXCLUSIEF GARDELUXE COLLECTIE CARABAS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EXCLUSIEF GARDELUXE COLLECTIE CARABAS"

Transcriptie

1 COLLECTIE CARABAS

2 BANK GAIA Een monumentale, Victoriaanse bank uit het midden van de 19e eeuw.

3 EXCLUSIEF GARDELUXE Gardeluxe produceert kwalitatief hoogwaardig buitenmeubilair. Met liefde voor het vak maken we onze meubelen al ruim 20 jaar. De uitgebreide collectie banken, stoelen en tafels - onder de merknaam Carabas - bestaat uit replica s van klassieke ontwerpen uit Frankrijk, Engeland, Denemarken, Zweden en Nederland. Onze vakmensen combineren hun ambachtelijke kennis met geavanceerde productiemethoden. Door voortdurend te werken aan productverbetering hebben we in de loop der tijd een uitgebreid assortiment buitenmeubelen ontwikkeld, dat zich uitstekend leent voor gebruik bij verschillende stijlen woningen. Zowel in een omgeving met design als in een meer traditionele sfeer ondersteunen de meubelen het karakter van het huis en symboliseren de persoonlijke stijl van de bewoners. De Carabas collectie kenmerkt zich door het gebruik van gietaluminium of gietijzer in combinatie met de beste kwaliteit hardhout. Deze hoogwaardige materialen en een zorgvuldig opgezet, door Gardeluxe zelf ontwikkeld verfprocédé, maken de meubelen weerbestendig en onderhoudsarm (ze hoeven in principe alleen maar te worden schoongemaakt). Gardeluxe levert rechtstreeks aan de klant en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We willen dit niet alleen uiten in onze producten maar in álle facetten van ons werk: bij de inkoop van de grondstoffen, de controles op het productieproces, in ons verkoopadvies en ons servicebeleid.

4 Vakmanschap door de jaren heen JARENLANG PLEZIER MET EEN MINIMUM AAN ONDERHOUD Met veel liefde voor het vak maakt Gardeluxe haar buitenmeubelen al ruim 20 jaar. Tegenwoordig gebruiken we voor de armleuning en de poten van de banken en de stoelen zowel het eigentijdse BANK NEREUS Een replica van de originele gietijzeren deck-bench, zoals die stond op het in 1912 vergane schip de Titanic. lichtmetaal gietaluminium als het in de 19e eeuw gebruikte gietijzer. Gietaluminium is even duurzaam als gietijzer maar door het lagere gewicht veel gemakkelijker hanteerbaar. STOEL DEMETER Sierlijke lijnen, geïnspireerd op de plantenwereld voor dit uitnodigende model in Art Nouveau stijl. Ook leverbaar als bank.

5 Vakmanschap door de jaren heen EXCLUSIEF GARDELUXE BANK POSEIDON Een comfortabele bank in een zware, robuuste uitvoering naar een Deens ontwerp uit begin 19 e eeuw. Voor de zitting en rugleuning maken we gebruik van de beste kwaliteit hardhout. Om aantasting van het hout door weersinvloeden te voorkomen besteden we de uiterste zorg aan TAFEL CASTOR de behandeling ervan. Tijdens het door onszelf ontwikkelde - en steeds verder verbeterde - verfprocédé wordt het hout door meerdere lagen beschermd. De combinatie van hoogwaardige materialen en de zorgvuldig opgezette verfmethode zorgt ervoor dat de meubelen weerbestendig en onderhoudsarm zijn. BANK HERA Mooi in haar eenvoud. TAFEL POLLUX Sierlijke vormen voor deze elegante tafeltjes.

6 IEDER SEIZOEN ZIJN EIGEN CHARME BANK HELIOS Model zonder rugleuning. Naar keuze verkrijgbaar met of zonder armleuning. UW TERRAS IN DE WINTER Onze meubelen zijn weerbestendig. Ze kunnen het gehele jaar door buiten blijven staan. Zo ondersteunen ze ook in de herfst en de winter het karakter van uw woning en geven ze gestalte aan uw persoonlijke smaak. Juist de combinatie met uw eigen BANK ACHILLES Een comfortabele Hollandse bank. stijl maakt de Carabas collectie zo bijzonder. Het opgaan van de meubelen in de totale uitstraling van úw woning maakt van ieder meubel een uniek object. STOEL ZEUS Een comfortabele stoel naar een origineel Deens ontwerp uit het begin van de 19e eeuw. Ook leverbaar als bank.

7 IEDER SEIZOEN ZIJN EIGEN CHARME EXCLUSIEF GARDELUXE DE TAFELS Onze tafels hebben een gietijzeren onderstel en een tafelblad gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin). Dit is een organogeen afzettingsgesteente van ongeveer 2 miljoen jaar oud. In deze steensoort kunt u fossielen aantreffen van schelpdieren die in de betreffende periode voorkwamen. De eigenschap van dit materiaal is dat, onder invloed van weersinvloeden, zwarte putjes en lijnen kunnen ontstaan. Deze zijn het gevolg van werking in het gesteente en hebben geen enkele invloed op de duurzaamheid van uw tafelblad. Vlekken in het blad verdwijnen na verloop van tijd vanzelf. Kenmerk is ook dat het blad lichter wordt. Indien u dit niet wenselijk acht kunt u het inwrijven met lijnzaadolie. Verder heeft het blad geen onderhoud nodig. De tafelbladen zijn leverbaar in diverse afmetingen en met verschillende randafwerkingen. TAFEL HERAKLES Een solide tafel met rechthoekig blad.

8 EEN PLEK OM OP ADEM TE KOMEN DE KLEUREN LOGO S EN FAMILIEWAPENS Onze standaard kleuren zijn nachtblauw en klassiek groen. Daarnaast produceren wij de meubelen (tegen meerprijs) in iedere andere RAL kleur. Zo kunt u het buitenmeubilair en de kleuren van uw woning op elkaar afstemmen. Bij een aantal van onze banken is het mogelijk een persoonlijk kenmerk aan te brengen in de vorm van een logo of een familiewapen. Dit wordt tijdens het productieproces meegegoten in de zijkant van de bank. BANK THESEUS Een opvallend ontwerp met een sprookjesachtige uitstraling geïnspireerd op de mythologische griffioen.

9 EEN PLEK OM OP ADEM TE KOMEN EXCLUSIEF GARDELUXE BANK PERSÉFONE Weelderige bloem- en bladmotieven voor dit 19 e eeuwse ontwerp. SERVICE Gardeluxe werkt met een constante collectie waardoor het na- en bijbestellen van de verschillende modellen mogelijk is. Onze meubelen worden door ons gemonteerd bij u afgeleverd waarbij het vervoer in eigen beheer plaatsvindt. BANK Ourobouros De boombank. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze meubelen waarborgen. BANK DIANA Eenvoud in al haar charme Deze bank is ook in hoekvorm leverbaar (zie Athena in totaaloverzicht).

10 BANK ADONIS Een strak, eigentijds ontwerp met tulpmotieven in het gietwerk. Ook leverbaar als stoel. VERANKERING Bij de ontwerpen is rekening gehouden met de mogelijkheid tot verankering. In dat geval monteren wij speciale aluminium of ijzeren strips tussen de poten en leveren wij de betonverankering, bestaande BANK HERMES Een robuuste maar comfortabele bank met Art Deco vlakverdeling. uit 2 betonblokken met betonschroefhulsen. Met behulp van extra draadeind is het mogelijk de verankering onzichtbaar onder de grond te plaatsen. BANK ARCAS Een bescheiden ontwerp zonder rugleuning. Ook als recht model leverbaar (zie Callisto in totaaloverzicht).

11 KLASSIEKE ONTWERPEN IN HARMONIE MET MODERN DESIGN EXCLUSIEF GARDELUXE WAAR WE VOOR STAAN Tijdens het productieproces waarborgen intensieve kwaliteitscontroles de kwaliteit van onze producten. Wij streven echter naar kwaliteit in álle onderdelen van ons werk. Ook in ons verkoopadvies en in onze TAFEL KRONOS Strakke lijnen voor dit ontwerp met rechthoekig tafelblad. service zijn we eerlijk en betrouwbaar, we komen onze afspraken na en stellen úw wens voorop. STOEL APOLLO Een replica van een oud Zweeds ontwerp. Strakke, gestileerde vormen, speels versierd met een Keltisch motief. Ook leverbaar als bank.

12 NOSTALGIE EN ROMANTIEK MODELLENTUIN EN BEURZEN In de tuin van ons kantoor in Weerselo staan de verschillende modellen opgesteld. U bent hier van harte welkom. Bovendien zijn wij vertegenwoordigd op diverse beurzen en fairs. Voor een overzicht hiervan en voor de BANK KIRKE Bank in Empire stijl naar een begin 19e eeuws ontwerp. openingstijden van onze modellentuin verwijzen wij u naar onze website STOEL AFRODITE In Empire stijl ontworpen stoel waarbij de kop van de ram dient als armleuning en zijn bokkenpoten het geheel ondersteunen. Bladmotieven verfijnen de zijkant. Ook als bank leverbaar.

13 NOSTALGIE EN ROMANTIEK EXCLUSIEF GARDELUXE BANK ARTEMIS De bekende, gemakkelijk zittende lattenbank in een professioneel tijdloze uitvoering. GARANTIE Wij produceren de meubelen speciaal voor u op bestelling en garanderen de kwaliteit. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn dan zullen wij er alles aan doen één en ander naar tevredenheid op te lossen. TAFEL HEFAISTOS Elegant model met rond tafelblad. Afhankelijk van de bladmaat wordt dit model geleverd met 3 of 4 poten. BANK RHEIA Eenvoud en comfort.

14 OVER SCHADUW EN ZONLICHT PARASOL KALYPSO Een pracht van een parasol, leverbaar in verschillende maten. DE PARASOL IN HARMONIE MET DE MEUBELEN De vormgeving en de kleurstelling van deze kwalitatief hoogwaardige parasol sluiten perfect aan bij de meubelen uit de Carabas serie. De mast is zeer solide en gemaakt van aluminium. Het acryl doek is van de beste kwaliteit. Het is vuil- en waterafstotend, schimmelvrij, lucht doorlatend en BANK AFRODITE In Empire stijl ontworpen bank waarbij de kop van de ram dient als armleuning en zijn bokkenpoten het geheel ondersteunen. Bladmotieven verfijnen de zijkant. Ook als stoel leverbaar. heeft een hoge kleurechtheid. De baleinen zijn gemaakt van hoogwaardig blank Amerikaans essen. STOEL Ikaros Strakke lijnen en een eigentijds ontwerp geven de stoel een moderne uitstraling. Ook leverbaar als bank.

15 OVER SCHADUW EN ZONLICHT EXCLUSIEF GARDELUXE Om uw parasol optimaal te beschermen tegen weersinvloeden leveren wij de opberghoes er standaard bij. Voor de TAFEL HESTIA De tafel in het vierkant, leverbaar in verschillende afmetingen. parasolstandaard en de mast kunt u kiezen voor onze standaard kleuren nachtblauw of klassiek groen of (tegen meerprijs) voor iedere andere (RAL)kleur. Ook bij de keuze van het doek zijn uw eigen ideeën bepalend. Wij hebben 125 verschillende stoffen voor u geselecteerd.

16 PRODUCTOVERZICHT (afmetingen in cm) BANKEN EN STOELEN TYPE ARTIKEL ARTIKELNR. HOOGTE ZITHOOGTE DIEPTE BUITENLENGTE BINNENLENGTE BREEDTE MATERIAAL MATERIAAL KLEUREN KLEUREN LOGO ZITGEDEELTE ZITTING/RUGLEUNING ARMLEUNING/POTEN STANDAARD OP AANVRAAG MOGELIJK Adonis bank 120 C hardhout gietaluminium nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 140 C bank 160 C stoel C ,5 Afrodite bank 120 C , ,5 40 hardhout gietaluminium nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 140 C ,5 bank 160 C ,5 stoel C ,5 Apollo bank 120 C , hardhout gietaluminium nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 140 C bank 160 C stoel C ,5 Demeter bank 120 C , hardhout gietaluminium nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 140 C bank 160 C stoel C ,5 Ikaros bank 120 C hardhout gietaluminium nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 140 C bank 160 C stoel C ,5 Zeus bank 120 C hardhout gietaluminium nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 140 C bank 160 C stoel C ,5 BANKEN TYPE ARTIKEL ARTIKELNR. HOOGTE ZITHOOGTE DIEPTE BUITENLENGTE BINNENLENGTE BREEDTE MATERIAAL MATERIAAL KLEUREN KLEUREN LOGO ZITGEDEELTE ZITTING/RUGLEUNING ARMLEUNING/POTEN STANDAARD OP AANVRAAG MOGELIJK Achilles bank 180 C ,5 41, hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 200 C Arcas bank C ,5 43, x120 84x84 36 hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren Artemis bank 175 C , hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren Athena bank C , x120x97 79x86x79 27 hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren Callisto bank 120 C ,5 43, hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 140 C bank 160 C Diana bank 120 C , hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 150 C Gaia bank 200 C ,5 196,5 40 hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren ja bank 240 C ,5 236,5

17 PRODUCTOVERZICHT EXCLUSIEF GARDELUXE (afmetingen in cm) BANKEN TYPE ARTIKEL ARTIKELNR. HOOGTE ZITHOOGTE DIEPTE BUITENLENGTE BINNENLENGTE BREEDTE MATERIAAL MATERIAAL KLEUREN KLEUREN LOGO ZITGEDEELTE ZITTING/RUGLEUNING ARMLEUNING/POTEN STANDAARD OP AANVRAAG MOGELIJK Helios-M bank 120 C , ,5 hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 140 C bank 160 C Helios-Z bank 120 C , , ,5 hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 140 C bank 160 C Hera bank 150 C , hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren Hermes bank 180 C , hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren ja Kirke bank 150 C hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren Nereus bank 180 C ,5 hardhout gietaluminium nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren bank 240 C Ourobouros bank C x hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren Perséfone bank 160 C , hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren Poseidon bank 180 C , hardhout gietaluminium nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren ja bank 240 C Rheia bank 175 C hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren Theseus bank 190 C , hardhout gietijzer nachtblauw/klassiek groen alle RAL kleuren UITLEG MAATVOERING (afmetingen in cm)

18 PRODUCTOVERZICHT (afmetingen in cm) TAFELS TYPE AFMETING MATERIAAL HOOGTE MATERIAAL KLEUR ONDERSTEL KLEUR ONDERSTEL TAFELBLAD TAFELBLAD ONDERSTEL ONDERSTEL STANDAARD OP AANVRAAG RANDAFWERKINGEN TAFELS Castor afmetingen Belgisch 72 gietijzer nachtblauw alle RAL kleuren op aanvraag hardsteen klassiek groen (Arduin) HAND GEFRIJND 4-poot 3-poot Hefaistos afmetingen Belgisch 69 gietijzer nachtblauw alle RAL kleuren (3-poot, 4-poot) op aanvraag hardsteen klassiek groen (Arduin) GEBOUCHADEERD Herakles afmetingen Belgisch 70 gietijzer nachtblauw alle RAL kleuren op aanvraag hardsteen klassiek groen (Arduin) Kronos afmetingen Belgisch 70 gietijzer nachtblauw alle RAL kleuren op aanvraag hardsteen klassiek groen (Arduin) PAPEGAAIENRAND Pollux afmetingen Belgisch 45 gietijzer nachtblauw alle RAL kleuren op aanvraag hardsteen klassiek groen (Arduin) hestia afmetingen Belgisch 69 gietijzer nachtblauw alle RAL kleuren op aanvraag hardsteen klassiek groen standaard (Arduin) dikte 3 cm PARASOLS TYPE AFMETINGEN ARTIKELNUMMER DOEK KLEUR DOEK MATERIAAL MAST KLEUREN MAST STANDAARD KLEUREN MAST OP AANVRAAG BALEINEN OPBERGHOES KALYPSO TYPE 300 AFMETINGEN x 300 C ARTIKELNUMMER acryl DOEK keuze KLEUR DOEK uit MATERIAAL aluminium vierkant 350 x 350 C stofstalen MAST 400 x 400 C KLEUREN nachtblauw MAST STANDAARD klassiek groen alle KLEUREN RAL MAST kleuren OP AANVRAAG blank BALEINEN Amerikaans essen AA klasse ja, OPBERGHOES met rits en stoksysteem KALYPSO vierkant 300 x x x 400 C C C acryl keuze uit 125 stofstalen aluminium nachtblauw klassiek groen alle RAL kleuren blank Amerikaans essen AA klasse ja, met rits en stoksysteem PARASOLSTANDAARD TYPE DOORSNEDE PLAAT ARTIKELNUMMER MATERIAAL GEWICHT DIKTE PLAAT KLEUREN STANDAARD KLEUREN OP AANVRAAG Ronde plaat standaard 80 cm gegalvaniseerd staal 63 kg 15 mm nachtblauw klassiek groen alle RAL kleuren

19 BANK Ikaros Strakke lijnen en een eigentijds ontwerp geven de bank een moderne uitstraling. Ook leverbaar als stoel.

20 Scan de QR-code met je smartphone. Gardeluxe B.V. Gunnerstraat 39, NL-7595 KD Weerselo, Tel: +31(0) , Fax +31(0) ,

EXCLUSIEF GARDELUXE COLLECTIE CARABAS

EXCLUSIEF GARDELUXE COLLECTIE CARABAS COLLECTIE CARABAS BANK GAIA Een monumentale, Victoriaanse bank uit het midden van de 19 e eeuw. EXCLUSIEF GARDELUXE Gardeluxe produceert kwalitatief hoogwaardig buitenmeubilair. Met liefde voor het vak

Nadere informatie

E XC LU S I E F G A R D E L U X E

E XC LU S I E F G A R D E L U X E E XC LU S I E F G A R D E L U X E TRADITIONEEL VAKMANSCHAP EN MODERNE PRODUCTIEMETHODEN VINDEN SAMEN HUN WEG IN ONZE COLLECTIE TUINMEUBELEN. MET LIEFDE VOOR HET VAK MAKEN WE ONZE WEERBESTENDIGE EN ONDERHOUDSARME

Nadere informatie

exclusief GardEluxE collectie carabas

exclusief GardEluxE collectie carabas exclusief GardEluxE collectie carabas EXCLUSIEF GARDELUXE Traditioneel vakmanschap en moderne productiemethoden vinden samen hun weg in onze collectie buitenmeubelen. Ruim 25 jaar liefde voor het vak zetten

Nadere informatie

ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen

ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen 2 Voor u ligt de catalogus van Anton Damen buitenmeubelen. Landelijke, klassieke buitenmeubelen Tijdloos in design, topkwaliteit in technische constructie

Nadere informatie

Beleef de buitenruimte

Beleef de buitenruimte Picknicksets Grijsen heeft een uitgebreid assortiment aan afvalbakken voor in de openbare ruimte. Hoe stimuleer je mensen om de openbare ruimte schoon te houden? Door te prikkelen met schoonheid. Met esthetisch

Nadere informatie

Geniet van het buitenleven met de collectie 2008

Geniet van het buitenleven met de collectie 2008 folder 1 geldig t/m 5 april 2008 Geniet van het buitenleven met de collectie 2008 10.00-17.00 uur 2e PAASDAG OPEN SHERATON DINING Topkwaliteit kunststof vlechtwerk. Set bestaande uit 4 dining stoelen en

Nadere informatie

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte.

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Falco relax FalcorElAx serie De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Met dit door IPV Delft ontworpen bankensysteem

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com Comfort, levensduur, uitstraling, kwaliteit. Zomaar wat woorden? Bij ons niet! Al deze eigenschappen zijn verwerkt in onze collectie. Door ons vanaf het ontwerp al bezig te houden met deze eigenschappen

Nadere informatie

ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen

ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen PRODUCT INFORMATIE EN PRIJSLIJST 2015 Voor u ligt de Productinformatie en Prijslijst van Anton Damen voor 2015. Landelijke, klassieke buitenmeubelen Tijdloos

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning Luxaflex

Nadere informatie

Alleen voor binnen gebruik Volledig gemonteerd Sterk beuken houten frame Voldoen aan BS7176 versie 5

Alleen voor binnen gebruik Volledig gemonteerd Sterk beuken houten frame Voldoen aan BS7176 versie 5 Gestoffeerde houten meubels Stijlvol en eigentijds meubilair ontworpen voor het toevoegen van klasse in hotel lobby's, bars, restaurants en eetgelegenheden. Gemaakt van duurzame professionele materialen,

Nadere informatie

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm.

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm. Beton Schuttingen De betonschuttingen van Domifence zijn duurzaam en toekomstgericht, en worden veelzijdig gebruikt in tuinen en als erfafscheiding. De schuttingen bestaan uit zand, cement, water en wapening.

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

rits-sunscreen myzip

rits-sunscreen myzip rits-sunscreen myzip De zon kleurt mijn stad. Vanaf mijn balkon kijk ik trots naar de skyline. Dan geniet ik met volle teugen van de zon over het water. Eenmaal binnen doseer ik het licht en de temperatuur,

Nadere informatie

Trapleuningen en trapleuninghouders

Trapleuningen en trapleuninghouders Trapleuningen en trapleuninghouders Van alle tijden Door de jaren heen is de rol van trapleuningen en trapleuninghouders sterk veranderd. Was de trapleuning gisteren nog een puur functioneel houvast,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels...

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels... INHOUDSOPGAVE Ons ambachtswerk... 4 Tuintafels... 14 Salontafels... 6 Plantenbakken... 16 Eettafels... 8 Bedrijfs- en horecameubilair... 18 Kasten... 10 Projecten... 20 Deuren... 12 Cortenstaal producten...

Nadere informatie

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen werken opbergen screens oplossing Voor werken & relaxen Zitten bureaustoelen accessoires managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen designstoelen 82 83 luca luca 329 De Luca-serie is een

Nadere informatie

Meerprijzen uitvoering bovendoek

Meerprijzen uitvoering bovendoek Prijzen marktparasols Model KJ-Parasol Rechthoek 300x250cm 700,- KJ-Parasol Rechthoek 400x300cm 775,- KJ-Parasol Vierkant 300x300cm 725,- KJ-Parasol Vierkant 350x350cm 880,- incl. katrollen KJ-Parasol

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SunCircle Excellent Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

Auping M atch. Match London

Auping M atch. Match London Auping M atch Auping Match is kiezen voor een bed dat bij je past. Een bed met een duidelijke uitstraling die matcht met je persoonlijke wensen. Bewust voor mensen die op zoek zijn naar een bedmodel met

Nadere informatie

Meerprijzen uitvoering bovendoek

Meerprijzen uitvoering bovendoek Prijzen marktparasols KJ-parasol Model Prijs excl. btw. Incl. mobiele standaard KJ-Parasol Rechthoek 300x250cm 875,- KJ-Parasol Rechthoek 400x300cm 950,- KJ-Parasol Vierkant 300x300cm 900,- KJ-Parasol

Nadere informatie

BUITENMEUBELEN Picknicktafels Tafels, banken & stoelen Bloembakken

BUITENMEUBELEN Picknicktafels Tafels, banken & stoelen Bloembakken BUITENMEUBELEN 2019 Picknicktafels Tafels, banken & stoelen Bloembakken Picknicktafel recht model, 45mm dik. geïmpregneerd Art. 0409 385.00 Lengte 230cm Breedte 160cm Bladhoogte 76cm Zithoogte 46cm Art.

Nadere informatie

Vierkante tafels 70cm. Specificaties. GR391 Afmeting (cm): 91(h) x 43(b) x 53(d). Gewicht: 5,85kg. GR392 Afmeting (cm): 75(h) x 70(Ø). Gewicht: 7,1kg.

Vierkante tafels 70cm. Specificaties. GR391 Afmeting (cm): 91(h) x 43(b) x 53(d). Gewicht: 5,85kg. GR392 Afmeting (cm): 75(h) x 70(Ø). Gewicht: 7,1kg. Stalen bistro meubilair Dit assortiment stalen stoelen en tafels is perfect voor cafe's en bars, en brengt een stijlvol designer gevoel met een hoog nivo van functionaliteit. Erg sterk en eenvoudig te

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd FALCO BLOC FALCOBLOC SERIE De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal

Nadere informatie

ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen

ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen PRODUCT INFORMATIE EN PRIJSLIJST 2013 Aalsdijk 4 4116 LN Buren 0345-503766 www.veldzicht.nl info@veldzicht.nl facebook.com/veldzicht Voor u ligt de productinformatie

Nadere informatie

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO CAS CASNO106 01 02 CAS Cas is een ultra-modulair kastensysteem opgebouwd vanuit een strakke geometrie en gebaseerd op een ragfijne afwerking en slimme details. De heldere vormgeving biedt iedereen de mogelijkheid

Nadere informatie

Tuinhuizen. Beter buiten huizen

Tuinhuizen. Beter buiten huizen Tuinhuizen Beter buiten huizen TuinVisie huisjes zijn voorzien van mooie details, zoals het hardhouten fundament, de ventilatierooster en de geïntegreerde dakgoot constructie. Er zijn diverse soorten,

Nadere informatie

Binnen-assortiment Stoere, degelijk meubels met een unieke uitstraling. Kwaliteitsproducten

Binnen-assortiment Stoere, degelijk meubels met een unieke uitstraling. Kwaliteitsproducten Just Try Me Furniture is een meubelmakerij die stoere, robuuste meubels op maat maakt. Kwaliteitsproducten met een unieke uitstraling waar u jarenlang plezier van heeft. Ambachtelijk In de werkplaats van

Nadere informatie

999,- 595,- Boomstamtafel:

999,- 595,- Boomstamtafel: Live Edge Boomstamtafel Boomstamtafel Live Edge Massieve dikke boomstamtafel voor de laagste prijs van Nederland. De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de

Nadere informatie

ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen

ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen Rechthoek tafelonderstel in smeedijzer (art. 7193). Blad in Belgisch hardsteen, randafwerking met een papegaaienbek. Bijpassend zes armstoelen met een hoge

Nadere informatie

PARK BETONNEN BANKEN BETONNEN PARKBANKEN VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Op een eigentijdse manier zijn veelgebruikte

PARK BETONNEN BANKEN BETONNEN PARKBANKEN VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Op een eigentijdse manier zijn veelgebruikte BETONNEN PARK BANKEN BETONNEN PARKBANKEN Op een eigentijdse manier zijn veelgebruikte materialen zoals hardhout en staal gecombineerd met betonnen steunen en verwerkt in deze parkbanken. Daarnaast zijn

Nadere informatie

LOUNGEN. Meubels op maat voor huis, tuin en projecten

LOUNGEN. Meubels op maat voor huis, tuin en projecten Meubels op maat voor huis, tuin en projecten LOUNGEN 2010 Interieurbouw t Steigertje Handelsweg 15 1693 AZ Wervershoof Tel: 0228-543414 Fax: 0228-543418 info@steigerhoutmeubels.nl LOUNGEMEUBELEN VAN INTERIEURBOUW

Nadere informatie

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM In de zomermaanden bieden de uren op het eigen terras of balkon een stuk levenskwaliteit, waarvan u ongestoord wilt

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

BROCHURE VERKOOPPRIJZEN LOUNGEKUSSENS:

BROCHURE VERKOOPPRIJZEN LOUNGEKUSSENS: BROCHURE VERKOOPPRIJZEN LOUNGEKUSSENS: Loungekussens, Tuinmeubelkussens, Tuinbankkussens, Zitzakken... Tuinmeubelen worden, meer dan binnen meubels, sterk bepaald door persoonlijk smaak en de situationele

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE.

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. giroflex 63 GIROFLEX 63 KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. 63-4074 Zitting en rug gestoffeerd Lage rugleuning Gepoedercoat 63-4574 Zitting gestoffeerd Hoge rugleuning Gepoedercoat

Nadere informatie

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak Bowisse Voor levensgenieters met smaak LOODS We zijn er trots op. Wis en waarachtig, vast en zeker; Bowisse! Eerlijke materialen, ambachtelijk vakwerk en vriendelijk design. Robuuste terrasoverkappingen,

Nadere informatie

international moods dutch design

international moods dutch design international moods dutch design moetz.bathroom furniture INLEIDING.02 International moods, Dutch design! Moetz badkamermeubelen zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Bij het ontwerpen

Nadere informatie

Besparen in stijl 16351/93/16

Besparen in stijl 16351/93/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp. Het warmwitte licht is uitnodigend, waardoor deze lamp ideaal

Nadere informatie

Collectie Copyright Yoep Roth 2015

Collectie Copyright Yoep Roth 2015 Collectie Copyright Yoep Roth 2015 Ontwerp en ambacht Yoep Roth ontwerpt en maakt unieke meubels. Subtiel vormgegeven en eigenhandig gemaakt. Alle meubels komen rechtstreeks vanuit de werkplaats in Krommenie.

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

30. Hoekbanken 31. Loungebanken 32. Hockers. Omschrijving

30. Hoekbanken 31. Loungebanken 32. Hockers. Omschrijving PRIJSLIJST 2015 Omschrijving 1. Tafel Standaard 2. Tafels (poten op rand/verstekrand/steigerbuis onderstel H vorm) 3. Tafels (steigerbuis onderstel V vorm/model Michiel/model Lieke) 4. Tafels (model Miranda/model

Nadere informatie

Allure inbouw douchevloer (zwart 19)

Allure inbouw douchevloer (zwart 19) DOUCHEVLOEREN 2 Allure inbouw douchevloer (zwart 19) Douchevloeren Douchen doet u uiteraard het liefst op een praktische, stevige en uiterst betrouwbare ondergrond. Dus ligt de keuze voor een Sealskin

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

WOONWENSEN STIJL! STOER MET. bij VARWIJK. Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart VANAF 529,- ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN. Bank Terence.

WOONWENSEN STIJL! STOER MET. bij VARWIJK. Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart VANAF 529,- ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN. Bank Terence. WOONWENSEN VOORJAAR 2017 bij VARWIJK Bank Terence VANAF 529,- Fauteuil Evans ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN GRATIS! STOER MET STIJL! Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart STOER DRESSOIR EEN BANK OM VERLIEFD OP

Nadere informatie

SERVICE EXCLUSIVITEIT BETAALBARE KWALITEIT DIRECT LEVERBAAR. MICHAEL STARK biedt je een aantal unieke voordelen:

SERVICE EXCLUSIVITEIT BETAALBARE KWALITEIT DIRECT LEVERBAAR. MICHAEL STARK biedt je een aantal unieke voordelen: SALONMEUBILAIR 2015 OVER ONS Als bedrijf staat MICHAEL STARK voor meer dan 20 jaar of retail ervaring, waarvan 15 jaar in de kappersbranche en uiterlijke verzorging. Geïnspireerd door New York City en

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Riverbank grijs Led Mooi licht voor buiten Krachtige eenvoud in een unieke vorm. Deze minimalistische Philips wandlamp, gemaakt van hoogwaardig grijs aluminium, geeft een krachtig

Nadere informatie

House of Dutchz, de collectie waar u zich direct bij thuis voelt.

House of Dutchz, de collectie waar u zich direct bij thuis voelt. We omringen ons er dagelijks mee: de lekkerste koffie, de mooiste kleding, een stijlvolle tas, of mooi design. Kortom, we halen graag het beste uit het leven. House of Dutchz presenteert met trots zijn

Nadere informatie

BETONNEN PARKBANKEN. parkbanken, die u overzichtelijk terugvindt in dit productblad.

BETONNEN PARKBANKEN. parkbanken, die u overzichtelijk terugvindt in dit productblad. Betonnen Parkbanken VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD BETONNEN PARKBANKEN Deze tijdloze FalcoPark banken gaan niet zonder reden al zolang mee. Het is een beproefde serie die nog steeds populair is bij veel

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

Besparen in stijl 17229/30/16

Besparen in stijl 17229/30/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Vijver zwart Besparen in stijl De ware schoonheid van deze charmante zwarte wandlamp komt 's avonds pas echt tot zijn recht. De energiezuinige lamp, gemaakt van duurzaam materiaal,

Nadere informatie

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO CAS CASNO106 01 02 CAS Cas is een ultra-modulair kastensysteem opgebouwd vanuit een strakke geometrie en gebaseerd op een ragfijne afwerking en slimme details. De heldere vormgeving biedt iedereen de mogelijkheid

Nadere informatie

giroflex 646 Stoll Giroflex AG

giroflex 646 Stoll Giroflex AG De nieuwe giroflex 646 is een verdere ontwikkeling van de bestseller giroflex 64. De uitstekende ergonomie van de 64-serie gaat hier samen met een eenvoudige, moderne vormgeving. De door Paolo Fancelli

Nadere informatie

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met Terrasscherm V805 - Cortona De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand

Nadere informatie

aluform_3. De innovatieve klassieker.

aluform_3. De innovatieve klassieker. aluform_3 aluform_3. De innovatieve klassieker. 1983 het begin van één van de meest succesvolle projectstoelen series bij Wiesner-Hager, qua tijdloze vormgeving, hoog kwaliteitsniveau, uitmuntend zitcomfort

Nadere informatie

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN.

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. In vierkant, rond of als vuurschaal: de Metallico plantenbakken creëren unieke mogelijkheden voor de beplanting van uw tuin of buitenplaats. Metallico

Nadere informatie

Prijslijst 2015 Prijzen excl. BTW en vanaf fabriek.

Prijslijst 2015 Prijzen excl. BTW en vanaf fabriek. Prijslijst 2015 Prijzen excl. BTW en vanaf fabriek. KJ-parasol markt/gastro (Parasol met houten baleinen extra zware kwaliteit) Rechthoek 300 x 250 cm 700.00 Rechthoek 400 x 300 cm 775.00 Vierkant 300

Nadere informatie

hoekbank moderne hoekbank. uitgevoerd in leder. Met verplaatsbare rugkussens in stof en leder. Exclusief sierkussens en plaid. van 2149 voor 429.

hoekbank moderne hoekbank. uitgevoerd in leder. Met verplaatsbare rugkussens in stof en leder. Exclusief sierkussens en plaid. van 2149 voor 429. Zin. IN IETS NIEUWS vintano hoekbank moderne hoekbank. uitgevoerd in leder. Met verplaatsbare rugkussens in stof en leder. Exclusief sierkussens en plaid. van 2149 voor 1795.- Massala SALONTAFEL Nu 429.-

Nadere informatie

Cyprus royal grey. Geniet een zomer lang op uw privé terras! Hawaii. parasol. www.gardenimpressions.nl. 360 draaibaar

Cyprus royal grey. Geniet een zomer lang op uw privé terras! Hawaii. parasol. www.gardenimpressions.nl. 360 draaibaar Hawaii parasol The Original Cyprus verstelbare fauteuil Royal grey aluminium frame met taurus all-weather doek. 360 draaibaar 90 kantelbaar Larnaca tafel Royal grey aluminium frame (180x95 cm) met vulcano

Nadere informatie

Gemaakt voor het buitenleven H&T WAAR FANTASTISCHE INTERIEURCONCEPTEN DE STAP NAAR BUITEN WAGEN

Gemaakt voor het buitenleven H&T WAAR FANTASTISCHE INTERIEURCONCEPTEN DE STAP NAAR BUITEN WAGEN Gemaakt voor het buitenleven H&T H U I S E N T U I N WAAR FANTASTISCHE INTERIEURCONCEPTEN DE STAP NAAR BUITEN WAGEN FANTASTISCHE ONTWERPEN HOEVEN NIET BINNEN UW VIER MUREN TE BLIJVEN. GA DUS GERUST UW

Nadere informatie

Veranda s & schuifdeuren

Veranda s & schuifdeuren Veranda s & schuifdeuren Geniet het hele jaar van uw tuin in uw huis. Hartje zomer of midden winter, het prille voorjaar of de kleurrijke herfst : met een WICONA-veranda geniet u elke dag opnieuw van

Nadere informatie

BLOC FA LCO FALCOBLOC SERIE. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd. solide serie straatmeubilair die opvalt door haar

BLOC FA LCO FALCOBLOC SERIE. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd. solide serie straatmeubilair die opvalt door haar FA LCO BLOC FALCOBLOC SERIE De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal

Nadere informatie

Picknicktafel recht model, 45mm dik. Geïmpregneerd

Picknicktafel recht model, 45mm dik. Geïmpregneerd Buitenmeubelen 2017 Picknicktafel recht model, 45mm dik. Geïmpregneerd Art. 0409 370.00 Lengte 230cm Breedte 160cm Art. 0405 335.00 Lengte 200cm Breedte 160cm Art. 0406 315.00 Lengte 180cm Breedte 160cm

Nadere informatie

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels Catalogus April 2017 Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels 501-43 2 Prijzen, tafelbladen en specificaties zijn te vinden vanaf pagina 16 of op www.conset.nl 501-43 501-43 Modern en stijlvol ontwerp

Nadere informatie

terraszonwering op maat

terraszonwering op maat Terraszonwering terraszonwering op maat In de lente en de zomer is het heerlijk om met een drankje op het terras te zitten, maar teveel warmte en de zon in je gezicht kunnen het al gauw onaangenaam maken.

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Riverbank grijs Led Mooi licht voor buiten Krachtige eenvoud in een unieke vorm. Deze minimalistische Philips wandlamp, gemaakt van hoogwaardig grijs aluminium, geeft een krachtig

Nadere informatie

lederen interieurs voor zowel personen-, bestel- en vrachtwagens.

lederen interieurs voor zowel personen-, bestel- en vrachtwagens. Leerinbouw Een lederen interieur geeft uw auto een extra luxueuze uitstraling. Extra luxe en comfort Een lederen interieur geeft uw auto een extra luxueuze uitstraling en biedt veel comfort. De reden dat

Nadere informatie

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 Elegante eenvoud voor grote ramen 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:53 Pagina 2 2604/1368 2545/1372 Luxaflex 250 mm Panels

Nadere informatie

FLORA FALCO FALCOFLORA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen

FLORA FALCO FALCOFLORA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen FALCO FLORA FALCOFLORA SERIE De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen gazonranden en zittingen. Het FalcoFlora straatmeubilair is zo ontworpen dat het op veel manieren gecombineerd kan

Nadere informatie

AANSTEKELIJK AANSTEKELIJK VAKANTIEGEVOEL

AANSTEKELIJK AANSTEKELIJK VAKANTIEGEVOEL AANSTEKELIJK VAKANTIEGEVOEL AANSTEKELIJK VAKANTIEGEVOEL Rechts van de Kerk Wat moet het heerlijk zijn om van je tuin te kunnen genieten vanaf de vroege lente tot in de herfst? Zalig moet het zijn om zowel

Nadere informatie

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE SINDS 1996 Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten INNO zitmeubelen Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten Voorwoord INNO zitmeubelen bestaat 12,5 jaar en ter ere hiervan brengen wij dit jubileumnummer uit. Laat je inspireren door onze nieuwe

Nadere informatie

Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ De panelen zijn getest en 100% veilig Technische gegevens Bij ThermIQ gaat elk paneel door onze handen, zo blijven we kwaliteit leveren Artikelnummer TH1060 * TH1030 TH06060 * Afmeting 1.193 x 593 x 35

Nadere informatie

swing Falcoswing serie Met onze eigen productiecapaciteit ontwikkelt Falco al jarenlang vele producten in eigen huis.

swing Falcoswing serie Met onze eigen productiecapaciteit ontwikkelt Falco al jarenlang vele producten in eigen huis. Falco swing Falcoswing serie Met onze eigen productiecapaciteit ontwikkelt Falco al jarenlang vele producten in eigen huis. Zoals onze eigen serie straatmeubilair de FalcoSwing. Ideaal om te relaxen, wat

Nadere informatie

giroflex 64 Stoll Giroflex AG

giroflex 64 Stoll Giroflex AG Wereldwijd is de giroflex 64 meer dan 1,5 miljoen keer verkocht. Dit succes is geen toeval, want de klassieke stoel verenigt ergonomie en design op het hoogste niveau. De door Walser Design ontworpen stoelenserie

Nadere informatie

Besparen in stijl 16352/93/16

Besparen in stijl 16352/93/16 PHILIPS EcoMoodsGeweldig Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor van Philips. Het prachtige warmwitte

Nadere informatie

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout Ook een betaalbaar hekwerk voor U! Renoparts, al jarenlang een begrip op het gebied van hekwerken. Met ruim 30 jaar ervaring vormen wij de basis voor kwaliteit en een betrouwbaar advies. Door de jaren

Nadere informatie

Sale. Winter 2499,- HEEL VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! woonkrant. citywonen.com 2 E KERSTDAG OPEN VAN 12:00 17:00 UUR

Sale. Winter 2499,- HEEL VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! woonkrant. citywonen.com 2 E KERSTDAG OPEN VAN 12:00 17:00 UUR 2 E KERSTDAG OPEN VAN 12:00 17:00 UUR Woonkrant december 2018 City wonen Winter woonkrant Hoekbank Pascal Keuze uit verschillende ruggen en armen, is leverbaar in diverse opstellingen, stof- en lederkwaliteiten

Nadere informatie

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 Natuurlijke warme sfeer in uw huis 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 2 1485/V.1 1485/V.1 Luxaflex De Luxaflex collectie

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

sport, dienstverlening en veiligheid CSPE BB 2014 bijlage 4 opdracht 12 CATALOGUS Boeksma Meubilair PB-0727-b-14-1-b4 1 / 7 lees verder

sport, dienstverlening en veiligheid CSPE BB 2014 bijlage 4 opdracht 12 CATALOGUS Boeksma Meubilair PB-0727-b-14-1-b4 1 / 7 lees verder sport, dienstverlening en veiligheid CSPE BB 2014 bijlage 4 opdracht 12 CATALOGUS Boeksma Meubilair PB-0727-b-14-1-b4 1 / 7 lees verder Tafels Bench vergadertafel InoSquare 240bx120d 664,50 Deze ruime

Nadere informatie

Picknicktafel recht model, 45mm dik. Geïmpregneerd

Picknicktafel recht model, 45mm dik. Geïmpregneerd Buitenmeubelen 2016 Picknicktafel recht model, 45mm dik. Geïmpregneerd Art. 0409 370.00 Lengte 230cm Breedte 160cm Art. 0405 335.00 Lengte 200cm Breedte 160cm Art. 0406 315.00 Lengte 180cm Breedte 160cm

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. 2015 Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken we met

Nadere informatie

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13.

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13. DOUCHEBAKKEN DOUCHEVLOEREN 2 douchevloeren douchevloeren Inhoud Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4 Solid Seal Dorpel 6 Douchebakken 8 Lanura 10 Bianco&Nero 11 Chezza 12 Spazio 13 Senso 14 Comfort

Nadere informatie

FixForm ontwerpt, ontwikkelt en produceert exclusief buitenmeubilair in eigen beheer.

FixForm ontwerpt, ontwikkelt en produceert exclusief buitenmeubilair in eigen beheer. Price list FixForm ontwerpt, ontwikkelt en produceert exclusief buitenmeubilair in eigen beheer. In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers worden collecties ontworpen, vervaardigd uit polyester en voorzien

Nadere informatie

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 Creëer uw eigen minimalistische sfeer 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:11 Pagina 2 1069 1069 Met de krijgt uw huis een oosters

Nadere informatie

Four Seasons Serres. ieder seizoen zijn charme. serres en serredaken

Four Seasons Serres. ieder seizoen zijn charme. serres en serredaken Four Seasons Serres ieder seizoen zijn charme serres en serredaken Laat uw droom in vervulling gaan... door de natuur in huis te halen. Vanaf nu geniet u van alle seizoenen, het schaduwspel van de zon

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

Ambachtelijk Maatwerk

Ambachtelijk Maatwerk Ambachtelijk Maatwerk Welkom Vechtdal bouwsystemen is een jong dynamisch ambachtsbedrijf, die zich specialiseert in maatwerk houtbouw. Vanuit de ervaring en liefde voor het nostalgisch en exclusief bouwen,

Nadere informatie

Houten Tafels op Maat

Houten Tafels op Maat Houten Tafels op Maat Vraag ons naar de mogelijkheden als uw afmeting er niet bij staat. Statafels zijn voor bijna alle modellen mogelijk. Klik op de naam van het model om naar de informatie te gaan Aetas

Nadere informatie

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009 01 Eindeloze creativiteit Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de wens om te veranderen en het nastreven van perfectie. Constante verbeteringen voor een betere leefomgeving. We volgen onze hoofdontwerper

Nadere informatie