WRANGLER JEEP. is een geregistreerd handelsmerk van Chrysler Group LLC S Printed in Italy Castelli Bolis Poligrafiche (BG)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WRANGLER JEEP. is een geregistreerd handelsmerk van Chrysler Group LLC. 04.4.1847.22 - S Printed in Italy Castelli Bolis Poligrafiche (BG)"

Transcriptie

1 Deze brochure is een publicatie van Chrysler Group LLC. Alle rechten voorbehouden. Wijzigingen in specificaties en uitvoeringen voorbehouden. Chrysler Group LLC behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om modellen aan te passen of uit productie te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Alle illustraties en gegevens in deze brochure komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting (januari 2014). Deze brochure is een internationale uitgave. Derhalve kunnen de afbeeldingen en omschrijvingen afwijken van de in Nederland leverbare uitvoeringen en opties. Hiervoor verwijzen wij naar onze meest recente prijslijst en folder met technische specificaties. Deze bevatten tevens de brandstofverbruikscijfers. Raadpleeg uw dealer voor nadere informatie. (1) Controleer altijd of uw mobiele telefoon het Bluetooth Uconnect Phone-systeem ondersteunt. (2) Kinderen jonger dan 12 jaar Jeep is een geregistreerd handelsmerk van Chrysler Group LLC S Printed in Italy Castelli Bolis Poligrafiche (BG) moeten altijd op de achterbank worden vervoerd en een veiligheidsgordel dragen. Kinderen in een naar achteren gericht veiligheidszitje mogen nooit op de voorstoel van een auto met passagiersairbag worden vervoerd. Alle inzittenden dienen altijd een driepuntsgordel te dragen. Neem altijd op juiste wijze plaats in de auto en stel de hoofdsteun goed in. Plaats geen voorwerpen op de hoofdsteun. (3) Geen enkel systeem, hoe geavanceerd ook, kan de wetten van de natuurkunde ongedaan maken of onvoorzichtig rijgedrag het hoofd bieden. Het prestatieniveau wordt begrensd door de beschikbare tractie en deze kan door sneeuw, ijs en andere omstandigheden worden beïnvloed. Indien het ESC-waarschuwingslampje knippert, dient u als bestuurder gas terug te nemen en uw snelheid en rijgedrag aan te passen aan de heersende wegcondities. Rijd altijd voorzichtig en in overeenstemming met de weg- en weersomstandigheden. Draag ook altijd uw veiligheidsgordel. (4) Raadpleeg de meest recente prijslijst voor de geldende prijzen en de beschikbare kleuren. JEEP WRANGLER

2 JEEP WRANGLER AVONTURIER VAN NATURE De naam Jeep is al meer dan zeventig jaar een legende, een symbool dat staat voor vrijheid. Vandaag de dag bouwt de Wrangler voort op deze erfenis, klaar om nieuwe avonturen te beleven, waar u maar wilt. De mooiste en ruigste plekken van de aarde wachten op ontdekking: klim in de bestuurdersstoel en neem een duik in het onbekende. De Wrangler is ervoor ontworpen om tegen een stootje te kunnen en u aan te sporen nieuwe uitdagingen aan te gaan. Maak uw dromen werkelijkheid en haal het uiterste uit uzelf met een auto die een wereld aan mogelijkheden opent.

3

4 JEEP WRANGLER EEN SYMBOOL VAN PIONIERSGEEST Wat maakt de Wrangler tot een toonbeeld van vrijheid? Voor het beantwoorden van die vraag volstaat een blik op zijn uiterlijk: de legendarische grille met zeven sleuven vertegenwoordigt de authentieke waarden van het merk Jeep met alles wat daarbij hoort. De Wrangler is gebouwd om alle omstandigheden het hoofd te bieden, ook de meest extreme. Zijn markante carrosserie is ontworpen met een compromisloze aandacht voor detail. Haal het dak eraf, voel de wind door uw haren en ervaar zelf het unieke gevoel van vrijheid dat hij biedt.

5 OP ZOEK NAAR AVONTUUR Echte avonturiers weten dat kleine dingen vaak aan de oorsprong staan van onvergetelijke ervaringen. Daarom zit de Wrangler vol zorgvuldig ontworpen details die vorm en functie verenigen. Van praktische motorkapvergrendelingen en stoere, met bouten bevestigde deurscharnieren, tot robuust stikwerk en in carrosseriekleur uitgevoerde spatschermen op de Sahara.

6 ZOVEEL ZON ALS U WILT De Freedom Top hardtop is een modulair dak dat bestaat uit drie afzonderlijk verwijderbare panelen. Hiermee is het mogelijk precies zoveel zon binnen te laten als u wenst. Bij lage temperaturen kunnen bijvoorbeeld alleen de voorste panelen worden verwijderd om de warmte van de zon te verwelkomen.

7

8 JEEP WRANGLER VERRASSEND DOOR ZIJN INNERLIJKE SCHOONHEID In ieder mens schuilt een drang naar avontuur. Waar het om gaat is eraan toe te geven en dit verlangen de vrije loop te laten. Het interieur van de Wrangler is tot in detail doordacht om dat mogelijk te maken. Hoogwaardige voorzieningen en soft-touch materialen zorgen voor een aangenaam comfort. Dat betekent niet dat u op moet passen voor vuil en vlekken: waterbestendige oppervlakken en afwateringspluggen in de vloer maken een fikse schoonmaakbeurt met de tuinslang mogelijk.

9 AVONTUURLIJK IN ELK OPZICHT Met zijn hoge rijpositie biedt de Wrangler een riant zicht op de weg. De in hoogte verstelbare bestuurdersstoel maakt het mogelijk uw blikveld zelfs nog verder te verruimen. En om uw aandacht optimaal op de weg te houden, kunt u de cruise control, het audiosysteem en het centrale informatiedisplay waarmee het dasboard standaard is uitgerust vanaf het stuurwiel bedienen.

10 ONTDEKKINGSREIS VANUIT EEN BEVOORRECHTE POSITIE De bekledingsstoffen van de Wrangler en het lederen interieur dat leverbaar is op de Sahara-versie zijn berekend op intensief gebruik. Voor de passagier voorin is er een robuuste handgreep en de stoelen bieden extra steun om ruige ritten door het terrein moeiteloos te kunnen volbrengen. Waardevolle spullen kunt u daarbij veilig bewaren in het grote, afsluitbare opbergvak in de middenconsole. Andere voorwerpen kunnen binnen handbereik worden opgeborgen in de handige opbergnetten op de deurpanelen. Het hoogwaardige Alpine-audiosysteem zorgt voor een natuurgetrouwe geluidsweergave dankzij een krachtige achtkanaals 368-watt versterker, twee tweeters, een 8-inch subwoofer en vier 6,5-inch speakers, waarvan er twee in de overhead sound bar zijn aangebracht. Ervaar zelf de perfect uitgebalanceerde geluidskwaliteit waar Alpine bekend om staat en ontdek de nieuwe norm in geluidstechniek. (Standaard op de Sahara- en Rubiconversie.)

11 MEER VRIJHEID IN ENTERTAINMENT Uconnect TM : al uw navigatie-, telefonie- en audiofuncties in één systeem. SPRAAKBEDIENING Autorijden wordt een stuk makkelijker wanneer u uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur kunt houden. Uconnect TM biedt u daarom de mogelijkheid met behulp van spraakcommando s onder andere radiozenders te selecteren, telefoonnummers te zoeken of een navigatiebestemming in te voeren. NAVIGATIE Uconnect TM biedt onder meer een geavanceerd navigatiesysteem met spraakbediening. Met een simpele vraag kunt u ook de weg naar een restaurant, vliegveld, museum of speciale winkel vinden. TELEFOON Uconnect TM Phone maakt telefoneren tijdens het rijden gemakkelijker en veiliger dan ooit. Dit spraakgestuurde communicatiesysteem stelt u in staat om volledig handsfree te bellen via uw eigen Bluetooth -toestel. MUZIEK Uconnect TM biedt u de mogelijkheid muziek vanaf alle denkbare audiobronnen af te spelen: cd s, dvd s, mp3-speler, usb-stick, externe harddisk of - via audiostreaming - een gekoppeld Bluetooth -apparaat. En natuurlijk kunt u ook het audiosysteem bedienen met spraakcommando s.

12 JEEP WRANGLER DE BASIS VOOR EEN REEKS ONVERGETELIJKE ERVARINGEN Ieder groot avontuur vraagt om prestaties van formaat. Daarom heeft de Wrangler een sterk en genereus hart om zelfs de zwaarste rijomstandigheden het hoofd te kunnen bieden. Met zijn aanbod van twee imposante motoren en de keuze uit een handgeschakelde versnellingsbak of automatische transmissie, komt de Wrangler tegemoet aan iedere vraag naar extreme rijprestaties. Zijn belofte van vrijheid gaat bovendien hand in hand met meer aandacht voor het milieu en een lager brandstofverbruik. Zo zijn de dieselversies met handgeschakelde versnellingsbak standaard uitgerust met een Stop&Start-systeem.

13 ALLES ONDER CONTROLE TRACTIE De Wrangler past zijn tractie aan naargelang de ondergrond, zodat u ook op bijvoorbeeld besneeuwde paden of gladde bruggen veilig en gecontroleerd uw weg kunt vervolgen. Ook steile zandduinen en modderige landweggetjes laten zich probleemloos bedwingen. Waar andere 4x4 s soms de grootste moeite hebben met ruig terrein, toont de Wrangler zich een echte Jeep die alle weg- en weersomstandigheden de baas kan. GRONDCONTACT De wielophanging van de Wrangler zorgt voor uitstekende rijprestaties op zowel verharde als onverharde ondergrond, dankzij het flexibele karakter van de voor- en achteras met hun ruime veerwegen en grote asscharnierhoeken. Wanneer een of meer wielen loskomen van de grond, zorgt het Jeep 4x4-systeem ervoor dat de overige wielen langer aan de grond blijven om de auto rijdend te houden. MANOEUVREERBAARHEID Dankzij de uitgelezen combinatie van een ideale wielbasis en een grote stuurprecisie bezit elke Wrangler het vermogen om soepel door smalle doorgangen te navigeren, gevaarlijke situaties te ontwijken en schade aan de onderkant van de dorpels te vermijden. BODEMVRIJHEID Ga op pad met het vertrouwen dat de terreinwaardige Wrangler over royale vrijloop- en overloophoeken beschikt waarmee u boomstammen, rotsen en ruw terrein kunt trotseren. De belangrijkste componenten aan de onderzijde van de auto worden bovendien afgeschermd door stalen platen. De Wrangler heeft alles aan boord om u zowel op de weg als in het terrein veilig overal doorheen te loodsen. Zijn allround prestaties geven u het vertrouwen om geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. WAADDIEPTE Plassen, kreken en beken tot een diepte van ruim 50 centimeter kunt u probleemloos doorwaden dankzij de hoog geplaatste luchtinlaat en extra afdichtingen van de carrosserie en de elektrische installatie.

14 GENOEG KRACHT VOOR GROTE ONTDEKKINGSREIZEN De Pentastar 3.6 V6 Euro 6-benzinemotor levert de kracht die past bij het stoere imago van de Wrangler. Deze efficiënte krachtbron, die geheel is vervaardigd van lichtmetaal, beschikt over een vermogen van 284 pk (209 kw) en een maximum koppel van 347 Nm. De 2.8 DOHC viercilinder commonrail-diesel (CRD) met 16 kleppen levert 200 pk (147 kw) bij 3600 t/min en beschikt over maar liefst 460 Nm aan koppel over het hele toerengebied vanaf 1600 tot 2600 t/min. Deze dieselmotor blinkt uit in zuinigheid en prestaties. Met name in combinatie met de automatische transmissie, die door middel van de Autostick-functie ook handmatig kan worden bediend en dankzij het elektronisch geregelde motorkoppel uitzonderlijk soepel door de versnellingen schakelt.

15 JEEP WRANGLER DE PERFECTE REISGENOOT Of u nu op weg bent naar uw vakantiebestemming of een ruig bergpad trotseert, op de Wrangler kunt altijd rekenen als het om uw veiligheid gaat. Hij beschikt over de modernste veiligheidstechnologie, met onder andere een robuuste carrosseriestructuur die u en uw passagiers in elke kritieke situatie beschermt. Dat maakt het een stuk makkelijker om met een gerust hart uw grenzen te verkennen.

16 VEILIG OP AVONTUUR GEAVANCEERDE MEERTRAPS FRONTAIRBAGS De standaard frontairbags bieden de bestuurder en voorpassagier onmiddellijke bescherming bij een frontale aanrijding, waarbij de mate van activering afhankelijk is van de kracht van de botsing. ZIJAIRBAGS IN VOORSTOELEN De zijairbags ontvouwen zich uit de buitenste zijkant van beide voorstoelen om bestuurder en voorpassagier aanvullende bescherming te bieden bij botsingen van opzij. Elk van deze airbags heeft zijn eigen botssensor, zodat alleen de airbag wordt geactiveerd aan de kant waar de botsing plaatsvindt. GEAVANCEERD ONGEVALRESPONSSYSTEEM Dit systeem maakt het voor hulpverleningsdiensten gemakkelijker om na een ongeval de auto te lokaliseren en de inzittenden te bereiken. Na activering van een airbag worden daartoe automatisch de interieurverlichting en de alarmknipperlichten ingeschakeld en de deuren ontgrendeld. BANDENSPANNINGBEWAKINGSSYSTEEM Sensoren controleren continu de bandenspanning en waarschuwen de bestuurder als de druk tot onder de minimum aanvaardbare waarde daalt. HILL START ASSIST (HSA) EN HILL DESCENT CONTROL (HDC) HSA voorkomt naar beneden rollen van de auto bij wegrijden op een steile helling. Dit gebeurt door de auto na het loslaten van het rempedaal twee seconden op zijn plaats te houden, zodat de bestuurder tijd heeft om het gaspedaal te bedienen. HDC maakt het mogelijk veilig en met gecontroleerde snelheid een steile helling af te dalen zonder de remmen te hoeven bedienen. Deze functie wordt toegepast in combinatie met de 5-traps automatische transmissie. ELEKTRONISCHE STABILITEITSREGELING (ESC) ESC is een geavanceerd systeem dat de bestuurder helpt de auto onder alle omstandigheden onder controle te houden. Het systeem gebruikt de gecombineerde technologie van de hydraulische remassistentie, tractieregeling en elektronische rolbeperking (ERM) om voortdurend de door de bestuurder gekozen koers te vergelijken met de werkelijke koers van de auto. Bij afwijkingen wordt zo nodig ingegrepen door het afremmen van de afzonderlijke wielen en/of vermindering van het motorkoppel. Tegelijk berekent het ERM-systeem het risico dat een wiel loskomt van de grond. Indien nodig wordt het motorvermogen verminderd en het remsysteem ingeschakeld om de auto te stabiliseren. SENTRY KEY -STARTONDERBREKING Dit systeem maakt gebruik van een unieke veiligheidscode die alleen op uw auto reageert, zodat uw Wrangler daar blijft waar u hem achterlaat. ENERGIEABSORBERENDE VERLENGSTUKKEN VOOR DE VOORBUMPER De samendrukbare opzetstukken voor de voorbumper bieden extra bescherming tegen aanrijdingen met lage snelheid. HALOGEEN KOPLAMPEN EN MISTLAMPEN Deze heldere lichtbronnen verbeteren het zicht op de weg bij duisternis of slechte weersomstandigheden. ELEKTRISCH VERSTEL- EN VERWARMBARE BUITENSPIEGELS De verwarmingselementen laten niet alleen sneeuw en ijs van uw buitenspiegels wegsmelten, maar zorgen ook dat hinderlijke condens in een mum van tijd verdwijnt.

17 JEEP WRANGLER VOOROP OP HET JUISTE PAD Een avontuur begint met het kiezen van het juiste pad. De Wrangler geeft u de keuze uit drie verschillende, maar even compromisloze varianten: de Sport, Sahara en Rubicon. Alle drie uit hetzelfde hout gesneden en alle drie bedoeld om de sleur te doorbreken en het avontuur te zoeken op de plekken waar de Wrangler zijn kwaliteiten kan tonen: steile rotspaden, modderige boswegen, mulle zandduinen of een speciaal hindernisparcours.

18 JEEP WRANGLER SPORT GAAT ELKE UITDAGING AAN Of u nu de vierpersoons Sport of de vijfpersoons Sport Unlimited met vier deuren kiest, beide basismodellen van de Wrangler laten u kennismaken met de avontuurlijke wereld van het terreinrijden. De standaarduitrusting omvat een lange lijst voorzieningen, bovendien zijn er vele opties beschikbaar om de Sport helemaal op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

19 JEEP WRANGLER SAHARA IN HET HEETST VAN HET AVONTUUR De juiste mix van prestaties en comfort. De Sahara en Sahara Unlimited onderscheiden zich door hun treeplanken en geheel in carrosseriekleur uitgevoerde spatschermen. Beide versies beschikken over een uitgebreide lijst standaardvoorzieningen, zoals een Alpine-audiosysteem, een met leder bekleed stuurwiel voorzien van audiobedieningstoetsen en 17-inch lichtmetalen velgen.

20 JEEP WRANGLER RUBICON TIEN JAAR GROOT IN OFF-ROAD De Rubicon en Rubicon Unlimited zijn rasechte avonturiers waarmee u zo de machtige Rubicon Trail kunt bedwingen. Ze zijn er helemaal klaar voor! Deze topmodellen van de Wrangler-range zijn bedoeld voor ondernemende liefhebbers die alle aspecten van het off-road rijden willen beleven.

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

JEEP JEEP JEEP WRANGLER WRANGLER WRANGLER

JEEP JEEP JEEP WRANGLER WRANGLER WRANGLER JEEP WRANGLER JEEP WRANGLER. AVONTURIER VAN NATURE. De naam Jeep is al meer dan zeventig jaar een legende, een symbool dat staat voor vrijheid. Vandaag de dag bouwt de Wrangler voort op deze erfenis, klaar

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

jeep wrangler Black Edition ii

jeep wrangler Black Edition ii jeep wrangler Black Edition ii Black is back Zwart als de nacht. Onverschrokken, fascinerend, mysterieus: de Wrangler Black Edition II doet zijn intrede in de stad als vertegenwoordiger van een nieuwe

Nadere informatie

Compass. Wanneer uw Jeep

Compass. Wanneer uw Jeep Compass Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitvoeringen voorbehouden. De gegevens in deze brochure benaderen de werkelijkheid zo veel mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens

Nadere informatie

WEERGALOZE TERREINPRESTATIES. ONTDEK DE MOOISTE EN RUIGSTE

WEERGALOZE TERREINPRESTATIES. ONTDEK DE MOOISTE EN RUIGSTE WRANGLER WEERGALOZE TERREINPRESTATIES. ONTDEK DE MOOISTE EN RUIGSTE PLEKKEN VAN ONZE AARDBOL IN DE JEEP WRANGLER. ZIJN VERNIEUWDE INTERIEUR BIEDT EXTRA STIJL EN RAFFINEMENT, MAAR MET ZIJN LEGENDARISCHE

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP COMPASS

DE NIEUWE JEEP COMPASS DE NIEUWE JEEP COMPASS BEPAAL UW EIGEN KOERS Voor avontuur hoeft u echt de jungle niet in. Ook in de stad valt genoeg te beleven. Maar welke route u ook kiest, met zijn innovatieve aandrijflijn, veiligheidsvoorzieningen

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Land Rover Freelander 2 Si4 SE AWD

Land Rover Freelander 2 Si4 SE AWD Bjorn Blokzijl 27 april 2013 Minder is meer Geen enkel merk komt er onder uit: downsizing. Of het nu via gewichtsbesparing of door het gebruik van een kleinere motor gebeurt, het gemiddeld verbruik moet

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

2 6 7 8 9 10 112 12 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 De Transit Minibus is standaard uitgerust met Elektronische stabiliteitsregeling (ESC)Ø1). Het geavanceerde systeem

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive Harold Rolloos 18 september 2008 Grand Vitara groeit door 'Suzuki introduceert Grand Vitara 2009. Twee nieuwe motoren en vernieuwd exterieur en interieur', kopt het persbericht van de importeur. Twintig

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

JEEP COMPASS. Jeep. is een gedeponeerd handelsmerk van Chrysler Group LLC. www.jeep.be. 04.4.1777.40 - S Printed in Italy Tipo Stampa (TO)

JEEP COMPASS. Jeep. is een gedeponeerd handelsmerk van Chrysler Group LLC. www.jeep.be. 04.4.1777.40 - S Printed in Italy Tipo Stampa (TO) Deze brochure is een publicatie van Chrysler Group LLC. Alle hierin opgenomen illustraties en specificaties zijn gebaseerd op de beschikbare informatie op het ogenblik dat deze publicatie werd gedrukt.

Nadere informatie

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. "De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen"

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen Volvo S60 Verantwoordelijkheid nemen Autotest Sedans? Die zijn moeilijk te verkopen in West-Europa. Op één uitzondering na: als er een pretentieus logo op de neus staat, dan zijn ze juist heel geliefd.

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business Bjorn Blokzijl 21 augustus 2013 Evolutie brengt perfectie In het segment der midi-mpv's was Renault alleenheerser met de Scénic, totdat Citroën in 2000 op de proppen kwam met de - op z'n zachtst gezegd

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

Jeep Compass 2.0 CRD Sport

Jeep Compass 2.0 CRD Sport Darrow Parinussa 28 november 2007 Sceptisch Het komt regelmatig voor dat we auto s meekrijgen waar we hoge verwachtingen van hebben. Maar gaandeweg blijkt dan toch dat ze minder luxe, sportief of spannend

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

IS 300h , ,00. UNIEKE CODE: 2jP34yc. Consumentenprijs. Basisprijs

IS 300h , ,00. UNIEKE CODE: 2jP34yc. Consumentenprijs. Basisprijs UW OVERZICHT KLEUR & WIELEN (2) Black (212) 16 5-Spaaks lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden INTERIEURCOMBINATIES Black Stof / Tahara bekleding (FB21) STANDAARD UITRUSTING VEILIGHEID (ACTIEF) ABS

Nadere informatie

LOL MAKEN. is een serieuze. zaak 500L 4 _ 5

LOL MAKEN. is een serieuze. zaak 500L 4 _ 5 www.fiat.nl Fiat behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Chrysler 300C Touring 3.0 CRD V6

Chrysler 300C Touring 3.0 CRD V6 Dennis van 't Kruis 2 februari 2006 Intro Het heeft maar liefst 13 maanden geduurd en er waren vele bezoeken aan meerdere Chrysler dealers voor nodig om uiteindelijk toch te mogen rijden in een van stoerste

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

1

1 1 3 5 7 9 11 12 13 15 17 [Nm] 400 375 350 325 300 275 250 225 200 175 150 125 155 PS 100 PS 125 PS [kw][ps] 140 190 130 176 120 163 110 149 100 136 100 20 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500 RPM 90

Nadere informatie

Een stijlvol concept voor een persoonlijke. in automaat of handgeschakelde uitvoering. De unieke Yolvo-lines geven u de mogelijkheid de Y40 geheel

Een stijlvol concept voor een persoonlijke. in automaat of handgeschakelde uitvoering. De unieke Yolvo-lines geven u de mogelijkheid de Y40 geheel V40 V40 1.816V 2.0 16V MOTOR - type - cilinderaantal/kleppen - cilinderinhoud (cc) - compressieverhouding - brandstofsysteem - boring/slag (mm) - katalysator - max. vermogen ECE kw/pkimin 1 - max. koppel

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 112 15 16 17 18 5 8 19 4 1 3 5 6 7 2 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Elektronische stabiliteitsregeling De nieuwe Ford Transit is uitgerust met Elektronische stabiliteitsregeling

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km.

De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km. De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km. 2 Kia Optima Hybrid Maak u op voor een ervaring die alle records breekt De nieuwe

Nadere informatie

Honda Jazz ( )

Honda Jazz ( ) Honda Jazz (2001-2008) Japans vernuft Autotest Midden jaren '80 zette Honda met de Jazz een opvallend ogende auto neer die zijn tijd ver vooruit was. Nu, twee decennia later, brengt Honda opnieuw een bijzondere

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAAN BREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één keer opladen1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

y Verwarming op brandstof 87

y Verwarming op brandstof 87 Klimat 5 1 y Verwarming op brandstof 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Benzine 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 excl. automaat Benzine 30618 095-1 Er is een nieuwe generatie verwarming geïntroduceerd

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

1

1 1 3 5 7 9 11 12 13 15 [Nm] 400 375 350 325 300 275 250 225 200 175 150 155 PS 100 PS 125 PS [kw][ps] 140 190 130 176 120 163 110 149 100 136 125 30 100 20 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500 RPM 90

Nadere informatie

The kids' ATV that adults love too.

The kids' ATV that adults love too. The kids' ATV that adults love too. De YFM90R is niet alleen compact van formaat, maar is tevens uitgerust met verschillende voorzieningen van de grotere Yamaha ATV-modellen. Zoals onafhankelijke wielophanging

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Iveco S.p.A. Via Puglia, 35 10156 Torino Italia www.iveco.com

Iveco S.p.A. Via Puglia, 35 10156 Torino Italia www.iveco.com Iveco S.p.A. Via Puglia, 35 10156 Torino Italia www.iveco.com Iveco - External Relations and Communication - Brand Promotion Publication L070534 October 2007 Graphic Design Penno advertising - Torino The

Nadere informatie

F I AT S E D I C I Prijslijst per 1 juli 2011

F I AT S E D I C I Prijslijst per 1 juli 2011 FIAT SEDICI Prijslijst per 1 juli 2011 2 Onderscheidende kracht Het 4x4 uiterlijk met de stoere grille en imposante bumpers, maken van de Sedici een auto die opvalt. Onderscheidend, anders dan andere auto

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

FordTransit prijslijst

FordTransit prijslijst Prijzenbladnr. 2817R Ingaande: 1 juli 2011 FordTransit prijslijst Ford official sponsor destinationfootball Feel the difference 1 Business Pack voor 500,- Business Pack bestaat uit: 5-inch kleurennavigatie

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

Alfa GT modelprijzen T.Spark Progression T.Spark Distinctive

Alfa GT modelprijzen T.Spark Progression T.Spark Distinctive Alfa GT Prijslijst per 1 januari 2010 Alfa GT modelprijzen Max. vermogen in kw (pk) Milieulabel CO 2 - uitstoot Netto catalogusprijs excl. BTW/BPM BPM BTW 19% Consumentenprijs incl. BTW/BPM Benzinemotoren

Nadere informatie

Chrysler Sebring Cabrio 2.7 V6 Limited

Chrysler Sebring Cabrio 2.7 V6 Limited Harold Rolloos 9 juni 2008 American dream? De Chrysler Sebring Cabrio kreeg onlangs een facelift, en dat deden de Amerikanen niet onverdienstelijk. Er staat een opvallende, grote cabrio, waarbij je ook

Nadere informatie

Kia Pro_cee'd 1.6 CVVT Seven

Kia Pro_cee'd 1.6 CVVT Seven Pawel Piotrowski 25 januari 2011 Laatbloeier Ruim een jaar geleden maakten we kennis met de gefacelifte Kia cee'd en cee'd Sporty Wagon. Beide modellen kregen een nieuw front en betere materialen in het

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE COUPÉ APPLAUS!... OF STILTE. DEZE AUTO DWINGT RESPECT AF. HIJ IS HET MEEST RECENTE PRONKSTUK VAN DE PASSIONELE FAMILIE VAN DE LEGENDARISCHE COUPÉS. MET EEN

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 JANUARI 2014

JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 JANUARI 2014 JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 JANUARI 2014 2 KIES VOOR AVONTUUR. De naam Jeep is al meer dan zeventig jaar een legende, een symbool dat staat voor vrijheid. Vandaag de dag bouwt de Wrangler voort op deze

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 16

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt.

Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt. Hyundai i30 Wagon Brochure per 1 augustus 2012 Allesbehalve alledaags Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt. Klaar

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

Een eersteklas ervaring

Een eersteklas ervaring VOLVO 9900 Een eersteklas ervaring In de nieuwe generatie Volvo 9900 zit iedereen voorin. Het is een compleet uitgeruste touringcar die net dat beetje meer biedt wat het verschil maakt. Volop ruimte, grote

Nadere informatie