Cyber Safe Gezin. Algemene Voorwaarden. Wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen 0096-B8374B

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cyber Safe Gezin. Algemene Voorwaarden. Wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen 0096-B8374B"

Transcriptie

1 Cyber Safe Gezin Wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen

2 2 Cyber Safe Gezin Inleiding Om de tekst vlot te kunnen lezen, hebben wij Baloise Insurance vervangen door wij. Als wij ons of onze schrijven, bedoelen wij ook Baloise Insurance. Als wij 'u' schrijven, bedoelen wij de verzekerde. Wie verzekerd is, leest u in hoofdstuk 4. Wilt u meer over ons weten? Lees dan de kennismakingsbrochure op onze website, In die brochure stellen wij Baloise Insurance aan u voor. Zo hebt u een goed idee van wie wij zijn, waar wij voor staan en welke producten en diensten wij aanbieden. De Cyber Safe Gezin van Baloise Insurance Dit zijn de die horen bij uw polis Cyber Safe Gezin van Baloise Insurance. Het is belangrijk dat u deze goed leest. Lees ook alle andere documenten die horen bij de polis. Hebt u vragen over uw polis? Neem dan contact op met uw bemiddelaar. Welke voorwaarden gelden voor de polis? Voor uw polis Cyber Safe Gezin gelden de voorwaarden die hieronder staan. Al die voorwaarden samen noemen wij de polis. 1. Bijzondere Voorwaarden 2. Cyber Safe Gezin 3. Administratieve Bepalingen 1. Bijzondere Voorwaarden In de Bijzondere Voorwaarden staat bijvoorbeeld het volgende: de persoonlijke gegevens van de verzekeringnemer; welke verzekering u precies hebt; welke personen wij verzekeren; welke voor u gelden. Alle hebben een referentie. In de Bijzondere Voorwaarden staan de referenties van de voorwaarden die voor u gelden. Met die referenties vindt u op onze website de juiste voorwaarden. 2. Cyber Safe Gezin In de Cyber Safe Gezin staat bijvoorbeeld het volgende: welke personen wij verzekeren; voor welke schade wij betalen; hoeveel wij betalen; voor welke schade wij niet betalen; welke rechten en plichten u én wij hebben. 3. Administratieve Bepalingen In de Administratieve Bepalingen staan nog andere rechten en plichten: wat u moet doen voor deze verzekering; vóór wanneer u bepaalde dingen moet doen; welke informatie u aan ons moet melden; wat de gevolgen zijn wanneer u iets niet doet of te laat doet. De volgorde van de documenten is belangrijk. Verschillen de afspraken in die documenten? Dan gaan de Bijzondere Voorwaarden voor op de Cyber Safe Gezin. Die gaan op hun beurt voor op de Administratieve Bepalingen.

3 Cyber Safe Gezin 3 Inhoud Hoofdstuk 1. Waarvoor is deze verzekering nuttig?... 4 Hoofdstuk 2. Begrippen... 4 Hoofdstuk 3. Soort verzekering... 4 Hoofdstuk 4. Welke personen zijn verzekerd?... 4 Hoofdstuk 5. Wanneer bent u verzekerd?... 5 Hoofdstuk 6. In welke landen bent u verzekerd?... 5 Hoofdstuk 7. Voor welke schade betalen wij?... 5 Hoofdstuk 8. Voor welke schade betalen wij niet?... 8 Hoofdstuk 9. Wat moet u doen bij schade?... 8 Hoofdstuk 10. Van wie mogen wij onze uitgaven terugeisen?... 9 Hoofdstuk 11. Baloise Cyber Assistance... 9 Hoofdstuk 12. Administratieve bepalingen Hoofdstuk 13. Klachten... 10

4 4 Cyber Safe Gezin Hoofdstuk 1. Waarvoor is deze verzekering nuttig? Als u de polis Cyber Safe Gezin hebt, betalen wij voor uw schade die het gevolg is van het gebruik van het internet in uw privéleven. Lees de goed. In die staat wanneer wij betalen en hoeveel wij betalen, maar ook wanneer wij niet betalen. Lees ze daarom goed. Hebt u vragen? Neem dan contact op met uw bemiddelaar. Lees ook de Bijzondere Voorwaarden goed. Wie verzekerd is, hangt af van de keuze die u maakt. In de Bijzondere Voorwaarden staat welke personen verzekerd zijn. Hebben u en wij extra afspraken gemaakt? Dan staan die ook in de Bijzondere Voorwaarden. Lees ze daarom goed. Hebt u vragen? Neem dan contact op met uw bemiddelaar. Hoofdstuk 2. Begrippen De begrippen die hieronder staan, hebben in deze en in de Bijzondere Voorwaarden de betekenis die hieronder staat. Wij schrijven die begrippen en hun betekenis hier op om misverstanden te voorkomen. Wij zetten die begrippen cursief. Schadegeval Een gebeurtenis die schade heeft veroorzaakt bij de verzekerde en waarvoor de voorwaarden van deze polis kunnen gelden. Alle schade die het gevolg is van dezelfde oorzaak aanzien we als 1 schadegeval. Verzekerde Alle personen die in hoofdstuk 4 staan. Verzekeringnemer De persoon die deze polis neemt. Verzekeringsjaar De periode tussen 2 jaarlijkse vervaldagen. Hoofdstuk 3. Soort verzekering Deze verzekering is geen verplichte verzekering. Het is een verzekering die voor de schade betaalt en die bijstand geeft. Hebt u schade als gevolg van het gebruik van het internet in uw privéleven? Dan helpen wij u en betalen wij voor die schade. Hoofdstuk 4. Welke personen zijn verzekerd? Wij verzekeren het gezin van de verzekeringnemer. Het gezin van de verzekeringnemer is de verzekeringnemer en alle personen die officieel bij hem wonen, zelfs als zij tijdelijk ergens anders wonen. Wij verzekeren ook de kinderen van de verzekeringnemer die officieel bij de ex-partner wonen. Wonen de verzekeringnemer en zijn of haar nieuwe partner officieel op hetzelfde adres? Dan verzekeren wij ook de kinderen van die nieuwe partner die officieel bij de ex-partner van die nieuwe partner wonen. In deze polis noemen wij die personen 'u'. Let op! Heeft de verzekeringnemer geen partner en kinderen? Of wil hij deze verzekering alleen voor zichzelf nemen? Dan staat dat in de Bijzondere Voorwaarden. Wij verzekeren dan alleen de verzekeringnemer. Let op! Een verzekerde moet officieel in België wonen.

5 Cyber Safe Gezin 5 Hoofdstuk 5. Wanneer bent u verzekerd? Wij betalen voor de schadegevallen die zich voordoen tijdens de geldigheidsduur van de polis. Die geldigheidsduur vindt u in de Bijzondere Voorwaarden. Hoofdstuk 6. In welke landen bent u verzekerd? U bent overal in de wereld verzekerd. Hoofdstuk 7. Voor welke schade betalen wij? Hieronder leest u voor welke schade wij betalen. Valt een schadegeval tegelijk onder de beschrijving van 2 of meer van de rubrieken A tot en met F? Dan betalen wij per schadegeval en per verzekeringsjaar maximaal 7.500,00 EUR. A. Identiteitsdiefstal Wat bedoelen wij hiermee? Iemand steelt via het internet uw identiteits- of authenticatiegegevens met de bedoeling om via het internet daden te stellen waardoor u schade lijdt. De persoon die de gegevens steelt of misbruikt is niet een verzekerde. Identiteitsgegevens zijn gegevens waarmee iemand uw identiteit kan vaststellen, zoals: uw naam of geboortedatum; uw adres, telefoonnummer of adres; uw rijksregisternummer; het nummer van uw identiteitskaart of paspoort; de gegevens van uw rijbewijs; kenmerken van uw lichaam, zoals vingerafdruk, gezicht, iris of stem. Authenticatiegegevens zijn gegevens zoals gebruikersnaam met wachtwoord. Wij doen het nodige om: uw identiteit op het internet te controleren; uw gestolen identiteits- of authenticatiegegevens op het internet te zoeken; te bepalen wie verantwoordelijk is voor de website waarop uw identiteit is gestolen of waarop uw gestolen identiteits- of authenticatiegegevens worden vermeld of verhandeld; uw gestolen identiteits- of authenticatiegegevens stap voor stap op het internet te verwijderen; de webpagina's, waarop we gegevens hebben verwijderd, opnieuw te laten indexeren door zoekmachines zoals Google of Yahoo. U ontvangt een rapport van alle acties die wij hebben ondernomen. Wij betalen voor de kosten van die acties. Uw financiële instelling is wettelijk verplicht bepaalde financiële transacties die zonder uw toestemming zijn uitgevoerd, aan u terug te betalen. Moet uw financiële instelling u toch niet terugbetalen? En hebt u ons hiervan het schriftelijk bewijs bezorgd? Dan betalen wij voor de financiële schade die u hebt geleden als gevolg van de identiteitsdiefstal. Wij betalen per schadegeval en per verzekeringsjaar maximaal 7.500,00 EUR voor de kosten van onze acties en voor uw financiële schade samen.

6 6 Cyber Safe Gezin B. Misbruik van bankkaartgegevens Wat bedoelen wij hiermee? Iemand steelt via het internet de gegevens van uw bankkaart en gebruikt die gegevens nadien zonder uw toestemming voor het uitvoeren van betalingen via het internet. De persoon die uw bankkaartgegevens misbruikt is niet een verzekerde. Wij doen het nodige om: uw bankkaartgegevens op het internet te controleren; uw gestolen bankkaartgegevens op het internet te zoeken; te bepalen wie verantwoordelijk is voor de website waarop uw bankkaartgegevens werden gestolen of waarop uw gestolen bankkaartgegevens worden vermeld of verhandeld; uw gestolen bankkaartgegevens stap voor stap op het internet te verwijderen; de webpagina's, waarop we gegevens hebben verwijderd, opnieuw te laten indexeren door zoekmachines zoals Google of Yahoo. U ontvangt een rapport van alle acties die wij hebben ondernomen. Wij betalen voor de kosten van die acties. Uw financiële instelling is wettelijk verplicht bepaalde financiële transacties die zonder uw toestemming zijn uitgevoerd, aan u terug te betalen. Moet uw financiële instelling u toch niet terugbetalen? En hebt u ons hiervan het schriftelijk bewijs bezorgd? Dan betalen wij voor de financiële schade die u hebt geleden als gevolg van het misbruik van uw bankkaartgegevens. Wij betalen per schadegeval en per verzekeringsjaar maximaal 7.500,00 EUR voor de kosten van onze acties en voor uw financiële schade samen. Let op! Werden de gegevens van uw bankkaart gestolen vóór de aanvang van deze polis? Dan betalen wij niet. C. Oplichting Wat bedoelen we hiermee? Iemand vervalst de website van een overheidsdienst of van een bedrijf waardoor u op een verkeerde bankrekening betaalt. Of u bestelt een voorwerp via de website van een bedrijf dat niet bestaat. Nadat u de afgesproken prijs hebt betaald, volgt dan ook geen levering. Let op! Het bedrijf of de overheidsdienst waarvan de website werd vervalst, moet gevestigd zijn in een lidstaat van de Europese Unie. Wij betalen voor de financiële schade die u geleden hebt als gevolg van de oplichting. Wij betalen per schadegeval en per verzekeringsjaar maximaal 7.500,00 EUR. D. Conflicten met handelaars Wat bedoelen we hiermee? U bestelt een voorwerp voor privégebruik via het internet. U bestelt dat voorwerp bij een professionele handelaar met een BTWnummer die gevestigd is in een lidstaat van de Europese Unie. De aankoopprijs van het voorwerp, BTW inbegrepen, ligt tussen 50,00 EUR en 7.500,00 EUR. De levering gebeurt, of moet gebeuren, in België. Nadat u de afgesproken prijs hebt betaald, ontvangt u geen levering van het voorwerp binnen 3 weken vanaf het einde van de afgesproken leveringstermijn, of u ontvangt een voorwerp dat verschilt van hetgeen u had besteld. Wil de handelaar u een vervangvoorwerp sturen of de aankoopprijs terugbetalen in ruil voor het terugsturen van het voorwerp? Maar wil hij niet betalen voor de kosten van het terugsturen? Dan betalen wij voor die kosten. Wil de handelaar niet een vervangvoorwerp sturen of de aankoopprijs terugbetalen? Dan betalen wij u de aankoopprijs terug. Wij betalen per bestelling en per verzekeringsjaar maximaal 7.500,00 EUR.

7 Cyber Safe Gezin 7 Let op! 1. Ontvangt u een beschadigd voorwerp? Dan betalen wij niet. 2. Gaat het voorwerp stuk nadat u het hebt ontvangen? Of kunt u het voorwerp niet normaal gebruiken? Of beantwoordt het voorwerp niet aan uw verwachtingen? Dan betalen wij niet. 3. Betalen wij voor een voorwerp dat verschilt van hetgeen u had besteld? Dan bezorgt u ons dat voorwerp als wij dat vragen. E. Aantasting van de reputatie Wat bedoelen we hiermee? Iemand tast uw reputatie aan door een onrechtmatige publicatie op het internet van: feiten of beweringen met betrekking tot uw privéleven die uw eer of publieke waardering beschadigen; gevoelige gegevens over uw persoon of uit uw privéleven, zoals medische gegevens, gezinsleven, liefdesleven, foto's, filmopnames. U hebt hiervoor klacht neergelegd bij de politie. De persoon die die informatie publiceert is niet een verzekerde. Wij doen het nodige om: uw reputatie op het internet te controleren; de aantastingen van uw reputatie op het internet te zoeken; te bepalen wie verantwoordelijk is voor de website waarop uw reputatie werd aangetast of waarop de gegevens die uw reputatie aantasten worden vermeld of verhandeld; de gegevens die uw reputatie aantasten in de mate van het mogelijke op het internet te verwijderen of te verdringen; de webpagina's, waarop we gegevens hebben verwijderd of verdrongen, opnieuw te laten indexeren door zoekmachines zoals Google of Yahoo. U ontvangt een rapport van alle acties die wij hebben ondernomen. Wij betalen voor de kosten van die acties. Wij betalen per schadegeval en per verzekeringsjaar maximaal 7.500,00 EUR voor die kosten. Hebt u als gevolg van de aantasting van uw reputatie psychologische hulp nodig? Dan zorgen wij voor het eerste gesprek met een gediplomeerd psycholoog. Wij betalen voor maximaal 3 verschillende schadegevallen per verzekeringsjaar. Beslist u om als gevolg van de aantasting van uw reputatie te verhuizen naar een andere woonplaats in België? En verhuist u binnen 12 maanden na het schadegeval? Dan zorgen wij voor die verhuizing. Wij betalen per schadegeval maximaal 2.500,00 EUR voor de kosten van verhuizing. F. Schadelijke software Wat bedoelen we hiermee? Uw computer of laptop wordt besmet met schadelijke software zoals een virus of ransomware. Wij doen het nodige om: de oorsprong, de werking en de omvang van de schadelijke software te bepalen; de informaticazones op te sporen die aangetast zijn door de schadelijke software; de schadelijke software te verwijderen; de gegevens die door de schadelijke software zijn aangetast of gewijzigd te corrigeren of te herstellen vanuit uw back-up. Bovendien geven wij u advies om u beter te beschermen tegen schadelijke software. U ontvangt een rapport van alle acties die wij hebben ondernomen. Wij betalen voor de kosten van die acties. Wij betalen per schadegeval en per verzekeringsjaar maximaal 7.500,00 EUR voor die kosten. Let op! Wij betalen niet voor: 1. de kosten van het herstellen van een back-up als het bezit of het gebruik van de gegevens op die back-up strafbaar of verboden is. 2. losgeld. Dat is het geld dat iemand vraagt in ruil voor het verwijderen van schadelijke software. Die persoon, of zijn helper, hebben eerst die schadelijke software zonder uw toestemming geïnstalleerd. 3. de kosten van licenties.

8 8 Cyber Safe Gezin Hoofdstuk 8. Voor welke schade betalen wij niet? Hieronder staat in welke situaties wij niet betalen voor uw schade. 1. Als u de schade opzettelijk hebt veroorzaakt Hebt u het schadegeval met opzet veroorzaakt? Of hebt u meegewerkt aan een opzettelijk veroorzaakt schadegeval? Dan betalen wij niet. 2. Als de schade het gevolg is van oorlog of geweld Wij betalen niet voor schade die het gevolg is van: oorlog of gelijkaardige feiten; burgeroorlog; aanslagen; burgerlijke en politieke onlusten; arbeidsconflicten; staking en lock-out; oproer; collectieve gewelddaden. 3. Als de schade het gevolg is van terrorisme Wij betalen niet voor schade, van welke aard ook, voor verliezen, kosten of uitgaven die rechtstreeks of onrechtstreeks het gevolg zijn van een daad van terrorisme, met inbegrip van een biologische of chemische besmetting te wijten aan een daad van terrorisme. Wij betalen ook niet voor schade door terrorisme veroorzaakt door het gebruik van radioactieve substanties of nucleaire wapens. De Wet van 1 april 2007 zegt wat terrorisme is: een clandistien georganiseerde actie of dreiging van actie; met ideologische, politieke, etnische of religieuze bedoelingen; individueel of door een groep uitgevoerd; waarbij geweld wordt gepleegd op personen; of waarbij de economische waarde van een materieel of immaterieel goed geheel of gedeeltelijk wordt vernield; ofwel om indruk te maken op het publiek, een klimaat van onveiligheid te scheppen of de overheid onder druk te zetten; ofwel om het verkeer of de normale werking van een dienst of onderneming te belemmeren. Indien de wetgever evenwel de verzekeringsmaatschappijen verplicht dekking te verlenen voor schadegevallen veroorzaakt door een daad van terrorisme of sabotage, dan zijn de bepalingen van de Wet van 1 april 2007 betreffende de verzekering tegen schade veroorzaakt door terrorisme van toepassing. Wij zijn lid van de vzw TRIP ( In de gevallen waarin de wet van toepassing is, gaat deze voor op onze contractuele verplichtingen, en in het bijzonder voor wat betreft het bedrag van de schadevergoeding en de termijnen van uitbetaling. 4. Als de schade het gevolg is van feiten waarvan u op de hoogte was bij de aanvang van de polis. Hoofdstuk 9. Wat moet u doen bij schade? Hieronder staat wat u moet doen bij schade. 1. U moet eerst alles doen om de schade zo veel mogelijk te voorkomen en te beperken. 2. Geef ons daarna zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 8 dagen alle informatie en documenten over het schadegeval en de schade. Wij krijgen van u de informatie die hieronder staat: Wat zijn de oorzaken en omstandigheden van het schadegeval? Hoe groot is de schade? Welke personen zijn bij het schadegeval betrokken? Welke getuigen hebben het schadegeval gezien? Welke politiediensten zijn bij het schadegeval ingeschakeld?

9 Cyber Safe Gezin 9 3. Kunnen wij onze uitgaven terugkrijgen van de persoon die het schadegeval heeft veroorzaakt? Dan moet u hieraan meewerken. U mag niets doen wat dat verhindert. 4. Bent u het slachtoffer over identiteitsdiefstal, misbruik van bankkaartgegevens of oplichting? Dan moet u binnen 24 nadat u de schade hebt ontdekt, klacht neerleggen bij de politie. Wat doen wij als u niet doet wat u moet doen? 1. Houdt u zich niet aan de eisen die hierboven staan en hebben wij daar nadeel van? Dan betalen wij niet of minder. Dat hangt af van het nadeel dat wij ondervinden. Als wij al betaald hebben, kunnen wij dat bedrag van u terugeisen. 2. Doet u met opzet niet wat u moet doen? Dan betalen wij niet en zeggen wij deze verzekering op. Hoofdstuk 10. Van wie mogen wij onze uitgaven terugeisen? Hieronder staat wanneer wij onze uitgaven mogen terugeisen. A. Wanneer mogen wij onze uitgaven terugeisen? 1. Betalen wij voor schade? Dan vragen wij onze uitgaven terug van de persoon die het schadegeval heeft veroorzaakt. 2. Kunnen wij onze uitgaven niet terugeisen? En komt dat door u? Dan eisen wij onze uitgaven terug van u. U betaalt wel niet meer terug dan het nadeel dat wij hierdoor hebben. 3. Betalen wij niet voor al uw schade? Dan kunt u het deel dat wij niet hebben betaald zelf terugeisen van de persoon die het schadegeval heeft veroorzaakt. Uw eis gaat steeds voor op de onze. B. Van wie eisen wij onze uitgaven niet terug? Wij eisen onze uitgaven niet terug van een van de personen die hieronder staan: 1. de verzekeringnemer; 2. de verzekerden. Hebben die personen het schadegeval met opzet veroorzaakt? Of hebben zij een aansprakelijkheidsverzekering die voor de schade in hun plaats betaalt? Dan kunnen wij onze uitgaven wel van hen terugeisen. Hoofdstuk 11. Baloise Cyber Assistance A. Wat doet Baloise Cyber Assistance voor u? Hebt u een verzekerd schadegeval? Dan kunt u contact opnemen met Baloise Cyber Assistance. Baloise Cyber Assistance helpt u of organiseert hulp voor u. Bovendien betaalt Baloise Cyber Assistance voor de verzekerde schade. B. Wat moet u doen als u hulp nodig hebt? Bel Baloise Cyber Assistance als u hulp nodig hebt. Doe dit onmiddellijk of zo snel mogelijk. Baloise Cyber Assistance helpt u of zorgt ervoor dat u hulp krijgt. Telefoon: cyberassistance@baloise.be Baloise Cyber Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen op 7 bereikbaar. Belt u naar Baloise Cyber Assistance? Dan krijgt u geen personeel van Baloise Insurance aan de lijn. Dat is omdat Inter Partner Assistance Services Belgium nv de hulpverlening en de schaderegeling voor de verzekering Cyber Safe Gezin verzorgt voor Baloise Insurance. Hieronder staan de technische gegevens van Inter Partner Assistance Services Belgium nv: Inter Partner Assistance Services Belgium nv Louisalaan Brussel BE BCE:

10 B8374.BRA Cyber Safe Gezin Als u Baloise Cyber Assistance belt voor hulp, moet u de volgende informatie geven: het polisnummer van uw Cyber Safe Gezin; uw naam en adres; het telefoonnummer waarop Baloise Cyber Assistance u kan bereiken; wat de schade is en hoe de schade is veroorzaakt. En alle andere informatie die nuttig kan zijn. Organiseert u zelf hulp of maakt u kosten, zonder toestemming van Baloise Cyber Assistance? Dan betalen wij niet voor die hulp of voor die kosten. Let op! Organiseert u hulp of maakt u kosten zonder toestemming van Baloise Cyber Assistance omdat u geen contact kunt krijgen met Baloise Cyber Assistance? Dan betalen wij als wij onze toestemming wel hadden gegeven. Hoofdstuk 12. Administratieve bepalingen Aanvullend bij de Administratieve Bepalingen geldt dat: 1. de verzekeringnemer aan ons kan vragen om bij gemeen akkoord de polis te beëindigen tegen elke maandelijkse vervaldag van een premie die nog niet is betaald; 2. wij alle informatie over de polis en de schadedossiers ook rechtsgeldig sturen naar het adres van de verzekeringnemer uit de klantenzone van e-baloise. Hoofdstuk 13. Klachten Hebt u een klacht? Neem dan eerst contact op met uw bemiddelaar. Kan hij uw probleem niet oplossen? Geef uw klacht dan aan ons door. Dat kan op de volgende manieren: met een brief. Stuur de brief naar Inter Partner Assistance, tav de dienst Kwaliteit, Louizalaan Brussel. stuur een naar quality.brussels@ip-assistance.com. Is uw probleem nog niet opgelost? Dan kunt u contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen. Dat kan op de volgende manieren: met een brief. Stuur de brief naar de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. via Daar vindt u een formulier dat u kunt invullen. stuur een naar info@ombudsman.as. Stuur een fax naar het nummer U mag ook naar een Belgische rechter gaan. Baloise Belgium nv Verzekeringsonderneming met codenr met FSMA-nr A Baloise Insurance is de handelsnaam van Baloise Belgium nv. Maatschappelijke zetel: City Link, Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen, België Tel.: Zetel: Marsveldstraat 23, 1050 Brussel, België Tel.: info@baloise.be RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen KBO (BTW BE) IBAN: BE BIC: KREDBEBB

Veilig Gevoel Verzekeringsvoorstel

Veilig Gevoel Verzekeringsvoorstel Verzekeringsvoorstel Bemiddelaar Nr.... FSMA-nr.... Referentie... Naam... Telefoon... Verkoop op afstand Ja Neen Polisreferentie Nieuwe zaak Overname andere maatschappij, kopie andere polissen bijvoegen

Nadere informatie

Administratieve Bepalingen Algemene Voorwaarden

Administratieve Bepalingen Algemene Voorwaarden Administratieve Bepalingen Wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Administratieve Bepalingen Waarvoor zijn deze Administratieve Bepalingen? Dit zijn

Nadere informatie

Verzekering Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Korte Termijn

Verzekering Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Korte Termijn Verzekering Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Korte Termijn Informatiedocument over het verzekeringsproduct Baloise Insurance Verzekering Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Korte Termijn Disclaimer:

Nadere informatie

VERZEKERINGNEMER Voor bestaande klanten: klantnr. Polisref. REFERENTIE Naam en voornaam of firmanaam Straat Nr. Bus Postnr.

VERZEKERINGNEMER Voor bestaande klanten: klantnr. Polisref. REFERENTIE Naam en voornaam of firmanaam Straat Nr. Bus Postnr. Nr. Groepspolis Nr. Individuele polis SCHADEFORMULIER HOSPITALISATIE AANDACHT: wij verzoeken de betrokken verzekerde (voor minderjarigen de verzekeringnemer) dit formulier in drukletters en volledig in

Nadere informatie

MyBaloise Varia Een simulatie maken voor het Variaproduct Veilig Gevoel

MyBaloise Varia Een simulatie maken voor het Variaproduct Veilig Gevoel MyBaloise Varia Een simulatie maken voor het Variaproduct Veilig Gevoel Open MyBaloise en klik op Verzekeringen. Het Overzicht bemiddelaar opent. In het Overzicht bemiddelaar klikt u links op Varia. Kies

Nadere informatie

Productfiche Woning Select - Surround Package

Productfiche Woning Select - Surround Package U hebt al de basisverzekeringen van de polis Woning Select. Maar u wil uw eigendom extra beschermen? Neem dan de keuzeverzekering Surround Package. Het Surround Package biedt u extra voordelen. In deze

Nadere informatie

Ziekte of ongeval met lichamelijk letsel Aangifte

Ziekte of ongeval met lichamelijk letsel Aangifte Aangifte Ingevuld te bezorgen aan Baloise Insurance ter attentie van de raadgevende geneesheer, binnen 8 dagen te rekenen vanaf de dag van het ongeval. De getroffene moet een kopie bewaren. Gegevens over

Nadere informatie

Productfiche Woning Select - Surround Package

Productfiche Woning Select - Surround Package U hebt al de basisverzekeringen van de polis Woning Select. Maar u wilt uw eigendom extra beschermen? Neem dan de keuzeverzekering Surround Package. Het Surround Package biedt u extra voordelen. In deze

Nadere informatie

Aanmaken van een nieuw Gezinsplan

Aanmaken van een nieuw Gezinsplan Stap 1 - Voorbereiding Verifieer of alle verzekeringnemers die je wilt opnemen, reeds aangemaakt zijn en of ze allemaal op hetzelfde adres wonen. Tip - Het aanmaken van een nieuwe klant is beschreven in

Nadere informatie

BA Personenwagens en Lichte vrachtwagens (max. 3,5 t)

BA Personenwagens en Lichte vrachtwagens (max. 3,5 t) Lees naast deze fiche de Algemene Voorwaarden van de verzekering BA Motorrijtuigen goed. Hierin staat wanneer wij betalen. En hoeveel wij betalen. Maar ook wanneer wij niet betalen. Lees ook de Bijzondere

Nadere informatie

MyBaloise Varia Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar een polis Veilig Gevoel

MyBaloise Varia Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar een polis Veilig Gevoel MyBaloise Varia Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar een polis Veilig Gevoel Maakt u een nieuwe zaak via MyBaloise? Dan start u met het creëren of oproepen van de verzekeringnemer, uw klant. Open MyBaloise

Nadere informatie

AANGIFTE ZIEKTE OF ONGEVAL MET LICHAMELIJK LETSEL

AANGIFTE ZIEKTE OF ONGEVAL MET LICHAMELIJK LETSEL AANGIFTE ZIEKTE OF ONGEVAL MET LICHAMELIJK LETSEL WIT = ingevuld te bezorgen aan Baloise Insurance binnen 8 dagen te rekenen vanaf de dag van het ongeval ROZE = exemplaar voor de getroffene GEEL = ingevuld

Nadere informatie

Brand Rooster tot afschaffing van de evenredigheidsregel van bedragen Appartementen

Brand Rooster tot afschaffing van de evenredigheidsregel van bedragen Appartementen Brand Rooster tot afschaffing van de evenredigheidsregel van bedragen Appartementen Bemiddelaar Nr. FSMA-nr. Referentie Naam Verkoop op afstand: Ja Neen Telefoon Voorsteller/ Voor bestaande klanten: klantnr.

Nadere informatie

Aangifte ziekte of ongeval met lichamelijk letsel

Aangifte ziekte of ongeval met lichamelijk letsel Aangifte ziekte of ongeval met lichamelijk letsel WIT = ingevuld te bezorgen aan Baloise Insurance binnen 8 dagen te rekenen vanaf de dag van het ongeval ROZE = exemplaar voor de getroffene GEEL = ingevuld

Nadere informatie

Budgetplan Algemene Voorwaarden

Budgetplan Algemene Voorwaarden Budgetplan Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Budgetplan Inhoud I. 3 Mandaat Baloise Insurance Deelnemende polissen Voorwaarden Aanvang Budgetplan Inning Toekenning van reeds betaalde sommen Voorbeeld

Nadere informatie

Voorstel Persoonlijke Ongevallen

Voorstel Persoonlijke Ongevallen Voorstel Persoonlijke Ongevallen Bemiddelaar Nr. FSMA-nr. Referentie Naam Telefoon Polisreferentie Nieuwe zaak Overname andere maatschappij, kopie andere polissen bijvoegen a.u.b. Verzekeringnemer Zo ja,

Nadere informatie

Rechtsbijstand Cyber Safe Gezin

Rechtsbijstand Cyber Safe Gezin Rechtsbijstand Cyber Safe Gezin Wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen 2 Rechtsbijstand Cyber Safe Gezin Inleiding Om de tekst vlot te kunnen lezen, hebben wij Euromex nv vervangen door wij.

Nadere informatie

burgerrechtelijke aansprakelijkheid

burgerrechtelijke aansprakelijkheid burgerrechtelijke aansprakelijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN Uw veiligheid, wij zorgen ervoor. Baloise Group INHOUD Uw polis bestaat uit deze Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden, die primeren

Nadere informatie

gezinsplan Uw veiligheid, wij zorgen ervoor. ALGEMENE VOORWAARDEN Baloise Group

gezinsplan Uw veiligheid, wij zorgen ervoor. ALGEMENE VOORWAARDEN Baloise Group gezinsplan ALGEMENE VOORWAARDEN Uw veiligheid, wij zorgen ervoor. Baloise Group INHOUD Het Gezinsplan bestaat uit deze Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden. Wij raden u aan beide aandachtig

Nadere informatie

Alle Bouwplaatsrisico's Vragenlijst

Alle Bouwplaatsrisico's Vragenlijst Alle Bouwplaatsrisico's Vragenlijst Deze vragenlijst kunt u digitaal bezorgen aan Baloise Insurance (offertesondernemingen@baloise.be). Bemiddelaar Naam: Bemiddelaarsnummer: KBO-nummer: E-mail: Verzekeringnemer

Nadere informatie

Toyota EasyPack Vervangingsvoertuig

Toyota EasyPack Vervangingsvoertuig Toyota EasyPack Algemene voorwaarden 06.2019 OVERZICHT pagina 1. Omvang van de dekking 2 2. Voor welk voertuig wordt 2 de dekking verleend? 3. Hoe nemen we uw mobiliteit 2 ten laste in geval van immobilisatie

Nadere informatie

Alle Bouwplaatsrisico s Vereenvoudigde en uitgebreide vragenlijst

Alle Bouwplaatsrisico s Vereenvoudigde en uitgebreide vragenlijst Vereenvoudigde en uitgebreide vragenlijst Dit document bestaat uit 2 delen: enerzijds de Vereenvoudigde vragenlijst en anderzijds de Uitgebreide vragenlijst. Om te kunnen gebruikmaken van de Vereenvoudigde

Nadere informatie

Brand Handel Plus Voorstel

Brand Handel Plus Voorstel Voorstel Bemiddelaar Nr.... FSMA-nr.... Referentie... Naam... Telefoon... Verkoop op afstand Ja Neen Code... Polisreferentie Nieuwe zaak Overname andere maatschappij, kopie andere polissen bijvoegen a.u.b.

Nadere informatie

VZW BEMIDDELING. Bemiddelaar: KBC Insurance Solutions

VZW BEMIDDELING. Bemiddelaar: KBC Insurance Solutions VZW BEMIDDELING Bemiddelaar: KBC Insurance Solutions Verzekeraar : GENERALI BELGIUM Generali Belgium NV - Maatschappelijk Kapitaal 40.000.000,00 EUR - BTW - KBO-nr. (BE) 0403.262.553 - RPR Brussel www.generali.be

Nadere informatie

De verzekering tegen schade veroorzaakt door terrorisme

De verzekering tegen schade veroorzaakt door terrorisme De verzekering tegen schade veroorzaakt door terrorisme Versie april 2008 Doel van TRIP Vanaf 1 mei moet in bepaalde takken de schade veroorzaakt door terrorisme verplicht verzekerd worden. Om de solidariteit

Nadere informatie

Hoe klanten aanmaken en selecteren

Hoe klanten aanmaken en selecteren Stap 1 opstarten van een nieuwe klantensessie Via het icoontje Verzekeringen start u het Overzicht bemiddelaar op. Kies vervolgens voor Nieuwe klantensessie. 2 Het scherm partijzoeker-criteria wordt nu

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verzekering B.A. Onderwijzer

Algemene Voorwaarden Verzekering B.A. Onderwijzer Algemene Voorwaarden Verzekering B.A. Onderwijzer Indien u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot uw contract, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw makelaar of met onze diensten. Zij zullen

Nadere informatie

Diefstal Beoordelingsverslag

Diefstal Beoordelingsverslag Beoordelingsverslag Bemiddelaar Nr.... FSMA-nr.... Referentie... Naam... Telefoon... Verzekeringnemer (referentie...) Klantnr.... Polisref.... Naam en voornaam of firmanaam... Straat... Nr.... Bus... Postnr....

Nadere informatie

Een verzekeringsoplossing. door terrorisme

Een verzekeringsoplossing. door terrorisme Een verzekeringsoplossing voor schade veroorzaakt door terrorisme Wet van 1 april 2007 betreffende de verzekering tegen schade Aanpak - Oplossing die de verschillende verzekeringstakken voor zowel particulieren

Nadere informatie

Budgetplan Algemene Voorwaarden

Budgetplan Algemene Voorwaarden Budgetplan Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Budgetplan Inhoud Het Budgetplan bestaat uit Algemene en Bijzondere voorwaarden die primeren op de in de mate dat ze ermee strijdig zijn. Baloise Insurance

Nadere informatie

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Insurance wil u helpen om uw wereld veiliger te maken. Als Baloise Insurance- klant hebt u alvast een streepje voor want in geval van nood

Nadere informatie

Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving

Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving Enkele belangrijke opmerkingen: 1. Baloise Insurance biedt u de gelegenheid het gebouw te verzekeren zonder toepassing van het evenredigheidsregel. Dit kan gebeuren

Nadere informatie

MyBaloise Brand Een nieuwe zaak Woning Select maken

MyBaloise Brand Een nieuwe zaak Woning Select maken MyBaloise Brand Een nieuwe zaak Woning Select maken Open MyBaloise en klik op Verzekeringen. Selecteer of creëer in MyBaloise de klant via Nieuwe klantensessie (zie de handleiding Klanten aanmaken en selecteren

Nadere informatie

Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen Onderwijsinstellingen Objectieve aansprakelijkheid in geval van brand of ontploffing Algemene voorwaarden De administratieve bepalingen zijn eveneens van toepassing. DEFINITIES HOOFDSTUK I - OMVANG VAN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Comfort Auto Vervangingsvoertuig

Algemene voorwaarden. Comfort Auto Vervangingsvoertuig Algemene voorwaarden Comfort Auto 06.2019 Overzicht OVERZICHT 1. Omvang van de dekking 2 2. Voor welk voertuig wordt 2 de dekking verleend? 3. Hoe nemen we uw 2 mobiliteit ten laste in geval van immobilisatie

Nadere informatie

MyBaloise Mobility Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar polis

MyBaloise Mobility Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar polis MyBaloise Mobility Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar polis Maakt u een nieuwe zaak op via MyBaloise, dan start u met het creëren of oproepen van de verzekeringnemer, uw klant. Open MyBaloise en klik

Nadere informatie

Procedure ongevalaangifte. (volleybalschool en bewegingsschool)

Procedure ongevalaangifte. (volleybalschool en bewegingsschool) JTV Brigand Berlare-Zele vzw secr.: Biezenstraat 21 9290 Berlare tel.: (052) 42 22 69 Procedure ongevalaangifte (volleybalschool en bewegingsschool) 1. Zo snel mogelijk (zeker binnen een week na het ongeval)

Nadere informatie

BA Beroep voor Informaticadienstverleners Verzekeringsvoorstel

BA Beroep voor Informaticadienstverleners Verzekeringsvoorstel BA Beroep voor Informaticadienstverleners Verzekeringsvoorstel Bemiddelaar Nr.... FSMA-nr.... Referentie... Naam... Telefoon... Verkoop op afstand ja neen Polisreferentie Nieuwe zaak Overname andere maatschappij,

Nadere informatie

AV-9 Algemene Voorwaarden

AV-9 Algemene Voorwaarden Deze vormen één geheel met de Bijzondere Voorwaarden die van toepassing zijn. Inhoudsopgave Algemeen... 2 1. Wie is de verzekeringnemer?... 2 2. Bij wie heeft u de verzekering afgesloten?... 2 Begin en

Nadere informatie

VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV

VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV 2 VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV Inhoud Reden bijvoegsel en invoegetreding...3 Pensioenleeftijd...3 Verdaging van de pensioenleeftijd...3 Gevolgen van de verdaging van de pensioenleeftijd...3

Nadere informatie

Ø.Baloise BRAND - HANDEL PLUS. Onze referte. Verzekeringnemer NATIONALESTRAAT 148 VME Klantnr. AHI.937 NATIONALESTRAAT 148

Ø.Baloise BRAND - HANDEL PLUS. Onze referte. Verzekeringnemer NATIONALESTRAAT 148 VME Klantnr. AHI.937 NATIONALESTRAAT 148 www.baloise.be Ø.Baloise Insurance BRAND - HANDEL PLUS Bijzondere voorwaarden polis Polisnummer 3.038.637 Bijaktenummer 02 BIad 01 Onze referte 3.038.637/9972/PX Verzekeringnemer NATIONALESTRAAT 148 VME

Nadere informatie

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV Blz. 1 van 5 OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV VERZEKERINGNEMER DOKTER JONGE VERZEKERDE DOKTER JONGE Geslacht : mannelijk Geboortedatum : 01/01/1989 Leeftijd : 25 jaar en 6 maand Sociaal Statuut : zelfstandige

Nadere informatie

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV Blz. 1 van 5 OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV VERZEKERINGNEMER DOKTER JONGE VERZEKERDE DOKTER JONGE Geslacht : mannelijk Geboortedatum : 01/01/1989 Leeftijd : 25 jaar en 6 maand Sociaal Statuut : zelfstandige

Nadere informatie

Voorwaarden Schadeverzekering Zakelijk Algemeen September

Voorwaarden Schadeverzekering Zakelijk Algemeen September Voorwaarden Schadeverzekering Zakelijk Algemeen ZAV15 Klik op het hoofdstuk om er direct naar toe te gaan! Inhoud startpagina Dit document is een aanvulling op de Algemene Voorwaarden. U leest wat er wel

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (AV-02-181) Algemeen Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Algemeen 3 1 Wie is de verzekeringnemer? 3 2 Met wie sluit u deze

Nadere informatie

Aanvullende verzekeringen bij de groepsverzekering (geldig vanaf 1 januari 2009)

Aanvullende verzekeringen bij de groepsverzekering (geldig vanaf 1 januari 2009) Algemene voorwaarden Aanvullende verzekeringen bij de groepsverzekering (geldig vanaf 1 januari 2009) Versie 001 Datum 1 april 2018 Algemene voorwaarden Aanvullende verzekeringen bij de groepsverzekering

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (AV-02-161) Algemeen Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Algemeen 3 1 Wie is de verzekeringnemer? 3 2 Met wie sluit u deze

Nadere informatie

BA Apotheker Algemene Voorwaarden

BA Apotheker Algemene Voorwaarden BA Apotheker Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 BA Apotheker Inhoud Uw polis bestaat uit deze en de Bijzondere Voorwaarden. De voorwaarden die u, de verzekerde, eigen zijn, vindt u terug in de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hooghenraed Overlijdensbijstand

Algemene voorwaarden Hooghenraed Overlijdensbijstand Algemene voorwaarden Hooghenraed Overlijdensbijstand Waarvoor zijn deze algemene voorwaarden? Deze algemene voorwaarden horen bij de verzekering Overlijdensbijstand van Hooghenraed. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Schadeverzekering Zakelijk Algemeen

Schadeverzekering Zakelijk Algemeen Schadeverzekering Zakelijk Algemeen Voorwaarden ZAV18 Startpagina Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan Dit document is een aanvulling op de Algemene Voorwaarden. U leest wat er wel en niet verzekerd

Nadere informatie

Voorwaarden ZAW-RV Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden ZAW-RV Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Aanhangwagen - Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) Avéro Achmea BedrijfActiefPolis Voorwaarden ZAW-RV-01-151 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave Verzekerd 1. Wie is de verzekerde?...2

Nadere informatie

AV-8 Algemene Voorwaarden

AV-8 Algemene Voorwaarden Deze vormen één geheel met de Bijzondere Voorwaarden die van toepassing zijn. Inhoudsopgave Algemeen... 2 1. Wie is de verzekeringnemer?... 2 2. Bij wie heeft u de verzekering afgesloten?... 2 Begin en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Credit care (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Datum 01 april 2018

Algemene voorwaarden Credit care (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Datum 01 april 2018 (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Datum 01 april 2018 Inhoud 1. Wat moet ik in deze overeenkomst verstaan onder...3 2. Welke verzekeringsdekking voorziet deze overeenkomst?...3 3. Op basis van

Nadere informatie

Voorwaarden Zorgeloos Online verzekering ZZP

Voorwaarden Zorgeloos Online verzekering ZZP N.V. Univé Schade Voorwaarden Zorgeloos Online Versie 1 2232.08/18 Pagina 2/13 Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van uw Zorgeloos Online. In deze voorwaarden kunt u lezen

Nadere informatie

Voorwaarden Zorgeloos Online verzekering Particulier versie P1

Voorwaarden Zorgeloos Online verzekering Particulier versie P1 N.V. Univé Schade Voorwaarden Zorgeloos Online verzekering Particulier versie P1 Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van uw Zorgeloos Online verzekering Particulier. In deze

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZAW-RV-01-151) Aanhangwagen WA Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 3 Verzekerd 3 1 Wie is

Nadere informatie

Voorsteller/ Voor bestaande klanten: klantnr. Polisref. aanvrager Naam en voornaam of firmanaam Referentie Straat Nr. Bus Postnr.

Voorsteller/ Voor bestaande klanten: klantnr. Polisref. aanvrager Naam en voornaam of firmanaam Referentie Straat Nr. Bus Postnr. Brand Rooster tot afschaffing van de evenredigheidsregel van bedragen Woningen Bemiddelaar Nr. FSMA-nr. Referentie Naam Telefoon Verkoop op afstand: Ja Neen Voorsteller/ Voor bestaande klanten: klantnr.

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZAW-RV-01-191) Aanhangwagen - WA Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Wettelijke aansprakelijkheid (WA) Verzekerd 2 1 Wie is

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (AV-02-171) Algemeen Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Algemeen 3 1 Wie is de verzekeringnemer? 3 2 Met wie sluit u deze

Nadere informatie

Tel.: Fax:

Tel.: Fax: Baloise Assistance 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar Tel.: +32 3 870 95 70 Fax: +32 2 533 77 75 E-mail: assistance@baloise.be Uw klant kan een beroep doen op onze interventieservice in geval van schade.

Nadere informatie

Voorwaarden ZBA-BV Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden ZBA-BV Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Bestelauto - Pakket Pechhulp Nederland Avéro Achmea BedrijfActiefPolis Voorwaarden ZBA-BV-07-151 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave Pechhulp en vervangend vervoer Nederland - Verzekerd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Schadeverzekering Zakelijk Uw rechten & plichten AZAV15

Algemene Voorwaarden. Schadeverzekering Zakelijk Uw rechten & plichten AZAV15 Algemene Voorwaarden Schadeverzekering Zakelijk Uw rechten & plichten AZAV15 Avéro Achmea Postbus 101 7300 AC Apeldoorn Nederland www.averoachmea.nl 2 Wat wilt u weten? over uw Schadeverzekering Zakelijk?

Nadere informatie

Meer uitleg over Invest

Meer uitleg over Invest Wat is Invest? Invest van Baloise Insurance is een multi-optionele individuele levensverzekering (tak21 en tak23) die door 1 of 2 verzekeringnemers kan worden onderschreven op het hoofd van 1 of 2 verzekerden.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden INHOUD

Algemene voorwaarden INHOUD INHOUD 01. Algemeen 02. Welke informatie hebben wij gebruikt en wat nemen wij aan? 03. Wanneer begint uw verzekering? 04. Waarvoor bent u verzekerd? 05. Waar is de verzekering geldig? 06. Welke regels

Nadere informatie

Voorwaarden ALG Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden ALG Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Algemeen Avéro Achmea ParticulierOpZeker Voorwaarden ALG-02-191 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave Algemeen 1. Wie is de verzekeringnemer?...3 2. Met wie sluit u deze verzekering?...3

Nadere informatie

Cosy@home. Addendum bij de algemene voorwaarden Comfort Thuis

Cosy@home. Addendum bij de algemene voorwaarden Comfort Thuis Cosy@home Addendum bij de algemene Comfort Thuis Dekkings «Cosy@home» Bij AXA bent u vanaf de leeftijd van 50 jaar een "Happy Generation"-klant. Dankzij de zorg die u besteedt aan het vermijden van schadegevallen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoud. Voor alle verzekeringen van het Compleet bij Elkaar Pakket. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Algemene voorwaarden. Inhoud. Voor alle verzekeringen van het Compleet bij Elkaar Pakket. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Voor alle verzekeringen van het Compleet bij Elkaar Pakket Algemene voorwaarden Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Algemeen 1. Wie is de verzekeringnemer?...3 2. Bij wie heeft u de verzekering

Nadere informatie

Objectieve aansprakelijkheid

Objectieve aansprakelijkheid Objectieve aansprakelijkheid 0096-0454V0000.06-01102004 Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Objectieve aansprakelijkheid Inhoud Deze voorwaarden werden opgesteld op basis van de Wet op de landverzekeringsovereenkomst

Nadere informatie

Elektronica Algemene Voorwaarden 0096-0541B0000.03-01092002

Elektronica Algemene Voorwaarden 0096-0541B0000.03-01092002 Elektronica Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Elektronica Inhoud Uw polis bestaat uit deze en de Bijzondere Voorwaarden. De voorwaarden die u, de verzekeringnemer, eigen zijn, vindt u terug in

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZBA-RV-20-151) Bestelauto - Opbouw foutief gebruik Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Opbouw foutief gebruik 3 Verzekerd

Nadere informatie

Maak kennis met Amazon Insurance Kennismakingsbrochure. Mei 2016

Maak kennis met Amazon Insurance Kennismakingsbrochure. Mei 2016 Maak kennis met Amazon Insurance Kennismakingsbrochure Mei 2016 Inhoud 1. Amazon Insurance stelt zich voor...p. 5 2. Amazon Insurance en verkopers...p. 7 3. Uw wettelijke bescherming...p. 9 4. Waar kunt

Nadere informatie

Omnium fiets Algemene Voorwaarden

Omnium fiets Algemene Voorwaarden Omnium fiets Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Omnium fiets Inhoud Uw polis bestaat uit deze en de Bijzondere Voorwaarden, die primeren op de. Wij raden u, de verzekeringnemer, aan beide aandachtig

Nadere informatie

Voorwaarden ZPE-BV Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden ZPE-BV Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Personenauto - Pakket pechhulp Nederland Avéro Achmea BedrijfActiefPolis Voorwaarden ZPE-BV-07-191 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Pechhulp en vervangend vervoer Nederland - Verzekerd

Nadere informatie

burgerrechtelijke aansprakelijkheid

burgerrechtelijke aansprakelijkheid . A L G E M E N E V O O R W A A R D E N burgerrechtelijke aansprakelijkheid. 2 A L G E M E N E V O O R W A A R D E N INHOUD Uw polis bestaat uit deze Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Schadeverzekering Zakelijk Uw rechten & plichten AZAV18

Algemene Voorwaarden. Schadeverzekering Zakelijk Uw rechten & plichten AZAV18 Algemene Voorwaarden Schadeverzekering Zakelijk Uw rechten & plichten AZAV18 Avéro Achmea Postbus 101 7300 AC Apeldoorn Nederland www.averoachmea.nl 2 Wat wilt u weten Algemeen 5 1. Wie is de verzekeringnemer?

Nadere informatie

Voorwaarden AVB-RV Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden AVB-RV Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Aansprakelijkheid - Bespoten gewassen Avéro Achmea BedrijfActiefPolis Voorwaarden AVB-RV-10-181 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave Verzekerd 1. Wie zijn de verzekerden?...2 2. Welke

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZAW-RV-11-151) Aanhangwagen - Opbouw schade aan eigen zaken Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Opbouw schade aan eigen zaken

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZAW-RV-10-191) Aanhangwagen - Opbouw foutief gebruik Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Opbouw foutief gebruik Verzekerd

Nadere informatie

Voorwaarden. Schadepolis Algemeen. Uw rechten & plichten. Nummer: AV-01-141

Voorwaarden. Schadepolis Algemeen. Uw rechten & plichten. Nummer: AV-01-141 Voorwaarden Schadepolis Algemeen Uw rechten & plichten Nummer: AV-01-141 Wat wilt u weten? over de Algemene rechten & plichten Klik op de vraag om naar het antwoord te gaan. Schadepolis Algemeen 3 1. Wie

Nadere informatie

BA onderneming. Onderneming nr. Polisnr. Kenmerk producent. Verzekeringnemer. Naam en voornaam of firmanaam van de verzekeringnemer

BA onderneming. Onderneming nr. Polisnr. Kenmerk producent. Verzekeringnemer. Naam en voornaam of firmanaam van de verzekeringnemer BA onderneming SCHADEAANGIFTE Onderneming nr. Polisnr. Kenmerk producent Verzekeringnemer Naam en voornaam of firmanaam van de verzekeringnemer Beroep of aard van de onderneming Woonplaats of hoofdzetel

Nadere informatie

Junior Plan 1. Type levensverzekering

Junior Plan 1. Type levensverzekering Junior Plan 1 Type levensverzekering Waarborgen Doelgroep Levensverzekering waarvan de nettopremies (dit zijn de premies exclusief premietaksen, instapkosten en eventuele premies voor aanvullende waarborgen)

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (VRA-RV-14-171) Vrachtauto - Opbouw foutief gebruik Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Opbouw foutief gebruik Verzekerd 3

Nadere informatie

IPT Werknemers - De individuele pensioentoezegging voor werknemers (1) Technische fiche

IPT Werknemers - De individuele pensioentoezegging voor werknemers (1) Technische fiche IPT Werknemers - De individuele pensioentoezegging voor werknemers (1) Technische fiche Naam van het product Omschrijving Doelgroep Partijen Financiering Waarborgen IPT Werknemers Een occasionele en niet-stelselmatige

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (VRA-RV-15-171) Vrachtauto - Opbouw schade aan eigen zaken Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Opbouw schade aan eigen zaken

Nadere informatie

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen!

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Top Occasium Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Met Top Occasium kiest u voor de optimale bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Startpagina. Voorwaarden. Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan. Voorwaarden zijn rechten en plichten voor u en voor ons

Algemene voorwaarden. Startpagina. Voorwaarden. Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan. Voorwaarden zijn rechten en plichten voor u en voor ons Algemene voorwaarden Voorwaarden Startpagina Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan Voorwaarden zijn rechten en plichten voor u en voor ons 1 27682 17.01 Inhoud Klik op de vraag om het antwoord te

Nadere informatie

BSAE- Verzekering. Towards Professional Recognition

BSAE- Verzekering. Towards Professional Recognition BSAE- Verzekering Towards Professional Recognition Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Op vraag van BSAE heeft verzekeringsmakelaar Group Casier een exclusieve verzekeringspolis beroepsaansprakelijkheid

Nadere informatie

Maak kennis met Amazon Insurance Kennismakingsbrochure. September 2017

Maak kennis met Amazon Insurance Kennismakingsbrochure. September 2017 Maak kennis met Amazon Insurance Kennismakingsbrochure September 2017 Inhoud 1. Amazon Insurance stelt zich voor...p. 5 2. Amazon Insurance en verkopers...p. 7 3. Uw wettelijke bescherming...p. 9 4. Waar

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over verzekeringen tegen terrorisme

Veel gestelde vragen over verzekeringen tegen terrorisme Veel gestelde vragen over verzekeringen tegen terrorisme p. 1 Inhoud Dekking terrorisme... 3 Wat wordt onder terrorisme verstaan?... 3 Welke verzekeringen dekken schade veroorzaakt door terrorisme?...

Nadere informatie

INVEST 26 Referentie: B5880 LEV

INVEST 26 Referentie: B5880 LEV INVEST 26 Referentie: B5880 LEV.20171231.001 Bijlage aan het Essentiële-informatiedocument Inhoud 1. Inleiding 2. Specifieke informatie over tak26-kapitalisatierekeningen 3. Andere contractuele informatie

Nadere informatie

Verzekeringen. Credit Security Plan. In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM

Verzekeringen. Credit Security Plan. In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Verzekeringen Credit Security Plan In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM De schuldsaldoverzekering Credit Security Plan biedt u de zekerheid dat uw lening op afbetaling

Nadere informatie

Belangenconflictenbeleid

Belangenconflictenbeleid Belangenconflictenbeleid april 2014 Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Belangenconflictenbeleid Inhoud 1. Situering...3 2. Belangenconflictenbeleid...3 3. Identificatie van belangenconflicten...4

Nadere informatie

Belangenconflictenbeleid

Belangenconflictenbeleid Belangenconflictenbeleid april 2018 2 Belangenconflictenbeleid Inhoud 1. Situering...3 2. Belangenconflictenbeleid...3 3. Identificatie van belangenconflicten...4 4. Beheer van belangenconflicten...4 5.

Nadere informatie

Invest 26. Algemene Voorwaarden. Uw veiligheid, onze zorg B0961L

Invest 26. Algemene Voorwaarden. Uw veiligheid, onze zorg B0961L Invest 26 Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Invest 26 Inhoud 1. Inleiding...3...3...3...4...4...4...4...4...4...5 10.1. Waardecorrectie op de Tak26-rekening 10.2. Afkoopvergoeding 10.3. Kosteloze

Nadere informatie

Brand Golden Label Verzekeringsvoorstel

Brand Golden Label Verzekeringsvoorstel Verzekeringsvoorstel Bemiddelaar Nr.... FSMA-nr.... Referentie... Naam... Telefoon... Verkoop op afstand ja neen Polisreferentie Nieuwe zaak Overname andere maatschappij, kopie andere polissen bijvoegen

Nadere informatie

Voor alle verzekeringen van het Compleet bij Elkaar Pakket

Voor alle verzekeringen van het Compleet bij Elkaar Pakket Voor alle verzekeringen van het Compleet bij Elkaar Pakket Algemene voorwaarden Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Algemeen 1. Wie is de verzekeringnemer?...3 2. Bij wie heeft u de verzekering

Nadere informatie

Voorwaarden AVB-RV Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden AVB-RV Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Aansprakelijkheid - Bewerking zaken Avéro Achmea BedrijfActiefPolis Voorwaarden AVB-RV-08-181 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave Verzekerd 1. Wie zijn de verzekerden?...2 2. Welke

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (Model ZBA-RV-10-151) Bestelauto - Schade inzittenden Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Schade inzittenden 2 Verzekerd 2

Nadere informatie