GRUNDFOS injectieregelafsluiter. Submersible Pump Valve

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GRUNDFOS injectieregelafsluiter. Submersible Pump Valve"

Transcriptie

1 GRUNDFOS injectieregelafsluiter Submersible Pump Valve

2 2 Grundfos full-line supplier ÓÓk voor Warmte Koude Opslag Als pompfabrikant is Grundfos al jaren actief in de markt van de warmte en koude opslag systemen. De zeer betrouwbare Grundfos SP onderwaterpompen worden succesvol ingezet in diverse grote en kleine projecten. Nu komt Grundfos met een eigen injectieregelafsluiter de SPV (Submersible Pump Valve) en het besturingssysteem de FPC (Flow and Pressure Control). Met deze injectieregelafsluiter kan Grundfos een zeer betrouwbare, in de praktijk bewezen, oplossing bieden voor de nog steeds groeiende vraag naar deze systemen. Hiermee kan Grundfos nu optreden als full line supplier voor de WKO markt. De werking van de SPV injectie regelafsluiter berust op een hydraulische positiesturing van de rvs plunjer, hierdoor is het mogelijk om de positie van de injectieregelafsluiter, ongeacht de druk in het systeem, in te stellen. Het systeem werkt met een eigen stuurmedium in een gesloten circuit, dit is geen proceswater, waardoor de kans op vervuiling van de afsluiter positiesturing voorkomen wordt. Door dit regelsysteem zijn capaciteiten regelbaar van 1-50 m³/h bij de SPV 50 en m³/h bij de SPV100. Door middel van de toerengeregelde pomp wordt de systeemdruk constant gehouden, dit wordt volledig elektronisch geregeld door middel van de frequentieregelaar, zonder hydraulische en mechanische componenten.

3 3 Eigenschappen solide bedrijfszeker geheel van brons en RVS 316 bedrijfszekere robuuste afdichtingen maximale motorkabel bescherming door middel van uitsparing groot debietbereik constante druk bij grote debietverschillen geringe inbouwmaat minimaal onderhoud benodigd grote verticale doorlaat in de pompkamer rechtstreekse montage in de pomp zonder flenzen gesplitste stromingsrichting volledig vrije doorlaat, zonder omloopkamers eenvoudige standaard pompselectie.

4 4 Optimalisatie van het gehele primaire circuit Het FPC besturingssysteem maakt deel uit van het totaalconcept dat is ontwikkeld voor de WKO markt. Het systeem omvat een op zich staand regelconcept dat gebruik maakt van de waarden die door middel van de diverse sensoren en metingen uit het systeem komen. De FPC besturingssysteem is in staat om deze gegevens te verwerken en regeltechnische ingrepen te doen, om het systeem op de gewenste waarden te houden. Het FPC besturingssysteem neemt een aantal functies over van het Gebouw Beheer Systeem. Optimalisatie van dit systeem realiseert een zo efficiënt mogelijke instelling van de SPV injectieregelafsluiter. Bovendien kan het de energieopname van b.v. de pompen nog beter beheersen, waardoor een nog betere efficiëntie van het complete systeem ontstaat. In het kort gezegd optimaliseert het FPC besturingssysteem, in samenwerking met de SPV injectieregelafsluiter, de werking van het gehele primaire circuit van de WKO installatie, als direct gevolg van deze optimalisatie zal de energie opname van b.v. de onderwaterpompen nog lager zijn. Het FPC besturingsysteem verzorgt een aantal functies zoals bewaking van: Minimale/maximale flow Niveau s in de bronnen Te snelle daling/stijging van de bronnen, Temperatuur in de bronnen, enz. Tevens is het FPC besturingssysteem voorzien van een registratiemogelijkheid van de energiebalans. Voor het gebruik van de SPV injectieregelafsluiters met een ander bovenliggend systeem dan de FPC besturingssysteem, hebben wij een FPC Light besturingssysteem ontwikkeld. Het FPC Light besturingssysteem, bezit de regeleigenschappen van het FPC besturingssysteem, maar is minder uitgebreid. Het FPC Light besturingssysteem krijgt diverse signalen vanuit het bovenliggend systeem (GBS, Priva, enz.) aangeboden waarop deze zijn regel- en besturingsacties baseert.

5 5 De SPV injectieregelafsluiter is gemaakt van hoogwaardige materialen, deze worden binnen zeer nauwkeurige toleranties bewerkt en geproduceerd. De regelafsluiter is gemaakt uit massief materiaal, dat machinaal CNC bewerkt wordt en daarna een speciale behandeling ondergaat om een lange standtijd te waarborgen. Tevens is door langdurig testen bewezen dat deze combinatie van materialen voldoet aan de gestelde eisen voor inbouw in WKO systemen. schema symbool Injectie regelpositie Zeer lage doorlaat weerstand. Nauwkeurig positionering. Goede regelbaarheid. onttrekkings positie Zeer lage doorlaat weerstand. Volledige dichting. algemeen Zeer lage doorlaatweerstanden Direct op de pomp in-line monteerbaar (uitw. draad). Slank en robuust ontwerp. Beschermde motorkabels. Koppelbaar voor grote capaciteiten.

6 6 Voordelen ten opzichte van de huidige kleppen De SPV injectieregelafsluiter is niet te vergelijken met de huidige op de markt zijnde drukhoudkleppen. De SPV injectieregelafsluiter heeft een aantal significante voordelen ten opzichte van de drukhoudkleppen. De SPV injectieregelafsluiter werkt niet met een mechanische veer zoals de drukhoudkleppen, deze veer heeft een minimale tegendruk nodig om te functioneren in het lage bereik, doordat de SPV werkt met een hydraulische plunjer positiesturing kan de plunjer in elke gewenste stand ingesteld worden ongeacht de druk in het systeem of mechanische tegendruk van een veer. Voordelen gemeenschappelijke leiding voor onttrekken en injecteren kleine inbouwmaat solide bouw nauwkeurige plunjer positiesturing betrouwbare manchet afdichting voor drukhandhaving minder gevoelig voor vuil Mechanisch-hydraulische systeem- en injectie druk regeling, door middel van procesdruk en frequentie omvormer (FO). Regeling in bovenliggende WKO-controller. Debiet-regeling door middel van pomptoerental en mechanisch-hydraulisch optredende klepstand-opening. Regeling op basis van Flow of Temp. in het bovenliggende WKO-besturingssysteem. Sterk afhankelijk van filtervervuiling, veerdruk instellingen en smoorventiel openingen door gebruik van vervuild en agressief proceswater in de regel-onderdelen.

7 7 Altijd constante systeem-injectie druk. Regeling volledig elektronisch in zelfstandig werkende frequentie regelaar (FC). Debiet-regeling door middel van FPCpositie sturing door Pilotvalves (PV). Regeling op basis van Flow of Temp. in het bovenliggende FPC-besturingssysteem. Géén gebruik makend van vuil proceswater en onafhankelijk van de proceswater-drukken. Géén gebruik filters en van slijtage onderhevige mechanisch verende regelonderdelen. Geen instellingen en nastellen. Altijd constante systeem-injectie druk. Regeling volledig elektronisch in zelfstandig werkende frequentie regelaar (FC). Debiet-regeling door middel van FPCpositiesturing door Pilotvalves (PV). Regeling op basis van Flow of Temp. in het bovenliggende FPC-besturingssysteem. Géén gebruik makend van vuil proceswater en onafhankelijk van de proceswater-drukken. Géén gebruik filters en van slijtage onderhevige mechanisch verende regelonderdelen. Geen instellingen en nastellen.

8 8 De onttrekkings-/injectie curves voor de SPV kleppen

9 9

10 510 mm 10 Afmetingen & maatvoering dimensies 410 mm 150 mm 185 mm spv 50 spv 100 Aansluiting 2 bui. dr. Aansluiting 4 bui.dr.

11 11 Hydraulische positiesturing SPV injectie regelafsluiter De SPV positieregeling is elektronisch met een PWM-sturing vanuit de FPC naar de PilotValves (PV). De SPV wordt met twee hydraulische stuurleidingen verbonden met de PV. De regeling op basis van Flow of Temp. kan in de bovenliggende FPC / WKO óf in de FPC-light zijn opgenomen. De benodigde Dienstwaterleidingdruk is SPV-type afhankelijk 1,5 (2,0) Bar. Deze kan bewaakt worden met een drukschakelaar en tezamen met het drukvat de laatste positiesturing verzorgen/bewaken. In verband met hogere systeemdrukken dan de heersende DWL-druk is een terugstroombeveiliging te voorzien. Alle watervoerende delen zijn voor schade door bevriezing te beschermen.

12 Being responsible is our foundation Thinking ahead makes it possible Innovation is the essence Grundfos Nederland b.v. Postbus CA Almere /GNL300

GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE. Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing. Allconnect Pressure 2.0

GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE. Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing. Allconnect Pressure 2.0 GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing Allconnect Pressure 2.0 2 Grundfos full-line supplier ÓÓk voor Warmte Koude Opslag Als pompfabrikant is Grundfos

Nadere informatie

GRUNDFOS mq -upa 15-90. compacte pompen voor huishoudelijke watervoorziening

GRUNDFOS mq -upa 15-90. compacte pompen voor huishoudelijke watervoorziening GRUNDFOS mq -upa 15-90 compacte pompen voor huishoudelijke watervoorziening Drukverhogingsinstallaties voor huishoudelijke toepassingen Klein van formaat, groot in daden De UPA Homebooster is een kleine

Nadere informatie

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN?

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? Een Grundfos pump audit creëert duidelijkheid Is duurzaamheid één van de doelstellingen in uw organisatie? Steeds meer bedrijven en (semi-)

Nadere informatie

GRUNDFOS tapwatercirculatiepompen. heet voor je het weet

GRUNDFOS tapwatercirculatiepompen. heet voor je het weet GRUNDFOS tapwatercirculatiepompen heet voor je het weet Zonder tapwatercirculatiesysteem: Koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... Met tapwatercirculatiesysteem:

Nadere informatie

Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging

Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging GRUNDFOS DRUKVERHOGING Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging EEN INTELLIGENT SYSTEEM MET EEN VEELVOUD AAN INSTELLINGSMOGELIJKHEDEN De Hydro MPC is een meerpomps drukverhogingsinstallatie voor

Nadere informatie

Hydrofoor Installaties Drukverhoging Hydro Ultra

Hydrofoor Installaties Drukverhoging Hydro Ultra Hydro Ultra De Hydro Ultra hydrofoorsets zijn gebouwd met als basis een robuuste gietijzeren of RVS pompen, voorzien van een ingebouwde thermische beveiliging. Deze set is samengebouwd met een Pressure

Nadere informatie

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing GRUNDFOS sololift & unilift Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing sololift+ Uitstekende prestaties elegant ontwerp & De range is gemaakt volgens de Grundfos kwaliteitsnormen. De is eenvoudig

Nadere informatie

KOMFORT 5600 SCHEIDINGSUNITS

KOMFORT 5600 SCHEIDINGSUNITS KOMFORT 5600 SCHEIDINGSUNITS vloerverwarming/vloerkoeling Deze scheidingsunits zijn geschikt voor vloerverwarmings- en vloerkoelsystemen die gebruik maken van water als warmtedragend medium. De unit wordt

Nadere informatie

Inleiding. airconditioning, alsook industriële installaties.

Inleiding. airconditioning, alsook industriële installaties. 00 Inleiding Belparts levert een uitgebreid gamma gemotoriseerde regelafsluiters, speciaal ontwikkeld voor de regeling van hydraulische circuits in centraal verwarmingsinstallaties, sanitair installaties,

Nadere informatie

APPLICATION NOTE REGELAFSLUITERS

APPLICATION NOTE REGELAFSLUITERS INLEIDING Belparts levert een uitgebreid gamma gemotoriseerde regelafsluiters, speciaal ontwikkeld voor de regeling van hydraulische circuits in centraal verwarminginstallaties, sanitair installaties,

Nadere informatie

KTCM 512. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiter Voor modulerende regeling

KTCM 512. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiter Voor modulerende regeling KTCM 512 Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiter Voor modulerende regeling IMI TA / Regelafsluiter / KTCM 512 KTCM 512 Deze uitstekend presterende,

Nadere informatie

GRUNDFOS DATA BOOKLET. Zelf aanzuigende meertraps pomp 50 Hz

GRUNDFOS DATA BOOKLET. Zelf aanzuigende meertraps pomp 50 Hz GRUNDFOS DATA BOOKLET Zelf aanzuigende meertraps pomp 50 Hz Inhoud Algemene gegevens Toepassingen blz 3 Typesleutel blz 3 Te verpompen media blz 3 Gebruikscondities blz 3 Technische gegevens blz 3 Kenmerken

Nadere informatie

Hydraulische kracht- en drukmanometers. Visuele referentie voor systeemdruk en kracht. glycerine, voor demping en een lange levensduur

Hydraulische kracht- en drukmanometers. Visuele referentie voor systeemdruk en kracht. glycerine, voor demping en een lange levensduur Hydraulische kracht- en drukmanometers Van links naar rechts: Visuele referentie voor systeemdruk en kracht Voor automatische regeling van fluctuaties van de manometer regelt het ventiel de beweging van

Nadere informatie

Hallo SOLOLIFT2 Vaarwel vuile handen

Hallo SOLOLIFT2 Vaarwel vuile handen Hallo SOLOLIFT2 Vaarwel vuile handen 2 De nieuwe SOLOLIFT2 loopt generaties voor Compacte opvoerinstallaties gingen gebukt onder een slechte reputatie, maar er is inmiddels een nieuwe generatie! Door innovatie

Nadere informatie

Onderhoudsvrije zachtdichtende tussenklem afsluiter in DN-bouwlengte PN 6/10/16 DN 20-150 (200)

Onderhoudsvrije zachtdichtende tussenklem afsluiter in DN-bouwlengte PN 6/10/16 DN 20-150 (200) Productinformatie 7113.1/3-51 BOA-SuperCompact Onderhoudsvrije zachtdichtende tussenklem afsluiter in DN-bouwlengte met flensaansluiting PN 6/10/16 DN 20-150 (200) DN 200 met flenzen type BOA-Compact Toepassingen

Nadere informatie

TA-COMPACT-P. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiter (PIBCV)

TA-COMPACT-P. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiter (PIBCV) Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiter (PIBCV) IMI TA / Regelafsluiters / De drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiter verzekert u van

Nadere informatie

KY-afsluiter. De KY-afsluiter is toe te passen met o.a. de volgende functies:

KY-afsluiter. De KY-afsluiter is toe te passen met o.a. de volgende functies: Voordelen KY-afsluiters De Bermad 100 serie is een Kunststof Y afsluiter voor systemen met een hoge flow. Door de hoek waarin het membraan op de stromingsrichting staat is een semi rechte flow mogelijk.

Nadere informatie

UNIMIX compact en universeel regelsysteem voor vloerverwarming. member of

UNIMIX compact en universeel regelsysteem voor vloerverwarming. member of UNIMIX compact en universeel regelsysteem voor vloerverwarming member of UNIMIX DE UNIMIX IS EEN COMPACT EN UNIVERSEEL REGELSYSTEEM VOOR VLOERVERWARMING DAT VOORZIEN IS VAN EEN INGEBOUWDE THERMOSTATISCHE

Nadere informatie

tie n n e e g u q rin re F stu

tie n n e e g u q rin re F stu Frequentie sturingen Besturingskast DGbox De nieuwe standaard, besturingskast met ingebouwde frequentiesturingen Frequentiebesturing Thermische beveiliging en hoofdschakelaar Connector fix speed met beveiliging

Nadere informatie

Hydraulische aansluitset

Hydraulische aansluitset Hydraulische aansluitset GAS 310/610 Eco Pro Eenvoudig en snel. Doordacht ontwerp. Remeha GAS 310 en 610 Eco Pro toestellen zijn krachtige staande cv-ketels, die mede door de transport wielen eenvoudig

Nadere informatie

Elektronica bouwen met M.T.S. LEGEO modulen

Elektronica bouwen met M.T.S. LEGEO modulen 1 Elektronica bouwen met M.T.S. LEGEO modulen Door PE1KTH Deel 1. Datum 15-10-2015 Elektronica componenten worden steeds kleiner van afmeting en in SMD gemaakt. Het is dan lastiger om een complete ontvanger,tranceiver

Nadere informatie

17 % betere waterslagdemping. Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten. ia.danfoss.com

17 % betere waterslagdemping. Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten. ia.danfoss.com Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten Magneetafsluiters, afsluiters met hoekzitting en thermostatische afsluiters productoverzicht voor vloeistofregeling 17 % betere waterslagdemping dan de industrienormen

Nadere informatie

Albrand verdelers Het hart van comfortabele vloerverwarmingssystemen. verdelers

Albrand verdelers Het hart van comfortabele vloerverwarmingssystemen. verdelers Albrand verdelers Het hart van comfortabele vloerverwarmingssystemen verdelers Comfortabel, efficiënt en energiezuinig De verdeelsystemen van Albrand De verdelers uit het Albrand programma zijn uitgebalanceerde

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

TBV-CMP. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Drukgecompenseerde regel en inregelafsluiter

TBV-CMP. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Drukgecompenseerde regel en inregelafsluiter Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Drukgecompenseerde regel en inregelafsluiter IMI TA / Regelafsluiters / De is ontworpen voor modulerende regeling van eindunits in HV/AC systemen

Nadere informatie

Inline pompen inline pumps Cast iron EVOTRON

Inline pompen inline pumps Cast iron EVOTRON EVOTRON Elektronische pomp met energieverbruik volgens energieklasse A voor circulatie van water in centrale verwarming en airconditioning systemen. Voordelen: Dankzij de geavanceerde technologie van de

Nadere informatie

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT grundfos IN-LINE POMPEN TP, TPD, TPE, TPED MET DE TP/TPE BIEDT GRUNDFOS EEN UITGEBREIDE SERIE INLINE POMPEN MET HOOG RENDEMENT Een grote diversiteit aan toepassingen Gebruik

Nadere informatie

Inrada Flow Controls B.V.

Inrada Flow Controls B.V. Inrada Flow Controls B.V. Offshore (Petro-) chemie Farmacie Hoogwaardige afsluiters en besturingstechniek voor de veeleisende procesindustrie. We Control your Flow! Geschiedenis Ingenieursbureau De Raaij

Nadere informatie

G, H-serie, Hydraulische drukmanometers. Maakt de systeemdruk zichtbaar. Glycerinegevuld (G-serie) voor demping en een lange levensduur

G, H-serie, Hydraulische drukmanometers. Maakt de systeemdruk zichtbaar. Glycerinegevuld (G-serie) voor demping en een lange levensduur G, H-, Hydraulische drukmanometers Van links naar rechts: Maakt de systeemdruk zichtbaar manometer en aansluitstuk Manometer aansluitstuk met hoek van 4 voor veilige werk omstandigheden. Glycerinegevuld

Nadere informatie

ultrasonic flowsensor ultrasone flowsensor met een doorlaat van tot 120 m3/h

ultrasonic flowsensor ultrasone flowsensor met een doorlaat van tot 120 m3/h ultrasonic flowsensor ultrasone flowsensor met een doorlaat van 0.006 tot 120 m3/h Nauwkeurige meting van warmte en/of koude Precieze flowmeting in woningen en in overgavestations van lokale-, stadsverwarmingssystemen

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

Kunststof afsluiter. De afsluiters in 1½" en 2" leverbaar in zowel rechte als haakse uitvoering.

Kunststof afsluiter. De afsluiters in 1½ en 2 leverbaar in zowel rechte als haakse uitvoering. Kunststof Afsluiter De Bermad 200 serie is een reeks kunststof afsluiters in de maten ½" tot 2" en vervaardigd uit hoogwaardig met glasvezel versterkt nylon. Hierdoor zijn deze afsluiters uitstekend bestand

Nadere informatie

Grundfos MAGNA Bijzonder veelzijdig

Grundfos MAGNA Bijzonder veelzijdig GRUNDFOS MAGNA Grundfos MAGNA Bijzonder veelzijdig Intelligente toerengeregelde circulatiepompen voor verwarmings- en airconditioningssytemen. Machtige MAGNA: Betrouwbaar. Veelzijdig. Krachtig. Het prestigieuze

Nadere informatie

1245 / Schema's

1245 / Schema's 1245 / 1255 - Schema's 12-001 Bodem 12-002 Bodem - serie 12-003 Bodem - parallel 12-004 Bodem - parallel - cvketel 12-005 Bodem - parallel - combiketel 12-006 Bodem - parallel -ketel+boiler 12-007 12-008

Nadere informatie

TBV-C. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Voor On/Off regelen

TBV-C. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Voor On/Off regelen TBV-C Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Voor On/Off regelen IMI TA / Regelafsluiters / TBV-C TBV-C De TBV-C is ontworpen voor toepassing in eindunits van verwarmingsof koelsystemen

Nadere informatie

Booster Warmtepomp (BWP)

Booster Warmtepomp (BWP) Booster Warmtepomp (BWP) Universele warmtepomp 2. Werking warmtepomp Gebruik voor warmte De warmtepomp onttrekt zijn warmte uit een bron met een temperatuur tussen de 15 C 40 C. Dat kan een collectief

Nadere informatie

Speciale frequentieregelaar voor afvalwater. Emotron FlowDrive

Speciale frequentieregelaar voor afvalwater. Emotron FlowDrive Speciale frequentieregelaar voor afvalwater Emotron FlowDrive Energiebesparing tot 30% Het hart van Emotron FlowDrive is de automatische niveauregeling van het reservoir Emotron FlowDrive is bedoeld voor

Nadere informatie

Hoeveel energie steekt U in uw pompsystemen??????? Consulting & Sales Engineer Drives & Controls. Bij voorkeur de juiste!!!!

Hoeveel energie steekt U in uw pompsystemen??????? Consulting & Sales Engineer Drives & Controls. Bij voorkeur de juiste!!!! Hoeveel energie steekt U in uw pompsystemen??????? Consulting & Sales Engineer Drives & Controls Bij voorkeur de juiste!!!! ELEKTRICITEITSVERBRUIK Onderzochte en bewezen stellingen: Besparingen op het

Nadere informatie

THE POWER OF SIMPLICITY

THE POWER OF SIMPLICITY NL www.resato.com/waterjet THE POWER OF SIMPLICITY The power of simplicity De technologie die Resato ontwikkelde voor het waterstraalsnijden mag gecompliceerd zijn, de uitwerking ervan in de machines is

Nadere informatie

DAL 516. Drukverschilregelaars Met instelbaar setpoint en debietregeling

DAL 516. Drukverschilregelaars Met instelbaar setpoint en debietregeling DAL 516 Drukverschilregelaars Met instelbaar setpoint en debietregeling IMI TA / Drukverschilregelaars / DAL 516 DAL 516 Compacte drukverschilregelaar voor variabel debiet in verwarming- en koelsystemen.

Nadere informatie

Documentatie. magneetventielen

Documentatie. magneetventielen magneetventielen 1. Inhoudsopgave 2. Technische specificaties 3 3. Detail tekening 4 4. Kleptypes 5 5. Functie types 5 6. Omschrijving 5 7. Waarschuwingen 6 8. Installatie 7 9. Onderhoud 7 10. Afmetingen

Nadere informatie

Optimaliseer uw pompsysteem op een intelligente manier. Marco Bellemans Dirk Raes

Optimaliseer uw pompsysteem op een intelligente manier. Marco Bellemans Dirk Raes Optimaliseer uw pompsysteem op een intelligente manier. Marco Bellemans 0498926443 Dirk Raes 0498926449 LATEN WE VERDER DENKEN DAN DE POMP ALLEEN EN NEEM UW GEHELE SYSTEEM ONDER DE LOEP. Systeemvereisten/moeilijkheden

Nadere informatie

DA 50. Drukverschilregelaars Drukverschilregelaar met instelbaar setpoint DN 32-50

DA 50. Drukverschilregelaars Drukverschilregelaar met instelbaar setpoint DN 32-50 DA 50 Drukverschilregelaars Drukverschilregelaar met instelbaar setpoint DN 32-50 IMI TA / Drukverschilregelaars / DA 50 DA 50 Drukverschilregelaars voor variabel debiet in verwarming- en koelsystemen.

Nadere informatie

TBV-CM. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Voor modulerende regelen

TBV-CM. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Voor modulerende regelen TBV-CM Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Voor modulerende regelen IMI TA / Regelafsluiters / TBV-CM TBV-CM Deze afsluiter heeft een equiprocentuele klepkarakteristiek en is ontwikkeld

Nadere informatie

Gemotoriseerde regelafsluiters, CD2F.. / CD3F.. Omschrijving

Gemotoriseerde regelafsluiters, CD2F.. / CD3F.. Omschrijving Gemotoriseerde regelafsluiters, CDF.. / CD3F.. -weg en 3-weg regelafsluiters PN 6 PN6, DN15..DN100 K vs : 0,63..160m³/h A AB : equiprocentueel Armatuur : grijs gietijzer GG5 ( EN-JL1040 ) edium : water

Nadere informatie

Gemotoriseerde regelafsluiters, RH2F.. / RH3F.. Omschrijving

Gemotoriseerde regelafsluiters, RH2F.. / RH3F.. Omschrijving Gemotoriseerde regelafsluiters, RH2F.. / RH3F.. 2-weg en 3-weg regelafsluiters PN6, DN5..DN50 K vs : 0,63..35m³/h A AB : equiprocentueel Armatuur : grijs gietijzer GG ( EN-JL040 ) edium : water 0..+50

Nadere informatie

Conform neutraal besteksystematiek release 6 van het CBS/NAV-bestek - uitgave 2012

Conform neutraal besteksystematiek release 6 van het CBS/NAV-bestek - uitgave 2012 Bestekteksten Conform neutraal besteksystematiek release 6 van het CBS/NAV-bestek - uitgave 2012 DEEL 4 SPECIALE TECHNIEKEN - VERWARMING & SWW, VENTILATIE, HVAC, 2 LOT 40 CENTRALE VERWARMING - INDIVIDUELE

Nadere informatie

Handleiding rookgascondensor INHOUDSOPGAVE: WERKING. 1.1 Algemeen 1.2 Werking INSTALLATIE

Handleiding rookgascondensor INHOUDSOPGAVE: WERKING. 1.1 Algemeen 1.2 Werking INSTALLATIE Handleiding rookgascondensor INHOUDSOPGAVE: WERKING 1.1 Algemeen 1.2 Werking INSTALLATIE 2.1 Aflevering 2.2 Voorschriften 2.3 Opstelling 2.4 Montage beveiligingen 2.5 Montage rookgasafvoer 2.6 Montage

Nadere informatie

Buiten de gebaande wegen naar meerwaarde van on-line analysers voor uw plants

Buiten de gebaande wegen naar meerwaarde van on-line analysers voor uw plants Buiten de gebaande wegen naar meerwaarde van on-line analysers voor uw plants 3 stappen naar snel en goed meten Foto-akoestisch meetsysteem voor o.a ppm H₂S en H 2 O metingen Conditioneringssysteem; de

Nadere informatie

de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties

de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties 2 hydro-unit utility line Voor elke drukverhogingsapplicatie produceert Duijvelaar Pompen een hoogwaardige oplossing. Uit ervaring weten we

Nadere informatie

17% Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten. betere waterslagdemping

17% Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten.   betere waterslagdemping MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten Magneetafsluiters, afsluiters met hoekzitting en thermostatische afsluiters productoverzicht voor vloeistofregeling 17% betere waterslagdemping

Nadere informatie

de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties

de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties 2 compact hydro-unit en veilig De Hydro-Unit drukverhogingsinstallaties zijn optimaal inzetbaar voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

TF1 Compact Filter. Koolstofvoetafdruk gecertificeerd door de Carbon Trust. Ideaal voor plaatsen met beperkte ruimte en toegang

TF1 Compact Filter. Koolstofvoetafdruk gecertificeerd door de Carbon Trust. Ideaal voor plaatsen met beperkte ruimte en toegang TF1 Compact Filter Dit hoogwaardige leidingfilter is speciaal ontworpen voor installatie in kleine ruimten en met beperkte toegang. Het gebruikt hydrocyclone en magnetische filtratie om alle soorten vuil

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

...een product van BEKA

...een product van BEKA Algemene beschrijving en hydraulisch schakelschema Algemene beschrijving De hydraulisch aangedreven vetpomp BEKA HAMAX Systeem 2 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van hydraulische hamers en alle

Nadere informatie

1245PC / 1255PC - Schema's

1245PC / 1255PC - Schema's 1245 / 1255 - Schema's 12-001 Bodem Soms kan het schema dat u nodig heeft een combinatie zijn van 2 12-002 Bodem - serie of meer schema's uit deze serie. 12-003 Bodem - parallel (Er zijn veel combinaties

Nadere informatie

Temperatuur Differentiaal Regelaar TDC voor zonne- en verwarmingsinstallaties SOREL TDC. Temperatur-Differenz-Controller

Temperatuur Differentiaal Regelaar TDC voor zonne- en verwarmingsinstallaties SOREL TDC. Temperatur-Differenz-Controller Temperatuur Differentiaal Regelaar voor zonne- en verwarmingsinstallaties SOREL Temperatur-Differenz-Controller Temperatuur Differentiaal Regelaar Algemeen Als fabrikant van zonne- en verwarmingsregelaars

Nadere informatie

RS300S serie gasgestuurde regelaars

RS300S serie gasgestuurde regelaars 1 van 7 RS300S serie gasgestuurde regelaars - Drukbereik inlaatdruk 0,5 tot 10 bar (PN10 klasse) - Drukbereik uitlaatdruk van 0,02 tot 6,4 bar - Hulpdruk 300 mbar hoger dan uitlaatdruk - Minimum drukverschil

Nadere informatie

de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties

de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties 2 compact hydro-unit en veilig Drukverhogingsinstallaties zijn optimaal inzetbaar voor verschillende doeleinden, zoals hotels, ziekenhuizen

Nadere informatie

Syllabus: Load Sensing en Flow Sharing

Syllabus: Load Sensing en Flow Sharing Syllabus: Load Sensing en Flow Sharing A B T P T a b 2 Bosch Rexroth Load Sensing en Flow Sharing Inleiding Deze syllabus is het toegezegde naslagwerk van de workshop van het Bosch Rexroth Knowledge Transfer

Nadere informatie

Nederland NL. Montage- en bedieningshandleiding. Hybride Hybride uitbreidingspakket Solar

Nederland NL. Montage- en bedieningshandleiding. Hybride Hybride uitbreidingspakket Solar Nederland NL Montage- en bedieningshandleiding Hybride Hybride uitbreidingspakket Solar Geachte klant, hartelijk dank voor uw keuze voor dit hoogwaardige product. Voordat u het systeem in gebruik neemt,

Nadere informatie

P2050 Hybride verdeler

P2050 Hybride verdeler P2050 Hybride verdeler Afbeelding 1: Kunststof verdeler P2050 7 groeps met UMR Vario Algemeen Met het toenemende aantal bivalent/hybride opgestelde combinaties van cv-ketels en duurzame warmteopwekkers

Nadere informatie

Meten is Weten. 1 Inhoud... 1

Meten is Weten. 1 Inhoud... 1 1 Inhoud 1 Inhoud... 1 2 Meten is weten... 2 2.1 Inleiding... 2 2.2 Debieten... 2 2.2.1 Elektromagnetische debietmeters... 4 2.2.2 Coriolis... 4 2.2.3 Vortex... 4 2.2.4 Ultrasoon... 4 2.2.5 Thermische

Nadere informatie

Energiebesparing is HOT!!!

Energiebesparing is HOT!!! Energiebesparing is HOT!!! Besparen op energiekosten wordt steeds interessanter door de steeds stijgende energieprijzen. Buiten kostenbesparing is het duurzaam omgaan met de schaarse energie een belangrijk

Nadere informatie

Inbouw- en bedieningsvoorschrift EB 2183 NL. Veiligheidstemperatuurbewaking (STW) met veiligheidsthermostaat type 2403 K

Inbouw- en bedieningsvoorschrift EB 2183 NL. Veiligheidstemperatuurbewaking (STW) met veiligheidsthermostaat type 2403 K Veiligheidstemperatuurbewaking (STW) met veiligheidsthermostaat type 2403 K Veiligheidsthermostaat Regelthermostaat Fig. 1 Veiligheidstemperatuurbewaking type 2436 K/2403 K met regelthermostaat type 2430

Nadere informatie

NIBE VIKING programma

NIBE VIKING programma 072009 Warmte- en koudedistributie NIBE VIKING programma NIBE VIKING programma Voor een optimaal binnenklimaat en warmtapwatercomfort in collectieve installaties Onder de naam NIBE VIKING levert NIBE een

Nadere informatie

ManSafe SRL. Automatisch valstopapparaat geschikt voor industriële toepassingen

ManSafe SRL. Automatisch valstopapparaat geschikt voor industriële toepassingen ManSafe SRL Automatisch valstopapparaat geschikt voor industriële toepassingen Een robuust en duurzaam apparaat Latchways heeft naast een futuristisch design het unieke ontwerp gecombineerd met onderdelen

Nadere informatie

Hydro Booster Silent DAB

Hydro Booster Silent DAB Hydro Booster Silent DAB De meest geruisarme meercellige zelfaanzuigende pomp ter wereld (67dB), voor huishoudelijke bevoorrading van regenwater (huis, tuin) met elektronische sturing. De pomp is uitgerust

Nadere informatie

Documentatie. 2/2 weg magneetventiel G 1/8'' - G 2'' Type M(O)... 24V=, M(O)... 220V

Documentatie. 2/2 weg magneetventiel G 1/8'' - G 2'' Type M(O)... 24V=, M(O)... 220V G 1/8'' - G 2'' Type M(O)... 24V=, M(O)... 220V 1. Inhoudsopgave 1. Inhoud...1 2. Technische specificaties...1 3. Schema van onderdelen...2 4. Ventiel-typen...2 5. Functie types...3 6. Waarschuwingen...3

Nadere informatie

Datablad Radiatorthermostaten RA 2000 Regelafsluiters - met vaste, niet te begrenzen, maximum doorlaat

Datablad Radiatorthermostaten RA 2000 Regelafsluiters - met vaste, niet te begrenzen, maximum doorlaat Datablad Radiatorthermostaten RA 2000 Regelafsluiters - met vaste, niet te begrenzen, maximum doorlaat EN 215-1 HD 1215-2 Toepassing RA-FN recht RA-FN haaks RA-FN haaks (UK) RA-G recht RA-G haaks Regelafsluiters

Nadere informatie

Energiebesparing BROCHURE NL 6.00 ENERGY BROCHURE 1401

Energiebesparing BROCHURE NL 6.00 ENERGY BROCHURE 1401 Energiebesparing BROCHURE NL 6.00 ENERGY BROCHURE 1401 H E L D E R E N M I L I E U B E S P A R E N D C O N C E P T MJK Connect is een multi-functionele pomp regelaar en SCADA unit, in één behuizing. Tijdens

Nadere informatie

17 % betere waterslagdemping dan de. Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten. ia.danfoss.com

17 % betere waterslagdemping dan de. Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten. ia.danfoss.com Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten Magneetafsluiters, afsluiters met hoekzitting en thermostatische afsluiters productoverzicht voor vloeistofregeling 17 % betere waterslagdemping dan de industrienormen

Nadere informatie

Gemotoriseerde regelafsluiters, RH2D.. / RH3D.. Omschrijving

Gemotoriseerde regelafsluiters, RH2D.. / RH3D.. Omschrijving 20 Gemotoriseerde regelafsluiters, RH2D.. / RH3D.. 2-weg en 3-weg regelafsluiters PN6, DN5..DN50 K vs : 0,63..40m³/h A AB : equiprocentueel Armatuur : brons CC49K edium : water 0..+50 C Geschikt voor water

Nadere informatie

2-weg naregelafsluiters, NG2. Naregelafsluiters voor HVAC toepassingen

2-weg naregelafsluiters, NG2. Naregelafsluiters voor HVAC toepassingen 251a 2-weg naregelafsluiters, NG2 NG2P15A Naregelafsluiters voor HVAC toepassingen PN1 M Nominale druk: PN1 (1bar) Afmetingen: DN15, DN20 of DN25 Armatuur: messing Slag: 3,0mm DN15/20/25 Regelkarakteristiek:

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

Drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiter (PIBCV)

Drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiter (PIBCV) Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiter (PIBCV) Pressurisation & Water Quality Balancing & Control Thermostatic Control ENGINEERING ADVANTAGE

Nadere informatie

AVTI Multifunktionele regelaar

AVTI Multifunktionele regelaar AVTI Multifunktionele regelaar Omschrijving /Toepassing De AVTI is een gecombineerde zelfwerkende regelaar bedoeld voor het regelen van kleine warmtedistributie-units met een verwarmingsen een warm tapwatersysteem.

Nadere informatie

Verdyn & Verdyn Cool. Plug and play. Hoog rendement warmte terugwinning. Energiezuinige ventilatoren. Hoge COP. HR-balansventilatie units

Verdyn & Verdyn Cool. Plug and play. Hoog rendement warmte terugwinning. Energiezuinige ventilatoren. Hoge COP. HR-balansventilatie units Verdyn & Verdyn Cool HR-balansventilatie units Plug and play Hoog rendement warmte terugwinning Energiezuinige ventilatoren Hoge COP HR-balansventilatie units type Verdyn & Verdyn Cool Ventileren is noodzakelijk

Nadere informatie

Automatische condensaataftap Serie ECO DRAIN

Automatische condensaataftap Serie ECO DRAIN Automatische condensaataftap Serie ECO DRAIN Capaciteit van 1 tot 1700 m³/min Serie Elektronische condensaataftap Het bij de persluchtproductie ontstane condensaat moet op alle opvangpunten betrouwbaar

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

TBV-C. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Voor On/Off regelen

TBV-C. Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Voor On/Off regelen TBV-C Gecombineerde regel- en inregelafsluiters voor eindunits Voor On/Off regelen IMI TA / Regelafsluiters / TBV-C TBV-C De TBV-C is ontworpen voor toepassing in eindunits van verwarmingsof koelsystemen

Nadere informatie

H 4000 / H 4300 Woltmannmeter Helix Aanvoer en retour flowmeters voor de beste resultaten

H 4000 / H 4300 Woltmannmeter Helix Aanvoer en retour flowmeters voor de beste resultaten H 4000 / H 4300 Helix Aanvoer en retour flowmeters voor de beste resultaten Type WP/WP-H. Nominale doorlaat N 40... 500. Koudwater- en warmwatermeters voor verschillende temperatuurbereiken. Metrologische

Nadere informatie

Maximale bedrijfsdruk van 16 bar (232 psi) Automatische luchtuitlaat met automatisch afsluiter - 12 bar (174 psi)

Maximale bedrijfsdruk van 16 bar (232 psi) Automatische luchtuitlaat met automatisch afsluiter - 12 bar (174 psi) Ontworpen voor grote verwarmings- en koelingsinstallaties die op lage temperatuur werken, om de belangrijkste onderdelen te beschermen tegen magnetisch en nietmagnetisch vuil en luchtbellen in het installatiewater.

Nadere informatie

STRAUB-PLAST-PRO Technische handleiding

STRAUB-PLAST-PRO Technische handleiding STRAU-PLAST-PRO Technische handleiding Inhoud STRAU-PLAST-PRO 3 Eigenschappen 3 Voorbeeld 3 Het volledige gamma 4 ONRLEN STRAU-PLAST-PRO 5 Klemkoppelingen 5 uisafmetingen en toleranties 5 straub-plast-pro

Nadere informatie

Bulkhandling Equipment

Bulkhandling Equipment Innovatieve producten voor een hoog rendement van uw productieproces LeBlansch Noordervaartdijk 3, 1561 PS Krommenie Postbus 189, 1620 AD Hoorn T +31 (0)229 820 236 F +31 (0)229 820237 info@leblansch.com

Nadere informatie

Functionele omschrijving Verhulst Basic

Functionele omschrijving Verhulst Basic 1 Functionele omschrijving Verhulst Basic Verhulst klimaattechniek B.V. Albert Einsteinweg 10 5151 DL Drunen Nederland Tel.: 0416-672200 Fax: 0416-340785 www.verhulst.com 2 Inhoudsopgave FUNCTIONELE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

PF6 Pneumatische afsluiter met schuine spindel - RVS

PF6 Pneumatische afsluiter met schuine spindel - RVS TI-P373-13 CH-BEn-09 3.1.3.025 Pneumatische afsluiter met schuine spindel - RVS Beschrijving Pneumatische bediende 2-weg afsluiter met schuine spindel, huis in RVS, geschikt voor stoom, water, perslucht,

Nadere informatie

Brandbeveiligingsystemen

Brandbeveiligingsystemen GRUNDFOS Brandbeveiligingsystemen GRUNDFOS Brandbeveiligingsystemen volledige expertise BrandbeveiligingSYSTEMEN volledige EXPERTISE Grundfos bouwt brandpompen en levert volgens de hoogste kwaliteitsniveaus

Nadere informatie

Certificering van WKO is niet genoeg

Certificering van WKO is niet genoeg Certificering van WKO is niet genoeg Ed Rooijakkers Halmos Adviseurs 2 1 gebouwen ~30 % op TOTAAL 3 a 5% energiereductie landelijk! Voorkomen verspilling 10%~15% energiereductie 3 4 2 Waar is WKO mee begonnen

Nadere informatie

Harmonische stromen en resonantie..zx ronde 30 augustus 2015

Harmonische stromen en resonantie..zx ronde 30 augustus 2015 Harmonische stromen en resonantie..zx ronde 30 augustus 2015 Ons elektriciteitsnet wordt bedreven met wisselspanning en wisselstroom. Als bij een lineaire belasting een sinusvormige wisselspanning aangeboden

Nadere informatie

The power to please you.

The power to please you. The power to please you. DANFOSS RA 2000 SERIES RA 2000, de meest energiebesparende radiatorthermostaat Al in 1943 produceerde Danfoss de allereerste radiatorthermostaat ter wereld. In de jaren daarna

Nadere informatie

Pneumatiek cilinders

Pneumatiek cilinders Pneumatiek cilinders perslucht in beweging perslucht in beweging Pneumatiek cilinders en Q Plus Q Plus heeft een prachtig pakket cilinders, daar kan niemand omheen. Het pakket is breed en we hebben samen

Nadere informatie

KOMBI-TRV THERMOSTATISCH RADIATOR VENTIEL Onze eenvoudige formule om verwarmingssystemen in te regelen. Kombi-TRV = meer voordelen minder problemen

KOMBI-TRV THERMOSTATISCH RADIATOR VENTIEL Onze eenvoudige formule om verwarmingssystemen in te regelen. Kombi-TRV = meer voordelen minder problemen KOMBI-TRV THERMOSTATISCH RADIATOR VENTIEL Onze eenvoudige formule om verwarmingssystemen in te regelen Kombi-TRV = meer voordelen minder problemen Kombi-TRV een eenvoudige en degelijke oplossing om automatisch

Nadere informatie

Thermostatisch regelelement K met aanleg- of dompelvoeler. Thermostatisch regelelement Voor medium temperatuurregeling

Thermostatisch regelelement K met aanleg- of dompelvoeler. Thermostatisch regelelement Voor medium temperatuurregeling Thermostatisch regelelement K met aanleg- of dompelvoeler Thermostatisch regelelement Voor medium temperatuurregeling IMI HEIMEIER / Thermostatische regelelementen en afsluiters / Thermostatisch regelelement

Nadere informatie

Spanbus systemen. Zelfcentrerend

Spanbus systemen. Zelfcentrerend Spanbus systemen Het spanbus systeem koppelt één of twee componenten solide aan/op een aandrijfas. De conische vlakken ontwikkelen bij het aandraaien van de bevestigingsbouten een druk tussen as en naaf

Nadere informatie

Een innovatief systeem voor afvalwatertoepassingen: Wilo-Rexa FIT en Rexa PRO. Productbrochure.

Een innovatief systeem voor afvalwatertoepassingen: Wilo-Rexa FIT en Rexa PRO. Productbrochure. Een innovatief systeem voor afvalwatertoepassingen: Wilo-Rexa FIT en Rexa PRO. Productbrochure. Complexe uitdagingen vragen om eenvoudige oplossingen. Om u niet alleen het werk eenvoudiger te maken maar

Nadere informatie

Expert VLOEISTOFNIVEAUMETERS BROCHURE NL 2.75 EXPERT BROCHURE 1401

Expert VLOEISTOFNIVEAUMETERS BROCHURE NL 2.75 EXPERT BROCHURE 1401 Expert VLOEISTOFNIVEAUMETERS BROCHURE NL 2.75 EXPERT BROCHURE 1401 V E E L Z I J D I G E N G E B R U I K S V R I E N D E L I J K 2 De MJK hydrostatische vloeistofniveaumeters zijn ontwikkeld voor niveaumetingen

Nadere informatie

Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel

Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel NL Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel NL Demonteren van het CF500 besturingsventiel U heeft van Cargo Floor een besturingsventiel ontvangen ter uitwisseling van een defect

Nadere informatie

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW 388110538 Doucheplezier met een druk op de knop Een net zo simpel als geniaal bedienings concept voor douche en bad: De ergonomische knoppen starten en

Nadere informatie

Verwarming Water Verrekening Benelux. Voor meting van waterverbruik in. Flatgebouwen en meergezinswoningen Kantoren en administratieve gebouwen

Verwarming Water Verrekening Benelux. Voor meting van waterverbruik in. Flatgebouwen en meergezinswoningen Kantoren en administratieve gebouwen Verwarming Water Verrekening Benelux SIEMECA Elektronische watermeters WFC... WFH... Elektronische, batterijgevoede watermeters om het verbruik in autonome waterverzorgingsinstallaties te meten. Opslag

Nadere informatie