JOEBOX November & December 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JOEBOX November & December 2014"

Transcriptie

1 JOEBOX Programmatieboekje van de maanden November & December 2014

2 Voorwoord Hier het boekje voor de maanden november en december. De leiding is er alvast klaar voor om samen met jullie de wintermaanden te trotseren! Extra belangrijk: Zaterdag 8 november (vanaf 9u) is er een werkvergadering gepland. Alle ouders zijn meer dan welkom om te helpen klussen! Samen met de leiding en de VZW geven we de lokalen en terreinen een grondige opknapbeurt. Uiteraard voorzien we de vrijwilligers van een hapje en een drankje november hebben wij ons groepsweekend! De inschrijvingsbrief wordt aan de kinderen meegegeven, maar is ook online terug te vinden. In december hebben we naar jaarlijkse gewoonten onze avondvergaderingen op zaterdag. Voor de kapoenen, wouters en woudlopers gaan deze door van 17u tot 20u, voor de jogi s, givers en jin gaan deze door van 19u tot 22u. Heeft u nog vragen, contacteer onze groepsleiding! groepsleiding@joe-english.be

3 Kapoenen Dag lieve kapoenen! We zijn er weer voor wat meer! Hopelijk zijn jullie klaar voor alweer twee fantastische maanden vol dolle pret. Wij hebben er alvast zin in! Zondag 2 November Op deze vergadering mogen jullie zich allemaal verkleden in het andere geslacht. Dus meisjes: tover een mooie snor op jullie gezicht. Jongens, ga op zoek in jullie mama s kast naar een weelderige rok! Zondag 9 November Vandaag gaan we quizzen en gezelschapsspelletjes spelen. Zet jullie beste beentje voor! ;-) Gelieve allemaal een gezelschapsspel mee te brengen. Zondag 16 November Ons Mieleken is bijna jarig, joehoe! Feest! Wat we gaan doen, blijft nog een verrassing! Weekend November Dit weekend trekken we er op uit! We gaan met hele scouts op groepsweekend! Meer informatie vind je op de brief op de site. Zondag 30 November Vandaag is het geen scouts, de ideale gelegenheid om een taart te bakken voor jullie lieve leiding!

4 Zaterdag 6 December (17u tot 20u) Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar, want de Sint komt langs op de scouts! Zaterdag 13 December (17u tot 20u) Vandaag houden we het rustig en kijken we gezellig samen naar een film! We gaan lekker popcorn smullen. Hmmmm Zaterdag 20 December (17u tot 20u) Schud die benen maar los, want vandaag gaan we feesten en swingen! Joepie! We vieren een kerstfeestje, waar natuurlijk ook cadeautjes bij horen. Breng dus een cadeautje mee van maximum 3, of voor de creatievelingen onder ons: maak gerust iets zelf! Zondag 28 December Geen scouts! Dit was het dan voor 2014, tot volgend jaar!

5 Wouters Dag lieve woutertjes! Zijn jullie klaar voor de super leuke vergaderingen? Het is bijna winter dus dat betekent weer avondvergaderingen, joepie! Maar in de winter is het koud, dus kom maar met een dikke pull, scjaal en je scoutshemd natuurlijk! We verwachten jullie nog altijd OP ZIJN BEST! Zondag 2 November Het word eens tijd om op ontdekkingstocht te gaan. En waar kan dat beter dan het beste, mooiste, leukste dorp van het land, ja inderdaad het is Heusden! Want het is vandaag DORPSPEL! Zondag 9 November Tommeke, Tommeke, Tommeke, wa doe je nu! Wie zijn hier de Tom Boonen van de wouters? Kom het vandaag maar eens bewijzen,want we gaan alles op wieltjes vergadering houden. Alle remmen los! Zondag 16 November Blad, steen, schaar! Neen we gaan dat spelletje niet spelen, we gaan knutselen! Weekend November Het is GROEPSWEEKEND!!!!! Meer informatie vind je op de brief of website Zondag 30 November We zijn gewonnen met het bingotournooi, yes! Nu zijn we de volgende ronde gaan spelen in de Ardennen, er dus geen vergadering!

6 Zaterdag 6 December (17u tot 20u) Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, Sinterklaas is in het land! Julie zijn toch allemaal braaf geweest? Want dan krijg je veel cadeautjes! Kom maar snel naar de scouts want de Sint en pieten willen de nieuwe woutertjes wel eens zien! Zaterdag 13 December (17u tot 20u) Het is avondvergadering! En daar hoort natuurlijk een filmavond bij! Welke film is een verrassing! Zaterdag 20 December (17u tot 20u) Wie zijn hier de feestbeesten bij de wouters? Ja hoor, het is bijna kerstmis en dat moet gevierd worden met een megatof kerstfeestje! Kijken jullie er al naar uit? Zondag 28 December Gillian is een natuurtalent, daarom mogen we door naar de bingofinale, er is dus geen scouts! En een stevige linker van je allerliefste leiding.

7 Woudlopers Zondag 2 November Vandaag leren we jullie alles wat een jongen/meisje in de scouts moet kunnen! Jaja, vandaag is het technieken vergadering! Leer de wikipediapagina maar al vanbuiten en bekijk alle filmpjes op de scoutssite s! Want zoals de Chinese filosoof Confucius ons zegt: Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding en zonder die voorbereiding is falen een feit. Zondag 9 November Hold my earrings! Vandaag doen we een battle tussen de East en de West Coast. Dress like a real G. is de opdracht! Zondag 16 November Karen en Marie-Lou hebben al bewezen dat ze liters kunnen drinken zonder plassen, maar kunnen jullie dit ook wel aan. Om dit te testen heeft de slimme (*kuch* *kuch*) Thomas besloten om jullie op de proef te stellen. Vandaag moeten jullie zich niet schamen om pampers aan te doen, haal ze maar boven want ze zullen nodig zijn...

8 Weekend November Geen vergadering, maar wel weekend. Hoeraaaaa! Niet té enthousiast worden jongens en meisjes, want de superleukeleidster Lotte kan jammer genoeg niet mee omdat ze veel moet studeren. Het lijkt erop dat jullie tranen de zee hebben veroorzaakt Zondag 30 November Omdat het weekend zo tof en vermoeiend was hebben jullie allemaal nog een weekendje nodig om uit te rusten en de familie te vertellen over jullie wilde avonturen! OPGELET!: In December starten we met de avondvergaderingen deze gaan door op zaterdag! Zaterdag 6 December (17u tot 20u) Fantasy...beyond your imagination. Sméagol aka. Roy de Thaey heeft een ring gevonden, maar deze is van Sinterklaas. Zwarte piet wilt hem terug krijgen en wij Team WOFO gaan hem daarbij helpen. Jullie hebben het wel of niet al geraden, maar vandaag doen we een

9 spannende Sinterklaas of The Rings vergadering. Zaterdag 13 December (17u tot 20u) Er was eens een oude geit die vier jonge geitjes had. Deze hadden allemaal prachtige namen; Marie-Lou, Karen, Roy en Lotte. Moeder geit had ze lief zoals een moeder haar kinderen lief heeft. Op een dag wilde zij het bos ingaan om voedsel te halen: zij riep ze alle vier bij elkaar en zei: "Lieve kinderen, ik ga naar het bos, wees op je hoede voor Thomas; als hij binnen komt, dan eet hij jullie allen met huid en haar op. De geitjes zeiden: "Lieve moeder, wij zullen goed oppassen, u kunt rustig weggaan." Het duurde niet lang of er klopte iemand aan de voordeur die riep: "Doe open, lieve kinderen, ik ben het, moeder, ik heb voor jullie allemaal iets meegebracht." Maar de geitjes hoorden dat het de Thomas was. "Wij doen niet open," riepen zij, "jij bent onze moeder niet, die heeft een zachte liefelijke stem, maar jouw stem is lelijk; jij bent Thomas! Toen klopte agressieve Thomas de deur in. Lotte sprong onder de tafel, Karen in het bed, Roy in de kachel en Marie-Lou in de keuken. Tevergeefs! Thomas vond ze allemaal en slokte zonder complimenten het ene na het andere door zijn keelgat. Alleen Roy, die in de kachel zal, die vond hij niet. Toen Thomas zijn honger had gestild, maakte hij dat hij weg kwam, ging buiten in de groene wei onder een boom liggen en viel in slaap. Wanneer moeder geit genoeg eten verzameld had ging ze terug naar huis en zag Roy daar huilen op een stoel. Roy vertelde aan haar wat er gebeurd was waarna moeder geit in haar verdriet naar buiten liep en Roy liep met haar mee. Wat er daarna komt zullen jullie moeten ontdekken op de sprookjesvergadering!

10 Zaterdag 20 December (17u tot 20u) Het is bijna Kerstmis en dat betekent.. Cadeautjes en veel eten! Knutsel zelf een leuk cadeautje in elkaar, vertel het nog niet door aan je vriendjes en vriendinnetjes want anders is het geen verrassing meer. Na de cadeautjes is het tijd voor een gezellig samenzijn dus stellen we voor om een kerstfilmpke te kijken. Willen jullie al super lang een bepaalde film zien, of hebben jullie gewoon een leuk idee? Laat het ons dan zeker weten! U vraagt, wij draaien! Kom ook in jullie mooiste pyjama voor extra sfeer! Zondag 28 December Geen scouts! Prettige feestdagen en een fijne vakantie gewenst aan de woudlopertjes en hun familie! Vandaag is het geen scouts :( maar wel een vakantie vol feest! Thomas viert op zijn Japans, namelijk met zijn huis vol Kadomatsu s. De rest van de leiding gaat zich gezellig samen amuseren.

11 Jogi's Joooow stoere gasten en meisjes! September en oktober waren thuuuuppp, hopelijk vonden jullie dat ook. Reden te meer om de komende maanden voltallig aanwezig te zijn Zondag 2 November Boyzz en girlzz, vandaag laat je je mooie kleren achterwege (ja Gatien, hollister moet ook thuis blijven) en trek je je warme sokken aan, want we gaan op MODDERTOCHT!! YEAH! Zondag 9 November Maak je klaar voor een té gekke vergadering en vergeet zeker je kniebescherming en je fiets (of iets anders rollends) niet. De rest is TOPSECRET. Tot daaaan!!! Zondag 16 November Heeey lieve jogi s, jullie gaan zich vandaag op glad ijs begeven want we gaan gaan SCHAATSEN! Breng warme kleren mee, tenzij je al heet genoeg bent ;))) (Arne, breng jij maar veel kleren mee ) Weekend November Dit weekend komt jullie grootse droom uit: jullie mogen namelijk een heel weekend met jullie leiding doorbrengen Als dat niet leuk is!!! GROEPSWEEKEND KNALLEN!

12 Zondag 30 November Aangezien we gewonnen hebben op ons schaakpartijtje, mogen we door naar de volgende ronde! Dit valt helaas op een zondag, dat wil zeggen dat er geen scouts is. Sorry!! Zaterdag 6 December (19u tot 22u) Zijn jullie braaf geweest dit jaar? Wij hopen van wel want Sinterklaas komt!!! Speciaal voor jullie geven wij een sinterklaasfeestje! Be there! Zaterdag 13 December (19u tot 22u) Deze avond gaan we naar een super leuke film kijken! Zijn jullie benieuwd welke film het zal zijn? Spannend! Wij zorgen alvast voor de lekkere snacks! Zaterdag 20 December (19u tot 22u) Zie je de sneeuwvlokjes al? Jaaaa, het is kerstmis! Dat wil zeggen feest en cadeautjestijd! Het plan is dat iedereen een cadeautje meebrengt van maximum 3 euro. Dit wordt dikke fun! Vergeet jullie kerstmuts ook zeker niet! See you there! xxxxx Zondag 28 December Geen scouts! Xxxjes XP XD Coole Charlotte, Stoere Stef, Brullende Bram, Ambetante Arne, Aanwezige Alex

13 Givers Hoeraaa, opnieuw twee maand van plezier en vertier op de scouts met je favorieten leiding en Elien. Wij hopen dat jullie er klaar voor zijn, want het zal weer top worden. Dansen en hoedjes opzetten en feestvieren en centjes verdienen voor ons Giverkamp naar Tsjechië! Zondag 2 November Zoals de musketiers het al lang zeiden ten tijde van Lodewijk XIV, (ook wel beter bekend als de Zonnekoning en over-over-over- grootvader van Dries) zo zullen wij het ook doen tijdens deze vergadering! Een tegen allen, en allen tegen een! Zondag 9 November Vandaag komt Vier op bezoek om nieuwe opnames op te nemen voor hun overbekende programma Komen eten. Geen schrik, Iwein Segers en Peter van Asbroeck zijn met hun reeks aan flauwe moppen niet uitgenodigd. Daar hebben we jammer genoeg Torben al voor. Zaterdag 15 November!!! Elien heeft besloten om haar financieel in te zetten voor de scouts. Alleen snapt ze niet zo goed dat scouts valt op zondag en niet op zaterdag. Maar! is haar argument, als we centen willen verdienen voor Tsjechië moeten we op zaterdag werken. Goed punt Elien! Daarom heeft ze zich van haar beste kant laten zien en heeft ze kerstkaarten gemaakt die wij in de stad zullen verkopen! Afspraak om 14u aan de scouts. U zal terug zijn tegen 17u. Hopelijk met zakken vol geld!

14 Weekend November Joepieeee, groepsweekend! Verdere informatie volgt nog. Maar wat wel al vastligt, is dat je je galakleren gaat moeten meenemen. Naar het schijnt is er een of andere Sint- school die een bal organiseert daar in de buurt. Zondag 30 November Geen scouts. Dries moet dringend beginnen aan zijn thesis. Loic en Torben hebben tot stuk in de nacht gespeeld met Magic kaarten en geraken niet meer uit hun bed. Elien moet nog een of ander stageverslag schrijven en Emiel wil de hele dag lang naar Sons of Anarchy kijken. Zaterdag 6 December (19u tot 22u) Tegen al de regels van Sinterklaas en zwartepieten in houden wij vandaag een heus Givercafé om alle mogelijke valuta te kunnen verzamelen voor onze Giverreis. Verdere informatie volgt nog, maar nodig alvast al jullie vrienden, ouders, familie en kennissen uit! Want het is voor jullie goed dat er veel centen binnenkomen! Emiel die financiën en verzekeringen studeert zal erop toezien dat ieder verkocht product ons 10x meer winst opbrengt. Toch gemakkelijk, zo een economist in de leidingsploeg! Zaterdag 13 December OPGEPAST: De uren zullen hiervan nog aangekondigd worden. Hoeraaa, de Kerstman komt naar Destelbergen! En wij als Givers mogen deelnemen aan dat magisch gebeuren door een kerststandje te openen op de kersthappening aldaar. We zullen pompoen- en tomatensoep verkopen (want Torben zijn mama kan dat naar t schijnt goed klaarmaken). Ook moeten jullie zelfgemaakte cake meenemen om daar te verkopen, want al het geld dat binnenrolt is KASSA KASSA voor ons. (Ik zie de dollartekens al in Emiel zijn ogen verschijnen.)

15 Zaterdag 20 December (19u tot 22u) Loïc heeft nood aan proefpersonen voor zijn richting podologie. Voor zij die dit een te moeilijk woord vinden, dit is iets met de voeten. Zijn idee: wring die poezelige Givervoeten maar in te kleine schaatsen voor een uur lang en dan heb ik klanten genoeg! (De sadist!) Kom met je fiets, want te voet naar het Kristalijn gaan wordt anders een helse onderneming. Neem 10 euro mee voor inkom etc. Zondag 28 December Geen vergadering! Een stevige linker, Dries, Elien, Emiel, Loïc en Torben

16 Jin Dag vrienden! De komende twee maanden zijn lang en koud, maar gelukkig hebben jullie onze leuke en extreem goed voorbereide activiteiten om jullie erdoor te helpen. Vanaf Januari is het aan jullie om leiding te spelen dus geniet maar van jullie laatste twee maanden als onschuldig lid. Zaterdag 1 November Vandaag gaat onze vergadering door op zaterdag ipv zondag. We spreken af om 14:00 stipt op de scouts, met fiets en niet in uniform. Bestemming: Een dagje gezellig shoppen in Ikea Gent :3 Zondag 9 November We hebben net een zware midweek achter de rug, deze week dus geen vergadering. Blijf allemaal maar in je bed/zetel liggen. Zondag 16 November Rahi is (bijna) een echte dokter en geeft deze vergadering een lesje operatietechnieken. Kleren waar veel bloed op mag komen kunnen van pas komen. Mensen met een zwakke maag kunnen beter een mondmaskertje meenemen.

17 Weekend November Joepie, we gaan op groepsweekend! Alle informatie vinden jullie op de brief. Zondag 30 November Geen vergadering. Een prachtige dag om in je tuin te werken of nog eens naar een klassieker zoals Titanic of Gladiator te kijken. Zaterdag 6 December (19u tot 22u) Eerste avondvergadering, en direct ook een klassieker. Sinterklaas! Dit jaar stellen we echter niet de heilige blanke man in de spotlight, maar zijn hulpje van Afrikaanse origine. We verwachten iedereen verkleed als een echte Zwarte Piet, interpreteer dat maar hoe je wil. Indien je niet van kop tot teen zwart bent bij je aankomst, doen wij dat wel voor jou. Zaterdag 13 December (19u tot 22u) Aangezien jullie in de voorbij vier maanden enkel hersencellen verloren hebben, scherpen we nu terug onze geest aan met een goeie quiz! Zaterdag 20 December (19u tot 22u) We hebben meer dan 16 filmtickets die niemand wil kopen van ons, dus dan gebruiken we ze zelf maar! Op deze mooie zaterdagavond trekken we naar Kinepolis Gent om een filmke te checken. Doe jullie uniform aan, pak wat centjes mee van je mama (voor popcorn) en kijk al eens welke films er dan spelen, want wij hebben echt geen idee.

18 Zondag 28 December De laatste vergadering voor het nieuwe jaar, en er is geen. Is dat niet jammer. Zo, dat waren ze! De laatste twee maanden vol plezier en luieren. Hopelijk hebben jullie er van genoten, want vanaf hier gaat het enkel bergaf. Dikke kussen, Sander & Rahi

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, De maand december is een feestmaand, maar ook het begin van de examens voor sommigen onder ons. Voor anderen, en dan vooral de leiding betekent dit dat de blokperiode

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

December-Januari-Februari 2014-2015

December-Januari-Februari 2014-2015 December-Januari-Februari 2014-2015 GROEPSLEIDING Groepiewoordje De blaadjes zijn ondertussen van de bomen gevallen en de winterjassen komen tevoorschijn. Na een fantastische pannenkoekenslag met weer

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien!

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! 28 september 5 oktober Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! Ja en hij is knap, lief, grappig, slim, Maria neemt haar goede vriendin

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten,

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten, Voorwoord december Beste ouders, leden en symphatisanten, Het einde van het jaar is alweer in zicht. Eerst en vooral willen we met de hele leidingsploeg iedereen een fijn kerst en nieuwjaar wensen. Dat

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

DECEMBER

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2013 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste leden, ouders en anderen

Nadere informatie

jaargang December

jaargang December Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 4 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 4 december Hij komt,

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 SCOUGI DECEMBER 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! Lieve Sint, Omdat u bijna langskomt hebben wij onze wensen voor de activiteiten van

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden Het jaar zit er al weer eens op! Voor velen onder jullie is december

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur!

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur! Krantje december Wat staat er op de kalender 24 & 31 december GEEN SCOUTS want KERST EN NIEUWJAAR staan voor de deur! O nze wens voor het nieuwe jaar is alvast het vinden van vele helpende handen voor

Nadere informatie

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december Zaterdag 6 december De Sint komt naar de Scouts! 34 ste jaargang: 2014-2015 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2014 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 13 & zondag 14 december Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt

Nadere informatie

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11 MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL December 11 Beste ouders, December loert om de hoek, de langste nacht van het jaar. En tegelijk ook de laatste van dit

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte Februari 2016 Hallo allemaal De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbijgevlogen. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van het uitslapen op zondag want vanaf februari zij het terug zondagvergaderingen!

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen VOORWOORD Liefste kapoenen en ouders van kapoenen Na het afsluiten van boekje 1 met ons gezellig en plezierig Halloween weekend, staat boekje 2 al voor de deur, tijd vliegt! We hebben alvast weer veel

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

November december

November december November december 2016-2017 Blabla Scouteske groetjes, De groepsleiding: Jène, Jolien en Laur INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske December 2016 Voorwoord December December

Nadere informatie

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten.

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten. VOORWOORD Het is weer grasmaand of paasmaand of eiermaand (ook wel beter gekend als: APRIL) Het wordt weer enkele graden warmer en de zon komt er (hopelijk) weer wat vaker door! Ideaal om weer leuke scoutsmomenten

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

december januari - februari

december januari - februari december januari - februari 2018-2019 AKABE Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen alweer achter de rug. We maakten kennis met de nieuwe

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

November, December en Januari 2015-2016

November, December en Januari 2015-2016 November, December en Januari 2015-2016 INLEIDING Groepiewoordje Dag lieve ouders, Ons Bal zit er op, maar van feest krijgen wij niet genoeg. Het volgende op ons programma is ons jaarlijks feest, want

Nadere informatie

L I E F S J U L L I E A L L E R L I E F S T E L E I D I N G

L I E F S J U L L I E A L L E R L I E F S T E L E I D I N G MA ANDBRIEF NOVEMBER DECEMBER L I E F S J U L L I E A L L E R L I E F S T E L E I D I N G 4 NOVEMBER KNUTSELVERGADERING Vandaag zullen we ontdekken of er toekomstige Picasso s in jullie verscholen zitten!

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

De Kakeljee. Tweemaandelijks activiteitenprogramma KLJ Nieuwrode

De Kakeljee. Tweemaandelijks activiteitenprogramma KLJ Nieuwrode De Kakeljee Tweemaandelijks activiteitenprogramma KLJ Nieuwrode november - december 2015 2 Wat is dat hier allemaal?! Belangrijke info.blz3 De maandprogramma s.blz5 Kajotters.blz 5 Noenies blz 6 Lipies.blz

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00 Jongknapen Liefste jongknapen, Bam! Het nieuwe werkjaar staat al voor de deur. En dat zal veel knotsgekke activiteiten, leuke KSA- momenten en onvergetelijke herinneringen met zich mee brengen. Dat beloven

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 Scouts & Gidsen Wommelgem Reclame Meer info volgt snel! 2 SAVE THE DATE DasRock gaat dit jaar door op 1 en 2 mei in het binnenfort! Namen en info

Nadere informatie

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering.

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering. Lieve kapoenen JOEPIE! Onze examens zijn gedaan en we kunnen er weer tegenaan Vanaf nu zijn alle vergadering terug op zondag! De uren zijn nog steeds hetzelfde namelijk van 14u tot 17u30 op het lokaal

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

TWINKELS. Sorry Twinkels, vandaag weer geen spel. Maar volgende week staan we weer klaar voor jullie met een super tof spel!!

TWINKELS. Sorry Twinkels, vandaag weer geen spel. Maar volgende week staan we weer klaar voor jullie met een super tof spel!! TWINKELS Dag Twinkels! Zijn jullie al bekomen van al die feestdagen? Want er staat een leuke agenda voor jullie klaar! Zondag 30 december Vandaag is er jammer genoeg geen KLJ, sorry lieve Twinkels!! Zondag

Nadere informatie

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste iedereen, De maand april is aangebroken, daar kunnen we niet omheen. Het belooft een zeer drukke maand

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten DE GOEIEN INDRUK Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten PRIKBORD Op 11 november is het weer zover! Dan vindt onze jaarlijkse Spaghettislag tvv 11.11.11 plaats! Allemaal welkom! Elke

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika Dag dag dag!! Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2012 in te luiden. En het wordt niet zomaar een maand, nee het wordt een te bangelijke maand vol leuke activiteiten!

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie