Chiro MIK MAK Sterrebeek. Kampboekje Beringen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Chiro MIK MAK Sterrebeek. Kampboekje 2015. Beringen"

Transcriptie

1 Chiro MIK MAK Sterrebeek Kampboekje 2015 Beringen

2 Beste leden, beste ouders, Het is weer zover, het kampboekje voor dit jaar! Van dinsdag 21 juli (of vrijdag 24 juli voor de speelclubjes) tot en met vrijdag 31 juli trekken we naar Koersel (Beringen). In dit boekje kunnen jullie alle info vinden, maar als er toch nog dingen niet duidelijk zijn, aarzel dan zeker niet om de leiding aan te contacteren. Indien je wenst dat de leiding thuis eens langskomt voor wat extra uitleg, kan dit ook. Je vindt de telefoonnummers achteraan in dit boekje. Als je ook al staat te springen om mee te gaan, dan kan je je inschrijven via onze website onder kampinschrijving. We zouden jullie willen vragen om sowieso de naam van je kind te vermelden bij de overschrijving, dit om misverstanden te vermijden. Omwille van praktische redenen (verzekering, kamp-t-shirt bestellen, ) sluiten we de inschrijvingen af op 10 juli. Wij kijken er alvast heel erg naar uit!

3 Belangrijke data voor de leden Maandag 20 juli: Om 18u00 is er een misviering voor alle leden en familie. Iedereen wordt op het kerkplein verwacht om 17u30 in UNIFORM. NA de misviering worden de koffers in de vrachtwagen geladen. Je krijgt dan ook de eerste aflevering van ons Pokémon-kamptoneeltje te zien, niet te missen dus! Geen enkele sportzak of valies is uniek, dus gelieve alles duidelijk te kenmerken. De misviering is gemaakt op maat van onze Chiro en verplicht voor alle leden die mee gaan op kamp. Dinsdag 21 juli: Om 8u00 starten de tito s, keti s en aspi s vanop het kerkplein met hun gezellige tocht richting Koersel. Aangezien onze kampplaats dit jaar wat verder ligt, nemen we onderweg een stukje de trein. Zorg ervoor dat je fiets volledig in orde is! Neem ook een energierijk lunchpakket en drankje mee voor s middags. Maar vergeet niet dat je zonder een stevig ontbijt niet eens de Voskapel kan trotseren. Remember: het Belgische weer kan soms toch wel verraderlijk uit de hoek komen! (zonnecrème, petje of regenjas kunnen van pas komen). De Rakwi s vertrekken dezelfde dag om 14u00 vanop het kerkplein. We rekenen hier op enkele bereidwillige ouders die met ons naar de kampplaats willen rijden. Zouden jullie ons een seintje willen geven? Vrijdag 24 juli: Vandaag mogen de speelclubjes ook eindelijk op kamp vertrekken om zich bij de andere Pokémons te voegen! Zij vertrekken om 14u00 vanop het kerkplein. Ook hier hopen we dat enkele ouders mee de speelclubjes naar Koersel willen voeren. Vrijdag 31 juli: Vandaag keren we (waarschijnlijk heel moe maar ZEER voldaan) terug van Koersel naar Sterrebeek. Hiervoor hebben wij een bus voorzien. We vertrekken in Koersel met de bus rond 14u00 en de rit duurt ongeveer 1 uur. De vrachtwagen met al de bagage zal op ongeveer hetzelfde tijdstip als de bus aankomen in Sterrebeek. We vragen dan nog enkele helpende handen om de vrachtwagen mee te lossen. Zowel bij de misviering als bij het vertrek en bij de fietstocht worden jullie in uniform verwacht. Verder in dit boekje vind je meer uitleg over het uniform

4 Met de fiets naar Koersel... Belangrijke opmerking: Iedere fiets moet bij het vertrek in orde zijn. Het is echt erg vervelend als je fiets het na 2 km begeeft. We kunnen enkel de kleine herstellingen uitvoeren en al de kosten aan je fiets neem je mee naar huis. Kijk volgende punten zeker na en ga eventueel naar de fietswinkel voor herstellingen of een algemeen nazicht: Banden opgepompt, GOED opgepompt, meestal 3 of 4 bar. Reserveband en (eventueel) sleuteltjes Lichten werken en voldoende reflectoren aanwezig? Slot mee voor je fiets, met sleutel? Remmen werken goed? Trappers staan vast? Versnellingen werken nog allemaal? Zadel staat hoog genoeg? Drinkbus gereed?.

5 Het leven zoals het is. op kamp! In het Pokémon-trainingskamp is er geen tijd te verliezen! We staan dan ook elke dag vroeg op, zo missen we geen enkele seconde plezier. Hoe ziet jullie dag als Pokémontrainer er uit? 7u31: We zijn nog moe, het is vroeg, maar het is opstaan geblazen! Direct uit de veren voor gymnastiek en verfrissing. 8u00: Kelen al zingend smeren: opening Maagje vullen 9u00: Voormiddagprogramma 12u00: e goe pak eten, mjam Zuiders uurtje: siësta 14u00: Namiddagprogramma 16u00: 4-uurtje Vervolg namiddagprogramma 18u00: Weer eten, buikje ronder 19u00: Kampstukje 20u00: Lavertje 20u30: Jezelf terug proper maken en Zzzz.speelclub 21u00: Jezelf terug proper maken en Zzzz.rakwi s 21u30: Jezelf terug proper maken en Zzzz.tito s 22u00: Jezelf terug proper maken en Zzzz.keti s 23u00: Jezelf terug proper maken en Zzzz.aspi s

6 Koffers pakken zoef, klap en wegwezen! Een koffer, het lijkt ZO gemaakt, maar toch vergeten sommige warhoofden ieder jaar opnieuw vanalles, daarom hebben we voor jullie dit lijstje samengesteld: 3 keukenhanddoeken Bestek (grote en kleine lepel, vork, mes, en voor iedereen buiten speelclub en rakwi een aardappelmesje) Wie dit vergeet zal met zijn handen moeten eten... =) Drinkbus voor één-/tweedaagse en fietstocht Een stevige rugzak, dus geen plastieken zak! Je moet er 1 of 2 dagen mee kunnen stappen Pyjama en knuffelbeer Muggenmelk Petje en zonnecrème Proper ondergoed voor elke dag Wasgerief Sport- en spelkledij Gummilaarzen (caoutchouc botten) Regenkledij Zwempak/slip, en badhanddoek Briefpapier, enveloppen, schrijfgerief, adressen (de leiding zorgt voor postzegels en kaartjes) Eventueel strips of een boek (duidelijk van naam voorzien) Reserveschoenen Slippers Zaklamp Slaapzak Verkleedkledij en attributen in het kampthema! Het is zeker niet nodig dat je dit gaat kopen, trek de zolder eens op en je ontdekt misschien verborgen schatten! Snelbinder voor op de fiets (tito, keti en aspi) Fietsslot (tito, keti en aspi) Luchtmatras (tito, keti en aspi) Er zijn bedden aanwezig in het gebouw dus een matrasovertrek, kussen en kussensloop volstaan voor de 2 jongste groepen 1000 GOESTING! Elk jaar blijven we met een hoop voorwerpen en kleren zitten die naamloos zijn. Dus gelieve alles, ja ALLES (ook bestek) te labelen. Kijk ook bij de aankomst op 31 juli nog even bij de verloren/ gevonden voorwerpen.

7 Wat mag NIET meegenomen worden Snoep, chips, ander eten: er is zeker genoeg eten en snoep voorzien door onze lieve kookouders/kookies. Wat de leiding toch vindt, wordt over de groep verdeeld. GEEN GSM s (ook de oudere groepen niet!). Je neemt enkel het risico dat je GSM kapot gaat! Als het echt nodig is, heeft de leiding hun gsm ter beschikking voor noodgevallen. Mp3, radio, fototoestel en andere elektronische toestellen neem je niet mee, je hebt ze niet nodig en ze kunnen enkel stukgaan. Laat je mooie kleren thuis, we gaan op kamp en daar kan je behoorlijk vuil worden. Kwaad zijn, boos zijn, droevig zijn, vermoeid zijn, t zijn allemaal dingen die je thuis moet laten.

8 Thema Het thema dit jaar is POKÉMON. Haal die Pokémonkrachten in jullie naar boven en bereid jullie voor op een episch kamp vol dolle avonturen! Samen met Pikachu, Bulbasaur en Charmander, gaan we de strijd aan tegen Team Rocket! Misschien lukt het ons samen wel om ze allemaal te vangen! Gotta catch 'em all! Mjammieeeeeee, FOOD. t Kampeten! Haphap De kookouders verzorgen het lekkere eten gedurende de eerste vijf dagen. Dan is het de beurt aan de jongeren (kookies) om hun kookkunsten te bewijzen. Alvast nen dikke merci van ons allemaal!

9 De financiële kant van de zaak Het kampgeld bedraagt dit jaar voor de: Speelclub (6 en 7 jaar): 130 Andere leden die jonger dan 12 jaar zijn OP KAMP: 170 Leden van 12 jaar en ouder OP KAMP: 120 Belangrijk! Er is een verschil in prijs tussen -12 jarigen en de oudere groepen omdat ouders voor hun kinderen jonger dan 12 jaar ongeveer 11 per dag kunnen terugtrekken van de belastingen. Wanneer wij (volgend voorjaar) het formulier voor de belastingaangifte van de gemeente ontvangen, bezorgen wij u een kopie. Die voegt u bij uw belastingaangifte. Bij inschrijving krijgt u een inschrijvingsbewijs (voor het geval er iets moest fout lopen met onze administratie). Indien het moeilijk is om deze kost te dragen kan u mevrouw Ria Letist (02/ ) van de sociale dienst Zaventem contacteren. De gemeente kan dan een deel bijleggen. Moesten jullie nog vragen hebben, kom ze dan maar gerust aan de hoofdleiding stellen (zij hebben een groene pull aan waarop JANNES, LISA of BIRGIT staat). Als er in jullie gezin meerdere broers of zussen meegaan op kamp, krijgen jullie korting: het tweede kind betaalt 10 minder, derde kind 20 minder, vierde kind 30 minder enzoverder. Vergeet dit niet aan de leiding te melden bij de inschrijving. Als je per overschrijving betaalt, gelieve dan duidelijk de naam en de groep van het kind te vermelden. Het rekeningnummer: BE ZAKGELD Dit kan gebruikt worden om postzegels en kaartjes te kopen of om tijdens de trektocht een snoepje te kopen, een bus te nemen (als de benen te moe zijn) of een zwembad te bezoeken. Speelclub: 15 Rakwi: 20 Tito: 25 Keti: vrij Aspi: vrij Opmerking: Tito, Keti en Aspi nemen 5 extra mee om de trein te nemen tijdens de fietstocht De 2 jongste groepen geven bij vertrek hun zakgeld aan de leiding in een gesloten enveloppe. De drie oudste groepen zijn zelf verantwoordelijk voor hun zakgeld.

10 Medische fiche Bij dit boekje vind je een medische fiche, deze dient volledig ingevuld te worden. De medische fiche kan je ook terugvinden op onze website ( onder downloads). Ook vragen we om aan uw kinderen twee kleefbriefjes van de mutualiteit (en zijn/haar SIS-kaart) mee te geven. Dit alles kan je samen met het zakgeld in een gesloten enveloppe afgeven op 20 juli bij het laden van de vrachtwagen of bij het vertrek. Vergeet niet duidelijk de naam van uw kind te vermelden. Als er tijdens het kamp bepaalde medicijnen moeten worden ingenomen, gelieve de nodige medicatie aan de leiding van uw zoon/dochter mee te geven. Vergeet niet om op alle briefjes, doosjes, zakjes, flesjes en verpakkingen de naam van uw kind te noteren, zo worden misverstanden voorkomen.

11 De Kampplaats Als je veel brieven wil krijgen moet je dit adres zeker en vast aan iedereen doorgeven: Naam van de geliefde, Chiro Mik Mak Den Tris, Steenstortstraat Koersel (Beringen) BELGIË Via de volgende nummers komt u bij de hoofdleiding terecht. Zij zijn echter enkel bereikbaar voor noodgevallen. Wanneer ze aan de telefoon hangen met de ouders, is er minder tijd voor de geplande activiteiten. Geen paniek, de leiding zal zeker en vast in de loop van het kamp foto's en updates op Facebook plaatsen. Lisa: 0497/ Birgit: 0498/ Jannes: 0498/ Uniform- Uniform- Uniform- Uniform- Uniform- Uniform Het uniform dat jullie iedere zondag aan trekken, gaat natuurlijk ook mee op kamp. We vertrekken allemaal in deze outfit en komen er ook in terug. We dragen het ook op éénof tweedaagse, op overlevingstocht en tijdens de misviering. Zo zijn we herkenbaar. De speelclubjes moeten nog geen uniform hebben, maar het is wel handig. Een uniform bestaat uit een t-shirt, short of rok, hemd of trui. Op onderstaande adressen kan je een nieuw uniform kopen: - Leuven, JP Minckelerstraat / Brussel, Kolenmarkt 85 02/ Mechelen, Onze Lieve vrouwestraat 6 015/41/02.34 De exclusieve KWAK t-shirt is voor de prijs van 5 euro te verkrijgen. Er zijn ook nog tweedehands uniformen verkrijgbaar voor een voordelig prijsje van 10 euro per stuk. Dus als je een groter maatje wil, weet je ons te vinden! Informeer je bij de leiding. Eveneens verwachten we iedereen in uniform tijdens de misviering op 20 juli. De ouders mogen aandoen wat ze willen.

12 Nog vragen? Aangezien er toch heel wat bij zo n kamp komt kijken en misschien niet alles even duidelijk is, kunnen jullie ons (de leiding) altijd bellen! De contactgegevens zijn ook terug te vinden op onze site onder groepen > leiding Sara Oers Rakwi 0498/ sara@oers.com Sara Bulens Rakwi 0499/ Bulens.sara@gmail.com Jannes* Van Noyen Aspi 0498/ jannespetannes@hotmail.com Lisa Mbeka Aspi 0497/ lisambeka@hotmail.com Birgit* Leonard Keti 0498/ birgitleonard@hotmail.com Vincent Das Speelclub 0497/ das.vincent@hotmail.com Tilde Keyaerts Tito 0471/ keyaerts.tilde@gmail.com Bart Oers Keti 0497/ bart@oers.com Wouter Oers Tito 0497/ wouter@oers.com Margot Van Hove Speelclub 0497/ margot.van-hove@hotmail.com

13 De eerste zondag van september t Is nog lang maar noteer alvast in je agenda zondag 6 september terug chiro. Dan krijg je nog info over het programma voor september. Check de site voor verdere info tegen begin september. Voor nieuws, de agenda, het boekske, de medische fiche, het gastenboek, de foto s, spelletjes,...

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

Beste leden, beste ouders,

Beste leden, beste ouders, Beste leden, beste ouders, Het is weer zover, we vertrekken op kamp! We trekken dit jaar van zondag 21 juli (of woensdag 24 juli voor de speelclub) tot en met woensdag31 juli naar Bornem. In dit boekje

Nadere informatie

Beste leden, beste ouders,

Beste leden, beste ouders, Beste leden, beste ouders, Het is weer zover, we vertrekken op kamp! We trekken dit jaar van zaterdag 21 juli (of dinsdag 24 juli voor de speelclub) tot en met dinsdag 31 juli naar Zottegem. In dit boekje

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Chiro Tiejamo presenteert:

Chiro Tiejamo presenteert: Chiro Tiejamo presenteert: 1 Kampthema Bovenste beste leden en ouders van Chiro Tiejamo Met volgend onthutsend nieuwsbericht Wordt een groots evenement helemaal anders belicht: De eerstvolgende Olympische

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp!

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2013 Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg Het is weer

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken.

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken. Beste Ouders, Leden en sympathisanten. Chiro Lozen bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit niet zomaar over te laten gaan organiseren we een mini bivak (met maxi pret). Dit bivak gaat door van vrijdag 12 september

Nadere informatie

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE 1 Thema YES YES YES, het is eindelijk zover! EINDELIJK buitenlands kamp. En jullie zijn dan wel de oudste, maar jullie zijn naar onze mening nog niet té oud voor een super

Nadere informatie

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli)

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp eraan komt. De leiding heeft er al zeer veel zin in en met dit kampboekje zorgen we

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen.

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. CHIROKAMP 2019 Beste politie-kandidaten, Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. Droom je ervan om de strijd aan te gaan met boeven? Tegen onrecht

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2015 Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen!

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! HET CIRCUS HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! Lees snel verder voor meer informatie. Dit jaar zetten we onze

Nadere informatie

Kamp. KSA-VKSJ Beerse Hamont-Achel 1-10 juli 2013

Kamp. KSA-VKSJ Beerse Hamont-Achel 1-10 juli 2013 Kamp KSA-VKSJ Beerse Hamont-Achel 1-10 juli 2013 Liefste leden, Beste ouders, De dagen worden langer, het zonnetje heeft zich al enkele keren van zijn goede kant getoond en bijna alle groepen zijn op weekend

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 Liefste Roodkapjes! Wat hebben wij zin om op kamp te gaan! Dit jaar wordt een super unieke ervaring. Waarom? Omdat we een

Nadere informatie

In dit boekje vinden jullie alle nodige informatie die jullie veilig door de ruimte zal gidsen.

In dit boekje vinden jullie alle nodige informatie die jullie veilig door de ruimte zal gidsen. Bereid jullie voor op de vlucht van jullie leven! Wie heeft er immers nog nooit gedroomd om samen met al zijn vrienden de ruimte in te gaan? Vlieg mee langs de Melkweg, tussen de sterren en de maan, maak

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België Welcome to PRISON BREAK Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele 18-28 juli 2019 U? O Y UT N O A C AK E R B Macquenoise Henegouwen - België BESTE GEVANGENEN Dit jaar verplaatsen we ons binnen de muren van een

Nadere informatie

BIVAK INFOMOMENT

BIVAK INFOMOMENT BIVAK 2016 - INFOMOMENT WAT IS DAT? BIVAK? WAT IS BIVAK? WANNEER: donderdag 21 juli 2016 zondag 31 juli 2016 WAAR: Kampplaats t Heuvelken Heuvelken 15 3980 Tessenderlo WAT: De 10 beste dagen van het hele

Nadere informatie

Kapoenenkamp juli 29 juli

Kapoenenkamp juli 29 juli Kapoenenkamp 2017 23 juli 29 juli Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp er aan komt. De leiding heeft er al heer veel zin in! Met dit kampboekje zorgen we ervoor

Nadere informatie

Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010

Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010 Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010 Dierbeminde gelovigen, aangezien onverdraagzaamheid en geweld dezer dagen vaste begrippen zijn geworden in ons bestaan. Vinden wij, uw geestelijke

Nadere informatie

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode Indeling. Pag. 2 Voorwoord Pag. 2 Hoe en wanneer vertrekken we Pag. 3 Waar gaat dat avontuurlijk bivak door Pag. 3 En wie gaat ons dit jaar voorzien van lekker eten Pag. 4 Bezoekdag en het intrede van

Nadere informatie

Voorwoord. Liefste welpen

Voorwoord. Liefste welpen WELPENKAMP 2018 Voorwoord Liefste welpen Na een jaar vol zaterdagnamiddagen gevuld met plezier, is het tijd om er een hele week lang op uit te trekken. De meesten van jullie zijn dit al gewoon maar het

Nadere informatie

-

- 20 -Www.chirozuienkerke.be- Inhoud Wat is dat een Bivak? Wat staat er op het programma? Wat staat er op de menukaart? Waar gaan we naartoe? Brieven sturen? Vragen? Neem contact op! Vertrek en terugkeer.

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die Ping Ping willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar vervoer (trein +

Nadere informatie

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016 PieKrie kamp KSA Beerse 24-28 augustus 2016 Beste PieKrie tjes en ouders Onze grote leden gaan al 10 nachten op kamp. Maar voor onze lieve Piepers en Krielekes is dat misschien toch wat te lang. Dus organiseren

Nadere informatie

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle!

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Inleiding MOEOEOE lieve vriendjes, Zoals jullie wel weten gaan wij weldra op kamp naar Melle. Hierbij

Nadere informatie

Chiro Hekeko - KAMP 2019

Chiro Hekeko - KAMP 2019 Chiro Hekeko - KAMP 2019 Ossenberg Bekkevoort Inschrijven voor 24 juni 2019! 21 tot 31 juli 2019 Ossenberg 7, 3460 Bekkevoort In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein

Nadere informatie

KAMPBOEKJE DESSEL 2018

KAMPBOEKJE DESSEL 2018 KAMPBOEKJE DESSEL 2018 Als je t mij vraagt: Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw,

Nadere informatie

Kawellenkamp

Kawellenkamp Kawellenkamp 2017-2018 7 juli - 14 juli 2018 Scouts Essen Heikant ~Kawellenleiding~ Femke Van Wezel Niki de Jonge Shinta Vanderzande Daan Jennes Jesley Sijmens Voorwoord Beste kawellen en kawellenouders

Nadere informatie

WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA

WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA KAMPPLAATS BLOKHUT DE MEERBERG, WAALRE (HEISTRAAT 64, 5581 VW WAALRE, NEDERLAND) VERTREK -13,

Nadere informatie

Planeet Paulus. Op naar de sterren, en daar voorbij! ROODKAPPEN 5-12 AUGUSTUS 2018 BAAL

Planeet Paulus. Op naar de sterren, en daar voorbij! ROODKAPPEN 5-12 AUGUSTUS 2018 BAAL Planeet Paulus Op naar de sterren, en daar voorbij! ROODKAPPEN 5-12 AUGUSTUS 2018 BAAL Liefste aardlingen, Ik ben Nietipak, en ik heb een opdracht gekregen: ik moet jullie begeleiden doorheen jullie allereerste

Nadere informatie

KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019

KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019 KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019 KALENDER ð Zondag 30 juni: Deadline overschrijving kampgeld. Het kampgeld bedraagt 140 en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE90 7341 0507 2732 met

Nadere informatie

time MARIO WORLD?-? 2019 chiro enwéka select player top

time MARIO WORLD?-? 2019 chiro enwéka select player top gierle 2018-2019 MARIO 000000 x00 WORLD?-? time 2019 chiro enwéka select player sloeber player game speelclub player game rakwi player game tito player game keti player game aspi player game - start world

Nadere informatie

Voorwoord. Op kamp, niet alleen in België want. je zal onze Keti s zelfs in Spanje kunnen ontmoeten!!!

Voorwoord. Op kamp, niet alleen in België want. je zal onze Keti s zelfs in Spanje kunnen ontmoeten!!! Voorwoord Op kamp, niet alleen in België want je zal onze Keti s zelfs in Spanje kunnen ontmoeten!!! Ik geloof in een bivak Als gemeenschap van mensen die elkaar als persoon Willen ontmoeten: sommige zijn

Nadere informatie

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel KAMPPARETTER!!!! Kampparetter!!! Kampparetter! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel Kleinkamp We zitten er allemaal al een heel jaar op te wachten, de beste week van de vakantie! Scoutskamp!!!

Nadere informatie

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli James Bond Joka-kamp 2019 23 juli tot en met 31 juli 1 Missie: Poseidon 523 Start: 23 juli Einde: 31 juli Geachte Joka, Je wordt gecontacteerd vanuit een geheim team van MI6. Nadat we verschillende verdachte

Nadere informatie

KAMPBOEKJE Aalter 2019

KAMPBOEKJE Aalter 2019 KAMPBOEKJE Aalter 2019 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, We gaan weer

Nadere informatie

INLEIDING. Beste KSA ers Beste ouders

INLEIDING. Beste KSA ers Beste ouders INLEIDING Beste KSA ers Beste ouders Het is weer zover, het beste moment van het werkjaar komt er aan: het GROOT KAMP! Elf dagen en tien nachten zal u van uw kleine spruit afscheid moeten nemen om hen

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Voorwoord Beste ouder, bieke, speelclub of kwik, binnenkort is het weer zo ver, ons jaarlijks minibivak staat weer voor de deur. Tijd

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018

Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018 Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018 Bivak 2-10 juli Een verblijf van 9 dagen waar je kennis maakt met planeten, kometen en aliens! Je duikt in een zee van spelletjes, plezier en alles wat er bij een Chirokamp

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Beste leden en ouders, Het is eindelijk zover! Chiro Zwartberg gaat weer op bivak. Tien dagen lang spelplezier en avontuur in Steenhuffel (Londerzeel)! Wat

Nadere informatie

KAMP 2016 LOMMEL. Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen Lommel

KAMP 2016 LOMMEL. Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen Lommel KAMP 2016 LOMMEL Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli 2016 VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen 14 3920 Lommel In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015

KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015 KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015 Zaterdag 11 juli 15 Maandag 20 juli 15 Ribbels: Woensdag 15 juli 15 Maandag 20 juli 15 Op maandag 20 juli 15 is het bezoekdag (met BBQ) vanaf 15u00 tot 20u00. 1. Kampgeld Vanaf

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ELLIKOM 2017

KAMPBOEKJE ELLIKOM 2017 KAMPBOEKJE ELLIKOM 2017 Als je t mij vraagt: Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw,

Nadere informatie

INFORMATIE KAMP 2017

INFORMATIE KAMP 2017 INFORMATIE KAMP 2017 KLAAR VOOR HET AVONTUUR? KAMP 2017: WANNEER? KABOUTERS, PAGADDERS EN JONGKNAPEN 10-16 JULI 2017 KNAPEN EN JONGHERNIEUWERS 7-16 JULI 2017 KAMP 2017: WAAR? BOHON DICHTBIJ DURBUY KAMP

Nadere informatie

KAMP SIM Kampplaats. Vertrek. Aankomst. Bagage binnenbrengen. Beste SIMmers en ouders,

KAMP SIM Kampplaats. Vertrek. Aankomst. Bagage binnenbrengen. Beste SIMmers en ouders, KAMP SIM 2017 Beste SIMmers en ouders, In juli is het weer zover! De 10 leukste dagen van het jaar breken dan aan, want het is weer kamp! En aangezien jullie in de SIM zitten gaan we daar zomaar eventjes

Nadere informatie

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek MINIBIVAK 2017 Lint Chiromeisjes Hombeek Biekes Speelclub Kwiks VOORWOORD Binnekort is het weer zover, het jaarlijkse minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier

Nadere informatie

KLAAR VOOR HET AVONTUUR?

KLAAR VOOR HET AVONTUUR? INFORMATIEBROCHURE 2019 KLAAR VOOR HET AVONTUUR? KAMP 2019: Wanneer? KABOUTERS, PAGADDERS en JONGKNAPEN : 15 21 juli KNAPEN EN JONGHERNIEUWERS: 12-21 juli KAMP 2019: Waar? Ninane 13 6941 Heyd, Durbuy KAMP

Nadere informatie

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding , Hierbij willen we jullie overtuigen om mee te komen op bivak! Het paasweekend was zonder twijfel beregoed, ons 10-daags kamp (1-10 aug) zal nog vele malen beter worden. Zoals geweten, maken veel zielen

Nadere informatie

Jongenschiro Heist-Centrum presenteert: KAMP 2017

Jongenschiro Heist-Centrum presenteert: KAMP 2017 Jongenschiro Heist-Centrum presenteert: KAMP 2017 22/07/2017 1/08/2017 Inleiding De warme zonnestralen op ons lichaam, de bomen die in bloesem staan en de fantastische leiders die nog eens bij jou thuis

Nadere informatie

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00.

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00. In deze kampbundel vind je: Info over het kamp en de kampplaats De weg naar een goed gevulde valies Een inschrijvingsstrookje Wat info over het kampthema Maar ook nog vele andere fijne weetjes en feiten!

Nadere informatie

Ben jij al klaar voor de leukste 10 dagen van het jaar?

Ben jij al klaar voor de leukste 10 dagen van het jaar? Ben jij al klaar voor de leukste 10 dagen van het jaar? chirokamp Rillaar 2016 Binnen enkele weken kiezen we weer met z n allen het ruime sop op weg naar een volgend avontuur! Wil jij daar ook bij zijn?

Nadere informatie

GROOTKAMP 2015, BIÈVRE

GROOTKAMP 2015, BIÈVRE GROOTKAMP 2015, BIÈVRE Grootkamp 2015 te Bièvre! JOEPIE! Dora en haar vrienden nemen ons mee op hun avontuur en dit van 6 juli tot en met 14 juli. 28e FOS De Sperwer JV/JG Matabé TL Charmante Dorcas Bart

Nadere informatie

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019 KAMPPARETTER GROOT KAMP La Roche-en-Ardenne 2019 KALENDER ð Zondag 30 juni: Deadline overschrijving kampgeld. Het kampgeld bedraagt 140 en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE90 7341

Nadere informatie

De 3 Musketiers & De 3 Zusketiers. chiro TOM & SAM kamp 2017

De 3 Musketiers & De 3 Zusketiers. chiro TOM & SAM kamp 2017 De 3 Musketiers & De 3 Zusketiers chiro TOM & SAM kamp 2017 Wie gaat er allemaal mee? De knotsgekke leidsters van de Speelclub Meisjes hebben er al zin in, samen met hun (b)engeltjes gaan Lotte, Rani en

Nadere informatie

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen,

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Deze zomer vertrekken we met de kapoenen op kamp naar Retie (Schoonbroek). Dit van 19 t.e.m. 24 juli 2016. Het thema van dit kamp is reis-rond-de-disneywereld.

Nadere informatie

Dag Chirovrienden! Nog een eventjes en dan is het zover - CHIRO KAMP

Dag Chirovrienden! Nog een eventjes en dan is het zover - CHIRO KAMP HAN SUR LESSE 2017 Dag Chirovrienden! Nog een eventjes en dan is het zover - CHIRO KAMP 2017 - Dit jaar trekken we naar Han Sur Lesse! Zoals elk jaar hebben we een super tof kampthema voor jullie in petto:

Nadere informatie

Chirokamp 2018 Okselaar 1 10 juli

Chirokamp 2018 Okselaar 1 10 juli Okselaar Inhoud Inleiding p. 5 Data en uren p. 6 Dagindeling p. 7 Pinkels p. 8 Onze sterrenchefs p. 9 Wat mag het kosten? p. 10 Speelclub p. 11 Terugkeer p. 12 Adressen om weg te geven p. 12 Rakwi s p.

Nadere informatie

Chirokamp Lokeren augustus 2018

Chirokamp Lokeren augustus 2018 Chirokamp Lokeren 1 10 augustus 2018 Het kampthema Zoals je kan afleiden van de eerste pagina heeft ons kampthema dit jaar met MUZIEK te maken. Wat dat precies inhoudt, komen jullie op kamp te weten. Hier

Nadere informatie

Het bivak gaat door in bivakplaats Het Langebosheem te Langdorp.

Het bivak gaat door in bivakplaats Het Langebosheem te Langdorp. BIVAK LANGDORP Joepie! Voor het tiende jaar op rij sluiten we ons fantastisch chirojaar samen af. Dit jaar zakken we hiervoor af naar Langdorp. Gedurende 10 dagen (of 5 dagen voor de Sloebers en Speelclubbers)

Nadere informatie

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Hallo, hallo Chiro! Na enkele weken jullie lieve leiding te moeten missen, is het nu weer tijd voor prettig nieuws over de Chiro. Beginnen bij het

Nadere informatie

Lieve kampgangers, Namens de leiding,

Lieve kampgangers, Namens de leiding, KSA-kamp 2017 Opoeteren Lieve kampgangers, Als je dit Tokske in je mailbox krijgt, wil het zeggen dat we je binnenkort verwachten om samen met ons op kamp te vertrekken! We zijn heel blij dat jullie het

Nadere informatie

Beste kinderen en ouders, Ik zou jullie van harte willen uitnodigen in mijn Speelfabriek! Op vrijdag 21 juli 2017 zijn de oudste toeschouwers al

Beste kinderen en ouders, Ik zou jullie van harte willen uitnodigen in mijn Speelfabriek! Op vrijdag 21 juli 2017 zijn de oudste toeschouwers al Beste kinderen en ouders, Ik zou jullie van harte willen uitnodigen in mijn Speelfabriek! Op vrijdag 21 juli 2017 zijn de oudste toeschouwers al welkom. (kwiks, tippers, tiptiens en aspi s) De jongere

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

KLJ Brecht presenteert. Kamp Er was eens

KLJ Brecht presenteert. Kamp Er was eens KLJ Brecht presenteert Kamp 2019 Er was eens 3-10 juli 2019 Beste KLJ ers, Het is weer zo ver, het kamp van 2019 komt dichterbij! Dit jaar gaan we met de hele bende naar het verre Raeren! In het verleden,

Nadere informatie

Hallo iedereen! Hopelijk tot dan! Vele chiro-groetjes, De leiding

Hallo iedereen! Hopelijk tot dan! Vele chiro-groetjes, De leiding Hallo iedereen! Pak je riek al maar klaar en start je tractor! De Ribbels, Mazzels, Rakwi s, Tito s, Keti s en Aspi s gaan allemaal samen op kamp naar de moestuin. Spannend hé?! Zou je graag te weten komen

Nadere informatie

Ga je mee? Wanneer hij in de machine stapt, gebeurt er iets dat zijn wildste dromen overtreft. Hij maakt een dolle reis door de tijd!

Ga je mee? Wanneer hij in de machine stapt, gebeurt er iets dat zijn wildste dromen overtreft. Hij maakt een dolle reis door de tijd! Ga je mee? Flits is een roze flamingo en woont in de zoo van Antwerpen. Op een dag kan hij ontsnappen en vindt hij een geheimzinnige machine: de funkie flashmobiel! Wanneer hij in de machine stapt, gebeurt

Nadere informatie

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit 1 2 Wij kijken al uit naar het kamp! En als jij meekomt, zal het kamp zeker en vast geweldig leuk en onvergetelijk zijn! In dit boekje volgt alvast alle informatie die je nodig hebt. Hoe ziet een kampdag

Nadere informatie

Chiro De Vraai. Kamp 2016 15 tot 25 augustus

Chiro De Vraai. Kamp 2016 15 tot 25 augustus Chiro De Vraai Kamp 2016 15 tot 25 augustus Hey chirokameraden, Wat is er leuker dan dromen over een zalige, heerlijke, lekkere, vermoeiende, uitdagende, goedkope, hopelijk zonnige en onvergetelijke, maar

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Vlaanderen Welpenkamp Braveheart - 1 -

Scouts & Gidsen Vlaanderen Welpenkamp Braveheart - 1 - - 1 - Het wordt tijd om jullie eens op de proef te stellen: Hoe dapper zijn jullie? Kunnen jullie zich als welpen bewijzen dat jullie het in je hebben om voor FREEDOM te strijden. Alleen de beste, stoerste

Nadere informatie

INDIANENKAMP. 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg

INDIANENKAMP. 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg INDIANENKAMP 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg 1 Inleiding Lief zeehondje, Op het indianenkamp zitten we met alle kindjes samen op onze eigen indianengrond, maar de stoute cowboys willen ons wegjagen.

Nadere informatie

AMBIBLAD b + KAMPEDITIE 2008

AMBIBLAD b + KAMPEDITIE 2008 bambiblad + KAMPEDITIE 2008 Dag beste ouders, leden en chirovrienden, Welkom bij de kampeditie van het Ambiblad. Dit is een heel belangrijk Ambiblad, hou dit dus zeker goed bij! In deze editie vind je

Nadere informatie

Olympische spelen 2011 Beverlo

Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo De Olympische spelen vinden deze zomer in België plaats! Meer bepaald in Beverlo-Beringen. We worden op 3 juli verwacht voor de grootse openingsceremonie,

Nadere informatie

Lieve Zittajoërs, Ben jij klaar voor de reis van je leven? Samen bouwen we een grote raket en gaan we een week lang de ruimte ontdekken!

Lieve Zittajoërs, Ben jij klaar voor de reis van je leven? Samen bouwen we een grote raket en gaan we een week lang de ruimte ontdekken! KAMPBOEKJE 2019 Lieve Zittajoërs, Ben jij klaar voor de reis van je leven? Samen bouwen we een grote raket en gaan we een week lang de ruimte ontdekken! Onze raketbasis kan je vinden op onderstaand adres:

Nadere informatie

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks MINIBIVAK 2018 Heist-op-den-Berg Biekes Speelclub Kwiks Voorwoord Binnenkort is het weer zover, het jaarlijks minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier en spel!

Nadere informatie

Chiromeisjes Vlierbeek Ridders & jonkvrouwen

Chiromeisjes Vlierbeek Ridders & jonkvrouwen Chiromeisjes Vlierbeek Ridders & jonkvrouwen 21 juli 2013 31 juli 2013 21 juli Het jaarlijks Kubb-tornooi breekt aan. Iedereen is volop bezig met de voorbereidingen. Koningin Beatrance heeft iedereen vanuit

Nadere informatie

Om te onthouden. Van maandag 6 april (13u) tot vrijdag 10 april (11u). Contact

Om te onthouden. Van maandag 6 april (13u) tot vrijdag 10 april (11u). Contact Om te onthouden Wanneer? Van maandag 6 april (13u) tot vrijdag 10 april (11u). Zoals vorig jaar gaan we niet met de bus. Gelieve uw kind zelf met de auto te brengen. Meer informatie hierover vind je op

Nadere informatie

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele Zeehondjeskamp 6-11 Juli 2018 De pannehove, Leisele 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Zijn jullie klaar om de aarde achter te laten en mee met ons de ruimte in te trekken? Help jij ons om elke dag een nieuwe

Nadere informatie

Dilsen - stokkem 1 augustus - 11 augustus 2016

Dilsen - stokkem 1 augustus - 11 augustus 2016 Dilsen - stokkem 1 augustus - 11 augustus 2016 Hoi stoere chirojongens, Beste ouders, Hier zijn we dan weer met ons kampboekje voor de komende zomer! Dit jaar trekken we met de hele bende (leden, leiding

Nadere informatie

Kampboekje juli 2019 Genk

Kampboekje juli 2019 Genk Kampboekje 1-11 juli 2019 Genk Kampboekje Het kampboekje bevat alle informatie die jullie nodig hebben om kamp te gaan met Scouts Sombeke. Is er toch nog iets onduidelijk dan kan je steeds terecht bij

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Kamp Jonggivers & Givers

Kamp Jonggivers & Givers Kamp Jonggivers & Givers Wirtzfeld, 21-31 juli 2014 1 Inhoudsopgave 1 Proloog... 3 2 Road trip (Routebeschrijving)... 4 3 Into the wild (Meeneemlijst)... 7 4 Capitalism : a love story (Prijs + inschrijven)...

Nadere informatie

Bieke, Jolien, Gijs, Gert

Bieke, Jolien, Gijs, Gert KAPOENENKAMP 2009 Bieke, Jolien, Gijs, Gert kapoenen@scoutsschorvoort.be www.scoutsschorvoort.be 1. Kamp Het jaarlijkse kamp is de kers op de taart van het prachtige scoutsjaar. De kapoenen kennen mekaar

Nadere informatie

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest avontuurlijke, de coolste en zeker de braafste piekrie

Nadere informatie

Als je deze brochure ontvangen hebt, dan ben je ingeschreven voor het kamp van 2015, te Houffalize.

Als je deze brochure ontvangen hebt, dan ben je ingeschreven voor het kamp van 2015, te Houffalize. Als je deze brochure ontvangen hebt, dan ben je ingeschreven voor het kamp van 2015, te Houffalize. Belangrijke mededeling: De leidingsploeg staat er op dat het kampgeld betaald is voor het vertrek. Indien

Nadere informatie