Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord"

Transcriptie

1 Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 19 maart Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: uur. Aanwezig in alfabetische volgorde op voornaam: Andy Kooy, Frans Kalse (penningmeester), Fredo Bokhorst, Ineke van Vliet, Marjolijn Peters (voorzitter), Martien de Brabander (wijkagent), Nellie Panneman, Ron Fitz (secretaris) en Wil Vossenaar. Aanwezig als gasten: Bram Hermans en John Vlaardingerbroek (wijkbewoners) en Henk van Leeuwen (SP). 1 De bijna altijd door ons gebruikte 'Groene zaal' wordt op 19 maart 2014 gebruikt als stemlokaal voor de Gemeenteraads-verkiezingen 2014, zodat wij bij binnenkomst in Stervoorde de zg 'Rode zaal' toegewezen krijgen. Deze veel grotere ruimte blijkt door de zaal-indeling voor ons relatief klein groepje aanwezigen niet 'handig', hetgeen tot een onrustige vergadering zal leiden. Voorzitter Marjolijn Peters opent vanwege deze verandering van ruimte om uur de vergadering en heet iedereen welkom. 2 De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld. 3 Het deel-conceptverslag van de vergadering van 12 februari 2014 wordt goedgekeurd. 4 Ingekomen en weggestuurde stukken. Ingekomen stukken: Gemeente Rijswijk: 25 februari Uitnodiging voor de Interprofessionele bijeenkomst in het stadhuis op 18 maart Actie: ter kennisname. Gemeente Rijswijk: 5 maart Uitnodiging voor de 'Overleggroep Brede School Steenvoord'e op 10 maart Actie: Marjolijn Peters en Andy Kooy zullen aanwezig zijn; zie agendapunt 8 voor de evaluatie.

2 Gemeente Rijswijk: 7 maart Uitnodiging voor de Olympia's Tour bijeenkomst in het stadhuis op 18 maart Actie: ter kennisname. Rijswijk Wonen: 19 maart Aankondiging dat er positief zal worden geadviseerd over onze sponsor-aanvraag betreffende Buitenspeeldag Actie: ter kennisname. VBS: 25 februari Informatie (herhaald) over de workshop over Facebook op 13 mei Actie: uitgebreide informatie is al eerder aan alle leden van de BSN doorgestuurd. VBS: 5 maart Documentatie over de convenanten en het subsidiebeleid. Actie: zal door de BSN op gereageerd worden, Ineke van Vliet zal bij agendapunt 7 een uitgebreide toelichting geven. VBS:19 maart Uitnodiging (herhaald) voor de gecombineerde vergadering van het VBS-bestuur met de sociaal-culturele werkgroepen en de bewonersorganisaties op 20 maart Actie: Frans Kalse en Ron Fitz zullen aanwezig zijn, Marjolijn Peters zal later aansluiten. Veilig Verkeer Nederland: 15 maart Nieuwsbrief met o.a. informatie over ' Stoep op=fiets af '. Actie: nu ter kennisname. Mogelijk een item voor een gerichte actie tegen de fietsers op de stoep rond de locale supermarkt. Welzijn Rijswijk: 21 februari Evaluatie van de bijeenkomst van 18 februari Actie: ter kennisname. Welzijn Rijswijk: 16 maart Uitnodiging voor de thema-avond 'De Buurt Bruist' op 15 april Actie: Ron Fitz zal aanwezig zijn, Marjolijn Peters sluit later op de avond aan, Zie ook agendapunt 10. Weggestuurde stukken: VBS: 28 februari Aangepaste tekst van de BSN voor het nieuwe activiteitenboekje van de VBS.

3 5 Mededelingen Wijkagent: Martien de Brabander geeft aan dat in de wijk geen overlast door de jeugd te melden is, natuurlijk een positief bericht! De parken Overvoorde en De Voorde vereisen regelmatig aandacht. In park Overvoorde zorgen de loslopende honden nog steeds voor problemen. In park De Voorde wordt aangenomen dat de inbraakmelding van Ad Hoc bij Huize de Voorde het gevolg was van baldadigheid en/of vernielzucht; dit kan mede uitgelokt worden door de helaas steeds verder verpauperende staat van Huize de Voorde. Bram Hermans en John Vlaardingerbroek uit de C.T. Storklaan geven aan dat er veel verkeersoverlast wordt ondervonden doordat grote vrachtwagens vanaf de Sir W. Churchilllaan via de P.A. van der Steurlaan de C.T. Storklaan indraaien om hun goederen te kunnen lossen bij de kantoren aan de J.C. van Markenlaan. Dit wordt volledig beaamd door voorzitter Marjolijn. Bovendien wordt er melding van gemaakt dat bezoekers van het parkeerterrein van kantoorgebouw 'Churchilltower', waarin oa het COA gehuisvest is, zeer regelmatig linksaf het terrein verlaten, hetgeen niet alleen verboden is maar ook voor (levens)gevaarlijke situaties zorgt. Martien gaat opnieuw met de desbetreffende bedrijven in de 'Churchilltower' praten. 6 Vragen uit de buurt: Wijkbewoners Bram Hermans en John Vlaardingerbroek zijn gevorderd met de door beiden geïnitieerde actie om via een vragenlijst bij de bewoners van de C.T. Storklaan en omliggende straten te inventariseren welke negatieve maar natuurlijk ook welke positieve meningen er zijn over de woningen en de woonomgeving. Over dat laatste zijn tot op heden de antwoorden grotendeels (heel) positief - uitgezonderd in sommige straten de parkeer- en verkeersproblematiek. Over de woningen komen verschillende antwoorden: positief maar soms ook (heel) negatief. Zij gaan kijken of er een soort 'patroon' te vinden is waardoor sommige bewoners de woningen positief en andere bewoners de woningen juist negatief beoordelen. Zij worden in deze geholpen door de SP. Daarna zullen zij met de resultaten naar verhuurder Rijswijk Wonen gaan om te overleggen. 7 Evaluatie van de bijeenkomst van de VBS en bewonersorganisaties op 25 februari 2014 over het opstellen van de kaders van komende convenaten met de gemeente en de subsidieverordening 2015.

4 Ineke van Vliet vertelt met de van haar bekende gedrevenheid dat ten aanzien van de convenanten de VBS bezig is om alle meningen, gedachtes en voorstellen, welke zowel op de avond zelf als later zijn binnengekomen, te verzamelen om daarna een solide document hierover naar de gemeente te sturen. Ron Fitz benadrukt de noodzaak om de rechtspositie van de bewonersorganisatie's te borgen. Ook dienen de verschillende convenanten wijkgerelateerd te zijn. Andy Kooy wijst op de zogenoemde participatieladder: hij vindt dat in de voorstellen van de gemeente hiervan (veel) te weinig terug te vinden is. Ineke zegt toe alle inbreng zoals ook deze avond weer is ontvangen, in het einddocument naar de gemeente te verwerken. Ten aanzien van de subsidieverordening 2015 merkt Ineke op dat de aanvankelijke rekenwijze, over de aantallen van de diverse activiteiten, in goed overleg met de gemeente bijgesteld is maar dat er ten alle tijde gekeken dient te worden naar mogelijkheden voor nieuwe activiteiten door en voor de wijk- cq buurtbewoners. 8 Evaluatie Brede School: zowel Marjolijn Peters als Andy Kooy waren aanwezig bij de bijeenkomst van de Overleggroep Brede School Steenvoorde op 10 maart Komende projecten zoals een natuurtuin en een lentefeest op 23 mei a.s. kwamen ter sprake. In zijn algemeenheid kunnen we stellen dat de BSN het 'brede school'-concept een positieve aanvulling binnen de wijk Steenvoorde Noord vindt maar dat ook hier gekeken dient te worden naar wijkgerichte projecten. 9 Verkeerszaken: Andy vertelt dat de opmerkingen van de gemeente over de aanpassingen van de bebording rond het winkelgedeelte van de Pr. Irenelaan naar de gemeente teruggekoppeld zijn. De bedoeling is dat door de aanpassingen de huidige onduidelijkheden, mede veroorzaakt door een overdaad aan verkeersborden en onderborden, worden weggenomen. Fredo Bokhorst vroeg in een eerdere vergadering hoe het stond met de aanpassingen van de verkeerslichten op de kruising Prinses Beatrixlaan - Generaal Spoorlaan. De gemeente heeft nieuwe regelkasten geplaatst en het 'linksaf-verkeer' vanaf de Betrixlaan richting Schaapweg is hierdoor verbeterd.

5 Fredo oppert het idee van LED-lampjes in de weg, met name bij de al zo vaak ter sprake gekomen oversteek bij de J.F. Kennedylaan. Dit zal met de gemeente worden besproken. 10 De Buurt Bruist: deze intrigerende titel is de naam van de themabijeenkomst op dinsdagavond 15 april 2014 van Welzijn Rijswijk. Marjolijn vertelt met haar gebruikelijke enthousiasme dat Welzijn Rijswijk het BSNproject van het opknappen en verfraaien van de vier bankjes op het verlaagde plateau aan de Pr. Margrietsingel als mede-voorbeeld heeft genomen hoe positief spontane initiatieven van bewonersorganisatie's kunnen uitpakken. Omdat Marjolijn pas later op bovengenoemde avond aanwezig kan zijn, zal er op 26 maart 2014 een video-opname van haar en Wil Vossenaar worden gemaakt, waarin ze vertellen over het 'BSN-bankjes-project'; die video zal in de loop van de avond zal worden vertoond. Ron Fitz zal op desbetreffende avond namens de BSN aanwezig zijn. 11 Rondvraag: er waren geen rondvragen maar wél was er een heel positief bericht van Andy. De door de BSN geplande 'aangeklede kleedjesmarkt' in het kader van Koningsdag 2014 gaat definitief door! Het subsidie-verzoek is accoord bevonden, de vergunning is aangevraagd en wordt naar alle verwachting ook afgegeven en met alle partners zoals de Steenvoordeschool en S.E. Haaglanden zijn goede afspraken gemaakt. De locatie wordt het schoolplein van de brede school 'De Kei' aan de P. van Vlietlaan. Er zullen posters worden opgehangen en op de scholen worden flyers neergelegd. Schoolkrantjes en lokale media krijgen alle gegevens. Kortom: alle ingrediënten voor een geslaagde BSN-kleedjesmarkt op zaterdag 26 april a.s. zijn aanwezig! Niets meer ter tafel komend, bedankt Marjolijn alle aanwezigen voor haar of zijn aanwezigheid, wenst allen een 'wel thuis of een goede voortzetting op het Stadhuis in verband met de verkiezingsuitslag in het kader van de Gemeenteraadsverkiezingen 2014 en sluit rond uur de vergadering. Verslag opgesteld door Ron Fitz, Secretaris Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord (BSN),

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 19 november 2014. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig: Andy Kooy, Frans Kalse (penningmeester), Fredo Bokhorst,

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 18 december 2013. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig in alfabetische volgorde: Frans Kalse (penningmeester),

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 17 september 2014. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig in alfabetische volgorde op voornaam: Andy Kooy, Frans

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord.

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord. Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord. Gehouden: 19 juni 2013. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig in alfabetische volgorde: Andy Kooy, Bep Kalse, Frans Kalse

Nadere informatie

Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord. Bestuur BSN. Penningmeester Frans Kalse Algemeen bestuurslid Andy Kooy (tot medio 2014)

Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord. Bestuur BSN. Penningmeester Frans Kalse Algemeen bestuurslid Andy Kooy (tot medio 2014) Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Bestuur BSN Voorzitter Marjolijn Peters Secretaris Ron Fitz Penningmeester Frans Kalse Algemeen bestuurslid Andy Kooy (tot medio 2014) Deelnemers BSN In alfabetische

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter 19.30 uur: opening en welkom door voorzitter Marjolijn Peters.

1. Opening door de voorzitter 19.30 uur: opening en welkom door voorzitter Marjolijn Peters. Verslag van de reguliere vergadering van de Bewonersorgansatie Steenvoorde Noord. Woensdag 15 april 2015, aanvang 19.30 uur in het wijkcentrum Stervoorde Aanwezig: Fredo Bokhorst (tot 20.00 uur) Martien

Nadere informatie

College de wijk in wijk 8 Ministerbuurt Overvoorde Presidentenbuurt Strijp 25 april 2013

College de wijk in wijk 8 Ministerbuurt Overvoorde Presidentenbuurt Strijp 25 april 2013 College de wijk in wijk 8 Ministerbuurt Overvoorde Presidentenbuurt Strijp 25 april 2013 Verslag Op 25 april 2013 nam Bewonersorganisatie De Strijp en Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord het College

Nadere informatie

UW HOND UITLATEN IN RIJSWIJK

UW HOND UITLATEN IN RIJSWIJK UW HOND UITLATEN IN RIJSWIJK Uw hond uitlaten in Rijswijk Honden zijn welkom in Rijswijk. U heeft in Rijswijk talloze mogelijkheden om met uw hond een blokje om te gaan of om een lange wandeling te maken.

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst besturen VBS en bewonersorganisaties dd. 29 februari 2012

Verslag bijeenkomst besturen VBS en bewonersorganisaties dd. 29 februari 2012 Verslag bijeenkomst besturen VBS en bewonersorganisaties dd. 29 februari 2012 Aanwezig: Rico v.d. Stap, Elly Swinkels, Jacob Schot en Wim v.d. Berg (BO De Strijp), Bert Disser, Theo Warnink en Nico v.

Nadere informatie

Verslag van de gecombineerde vergadering van het VBS-bestuur met vertegenwoordigers van de werkgroepen

Verslag van de gecombineerde vergadering van het VBS-bestuur met vertegenwoordigers van de werkgroepen Verslag van de gecombineerde vergadering van het VBS-bestuur met vertegenwoordigers van de werkgroepen. Dinsdag 23 september 2014, aanvang 19.30 uur Wijkcentrum Stervoorde Aanwezig: Ineke van Vliet, Saskia

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Wijkraad de Brabander

Wijkraad de Brabander Wijkraad de Brabander Notulen: nummer 07 en 08 gecombineerd 2014 Datum overleg: 10-03-2014 & 12 mei 2014 Aanwezig:, Dorus van Rooij (Penningmeester), Mark van Dalen (nieuw lid), Bas Gorissen, Rolf van

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering VBS Woensdag, 25 mei 2016, aanvang uur Wijkcentrum Stervoorde

Verslag van de algemene ledenvergadering VBS Woensdag, 25 mei 2016, aanvang uur Wijkcentrum Stervoorde Verslag van de algemene ledenvergadering VBS Woensdag, 25 mei 2016, aanvang 19.30 uur Wijkcentrum Stervoorde Aanwezig: Ineke van Vliet (Bestuur VBS), Onno Boks (Bestuur VBS/BOSZ), Elly van der Meer, (Bridge),

Nadere informatie

: Peter van Gerven (secretaris), Kees Henkelman, Pieter Kniknie, Jan Timmers (voorzitter).

: Peter van Gerven (secretaris), Kees Henkelman, Pieter Kniknie, Jan Timmers (voorzitter). Bestuursvergadering Wijkraad Molenhoek, d.d. 12 maart 2019 Aanwezig : Peter van Gerven (secretaris), Kees Henkelman, Pieter Kniknie, Hendrik-Jan Melissen, Ingrid Nijskens, Ad Prince, Maria van der Sommen

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 5 november 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 5 november 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 5 november 2014 om 19.30 uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Aanwezigen: Mevr. E. de Bunje, projectleider gemeente

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Afwezig Grim Bouwmeester

Nadere informatie

Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018

Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018 Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018 Aanwezig: Bram Schloesser, Marc van der Meulen, Stephan Gerards, Chantal Pijls, Angèle Gubbels en Ron van Wessel Afwezig: Abe Brouns Gast: Andrew

Nadere informatie

Wijkjaarvergadering 2012

Wijkjaarvergadering 2012 Wijkjaarvergadering 2012 Stichting Wijkbelangen Angerenstein 1 maart 2012 Wijkjaarvergadering 20.00 20.45 uur Terugblik 2011 Begroting 2012 Agenda Terugblik 2011 Werkgroep kinderen Organiseren van activiteiten

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 2 SEPTEMBER 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 2 SEPTEMBER 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

Informeren leden & sympatisanten ontwikkelingen Vomar & verkeer. 3 februari 2014

Informeren leden & sympatisanten ontwikkelingen Vomar & verkeer. 3 februari 2014 Informeren leden & sympatisanten ontwikkelingen Vomar & verkeer 3 februari 2014 KvK: 51354349 Bank: NL15ABNA042.26.78.015 1. Introductie Doel van de bijeenkomst voortgang Vomar en gemeente vertellen voorstel

Nadere informatie

NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING

NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING Datum: 2 september 2013 Aanvang: 20.10u Einde: 22.10u Locatie: NH Hotel, De Maas 2, Best 1. Opening en vaststelling agenda: Afmeldingen: BOBAH, Batadorp, Best oost & Salderes

Nadere informatie

Concept verslag van de algemene ledenvergadering VBS Donderdag, 20 april 2017, aanvang uur Wijkcentrum Stervoorde

Concept verslag van de algemene ledenvergadering VBS Donderdag, 20 april 2017, aanvang uur Wijkcentrum Stervoorde Concept verslag van de algemene ledenvergadering VBS Donderdag, 20 april 2017, aanvang 19.30 uur Wijkcentrum Stervoorde Aanwezig: Ineke van Vliet, Robert Flinterman (Bestuur VBS), Onno Boks (Bestuur VBS,

Nadere informatie

: Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske

: Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske Notulen d.d. 27 februari 2013 Aanwezig Afwezig Gasten : Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske : Bernadette 1. Opening Hanneke

Nadere informatie

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk.

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk. Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief Datum vergadering: 4 september 2007 Aanvang: 20:00 uur Locatie: KBC, kamer 1 Aanwezig: Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman,

Nadere informatie

Vereniging Buurtraad Steenvoorde Jaarverslag 2014

Vereniging Buurtraad Steenvoorde Jaarverslag 2014 Vereniging Buurtraad Steenvoorde Jaarverslag 2014 INHOUDSOPGAVE Jaarverslag 2014 Bladzijde 1. Voorwoord 5 2. Activiteiten Bewonersorganisaties 7-21 BO De Strijp 7 BO Muziekbuurt 12 o Activiteitencomité

Nadere informatie

1. Opening, mededelingen, vaststellen agenda

1. Opening, mededelingen, vaststellen agenda Concept verslag van de gecombineerde vergadering van het bestuur van de VBS met vertegenwoordigers van de werkgroepen Woensdag 23 januari 2019, aanvang 19.30 uur Wijkcentrum Stervoorde Aanwezig: Ineke

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 24 april 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 24 april 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 24 april 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Afwezig Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Grim Bouwmeester

Nadere informatie

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff,, Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid Mali (voorzitter),

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Verslag van de gecombineerde vergadering van het VBS-bestuur met vertegenwoordigers van de werkgroepen

Verslag van de gecombineerde vergadering van het VBS-bestuur met vertegenwoordigers van de werkgroepen Verslag van de gecombineerde vergadering van het VBS-bestuur met vertegenwoordigers van de werkgroepen. Maandag 23 november 2015, aanvang 19.30 uur Wijkcentrum Stervoorde Aanwezig: Ineke van Vliet (Bestuur

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 Aanwezig : *de heren P. Brugman (voorz.), H. Wiedijk (secr.), J. Kerkman (pnnm.), T. Timmermans, F. Hoenderdos *de dames T. Boddaert

Nadere informatie

Notulen. Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5

Notulen.   Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5 Notulen Datum: 13 juni 2017 Locatie: Oostdam te Goedereede Aanwezig: Desirée van Halewijn, William Tanis, Linda Hobbel, Adam van Heest, Afwezig: Erna de Jong Datum volgende vergadering: 6 september 2017

Nadere informatie

GMR-VERGADERING Volgende vergadering komt er terug wat er in de GMR is besproken.

GMR-VERGADERING Volgende vergadering komt er terug wat er in de GMR is besproken. Notulen MR OBS De Nijenoord Aan : Leden MR Van : Helma Drost Referentie : Notulen MR_20171115 Datum : 15-11-17 Versie : 1.0 Onderwerp : Notulen MR Aanwezig : Helma Drost, Daniëlle Groothedde, Leon Rokker,

Nadere informatie

Wijkberaad Kerkeveld. Welkom. 14 maart 2016

Wijkberaad Kerkeveld. Welkom. 14 maart 2016 Welkom 14 maart 2016 20.10 Welkom - Voorstelronde bestuursleden LBG - Terugblik jaarplan 2015 - -groepen - jaarplan 2016 - jaarplan 2016 en leefbaarheid - Verkeer 21.30 Afsluiting met een drankje Irma

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 12 juni 2014

Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder John Menge (voorzitter) Jolanda van Weeren (notulist) Monica da Silva Fabeiro (penningmeester) Leden (afwezig) Ouder

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: zaterdag 7 november 2009 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 16.00 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Concept verslag COVM-vergadering van 11 september Opening en mededelingen

Concept verslag COVM-vergadering van 11 september Opening en mededelingen Concept verslag COVM-vergadering van 11 september 2014. 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heeft geen mededelingen. Secretaris vermeldt dat er naast een aantal afmeldingen,

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL Voorbeeld uitvoeringsprotocol faciliterende regierol Algemeen Het uitvoeringsprotocol heeft betrekking op de volgende onderwerpen: A. Het

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst Notulen vergadering d.d. 30 oktober 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Afwezig Inge Zuurendonk Afwezig Tineke Snel

Nadere informatie

Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015.

Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015. Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015. Aanwezig: Zie bijlage presentielijst 1. Opening Vergadering geopend door de voorzitter. 1.1. Annalies heeft zich kort voorgesteld,

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

KONSEPT Besprekingsverslag ALV 2010

KONSEPT Besprekingsverslag ALV 2010 KONSEPT Besprekingsverslag ALV 2010 Van : Gerard Roest Document Nummer Locatie Bijlagen : ALV20-05-2010_verslag : De Kroon te Huijbergen : : Presentatie Fons Vleghels + Aktielijst Bestuur en contactpersonen

Nadere informatie

Afwezig: Anneke Wenting en Steve Abdul Sovan (beide met kennisgeving)

Afwezig: Anneke Wenting en Steve Abdul Sovan (beide met kennisgeving) Notulen vergadering Ouderraad 8 september 2015 Aanwezig: Jolanda Boud (voorzitter), Tim Klaasen (vice-voorzitter), Anja Schagen (secretaris), Tamara Sertorelli (penningmeester), Paul Borrias, Timo van

Nadere informatie

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor.

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor. Notulen Ouderraad Datum: Dinsdag 24 januari 2017 Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Hoeve Aanwezig: Afwezig: Bram Gerards, Marlies Mobach, Ilona Vroegh, Jeroen van der Woerd, Roos Brans, Anneke Waslander,

Nadere informatie

Dagelijks een ronde lopen door bewoners in gesprek gaan met voetballende jongeren, eventueel melding maken naar politie en wijkmanager

Dagelijks een ronde lopen door bewoners in gesprek gaan met voetballende jongeren, eventueel melding maken naar politie en wijkmanager J A A R P L A N 2 0 1 3 2 0 1 4 Thema Jongeren Vermindering overlast voetbalveld Frankenskamp Werkgroep Jeugd: Delia Brouwer Verantwoordelijke Vermindering overlast Vervangen van de metalen omheiningen

Nadere informatie

Wijkplan Veenendaal-West. Arnout Bakker Willemieke Koudijs Simone de Vreede

Wijkplan Veenendaal-West. Arnout Bakker Willemieke Koudijs Simone de Vreede Wijkplan Veenendaal-West Arnout Bakker Willemieke Koudijs Simone de Vreede Februari 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Analyse wijksterren 3 SPEERPUNTEN 4 Jeugd 4 Wijkteam 5 Vrijwilligers 5 AANDACHTSPUNTEN

Nadere informatie

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag)

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag) Verslag Betreft: Het Horecaoverleg Gemeente Maasgouw Van: Karin Peeters Onderwerp: Vergadering dd. 14 oktober 2015 Aanwezig: Namens bestuur Koninklijke Horeca Maasgouw: René Broen Luc van Engelen Nicole

Nadere informatie

5. Mededeling van uit de gemeenten 5.1 Nieuwe lift gebouw Viermeren 5.2 Hondenpoep 5.3 Brandtrappen beleid

5. Mededeling van uit de gemeenten 5.1 Nieuwe lift gebouw Viermeren 5.2 Hondenpoep 5.3 Brandtrappen beleid Het dagelijks bestuur van de Stichting Wijkplatform Snel & Polanen nodigt U van harte uit voor het bijwonen van het wijkoverleg welke gehouden zal worden op Dinsdag 18 september 2012 aanvang 20.00 uur

Nadere informatie

Margot Sweere (notulist) Jürgen Koevoets (voorzitter) Rint Wagenvoorde

Margot Sweere (notulist) Jürgen Koevoets (voorzitter) Rint Wagenvoorde Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 23 augustus 2011, Wijkhuis West Afdeling Ontwikkeling, team Maatschappij & Economie Verzenden aan Versie Vastgesteld

Nadere informatie

Wijkcentrum De Weijenbelt. Schelto Bus (VVD)

Wijkcentrum De Weijenbelt. Schelto Bus (VVD) Verslag U bent aan de buurt Berkum 29 mei 2013 Aanvang Locatie Aanwezige functionarissen Aanwezig vanuit de politiek 20.00 uur Wijkcentrum De Weijenbelt Hans Kempenaar (voorzitter) Erik Dannenberg (wijkwethouder)

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

d.d. 12 september 2016 Kenmerk

d.d. 12 september 2016 Kenmerk Verslag Vergadering Wijknetwerk Batau-zuid d.d. 12 september 2016 Kenmerk 2016-06 Opgemaakt door: Ans Wilbrink Aanwezig: Jeanette Overbeek, Henk Leidelmeyer, Ed Roelofs en, Cecil Custers, Stasja van den

Nadere informatie

Verslag intern overleg WIN

Verslag intern overleg WIN Verslag intern overleg WIN 5 maart 2013 Aanwezig: Afwezig: Ruud de Bruijn, Norbert van Doorn, Hans van Irsen, Joke Kaptein (voorzitter), Roy Piket, Marco van Schadewijk (notulist), Pepijn van de Burgt

Nadere informatie

Jacqueline opent haar eerste vergadering als voorzitter en heet iedereen welkom. Ook Karen start vandaag officieel in de raad!

Jacqueline opent haar eerste vergadering als voorzitter en heet iedereen welkom. Ook Karen start vandaag officieel in de raad! Notulen MR vergadering maandag 26-09-2016: 19.00 uur Aanwezig: Pascal Schuck, Maartje Holt, Karen de Jong, Tamara van den Breemen, Jacqueline Bavinck Aanwezig tot en met agendapunt 5: Anje Bechtel 1. Opening

Nadere informatie

In 2008 is de heer Frans van der Put gestopt met zijn werkzaamheden als secretaris en is opgevolgd door Piet Feenstra.

In 2008 is de heer Frans van der Put gestopt met zijn werkzaamheden als secretaris en is opgevolgd door Piet Feenstra. Nieuwsbrief maart 2009 nr.1. Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 26 maart 2009 2. POPEL Jaarverslag 2008 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. SIMA Service abonnement C.V.-installatie

Nadere informatie

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel Weyknieuws 6E JAARGANG, NO.1, MAART 2009 NIEUWSBRIEF VAN DE WASSENAARSE BUURTVERENIGING BURGWEY HANDIGE ADRESSEN: Secretariaat: Prinsenweg 64 2242 EJ Wassenaar 070 5146492 info@burgwey.nl Contributie:

Nadere informatie

VVE Beheer B.V. 000145233-1

VVE Beheer B.V. 000145233-1 Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 19 juni 2012 VvE: 46 Parkeerplaatsen Jburglaan Amsterdam Te: AMSTERDAM Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: J.H, L. v W, B. d G, M.

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19.

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19. Valentijndal 3 5551 CT Valkenswaard Tel. 0402019753 Website: www.hbvvalkenswaard.nl email: info@hbvvalkenswaard.nl Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015

Nadere informatie

Handleiding Stappenplan en Klachtenregeling

Handleiding Stappenplan en Klachtenregeling Handleiding Stappenplan en Klachtenregeling Uitleg Stappenplan In de wijk Randenbroek/Schuilenburg kan de aanvrager de volgende informatie bij de werkgroep Buurtbudget vinden en ontvangen. Hierna te noemen

Nadere informatie

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Aanwezig: John van Herk (voorzitter), Menno Hooghuis (secretaris), Anne-Marie Scheffers (penningmeester), Jan Bloo (Technische Commissie), Jacco

Nadere informatie

Verslag WIJKOVERLEG WOUDHOEK d.d. 3 december 2013

Verslag WIJKOVERLEG WOUDHOEK d.d. 3 december 2013 Verslag WIJKOVERLEG WOUDHOEK d.d. 3 december 2013 Verslag: Els Wijsman Onderwerp Besproken Opvolgen door Besluiten en 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent om 19.00 uur de vergadering en heet

Nadere informatie

De visie voor de Zandweg

De visie voor de Zandweg Zandweg 2.0 Agenda Aftrap door de wethouder. Presentatie van de visie, uitgangspunten en algemene maatregelen. Uitleg van het shared space concept. Het groenplan. Een animatie van de nieuwe inrichting.

Nadere informatie

Projectplannen Wijkplatform Voorburg Noord

Projectplannen Wijkplatform Voorburg Noord Projectplannen Wijkplatform Voorburg Noord Incl. aanbod ondersteuning door Gemeente Inleiding: Van projectplannen naar uitvoering Tijdens de werksessie (12 november 2015) hebben de wijkplatformleden hun

Nadere informatie

Joop opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

Joop opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Vergadering Wijkplatform Landweert d.d. 02-04-2013 Aanwezig : Joop Linders, Herman Hendrix, Trinus Dijkstra, Han Verkuijlen, Joyce van de Laar, Math Goumans, Cor van Dijk, Bas Woldenberg en Liesbeth Arts.

Nadere informatie

Afwezig m.k.:gerard van Krevel (penningmeester), Françoise Vaartjes, Ashley Timmer- Gerdsen(secretaris).

Afwezig m.k.:gerard van Krevel (penningmeester), Françoise Vaartjes, Ashley Timmer- Gerdsen(secretaris). Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 3 augustus 2018 9.30 11.30 uur in de Commissiekamer te Elst Leden: Marja van Galen, Thea Hooijer, Roel Keuken (voorzitter),

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: mevr. Metselaar (OOG), mevr. Rotteveel (OOG), dhr. Spronck (OOG).

Afwezig met kennisgeving: mevr. Metselaar (OOG), mevr. Rotteveel (OOG), dhr. Spronck (OOG). Notulen vergadering Participatieraad Sociaal Domein Ommen Datum: 5 oktober 2016 Locatie: Gemeentehuis te Ommen Tijd: 19:30 uur. Aanwezig: Dhr. Vroon (voorzitter), mevr. Martens (MAR), mevr. Van Raalte

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief december 2013

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Nieuwjaars Borrel Carry Premsela Het bestuur van VBH wenst u allen fijne kerstdagen en een goed 2014. Op woensdag 8 januari houden we vanaf 19.00 uur in het Grand Café Lubeck

Nadere informatie

01. Opening / Welkom Chantal opent de vergadering en heet iedereen welkom.

01. Opening / Welkom Chantal opent de vergadering en heet iedereen welkom. Actie en besluitenlijst GMR-vergadering Datum: 25 juni 2018 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Chantal Pijls (voorzitter), Melanie Verbeek, Richard de Wilde, Angèle Gubbels, Marc van der Meulen en Stephan Gerards

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om uur de vergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om uur de vergadering en heet iedereen welkom. CONCEPT verslag AB-vergadering 14 november 2018 Locatie: wijkcentrum De Geest Aanvang: 19.30 uur Bijlage 1: besluitenlijst Bijlage 2: actielijst Aanwezig: Henk de Valk (voorzitter), Cathi van der Kruit

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Detacheringen & Jobcoaching Productie & Diensten Kwekerij & Groenvoorziening Jobhouse

Detacheringen & Jobcoaching Productie & Diensten Kwekerij & Groenvoorziening Jobhouse VERSLAG van de op 6 juli 2017 in Zoetermeer gehouden openbare vergadering van het Algemeen Bestuur van de Dienst Sociale Werkvoorziening Rijswijk en Omstreken Aanwezig de leden: de heer T.C. Kuiper, voorzitter,

Nadere informatie

Datum: 28 augustus Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis (leden) Aanwezig

Datum: 28 augustus Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis (leden) Aanwezig DEEFFIINIITTIIEEFF VEERSSLLAG VEERGADEERIING WMO ADVIIEESSRAAD Datum: 28 augustus 2017 Aanwezig Te gast Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

Verslag. 1. Voorstellen bestuur

Verslag. 1. Voorstellen bestuur Verslag Vergadering 1 e vergadering Buurtvereniging Ludinga met de buurt Datum Donderdag 24 september 2009; 20.00 uur Gehouden te De Piraat te Harlingen Aanwezig van bestuur Jan Tsjerk Loonstra Tineke

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Hans Hofs, Anita Derksen, Ellen van Hierden, Anita Gerritsen, Susan Dikker, Carlo Heuveling,

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Afwezig: Gast: Anita Gerritsen, Rene Derksen, Hans Hofs, Marian Trommelen Ellen van Hierden,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 5 MAART 2009.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 5 MAART 2009. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

Stichting Paul erdős. Onderwerpen

Stichting Paul erdős. Onderwerpen Stichting Paul erdős Voorzitter David Laan Notulist Mike de Haan Aanwezig David Laan, Melin Walet, Mike de Haan Gasten Locatie van de bijeenkomst Brainwave Datum 11 december 2015 11:21 12:08 Onderwerpen

Nadere informatie

Samen op weg naar een stabiel jeugdwerk Het jeugdwerk van

Samen op weg naar een stabiel jeugdwerk Het jeugdwerk van Samen op weg naar een stabiel jeugdwerk Het jeugdwerk van 2014-2020 Voorwoord Alles wat leeft verandert.. Zo is het ook met het jeugdwerk in Tinte. Er is een stabiele basis van jeugdwerk. Door de verandering

Nadere informatie

Een bewonerscommissie Hoe werkt dat eigenlijk?

Een bewonerscommissie Hoe werkt dat eigenlijk? Een bewonerscommissie Hoe werkt dat eigenlijk? Als huurder kunt u meedenken en meebeslissen We vinden het belangrijk dat u zich als huurder thuis voelt in uw huis, uw woongebouw en in uw buurt. Daarom

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: Mien van Kollenburg, Stoelenmatter

Nadere informatie

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 14 december 2017 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Abe Brouns (plv. voorzitter), Richard de Wilde, Chantal Pijls, Bram Schloesser, Melanie Verbeek Petra Ozek Daisy

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 3 november 2011.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 3 november 2011. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl Secretariaat: Previnaireweg 3 1759 GW Callantsoog VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 3

Nadere informatie

Verslag RGB vergadering

Verslag RGB vergadering Regiokantoor Noordwest postbus 8077 HB Amsterdam http://www.rgbnoordwest.nl Verslag RGB vergadering Aanwezig Afdeling A. Struylaart (voorzitter) Amsterdam K. Visser ( secretaris, notulist ) Haarlem Joke

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad Máximaschool Notulen 2 oktober 2017

Medezeggenschapsraad Máximaschool Notulen 2 oktober 2017 Medezeggenschapsraad Máximaschool Notulen 2 oktober 2017 Datum: 2 oktober 2017 Locatie: Máximaschool Aanwezig: Ellen Demes, Jellien Huisman, Karin Mast, Selma Steenwelle (vz), Mieke Voerman, Patrick Westerdijk

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink Y Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Danielle Lambour Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder

Nadere informatie

Verslag van de gecombineerde vergadering van het VBS-bestuur met vertegenwoordigers van de werkgroepen. Dinsdag 18 september 2012, aanvang 19.

Verslag van de gecombineerde vergadering van het VBS-bestuur met vertegenwoordigers van de werkgroepen. Dinsdag 18 september 2012, aanvang 19. Verslag van de gecombineerde vergadering van het VBS-bestuur met vertegenwoordigers van de werkgroepen. Dinsdag 18 september 2012, aanvang 19.30 uur Aanwezig: Ineke van Vliet (voorzitter), Herman Bloemsaat

Nadere informatie

Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 14 april 2016.

Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 14 april 2016. Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 14 april 2016. Aanwezig: Alphons Olthof(voorzitter); Truus Sieders-Wassink; Maria Rosa Schellevis; Annie Ligtenbarg; Dorine Wes-Meinders;

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d. 11-01-2017 Aanwezig: Monic Graat (voorzitter), Spoelstra, Alie Seine, Kim Golsteijn en Cecile op het Veld Notulist:

Nadere informatie

Verslag. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. 2. Vaststelling agenda De agenda wordt vastgesteld.

Verslag. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. 2. Vaststelling agenda De agenda wordt vastgesteld. Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 15 mei 2017 Tijd : 19.30-21.30 uur Locatie : kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT17.0353 Kenmerkcode : *INT17.0353*

Nadere informatie

Detacheringen & Jobcoaching Productie & Diensten Kwekerij & Groenvoorziening Jobhouse

Detacheringen & Jobcoaching Productie & Diensten Kwekerij & Groenvoorziening Jobhouse VERSLAG van de op 8 december 2016 in Zoetermeer gehouden openbare vergadering van het Algemeen Bestuur van de Dienst Sociale Werkvoorziening Rijswijk en Omstreken Aanwezig de leden: de heer T.C. Kuiper,

Nadere informatie

Dorpsraad Vessem. Jaarvergadering 21 april 2015 Aanvang: 20.00 uur. in d n Boogerd. Welkom allemaal bij de Dorpsraad

Dorpsraad Vessem. Jaarvergadering 21 april 2015 Aanvang: 20.00 uur. in d n Boogerd. Welkom allemaal bij de Dorpsraad Jaarvergadering 21 april 2015 Aanvang: 20.00 uur Welkom allemaal bij de Dorpsraad in d n Boogerd 1 1. Opening en welkom Gerry M. Dorrestein 2. Vaststellen agenda 3. Mededelingen 4. Notulen jaarvergadering

Nadere informatie

Wijkschouw: Spaansland Datum: 19 mei 2015

Wijkschouw: Spaansland Datum: 19 mei 2015 Wijkschouw Spaansland Op 19 mei 2015 werd een wijkschouw gehouden in het gebied Spaansland (gebied 13e). Start- en eindpunt van de wandeling was Sportclub Enschede. Naast een aantal bewoners waren aanwezig

Nadere informatie