Programma 21-daagse camperreis; Magic Marokko

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma 21-daagse camperreis; Magic Marokko"

Transcriptie

1 Programma 21-daagse camperreis; Magic Marokko 1 e dag: Ontmoeting in het zuiden van Spanje Onze reis naar Marokko gaat officieel van start in het stadje Tarifa, de zuidelijkste punt van Spanje. Op een mooie en ruime campsite wordt u door uw reisbegeleiders van harte welkom geheten en bij een aansluitende borrel met Spaanse Tapas kunt u met de overige deelnemers kennis maken. s Avonds genieten wij van een uitgebreid en smaakvol welkomstdiner. De lichtjes van Tanger fonkelen in het donker en wachten ons op... 2 e dag: Van Europa naar Afrika (Tanger-Asilah-Moulay Bousselham: 160 km) De volgende ochtend vroeg maken wij vanuit Tarifa gezamenlijk de bootoversteek naar het Afrikaanse continent. In slechts 35 minuten komen wij aan in de Marokkaanse stad Tanger, want er ligt maar 14 kilometer tussen het Afrikaanse en Europese continent. Wij rijden door de poorten van het haventerrein en weten direct: Marokko is Afrika! Het avontuur kan beginnen Op weg naar het zuiden komen we door de gezellige plaats Asilah. Het stadje heeft een rijke geschiedenis waar u de oude stadsmuren, de medina en de souk kunt bezoeken. In Moulay Bousselham, het mooie vissersplaatsje aan de Atlantische kust, brengen wij onze eerste nacht in Marokko door. Onze campsite ligt direct aan de gezellige haven met kleine restaurants, cafeetjes en winkeltjes en heeft een prachtige uitzicht op de lagune van Merdja Zerga. Wat dacht u van een lange strandwandeling of een boottocht naar het dichtbijgelegen natuurreservaat om flamingo s, ooievaars en grauwe ganzen te spotten? 3 e dag: Op naar de oude koningsstad Meknes (Moulay Bousselham-Meknes: 145 km) Op dag nummer 3 maken we ons op voor Meknes. Het is leuk om samen op te rijden, maar rijden in konvooi is niet nodig; iedere deelnemer is in staat om met behulp van het GlobusOverland roadbook de geadviseerde route te rijden en onderweg te genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Het is dus aan te bevelen een navigatietoestel mee te nemen waarin u de coördinaten van de overnachtings- of excursieplek kunt invoeren.

2 Het zorgt ervoor dat u niet hoeft te zoeken en maakt uw reis een stuk relaxter. Uw leverancier kan u over het juiste toestel informeren. Wij verblijven op een mooi gelegen campsite tussen Meknes en Moulay Idriss. s Middags loont zich een bezoek naar dit kleine schilderachtige stadje wat tussen de heuvels is ingebouwd en bekend staat als het beroemdste bedevaartsoord van Marokko. 4 e dag: Rustdag met citytour in Meknes Meknes is de kleinste van de vier koningssteden en wordt vanwege haar schoonheid ook wel het Versailles van Marokko genoemd. De stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst waarbij u absoluut de twee schitterende oude monumenten niet mag missen: de oude Medina en de ruïnes van het Koninklijk Paleis. Dit mengsel van 17e eeuwse Moors-Spaanse en Arabische invloeden kunnen wij goed zien bij onze gezamenlijke stadsbezichtiging. Wij zullen ook de monumentale stadspoort Bab El Mansour en de poorten van de kolossale 40 kilometer lange stadsmuur bewonderen. 5 e dag: Fez staat ons te wachten (Meknes-Fez 80 km) We rijden 80 km verder en staan voor de poorten van de oudste koningsstad van Marokko. Fez ontvangt minder toeristen dan Marrakech en voelt mede daarom nog erg authentiek aan. Samen met onze lokale gids gaan wij de verborgen plekjes van deze stad verkennen. Een verblijf in de oude medina van Fez is een waar feest voor de zintuigen. De sfeer in de straatjes, de kleuren en geuren van exotische specerijen en de eeuwenoude ambachten die hier nog worden uitgevoerd laten een onuitwisbare indruk achter. We overnachten op een campsite buiten de stad. 6 e dag: Langs cederbossen over de Midden-Atlas (Fez-Midelt 330 km) We rijden dwars door het mooie golvende heuvellandschap van het Midden- Atlasgebergte, nog altijd het domein van rondtrekkende nomadenstammen. Hier vinden wij ook de oudste en best bewaarde cederbossen van Marokko. De oudste ceder, de Cèdre Gouraud -genoemd naar een Franse kolonel- staat in de buurt van het stadje Azrou. Met zijn 40 meter hoogte en 10 meter omvang is dit één van de oudste en grootste ceders ter wereld. In de dichtbeboste delen van de Midden-Atlas komen behalve everzwijnen ook veel Barbarijse makaken voor. De kans is dan ook groot dat u in de buurt van de Cèdre Gouraud een apenkolonie tegenkomt. In het stadje Midelt, midden op de hoogvlakte, stoppen we voor een overnachting op een mooie campsite met zwembad.

3 7 e dag: Langs Palmboomtuinen naar de woestijn (Midelt-Meski-Merzouga 260 km) Vandaag staat weer een mooie reisdag op ons te wachten. Na de laatste bergpas en de door het Franse vreemdelingenlegioen gebouwde "Tunnel des Légionaires" dalen we af langs de spectaculaire "Gorges du Ziz", met zijn uitgestrekte palmboomgebieden. Hier kondigt zich het Marokko van de woestijnen en de eerste kasbah vestigingen met hoge muren- aan. De huizen zijn hier voor een groot deel nog op traditionele wijze gebouwd met leem. Een tussenstop bij de Source Bleue de Meski is ook zeker de moeite waard. Deze natuurlijke bron is een kleine rivier die voor een deel ondergronds stroomt. Het blauwe bronwater stroomt uit een grot in een bassin dat is aangelegd door het vreemdelingenlegioen en vormt een natuurlijk zwembad in het palmenbos. Boven op de rots hebben wij een mooi uitzicht op de oase en de vervallen Ksar van Meski die in de 19e eeuw deels is verwoest. Wij overnachten op een eenvoudige campsite vlakbij het kleine dorpje Merzouga. 8 e dag: Rustdag met kamelentocht door de woestijn Nabij Merzouga liggen de hoge zandduinen van Erg Chebbi - een heel bijzonder stukje van de grote Sahara woestijn. Deze surrealistische duinen voor de deur van onze overnachtingsplek zijn soms wel 150 meter hoog! Voor het echte woestijngevoel maken we hier een tochtje per kameel. Sloffend op uw privékameel, dwars door de oranje duinenzee kunt u genieten van het weidse uitzicht en de stilte. We overnachten in gedeelde nomadententen, waarbij u natuurlijk ook kunt kiezen om na het heerlijke diner onder de blote sterrenhemel te slapen! 9 e dag: Groene oases en rotstekeningen (Merzouga-Tazzarine-Nekob-Ouarzazate 340 km) In Tazzarine zijn talrijke vindplaatsen van rotstekeningen en preislamitische graven te vinden. De meest interessante plaats is Aït Ouazik. Een mooie omgeving met rotstekeningen van neushoorns, olifanten en giraffen en zodoende een leuke tussenstop. Op onze route ligt ook het stadje Nekob welke is gebouwd rond een groene oase. Vanzelfsprekend zal tijdens de pauze een heerlijke muntthee met zicht op de 45 kasbash niet ontbreken. 10 e dag: Aït-Benhaddou aan het voet van de hoge Atlas (Ouarzazate-Marrakech 150 km) Via Ouarzazate, het toeristische hart van de regio, rijden we verder naar de beroemde kasbah Aït-Benhaddou waar de beroemdste, door UNESCO beschermde, oude ksar staat; deze heeft met de bijbehorende mooie omgeving vaak als decor gediend voor vele films zoals Lawrence of Arabia en Spartacus. In deze kasbah duikt u terug in de tijd en kunt u eindeloos dwalen door alle straatjes en poortjes die omhoog kronkelen.

4 Vanaf de top, waar vroeger een gefortificeerde graanschuur stond, heeft u een prachtig uitzicht over de omliggende wit-roze steenwoestijn. We vervolgen onze weg naar Marrakech waar we 2 nachten op een mooie grote camping zullen verblijven. 11 e en 12 e dag: 2 rustdagen met citytour en dinner in de magische stad Marrakech De overtreffende trap van de koningssteden vormt Marrakech. Een reis door Marokko is dan ook niet compleet zonder een bezoek aan deze magische stad. En wie Marrakech zegt, bedoelt vooral het Djemaa el Fna plein, dat 's avonds verandert in een sprookjesachtig decor. Hier heeft u alle tijd om te genieten van de slangenbezweerders, kruidendokters, vuurspugers en oude verhalenvertellers. Of laat u door een waarzegster vertellen of het komende jaar geluk voor u en uw naasten zal brengen! De Arabische souk is een doolhof van straatjes en steegjes met bont gekleurde winkels, markten en werkplaatsen van lokale ambachtslieden. Onze lokale gids neemt ons mee naar bezienswaardigheden die zeker niet gemist mogen worden: de Menara Tuinen, de Saadische graven, het El Bahia paleis, de Koutoubia moskee en de Agdal olijfboomtuinen zullen wij allemaal bezoeken. De noordelijke medina is een uitgestrekt netwerk van kleine straatjes die met rieten matten bedekt zijn om de zon buiten te houden. Laat in de middag is de medina het drukst en tevens de beste tijd om te onderhandelen over dat ene mooie souvenier dat u hier wilt kopen als herinnering aan deze reis. Het kruidenplein, vroeger de slavenmarkt, is altijd een rustpunt waar u even kunt bijkomen van alle indrukken. In de zuidelijke medina vindt u de paleizen, zoals het Bahia Paleis en het Al Badi Paleis. De mooiste graven zijn die van de Saadische sultans, met hun fraaie stucwerk en unieke tuinen. Wij sluiten ons bezoek aan Marrakech af met een gezellig gezamenlijk diner. 13 e dag: Eén van de hoogste passen van de Hoge Atlas (Marrakech-Taroudannt 160 Km) Vandaag wacht de oversteek van één van de hoogste bergpassen op ons: met 2100 meter is dit de Tizi n-test. Na een heerlijke wandeling of een uitgebreide lunch op de top van deze pas kunt u de dagetappe verder vervolgen richting de bekende Souss-Vlakte naar Taroudannt. Deze stad wordt ook wel de grootmoeder van Marrakech genoemd. Hier heerst een gelijkmatig klimaat welke mede wordt bepaald door het zogenaamde anti-atlasgebergte.

5 De met leem gebouwde stadsmuren van de stad zijn de mooiste en best bewaarden van Marokko. Tijdens een leuke koetsrit rondom de stadsmuren kunt u de vijf stadspoorten bewonderen, waarvan de Bab El-Kasba de voornaamste en de meest majestueuze is. De uitstekende staat waarin de gekantelde muren verkeren dwingt zonder meer bewondering af. De medina en de souks zijn bijzonder authentiek. Er is een indrukwekkende overvloed aan sieraden, tapijten en antiquiteiten. Hier is het tijd uw slag te slaan e dag: De kust is in zicht! (Taroudannt-Agadir-Essaouira 235 Km) Deze rijdag brengt ons binnen 80 km op een nieuwe en snelle asfaltweg terug naar de loopt de kustweg richting het noorden en rijden wij in een rustig tempo langs bananen- en arganboomplantages naar het mooiste vissersstadje van dit land: Essaouira! 15 e en 16 e dag: 2 rustdagen aan het strand van Essaouira Essaouira is een sfeervol klein havenstadje aan de Atlantische Oceaan, ooit gesticht door de Portugezen. Het is een heerlijke plek voor zonliefhebbers, een paradijs voor windsurfers en visliefhebbers genieten van verse vis uit de zee. Aan het eind van de ochtend mag u het schouwspel niet missen van de vissersboten die in de haven terugkeren met kisten vol verse vis. In het centrum bevindt zich de traditionele goudsouk; niet alleen afgeladen met goud, maar ook met producten van sandel- en thuyahout; de lokale specialiteit. U kunt eindeloos dwalen door de kronkelende straatjes en smalle steegjes. En als u genoeg heeft van de souks strijkt u gewoon neer op één van de gezellige terrasjes op het plein voor de haven. Of maakt u een lange strandwandeling die via een vogelreservaat bij een klein dorpje uitkomt waar ooit ene Jimi Hendrix is neergestreken om te genieten van de rust en ongetwijfeld van typisch Marokkaanse rookwaren. 17 e dag: Oesters zoveel je kunt eten! (Essaouira-Oualidia-Casablanca 350 Km) Wij vervolgen onze weg over relatief kleine weggetjes en rijden via versteende eikenbossen en open vlaktes dieper het binnenland in. De kust biedt ons nieuwe uitzichten op indrukwekkende rotskliffen en magnifieke zandduinen die onderbroken worden door lagunes. In de plaats Oualidia zullen de harten van oesterliefhebbers sneller slaan... In deze plaats draait alles om de culinaire parels van de zee. Vers opengebroken en in de schaduw van kleine mimosenboompjes laten wij ons op rustieke terrasjes deze heerlijkheden smaken!

6 18 e dag: Rustdag in Casablanca In tegenstelling tot de meeste Marokkaanse steden is Casablanca, wat wit huis betekent, redelijk modern. Casa zoals de meeste Marokkanen deze stad liefkozend noemen is een heerlijke plaats om een ochtendje te vertoeven. Deze witte stad is sinds het begin van de jaren 20 uit de vorige eeuw een moderne metropool die niet onder doet voor westerse steden. Het heeft de grootste haven van Noord-Afrika, gebouwd onder leiding van de Fransen naar het voorbeeld van de haven van Marseille. Als er één bezienswaardigheid is die men gezien moet hebben tijdens de bezichtiging van Casablanca dan is het de Hassan II Moskee! Deze moskee bevindt zich in het noorden van de stad en domineert met zijn bijna 200 meter hoge minaret het stadspanorama. Hiermee is de moskee het hoogste religieuze gebouw ter wereld. Het is ook de op één na grootste moskee ter wereld, na die van Mekka, met een gebedsruimte waar maar liefst plaats is voor mensen! 19 e dag: Welkom in de witte koningsstad Rabat (Casablanca Rabat 100 km) Rabat, de hoofd- en tevens grootste stad van Marokko, ligt gelegen aan de Atlantische Oceaan. Deze koningsstad is tevens de politieke en bestuurlijke hoofdstad van Marokko. Wandel eens in het oude centrum door de prachtige Andalusische tuinen! De echte sfeer van het oude Rabat proeft u in de schilderachtige straatjes van de historische ommuurde wijk Le Kasbah, prachtig gelegen op een rots aan zee. Naast de oude stad is ook het mausoleum waar Mohammed V en zijn zoon Hassan II begraven liggen, zeker een bezoek waard. s Middags rijden we door in de richting van Tanger naar een geweldige grotformatie genoemd Les Grottes d Hercules. 20 e dag: In de sporen van Hercules (Rabat-Tanger 270 km) De grotten van Hercules liggen op slechts 14 km ten westen van Tanger. Het is een schaduwrijke plaats van grote archeologische waarde. Zoals de legende zegt, rustte de mytische figuur Hercules hier uit na het vervullen van zijn 12 opdrachten. De ingang van de grotten ligt richting de Atlantische Oceaan en staat onder water bij vloed. Als het tij stijgt, spoelen de golven de grot in en komt de grot uiteindelijk geheel onder water te staan. Natuur of mensenhand? Het ontstaan van de grotten is nog immer een mysterie... Het uitzicht dat u vanuit de grotten heeft op de Straat van Gibraltar is werkelijk uniek om te zien. De heldere blauwe zee en de lucht vormen een mooi en scherp contrast met de donkerheid van de grotten.

7 Onze 21-daagse reis door Marokko eindigt met een uitgebreid gezamenlijk diner in een luxe restaurant welke spectaculair gelegen ligt hoog boven de Oceaan. Alle indrukken van de afgelopen weken bezegelen wij met een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn! 21 e dag: Bootsovertocht terug naar Tarifa Vandaag maken wij ons op voor de bootovertocht terug naar het Europese vasteland. In Vanuit Tanger varen we gezamenlijk weer over de Straat van Gibraltar terug naar het Spaanse Tarifa. Vanuit hier kunt u zelfstandig naar huis rijden of u bezoekt bijvoorbeeld het dichtbijgelegen Portugal met zijn prachtige Algarve. U bent immers toch in de buurt!

Programma 11-daagse VW reis; Kerst in Marrakech

Programma 11-daagse VW reis; Kerst in Marrakech Programma 11-daagse VW reis; Kerst in Marrakech 1 e dag: Ontmoeting in het zuiden van Spanje De deelnemers van de Volkswagen Kerstreis 2013 naar Marokko ontmoeten elkaar in het kleine stadje Tarifa, de

Nadere informatie

Programma 15-daagse camperreis Marokko

Programma 15-daagse camperreis Marokko 1 Campers Programma 15-daagse camperreis Marokko 1 e, 2 e en 3 e dag In Tarifa ontmoeten wij elkaar op een mooie campsite gelegen aan de kust. Hier zullen we een gezellige tapasborrel organiseren en kunt

Nadere informatie

Programma 16-daagse camperreis Marokko

Programma 16-daagse camperreis Marokko 1 Programma 16-daagse camperreis Marokko 1e, 2e en 3e dag Deze voorjaarsreis naar Marokko begint in het zuid Spaanse Tarifa. Hier ontmoeten wij elkaar op een mooie campsite gelegen aan de kust. Wij zullen

Nadere informatie

Marokko reis Programma 21-daagse camperreis Marokko

Marokko reis Programma 21-daagse camperreis Marokko 1 Campers Marokko reis Programma 21-daagse camperreis Marokko Dag 1-4 Al diverse jaren bieden wij deze camperreis naar Marokko aan. Zowel in de winter als afgelopen voorjaar biedt dit land veel meer dan

Nadere informatie

Koningssteden en woestijn 2 (+/- 100 km)

Koningssteden en woestijn 2 (+/- 100 km) Koningssteden en woestijn 15 dagen Slow Travel (50+) Tijdens deze rondreis door Marokko, staan genieten, comfort, gezelligheid en het opsnuiven van de couleur locale centraal. We bezoeken alle Koningssteden

Nadere informatie

Style in maroc. www.styleinmaroc.nl

Style in maroc. www.styleinmaroc.nl Style in maroc www.styleinmaroc.nl style in travel Vakanties op maat naar het authentieke Marokko Ervaar de woestijn vanaf een kamelenrug en verdwaal in de smalle straatjes van de medina palmoases, vriendelijke

Nadere informatie

Hoogtepunten. 9 daagse privérondreis Oases & Koningssteden

Hoogtepunten. 9 daagse privérondreis Oases & Koningssteden 9 daagse privérondreis Oases & Koningssteden Welkom in Marokko! Geniet van de diversiteit van dit sprookjesachtige land. Marokko herbergt prachtige steden, zoals Marrakech, Essaouira en natuurlijk de koningssteden

Nadere informatie

Marrakech en ruime omgeving

Marrakech en ruime omgeving Marrakech en ruime omgeving 9 tot 16 maart & 16 tot 23 maart 2017 Een VIP arrangement voor maximum 8 personen! Hoewel Marrakech niet de hoofdstad van het land is, is dit vaak de eerste stad waar men aan

Nadere informatie

Marokko Riads en Kasba reis

Marokko Riads en Kasba reis Marokko Riads en Kasba reis Rondreis Marokko langs Riads en Kasba's van 10 dagen, auto met chauffeur waarbij wordt geslapen in traditionele en super sfeervolle accommodaties Maak kennis met de mooiste

Nadere informatie

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko KTA Brakel op twinningreis naar Marokko Respect, gelijkwaardigheid en diversiteit zijn de sleutelwoorden in een twinningproject tussen een Vlaamse en Marokkaanse school. Een twinning wordt opgezet op basis

Nadere informatie

Koningssteden en woestijn 15 dagen Slow Travel (50+)

Koningssteden en woestijn 15 dagen Slow Travel (50+) Koningssteden en woestijn 15 dagen Slow Travel (50+) Tijdens deze rondreis door Marokko, staan genieten, comfort, gezelligheid en het opsnuiven van de couleur locale centraal. We bezoeken alle Koningssteden

Nadere informatie

MAGISCH MAROKKO. 14-daagse privé reis Koningssteden, Kasbahs & Hoge Atlas

MAGISCH MAROKKO. 14-daagse privé reis Koningssteden, Kasbahs & Hoge Atlas MAGISCH MAROKKO 14-daagse privé reis Koningssteden, Kasbahs & Hoge Atlas Marokko is een land bij uitstek om een mooie rondreis te maken want er is veel te zien en er is een grote variatie in het landschap.

Nadere informatie

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei Hoogtepunten Marokko Langs de kleurrijke koningssteden 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 5 hotels Rondreis 1320 km Hoogtepunten van deze reis Marrakech, Fès, Meknès en Rabat Hassan

Nadere informatie

Brochure: Culturele rondreis Marokko & Andalusië. Welkom in Arabisch Andalusië

Brochure: Culturele rondreis Marokko & Andalusië. Welkom in Arabisch Andalusië Brochure: Culturele rondreis Marokko & Andalusië Welkom in Arabisch Andalusië Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen - Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking Sahara Marokko

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011 Marokko 5 t/m 12 maart 2011 Deze keer een heel andere vakantie dan we gewend zijn: een groepsreis (25 personen) met collega s van Wim naar Marokko. De reis is georganiseerd door zijn Marokkaanse collega

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

Welkom bij Barrio Life!

Welkom bij Barrio Life! Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen - Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking Sahara Marokko Andalusië Portugal Amazone Ethiopië Welkom in Fez Brochure Stadswandelingen:

Nadere informatie

Rozenreis (familiereis) Geschikt voor kinderen van alle leeftijden ook leuk voor de ouders, ooms & tantes! zon 24 april- zat 7 mei 2016

Rozenreis (familiereis) Geschikt voor kinderen van alle leeftijden ook leuk voor de ouders, ooms & tantes! zon 24 april- zat 7 mei 2016 Rozenreis (familiereis) Geschikt voor kinderen van alle leeftijden ook leuk voor de ouders, ooms & tantes! zon 24 april- zat 7 mei 2016 Deze reis zal er in alle opzichten één worden vol geuren, kleuren,

Nadere informatie

SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014

SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014 SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014 1 8 Daagse Fly & Drive rondreis Marokko, inclusief: Retour vliegticket NL / Zuid Spanje Vertrek NL 18 april 2015 Vertrek Zuid Spanje 25 april 2015

Nadere informatie

Marokko-rondreis 15d

Marokko-rondreis 15d Marokko-rondreis 15d Adventure in style Deze afwisselende rondreis verzamelt een aantal aspecten: de eeuwenoude cultuur in de Koningssteden Marrakech en Fes, de pracht van het Atlas-gebergte (waar we ook

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

14-DAAGSE RONDREIS MET ALLE HOOGTEPUNTEN VAN ZUID- MAROKKO

14-DAAGSE RONDREIS MET ALLE HOOGTEPUNTEN VAN ZUID- MAROKKO 14-DAAGSE RONDREIS MET ALLE HOOGTEPUNTEN VAN ZUID- MAROKKO 3-daagse beklimming van de Toubkal (4.167 m.) of trekking tussen verschillende berberdorpjes 2-daagse woenstijntocht (Sahara) met dromedarissen

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Welkom bij Barrio Life!

Welkom bij Barrio Life! Welkom bij Barrio Life! Trektochten-Wandelreizen- Bouwstenen- Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking Sahara Marokko Andalusië Portugal Amazone Ethiopië Welkom in de wereld van de Sahara Brochure:

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Marokko SPROOKJE UIT 1001 NACHTEN

Marokko SPROOKJE UIT 1001 NACHTEN Marokko 60 SPROOKJE UIT 1001 NACHTEN Highlights TANGER CHEFCHAOUEM VOLUBILIS MAROKKO CASABLANCA RABAT FÈS MEKNÈS 1 2 BENI MELLAL ESSAOUIRA TINERHIR DADÈS VALLEI ERFOUD TAROUDANT OUARZAZATE BOUMALNE MERZOUGA

Nadere informatie

Marokko 8 daagse reis met Essaouira

Marokko 8 daagse reis met Essaouira Marokko 8 daagse reis met Essaouira Marokko reis met eigen auto en chauffeur naar Casablanca, drie nachten in het havenplaatsje Essaouira en Marrakech, verre weg de mooiste van de vier Koningssteden. Onderga

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Dubai is de afgelopen jaren van relatief onbekende stad ergens in het Midden-Oosten uitgegroeid tot de topbestemming van de jetset en het

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Excursiegids KSH Marokko reis Zaterdag 13 september 2014 tm zaterdag 20 september 2014

Excursiegids KSH Marokko reis Zaterdag 13 september 2014 tm zaterdag 20 september 2014 Excursiegids KSH Marokko reis Zaterdag 13 september 2014 tm zaterdag 20 september 2014 Beste Marokko reiziger: In deze excursiegids vind je het dagprogramma voor de Marokko reis. Hierin staat beschreven

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

SINGLE REIS MARRAKECH

SINGLE REIS MARRAKECH SINGLE REIS MARRAKECH Party-time in Marrakech! Is Kerst niet helemaal jouw ding? Kom dan voor een flinke portie cultuur/ lekker eten/ leuk gezelschap en een HOT uitgaansleven naar Marrakech. In de stad

Nadere informatie

Marokko-rondreis 15d

Marokko-rondreis 15d Marokko-rondreis 15d Adventure in style! 18-58 jaar Deze afwisselende rondreis verzamelt een aantal aspecten: de eeuwenoude cultuur in de Koningssteden Marrakech en Fes, de pracht van het Atlas-gebergte

Nadere informatie

In hogere sferen... Stil. genıeten

In hogere sferen... Stil. genıeten In hogere sferen... Stil genıeten reizen 3 A lleen de koningsstad Marrakech met de wirwar van straatjes, drukke pleinen en souks brengt je al in hogere sferen. Maar Marokko kan nog mooier: middenin de

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Combinatierondreis met trekking Individueel Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Marrakech Cap Imsouane d Imerditsene Tafedna Sidi Ahmed Sayeh - Sidi Mbarek Essaouira - Aït Khyar Merzouga Tannamoste

Nadere informatie

Marokko met het gezin

Marokko met het gezin Marokko met het gezin Marokko leent zich met avontuur en comfort prima voor vakantie voor ouders en kinderen. De Koningssteden, Hoge Atlas, Sahara en de Atlantische Oceaan, zijn dan ook in de route opgenomen.

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Werkstuk Aardrijkskunde Marokko

Werkstuk Aardrijkskunde Marokko Werkstuk Aardrijkskunde Marokko Werkstuk door een scholier 1314 woorden 8 april 2006 6,6 89 keer beoordeeld Vak Aardrijkskunde Inhoud 1. Waar ligt Marokko? 2. Hoe is Marokko ontstaan? 3. Wie woont er in

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Verslag van de reis naar Marokko van 2 tot 16 mei 2014

Verslag van de reis naar Marokko van 2 tot 16 mei 2014 Verslag van de reis naar Marokko van 2 tot 16 mei 2014 1 Vrijdag 2 mei 2014 dag 1 Op vrijdag 2 mei waren we in alle vroegte al bij de bekende rood-witte kubus op Schiphol waar we om zeven uur in de ochtend

Nadere informatie

Opdracht door een scholier 2837 woorden 14 april keer beoordeeld. Aardrijkskunde

Opdracht door een scholier 2837 woorden 14 april keer beoordeeld. Aardrijkskunde Opdracht door een scholier 2837 woorden 14 april 2005 6 32 keer beoordeeld Vak Aardrijkskunde Rondreis door Marokko Dag Route Slaapplaats Vervoer 1. Vertrek Amsterdam - aankomst Rabat Rabat Vliegtuig 2.

Nadere informatie

Marrakesh. nemen je nu op rondreis door de stad Marrakesh, met haar mooie gebouwen en rijke cultuur. Al je zintuigen

Marrakesh. nemen je nu op rondreis door de stad Marrakesh, met haar mooie gebouwen en rijke cultuur. Al je zintuigen Marrakesh Wanneer je de wil betreden moet je eerst voorbij de wachters geraken die de poorten van de stad bewaken. Deze poorten zijn de enige toegangswegen tot de stad Marrakesh, die door een stadsmuur

Nadere informatie

MAROKKO - 9 DAGEN Op het ritme van de kameel!

MAROKKO - 9 DAGEN Op het ritme van de kameel! jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 MAROKKO - 9 DAGEN Op het ritme van de kameel! 1 Vluchten 1) Royal Air Maroc AT9305 BRUSSEL - MARRAKECH 15U30 18U05 AT 402 MARRAKECH - CASABLANCA 10U10 10U55

Nadere informatie

Marokko met het gezin

Marokko met het gezin Marokko met het gezin Met comfort en avontuur leent Marokko zich prima als vakantie bestmming voor ouders en kinderen. Alle Koningssteden, de Hoge Atlas, de Sahara en Atlantische Oceaan, zijn dan ook in

Nadere informatie

MAROKKO FOR KIDS 2016

MAROKKO FOR KIDS 2016 MAROKKO FOR KIDS 2016 8 daagse rondreis doorheen Zuid Marokko per 4 4 met privé chauffeur. E-mail: info@tierra.be Website: www.tierra.be Pagina: 1/5 REISBESCHRIJVING Dag 1: Dag 2: Dag 3 : BRUSSEL MARRAKECH

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

Welkom bij Barrio Life!

Welkom bij Barrio Life! Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen - Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking Sahara Marokko Andalusië Portugal Amazone Ethiopië Welkom in Fez Brochure Kunst Taal & Religie:

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

MAROKKO. Reis mee naar de stad van Sheherazade 06/10-11/10/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019

MAROKKO. Reis mee naar de stad van Sheherazade 06/10-11/10/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 MAROKKO Reis mee naar de stad van Sheherazade 06/10-11/10/2019 Leer Marrakech op een unieke manier kennen. Bewonder de mooie architectuur en snuif de lokale sfeer op. We gaan op kookworkshop

Nadere informatie

De mysteries van Zuid-Marokko REISBESCHRIJVING

De mysteries van Zuid-Marokko REISBESCHRIJVING De mysteries van Zuid-Marokko Dit is een ongewone reis in een unieke wereld, het zuiden van Marokko geeft zijn wonderen weer tijdens de reis. In Marrakech ontdek je prachtige landschappen, historische

Nadere informatie

Welkom bij Barrio Life!

Welkom bij Barrio Life! Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen - Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking Sahara Marokko Andalusië Portugal Amazone Ethiopië Welkom in Fez Brochure Stadswandelingen:

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Egypte. Neem je ouders mee naar... Egypte. Caïro Mummies Kameel. Oases De Nijl. Woestijn Sfinx. Een reisgids voor kinderen?!

Egypte. Neem je ouders mee naar... Egypte. Caïro Mummies Kameel. Oases De Nijl. Woestijn Sfinx. Een reisgids voor kinderen?! Piramides Woestijn Sfinx Farao Oases De Nijl Caïro Mummies Kameel Neem je ouders mee naar... Egypte Een reisgids voor kinderen?! Ben jij een echte avonturier? Zou je meer willen weten over Egypte? Dat

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer klanten krijgen

D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer klanten krijgen Opdracht 2 A hoe is jouw hotel opgebouwd B hoe een hotel zichzelf bij gasten overbrengt C zo kun je zien welke hotels er zijn D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Marokko Riads en Kasbahs

Marokko Riads en Kasbahs Marokko Riads en Kasbahs Marokko langs Riads en Kasbahs. Auto-met-chauffeur-reis waarbij wordt geslapen in traditionele en luxe, sfeervolle accommodaties. Maak kennis met de mooiste locaties van Marokko.

Nadere informatie

Porto Coimbra 7 dagen

Porto Coimbra 7 dagen Porto Coimbra 7 dagen individuele fietsreis vanaf 495 Cocktail van strand, fado en werelderfgoed Het landelijke Portugal is te aantrekkelijk om snel te doorkruisen en daarom is de fiets een uitstekend

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Desert Trail Sudan 9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Profiel Per 4x4 en Soedan kameel Over zandduinen, langs bergmeren en historische plaatsen Sprookjesachtige landschappen

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Welkom in Arabisch Andalusië. Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera

Welkom in Arabisch Andalusië. Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera Welkom in Arabisch Andalusië Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen - Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech, bezoek aan souks & Djeema el Fna-plein Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - per jeep naar Fint-oase Dag 4 Fint-oase

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Casablanca Dag 2 Casablanca - Rabat - Fès Dag 3 Fès Dag 4 Fès - Volubilis - Meknes - Beni Mellal - Marrakech Dag 5 Marrakech Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Casablanca Dag 2 Casablanca - Rabat - Fès Dag 3 Fès Dag 4 Fès - Volubilis - Meknes - Beni Mellal - Marrakech Dag 5 Marrakech Dag 6 Ko o kreis M a ro kko, 7 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Casablanca Dag 2 Casablanca - Rabat - Fès Dag 3 Fès Dag 4 Fès - Volubilis - Meknes - Beni Mellal - Marrakech Dag 5 Marrakech Dag 6 Marrakech

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 GRAND EXPLORER Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 Deze kleine accommodatie groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Windhoek. Een waanzinnige reis dwars

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Uitstappen Kreta 2016

Uitstappen Kreta 2016 Vakantiedialyse Uitstappen Kreta 2016 Het vakantiedialyse-team Vrijdag 23 september Heraklion: stad en museum + aquarium Heraklion (Iraklion) is de hoofdstad van het eiland en tevens de grootste stad op

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 3 Zagora - Tirgui-oase Dag 4 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar Bono - Erg

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 3 Zagora - Tirgui-oase Dag 4 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar Bono - Erg W o es t ijn reis M a ro kko, 7 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 3 Zagora - Tirgui-oase Dag 4 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar Bono - Erg Lihoudi-woestijn

Nadere informatie

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 495.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 228 City Ferragudo Vloeroppervlak 225 pagina 3/5 Dit townhouse bestaat uit 2 volledige appartementen met

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA

VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA Madeira (Portugees voor hout) is een eiland in de Atlantische Oceaan, ongeveer 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuidwesten van de Portugese kust.

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?...

UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?... UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?... Op 10 minuten van de Medina en de luchthaven van Marrakech bevindt zich het nieuwe project van de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs, Oases de Noria.

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje.

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Zorgorganisatie Laurens maakt het samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat haar zorgcliënten met vakantie kunnen naar Suriname

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Yogavakantie in Senegal

Yogavakantie in Senegal Yogavakantie in Senegal Ga mee en ontdek de indrukwekkende schoonheid van West-Afrika Je begint je vakantiedag met yoga aan een van de mooiste stranden ter wereld en met een ervaren gids leer je de rijke

Nadere informatie

149.000,- Incl. BTW k.k.

149.000,- Incl. BTW k.k. 149.000,- Incl. BTW k.k. Project Carina Villas Het project Carina Villas bestaat uit 6 vrijstaande bungalows met een gezamenlijk zwembad. De bungalows liggen op een zeer ruime kavel, direct tegen het dorpje

Nadere informatie