Sponsor-informatie. Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsor-informatie. Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen http://www.bedrocks.nl"

Transcriptie

1 Sponsor-informatie Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen

2 Wie zijn de Bedrocks? De Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks bestaat sinds 17 maart Eerst als SHE, maar sinds een aantal jaren met de naam Bedrocks, die een link legt naar de grote stenen van de Hunebedden in Drenthe. Wij zijn aangesloten bij het KNBSB, wat staat voor Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond. We zijn ingedeeld in District Noord. Hierin spelen 11 verenigingen met in totaal ongeveer 1000 leden. Onze vereniging telt ongeveer 90 leden. Onze sport is een echte zomersport, dat wil zeggen dat ons seizoen loopt van begin april tot eind september. In de winter trainen we in gymzalen. Op de Meerdijk hebben wij een van de mooiste honkbalvelden van het noorden. Sinds kort hebben we ook een softbalveld. Meer en actuele informatie over onze vereniging kunt u vinden op onze homepage.

3 Wat zijn onze plannen? Het is onze ambitie om de vereniging te laten groeien, in ledenaantal, in bekendheid bij het publiek en op het sportieve vlak. Doelstelling is 100 leden in 2009 en onze heren 1 team speelt in de landelijke klasse. Om dit te verwezenlijken is een beleidsplan en stappenplan ontwikkeld in samenwerking met Sport Drenthe. Een opleidingsbeleid voor een breder technisch kader staat hoog op de agenda, en de eerste cursussen zijn inmiddels gestart met hulp van de KNBSB. Nieuwe leden werven kan je pas doen als de opvang goed geregeld is. Ledenwervingscampagnes moeten zowel leden opleveren en ook de bewoners van Emmen en omgeving bewust maken van het bestaan van onze vereniging. Huis aan huis flyers, persberichten en informatie op scholen moeten hier op korte termijn een eerste aanzet toe geven. Verder is de saamhorigheid binnen de vereniging een belangrijk onderwerp, en verschillende activiteiten zijn er op gericht dit te behouden en te vergroten. Het blijven organiseren van ons jaarlijks internationale paastoernooi, waarmee de uitstraling van onze sport wordt vergroot, en mensen op een laagdrempelige wijze kennis kunnen maken met de sport. Welke activiteiten hebben uw steun nodig? Ledenwerving, opleiding en activiteiten zoals ons internationale toernooi, sportinstuiven, scholentoernooien e.d. Ook ons website en nieuwsbrief horen daarbij. Deze vormen natuurlijk een kostenpost op de begroting maar onontbeerlijk voor de interne en externe communicatie binnen een goed geoliede vereniging. Wat kost het u en ons? Of beter gezegd, wat kunnen we voor elkaar betekenen. Onze vereniging kent een aantal mogelijkheden voor sponsoring. Hieronder worden de verschillende mogelijkheden benoemt. Het spreekt voor zich dat genoemde sponsormogelijkheden en de genoemde bedragen richtlijnen zijn, waarbij alle creatieve mogelijkheden en combinaties besproken kunnen worden. Donateur of Vriend van de Bedrocks. Voor 20 euro per jaar bent u al donateur en ontvangt u alle nieuwsbrieven en clubbladen die verspreid worden, verder wordt u op de hoogte gehouden wat er zich binnen de vereniging afspeelt.

4 De overige sponsoringmogelijkheden Binnen de sponsoringmogelijkheden is er een verdeling gemaakt in drie groepen; algemene clubsponsoring, evenementensponsoring en teamsponsoring. Binnen deze drie hoofdgroepen is er ook een verdeling gemaakt in subgroepen. De hoofdgroepen en de subgroepen zullen hierna allen worden benoemd. Algemene clubsponsoring De algemene clubsponsoring houdt in dat de sponsor Honk- en Softbalvereniging Bedrocks te Emmen voor een periode financieel bijstaat. Binnen de algemene clubsponsoring hebben we de volgende onderdeling gemaakt; Hoofdsponsor De Bedrocks kan het volgende aanbieden aan de hoofdsponsor. - Een reclamebord op de backstop van het honkbalveld en het softbalveld. De sponsor heeft als mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen op de beide backstoppen van de beide velden. Hierbij is het de bedoeling dat de sponsor de borden aanlevert, wanneer er borden door de vereniging gemaakt moeten worden zullen deze kosten gefactureerd worden naar de sponsor als bijkomende kosten. - Bij elk uitgegeven clubnieuwsbrief of clubblad zal er een advertentie worden geplaatst van de hoofdsponsor. Zowel in de nieuwsbrief als clubblad wordt er een tekst geplaatst; Bedrocks wordt gesponsord door (sponsor). In de nieuwsbrief zal dit geplaatst worden aan de onderkant als voettekst. In het clubblad zal dit geplaatst worden op één pagina. - De hoofdsponsor heeft het recht om te weten wat er zoal gebeurd binnen de vereniging daarom krijgt de hoofdsponsor elke uitgave van de nieuwsbrief en clubblad opgestuurd. Hiernaast zal de hoofdsponsor ook uitnodigingen ontvangen van verschillende evenementen die georganiseerd worden door de Bedrocks. - Op de website van de Bedrocks ( zal er een logo met link worden geplaatst op de home pagina van de website. Het logo van de hoofdsponsor zal groter zijn dan de andere website sponsoren. Tevens wordt de hoofdsponsor ook als eerste worden genoemd. Wanneer er geen logo is zal er een tekst komen op de home pagina; Bedrocks wordt gesponsord door (naam sponsor). Onder de bedrijfsnaam wordt dan een hyperlink gemaakt die gekoppeld is aan de website van de sponsor. - Bij elke schriftelijke persberichten zal er als onderschrift worden geplaatst dat de Bedrocks gesponsord wordt door (sponsor) Hierbij doelen we op persberichten voor Emmen.nu, Dagblad van het Noorden en de lokale huis aan huisbladen en andere media die wij regelmatig informeren voor extra publiciteit. - Bij algemene ledenwervingsacties wordt het logo van de hoofdsponsor op zowel poster als flyers gezet, het zal hier gaan om algemene ledenwervinguitingen. Wanneer er geen logo is zal alleen de naam worden genoemd, met de tekst; Bedrocks wordt gesponsord door (sponsor). Zowel de posters als de flyers zullen pas na goedkeuring van de sponsor worden gedrukt. De hoofdsponsor heeft als enige inspraak op het ontwerp van de posters en flyers.

5 Subsponsor Als subsponsor of cosponsor bent u medeverantwoordelijk voor de financiële bijdrage aan de club. De hoofdsponsor blijft de grootste geldverschaffer. Als subsponsor kunnen we als vereniging het volgende bieden aan de subsponsor; - Bij elk uitgegeven clubnieuwsblad of clubblad zal er een advertentie worden geplaatst van de sub sponsor. Het logo van de subsponsor zal een slag kleiner zijn dan die van de hoofdsponsor, verder wordt het logo van de subsponsor geplaatst na het logo van de hoofdsponsor. - Ook de subsponsor heeft het recht om te weten wat er zoal gebeurd binnen de vereniging daarom krijgt de subsponsor elke uitgave van de nieuwsbrief en clubblad opgestuurd. Hiernaast zal de subsponsor ook uitnodigingen ontvangen van verschillende evenementen en ledenvergaderingen die georganiseerd worden door de Bedrocks. - Op de website van de Bedrocks ( zal er een logo met link worden geplaatst op de home pagina van de website. Wanneer er geen logo is zal er een tekst komen op de home pagina; Bedrocks wordt gesponsord door (naam subsponsor). Onder de bedrijfsnaam wordt dan een hyperlink gemaakt die gekoppeld is aan de website van de sponsor. Het logo van de subsponsor wordt na de hoofdsponsor geplaatst, verder zal het logo een slag kleiner zijn.

6 Adverteerder Binnen de vereniging zijn er een aantal mogelijkheden wat betreft adverteren. Aan de adverteerder kan de Bedrocks het volgende aanbieden; - Adverteren op de website Bij het adverteren op de website zal er een logo of uw bedrijfsnaam worden geplaatst. Als adverteerder wordt u genoemd na de hoofdsponsor en de subsponsor. Ook het logo zal kleiner zijn als die van deze sponsoren. Als een logo of uw bedrijfsnaam wordt geplaatst op de website zal deze gelinkt worden naar uw eigen website. - Adverteren in de nieuwsbrief Wanneer er gekozen wordt om in de nieuwsbrief te adverteren zal het logo dan wel de bedrijfsnaam als laatste, na de hoofdsponsor en de subsponsor, genoemd worden. - Adverteren in het kader van club van 100 Als club van 100 adverteerder zal u advertentie, dan wel logo of bedrijfsnaam op de muur van de kantine geplaatst worden. Binnen het adverteren zullen er verschillende tarieven zijn omdat de duur van uiting kan verschillen. Zo kunt u beslissen om tijdens het seizoen uw advertentie één week, twee weken of drie weken te laten hangen in onze kantine. - Adverteren op een reclamebord Als bedrijf kunt u ook adverteren met behulp van een reclamebord. Het bord wordt opgehangen aan de backstop van het honkbalveld en of het softbalveld. Wanneer er gekozen wordt om op deze manier te adverteren vraagt de vereniging wel of de adverteerder zelf een reclamebord kan aanleveren. Wanneer het niet mogelijk is om zelf een bord aan te leveren wordt er geacht dat de adverteerder digitaal de advertentie opstuurt naar de publiciteitsfunctionaris. De vereniging zal dan het bord maken, de kosten zullen wel gefactureerd worden naar de adverteerder. Evenementen sponsoring Naast algemene sponsoring kan er ook gekozen worden om specifiek te sponsoren. Als vereniging zijn er een aantal evenementen die we organiseren. Zo is er het jaarlijkse paastoernooi en het familietoernooi. Binnen het evenementen sponsoring zijn er ook verschillende categorieën van sponsoring mogelijk. Dit zijn ondermeer mogelijkheden voor evenementen sponsoring: Evenementen Website Elk evenement heeft haar eigen pagina binnen de Bedrocks website. Wanneer er een hoofdsponsor is bij een evenement zal er op de pagina komen te staan dat het evenement gesponsord wordt door (naam sponsor). Als hoofdsponsor wordt de evenementensponsor als eerste genoemd en is dus nadrukkelijk aanwezig op de pagina van het evenement. Op de pagina van het evenement wordt dan een logo of alleen de bedrijfsnaam geplaatst met een link naar de website van de sponsor. - Posters en flyers De sponsor wordt zowel op de poster en flyer genoemd. Het is mogelijk als sponsor om haar naam aan het evenement te verbinden. Dit zal altijd in overleg gebeuren. Wanneer er geen sponsornaam verbintenis is zal er op de poster en flyer gezet wordt dat het evenement mede mogelijk gemaakt wordt door (sponsor). Bij een nieuw ontwerp van de poster en flyer zal het in samenspraak gaan met de sponsor.

7 - Schriftelijke persuitingen specifiek voor een evenement Voor evenementen zoals het jaarlijkse paastoernooi zullen de lokale en regionale media benaderd worden voor extra publiciteit. Als hoofdsponsor heeft de sponsor het recht om dan genoemd te worden in de persberichten. Wanneer de sponsor haar naam verbonden heeft aan het evenement zal de naam van het evenement een combinatie worden van twee namen (voorbeeld Bedrocks-(sponsornaam) toernooi, hierbij zal dan ook nadrukkelijk de naam van het evenement in persberichten komen te staan. Zonder naam verbintenis aan het evenement zal in het onderschrift komen dat het evenement mede mogelijk gemaakt wordt door..(sponsor). - Reclame borden die alleen tijdens het evenement worden geplaatst Tijdens evenementen bieden we aan de evenementensponsor de mogelijkheid aan om reclameborden te plaatsen op het terrein van de vereniging. Deze reclameborden zullen alleen te zien zijn tijdens het evenement. Wanneer het evenement afgelopen is zullen de reclameborden terug worden gegeven aan de sponsor. Hiervoor is het belangrijk dat de sponsor zelf reclameborden heeft en ze voor het evenement beschikbaar wil stellen. - Uitnodiging voor het evenement Als vereniging vinden we het belangrijk om de sponsoren op de hoogte te houden, daarom zal de commissie van de evenementen de sponsor een persoonlijke uitnodiging sturen. - Paastoernooi blad Met Pasen wordt het Paastoernooi georganiseerd. Bij het toernooi hoort een programmaboekje. Ook hier zal de sponsor in terug te vinden zijn. Bij naamsverbintenis zal de naam van de sponsor ook op de voorkant van het boekje te vinden zijn. Wanneer er geen naamsverbintenis is zal er in de binnenkant van het boekje gezet worden dat het Paastoernooi gesponsord of mede mogelijk gemaakt wordt door (sponsor) Evenementen subsponsor - Evenementen Website (klein) De evenementen-subsponsor wordt naast de hoofdsponsor genoemd op de website pagina van het evenement dat wordt gesponsord. De subsponsor zal dan niet als eerste genoemd worden maar er zal een logo met link van de sponsor worden geplaatst op de pagina. - Posters en flyers (klein) Als subsponsor krijgt de sponsor de kans om ook op de posters en flyers te komen staan. Het logo wordt dan klein afgebeeld op de poster naast het logo van de hoofdsponsor. - Schriftelijke persuitingen voor een evenement (klein) In de schriftelijke persberichten zal de subsponsor ook genoemd worden als sponsor naast de hoofdsponsor. De hoofdsponsor zal in dit geval als eerste worden genoemd. - Uitnodiging voor het evenement Elke sponsor krijgt van de vereniging een persoonlijke uitnodiging om het evenement te komen bezoeken. - Paastoernooi blad (klein) De subsponsor zal ook in het Paastoernooi boekje worden genoemd naast de hoofdsponsor. De subsponsor zal dan wel na de hoofdsponsor benoemd worden, verder zal het logo ook een slag kleiner zijn dan die van de hoofdsponsor.

8 Evenementen adverteerder - Paastoernooi programmaboekje Als adverteerder kan de advertentie in het boekje worden geplaatst. In het paastoernooi boekje zijn er een aantal plekken die aangeboden worden aan een adverteerder. Er is een prijsverschil in afmetingen van de logo s. Zo kan de adverteerder kiezen voor een hele pagina, halve pagina of een kwart pagina om te adverteren. De prijzen zullen per afmeting verschillen. - Website Op de website is er ook een mogelijkheid om te adverteren. Op de pagina van het evenement wordt het logo van de adverteerder geplaatst naast de logo s van de hoofdsponsor en de subsponsor. Het logo van de adverteerder zal minder snel opvallen omdat het logo van de adverteerder kleiner is dan die van de hoofdsponsor en subsponsor. Ook bij de adverteerder zal er een link naar eigen website gelegd worden. - Reclameborden De adverteerder kan er voor kiezen om alleen reclame te maken doormiddel van het plaatsen van reclameborden tijdens het evenement. De borden zullen dan wel gemaakt worden door de adverteerder zelf, in dit geval zal de vereniging geen reclamebord maken. De reclameborden zullen gedurende het evenement blijven staan. Ze zullen verwijderd en teruggebracht worden naar de sponsor na afloop van het evenement. - Vlaggen De adverteerder kan er ook voor kiezen om alleen vlaggen op te hangen. De vlaggen zullen op willekeurige plekken komen te hangen en dan alleen tijdens het evenement. Na het evenement zullen de vlaggen verwijderd en teruggebracht worden naar de adverteerder. Voor de vlaggen geldt ook dat de vlaggen geleverd worden door de adverteerder. De vereniging zal geen vlaggen maken voor de adverteerder.

9 Team sponsoring De vereniging heeft momenteel 7 teams; pupillen (honkbal) aspiranten (honkbal) junioren (honkbal) heren 1 (honkbal) heren 2 (honkbal) dames (softbal) recreanten (softbal) Het pupillenteam bestaat uit kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar. De aspiranten zijn jongeren vanaf 12 jaar tot en met 16 jaar, junioren vanaf 16 tot 21 jaar. Meiden vanaf 16 jaar zullen ingedeeld worden bij de senioren dames softbal team of junioren honkbal. Voor de mannen en vrouwen die niet veel tijd hebben maar toch nog leuk vinden om af en toe een balletje te slaan en te gooien hebben we een sterk recreanten team. Doordat we veel teams hebben is er ook een mogelijkheid om de teams afzonderlijk te sponsoren. Hieronder staan de mogelijkheden voor de teamsponsor. - Website Elke team heeft op de Bedrocks website een eigen pagina. Het logo of bedrijfsnaam wordt dus geplaatst op de pagina van de desbetreffende team. Het logo wordt dan gelinkt naar de website van de sponsor. Ook zal de volgende tekst komen te staan; het (team) wordt gesponsord door.(sponsor) - Jas sponsor Aan de sponsor biedt de vereniging de sponsor een mogelijkheid aan om het logo of bedrijfsnaam op de achterkant van de clubjas van het team te zetten. - Pet sponsor Op de petten kan het logo of bedrijfsnaam van de sponsor of op de achterkant of aan de zijkant van de pet van het team worden gestikt. - Reclamebord Als sponsor kunt u ook een reclamebord plaatsen waarop het logo en de volgende tekst komt te staan; sponsor van het (team). Het bord zal dan wel geleverd moeten worden door de sponsor maar de tekst die er boven of onder komt te staan zal de vereniging zelf plaatsen. De sponsor kan kiezen om het bord te plaatsen op de backstop van het honkbalveld of softbalveld. Wij benaderen de pers actief, met resultaat!!

10 Algemene voorwaarden sponsor: - Het logo wordt door de sponsor digitaal aangeleverd aan de webmaster en aan de publiciteitsfunctionaris van de honkbal en softbal verenging de Bedrocks. - De duur van de overeenkomst wordt kort gesloten tussen het bestuur en de sponsor. - Als hoofdsponsor heeft de hoofdsponsor het recht om groter in beeld te komen dan de adverteerders of sub sponsoren. - Bij nieuwe ontwerpen van posters en flyers heeft de sponsor recht op het bekijken van de posters en flyers voordat ze worden gedrukt. Alleen de hoofdsponsor heeft als enige het recht op inspraak bij het ontwerpen van de posters en flyers. Algemene voorwaarden Bedrocks: - - De vereniging is bij overeenkomst met de sponsor verplicht zich aan alle hierboven staande acties te houden, dus er voor te zorgen dat de sponsor genoemd wordt. - De vereniging is verplicht een onderscheid te maken in hoofdsponsor, sub sponsor en adverteerder. De hoofdsponsor zal altijd als eerste genoemd worden, verder zal ook het logo dan wel bedrijfsnaam groter op poster, flyers en website geplaatst worden. Hetzelfde geldt voor het logo dan wel bedrijfsnaam die in de nieuwsbrief en clubblad geplaatst wordt. - De vereniging is verplicht om de sponsoren te informeren bij het ontwerpen van posters en flyers. De sponsor heeft recht om de posters en flyers te zien. Verder zal bij goedkeuring van de hoofdsponsor de posters en flyers pas worden gedrukt. - Al hoewel wij bij het opstellen van persberichten namen van sponsoren etc. zullen opnemen hebben wij geen invloed op de uiteindelijke vermelding in de media Bijlage: Tarieven voor verschillende vormen van sponsoring Informatie: Voor meer informatie kunt u zich wenden tot ons bestuur. Voorzitter : W.E. Boonstra, Secretaris: K. ten Hoor, Voor informatie over facturering: Penningmeester : R. Meppelink, Rekening Postbank : t.n.v. SHE Bedrocks KvK :

11 Tarieven Sponsoring 2009 Soft- en Honkbalvereniging BEDROCKS Emmen Banner/vermelding op de website Tarief per jaar: 50,-- Tarief per 3 jaar (betaling ineens vooraf): 125,-- Bal met uw naam op de club van Honderd/Vijftig, in de kantine Tarief per jaar: 100,-- / 50,-- (vanaf zomer 2009) Reclamebord hoofdveld honkbal of softbal Tarief per jaar bij 3-jaarscontract: Bord ca 3,00 meter x.0,8 meter 250,-- (Honkbalveld) Bord ca 3,50 meter x.0,8 meter 200,-- (Softbalveld) 2 Borden samen 400,-- (2 velden) Bord gevel gebouw in overleg Plaatsing goed zichtbaar aan de backstop, levering bord door en voor rekening adverteerder. Wij kunnen het maken van het bord wel voor u verzorgen en houden het ook schoon. Shirtreclame teams Tarief per jaar bij 3-jaarscontract inclusief kosten 15 shirts en opdruk: 1 e Herenteam Honkbal, 1000,-- (4 e klasse) Ambitie promotie 3 e klasse e Herenteam Honkbal 750,-- (4 e klasse) 1 e Damesteam Softbal 750,-- Recreantenteam 500,-- Aspirantenteams 500,-- Pupillen 500,-- Combinaties zijn in overleg mogelijk!!! Wordt bijvoorbeeld: Club HOOFDSPONSOR voor 3 jaar met naamsverbinding Tarief per jaar bij een 3-jaarscontract inclusief bondsafdracht (ca 300,-per jaar ), bijdrage in kosten van pakken (5 teams) en opdrukken: Daarvoor krijgt u: Uw naam gekoppeld aan de clubnaam, de clubnaam staat op ons clubgebouw. Reclameborden op het hoofdveld honkbal en softbal, De grootste banner op de website Een vermelding in iedere nieuwsbrief en/of persbericht Een advertentie in het jaarboek en het paastoernooiboekje Uitnodigingen voor vergaderingen en andere bijeenkomsten Het recht om een bedrijfsteam (recreanten) met te laten spelen bij het paastoernooi en het familietoernooi Uw naam op shirts en petten. Uw naam prominent in de kantine, boven de prijzenkast en de club van vijftig.

12 Of SUB SPONSOR voor 3 jaar met naamsverbinding aan 1 team Tarief per jaar bij een 3-jaarscontract, bijdrage in de kosten van pakken (15 pakken) inclusief bondsafdracht (ca 300,-per jaar ) en opdrukken : 1 e Herenteam Honkbal 2000,-- (4 e klasse) Ambitie promotie 3 e klasse e Herenteam Honkbal 1500,-- (4 e klasse) 1 e Damesteam Softbal 1500,-- Aspirantenteam 1300,-- Pupillen 1300,-- Recreantenteam 1300,-- Daarvoor krijgt u: Uw naam gekoppeld aan het betreffende team. Uw naam op shirts en petten van dat team. Reclameborden op het hoofdveld honkbal en softbal, De een-na- grootste banner op de website Een vermelding in iedere nieuwsbrief samen met andere sponsoren Een advertentie in het jaarboek en het paastoernooiboekje Uitnodigingen voor vergaderingen en andere bijeenkomsten Het recht om een bedrijfsteam (recreanten) met te laten spelen bij het familietoernooi Uw naam wordt goed zichtbaar in de kantine vermeld. Als subsponsor of cosponsor bent u medeverantwoordelijk voor de financiële bijdrage aan de club. De hoofdsponsor blijft de grootste geldverschaffer. Naamsverbinding is daarom alleen mogelijk als er geen hoofdsponsor is. Als er een hoofdsponsor is/komt wordt het bedrag per jaar met 300 verlaagd, uw naam komt wel op de rugzijde van de shirts. Op de voorzijde staat de hoofdsponsor met clubnaam. Advertentie Nieuwsbrief Tarief per jaar: Tarief per 3 jaar (betaling ineens vooraf): 1/8 pagina (logo) 35,-- 100,-- 1/4 pagina 55,-- 150,-- 1/2 pagina 100,-- 275,-- 1 pagina 180,-- 500,-- Scorebord Onze vereniging heeft nog geen scorebord, wij willen deze graag aanschaffen, u kunt daar voor zorgen! Voor eenmalig 4500 euro staat uw naam gegarandeerd 5 jaar lang op het digitale scorebord bovenop onze materiaalcontainer. Het is goed zichtbaar voor iedereen. Het contract kan daarna in overleg worden verlengd. Evenementensponsoring Veel mogelijkheden (internationaal paastoernooi, jeugdclinics enz.) Tarieven in overleg Informatie Wim Boonstra Voorzitter Koos ten Hoor Secretaris en

SPONSORMAP GENT KNIGHTS

SPONSORMAP GENT KNIGHTS SPONSORMAP GENT KNIGHTS EVEN VOORSTELLEN De Gent Knights is een baseball- en softballclub met een honderdtal leden tussen 3 en 70 jaar. De nadruk ligt er op respect, team spirit en openheid en daardoor

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Inhoudsopgave Missie, beleid en doelstellingen Visie op sponsoring Sponsormogelijkheden Hoofdsponsor Co-sponsoren Bordsponsoring in accommodatie Club van vijftig

Nadere informatie

CKV Rust Roest Sponsormap

CKV Rust Roest Sponsormap Gezelligheid... Concentratie... CKV Rust Roest Sponsormap Saamhorigheid... Plezier... Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Sponsormap Rust Roest 1 Geachte sponsor, In het onderstaande willen wij van CKV

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Sponsorcommissie Juventa 12 Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Wij willen u graag een beter inzicht geven over de sponsormogelijkheden van Juventa 12. We hebben meer dan

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898 Sponsorbrochure v.v.old Forward sinds 1898 Beste (toekomstige) Sponsor, Als ondernemer kent u vast de belangrijke functie van een vereniging binnen de maatschappij. Old Forward doet haar uiterste best

Nadere informatie

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :... sponsor :... Handtekening Sponsor:...

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :...  sponsor :... Handtekening Sponsor:... Hoofdsponsor Beste (potentiële) sponsor, Fijn dat we met u in gesprek zijn als (potentiële) sponsor van Luctor et Emergo. Zoals u weet draait een voetbalclub tegenwoordig op een aantal financiële pijlers.

Nadere informatie

Pakket A. Pakket B. Pakket C

Pakket A. Pakket B. Pakket C Pakket A Clubblad advertentie Advertentie in het clubblad IPPON in een oplage van 600 exemplaren en volgens vastgestelde advertentietarieven van 75 tot 300 euro. Tegenprestatie: De advertentie wordt opgenomen

Nadere informatie

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Doelstellingen PR- en sponsorcommissie: 1. Behoud en verbeteren spelvreugde van senioren, junioren, pupillen, kortom alle betrokken leden en vrienden van de v.v.

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

Sponsorplan BV Voorne

Sponsorplan BV Voorne 2014 Sponsorplan BV Voorne Basketball Vereniging Voorne Brielle 26-09-2014 P. 1 Versiehistorie Versie Datum Wijzigingen Auteur 0.1 21-1-2013 Eerste Opzet J.J. Holwerda 0.2 15-2-2013 Aanvulling en wijzigingen

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Sponsor worden. Indeling. Win-Win situatie. Optimaal rendement

Sponsor worden. Indeling. Win-Win situatie. Optimaal rendement Sponsor worden Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 Voetbalvereniging Leerdam Sport 55 Historie In 1912 is het huidige Leerdam Sport 55 opgericht onder de naam Sparta. Een groep arbeiders van de toenmalige Glasfabriek

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: 1. Individuele sponsormogelijkheden 2. Sponsorpakketten 1. Individuele sponsormogelijkheden: Reclame-uitingen via ons HDTV-scherm in het clubhuis

Nadere informatie

SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK

SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK Informatiedocument Sponsormogelijkheden SC Botlek Accommodatie: Gemeentelijk sportpark De Brug Veertig Morgenweg 2 3202 LN Spijkenisse Telefoon: (0181) 61 31 30 Telefax: (0181)

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

Sponsorplan OACN 2012 2013

Sponsorplan OACN 2012 2013 Sponsorplan OACN 2012 2013 INHOUDSOPGAVE 1. DE VERENIGING EN HAAR HISTORIE... 3 1. DE VERENIGING... 3 2. DE TOEKOMST... 3 2. SPONSORING... 5 1. WAAROM OACN?... 5 2. SOORTEN SPONSORING... 5 3. WAAR HEEFT

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 10 maart 2012 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

Sponsorplan van. Assen, november 2011 Sponsorcommissie Honk- en Softbalvereniging the PIoneers

Sponsorplan van. Assen, november 2011 Sponsorcommissie Honk- en Softbalvereniging the PIoneers Sponsorplan van Assen, november 2011 Sponsorcommissie Honk- en Softbalvereniging the PIoneers NEDERLAND WINT WERELDTITEL IN 2011! Vier uur moesten de Nederlandse honkballers in oktober 2011 er in de stromende

Nadere informatie

1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN.

1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN. 1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN. Kosten nader overeen te komen in overleg Sponsor en Bestuur. Reclamebord langs het veld (5,20m x 0,75m) Reclamebord bij de poort (0,80m x0,30m) Advertentie op de website Logo

Nadere informatie

Watervrienden Nederland

Watervrienden Nederland Watervrienden Nederland Sponsorgids www.watervrienden-nederland.nl info@sport4all.nl Inhoudsopgave Inleiding 3 Ambities 4 Structuur 5 Hoofdsponsor 6 Sponsorpakketten 7-9 Sponsoring in natura 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

Voetbalvereniging O.V.V. Opgericht 15 september 1917

Voetbalvereniging O.V.V. Opgericht 15 september 1917 Voetbalvereniging O.V.V. Opgericht 15 september 1917 Voetbalvereniging OVV werd opgericht in 1917. In Regio Voorne Putten behoort OVV gedurende een zeer lange reeks van jaren tot een toonaangevende club.

Nadere informatie

SPONSORING BIJ T.T.V. SMASH SCHOONHOVEN

SPONSORING BIJ T.T.V. SMASH SCHOONHOVEN SMASH PROMOTIE SPONSORING BIJ T.T.V. SMASH SCHOONHOVEN Voorwoord, Al vele jaren ondersteunen diverse sponsors op de meest uiteenlopende manieren onze vereniging, daarvoor is Smash hen veel dank verschuldigd.

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Introductie: Voetbalvereniging WDS 19 is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de Bredase gemeenschap. Onze

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

SPONSORTARIEVEN VMHC CARTOUCHE SEIZOEN 2011-2012

SPONSORTARIEVEN VMHC CARTOUCHE SEIZOEN 2011-2012 Algemeen In dit document vindt u de verschillende tarieven en spelregels omtrent sponsoring op VMHC-Cartouche. Ten aanzien van sponsoring van meerdere of speciale items worden individuele afspraken gemaakt.

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl

Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl Voetbal Vereniging Hillegom Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl 1 Historie V.V. Hillegom Fusie vereniging Hillegom / Hillinnen Het oude Hillegom

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

Website : http://www.vvbaarlo.nl E-mail : secretaris@vvbaarlo.nl SPONSORING

Website : http://www.vvbaarlo.nl E-mail : secretaris@vvbaarlo.nl SPONSORING SPONSORING Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

Sponsor worden. Indeling. Win-Win situatie. Optimaal rendement

Sponsor worden. Indeling. Win-Win situatie. Optimaal rendement Sponsor worden Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL Sponsorplan INLEIDING De voetbalvereniging rksv Volkel bestaat ruim 75 jaar (opgericht in 1937) en is de grootste sportvereniging in Volkel. Inmiddels hebben wij ruim 700 leden, waarvan ca. 220 jeugdleden.

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg...

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... sponsorgids 2015 Huis & Hypotheek Al 10 jaar Hoofdsponsor. Huis & Hypotheek begon ruim 10 jaar

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsorpakketten AFC 34

Sponsorpakketten AFC 34 Sponsormogelijkheden 23 november 2016 AFC 34 Een club waar je bij wil horen! Sponsorpakketten AFC 34 Hoofdsponsor in overleg nader vast te stellen Maatwerkpakket in samenspraak met u en tegen een nader

Nadere informatie

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1)

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Sponsoring voetbalshirts: Elftal Tarief per seizoen Senioren Vanaf 210,- Junioren Vanaf 160,- Totaal 16 tenues inclusief

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1)

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Sponsoring voetbalshirts: Elftal Tarief per seizoen Senioren Vanaf 210,- Junioren Vanaf 160,- Totaal 16 tenues inclusief

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Sponsorplan Danceprofs B.V.

Sponsorplan Danceprofs B.V. Sponsorplan Danceprofs B.V. Inleiding: Wij zijn deze dansschool gestart omdat wij bij de diverse dansscholen die wij hebben gevolgd telkens weer gesprekken van zowel de ouders als de kinderen opvingen

Nadere informatie

Beleid Disnierats 26-08-2013. Pagina 1 van 9

Beleid Disnierats 26-08-2013. Pagina 1 van 9 Beleid Disnierats 26-08-2013 Pagina 1 van 9 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Missie en Ambities... 3 2.1 Missie... 3 2.2 Ambities... 3 3. Financieel... 3 4. Ledenaantal... 3 5. Sponsoring... 3

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 3 maart 2013 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling!

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling! De Bussumse Football Club ( BFC ), opgericht in 1920, is niet zomaar een doorsnee voetbalvereniging. Gelegen middenin het kapitaalkrachtige Gooi is BFC het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman,

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards Sponsormogelijkheden R.K.V.V. Montagnards Seizoen 2015-2016 R.K.V.V. Montagnards Sportpark De Venhorst De Flammert 1047 5854 NA Bergen (LB) Geachte heer, mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw belangstelling

Nadere informatie

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit Best Vooruit Sponsoring RK Voelbalvereniging Best Vooruit Even Voorstellen R.K.V.V. Best Vooruit is een vereniging die al meer dan 75 jaar bestaat en in de Bestse gemeenschap niet meer weg te denken is.

Nadere informatie

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te SPONSORPLAN Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Tonido. Wij beschouwen sportsponsoring als een unieke communicatiemogelijkheid

Nadere informatie

Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 BOX I 800 210 210 210 210 BOX II 575 225 225 225 225

Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 BOX I 800 210 210 210 210 BOX II 575 225 225 225 225 Sportpark De Kampen Secretariaat KvK 05026754 Stationsweg 10 Postbus 13, 8140 AA Heino BTW nr. 0026.44.149.B01 Tel. (0572) 39 20 33 www.vvheino.nl Rabobank Salland IBAN: NL03RABO0327104953 Sponsoring VV

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

p Sponsor. Uwbelang. Groei.

p Sponsor. Uwbelang. Groei. SPONSORBROCHURE 2016-2017 Inhoud@vvBavel Mogelijk @vvbavel p10-14 Sponsor @vvbavel p4 Uwbelang @vvbavel p9 Groei @vvbavel p5 Resultaat @vvbavel p8 Maatschappij @vvbavel p6-7 Sponsor@vvBavel Waarom sponsoring?

Nadere informatie

SPONSOR bij De GKV OC

SPONSOR bij De GKV OC GKV OC Sponsormap INLEIDING De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje bestaat ruim 87 jaar (opgericht in 1927) en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost. Inmiddels hebben wij

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 0 Inhoudsopgave BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 MEDIUM SPONSOR ( 500,-)... 6 KLEINE SPONSOR ( 250,-)... 7 BORDSPONSOR

Nadere informatie

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Inhoudsopgave Blz. Voorwoord 3 Bestuursleden Sponsorcommissie 4 Sponsorpakketten 5 Overige Sponsor mogelijkheden 9 Teams seizoen 2012 2013 10 2 Voorwoord

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Inhoudsopgave 2. Introductie woord vooraf.2 3. Sponsorpropositie 3 - Kijk op badminton - Kijk op sponsoring - Wat levert het op? 4. Sponsor onderdelen 4 5. Sponsor pakketten..5 6. Contact en contract..

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

Sponsoring v.v. Dilettant

Sponsoring v.v. Dilettant Sponsoring v.v. Dilettant Hoofdsponsor v.v. Dilettant De hoofdsponsor van de v.v. Dilettant is de grootste financiële ondersteuner van de vereniging en ontvangt daarvoor exclusiviteit. Shirtreclame selectieteams,

Nadere informatie

Sponsor bij VV Heino iets voor u

Sponsor bij VV Heino iets voor u Sportpark De Kampen Secretariaat KvK 05026754 Stationsweg 10 Postbus 13, 8140 AA Heino BTW nr. 0026.44.149.B01 Tel. (0572) 39 20 33 www.vvheino.nl Rabobank Salland IBAN: NL03RABO0327104953 Sponsor bij

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles 1 Contact Het contact met sponsoren wordt onderhouden door de penningmeester van de vereniging en de sponsorcommissie. De penningmeester is tevens verantwoordelijk voor

Nadere informatie

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek Inleiding... 3 Commissie... 3 Opstarters:... 3 Voorzitter... 3 Penningmeester... 3 Sponsorcoördinator... 3 Coördinator / Organisator... 3 Team

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren 2013 www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl Sponsorgids Welkom bij Hockey Club Voorne Hockeyclub Voorne is opgericht in 1971 en het complex is momenteel nog steeds gevestigd aan de Boerseweg in Hellevoetsluis.

Nadere informatie

Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande. Sponsormogelijkheden. Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande

Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande. Sponsormogelijkheden. Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande Sponsormogelijkheden RECLAMEBORDEN PLAATS 1 Afrastering rondom hoofdveld Zijde zittribune, lage gedeelte Alle andere borden (standaard) AFMETINGEN (standaard) 2960 x 600 mm 2960 x 750 mm HUURSOM per jaar

Nadere informatie

SPONSORING VV BAARLO

SPONSORING VV BAARLO SPONSORING VV BAARLO Informatieboekje voor (potentiële) sponsors Versie 2013_1 Pagina 1 SPONSORING. Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij!

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! MISSIE: Hockeyvereniging Myra is een maatschappelijk betrokken hockeyclub

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4 SPONSORMAP TS Haren 2010 www.tsharen.nl ref. 1003.5.4 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien buitenbanen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden sv. Avios

Sponsormogelijkheden sv. Avios 2012 Sponsormogelijkheden sv. Avios sv. Avios 1-1-2012 Inhoud De club... 2 Sponsoren van sv Avios... 2 Langere termijnplanning... 3 Sponsormogelijkheden... 3 Sponsorpakketten... 6 Contact... 11 s.v. Avios

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie