Nieuwsbrief maart 2014 Editie 10

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief maart 2014 Editie 10"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief maart 2014 Editie 10 Van de Bestuurstafel Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief blijkt dat er weer veel nieuws is om met elkaar te delen. De sponsorcommissie stelt zich voor in nieuwe vorm. De technische commissie kijkt vooruit naar het nieuwe seizoen en heeft de bezetting voor het grootste deel al weer rond. En de splinternieuwe commissie, van het jubileum, stelt zich voor en maakt de plannen bekend. Het belooft een geweldig en sportief 70-jarig jubileum te worden. Er is hard gewerkt om een programma samen te stellen waarin iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Dat is in onze ogen goed gelukt! Het blijkt maar weer dat een vereniging moet worden gedragen door iedereen. Zonder al die mensen die hun steentje bijdragen is het gedoemd te mislukken. Onze voetbalvereniging kan gelukkig altijd een beroep doen op heel veel mensen. De vrijwilligers vormen de kurk waar de vereniging op drijft. Daarvoor dank! Het bestuur. Jubileum v.v. Bergentheim Zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten, bestaat v.v. Bergentheim op 22 augustus alweer 70 jaar! Dit zullen wij als voetbalvereniging zeer zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We proberen er dan ook voor te zorgen dat er gedurende het jaar 2014 verschillende activiteiten op ons sportpark zullen plaatsvinden. Om deze activiteiten te organiseren en te coördineren is er een speciale jubileumcommissie in het leven geroepen. Deze jubileumcommissie bestaat uit de volgende personen: Jan Huiskes, Jos Snoeijink, Anton Stoeten, Bennie Altena, Wilma Olthof, Hans Pullen, Gerrit Eggengoor, Marjan Huiskes. De commissie is enige tijd geleden al begonnen met brainstormen over de verschillende activiteiten die in het kader van het jubileum zouden kunnen plaatsvinden. Zij heeft na enkele vergaderingen een gevarieerd programma weten samen te stellen voor dit jubileumjaar. Dit gevarieerde programma biedt activiteiten met voor elk wat wils, met als klap op de vuurpijl een oefenwedstrijd van FC Twente op ons sportpark! Het gevarieerde programma ziet er als volgt uit Op de algemene feestdag die plaatsvindt op zaterdag 10 mei zal er, in samenwerking met de algemene activiteitencommissie GreenPride, een veiling t.b.v. het jubileum worden gehouden. Verder zal het regioteam in de maand juni op ons sportpark een wedstrijd komen voetballen. En als klap op de vuurpijl zal FC Twente op donderdag 10 juli, een oefenwedstrijd spelen op ons sportpark Moscou.

2 Ook heeft de jubileumcommissie voor de week van maandag 18 augustus tot en met zaterdag 23 augustus, een programma samengesteld waarbij elke dag een activiteit gepland staat op ons sportpark. Deze week zal ook wel gezien worden als de jubileumweek. Op maandagavond 18 augustus zal Joop Munsterman als gastspreker komen. Als voorzitter van FC Twente maakte hij het bijna-faillissement van de club mee. Hij werd verantwoordelijk voor een opbouwplan dat de club uit de financiële en sportieve problemen moest halen. Toen het plan gerealiseerd was, kwam er een vervolg, waarin onder andere de uitbreiding van De Grolsch Veste werd gerealiseerd. Door zijn aanstelling van de trainers Rutten en McClaren, werd uiteindelijk in 2010 de landstitel door FC Twente behaald. Munsterman is een man van het volk die mensen bij elkaar weet te brengen en aan elkaar weet te binden. Een aimabele man en een liefhebber van het spel, die met veel humor en respect over zijn ervaringen weet te vertellen. De journalistieke duizendpoot Eddy van der Ley, zal op deze avond de presentatie voor zijn rekening nemen. De dinsdagavond is een avond voor de echte voetbalkenner en - liefhebber. Sportverslaggever en presentator Bert van Losser zal een voetbalquiz verzorgen, waarin jouw kennis over het voetbal wordt getest. Ook voor diegenen die niet zoveel kennis over het voetbal hebben, belooft het een zeer interessante avond te worden waarbij verassende feiten en weetjes boven tafel komen. Op de woensdag zal er voor alle jeugdspelers een circuit worden verzorgd door Voetbal City, waarbij techniek en fun de ingrediënten zijn voor een geslaagde middag of avond! Voetbal City bouwt sportpark Moscou om tot een voetbalparadijs waarin de jeugdspelers zich helemaal kunnen uitleven. Donderdagavond zal een avond worden voor de A- en B-junioren. Zij mogen deze avond gratis deelnemen aan het super gave FIFA 14 toernooi. In de kantine zullen verschillende Playstations en flatscreens worden geplaatst, waarbij de deelnemers fanatiek tegen elkaar zullen strijden om de titel. Op de vrijdag zullen de Old Stars van v.v. Bergentheim een potje Walking Soccer spelen. Dit is een wedstrijd voor de oude sterren van weleer waarbij niet gerend mag worden, maar men alleen maar mag snelwandelen. Aansluitend op deze vrijdagavond, zal er een bontefeestavond worden gehouden. Dit wordt een geweldig groots feest, waar elk seniorenelftal een bijdrage aan levert door een act op te voeren. We gaan er vanuit, dat als een ieder meewerkt, het een geweldig spektakel wordt! De zaterdag staat weer in het teken van voetbal. Elk team zal deze dag een wedstrijdje voetballen tegen een door henzelf gekozen tegenstander. Voorafgaand aan deze wedstrijd, vindt er een ontbijt plaats waar de teams en hun tegenstanders gebruik van kunnen maken. Dit alles zal in een feestelijke jasje worden gestoken door een DJ.

3 Kortom, de jubileumcommissie heeft er alles aan gedaan om een programma samen te stellen met voor elk wat wils! Technische commissie Beste leden van de v.v. Bergentheim, Hierbij de 1 e nieuwsbrief in De TC draait op volle toeren. Zoals bekend is de TC opgesplitst in een facilitaire en technische tak. De facilitaire tak staat o.l.v. Hans Pullen en de technische tak willen we graag extern ingevuld zien. Dit is nog niet gelukt en staat nu tijdelijk o.l.v. Bert Nijenhuis. Voor beide takken verzorgd Adriaan Bril het secretariaat. Voor verdere taakverdeling verwijs ik u naar de website van onze club. We willen het volgende met u delen: 1. Een kleine greep uit de prestaties van enkele teams. 2. Nieuws TC facilitair 3. Nieuws TC technisch 4. Trainers voor het seizoen 2014/15 1. Een kleine greep uit de prestaties van enkele teams. Ons vlaggenschip kende een slechte start van de competitie. Blessures en schorsingen waren hier voornamelijk debet aan. Inmiddels is de inhaalrace begonnen. We hebben 6 wedstrijden op rij gewonnen en ook niet van de minste tegenstanders. Dat is goed nieuws. Het 2 e elftal heeft moeite in de 1 e klasse, maar ze vechten voor wat ze waard zijn. We gaan ervan uit dat we in de 1 e klasse blijven. De A1 blijft koploper; dit is een unieke prestatie voor onze club. Het zegt iets over de kwaliteit die we in huis hebben bij onze jeugd. 2. Nieuws TC facilitair Op 15 mei 2014 willen we een beeld hebben van het aantal teams waar we mee willen starten in het seizoen Dit willen we i.v.m. het 70 jarig jubileum van de club, om dan alle teams in de prestatiegids op te nemen. Daarbij wordt tegelijkertijd een inventarisatie gedaan van leiders en trainers die willen doorgaan het komend seizoen of stoppen. Het is altijd een hele klus op elk team een leider en trainer te krijgen. We hopen op uw beschikbaarheid als ouders. We doen het immers samen. Het is zeker dat Anja Steen het komend seizoen geen coördinator meer is. Dit is een forse aderlating. Anja doet wat ze zegt. Dit is geen onbekend karaktertrekje binnen de familie Steen. We wensen Anja veel sterkte met haar nieuwe uitdaging op het kerkelijk erf. Zowaar geen eenvoudige klus. Rudy Prijs stopt ook als coördinator. Rudy is geen onbekende op het sportpark. Multi inzetbare tc collega. Net als bij Anja zal het een enorme klus worden om voor vervanging te zorgen. Rudy, het ga je goed.

4 Voor alsnog zijn er geen coördinatoren meer die er stoppen. Wel wil ik u wijzen op het volgende: Als je een TC functie hebt kun je kritiek verwachten. Dat weten we. Bedenk wel dat TC leden ook mensen zijn en dat ze het allemaal op vrijwillige basis het werk uitvoeren en hun stinkende best doen. 3. Nieuws TC technisch We maken mooie stappen maar we zijn er nog niet, daar zijn we ons terdege van bewust. Hierbij een opsomming van acties / activiteiten die zijn uitgevoerd en de plannen die we hebben. a. Opleiding van trainers. In het najaar van 2013 zijn 4 avonden georganiseerd o.l.v. Erik Derks en Jeroen Bos. D.m.v. deze avonden hebben we de trainers bagage willen meegeven m.n. gericht op Techniek en Coördinatie. De opkomst was goed ( gemiddeld 15 per avond). De avonden zijn getoetst door deelnemers zelf op inhoud,werkwijze, materiaal, trainers, accommodatie en verzorging. De score is positief. b. Jaarlijks worden er gesprekken gevoerd met trainers die binnenkomen bij de v.v. Bergentheim. Wensen, eisen en aanbevelingen zijn geformuleerd. c. Tijdens de opleidingsavonden is er gebruik gemaakt van de materialen van Erik Derks. Er bestaat een sterke wens van de TC het materiaal naar dat nivo te brengen. In overleg met het hoofdbestuur zijn onderstaande materialen aangeschaft: 1. Loopladders a 4 meter 2. Voet voor slalom stokken 3. Slalom stokken 4. Markeringshoedjes 5. Trainingshorde 6. Trainingsringen 7. Markeringshoedjes d. Standaardisering vergoedingen trainers v.v. Bergentheim. Spreekt voor zich e. Keeper trainer / Keeper plan. f. Binnen de club is de organisatie rondom doelverdedigers aan verbetering toe De eerste stap is het aantrekken van een keeper trainer. Jan van de Weide is aangenomen (november 2013) en traint op de woensdagavonden de doelverdedigers van A,B en C junioren. Jan heeft een eerste aanzet gemaakt van een Keepersplan. Plannen voor de toekomst Onderstaand een opsomming met de plannen voor korte en lange termijn. a. Introductie cursus scheidsrechters b. Introductie opleiding trainers inhouse door KNVB ( pupillen/junioren trainer en TC3)

5 c. Najaar 2014 trainingavonden Erik Derks en Jeroen Bos. d. Eind maart 2014 train de trainer door Adriaan, Hans en Bert e. Warming up - Cooling Down - Oefeningen ( zandloper e.d. inzoomen op de vooractie) - Coördinatie en loop oefeningen - Introductie materialen CD meegeven aan trainers van oefeningen f. April Vervolg loop- en coördinatie oefeningen.. Een hele opsomming maar we willen dit graag delen met jullie. De Technische tak wordt overigens ondersteund door collega s van de Facilitaire tak. 4 Trainers voor het seizoen 2014/15 Voor seizoen 2014/15 zijn de volgende trainers definitief. 1 e selectie Harrie Warmelink 2 e selectie Gert van der Weide 3 e selectie Dennis Olthof Welkom aan de nieuwelingen Gert en Dennis; beide geen onbekende voor de club. Voor de jeugd: A1 Gerko Doldersum C1 Jan Becker D1 Erik Godeke E1 Jorik Plaggenmarsch F1 Niek Nijenhuis We nemen afscheid van : 2 e selectie Adri Morsink 3 e selectie Wim Smit B1 Noel Bekke C1 Henk, Rutger en Pascal Plaggenmarsch Allen hartelijk dank voor jullie passie en inzet. Er zijn vacatures bij de B1 en de dames 1. We zijn in gesprek met diverse kandidaten. Tot zover het nieuws van het TC front. TC v.v. Bergentheim

6 Activiteitencommissie Green Pride. De afgelopen tijd hebben er weer verschillende succesvolle activiteiten plaatsgevonden. Hierbij kunt u denken aan: Klaverjassen en Jokeren om een half varken: 23 december. Hans Molenveld toernooi / taartentoernooi: 27 december. FIFA '14 toernooi: 24 januari. Jaarlijkse vrijwilligers avond: 21 maart. Verschillende kaartavonden. Al deze bovengenoemde activiteiten waren een groot succes. Foto's van onder andere het FIFA '14 toernooi zijn te vinden op Lennart Wind mocht op deze avond de wisselbokaal in ontvangst nemen. Op het moment van het schrijven van dit stukje staan er enkele grote activiteiten in de planning. Deze activiteiten zijn: Bolletjes actie t.b.v. de jeugdafdeling: 4 april a.s. Met VV. Bergentheim naar FC Twente - Roda JC: 12 april a.s. Jaarlijkse Feestdag: 10 mei a.s. Uiteraard staan er ook weer verschillende kaartavonden en voetbaltoernooien gepland, zoals het Hemelvaarttoernooi en het Sybrand Bril Dames toernooi op 2e pinksterdag. Via de website hopen wij iedereen zo goed mogelijk te informeren over de verschillende activiteiten die er plaatsvinden. Ook is ons streven om na afloop van verschillende activiteiten op de website foto's e.d. te plaatsen. Wij doen ons uiterste best om een zo afwisselend mogelijk activiteitenprogramma aan te bieden binnen onze vereniging. Ideeën en of opmerkingen zijn uiteraard altijd welkom. Heeft u zelf nog goede ideeën, of heeft u zelf zin om bij een activiteit de handen uit de mouwen te steken, laat het ons weten. Mail je ideeën naar info@vvbergentheim.nl of bespreek je ideeën met de leden van de commissie. Wij kijken uit naar de geplande activiteiten en hopen dat deze dan ook zeer succesvol worden. Met vriendelijke groet; Activiteitencommissie "Green Pride"

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Van het bestuur De winterstop zit er op, de meeste elftallen beginnen of zijn weer begonnen met voetballen. Het eerste elftal heeft een klinkende overwinning behaald in

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013 Editie 9

Nieuwsbrief december 2013 Editie 9 Nieuwsbrief december 2013 Editie 9 Van de Bestuurstafel Trots en blij zijn wij, als betuur, dat de privatisering achter ons ligt. Zeker nu de Gemeente Hardenberg drastische bezuiniging moeten doorvoeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2013 Editie 7

Nieuwsbrief april 2013 Editie 7 Van de bestuurstafel De competitie nadert zijn climax, diverse elftallen strijden nog mee voor de prijzen. Het vlaggeschip heeft een goede serie achter de rug en is nog volop in gevecht voor klassebehoud.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr - Wie zijn de leden van de jeugdcommissie - Vrijwilliger van de maand - Selectiewedstrijden JO08 t/m JO11 - Team uitgelicht: JO08-5 - belangrijke data Wil je voet ballen, doe eerst proeft rainingen! Geef

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996 Nieuwsbrief A2 Trainer Sjouke de trainer van BBC A2, en tevens trainer van het 2e van Zwaagwesteinde, heeft sport hoog in het vaandel staan. Sjouke staat positief in het leven en wil graag het plezier,

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL Beste leden van BVV Barendrecht, Hierbij ontvangt u voor de 1 e maal de Zomerspecial van BVV Barendrecht. Ook gedurende de zomervakantie zitten wij zeker niet stil

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Agenda: Voetbal in Groesbeek Gelderse sportfederatie Vrijwilligersbeleid Aanpassingen K.N.V.B. Gedrag langs de lijn Technisch jeugdplan Voetbal

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

Plan van aanpak. Commissie zaterdag-/zondag lagere senioren, zaal en 35+

Plan van aanpak. Commissie zaterdag-/zondag lagere senioren, zaal en 35+ Plan van aanpak Commissie zaterdag-/zondag lagere senioren, zaal en 35+ Hoogeveen, december 2015 Inhoudsopgave 1. ORGANIGRAM COMMISSIE... 2 2. BESTUUR COMMISSIE... 3 3. TECHNISCHE COMMISSIE ZATERDAG...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 CONCEPT Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 JEUGDBESTUUR sv ENTER November 2012 Binden en Groeien Jeugdbestuur sv Enter 1 Inleiding Recent heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 De nieuwe Kidsclub van Go Ahead Eagles is vorig seizoen ontstaan door het samenvoegen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You. De Kidsclub is voor

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

GET OUT FIT hoe het zit en

GET OUT FIT hoe het zit en Ingezonden stuk Datum: 15 april 2012 Betreft Toelichting op jeugdprogramma Help het wordt druk bij TC Holten! en GET OUT FIT hoe het zit en Appeltaart uitverkocht! en Dubbele combi. De titels van dit stuk

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 Polanenbokaal toernooi Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 1982-32ste Editie - 2013 s Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Het is de modernste manier

Nadere informatie

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen December 2015 Agenda 18-12-2015 Leiders- en trainersvergadering 2-1-2016 Nieuwjaarsreceptie 14-1-2016 Vergadering Veldvoetbalbestuur 20-1-2016 Workshop: assistentscheidsrechter 5-2-2016 Klaverjasdrive

Nadere informatie

Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V.

Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V. Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V. 2 november 2018 1 Agenda Mag ik me Voorstellen Organisatiestructuur Doelstelling jeugdteams Rood to Success Veilig Sportklimaat AVG Vragen en Discussie 2 Mag ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond KNVB Academie. Trainer - Coach II. Logboek voor "Het jaarplan" juli 2008 seizoen 2008/'09

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond KNVB Academie. Trainer - Coach II. Logboek voor Het jaarplan juli 2008 seizoen 2008/'09 KNVB Trainer - Coach II Logboek voor "Het jaarplan" juli 2008 seizoen 2008/'09 LOGBOEK HET JAARPLAN Het maken van een jaarplan is voor een trainer letterlijk en figuurlijk de voetbalgids die hem leidt

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014 Editie 13

Nieuwsbrief december 2014 Editie 13 Nieuwsbrief december 2014 Editie 13 Van de voorzitter De winterstop is begonnen. Afgelopen zaterdag zijn de laatste wedstrijden gespeeld, de eerste jeugdkampioenen zijn gehuldigd. Jongens en meiden, nogmaals

Nadere informatie

Convenant "Samen voetballen in Amersfoort"

Convenant Samen voetballen in Amersfoort Convenant "Samen voetballen in Amersfoort" 19 augustus 2009 De volgende organisaties ondersteunen het convenant: Convenant "Samen voetballen in Amersfoort" Afsprakenkader De spelers van de Amersfoortse

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Bowlingvereniging Tholen

Bowlingvereniging Tholen Nieuwsbrief Bowlingvereniging Tholen bowlingverenigingtholen@gmail.com www.bowlingverenigingtholen.nl Beste lezers, Hierbij presenteren wij u de eerste nieuwsbrief van Bowlingvereniging Tholen. Inmiddels

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Enquête Jeugdbeleid vv SDS

Enquête Jeugdbeleid vv SDS Enquête Jeugdbeleid vv SDS Aug, 2010 Beste SDS ers, Als reeds vermeld in ons verenigingsblad De Treffer doe ik namens de jeugdcommissie van vv SDS onderzoek naar het beleid van onze jeugdafdeling. Het

Nadere informatie

Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem. Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief

Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem. Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief Agenda Programma spiegelbijeenkomst VV Zelhem Start Onderwerp 19:30 Welkom & Introductie 19:45

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 17 december 2018 t/m 5 januari 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 17 december 2018 t/m 5 januari 2019 Maandag 17 december: Dinsdag 18 december: Woensdag 19 december: Donderdag 20 december: Vrijdag 21 december: Zaterdag 22 december: Donderdag 27 december: Vrijdag 28 december: Zaterdag 29 december: Woensdag

Nadere informatie

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018 Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior 2 oktober 2018 Welkom Presentatie Technisch beleidsplan 2018-2025 Kort vragenrondje Korte pauze Presentatie Excelsior 4All Vragenrondje Afronding Stichting Woudestein

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest!

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest! Hallo allemaal, Lewabo bestaat 50 jaar!!! Een jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op 22 augustus 1968 is tennisvereniging Lewabo opgericht door een aantal enthousiastelingen en

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Organigram RODA '23. VOORZITTER Wim Meuleman. KANTINE EVENEMENTEN Myriam Visser. Hoofd Jeugdopl. Leon van Splunter. Planning Ilona Jelsma

Organigram RODA '23. VOORZITTER Wim Meuleman. KANTINE EVENEMENTEN Myriam Visser. Hoofd Jeugdopl. Leon van Splunter. Planning Ilona Jelsma ORGANIGRAM RODA '23 Dagelijks Bestuur (DB) VOORZITTER Wim Meuleman VOETBAL VOORZITTER Yvonne Hogerwerf FINANICIELE ZAKEN José Cubo TECHNISCHE ZAKEN Henri v Schaick KANTINE EVENEMENTEN FACILITAIRE ZAKEN

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

2012 Jeugdscheidsrechters v.v. Acht Versie: 2012 Jeugdscheidsrechters v.v.acht 2012 v.1.0 Pagina 1

2012 Jeugdscheidsrechters v.v. Acht Versie: 2012 Jeugdscheidsrechters v.v.acht 2012 v.1.0 Pagina 1 Jeugdscheidsrechters v.v. Acht Versie: 2012 Jeugdscheidsrechters v.v.acht 2012 v.1.0 Pagina 1 Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatie en structuur 4. Scheidsrechterscommissie 5. Profielschets

Nadere informatie

Bouwen in stabiliteit en continuïteit

Bouwen in stabiliteit en continuïteit Bouwen in stabiliteit en continuïteit Kiezen voor stabiliteit en continuïteit in en rond v.v. Jonathan richting ons 75-jarig jubileum. Wie is Arnaud Miltenburg? Mijn naam is Arnaud Miltenburg. Samen met

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV)

HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV) HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV) STRUCTUUR Hieronder wordt de structuur van de Commissie Opleiding en Vorming weergegeven. 5.1 HOOFDTAAK De hoofdtaak van de Commissie Opleiding en Vorming

Nadere informatie

Wij rekenen graag op u!

Wij rekenen graag op u! VV Dongen 90 jaar 1 VV Dongen is opgericht op 23 augustus 1923. Dat betekent dat 2013 een heel bijzonder jaar wordt. VV Dongen bestaat 90 jaar en dat gaan we vieren! Tijdens ons jubileumjaar organiseren

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

Technisch Verenigings Plan

Technisch Verenigings Plan Technisch Verenigings Plan V.V. Foreholte november 2013 0 WOORD VOORAF Het hoofdbestuur dankt allen die hun bijdrage hebben gegeven aan de totstandkoming van dit document. MISSIE V.V. Foreholte is een

Nadere informatie

TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE

TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Doelstelling... 4 3. Afspraken... 5 a. Indeling elftallen.... 5 b. Bepalen wedstrijdselectie.... 5 c. Overige zaken... 5 4. Randvoorwaarden...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015)

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015) Elst, juli 2015 Voorwoord De voetbal vereniging Musketiers is opgericht in januari 1952. Wij mogen ons gelukkig prijzen met een goede ledenaanwas en zijn een financieel gezonde vereniging. Zoals bij veel

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

TRAININGSROOSTER. V.V. Cabauw seizoen 2018/2019. Bezetting velden t.b.v. training 2018/2019 (versie 1.3 d.d. 9 januari 2019)

TRAININGSROOSTER. V.V. Cabauw seizoen 2018/2019. Bezetting velden t.b.v. training 2018/2019 (versie 1.3 d.d. 9 januari 2019) TRAININGSROOSTER V.V. Cabauw seizoen 2018/2019 Bijgaand het trainingsrooster 2018-2019 (zie hieronder) waarop duidelijk staat vermeld, wie op welke avond traint, op welk tijdstip, en op welk gedeelte van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014.

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014. Nieuwsbrief Uitgave: April 2014. We doen het als vereniging over de hele breedte goed en daar kunnen we best trots op zijn. Maar dat succes komt niet zomaar; daarvoor hebben mensen zich ingespannen. Tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

Voetbalbeleidsplan. Senioren Enter Vooruit

Voetbalbeleidsplan. Senioren Enter Vooruit Voetbalbeleidsplan Senioren Enter Vooruit 12 september 2013 Inhoud 1 Inleiding 2 Doel en missie Enter Vooruit 2.1 Missie 2.2 Algemene doelstellingen vanaf 2013 2.3 Seniorenvoetbal Omvang 3 Prestatieteams

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde

Zaterdag 9 juni e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde Voetbalvereniging DVG Liempde Zaterdag 9 juni 2018 5 e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde Aanwezig zijn om: 09.00 uur Prijsuitreiking om: 12.00 uur Voetbalvereniging DVG Liempde Namens

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.2 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO. Zaterdag 6 juni 2015

Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO. Zaterdag 6 juni 2015 Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO Zaterdag 6 juni 2015 5 Bon Boys Quick'20 ONS Sneek Hvv Hengelo Saasveldia FC Trias Rigtersbleek ASV Dronten Hvv Tubantia Wilhelminaschool

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

ARBITRAGEPLAN. vv R.W.B. Versie 0.2 Maart 2013

ARBITRAGEPLAN. vv R.W.B. Versie 0.2 Maart 2013 ARBITRAGEPLAN vv R.W.B. Versie 0.2 Maart 2013 1 Inhoudsopgave: 1. Inleiding.... 3 2. Doelstelling.... 4 3. Organisatie en Structuur.... 5 4. Samenwerking met andere clubs.... 6 5. Scheidsrechter coördinator....

Nadere informatie

"Samen voetballen in Heerhugowaard"

Samen voetballen in Heerhugowaard Convenant "Samen voetballen in Heerhugowaard" Ondersteund door: WMC SVW '27 Hugo Boys KSV Reiger Boys Stichting Recreatiezaalvoetbal Heerhugowaard De logo s van de deelnemende verenigingen: Voorwoord Zoals

Nadere informatie

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 - Opening door Jan Peereboom - Presentatie Jeugdcommisie - Bedrijf SV Marken gerund door vrijwilligers / commissies - Vacatures - Kantinecommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aarle-Rixtelse Sport Vereniging Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aanleiding analyse Een vereniging als ASV 33 kan alleen goed functioneren door de vrijwilligers die

Nadere informatie

Voetbalverenigingen in de Zaanstreek

Voetbalverenigingen in de Zaanstreek Voetbalverenigingen in de Zaanstreek De toekomst van voetbalverenigingen in de Zaanstreek De komende jaren zal er hoogstwaarschijnlijk een consolidatieslag van het aantal voetbalverenigingen in de Zaanstreek

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

Voetbalvereniging Zuidland

Voetbalvereniging Zuidland Missie en Visie 2017-2020 Voetbalvereniging Zuidland Door Eendracht Sterk TABLE OF CONTENTS 1. INLEIDING 3 2. Missie voetbalvereniging Zuidland 4 3. Visie voetbalvereniging Zuidland 4 P. 2 1. INLEIDING

Nadere informatie

Zaterdag 8 januari 2011 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams:

Zaterdag 8 januari 2011 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: Zaterdag 8 januari 0 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder 5 e Stad Delft C-CUP Deelnemende teams: Concordia C D.v.v. Delft C DHC C DVC C Full Speed C SEP C Vitesse Delft C Wippolder C Te winnen

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie