Palestina. Wandelen door een rijke geschiedenis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Palestina. Wandelen door een rijke geschiedenis"

Transcriptie

1 Ga op ontdekkingsreis in! Maak onder begeleiding van een lokale gids kennis met de geschiedenis, het Abraham pad, Jericho, Bethlehem en Jeruzalem. 5 dagen wandelen over het Abrahampad ontdek de rijke geschiedenis bezoek Jericho, Bethlehem en Jeruzalem ervaar de gastvrijheid homestays, kamperen en hotels Wandelen door een rijke geschiedenis Tijdens deze 9-daagse reis maak je natuurlijk ook kennis met de rijke geschiedenis van het land. Je bezoekt Jeruzalem, Bethlehem en Jericho. Je slaapt onder de sterrenhemel in de woestijn, je dobbert in de Dode Zee. Abraham pad (Masar Ibrahim al-khalil) Het Abraham pad (Masar Ibrahim al-khalil) is een culturele wandelroute door. Het pad is 330 km lang en strekt zich uit van het dorp Rummana ten noordwesten van Jenin tot Beit Mirsim ten zuidwesten van Al-Haram al-ibrahimi (Ibrahimi-moskee) in Hebron. Het pad loopt door meer dan 50 steden en dorpen waar je als wandelaar kennis maakt met de legendarische Palestijnse gastvrijheid. De Masar Ibrahim is meer dan alleen een wandelpad. het is een middel om contacten te leggen met Palestijnen en de bedoeïenen die er leven.

2

3 Een opmerking vooraf Het gaat hier om een, voor, experimentele en avontuurlijke reis. Er zijn diverse factoren die onderweg onze reisplannen kunnen beïnvloeden, hoe goed de reis ook is voorbereid. Onderstaande reisbeschrijving geeft de hoofdlijnen van de reis weer. De lokale reisleiding kan zich echter genoodzaakt zien om tijdens de reis verschuivingen in het geplande programma aan te brengen. dag 1 Amsterdam - Jeruzalem Vlucht vanaf Amsterdam naar Tel Aviv en transfer naar een hotel in Jeruzalem. `s Avonds kun je al een beetje kennismaken met deze fascinerende stad. dag 2 Jeruzalem - transfer Sanur - wandelen naar Sebastia We staan vroeg op voor onze bustransfer naar Sanur, het beginpunt van onze eerste wandeling over het Abraham pad. De wandeling tussen Sanur en Sabastiya gaat flink op en neer met adembenemende uitzichten vanaf de heuveltoppen. Als wandelaar in maak je meteen kennis met de maqams (Arabisch meervoud: maqamat). Deze kleine gebouwen, gelegen op heuveltoppen, zijn fysieke of symbolische graven van islamitische heilige mannen. Soms zijn ze intact, soms liggen ze in puin, sommige zijn door de geschiedenis heen bedevaartsoorden geweest. We bezoeken er vandaag twee - één op Mt. Bayzeed en één op Mt. Hureish. Beide zijn hoog en afgelegen en bieden een prachtig uitzicht. Tegen het einde van de wandeling, genesteld tussen de heuvels net ten noorden van Nablus, komt het historische dorp Sabastiya in zicht. Sabastiya was ooit een Romeinse stad en heeft veel archeologische en architectonische schatten. Afstand: 15 KM Tijd: 5-7 uur Overnachting in Sebastia Guesthouse (gedeelde kamers) dag 3 Sebastia - transfer Ain Samia - wandelen naar Auja Na een korte transfer start onze wandeling bij Ain Samia. Vandaag dalen we letterlijk tot onder zeeniveau lopend door een van de mooiste valleien van het gebied. Bij Kafr Malek zigzagt het pad een heuvel af, bezaaid met de overblijfselen van Romeinse graven, naar de Ein Samia-vallei. We dalen verder af door de Wadi al-`auja, een diepe, ruige wadi die loopt van Ein Samia (Samia Spring) naar Ein al-`auja (Al-`Auja Spring) in de Jordaanvallei. De Wadi Al-`Auja loopt tot een punt ongeveer 50 meter onder de zeespiegel bij Ein al-`auja, een populaire, lokale picknickplaats. Daar volgt het pad de wadi en de oude Romeinse aquaducten, gebruikt omleidingswater van Ein al-`auja naar Jericho, langs de ruïnes van een Byzantijnse kerk en naar de Al-`Auja bedoeïenengemeenschap. Afstand: 14 KM Tijd: 5-7 uur Overnachting in de Auja Bedouin Gemeenschap dag 4 Auja - transfer - bezoek Jericho Een culturele en relax dag in Jericho met een bezoek aan Tel Sultan, de boom van Zacheüs en Mount of Temptation (berg der verzoeking). s Middags rijden we naar de Dode Zee om te dobberen in de zoute zee. Overnachting in een guesthouse in Jericho.

4 dag 5 Jericho - wandelen naar bedoeïenengemeenschap `Sea level` We vervolgen onze wandeling over het Abraham pad door de pittoreske Wadi Quelt langs Deir al-quelt (St. George`s Klooster) aan de andere kant van de kloof. Het St. George s klooster wordt sinds de 4e eeuw bewoond door monniken. Na het klooster wordt het pad makkelijker waar het langs het Romeinse aquaduct loopt - een ander spectaculair monument gelegen langs dit deel van de Masar. Vervolgens lopen we door een afgelegen gebied in de Jordaanvallei naar de historische weg tussen Jericho en Jeruzalem en het bedoeïenenkamp dat zich precies op het zeeniveau bevindt. Afstand: 18 KM Tijd: 5-7 uur Overnachting in de bedoeïenengemeenschap `sea level` dag 6 `Sea level` - transfer Kherbet Al-Merd - wandelen Tel Al-Qamar Bedouin GH via Mar Saba We starten de dag met een spectaculaire jeeprit naar het startpunt van onze wandeling van vandaag bij Kherbet Al-Merd. Het kronkelende pad loopt naar de Kidron-vallei vol met verschillende grotten die in de Byzantijnse tijd bewoond werden door monniken waaronder ook het spectaculaire Mar Saba-klooster. Het klooster is vernoemd naar Saint Saba ( na Christus), die zich in een grot tegenover het huidige klooster vestigde om in volledige afzondering te leven. Na een bezoek aan het klooster (alleen mannen worden binnengelaten) lopen we verder door heuvels en valleien naar Tal al-qamar. Daar, midden in de wildernis, is onze overnachtingsplek met een bedoeïenenachtige lounge waar we eten, ontspannen en overnachten. Tal al-qamar, wat in het Arabisch heuvel van de maan betekent, is ver weg van de drukte van het stadsleven. Het is een perfecte plek om de ( volle) maan of sterrenhemel te bekijken. Afstand: 11 KM Tijd: 4-5 uur Overnachting in Tel Al-Qamar Bedouin Community Guesthouse dag 7 Tel AL-Qamar - transfer Tequa - wandelen naar Reshayda Bedouin Community Vandaag onze laatste spectaculaire wandeldag door de Wadi el-jihar, een diepe kalkstenen kloof in de woestijn. De grotten in de wadi worden al eeuwenlang gebruikt als huizen. Eenmaal uit de vallei lunchen we in Reshayda en rijden daarna naar Bethlehem. Lengte: 24 km Duur: 4-5 uur Overnachting in Bethlehem dag 8 Bethlehem en Jeruzalem Vandaag alleen maar culturele highlights, in Bethlehem bezoeken we de o.a. Geboortekerk. Na een transfer naar Jeruzalem bezoeken we de oude stad; de Sint-Annakerk en de vijver van Bethesda, de kapel van de geseling, de Alaqsa-moskee (indien mogelijk), de kerk van het Heilig Graf en de Klaagmuur (indien mogelijk). Terug naar Bethlehem voor onze laatste hotelovernachting. dag 9 Bethlehem - Tel Aviv - Amsterdam Transfer naar het vliegveld van Tel Aviv en terugvlucht naar Amsterdam.

5 Bij de reissom inbegrepen: * alle vervoer volgens reisschema * alle maaltijden * homestay, hostal, klooster en hotelovernachtingen in meerpersoonskamers op basis van logies en ontbijt * Engelssprekende lokale gids * bagagevervoer Niet bij de reissom inbegrepen; * retourvlucht Amsterdam Tel Aviv (deze vlucht kan via ons geboekt worden) * persoonlijke uitgaven (souvenirs, frisdranken e.d.) * fooien * extra (taxi)kosten mochten die voor jou gemaakt moeten worden * reis- en annuleringsverzekering, vaccinaties * reserveringskosten 20,-- per factuur * bijdrage Calamiteitenfonds 2,50 * wijzigingskosten 35,-- * vervoer naar en van Schiphol Aantal deelnemers Minimum aantal deelnemers: 8 Maximum aantal deelnemers: 10 Deze reis wordt begeleid door een Engelssprekende lokale gids. De reis kan vanaf 4 personen gegarandeerd worden met een toeslag: - bij 6 personen 150,-- p.p. - bij 7 personen 75,-- p.p.

6 Klimaat Het klimaat in varieert tussen mediterraan en woestijn, dat betekent milde natte winters en warme droge zomers. Er is een vrij lange en warme zomer, een aangenaam voorjaar en najaar en een koele tot milde, doch natte winter. In de winter regent het er in de bergen. De beste reistijd is in de lente (maart en april). Tijdsverschil Het is in 1 uur later dan in Nederland. Reisdocumenten Een visum voor Israel is verkrijgbaar bij aankomst in Tel Aviv. Het paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn. Geld In wordt betaald met de Israelische Shekel (ILS). Fooien Je kunt je gids aan het einde van de trektocht een fooi geven. Elektra De netspanning is 220 volt. Een wereldstekker is niet noodzakelijk. Bereikbaarheid Je kunt mobiel bellen in. Informeer, voor je eigen toestel, bij jouw provider of deze ook in bruikbaar is. Vaccinaties Niet verplicht maar wel zeer aan te raden worden vaccinaties tegen DTP en Hepatitis A. Raadpleeg altijd de GGD of huisarts voor meer informatie omtrent jouw persoonlijke gezondheidssituatie. Eten en drinken De maaltijden in de homestays worden gekenmerkt door het gebruik van de meest uiteenlopende lokaal geproduceerde en dus zeer verse groenten en met een overvloed aan verse kruiden (meestal koriander, peterselie en mint). Een maaltijd kent ook altijd een breed scala aan vers fruit, zoals meloen, appels, sinaasappels, mandarijnen, cactus fruit, druiven en vijgen, die allemaal lokaal worden geteeld. Het wordt afgeraden om kraanwater in te drinken.

7 Bagage Tijdens de trektocht wordt de persoonlijke bagage vervoerd per auto. Om alles goed verpakt mee te nemen, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een plunjebaal. Handig is ook een klein hangslotje, om de plunjebaal af te sluiten. Uitrusting Schoeisel Wij raden lichte bergwandelschoenen aan met een stevige profielzool. Het is belangrijk dat je schoenen erg goed zitten, omdat je er elke dag uren op moet lopen. * Wanneer je nieuwe schoenen moet kopen, verdient het aanbeveling om tot 1 maat groter te kopen dan je werkelijke maat (pas ze met een paar extra sokken). * Je voeten hebben namelijk de neiging om op te zetten, als je wat langer op een dag loopt. Daar komt nog bij dat je bergaf niet met je tenen in de knel komt. * Als je nieuwe schoenen moet kopen, loop ze dan goed in. * Op sommige tochten moet je door kleine beekjes waden, over modderige paden en soms door sneeuw lopen, dus een redelijke mate van waterdichtheid is handig. * Een goede profielzool geeft je beter grip op de wat steilere paden. (Dag)rugzak Voor de spullen die je tijdens het lopen nodig hebt volstaat een dagrugzak. We adviseren een dagrugzak met een inhoud van ± 35 liter (of meer).

8 Paklijst ~ berg(wandel)schoenen ~ teva`s of andere sandalen of lichte gympen voor `s avonds; ook geschikt voor evt. het doorwaden van rivieren/beekjes ~ eventuele lakenzak ~ oordoppen* ~ warm, winddicht jack ~ regenkleding ~ lange broek ~ enkele t-shirts en overhemden met lange mouwen en met kraag tegen verbranding van je nek en armen ~ ondergoed ~ warme trui ~ handschoenen ~ sokken, afgestemd op je bergschoenen ~ dunne handdoek (snel droog), een washand, en voor vrouwen een omslagdoek ~ toiletartikelen ~ veldfles (inhoud minimaal 2 liter) ~ zakmes ~ hoofdlamp (nb gebruikte batterijen mee terug naar NL voor chemisch afval!!) ~ evt. wandelstok (telescopisch) ~ wasmiddel ~ toiletpapier ~ maandverband/tampons ~ zeep en/of desinfectiegel voor je handen ~ medicijnen (zie afzonderlijk lijstje) ~ iets voor op je hoofd tegen zon, stof en kou; zonnehoed/pet/sjaaltje en muts ~ zonnebril ~ plastic (vuilnis)zakken, o.a. om inhoud rugzak in te verpakken/droog te houden ~ evt. hangslotje om plunjezak af te sluiten ~ dagrugzakje moneybelt of halstasje met: ~ paspoort ~ inentingsboekje ~ ticket ~ geld, pinpas ~ verzekeringsbewijs + alarmnummers * altijd handig. N.B. Maak van alle belangrijke papieren kopieën, noteer de nummers, laat 1 exemplaar thuis en bewaar onderweg de kopieën apart van de originelen.

9 Lijst van persoonlijke medicijnen * Sterilon/betadine-iodium: wondontsmetting * Leukoplast/second skin: blaarpreventie * Hansaplast: bij wondjes * Paracetamol: pijnstiller * Zonnebrandolie/-crème: min. factor 30 * Lippenbescherming: zinkzalf, lipbalsem mét zonnefactor * Rekverband, knieband: bij knieproblemen * Arnica of SRL-gelei: bij kneuzingen, spierpijn * ORS: ter voorkoming van uitdroging bij diarree * Immodium : bij diarree voor `op moeilijke momenten` * Strepsils: bij schrale keel Verzekeringen stelt een adequate reisverzekering verplicht. Een annuleringsverzekering raden we sterk aan. Beide soorten verzekeringen kun je via afsluiten. Indien de reisverzekering wordt afgesloten via derden dan willen we graag voor vertrek de volgende gegevens van je ontvangen: verzekeringsmaatschappij, polisnummer, alarmnummer. Mocht zich tijdens de reis een probleem voordoen dan kunnen de reisleider en snel handelen. Categorie 3 We lopen elke dag tussen de 4 en 6 uur afhankelijk van de routekeuze van de gids. Je draagt alleen je dagrugzak met water en dergelijke, je overige bagage wordt met de taxi naar de volgende overnachtingsplaats gebracht. De dagtemperaturen kunnen aardig oplopen, zoals valt te verwachten aan de kust van de Middellandse en Dode zee. Regen is niet uitgesloten. Reizen in betekent ook reizen door bezet gebied. Het loont de moeite je vooraf in te lezen over de geschiedenis van het gebied.

Georgië Over verborgen paden

Georgië Over verborgen paden Deze wandelreis gaat naar de mooiste delen van Georgië - de Chevsoeretië en Tusheti provincies. Van alle regio`s van Georgië zijn dit de meest ongerepte. Ook nu komen er nog nauwelijks reizigers als gevolg

Nadere informatie

Slovenië individueel. de mooiste stukken van Slovenië wandelingen met alleen een dagrugzak overnachtingen in hotel/guesthouses het meer van Bohinj

Slovenië individueel. de mooiste stukken van Slovenië wandelingen met alleen een dagrugzak overnachtingen in hotel/guesthouses het meer van Bohinj Je wandelt over bergruggen en door alpenweiden langzaam het land door van oost naar west. Deze korte wandelvakantie is een verzameling van de mooiste wandelingen van Slovenië, zonder technische passages.

Nadere informatie

Ile de la Reunion individueel

Ile de la Reunion individueel Ten oosten van Madagaskar ligt, in de Indische Oceaan, het vulkanische eiland Réunion. Verrassend genoeg is de hoogste vulkaan, de Piton des Neiges, met zijn 3069 meter net boven de 3 kilometer. Zoals

Nadere informatie

Turkije Lycian Way individueel

Turkije Lycian Way individueel Een week wandelen langs de Lycian Way, de eerste lange afstandswandeling van Turkije aan de zuidkust, gemarkeerd door Kate Clow. Deze reis omvat het Phaselis - Kaap Gelidonia, deel van de route. prachtige

Nadere informatie

Turkije Cappadocië individueel

Turkije Cappadocië individueel Cappadocië is een sprookjesachtig gebied, dat bijna lijkt op een andere planeet met zijn geologische steenformaties, die uniek zijn in de wereld. In miljoenen jaren hebben wind, regen en vorst de vulkanische

Nadere informatie

Libanon. best bewaarde geheim van het Midden Oosten prachtige wandelingen in verrassende bergen gastvrije bevolking bezoek Byblos en Beiroet

Libanon. best bewaarde geheim van het Midden Oosten prachtige wandelingen in verrassende bergen gastvrije bevolking bezoek Byblos en Beiroet Cultuur, prachtige natuur, gastvrije bevolking, heeft het allemaal. Een week wandelen in het Maronitische (christelijke) gedeelte van waar de burgeroorlog in Syrië ver weg is. best bewaarde geheim van

Nadere informatie

dag 1 en 2 Amsterdam - Hanoi

dag 1 en 2 Amsterdam - Hanoi In het noorden van, tegen de grens met China, maken we 2 geheel verschillende trektochten. Een naar de hoogste top in Ha Giang, de 2427 meter hoge Tay Con Linh en een in de omgeving van het kalkplateau

Nadere informatie

Marokko Rozenvallei en Kasbahs

Marokko Rozenvallei en Kasbahs Deze wandeltocht voert je door de vruchtbare valleien aan de zuidkant van de Hoge Atlas. Langs kleine Berberdorpjes waar je verblijft in eenvoudige, gastvrije Berberhuizen. Het landschap tijdens deze relatief

Nadere informatie

Bosnië en Herzegovina Via Dinarica

Bosnië en Herzegovina Via Dinarica Dit prachtige land heeft haar deuren wijd opengezet voor iedereen die van de authentieke cultuur, andere smaken, de enorme diversiteit aan landschappen en gastvrijheid houdt. We beklimmen onder andere

Nadere informatie

Marokko Toubkal The Hard Way

Marokko Toubkal The Hard Way De wilde en majestueuze toppen van de Hoge Atlas liegen er niet om. Jebel Toubkal, het dak van de hele Maghreb bereikt een hoogte van 4167 meter, gevolgd door de Timesguida (4088 meter), de Ras-nOuanoukrim

Nadere informatie

Marokko Tafraoute individueel

Marokko Tafraoute individueel Het Anti-Atlas gebergte strekt zich uit ten zuidoosten van Agadir. Je vindt er zinsbegoochelende landschappen met vreemdsoortige rotsformaties in bruinrood graniet en groene palmentuinen. Middelpunt is

Nadere informatie

IJsland winterreis Landmannalaugar

IJsland winterreis Landmannalaugar Een sneeuwlaag van een meter hoog naast je terwijl je geniet van de warme bron: dit is ongetwijfeld een van de bijzonderste wintertochten die je kunt maken. genieten van de warme bron in de winter spectaculaire

Nadere informatie

Marokko Tafraoute. 6-daagse ontdekkingsreis met de hoogste top Timziguidiwine (2375 meter) op de grens met de Sahara de vruchtbare Sous vallei

Marokko Tafraoute. 6-daagse ontdekkingsreis met de hoogste top Timziguidiwine (2375 meter) op de grens met de Sahara de vruchtbare Sous vallei Het Anti-Atlas gebergte strekt zich uit ten zuidoosten van Agadir. Je vindt er zinsbegoochelende landschappen met vreemdsoortige rotsformaties in bruinrood graniet en groene palmentuinen. Middelpunt is

Nadere informatie

Armenië. prachtige berglandschappen wandelingen in Khosrov natuurpark beklim Mount Aragats bezoek aan het Tatev Klooster

Armenië. prachtige berglandschappen wandelingen in Khosrov natuurpark beklim Mount Aragats bezoek aan het Tatev Klooster is een prachtig bergachtig land. Deze 16-daagse wandelreis biedt een afwisseling van natuur, avontuur, cultuur en geschiedenis. We doorkruisen de fantastische wilde landschappen van de Geghama bergen met

Nadere informatie

Marokko Atlantische kust individueel

Marokko Atlantische kust individueel Deze 8-daagse wandelvakantie loopt langs de kust tussen Agadir en Essaouira (spreek uit als: Essawira). Langs deze zuidelijke Atlantische kust is het vooral in onze wintermaanden -vanaf half oktober tot

Nadere informatie

Turkije Taurus Aladaglar NP

Turkije Taurus Aladaglar NP Aladaglar Nationaal Park heeft de hoogste bergen van het Centraal Taurus gebergte met de 3756 meter hoge Demirkazik als hoogste top. De naam "Ala-Daglar" is afkomstig van de roestige kleur van de heuvels

Nadere informatie

Rusland Altai Adventure

Rusland Altai Adventure De mooie Altai trekking als Adventure wandelreis met bagagevervoer! De Altai is een weids gebergte op de grens waar Mongolië, China en Rusland tezamen komen. bagagevervoer door paarden werkelijk prachtig

Nadere informatie

Turkije Trans Kaçkar. 7-daagse wandeltrektocht beklimming top Kaçkar gebergte gevarieerde landschappen altijd groene weiden en steile bergwanden

Turkije Trans Kaçkar. 7-daagse wandeltrektocht beklimming top Kaçkar gebergte gevarieerde landschappen altijd groene weiden en steile bergwanden In Noord Oost Turkije, tussen de oevers van de Zwarte Zee in het noorden en de Chorochi Vallei naar het zuiden, vinden we het Kaçkar gebergte. De Kaçkar-Dağı (3937 meter) is de hoogste top in de keten.

Nadere informatie

Tibet Lhasa, Everest BC en Kathmandu

Tibet Lhasa, Everest BC en Kathmandu De highlights van Tibet in een 7-daagse reis; bezoek Lhasa, het Everest Basecamp en overland terug naar Kathmandu. ultieme mountainflight over Himalaya bezoek de highlights van Lhasa ervaar het Everest

Nadere informatie

Finland winterreis Pallas

Finland winterreis Pallas Pallas, een prachtige sneeuwschoentocht in het hoge noorden van Finland door het Pallas Yllästunturi nationaal park. Bovenop de graat volgen we de route van zuid naar noord en beklimmen onderweg een aantal

Nadere informatie

Marokko Jebel Siroua individueel

Marokko Jebel Siroua individueel Jebel Siroua, een afgelegen bergmassief, indrukwekkend door zijn grillige rotsformaties, vulkanische pieken en weidse uitzichten. De wandeltocht leid je naar het hoogste punt van het massief; de top van

Nadere informatie

Finland winterreis Lapland

Finland winterreis Lapland Half februari en begin maart wanneer de dagen al wat langer worden ligt er in Fins Lapland op de 68e breedtegraad meer dan voldoende sneeuw voor een mooie sneeuwschoentocht. Urho Kekkonen NP 200 km boven

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Kaapverdië eiland Santo Antão individueel

Kaapverdië eiland Santo Antão individueel De Kaapverdische Eilanden is een eilandengroep van vulkanische oorsprong voor de westkust van Afrika. Je kunt hier werkelijk prachtig wandelen. Tijdens deze 15-daagse reis overnacht je voor het merendeel

Nadere informatie

Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM

Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM op deze informatiebijeenkomst over uw 8-daagse rondreis door het Heilig Land Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen Programma Welkom Informatie

Nadere informatie

Rusland Altai. Ruslands mooiste bergen

Rusland Altai. Ruslands mooiste bergen Naast de Caucasus, de Oeral en de bergen van Centraal Azië kent Rusland nog een minder bekend gebergte, de Altai. Het is een weids gebergte op de grens waar Mongolië, China en Rusland tezamen komen. werkelijk

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

België - bergwandelen, vervolgcursus, 3 dagen Alles wat de gevorderde bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School

België - bergwandelen, vervolgcursus, 3 dagen Alles wat de gevorderde bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Europa / België Code OS206 outdoor school Niveau België - bergwandelen, vervolgcursus, 3 dagen Alles wat de gevorderde bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Praktische weekendcursus

Nadere informatie

Praktische informatie fotoreis Marokko

Praktische informatie fotoreis Marokko Fotoreis Marokko van 27 oktober 2012 t/m 4 november 2012 Leuk dat je de tijd neemt om naar de vrijblijvende informatiemiddag vandaag te komen. Ik hoop je enthousiast te kunnen maken voor de fotoreis naar

Nadere informatie

Belangrijk: U kunt zich tot uiterlijk 1 januari voor de reis opgeven (dit in verband met de koop van het aantal vliegtuigstoelen)

Belangrijk: U kunt zich tot uiterlijk 1 januari voor de reis opgeven (dit in verband met de koop van het aantal vliegtuigstoelen) Gemeentereis Israël Van DV 3 12 april 2018 zal er een gemeentereis naar Israël plaatsvinden. Deze staat onder leiding van dominee en mevrouw Donken. Op dinsdag 31 oktober vond een eerste bijeenkomst plaats

Nadere informatie

België - Weekendcursus Kaart en Kompas, 3 dagen De ideale voorbereiding om zelfstandig en vrij door de natuur te kunnen wandelen, Outdoor School

België - Weekendcursus Kaart en Kompas, 3 dagen De ideale voorbereiding om zelfstandig en vrij door de natuur te kunnen wandelen, Outdoor School Europa / België Code OS125 outdoor school Niveau België - Weekendcursus Kaart en Kompas, 3 dagen De ideale voorbereiding om zelfstandig en vrij door de natuur te kunnen wandelen, Outdoor School Wil je

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Mongolië Tavan Bogd. ervaar echte wildernis zie de hoogste toppen van Mongolië authentieke nomadische cultuur reis in een internationale groep

Mongolië Tavan Bogd. ervaar echte wildernis zie de hoogste toppen van Mongolië authentieke nomadische cultuur reis in een internationale groep "Tavan Bogd" betekent letterlijk "De Vijf Heiligen". Het is een reeks van sneeuw bedekte bergen, de hoogste in Mongolië, die behoren tot het Altai gebergte. Geografisch gezien het meest afgelegen deel

Nadere informatie

Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020

Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020 Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020 Vertrek april 2020 Dag 1 Maandag 27 april Vertrek van Amsterdam naar Ben Gurion, Israël. Onze Nederlandstalige gids staat op ons te wachten en vanaf

Nadere informatie

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Thema Sportief Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Boedapest - Kiskunsag Dag 2 Kiskunsag nationaal park Dag 3 Kiskunsag nationaal park Dag 4 Kiskunsag nationaal park Dag 5 Kiskunsag

Nadere informatie

Harel Israel. Harel Israel. Het Discipelenpad

Harel Israel. Harel Israel. Het Discipelenpad Het Discipelenpad Reisschema Data Heenreis: zondag, 12 april 2015 Retour: donderdag, 23 april 2015 Luchtvaartmaatschappij El Al Israel Airlines Vluchten Amsterdam Tel Aviv, 11.15 16.50 uur, vluchtnummer

Nadere informatie

België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School

België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Europa / België Code OS205 outdoor school Niveau België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Praktische cursus over de voorbereiding

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING. Bezinning in Umbrië.

DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING. Bezinning in Umbrië. DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING Bezinning in Umbrië De Cammino is een wandeltocht van zes dagen in een ongerepte vallei de Valnerina in Umbrië. De reis is een metafoor voor jouw levensweg en nodigt

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Zweden winterreis Abisko

Zweden winterreis Abisko Het berggebied tussen Abisko NP en Kebnekaise is ook in de winter aantrekkelijk voor het maken van een trekking. Eind februari, begin maart, is er weer voldoende daglicht, tijd voor een prachtige wintertrekking

Nadere informatie

Mongolië Altai. Altai

Mongolië Altai. Altai Het uitgestrekte bergmassief van de Altai bevindt zich in de grensgebieden van Rusland, Kazachstan, Mongolië en China. De Altai staat bekend om haar adembenemende schoonheid en zuivere lucht. In het meest

Nadere informatie

Welkom. Leuven, 28 april 2019

Welkom. Leuven, 28 april 2019 Welkom Leuven, 28 april 2019 Welkom voor dé reis van je leven! Programma deze namiddag Kennismaking Rondleiding in het beloofde land Door de ogen van Raf en Jochen Reisprogramma 2019 Informatie George

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Rusland Baikalmeer. Irkoetsk

Rusland Baikalmeer. Irkoetsk Het Baikal meer kun je alleen maar in superlatieven beschrijven, het diepste, het oudste en misschien wel het mooiste meer ter wereld. Het meer strekt zich uit over een afstand van 630 kilometer, is zo

Nadere informatie

Atlantische Kust * Casablanca * overnachting in hotel Diwan, 2 dagen, overnachting in goed stadshotel

Atlantische Kust * Casablanca * overnachting in hotel Diwan, 2 dagen, overnachting in goed stadshotel Rondreizen / Afrika & Midden-Oosten / Marokko Code 258519 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Atlantische Kust * Casablanca * overnachting in hotel Diwan, 2 dagen, overnachting in goed stadshotel Casablanca,

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

De meet en greet houden we op donderdag 28 sept om 20:00u. Het hostel waar we de meet/greet houden geven we nog door.

De meet en greet houden we op donderdag 28 sept om 20:00u. Het hostel waar we de meet/greet houden geven we nog door. INFO KAUKASUS Welkom Allereerst bedankt voor het inschrijven voor de Kaukasus pilot reis! Het doel van deze avontuurlijke reis is het ervaren van Svaneti, het pure en mooiste deel van de Kaukasus. Ruwe

Nadere informatie

Sever Ceska 8 dagen. singlereis wandelreis vanaf 695. Winterwandelavontuur in het noorden van Tsjechië

Sever Ceska 8 dagen. singlereis wandelreis vanaf 695. Winterwandelavontuur in het noorden van Tsjechië Sever Ceska 8 dagen singlereis wandelreis vanaf 695 Winterwandelavontuur in het noorden van Tsjechië Tsjechië is een perfect wandelland: vanwege de combinatie van natuur en klimaat, de overzichtelijke

Nadere informatie

Tadzjikistan. uiterst geslaagde pilotreis in 2017 het ongerepte Pamir gebergte Tibetaanse aandoende landschappen langs de Wakhan corridor

Tadzjikistan. uiterst geslaagde pilotreis in 2017 het ongerepte Pamir gebergte Tibetaanse aandoende landschappen langs de Wakhan corridor Wandelen in het best bewaarde geheim van Centraal Azië; het ongerepte Pamir gebergte. Tibetaanse landschappen met sporen van sneeuwluipaarden, hoge passen, prachtige kampeerplekken aan meren en een bezoek

Nadere informatie

Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018

Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018 Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018 Encantats: 'betoverend', 'magisch' dit is het gevoel dat deze bergstreek in de Spaanse Pyreneeën bij ons oproept. Het Encantats

Nadere informatie

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof.

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof. Outdoor Schoolreis Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september 2016 Fürther Hütte & Jugendgästehaus Steigerhof Segbroek College Programma Segbroek College Rocks 'n Rivers Ledeboerstraat 68 B 5048

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Noorwegen winterreis Treriksrøysa

Noorwegen winterreis Treriksrøysa Het achterland van Tromsø in het hoge noorden van Noorwegen is een spectaculair berggebied dat relatief onbekend is. Op de grens tussen drie landen lopen we in een week op sneeuwschoenen door wisselende

Nadere informatie

Atlantische Kust - Rabat * verblijf in Hotel Bouregreg, 3 dagen, stadsverblijf in goed hotel

Atlantische Kust - Rabat * verblijf in Hotel Bouregreg, 3 dagen, stadsverblijf in goed hotel Rondreizen / Afrika & Midden-Oosten / Marokko Code 258532 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Atlantische Kust - Rabat * verblijf in Hotel Bouregreg, 3 dagen, stadsverblijf in goed hotel Rabat is sinds

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

Spanje - Tenerife * Teide-vulkaan, 3 dagen De hoogste top van Spanje in een maanlandschap, gezinstrektocht langs berghut en hotel

Spanje - Tenerife * Teide-vulkaan, 3 dagen De hoogste top van Spanje in een maanlandschap, gezinstrektocht langs berghut en hotel Europa / Spanje Code 371071 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Spanje - Tenerife * Teide-vulkaan, 3 dagen De hoogste top van Spanje in een maanlandschap, gezinstrektocht langs berghut en hotel Een

Nadere informatie

OOSTENRIJK MARIA LANGEGG. Periode: 20.augustus - 2 september Leeftijd: 18+

OOSTENRIJK MARIA LANGEGG. Periode: 20.augustus - 2 september Leeftijd: 18+ OOSTENRIJK MARIA LANGEGG Periode: 20.augustus - 2 september. 2017 Leeftijd: 18+ 1 Oostenrijk Maria Langegg Onderhoud een klooster voor pelgrims onderweg naar Santiago de Compostella Periode: 20 augustus

Nadere informatie

MAROKKOREIS M4 OKTOBER 2018

MAROKKOREIS M4 OKTOBER 2018 MAROKKOREIS M4 OKTOBER 2018 Waarom naar Marokko? We zijn met veel plezier zeven jaar lang naar Gambia afgereisd om de stichting Aljamdu te steunen. Hieraan kwam helaas een einde. Er is wat nagedacht over

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt.

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Israël/Palestina 2019 7 16 september 2019 Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Zaterdag 7 september 2019 7.00 uur Iedereen aanwezig op de luchthaven

Nadere informatie

Zuid Korea. mix van ultra modern en traditioneel fantastisch eten overnachtingen in hutten en tenten uitdagende trektochten plus toppen

Zuid Korea. mix van ultra modern en traditioneel fantastisch eten overnachtingen in hutten en tenten uitdagende trektochten plus toppen De Baekdu Daegan is de 1700 kilometer lange bergketen die over de lengte van het Koreaanse schiereiland, van Paektusan in het noorden tot Jirisan in het zuiden loopt. In het anse gedeelte loopt over de

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies Walking Coach 2007 Ter Wadding Thema: Interpersoonlijke communicatie in leidinggevende functies Walking Coach 2007 1 Programma 1.1 Vrijdag 27 juli 2007 Kennismakingsdiner in Ter Wadding Voor deelnemers

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS Kαλωσόρισμα

GRIEKENLANDREIS Kαλωσόρισμα GRIEKENLANDREIS 2019 Kαλωσόρισμα INHOUD 1. Praktische zaken: * leiding * reissom * vluchtgegevens * bagage * afspraken 2. Beoordeling studiereis 3. Programma 4. Vragen Reisleiding: Mw. Smits Dhr. Faas

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Marokko M`Goun 15 dagen

Marokko M`Goun 15 dagen De wandeltocht door het M Gounmassief in het centrale deel van de Hoge Atlas, voert je door één van de mooiste en nog minst betreden gedeelten van deze bergketen. Via Casablanca vliegen we naar Marrakech,

Nadere informatie

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Rondreizen / Oceanië / Nieuw-Zeeland Code 277330 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Prachtige verlenging vanuit Christchurch op het

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Waarom naar Marokko?

Waarom naar Marokko? MAROKKOREIS 2018 Waarom naar Marokko? We zijn met veel plezier zeven jaar lang naar Gambia afgereisd om de stichting Aljamdu te steunen. Hieraan kwam helaas een einde. Er is wat nagedacht over een alternatief,

Nadere informatie

Patagonië Adventure. alle highlights van Patagonië draag alleen je dagrugzak met uitdagende wandelingen reis in internationale groep.

Patagonië Adventure. alle highlights van Patagonië draag alleen je dagrugzak met uitdagende wandelingen reis in internationale groep. De highlights van Patagonië reizend in een internationale groep: El Calafate en Perito Moreno, PN Los Glaciaros met de Cerro Torre en Fitzroy, PN Torres del Paine en Ushuaïa op Tierra del Fuego. Wil je

Nadere informatie

Schotland West Highland Way 8 dagen

Schotland West Highland Way 8 dagen Schotland West Highland Way 8 dagen individuele wandelreis vanaf 719 Wandelen over de West Highland Way Wie Schotland zegt, zal denken aan kastelen, whisky, onuitspreekbare plaatsnamen en onverstaanbare

Nadere informatie

Almijara Andalusië 8 dagen hotel

Almijara Andalusië 8 dagen hotel Almijara Andalusië 8 dagen hotel singlereis wandelreis vanaf 889 De achtertuin van de Costa del Sol Het typisch Spaanse bergplaatsje Cómpeta (hoogte ca. 50 m.) ligt in de streek Axarquia in de zuidelijke

Nadere informatie

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s),

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), WERKWEEK BARCELONA Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro

2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro 2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar

Nadere informatie

Wildernistocht door Zweeds Lapland

Wildernistocht door Zweeds Lapland Wildernistocht door Zweeds Lapland herfstprogramma 2016 17-24 september aanmelden via yuriklaver@gmail.com INTRODUCTIE Beste lezer, voor je ligt het herfstprogramma van een reis door de magistrale wildernis

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen per bus

Tirol Wörgl 8 dagen per bus Tirol Wörgl 8 dagen per bus groepsreis wandelvakantie vanaf 449 Wandelvakantie in Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

REIS NAAR TADZJIKISTAN, HIKING IN DE FANN MOUNTAINS

REIS NAAR TADZJIKISTAN, HIKING IN DE FANN MOUNTAINS REIS NAAR TADZJIKISTAN, HIKING IN DE FANN MOUNTAINS Dag 01 Aankomst in Dushanbe Dushanbe, de hoofdstad van Tadzjikistan is een eeuwenoude stad. Hier kun je archeologische overblijfselen vinden uit de vijfde

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Naam: ISRAEL IN HET Midden Oosten

Naam: ISRAEL IN HET Midden Oosten Naam: ISRAEL IN HET Midden Oosten Het land Israël is lang en smal. De lengte is 435 kilometer en de breedte is 110 kilometer. Israël grenst aan 4 landen: Libanon, Syrië, Jordanië en Egypte. Het land ligt

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

Ga mee op bedevaart naar het Heilig Land

Ga mee op bedevaart naar het Heilig Land Ga mee op bedevaart naar het Heilig Land 22 t/m 31 mei 2015 Nazareth Jeruzalem Bethlehem Meer van Galilea Ontmoet de levende stenen, de plaatselijke Christenen Unieke bedevaart naar Heilig Land Kerk in

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Wicklow Dublin 7 dagen

Wicklow Dublin 7 dagen Wicklow Dublin 7 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 855 Over de Wicklow Way, door de tuin van Ierland De Ieren zelf noemen hun eigen (ei-)land "Eire" en de hoofdstad Dublin "Baile Atha Cliath". Oud

Nadere informatie

België - Cursus bergwandelen basis en vervolg, 5 dagen Alles wat de bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School

België - Cursus bergwandelen basis en vervolg, 5 dagen Alles wat de bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Europa / België Code OS208 outdoor school Niveau België - Cursus bergwandelen basis en vervolg, 5 dagen Alles wat de bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Deze cursus is een combinatie

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Bhutan Jomolhari. Paro

Bhutan Jomolhari. Paro De Jomolhari trekking laat je kennismaken met de diversiteit die het Bhutanese landschap te bieden heeft. Je loopt door dennenbossen, langs dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan, over alpenweiden waar

Nadere informatie

Kaikoura * Coastal Track, 3 dagen, individuele wandeltocht langs homesteads

Kaikoura * Coastal Track, 3 dagen, individuele wandeltocht langs homesteads Wandelreizen / Oceanië / Nieuw-Zeeland Code 277328 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Kaikoura * Coastal Track, 3 dagen, individuele wandeltocht langs homesteads De Kaikoura Coastal Track is een prachtige

Nadere informatie