techniek serie t world wide network 24/7 support

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "techniek serie 1.25-2.0 t world wide network 24/7 support"

Transcriptie

1 world wide network t 24/7 support

2 Gloednieuw maar toch vertrouwd Om concurrerend te zijn moeten fabrikanten kennis hebben van de lokale markt en daar aanwezig zijn. Tegelijkertijd moeten ze zich wereldwijd verbreden. Vanuit deze gedachte passen we ons niet alleen aan, maar geven we zelf richting aan de veranderingen in de markt. De nieuwe organisatie world wide network Nissan Forklift Co. Ltd is geïntegreerd in de UniCarriers Corporation om beter te kunnen concurreren in een veranderende markt en om onze focus te houden op waar we goed in zijn. Doordat we onze mensen, producten en processen integreren onstaan positieve nieuwe ontwikkelingen. Welke uitdagende veranderingen er in de toekomst ook zijn, u kunt erop blijven vertrouwen dat wij: 24/7 support Ons inzetten voor uitmuntendheid. Ons geloof in echt partnerschap vormgeven. Ons toewijden in het versterken van onze relaties. Onze belofte houden om het milieu te beschermen. Bovenal zijn wij er van overtuigd dat uw succes ons succes is. Daarom zetten wij ons volledig in om de overgang succesvol te laten verlopen. Als UniCarriers maken wij graag samen met uw bedrijf de eerste sprong vooruit!

3 Comfort binnen ha ndbereik Ruime werkplek Door de ruime cabine biedt de een goed zitcomfort. Daarnaast is de voorzien van een ruime instap. Dit vergemakkelijkt het op- en afstappen. world wide network In Nissans ontwerpfilosofie staat een optimale werkomgeving voor de chauffeur altijd voorop. De Nissan is dan ook ontworpen voor de chauffeur en zijn dagelijkse werkomgeving. De ruime cabine, de ergonomisch gepositioneerde bedieningshendels en het overzichtelijke display maakt de plezierig om mee te werken. Een optimaal rijcomfort is verzekerd door een zeer laag geluidsniveau. Hierdoor heeft Nissan een stressvrije werkomgeving gecreëerd waarin de chauffeur zich volledig kan concentreren op zijn werk. De hydraulische stuurbekrachtiging zorgt ervoor dat de zeer nauwkeurig reageert en bijna moeiteloos te besturen is. Dit, samen met het automatisch afremmen bij het loslaten van het rijpedaal en het veranderen van rijrichting, maakt de zeer geschikt voor het werken in krappe ruimten. Instelbare stuurkolom 50 mm Instelbare stuurkolom Omdat elke chauffeur een andere lichaamsbouw heeft, kan de stuurkolom eenvoudig versteld worden in de meest comfortabele en ergonomische stand. Hendels uit de auto-industrie De invloeden vanuit de auto-industrie zijn terug te zien in de doordachte vormgeving van de bedieningshendels, welke ergonomisch gepositioneerd zijn. Ruime werkplek Standaard hoogte Standaard hoog beschermdak De heeft standaard het hoogste beschermdak van de heftruckmarkt (2,11 m), dat voldoende hoofdruimte biedt voor de bestuurder, zelfs bij het gebruik van een helm. Voor het werken in lage ruimten is er optioneel een laag beschermerdak (1,98 m) beschikbaar.

4 AC TECH controller het hart van de Nissan Energieverbruik Real-time energieverbruik verschijnt in het display van de Nissan. Deze standaard optie helpt de chauffeur om zo economisch mogelijk te rijden en het maximale uit een batterijlading te halen. Het hart van de bestaat uit Nissans ultramoderne AC (IP65) controller die een laag energieverbruik, regeneratief remmen en stuurbekrachtiging combineert met uitstekende truckprestaties waardoor de langer kan doorwerken terwijl andere trucks al aan de acculader staan. De drie voorkeursinstellingen kunnen gemakkelijk geselecteerd worden om de truck optimaal aan te passen aan de werkomstandigheden. Via de vijf functietoetsen kunnen de instellingen aangepast worden aan de ervaring van de chauffeur en de aard van de werkzaamheden en/of omstandigheden. Wanneer de rijsnelheid 3 km/u of minder bedraagt, zal het LCD-display de positie van de stuurwielen aangeven. De stuurwielindicator op het display verandert direct zodra de positie van de stuurwielen verandert. Dit is erg handig bij het laden en lossen en het werken in krappe ruimten. De stuurwielindicator verandert direct in de rijsnelheidindicator zodra de truck 4 km/u of harder rijdt. Pincode toegang Het standaard 4-cijferig pincodesysteem voorkomt ongeautoriseerd gebruik van de truck. Het Energieverbruik systeem kan ook gecombineerd worden met vooraf ingestelde paramaters afgestemd op de voorkeuren van de chauffeur of de veiligheidsregels van het bedrijf. Gewichtindicator (optie) Met het weegsysteem kan de chauffeur het gewicht op de vorken controleren. Het is mogelijk een geluidssignaal in te stellen tegen overbelading. Daardoor wordt het risico op ongelukken of schade aan de truck tot een minimum beperkt. Diagnose menu Gewichtindicator De ingebouwde testmodule is een diagnosesysteem dat geïntegreerde zelftests en diagnosefuncties uitvoert. Deze functie kan bij een storing door de monteur gebruikt worden om snel de oorzaak van het probleem op te sporen. Indien er een storing is zal een waarschuwing op het LCD-display te zien zijn.

5 Gegarandeerde veiligheid Zes oliebadremmen De oliebadremmen behoeven weinig onderhoud en leveren optimale remprestaties doordat het remsysteem gesloten is. Binnendringen van vuil en vocht is hierdoor uitgesloten. 24/7 support Veiligheid is van groot belang bij het gebruik van een vorkheftruck. Dit is dan ook de basis geweest in het ontwerpproces van de Nissan. Het RRS (Risk Reduction System) van de draagt in grote mate bij aan de veiligheid en productiviteit van de chauffeur. De volgende zaken zijn dan ook standaard in de machine geïntegreerd: Uitstekend zicht rondom, mastvergrendelsysteem, Turn control, Lift control, Anti-rollbacksysteem, Inhibit control, parkeerrem met een vrijgaveknop. De rij- en acceleratiesnelheid worden automatisch begrensd tijdens het maken van een bocht. Zodra het rijpedaal wordt losgelaten op een helling, zorgt het Rollbacksysteem ervoor dat de truck op een lage constante snelheid achteruit rijdt. De parkeerrem is uitgevoerd met een beveiliging om te voorkomen dat de rem onbedoeld ontgrendeld wordt. Het mastvergrendelsysteem voorkomt onbedoelde en onveilige mastbewegingen wanneer de chauffeur de truck uitschakelt. Risk Reduction System Hefvergrendeling Neigvergrendeling Automatische nulstelling mast (optie) Veiligheid en productiviteit kunnen verder verbeterd worden, simpel door het indrukken van een knop op het bedieningsconsole. De automatische nulstelling brengt de vorken in de horizontaalstand waardoor de chauffeur de vorken eenvoudig in de juiste stand kan brengen. Mastvergrendelsysteem Standaard op alle modellen. Als de chauffeur de truck verlaat vergrendelt het Mastvergrendelsysteem alle hef- en neigbewegingen. Automatische nulstelling mast Hands-on veiligheid De veiligheid is verbeterd door de optionele Fingertipbediening in de armsteun. De chauffeur kan zich volledig op zijn werk concentreren doordat zijn linkerhand altijd op het stuurwiel rust en zijn rechterhand de controle heeft over alle hydraulische functies, de rijrichtingschakelaar en de claxon.

6 AC Uitstekende prest aties FINGERTIP bediening Alle bedieningsfuncties zijn ergonomisch gepositioneerd in de armsteun van de. De optionele Fingertip bediening bestaat uit kleine naast elkaar geplaatste hendels voor de hydraulische functies. Deze functies kunnen samen met de rijrichtinghendel en de claxon bediend worden zonder de hand te verplaatsen. De combinatie van betrouwbaarheid en Nissans gerenommeerde kwaliteit maakt de de beste keuze als het gaat om productiviteit in material handling. Het compacte ontwerp maakt de truck verbazingwekkend wendbaar en hij levert hoge prestaties, vooral in krappe ruimten. Bovendien zorgt het standaard dubbele achterwiel voor perfecte stabiliteit en hefcapaciteit, ook bij hogere hefhoogten. De hydraulische stuurbekrachtiging verbruikt alleen tijdens daarwerkelijke inzet energie. Afhankelijk van de benodigde stuurkracht bepaalt de AC computer voortdurend de exact benodigde hoeveelheid energie. Dit, in combinatie met de real-time energieregeneratie tijdens het remmen en dalen van de mast, verlengt de batterij-inzetduur van de truck. Er is ook een optionele coldstore uitrusting. Die zorgt ervoor dat de truck gebruikt kan worden in opslaggebieden met een temparatuur tot -35 Celsius. Bocht begint Stuursynchronisatie (optie) Originele positie Stuursynchronisatie zorgt ervoor dat de stuurknop altijd in dezelfde positie staat. Deze neutrale stand zorgt ervoor dat u direct rechtuit kunt wegrijden, vooruit of achteruit. Stuurwiel terug in originele positie Fingertip Snelle beweging Kruipsnelheid Creep speed control Gewenste rijsnelheid Met dit unieke Nissan systeem wordt de acceleratie bepaald door de snelheid waarmee de chauffeur het pedaal intrapt. Het resulteert in een uiterst nauwkeurige bediening van de Rijsnelheidkeuze bereik 0 Max Concurrent A VDI data Pallet: 1000 x 1200 Door optimale afstemming van de aandrijfwielen kan de om zijn eigen as draaien. Boven- Gangpad (mm) Stuursynchronisatie Uitstekend manoeuvreren 3 Serie Concurrent B dien zorgt het standaard dubbele achterwiel voor perfecte stabiliteit en hefcapaciteit, ook bij hogere Compact hefhoogten. 3 Serie Draaicirkel (mm)

7 Beperk de hoogte van u w operationele kosten Ruim zicht vanuit de cabine Het zicht rondom de cabine is uitstekend en de panoramische voorruit voorkomt schitteringen. Door de brede deur in de cabine blijft de batterij eenvoudig bereikbaar. De Nissan is ontworpen om een hoge productiviteit te leveren tegen de laagste kosten. Moeiteloos en ontspannen kunnen werken is erg belangrijk voor het welzijn van de chauffeur waardoor de productiviteit verhoogt. Het optimale samenspel van ergonomie en technologie van de zoals FINGERTIP bediening op de armsteun en stuursynchronisatie zijn opties om de ergonomie te verbeteren en de productiviteit nog meer te verhogen. De ultramoderne, energiezuinige Nissan AC controller zorgt voor optimale truckprestaties. Regeneratief remsysteem, stuurbekrachtiging en Auto Power Off zijn kenmerken die het aantal werkuren per batterijlading verder verhogen. Met onderhoudsintervallen na 1200 bedrijfsuren, de onderhoudvrije oliebadremmen, koolborstelloze AC motoren en het ingebouwde diagnosesysteem verminderen de stilstandtijd van de truck aanzienlijk. Nissans nieuwe krachtige verhoogt hiermee de efficiency van uw dagelijkse interne Batterij wisselsysteem transport werkzaamheden. Batterij wisselsysteem Dit optioneel te bestellen systeem maakt het mogelijk om batterijen snel en veilig zijdelings te wisselen. Optionele 3-delige OPTIVIEW mast Vergeleken met de standaard 3-delige mast is de centraal gepositioneerde vrije hefcilinder vervangen door twee smalle hefcilinders die aan de zijkant van de mastprofielen gemonteerd zijn. Hierdoor heeft de mast beduidend meer doorzicht. OPTIVIEW mast Lange onderhoudsintervallen De servicemonteur kan via het display eenvoudig diagnoses uitvoeren en storingen lokaliseren. Hierdoor wordt stilstand tot een minimum beperkt. Door toepassing van oliebadremmen en AC is de onderhoudsinterval verhoogd naar 1200 bedrijfsuren.

8 Onze complete lijn heftrucks De Nissan elektrische vorkheftrucks, (48V) en QX2 (80V), zijn gebouwd met hoogwaardige componenten, gecombineerd met toonaangevende ergonomie en technologie. Daarom passen de drie- en vierwiel perfect in de Nissan hef- en magazijntruck familie. De Nissan 80 volt QX2 AC vorkheftrucks bieden capaciteiten van 2.0 ton tot 3.0 ton Belangrijkste specificaties Model S L 3-20 Basis hefvermogen kg Lastcentrum mm Wielbasis mm Totale breedte mm Draaicirkel mm Hoogte beschermdak mm Model S L 3-20 Batterijcapaciteit (std)* V/Ah 48/375 48/430 48/460 48/575 48/460 48/750 48/750 Elektromotor (rijmotor) kwxunit 7.1x2 7.1x2 7.1x2 7.1x2 7.1x2 7.1x2 7.1x2 Elektromotor (hefpomp) kw Model Basis hefvermogen kg Lastcentrum mm Wielbasis mm Totale breedte mm Draaicirkel mm Hoogte beschermdak mm Serie Model Batterijcapaciteit (std)* V/Ah 48/575 48/750 48/750 Elektromotor (rijmotor) kwxunit 7.1x2 7.1x2 7.1x2 Elektromotor (hefpomp) kw Model QX2-20 QX2-25 QX2-25 QX2-30 Basis hefvermogen kg Lastcentrum mm Wielbasis mm Totale breedte mm Draaicirkel mm Hoogte beschermdak mm QX2 Serie Model QX2-20 QX2-25 QX2-25 QX2-30 Batterijcapaciteit (std)* V/Ah 80/480 80/480 80/600 80/600 Elektromotor (rijmotor) kw Elektromotor (hefpomp) kw * Grotere batterijcapaciteiten op aanvraag

9 AC Mixed Sources Product group from well-managed forest, controlled sources and recycled wood or fiber Forest Stewardship Council UNICARRIERS CORPORATION N-3+4.NL/UCE Printed in Germany UniCarriers Corporation behoudt zich het recht voor te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving over kleuren, apparatuur of specificaties beschreven in deze brochure, of om te stoppen met individuele modellen. De kleuren van geleverde voertuigen kunnen enigszins afwijken van die in deze brochure. De specificaties variëren voor verschillende landen afhankelijk van lokale marktomstandigheden. Raadpleeg uw lokale dealer om ervoor te zorgen dat het voertuig overeenstemt met uw verwachtingen. Alle waarden worden bepaald op basis van de standaard condities en kunnen variëren, als gevolg van motor- en systeemtoleranties, uitrusting van de truck en de operationele omstandigheden. Sommige apparatuur weergegeven op foto s is optioneel.

QX2. serie. techniek. 2.0-3.0 t 24/7. support. world wide network

QX2. serie. techniek. 2.0-3.0 t 24/7. support. world wide network world wide network AC 2.0-3.0 t 24/7 support Gloednieuw maar toch vertrouwd Om concurrerend te zijn moeten fabrikanten kennis hebben van de lokale markt en daar aanwezig zijn. Tegelijkertijd moeten ze

Nadere informatie

TX Serie 1,25-2,0 Ton

TX Serie 1,25-2,0 Ton BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES Model TX-13 TX-15 TX-15 TX-16 TX-18 TX-18 TX-20 Werklast kg 1250 1500 1500 1600 1750 1800 2000 Zwaartepunt werklast mm 500 500 500 500 500 500 500 Wielbasis mm 1195 1195 1300

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

serie tech t 24/7 support world wide network

serie tech t 24/7 support world wide network world wide network 1.25-2.0 t 24/7 support Gloednieuw maar toch vertrouwd Om concurrerend te zijn moeten fabrikanten kennis hebben van de lokale markt en daar aanwezig zijn. Tegelijkertijd moeten ze zich

Nadere informatie

TX Ton. Belangrijkste specificaties: Nissan Forklift Europe B.V. CDU-TX4-NFE/ Printed in the Netherlands

TX Ton. Belangrijkste specificaties: Nissan Forklift Europe B.V.  CDU-TX4-NFE/ Printed in the Netherlands Belangrijkste specificaties: Model: -16-18 -20 Werklast: kg 1600 1800 2000 Zwaartepunt werklast: mm 500 500 500 Wielbasis: mm 1450 1450 1450 Breedte: mm 1090 1120 1120 Draaicirkel: mm 1910 1910 1930 Hoogte

Nadere informatie

serie eco 1.5-3.2 t 24/7 support world wide network

serie eco 1.5-3.2 t 24/7 support world wide network world wide network eco 1.5-3.2 t 24/7 support Gloednieuw maar toch vertrouwd Om concurrerend te zijn moeten fabrikanten kennis hebben van de lokale markt en daar aanwezig zijn. Tegelijkertijd moeten ze

Nadere informatie

QX2. 2.0 3.0 Ton. Belangrijkste specificaties:

QX2. 2.0 3.0 Ton. Belangrijkste specificaties: Belangrijkste specificaties: Model -20-25 -25-30 Werklast kg 2000 2500 2500 3000 Zwaartepunt werklast mm 500 500 500 500 Wielbasis mm 1515 1515 1660 1660 Breedte mm 1180 1180 1180 1250 Draaicircel mm 1990

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

De nieuwste heftrucks met de belangrijkste E s

De nieuwste heftrucks met de belangrijkste E s De nieuwste heftrucks met de belangrijkste E s DISCOVER THE ALL-NEW TX GENERATION Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving De nieuwe generatie TX heftrucks: Energieverbruik is lager Met een energieverbruik

Nadere informatie

BX Serie 1.5-2.5 Ton Model op luchtbanden 1.5-3.0 Ton Model op cushion banden

BX Serie 1.5-2.5 Ton Model op luchtbanden 1.5-3.0 Ton Model op cushion banden BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES Model BX-15 BX-18 BX-20 BX-25 Werklast kg 1500 1500 1750 1750 2000 2000 2500 2500 Zwaartepunt werklast mm 500 500 500 500 500 500 500 500 Wielbasis mm 1270 1450 1270 1450 1450

Nadere informatie

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 24 /7 service wereldwijd netwerk reachtrucks UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 200/250 Maximale flexibiliteit De nieuwe UFW is zowel flexibel en efficiënt

Nadere informatie

QX Serie. 2.0-2.5-3.0 Ton NISSAN FORKLIFT EUROPE B.V. BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES

QX Serie. 2.0-2.5-3.0 Ton NISSAN FORKLIFT EUROPE B.V. BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES Model QX-20 QX-25 QX-25 QX-30 Werklast kg 2,000 2,500 2,500 3,000 Zwaartepunt werklast mm 500 500 500 500 Breedte mm 1,180 1,180 1,180 1,250 Draaicirkel mm 1,980 1,980 2,130

Nadere informatie

tech 24/7 pallet trucks support world wide network PLL PLP ALL XLL

tech 24/7 pallet trucks support world wide network PLL PLP ALL XLL pallet trucks world wide network 24/7 support PLL PLP ALL XLL pallet trucks Gloednieuw maar toch vertrouwd Om concurrerend te zijn moeten fabrikanten kennis hebben van de lokale markt en daar aanwezig

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Veelzijdige stapelaar multifunctioneel inzetbaar

Veelzijdige stapelaar multifunctioneel inzetbaar Veelzijdige stapelaar multifunctioneel inzetbaar PSP Stapelaar met opklapbaar platform 24/7 service wereldwijd netwerk 2 modellen PSP Model PSP 125 PSP 160 Hefhoogte 2690 4190 mm 1670 5400 mm Hefvermogen

Nadere informatie

Leveringsprogramma. wereldwijd netwerk. 24/7 service

Leveringsprogramma. wereldwijd netwerk. 24/7 service Leveringsprogramma wereldwijd netwerk 24/7 service Maak kennis met de UniCarriers familie Met het DNA voor maximale inzet THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

Serie. 3.5 5.0 ton. belangrijkste specificaties. http://www.nissan-nfe.com CDU-GX-NFE/05-08-500 Printed in the Netherlands

Serie. 3.5 5.0 ton. belangrijkste specificaties. http://www.nissan-nfe.com CDU-GX-NFE/05-08-500 Printed in the Netherlands belangrijkste specificaties Model (LPG/diesel) -35-40 -45-50 Werklast kg 3500 4000 4500 5000 Zwaartepunt werklast mm 600 600 600 600 Breedte mm 1490 1490 1490 1490 Draaicirkel mm 2720 2752 2799 2936 Hoogte

Nadere informatie

ATLET PSP Stapelaars met opklapbaar platform

ATLET PSP Stapelaars met opklapbaar platform HEFTRUCKSERVICE B.V. ATLET PSP Stapelaars met opklapbaar platform De PSP is een zeer multifunctionele stapelaar leverbaar in twee modellen: de PSP125 en PSP160. Deze veelzijdige stapelaars zijn ideaal

Nadere informatie

Minimale breedte, maximale snelheid Disselboomstapelaar PDP 200 met bestuurders platform voor dubbele pallethantering

Minimale breedte, maximale snelheid Disselboomstapelaar PDP 200 met bestuurders platform voor dubbele pallethantering Minimale breedte, maximale snelheid Disselboomstapelaar PDP 200 met bestuurders platform voor dubbele pallethantering 24/7 service wereldwijd netwerk Double Stacker PDPP Met een breedte van minder dan

Nadere informatie

HEFTRUCKSERVICE B.V. TERGO ULS

HEFTRUCKSERVICE B.V. TERGO ULS HEFTRUCKSERVICE B.V. TERGO ULS Reachtrucks met smal chassis t/m 1400kg hefverfmogen De compacte TERGO ULS, is onze meest wendbare en voordeligste reachtruck, tot in de kleinste details een truck van UniCarriers.

Nadere informatie

Elektrische Pallettrucks

Elektrische Pallettrucks Elektrische Pallettrucks 6 modellen wereldwijd netwerk 24/7 Service PLL PLE PMR PLP ERGO ALL/XLL De serie elektrische pallettrucks voor Hoge productiviteit THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie

Nadere informatie

CESAB B300/B ton

CESAB B300/B ton CESAB B300/B400 1.5-2.0 ton 3- en 4-wiel Elektrische Vorkheftrucks Compact en krachtig Uitmuntende wendbaarheid vergroot de productiviteit. Capaciteit van 1,5 tot 2 ton. Compact chassis met 3 of 4 wielen.

Nadere informatie

1.2 2.5 Ton. Chassis. Hefhoogte. Model Werklast

1.2 2.5 Ton. Chassis. Hefhoogte. Model Werklast Chassis Model Werklast Smal Standaard Breed 1120 mm 1270 mm 1397 mm Hefhoogte -12L 1200 kg 3200 6750 mm -14L 1400 kg 3200 7250 mm -14N 1400 kg 4800 8950 mm -16M 1600 kg 4800 8950 mm -20M 2000 kg 4800 8950

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

Minimale breedte, maximale snelheid Disselboomstapelaar PDP 200 met bestuurders platform voor dubbele pallethantering

Minimale breedte, maximale snelheid Disselboomstapelaar PDP 200 met bestuurders platform voor dubbele pallethantering Minimale breedte, maximale snelheid Disselboomstapelaar PDP 200 met bestuurders platform voor dubbele pallethantering 24/7 service wereldwijd netwerk Double Stacker PDP Met een breedte van minder dan een

Nadere informatie

LX Series. 1,5 3,6 Ton - Compact model op cushion banden 1,6 2,5 Ton - Compact model op luchtbanden

LX Series. 1,5 3,6 Ton - Compact model op cushion banden 1,6 2,5 Ton - Compact model op luchtbanden LX Series 1,5 3,6 Ton - Compact model op cushion banden 1,6 2,5 Ton - Compact model op luchtbanden De LX Compact serie weerspiegelt de constante inspanningen van Nissan op het gebied van ontwerp en de

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties series 1,25-2,0 t tech wereldwijd netwerk 24/7 service STANDAARD SPECIFICATIES Vorkheftrucks Fabrikant gegevens en modeleigenschappen Gegevenstabel voor intern transportmaterieel

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Specificaties. WD 2300 Serie. Dubbelheffende stapelaar WD 2300. Serie

Specificaties. WD 2300 Serie. Dubbelheffende stapelaar WD 2300. Serie C Specificaties WD 2300 Serie Dubbelheffende stapelaar WD 2300 Serie C WD 2300 Serie Dubbelheffende stapelaar 4.5 4.22 4.4 4.2 4.6 Q 1.6 4.9 90 1.9 180 4.20 4.19 4.35 4.25 3.7 4.21 1.8 4.34 C WD 2300S

Nadere informatie

Veelzijdige stapelaar multifunctioneel inzetbaar PSP Stapelaar met opklapbaar platform

Veelzijdige stapelaar multifunctioneel inzetbaar PSP Stapelaar met opklapbaar platform Veelzijdige stapelaar multifunctioneel inzetbaar PSP Stapelaar met opklapbaar platform 24/7 service wereldwijd netwerk 2 modellen PSP Uw UniCarriers stapelaar omdat ware revoluties op de vloer beginnen

Nadere informatie

CESAB S ton

CESAB S ton CESAB S300 1.35-1.6 ton Elektrische Stapelaars Veelzijdigheid evenaart prestaties Wanneer het werk meer vraagt.. Gemaakt voor zwaar pallettransport. Traploze bediening van de vorken voor nauwkeurig stapelen.

Nadere informatie

Atlet Laagheffende trucks. Piccolo PLL Duo PLE Presto PLP Ergo ALL Ergo XLL. 5 modellen. Oneindig veel mogelijkheden.

Atlet Laagheffende trucks. Piccolo PLL Duo PLE Presto PLP Ergo ALL Ergo XLL. 5 modellen. Oneindig veel mogelijkheden. Atlet Laagheffende trucks Piccolo PLL Duo PLE Presto PLP Ergo ALL Ergo XLL 5 modellen. Oneindig veel mogelijkheden. Een serie laagheffende en pallettrucks die aan hoge productiviteitseisen voldoen Hanteer

Nadere informatie

Specificaties. FC 4000 Serie. Vierwiel Vorkheftruck FC 4000. Serie

Specificaties. FC 4000 Serie. Vierwiel Vorkheftruck FC 4000. Serie C FC 4000 Serie FC 4000 Serie Vierwiel Vorkheftruck C FC 4000 Serie Vierwiel Vorkheftruck 4.21 3.7 3.6 4.22 4.24 4.21 4.35 100 mm 4.33-4.34 100 mm 1220 500 Q 4.22 4.5 4.7 4.4 4.2 4.18 462 mm 14.6" 503

Nadere informatie

CPD 10/15/18/20/25/30/35 H-B

CPD 10/15/18/20/25/30/35 H-B CPD 10/15/18/20/25/30/35 CPD 30 H-C elektrisch TOEGEPASTE ERGONOMIE Bij het ontwerpen van de H2000 trucks heeft de ergonomische wetenschap centraal gestaan en zorgt voor een efficiënte werkplek Batterij

Nadere informatie

1,5 3,2 Ton. Model (LPG/Diesel) powered) DX-15 DX-18 DX-20 DX-25 DX-30 DX-32 DX32 Load Werklast capacity kg 1,500 1,750 2,000 2,500 3,000 3,200 DX

1,5 3,2 Ton. Model (LPG/Diesel) powered) DX-15 DX-18 DX-20 DX-25 DX-30 DX-32 DX32 Load Werklast capacity kg 1,500 1,750 2,000 2,500 3,000 3,200 DX BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES Model (LPG/Diesel) powered) -15-18 -20-25 -30-32 32 Load Werklast capacity kg 1,500 1,750 2,000 2,500 3,000 3,200 Zwaartepunt werklast mm 500 500 500 500 500 500 Overall Breedte

Nadere informatie

Elektrische vorkheftruck met massieve banden 1,5-3,0t

Elektrische vorkheftruck met massieve banden 1,5-3,0t Elektrische vorkheftruck met massieve banden 1,5-3,0t FBC25K/E 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.8 1.9 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 3.3 3.5 3.6 3.7 4.1 4.2 4.3 4.4 4.5 4.7 4.8 4.12 4.19 4.20 4.21 4.22 4.23 4.24 4.31 4.32

Nadere informatie

Maximale prestaties voor het orderverzamelen Middelhoge orderpicker EPL 100

Maximale prestaties voor het orderverzamelen Middelhoge orderpicker EPL 100 Maximale prestaties voor het orderverzamelen Middelhoge orderpicker EPL 100 24 /7 service wereldwijd netwerk orderpickers EPL In iedere interne logistieke operatie onderscheiden wij vier basis intern transport

Nadere informatie

EPKRT PAC EPNT EPN EPK PAC EP. Elektrische heftrucks 1.0-5.0 ton

EPKRT PAC EPNT EPN EPK PAC EP. Elektrische heftrucks 1.0-5.0 ton EPKRT PAC EPNT EPN EPK PAC EP Elektrische heftrucks 1.0-5.0 ton Innovatief, veelzijdig en robuust Cat Lift Trucks weet wat er bij goederentransport allemaal komt kijken. Onze uitgebreide serie elektrische

Nadere informatie

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus.

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. RT 4000 SERIE Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. De RT 4020 meerijpallettruck met staanplaats is ontworpen met de focus op ongeëvenaarde wendbaarheid, reactief stuurgedrag, betrouwbaarheid en

Nadere informatie

Vier-wiel Electrische Vorkheftrucks met Contragewicht J2.00 3.20XM

Vier-wiel Electrische Vorkheftrucks met Contragewicht J2.00 3.20XM STERKE PARTNERS. SOLIDE TRUCKS. Vier-wiel Electrische Vorkheftrucks met Contragewicht J2.00 3.20XM 2 000 3 200 kg J2.00XM, J2.50XM, J3.00XM, J3.20XM Specificatie van data is op basis van VDI 2198 Truck

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks 2.0-5.0 t

Elektrische Vorkheftrucks 2.0-5.0 t Elektrische Vorkheftrucks 2.0-5.0 t www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 2.0-2.5 t Specificaties 8FBMKT20 8FBMKT25 8FBMT25 Kenmerken Gewicht Wielen en banden Afmetingen Prestaties Motor Andere

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks t

Elektrische Vorkheftrucks t Elektrische Vorkheftrucks 1.6-5.0 t 7FBMF 7FBMF-S www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 1.6-1.8 t Specificaties 7FBMF16 7FBMF18 1.1 Fabrikant Toyota Toyota 1.2 Type 7FBMF16 7FBMF18 1.3 Aandrijving

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

1.0 tot 1.5 ton. Elektrische Vorkheftruck. Verhuur Lease Verkoop Onderhoud Heftrucks Magazijntrucks Hoogwerkers Veegmachines

1.0 tot 1.5 ton. Elektrische Vorkheftruck. Verhuur Lease Verkoop Onderhoud Heftrucks Magazijntrucks Hoogwerkers Veegmachines Elektrische Vorkheftruck 1.0 tot 1.5 ton Van der Kreeft bv Veldwade 18 3439 LE Nieuwegein T +31 (0)30 280 55 50 F +31 (0)30 289 93 71 www.heftruck.com Verhuur Lease Verkoop Onderhoud Heftrucks Magazijntrucks

Nadere informatie

www.toyota-forklifts.be Toyota Reachtrucks De BT Reflex-serie

www.toyota-forklifts.be Toyota Reachtrucks De BT Reflex-serie www.toyota-forklifts.be Toyota Reachtrucks De BT Reflex-serie BT Reflex het complete assortiment reachtrucks van Toyota Material Handling BT Reflex B-serie Reachtrucks voor eenvoudige toepassingen BT Reflex

Nadere informatie

RX 60 Technische gegevens.

RX 60 Technische gegevens. RX 60 Technische gegevens. Elektrische vorkheftrucks RX 60-16 RX 60-18 RX 60-20 Als u méér wilt bereiken. RX 60 Technische gegevens. Dit typeblad volgens VDI-richtlijn 2198 vermeldt alleen de technische

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

DRIEWIEL ELEKTRISCHE VORKHEFTRUCK J1.5-2.0XNT. 1 500 2 000 kg

DRIEWIEL ELEKTRISCHE VORKHEFTRUCK J1.5-2.0XNT. 1 500 2 000 kg DRIEWIEL ELEKTRISCHE VORKHEFTRUCK J1.5-2.0XNT 1 500 2 000 kg J1.5XNT, J1.6XNT, J1.8XNT, J2.0XNT Specificaties op basis van VDI 2198 Truck en gewicht: Bovengenoemde gewichten (regel 2.1) zijn gebaseerd

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks 1.0-1.5 ton

Elektrische Vorkheftrucks 1.0-1.5 ton Elektrische Vorkheftrucks 1.0-1.5 ton www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 1.0 ton Specificaties 7FBEST10 1.1 Fabrikant TOYOTA 1.2 Type 7FBEST10 1.3 Aandrijving Elektro 1.4 Besturing Zittend

Nadere informatie

CESAB M300 1.5 3.5 ton

CESAB M300 1.5 3.5 ton CESAB M300 1.5 3.5 ton Vorkheftruck met diesel- of -aandrijving Stel hem op de proef www.cesab-forklifts.eu De nieuwe CESAB M300 is uitvoerig getest door ons team, nu is het uw beurt. Duizenden uren onderzoek,

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

reach trucks UNS/UHS, USS, UFS & URF Nissan Forklift Europe B.V. http://www.nissan-nfe.com CDU-RT-NFE/05-08-1500 Printed in the Netherlands

reach trucks UNS/UHS, USS, UFS & URF Nissan Forklift Europe B.V. http://www.nissan-nfe.com CDU-RT-NFE/05-08-1500 Printed in the Netherlands UNS/UHS, USS, UFS & URF reach trucks Nissan Forklift Europe B.V. http://www.nissan-nfe.com CDU-RT-NFE/05-08-1500 Printed in the Netherlands Nissan Motor Co. Ltd. behoudt zich het recht voor zonder kennisgeving

Nadere informatie

PALLET TRucks PLL, PLP, ALL & XLL. http://www.nissan-nfe.com CDU-PT-NFE/05-08-1500 Printed in the Netherlands

PALLET TRucks PLL, PLP, ALL & XLL. http://www.nissan-nfe.com CDU-PT-NFE/05-08-1500 Printed in the Netherlands PLL, PLP, ALL & XLL PALLET TRucks Nissan Forklift Europe B.V. http://www.nissan-nfe.com CDU-PT-NFE/05-08-1500 Printed in the Netherlands Nissan Motor Co. Ltd. behoudt zich het recht voor zonder kennisgeving

Nadere informatie

RX 60 Technische gegevens.

RX 60 Technische gegevens. RX 60 Technische gegevens. Elektrische vorkheftrucks RX 60-40 RX 60-45 RX 60-50 Als u méér wilt bereiken. RX 60 Technische gegevens. Dit typenblad is opgesteld volges VDI-richtlijn 2198 en geeft de technische

Nadere informatie

Opslagkosten Gebouw en inrichting Intern transport kosten Machines en chauffeurs Administratie kosten Systemen enz. Financiële kosten ROI en voorraad

Opslagkosten Gebouw en inrichting Intern transport kosten Machines en chauffeurs Administratie kosten Systemen enz. Financiële kosten ROI en voorraad Stapelaars PSH Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan Forklift en TCM is UniCarriers binnen de intern transport wereld een perfecte mix van Japanse kwaliteit en Zweeds design

Nadere informatie

Technische specificaties. TMM Serie 2,0 tot 2,5 ton Meeneem heftrucks

Technische specificaties. TMM Serie 2,0 tot 2,5 ton Meeneem heftrucks Technische specificaties TMM Serie 2,0 tot 2,5 ton Meeneem heftrucks 2 000-2 500 kg TECHNISCHE SPECIFICATIES 1.1 Fabrikant 1.2 Modeltype TMM 20 TMM 25 Omschrijving Gewicht 1.3 Aandrijving Diesel Diesel

Nadere informatie

BT Staxio serie 0,8 1,4 ton

BT Staxio serie 0,8 1,4 ton Verhuur Lease Verkoop Onderhoud Heftrucks Magazijntrucks Hoogwerkers Veeg- en schrobmachines BT Staxio serie 0,8 1,4 ton Elektrische stapelaars www.heftruck.com BT Staxio MAN POWER 2 BT Staxio De volledig

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftruck 1.6 tot 5.0 ton

Elektrische Vorkheftruck 1.6 tot 5.0 ton Elektrische Vorkheftruck 1.6 tot 5.0 ton 7FBMF Serie Hoge verwachtingen DE TOYOTA 7FBMF elektrische vorkheftrucks komen tegemoet aan de toenemende vraag van klanten naar een betere prestatie op elk niveau.

Nadere informatie

STAPELAARS PSL/PSD, PS, PSH, TS, AJN/ASN & XJN/XSN

STAPELAARS PSL/PSD, PS, PSH, TS, AJN/ASN & XJN/XSN PSL/PSD, PS, PSH, TS, AJN/ASN & XJN/XSN STAPELAARS Nissan Forklift Europe B.V. http://www.nissan-nfe.com CDU-PS-NFE/05-08-1500 Printed in the Netherlands Nissan Motor Co. Ltd. behoudt zich het recht voor

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

Specificaties. GPC 3000 Serie. Lage orderverzameltruck GPC 3000. Serie

Specificaties. GPC 3000 Serie. Lage orderverzameltruck GPC 3000. Serie C Specificaties GPC 3000 Serie Lage orderverzameltruck GPC 3000 Serie C GPC 3000 Serie Lage orderverzameltruck GPC 3020, 3040 en 3060 Frame voor Work Assist -accessoires achteraan Laststeunrek Grijpstang

Nadere informatie

Specificaties. SC 3200 Serie. Driewiel vorkheftruck SC 3200. Serie

Specificaties. SC 3200 Serie. Driewiel vorkheftruck SC 3200. Serie C Specificaties SC 3200 Serie Driewiel vorkheftruck SC 3200 Serie C SC 3200 Serie Driewiel vorkheftruck 4.35 4.21 3.7 3.6 4.22 4.24 4.21 100mm 4.33 100mm 500 Q achterwaarts 4.1 4.22 voorwaarts 24 4.5 4.4

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

Verbrandingsmotorische Trucks met Contragewicht met verhoogde bestuurderscabine H2.0-3.5FT & H4.0-5.5FT

Verbrandingsmotorische Trucks met Contragewicht met verhoogde bestuurderscabine H2.0-3.5FT & H4.0-5.5FT STERKE PARTNERS. SOLIDE TRUCKS. Verbrandingsmotorische Trucks met Contragewicht met verhoogde bestuurderscabine H2.0-3.5FT & H4.0-5.5FT 2 000 3 500 kg & 4 000 5 500 kg Fortens, Fortens Advance, Fortens

Nadere informatie

ORDER PPL/PPD, PPF/PPC, OPM, OPH/OPC/OPS. CDU-OP-NFE/ Printed in the Netherlands

ORDER PPL/PPD, PPF/PPC, OPM, OPH/OPC/OPS.   CDU-OP-NFE/ Printed in the Netherlands PPL/PPD, PPF/PPC, OPM, OPH/OPC/OPS ORDER verzamelaars Nissan Forklift Europe B.V. http://www.nissan-nfe.com CDU-OP-NFE/05-08-1500 Printed in the Netherlands Nissan Motor Co. Ltd. behoudt zich het recht

Nadere informatie

RX 60 Technische gegevens.

RX 60 Technische gegevens. @ RX 60 Technische gegevens. Elektrische vorkheftrucks. RX 60-25 RX 60-30 RX 60-35 2 RX 60 Technische gegevens. Dit typenblad is opgesteld volges VDI-richtlijn 2198 en geeft de technische gegevens weer

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

Hyundai Warehouse Equipment

Hyundai Warehouse Equipment Hyundai Warehouse Equipment Elektrische pallettruck, elektrische stapelaar en handgestuurde pallettruck MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES De foto kan optionele uitrusting bevatten. HYUNDAI VORKHEFTRUCK

Nadere informatie

CESAB R ton

CESAB R ton CESAB R300 1.4-2.0 ton Reachtrucks Voortreffelijke productiviteit De zilveren opbouw zoals op de foto s is optioneel. Beschikbaarheid en exacte specificaties kunnen per land variëren. Intelligent, dynamisch

Nadere informatie

Opslagkosten Gebouw en inrichting Intern transport kosten Machines en chauffeurs Administratie kosten Systemen enz. Financiële kosten ROI en voorraad

Opslagkosten Gebouw en inrichting Intern transport kosten Machines en chauffeurs Administratie kosten Systemen enz. Financiële kosten ROI en voorraad Stapelaars ERGO XML Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan Forklift en TCM is UniCarriers binnen de intern transport wereld een perfecte mix van Japanse kwaliteit en Zweeds

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks 2.0-3.5 t

Elektrische Vorkheftrucks 2.0-3.5 t Elektrische Vorkheftrucks 2.0-3.5 t www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 2.0-2.5 t Specificaties 8FBMKT20 8FBMKT25 8FBMT25 Kenmerken Gewicht Wielen en banden Afmetingen Prestaties Motor Andere

Nadere informatie

Reachtrucks. modellen. service 24/7. wereldwijd netwerk. reachtrucks ULS UND UMS UHD UHX

Reachtrucks. modellen. service 24/7. wereldwijd netwerk. reachtrucks ULS UND UMS UHD UHX Reachtrucks 5 modellen wereldwijd netwerk reachtrucks 24/7 service ULS UND UMS UHD UHX Ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen: uw normen THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Opslagkosten Gebouw en inrichting Intern transport kosten Machines en chauffeurs Administratie kosten Systemen enz. Financiële kosten ROI en voorraad

Opslagkosten Gebouw en inrichting Intern transport kosten Machines en chauffeurs Administratie kosten Systemen enz. Financiële kosten ROI en voorraad Stapelaars PSP Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan Forklift en TCM is UniCarriers binnen de intern transport wereld een perfecte mix van Japanse kwaliteit en Zweeds design

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks t

Elektrische Vorkheftrucks t Elektrische Vorkheftrucks 1.5-2.0 t 3 wiel www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 1.5-1.6 t Specificaties 8FBE15T 8FBEK16T 8FBE16T Andere Electric motor Prestaties Afmetingen Wielen en banden

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG

CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG TOEGEPASTE ERGONOMIE Bij het ontwerpen van de H2000 trucks heeft de ergonomische wetenschap centraal gestaan en zorgt voor een efficiënte werkplek STANDAARD UITRUSTING

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus.

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. RT 4000 Serie Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. De RT 4020 meerijpallettruck met staanplaats is ontworpen met de focus op ongeëvenaarde wendbaarheid, reactief stuurgedrag, betrouwbaarheid en

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

CESAB R ton

CESAB R ton CESAB R200 1.4-1.6 ton Reachtrucks Compact ontwerp, hoge prestaties De zilveren opbouw zoals op de foto s is optioneel. Beschikbaarheid en exacte specificaties kunnen per land variëren. Productiviteit

Nadere informatie

Nieuwe coldstore geeft groeiambities Dayseaday vorm. Case Study. Alleen UniCarriers kon aan al onze eisen voldoen. Dayseaday Fresh B.V.

Nieuwe coldstore geeft groeiambities Dayseaday vorm. Case Study. Alleen UniCarriers kon aan al onze eisen voldoen. Dayseaday Fresh B.V. Case Study Dayseaday Fresh B.V. Alleen UniCarriers kon aan al onze eisen voldoen Nieuwe coldstore geeft groeiambities Dayseaday vorm U-CS-DK.NL/UCE-2017-06 Links: De cabine is comfortabel, ruim en de werkplek

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks t

Elektrische Vorkheftrucks t Elektrische Vorkheftrucks 1.5-2.0 t 3 wiel www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 1.5-1.6 t Specificaties 8FBE15T 8FBEK16T 8FBE16T 1.1 Fabrikant TOYOTA TOYOTA TOYOTA 1.2 Type 8FBE15T 8FBEK16T

Nadere informatie

EFG 535k/540k/540/545k/545/550/ S40/S50

EFG 535k/540k/540/545k/545/550/ S40/S50 Hoogproductieve heftruck met optimale energie-zuinigheid Uitvoering op maat met Efficiency en Drive&Lift Plus Elektrische besturing (optioneel) Zijdelingse accuwissel met SnapFit Individueel aan te passen

Nadere informatie

CESAB S ton

CESAB S ton CESAB S200 1.0-1.4 ton Elektrische Stapelaars Moeiteloos pallettransport De voordelen stapelen zich op. Compact ontwerp biedt uitzonderlijke wendbaarheid. Uitstekende ergonomie voor bestuurders van alle

Nadere informatie

Orderverzameltruck met middelhoge hefhoogte 1.0 ton

Orderverzameltruck met middelhoge hefhoogte 1.0 ton Orderverzameltruck met middelhoge hefhoogte 1.0 ton OPBM10K Kenmerken 1.1 Fabrikant naam Mitsubishi 1.2 Model type aanduiding OPBM10K 1.3 1.4 1.5 Aandrijving: (elektrisch, diesel, benzine, LPG) Besturing:

Nadere informatie

GPC 3000 SERIE. Specificaties Lage orderverzameltruck

GPC 3000 SERIE. Specificaties Lage orderverzameltruck C GPC 3000 SERIE Specificaties Lage orderverzameltruck C GPC 3000 Serie Lage orderverzameltruck GPC 3020, 3040, 3050 en 3060 Frame voor Work Assist -accessoires achteraan Laststeunrek Grijpstang op rugleuning

Nadere informatie

Opslagkosten Gebouw en inrichting Intern transport kosten Machines en chauffeurs Administratie kosten Systemen enz. Financiële kosten ROI en voorraad

Opslagkosten Gebouw en inrichting Intern transport kosten Machines en chauffeurs Administratie kosten Systemen enz. Financiële kosten ROI en voorraad Stapelaars ERGO X Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan Forklift en TCM is UniCarriers binnen de intern transport wereld een perfecte mix van Japanse kwaliteit en Zweeds

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES

DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES PRODUCT BROCHURE MAAK KENNIS MET DE VOLLEDIG OPNIEUW ONTWORPEN MOFFETT M8 NX De geheel nieuwe MOFFETT M8 NX is de beste meeneemhef truck ter wereld.

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks t

Elektrische Vorkheftrucks t Elektrische Vorkheftrucks 1.5-2.0 t 3 wiel www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 1.5-1.6 t Specificaties 8FBET15 8FBEKT16 8FBET16 1.1 Fabrikant TOYOTA TOYOTA TOYOTA 1.2 Type 8FBET15 8FBEKT16

Nadere informatie

VIERWIEL ELEKTRISCHE VORKHEFTRUCK J2.2-3.5XN. 2 200 3 500 kg

VIERWIEL ELEKTRISCHE VORKHEFTRUCK J2.2-3.5XN. 2 200 3 500 kg VIERWIEL ELEKTRISCHE VORKHEFTRUCK J2.2-3.5XN 2 200 3 500 kg J2.2XN, J2.5XN, J3.0XN, J3.5XN Advance Specificaties op basis van VDI 2198 Truck en gewicht: Bovengenoemde gewichten (regel 2.1) zijn gebaseerd

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Hyundai Warehouse Equipment

Hyundai Warehouse Equipment Hyundai Warehouse Equipment Elektrische pallettruck, elektrische stapelaar en handgestuurde pallettruck MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES HYUNDAI VORKHEFTRUCK 1 Elektrische pallettruck Standaardconfiguraties

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie