OUDERVERENIGING OPEN DEUR ALGEMENE VERGADERING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OUDERVERENIGING OPEN DEUR ALGEMENE VERGADERING"

Transcriptie

1 OUDERVERENIGING OPEN DEUR ALGEMENE VERGADERING Verslag van vergadering 1 18 september 2014 Aanwezig: Aanwezig (school): Verontschuldigd: Verslaggever: Davina Arys, Annemie Meuris, Peije Van Klooster, Annick Wilms, Christa Jacobs, Geert Vertommen, Katrien Coen, Katrien Van de Walle, Debora Van Es, Sabine Vanhoeydonck, Tom Behaeghel, Geert Bosmans, Stefan Vervullens, Jan Van den Bergh. Nicole Verelst, Wim Symus, Dirk Peeters. Wendy Samyn, Stefan Zajac, Guy Brys, Sandra Verbist, Filip Feremans, Jurgen Huygh, Sigrid Van Duffel. Jan Van den Bergh Goedkeuring vorig verslag Ok. Evaluatie sportfeest Er zullen duidelijke afspraken worden gemaakt over wie wanneer iets kan komen eten. Hier zal volgend jaar rekening mee gehouden worden. Er was vrij weinig te doen voor de kleuters: één dansje, maar verder minder activiteiten dan vorig schooljaar (een parcours in de turnzaal, een fietsparcours op straat, een springkasteel en een visstand), maar minder dan vorig schooljaar. We zullen dit doorgeven aan de sportraad. De ouders moesten de kleuters begeleiden, wat lastig was voor de mensen die aan het helpen zijn. De kleine tenten zijn aan vervanging toe en zullen worden bijgekocht. Vermoedelijk zijn er na de zomer promoties. Het ijs was een succes, maar het zou handig zijn om het in twee bakken te doen zodat met twee mensen geschept kan worden. Er was wel wat ijs teveel. De hoeveelheid mag dus gereduceerd worden. In het vervolg moeten we de pannenkoeken iets eerder beginnen te bakken, want nu waren ze te laat. Opbrengst: op aanvraag. Evaluatie feestvergadering De huidige uitnodiging gaat al heel lang mee, dus we zouden een nieuwe willen opstellen zodat alles meer uitnodigend overkomt. Veel mensen verwachten ook een vergadering en geen feest. Peije wil hier alvast naar kijken. Wie hiermee wil helpen, mag dat zeker laten weten. Dit schooljaar gaat de feestvergadering door op 26 juni Overlopen jaarkalender Zie bijlage bij het verslag voor de correct versie.

2 Evaluatie werving oudercontact De voorstelling in de klassen kwam nogal formeel over. In de kleuterschool mag het spontaner en mag er meer de nadruk gelegd worden dat het leuk is. Ouders verwachten ondertussen ook iets van ons (een toneeltje). Het is niet noodzakelijk dat het dagelijks bestuur dit brengt. Andere mensen mogen zeker ook een bijdrage doen. Het oudercontact voor de kleuterschool valt jammer genoeg pas na de eerste vergadering. Dit is om tijdig de brunch te bespreken en de takenlijst te kunnen laten rondgaan. Volgend jaar gaan we de eerste vergadering na het oudercontact bij de kleuters zetten. De takenlijst wordt al wel op voorhand doorgestuurd. Schoolbrunch Afgelopen vrijdag werden de uitnodigingen meegegeven. Er kan ook on-line worden ingeschreven. Dit wordt tot nu toe door de meerderheid gedaan. Ook kunnen mensen aangeven om via mail op de hoogte te worden gehouden. Na de evaluatie van vorig jaar zullen pensen en frikadellen behouden blijven. Tomaat mozarella zal er ook zijn. De hogere prijs wordt opgevangen doordat we dit jaar ook sponsoring hebben. Omdat er geen quiz meer is op zaterdagavond kan alles al zaterdag overdag worden klaargezet. De takenlijst werd hieraan aangepast. Alle hulp is dan dus ook zeker welkom. We zoeken nog iemand om vrijdag mee tafels te gaan halen in Mechelen en maandag terug te brengen. De tafels moeten ook opgeladen en afgeladen worden. Familie Fransen wil nog steeds de rijstpap en de cakejes maken. Jan en Tom excuseren zich dat ze er omwille van hun werk niet bij kunnen zijn. Er wordt morgen in de klassen rondgegaan om reclame te maken. Visie / lidmaatschap Zie de discussie van vorig schooljaar. Er werd besloten om 1 lidgeld te vragen om vast te stellen wie lid is. Deze mag aan iemand van het dagelijks bestuur worden overhandigd. Ook de visietekst wordt mee doorgestuurd. Volgende vergadering zullen T-shirts en hemden verdeeld worden aan wie ze nog niet heeft. Als beide partners in de oudervereniging zijn, beslissen ze op voorhand wie van beiden verkiesbaar is. De visietekst zal aan nieuwe mensen worden overhandigd en met hen worden doorgenomen. Financiële stand van zaken Op aanvraag. Stand van zaken van de werkgroepen 1. Schoolhappening: o Al besproken. 2. Toneel:

3 o Dit jaar spelen we het stuk: Tot de dood ons scheidt van Rudy Soetewey. o De spelers zitten op schema. De regisseuse verwacht ook dat iedereen op tijd is. Dit is ook nodig, want er zijn maar zes spelers, dus er is meer tekst te leren. Juffrouw Caroline speelt niet meer mee, maar zal wel souffleren. o Het decor zal dit jaar vrij eenvoudig zijn. o We zoeken naar iets origineel om op tafel te zetten zodat het niet altijd hortensias zijn. Eventueel een doodsprentje als programmaboekje? o De productie werkt ijverig aan affiche, flyers en inschuifborden zodat na de brunch de promotie volop van start kan gaan. o Minders spelers betekent ook minder publiek. Daarom een oproep om het toneel mee te promoten bij andere ouders en vrienden en kennissen. 3. Kalender: o Volgende week worden hier briefjes voor meegegeven. De foto s worden allemaal genomen op maandag, 6 oktober. Sabine zal hierbij helpen. o Het thema bestaat uit een kleur per maand, waarbij de kinderen attributen en kleren in de juiste kleur dragen. o De streefdatum om de kalender mee te geven is de vrijdag na de herfstvakantie. o Als er mensen zijn die datums op de kalender willen, mogen ze dat doorgeven aan Peije of Jan. 4. Weekend: o De locatie ligt vast. We gaan ditmaal niet zo ver: naar het Blosocentrum in Hofstade. Eerst was gedacht aan Westerlo, maar die locatie kwam nogal duur uit. o Zeker op tijd inschrijven want er zijn slechts 64 plaatsen. We hebben de locatie dan ook helemaal voor onszelf. 5. Schoolrestaurant: o Ligt stil. 6. Waardje: o De vraag ligt bij de school waar onze werkgroep kan meehelpen. 7. ICT: o Aan het einde van de vakantie werd volop gewerkt om de nieuwe digitale borden in te zetten. o Taken die momenteel nog openstaan: Wegwerken van een aantal kabels en plaatsen van netwerkstopcontacten (samen met klusjesdienst). Installeren van een paar grotere switchen. Hierbij gaan we ineens over naar gigabit, zodat om termijn de ganse school een sneller netwerk heeft. Klaarmaken van een extra computer voor in de kleuterschool. Op orde zetten van de computerklas (indien nodig). Klasseren van de reservecomputers. o Er is een serieus verschil in lichtopbrengst en contrast tussen de nieuwe digitale borden en de oude. Het is dan ook belangrijk om tijdig de filters te reinigen. Kapotte lampen worden direct vervangen. 8. Klusjesdienst: o In juli was een klusdag voor de herstellingen aan het einde van het schooljaar. De volledige lijst werd afgewerkt, er werden nieuwe ladders aan de speeltoestelen

4 geplaatst (gefinancierd door de sportraad) en oude borden werden afgebroken in de klassen waar een digitaal bord komt. o In augustus werden twee beamers gehangen. Dit was niet zo gemakkelijk door de valse plafonds. 9. Leitje: o De datums zijn afgesproken. Er wordt eind november gestart voor het Leitje van december /10 verkeer: o De verkeersfee komt terug na een jaartje rust! Hopelijk daarmee ook de informatie tijdens de vergadering. o De verkeerswerkgroep is al bij elkaar geweest. o Morgen is het strapdag. Hopelijk komt iedereen met de fiets of te voet. o Van november tot februari is er een actie rond helmgebruik. Kinderen krijgen ene sticker als ze een fluovest aanhebben, 2 stickers voor fluovest en helm. Hiermee kunnen cadeaus verzameld worden. De verkeersfee komt dit nog in de klassen uitleggen. Dit komt ook in de 10/10 nieuwsbrief. Schoolnieuws Dit jaar is er geen algemeen thema, maar wel werkgroepen die hun ding doen. Er zijn 357 kinderen, weeral 20 meer dan vorig jaar. We zijn nog steeds in stijgende lijn. Bij het secretariaat is Nancy De Meyer begonnen (als vervanging van Kathleen). Het eerste oudercontact is geweest. De info is dus al gekend. Iedereen bedankt voor de bijdrage bij sport, klusjes en zoveel andere dingen. Voor het zwemmen wordt nu een bijdrage gevraagd voor de bus. Dit is NIET de volledige prijs voor de bus. Het zwemmen zelf blijft gratis. Er wordt opnieuw geprobeerd in twee beurten te eten zodat het rustiger is in de refter. Omdat de middag vrij kort is, worden 4, 5 en 6 als klas naar de refter gebracht zodat dit sneller gebeurt. Vaste plaatsen zorgen er ook voor dat de bediening sneller gaat. Er wordt nog steeds gezocht naar enkele PWA ers voor oppas in de kleuterrefter en als tuinman. Varia Het stukje van de oudervereniging op de website werd aangepast. De bedoeling is om geregeld nieuws te brengen. Alle interessante weetjes en foto s van werkgroepen zijn dus zeker welkom bij Jan. Website ook gebruikt als mensen school zoeken. Op de aangepaste website is het niet meer mogelijk om grotere foto s op te slaan. We zullen dit vragen aan Stefaan (die de website gemaakt heeft). In de dreef zitten twee honden achter een te lage draad. Sommige kinderen (en ouders) hebben hier misschien schrik van. Dirk is hier al langs geweest. Als dit niet opgelost wordt, mag dit zeker opnieuw gemeld worden.

5 Sommige kinderen zijn te laat buiten om mee te gaan met de rij. De leerkrachten in de rij letten hier normaal op, maar toch is het al enkele keren voorgevallen. Dit zal nogmaals worden gemeld op de personeelsvergadering. [Nicole] Bedankt voor de aankoop van het digitale bord. Jammer dat er dit jaar geen jaarthema is. Al maakt dat het misschien wel gemakkelijker voor de werkgroep Waardje. In een aantal klassen hangen nog foto s van de vorige koning en koningin. Deze mogen weggedaan worden gedaan. Châpeau dat juf Els vanaf dag één ervoor zorgt dat kinderen correct blijven wachten aan de lijn en niet te vroeg op hun fiets stappen. Wendy Samyn is deze namiddag bevallen van een zoon Alex. Hij weegt 3 kg 570 en is 50 cm lang. Proficiat! Bedankt voor de manier waarop het vorige sportfeest werd afgesloten. Er bleven veel mensen helpen om op te ruimen en we zijn nog nooit zo snel klaar geweest. Dag van de leerkracht Deze gaat door op vrijdag 3 oktober. Hierover staat niets in het verslag omdat dit een verrassing moet blijven. Bepaling data AV, DB Zondag, 5 oktober 2014: brunch. Dinsdag, 21 oktober 2014: DBOV. Donderdag, 6 november: algemene vergadering om 20:15. 21, 22, 23, 28 en 29 november 2014: schooltoneel. Einde vergadering: 22:15. Actiepunten Wat Wie Tegen Status Opstellen nieuwe uitnodiging feestvergadering Allen Juni 2015 Te doen

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Verslag ouderraad donderdag 20 november 2011

Verslag ouderraad donderdag 20 november 2011 Verslag ouderraad donderdag 20 november 2011 Aanwezig: Nathalie, Stefanie, Lucinda, meester Johan, juf Suzanne, meester Wilfried, Patrick, Ann, Bieke, Valerie, Sam, Bernard, Luc, Glenn, Bart, Filip, Eva,

Nadere informatie

JAARPLANNING. Deze bundel hoort thuis in het deel "Eigen haard "

JAARPLANNING. Deze bundel hoort thuis in het deel Eigen haard JAARPLANNING Deze bundel hoort thuis in het deel "Eigen haard " INLEIDING Voor het goed draaien en functioneren van een groep mensen is heel wat organisatie nodig. Hoe groter die groep of hoe meer die

Nadere informatie

juni 2015 Beste ouders,

juni 2015 Beste ouders, "Kom tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven; neemt Mijn juk op u en leert van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart, en gij zult rust vinden voor uw zielen; want

Nadere informatie

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers DE OUDER CENTRAAL! Dagelijks staat uw zoon of dochter centraal binnen ons werk. Wij zetten ons in voor vorming, onderwijs en behandeling om daarmee

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 8 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Mei 2015 Beste ouders, verzorgers, Jaarverslag en nieuwe plannen Er is dit jaar weer hard gewerkt door het team. De leerkrachten hebben gewerkt vóór en ín de groep,

Nadere informatie

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

De inhoud van dit thema:

De inhoud van dit thema: DC 15 Vergaderen 1 Inleiding In het onderwijs wordt veel vergaderd en overlegd. Als onderwijsassistent zul je ook bij vergaderingen en andere overlegvormen aanwezig zijn. Misschien word je ook wel gevraagd

Nadere informatie

NIEUWE LENTE, NIEUWE ENERGIE!

NIEUWE LENTE, NIEUWE ENERGIE! De Witte Vogel Digitale nieuwsbrief maart/april 2014 Snel naar: algemeen nieuws nieuws kdc nieuws so & vso overig nieuws bijzondere dagen NIEUWE LENTE, NIEUWE ENERGIE! Bij het schrijven van deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Notulen Extra ALV Datum: 25 april 2012 Locatie: Carré Tijd: 14.00. Aanwezig. 1 Opening en vaststellen agenda

Notulen Extra ALV Datum: 25 april 2012 Locatie: Carré Tijd: 14.00. Aanwezig. 1 Opening en vaststellen agenda Notulen Extra ALV Datum: april Locatie: Carré Tijd:.00 Aanwezig Arianne Colenbrander (Bestuur) Wendy Duurland (Bestuur) Elizabeth Izaks (Bestuur ) Sophia Steuter (Bestuur) Marlot Buschmann (Bestuur) Jarmo

Nadere informatie

Het Blaadje. Schooljaar 2009-2010 editie september. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand...

Het Blaadje. Schooljaar 2009-2010 editie september. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand... Het Blaadje Schooljaar 2009-2010 editie september mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Het eerste Blaadje van dit schooljaar...

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 22 januari 2015 Nieuwsbrief: 7 Belangrijke data: 23-01 Gr. 1/2 Alle kinderen vrij 03-02 Kunst Centraal,gr.1/2 05-02 Kunst Centraal gr. 6 05-02 Oud Papier 11-02 Catechese viering Alle groepen 12-02 Kunst

Nadere informatie

Module 3 PRESENTEREN

Module 3 PRESENTEREN Module 3 PRESENTEREN 1 Voorbereiding Thema s: A Doelgroep en doel van een presentatie B Hulpmiddelen en presentatietechniek C Statistische gegevens In deze les komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Nadere informatie

MR Blinkertschool. Soort vergadering : MR vergadering 3 Blinkertschool Arnhem Datum: Donderdag 12 januari 2012 20.00-22.00 uur

MR Blinkertschool. Soort vergadering : MR vergadering 3 Blinkertschool Arnhem Datum: Donderdag 12 januari 2012 20.00-22.00 uur MR Blinkertschool Soort vergadering : MR vergadering 3 Plaats: Blinkertschool Arnhem Datum: Donderdag 12 januari 2012 Tijd: 20.00-22.00 uur Notulist: Jannie Aanwezig: Douwe, Jonathan, Lisanne Saskia, Gerda

Nadere informatie

> VERSLAG INSPRAAKDAG DEBAT Vlaams Parlement 2010-03-05 (15u15 15u45)

> VERSLAG INSPRAAKDAG DEBAT Vlaams Parlement 2010-03-05 (15u15 15u45) > VERSLAG INSPRAAKDAG DEBAT Vlaams Parlement 2010-03-05 (15u15 15u45) < verwijder geen elementen boven deze lijn; ze bevatten sjabloon-instellingen - deze lijn wordt niet afgedrukt > 1. Inleiding Inleidend

Nadere informatie

De klapper. Contact. HERDENKINGSMOMENT LAURA Donderdag 3 december om 9 uur wordt er een herdenkingsmoment

De klapper. Contact. HERDENKINGSMOMENT LAURA Donderdag 3 december om 9 uur wordt er een herdenkingsmoment De klapper Nieuwsbrief voor Klaproosouders en -leerkrachten Jg. 8 nr. 162 01 december 2008 Steunbetuigingen aan de vzw Vrienden van Freinet zijn altijd welkom op 523-048140-84 KALENDER vr 4/12 bezoek Sint

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Groep 4 gaat voor het eerst een spreekbeurt voorbereiden en houden. Moeilijk? Eng? Voor veel kinderen is praten met de groep als publiek wel lastig. De een maakt zich er drukker

Nadere informatie

M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12

M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12 M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12 Vrijdag 26 juni 2015 is het EINDfeest. Komt u ons weer helpen? Inhoud van deze Nieuwsbrief: I nleiding Uit de groepen 1 2 Van de ouderraad Tot slot Geachte ouders,

Nadere informatie

Boeken BIJLAGE 2. Meerdere exemplaren van de boeken die we gaan lezen, zodat we ruim de tijd hebben om een boek te lezen

Boeken BIJLAGE 2. Meerdere exemplaren van de boeken die we gaan lezen, zodat we ruim de tijd hebben om een boek te lezen BIJLAGE 2. Overzicht van de gegeven suggesties m.b.t. wat er volgens leesgroepen nodig is om de uitleen van boeken door bibliotheken voor leesgroepen te verbeteren Boeken De bibliotheek zou meer exemplaren

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 24 februari 2015

Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 24 februari 2015 Ledenaantal: 802 Aanwezig: Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 24 februari 2015 Eva Bassa Puck van den Bosch Marja Erisman Sanne Dirkse Lara Fennema Maarten de Groen Joris Harteveld Saskia de Jong

Nadere informatie

PeP-info Digitaal December 2014/ Januari 2015

PeP-info Digitaal December 2014/ Januari 2015 Verschil ligt voor de hand PeP-info Digitaal December 2014/ Januari 2015 Deze PeP-info is ook terug te vinden op onze website! Beste ouders/ verzorgers, In deze PeP-info Van de directeur Website Leerlingenpanel

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2013 nr.95 Pagina 1 van 18. Sponsor All In. Opbrengst mrt 20.97

Nieuwsbrief april 2013 nr.95 Pagina 1 van 18. Sponsor All In. Opbrengst mrt 20.97 Nieuwsbrief nr. 95 jaargang 9 April 2013 Hallo allemaal, De Algemene ledenvergadering is geweest, de competitie is bekend, en we zijn klaar om het seizoen te beginnen! Ondanks dat de winter voorbij is

Nadere informatie

No. 4 Nieuwsbrief 4 december 2014

No. 4 Nieuwsbrief 4 december 2014 No. 4 Nieuwsbrief 4 december 2014 PCB De Regenboog, Dorpsstraat 6, 8152 BL Lemelerveld; 0572 373541, info.regenboog@pco-dalfsen.nl Geachte ouder/verzorger, Sinterklaas En dan is de laatste maand van het

Nadere informatie

Inleiding 3 - Eureka - Wie op De Werkplaats is, houdt zich hieraan. Team 4 5 - De teamleden - De invliegers

Inleiding 3 - Eureka - Wie op De Werkplaats is, houdt zich hieraan. Team 4 5 - De teamleden - De invliegers WP wijzer team 4 Schooljaar 2014-2015 Voor de werkers van klas 1G, G1A, G1B, 2G, G2A, G2B Beste werker van team 4, Het boekje dat voor je ligt is een gids met informatie over de leerjaren 1 en 2 havo/vwo

Nadere informatie

Inhoud van deze nieuwsbrief Edito P.3. Bol en Budiv P.4. Extra Infodagen voor starters P.5. Inge Vervotte op bezoek P.6

Inhoud van deze nieuwsbrief Edito P.3. Bol en Budiv P.4. Extra Infodagen voor starters P.5. Inge Vervotte op bezoek P.6 Inhoud van deze nieuwsbrief Edito P.3 Bol en Budiv P.4 Extra Infodagen voor starters P.5 Inge Vervotte op bezoek P.6 De basisprincipes van het PAB P.10 Getuigenis: Frank P.11 Goede werkgever P.12 Rechtzetting

Nadere informatie

Voordeldonk Info december 14 januari 15

Voordeldonk Info december 14 januari 15 Voordeldonk Info december 14 januari 15 Nieuws van de directie Agenda Laatste Voordeldonk Info van het jaar Wat gaat de tijd toch snel. Zo begint het nieuwe schooljaar en zo zijn we alweer bijna bij de

Nadere informatie

5 gelijke dagen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de leerkrachten van de groepen 3 t/m 8 om en

5 gelijke dagen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de leerkrachten van de groepen 3 t/m 8 om en Nieuwsbrief 5 3 december 2014 Beste ouders, verzorgers, Dinsdag 25 november was de 2 e de voorlichtingsavond. De inhoud van de informatie was vrijwel gelijk aan de eerdere voorlichtingsavond van 3 november.

Nadere informatie