Nieuwsbrief nr. 3 november 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr. 3 november 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr. 3 november 2014 Agenda 3 nov. Maandafsluiting oktober door groep 3 en 8 3 nov Start thema Op voeten en fietsen 6 nov Afsluiting thema Bakker in groep ½ en crea-bakochtend 11 nov Kledinginzameling 13 nov Mr vergadering 21 nov MediaMasters groep 8 26 nov Maandafsluiting november door groep 1/2b en 7 27 nov Studiedag; alle leerlingen zijn vrij 28 nov Rapport 1 1 t/m 4 dec Rapportgesprekken; uitnodiging volgt Verjaardagen november Stijn Pasmans Tom Baggermans Nino Daris Lisa Plomp Minke Verrijt Anne Smets Jelle Baggermans Bas Knegtmans Demi de Proost Floris van Beckum Sien Theuws 2B Glenn Theus Justin Theus Olav Rijks 6 Luizenpluizen Van de groep luizenmoeders Herhaalde oproep! Er wordt nog dringend gezocht naar ouders die mee kunnen helpen bij het luizenpluizen. U kunt zich hiervoor opgeven bij Shirley Maas shirleymaas69@gmail.com Ook deze keer zijn geen luizen aangetroffen bij de kinderen, alleen twee kinderen met oude neten in het haar dus dat is super!

2 Nieuwe directeur Zoals u al in een eerdere mail heeft vernomen, is er een nieuwe directeur voor het cluster Prinses Beatrixschool en de Zonnesteen benoemd. Het betreft Peter Prein. Vanaf 3 november gaat hij zich inwerken op beide scholen o.l.v. de huidige interim- directeur Bert Arnold. Op 1 januari 2015 treedt de nieuwe directeur officieel in dienst. Bert Arnold blijft tot einde schooljaar ter ondersteuning verbonden aan het cluster. Klimtoestel U heeft vast gemerkt dat het klimtoestel op de speelplaats kapot is. Er wordt op dit moment onderzocht of reparatie financieel haalbaar is of dat het speeltoestel van de voormalige Thomas van Aquino gebruikt kan worden. Klassenklimaat In een aantal lokalen wordt het klassenklimaat onderzocht. (Hierbij wordt o.a. gekeken naar temperatuur, luchtvochtigheid.) De resultaten worden vervolgens geanalyseerd. Mogelijke vervolgstappen worden hierna uitgezet. De actie Op voeten en fietsen naar school Van 27 oktober tot en met 7 november wordt op onze school in de groepen 5 t/m 8 de Op Voeten en Fietsen naar schoolactie gehouden. Het doel van de Op Voeten en Fietsen naar school-actie is om uw kind tijdens de actieperiode op de fiets of lopend naar school te laten gaan. De actie is goed voor de ontwikkeling van de verkeerskennis bij de kinderen kind doordat zij ervaring op doen in het verkeer. Het liefst moet de actie een blijvend effect sorteren zodat uw kind, ook na de actie Op Voeten en Fietsen naar School, lopend of fietsend naar school blijft komen. Daarnaast is de actie hèt moment om aandacht te vragen voor onveilige verkeerssituaties rondom de school en op verkeersroutes van en naar uw school. Laat je zien! Val op! In de herfst en winter hebben we vaak te maken met slecht weer zoals regen, sneeuw en mist. Ook moeten we vaak op pad als het schemerig of zelfs donker is. Het is belangrijk dat u hiermee rekening houdt. Zonder licht, reflectie en/of opvallende kleding blijven kinderen tot op het laatste moment onzichtbaar voor medeweggebruikers. Kinderen hebben dat zelf vaak niet in de gaten omdat ze zelf toch nog genoeg zien. En dat is natuurlijk gevaarlijk. Wat kunt u doen? U kunt ervoor zorgen dat uw kind gezien wordt. Hoe? Door de kleding: Kies bij regenachtig, schemerig of donker weer voor felgekleurde kleding. Dan valt uw kind goed op. Kies bij mist overdag voor donkere opvallende kleding. Bij mist in het donker wordt uw kind met een lichte jas beter gezien. Door reflectie: Met reflecterende strips op de schooltas of jas valt uw kind extra op. Onopvallende kleding is hiermee opvallend te maken. Reflecterende strips zijn los te koop bij ondermeer fietsenhandelaren en sportzaken en eenvoudig te bevestigen. Een los hesje van reflecterend materiaal is ook zeer geschikt. Door goede fietsverlichting: Zorg voor een goede werkende fietsverlichting en zorgt dat uw kind deze tijdig aan doet. Kinderen

3 doen het licht vaak niet aan als ze zelf nog genoeg zien. Dit is echter geen goede maatstaf. Het gaat erom dat je gezien wordt. Twijfel? Doe het licht dan maar aan! En zoals voor alles geldt natuurlijk: goed voorbeeld doet goed volgen! Mad Science Op donderdagochtend 6 november gaan de kinderen van groep 3 t/m 8, in de aula, kijken naar een wetenschaps-techniekshow. Tijdens deze show laten professoren van Mad Science de kinderen kennis maken met de krachten van lucht. Na afloop van de show krijgen de kinderen informatie mee naar huis over de wetenschaps-techniekcursus Ruimte & Chemie die door enkele gekke professoren van Mad Science wordt verzorgd op onze school. MediaMasters Op vrijdag 21 november neemt groep 8 deel aan MediaMasters. Gedurende een week (de Week van de Mediawijsheid) leren de kinderen slim en creatief om te gaan met media. Hiervoor krijgen ze dagelijks een klassikale opdracht die gekoppeld wordt aan andere vakgebieden. Hopelijk worden we zo een beetje media-wijzer! Kledinginzameling Dinsdag 11 november wordt de ingezamelde kleding door ReShare We hebben tot nu toe al veel kleding verzameld. Maar er kan natuurlijk altijd nog kleding bij... We krijgen namelijk per kilo een bepaald bedrag. Dit bedrag gaat naar de ouderraad. Zij gebruiken dit voor allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Dus hebt u nog oude kleding liggen? Dit kan afgegeven worden in plastic zakken bij de conciërge van school. Ook ná 11 november kunt u uw oude kleding nog inleveren. In het voorjaar komt ReShare nog een keer terug! NIEUWS VAN CLUP HASTA LA PASTA Van Feest naar Vriendschap & Wensen Wat was de herfstvakantie leuk! Het activiteitenprogramma stond in het teken van Feest, nog aansluitende bij het thema van de Kinderboekenweek dat wij ook de afgelopen periode centraal hadden staan. We hebben dan ook van alles gedaan wat bij een feest hoort: het champagnespel spelen, spelletjes met ballonnen, een speurtocht, lekker koken en bakken en nog veel meer. De vakantie was weer zó voorbij. De komende periode gaan we ons op de Clup bezig houden met het thema Vriendschap & Wensen. Weten wat voor leuks we allemaal gaan doen? Loop gerust eens binnen! Sportbso Na de herfstvakantie is periode 2 van de sportbso van start gegaan. In deze periode, die ook weer drie weken duurt, gaan we op maandag met de oudere kinderen onder andere het slagbalspel spelen, apenkooi doen en verschillende stoeivormen aanleren. Op donderdag is deze periode het aanbod voor de jongere Cluppers (Beatrixschool) en zij gaan onder andere een klauterparcours afleggen, acrogymmen en atletiekonderdelen doen. Voortaan mogen ook kinderen uit groep 4 t/m 8 die niet op de bso zitten, deelnemen aan onze sportbso! Aanmelden voor periode 3 (donderdag 27 november, 4 december en 11 december) kan tot uiterlijk woensdag 19 november a.s. Wacht niet te lang, want vol = vol. Meer informatie is te vinden op het inschrijfformulier, verderop in deze nieuwsbrief.

4 Nieuws van nummereen Hallo sportieveling! Zit je in groep 4 t/m 8 en lijkt het je leuk om samen met andere kinderen te sporten bij Clup Hasta La Pasta in Bergeijk? Meld je dan aan om drie keer mee te sporten met de sportbso! Bij Clup Hasta la Pasta sporten we bijna elke week met sportcoach Harm of Ben, misschien ken je ze wel van de gymlessen. Voortaan mogen ook kinderen die niet op de bso zitten deelnemen aan deze naschoolse sportactiviteiten! Het gaat steeds om een periode van drie weken. Lijkt dit je wel wat? Vraag je ouders onderstaand formulier in te vullen en te ondertekenen. Vervolgens kan deze digitaal worden geretourneerd aan Ben Maas: b.maas@bergeijk.nl. Deelnemen kost 7,50. Neem het inschrijfgeld (contact en gepast) de eerste keer mee. Zorg ervoor dat je iets voor 16:00u bij de locatie aanwezig bent. Neem je gymschoenen en sportkleding mee. Op de sportlocatie kan omgekleed worden. Het gaat de eerstkomende periode om de volgende datums: Dag: donderdag 27 november Tijd: 16:00-17:00 uur Locatie: sporthal de Drie Eiken Bergeijk Dag: donderdag 4 december Tijd: 16:00-17:00 uur Locatie: sporthal de Drie Eiken Bergeijk Dag: donderdag 11 december Tijd: 16:00-17:00 uur Locatie: sporthal de Drie Eiken Bergeijk Voorwaarden: De verantwoordelijkheid voor het vervoer van en naar de sportactiviteit ligt bij u als ouder/ verzorger. Door het aanmelden van uw kind verklaart u hiermee akkoord te gaan; Deelname aan de activiteit geschiedt op eigen risico; Bij verschillende activiteiten kunnen er foto s van uw kind worden genomen. Door het aanmelden van uw kind, verklaart u geen bezwaar te hebben tegen publicatie van het fotomateriaal in verschillende media, tenzij u dit kenbaar maakt bij sportcoaches Ben of Harm voor de start van de periode; Deelname aan deze driedelige sportperiode bedraagt 7,50. Gelieve dit bedrag contant en gepast in te leveren voor aanvang van de sportactiviteit bij sportcoach Ben Maas of Harm Tielemans. Het aantal plaatsen is beperkt (vol=vol). Indien uw kind kan deelnemen krijgt u bericht. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met sportcoach Ben Maas via b.maas@bergeijk.nl Inschrijfformulier Voornaam + achternaam kind: Leeftijd: Groep: * * Graag omcirkelen wat van toepassing is. In geval van ziekte of ongevallen kunnen de volgende personen worden gebeld: Naam: Mobiel nr.: Relatie tot kind: Handtekening ouder/ verzorger: Datum:

5 Dit formulier volledig invullen en retourneren aan Ben voor woensdag 19 november a.s. Groenste Fietstocht Bergeijk De werkgroep Bergeijk Groenste dorp nodigt iedereen uit om op zaterdag 1 november deel te nemen aan een korte, ludieke Groene Fietstocht die leidt van de markt in Bergeijk naar de Buitengaander in Westerhoven. In het kader van de gouden titel: Bergeijk een van de groenste dorpen van Europa, die Bergeijk vorig jaar in de wacht sleepte, wil de werkgroep graag met zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Bergeijk een leuke activiteit gaan doen. Dit om deze titel nog eens extra groene glans te geven en met trots uit te dragen. Vorig jaar waren in Bergeijk de winkels en monumenten al groen aangelicht. Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop en organiseren we een bijzondere, groen verlichte fietstocht met een feestelijke afsluiting van het seizoen De tocht begint om 19:00 uur op de markt in Bergeijk. Alle deelnemers aan de tocht, zowel de kinderen als de ouders, ontvangen bij de start een groen lampje dat gedurende de tocht voor een speciaal effect gaat zorgen. Daarnaast worden alle aanwonenden van de route verzocht hun tuin te versieren met groene lampjes etc. Het eindpunt van de tocht is rond 19:45 uur bij de Buitengaander in Westerhoven. Daar wordt het programma feestelijk voortgezet waarbij uiteraard gezorgd wordt voor goede muziek en volop vertier voor jong en oud. Ook worden gratis groene versnaperingen zoals erwtensoep, groene thee, groen fruit, etc. verzorgd. DJ Franklin Caris en zangeres Sabien Daris zorgen voor de muzikale opluistering en voor een gezellige ambiance. De dress code voor deze avond is, hoe kan het anders: groen. Voor de mooiste in het groen verklede persoon is uiteraard een prijsje beschikbaar. We vinden het superleuk als zoveel mogelijk kinderen van de basisschool hieraan meedoen. Jij komt toch ook? De werkgroep volgen? Bezoek ons op Sportieve meisjes gezocht uit groep 3 en 4. De Bergeijkse korfbalvereniging Eyckelkorf, wil starten met een nieuw jeugdteam. Daarvoor zijn wij zoek naar meisjes in de leeftijd van 6,7,8 jaar. Is jouw dochter op zoek naar een keileuke sport en zit ze in groep 3 of 4 van de basisschool? Laat haar dan eens kennis maken met korfbal. In eerste instantie is het de bedoeling om 1 keer per week te trainen en nog geen competitie te spelen. Zo leren de meisjes spelenderwijs en op een leuke manier het korfbalspel kennen. Op maandag 27 oktober a.s. beginnen de trainingen. Wij nodigen je dochter graag uit om op maandagavond mee te trainen van tot uur in Sporthal De Drie Eiken. Laat haar gerust een vriendinnetje meenemen! Groetjes, Korfbalvereniging Eyckelkorf Vragen? Bel Riëtte ( ) of Anneke ( ) Scouting Bergeijk zoek kinderen voor de bevergroep

6

Adreswijzigingen e.d. In het geval van wijzigingen m.b.t adres, mail of tel. nr., graag doorgeven aan de administratie: ahompes@skozok.

Adreswijzigingen e.d. In het geval van wijzigingen m.b.t adres, mail of tel. nr., graag doorgeven aan de administratie: ahompes@skozok. Nieuwsbrief 04 dec. 2015 Agenda 02 dec 03 dec Pietenochtend groep 1 t/m 5 MR vergadering op de Beatrixschool 1 e rapport mee groep 3/8 04 dec Sinterklaasviering 07-11 dec Oudergesprekken 17 dec Kerstviering

Nadere informatie

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 14 e Nieuw aanbod! Pagina 4&5 Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4 Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 Jij leert. Jij inspireert! GYMNASIUM ATHENEUM TTO HAVO VMBO PRAKTIJKONDERWIJS De nieuwe Click avonturen!

Nadere informatie

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief : Schoolbord

Nieuwsbrief : Schoolbord 3 oktober 2014 Burg. Buyvoetsplein 70 7497 LD Bentelo 0457-292492 www.olvrouwebentelo.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 4 oktober Dierendag 5 oktober Dag van de leraar 6 oktober 20.00 22.00 Ouderraadvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 6 Vrijdag 6 november 2015 Agenda Vrijdag 6 november Maandag 9 november Woensdag 11 november Vrijdag 20 november Maandag 30 november Groep 1-2

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 16 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Verkeersspiegel Vervoer Moerdijk Schoon Wandeldriedaagse Koningsspelen Aanstaande vrijdag is het alweer zover! We gaan dan weer de

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 13 sept. Lina El Hatri juf Sandra en juf Maaike Max Kriesels juf Babs 14 sept. Aniela

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 W44 Nacontrole hoofdluis 02-11 Tafeltjesmiddag 09-11 Nationaal Schoolontbijt 17-11 Groep 2 vrij Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Protocol vervoer leerlingen. Veilig fietsstoeltje. Fietsonderdelen te koop! De actie Op voeten en fietsen naar school. Vincent van Goghschool

Protocol vervoer leerlingen. Veilig fietsstoeltje. Fietsonderdelen te koop! De actie Op voeten en fietsen naar school. Vincent van Goghschool Protocol vervoer leerlingen De protocollen. Er zijn diverse protocollen op het gebied van verkeer: De school heeft een protocol vervoer leerlingen. Dit protocol is bedoeld voor het vervoer van leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-09-2018 Van de directie Kinderboekenweek Verkeer OR MR Huiswerkafspraken groep 5 t/m 8 Bag2School Spelletjes Agenda Van de directie Oss is stil Ook onze gedachten gaan uit naar alle betrokken

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 6 21 Mad Science naschoolse activiteit 1;

16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 6 21 Mad Science naschoolse activiteit 1; Maandkalender september 2015 31 Weer Naar School! Juf Monique jarig; 1 Tandartsbus op school; 16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 3 Shows Mad Science; 18 Mhr. Ad

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 4 vrijdag 28 oktober 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 4 vrijdag 28 oktober 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 4 vrijdag 28 oktober 2016 Beste ouders, De donkere dagen naderen snel. We gaan die voor de kinderen weer zo gezellig mogelijk

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt. Vreedzame ouderavond 01 nov. Nieuwsbrief 5

Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt. Vreedzame ouderavond 01 nov. Nieuwsbrief 5 Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 4 SCHOOLJAAR 2013 2014 11 OKTOBER 2013 OBS DE BOUWSTEEN HARDENBERG 8 9684 AM FINSTERWOLDE 0597 331570 Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt.

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (vierde blok periode) lopen van 23 mei tot en

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe octopost 19-9-2018 - nr. 5 Studiedag 26 september Op woensdag 26 september a.s. hebben wij onze eerste studiedag van dit schooljaar. De schoolkinderen zijn dan allemaal vrij, ons peuterwerk is wel gewoon

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 5 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Januari 2015 Beste ouders, verzorgers Het is zover. Onze stichting SKBO en stichting SKOMeN zijn gefuseerd. De naam van de nieuwe stichting is LIJN 83. U kunt op internet

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Meivakantie Dodenherdenking 4 mei Vrije dagen in mei Luizencontrole Afspraak maken Schoolarts Ouderraad Voetbaltoernooi Schoolfruit

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Twee wekelijks informatieblad voor de ouders van Basisschool St. Bernardus, Loo 109 5571 KP Bergeijk

Twee wekelijks informatieblad voor de ouders van Basisschool St. Bernardus, Loo 109 5571 KP Bergeijk Loopend -tje 8 oktober 2014 Twee wekelijks informatieblad voor de ouders van Basisschool St. Bernardus, Loo 109 5571 KP Bergeijk e-mail school: infostbernardus@skozok.nl website: www.stbernardus.nl redactie

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Week 2 7 januari 8 januari 10 januari Een frisse start! Schoonmaakwedstrijd en kindervergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 27 maart

Post op Stelten vrijdag 27 maart Post op Stelten vrijdag 27 maart Vanuit de directie Integraal Kindcentrum In Nederland zijn Brede Scholen sinds een aantal jaren een begrip. Gebouwen waar meerdere partijen samenwerken zijn massaal in

Nadere informatie

Marlies Martens Groot Koerkamp

Marlies Martens Groot Koerkamp En dan wordt het stil.. Vorige week zaterdag hebben wij het trieste bericht ontvangen dat Marlies Martens Groot Koerkamp moeder van Sven uit groep 7B, onverwacht is overleden. Afgelopen zaterdag is er

Nadere informatie

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 6 FEBRUARI Di. 2 febr. Rapportgesprekken Gr. 1 t/m 7 Do. 4 febr. Medezeggenschapsraadvergadering 19.30 u. Vr. 5 febr. Carnavalsviering Gr. 1 t/m 8 Ma. 8 febr. Studiedag team, alle kinderen vrij! Di. 9

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Herfs Verwachting Vertrek Bezoek Zien Geregistreerd schoolleider Dag van de Leraar Prikkelarme kermis Regelvierdag Reddingsbrigade Kalender oktober Kalender november SBO De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Oudergesprekken... 1 Lustrumfeest... 2 Kinderboekenweek - Voorleeswedstrijd... 2 Vanuit de OAC, HULP gevraagd...

Nadere informatie

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze activiteiten lopen van 16 november t/m 5 februari (tweede

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie