Polderdijk 63 MAASDAM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Polderdijk 63 MAASDAM"

Transcriptie

1 Polderdijk 63 MAASDAM Karakteristiek vrijstaand woonhuis van architect Jan Wils op een perceel van 565m² eigen grond Grote garage met bergzolder, een kelder en 4 royale slaapkamers Schitterende vrije ligging met prachtig uitzicht over de polder en de "Binnenmaas" De gebruiksoppervlakte is ca. 150m², de inhoud is ca. 550m³ De oplevering is in overleg en flexibel ,-- k.k.

2 Polderdijk 63 te MAASDAM Karakteristiek vrijstaand woonhuis van architect Jan Wils¹ met uitzicht over de polder en de "Binnenmaas" met grote garage voorzien van bergzolder, op totaal 565m² eigen grond. Begane grond Overdekte entree naar ruime hal met toilet, meterkast, ruime kelder (stahoogte 2 meter) en toegang tot de bijkeuken, voorkamer en achterkamer. De woonkamer is onderverdeeld in een voor- en achterkamer. De voorkamer heeft een vrij uitzicht over de Binnenmaas en de achterkamer heeft een houtkachel en een zijkamer met schuifdeuren naar de tuin. Via de bijkeuken is de keuken bereikbaar en via een tochtportaal de tuin. De keuken heeft een L-vormige opstelling met een granieten aanrechtblad, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven en een koelkast. Eerste verdieping Ruime overloop met vaste trap naar zolder en toegang tot drie slaapkamers, badkamer en berging met de aansluiting voor de wasmachine. De achterslaapkamer heeft de opstelplaats voor de cv combiketel (Nefit uit 1993 met jaarlijks onderhoud) en geeft toegang tot de andere achtergelegen slaapkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, hangcloset en een ruim hoekbad met douche. Tweede verdieping Open zolder die nu in gebruik is als slaapkamer met twee Velux dakramen. Algemeen Het bouwjaar van de woning is 1917, de gebruiksoppervlakte is ca. 150m² (exclusief 20m² kelder) en de inhoud is ca. 550m³. De woning is de afgelopen jaren verder verbeterd met een fraaie massief houtenvloer in de woonkamer, voegwerk achtergevel is vernieuwd, schuttingen zijn vernieuwd en er zijn nieuwe terrassen aangelegd. De tuin is rondom de woning gelegen en heeft een prachtig zicht over de landerijen en de Binnenmaas. De tuin is verder voorzien van parkeergelegenheid en een ruime schuur van 6 x 6 meter met een betonnen vloer en een houten bergzolder met een nokhoogte van 2.80 meter. De oplevering is in overleg en flexibel ,-- k.k.

3 Circa maatvoering Begane grond Entree/hal: Woonkamer: Eetkamer: Keuken: Bijkeuken: Tochtportaal: 4.15 x /4.57 x x x x x 1.12 Eerste verdieping (gemeten vanaf 1.50m. hoogte) Slaapkamer: 3.75 x 3.73 Slaapkamer: 3.71 x 3.50 Slaapkamer: 3.83 x 3.15 Badkamer: 2.60 x 2.08 Tweede verdieping (gemeten vanaf 1.50m. hoogte) Slaapkamer: 3.80 x 2.55 Kelder: 5.40/4.19 x 3.71 Neem voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging contact op met ons kantoor te Puttershoek op of puttershoek@makelaardijdejong.nl ¹ Jan Wils (Alkmaar, 22 februari Voorburg, 11 februari 1972) was een Nederlands architect, bekend vanwege zijn kortstondige lidmaatschap van De Stijl en als ontwerper van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hij was een groot bewonderaar van de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright en het moderne Amerikaanse leven, wat resulteerde in een aantal appartementencomplexen, waaronder woningbouwcomplex Daal en Berg, die tegenwoordig aangeduid worden met de term Nieuwe Haagse School. Ook was hij zeer actief in het verenigingsleven en schreef hij voor verschillende kranten en architectuurtijdschriften. BRON: wikipedia.org ,-- k.k.

4

5

6

7

8

9

10

11

12 Disclaimer Copyright en inhoud Teksten, lay-out, afbeeldingen in deze woningpresentatie vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze woningpresentatie, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming door ons is verleend. Teksten en prijzen in deze woningpresentatie Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van alle gepubliceerde gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. De weergegeven teksten, gegevens en vraagprijzen worden medegedeeld onder alle voorbehoud. Wij kunnen geenszins verantwoordelijk worden gesteld voor foutieve informatie.