Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "www.schakellelystad.nl"

Transcriptie

1 19 december 2014

2 Schakelaartje Nr e jaargang week december t/m 2 januari kerstvakantie 5 januari eerste schooldag na de kerstvakantie 12 januari begin van cito-weken 12 januari Jaarvergadering MR en SR uur locatie otter TREFWOORD Week 2 t/m 4: Rituelen Inhoud: Over gebruiken en rituelen die gewone momenten heel bijzonder maken. ijbelverhalen onderbouw (groep 1 t/m 4): Week 2: Het verhaal van de drie koningen (Matteüs 2, 9-13); Het kind naar de tempel brengen (Lucas 2, 22-40). Week 3: Johannes doopt Jezus (Lucas 3, 1-23). Week 4: ruiloft in Kana (Johannes 2, 1-12); Onze Vader (Lucas 11). ijbelverhalen middenbouw (groep 5 en 6): Week 5: Eindelijk! (Lucas 2, 22-40); De dingen van mijn vader(lucas 2, 41-52). Week 6: Johannes doopt Jezus (Lucas 3, 1-22); Nadenken in de woestijn (Lucas 4, 1-13). Week 7: Kampioen bidden (Matteüs 6, 5-18). ijbelverhalen bovenbouw (groep 7 en 8): Week 5: Anders dan andere kinderen (Lucas 2, 41-52); De mooiste dag van mijn leven (Lucas 2, 22-40) Week 6: Kopje onder (Lucas 3, 1-22); In de woestijn (Lucas 4, 1-13). Week 7: Kampioen bidden (Matteüs 6, 5-18). Van de directie Het jaar 2014 zit er bijna op. Dit is het laatste Schakelaartje van het jaar en meteen de laatste van mij, als directeur van de Schakel. We kunnen inmiddels terug kijken op een prachtige kerstviering. De voorbereidingen voor de kerstviering in de Agora zijn prima verlopen en we hopen dat u het heeft ervaren als een geslaagde uitvoering.

3 De herberg zit vol. Dat was de titel van de musical. Gelukkig was er nog een plekje voor Jozef en Maria, al was het maar een stal. In deze stal werd Jezus geboren. De herders kregen als eerste te horen dat hij was geboren. Herders waren in die tijd niet erg geliefd, maar God stuurde hen als eerste de blijde boodschap. Gelukkig heeft deze boodschap zich over de hele wereld verspreid en mogen we leven vanuit Zijn woord. Heel veel dank gaat er uit naar die ouders die het mogelijk hebben gemaakt om deze musical op te voeren. Inmiddels heeft Heleen Koster de foto s van de musical in ons fotoalbum geplaatst, hier kunt u ze downloaden of (laten) afdrukken. De link is: Na deze viering mogen allemaal een aantal weken uitrusten om ook samen met het gezin en familie kerst en oud en nieuw te vieren. Veel ouders heb ik woensdagavond nog even gesproken, maar via deze weg wil ik u nogmaals bedanken voor het vertrouwen dat ik van velen heb mogen ervaren. We hebben met elkaar een spannende, drukke, maar ook mooie tijd doorgemaakt. Een periode waarin de Schakel zich weer trots op de kaart heeft mogen zetten. Dit kon ik als directeur niet alleen. Daar had ik u ook voor nodig. Uw vertrouwen en inzet, evenals dat van het team, heeft gemaakt dat er op de Schakel positieve ontwikkelingen plaats konden vinden. Ik kijk met een goed gevoel terug op deze ontwikkelingen en heb er alle vertrouwen in dat deze zich door blijven zetten. Ik hoop dat mijn opvolger(s) ook weer mogen rekenen op uw betrokkenheid, vertrouwen en positief kritische houding. Vooruitgang kan alleen maar plaats vinden als het samen gebeurt. Ik hoop dat met het luiden van de nieuwe schoolbel nog eens terug gedacht wordt aan onze gezamenlijke periode. Het idee van de bel als afscheidscadeau, bracht voor mij de gedachte alert zijn en samen zijn met zich mee. Alert zijn, door de heldere klank en samen zijn door de functie die de bel heeft op de Schakel. Alert zijn is nodig om hetgeen we met elkaar opgebouwd hebben vast te houden en verder uit te werken. Het gaat niet vanzelf. Daarin heb je elkaar nodig. Samen staan voor de Schakel en voor elkaar. Ik wens u en alle kinderen nog een hele fijne tijd op de Schakel en alle goeds voor de toekomst. Namens de SR, MR en team wens ik u allen gezegende kerstdagen en een voorspoedig Lia Rosa Gastaldo, directeur

4 Nieuwe directie per 1 januari 2015 Na de kerstvakantie zal de directie van De Schakel bestaan uit drie leden. Juf Pietronella is reeds een bekend gezicht, zij is adjunct-directeur en komt terug van zwangerschapsverlof. Juf Mariette komt van Driesprong, zij is ook adjunct-directeur. Meester Gjalt is tevens directeur van SO De Vogelveste en zal anderhalve dag op de Schakel te vinden zijn. In onderstaand overzichtje kunt u zien wie wanneer en waar aanwezig is. Schroom niet om ons aan te spreken. Hiernaast zijn juf Ellen (locatie otter) en meester Wiebe (locatie Landstrekenwijk) aanspreekpunt als de directie afwezig is. Na de kerstvakantie zullen juf Mariette en meester Gjalt zich verder aan u voorstellen en zult u meer informatie krijgen. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Mariette Ochtend Middag Pietronella Ochtend Middag L L /L* Gjalt Ochtend /L* Middag * locatie zal soms wisselend zijn. Gjalt Veeninga, Mariette Smit en Pietronella van Dijk - Jongbloed 1240 euro este ouders en kinderen, Heel hartelijk dank voor het prachtige bedrag van 1240 euro dat we mogen overmaken aan de kanjerketting! Dat zijn 620 kralen voor: ongeveer 15 kanjerkettingen! 15 kinderen kunnen door uw en jouw hulp weer gesteund worden tijdens het moeilijke proces van ziek zijn en beter worden. Team van de Schakel.

5 Het doel van de KanjerKetting De KanjerKetting is opgezet als beloningssysteem voor kinderen met kanker. De KanjerKralen zijn een lichtpuntje tijdens de zware behandeling en kinderen kijken uit naar hun kleine, kleurige beloning. Maar de KanjerKetting is meer. De KanjerKralen maken letterlijk zichtbaar wat voor kinderen zo ongrijpbaar is. Door de KanjerKetting begrijpen ze beter wat er met hen gebeurt en krijgen ze grip op hun situatie. Ouders gebruiken de KanjerKetting als leidraad om hun kind uitleg te geven en om het voor te bereiden op wat het te wachten staat. Met de KanjerKetting in de hand vertellen kinderen hun verhaal aan hun opa en oma of aan klasgenootjes. Zo helpt de KanjerKetting hen door de behandeling heen. Na afloop is de KanjerKetting een kleurrijke herinnering aan een ingrijpende periode. Voor gezinnen waar een kind aan kanker is overleden, is de KanjerKetting een dierbaar aandenken dat zij koesteren. Nieuw doel zending! este ouders, Op 1 december startte ons nieuwe zendingsproject voor de periode 1 dec tot 1 dec Wat doe je in een tijd waarin er zoveel onrust en ellende is. Kinderen worden dagelijks geconfronteerd bij het (jeugd)journaal met een hoop ellende en angst van anderen, oorlog, ziekte, armoede, vluchtelingen Omdat er zo veel verschillende kinderen hulp nodig hebben, samen met hun ouders of alleen, hebben we besloten om dit jaar per maand te sparen en het geld dan te besteden aan hulp voor anderen. Misschien kent u het principe wel van Oxfam Novib? Je koopt een cadeau voor een ander, maar diegene krijgt een symbolisch cadeau, terwijl het echte cadeau gaat naar degene die het hard nodig heeft. Googled u anders maar eens! Vele organisaties doen dit: Compassion, Dorcas, Plan, Oxfam Novib, red een Kind, vluchtelingenwerk etc. We vragen u daarom om elke maandag weer geld ( dat u kunt missen) mee te geven aan uw kind(eren), zodat we anderen kunnen helpen.

6 We willen graag bij de verschillende organisaties het geld besteden, dan kunnen we zo goed mogelijk aansluiten bij de hulpvraag van het moment. Natuurlijk zal ook dit zendingsseizoen weer een speciale actie hebben, daar hoort u later van. Het eerste cadeau is overigens al gekocht! 10 prachtige kippen voor een gezin in armoede, zodat ze meer zelfstandig kunnen zijn, meer zelfvoorzienend. Datgene wat we met het geld hebben gedaan, krijgt een plekje op beide scholen, zodat het voor iedereen elke maand zichtbaar is. We spreken de hoop uit, dat we met behulp van uw steun en die van de kinderen anderen mogen helpen. Dat we mogen en kunnen delen van alles dat wij mochten ontvangen uit Gods hand. Het team van de Schakel.

7 GEFELICITEERD kinderen van de Schakel, jullie hebben zojuist een gezin blij gemaakt met 10 kippen! De kippen kunnen ze gebruiken om de eieren te eten, maar ook door de eieren te verkopen of te ruilen met hun buren om zo aan ander eten en / of spullen te komen die zij nodig hebben. DANK JULLIE WEL! Uit de MR De laatste vergadering van de MR in dit kalenderjaar is geweest. Zoals reeds gemeld heeft Natasja Schuurman de MR helaas al weer moeten verlaten. Wilt U in de MR: meld U dan aan! Tijdens iedere vergadering is er een update betreffende het lief en leed van de school. Details hierover vindt U in het Schakelaartje en de groepsmail. De verkeerssituatie rondom de beide scholen is besproken. Voor de otter geldt dat de fietsenstalling voldoet en er voorlopig geen aanpassingen gaan komen. ij de Landstrekenwijk is een schoolzone ingesteld. Op termijn wordt gekeken of de genomen maatregelen voldoen en de situatie is verbeterd. V.w.b. de fietsenstalling Landstrekenwijk wordt een beroep gedaan op een ieder om het hier zo veilig mogelijk te houden. Er was enige commotie over het gebruik van de lokalen in het schoolgebouw Landstrekenwijk. Uitkomst: De Schakel blijft de lokalen gebruiken. Aan de orde op dit moment is het niet goed werken van de klap/ventilatie ramen op de Landstrekenwijk en het ventilatie/verwarmingsprobleem op de otter. Het schoolplein op de otter wordt rommeliger door afgevallen bladeren en zwerfvuil. Hierover wordt contact opgenomen met de gemeente. De financiën en het personeelsplaatje (Stichtingsbreed) hebben de aandacht. De jaarvergadering staat nu gepland voor januari De bedoeling is dat hiervoor een externe spreker wordt uitgenodigd. Details hierover volgen z.s.m. vanuit de school. Uiteraard zijn er nog andere (kleine) onderwerpen, om het leesbaar en kort te houden is het beperkt tot dit. Indien er vragen zijn kunt U uiteraard contact opnemen met de MR( medezeggenschapsraad@schakellystad.nl). Als laatste wil de MR, Lia, als directrice van de School, bedanken voor de bijzonder prettige samenwerking, de geleverde bijdrage, de door haar gedane inspanning en al dat wat ze voor de school heeft gedaan! Vanuit de MR wensen we U alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2015!

8 Uitnodiging jaarvergadering este ouders, Graag nodigen wij u uit voor de jaarvergadering van De Schakel. Wegens omstandigheden heeft deze in november niet plaats kunnen vinden. De nieuwe datum is: maandag 12 januari om uur op locatie botter. Naast de financiële verantwoording door de Schoolraad kunt u deze avond kennismaken met de nieuwe directie. Tevens hebben wij Harald Leeuwis directeur Stichting Christelijk Primair Onderwijs bereid gevonden u deze avond te informeren over de ontwikkelingen binnen de Stichting en de school. Wij hopen op uw aanwezigheid. Met vriendelijke groet, Directie, MR en SR De Schakel

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari Nieuwsbrief 15 december 20 14 Jaargang 16, nummer 7 Trefwoord Agenda december 18 december kerstlunch lichtjestocht 19 december School tot 12.00 uur 22 dec, t/m 2 januari Kerstvakantie Onze methode Trefwoord

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl 1 februari 2013 Schakelaartje Nr. 277 26 e jaargang week 5 6 februari Schakeljournaal 1/2A en 4A 8 februari Schakeljournaal 6A en 7B 11 februari SR vergadering 11 februari Slotweek

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 31 mei 2013 Schakelaartje Nr. 284 26 e jaargang week 22 3 juni MR vergadering 7 juni Wenmoment groep 2-3 7 juni Studiemiddag, groep 1 t/m 8 om 12.00 uur vrij 11 juni Werkavond 2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 25 en 26 mei: Pinkstervakantie 2 juni: bezoek van de inspectie van het onderwijs 3 juni:

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief VSO ZMLK en MG van Oostzanenstraat 11 1624 GJ Hoorn 0229 548560 www.vsodestormvogel.nl jaargang 13 nummer 4 november 2014 Nieuws vanuit de directie Beste ouders, verzorgers, Sinterklaas komt

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief meer informatie over AVI en DMT. Termen die u (vanaf groep 3) veel zult horen, maar waarvan u zich misschien afvraagt: wat is het eigenlijk? Verder heten we twee

Nadere informatie

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2014 Ds. W.E. den Hertogschool Kling klokjes klingelingeling, kling klokjes kling. Laat de boodschap horen: Jezus is geboren, Voor die blijde klanken, willen wij God danken. Kling klokjes klingelingeling,

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

TREFWOORD. Schakelaartje Nr. 301 27 e jaargang week 19. 12 t/m 14 mei Schoolkorfbaltournooi 12 mei MR-vergadering 20 t/m 23 mei Avondvierdaagse 2014

TREFWOORD. Schakelaartje Nr. 301 27 e jaargang week 19. 12 t/m 14 mei Schoolkorfbaltournooi 12 mei MR-vergadering 20 t/m 23 mei Avondvierdaagse 2014 Schakelaartje Nr. 301 27 e jaargang week 19 12 t/m 14 mei Schoolkorfbaltournooi 12 mei MR-vergadering 20 t/m 23 mei Avondvierdaagse 2014 TREFWOORD Week 19 t/m 21: Oefenen Inhoud: Oefenen is je voorbereiden,

Nadere informatie

Nr. 8. Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor.

Nr. 8. Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor. Nr. 8 12 december 2016 Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor. In de school heerst al een fijne kerststemming. Er klinkt muziek,

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Ouders: informatieavond en vrijwilligersavond, luistergesprekken De eerste officiële oudercontacten zijn geweest in alle groepen door middel van een informatieavond. Voor de groepen

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Augustus 2016 1 17 2 18 3 19 4 20 5 21 6 22 7 23 10 26 12 28 13 29 Start schooljaar 14 30 15 31 16 Schooltijden: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 8.30-12.00 / 13.15-15.15 uur 8.30-12.00 / 13.15-15.15

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Misschien zit u hier wel met de grote vraag: wat is Kerst eigenlijk?

Misschien zit u hier wel met de grote vraag: wat is Kerst eigenlijk? 25 december 2015 1 e Kerstdag Sixtuskerk te Sexbierum Ds. A.J. (Anneke) Wouda Teksten: Hebr. 1:1-6 en Lucas 2: 15-21 Geliefden van God, gemeente van Christus, Kerstochtend 2015 U zit midden in een kerstviering,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei CHRISTELIJKE BASISSCHOOL De Schalmei Noordakker 50, 8314 AH Bant TEL. 0527-261558 E-MAIL : de.schalmei@scpo-nop.nl Website: http://www.deschalmei-bant.nl/ Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 19 december Nr 16. Jaargang 29

Het Jozef Journaal   datum: 19 december Nr 16. Jaargang 29 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 19 december 2017 Nr 16 Jaargang 29 Van de directie Personele invulling Juf Julia rondt deze week haar re-integratie traject af en is daarom morgen

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Apostolische rondzendbrief

Apostolische rondzendbrief oktober 9, 2011 Jaargang 1, nummer 1 Lieve mensen, Zo bent u een voorbeeld voor alle gelovigen in Macedonië en Achaje geworden. Wij zijn nu al weer een tijdje hier in het zuiden van Griekenland, in de

Nadere informatie

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds AGENDA nr. 9 Dinsdag 17 januari GMR-vergadering Woensdag 25 januari MR-SR-vergadering Donderdag 26 januari nieuwsbrief 10 Vrijdag 27 januari studiedag: alle leerlingen vrij JARIG Moos Slingerland 15-01

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 9 Jaargang 5 19-12-2014 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 22 dec t/m 4 jan kerstvakantie 5 jan roostervrije dag,

Nadere informatie

Aline, Amber, Esmee en Sanneke: alvast gefeliciteerd met je verjaardag en Gods zegen toegewenst in je nieuwe levensjaar!

Aline, Amber, Esmee en Sanneke: alvast gefeliciteerd met je verjaardag en Gods zegen toegewenst in je nieuwe levensjaar! Vrijdag 9 oktober 2015 Doch God heeft mij voor uw aangezicht henen gezonden, om u een overblijfsel te stellen op de aarde en om u bij het leven te behouden, door een grote verlossing. Gen. 45 : 7 Diep

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl CNBS De Wegwijzer/De Wegwijzer cnbsdewegwijzer@cnbswegwijzer.nl 0523-683053 Nieuwsbrief december 2018 Kerst Wie telt mee en wie niet? In het

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Een impressie van het feest vindt u op de volgende pagina

Een impressie van het feest vindt u op de volgende pagina Welkom In de kerstvakantie is Nora Hup (Kimmelsbrink 8, Pesse) vier jaar geworden. Zij zal na de kerstvakantie ook een vertrouwd gezicht bij ons op school worden. Direct na de vakantie worden Loïs Bruinenberg

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda januari 2015: Maandag 5 januari

Nadere informatie

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar!

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar! Over een paar weken kiest Nederland een nieuwe regering. Op 12 september Jij kunt ook kiezen. Stemmen noemen we dat. Als je stemt, kies je voor de politieke partij die jij het beste vindt. Jij kunt straks

Nadere informatie

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven DE BASISKRANT 9 oktober 2015 Jaargang 18 Nummer 4 Agenda. 16-10-2015 Speurtocht (groep 1-2) & Vossenjacht (groep3-8) 19/23-10-2015 Herfstvakantie 27-10-2015 LOT van 14.00 t/m 15.00 uur 29-10-2015 Gastlessen

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

De Kanjerketting kerstviering

De Kanjerketting kerstviering De Kanjerketting kerstviering Beste ouders, Hierbij informeer ik u graag over ons goede doel in dagen voor kerst en onze acties hiervoor: een bijzondere ketting voor kinderen met kanker, de KanjerKetting.

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl 1 mei 2015

www.schakellelystad.nl 1 mei 2015 \ www.schakellelystad.nl 1 mei 2015 Schakelaartje Nr. 313 29 e jaargang week 18 Agenda 04-08 mei Meivakantie 11-13 mei Kamp groep 8 (groep 1-4 vrij) 11-13 mei Groep 7 Entree toets (laatste week) 14 mei

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Boek1. Les 1. Dit is het verhaal van Maria. Dit is het verhaal van de engel. Dit is het verhaal van Jezus.

Boek1. Les 1. Dit is het verhaal van Maria. Dit is het verhaal van de engel. Dit is het verhaal van Jezus. Boek1. Les 1. Dit is het verhaal van Maria. Dit is het verhaal van de engel. Dit is het verhaal van Jezus. De engel zei: God zal jou een kind geven. God zal jou Zijn Kind geven. God zal jou Jezus geven.

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

De achtste editie van de nieuwsbrief

De achtste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 Jaargang 6 18-12-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De achtste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 21 december t/m 1 januari: Kerstvakantie 4 januari: start

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie