Vakantieverslag zomer 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantieverslag zomer 2014"

Transcriptie

1 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer augustus t/m 15 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Melle, Pippi, Krissy, Amy, Amanda, Sander, Bram, Anno, Pieter en Max Met medewerking van: Leo, Monique, Danielle, Robbin, Suzan, Manou en Jolanda Stichting ROOS Leidsevaart AS Lisse giro KvK

2 Zaterdag 9 augustus 2014 Vakantie verslag zomer uur: Aankomst kinderen uur: Lunch uur: Kennismakingsspel, speeltuin uur: Avondeten Macaroni uur: Speurtocht Menu Macaroni Bijzonderheden Wat hebben we gedaan vandaag? Melle: We hebben vandaag een speurtocht gedaan. Die was erg leuk! Daarbij moesten we vlaggen en ballonnen zoeken. Daarop stonden cijfers. Bij elk cijfer moesten we een vraag beantwoorden. Aan het einde van de speurtocht kregen we een sjaal met hamsters als beloning. In de speeltuin hebben we ook gespeeld. Daar ben ik van de glijbaan geweest, twee keer zelfs! Ook nog op een draaiapparaat, alleen weet ik niet hoe dat heet. Ook hebben we nog een voetbalwedstrijd gedaan. Ik zat in een team met Jolanda, Krissy en Amy. Wij hadden met de voetbalwedstrijd wel verloren. We hebben ook nog middageten gegeten. Ik had wel een stuk of 5 boterhammen. Ik heb ook nog een armbandje gemaakt met hulp van Jolanda. Ik heb nog gedanst met Bram samen. Amanda: Tijdens de speurtocht waren er voetbalvragen. Ook waren er vragen over Nederlands eten. In de speeltuin heb ik lekker in de zon gezeten. Daarna gingen we voetballen. Daarbij hebben wij gewonnen! Ik zat in het team met Anno en Danielle. Als avondeten aten we macaroni. Het was erg lekker. Ook het toetje. Dat was yoghurt met stukjes chocolade! Ook heb ik nog een mooie kikker kleurplaat gemaakt. Ook heb ik nog ganzenbord gespeeld met Bram, Krissy, Monique en Melle. Bram: We hebben ook een spel met een bol wol gedaan. Dan moest je een naam zeggen en moest je de bol wol naar diegene gooien. Aan het einde hadden we een heel groot web. Krissy was uiteindelijk de spin in het spinnenweb. Ik heb ook een kleurplaat gemaakt van Bert en Ernie. Ook heb ik nog gedanst met Melle.

3 Zondag 10 augustus uur: Ontbijt uur: Knutselfrutsel - klompen uur: Lunch uur: Zwembad uur: Avondeten uur: Spelletjes binnen i.v.m. regen Menu Gebakken aardappeltjes, slavink, worteltjes en broccoli. Bijzonderheden Wat hebben we gedaan vandaag? Anno: "Na het ontbijt hebben we het Rooslied gezongen, dat vond ik erg leuk. Het Rooslied gaat zo: Wij zijn met z'n allen met Roos mee, we eten dan altijd zo fijn, maar als het niet fijn is dat geeft niet, dan is het wel goed voor de lijn de lijn, saaaamen ja saaaamen, dan eten we kip van de barbeknoei, saaaaamen ja saaaaaaaamen dan eten we allemaal mee, HOEZEE!" Sander: "En na het ontbijt was ik een echte boef! Ik probeerde te ontsnappen uit het kamp." Anno: "Na het Rooslied gingen we knutselen. We hebben een klomp geknutseld." Pieter: "Ja de klomp was wel leuk." Anno: "Maar ik vond het zwemmen vandaag het leukst. Ik ben een keer van de glijbaan geweest en nog een keer en nog een keer." Pieter: "Het leukste in het zwembad vond ik het zwemmen. Ik vind water heel leuk." Anno: "Er was ook een stroomversnelling maar die ging naar buiten en daar regende het, dat was koud. Na het zwemmen gingen we met de bus terug naar Otterlo. Toen was het alweer tijd voor het avondeten. Het waren aardappels en broccoli en ook wortels en ook vlees, een slavinkje. Ik heb voor de tweede keer opgeschept!" Pieter: "Het toetje was lekker, dat was straciatella-ijs." Anno: "Na het eten gingen we memory spelen. Ik speelde met Suzan, Krissy en Manou. We konden niet naar buiten want het begon heel hard te regenen, dat vond ik jammer. Wat ik niet leuk vond vandaag is dat het zo hard ging regenen, dan kan je niet buiten spelen. Ik hoop op mooi weer de rest van de week, dan kan ik skelteren en steppen buiten."

4 Maandag 11 augustus uur: Ontbijt uur: Knutselfrutsel kaarten voor de ouders uur: Lunch uur: Hollandse spelletjes uur: Avondeten uur: Meeleeftoneel Menu Pannenkoeken (ook met spek of appel) Bijzonderheden Wat hebben we gedaan vandaag? Pippi: Ik heb een kaart gemaakt voor papa en mama, en voor opa en oma 2 keer. Bram: Ik heb 4 kaarten gemaakt, eentje met 'Lieve Oma' en met stickers en over het zwemmen en de glijbaan en het bubbelbad en over dat we het thema Nederland hebben op kamp. En ik had ook een kaart voor Nienke, een vriendinnetje van mij. Pippi: Ik had stickers van Doornroosje en Prinsesjes. Pieter: -Geeft geen antwoord want hij is moe en slaapt al op de bank- Bram: We hadden knakworstjes bij de lunch, dat was heel lekker. Pippi: Vanmiddag hebben we Hollandse spelletjes gedaan, sjoelen en koek happen en snoep happen Anno: En blik werpen, en de laatste was... Pippi: Ezeltje prik! Bram laat zijn I Love Holland tattoo zien. Bram: Iedereen had gewonnen en een tattoo gekregen! Bram: De leiding had gezegd dat de kinderen spruitjes moesten eten en dat zij zelf pannenkoeken gingen eten maar we gingen helemaal geen spruitjes eten. We hebben pannenkoeken gegeten, met spek en appel en kaas. Dat was lekker. Bram: En na het eten hadden we een toneel. Ik speelde het monster. Pieter speelde Willem Barentz Amy speelde Spiderman Melle was een gitarist Max was de clown Pippi was Josje van K3 Amanda was Robin van Persie Anno was politieagent Sander speelde een boef Krissy speelde Thomas de trein

5 De leiding had een leuk verhaal verzonnen met alle verschillende toneelspelers erin. Hierna waren we allemaal moe en zijn we heerlijk gaan slapen.

6 Dinsdag 12 augustus uur: Ontbijt uur: Knutselfrutsel - Molens uur: Lunch uur: Kinderboerderij + speeltuin uur: Avondeten uur: Film: Mees Kees op kamp Menu Lasagne Bijzonderheden Wat hebben we gedaan vandaag? Melle: In de ochtend hebben we geknutseld. We hebben een molen gemaakt. Ik had stoere mannen er op geplakt en vliegtuigen. Pippi: Ik had Hello Kitty stickers. Amanda: ik had stickers met allemaal cijfers erop, was mooi geworden. Max: Mijne was rood en met wieken. Krissy: Ik had stickers van Thomas de trein. Want ik was ook Thomas bij het toneelstuk. Melle: Na de lunch gingen we naar de kinderboerderij. Melle: In de bus was het een feestje! Amanda: Er werden allemaal leuke liedjes gedraaid door de buschauffeur en iedereen zong mee! Max: Er waren heel veel dieren op de kinderboerderij, een paard Melle: en geitjes en lammetjes Pippi: Een koe en varkens Max: Ja en kippen Melle: Daarna gingen we naar de speeltuin, daar ben ik op de glijbaan geweest. Max: Ja de glijbaan die was heel hoog. Dat was niet eng maar heel leuk. En de schommel was ook leuk. Pippi: Ja ik heb ook gegleden van de glijbaan. Melle: Het leukste vond ik de glijbaan. Krissy: Ik vond de speeltuin het leukste. Ik ben twee keer in de draaimolen geweest! Dat vond ik heel erg leuk! Amanda: Ik had een vriendinnetje gemaakt in de speeltuin, zij was heel aardig. Max: Toen we thuiskwamen kwam de catering lasagne brengen. Melle: Dat was super lekker! Pippi: Ja ik vond het ook lekker. Melle: Na het eten hebben we 'Mees Kees op kamp' gekeken.

7 Pippi: Dat ging over kamp. Amanda: Er was ook een grappig stukje over het ontploffen van popcorn. Melle: En juffrouw Truus het schoolhoofd, die had pijn aan haar rug omdat ze was gevallen en toen kon ze niet meer bukken. Toen moest ze weg en was Mees Kees alleen over. Max: Het leukste was dat Mees Kees verliefd was op Louise. Melle: Na de film gingen we naar bed!

8 Woensdag 13 augustus uur: Ontbijt uur: Knutselfrutsel T-shirts uur: Lunch uur: Modeshow met T-shirts uur: Avondeten uur: Bingo met muziek Menu Nasi met kroepoek en satésaus Bijzonderheden Vandaag hebben we heerlijk ontbeten. Iedereen was nog een beetje moe... De knutselfrutsel was erg leuk. We hebben T-shirts gemaakt. Sander heeft een poppetje van de verschrikkelijke ikke getekend. Heel erg mooi! Veel kinderen hebben alle namen van de kinderen op het T-shirt gezet. Max heeft bomen getekend. Bram had het thema Holland, zijn shirt was helemaal oranje! Bij de lunch hadden we heerlijke tomatensoep met ballen. Iedereen heeft er heerlijk van gegeten. Na de lunch hebben we een modeshow gedaan met de nieuwe T-shirts. Iedereen mocht zelf beslissen op welk liedje ze het shirt showden. Bram had Femke gekozen. Krissy had natuurlijk super Ernst en super Bobbie. Amanda danste op Leef nu het kan van Jan Smit. Max koos dieven in de dierentuin. Vandaag vierden we ook dat Jolanda al 10 jaar met Stichting Roos mee ging. Er was een heel grote slagroomtaart en we hebben haar verrast met ballonnen, confetti en een zelf geknutseld boekje met al onze handafdrukken erin! Het boekje hadden we stiekem geknutseld toen Jolanda het huisje schoonmaakte. Jolanda zat helemaal onder de confetti!!! En de taart was heerlijk!!! Het avondeten van vanavond was nasi met kip en pindasaus. Ook hadden we een heerlijk toetje, dit was aardbeien en vanille vla met slagroom! Heerlijk! Na het eten hebben we bingo gespeeld. Het was geen gewone bingo, maar speciale bingo op muziek! Eerst moest je een bingokaart vullen met nummers. De nummers correspondeerden met muzieknummers. Je moest goed onthouden welke muzieknummers je had gekozen. Er werd dan een nummer afgespeeld en dan moest je kijken of dit nummer op je bingokaart stond. Best moeilijk!

9 Bram had als eerste zijn hele bingokaart vol en won een zakje met hamsters en Holland tatoo's. Uiteindelijk hebben we nog doorgespeeld en heeft iedereen gewonnen! Het was echt een super leuk spel! Hierna was iedereen heel moe en zijn we lekker gaan slapen!

10 Donderdag 14 augustus uur: Ontbijt uur: Knutsel Frutsel - Tulpen uur: Lunch uur: Huifkartocht uur: Oefenen voor Bonte Avond uur: Avond eten uur: Bonte Avond Menu Patat van tafel! Bijzonderheden Bram: we begonnen de dag met lekker eten, ik heb boterhammen gegeten met kaas en ei. Max: pfieuw dat weet ik niet meer. Bram: we hebben bloemen gevouwen en stickers erop geplakt. Toen we terug wilden ging het regenen, heeeeel hard! Max: ik heb broodjes gegeten met veel lekkers. Bram: Ik had een pannenkoek gegeten en dat was heel lekker. Twee zelfs. Max: Toen gingen we spelen, ik ging in de speeltuin op de kabelbaan met Robbin. Ik vond dat best wel leuk. Bram: Ik heb op de bank boekjes gelezen, ik heb de schoolkrant gelezen en de zapp. Het ging over plastic en ik ging ook puzzels maken in het boekje. Max: Daarna gingen we met de huifkar, er liepen paarden voorop. Bram: We gingen in de huifkar zingen en dansen tegelijk. We moesten veel lachen, het was grappig. Max: Toen we thuis kwamen gingen we schminken en verkleden. Ik was een clown met een roze pruik. Bram: We hebben heel speciaal gegeten, het bord was van mayonaise en het bestek was van ketchup gemaakt. We mochten een kroket en dat andere weet ik niet meer. Max: Ik had twee frikadellen, maar ik zat wel een beetje vol. Max: Het toetje was chocolade ijs en vanille ijs en slagroom. Bram: Ik ging met Robbin naar de speeltuin, omdat ik de slagroomspuit niet zo leuk vind. Toen gingen we schommelen, heeeel hoog. Bram: Na het eten gingen we dansen met de bonte avond. Ik danste op het liedje van Femke Tik Tak Tik Tak! In een mooi roze jurk. Het ging heel goed en zong mee.

11 Max: Ik was een clown en ging ook een dansje doen op het liedje van Ernst en Bobbie Boeven in de dierentuin. Dat was leuk ;) Bram: Het is nu tijd om te slapen, ik ben moe! En de groeten van mama! Max: Ik heb papa, mama en Tom gemist en zie hen morgen weer. Yesss! Welterusten!!!

12 Vrijdag 15 augustus 2014 Vakantie verslag zomer 2014 Heel vroeg opstaan uur: Ontbijt uur: Ouders komen uur: Afscheid De ouders van alle kinderen waren perfect op tijd. Vandaag was het tijd om afscheid van elkaar te nemen. Iedereen vond het fijn om papa en mama weer te zien, maar ook wel een beetje jammer dat het kamp afgelopen was. Misschien tot volgend jaar!!! Groetjes van Jolanda, Monique, Leo, Suzan, Manou, Daniëlle en Robbin

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 20 juli t/m 26 juli 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Jim, Zoë, Leon, Menno, Sven, Mischa, Emma, Eveline, Isabel en Thomas Met medewerking van

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 27 juli tm 2 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Juune, Valentijn, Patricia, Kelly, Tomi, Sylvana, Desi, Ismail, Timo en Jesse Met medewerking

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 14 juli t/m 20 juli 2018, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Bettine,Deron,Jet,Mayke,Leonie,Lizzy,Lucas,Renzo,Sven en Zide. Met medewerking van: Genevieve, Helay, Illaha,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 Vakantie verslag zomer 2013 3 augustus tm 9 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Suzanne, Tom, Melle, Michiel, Kim, Pippi, Pieter, Bram,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Dit verslag is samengesteld door Patricia, Krissy, Lucas v E, Sjoerd, Shavez, Elien, Annastasia, Lucas v D, Kelly en Michiel. Met medewerking van

Nadere informatie

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Vakantieverslag zomer 2011 Week 01 Echten (16-07 t/m 22-07-2011) Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Leiding: Jolanda, Meike, Martine, Daniëlle, Patricia

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 29 juli t/m 4 augustus 2017, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Assenay, Bettine, Daniel, Jesse, Kim, Krissy, Péter, Robyn, Teun en Tom Met medewerking van: Astrid, Eva, Laura,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Dit verslag is samengesteld door Leo, Melle, Damian, Sophie, Patrick, Marijn, Sharona, Shelley, Sylvia en Pippi Met medewerking van Hilde, Anja, Samira,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Tom, Timo, Emmy, Channah, Emma, Kim, Tomi, Michiel, Joey

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 1 augustus t/m 7 augustus 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Amy, Anastasia, Berend, Bram, Inez, Julie, Lisa, Matheus, Patrick en Sigmaro Met medewerking van: Beau, Daniëlle,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 5 augustus t/m 11 augustus 2017, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Channah, Emmy, Julie, Lars, Leo, Luc, Max, Sophie, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anne, Fiona, Illaha,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 6 augustus tm 12 augustus 2016, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Anno, Berend, Michiel, Pieter, Rick, Roel, Sylvia, Tamara, Thirza en Zoë Met medewerking van: Adrie, Henk, Julia,

Nadere informatie

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne Vakantieverslag zomer 2010 Week 03 Echten (31 07 t/m 06-08-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra,

Nadere informatie

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Vakantieverslag zomer 2010 Week 01 Echten (17-07 t/m 23-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Leiding: Jolanda, Patricia,

Nadere informatie

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise.

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Otterlo (23-07 t/m 29-07-2011) Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Met medewerking van: Damain, Dineke, Leo, Melle,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Alex, Joeri, Nathan, Lisa, Zoë, Mitchell, Thomas, Nina, Melanie

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 23 t/m 29 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Inez, Laura, Leo, Louw, Luna, Menno, Mischa, Pippi Sophie en Tomi Met medewerking van: Emilie, Leo, Maarten, Petra, Sylvia

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Jonas, Juune, Krissy, Leo, Luc, Michiel, Nina, Rense, Rick en Sophie Met medewerking van: Adrie, Marleen, Marleen,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Anna, Babette, Cato, Emma, Joey, Lars, Nathan, Sander, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anouk, Fleur, Manou, Melanie,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 25 juli t/m 31 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Patrick, Daniek, Emmy, Laura, Luna, Menno, Mischa, Rosa, Sharona en Tomi Met medewerking van: Diana, Louise, Maartje,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Viggo, Abel, Suzanne, Babo-Jan, Jesse, Cyriel, Julie,

Nadere informatie

Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa, Nina, Sharona en Tomi.

Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa, Nina, Sharona en Tomi. Vakantieverslag zomer 2010 Week 02 Echten (24-07 t/m 30-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa,

Nadere informatie

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi.

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Echten (23-07 t/m 29-07-2011) Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Leiding (de Boffers): Ramona, Tjardo, Jessica,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 26 juli t/m 1 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Rick, Boris, Sylvia, Menno, Marijn, Jorden, Mischa, Cindy,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Eveline, Isabel, Jonas, Juune, Leo, Luna, Marc, Sophie,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 21 juli t/m 27 juli 2018, locatie Lorkenbos, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Abel, Jasmijn, Jeroen, Hosanna, Kim, Krissy, Michelle, Pippi, Sander en Rick Met medewerking van: Eline, Maartje,

Nadere informatie

Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne en Yorian.

Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne en Yorian. Vakantieverslag zomer 2010 Week 02 Otterlo (24 07 t/m 30-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 16 juli t/m 22 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Amanda, Jonas, Kim, Marc, Niels, Renzo, Rosa, Sebas, Sharona en Zoë Met medewerking van: Anja, Fiona, Illaha, Patricia,

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 4 augustus t/m 10 augustus 2018, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Anno, Anastasia Berend, Jesse, Mariano, Maria, Pieter, Sylvia, Tessa en Tijn Met medewerking van: Leo, Maarten,

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 The Olympic Games Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Joeri, Martijn, Leo, Kimberley, Lianne en Susan Met medewerking van: Anno,

Nadere informatie

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 Reporters: Camille, Hannah, Margot, Emma, July, Valentijn, Louise Het tweede kampje van dit jaar. We hadden prachtig weer, nou ja..één regendagje. We hebben zelfs al

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 1 augustus t/m 7 augustus 2015, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Abel, Alex, Amanda, Jesse, Rick, Rick, Sylvia, Tijn, Timo en Tom Met medewerking van: Laura, Leo, Lotte,

Nadere informatie

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering,

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering, SKW Zijlwatering Nieuws SKW Zijlwatering Burmanlaan 71 2241 JE Wassenaar tel. 070-890 00 03 mira@kinderdagverblijvenwassenaar.nl Nummer 2 Nieuwsbrief SKW Zijlwatering - mei 2015 Hallo kinderen en ouders

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten

Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten Vakantie verslag zomer 2012 Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten Dit verslag is samengesteld door Anniek, Isabel, Jorden, Jim, Madeleine, Menno, Mischa, Nikita, Sander, Thomas Met medewerking

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen mei nummer 13 Inhoudstafel: 1. Inhoudstafel 2. Nieuws uit De kring 3. Kinderen in beeld 4. Wist-je-weetjes 5. Ouderparticipatie 6. Niet te missen 7. Kinderpagina Nieuws uit de kring: Noteer het alvast

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten

Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten Dit verslag is samengesteld door Amanda, Cyriel, Desi, Emma, Ismaïl, Nina, Sylvana, Tom, Tomi, Zoë Met medewerking van Britt, Martine, Meike, Merel, Peter, Ruby

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Kinderen: Tara, Demi, Lian, Sylvia, Melle, Valentijn, Marvin, Cindy, Sophie, Joey

Kinderen: Tara, Demi, Lian, Sylvia, Melle, Valentijn, Marvin, Cindy, Sophie, Joey Vakantieverslag zomer 2010 Circus!! Zaterdag 31 juli t/m vrijdag 6 augustus 2010, Otterlo Leiding: Helga, Laurens, Hilde, Daniëlle, Peggy, Susan Kinderen: Tara, Demi, Lian, Sylvia, Melle, Valentijn, Marvin,

Nadere informatie

Weeknieuws week 5. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 5. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 5 Peutercollege weetjes Van 22 februari t/m 26 februari is het Peutercollege geopend van 0900-1200 uur voor alle peuters. De scholen zijn in die week dicht, maar wij zijn gewoon geopend.

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

Voetbal. Damian. Bryan

Voetbal. Damian. Bryan Voetbal Het waren leuke voetbalwedstrijden En we hebben een gelijk gespeeld en een ploeg kwam niet op dagen, dus die hadden we gewonnen. We hadden drie verloren en we waren op het eind vierde van de poule.

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen nog een weeshuis. Wij gaan in de zomervakantie even terug

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang wachten tot we erin konden. Onze klas mocht als eerste de

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 30 juli t/m 5 augustus 2016, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Babette, Emmy, Janneke, Juunne, Melle, Robin, Robyn, Sander, Tijn en Viggo Met medewerking van: Daniëlle, Laura,

Nadere informatie

Nieuwtjes uit groep 6A

Nieuwtjes uit groep 6A Nieuwtjes uit groep 6A Sylvana Ik wil vertellen over het theater. Ik was de moeder van roodkapje. Jan was de wolf. Jasmine was roodkapje en Charissa was de oma van roodkapje. De rest van de kinderen hadden

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

School herinneringen van groep 8

School herinneringen van groep 8 Hoi ik ben Sarah,ik ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 8 bij meester Tom. School herinneringen van groep 8 In groep 8 ga je scholen bezoeken. We gingen naar het Wiringherlant. We reden met een bus. Eerst

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 3 augustus t/m 9 augustus 2013, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Cindy, Egi, Joey, Julie, Leo, Patrick, Romy, Sander, Sophie en Tobias Met medewerking

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013 HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 21 Mei Juni 2013 KARAOKE IN DE SWING Het feest kan beginnen, Want wij zijn binnen. Iedereen zong zijn eigen ding, Tijdens de karaoke in

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

[Chantal: Het was wel zwaar om te fietsen. Het was ver, maar verder vind het wel leuk]

[Chantal: Het was wel zwaar om te fietsen. Het was ver, maar verder vind het wel leuk] Kamp 2015 t Vossegat Uddel Maandag 1 juni Vier fietsgroepen en twee bussen zijn s morgens vertrokken richting Uddel. Voor de fietsers zat het weer gelukkig mee; geen regen én wind in de rug. Dat scheelt,

Nadere informatie

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag ~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag 07-07-2013 We zouden vandaag naar de De luie tuinman gaan, daar aangekomen ziet het er al vanuit de auto als een rommeltje. En we dachten alle 2 hetzelfde, gas

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!!

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!! Op 18, 19 en 20 juni gingen we op kamp. Maandag regende het heel hard. Eenmaal toen we aankwamen deden we onze schoenen en jassen uiten gingen we naar de eetzaal om te lunchen. Om 13:00 was er vossenjachten

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Sport & Water MAANDAG 08-07-2013 spelletjes ochtend spelletjes ochtend Openingfeest van de vakantie in speeltuin Nieuwendam ( begint om 13:30 ) DINSDAG 09-07-2013 luchtige taart maken verschillende

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 28 juli t/m 3 augustus 2018, locatie Lorkenbos, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Amanda, Camilo, Joost, Julie, Laura, Melle, Sharona, Tamara, Tom en Zoë Met medewerking van: Marcella, Martijn,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Vakantieverslag zomer 2013 van Hier naar Daar Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Peter Anouk Myriam Louise Martine Susan Met medewerking van: Lucas Madeleine

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl -1- - 2 - - 3 - Woensdag 2 September Vandaag kun je namelijk onbeperkt* pannenkoeken eten in het restaurant voor maar 6,- p.p! 13:00 14:00 uur: Stormbaanrace Locatie: Verzamelen bij Adventuredome kassa

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum. Kinderopvang Week 29 Frankrijk Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Nadere informatie

21 t/m 27 december 2013

21 t/m 27 december 2013 21 t/m 27 december 2013 Hotel Spaander Vandaag zijn wij met twee busjes opgehaald om naar Volendam te gaan voor onze Kerstvakantie. De lunch was bij van der Valk in Breukelen. Coby en Victor zijn direct

Nadere informatie